לא הדגמתי לה רוע - להפך, כולם חשובים לי באותה מידה וזה המסר שאני רציתי להעביר...
וכן - הם באו אליה באהבה והערצה - ממש לא מיגע להם יחס כזה - וזו לא חדירה לפרטיות שלה, זה ממש מינימום של התנהגות נעימה בבית - וכן, ואני חושבת שאם צריך לנער אותה מהחלום שהיא נמצאת בו עם מילה קשה (ואני יודעת שזו מילה קשה) אז לפעמים צריך להשתמש בה....
אני ממש לא מבטלת אותה ואת הרצונות שלה - להפך, מעצימה אותם הרבה פעמים ומעודדות אותה, ואם צריך להזיז מישהו שמפריע בדרך (גם אחים), אני עושה את זה...
אבל אני לא רוצה לגדל בת פרזיטית!! שאין לה גבול לחוצפה, שמרוב שאנחנו נותנים לה הכל!! היא מרשה לעצמה להתנהג בצורה כזו...
לגבי מעקב אחר הודעות דומות - ציינתי שאני חדשה בפורום .... וככה זה בפורומים האלו - שאלות חוזרות על עצמן - ולא צריך לאבד את הסבלנות ולהגיב בצורה כזו -
לא סתם באתי בשאלה - הכפת לי ממנה והדרך שלי לחנך אותה גם חשובה לי ולכן אני מתייעצת...
הילדה הזו מקבלת כל מה שהיא רוצה! היא היחידה שיש לה זמן איכות עם הסבתות, היחידה שיש לה זמן איכות איתי או עם בעלי, היא מקבלת הכל חדש, כל מה שהיא רוצה כמעט, ואם אנחנו נותים טיפה יחס לאחרים - אז זה ממש מציק לה! היא נהנת שאנחנו כועסים על האחות שלה, מאוד אינטרסנטית כלפהם, היא באנה אליהם רק אם היא זוממת משהו או שהיא פתאום רוצה לעשות משהו, קשה לי לומר את זה - אבל לא רואה אהבת חינם בינהם - כמה אפשר??
וזו האמת - מאוד קל להתיפייף - אבל אני מעדיפה להסתכל על האמת בעניים ולשאול איך מתמודדים - וקראתי את התשובות באופן מעמיק והסתכלתי גם על עצמי - עדין לא חושבת שנתתי דוגמה אישית לא טובה... לדרוש במלא מובן המילה התנהגות הולמת - ובאמת מינימלית...