לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
1306113,061 עוקבים אודות עסקים

פורום תכנות net.

בשנת 2002 השיקה מיקרוסופט טכנולוגיה חדשה, NET. היה חוסר במקום בו ניתן לשאול שאלות בנושא NET. בארץ, ולכן הוחלט לפתוח את פורום זה. 
פורום NET. (שנחשב כיום לפורום המוביל בארץ) הוא המקום בו יכולים מפתחים לשאול שאלות ולנהל דיונים בנושאים שונים.  לפני ששואלים בפעם הראשונה, יש לקרוא את תקנון הפורום.
 
 
 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום תכנות net.

בשנת 2002 השיקה מיקרוסופט טכנולוגיה חדשה, NET. היה חוסר במקום בו ניתן לשאול שאלות בנושא NET. בארץ, ולכן הוחלט לפתוח את פורום זה. 
פורום NET. (שנחשב כיום לפורום המוביל בארץ) הוא המקום בו יכולים מפתחים לשאול שאלות ולנהל דיונים בנושאים שונים.  לפני ששואלים בפעם הראשונה, יש לקרוא את תקנון הפורום.
 
 
 
הוספת הודעה

צרף
תמונה וידיאו קובץ
קבצים המצורפים להודעה

לצפיה ב-'בדיקת אתר'
בדיקת אתר
14/11/2017 | 09:06
2
30
שלום,
 
מותקן לי IIS. אני מעוניינת לבדוק את האתר מקומית על המחשב שלי בלי שהתוכנה של ה- visual studio תהיה פתוחה.
 
הגדרתי מה שצריך ב- IIS והוא מופעל ב- services. איך גורמים לכך שכתובת localhost (הכתובת שמופיעה לי כאשר אני מפעילה את האתר דרך התוכנה) תפנה לאתר שכתבתי כאשר ה- visual studio סגור?
 
תודה לעונים. 
לצפיה ב-'ועוד שאלה לגבי אופציית publish בתפריט build'
ועוד שאלה לגבי אופציית publish בתפריט build
14/11/2017 | 10:41
1
20
מה זה אמור לעשות? ביצעתי connect הוא הצליח. זה יכול להראות לי את האתר ללא visual studio?
אגב, הורדתי visual studio 2017 על windows 10 ועובד לאט. מישהו/י בדק/ה במקרה מהירות?
 
לצפיה ב-'הסתדר אחרי כמה הגדרות'
הסתדר אחרי כמה הגדרות
14/11/2017 | 14:49
13
מהמחשב השני לא מצליח לטעון כותב timeout
מחשב רגיל לא שרת. מישהו/י ניסתה להגדיר. נראה לי קצת יותר מידי הגדרות לעלות את האתר.
לצפיה ב-'שאלה למבינים בקוד פתוח אתרים ב NET... '
שאלה למבינים בקוד פתוח אתרים ב NET...
31/10/2017 | 08:55
3
65

אני בניתי אתר בASP.NET,  MVC  (בויזואל סטודיו ) 
עכשיו אני צריכה להעלאות את האתר לרשת אמרו לי להגדיר קובץ web.config ולשים שם default document את עמוד הבית שלי .. 
הגדרתי כך בתוך העמוד :
 <system.webServer>
      <defaultDocument enabled="true">
         <files>
            <add value="~/Home/Index" />
         </files>
      </defaultDocument>
   </system.webServer>
 
 
וזה רושם לי את השגיאה הבאה :
An exception of type 'System.Net.Mail.SmtpException' occurred in System.dll but was not handled in user code
Additional information: שרת SMTP מחייב חיבור מאובטח, או שהלקוח לא אומת. תגובת השרת היתה: 5.5.1 Authentication Required. Learn more at
 
מה הפתרון לבעיה ?? 
 
 
לצפיה ב-'אולי להתחבר בכל זאת לשרת SMTP בצורה תקינה ?'
אולי להתחבר בכל זאת לשרת SMTP בצורה תקינה ?
31/10/2017 | 20:27
2
31
הפתרון הוא אולי להתחבר בכל זאת לשרת SMTP בצורה תקינה ומאובטחת ? עם שם משתמש וסיסמה תקינים. אחרת, אם כל אחד הייה מצליח ללא הזדהות לשלוח כל מה שהוא רוצה דרך שרת SMTP הייה נוצר מצב של smtp open relay​ וכמות הספאם היתה עולה פלאים. 
ודרך הגב, אין בשאלה כאן שום דבר שקשור בקוד פתוח, אלה לדברים שקשורים ליסודות של הכרת המחשב והאינטרנט.
 
לצפיה ב-'יש הבדל בקוד בין אתר שמריצים על מחשב מקומי או שרת ? '
יש הבדל בקוד בין אתר שמריצים על מחשב מקומי או שרת ?
01/11/2017 | 10:17
1
23
יש הבדל בקוד בין אתר שמריצים על מחשב מקומי לבין שמריצים אותו על השרת ???
(בהגדרת הקישורים ??)
מה ההבדל ??
לצפיה ב-'התשובה כבר בפורום השני שבו שאלת גם את השאלה זו.'
התשובה כבר בפורום השני שבו שאלת גם את השאלה זו.
01/11/2017 | 11:30
10
לצפיה ב-'cancellationtoken עבור TASK RUN'
cancellationtoken עבור TASK RUN
31/10/2017 | 21:21
1
26
יש לי TASK RUN שאני עושה עליה AWAIT
אני רוצה אופציה מבחוץ לבטל אותו בכל רגע נתון
אני יודע שיש cancellationtoken אך במקרה כזה אני צריך לבדוק כל פעם בקוד האם ה cancellationtoken הופעל, ואם זה THREAD שאני עושה בו הרבה קוד זה נראה מכוער
אין דרך יותר נוחה וטובה? פשוט לבטל את הTHREAD הזה ולהגיע למקום שיוגדר מה יקרה לאחר הביטול?
לצפיה ב-'אי אפשר להרוג task'
אי אפשר להרוג task
31/10/2017 | 23:16
29
הדרך היחידה לבצע את מה שאתה רוצה זה להריץ את המשימה שלך מתוך Thread נפרד, אבל אז אין לך את היתרונות של שימוש ב Task-ים
לצפיה ב-'פילוסופיה של מתכנתים - שלוש שכבות חדשות : DB SECURITY CLIENT'
פילוסופיה של מתכנתים - שלוש שכבות חדשות : DB SECURITY CLIENT
31/10/2017 | 22:17
47
פילוסופיה של מתכנתים - שלוש שכבות חדשות : DB SECURITY CLIENT

כשכותבים תוכנה אז לוקחים החלטות עם שיקולים של האם צריך פיתוח יותר נוח או מהירות תגובה יותר מהירה של התוכנה והעולם הולך לגמרי למקום של תוכנות שעובדות הכי מהר , השיטה הוכפת להיות שונה ממה שהכרנו עד עכשיו , שלוש שכבות של DL BL UI
עכשיו זה יהיה באמת שלוש שכבות אבל בשמות אחרים ובתפקידים אחרים לגמרי : DB SERVER CLIENT

הביזנס אשר היה בעיקר בBL מתפזר לשתי הכיוונים לDB ולקליינט
הBL נשאר ריק מתוכן ומחזיק רק את הנושא של ההרשאות בלבד , הסרבר יהיה רק בתפקיד של ניהול הרשאות ודרכי כניסה של הקליינט לדיבי וזהו , נגמר אין לו יותר תפקידים כמו שהיה לו קודם  בעיקר בגלל שזה גרם לאיטיות גדולה בקוד ובחישובים גדולים וגם קטנים.

כל המערכות שעבדו ככה יצטרכו להחליף את השיטה , המניע שלהם לעשות ככה היה בגלל שהם אמרו שאת הDB אפשר להחליף ולא מעניין איזה DB אתה משתמש , והיום זה ברור מאוד שאי אפשר להחליף דיבי כל כך מהר וגם לא צריך ואם צריך אפשר להחליף אותו מהר גם אם יש שם קוד והרבה מאוד פרוצדורות , כי אפשר לתרגם את כל הפרוצדורות  די בקלות מSQL ל SQL אחר, ואיפה נכנס הNOSQL ? המערכות האולטמיטיביות או העיתידיות יהיו בעלי שתי DB אחד SQL ואחד NOSQL כי את שתיהם אתה צריך בסופו של דבר לכל אחד מהם יש את היתרונות שלו ואי אפשר בלי אחד מהם היתרון שך NOSQL זה מהירות ההכנסה של הנתונים והיתרון של SQL זה מהירות של הוצאה של נתונים בחישובים גדולים שאי אפשר לעשות בכלל בNOSQL .

השיטה החדשה הזאת זה דבר מדהים ומרגש מאוד כי העולם החליט שהוא רוצה מקסימום יעילות וכמה שפחות משאבים של עבודה , וזמן הפיתוח הוא לא כל כך משחק תפקיד , כי גם מערכת שבנו אתמול עדיין לוקחת המון זמן והאמת היא שבשיטה החדשה גם זמן הפיתוח מתקצר בצורה רצינית וזה לא משאיר שום סיכוי לשיטה הישנה של שלושת השכבות עם הביזנס בשרת

בקיצר השרת לא יעשה יותר חישובים רק הקליינט או הDB והרשאות אף פעם לא יהיה אפשר לעשות במקום אחר חוץ מהשרת אז השמות החדשים האמיתיים יהיו

DB SECURITY CLIENT

זה כבר התחיל
זה יבוא עוד 5 או 10 שנים וזה יהיה ברור לכולם כשמש
שרק ככה בונים מערכות
לצפיה ב-'הטמעת מנגנון חיפוש באתר'
הטמעת מנגנון חיפוש באתר
30/10/2017 | 12:22
1
22
גוגל מפסיקה את השירות (סרביס) של החיפוש באתר ועכשיו אפשר רק  להטמיע את google custom search.
הבעיה עם זה שאז חייבים פרסומות, ולחלק מהחברות זו בעיה היות שבפרסומות מופיעים המתחרים.

יש לי כמה אופציות
1. פיתוח חיפוש ארוך למדי ואיטי להפליא וגם לא חכם במיוחד
2. הטמעת lucene - זהו פתרון שהשתמשתי בו בעבר, מאמינה שהאפקטיביות עדיין קיימת
3. אמאזון https://aws.amazon.com/cloudsearch/ אין לי נסיון עם זה
4. אז'ור https://azure.microsoft.com/en-us/services/search/ גם אין לי נסיון עם זה

אם לאי מי יש המלצות או שלילת אחת האופציות מנסיון אשמח לשמוע
תודה
לצפיה ב-'ויש גם חברות שנותנות שרות'
ויש גם חברות שנותנות שרות
30/10/2017 | 12:27
15
לצפיה ב-'משתמשים ב Dependency injection ? '
משתמשים ב Dependency injection ?
23/10/2017 | 19:38
3
64
אני יודע שהמטרה ב Dependency injection היא להזריק את התלויות
ראיתי מלא מימושים וספריות שעושות זאת ב C#
רציתי לשמוע מהמומחים כאן
1- האם אתם משתמשים בזה?
2- מה הייתרון בזה?(מבחינה פרקטית)
3-באיזו צורה אתם משתמשים ב Dependency injection? איפה כתובות ההזרקות?
תודה
לצפיה ב-'אוהבים נקניקיות?!'
אוהבים נקניקיות?!
24/10/2017 | 10:05
2
68
1. אני משתמש כבד
2. תקרא באינטרנט על IoC ו DIP ותחליט בשביל עצמך מה אכפת לך מה אני חושב היתרונות? יש גם חסרונות, למה לא שאלת עליהם?
3. הנטייה שלי (ולדעתי היא הבריאה) היא לעשות נקודה אחת בbootstrap של התוכנה שבו אתה מאתחל את כל התלויות ועושה להם register ל container הנבחר. לצורך הדוגמא בתוכנת asp.net אעשה את זה בקובץ ה startup.cs.
 
בוא תשאל שאלה קונקרטית, דעה של מישהו לגבי משהו לא מעניינת.
לצפיה ב-'זו בידיוק השאלה'
זו בידיוק השאלה
24/10/2017 | 20:50
1
43
כנראה שלא הייתי מובן
אני שואל גם על ייתרונות וגם על חסרונות
אני שוקל ליישם את זה ב WPF ב C#
לצורך ההגדרה ב container ראיתי כמה אפשרויות לעשות זאת
אשמח לשמוע ממך ייתרונות וחסרונות(באפליקציית WPG לא גדולה יחסית)
ואיך בפועל אתה מממש את זה
לצפיה ב-'השאלה שלך לא ברורה'
השאלה שלך לא ברורה
25/10/2017 | 12:52
41
יתרונות - זה מפשט תהליכי פיתוח מורכבים שיש בהם הרבה חלקים נעים, מפשט את המערכת לכדי כתיבת בדיקות יחידה - כלל אצבע שלי: אם קשה לכתוב לזה בדיקות יחידה, הקוד חרא. עוד יתרון שאני חושב עליו זה שעבודה נכונה עם DI מכוונת אותך מאוד לכתיבת קוד מדולרי ובר תחזוקה, כאשר הדגש הוא על עבודה נכונה והמנעות מ anti patterns בסגנון service locator למניהם. כמובן שיש עוד יתרונות, אשאיר לך לחקור את הנושא ולהסיק מסכנות רלוונטיות בשבילך.
 
החסרונות לדעתי הם בעיקר שזה מסבך מעט את הקוד ומכניס הרבה אלמנט של magic לתוך הקוד למפתחים לא מנוסים שלא מבינים איך עובד הקונטיינר או כל העיקרון הזה בכלל.
 
קונטיינרים לא חסר ב#C, אני מאוד אוהב את Castle Windsor, בעבודה הנוכחית אנחנו משתמשים ב Ninject. שתי הקונטיינרים מאוד חזקים, הם feature complete ושימוש נכון בהם יביא לך תוצאות מדהימות, שימוש לא נכון יגרום לך לסבול ולבסוף לזנוח את השימוש בהם בכלל או יביא אותך לשימוש ב service locator.
 
לא כתבתי WPF מימי, אבל אני מניח שזה בדיוק כמו בכל אפליקציה אחרת. אתה מגדיר את כל השירותים שלך הכי קרוב לנקודת הכניסה לקוד ומאותו רגע אתה לא אמור לראות או לשמוע על הקונטיינר. עוד כלל אצבע: אם ראית את הקונטיינר במקום שהוא לא נקודת הכניסה לקוד שבה עשית register לכל החלקים שלך, אתה עושה משהו לא נכון.
 
לגבי איך בפועל אני ממש את זה - לא מבין את השאלה שלך
כותב שירותים כאלה ואחרים שמממשים interfaceים מתאים, עושה register ל container ומתחיל לרוץ עם הקוד.
באפליקציית asp.net הקונטיינר נדחף לתהליך ה activation של ה controller וכך אתה מקבל את עץ האובייטקים שלך ב constructor של הcontroller.
באפליקציית console אתה תאתחל את כל ה registrations שלך כבר בפונקציית ה main שלך ובשורה האחרונה שלה אתה תעשה resolve לclass שמהווה את ה driver של התוכנית.
לגבי WPF תצטרך לחפש איך עושים את זה.
 
בכל מקרה אתה צריך לכתוב קוד, לנסות ולטעות כדי ללמוד ולהבין.
לצפיה ב-'ייצוא תוכנה למחשב '
ייצוא תוכנה למחשב
19/10/2017 | 23:32
3
35
סיימתי לפתח תוכנה כלשהי ב C# בעזרת visual studio 2017
בסוף יש לי הרי קובץ exe אחד + מספר קבצי DLL שהוא צריך(חלק של ספריות חיצוניות וחלק של פרוייקטים שנמצאים בתוך הפרוייקט הראשי) +קבצי PDB (בהתאמה לכל קובץ DLL)
אשמח לתשובות לשאלות הבאות
אני מוחק את קבצי ה PDB כיוון שהתוכנה עוברת ללקוח.
1- יש דרך יותר "יפה" מאשר למסור ללקוח תיקיה עם קובץ EXE+קבצי DLL זרוקים באותה התיקיה? יש אפשרות יותר יפה? אולי לעשות תיקיה בשם resource ששם יהיו הקבצי DLL האלה? אולי דרך יותר יפה? אשמח לדרך כלשהי ולהסבר איך עושים
 
2- אני יודע שה PDB משמשים ל DEBUG, דרך איזה תוכנה אפשר לדבאג בעזרתם? והאם אפשר ממש לראות את ה SOURCE קוד בדיבג איתם?
לצפיה ב-'אופציה'
אופציה
20/10/2017 | 09:29
2
36
תוכל להגדיר את הפרוייקט ב ClickOnceApplication ולאחסן במקום משותף ואז גם יהיה קל לך לשלוח תיקונים ועדכונים ישירות למחשב של הלקוח בלי לארוז מחדש כל פעם ולשלוח באימייל 
 
לצפיה ב-'תגובה'
תגובה
20/10/2017 | 10:06
1
24
אינני רוצה לשלוח לו עידכונים
רק שהתיקיה תהיה מסודרת
מה נהוג ? כאשר אני מסיים פרוייקט? לקמפל הכל וכל הקבצי EXE ו DLL כולם באותה התיקיה?
לצפיה ב-'אופציה'
אופציה
20/10/2017 | 17:01
27
תוריד ותתקין את זה
 
 
ותעקוב אחרי ההוראות כאן
 
 
לצפיה ב-'חברות לאחסון אתרים - המלצות '
חברות לאחסון אתרים - המלצות
16/10/2017 | 10:15
7
34

אני בניתי אתר ב  VS .NET ,  פתחתי ב MVC ASP ,
באיזה חברה מומלץ לאחסן את האתר ??
לצפיה ב-'azure...?'
azure...?
16/10/2017 | 22:58
5
22
לצפיה ב-'מה ז"א azure???'
מה ז"א azure???
18/10/2017 | 08:21
4
10
לצפיה ב-'ז''א מערכת אחסון של Microsoft, מה זאת עוד יכול להיות? צבע???'
ז''א מערכת אחסון של Microsoft, מה זאת עוד יכול להיות? צבע???
19/10/2017 | 09:04
3
27
ז''א מערכת אחסון של Microsoft, מה זאת עוד יכול להיות? צבע כנען?
 
לצפיה ב-'אפשר קישור לאתר שלהם ??'
אפשר קישור לאתר שלהם ??
19/10/2017 | 09:20
2
9
לצפיה ב-'azure.com'
azure.com
19/10/2017 | 09:35
10
לצפיה ב-'הקישור המפתיע: https://azure.microsoft.com '
הקישור המפתיע: https://azure.microsoft.com
19/10/2017 | 10:37
24
לצפיה ב-'AppHarbor'
AppHarbor
23/10/2017 | 21:25
26
לצפיה ב-'emulator / simulator ספציפי'
emulator / simulator ספציפי
17/10/2017 | 09:26
26
יש לי דרישה על תצוגה לא טובה באתר מסוים
זו הפלטפורמה
Xiomi redmi note 4x 64 gigabyte
איך אני יכולה לדמות את המכשיר הספציפי הזה?
 
תודה
 
לצפיה ב-' מחכים לכם בפורומים תיירותיים חדשים '
מחכים לכם בפורומים תיירותיים חדשים
16/10/2017 | 15:54
 
מתכננים טיול בחו"ל
רוצים להתייעץ עם מדריך טיולים שייתן לכם את כל הטיפים השווים
 
אתם מוזמנים לפורומים החדשים שלנו 
 
פורום חדש על המדינות הבלטיות לתכנן טיול בצפון-מזרח אירופה
 
בואו לברר על האטרקציות הכי שוות בפורום טיולים באירופה
 
הודו, נפאל, הפיליפינים... אתם מוזמנים לפורום המזרח הרחוק לשאול הכל
 
טיול לכבוד הפנסיה? טיול אחרי צבא? ירח דבש? הכל בפורום דרום ומרכז אמריקה
 
רואים רק לבן בעיניים? פורום חופשות סקי הוא הפורום שלכם
 
 
המשך גלישה נעימה
לצפיה ב-'השגיאה שמופעיה על המסך : '
השגיאה שמופעיה על המסך :
15/10/2017 | 10:32
1
35
לצפיה ב-'ונראה לך שאפשר לדעת מה הבעיה ? והאם זה בכלל קשור לפורום?'
ונראה לך שאפשר לדעת מה הבעיה ? והאם זה בכלל קשור לפורום?
15/10/2017 | 18:54
12
לצפיה ב-'עזרה דחופה בהעלאת אתר לרשת '
עזרה דחופה בהעלאת אתר לרשת
03/10/2017 | 13:17
2
46
בניתי אתר בויזואל סטודיו - ב ASP.NET ...הרצתי את האתר על דפדפן כרום האתר רץ מצוין ללא באגים  . 
אני רכשתי אחסון עבור האתר העלאתי את הקבצים לFTP , וזה עושה לי בעית שגיאה כשאני נכנסת עם הדומיין , 
מי שרכשתי אצלו את האחסון אומר לי שזה בעיה בקוד של האתר והוא לא יכול לעזור לי , אני יודעת שאין שום בעיה בקוד בדקתי אלפי פעמים , 
מה יכול להיות הבעיה ???? 
משהו יכול לעזור לי  למצוא פתרון ??
לצפיה ב-'לפני זה הרצת את "האתר" על שרת בדיקות IIS , ההרחבות שלו היו..'
לפני זה הרצת את "האתר" על שרת בדיקות IIS , ההרחבות שלו היו..
05/10/2017 | 11:34
34
לפני זה הרצת את "האתר" על שרת פיתוח IIS מקומי ?  ההרחבות שלו היו​ זהות ומוגדרות כמו בשרת Production ? . גרסאות שרת IIS פיתוח ומבצעי זהים ? בשרת פיתוח היו מותקנות הרחבות שהאתר משתמש בהם ובשרת מבצעי לא מותקנות הרחבות אלו ? אלה הן חלק מהשאלות ועוד הרבה שאלות פשוטות וסטנדרטיות לנושא של פיתוח קוד של אתר דינאמי שנתמח על המנוע של השרת ועל ההרחבות שלו. וכל השאלות האלה את צריכה להכיר ולענות עליהן לעצמך ואחרי זה כבר אפשר להמשיך לחלק של דיבאגינג דרך הלוגים של ה IIS , ששם רשומות חלק גדול מהבעיות בזמן ההתחברות ועל סמך הרישומים האלה כבר אפשר לפתור את הבעיות.
לצפיה ב-'מה השגיאה שאת מקבלת? '
מה השגיאה שאת מקבלת?
10/10/2017 | 10:49
28
קצת קשה לעזור בלי פרטים על הבעיה.
לצפיה ב-'התחברות ל Sharepoint עם .net core'
התחברות ל Sharepoint עם .net core
28/09/2017 | 15:14
1
30
שלום,
לפני כמה חודשים המרתי מערכת .net מ framework 4.6 ל net core. (כרגע היא 2.0) חלק מהמערכת השתמשה ב sharepoint עם Microsoft.SharePoint.Client.
ה DLL הזה לא נתמך ב .net core מה שהביא אותי לבצע את כל ההתחברות ב http rest (כדי להוריד קבצים נניח)
הבעיה שלי היא שאני לא מצליח לבצע Authentication שלא דרך NetworkCredential (מה שנתמך ב .net core). עם ה DLL השתמשתי ב SharePointOnlineCredentials מה שלא נתמך כמובן ואני לא מצאתי דרך לבצע auth שיחליף את SharePointOnline.
כאשר שם המשתמש הוא xx והססמא היא yy  אז אני יכול להתחבר דרך NetworkCredential וזה עובד, אך כששם המשתמש הוא מייל, ההתחברות דרך SharePointOnlineCredentials. 
הנה הקוד שעובד ב framework עם ה DLL:
                 if (username.Contains("@"))
               {
                   ret.Credentials = new SharePointOnlineCredentials(username, new SecureString());
               }
               else
               {
                   ret.Credentials = new NetworkCredential(username, passWord);
               }
אשמח לעזרה מה אפשר לעשות?.. חיפשתי המון פתרונות אך לא מצאתי משהו שתומך .net core.
תודה רבה.
לצפיה ב-'לפחות לימדת אותי לא לעבוד עם דוט נט קור עם SP'
לפחות לימדת אותי לא לעבוד עם דוט נט קור עם SP
23/10/2017 | 21:29
5
או בכלל לא לעבוד איתו עם משהו שקשור לדוט נט, רק ANGULAR, JS, וכד'
לצפיה ב-'c# wpf Backgroundworker progressbar'
c# wpf Backgroundworker progressbar
17/09/2017 | 19:05
40
לפי המדריך הבא
רציתי לדעת כמה דברים על Backgroundworker.
 
השימוש שלי הוא בWPF אני מבצע הרבה פעולות קצרות שיחד הם לוקחות הרבה זמן
הפעולה ניגשת לקובץ DLL שהוא unmanage (עם מעטפת C# כמובן) ומבצעת פעולות שונות .
בקוד הC# אני יכול לדעת איפה אני מבחינת התקדמות(כיוון שאני ניגש ל DLL רק לביצוע פעולה קצרה יחסית, אלא שאני עושה אותה הרבה פעמים)
אני כמובן רוצה לראות התקדמות ע"י PROGRESSBAR
 
האם השימוש ב Backgroundworker הוא טכנולוגיה ישנה עם חסרונות לעומת ASYNC AWAIT וכו'?
האם כיש טיפים לדוגמא כזאת?
 
תודה
לצפיה ב-' מחפשים עובדים'
מחפשים עובדים
12/09/2017 | 13:51
5
93
שלום - למעוניינים
חברה ביטוח בנתניה DavidShield
מתעסקים בהכל
#C
JS
SQL
ANGULAR
HTML
ASPNET
 
מחפשים מתכנתים ( עם ניסיון)
קוח נא לשלוח ל
royin at davidshield dot com
 
לצפיה ב-'הבנתי שאתם עוד כותבים ב ASP.NET WebForms'
הבנתי שאתם עוד כותבים ב ASP.NET WebForms
24/09/2017 | 19:35
4
57
נכון?
לצפיה ב-'יש מערכת ישנה שממירים ל'
יש מערכת ישנה שממירים ל
24/09/2017 | 20:15
3
70
אנגולר 4
מול webapi
And sql server
 
זו רק אחת מהמערכות
שאר המערכות באנגולר
 
נב כבר גייסנו 3
אז כבר לא רלוונטי ��
לצפיה ב-'מה יש באנגולר שאי אפשר לממש ב- javascript ו html?'
מה יש באנגולר שאי אפשר לממש ב- javascript ו html?
14/11/2017 | 17:41
2
7
לצפיה ב-'לפרוייקט של דף אחד או 2 -5 את צודקת'
לפרוייקט של דף אחד או 2 -5 את צודקת
14/11/2017 | 19:05
1
13
לאפליקציות מורכבות - דברים מתחילים להתסבך.
אנגולר נותן פיתרון טוב
לצפיה ב-'אתה יכול אולי לתת איזו דוגמא למה יכול להסתבך?'
אתה יכול אולי לתת איזו דוגמא למה יכול להסתבך?
14/11/2017 | 19:37
13
מה זה נקרא מורכב?
לצפיה ב-'פתיחת קבצי DLL'
פתיחת קבצי DLL
12/09/2017 | 10:32
4
173
אתר דוט נט מהגנזך

הגיע אלי עם קבצי DLL סגורים

בעבר הייתי מצליחה לצפות בתכנים באמצעות REFLECTOR אך כרגע זה לא עובד לי

ראיתי כאן כמה אפשרויות
http://www.wikihow.com/Open-DLL-Files
אשמח לדעת מה הדרך המומלצת לצפות בקבצי DLL של פרוייקט דוט נט

תודה
לצפיה ב-'זו השגיאה המתקבלת מהREFLECTOR'
זו השגיאה המתקבלת מהREFLECTOR
12/09/2017 | 10:36
32
לצפיה ב-'תשתמשי ב dotPeek'
תשתמשי ב dotPeek
12/09/2017 | 14:31
1
28
לצפיה ב-'עבד על הפעם הראשונה, תודה'
עבד על הפעם הראשונה, תודה
13/09/2017 | 21:32
21
לצפיה ב-'צפייה בקבצי DLL'
צפייה בקבצי DLL
22/09/2017 | 18:23
30
היי,
תוכל לעשות זאת עם הObject browser של Visual Studio
 
לצפיה ב-'שליחת מיילים דרך האתר'
שליחת מיילים דרך האתר
08/09/2017 | 17:10
5
39
אני בונה אתרים בדוט נט(c#).לקוח ממלא באתר טופס ואני שולחת לו מייל בחזרה לפי כתובת המייל שהוא הקליד. בהתחלה עבדתי עם  ("SmtpClient Smtp = new SmtpClient("81.217.100.206
ללא שם משתמש וסיסמא והמיילים נשלחו רק לכתובות מייל שאינם gmail.
אחר כך ניסיתי דרך שניה , פתחתי תיבת מייל בשרת ונתתי שם משתמש וסיסמא לתיבה זו
ואת שם המשתמש והסיסמא הללו הכנסתי לקוד ב- NetworkCredential ...(צירפתי קובץ של הקוד) ואני מקבלת הודעת שגיאה:
The SMTP server requires a secure connection or the client was not authenticated. The server response was: 5.5.1 Authentication Required. Learn more at

לצפיה ב-'בהתחלה מתחילים מהדברים הפשוטים ביותר, למשל...'
בהתחלה מתחילים מהדברים הפשוטים ביותר, למשל...
09/09/2017 | 09:31
4
80
בשביל לפתור בעיות מסוג כזה מתחילים מהדברים הפשוטים ביותר, משלום כיתה א', למשל​ לבדוק, אם בחשבון GMAIL מוגדרת אפשרות של התחברות מהיישומים הלא בטוחים או מכאלה שנכתבו בצורה לא תקנית ועקומה, מה שמכונה בשפה של GOOGLE במונח: you have to enable Less Secure Sign-In in your google account. הקישור להגדרות הרלוונטיות:
 
לצפיה ב-'זה לא עוזר כי אין לי גישה לתיבת המייל שהלקוח הכניס'
זה לא עוזר כי אין לי גישה לתיבת המייל שהלקוח הכניס
09/09/2017 | 13:11
3
19
שלום
הלקוח מכניס מייל בטופס שהוא ממלא ואני בתגובה שולחת לו מייל לתיבת המייל
שהוא הכניס. כך שאין לי גישה לתיבת המייל שלו . לכן צריך פיתרון אחר
תודה מירה
 
לצפיה ב-'תפתחי חשבון מייל לאפליקציה'
תפתחי חשבון מייל לאפליקציה
09/09/2017 | 21:03
2
39
תגדירי בה את רמת האבטחה לנמוכה יותר כפי שהוסבר לך, ואז תשלחי את המייל דרך חשבון הגימייל הזה, כך זה יזוהה גם על ידי ג'ימייל כהודעה ממקור מהימן ולא יחסם.
 
לצפיה ב-'איך עושים את אותו הדבר ב- OUTLOOK'
איך עושים את אותו הדבר ב- OUTLOOK
10/09/2017 | 10:01
20
שלום
פתחתי תיבת דואר עם השם של הדומיין ב- OUTLOOK . איך אני מגדירה רמת אבטחה נמוכה יותר ב- OUTLOOK ?
תודה מירה
לצפיה ב-'תודה רבה. עכשיו זה עובד'
תודה רבה. עכשיו זה עובד
11/09/2017 | 08:28
9
לצפיה ב-'היי חברים. למי שמועניין בחבילת סטודנט של GITHUB'
היי חברים. למי שמועניין בחבילת סטודנט של GITHUB
09/09/2017 | 14:47
52
שלום לכולם, אני מוכר חבילת סטודנט של GITHUB .
איך זה עובד? אני מביא לך כתובת איימיל של סטודנט קול'ג בארה"ב (מייל חדש שלא השתמשהו בו) ואתם נרשמים איתו ל GITHUB ומקבלים את ההטבה באותו הרגע .
לשאלות אתם מוזמנים ליצור איתי קשר בסקייפ - justedu317@gmail.com
החבילת סטודנט של GITHUB מוערכת בשווי של 300-400$
אני אתן ל 5 האנשים הראשונים שיגיבו לי פה , את המייל סטודנט בחינם בתמורה לסיקור של השרות שלי. ולאחר מכן המייל ימכר ב 9$
להלן רשימה של ההטבות שתקבלו: 
Access to the AWS cloud, free training, and collaboration resources
Student Developer Pack members receive up to $110 in bonus AWS credits for a total of $75-$150
--
BITMANI
Install cloud applications in a single click
Business 3 plan (normally $49/month) free for one year
---
CART
An open and powerful platform for spatial data analysis, visualization, and application creation.
Free account upgrades with increased database storage, real time data, Location Data Services Credits, and premium features for 2 years.
---
CROWDFLOWER
Crowdsourcing and data enrichment platform
Access to the Crowdflower platform
---
DATADOG
Cloud-based infrastructure monitoring
Get access by connecting your GitHub account on Datadog
--
 DigitalOcean
Simple cloud hosting, built for developers
$50 in platform credit for new users 
--
FLATIRON SCHOOL
Learn Web Development from the premier coding bootcamp for launching developers.
--
GITHUB
Powerful collaboration, code review, and code management
Unlimited private repositories (normally $7/month) while you are a student.
---
GITKRAKEN
The downright luxurious Git client for Windows, Mac and Linux
 GitKraken Pro account for 1 user. Free for 1 ((normally $60/year
--
HACKHANDS
Live programming help available 24/7
$25 in platform credit
----
MICROSOFT IMAGINE
A suite of Microsoft Azure cloud services and developer tools, including the Visual Studio IDE
-----
NAMECHEAP
Affordable registration, hosting, and domain management
One year SSL certificate (normally $9/year)
One year domain name registration on the .me TLD (normally $18.99/year)
-----
SENDGRID
Email infrastructure as a service
Student plan 15K free emails/month (normally limited to 200 free emails/day) while you're a student
--
SENTRY
Track errors in every language, framework, and library
500,000 events/month with unlimited projects and members while you're a student
----
STRIPE
Web and mobile payments, built for developers
Waived transaction fees on first $1000 in revenue processed
----
TAPLYTICS
Dynamic A/B testing, smart push notifications and custom analytics for native mobile apps
--
THINKFUL
One month of access to a web development course that will get you started with HTML/CSS, JavaScript, and developer tools. Includes access to online office hours with experienced developers for feedback on your work and help when you need it.
----
ANSIFEX
One year free of the Starter plan, a $99/month value. Get 50,000 hosted words, unlimited projects, and access to translation partners to bring your software to a global market from the start.
--
TRAVIS CI
Continuous integration platform for open source and private projects
Get access by connecting your GitHub account on Travis CI
---
UNREAL ENGINE
A complete suite of game development tools for PC, console, mobile, web and VR
==
לצפיה ב-'איך עושים בLINQ שאילתא שתכניס מידע לדאטאבייס?'
איך עושים בLINQ שאילתא שתכניס מידע לדאטאבייס?
08/09/2017 | 11:49
1
34
תודה
לצפיה ב-'לא עושים... משתמשים ב ADO או ב EF'
לא עושים... משתמשים ב ADO או ב EF
08/09/2017 | 13:48
41
linq עושה שאילתאות על מידע (IEnumerable או IQueriable)
אתה יכול לשנות מידע ולהחזיר לDB באמצעות EF או linq to SQL
לצפיה ב-'"פורום" שיתוף ידע בגוגל פלוס שלי, כולם מוזמנים לשתף'
"פורום" שיתוף ידע בגוגל פלוס שלי, כולם מוזמנים לשתף
04/09/2017 | 18:19
28
הקמתי "קהילה" בגוגל פלוס, מהסיבה הפשוטה שזה כמו פייס אבל פתוח גם לכל מי שאין לו פייס, מסיבה דתית או לא, שבו אני מפרסם את מה שאני מחדש בבלוג וכן בכללי חידושים למיניהם, שיתוף ידע

אשמח לראות את כולכם שם, משתפים גם.

שימו ♥ - זה לא פורום לשאלות, אלא לשיתופים של פתרונות, טכנולוגיות, אפילו דעות, או כל דבר בסגנון, ספאמרים יגורשו.
 

חם בפורומים של תפוז

אירוח בנושא יחסים בין כלה לחמות
אירוח בנושא יחסים בין...
ביום שני הקרוב תתארח ליאת פדות, מאמנת לתקשורת...
אירוח בנושא יחסים בין כלה לחמות
אירוח בנושא יחסים בין...
ביום שני הקרוב תתארח ליאת פדות, מאמנת לתקשורת...
אירוח בנושא טיפוח ושמירה על עור הפנים בגיל השלישי
אירוח בנושא טיפוח...
ד``ר רון יניב יענה על שאלות בנושא טיפוח ושמירה על...
אירוח בנושא טיפוח ושמירה על עור הפנים בגיל השלישי
אירוח בנושא טיפוח...
ד``ר רון יניב יענה על שאלות בנושא טיפוח ושמירה על...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ