ביצים ופשטידה
יש לי שאלה- אפיתי עכשיו פשטידת פטריות עם קוטג' וביצה.
אפיתי בחום של 180 מעלות כארבעים דקות. כשהוצאתי את התבניות- עשיתי בכאלו של מאפינס- זה כבר נראה מוכן מלמעלה- זאת אומרת המעטפת כבר חומה לגמרי אבל בפנים המאפינס לא התמצקו. בכל מקרה, טעמתי אחד ועכשיו אני מוטרדת כי זה לא התמצק. בתכלס, אפייה בטמפ' כזו אמורה להספיק מבחינת הביצים, נכון?
לדעתי לא התמצק בגלל המרכיבים- הרבה קוטג' ושמנת ומעט קמח.
בקיצור, מודאגת עכשיו מאיזה ליסטריה/סלמונלה.
מה דעתכן?