דור2007 היחידה
New member
לא מצליחה
איפה שלא קראתי והסתכלתי ברגע שרוצים לאפות עוגה בחושה שתתפח ותגבהה צריכים לרפד את התבנית בנייר אפייה יותר גבוה מהתבנית. אני עושה את זה, אני אפילו מכינה בלילה כפולה לעוגה והעוגה לא מגיעה לקצה התבנית בכלל......למה??? ועוד אחרי שאני מוציאה מהתנור שהיא מתחילה להתקרר היא עוד יורדת קצת.....למה? איך אני יכולה לאפות עוגה שתצא לי גבוהה? איך אני יכולה לאפות את העוגה שתצא לי שווה בגובה בכל התבנית [למרות שאני אופה על טמפרטורה נמוכה] כי אחרי כל אפיה יוצא לי לחתוך את העוגה בשביל שתצא שווה בגובה וככה זה מקטין לי את העוגה....
איפה שלא קראתי והסתכלתי ברגע שרוצים לאפות עוגה בחושה שתתפח ותגבהה צריכים לרפד את התבנית בנייר אפייה יותר גבוה מהתבנית. אני עושה את זה, אני אפילו מכינה בלילה כפולה לעוגה והעוגה לא מגיעה לקצה התבנית בכלל......למה??? ועוד אחרי שאני מוציאה מהתנור שהיא מתחילה להתקרר היא עוד יורדת קצת.....למה? איך אני יכולה לאפות עוגה שתצא לי גבוהה? איך אני יכולה לאפות את העוגה שתצא לי שווה בגובה בכל התבנית [למרות שאני אופה על טמפרטורה נמוכה] כי אחרי כל אפיה יוצא לי לחתוך את העוגה בשביל שתצא שווה בגובה וככה זה מקטין לי את העוגה....