שבועות טעים ב
אנשים

שבועות טעים ב../images/Emo43.gif אנשים

לכל אחד יש סיפור נחמד הקשור בדרך בה הוא אוהב לאכול את הגבינה הלבנה שלו. עכשיו, פורום אוכל חלבי מזמין אתכם להצביע עבור הסיפור האהוב עליכם! היכנסו לקישור, הצביעו ואולי מישהו יקבל בזכותכם במתנה לחג חופשה זוגית, עיסוי מפנק או מארז מוצרי Müller http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=771&MessageId=141591072
לא אוהבים גבינות? בפורום קרניבורים מחכים לכם עשרות מתכונים עם בשר שמחכים שתצביעו עבורם. היכנסו לקישור, הצביעו עבור המתכון החביבי עליכם ובזכותכם, אחד הקרניבורים יכין את הסטייק הבא שלו על מחבת מתנת נאופלם! http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1836&MessageId=141590642
עדיין רעבים? פורום תרבות הונגריה נותן לכם הזדמנות לזכות בארוחה הונגרית אותנטית במסעדת טוליפ ובספר גולאש לגולש. היכנסו לקישור, שתפו אותנו במתכונים שלכם בהשראת המטבח ההונגרי ואולי תהיו הזוכים! http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=584&MessageId=141414248
איזה טי שירט תלבשו לארוחת החג? טי שירט היא לא רק פיג'מה ללילה או חולצת סוף מסלול. את הטי שירט אפשר לנצל במיליון שילובים וצורות בלבוש היומי שלנו ואפילו לעשות את זה מקורי ואופנתי. יש לכם רעיון מקורי לשילוב טי שירט באאוטפיט? היכנסו לפורום אופנה, שתפו אותנו ואולי תצאו למסע בזבוזים ברנואר על חשבוננו! הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=326&MessageId=141593756&r=1 משפחת
אנשים מאחלת לכולכם חג שמח וטעים
 
אני יודעת שזהו לא הפורום המתאים ובכל זאת...

מישו מכיר תחליף צמחוני לג'לטין? יש המון מתכונים נפלאים שדורשים ג'לטין ואני ממש לא מתכוונת לשים דגים בעוגות שלי, חחח....
 

Tal_Ya_Tal

New member
|בודאי|מתוקה../images/Emo23.gifהתחליף הזה מעט יקר

אך טבעי, בריא וצמחי לגמרי קוראים לו אגר אגר. אגר אגר הוא סוג של אצה או עשב ים, הנראה כמו פתיתים שקופים. משתמשים בהם על מנת להסמיך מיצים, רטבים ואף ל'הקפיא' מקפא (ג'לי). אפשר גם עם טפיוקה, אך אגר אגר משמש הרבה יותר טוב למטרה זו. אם את חושבת על עוגת מקפא-כוונתי עוגת גבינה קרה, יש למעלה מתכון צמחי לחלוטין. כך שאת רואה, הפורום בהחלט כן מתאים לנושא זה. כי מה שאנו אוכלים בהחלט כלול באורח חיים רוחני. עד כמה שזה מפתיע, הרבה פעמים אפשר למצוא אגר אגר במוצרים מסוג מרמלדות שונות המיובאות מרוסיה-במקום הג'לטין שנהוג בדרך כלל לשים בהן. כן
כשאני הולכת לקניות, אני מצטיידת בד"כ בזכוכית מגדלת, כדי לקרוא את ה'אותיות הקטנות' שמאחורי כל אריזה
עם העוגה יקירה ו..חג שמייח L&L TALYA .
 

Tal_Ya_Tal

New member
../images/Emo171.gifחג שמח יקיריי|../images/Emo172.gifמתי הפך חג הביכורים

"פרי גני הנה הבאתי מלוא הטנא רב פאר"
לחג ה
ומה בעצם אנו חוגגים בחגיגת החלב הזאת
ומי הם בעלי השמחה
המחלבות המתועשות
הגדילו לעשות בפרסומת של טרה, עם מנשה נוי המצוין, שלדאבוני, משתמש בכשרונו לתת יד לניצול הזה חבל, חבל על ה
שנשפך אז בואו נעשה לנו חג, חג שבועות, ביכורים, מתן תורה, WHAT EVER
רק לא חג החלב
L&L TALYA
 

Tal_Ya_Tal

New member
../images/Emo172.gifגבינת שקדים../images/Emo3.gif

חומרים ל-10 מנות: • 2 כוסות שקדים (שהושרו במים במשך 8 שעות) • 1 כוס מים • 2 כמוסות אצידופילוס • אבקת 'שמרי בירה' (Nutritional Yeasts) • בד גבינה אופן הכנה: 1. משרים את השקדים במים למשך 8 שעות או למשך הלילה. 2. חולטים את השקדים המושרים במים רותחים במשך דקה ומקלפים את הקליפה. 3. מערבלים בבלנדר במהירות גבוהה את השקדים, המים וכמוסות האצידופילוס עד לקבלת מחית אחידה. ניתן להוסיף מעט מים במידת הצורך. 4. שופכים את המחית על בד הגבינה ומקפלים את הבד מכל הצדדים בצורת "חבילה". 5. מניחים את ה"חבילה" על גבי מסננת ומעל קערה. 6. מניחים מעל לחבילה חפץ כבד (צנצנת זכוכית מלאה במים) שילחץ על הנוזלים לניקוז. מניחים על השיש למשך 7-10 שעות. לגבינת שקדים מתובלת יש להוסיף את המצרכים הבאים: • 2 כפות צנוברים טחונים דק • 2 כפות בצל סגול קצוץ דק • 1 כפית בצל ירוק קצוץ דק • 2 כפות ממרח מיסו בהיר • 1 שן שום קצוצה דק • 1 כף פטרוזיליה קצוצה דק • 2 כפיות שמיר קצוץ דק • קורט פלפל שחור טחון טרי L&L TALYA
 

Tal_Ya_Tal

New member
"וחג שבועות תעשה לך ביכורי קציר חיטים"

"וחג שבועות תעשה לך ביכורי קציר חיטים" (שמות ל"ד) בשום מקום לא נאמר שעלינו לאכול בשבועות גבינה שני ריף- פרופסורסקי, נטורופתית מציעה לנו להתמקד באם החיטה ובלחם השאור ומסבירה את מקור המנהג לאכילת מאכלי
בחג הכי לבן שיש תיהנו L&L TALYA
 
למעלה