לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
1335313,353 עוקבים אודות עסקים

פורום תכנות net.

בשנת 2002 השיקה מיקרוסופט טכנולוגיה חדשה, NET. היה חוסר במקום בו ניתן לשאול שאלות בנושא NET. בארץ, ולכן הוחלט לפתוח את פורום זה. 
פורום NET. (שנחשב כיום לפורום המוביל בארץ) הוא המקום בו יכולים מפתחים לשאול שאלות ולנהל דיונים בנושאים שונים.  לפני ששואלים בפעם הראשונה, יש לקרוא את תקנון הפורום.
 
 
 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום תכנות net.

בשנת 2002 השיקה מיקרוסופט טכנולוגיה חדשה, NET. היה חוסר במקום בו ניתן לשאול שאלות בנושא NET. בארץ, ולכן הוחלט לפתוח את פורום זה. 
פורום NET. (שנחשב כיום לפורום המוביל בארץ) הוא המקום בו יכולים מפתחים לשאול שאלות ולנהל דיונים בנושאים שונים.  לפני ששואלים בפעם הראשונה, יש לקרוא את תקנון הפורום.
 
 
 
הוספת הודעה

צרף
תמונה וידיאו קובץ
קבצים המצורפים להודעה

לצפיה ב-'C# 7 and some 7.1'
C# 7 and some 7.1
25/07/2017 | 20:54
110
היי,
לפני זמן מה העברתי הרצאה על C#7 החדש (יחסית), 7.1 (בתהליכי פיתוח) 7.2 (תהליכי תכנון) ו 8 (הצעות מתגבשות).
העלתי את דוגמאות הקוד של ההרצאה לgithub (ללא המצגת של ההרצאה)
 
את כל הדוגמאות הרצתי באמצעות VS code עם הSDK העדכני של dotnet core (לדעתי בטא של גרסא 2 שתומך כבר ב netstandard 2)
 
(מצטער מראש, לא שמתי לב שאין קובץ gitignore אז עלו גם ה bins/objs)
 
מקורות נוספים:
 
תהנו
לצפיה ב-'שימוש בasync'
שימוש בasync
24/07/2017 | 12:12
2
41
שלום,

בעבודה ב-C# בפונקציות async - מה היתרונות ומה החסרונות של עבודה בשיטה זו?
האם יש בעיה של זליגת זיכרון וכו'?
מתי אעדיף לא להשתמש בפקודות async ומתי כן?

תודה.
לצפיה ב-'יתרונות חסרונות'
יתרונות חסרונות
24/07/2017 | 12:40
43
יתרון - אתה משחרר את ה thread במקום לתקוע אותו על IO, עם תיכנון נכון וטוב אתה יכול להגיד את ה throughput של הקוד שלך
חיסרון - סכנה לdeadlocks, סכנה לresource exhaustion אם אתה לא יודע מה אתה עושה...
 
בעיה של דליפת זיכרון... הכל תלוי בקוד שלך חביבי, תכתוב קוד לא טוב, ידלוף.
 
מתי עדיף? מתי שאתה יודע שכל הcall stack שלך יכול להתנהג בצורה הזאת, אחרת קשה מאוד לכתוב קוד סינכרוני בתוך קוד אסינכרוני.
 
כל מה מה שאמרתי כיתרון, אפשר כהרף עין להפוך לחיסרון כשעובדים לא נכון, וכל דבר שאמרתי שקשה הופך לקל ברגע שאתה יודע מה אתה עושה.
 
אני חושב שהדבר הכי חשוב לקחת מהתגובה: לפני שאתה נכנס ל TPL בכללי ולasync/await Tasks בפרט - כדאי מאוד לדעת מה אתה עושה ולהבין את הנושא.
לצפיה ב-'עוד'
עוד
24/07/2017 | 15:15
37
ASYNC יכול להיות בשימוש גם ללא IO אלא גם על CPU OPERATIONS - 
רק אם כמובן יש לך המשכיות
 
חסרונות - יהקוד שלך מן הסתם יעבוד יותר לאט (עקב הרבה סטייט משין -  אבל יוכל לשרת יותר לקוחות).
שוב , לא צריך בכח להכניס כל דבר
אבל ....
 
 
לצפיה ב-'טעינת נתונים מקובץ אקסל לדטה בס'
טעינת נתונים מקובץ אקסל לדטה בס
22/07/2017 | 14:56
28
שלום,
אני בניתי אתר ב- asp.net  שטוען אינפורמציה מקובץ אקסל והכל עבד.
עכשיו החלפתי office ל- 2016 ואני מקבלת את השגיאה הבאה:
The 'Microsoft.ACE.OLEDB.12.0' provider is not registered on the local machine.
כשאני מנסה לקרוא מהקובץ אני רושמת: Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12.0
ניסיתי לשנות ל- Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.16.0
וזה גם לא עובד
אשמח לעזרה מירה

לצפיה ב-'המרת תמונת ב-base64 עם שקיפות'
המרת תמונת ב-base64 עם שקיפות
16/07/2017 | 19:36
1
33
יש אפשרות כזו בC#?
לצפיה ב-'base64 זו שיטה לקידוד מידע בינארי כטקסט, לא יותר מזה'
base64 זו שיטה לקידוד מידע בינארי כטקסט, לא יותר מזה
17/07/2017 | 11:43
25
וכמובן לתמונה יש פורמט משלה, כמו למשל bmp/gif/jpg/png/tif
 
כל פורמט יש לו את השיטה שלו לקודד את המידע לגבי הפיקסלים ורכיבי הצבע של כל פיקסל
חלק מהפורמטים (כמו jpg למשל) לא מכילות מידע לגבי שקיפות, ב-GIF למשל יש רק שקוף אחד (כלומר שקוף לגמרי ולא שקוף למחצה) ואילו ב-PNG יש 256 רמות של שקיפות
 
ולכן אם יש לך מידע שמקודד ב-base64 צריך קודם לדעת איזה פורמט של תמונה זה, ואז צריך לדעת מה היכולות של אותו פורמט בנושא שקיפות
 
כמו-כן לא ממש הבנתי למה הכוונה ב"המרת תמונות" - המרה בין פורמטים? ביצוע שינויים בתמונה עצמה? המרה מ-base64 לבינארי למטרת הצגת התמונה?
 
בברכה,
זיו
לצפיה ב-'מחפשים תכנתים'
מחפשים תכנתים
12/07/2017 | 09:51
1
97
שלום לכולם,
מחפשים תכנתי #C ו- Android
WinForm , Web
 
חברה צעירה ומבוססת, תנאים טובים למתאימים.
נא לשלוח קו"ח 
 
בתודה מראש
לצפיה ב-'אפשר עבודה מרחוק? תודה '
אפשר עבודה מרחוק? תודה
13/07/2017 | 05:03
39
לצפיה ב-'dotnet publish שבר אותי. צריך עזרה.'
dotnet publish שבר אותי. צריך עזרה.
10/07/2017 | 14:20
59
אפסו כוחותיי! מבקש את עזרתכם!
יש לי Sln שיש בו פרוייקטים של .net standard 2.0. והם משתמשים ב Nuget.
יש לי ב SLN בנוסף פרוייקט Console שממנו יש לי References לכל הפרוייקים.
הוא נבנה, מתקמפל ועוד כמו שצריך. איפה הבעיה?
כשאני מבצע dotnet publish -o someFolder , הוא מייצר לי את כל ה Dlls של הפרוייקטים (כמו שצריך), ו 95 אחוז מה nugets הוא לא מוריד לי לשם.
יש כמה dlls שאני לא מצליח להבין למה רק אותם הוא מייצר (כמו aws, autoMapper...). כאלו יש איזה 5 או 6. כל שאר ה dependencies של nuget לא מופיעים בתיקיית ה release.
כשאני עושה פרוייקט ניסיון עם שני פרוקייטים ומשם מבצע dotnet publish אז כל ה dlls של הפרוייקטים ושל ה nuget נמצאים שם.
מה אני יכול לעשות? מישהו מכיר?
.net core 2.0 preview.
תודה רבה על העזרה.
לצפיה ב-'אלגוריתם prim'
אלגוריתם prim
09/07/2017 | 23:32
1
41
היי,
אני מנסה למצוא מימוש של אלגוריתם פרים ב c#
מישהו אולי יכול לעזור?
 
אבל מימוש שלא משתמש בייצוג הגרף ע"י מטריצה
לצפיה ב-'למה לא מערך דו מימדי?'
למה לא מערך דו מימדי?
10/07/2017 | 08:18
30
תיקח מימוש כלשהו, תעטוף אותו בפונקציה שתהווה adapter בין ייצוג מטריציוני לבין ייצוג List<Edge>.
בכל מקרה - למה שלא תבנה לבד כזה, תשחרר בגיטהאב שיהיה לטובת הכלל...?
לצפיה ב-'הטמעת תבנית עיצוב לאתר (template) בויזואל סטודיו'
הטמעת תבנית עיצוב לאתר (template) בויזואל סטודיו
09/07/2017 | 13:44
17
אני בונה אתר בויזואל סטודיו MVC אני רוצה לבנות ע"ב תבנית קיימת שהורדתי מהרשת  (template), מהם השלבים ? 
העתקתי את הקבצים של ה css , js לתוך view 
עדין לא עזר הבנתי שצריך לעשות קישור ל   _Layout.cshtml  איזה קישור של (בתוך קבצי zip יש לי גם 3 קישורים לאינטרנט שאחד מהם זה index והוא אני חושבת התבנית הראשית , אני לא הצלחתי להעביר את הקישור שלה ... )
מה עלי לעשות בכדי שזה יעבוד ? 
 
לצפיה ב-'הגדרה על סוג הנתונים שיכיל ה Textbox'
הגדרה על סוג הנתונים שיכיל ה Textbox
03/07/2017 | 12:43
1
30
אני בונה מסך קליטה ב C# שהמשתמש יכניס נתונים אני רוצה להגדיר על כל Textbox אם הוא יכיל מספרים או אותיות ... 
איך אפשר להגדיר זאת ? 
לצפיה ב-'פתרון אפשרי .'
פתרון אפשרי .
27/07/2017 | 08:49
9
שלום לך, כן זה אפשרי . אם זה ב ASP.NET אתה יכול דרך לשנות לשנות ה Properties יש אפשרות TEXTMODE שאפשר לבחור איזה סוגי פורמטים שונים אחד מהם זה NUMBERS.
 
עם זה ב winform אבל אני מניח שזה יעבוד גם ב WPF אתה יכול להוסיף קוד דרך
האיבנט של ה TEXT BOX .
 
זה לינק למדריך ביוטיוב  : https://www.youtube.com/watch?v=EcZQghn88vE
לצפיה ב-'שגיאת התחברות ל-database.mdf'
שגיאת התחברות ל-database.mdf
15/06/2017 | 14:02
38
Visual Studio 2013 for Web
מנסה להתחבר לדטהבייס לוקלי:
conn.open() exception:
An exception of type 'System.Data.SqlClient.SqlException' occurred in System.Data.dll but was not handled in user code
Additional information: אירעה שגיאה הקשורה לרשת או שגיאה ספציפית למופע במהלך יצירת חיבור ל- SQL Server. השרת לא נמצא או שאינו נגיש. ודא ששם המופע נכון וש- SQL Server מוגדר לאפשר חיבורים מרחוק. (provider: SQL Network Interfaces, error: 26 - שגיאה באיתור שרת/מופע שצוין)
 
מה ניתן לעשות כדי להתחבר?
לצפיה ב-'מגייסים אצלנו WEB DEVELOPER, אם מכירים...'
מגייסים אצלנו WEB DEVELOPER, אם מכירים...
07/06/2017 | 14:44
70
היי,
לחברה מצליחה ומתגמלת בהרצליה.
להלן הדרישות, אשמח לתת פרטים ולקבל קו"ח ל-
Omer.perry@gmail.com:

DESCRIPTION

Web applications development (server and client side)
Responsibility for the entire product’s life cycle, including: collecting customer’s requirements, design, development, deployment and maintenance
REQUIREMENTS

BSc. in Computer Engineering or Computer Science
At least 3 years experience in software development
At least 2 years experience in web development (server and client side)
Good knowledge and experience in Databases (preferably MySQL)
Experience with Html, CSS, JavaScript, Ajax
Experience in Ruby/Python – advantage
Usability and GUI orientation
Micro service experience - advantage


תודה !
עומר.
לצפיה ב-'API ל SMS'
API ל SMS
26/05/2017 | 22:58
3
66
מישהו פה יודע לבצע API לSMS ויודע איך זה עובד?
אפילו מול חברות הסלולר מישהו יודע איך מבצעים את זה?

במילים אחרות אני מקים פרוייקט שצריך לשלוח הודעת SMS בהקשר מסויים, אותה הודעה לכל המשתמשים, מישהו יכול להסביר לי, לתת קוד דוגמה או לחילופין להסביר לי מה צריך לעשות מול חברות הסלולר?

תודה :) ושבת שלום :)
לצפיה ב-'האינטרנט זה דבר נפלא...'
האינטרנט זה דבר נפלא...
27/05/2017 | 10:00
2
83
בוא אני אעזור לך ללמוד להשתמש בו
לתשובה לשאלתך לחץ כאן
לצפיה ב-'הם יותר זולים'
הם יותר זולים
29/05/2017 | 01:50
1
54
לצפיה ב-'לא הצעתי לו משהו ספציפי - רק את היכולת להשתמש בגוגל'
לא הצעתי לו משהו ספציפי - רק את היכולת להשתמש בגוגל
30/05/2017 | 10:17
17
לצפיה ב-'הורדת דטה של מניות'
הורדת דטה של מניות
28/05/2017 | 20:52
2
64
היי חברים.
אני מנסה להוריד דטה היסטורית של מניות מיהו פיננס דרך vba לקובץ אקסל.יש לי בעיה בכתובת ואני לא מוצא את הכתובת הנכונה.
מצורף הקובץ
לצפיה ב-'קשור לדוטנט ?'
קשור לדוטנט ?
28/05/2017 | 22:13
1
22
לצפיה ב-'זה כתוב ב vba'
זה כתוב ב vba
28/05/2017 | 22:22
37
אני לא מצליח למצוא את הבעיה בקוד.
בעקרון זה אמור להוריד את הדטה מיהו פיננס
לצפיה ב-'VBA - נסיון להתחבר לשרת SQLSERVER'
VBA - נסיון להתחבר לשרת SQLSERVER
27/05/2017 | 19:40
1
45
היי,
כתבתי את הקוד הבא בנסיון להתחבר לשרת הSQLSERVER ולהציג את הרשומות בגליון האקסל. אבל אני מקבל הודעת שגיאה (אצרף תמונה)
 
Sub DataFromSqlServer()
Dim oConn As ADODB.Connection
Dim rs As ADODB.Recordset
Dim fld As ADODB.Field
Dim mssql As String
Dim row As Integer
Dim Col As Integer
Dim ws As ThisWorkbook
Set ws = ThisWorkbook
Application.ScreenUpdating = False
Set oConn = New ADODB.Connection
Set rs = New ADODB.Recordset
mssql = "select b.Company," & _
"b.TamplateName," & _
"b.[TamplateNo]," & _
"count(b.TamplateNo) As CounterUse" & _
"from TemplateJobInfo as a" & _
"inner Join" & _
"TemplateJobInfoNames as b" & _
"on" & _
"a.[TemplateFileName] = b.[TamplateNo]" & _
"where a.[CreateTime] > '2017-01-01'" & _
"group by b.Company, b.TamplateName, b.[TamplateNo]" & _
"order by CounterUse desc"
oConn.ConnectionString = "driver={SQL Server};" & _
"server=PRINTBOS\SQLEXPRESS;uid=***!;pwd=***;authenticateduser = TRUE;database=PrintBos"
oConn.ConnectionTimeout = 30
oConn.Open
rs.Open mssql, oConn
If rs.EOF Then
MsgBox "No matching records found."
 
rs.Close
oConn.Close
Exit Sub
 
End If
 
row = 2
Col = 1
 
For Each fld In rs.Fields
Sheet2.Cells(row, Col).Value = fld.Name
Col = Col + 1
Next
 
rs.MoveFirst
 
row = row + 1
 
Do While Not rs.EOF
 
Col = 1
 
For Each fld In rs.Fields
 
Sheet2.Cells(row, Col).Value = fld
 
Col = Col + 1
 
Next
 
row = row + 1
 
rs.MoveNext
 
Loop
 
 
rs.Close
 
oConn.Close
End Sub
 
לצפיה ב-'אתה משרשר טקסט בלי רווחים'
אתה משרשר טקסט בלי רווחים
27/05/2017 | 23:10
28
תדפיס לעצמך את כל פקודת ה sql ותראה איפה אתה צריך להכניס רווחים.
לצפיה ב-'שאלה מישהו יודע אולי מה הכלי הזה'
שאלה מישהו יודע אולי מה הכלי הזה
24/05/2017 | 14:12
1
52
microsoft common console document


לצפיה ב-'אני חושב שזה קבצי MSC'
אני חושב שזה קבצי MSC
26/05/2017 | 10:55
24
קבצי MSC הם קבצי מערכת תנסה להריץ בשורת ההפעלה (WinKey + R) תרשום שם services.msc  זה בגדול מה שיש במחשב מה שמופיע בתור Running עובד כרגע
לצפיה ב-'שפת C נגזרת '
שפת C נגזרת
17/05/2017 | 20:15
55
היי ת קיבלתי את התרגיל הבא :
נגזרת של פונקציה f בנקודה x0 היא שיפוע המשיק לגרף הפונקציה בנקודה (x0, f(x0))   ולכן נגזרת שווה לטנגנס זווית שיוצר המשיק עם הכיוון החיובי של ציר ה-x. משמעות הנגזרת היא קצב השתנות של פונקציה בנקודה.
ניתן לכתוב זאת באופן הבא: פה מופיעה הנוסחה של של חישוב נגזרת לפי LIM .

כתבו תוכנית המחשבת נגזרת עבור הפונקציה f(x) = x3 -8x2 +3x-5.
התוכנית הראשית תבקש ותקבל מהמשתמש
שני נתונים: x0 ו dx.
תכננו באיזו פונקציה להיעזר, ונמקו את החלטתכם.
לנוחותכם: הרי גרף הפונקציה והנגזרת:
חשבו את ערך הנגזרת בנקודות הבאות....
 
צירפתי גם את הקובץ WORD  של המעבדה הזו מדובר בתרגיל 5.
אין לי ככ רעיון למה לעשות בקוד כדי לחשב את הנגזרת. חשבתי אולי להציב את ה X0 ו DX בנוסחה ואז מה שמתקבל זה הגבול. לא סגורה לגבי זה . צריכה רעיונות לאיך אפשר לעשות את זה בבקשה בשפת C.
 













 
לצפיה ב-'איך אני מפעיל פעולה פעם אחת בלבד ביום'
איך אני מפעיל פעולה פעם אחת בלבד ביום
06/05/2017 | 14:00
6
92
אני משתמש ב- asp.net ו- #c
לצפיה ב-'*חובש את הכובע הטלפטי*'
*חובש את הכובע הטלפטי*
07/05/2017 | 08:12
2
77
לצפיה ב-'אבל אני משתמש ב- asp.net'
אבל אני משתמש ב- asp.net
07/05/2017 | 18:49
1
34
לצפיה ב-'אני לא יודע לנחש מה אתה צריך'
אני לא יודע לנחש מה אתה צריך
09/05/2017 | 21:06
60
בוא תבין מה אתה צריך, תרכיב שאלה שתגיד לכל אנשי הפורום מה אתה צריך ומשם נמשיך.
אני לא מבין מה אתה רוצה לבצע, מה קשור asp.net ולאיזו מטרה אתה רוצה לבצע את הפעולה הזאת. ישנן מגווה דרכים לבצע תזמון משימות:
שירות וינדוס שכל הזמן דלוק ובשעה מסויימת מריץ קוד.
מתזמן משימות וינדוס שמריץ תוכנה זו או אחרת בשעה מוגדרת.
להשתמש ב quartz.net כדי לתזמן הרצת קוד בתוך process רץ.
לצפיה ב-'Hangfire'
Hangfire
15/05/2017 | 00:10
2
84
כמו שnocgod אמר כדאי שתפרט יותר מה בדיוק אתה צריך, אבל הואיל והוא נתן לך כמה אפשרויות, אוסיף עוד אחת:
 
לצפיה ב-'נראה חמוד'
נראה חמוד
16/05/2017 | 18:26
37
ננסה את זה.
לצפיה ב-'שיחקתי בו קצת יותר'
שיחקתי בו קצת יותר
18/05/2017 | 01:33
40
אני מאוד נהנה ממנו. אני מתחיל להשתמש בו באופן קבוע להריץ ג'ובים על השרתים שלי.
אגב, הוא עובד חלק על שרתי azure ו azure sql.
לצפיה ב-'SSL JSON - C# TO VB.NET'
SSL JSON - C# TO VB.NET
30/04/2017 | 15:23
49
היי,
יש לי קוד ב C# שאמור לחבר אותי דרך SSL .
אני כבר 3 ימים מנסה לכתוב את אותו קוד ב vb.net
ServicePointManager.ServerCertificateValidationCallback += (o, certificate, chain, errors) => true;
           
var response = client.PostAsync("GetRequestOperation", new StringContent(JsonConvert.SerializeObject(request), Encoding.UTF8, "application/json"));
response.Result.EnsureSuccessStatusCode();
var data = response.Result.Content.ReadAsStringAsync();
var jObj = JObject.Parse(data.Result);

אשמח לקבל עזרה בהמרה...
לצפיה ב-'איך אני מעדכן קובץ'
איך אני מעדכן קובץ
25/04/2017 | 06:04
2
101
XML אוטומטית פעם ביום
לצפיה ב-'קובץ XML מוכב מתגים, עדיף לעדכן את כל הקובץ'
קובץ XML מוכב מתגים, עדיף לעדכן את כל הקובץ
25/04/2017 | 12:06
47
להכנס לתוך הקובץ ולשנות חלקים בדידים מתוכו עלול להרוס את המבנה\פורמט של XML ולהפוך את הקובץ להיות בלתי-קריא
 
אם יש לך שאלות, אשמח אם תוכל להיות קצת יותר ספציפי מאשר בשאלה המקורית
 
בברכה,
זיו
לצפיה ב-'לפעמים תנסה לקרוא את השאלה שאתה שואל '
לפעמים תנסה לקרוא את השאלה שאתה שואל
25/04/2017 | 16:35
46
ותחשוב האם לך זה היה מובן
לצפיה ב-'לוח מערכת שעות שבועי בWinforms'
לוח מערכת שעות שבועי בWinforms
21/04/2017 | 22:17
2
51
שלום חברים. במסגרת קורס בתואר, אני עושה פרויקט של מערכת לניהול מערכת שעות. דרוש לי מערכת שעות שתוצג בצורה שבועית ושעתית. כלומר עמודות של ימים ושורות של שעות כמו מערכת שעות סטדנרטית, שתשלוף נתונים מאוחר יותר מתוך מסד נתונים.
 
יש למישהו רעיון איך לבנות דבר כזה? באיזה פקדים להשתמש?
מצאתי כל מיני דברים מוכנים בגוגל. אבל מאוד ישנים ויש לומר גם מכוערים. הייתי שמח לבנות משהו כזה בעצמי, רק צריך הכוונה.
 
הפרויקט נכתב בשפת c# בעיצוב של Windows forms.
לצפיה ב-'מה אתה רוצה להשיג?'
מה אתה רוצה להשיג?
25/04/2017 | 14:09
1
35
1. אם המטרה היא לימודית ואתה מעוניין לצבור ידע ב UI - לבנות משהו ב WINFORMS זה טעות. זו שפה מתה, ללא כל שימוש בפרדיגמות שנפוצות היום בשפות UI חדשות (אנגולר\WPF\מובייל) והידע שתצבור לא יואיל לך בהמשך.
 
2. במידה וזה המצב ואתה נדרש לבנות את זה רק ב WINFORMS - הכל שאלה של כמה מודולרי אתה צריך שהפקד שלך יהיה. יש כמות קבועה של שעות ? (כל שיעור הוא חצי שעה ? הפסקה תמיד במקום הקבוע, וכו') או שהכל דינמי ?
בסופו של דבר אתה יכול להשתמש באיזה פקד גריד כלשהו, אבל שידרוש הרבה התאמות למה שאתה מנסה להשיג, או לחילופין ליצור בצורה דינמית (או סטטית) פקדי טקסט שירכיבו את המערכת שעות...
 
 
לצפיה ב-'הקורס נלמד במסגרת התואר'
הקורס נלמד במסגרת התואר
25/04/2017 | 21:23
32
זה קורס במסגרת התואר שלי שנקרא "ניהול פרויקט תוכנה", אנחנו בונים ביחד תוכנה בקבוצה. הדרישות הן בWinforms אפילו שזו כבר טכנולוגיה ישנה ומתה. כי הרעיון בקורס הזה הוא פחות ללמוד תכנות ויותר ללמוד איך לנהל פרויקט.
 
בסופו של דבר החלק העיקרי זה להציג מערכת שעות שבועית (timetable) שמסודרת בשורות של שעות ובעמודות של ימים בשבוע. אין דרישה אם זה יהיה כל חצי שעה או כל שעה, וזה גם לא כל כך משנה.

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ