עוד גילוי על תעשיית המזון שמרעילה אותנו - "קצה הקרחון"
http://journals.plos.org/plosbiology/article?id=10.1371/journal.pbio.2003460
https://www.haaretz.co.il/news/health/.premium-1.4624734
מחקר חדש שהתפרסם ב-Plos Biology חושף כי תעשיית הסוכר בשנות ה-60 העלימה נתוני מחקרים שערכה אשר הדגימו כי צריכה גבוהה של סוכר פוגעת בבריאות.
ע"פ הדיווח, כאשר הגיעו החוקרים למסקנה כי הסוכר עלול לגרום לא רק מחלת לב אלא גם לסרטן בשלפוחית השתן, הוחלט לבטל את המשך המחקר ולא לפרסם את מסקנות הביניים. אחד מהמחברים מדגיש כי "זה ממשיך לתמוך בהנחה שתעשיית הסוכר עושה שנים רבות מניפולציה במדע"
http://journals.plos.org/plosbiology/article?id=10.1371/journal.pbio.2003460
https://www.haaretz.co.il/news/health/.premium-1.4624734
מחקר חדש שהתפרסם ב-Plos Biology חושף כי תעשיית הסוכר בשנות ה-60 העלימה נתוני מחקרים שערכה אשר הדגימו כי צריכה גבוהה של סוכר פוגעת בבריאות.
ע"פ הדיווח, כאשר הגיעו החוקרים למסקנה כי הסוכר עלול לגרום לא רק מחלת לב אלא גם לסרטן בשלפוחית השתן, הוחלט לבטל את המשך המחקר ולא לפרסם את מסקנות הביניים. אחד מהמחברים מדגיש כי "זה ממשיך לתמוך בהנחה שתעשיית הסוכר עושה שנים רבות מניפולציה במדע"