גם אני אוכל עם הקליפה
בנוסף: אני גם לא מקלף גזר , אני אוהב לאכול את הקליפה של מנגו... גם דלורית אני מבשל\מאדה ואוכל עם הקליפה.
בתפוחי עץ אני אוהב את הקליפה וגם את החלק האמצעי שכולם זורקים עם הגרעינים .
אני אוכל גם גרעינים של אפרסקים, גוגואים של מישמש ... אני יודע שבגרעינים של תפוח מישמש אפרסק יש קצת ציאניד (כמו בשקדים מרים - שגם אותם אני אוהב) אבל גרעינים זה יותר בריא מאשר מזיק, ואם לא אוכלים כמות מאד גדולה בבת אחת, העקבות של ציאניד שיש בהם לא מזיק בכלל , ורק נותן טעם טוב של מרציפן.
אגב גם קליפות של לימונים אני אוכל, אני שם בסלט לימונים שלמים עם הקליפה חתוכים לקוביות קטנות .