לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
1332313,323 עוקבים אודות עסקים

פורום תכנות net.

בשנת 2002 השיקה מיקרוסופט טכנולוגיה חדשה, NET. היה חוסר במקום בו ניתן לשאול שאלות בנושא NET. בארץ, ולכן הוחלט לפתוח את פורום זה. 
פורום NET. (שנחשב כיום לפורום המוביל בארץ) הוא המקום בו יכולים מפתחים לשאול שאלות ולנהל דיונים בנושאים שונים.  לפני ששואלים בפעם הראשונה, יש לקרוא את תקנון הפורום.
 
 
 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום תכנות net.

בשנת 2002 השיקה מיקרוסופט טכנולוגיה חדשה, NET. היה חוסר במקום בו ניתן לשאול שאלות בנושא NET. בארץ, ולכן הוחלט לפתוח את פורום זה. 
פורום NET. (שנחשב כיום לפורום המוביל בארץ) הוא המקום בו יכולים מפתחים לשאול שאלות ולנהל דיונים בנושאים שונים.  לפני ששואלים בפעם הראשונה, יש לקרוא את תקנון הפורום.
 
 
 
הוספת הודעה

צרף
תמונה וידיאו קובץ
קבצים המצורפים להודעה

לצפיה ב-'Dot net core'
Dot net core
20/04/2018 | 15:24
1
68
מישהו התנסה בתוכנות על בסיס דוט נט קור?
1)הייתרון המרכזי שאפשר לקמפל את אותו הקוד ללינוקס ל mac ולווינדוס? בלי שיותקן עליהם סביבה כלשהי (כמו שמונו דורש)
2)ראיתי שעדיין אין תמיכה ב gui עבור דוטנט קור, רק uwp שלמיטב זכרוני מתאים רק לווינדוס 10, יש תמיכה ב gui עבור ווינדוס 7?
 
3) האם הקוד שונה מקוד c# רגיל( לא על בסיס דוט נט קור)? אם אקח פרוייקט שכתוב ב c#  לא על דוט נט קור, האם אוכל לקמפל אותו ע"י דוט נט קור ללינוקס?
 
תודה
לצפיה ב-'אני התנסיתי'
אני התנסיתי
30/04/2018 | 11:15
45
הדעה האישית שלי: אם יש לך ויז'ואל סטודיו הרגיל אתה רגיל לעבוד איתו - תמשיך לעבוד איתו הוא נותן את אותה הפונקציונליות והרבה הרבה יותר, ומבלי שצריך ללמוד מחדש את כל העניין איך עובדים עם סביבת העבודה ואיך עושים כל דבר. 
 
ויז'ואל סטודיו קוד עובד אחרת לגמרי, ודורש הרבה למידה 
 
אם המדובר הוא רק על סביבת זמן הריצה, אז בהחלט לעבור ל-core, זה אותו קוד רק שקימפלו אותו ככה שהוא בלתי תלוי במערכת ההפעלה שהוא רץ עליה
 
לגבי מק ולינוקס, אם אני זוכר נכון סביבת זמן הריצה היא מונו, שזה הדוט.נט לסביבות האלה, ואם יש דוט-נט core במקומו, אז הוא כנראה מבוסס על מונו
 
ה-GUI שכרגע נתמכים על שלושת מערכות ההפעלה האלה הם בעיקר GTK (שזה גרוע בערך כמו WinForms) ו-QT (שהוא הרבה יותר מוצלח אבל לדעתי לא מגרד את הקצה של WPF וזאמל)
 
הקוד עצמו הוא אותו קוד, לגבי הקימפול אני לא יכול להגיד לך בשלוף כי אני לא יודע באיזה ספריות השתמשת בפרוייקט שלך, או אם למשל השתמשת בקריאות PInvoke שהן ייחודיות לוינדוס. מה שעושים במקרה שיש, זה שכבה-מתווכת שהיא זו השונה בין מערכות ההפעלה, ואליה קוראים בצורה גנרית
 
אם יש לך עוד שאלות, אשמח לענות
 
בברכה,
זיו
לצפיה ב-'ספרים/קורסים c# למתקדמים'
ספרים/קורסים c# למתקדמים
16/04/2018 | 11:32
42
היי לכולם,
אני תכניתן c# כשנתיים, אבל במקום שבו אני לא ממש מתקדם.
כמו כן הקוד שלנו לא הכי מורכב.
אני מעוניין לקדם את עצמי כדי שאוכל להגיע לראיונות ולעבודות בהן כן תהיה לי האפשרות להתקדם.
רוב הספרים והקורסים שראיתי מלמדים רק את הבסיס..יש לכם המלצות לכאלה שמכינות לראיון?
לצפיה ב-'על איזה דוט נט רץ C# 7?'
על איזה דוט נט רץ C# 7?
12/04/2018 | 22:08
3
39
ראיתי את החידושים שיש ב C# 7
מה שאני לא מבין זה מה היחס בין גרסאת ה C# שאני משתמש בה לגירסאת ה דוט נט שצריכה להיות מותקנת לי על המחשב כדי לפתח/להריץ את זה?
איזה גירסאת דוט נט אני חייב כדי שתוכנית שכתבתי ב C# 7 תרוץ?
לצפיה ב-'זה פחות קשור לדוטנט כמו שזה קשור לקומפיילר'
זה פחות קשור לדוטנט כמו שזה קשור לקומפיילר
13/04/2018 | 15:24
2
31
לצורך העיניין אני משתמש בפיצ׳רים של 7 בפרוייקטים של 4.5.1
אני מקווה שאצלך הפרוייקטים יותר חדשים.
לצפיה ב-'איך זה עובד?'
איך זה עובד?
15/04/2018 | 18:43
1
19
איך אני מעדכן אתה C# במחשב שלי לעבוד עם 7 ?
לצפיה ב-'בגדול תעדכן את vs2017 לגרסא עדכנית'
בגדול תעדכן את vs2017 לגרסא עדכנית
15/04/2018 | 19:48
27
תוכל להשתמש בפיצ׳רים עדכניים, במקרה שצריך להגדיר language level בפרוייקט הintelisense יגיד לך מה לעשות.
לצפיה ב-'עזרה עם bundle asp.net core'
עזרה עם bundle asp.net core
12/04/2018 | 15:43
5
35
קצת חפירה אבל חייב עזרה בזה.
אני ממיר אפליקציה ב asp.net ל asp.net core ונתקל בבעיה ב Bundle.
באפליקציה הישנה ישנו Razor view שהוא קורא ל Script.RenderFormat("Bundle url") וזה בעצם שופך את כל האלמנטים שה Bundle מחזיק. אם יש ב bundle הזה נניח שלושה path לסקריפטים אז באותו מקום יווצרו 3 שורות. ב Development זה מצויין כי לא רוצים לבצע bundling אלא לקבל הכל.
 
asp.net core  לא תומך ב Script.RenderFormte.
אז נשאלת השאלה איך אני מקבל את כל האלמנטים בסביבות Development? לפי מה שמצאתי במאמרים אני אמור לשים Tag של environment , אחד לכל סביבה. זה הולך ככה:
 
 <environment names="Development">
   <script src="~/lib/jquery/dist/jquery.js"></script>
   <script src="~/js/J1.js"></script>
   <script src="~/js/J2.js"></script>
   <script src="~/js/J3.js"></script>
   <script src="~/js/J4.js"></script>
   ..
   ..
   ..
</environment>
<environment names="Staging,Production">          
   <script src="~MyBundleName.js"></script>
</environment>
אז מה הבעיה שלי שאני שובר עליה את הראש?
זה שאם אני רוצה להוסיף קובץ חדש של js תחת ה bundle הזה אני צריך להוסיף אותו גם פה ב view הזה וגם איפה שאני מגדיר את כל ה bundles שזה קובץ config או בקוד (זה לא משנה).
בנוסף לזה אם אני רוצה את זה בעוד כמה views? לא הגיוני שאני אתחזק מספר מקומות כדי להוסיף כל הזמן קובץ חדש.
אז שוב, הבעיה שלי זה שאני בסביבת פיתוח לא רוצה את ה bundle אלא לקבל את כל הקבצים.
** ולא משנה באיזה framework ל bundle אני משתמש אני מגיע לאותה בעיהץ
האם מישהו נתקל בזה?
תודה רבה.
לצפיה ב-'נשמע לי מוזר שאין פתרון מובנה...'
נשמע לי מוזר שאין פתרון מובנה...
13/04/2018 | 20:50
4
34
לצפיה ב-'איזה תותח'
איזה תותח
15/04/2018 | 11:26
3
26
זה בדיוק מה שהייתי צריך.
איך מצאת את זה??
ואיך אין משהו מובנה לזה?
האמת שאני משתמש ב webOptimizier לבצע bubdle והקוד הזה לוקח את הקובץ הדיפולטי של ה bundleConfig.
 
לצפיה ב-'אני אמסור את הערכתך לגוגל שמחתי שעזר לך'
אני אמסור את הערכתך לגוגל שמחתי שעזר לך
15/04/2018 | 14:19
10
לצפיה ב-'תגיד ואי אפשר לעשות master page?'
תגיד ואי אפשר לעשות master page?
15/04/2018 | 20:30
1
14
אני פשוט לא באמת מפתח asp.net אז אני לא יודע מה נהוג היום
לצפיה ב-'אני פשוט חיפשתי ב bing. אתה מבין..'
אני פשוט חיפשתי ב bing. אתה מבין..
17/04/2018 | 09:02
10
סתם האמת פשוט חיפשתי את הדבר הלא נכון כנראה..
בקשר ל MasterPage אז יש משהו וזה נקרא SharedLayout אבל בגלל שאני ממיר אפלקציה גדולה אני מנסה לבצע כמה שפחות שינויים שאפשר.
גם אם משהו לא הכי נכון וטיפה עקום אני לא נוגע. זה גם ככה פרוייקט ענק בפני עצמו.
לצפיה ב-'רקורסיה סבוכה'
רקורסיה סבוכה
10/04/2018 | 12:16
40
שלום לכולם,

אשמח לעזרה עם הדרישה הבאה
יש ביטוי חיפוש שיכול להכיל | - או , & - וגם וכן סוגריים
ויכול להיות גם בתוך הסוגריים עוד סוגריים כמובן..
את הביטוי הזה צריך להמיר לאובייקט SetExpression שהינו האוביקט הרשאי והוא רקורסיבי כלומר יכול להכיל גם SetExpression
בכל SetExpression יש לבחור את הקשר בין ביטויי החיפוש (And / OR) ובעצם SetExpression מהווה ביטוי חיפוש בין סוגריים
כל SetExpression מכיל ביטויי חיפוש
Operator: וגם / או 
FullTexts: המחרוזות לחיפוש
SetExpression : עוד חיפוש רקורסיבי
 
   /// <summary>
       /// The main search expression
       /// It consists of a set of text to search, filtering by properties values and also a nested set of expressions
       /// </summary>
       public class SetExpression
       {
              /// <summary>
              /// Operator AND / OR between FullTexts
              /// </summary>
              public SearchOperator Operator;   
              /// <summary>
              /// List of text to search
              /// </summary>
              public string[] FullTexts{ get; set; }
              /// <summary>
              /// List of a nested search expressions
              /// </summary>
              public SetExpression[] Expressions { get; set; }
       }

תודה מראש
לצפיה ב-'הורדת קבצי pdf'
הורדת קבצי pdf
31/03/2018 | 10:59
1
30
שלום,
אני מפתחת ב- c#  ויש לי כמה קבצי pdf שהגולש לוחץ על כפתור אני רוצה 
להוריד אותם. (הם נמצאים בדטה בס)
מצאתי את הקוד  בגוגל שמשתמש במערך של Byte

        (MemoryStream ms = new MemoryStream(pdfByte
       ... "Response.ContentType = "application/pdf
ולא הבנתי מה הקשר בין מערך של Byte לקבצי ה-pdf שברשותי
אשמח לעזרה
תודה מירה
לצפיה ב-'המרת pdf ל - bytes'
המרת pdf ל - bytes
11/04/2018 | 07:52
20
 byte[] bytes = System.IO.File.ReadAllBytes("myfile.pdf");
הקוד יהיה:
 Response.Clear();
MemoryStream ms = new MemoryStream(bytes);
Response.ContentType = "application/pdf";
Response.AddHeader("content-disposition", "attachment;filename=myFile.pdf");
Response.Buffer = true;
ms.WriteTo(Response.OutputStream);
Response.End();
אם את ב - MVC אז
 return new FileStreamResult(ms, "application/pdf");
אבל את לא חייבת להמיר למערך של bytes את יכולה להשתמש בקוד הזה:
 Response.Clear();
Response.ContentType = "application/pdf";
Response.AppendHeader("Content-Disposition", "attachment; filename=myFile.pdf");
Response.TransmitFile(filePath);
Response.End();
בהצלחה!!
לצפיה ב-'הדף קופץ פעמיים במעבר לווינדוס 2016'
הדף קופץ פעמיים במעבר לווינדוס 2016
23/03/2018 | 16:50
24
שלום לכולם
אני מעביר את האתר שלי מאחסון על שרת ווינדוס 2003 (IIS6) לשרת יותר מתקדם (IIS8 שיושב על שרת ווינדוס 2016)

ונתקל ב-2 בעיות שכבר כמה ימים אני מנסה לפתור וללא הצלחה :

1. בכל הדפים ASPNET בגלישה לדף הוא מציג את הדף ומיד אחכ עושה לו refresh עצמאי ואז מציג אותו שוב (זה כמובן מעצבן שכל דף מתרפרש פעמיים)

2. בעיה שניה בחלק מהדפים כאשר כתוב טקטס בעברית הוא הופך אותו לג'יבריש (ראו תמונת מסך) - למרות שהגדרתי בדף ENCODING UTF8 או (את hebrew encoding) וגם חלק אחר של הטקטס כן מוצג כמו שצריך - שפת עברית מוגדרת ברמת השרת ואני לא יודע אם נדרשת הגדרת IIS ספציפית

למותר לציין שאותם דפים עבדו בצורה מאוד בשרת הקודם ללא התופעות האלה

אודה לסיוע/הכוונה שלכם
לצפיה ב-'שימוש ב VS CODE'
שימוש ב VS CODE
14/03/2018 | 16:25
3
42
שלום לכולם,
אני מפתח (בעיקר) ב .net Core כמובן עם VS 2017 prof. תמיד פיתחתי עם VS ואני ממש מבסוט מהסביבה הזאת.
בימים האחרונים אני חושב לעבור למערכת הפעלה UBUNTU (שבבית אני עובד עליה לעומת העבודה) וזה יצריך ממני לעבוד עם VS CODE.
אשמח לשמוע מה אתם חושבים על זה. האם זה יאט לי את זמן הפיתוח?
האם זה (VS CODE) לא מספיק "powerfull" כדי לפתח עליו שעות על גבי שעות? אני לא סטודנט.. 
אוסיף שאני "עמוק" בתוך AWS עם LAMBDA ועוד כל מיני אבל זה לא פוגע.
בקשר לGIT אז אני משתמש גם בממשק דרך ה VS ׁׁ אבל גם המון עם ה bash ככה שאן לי בעיה עם פקודות.
אני מפתח לעבור ואז לגלות מיליון דברים שחסרים לי.
** כמובן שאני יכול לעבוד עם VS CODE על windows אבל כל עוד אני "פה" ויש לי את VS 2017 , בנינו, מי יעבור?..
אשמח לעצות..
תודה רבה.
לצפיה ב-'בינתיים לא יצא לי לפתח ב VS code פרוייקט פרודקשין ב#C'
בינתיים לא יצא לי לפתח ב VS code פרוייקט פרודקשין ב#C
15/03/2018 | 08:13
2
40
אבל כן יצא לי לפתח עליו פרוייקטי פרודקשין של אנגולר... והוא מעולה לדעתי.
אני מפתח בו גם ב node וגם ב dotnet core אבל בעיקר סקריפטים ואוטומציות לתהליכים שאני עושה ולא רוצה לעשות ידנית, וגם לא זה הוא מעולה.
אין לו resharper ושאר הסלט, אבל אני מבטיח לך שאתה תסתדר עם יכולות ה refactor שכן יש לו. כן יש לו המון פלאגינים שאתה יכול להוריד בקלות מתוך VS code שיקלו לך על החיים: דברים כמו GitLens, version lens וכד'. עיקר הפאגינים שהורדתי מיועדים דווקא לפיתוח TS/JS/Node פחות בשביל #C כי הוא בא מובנה עם intellisense ל#C ושאר הירקות.
 
למה אתה מרגיש שתהיה חייב לעבוד דווקא איתו? יש היום את Rider .net של intelliJ שאתה יכול להשתמש בו, יש לי אנשים בעבודה שעברו מ VS2017Pro אליו וממש מבסוטים (בעיקר web developers שהתחילו לפתח גם backend בצוותים)
לצפיה ב-'נשמע חיובי, ובנוסף..'
נשמע חיובי, ובנוסף..
15/03/2018 | 09:21
1
36
את האמת אני לא מכיר Rider .net אבל אני בהחלט אבדוק אותו.
אני חושב שאני אעשה את הקפיצה הזאת. כמו שציינת יש לו אמון פלאגינים וזה עושה את החיים קלים יותר.
דבר נוסף:
יש לנו אפליקציית web שעובדת על IIS ולפעמים אני מרים אותה...
עד שאני אעביר אותה ל asp.net core האם יש דרך שאני לא יודע עליה שאני כן יוכל להרים את האפליקציה הזאת גם ב linux?
האפלקיצה הזאת צוכרת DLL שחלקם standatd וחלקם framework 46 אבל האפליקציה עצמה כמובן asp.net framework 46.
זה הדבר היחדי שאולי ימנע ממני מלעבור.
לצפיה ב-'אין באמת דרך להריץ...'
אין באמת דרך להריץ...
15/03/2018 | 23:31
38
כל עוד האפליקציה מקמפלת מול הפריימוורק "המלא" ולא מול core...
אם יש לך תלויות בdlls של וינדוז וכד' או תלות ב iis פחות יעבוד לך המעבר
לצפיה ב-'Web Service Error: The provided URI scheme 'https' is invali'
Web Service Error: The provided URI scheme 'https' is invali
13/03/2018 | 14:43
1
18
שלום חברים,
זקוק לעזרתכם, לא מצליח להתחבר לWebService, הכתובת היא בhttps ומתקבלת שגיאה:
 
The provided URI scheme 'https' is invalid; expected 'http'.\r\nParameter name: via
 
מדובר על פרויקט ראשי שפונה לDLL UTILS שהוא פונה לwebService.
כל הקונפיגורציות אני עושה בwebConfig של הUTILS, לא יודע אם זה משנה.
 
חיפשתי באינטרנט מלא וכל פיתרון שראיתי לא עבד לי.
צירפתי תמונות של הקוד, קוד אני לא יכול להוציא ממקום העבודה לכן צילמתי.
 
אם משהו לא ברור אשמח להסביר שוב.
 
אודה לעזרתכם.
 
תודה
לצפיה ב-'מתקן את התמונה'
מתקן את התמונה
13/03/2018 | 15:33
11
לצפיה ב-'איתור זליגת זכרון'
איתור זליגת זכרון
12/03/2018 | 07:59
6
48
זליגת זיכרון שקוראת רק אצל לקוח ספציפי, לא משתחזרת במערכת "זהה" (ברמת הקונפיגורציה) במשרד או אצל לקוחות אחרים, אין אפשרות לנטרל חלקים מהמערכת ("קריטית") אצל הלקוח הזה, או להתקין שם כלי פיתוח.
רעיונות איך לאתר את הזליגה? 
 
התוכנה רצה כservice, אני יכול להתקין כלי עזר פשוטים שירוצו זמן מוגבל (כך השגתי את גרף תצרוכת הזכרון של התוכנה שלי).  יש כ-15 threads ראשיים (כל אחד מהם כלול בתוך אוביקט יחיד), אבל לא מצאתי כיצד לגלות כמה זכרון צורך כל אוביקט.
לצפיה ב-'שכחתי לציין - התכנה כתובה בC#, תוך שמוש בVS2017'
שכחתי לציין - התכנה כתובה בC#, תוך שמוש בVS2017
12/03/2018 | 08:00
30
השרת - microsoft server 2012 r2 רץ במכונה וירטואלית (ככל הנראה vmware, "סוד" של הלקוח).
מחשב הבדיקות - microsoft server 2012 r2 בגרסת הtrial של מיקרוסופט, מופעל בתוך oracle virtualbox.  נבדק גם על מכונה פיזית שסיפקה תוצאות דומות.  השרת רץ בתוך vmware אצל לקוחות אחרים שאין אצלם זליגת זכרון.
לצפיה ב-'קח dump מהסרוויס הזה בזמן שיש לו את הזליגת זיכרון'
קח dump מהסרוויס הזה בזמן שיש לו את הזליגת זיכרון
12/03/2018 | 10:57
1
41
קודם כל תריץ עליו את debug diag 2 של מיקרוסופט ותקבל איזשהו ניתוח בסיסי שאולי יתן לך כיוון.
במקרה וזה לא מספיק - פתח את הdump ב dotTrace (או כלי דומה שנוח לך ואתה מכיר) ותתחיל לחפש מי הם האובייקטים ששורדים הכי הרבה זמן ומי מחזיק אותם.
במקרה וגם זה לא מספיק - קח כמה dumps נגיד 10 ותבדוק את ה deltas ביניהם, שוב עם כלי שאתה מכיר ונוח לך
לצפיה ב-'תודה, מנסה.'
תודה, מנסה.
12/03/2018 | 14:11
12
לצפיה ב-'המשך ה"חידה"'
המשך ה"חידה"
15/03/2018 | 12:11
2
35
לפי כל הבדיקות, קטע הקוד הבא גורם לזליגה:
             public String DoTest()
           {
               String fileContent = "";
               String fileName = "";
               String[] filesNames = System.IO.Directory.GetFiles(logDir);
               List<String> contents = new List<string>();

               for (int i = 0; i < filesNames.Length; i++)
               {
                   fileName = filesNames[i];
                   if (fileName.ToLower().Contains("aud"))
                   {
                       contents.Add(System.IO.File.ReadAllText(fileName));
                   }
               }
               fileContent = String.Join("", contents);
               return fileContent;
           }
לפני הקריאה לקוד דרישת הזכרון של האוביקט היא באזור ה1.4 מגה (הגיוני, יש לו עוד נתונים).  לאחר הקריאה - הדרישה עולה רגעית לסדר גודל של 100 מגה, ואז מתיצבת על 70.  (לא חוזרת לערך המקורי). 
לצפיה ב-'אתה שומר את fileContents כשדה על האובייקט באיזשהו שלב?'
אתה שומר את fileContents כשדה על האובייקט באיזשהו שלב?
16/03/2018 | 23:32
1
32
כי אם כן, אני לא מופתע שהוא לוקח הרבה מקום.
 
בכל אופן אני לא רואה משהו ספציפי בקוד הזה שעלול להיות בעייתי. זה לא בהכרח אומר שאין פה בעיה, פשוט אני לא יודע את שאר התמונה כדי להבין אם יש או אין בעיה.
 
בכל מקרה - הייתי כותב את זה קצת אחרת
 public string DoTest()
=> Directory.GetFiles("yourDir")
.Where(file => file.ToLower().Contains("aud"))
.Select(File.ReadAllText)
.Aggregate(new StringBuilder(), (sb, content) => sb.Append(content))
.ToString();
קצר יותר ומסביר מה לעשות לא איך.
אבל על טעם ועל ריח...
לצפיה ב-'לא שומר שום דבר על האוביקט.'
לא שומר שום דבר על האוביקט.
17/03/2018 | 14:45
29
בקובץ "בדיקה" - לאוביקט יש רק 2 מתודות ואין לו משתנים.  ותודה על הרעיון, אבדוק ביום ראשון.
 
לצפיה ב-'שאלה לגבי Checkbox ב-datagrid ב-wpf'
שאלה לגבי Checkbox ב-datagrid ב-wpf
08/03/2018 | 13:49
1
18
שלום כולם. אני מפתח איזשהו פרויקט בWPF.
יש לי DataGrid שאחת העמודות בו היא מסוג DataGridCheckBoxColumn. אני מנסה להוסיף event לכל אחד מה-Checkbox שיש בכל שורה, אבל משום מה כלום לא קורה.
אני מצרף תמונה לדוגמה של ה-DG ואת הקוד הרלוונטי.
 
הקוד ב-XAML של העמודה של ה-CB
                  <DataGridCheckBoxColumn Binding="{Binding Mode=OneWay, Path=SomeBoolean}" Width="Auto" >
                   <DataGridCheckBoxColumn.HeaderTemplate>
                       <DataTemplate>
                           <CheckBox Checked="Users_All_Checked" Unchecked="Users_All_Unchecked" HorizontalAlignment="Center"></CheckBox>
                       </DataTemplate>
                   </DataGridCheckBoxColumn.HeaderTemplate>
                   <DataGridCheckBoxColumn.ElementStyle>
                       <Style TargetType="CheckBox">
                           <Setter Property="HorizontalAlignment" Value="Center"></Setter>
                       </Style>
                   </DataGridCheckBoxColumn.ElementStyle>
                   <DataGridCheckBoxColumn.CellStyle>
                       <Style>
                           <EventSetter Event="CheckBox.Checked" Handler="OrgAtt_Checked"></EventSetter>
                       </Style>
                   </DataGridCheckBoxColumn.CellStyle>
               </DataGridCheckBoxColumn>
 
הקוד בקובץ cs
  private void OrgAtt_Checked(object sender, RoutedEventArgs e)
{
    MessageBox.Show(sender.ToString());
}
 

תודה מראש
לצפיה ב-'הבעיה נפתרה'
הבעיה נפתרה
08/03/2018 | 15:48
18
בטעות עבדתי על DG לא נכון
לצפיה ב-'עזרה בשאילתת sql'
עזרה בשאילתת sql
02/03/2018 | 17:51
1
29
שלום 
אני בונה אתרים בדוט נט וצריכה עזרה בשאילתת sql

אני רוצה לבצע select * על טבלה  כאשר המשתמש מביא לי טקסט מסוים
אם הטקסט מכיל @ סימן שהוא הכניס לי כתובת מייל ואז אני אשלוף את הרשומה שבה קיים המייל הזה בשדה 'email' בטבלה
אם הטקסט אינו מכיל @ סימן שהוא הכניס לי שם פרטי ואז אני אשלוף את הרשומה שבה קיים השם הזה בשדה 'first name' בטבלה
תודה מירה
 
לצפיה ב-'למה הבסיס נתונים צריך להחליט לפי מה לחפש?'
למה הבסיס נתונים צריך להחליט לפי מה לחפש?
03/03/2018 | 14:09
23
בקוד את צריכה לעשות הבדלה בין מה הגיע ואז להפעיל שאילתא מתאימה שתשלוף בהתאם לשדה לפיו את צריכה לחפש.
רצוי כמובן:
  • שיהיו indexs מתאימים עבור השדות עליהם את עושה חיפוש.
  • שתתבצע סניטציה נאותה לinput אותו מזין המשתמש כדי שלא תקבלי sql injection לפנים.
לצפיה ב-'אני מנסה לקרוא קובץ מהרשת ולשמור אותו כקובץ HTML'
אני מנסה לקרוא קובץ מהרשת ולשמור אותו כקובץ HTML
22/02/2018 | 15:10
1
33
using (WebClient wc = new WebClient())
{
string src = "http://Test.Test/Test.aspx";
string dst = Server.MapPath(@"~/Test/Test.html");
wc.DownloadFile(src, dst);
}

כאשר אני מריץ את הקובץ הוא מראה לי ג'יבריש במקום הטקסט בעברית
לצפיה ב-'visual studio 2017 קורס'
visual studio 2017 קורס
10/02/2018 | 00:06
4
50
אשמח לעזרה:
התקנה חדשה של win 10, התקנה חדשה של VS2017
פרויקט MVC
סביבת הפיתוח קורסת לי כל הזמן. כל פעם על משהו אחר
פעם אחת על פתיחת תגיות <script>
פעם שנייה כאשר בוחר בתפריט ב  Edit
פעם אחרת על ניסיון לחפש CTRL-F
 
די מיואש כבר מהדבר הזה.
2 מחשבים ניידים - אותו דבר.
 
 
לצפיה ב-'אי אפשר באמת לדעת מרחוק מה הבעיה'
אי אפשר באמת לדעת מרחוק מה הבעיה
10/02/2018 | 09:44
42
יכולים להיות לזה מיליון ואחת סיבות החל מבעיות תוכנה וכלה בבעיות חומרה:
א. התקנה לקויה של windows
ב. התקנה לקויה של VS
ג. תקלה סביבתית שגורמת לזה (תוכנה אחרת שמפריעה)
ד. דריוורים תקולים
ה. זיכרון תקול
ו. לא ביקשת סליחות בכיפור
בקיצור - בלי שהמחשב יהיה אצל איש IT מול הפנים אי אפשר באמת לעזור לך.
לצפיה ב-'Event viewer ???'
Event viewer ???
12/02/2018 | 14:14
2
16
לצפיה ב-'מה הכוונה?'
מה הכוונה?
12/02/2018 | 16:07
1
22
הי , תודה על התייחסותך.
תוכל לפרט בבקשה , היכן לחפש ומה לחפש?
 
לצפיה ב-'תסתכל ב EVENT VIEWER של המחשב האם יש ERRORS'
תסתכל ב EVENT VIEWER של המחשב האם יש ERRORS
13/02/2018 | 15:27
14
לצפיה ב-'מחפשים עבודה?'
מחפשים עבודה?
02/02/2018 | 19:25
1
66
לצפיה ב-'אפשר עבודה מרחוק? '
אפשר עבודה מרחוק?
04/02/2018 | 07:48
18
לצפיה ב-'דוט נט CORE מי ניסה?'
דוט נט CORE מי ניסה?
25/01/2018 | 00:12
1
73
האם ע"י דוט נט CORE אני יכול לקחת קו C# לכתוב ב וונדוס לקמל ולהריץ בלינוקס בלי התקנה של שום תוסף לפני על הלינוקס?
מי ניסה להשתמש בזה?
בסוף איך זה עובד על לינוקס? הרי ב C# יש אופיטמיזציות בזמן ריצה(להבדיל מקובץ EXE בשפת C לדוגמא)
אז בקוד ב דוט נט CORE שירוץ על לינוקס אין אופטימיזציות בזמן ריצה?
האם יש מאמר כלשהו/ מקור מוסמך שמדברים על פער ביצועים בין כתיבת קוד ב C  ללינוקס לבין כתיבת קוד ב C# עם דוט נט CORE ללינוקס?
 
תודה
לצפיה ב-'אענה קצת'
אענה קצת
30/01/2018 | 22:07
53
שאלההאם ע"י דוט נט CORE אני יכול לקחת קו C# לכתוב ב וונדוס לקמל ולהריץ בלינוקס בלי התקנה של שום תוסף לפני על הלינוקס?
תשובה: כן, אתה יכול לעשות 2 דברים, או שאתה מפיץ את התוכנה runtime dependant ואז זה כמו java, אתה צריך להתקין runtime או שאתה מפיץ אותה self contained ואז אתה צריך לקמפל/לארוז אותה בהתאם. מקור
 
שאלה: מי ניסה להשתמש בזה?
תשובה: כל מי שמריץ dotnet core בלינוקס
 
שאלה: בסוף איך זה עובד על לינוקס? הרי ב C# יש אופיטמיזציות בזמן ריצה(להבדיל מקובץ EXE בשפת C לדוגמא)
אז בקוד ב דוט נט CORE שירוץ על לינוקס אין אופטימיזציות בזמן ריצה?
תשובה: עדיף שתבדוק את זה ב SO בטח יענו לך שם חבר'ה שכתבו את dotnet core עצמו.
 
שאלה: האם יש מאמר כלשהו/ מקור מוסמך שמדברים על פער ביצועים בין כתיבת קוד ב C  ללינוקס לבין כתיבת קוד ב C# עם דוט נט CORE ללינוקס?
תשובה: לא מבין מה הקשר C? אתה משווה 2 דברים לא קשורים לחלוטין, שאין בכלל סיבה להשוות ביניהם. ביום שתכתוב restful API ב C באותה הקלות שאתה כותב אותו ב #C אז תשווה, בינתיים - אין בכלל מקום להשוות ביניהם.
 
בכללי SO, גוגל והתיעוד של מיקרוסופט הם חברייך הטובים ביותר.
 
 
לצפיה ב-' פורומים חדשים מחכים לכם '
פורומים חדשים מחכים לכם
24/12/2017 | 13:14
8
 
פורום חדש יעסוק בדיני המס כולל תחום המיסוי הפלילי, בו תקבלו ייעוץ מעו"ד מומחה, לשעבר מנהל תחום במחלקת החקירות של רשות המיסים 
היכנסו עכשיו לפורום דיני מע"מ ומס הכנסה 
 
פורום חדש מרכז ייעוץ משפטי ומענה על שאלות בנושאים של ויזה, דרכון זר, הגירה, אזרחות ואשרת עבודה בחו"ל, בבריטניה וארה"ב בעיקר
היכנסו עכשיו לפורום ויזה ואזרחות בבריטניה וארה"ב
לצפיה ב-'עבודה ראשונה כפרילנסר'
עבודה ראשונה כפרילנסר
24/12/2017 | 10:20
1
80
שלום , אשמח לעזרה בנושא הנ"ל.
אני שכיר שכותב תוכנה מספר שנים בחברה שאני עובד בה.
קיבלתי הצעה מבחוץ לכתוב ממשק וובי של רישום משמרות לעובדים לגוף מסוים.
אני כעיקרון רגיל לכתוב דברים בתוך הרשת שאני נמצא ולשרת SQL שנמצא אצלנו בעבודה. אין לי ניסיון בלכתוב דברים שאמורים לעבוד בחוץ ולא ברשת שאני נמצא בה. השאלה שלי היא איך ניגשים לזה ?
מול איזה דטהבייס אני אמור לעבוד ?
האם מבקש הפיתוח אמור לספק לי מול איזה שרת אני צריך לעבוד ?
דבר נוסף איך נהוג לתמחר פרויקט מסוג זה:
אתר אינטרנט מותאם למובייל עם כניסה לעובדים באמצעות שם וסיסמא,
רישום למשמרות . מערכת ניהול עם הקמת עובדים, סוגי משמרות ותפקידים.
 
תודה מראש לעונים
לצפיה ב-'כפלינסר אתה אמור לקבוע עם מקבל התוכנה'
כפלינסר אתה אמור לקבוע עם מקבל התוכנה
04/02/2018 | 17:47
31
מי מספק את שרת ה- SQL. אתה יכול לספק את השרת או לקחת גורם חיצוני. 
למה הכוונה מול איזה database? 
אם אתה עובד באופן עצמאי, אז אין מי שיכין לך סביבת עבודה מוכנה, שממנה אתה ממשיך. 
זו החלטה שלך מול מקבל התוכנה, לפי האפיון ומה שנח לך ולמקבל התוכנה.  
 
לצפיה ב-'Streamwrite האם אסינכרוני'
Streamwrite האם אסינכרוני
23/12/2017 | 21:35
38
כאשר אני עושה writeline לתוך streamwriter ב c# כמו כאן
האם זה מתבצע סינכרוני או אסינכרוני?
האם הקוד מחכה שהשורה תיכתב?
איך אפשר לדעת? לא מצאתי בדוקומנטציה?
 
לצפיה ב-'חברים אני צריך עזרה בjava'
חברים אני צריך עזרה בjava
17/12/2017 | 08:51
1
91
שלום לכולם 
אני מתחיל ללמוד את שפת java ויש לי שני תרגילים שאני מנסה לפתור כבר כמה זמן ולא מצליח, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי עם התרגילים הללו.
תרגיל 1
כתוב תכנית המקבלת 2 ערכים בשורת ההפעלה, ערך אחד(מספר שלם) בשםY והשני בשם Z. התוכנית תייצר מערך בגודל Z כאשר הערך אחד או אפס. לאחר מכן, התכנית תמצא את חלק המערך המכיל Y אחדות ואורכו מינימלי.
 לדוגמא
{1,0,1,1,0,1,0,1,1,0,1,0,1,1,1,0,1,1,0,1}
 
תרגיל 2
כתבו תכנית שמקבלת בשורת ההפעלה משתנה N ומדפיסה N ידיים של פוקר
(5 קלפים לאדם) מאותה חבילת קלפים
קלף שחולק לשחקן אחד לא יכול להיות מחולק גם לאחר
 
תודה רבה לכולם
לצפיה ב-'אתה בפורום .net אבל יאללה אני זורם... מה ניסית? מה כתבת?'
אתה בפורום .net אבל יאללה אני זורם... מה ניסית? מה כתבת?
17/12/2017 | 20:18
56
אלא אם כן כתבת קוד ונתקעת איפשהו - שעת עבודה שלי או חלקה זה 600 שקל ללא מע"מ.

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ