לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
הסתרת שרשור מעל 
עדכן
פורום ארבעים פלוס

 

ברוכים הבאים לארבעים פלוס
 
 
אם את/ה בבית או בעבודה
ורוצה לשתף אותנו על הא ודא
זה המקום במיוחד עבורך
בית חם לשתף את שעל לבך.
על מה קרה לך עם הילדים
על הבעל החמות ושגרת החיים
אם יש איזו חוויה מסעירה
טיול, הצגה או כל מאורע
אנו כאן יודעים להקשיב ולהביע דעה.
לדון, לשתף ולספק תמיכה 
העיקר לא לשכוח שזה המקום
שכולם באו במטרה להנות
לשמוח לצחוק וחופשיים להיות
אז הקפידו בבקשה על כבוד הדדי ותרבות שיחה.
 
  וכמו בכל בית, גם ל  הזה כללים משלו
 
      שהות נעימה ומהנה לכולנו
 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום ארבעים פלוס

 

ברוכים הבאים לארבעים פלוס
 
 
אם את/ה בבית או בעבודה
ורוצה לשתף אותנו על הא ודא
זה המקום במיוחד עבורך
בית חם לשתף את שעל לבך.
על מה קרה לך עם הילדים
על הבעל החמות ושגרת החיים
אם יש איזו חוויה מסעירה
טיול, הצגה או כל מאורע
אנו כאן יודעים להקשיב ולהביע דעה.
לדון, לשתף ולספק תמיכה 
העיקר לא לשכוח שזה המקום
שכולם באו במטרה להנות
לשמוח לצחוק וחופשיים להיות
אז הקפידו בבקשה על כבוד הדדי ותרבות שיחה.
 
  וכמו בכל בית, גם ל  הזה כללים משלו
 
      שהות נעימה ומהנה לכולנו
 
x
הודעה מהנהלת הפורום
" ואהבת לרעך כמוך""ואהבת לרעך כמוך"
המשך >>

מתכון לפריקסה מקורי...
<< ההודעה הנוכחית
07/05/2010 | 12:48
10
4447
קיבלתי את המתכון ממשהי שאלופה בהכנת פריקסה , והיא טוענת שזה המתכון המנצי, היום אבדוק זאת(מכינה לערב)
1 קילו קמח(ל22 לחמניות)
1 שקית שימרית או 1 כף שמרים יבשים
1 כפית מלח שטוחה
1/2 כפית סוכר
1/4 כוס שמן
2 וחצי כוסות מים.
מערבבים היטב ומתפיחים כשעה.
אחר כך לשים את הבצק ומכינים ממנו 22 לחמניות ארוכות, שמים אותן בתבנית מכוסות במגבת לעוד חצי שעה של התפחה.
אחר כך מטגנים בשמן עמוק , לא על אש גבוהה מידי כי אז הן לא מתבשלות מבפנים.
ולמילוי: סלט תפוחי אדמה וביצים,זיתים שחורים,לימון כבוש,סחוג או עריסה,מלפפון חמוץ טונה.
בתיאבון
ארבעים פלוס >>
המתכון המנצי=המתכון המנצח
07/05/2010 | 12:49
240
תודה ששיתפת מיר
07/05/2010 | 15:01
2
131
דווחי איך יצא ל.ך
ארבעים פלוס >>
יצאו מעולה:)
07/05/2010 | 21:25
1
184
לא האמנתי שיצאו לי כאלו טעימים.
כולם אכלו וליקקו את האצבעות.
התוספות לפריקסה: טונה , מלפפונים חמוצים,ביצים קשות,עריסה.
ערב נפלא
ארבעים פלוס >>
בוודאי שיצאו קריספיות וטעימות
08/05/2010 | 11:59
141
כמה זמןןןןןןןןןןןןןןןןן לא אכלתי פריקסה
עתיר קלוריות , העיקר שהיה טעים ונהנתם
ארבעים פלוס >>
מאכל שהוא סכנת נפשות
07/05/2010 | 23:31
180

שילוב בין טעים ברמות
ומשמין ברמות גבוהות יותר.

אוהבת פריקסה אבל לא מסתכנת בהכנה,
מסתפקת בטעימה בהזדמנויות שונות.

תהנו מירוש, כח הכבוד

שבת שלום

ארבעים פלוס >>
דרך אגב מיר
07/05/2010 | 23:34
4
128
אפשר בהחלט
במקום לטגן את הלחניות
לאפות אותן
זה יוצא טעים להפליא
פחות שומנים
וכמבן פחות קלוריות .
ארבעים פלוס >>
במקרה הזה לדעתי הטיגון זה סוד הטעם
08/05/2010 | 08:51
2
129
באפייה יוצאות לחמניות רגילות כמו שעשיתי הרבה פעמים.
בטיגון יצא ללחמניות טעם מיוחד .
כמובן הבעייה שזה משמין ביותר.
ארבעים פלוס >>
ענין של טעם
08/05/2010 | 08:55
79
הפריקסה אינו דבר חדש בשבילי
וניסיתי כמובן את שתי האפשרויות
והלחמניות האפויות בהחלט טובות וטעימות מאוד
ואני לא חושבת שטעמן כמו של לחמניות רגילות .
ארבעים פלוס >>
הטיגון הוא שעושה אותן לפריקסה
08/05/2010 | 11:31
109

ההבדל טמון בכמות הקלוריות

זה סוד הטעם וסוד ההמנעות שלי
ארבעים פלוס >>
מסכימה איתך, גם אני בעד אפית הלחמניות.
08/05/2010 | 08:53
99
הודעות אחרונות
חם בפורומים של תפוז
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
מקרא סימנים
בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ