06/2020 – מתחממים – סיכום חודש

מילי08

Well-known member
נראה לי שאפשר להבהיר שאני חסרת חיים

ולפעמים יש לי צורך עז להגיב כמעט לכולם
 

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני משאיר את זה לכם

אין חובה לחכות לה אבל גם אין חובה כמובן לפתוח היום (אם כי אני יודע שזה משום מה מציק לך) &nbsp בקיצור אם מישהו רוצה לפתוח שאלון הוא (או היא) יכולים &nbsp
 

didalf

Well-known member
כבר הסברתי למה


ניצול מקסימלי של 72 השעות של השרשור
&nbsp אבל עכשיו זה יותר בין להיות מנומסת לזה שמשעמם לי
 

Lhuna1

New member
מחכים לשיר, היא כתבה שתעלה אותו מחר! (בחמישי)


 

didalf

Well-known member
כן, בינתיים עשיתי דברים מועילים יותר


הכנתי צ'יפס, אכלתי צ'יפס, סידרתי את החדר, התקלחתי וראיתי ארץ נהדרת.
 

didalf

Well-known member
צ'יפסר של נינג'ה


הוא כיפי בלי שמן בכלל. החסרון הוא שנכנס בו כמות קטנה יחסית וצריך כל כמה דקות לערבב אחרת חלק יוצא שרוף. הוא גם ממש טוב לצ'יפס קפוא (אבל אתמול הכנתי מתפו"א אמיתיים). בתנור אני גם עושה הרבה, ולטגן כבר הרבה שנים לא בעיקר כי זה מתיש.
 

limors2

Active member
למה מתיש? זורקים לשמן וזהו

בתיכון החברה הכי טובה ושלי ואני היינו מכינות בערך פעם בשבוע אצלה, צ'יפס ספוג שמן וטעים נורא
 

didalf

Well-known member
לאדעת זכור לי שזה היה לוקח מלא זמן


בתיכון כל יום שלישי היינו מכינים שניצל וצ'יפס טריים וספוגים בשמן
&nbsp
 

limors2

Active member
נכון, אבל זה לא זמן התעסקות

למרות שבשנים האחרונות כשהכנתי זה היה צקיפס בטוסטר אובן, שפשוט הנחתי על תבנית משומנת (שמן זית) ושמתי מלא תבלינים, והיה טעים ממש
&nbsp אולי אכין יום אחד בשבוע הבא!
 

LeAnnDylan

Well-known member
אני מצאתי שיטה עצלנית במיוחד

שמה שמן בסיר קטן וחותכת בינתיים תפו"א לעיגולים וזורקת פנימה. לא באמת אכפת לי אם השמן רתח בינתיים או לא. ולתוך השמן זורקת מלח, פלפל שחור ופטרוזיליה יבשה (כאילו התבלין לא אחת שהתיבשה במקרר
) תוך איזה 3 דקות זה נהיה רך אבל אני עושה את זה על חום בינוני אז הוא נשאר בהיר (שונאת צ'יפס זהוב או טיפה שרוף בעע) ורך כאילו אפית אותו בתנור (רק בלי הזמן המיותר) ואז מוציאה מהשמן ואוכלת עם שמנת חמוצה
 

LeAnnDylan

Well-known member
אין לי כוח לחתוך למקלות

זה יותר מידי עבודה. לחתוך לפרוסות זה 3 שניות אז זה קל. sour cream זה החיים
ופטרוזליה, לא יודעת אם יש לזה בכלל טעם האמת. אבל אני אוהבת שיש על זה חתיכות ירוקות, זה מרגיש fancy יותר מסתם צ'יפס שבעיקרון אני בכלל לא אוהבת
 
למעלה