רוב הזמן נח
Well-known member
הייתי שלושה ימים בדיאטה ללא סוכר לבן בכלל
ועכשיו החלפתי את הסוכר הלבן בסוכר ענבים. סוכר ענבים זה דקסטרוזה שזה למעשה גלוקוז בלבד.
הוא הרבה פחות מתוק מסוכר לבן, שזה חצי גלוקוז וחצי פרוקטוז.
נמצא שפרוקטוז שמקבלים כתוספת בסוכר לבן או סירופ תירס מאוד מזיק לבריאות.
הקפה והתה עם סוכר ענבים הרבה פחות מתוק. זה עניין שאפשר להתרגל אליו. ושמתי לב שאחרי שתיה כזאת הרבה יותר שבעים.
יש טענה שאכילה/ שתיה של דברים עם פרוקטוז משבשת את תחושת השובע
ולכן המוח דורש מזה עוד ועוד.
יתכן שגם בגלל זה הוא מוסף למזון ולכל השתיה המתוקה.
זה, וגם בגלל שללא פרוקטוז המזון הזה יהיה הרבה פחות מתוק. ומתוק לצערנו זה היום מה שמוכר.
ועכשיו החלפתי את הסוכר הלבן בסוכר ענבים. סוכר ענבים זה דקסטרוזה שזה למעשה גלוקוז בלבד.
הוא הרבה פחות מתוק מסוכר לבן, שזה חצי גלוקוז וחצי פרוקטוז.
נמצא שפרוקטוז שמקבלים כתוספת בסוכר לבן או סירופ תירס מאוד מזיק לבריאות.
הקפה והתה עם סוכר ענבים הרבה פחות מתוק. זה עניין שאפשר להתרגל אליו. ושמתי לב שאחרי שתיה כזאת הרבה יותר שבעים.
יש טענה שאכילה/ שתיה של דברים עם פרוקטוז משבשת את תחושת השובע
ולכן המוח דורש מזה עוד ועוד.
יתכן שגם בגלל זה הוא מוסף למזון ולכל השתיה המתוקה.
זה, וגם בגלל שללא פרוקטוז המזון הזה יהיה הרבה פחות מתוק. ומתוק לצערנו זה היום מה שמוכר.