שאלה על שייקים ואורז גם
בוקר טוב,
לפעמים אני מכין לעצמי שייקים ירוקים.. מכל מיני עלים, תפוח וירקות (מלפפון, קולורבי, ברוקולי)
אבל לפעמים אני גם דוחס "סלט" רגיל (יוצא שייק חום אדום) השאלה אם סלט במצב צבירה של שייק הוא טוב כמו סלט במצב רגיל.. חתוך, קצוץ..
ולגבי אורז ותפוחי אדמה.. האם יש אפשרות להסיר עמילנים? ואם לא.. כמה מומלץ לצרוך מהם?
תודה.
בוקר טוב,
לפעמים אני מכין לעצמי שייקים ירוקים.. מכל מיני עלים, תפוח וירקות (מלפפון, קולורבי, ברוקולי)
אבל לפעמים אני גם דוחס "סלט" רגיל (יוצא שייק חום אדום) השאלה אם סלט במצב צבירה של שייק הוא טוב כמו סלט במצב רגיל.. חתוך, קצוץ..
ולגבי אורז ותפוחי אדמה.. האם יש אפשרות להסיר עמילנים? ואם לא.. כמה מומלץ לצרוך מהם?
תודה.