פשתן-טחון במטחנת קפה...

פלאיועץ

New member
פשתן-טחון במטחנת קפה...

קונים ב"שוק לוינסקי" (( ויש חנות למוצרי חשמל ברחוב עליה)) את הפשתן ((עולה גרושים))... כי אם פרוקטר-גמבל שמה את זה ב"בונזו" אז גם כדאי לבעלי הכלבים ולכל אדם להנות מה"אומגה"
 

אבי519

New member
אני קולה את הזרעים ב 120 מעלות 60 דקות

קולה אותם ביחד עם מלח ושם בקופסה אטומה וזה שומר עליהם קריספי.
אוכל אותם ככה , לועס היטב .
נב. אני קונה רק אורגני.
 

רוב הזמן נח

Well-known member
אבל צריך לבדוק טוב טוב שזה באמת פשתן

ולא עכבישים שהינדסו אותם להראות כמו פשתן
 
לא שווה כלום אם אתה לא אוכל מיד אחר הטחינה

כל הערך התזונתי עף אם אתה משאיר את זה ככה
 

אבי519

New member
זה לא שחור\לבן , חלק באמת מתקלקל, אבל אף פעם לא הכל

ככל שעובר יותר זמן יותר הולך לאיבוד אבל לא לגמרי ולכן שעדיף הכי טרי, אבל בכל מקרה עדיף לאכול אחרי כמה זמן מאשר בכלל לא .
 
למעלה