מה שתינו השבוע?

nimrodrosen

New member
אני אתחיל

רום קארוני "כבד" של ווליאר 55%
בנריאך 18 מחבית מדירה
גראפה קליאופטרה מוסקטו
טאליסקר 175
שרי מדיום סולרה 15 שנה (האולורוסו המתוק) של ווילאם אנד הוברט
ג'ין מערער מוסטנג שהכנתי

וגולת הכותרת, בננות על האש מקורמלות ברום זאיה 12 לצד שוקולד 80% חריף.
 

ShaneG

New member
וויסקי

ביום שני הייתי בערב טעימות של אולד פאלטני שגל עשה בביירן בתל אביב.
חוץ מכל הליין שיש כרגע בארץ (12, 17 ו21) היו 2 וויסקים מיוחדים, ה35 שנה, וגרסא מיוחדת משזוקק ב1989 והתישן בחביות שקודם החזיקו וויסקי מאוד מעושן.

לכולם היה את האופי המדהים של המזקקה, קליל ופרוטי עם קצת מלח, וה21 ו17 היו עשירים במיוחד. ה35 כמובן הוסיף לזה הרבה טעמים של עץ עשיר, וה1989 היה כבולי בצורה עדינה ושילוב מדהים של פירות ומצעים חדשים (fresh linen).
מהליין הרגיל אני הכי אוהב את ה17 שנה (לכן יש לי בקבוק בבית) אבל מכל הערב הכי אהבתי את ה1989, פצצה של דראם.

בהמשך השבוע שתתי קצת מהוויסקים הכבוליים שלי בבית כדי כי המזג אוויר התאים לזה, ובמוצ"ש פתחתי גודמית של גלנפארקלאס 17 שנה. זה לא בסטייל שאני אוהב, אבל ביקשתי דוגמית מחבר בהחלפה מרוב סקרנות. ממש גלנפארקלאבס, עלים רטובים, פרות, beeswax, קליפות הדרים, ועץ עדין.
 
אצלי לא הרבה...

חוסלו שאריות של בקבוק קילכומן (ה-Kill-choman הראשון שלי
)
חוץ מזה עסוק מדי, אין חצי שעה פנויה להתעמק בדראם כמו שצריך...
 

gabi a

New member
יין ובירה

אבל אין טעם לפרט, כי הייתי חולה, להכל היה מין טעם לוואי מוזר, וזה ממשיך, למרות שהמחלה מאחורי. אני מפחד שהלך לי חוש הטעם, או יותר נכון - חוש הריח.
 

yezer

New member
את החמוד הזה

ובהזדמנות זו ברצוני לנצל את הבמה ולמי שיש סמפל של קאולילה 18 אשמח להחליף תמורת סמפל מה-25. למיטב זכרוני ה-18 פחות מתוק אולם בכדי להיות בטוח אני צריך לטעום את שניהם ראש בראש.

 

foodnwine1

New member
אולד פאלטני

במסגרת טעימה שהנחיתי : כל הריינג' מה 12 דרך 199 כבולי , 17,21, ו 35.
&nbsp
כולם טובים מאוד עד מצויינים,. ה 12 יחס עלות תועלת מעולה, וגם ה 17 כמובן. 1989 ששהה בחביות של ויסקי כבולי לשעבר היה הכי מעניין לטעמי, ממש מיני קליינליש \ ברורה מאוד מאוד מהנה.
ה 35 מעולה, נגיש מאוד וקל לשתייה תודות לפינוש אולורוסו. בקיצור, יופי של ויסקי מהמזקקה הזו. ממליץ על קנייה בארץ לאור מחירים ממש טובים.
&nbsp
טעמתי גם את הבנרומאך 5, שהיה טוב, אבל לעומת ה 10 שעולה טיפה יותר, לא מהווה אטרקציה
&nbsp
&nbsp
 
קסטיל רוז' וסטרונגבאו

קסטיל: בירת דובדבנים עם 8% אלכוהול. זה היה יחסית בר-שתייה בשבילי (אני לא אוהב בירות), אבל בסופו של דבר לא התלהבתי. טעם הדובדבנים היה יותר כמו ארומה, והמתיקות הקלה מאוד לא עזרה להפיג את המרירות.
&nbsp
סטרונגבאו: סיידר תפוחים אלכוהולי מוגז עם 5% אלכוהול. מתוק אבל לא מידי. נחמד מאוד. בהחלט אשתה שוב.
 

igalk4741

New member
טאליסקר סטורם

קניתי אתמול בקבוק,
אחלה ויסקי , יש את הטעם הבשרני של הטאליסקר 10 ,ביחד עם טעם מעושן
איכותי
מסוג no age statement
כנראה בשביל לערבב ויסקים של 3 שנים עם 15 שנה , ולא כולם מאותו שנה
שיהיה טווח יותר רחב של שנים
&nbsp
כרגע מעדיף אותו על הבונהבן 12
שהוא גם סבבה , טיפה אני מוסיף לבונהבן ממש קצת מים וזה מעולה
&nbsp
 
למעלה