הוא לא "ממליץ", הוא "מעדיף" בבחינת הרע במיעוטו..
וכשאי לך לקרא את הלינקים ששלחתי זה מספרות מדעית .
אחרי כן בדקי את תכולת השמנים והיחס בים האומגות בשומשום ובשמנים שונים ותראי בעצמך .
שמירה על היחס בין אומגות זה חשוב מאד לבריאות , למניעת מחלות לב וכלי דם , להתפתחות המוח אצל ילדים, למניעת דמנציה במבוגרים, ל מניעת HDD אצל ילדים, למניעת מחלות אוטואימוניות שונות ועוד.
 
אומגה 3 יש ב- זרעי פשתן, דגי ים ( סלמון טונה מקרל ) , זרעי צ'יה, אגוזי מלך, עשבים ירוקים ( פטרוזיליה וכ"ד) .בבשר של חיות מרעה, בביצי תרנגולות שאוכלות עשב ירוק.
אומגה 6 - תירס, חמניות, סויה, שומשום, חריע ,נר הלילה, פקאנים, שקדים .
אומגה 9 - קנולה, זית, אבוקדו .
 
הגוף זקוק ל6 ו 3 ביחס שווה 1ל1 הבעיה שבתזונה המערבית והישראלית יש יחס הפוך דבר שגורם לעידוד דלקות בגוף וכל הנזקים העקיפים כתוצאה מזה.