בהמשך לדברי אבי :מה המקורות הטובים לאומגה 3 וכמה באמת לצרוך
אני יודע שכדאי לצרוך סלמון, טונה, פשתן, צ'ייה, אגוזי מלך וכו'.
אז למה בכל זאת השאלה שלי
1.ראשית השאלה היא האם הטונה מקופסא והסלמון שבסופרמרקט
נותנים באמת אומגה 3 ?
כלומר, הסלמון שלנו למשל גדל בבריכה מלאכותית ולא שחה בפיורדים הנורבגיים
והטונה מלאה בכספית ובמתכת מהקופסא
האם התועלת בצריכתה גוברת על הנזק מהמתכות
ואל תמליצו לי על מכסימום פעמיים בשבוע כי זה לא רציני
אולי מספיק פעמיים כדי לאגור מספיק כספית רעילה ?
2. מה לגבי התוספים התזונתיים של אומגה 3
האם מישהו בדק את תועלתם ?
3. לגבי צריכת אומגה 9 משמן קנולה
האם טיגון בקנולה עדיין מספק את האומגה 9 או הורס אותו
אני יודע שכדאי לצרוך סלמון, טונה, פשתן, צ'ייה, אגוזי מלך וכו'.
אז למה בכל זאת השאלה שלי
1.ראשית השאלה היא האם הטונה מקופסא והסלמון שבסופרמרקט
נותנים באמת אומגה 3 ?
כלומר, הסלמון שלנו למשל גדל בבריכה מלאכותית ולא שחה בפיורדים הנורבגיים
והטונה מלאה בכספית ובמתכת מהקופסא
האם התועלת בצריכתה גוברת על הנזק מהמתכות
ואל תמליצו לי על מכסימום פעמיים בשבוע כי זה לא רציני
אולי מספיק פעמיים כדי לאגור מספיק כספית רעילה ?
2. מה לגבי התוספים התזונתיים של אומגה 3
האם מישהו בדק את תועלתם ?
3. לגבי צריכת אומגה 9 משמן קנולה
האם טיגון בקנולה עדיין מספק את האומגה 9 או הורס אותו