עוגה ראשונה...
היא קצת עלובה כי רק רציתי להתנסות בחומר ולא ממש תכננתי מה אני הולכת לעשות.... עשיתי שימוש סמלי בחותכנים ובצבעים סתם כדי לראות איך זה ולא שקדתי מדי על שילוב צבעים ועיצוב מורכב אז תסלחו לי העוגה יצאה לי שוב נמוכה למרות ששיניתי את המתכון וגם לא ממש הצלחתי ליישר אותה עם סכין אבל לא נורא... לא יצא יפה לדעתי אבל יצא מאדדד טעים! בכל אופן המסקנות הן ש: - ללוש בצק ולרדד אותו שורפים ה-מ-ו-ן קלוריות! זה היה ממש קשה! - צריך לשים מ-ל-א צבע מאכל בבצק כדי שזה יתפוס. בבצק הורוד בכלל שמתי צבע אדום וכמה שהוספתי והוספתי זה עדיין נשאר וורוד! והצבע בקושי ירד לי מהידיים... - אסור לשים את הבצק על עוגה חמה! אני לא יודעת מה עבר לי בראש כשעשיתי את זה אבל זה לא היה חכם! - נעשו לי סדקים בבצק ואני לא יודעת למה - הרוטב שוקולד שהכנתי לציפוי העוגה מאד מלכלך! כפי שניתן גם לראות בתמונה, זה קצת לכלך את השוליים של הבצק ואת הבסיס. - הבצק סוכר פשוט טעים!!! מתכננת עוד ניסיון היום, אולי לצייר על עוגה, נראה...
היא קצת עלובה כי רק רציתי להתנסות בחומר ולא ממש תכננתי מה אני הולכת לעשות.... עשיתי שימוש סמלי בחותכנים ובצבעים סתם כדי לראות איך זה ולא שקדתי מדי על שילוב צבעים ועיצוב מורכב אז תסלחו לי העוגה יצאה לי שוב נמוכה למרות ששיניתי את המתכון וגם לא ממש הצלחתי ליישר אותה עם סכין אבל לא נורא... לא יצא יפה לדעתי אבל יצא מאדדד טעים! בכל אופן המסקנות הן ש: - ללוש בצק ולרדד אותו שורפים ה-מ-ו-ן קלוריות! זה היה ממש קשה! - צריך לשים מ-ל-א צבע מאכל בבצק כדי שזה יתפוס. בבצק הורוד בכלל שמתי צבע אדום וכמה שהוספתי והוספתי זה עדיין נשאר וורוד! והצבע בקושי ירד לי מהידיים... - אסור לשים את הבצק על עוגה חמה! אני לא יודעת מה עבר לי בראש כשעשיתי את זה אבל זה לא היה חכם! - נעשו לי סדקים בבצק ואני לא יודעת למה - הרוטב שוקולד שהכנתי לציפוי העוגה מאד מלכלך! כפי שניתן גם לראות בתמונה, זה קצת לכלך את השוליים של הבצק ואת הבסיס. - הבצק סוכר פשוט טעים!!! מתכננת עוד ניסיון היום, אולי לצייר על עוגה, נראה...