בוא נעשה הפרדה מסוימת
עולם הדז'סטיף מתחלק לדעתי לשלושה תחומים. ליקר דז'סטיף שזה ייגר, רמזוטי, אוורנה וכו'. יותר מתקתקים יחסית. דז'סטיף רפואי שזה אוניקום, פרנה ברנקה, אונדנברג וכל שאר הממש "רעים", מרים, אלכוהוליים ומלאי עשבים. וכל השאר שיכולים לשמש כד'סטיף כמו ברנדי לסוגיו, ויסקי, בנדיקטין, שארטרז ותזקיקים וליקרי פרימיום. כולם יסדרו לך את הבטן כמו שצריך אחרי עבודה כבדה, אבל את העבודה הטובה באמת יעשו הרפואיים מכיוון שהם באמת באמת באמת נוצרו בשביל זה. אני מת על פרנה ברנקה למרות שיותר מדי מזה עושה רע בבטן (שני צ'ייסרים מקסימום) אוניקום לא טעמתי אבל ממה שטמפטיישן ואין חיה כזו אומרים זה מעולה. בחרובקה מן הסתם זה מעולה. ציפורן לפנים! הצ'ייסר הקפוא הנבחר שלי. דרך אגב, צ'ינאר נראה לי יותר מתאים לקטגוריית האפריטיף מאשר דז'סטיף. הוא די דומה לקמפרי לא?