עוגת מיקי מאוס

Oונינה

New member
../images/Emo212.gifעוגת מיקי מאוס

בני ביקש שאכין לו עוגת מיקי ליומולדת 3. אני לא רוצה להכין מבצק סוכר, אלא להכין עוגה ואז לצפות אותה. אנ ימתכוונת לצפות עם שק זילוף עם הכוכבים הקטנים. זקוקה לעזרה בצבע השחור. איך אשיג קרם שחור? ראיתי ברשת מישי שפרקה עוגיות אוריאו, הוציאה את הקרם ופוררה אותן, ואז שמה את הפירורים השחורים על העוגה. יש דרך אחרת להשיג שחור? או חום מאוד קהה? תודה על העזרה!
 

lzabari

New member
גנאש יוצא חום כהה

מחממים שמנת מתוקה (עד לסף הרתחה) שזה 250 מ"ל ושופכים על כמות שווה של שוקולד מריר כ 250 ג' (שוקולד חלב יתן חום בהיר) נותנים לזה לנוח דקה ואז מתחילים לערבב עד שהשמנת נבלעת בשוקולד.. מצננים מעט ואז שופכים על העוגה ואם את רוצה לזלף אז צריך לקרר לגמרי ואז לשים בשקית זילוף
 

Oונינה

New member
מקסים!

אני צריכה לזלף בגלל שלא מדוב על כיסוי כל שטח העוגה, בגלל שבמיקי מאוס עסקינן... אז לא נראה לי שאני יכולה למלא רק את אזור האוזניים והמצח. אני אזלף כמו בתמונה המצורפת, ואז לא יתערבבו לי הצבעים. מה אתן אומרות?
 

winny

New member
לימור, עוגה מהממת! איך...

מורחים את הגנאש כל כך אחיד? הזילוף הוא קרם או שאפשר לקשט בבצק סוכר? השוקלד חם כשמקשטים, או שהכל ימס?
 
למעלה