לא מובן לי כלל משהוא שקשור לתזונה
כאשר אוכלים בכמות שהיא לא מדי בארוחה ,כלומר מגיעים לשובע נורמלי,האם עדיין חלק מאותו המזון ייהפף לשומן וייכנס לתאי השומן,או שרק כאשר אוכלים מעבר בארוחה ,חלק מהמזון שהגוף איננו צריך ברגע הנתון ייהפך לשומן?
כאשר אוכלים חלק מהמזון הבפך לאנרגיה מיידת וחלקו נאגר כדליקוגן בשרירים ובכבד נכון?
זה קורה גם כאשר הארוחה מאוזנת ואיננה בעודף מזון??
2-רק כאשר מאגרי הגליקוגן נגמרים לגוף בין הארוחות ,רק אז הגוף ישתמש במאגרי השומן שיש-וכתוצאה מזה תיהיה הרזייה?
תודה רבה
אשמח לתשובה מפורטת ככל שניתן
כאשר אוכלים בכמות שהיא לא מדי בארוחה ,כלומר מגיעים לשובע נורמלי,האם עדיין חלק מאותו המזון ייהפף לשומן וייכנס לתאי השומן,או שרק כאשר אוכלים מעבר בארוחה ,חלק מהמזון שהגוף איננו צריך ברגע הנתון ייהפך לשומן?
כאשר אוכלים חלק מהמזון הבפך לאנרגיה מיידת וחלקו נאגר כדליקוגן בשרירים ובכבד נכון?
זה קורה גם כאשר הארוחה מאוזנת ואיננה בעודף מזון??
2-רק כאשר מאגרי הגליקוגן נגמרים לגוף בין הארוחות ,רק אז הגוף ישתמש במאגרי השומן שיש-וכתוצאה מזה תיהיה הרזייה?
תודה רבה
אשמח לתשובה מפורטת ככל שניתן