לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
1306713,067 עוקבים אודות עסקים

פורום תכנות net.

בשנת 2002 השיקה מיקרוסופט טכנולוגיה חדשה, NET. היה חוסר במקום בו ניתן לשאול שאלות בנושא NET. בארץ, ולכן הוחלט לפתוח את פורום זה. 
פורום NET. (שנחשב כיום לפורום המוביל בארץ) הוא המקום בו יכולים מפתחים לשאול שאלות ולנהל דיונים בנושאים שונים.  לפני ששואלים בפעם הראשונה, יש לקרוא את תקנון הפורום.
 
 
 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום תכנות net.

בשנת 2002 השיקה מיקרוסופט טכנולוגיה חדשה, NET. היה חוסר במקום בו ניתן לשאול שאלות בנושא NET. בארץ, ולכן הוחלט לפתוח את פורום זה. 
פורום NET. (שנחשב כיום לפורום המוביל בארץ) הוא המקום בו יכולים מפתחים לשאול שאלות ולנהל דיונים בנושאים שונים.  לפני ששואלים בפעם הראשונה, יש לקרוא את תקנון הפורום.
 
 
 
הוספת הודעה

צרף
תמונה וידיאו קובץ
קבצים המצורפים להודעה

לצפיה ב-'הדף קופץ פעמיים במעבר לווינדוס 2016'
הדף קופץ פעמיים במעבר לווינדוס 2016
23/03/2018 | 16:50
23
שלום לכולם
אני מעביר את האתר שלי מאחסון על שרת ווינדוס 2003 (IIS6) לשרת יותר מתקדם (IIS8 שיושב על שרת ווינדוס 2016)

ונתקל ב-2 בעיות שכבר כמה ימים אני מנסה לפתור וללא הצלחה :

1. בכל הדפים ASPNET בגלישה לדף הוא מציג את הדף ומיד אחכ עושה לו refresh עצמאי ואז מציג אותו שוב (זה כמובן מעצבן שכל דף מתרפרש פעמיים)

2. בעיה שניה בחלק מהדפים כאשר כתוב טקטס בעברית הוא הופך אותו לג'יבריש (ראו תמונת מסך) - למרות שהגדרתי בדף ENCODING UTF8 או (את hebrew encoding) וגם חלק אחר של הטקטס כן מוצג כמו שצריך - שפת עברית מוגדרת ברמת השרת ואני לא יודע אם נדרשת הגדרת IIS ספציפית

למותר לציין שאותם דפים עבדו בצורה מאוד בשרת הקודם ללא התופעות האלה

אודה לסיוע/הכוונה שלכם
לצפיה ב-'שימוש ב VS CODE'
שימוש ב VS CODE
14/03/2018 | 16:25
3
39
שלום לכולם,
אני מפתח (בעיקר) ב .net Core כמובן עם VS 2017 prof. תמיד פיתחתי עם VS ואני ממש מבסוט מהסביבה הזאת.
בימים האחרונים אני חושב לעבור למערכת הפעלה UBUNTU (שבבית אני עובד עליה לעומת העבודה) וזה יצריך ממני לעבוד עם VS CODE.
אשמח לשמוע מה אתם חושבים על זה. האם זה יאט לי את זמן הפיתוח?
האם זה (VS CODE) לא מספיק "powerfull" כדי לפתח עליו שעות על גבי שעות? אני לא סטודנט.. 
אוסיף שאני "עמוק" בתוך AWS עם LAMBDA ועוד כל מיני אבל זה לא פוגע.
בקשר לGIT אז אני משתמש גם בממשק דרך ה VS ׁׁ אבל גם המון עם ה bash ככה שאן לי בעיה עם פקודות.
אני מפתח לעבור ואז לגלות מיליון דברים שחסרים לי.
** כמובן שאני יכול לעבוד עם VS CODE על windows אבל כל עוד אני "פה" ויש לי את VS 2017 , בנינו, מי יעבור?..
אשמח לעצות..
תודה רבה.
לצפיה ב-'בינתיים לא יצא לי לפתח ב VS code פרוייקט פרודקשין ב#C'
בינתיים לא יצא לי לפתח ב VS code פרוייקט פרודקשין ב#C
15/03/2018 | 08:13
2
36
אבל כן יצא לי לפתח עליו פרוייקטי פרודקשין של אנגולר... והוא מעולה לדעתי.
אני מפתח בו גם ב node וגם ב dotnet core אבל בעיקר סקריפטים ואוטומציות לתהליכים שאני עושה ולא רוצה לעשות ידנית, וגם לא זה הוא מעולה.
אין לו resharper ושאר הסלט, אבל אני מבטיח לך שאתה תסתדר עם יכולות ה refactor שכן יש לו. כן יש לו המון פלאגינים שאתה יכול להוריד בקלות מתוך VS code שיקלו לך על החיים: דברים כמו GitLens, version lens וכד'. עיקר הפאגינים שהורדתי מיועדים דווקא לפיתוח TS/JS/Node פחות בשביל #C כי הוא בא מובנה עם intellisense ל#C ושאר הירקות.
 
למה אתה מרגיש שתהיה חייב לעבוד דווקא איתו? יש היום את Rider .net של intelliJ שאתה יכול להשתמש בו, יש לי אנשים בעבודה שעברו מ VS2017Pro אליו וממש מבסוטים (בעיקר web developers שהתחילו לפתח גם backend בצוותים)
לצפיה ב-'נשמע חיובי, ובנוסף..'
נשמע חיובי, ובנוסף..
15/03/2018 | 09:21
1
36
את האמת אני לא מכיר Rider .net אבל אני בהחלט אבדוק אותו.
אני חושב שאני אעשה את הקפיצה הזאת. כמו שציינת יש לו אמון פלאגינים וזה עושה את החיים קלים יותר.
דבר נוסף:
יש לנו אפליקציית web שעובדת על IIS ולפעמים אני מרים אותה...
עד שאני אעביר אותה ל asp.net core האם יש דרך שאני לא יודע עליה שאני כן יוכל להרים את האפליקציה הזאת גם ב linux?
האפלקיצה הזאת צוכרת DLL שחלקם standatd וחלקם framework 46 אבל האפליקציה עצמה כמובן asp.net framework 46.
זה הדבר היחדי שאולי ימנע ממני מלעבור.
לצפיה ב-'אין באמת דרך להריץ...'
אין באמת דרך להריץ...
15/03/2018 | 23:31
38
כל עוד האפליקציה מקמפלת מול הפריימוורק "המלא" ולא מול core...
אם יש לך תלויות בdlls של וינדוז וכד' או תלות ב iis פחות יעבוד לך המעבר
לצפיה ב-'Web Service Error: The provided URI scheme 'https' is invali'
Web Service Error: The provided URI scheme 'https' is invali
13/03/2018 | 14:43
1
16
שלום חברים,
זקוק לעזרתכם, לא מצליח להתחבר לWebService, הכתובת היא בhttps ומתקבלת שגיאה:
 
The provided URI scheme 'https' is invalid; expected 'http'.\r\nParameter name: via
 
מדובר על פרויקט ראשי שפונה לDLL UTILS שהוא פונה לwebService.
כל הקונפיגורציות אני עושה בwebConfig של הUTILS, לא יודע אם זה משנה.
 
חיפשתי באינטרנט מלא וכל פיתרון שראיתי לא עבד לי.
צירפתי תמונות של הקוד, קוד אני לא יכול להוציא ממקום העבודה לכן צילמתי.
 
אם משהו לא ברור אשמח להסביר שוב.
 
אודה לעזרתכם.
 
תודה
לצפיה ב-'מתקן את התמונה'
מתקן את התמונה
13/03/2018 | 15:33
10
לצפיה ב-'איתור זליגת זכרון'
איתור זליגת זכרון
12/03/2018 | 07:59
6
46
זליגת זיכרון שקוראת רק אצל לקוח ספציפי, לא משתחזרת במערכת "זהה" (ברמת הקונפיגורציה) במשרד או אצל לקוחות אחרים, אין אפשרות לנטרל חלקים מהמערכת ("קריטית") אצל הלקוח הזה, או להתקין שם כלי פיתוח.
רעיונות איך לאתר את הזליגה? 
 
התוכנה רצה כservice, אני יכול להתקין כלי עזר פשוטים שירוצו זמן מוגבל (כך השגתי את גרף תצרוכת הזכרון של התוכנה שלי).  יש כ-15 threads ראשיים (כל אחד מהם כלול בתוך אוביקט יחיד), אבל לא מצאתי כיצד לגלות כמה זכרון צורך כל אוביקט.
לצפיה ב-'שכחתי לציין - התכנה כתובה בC#, תוך שמוש בVS2017'
שכחתי לציין - התכנה כתובה בC#, תוך שמוש בVS2017
12/03/2018 | 08:00
30
השרת - microsoft server 2012 r2 רץ במכונה וירטואלית (ככל הנראה vmware, "סוד" של הלקוח).
מחשב הבדיקות - microsoft server 2012 r2 בגרסת הtrial של מיקרוסופט, מופעל בתוך oracle virtualbox.  נבדק גם על מכונה פיזית שסיפקה תוצאות דומות.  השרת רץ בתוך vmware אצל לקוחות אחרים שאין אצלם זליגת זכרון.
לצפיה ב-'קח dump מהסרוויס הזה בזמן שיש לו את הזליגת זיכרון'
קח dump מהסרוויס הזה בזמן שיש לו את הזליגת זיכרון
12/03/2018 | 10:57
1
38
קודם כל תריץ עליו את debug diag 2 של מיקרוסופט ותקבל איזשהו ניתוח בסיסי שאולי יתן לך כיוון.
במקרה וזה לא מספיק - פתח את הdump ב dotTrace (או כלי דומה שנוח לך ואתה מכיר) ותתחיל לחפש מי הם האובייקטים ששורדים הכי הרבה זמן ומי מחזיק אותם.
במקרה וגם זה לא מספיק - קח כמה dumps נגיד 10 ותבדוק את ה deltas ביניהם, שוב עם כלי שאתה מכיר ונוח לך
לצפיה ב-'תודה, מנסה.'
תודה, מנסה.
12/03/2018 | 14:11
12
לצפיה ב-'המשך ה"חידה"'
המשך ה"חידה"
15/03/2018 | 12:11
2
33
לפי כל הבדיקות, קטע הקוד הבא גורם לזליגה:
             public String DoTest()
           {
               String fileContent = "";
               String fileName = "";
               String[] filesNames = System.IO.Directory.GetFiles(logDir);
               List<String> contents = new List<string>();

               for (int i = 0; i < filesNames.Length; i++)
               {
                   fileName = filesNames[i];
                   if (fileName.ToLower().Contains("aud"))
                   {
                       contents.Add(System.IO.File.ReadAllText(fileName));
                   }
               }
               fileContent = String.Join("", contents);
               return fileContent;
           }
לפני הקריאה לקוד דרישת הזכרון של האוביקט היא באזור ה1.4 מגה (הגיוני, יש לו עוד נתונים).  לאחר הקריאה - הדרישה עולה רגעית לסדר גודל של 100 מגה, ואז מתיצבת על 70.  (לא חוזרת לערך המקורי). 
לצפיה ב-'אתה שומר את fileContents כשדה על האובייקט באיזשהו שלב?'
אתה שומר את fileContents כשדה על האובייקט באיזשהו שלב?
16/03/2018 | 23:32
1
31
כי אם כן, אני לא מופתע שהוא לוקח הרבה מקום.
 
בכל אופן אני לא רואה משהו ספציפי בקוד הזה שעלול להיות בעייתי. זה לא בהכרח אומר שאין פה בעיה, פשוט אני לא יודע את שאר התמונה כדי להבין אם יש או אין בעיה.
 
בכל מקרה - הייתי כותב את זה קצת אחרת
 public string DoTest()
=> Directory.GetFiles("yourDir")
.Where(file => file.ToLower().Contains("aud"))
.Select(File.ReadAllText)
.Aggregate(new StringBuilder(), (sb, content) => sb.Append(content))
.ToString();
קצר יותר ומסביר מה לעשות לא איך.
אבל על טעם ועל ריח...
לצפיה ב-'לא שומר שום דבר על האוביקט.'
לא שומר שום דבר על האוביקט.
17/03/2018 | 14:45
28
בקובץ "בדיקה" - לאוביקט יש רק 2 מתודות ואין לו משתנים.  ותודה על הרעיון, אבדוק ביום ראשון.
 
לצפיה ב-'שאלה לגבי Checkbox ב-datagrid ב-wpf'
שאלה לגבי Checkbox ב-datagrid ב-wpf
08/03/2018 | 13:49
1
18
שלום כולם. אני מפתח איזשהו פרויקט בWPF.
יש לי DataGrid שאחת העמודות בו היא מסוג DataGridCheckBoxColumn. אני מנסה להוסיף event לכל אחד מה-Checkbox שיש בכל שורה, אבל משום מה כלום לא קורה.
אני מצרף תמונה לדוגמה של ה-DG ואת הקוד הרלוונטי.
 
הקוד ב-XAML של העמודה של ה-CB
                  <DataGridCheckBoxColumn Binding="{Binding Mode=OneWay, Path=SomeBoolean}" Width="Auto" >
                   <DataGridCheckBoxColumn.HeaderTemplate>
                       <DataTemplate>
                           <CheckBox Checked="Users_All_Checked" Unchecked="Users_All_Unchecked" HorizontalAlignment="Center"></CheckBox>
                       </DataTemplate>
                   </DataGridCheckBoxColumn.HeaderTemplate>
                   <DataGridCheckBoxColumn.ElementStyle>
                       <Style TargetType="CheckBox">
                           <Setter Property="HorizontalAlignment" Value="Center"></Setter>
                       </Style>
                   </DataGridCheckBoxColumn.ElementStyle>
                   <DataGridCheckBoxColumn.CellStyle>
                       <Style>
                           <EventSetter Event="CheckBox.Checked" Handler="OrgAtt_Checked"></EventSetter>
                       </Style>
                   </DataGridCheckBoxColumn.CellStyle>
               </DataGridCheckBoxColumn>
 
הקוד בקובץ cs
  private void OrgAtt_Checked(object sender, RoutedEventArgs e)
{
    MessageBox.Show(sender.ToString());
}
 

תודה מראש
לצפיה ב-'הבעיה נפתרה'
הבעיה נפתרה
08/03/2018 | 15:48
18
בטעות עבדתי על DG לא נכון
לצפיה ב-'עזרה בשאילתת sql'
עזרה בשאילתת sql
02/03/2018 | 17:51
1
25
שלום 
אני בונה אתרים בדוט נט וצריכה עזרה בשאילתת sql

אני רוצה לבצע select * על טבלה  כאשר המשתמש מביא לי טקסט מסוים
אם הטקסט מכיל @ סימן שהוא הכניס לי כתובת מייל ואז אני אשלוף את הרשומה שבה קיים המייל הזה בשדה 'email' בטבלה
אם הטקסט אינו מכיל @ סימן שהוא הכניס לי שם פרטי ואז אני אשלוף את הרשומה שבה קיים השם הזה בשדה 'first name' בטבלה
תודה מירה
 
לצפיה ב-'למה הבסיס נתונים צריך להחליט לפי מה לחפש?'
למה הבסיס נתונים צריך להחליט לפי מה לחפש?
03/03/2018 | 14:09
21
בקוד את צריכה לעשות הבדלה בין מה הגיע ואז להפעיל שאילתא מתאימה שתשלוף בהתאם לשדה לפיו את צריכה לחפש.
רצוי כמובן:
  • שיהיו indexs מתאימים עבור השדות עליהם את עושה חיפוש.
  • שתתבצע סניטציה נאותה לinput אותו מזין המשתמש כדי שלא תקבלי sql injection לפנים.
לצפיה ב-'אני מנסה לקרוא קובץ מהרשת ולשמור אותו כקובץ HTML'
אני מנסה לקרוא קובץ מהרשת ולשמור אותו כקובץ HTML
22/02/2018 | 15:10
1
32
using (WebClient wc = new WebClient())
{
string src = "http://Test.Test/Test.aspx";
string dst = Server.MapPath(@"~/Test/Test.html");
wc.DownloadFile(src, dst);
}

כאשר אני מריץ את הקובץ הוא מראה לי ג'יבריש במקום הטקסט בעברית
לצפיה ב-'visual studio 2017 קורס'
visual studio 2017 קורס
10/02/2018 | 00:06
4
50
אשמח לעזרה:
התקנה חדשה של win 10, התקנה חדשה של VS2017
פרויקט MVC
סביבת הפיתוח קורסת לי כל הזמן. כל פעם על משהו אחר
פעם אחת על פתיחת תגיות <script>
פעם שנייה כאשר בוחר בתפריט ב  Edit
פעם אחרת על ניסיון לחפש CTRL-F
 
די מיואש כבר מהדבר הזה.
2 מחשבים ניידים - אותו דבר.
 
 
לצפיה ב-'אי אפשר באמת לדעת מרחוק מה הבעיה'
אי אפשר באמת לדעת מרחוק מה הבעיה
10/02/2018 | 09:44
42
יכולים להיות לזה מיליון ואחת סיבות החל מבעיות תוכנה וכלה בבעיות חומרה:
א. התקנה לקויה של windows
ב. התקנה לקויה של VS
ג. תקלה סביבתית שגורמת לזה (תוכנה אחרת שמפריעה)
ד. דריוורים תקולים
ה. זיכרון תקול
ו. לא ביקשת סליחות בכיפור
בקיצור - בלי שהמחשב יהיה אצל איש IT מול הפנים אי אפשר באמת לעזור לך.
לצפיה ב-'Event viewer ???'
Event viewer ???
12/02/2018 | 14:14
2
16
לצפיה ב-'מה הכוונה?'
מה הכוונה?
12/02/2018 | 16:07
1
22
הי , תודה על התייחסותך.
תוכל לפרט בבקשה , היכן לחפש ומה לחפש?
 
לצפיה ב-'תסתכל ב EVENT VIEWER של המחשב האם יש ERRORS'
תסתכל ב EVENT VIEWER של המחשב האם יש ERRORS
13/02/2018 | 15:27
14
לצפיה ב-'מחפשים עבודה?'
מחפשים עבודה?
02/02/2018 | 19:25
1
62
לצפיה ב-'אפשר עבודה מרחוק? '
אפשר עבודה מרחוק?
04/02/2018 | 07:48
18
לצפיה ב-'דוט נט CORE מי ניסה?'
דוט נט CORE מי ניסה?
25/01/2018 | 00:12
1
61
האם ע"י דוט נט CORE אני יכול לקחת קו C# לכתוב ב וונדוס לקמל ולהריץ בלינוקס בלי התקנה של שום תוסף לפני על הלינוקס?
מי ניסה להשתמש בזה?
בסוף איך זה עובד על לינוקס? הרי ב C# יש אופיטמיזציות בזמן ריצה(להבדיל מקובץ EXE בשפת C לדוגמא)
אז בקוד ב דוט נט CORE שירוץ על לינוקס אין אופטימיזציות בזמן ריצה?
האם יש מאמר כלשהו/ מקור מוסמך שמדברים על פער ביצועים בין כתיבת קוד ב C  ללינוקס לבין כתיבת קוד ב C# עם דוט נט CORE ללינוקס?
 
תודה
לצפיה ב-'אענה קצת'
אענה קצת
30/01/2018 | 22:07
53
שאלההאם ע"י דוט נט CORE אני יכול לקחת קו C# לכתוב ב וונדוס לקמל ולהריץ בלינוקס בלי התקנה של שום תוסף לפני על הלינוקס?
תשובה: כן, אתה יכול לעשות 2 דברים, או שאתה מפיץ את התוכנה runtime dependant ואז זה כמו java, אתה צריך להתקין runtime או שאתה מפיץ אותה self contained ואז אתה צריך לקמפל/לארוז אותה בהתאם. מקור
 
שאלה: מי ניסה להשתמש בזה?
תשובה: כל מי שמריץ dotnet core בלינוקס
 
שאלה: בסוף איך זה עובד על לינוקס? הרי ב C# יש אופיטמיזציות בזמן ריצה(להבדיל מקובץ EXE בשפת C לדוגמא)
אז בקוד ב דוט נט CORE שירוץ על לינוקס אין אופטימיזציות בזמן ריצה?
תשובה: עדיף שתבדוק את זה ב SO בטח יענו לך שם חבר'ה שכתבו את dotnet core עצמו.
 
שאלה: האם יש מאמר כלשהו/ מקור מוסמך שמדברים על פער ביצועים בין כתיבת קוד ב C  ללינוקס לבין כתיבת קוד ב C# עם דוט נט CORE ללינוקס?
תשובה: לא מבין מה הקשר C? אתה משווה 2 דברים לא קשורים לחלוטין, שאין בכלל סיבה להשוות ביניהם. ביום שתכתוב restful API ב C באותה הקלות שאתה כותב אותו ב #C אז תשווה, בינתיים - אין בכלל מקום להשוות ביניהם.
 
בכללי SO, גוגל והתיעוד של מיקרוסופט הם חברייך הטובים ביותר.
 
 
לצפיה ב-' פורומים חדשים מחכים לכם '
פורומים חדשים מחכים לכם
24/12/2017 | 13:14
8
 
פורום חדש יעסוק בדיני המס כולל תחום המיסוי הפלילי, בו תקבלו ייעוץ מעו"ד מומחה, לשעבר מנהל תחום במחלקת החקירות של רשות המיסים 
היכנסו עכשיו לפורום דיני מע"מ ומס הכנסה 
 
פורום חדש מרכז ייעוץ משפטי ומענה על שאלות בנושאים של ויזה, דרכון זר, הגירה, אזרחות ואשרת עבודה בחו"ל, בבריטניה וארה"ב בעיקר
היכנסו עכשיו לפורום ויזה ואזרחות בבריטניה וארה"ב
לצפיה ב-'עבודה ראשונה כפרילנסר'
עבודה ראשונה כפרילנסר
24/12/2017 | 10:20
1
79
שלום , אשמח לעזרה בנושא הנ"ל.
אני שכיר שכותב תוכנה מספר שנים בחברה שאני עובד בה.
קיבלתי הצעה מבחוץ לכתוב ממשק וובי של רישום משמרות לעובדים לגוף מסוים.
אני כעיקרון רגיל לכתוב דברים בתוך הרשת שאני נמצא ולשרת SQL שנמצא אצלנו בעבודה. אין לי ניסיון בלכתוב דברים שאמורים לעבוד בחוץ ולא ברשת שאני נמצא בה. השאלה שלי היא איך ניגשים לזה ?
מול איזה דטהבייס אני אמור לעבוד ?
האם מבקש הפיתוח אמור לספק לי מול איזה שרת אני צריך לעבוד ?
דבר נוסף איך נהוג לתמחר פרויקט מסוג זה:
אתר אינטרנט מותאם למובייל עם כניסה לעובדים באמצעות שם וסיסמא,
רישום למשמרות . מערכת ניהול עם הקמת עובדים, סוגי משמרות ותפקידים.
 
תודה מראש לעונים
לצפיה ב-'כפלינסר אתה אמור לקבוע עם מקבל התוכנה'
כפלינסר אתה אמור לקבוע עם מקבל התוכנה
04/02/2018 | 17:47
31
מי מספק את שרת ה- SQL. אתה יכול לספק את השרת או לקחת גורם חיצוני. 
למה הכוונה מול איזה database? 
אם אתה עובד באופן עצמאי, אז אין מי שיכין לך סביבת עבודה מוכנה, שממנה אתה ממשיך. 
זו החלטה שלך מול מקבל התוכנה, לפי האפיון ומה שנח לך ולמקבל התוכנה.  
 
לצפיה ב-'Streamwrite האם אסינכרוני'
Streamwrite האם אסינכרוני
23/12/2017 | 21:35
38
כאשר אני עושה writeline לתוך streamwriter ב c# כמו כאן
האם זה מתבצע סינכרוני או אסינכרוני?
האם הקוד מחכה שהשורה תיכתב?
איך אפשר לדעת? לא מצאתי בדוקומנטציה?
 
לצפיה ב-'חברים אני צריך עזרה בjava'
חברים אני צריך עזרה בjava
17/12/2017 | 08:51
1
90
שלום לכולם 
אני מתחיל ללמוד את שפת java ויש לי שני תרגילים שאני מנסה לפתור כבר כמה זמן ולא מצליח, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי עם התרגילים הללו.
תרגיל 1
כתוב תכנית המקבלת 2 ערכים בשורת ההפעלה, ערך אחד(מספר שלם) בשםY והשני בשם Z. התוכנית תייצר מערך בגודל Z כאשר הערך אחד או אפס. לאחר מכן, התכנית תמצא את חלק המערך המכיל Y אחדות ואורכו מינימלי.
 לדוגמא
{1,0,1,1,0,1,0,1,1,0,1,0,1,1,1,0,1,1,0,1}
 
תרגיל 2
כתבו תכנית שמקבלת בשורת ההפעלה משתנה N ומדפיסה N ידיים של פוקר
(5 קלפים לאדם) מאותה חבילת קלפים
קלף שחולק לשחקן אחד לא יכול להיות מחולק גם לאחר
 
תודה רבה לכולם
לצפיה ב-'אתה בפורום .net אבל יאללה אני זורם... מה ניסית? מה כתבת?'
אתה בפורום .net אבל יאללה אני זורם... מה ניסית? מה כתבת?
17/12/2017 | 20:18
55
אלא אם כן כתבת קוד ונתקעת איפשהו - שעת עבודה שלי או חלקה זה 600 שקל ללא מע"מ.
לצפיה ב-''
09/12/2017 | 10:34
11
32
לצפיה ב-'לא מתכנתת וממש צריכה עזרה!!'
לא מתכנתת וממש צריכה עזרה!!
06/12/2017 | 18:26
3
91
הי,
אני מאפיינת אתרים מתחילה, כרגע עובדת על אתר שמבוסס וורדפרס שלא אני בניתי וניסיתי ללא הצלחה לקשר אותו להוטג׳אר ולגוגל אנליטיקס.
בהוטג׳אר ביקשו להדביק חלק של קוד לפני ה head של האתר בכל עמוד כדי שתהיה להם גישה למפות משתמשים וכדומה אבל אין לי מושג איך להגיע לעמוד שמציג את הקוד של כל עמוד באתר כדי להדביק שם את הקוד שנתנו לי...
לצפיה ב-'במערכות של ניהול תוכן כגון וורדפרס'
במערכות של ניהול תוכן כגון וורדפרס
08/12/2017 | 01:56
2
38
אתה לא אמור לערוך את הדפים עצמם , אלא להשתמש במנגנון מובנה של המערכת. רוב הסיכויים שיש לך אפשרות בממשק ניהול של וורדפרס להכניס קטעי קוד.
מעבר לכך, לוורדפרס יש מספר לא קטן של פלאגינים של google analytics שיעשו בשבילך את כל העבודה ורק צריך להכניס להם את המספר המזהה.
חפשי "wordpress google analytics" בגוגל, יש הרבה תוצאות על זה.
לצפיה ב-'תודה, שאלה נוספת'
תודה, שאלה נוספת
11/12/2017 | 16:12
1
15
ניסיתי להיכנס לממשק הניהול ולא הצלחתי גם עם הסיסמה ושם המשתמש של בעלת האתר. מסתבר שגם היא לא הצליחה להיכנס עם מחשב שאינו שלה. האם וורדפרס מאפשר להיכנס לממשק הניהול שלו רק ממחשבים מוגדרים?
לצפיה ב-'לא למיטב ידיעתי'
לא למיטב ידיעתי
12/12/2017 | 13:31
14
מהמחשב שלה היא כן הצליחה להיכנס ? אם כן, יכול להיות שמותקן פלאגין כלשהו שעושה את החסימה הזאת.
 
לצפיה ב-'שפת C'
שפת C
03/12/2017 | 16:21
1
53
כולם

יש לי תרגיל בשפת C ואני לא יודע איך להתחיל - מדובר על חישוב משוואה:
כתוב פונקציה יעילה המקבלת מספר טבעי n גדול מ- 7( 7>n .)הפונקציה מחשבת ומדפיסה זוג מספרים שלמים לא שליליים (y, x (המהווים פתרון למשוואה הבאה:3�� + 5�� = nבמידה ויש מספר פתרונות הפונקציה תדפיס אחד מהם שבו המרחק בין זוג המספרים |y-x |הואמינימלי.למשל עבור 34=n יש להדפיס (5,3 (כי למשוואה יש שני פתרונות - הזוגות (5,3 ,(ו- )2,8,)אבל המרחק בין 3 ל- 5 הוא 2 ,בעוד המרחק בין 8 ל-2 הוא 6.

למצוא מרחק זה די ברור אבל אין לי מושג איך אני עושה את המשוואה עצמה

בתודה מראש לעוזרים
לצפיה ב-'מה הם הסימני שאלה במשוואה?'
מה הם הסימני שאלה במשוואה?
03/12/2017 | 17:10
19
לצפיה ב-'כלי UML'
כלי UML
24/11/2017 | 19:58
21
מבקש המלצה על תוכנה לבניית תרשימי UML.
האם  VISIO  או  Startuml?
אפשרי גם אחר. חשובה התמיכה בעברית.
 
לצפיה ב-'בעיה ה nuget ו teamcity'
בעיה ה nuget ו teamcity
21/11/2017 | 20:49
20
שלום לכולם.
יש לי מספר פרוייקטים שאני מבצע עליהם nuget pack  אבל יש לי בעיה עם גירסאות, אני אסביר.
יש לי sln אחד עם מספר פרוייקטים נניח A,B,C שאין קשר ביניהם.
את ה sln אני מעלה ל teamcity וזה מקמפל לי את ה sln ויוצר לי 3 Nuget אחד לכל אחד. עד פה בכל טוב הכל יפה. 
הבעיה היא שכאשר אני מבצע שינוי נניח רק בפרוייקט A ומעלה (מבצע git push) ל teamcity נוצרים לי שוב 3 Nuget עם גירסא הבאה. אני רוצה ליצור מצב שאני מבצע nuget pack רק לפרוייקט שעשיתי בו שינוי שזה A ושהשנים האחרים B,C לא יתקדמו בגירסא.
אני לא רוצה להגיע למצב שיש לי sln (ואולי branch) לכל אחד מהפרוייקים והמצב כרגע שה teamcity פשוט תופס ועושה את הכל.
שמח לעזרה.
תודה רבה.
לצפיה ב-'למרות שמחקתי קוקיס האתר מזהה אותי'
למרות שמחקתי קוקיס האתר מזהה אותי
18/11/2017 | 13:56
1
42
יש אתר שאליו אני נכנס מדיי יום לא אנקוב בשמו 
 
אני מוחק קוקיס 
משנה יוזר אגנט 
מוחק היסטוריה 
מוחק קבצי session 
משנה אייפי 
סוגר מיקום 
 
והאתר עדיין מזהה אותי , האם יש סיכוי שהוא יודע על איזה רשת אני גולש וכל זה ? יכול להיות שהם עולים על עוד משהו אולי על הרשת לא יודע אני כבר אובד עצות 
בעבר הייתי מוחק קוקיס משנה אייפי וזה היה עובד היום יש להם משהו חדש מערכת חדשה..
 
 
מה יכול להיות? 
 
תודה לעוזרים
לצפיה ב-'אחרי פירמוט?'
אחרי פירמוט?
20/11/2017 | 14:27
14
לצפיה ב-'מכירים כנס/הרצאות מפתחים בקרוב בארץ בנושא דוט נט/C# וכדומה?'
מכירים כנס/הרצאות מפתחים בקרוב בארץ בנושא דוט נט/C# וכדומה?
09/11/2017 | 22:43
30
לצפיה ב-'שתילת חלק קוד באתר'
שתילת חלק קוד באתר
10/12/2017 | 17:35
41
שלום,
אני לא מתכנתת ולא מבינה בקוד, אני מנסה לשתול קישור שקיבלתי מאתרי סטטיסטיקה ומעקב אחרי משתמשים כמו hotjar או גוגל אנליטיקס. בהוראות ההתקנה באתרים רשום שצריך להדביק את קטע הקוד שהם נותנים לי אחרי כל <head>  בקוד של כל עמוד אחריו רוצים לעקוב כדי שאותו אתר שנתן לי את הקוד יוכל למשוך נתוני גלישה מהאתר.
אני לא מצליחה להבין איך אני שותלת את הקוד,  אני מצליחה להציג את הקוד של העמוד דרך תפריט develop אבל השדה לא מגיב, אני מניחה שזו לא ממש הדרך...

 
לצפיה ב-'האם משתמשים בדלגייטים?'
האם משתמשים בדלגייטים?
07/12/2017 | 12:11
1
53
האם בפועל בתיכנות משתמשים בדלגייטים
(FUNC ACTION וכו')
משהו בתוכי אומר לי שלא כיוון שזו צורת תיכנות לא כ"כ ברורה ועדיף פשוט לכתוב פונקציה כמו בן אדם
האם אכן משתמשים בזה ב C#?
תודה
לצפיה ב-'התשובה היא כן. מה לא ברור בצורת התכנות הזאת?'
התשובה היא כן. מה לא ברור בצורת התכנות הזאת?
07/12/2017 | 15:29
49
כשאתה משתמש ב linq מה לדעתך אתה מעביר לו?
 
מה בשימוש ב Func<> או Action<> מבלבל אותך או גורם לך להרגיש שזה לא כתיבה של "בן אדם"?
לצפיה ב-'היכן רץ TASK?'
היכן רץ TASK?
03/12/2017 | 19:26
2
51
האם כאשר אני פותח TASK  או פותח THREAD חדש או מריץ THREAD חדש מה THREAD POOL , האם הוא רץ על אותו CORE שבו רצה האפליקציה שלי?
 
מה ברירת המחדל?
אני שואל כיוון שאם אני רוצה להריץ במקביל THREAD שהוא פועל CPU בלבד
אם אני רץ על אותו CORE אין לזה משמעות.
תודה
לצפיה ב-'תלוי'
תלוי
09/12/2017 | 10:33
1
32
מה הפעולה שעליה אתה שם TASK ?
IO ?
לצפיה ב-'CPU'
CPU
10/12/2017 | 19:13
35
נגיד שהיא פעולת CPU לדוגמא TASK שיסכום את כל המספרים מ 1 עד מילארד והשני יכפיל אותם
האם הם ירוצו על אותו CORE ?
אגב, אם זה היה IO האם תשובתך תיהיה שונה? לדוגמא TASK שקורא קובץ גדול ועושה פעולה כלשהי איתו
תודה
לצפיה ב-'משהו יכול לעזור לי אני עדין מסתבכת בשליפת נתונים מה DB'
משהו יכול לעזור לי אני עדין מסתבכת בשליפת נתונים מה DB
26/11/2017 | 11:13
3
50
כתבתי כך :
זה מתחבר לי לDB ולא שולף נתונים אני לא מצליחה לגשת לטבלה ... הדגשתי איפה  מסומן לי בעיה באדום ...
 
            DataContext dc = new DataContext("Data
 
Source=213.151.36.65,1433;Initial Catalog=;Persist Security Info=True;User ID=;Password=");
            using (var dt = new DataClasses1DataContext("Data Source=213.151.36.65,1433;Initial Catalog=;Persist Security Info=True;User ID=;Password="))
            {
                  //פה השגיאה  var s1 = from Ocrd in dt.
                         select Math.Max(Ocrd.CardCode);
            }
לצפיה ב-'אני צריכה לעשות גם שאילתות שליפה פשוטות וגם עדכון ... '
אני צריכה לעשות גם שאילתות שליפה פשוטות וגם עדכון ...
30/11/2017 | 08:57
2
28
אני צריכה לעשות גם שאילתות שליפה פשוטות וגם עדכון ...
השאילתות של העדכון עובדות לי מצוין הם מתחברות למסד נתונים ומכניסות לתוכו נתונים בצורה טובה , הבעיה שאני לא יודעת מהי שהשאילתות של השליפה לא עובדות,  תמיד זה שולף לי -1 :
 
       string s2 = "select Id from Product ";
           SqlCommand ss = new SqlCommand(s2, objConn);
             ss.ExecuteNonQuery();
לצפיה ב-'את מנסה את השאלתות שלך'
את מנסה את השאלתות שלך
03/12/2017 | 13:55
22
גם ישירות מה- sql או רק דרך הפקודה ב- C#?
לצפיה ב-'לא להשתמש ב - ExecuteNonQuery'
לא להשתמש ב - ExecuteNonQuery
11/04/2018 | 08:35
5
השתמשי ב - FillAdapter 
 public DataTable FillAdapter(string strProcName, Hashtable htParams)
       {
           SqlCommand sqlCommand = null;
           SqlDataAdapter sqlAdapter = null;
           try
           {
               DataTable dtDetails = new DataTable();
               sqlCommand = new SqlCommand();
               sqlCommand.CommandType = CommandType.StoredProcedure;
               sqlCommand.CommandText = strProcName;
               sqlCommand.Connection = sqlCon;
               if (htParams != null)
               {
                   foreach (string key in htParams.Keys)
                   {
                       sqlCommand.Parameters.Add(new SqlParameter(key, htParams[key]));
                   }
               }
               sqlAdapter = new SqlDataAdapter(sqlCommand);
               sqlAdapter.Fill(dtDetails);
               return dtDetails;
           }
           catch (Exception ex)
           {
               //Log.Error("MyDAL", "DAL", "FillAdapter", ex.Message);
               return null;
           }
           finally
           {
               if (sqlCommand != null)
               {
                   sqlCommand.Dispose();
                   sqlCommand = null;
               }
               if (sqlAdapter != null)
               {
                   sqlAdapter.Dispose();
                   sqlAdapter = null;
               }            
               if (sqlCon != null)
               {                
                   sqlCon.Close();
                   sqlCon.Dispose();
                   sqlCon = null;
               }
           }
       }
 
לצפיה ב-'בעיה בשאילתא ב SQL הכנסה ועדכון נתונים כקלט מ C#...'
בעיה בשאילתא ב SQL הכנסה ועדכון נתונים כקלט מ C#...
22/11/2017 | 08:53
2
35
לצורך חיבור בין C# ל SQL והכנסת ועדכון נתונים מהמשתמש לתוך המסד נתונים כתבתי את הפונקציה הבאה : 
 
            SqlConnection objConn = new SqlConnection();
            objConn.ConnectionString = "Data Source=213.151.36.65,1433;Initial Catalog= "";Persist Security Info=True;User ID=sa;Password=""";
             objConn.Open();
            //var sSQL = from ocrd in objConn.ConnectionString
            //           select ocrd;
            string sSQL = "INSERT INTO Ordr " +" (CardName)"+ " " +  "VALUES" + " " +(textBox1.Text);
            SqlCommand objCmd = new SqlCommand(sSQL, objConn);
           objCmd.ExecuteNonQuery();
 
textBox1.Text מכיל ערך של מחרוזת אבל ברגע שאני מכניסה אותו לטבלה בשאילתא זה נכנס ללא גרשיים ואז זה נופל כי מבחינת הדשאילתא זה לא מחרוזת... 
איך אני יכולה להכניס את הטקסט שיתקבל כערך מחרוזת לשאילתא ? 
 
 
לצפיה ב-'את הבעיה הזאת כבר הצלחתי לפתור אבל יש לי בעיה חדשה ...'
את הבעיה הזאת כבר הצלחתי לפתור אבל יש לי בעיה חדשה ...
22/11/2017 | 11:18
1
29
 
יש לי בטבלה קוד מוגדר שהוא identity - מספר סידורי רץ שנכנס אוטמטי ... אבל כשאני מריצה את השאילתא עם נתונים זה רושם לי שבשדה קוד א"א להכניס NULL , השאלה למה הוא לא מכניס אוטמטי את המספר הבא אלא NULL ?
לצפיה ב-'identity sql'
identity sql
11/04/2018 | 08:33
ראי תמונה
את צריכה להגדיר את השדה כך ב - SQL Server Management Studio

חם בפורומים של תפוז

אירוח בנושא יחסים בין כלה לחמות
אירוח בנושא יחסים בין...
ביום שני הקרוב תתארח ליאת פדות, מאמנת לתקשורת...
אירוח בנושא יחסים בין כלה לחמות
אירוח בנושא יחסים בין...
ביום שני הקרוב תתארח ליאת פדות, מאמנת לתקשורת...
אירוח בנושא טיפוח ושמירה על עור הפנים בגיל השלישי
אירוח בנושא טיפוח...
ד``ר רון יניב יענה על שאלות בנושא טיפוח ושמירה על...
אירוח בנושא טיפוח ושמירה על עור הפנים בגיל השלישי
אירוח בנושא טיפוח...
ד``ר רון יניב יענה על שאלות בנושא טיפוח ושמירה על...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ