האם ניתן להחליף סירופ תירס בגלוקוזה?

האם ניתן להחליף סירופ תירס בגלוקוזה?

ראיתי מתכון למרשמלו וכתוב להשתמש בסירופ תירס. לא מצאתי את זה, ובמקום לקחתי גלוקוזה (שתמיד יהיה בה שימוש). האם ניתן להחליף בין שניהם?
 

net the jet

New member
בחלק מתכונים כן, אני לא ממש בטוחה לגבי מרמשלו

אולי תנסי בכמות קטנה ?
 
טוב.... הכנתי כבר....חח

התערובת נראתה בסדר גמור גמור, עכשיו נראה איך היא תצא כשהיא תתייצב. בעיקרון כמות סירופ התירס היא קטנה מאוד- 1/3 כוס, אז ככה שזה לא קריטי אני מקווה
אעדכן אגב, המתכון ממש קל..
 
עדכון

המרשמלו יצא רך יחסית למרשמלו קנוי, אבל עדיין "מרשמלי". כנראה שהורדתי את הסירופ מהאש בטרם עת. בנוסף דווח שהוא מתוק, אבל יכול להיות שזה כי בחרתי לחתוך אותו על אבקת סוכר ולא קורנפלור (במתכון ניתנו שתי האופציות, בחרתי בא. סוכר). אנסה שוב בהזדמנות אחרת. נראה לי שאני אקנה מדחום לסוכר בעתיד
 
למעלה