לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
1307313,073 עוקבים אודות עסקים

פורום תכנות net.

בשנת 2002 השיקה מיקרוסופט טכנולוגיה חדשה, NET. היה חוסר במקום בו ניתן לשאול שאלות בנושא NET. בארץ, ולכן הוחלט לפתוח את פורום זה. 
פורום NET. (שנחשב כיום לפורום המוביל בארץ) הוא המקום בו יכולים מפתחים לשאול שאלות ולנהל דיונים בנושאים שונים.  לפני ששואלים בפעם הראשונה, יש לקרוא את תקנון הפורום.
 
 
 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום תכנות net.

בשנת 2002 השיקה מיקרוסופט טכנולוגיה חדשה, NET. היה חוסר במקום בו ניתן לשאול שאלות בנושא NET. בארץ, ולכן הוחלט לפתוח את פורום זה. 
פורום NET. (שנחשב כיום לפורום המוביל בארץ) הוא המקום בו יכולים מפתחים לשאול שאלות ולנהל דיונים בנושאים שונים.  לפני ששואלים בפעם הראשונה, יש לקרוא את תקנון הפורום.
 
 
 
הוספת הודעה

צרף
תמונה וידיאו קובץ
קבצים המצורפים להודעה

לצפיה ב-'אלגוריתם prim'
אלגוריתם prim
09/07/2017 | 23:32
1
41
היי,
אני מנסה למצוא מימוש של אלגוריתם פרים ב c#
מישהו אולי יכול לעזור?
 
אבל מימוש שלא משתמש בייצוג הגרף ע"י מטריצה
לצפיה ב-'למה לא מערך דו מימדי?'
למה לא מערך דו מימדי?
10/07/2017 | 08:18
30
תיקח מימוש כלשהו, תעטוף אותו בפונקציה שתהווה adapter בין ייצוג מטריציוני לבין ייצוג List<Edge>.
בכל מקרה - למה שלא תבנה לבד כזה, תשחרר בגיטהאב שיהיה לטובת הכלל...?
לצפיה ב-'הטמעת תבנית עיצוב לאתר (template) בויזואל סטודיו'
הטמעת תבנית עיצוב לאתר (template) בויזואל סטודיו
09/07/2017 | 13:44
17
אני בונה אתר בויזואל סטודיו MVC אני רוצה לבנות ע"ב תבנית קיימת שהורדתי מהרשת  (template), מהם השלבים ? 
העתקתי את הקבצים של ה css , js לתוך view 
עדין לא עזר הבנתי שצריך לעשות קישור ל   _Layout.cshtml  איזה קישור של (בתוך קבצי zip יש לי גם 3 קישורים לאינטרנט שאחד מהם זה index והוא אני חושבת התבנית הראשית , אני לא הצלחתי להעביר את הקישור שלה ... )
מה עלי לעשות בכדי שזה יעבוד ? 
 
לצפיה ב-'הגדרה על סוג הנתונים שיכיל ה Textbox'
הגדרה על סוג הנתונים שיכיל ה Textbox
03/07/2017 | 12:43
1
30
אני בונה מסך קליטה ב C# שהמשתמש יכניס נתונים אני רוצה להגדיר על כל Textbox אם הוא יכיל מספרים או אותיות ... 
איך אפשר להגדיר זאת ? 
לצפיה ב-'פתרון אפשרי .'
פתרון אפשרי .
27/07/2017 | 08:49
9
שלום לך, כן זה אפשרי . אם זה ב ASP.NET אתה יכול דרך לשנות לשנות ה Properties יש אפשרות TEXTMODE שאפשר לבחור איזה סוגי פורמטים שונים אחד מהם זה NUMBERS.
 
עם זה ב winform אבל אני מניח שזה יעבוד גם ב WPF אתה יכול להוסיף קוד דרך
האיבנט של ה TEXT BOX .
 
זה לינק למדריך ביוטיוב  : https://www.youtube.com/watch?v=EcZQghn88vE
לצפיה ב-'שגיאת התחברות ל-database.mdf'
שגיאת התחברות ל-database.mdf
15/06/2017 | 14:02
38
Visual Studio 2013 for Web
מנסה להתחבר לדטהבייס לוקלי:
conn.open() exception:
An exception of type 'System.Data.SqlClient.SqlException' occurred in System.Data.dll but was not handled in user code
Additional information: אירעה שגיאה הקשורה לרשת או שגיאה ספציפית למופע במהלך יצירת חיבור ל- SQL Server. השרת לא נמצא או שאינו נגיש. ודא ששם המופע נכון וש- SQL Server מוגדר לאפשר חיבורים מרחוק. (provider: SQL Network Interfaces, error: 26 - שגיאה באיתור שרת/מופע שצוין)
 
מה ניתן לעשות כדי להתחבר?
לצפיה ב-'מגייסים אצלנו WEB DEVELOPER, אם מכירים...'
מגייסים אצלנו WEB DEVELOPER, אם מכירים...
07/06/2017 | 14:44
70
היי,
לחברה מצליחה ומתגמלת בהרצליה.
להלן הדרישות, אשמח לתת פרטים ולקבל קו"ח ל-
Omer.perry@gmail.com:

DESCRIPTION

Web applications development (server and client side)
Responsibility for the entire product’s life cycle, including: collecting customer’s requirements, design, development, deployment and maintenance
REQUIREMENTS

BSc. in Computer Engineering or Computer Science
At least 3 years experience in software development
At least 2 years experience in web development (server and client side)
Good knowledge and experience in Databases (preferably MySQL)
Experience with Html, CSS, JavaScript, Ajax
Experience in Ruby/Python – advantage
Usability and GUI orientation
Micro service experience - advantage


תודה !
עומר.
לצפיה ב-'API ל SMS'
API ל SMS
26/05/2017 | 22:58
3
66
מישהו פה יודע לבצע API לSMS ויודע איך זה עובד?
אפילו מול חברות הסלולר מישהו יודע איך מבצעים את זה?

במילים אחרות אני מקים פרוייקט שצריך לשלוח הודעת SMS בהקשר מסויים, אותה הודעה לכל המשתמשים, מישהו יכול להסביר לי, לתת קוד דוגמה או לחילופין להסביר לי מה צריך לעשות מול חברות הסלולר?

תודה :) ושבת שלום :)
לצפיה ב-'האינטרנט זה דבר נפלא...'
האינטרנט זה דבר נפלא...
27/05/2017 | 10:00
2
83
בוא אני אעזור לך ללמוד להשתמש בו
לתשובה לשאלתך לחץ כאן
לצפיה ב-'הם יותר זולים'
הם יותר זולים
29/05/2017 | 01:50
1
54
לצפיה ב-'לא הצעתי לו משהו ספציפי - רק את היכולת להשתמש בגוגל'
לא הצעתי לו משהו ספציפי - רק את היכולת להשתמש בגוגל
30/05/2017 | 10:17
17
לצפיה ב-'הורדת דטה של מניות'
הורדת דטה של מניות
28/05/2017 | 20:52
2
64
היי חברים.
אני מנסה להוריד דטה היסטורית של מניות מיהו פיננס דרך vba לקובץ אקסל.יש לי בעיה בכתובת ואני לא מוצא את הכתובת הנכונה.
מצורף הקובץ
לצפיה ב-'קשור לדוטנט ?'
קשור לדוטנט ?
28/05/2017 | 22:13
1
22
לצפיה ב-'זה כתוב ב vba'
זה כתוב ב vba
28/05/2017 | 22:22
37
אני לא מצליח למצוא את הבעיה בקוד.
בעקרון זה אמור להוריד את הדטה מיהו פיננס
לצפיה ב-'VBA - נסיון להתחבר לשרת SQLSERVER'
VBA - נסיון להתחבר לשרת SQLSERVER
27/05/2017 | 19:40
1
45
היי,
כתבתי את הקוד הבא בנסיון להתחבר לשרת הSQLSERVER ולהציג את הרשומות בגליון האקסל. אבל אני מקבל הודעת שגיאה (אצרף תמונה)
 
Sub DataFromSqlServer()
Dim oConn As ADODB.Connection
Dim rs As ADODB.Recordset
Dim fld As ADODB.Field
Dim mssql As String
Dim row As Integer
Dim Col As Integer
Dim ws As ThisWorkbook
Set ws = ThisWorkbook
Application.ScreenUpdating = False
Set oConn = New ADODB.Connection
Set rs = New ADODB.Recordset
mssql = "select b.Company," & _
"b.TamplateName," & _
"b.[TamplateNo]," & _
"count(b.TamplateNo) As CounterUse" & _
"from TemplateJobInfo as a" & _
"inner Join" & _
"TemplateJobInfoNames as b" & _
"on" & _
"a.[TemplateFileName] = b.[TamplateNo]" & _
"where a.[CreateTime] > '2017-01-01'" & _
"group by b.Company, b.TamplateName, b.[TamplateNo]" & _
"order by CounterUse desc"
oConn.ConnectionString = "driver={SQL Server};" & _
"server=PRINTBOS\SQLEXPRESS;uid=***!;pwd=***;authenticateduser = TRUE;database=PrintBos"
oConn.ConnectionTimeout = 30
oConn.Open
rs.Open mssql, oConn
If rs.EOF Then
MsgBox "No matching records found."
 
rs.Close
oConn.Close
Exit Sub
 
End If
 
row = 2
Col = 1
 
For Each fld In rs.Fields
Sheet2.Cells(row, Col).Value = fld.Name
Col = Col + 1
Next
 
rs.MoveFirst
 
row = row + 1
 
Do While Not rs.EOF
 
Col = 1
 
For Each fld In rs.Fields
 
Sheet2.Cells(row, Col).Value = fld
 
Col = Col + 1
 
Next
 
row = row + 1
 
rs.MoveNext
 
Loop
 
 
rs.Close
 
oConn.Close
End Sub
 
לצפיה ב-'אתה משרשר טקסט בלי רווחים'
אתה משרשר טקסט בלי רווחים
27/05/2017 | 23:10
28
תדפיס לעצמך את כל פקודת ה sql ותראה איפה אתה צריך להכניס רווחים.
לצפיה ב-'שאלה מישהו יודע אולי מה הכלי הזה'
שאלה מישהו יודע אולי מה הכלי הזה
24/05/2017 | 14:12
1
52
microsoft common console document


לצפיה ב-'אני חושב שזה קבצי MSC'
אני חושב שזה קבצי MSC
26/05/2017 | 10:55
24
קבצי MSC הם קבצי מערכת תנסה להריץ בשורת ההפעלה (WinKey + R) תרשום שם services.msc  זה בגדול מה שיש במחשב מה שמופיע בתור Running עובד כרגע
לצפיה ב-'שפת C נגזרת '
שפת C נגזרת
17/05/2017 | 20:15
55
היי ת קיבלתי את התרגיל הבא :
נגזרת של פונקציה f בנקודה x0 היא שיפוע המשיק לגרף הפונקציה בנקודה (x0, f(x0))   ולכן נגזרת שווה לטנגנס זווית שיוצר המשיק עם הכיוון החיובי של ציר ה-x. משמעות הנגזרת היא קצב השתנות של פונקציה בנקודה.
ניתן לכתוב זאת באופן הבא: פה מופיעה הנוסחה של של חישוב נגזרת לפי LIM .

כתבו תוכנית המחשבת נגזרת עבור הפונקציה f(x) = x3 -8x2 +3x-5.
התוכנית הראשית תבקש ותקבל מהמשתמש
שני נתונים: x0 ו dx.
תכננו באיזו פונקציה להיעזר, ונמקו את החלטתכם.
לנוחותכם: הרי גרף הפונקציה והנגזרת:
חשבו את ערך הנגזרת בנקודות הבאות....
 
צירפתי גם את הקובץ WORD  של המעבדה הזו מדובר בתרגיל 5.
אין לי ככ רעיון למה לעשות בקוד כדי לחשב את הנגזרת. חשבתי אולי להציב את ה X0 ו DX בנוסחה ואז מה שמתקבל זה הגבול. לא סגורה לגבי זה . צריכה רעיונות לאיך אפשר לעשות את זה בבקשה בשפת C.
 













 
לצפיה ב-'איך אני מפעיל פעולה פעם אחת בלבד ביום'
איך אני מפעיל פעולה פעם אחת בלבד ביום
06/05/2017 | 14:00
6
92
אני משתמש ב- asp.net ו- #c
לצפיה ב-'*חובש את הכובע הטלפטי*'
*חובש את הכובע הטלפטי*
07/05/2017 | 08:12
2
77
לצפיה ב-'אבל אני משתמש ב- asp.net'
אבל אני משתמש ב- asp.net
07/05/2017 | 18:49
1
34
לצפיה ב-'אני לא יודע לנחש מה אתה צריך'
אני לא יודע לנחש מה אתה צריך
09/05/2017 | 21:06
60
בוא תבין מה אתה צריך, תרכיב שאלה שתגיד לכל אנשי הפורום מה אתה צריך ומשם נמשיך.
אני לא מבין מה אתה רוצה לבצע, מה קשור asp.net ולאיזו מטרה אתה רוצה לבצע את הפעולה הזאת. ישנן מגווה דרכים לבצע תזמון משימות:
שירות וינדוס שכל הזמן דלוק ובשעה מסויימת מריץ קוד.
מתזמן משימות וינדוס שמריץ תוכנה זו או אחרת בשעה מוגדרת.
להשתמש ב quartz.net כדי לתזמן הרצת קוד בתוך process רץ.
לצפיה ב-'Hangfire'
Hangfire
15/05/2017 | 00:10
2
83
כמו שnocgod אמר כדאי שתפרט יותר מה בדיוק אתה צריך, אבל הואיל והוא נתן לך כמה אפשרויות, אוסיף עוד אחת:
 
לצפיה ב-'נראה חמוד'
נראה חמוד
16/05/2017 | 18:26
37
ננסה את זה.
לצפיה ב-'שיחקתי בו קצת יותר'
שיחקתי בו קצת יותר
18/05/2017 | 01:33
40
אני מאוד נהנה ממנו. אני מתחיל להשתמש בו באופן קבוע להריץ ג'ובים על השרתים שלי.
אגב, הוא עובד חלק על שרתי azure ו azure sql.
לצפיה ב-'SSL JSON - C# TO VB.NET'
SSL JSON - C# TO VB.NET
30/04/2017 | 15:23
49
היי,
יש לי קוד ב C# שאמור לחבר אותי דרך SSL .
אני כבר 3 ימים מנסה לכתוב את אותו קוד ב vb.net
ServicePointManager.ServerCertificateValidationCallback += (o, certificate, chain, errors) => true;
           
var response = client.PostAsync("GetRequestOperation", new StringContent(JsonConvert.SerializeObject(request), Encoding.UTF8, "application/json"));
response.Result.EnsureSuccessStatusCode();
var data = response.Result.Content.ReadAsStringAsync();
var jObj = JObject.Parse(data.Result);

אשמח לקבל עזרה בהמרה...
לצפיה ב-'איך אני מעדכן קובץ'
איך אני מעדכן קובץ
25/04/2017 | 06:04
2
101
XML אוטומטית פעם ביום
לצפיה ב-'קובץ XML מוכב מתגים, עדיף לעדכן את כל הקובץ'
קובץ XML מוכב מתגים, עדיף לעדכן את כל הקובץ
25/04/2017 | 12:06
47
להכנס לתוך הקובץ ולשנות חלקים בדידים מתוכו עלול להרוס את המבנה\פורמט של XML ולהפוך את הקובץ להיות בלתי-קריא
 
אם יש לך שאלות, אשמח אם תוכל להיות קצת יותר ספציפי מאשר בשאלה המקורית
 
בברכה,
זיו
לצפיה ב-'לפעמים תנסה לקרוא את השאלה שאתה שואל '
לפעמים תנסה לקרוא את השאלה שאתה שואל
25/04/2017 | 16:35
46
ותחשוב האם לך זה היה מובן
לצפיה ב-'לוח מערכת שעות שבועי בWinforms'
לוח מערכת שעות שבועי בWinforms
21/04/2017 | 22:17
2
51
שלום חברים. במסגרת קורס בתואר, אני עושה פרויקט של מערכת לניהול מערכת שעות. דרוש לי מערכת שעות שתוצג בצורה שבועית ושעתית. כלומר עמודות של ימים ושורות של שעות כמו מערכת שעות סטדנרטית, שתשלוף נתונים מאוחר יותר מתוך מסד נתונים.
 
יש למישהו רעיון איך לבנות דבר כזה? באיזה פקדים להשתמש?
מצאתי כל מיני דברים מוכנים בגוגל. אבל מאוד ישנים ויש לומר גם מכוערים. הייתי שמח לבנות משהו כזה בעצמי, רק צריך הכוונה.
 
הפרויקט נכתב בשפת c# בעיצוב של Windows forms.
לצפיה ב-'מה אתה רוצה להשיג?'
מה אתה רוצה להשיג?
25/04/2017 | 14:09
1
35
1. אם המטרה היא לימודית ואתה מעוניין לצבור ידע ב UI - לבנות משהו ב WINFORMS זה טעות. זו שפה מתה, ללא כל שימוש בפרדיגמות שנפוצות היום בשפות UI חדשות (אנגולר\WPF\מובייל) והידע שתצבור לא יואיל לך בהמשך.
 
2. במידה וזה המצב ואתה נדרש לבנות את זה רק ב WINFORMS - הכל שאלה של כמה מודולרי אתה צריך שהפקד שלך יהיה. יש כמות קבועה של שעות ? (כל שיעור הוא חצי שעה ? הפסקה תמיד במקום הקבוע, וכו') או שהכל דינמי ?
בסופו של דבר אתה יכול להשתמש באיזה פקד גריד כלשהו, אבל שידרוש הרבה התאמות למה שאתה מנסה להשיג, או לחילופין ליצור בצורה דינמית (או סטטית) פקדי טקסט שירכיבו את המערכת שעות...
 
 
לצפיה ב-'הקורס נלמד במסגרת התואר'
הקורס נלמד במסגרת התואר
25/04/2017 | 21:23
32
זה קורס במסגרת התואר שלי שנקרא "ניהול פרויקט תוכנה", אנחנו בונים ביחד תוכנה בקבוצה. הדרישות הן בWinforms אפילו שזו כבר טכנולוגיה ישנה ומתה. כי הרעיון בקורס הזה הוא פחות ללמוד תכנות ויותר ללמוד איך לנהל פרויקט.
 
בסופו של דבר החלק העיקרי זה להציג מערכת שעות שבועית (timetable) שמסודרת בשורות של שעות ובעמודות של ימים בשבוע. אין דרישה אם זה יהיה כל חצי שעה או כל שעה, וזה גם לא כל כך משנה.
לצפיה ב-'עזרה בתרגום מונחים מתחום עיבוד הנתונים הממוחשב'
עזרה בתרגום מונחים מתחום עיבוד הנתונים הממוחשב
17/04/2017 | 12:24
1
45
איך הייתם מתרגמים לעברית את
Create Replication Document Outbound Metadata
האם התרגום
צור מטא-נתונים יוצאים של מסמך שכפול
מעביר לדעתכם את המסר?
תודה
לצפיה ב-'ועוד שאלה: inherited'
ועוד שאלה: inherited
17/04/2017 | 14:20
34
מהם המונחים שמשתמשים בהם בעברית לנושאים של 'ירושה' - inherited כמו בטקסט הבא או זה שאחריו:
 
Warning: this action will unshare collections with the base form.  Future changes to collections on base forms may require manual changes to inherited forms in order to work correctly.  Do you want to continue?
 
View Attributes Inherited From Property
 
האם טקסטים מקצועיים בתחום זה משתמשים במילה ירושה או לרשת?
לצפיה ב-'איך אני מוצא את שם העיר בה אני נמצא עכשיו'
איך אני מוצא את שם העיר בה אני נמצא עכשיו
14/04/2017 | 09:46
5
62
c# asp.net
לצפיה ב-'בעיקרון באמצעות חיפוש קצר בגוגל...'
בעיקרון באמצעות חיפוש קצר בגוגל...
14/04/2017 | 23:15
58
אתה יכול למצוא בצד שרת את המיקום באמצעות ip geolocation
או שאתה יכול לבקש מהמשתמש לשתף את המיקום שלו באמצעות ה geolocation API של הדפדפנים.
 
שוב חיפוש בגוגל מביא לך את כל התשובות (לדעת לנסח את השאלה ולחפש אותה בגוגל זה 50% מהדרך לפיתרון)
 
לצפיה ב-'השתמשתי ב- navigator.geolocation'
השתמשתי ב- navigator.geolocation
14/04/2017 | 23:35
3
30
האם זה בסדר ?
לצפיה ב-'אם זה עושה את מה שרצית אז כן...'
אם זה עושה את מה שרצית אז כן...
15/04/2017 | 00:22
2
21
לצפיה ב-'הבעיה היא שהדפדפן מבקש'
הבעיה היא שהדפדפן מבקש
15/04/2017 | 11:26
1
40
אישורים להפעלת ה- JS
האם אפשר לעקוף זאת ?
לצפיה ב-'לא נראה לי שאפשר, זה פונקציונליות של הדפדפן...'
לא נראה לי שאפשר, זה פונקציונליות של הדפדפן...
16/04/2017 | 11:55
33
את גוגל שאלת?
לצפיה ב-'לא מאפשר לי לשלוח הודעה'
לא מאפשר לי לשלוח הודעה
14/04/2017 | 09:44
32
לצפיה ב-' חג שמח מתפוז '
חג שמח מתפוז
09/04/2017 | 17:01
1
חג פסח שמח וכשר לכולם 
 
בברכה,
תפוז אנשים
לצפיה ב-'כתיבת קוד ב C'
כתיבת קוד ב C
03/04/2017 | 18:49
1
63
היי קיבלתי תרגיל
את התכנית הבאה עליכם לממש ללא שימוש בהוראת  if, אופרטור טרינארי(:?), switch.
כתבו תכנית המבקשת וקולטת 2 מספרים A ו-B
התוכנית מדפיסה 1 אם A מתחלק ב B , או B מתחלק ב A ללא שארית. אחרת יודפס 0. עבור הפלטים הבאים.
כתבתי קוד בויזאול , אין לי מושג אם הקוד הזה הגיוני ,ז"א אם הוא יעשה את מה שמתבקש בתרגיל. הויזאול רושם לי כמה הערות שגויות לגבי הקוד .
להלן הערות: 
Warning    1    warning C4013: 'scanfs' undefined; assuming extern
returning int
Error    2    error C2106: '=' : left operand must be l-value     
בבקשה תעזרו לי עם הפתרון של התרגיל ועם מה עשיתי לא בסדר. (יצאתי מנקודת הנחה שאם הביטוי הוא אמת המחשב יתן 1 ואם הוא שקר הוא יתן 0.
 #include <stdio.h>
#include <stdlib.h>
#include <conio.h>
#include <math.h>
int main(){
int a, b;
double x;
printf("enter two numbers");
scanfs("%d%d", &a, &b);
x = (a / b % 10 = 0 || a / b % 10 = 0);
printf("%lf", x);
getch();
return 0;
}


     
 
לצפיה ב-'לגבי השגיאה'
לגבי השגיאה
05/04/2017 | 19:17
37
את משתמשת ב-= (השמה) במקום == (השוואה).
לגבי הלוגיקה, אם את רוצה לבדוק האם מספר מתחלק באחר ללא שארית, אפשר לעשות עליהם מודולו ולראות אם חזר 0.
למשל:
 int a = 8;
int b = 4;
int r = a % b;

// r == 0? we're good to go.
 
לצפיה ב-'עזרה במונחי תכנות עבור ריאיון עבודה.'
עזרה במונחי תכנות עבור ריאיון עבודה.
26/03/2017 | 15:34
2
85
באחד החברות שאליהן אני אמור להתראיין, נתנו לי למלא באינטרנט טופס פרטים ובו הם שואלים באנגלית על ניסיון שלי בכל מיני תחומים.
אחד התחומים הוא:
SPs, functions
מה זה?
 
 
בנוסף אני אמור לענות בשורה אחת על
Academic Graduation From?
 
האם הם מתכוונים לאיזה תואר עשיתי באוניברסיטה? הציון שבו סיימתי את התואר? קישור לתעודה הרלוונטית שמעידה על התואר שעשיתי?
 
בתודה מראש לכל המסייעים.
 
לצפיה ב-'SP יכול להיות הרבה דברים.. תלוי מה סוג המשרה..'
SP יכול להיות הרבה דברים.. תלוי מה סוג המשרה..
26/03/2017 | 18:16
1
71
אולי Stored Procedures?
 
לגבי השאלה השניה, אני חושב שהכוונה היא מאיפה קיבלת תעודת סיום תואר [מניחים שאולי התחלת לימודים במקום אחד וסיימת במוסד אקדמי אחר]..
לצפיה ב-'תודה רבה!'
תודה רבה!
26/03/2017 | 18:24
20

חם בפורומים של תפוז

בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ