לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
1307413,074 עוקבים אודות עסקים

פורום תכנות net.

בשנת 2002 השיקה מיקרוסופט טכנולוגיה חדשה, NET. היה חוסר במקום בו ניתן לשאול שאלות בנושא NET. בארץ, ולכן הוחלט לפתוח את פורום זה. 
פורום NET. (שנחשב כיום לפורום המוביל בארץ) הוא המקום בו יכולים מפתחים לשאול שאלות ולנהל דיונים בנושאים שונים.  לפני ששואלים בפעם הראשונה, יש לקרוא את תקנון הפורום.
 
 
 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום תכנות net.

בשנת 2002 השיקה מיקרוסופט טכנולוגיה חדשה, NET. היה חוסר במקום בו ניתן לשאול שאלות בנושא NET. בארץ, ולכן הוחלט לפתוח את פורום זה. 
פורום NET. (שנחשב כיום לפורום המוביל בארץ) הוא המקום בו יכולים מפתחים לשאול שאלות ולנהל דיונים בנושאים שונים.  לפני ששואלים בפעם הראשונה, יש לקרוא את תקנון הפורום.
 
 
 
הוספת הודעה

צרף
תמונה וידיאו קובץ
קבצים המצורפים להודעה

לצפיה ב-'"פורום" שיתוף ידע בגוגל פלוס שלי, כולם מוזמנים לשתף'
"פורום" שיתוף ידע בגוגל פלוס שלי, כולם מוזמנים לשתף
04/09/2017 | 18:19
28
הקמתי "קהילה" בגוגל פלוס, מהסיבה הפשוטה שזה כמו פייס אבל פתוח גם לכל מי שאין לו פייס, מסיבה דתית או לא, שבו אני מפרסם את מה שאני מחדש בבלוג וכן בכללי חידושים למיניהם, שיתוף ידע

אשמח לראות את כולכם שם, משתפים גם.

שימו ♥ - זה לא פורום לשאלות, אלא לשיתופים של פתרונות, טכנולוגיות, אפילו דעות, או כל דבר בסגנון, ספאמרים יגורשו.
 
לצפיה ב-'שלום רב, אני חדש ב-.net אבל עם ידע בתכנות, בעיקר'
שלום רב, אני חדש ב-.net אבל עם ידע בתכנות, בעיקר
03/09/2017 | 16:09
1
56
בניהול של דוחות וידע, אני צריך סיוע או הפניה לחומר ללימוד השלבים הראשונים.
1. הפרוייקטים של יהיו ב- vb.net web forms
2. איך אני יוצר פרוייקט חדש.
3. איך אני מזהה את סוגי הקבצים הנלווים וייעודם...

אשמח לסיוע בנושא, תודה
לצפיה ב-'https://www.youtube.com/user/thenewboston/playlists'
https://www.youtube.com/user/thenewboston/playlists
04/09/2017 | 18:21
25
לצפיה ב-'TIMER ', כיצד עובד? ונעילות LOCK'
TIMER ', כיצד עובד? ונעילות LOCK
31/08/2017 | 11:28
1
40
אני משתמש ב TIMER על מנת לבצע פעולה מסויימת כל X שניות
לדוגמא
 Timer _timer = new System.Timers.Timer(1000);
_timer.Elapsed += new ElapsedEventHandler(timer_Elapsed);
void timer_Elapsed(object sender, ElapsedEventArgs e)
{

}
 
ולכן הפעולה timer_Elapsed תתבצע כל שניה
כמה שאלות על הנושא הזה שלא ברורות לי
1- הTIMER פועל ב THREAD נפרד? אם כן במידה והגיע הזמן של הפונקציה לפעול שוב אבל הקודמת לא הסתיימה יפתח עוד THREAD ויפעלו במקביל או שהקריאה הבאה תתעכב?
 
2- איך אפשר להגדיר שאכן יהיה קריאה כל שניה לפונקציה הנ"ל אבל אם היא לא הסתיימה לא יהיה קריאה שוב?
 
3- למה הפונקציה שפועלת כל X זמן מקבלת object sender, ElapsedEventArgs e
מה כבר יהיה שם?
 
 
לגבי LOCK
כאשר אני עושה LOCK על OBJECT כלשהו ועושה קטע 
 object obj=new object()
lock (obj)

{


}
האם ה LOCK ינהל תור על ה OBJ הזה? יש מקום להרבה THREAD לחכות עליו לפי התור או רק ל 1?
לצפיה ב-'מממ'
מממ
31/08/2017 | 14:40
37
System.Timers wraps  threading.timer : 
 
 
Albahari says in his book : 
 
The following use the thread pool implicitly:
• WCF, Remoting, ASP.NET, and ASMX Web Services
application servers
System.Timers.Timer and System.Threading.Timer
• The parallel programming constructs that we describe in
Chapter 23
• The (now redundant) BackgroundWorker class
• Asynchronous delegates (also now redundant)
 
 
 
In order to do what you want to do - you have to set a timer for one call , with no repeat and at the end of it - start it again : 
 
 
Regarding :ElapsedEventArgs and object : this is a convention for all based events. It also exposes other useful timer related stuff : 
 
Regarding lock - there will be a queue. ( not in the length of one but dependes of number of threads which wants to enter).
 
לצפיה ב-'c++'
c++
22/08/2017 | 18:25
2
37
היי!
מנסה כמה ימים להוריד את borland 5.02/5.05 ללא הצלחה..
בינתיים הורדתי את turbo c++ 
בתחילת דרכי ורק לומדת מדוגמאות..עכשיו מה לא בסדר בקוד?
תודה :)
לצפיה ב-'בורלנד 5.02 יצא לפני 20 שנה'
בורלנד 5.02 יצא לפני 20 שנה
23/08/2017 | 12:32
37
מציע לך לעבור לסביבת עבודה מעט יותר מודרנית. תחת Windows הבחירה הטבעית תהיה Visual Studio (לגרסה החינמית: https://www.visualstudio.com/vs/community/).
לגבי הקוד, התכוונת להשתמש ב-cout במקום count.
ומעבר לזה, חסר לך include ל-header המתאים (iostream) (ולאחר מכן, using ל-namespace).
לצפיה ב-'כמה טוב להיזכר....'
כמה טוב להיזכר....
26/08/2017 | 19:59
17
לצפיה ב-'שאלה לגבי join ב-linq'
שאלה לגבי join ב-linq
23/08/2017 | 01:19
4
42
היי לכולם. אני מנסה לעשות משהו ולא כל כך מצליח לי.
יש לי 2 טבלאות במסד נתונים.
אחת נקראת projects שיש בה כמה פרמטרים, ומפתח ראשי projectId.
וטבלה שניה שנקראת photos שגם בה יש כמה שדות. אבל השדות החשובים הם projectId שמקושר ל project.projectid ושדה שנקרא mainPhoto.
לכל פרויקט יש כמה תמונות. אבל כשאני מציג תקציר של הפרויקט אני רוצה שיראו רק את ה-mainPhoto. אני משתמש בlinq כדי למשוך נתונים. אבל פרויקטים שאין להם תמונות, או שאין להם תמונות שמוגדרות כmainPhoto לא מוצגים בכלל. אודה לעזרתכם בפתירה של הבעיה. אני מצטרף את השאילתא שכתבתי
 
  var projects = from pro in db.Projects
                      join photo in db.Photos
                      on pro.projectId equals photo.projectId into photosGroup
                      from photo2 in photosGroup
                      where photo2.mainPhoto == true
                      orderby pro.projectId descending
                      select new
                      {
                          projectId = pro.projectId,
                          projectName = pro.projectName,
                          shortDescription = pro.shortDescription.Replace("\n", "<br/>"),
                          fileName = photo2.fileName,
                          description = photo2.description
                      };
וזו אפשרות שניה שניסיתי
 var projects = from pro in db.Projects
                      join photo in db.Photos
                      on pro.projectId equals photo.projectId
                      where photo.mainPhoto == true
                      orderby pro.projectId descending
                      select new
                      {
                          projectId = pro.projectId,
                          projectName = pro.projectName,
                          shortDescription = pro.shortDescription.Replace("\n", "<br/>"),
                          fileName = photo.fileName,
                          description = photo.description
                      };
בשני המקרים חוזר לי רק פרויקט שיש לו תמונות בטבלת תמונות שמקושרות אליו ופחות אחת מהן היא mainPhoto.
 
אודה לעזתרכם. תודה
לצפיה ב-'יש לך דוגמא לdata ודוגמא לתוצאה הרצויה?'
יש לך דוגמא לdata ודוגמא לתוצאה הרצויה?
26/08/2017 | 15:48
8
לצפיה ב-'ממה שהבנתי'
ממה שהבנתי
27/08/2017 | 09:33
2
28
זה אמור לתת לך את הפיתרון:
 var projects = 
from pro in db.Projects
join photo in (from p in db.Photos group p by p.projectId into photos select photos)
on pro.projectId equals photo.Key into photosGroup
from photo2 in photosGroup.DefaultIfEmpty()
let mainPhoto = photo2?.SingleOrDefault(x => x.mainPhoto) ?? photo2?.FirstOrDefault()
select new
{
  projectId = pro.projectId,
  projectName = pro.projectName,
  shortDescription = pro.shortDescription.Replace("\n", "<br/>"),
  fileName = mainPhoto?.fileName,
  description = mainPhoto?.description
};
 
אם אין תמונות בכלל יהיה null
אם אין תמונה main תהיה הראשונה בgrouping (ללא מיון כלשהו)
אם יש תמונות שמוגדרות כ main תיבחר הראשונה מביניהן
  [{
"projectId": "0c381e3259bb4b238e4257ab029e82cc",
"projectName": "test",
"shortDescription": "test description",
"fileName": null,
"description": null
},
{
"projectId": "083087f4a4a14421a770bb3bb7c8eb2d",
"projectName": "Project has photo",
"shortDescription": "test description",
"fileName": "photo_file.jpg",
"description": "photo"
},
{
"projectId": "0b3d48b361e44e5fbae0a51f96dd0492",
"projectName": "Project has main photo",
"shortDescription": "test main photo description",
"fileName": "main_photo_file.jpg",
"description": "main photo"
}]
 
(גילוי נאות: לא סובל את הsyntax הזה של linq)
לצפיה ב-'תודה'
תודה
27/08/2017 | 21:15
1
11
האמת שהצלחתי לפתור את זה אבל בדרך לא כל כך אלגנטית.. אני אחזור לקוד הזה בימים הקרובים ואנסה את הדרך שלך. תודה
לצפיה ב-'זה יותר אלגנטי לדעתי'
זה יותר אלגנטי לדעתי
28/08/2017 | 08:20
18
 var projects = db.Projects
.GroupJoin(db.Photos, x => x.projectId, x => x.projectId, (project, photos) =>
{
var mainPhoto = photos?.SingleOrDefault(x => x.mainPhoto) ?? photos?.FirstOrDefault();
return new
{
projectId = project.projectId,
projectName = project.projectName,
shortDescription = project.shortDescription.Replace("\n", "<br/>"),
fileName = mainPhoto?.fileName,
description = mainPhoto?.description
};
});
 
לצפיה ב-'שאלתי בפורום מחשבים תוכנה וחומרה, ואני מנסה גם כאן'
שאלתי בפורום מחשבים תוכנה וחומרה, ואני מנסה גם כאן
21/08/2017 | 15:19
41
לצפיה ב-'מחפש עבודה בפייתון חברים'
מחפש עבודה בפייתון חברים
21/08/2017 | 15:09
41
מעבר לכך שאני גם רוצה להחיות קצת את הפורום בעקבות שובי לשוק לאחר שנה של שקט.
 
אבל בעיקר אני רוצה פייתון, זמני, מלא, WEB, לא WEB, פרילנס, WHATEVER
 
אם מישהו מכיר מישהו שמחפש איזה ג'וניור להקים לו אתר בDJANGO אנא חברו אותו אלי
לצפיה ב-' פורום חדש בתפוז: השקעות בקנדה '
פורום חדש בתפוז: השקעות בקנדה
14/08/2017 | 16:01
4
 
פורום השקעות בקנדה הוקם כדי לתת לכם מענה לשאלות רבות החל מסוג ההשקעה, מקום ההשקעה, מיסוי, נושאים משפטיים, ניהול ההשקעה, רווחיות ומימוש השקעה.
רוצים להשקיע בקנדה זקוקים לייעוץ מעורך קנדי וישראלי היכנסו עכשיו לפורום החדש >>
לצפיה ב-'עזרה עם Task ב-windows service'
עזרה עם Task ב-windows service
11/08/2017 | 08:09
32
היי,
יצרתי windows service באיתחול שלו יצרתי <List<Task שמאזינים לו כדי שיעבדו כמה במקביל.
כל Task שמאזין קורא ל-()service.start.
 
הבעיה שלי, במימוש הstart.
אני רוצה לקרוא לשני class שונים (שלהם בעצמם יש Task שרץ פעם בX זמן)
עם cacnellationtoken כדי שאדע מתי לבצע stop.
 
מישו יכול לעזור לי בסינטקס? אני צריכה להעביר להם את ה-cacnellationtoken?
אם זה לא מספיק ברור אפרסם קוד.
תודה!
 
לצפיה ב-'Dllimport ל uchar[]'
Dllimport ל uchar[]
09/08/2017 | 16:57
1
22
אני רוצה לעשות dllimport לפונקציה שמקבלת uchar[2] ו uchar[5] למוזיקה int
הפונקציה בעצם מחזירה ערכים בתוך המערביים ובint מחזירה סוג שגיאה אם יש(אחרת 0)
איך עושים לפונקציה כזאת dllimport?
תודה רבה
לצפיה ב-'תיקון שגיאות'
תיקון שגיאות
09/08/2017 | 17:00
13
הפונקציה מחזירה int
הפונקציה מחזירה ערכים בתוך המערכים
לצפיה ב-'לחברינו האדומים והלא אדומים'
לחברינו האדומים והלא אדומים
08/08/2017 | 15:05
60
פנו אלי מחברה גדולה ומכובדת ומתוקצבת שנמצאת במצוקת כח אדם, מבחינת אמינות החברה וכו' והכסף אין מה לדאוג הם יושבים טוב חוזים מכובדים מראש הכל דופק כמו שעון.
 
באופן כללי כולם מוזמנים לשלוח אלי קורות חיים, מחפשים אנשי WEB
 
לאדומים - יש פרוייקט מגעיל ומעצבן, אמנם sharepoint 2013 שזה דוט נט 4 עם HTML5 וANGULAR אבל לקוח איכס, והתנהלות איכס, וא. מידע פוצים ברמות קשות, ומחפשים מישהו כבד שיתפור את הפרוייקט, תהליכים גדולים, פרוייקט ענק, מי שמוכן לעבור כמה חודשים נוראים יכול לזכות במשכורת שהוא חולם עליה הרבה שנים, אני הייתי התכנת כך שאני אלווה את מי שזה לא יהיה בכיף בטלפון או חיבור מרחוק וכו'.
 
דברו איתי בפרטי או עדיף במייל, ונחליף טלפונים.
מי שלא מכיר אותי ולא אני אותו אפשר תמיד להתמודד על התפקיד אבל אז משכורת והמלצות זה זירה שלו, לא קשור אלי, אני עדיין אלווה את הפרוייקט.
לצפיה ב-'עבודה עם מונו בווינדוס וubuntu וdllimport'
עבודה עם מונו בווינדוס וubuntu וdllimport
01/08/2017 | 01:18
7
40
שלום
אני רוצה לפתח בדוט נט על ה ubuntu שלי
לפתח אפליקציות wpf יחסית פשוטות
אני כבר שנים מפתח בc# בווינדוס עם vs
לפני שאני ניכנס לעולם החדש הזה
1,כמה המונו נוח לעומת vs? איך התמיכה שלו ב wpf?
2,אם אני מפתח בו אני יכול לקחת את הקובץ שהמונו יוצר(איך שמו בישראל?בwin זה sln) ולהריץ אותו גם בווינדוס?
3 אשמח לשמוע המלצות וטיפים על מונו בכללי
 
4,שאלה כללית על אינטרופ בלינוקס
יש חבילה מסויימת בלינוקס שאני מתקין ע"י apt-get install
אני רואה שיש מעטפת לחבילה הזאת ב c# על לינוקס
בקוד אני רואה ככה
 [DllImport("xxx.so")]
כאשר xxx זה שם הספריה שאותה אני עוטף
מה זה הקובץ so? מיוחד ללינוקס?בווינדוס תמיד עושים עטיפה על dll
והיכן צריך לשבת הקובץ so?בתיקיה דל הפרוייקט או שכטשר אני מתקין את החבילה אוטומטי זה ימצא
 
תודה רבה
 
לצפיה ב-'אין WPF במונו, לא פותח, ולעולם לא יפותח'
אין WPF במונו, לא פותח, ולעולם לא יפותח
01/08/2017 | 08:06
40
למה אני אומר? הם עצמם אומרים
לmono יש את mono-gtk
 
לגבי כמה הmono נוח - mono זה מימוש open-source ל net framework המלא (לא דוטנט core), אז ההשוואה היא לא נכונה. אתה שואל על
כמה הmonoDevelop/Xamarin Studio נוח ביחס לVisualStudio, ולזה אין לי תשובה, לא ניסיתי. אני מעריך שזה תלוי במפתח.
 
כן אתה יכול להעביר פרוייקט mono לוינדוס, יש להם מימוש לוינדוס גם, אבל למה שתעשה את זה?
 
שורה תחתונה... לא הייתי עושה שום דבר בmono היום, אם אתה רוצה לפתח משהו ב #C לא על וינדוס תשתמש ב dotnet core
ואם ממש לחוץ לך אפליקציה עם UI אז תבנה אפליקציה ב Electron
לצפיה ב-'כמו שכתבו לך, אין WPF על לינוקס'
כמו שכתבו לך, אין WPF על לינוקס
01/08/2017 | 10:57
5
30
זה בעיקר כי WPF מבסס את ההאצה הגראפית שלו על DirectX שהוא פלטפורמה וינדוסית
 
האפשרויות שפתוחות בפניך לפיתוח cross-platform של אפליקציות דסקטופ, זה בעיקר GTK ו-Qt שזה GUI שיש לו מימושים לוינדוס, לינוקס ומאק.
 
Qt זה לדעתי הפלטפורמה הקרובה יותר מבחינת יכולות ל-WPF, ו-GTK הוא מיושן יחסית. את Qt אפשר להפעיל גם דרך פייתון, אני לא יודע אם יש גם אפשרות לפתח לו עם dotnet core כי זו פלטפורמה שמיועדת למיטב ידיעתי לשרת בעיקר
 
בברכה,
זיו
לצפיה ב-'לא צריך cross'
לא צריך cross
03/08/2017 | 00:36
4
26
אני רוצה לפתח gui ממש פשוט ב c# על לינוקס(כנראה אובונטו)
בלוק טקסט תמונות קצת
כשלוחצים על כפתור להפעיל פונקציה
כמו wpfכן,אבל די פשוט
מה הכי טוב ומשתלב במונו?
לא צריך קרוס פלטפורם.
איך להתקין את זה שישתלב לי בתוך המונו? Apt_get משהו?
לצפיה ב-'בשביל משהו מאד מינימלי כמו שתיארת GTK יספיק'
בשביל משהו מאד מינימלי כמו שתיארת GTK יספיק
03/08/2017 | 09:56
25
הוא המקבילה הלינוקסית ל-WinForms והוא מאד גרוע וישן, אבל לזה הוא יספיק והוא גם מגיע בליט-אין עם ההתקנה של MonoDevelop
 
הצעה שלי: רוב האפליקציות לא נגמרות בכפתור וקצת קוד, ברוב המקרים רגע אחרי שהכפתור עובד והקוד רץ, פתאום צריך אפליקציה וערכת התקנה ועוד ערימת פיצ'רים בגובה בית. אם זה אכן יקרה ההמלצה שלי ( למרות שלא צריך קרוס-פלאטפורם) זה לעבור ל-QT, הוא הרבה יותר פשוט ונוח לעבוד מבחינת יצירת Layout של מסכים וחלונות ופקדים
 
בהצלחה,
זיו
לצפיה ב-'אני באמת מתקשה להבין...'
אני באמת מתקשה להבין...
04/08/2017 | 23:13
2
30
הרי מתכנת טוב צריך לדעת לבחור את הכלי המתאים לעבודה ולא להתאים את העבודה לכלי.
 
מאחר ואין דרך טובה לכתוב ב #C תוכנה בעלת UI נייטיבי, למה להתעקש על #C? למה לא ללכת על Java או משהו שמיועד לעשות את מה שאתה רוצה לעשות ואשכרה מתאים לעבודה?
 
יותר מזה - הייתי עושה את התוכנה שאתה רוצה לעשות בElectron, קצת JS, קצת HTML טיפה CSS וסוגר את הפינה
לצפיה ב-'האם דרך javaיש gui טוב מובנה?'
האם דרך javaיש gui טוב מובנה?
09/08/2017 | 18:06
1
19
לדוגמא בkali יש משהו מובנה לפתח gui דרך java???
לצפיה ב-'מאיפה לי מה מובנה בKali?'
מאיפה לי מה מובנה בKali?
10/08/2017 | 23:47
18
לא זוכר מתי פעם האחרונה שעשיתי boot להוצאה הזאת
בכל מקרה תמיד אפשר להתקין מה שחסר.
swing
AWT
GWT
JavaFX
תמיד אפשר לפתח את הכלי שלך ב CLI ואז תהיה 133t h4x0r אמיתי
ואפשר לפתח את זה עם Electorn באמצעות js/html/css
לצפיה ב-'עצוב... היכן הימים שבכל יום היה 2-3 עמודים של שרשורים חדשים'
עצוב... היכן הימים שבכל יום היה 2-3 עמודים של שרשורים חדשים
30/07/2017 | 07:48
2
59
הגעתי במקרה לבקר אחרי כמה שנים ואני חייב להגיד שזה עצוב.זו היתה הקהילה הכי פעילה בעברית עם עשרות הודעות בשבוע ועכשיו אני רואה בעמוד ראשון 90% פרסומים של הודעות מערכת ואפילו רואים בעמוד ראשון שרשור מתאיך 26/05/2017 (טוב... בזכות ההודעה שלי עכשיו הוא יעבור לעמוד הבא לפחות)
לצפיה ב-'מסכים אבל אין מה לעשות'
מסכים אבל אין מה לעשות
30/07/2017 | 12:48
1
69
תפוז ללא הפורומים היה נסגר ממזמן
וגם בנישה הזאת הם לא מי יודע מה
תסתכל על איך שמערכת הפורומים נראית כאן.
אצלי לפתוח תגובה זה חושב איזה 10 שניות עם אנימציה ואז נותן לי
לא השקיעו פה
וחוצ מזה יש FB ויש STACK
ודעה ישית שלי זה שאני חושב(!) ש דוט נט בירידה ( או לפחות קשה לה להתרומם)
ואני אומר את זה ביחס לאלטרנטיבות האחרות
שלא תטעה אני מאד אוהב
אבל אני גם רואה מגמתיות.
אם פעם חשבתי על XAMARIN  למובייל
אז היום אתה יכול להיות בטוח שזה NATIVESCRIPT ואו REACT NATIVE
 
אין מה לעשות JS יותר פופלרית מ #C.
 
 
 
לצפיה ב-'האמת עושה רושם שזה בדיוק הפוך , יש צמיחה בשימוש C#'
האמת עושה רושם שזה בדיוק הפוך , יש צמיחה בשימוש C#
31/07/2017 | 06:04
63
הוא מתחיל צמצם פערים בשימוש מול JAVA במדד הפופולריות .
ו JS תמיד היה בשימוש גבוה ונכון להיום הכי גבוה.
 
לצפיה ב-'reader writer lock'
reader writer lock
29/07/2017 | 10:48
36
שלום לכולם,
 
רציתי לדעת אם מישהו פה יכול לעזור בשאלה שנתקלתי בה
איך אפשר לממש readwritelock באמצעות mutex?
אשמח לראות מימוש ב c#
 
תודה מראש
לצפיה ב-'C# 7 and some 7.1'
C# 7 and some 7.1
25/07/2017 | 20:54
109
היי,
לפני זמן מה העברתי הרצאה על C#7 החדש (יחסית), 7.1 (בתהליכי פיתוח) 7.2 (תהליכי תכנון) ו 8 (הצעות מתגבשות).
העלתי את דוגמאות הקוד של ההרצאה לgithub (ללא המצגת של ההרצאה)
 
את כל הדוגמאות הרצתי באמצעות VS code עם הSDK העדכני של dotnet core (לדעתי בטא של גרסא 2 שתומך כבר ב netstandard 2)
 
(מצטער מראש, לא שמתי לב שאין קובץ gitignore אז עלו גם ה bins/objs)
 
מקורות נוספים:
 
תהנו
לצפיה ב-'שימוש בasync'
שימוש בasync
24/07/2017 | 12:12
2
41
שלום,

בעבודה ב-C# בפונקציות async - מה היתרונות ומה החסרונות של עבודה בשיטה זו?
האם יש בעיה של זליגת זיכרון וכו'?
מתי אעדיף לא להשתמש בפקודות async ומתי כן?

תודה.
לצפיה ב-'יתרונות חסרונות'
יתרונות חסרונות
24/07/2017 | 12:40
43
יתרון - אתה משחרר את ה thread במקום לתקוע אותו על IO, עם תיכנון נכון וטוב אתה יכול להגיד את ה throughput של הקוד שלך
חיסרון - סכנה לdeadlocks, סכנה לresource exhaustion אם אתה לא יודע מה אתה עושה...
 
בעיה של דליפת זיכרון... הכל תלוי בקוד שלך חביבי, תכתוב קוד לא טוב, ידלוף.
 
מתי עדיף? מתי שאתה יודע שכל הcall stack שלך יכול להתנהג בצורה הזאת, אחרת קשה מאוד לכתוב קוד סינכרוני בתוך קוד אסינכרוני.
 
כל מה מה שאמרתי כיתרון, אפשר כהרף עין להפוך לחיסרון כשעובדים לא נכון, וכל דבר שאמרתי שקשה הופך לקל ברגע שאתה יודע מה אתה עושה.
 
אני חושב שהדבר הכי חשוב לקחת מהתגובה: לפני שאתה נכנס ל TPL בכללי ולasync/await Tasks בפרט - כדאי מאוד לדעת מה אתה עושה ולהבין את הנושא.
לצפיה ב-'עוד'
עוד
24/07/2017 | 15:15
37
ASYNC יכול להיות בשימוש גם ללא IO אלא גם על CPU OPERATIONS - 
רק אם כמובן יש לך המשכיות
 
חסרונות - יהקוד שלך מן הסתם יעבוד יותר לאט (עקב הרבה סטייט משין -  אבל יוכל לשרת יותר לקוחות).
שוב , לא צריך בכח להכניס כל דבר
אבל ....
 
 
לצפיה ב-'טעינת נתונים מקובץ אקסל לדטה בס'
טעינת נתונים מקובץ אקסל לדטה בס
22/07/2017 | 14:56
27
שלום,
אני בניתי אתר ב- asp.net  שטוען אינפורמציה מקובץ אקסל והכל עבד.
עכשיו החלפתי office ל- 2016 ואני מקבלת את השגיאה הבאה:
The 'Microsoft.ACE.OLEDB.12.0' provider is not registered on the local machine.
כשאני מנסה לקרוא מהקובץ אני רושמת: Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12.0
ניסיתי לשנות ל- Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.16.0
וזה גם לא עובד
אשמח לעזרה מירה

לצפיה ב-'המרת תמונת ב-base64 עם שקיפות'
המרת תמונת ב-base64 עם שקיפות
16/07/2017 | 19:36
1
33
יש אפשרות כזו בC#?
לצפיה ב-'base64 זו שיטה לקידוד מידע בינארי כטקסט, לא יותר מזה'
base64 זו שיטה לקידוד מידע בינארי כטקסט, לא יותר מזה
17/07/2017 | 11:43
25
וכמובן לתמונה יש פורמט משלה, כמו למשל bmp/gif/jpg/png/tif
 
כל פורמט יש לו את השיטה שלו לקודד את המידע לגבי הפיקסלים ורכיבי הצבע של כל פיקסל
חלק מהפורמטים (כמו jpg למשל) לא מכילות מידע לגבי שקיפות, ב-GIF למשל יש רק שקוף אחד (כלומר שקוף לגמרי ולא שקוף למחצה) ואילו ב-PNG יש 256 רמות של שקיפות
 
ולכן אם יש לך מידע שמקודד ב-base64 צריך קודם לדעת איזה פורמט של תמונה זה, ואז צריך לדעת מה היכולות של אותו פורמט בנושא שקיפות
 
כמו-כן לא ממש הבנתי למה הכוונה ב"המרת תמונות" - המרה בין פורמטים? ביצוע שינויים בתמונה עצמה? המרה מ-base64 לבינארי למטרת הצגת התמונה?
 
בברכה,
זיו
לצפיה ב-'מחפשים תכנתים'
מחפשים תכנתים
12/07/2017 | 09:51
1
96
שלום לכולם,
מחפשים תכנתי #C ו- Android
WinForm , Web
 
חברה צעירה ומבוססת, תנאים טובים למתאימים.
נא לשלוח קו"ח 
 
בתודה מראש
לצפיה ב-'אפשר עבודה מרחוק? תודה '
אפשר עבודה מרחוק? תודה
13/07/2017 | 05:03
39
לצפיה ב-'dotnet publish שבר אותי. צריך עזרה.'
dotnet publish שבר אותי. צריך עזרה.
10/07/2017 | 14:20
58
אפסו כוחותיי! מבקש את עזרתכם!
יש לי Sln שיש בו פרוייקטים של .net standard 2.0. והם משתמשים ב Nuget.
יש לי ב SLN בנוסף פרוייקט Console שממנו יש לי References לכל הפרוייקים.
הוא נבנה, מתקמפל ועוד כמו שצריך. איפה הבעיה?
כשאני מבצע dotnet publish -o someFolder , הוא מייצר לי את כל ה Dlls של הפרוייקטים (כמו שצריך), ו 95 אחוז מה nugets הוא לא מוריד לי לשם.
יש כמה dlls שאני לא מצליח להבין למה רק אותם הוא מייצר (כמו aws, autoMapper...). כאלו יש איזה 5 או 6. כל שאר ה dependencies של nuget לא מופיעים בתיקיית ה release.
כשאני עושה פרוייקט ניסיון עם שני פרוקייטים ומשם מבצע dotnet publish אז כל ה dlls של הפרוייקטים ושל ה nuget נמצאים שם.
מה אני יכול לעשות? מישהו מכיר?
.net core 2.0 preview.
תודה רבה על העזרה.

חם בפורומים של תפוז

בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ