nanolife54
New member
איכות וספיגת חלבון בבשר טחון
שלום רב ותודה מראש על התשובה והזמן.
אני מרים משקולות וכשאני אוכל בשר 2-3 בשבוע זה בדרך כלל עוף או הודו טחון, מבחינת תקציבית זה הרבה יותר זול ומשתלם לי, השאלה היא האם בכלל כמות החלבון שמופיע שם באריזה ל 100 גרם שהוא 18 גרם חלבון, הוא באמת נספג בגוף ותורם לבנית שריר או שזה סוג חלבון ברמה נמוכה בגלל שזה בשר טחון, קפוא ועם חומרים משמרים וכולה? יודע שזה לא בריא אבל אוכל רק 100 גרם 2-3 בשבוע, וחוץ מהבשר טחון התזונה שלי מאוד טובה ובריאה, וגם עושה ניקוי גוף כל כמה חודשים
שלום רב ותודה מראש על התשובה והזמן.
אני מרים משקולות וכשאני אוכל בשר 2-3 בשבוע זה בדרך כלל עוף או הודו טחון, מבחינת תקציבית זה הרבה יותר זול ומשתלם לי, השאלה היא האם בכלל כמות החלבון שמופיע שם באריזה ל 100 גרם שהוא 18 גרם חלבון, הוא באמת נספג בגוף ותורם לבנית שריר או שזה סוג חלבון ברמה נמוכה בגלל שזה בשר טחון, קפוא ועם חומרים משמרים וכולה? יודע שזה לא בריא אבל אוכל רק 100 גרם 2-3 בשבוע, וחוץ מהבשר טחון התזונה שלי מאוד טובה ובריאה, וגם עושה ניקוי גוף כל כמה חודשים