תזונה לא טובה אחראית למחצית מקרי המוות מלב ושבץ

אבי519

New member
החצי השני זה גנטיקה , ובעיקר שילוב של שני הגורמים

כל מי שהיה בעבר במשפחה שלו מיקרים של ארועי התקף לב, כולסטרול גבוה, סכרת, לחץ דם גבוה- סביר מאד שהגנטיקה שלו גרועה מבחינה זאת.
ולכן הוא צריך להשגיח יותר מאנשים אחרים על תזונה נכונה , משקל תקין , ולהמנע מעישון ואלכהול .
 

קרנף לבן 1

Well-known member
מנהל
יש עוד דבר קשה ריסוסים בחקלאות.

ואני מעריך שהוא לא נלקח בחשבון במאמר
 

אבי519

New member
נכון- במיוחד היום שחומרי ההדברה הם כאלה שנספגים לתוך הצמחים

חומרי סיסטמיים.
בהנדסה גנטית מפתחים צמחים עמידים למחלות שלא צריך לרסס אבל העמידות הזאת מבתצעת ע"י זה שהצמח עצמו מיצר חומר רעיל - אז זה כבר לא יותר בריא מריסוסים.
אני משתדל לקנת ולאכול תוצרת אורגנית .
אני חושב ככל שיותר אנשים יצרכו תוצרת אורגנית זה יאלץ את החקלאים ליצר יותר תוצרת כזאת לפתח אמצעים אורגניים ולגדל בלי ריסוסים .
עם זה יקרה השווקים של האורגני יגדלו ועם הגדלת השוק והזמינות של תוצרת אורגנית המחירים גם ירדו.
הכל עניין של מודעות של הציבור.
 
למעלה