יש למישהו המלצה למכונת קפה

ז ק ו

New member
את לא מותירה לי ברירה, אלא לספר את הבדיחה


על האגוזים והשקדים המצופים.
וזה הולך כך: גברת נחמדה ומבוגרת עולה לאטובוס, הנהג, האדיב ממתין לה בסבלנות עד שהיא מתישבת על המושב שמאחורי. הוא מתחיל בנסיעה, ומושיט את יגו לאחור בשביל לקבל את דמי הנסיעה, או הכרטיסיה. הגברת שמה לו ביד אגוז, הוא אוכל אותו בהנאה, ומושיט שוב את ידו, הפעם היא שמה לו ביד שקד. הנהג אוכל גם אותו ומתמוג. וכך כמה פעמים. בהמשך הוא שואל אותה למה היא נותנת כל הזמן אגוזים, במקום כרטיס; היא עונה לו "אלה אגוזים מצופים, אבל לי אין שינים בשביל ללעוס אותם, אז אני מוצצת רק את השוקולד, ונותנת לך את האגוז, כי אני לא מגיעה למתקן האשפה, וחשבתי שאתה משליך אותם במקומי."
 

מיכי 10

Member
שמעתי פעם גירסה קצת שונה שלה, אבל כך או כך,

סליחה, אך זו בדיחה מגעילה ודוחה.
 

מורוש98

New member
אוייייי


מקווה שעד הפעם הבאה שאוכל צימוקים מצופים אשכח שקראתי את זה חחחחח
 

אבי לב50

New member
רעייתי אכן התרגלה די מהר לוותר על הסוכר והתחליפים

אני עדיין מרשה לעצמי לחטוא פה ושם בקצת המתקה.
 

מורוש98

New member
אני מכינה לעצמי נס עם חלב מוקצף

עם מקציף חלב שעלה לי 15 ₪..
לא צריך מכונה יקרה בשביל הקצפת חלב...
 

מיכי 10

Member
כזה כמו מיקסר מוט אבל קטנטן, עם בטרייה?

היו לי שניים כאלה, ושניהם עבדו ועבדו, עד שנגמרו. וההקצפה שלהם לא היתה רצינית בכלל.
רציתי לקנות פעם מקצף ידני של Tupperware, אבל היה שם רק אחד, בצבע שחור ומכוער, שידעתי שיעצבן לי את העיניים בכל פעם שאראה אותו. אז וויתרתי בינתיים. והחשמליים נורא יקרים.
ואולי עדיף שלא יהיה לי, כי אחרת אני עלולה לשתות יותר קפה או שוקו, ומוטב לי להיגמל משוקו. וקפה בלי חלב מוקצף, בין כה וכה לא טעים לי.
 

מיכי 10

Member
הבנתי. יש לך מקצף מסוג אחר ממה שהיה לי.

לי היה הפטנט הכי פשוט שיש (מ"עסקה טובה", שלפני שנים כבר למדתי שהיא עסקה רעה, והפסקתי לקנות דרכם). לך יש בטח מקצף עם טבעת עם חריצים. ראיתי כזה מקצף אצל מישהו אחר, וזה באמת יעיל פי אלף ממה שהיה לי. :)
 

binon

New member
המכונה של שופרסל

לא יקרה, יש הרבה מבצעים והקפסולות לא יקרות
אין לי אותה, אבל בסופר לידינו עושים הדגמות שלה ובסה"כ היא לא רעה.
 

YosMan1

New member
אין על המכונות של נספרסו. גם מהיר גם נוח וגם מבחר גדול של

טעמים.
הייתה לי פעם מכונה גדולה מקצועית איטלקית שגם טחנה גרגרים לכל מנה בנפרד. שיא הפוזה. רק מה שהיה צריך לטפל בה, לנקות, לתחזק לשמן ובנוסף לכל היא גם הייתה מתקלקלת כל הזמן (כנראה בגלל שלא תחזקתי אותה מספיק).
אחרי שנתיים התייאשתי וקניתי מכונת נספרסו (חמישית מחיר), תענוג. קל,מהיר, פשוט ומאד טעים.
 

se7en77

New member
אני אישית לא שותה חם פרט למקרי קיצון

כמו לילה במילאיום אבל כשבא לי ממש משהו דומה אני מתפנק בזה

 
למעלה