לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
1319713,197 עוקבים אודות עסקים

פורום תכנות net.

בשנת 2002 השיקה מיקרוסופט טכנולוגיה חדשה, NET. היה חוסר במקום בו ניתן לשאול שאלות בנושא NET. בארץ, ולכן הוחלט לפתוח את פורום זה. 
פורום NET. (שנחשב כיום לפורום המוביל בארץ) הוא המקום בו יכולים מפתחים לשאול שאלות ולנהל דיונים בנושאים שונים.  לפני ששואלים בפעם הראשונה, יש לקרוא את תקנון הפורום.
 
 
 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום תכנות net.

בשנת 2002 השיקה מיקרוסופט טכנולוגיה חדשה, NET. היה חוסר במקום בו ניתן לשאול שאלות בנושא NET. בארץ, ולכן הוחלט לפתוח את פורום זה. 
פורום NET. (שנחשב כיום לפורום המוביל בארץ) הוא המקום בו יכולים מפתחים לשאול שאלות ולנהל דיונים בנושאים שונים.  לפני ששואלים בפעם הראשונה, יש לקרוא את תקנון הפורום.
 
 
 
הוספת הודעה

צרף
תמונה וידיאו קובץ
קבצים המצורפים להודעה

לצפיה ב-'מהי הטעות ב- XAML ?'
מהי הטעות ב- XAML ?
16/08/2016 | 16:39
1
30
שלום,
רצ"ב מקטע של XAML המגדיר UserControl ובו הגדרה של Resource.
זה לא עובר קומפילציה. 
מה הטעות ?
  <UserControl x:Class="FioMonitor.Slite4xgUserControl"
            xmlns="http://schemas.microsoft.com/winfx/2006/xaml/presentation"
            xmlns:x="http://schemas.microsoft.com/winfx/2006/xaml"
            xmlns:mc="http://schemas.openxmlformats.org/markup-compatibility/2006"
            xmlns:d="http://schemas.microsoft.com/expression/blend/2008"
            xmlns:telerik="http://schemas.telerik.com/2008/xaml/presentation"
            xmlns:my="clr-namespace:FioMonitor"
            mc:Ignorable="d"
            d:DesignHeight="175" d:DesignWidth="600">
   <Grid>
       <Grid>
           <Grid.Resources>
               <my:MyViewModel x:Key="MyViewModel" />
           </Grid.Resources>

....
הקלאס, MyViewModel הוא public ב- namespace ששמו FioMonitor
אם ה- XAML הזה הוא חלק מ- MainWindow (ולא UserControl) זה עובד היטב. 
 
תודה מראש,
צהלול
 
לצפיה ב-'מה שגיאת הקומפילציה שאתה מקבל?'
מה שגיאת הקומפילציה שאתה מקבל?
17/08/2016 | 10:44
9
כמו-כן, אם אני זוכר נכון לפעמים יש שגיאה (שאני לא יודע מדוע היא מופיעה) אבל זה לא מפריע להריץ את הפרוייקט למרות שזו שגיאה ולא warning
 
כמו-כן, אם הפרוייקט עצמו לא מתקמפל, מסיבות אחרות כלשהן, אז בעצם האוביקט שאתה מנסה לשים שם בתור ריסורס, הוא עדיין לא עבר קומפילציה, ולכן הסביבה לא מכירה אותו, אז מה שעושים במקרה כזה הוא קודם כל להוציא את ההגדרה של הקריסורס, לקמפל, ואז להחזיר אותו.
 
בברכה,
זיו
לצפיה ב-'חיבור SQL לWINDOWS FORM'
חיבור SQL לWINDOWS FORM
11/08/2016 | 23:31
4
50
שלום,
אני מפתח תוכנה בווינדוס פורם שמקושרת לSQL SERVER.
כאשר אני עובד  עם התוכנה במחשב שלי שמותקן בו SQL SERVER הכל טוב ויפה,
אבל אם אני רוצה למסור את קובץ היישום של התוכנה לאדם אחר היא לא תעבוד כי אין לו SQLSERVER.
כיצד אני יכול לפתור את הבעיה הזו?
 
לצפיה ב-'לי יש בעיה אחרת'
לי יש בעיה אחרת
12/08/2016 | 14:00
3
43
יש לי קובץ EXE , יצרתי קיצור דרך ב WINDOWS וצקבתי לדיסק את הקיצור דרך
 
עכשיו באתי לחבר שלי , והכנסתי את ה דיסק אצלו ולחצתי על הקיצור דרך - וזה לא עבד כי הוא אמר שהוא לא מוצא את התוכנה.
 
 
מבין ?
 
זה ש SQL יושב אצלך זה סבבה אבל בכללי הוא צריך לשבת במקום מרוחק. כך שכולם יוכלו להשתמש בו.
 
ואז יש דברא שנקרא CONNECTION STRING ששם אתה מגדיר  : לאיפה לצאת לעולם בשביל למצוא את ה SQL.
 
OK ?
לצפיה ב-'אז איך אפשר לפתור את הבעיה שלי?'
אז איך אפשר לפתור את הבעיה שלי?
12/08/2016 | 17:01
2
33
מישהו אמר לי שאפשר ליצור קובץ של SQL SERVER בתוך הסי שארפ, ואני שואל האם זה אפשרי?
לצפיה ב-'כן אכן ניתן'
כן אכן ניתן
13/08/2016 | 20:23
1
37
ניתן באמת ליצור קובץ דרך visual studio.
mdf
פשוט ב- add פרוייקט -> הוסף כמו בתמונה.
 
לאחר מכן צור סקריפט בשרת אותו תפעיל בבבסיס הנתונים החדש והוא ישחזר את הנתונים.
 
דרך נוספת : האם ניתן להתקין sql server אצל הלקוח?
אם כן צור backup לסכמה שלך ו-restore בשרת של הלקוח.
 
בהצלחה
ספר אם זה עזר
לצפיה ב-'ניסיתי את זה וקיבלתי הודעת שגיאה'
ניסיתי את זה וקיבלתי הודעת שגיאה
19/08/2016 | 01:38
14

A network-related or instance-specific error occurred while establishing a connection to SQL Server. The server was not found or was not accessible. Verify that the instance name is correct and that SQL Server is configured to allow remote connections. (provider: SQL Network Interfaces, error: 26 - Error Locating Server/Instance Specified)
 
מה עלי לעשות עכשיו?
 
לצפיה ב-'בניית אתר מc#'
בניית אתר מc#
11/08/2016 | 18:27
1
60
שלום,
אני על סף יאוש...
צריכה להמיר קוד c# לאתר וובי. המרתי אותו לasp.net, ובגדול הקוד רץ בסדר ועובד בlocalhost.
העניין הוא שאני צריכה להעלות את הקוד לשרת, והשרת שאני אמורה להעלות אליו בssh הוא מבוסס לינוקס. יש איזושהי דרך להעלות asp.net ללינוקס???
הבנתי שיש משהו שנקרא mono, אבל שאי אפשר ממש להתסמך עליו... יש דרך אולי להתקין אפאצ'י על השרת ומשם לנסות להריץ? ואם כן, יש מדריכים מסודרים לזה?
או לחילופין, דרך קצרה ויעילה לתרגם asp.net c# לphp? 
אני יושבת על הדבר הזה כבר המון זמן, וממש מיואשת...
 
תודה לכל העוזרים
לצפיה ב-'ישנן כמה אפשרויות לפתור את הבעיה'
ישנן כמה אפשרויות לפתור את הבעיה
12/08/2016 | 13:17
54
קודם כל, אפשר לשים את האתר על שרת וינדוס (אם זה אפשר להקים שרת כזה או לשכור, זה לא יקר ובטח שלא יותר משכר יום עבודה שלך יספיק לשנה אירוח) ואז מהלינוקס לעשות proxying לשרת וינדוס (אם צריך שעוד דברים יעבדו מהשרת לינוקס ואי אפשר לוותר עליו) ואז למעשה שאר הדברים שקיימים כבר על שרת הלינוקס יעבדו אותו דבר, והבקשות לדפים באתר יעברו מהלינוקס לוינדוס, והתשובות יחזרו מהלינוקס כאילו האתר רץ עליו
 
דבר שני שאפשר לעשות זה המרה של הקוד של האתר למונו. אפשר בהחלט להסתמך עליו, זו סביבה שהמון דברים רצים עליה (משחקים מבוססי Unity3d או למשל כל הפלטפורמה המדהימה של Xamarin) אבל לא לכל דבר שקיים על וינדוס יש מקבילות בלינוקס (לרוב יש). זה תלוי אם האתר עובד עם דטה בייס, ואם כן האם הדטה-בייס הוא וינדוסי (SQL Server למשל רץ רק על שרתי וינדוס) והאם כבר קיים שרת לדטה-בייס. אם צריך שרת ואין כרגע שרת אז זה יחייב או פתרון מהסוג הראשון, ואז כבר יש שרת וינדוס ואפשר להריץ עליו גם את הדטה-בייס, ואם מחליטים שהכל ירוץ על לינוקס אז פשוט צריך להעביר את הכל ל-MySql למשל שהוא שרת נהדר אמין יציב ומהיר, זה רק עוד עבודה ותלוי כמה הדטה-בייס גדול ו\או מורכב.
 
אפאצ'י, כמו גם nginx הם שרתי http מעולים שעובדים על לינוקס, אבל הם לא מריצים את הקוד של האתר, אלא יודעים להפעיל פרוססים אחרים שהם אלה שמפעילים את הקוד, אם תפתרי את הבעיות הקודמות - זו תהיה הקטנה שבבעיותיך, ויש כמובן על הכל common practices באינטרנט
 
לתרגם ל-PHP - מעבר לזה ש-PHP לפחות לדעתי היא שפה נוראית מסובכת ומגעילה, זה יהיה הפתרון הכי מורכב, ואם את יודעת asp.net ולא יודעת PHP אז את למעשה ממירה את האתר לפלטפורמה שלא תוכלי לתחזק, בקיצור לא מומלץ
 
חשובים מאד פה כמה פרטים כמו מה גודל האפליקציה (כמה דפים שונים יש בפרוייקט) ועל איזה נתונים הוא מתבסס (מקבצים, מדטה-בייס, מהרשת, מ-API כלשהו, ואחרים). אלו הפרטים שמהווים את מורכבות המערכת הקיימת, וכל פתרון של התאמה ייגזר מהמורכבות הזו. אם זה אתר תדמיתי סטטי עם 10 דפים ו-3 טבלאות, אפשר יהיה להמיר אותו גם ל-PHP די בזול, אבל ממה שאני מבין זה כנראה לא המקרה.
 
בכל מקרה אם את בוחרת להמיר אותו ל-mono אז הייתי ממליץ להתקין מכונת לינוקס (אובונטו הוא נפלא) עם דסקטופ כלשהו (Gonme או KDE) ועל זה להתקין MonoDevelop שזו סביבה שדומה לויז'ואל סטודיו ואפשר לפתח וגם לדבג עליה את המערכת בסביבת מערכת ההפעלה שהיא תרוץ עליה בסופו של דבר, מה שאומר פחות הפתעות
 
בברכה,
זיו
לצפיה ב-'mp3 ב Windows form'
mp3 ב Windows form
11/08/2016 | 23:26
29
שלום,
אני מפתח תוכנה בווינדוס פורם ובמסגרת הוכנה רציתי לשלב מוזיקה(קובץ mp3)
ורציתי לדעת איך אני יכול להכניס את קובץ הmp3 לתוך הresources של התוכנה מבלי למקם, כך שכאשר אני מפיץ את התוכנה לא יהיה צורך למסור ביחד איתה את קובץ הmp3 אלא רק את קובץ היישום שלה.
איך אפשר לעשות את זה?
לצפיה ב-'הגנה על קוד בזמן בנייה'
הגנה על קוד בזמן בנייה
08/08/2016 | 12:04
3
64
בזמן פרויקט שבו משתתפים מתכנתים שונים ממקומות שונים. 
הקוד מורכב ולא ניתן לחלק אותו למקטעים שבו כל מתכנת מקבל רק את המקטע המתאים. כולם חשופים להכל בגלל אילוצים טכניים.
האם יש דרך להגן על הקוד מגניבה של אחד המתכנתים?
האם יש תוכנה או דרך אחרת להגן על הקוד?
 
לצפיה ב-'הגנת קוד'
הגנת קוד
09/08/2016 | 00:49
44
בדוק את : source control בתפריט file
תגיד אם צדקתי
לצפיה ב-'קוד זה טקסט, אם הוא חשוף אז אפשר לעשות לו קופי-פייסט'
קוד זה טקסט, אם הוא חשוף אז אפשר לעשות לו קופי-פייסט
09/08/2016 | 11:31
1
45
אני בחיים שלי לא שמעתי על קוד שלא ניתן לחלק אותו ו\או לפזר אותו, אשמח אם תוכל קצת להסביר בפירוט קצת על המגבלות שתיארת באופן מאד כללי
 
בעיקרון לכל תהליך יש מאפייני קלט ומאפייני פלט, ולהגדיר אותם באופן מדוייק עוזר לא רק לחלק את הביצוע למקטעים שכל אחד יכול לבצע בנפרד ומבלי להיות חשוף לשאר המרכיבים, זה גם מאפשר לבנות טסטים שיוכלו לוודא שהקוד עושה את מה שהוא מתוכנן לעשות, מבלי להיות תלוי בזה שמישהו אחר כבר סיים את העבודה שלו על חלקים שקוד מסויים תלוי בהם
 
בברכה,
זיו
לצפיה ב-'+1 וגם'
+1 וגם
11/08/2016 | 10:23
39
הדרך היחידה שאתה יכול תאורטית להגן על עצמך זה להוציא רשיון ולהחתים את התכנתים על חוזה סודיות ואז אם מעתיקים ממך (ואתה לא תגלה את זה) אתה יכול לתבוע.
 
תמצא את הדרך לפרק את הקוד
לצפיה ב-'אשמח לעזרה - פיתוח תוכנה חדשה'
אשמח לעזרה - פיתוח תוכנה חדשה
02/08/2016 | 12:24
2
77
היי,
אני מעונינת לפתח תוכנה קטנה:
שולחת מיילים אוטומטית לרשימת תפוצה, במייל שישלח  יהיה קישור לטופס מילוי -  GOOGLE FORMS 
הטופס מוציא את הנתונים לאקסל - ב google docs  
כל לילה התוכנה  תיגש לקובץ תעבור על הנתונים תשמור מידע לאיזה DB \קובץ. ותשלח מיילים. חלק מהפעולות יהיו יזומות חלק job
עכשיו ככה-
אני מתלבטת באיזה שפה לכתוב את זה.
אני מעונינת שהתוכנה תפעל בכמה מחשבים (-בלי התקנה)
וכן איזה DB להשתמש אם בכלל (אולי עדיף קבצים של גוגל כך שהם יהיו נגישים)  יש אופציה לשים DB על הרשת בצורה חינמית?

תודה
עותק לפורום שפות תוכנה
לצפיה ב-'את צריכה את התוכנה לשם תוכנה או את צריכה כלי שיקל עלייך?'
את צריכה את התוכנה לשם תוכנה או את צריכה כלי שיקל עלייך?
03/08/2016 | 21:23
47
כי מה שתיארת זה לא בדיוק תוכנה קטנה.
את יכולה להשתמש ב zapier לדוגמא שהיא יחסית קלה לשימוש, יחסית זולה לחודש ויש לה בערך כל אינטגרציה שתרצי עם כל שירות שהוא.
לצפיה ב-'ובכן'
ובכן
04/08/2016 | 10:56
56
מעבר לכך שהכי קל יהיה לפתח איזה עמוד ASPX קטן עם SQL קטנטן ואז כולם ניגשים דרך הדפדפן, לגבי שליחת המיילים, אם זה מחוץ לארגון תשתמשי בנותן שירות חיצוני או שיחסמו אותך בשניה
לצפיה ב-'נפתח פורום אולימפיאדה ריו 2016'
נפתח פורום אולימפיאדה ריו 2016
03/08/2016 | 14:13
2
המשחקים האולימפיים של קיץ 2016 עוד רגע כאן, ואנחנו מזמינים אתכם לפורום אולימפיאדה ריו 2016 כדי להתעדכן ולדבר על כל מה שחם!
 
 היכנסו כבר עכשיו:
לצפיה ב-'שאלה ב Producer Consumer pattern'
שאלה ב Producer Consumer pattern
31/07/2016 | 10:28
9
125
היי
צריך התייעצות לגבי Producer Consumer pattern.
אני עובד על מערכת שמקבלת "משימות \ Items" וצריכה לעבוד עליהם.
כל Item עובד בטרד ולוקח שניה לעבוד עליו. יכול להיות שיגיעו לי 4 Items בשניה ויכול 200 Items בשניה. מה שאני רוצה לשאול זה במנגנון Producer Consumer איך אני מחליט כמה Consumers להרים? אם אני שם 200 Consumers אז כשנכנסים לי 200 items זה טס לי ותוך שניה באמת גומר הכל. אבל לפעמים מספיק רק 2 Cons. יש מצב גם שבמשך דקה לא נכנס כלום אז אפשר "לשתק את כל המנגנון" 
אז האם אפשר ב RunTime לקבוע את מספר ה Consumers (כמובן עד גבול מסויים)? האם זו הדרך? האם ניתן להסתכל ב RunTime על התור ולבצע שינויים כמו להוסיף או להוריד? 
תודה רבה.
לצפיה ב-'אתה יכול לעבוד עם Queue'
אתה יכול לעבוד עם Queue
31/07/2016 | 10:56
8
41
מי שרוצה יכול לדחוף items לתוך ה queue ואתה מחליט ב RunTime כמב אתה מושך בו זמנית.
לצפיה ב-'כמובן שאני עובד עם QUEUE'
כמובן שאני עובד עם QUEUE
31/07/2016 | 11:06
7
48
אני בהתלבטות בין Data flow TP לבין BlockingCollection.
אז לקבוע את מספר ה Consumers ב Runtime זה דבר מקובל?
מה הבעיות שעלולות לצוץ? האם כשאני מזהה שאין יותר Items אני אבצע Complete וככה אשחרר את ה Consumers?.. זה אומר שב Item הבא אני מרים את זה מחדש... כי אחרי Complete ה queue "ננעל".
לצפיה ב-'לא יודע באיזה מהם עדיף, כנראה במי שנוח יותר'
לא יודע באיזה מהם עדיף, כנראה במי שנוח יותר
01/08/2016 | 08:55
6
36
כן מקובל - ואפילו נהוג (לא בטוח כמה זה נהוג בin-process)
 
בעיה - בעיקר יציאה מסנכרון ו starvation, במקרה יותר גרוע race conditions והכי גרוע deadlocks - בגדול כל מה שיכול לצוץ בתוכנה שהיא multi-threaded והמשימה לא מוגדרת היטב או לא מוגנת היטב מבעיות כאלו.
 
לרוב עושים scale-out במקרה שהconsumers הם multi-process לפי CPU, במקרה של עיבוד in-process כנראה הייתי עושה על כמות עבודה בתור. בכל מקרה - לא הייתי הורג אל כל העובדים, תמיד להשאיר לפחות אחד.
לצפיה ב-'לא הבנתי..'
לא הבנתי..
02/08/2016 | 13:49
5
19
את המשפט: 
לרוב עושים scale-out במקרה שהconsumers הם multi-process לפי CPU, במקרה של עיבוד in-process כנראה הייתי עושה על כמות עבודה בתור.
<font> לפי ה CPU? אתה יכול להסביר טוב יותר?</font>
<font>ולפי מה שכתבת והבנתי אז זה מקובל להגדיל את ה Consumers ב Runtime?</font>
<font>אם כן, אז לפי מה? זמן ממוצע של ITEM בתור?</font>
<font>ומתי אני מבצע Complete? אין לי מערך ידוע מראש שאני יודע מתי אני צריך לבצע Comlete.</font>
לצפיה ב-'אנסה להסביר את עצמי'
אנסה להסביר את עצמי
03/08/2016 | 08:47
1
24
בעולם של microservices קרוב לוודאי המצב שיהיה שיש לך producers ששולחים מידע מעל service-bus או מערכת queuing/messaging אחרת.
הconsumers הם לרוב worker services שמאזינים למערכות queuing האלו, כאשר כל consumer צורך לרוב הודעה אחת אחרי השניה ומטפל בהן.
במקרה של עומס במערכת הqueuing שאתה משתמש בה, או לחליפין עומס בממוצע על ה CPU במכונה שמריצה את ה consumers שלך גבוהה מידי נהוג להוסיף עוד מכונה עם עוד consumers. זה בעולם של microservices וcloud ושאר הבאזז ורדס.
 
במקרה שלך, אתה מבקש להגדיל את כמות ה threads בprocess שמטפלים בעבודות (זהות), כאשר ה producer יושב באותו ה process יחד עם ה consumers. כלומר כולם יושבים באותו ה process אבל ב threads שונים.
במקרה כזה קשה לדעת איך להגדיל את כמות הצרכנים, מהסיבה הפשוטה שלא תמיד הוספה של threads תפתור את הבעיה (זה לא פלסטר קסם).
 
אם ה consumers חנוקים על IO - תדאג שהconsumer יהיה async וידע לשחרר את הthread שהוא עובד עליו (async await על task) ולהתחיל לטפל בהודעה נוספת.
במקרה והconsumers שלך חנוקים על CPU - הוספה של עוד threads רק תרע את המצב שלך.
לצפיה ב-'הבנתי.תודה רבה.'
הבנתי.תודה רבה.
03/08/2016 | 09:00
3
לצפיה ב-'לגבי איך להגדיל'
לגבי איך להגדיל
03/08/2016 | 09:00
2
19
הייתי שם עוד thread שיהיה מעין monitor, הוא כל שניה ידגום את גודל התור עבודה שלך.
תקבע לעצמך שאם יש בתור 100 עבודות (נניח) אתה מוסיף עוד consumer
אם יש פחות מ 50 אתה מוריד 1.
איך לבצע הורדה שלך consumer? באמצעות הכנסה של הודעת poison לתור.
אחד העובדים יקרא את הודעת ה poison, ויעשה return כדי לסיים את עבודתו.
 
אני בטוח שיש פתרונות יותר אלגנטיים לבעיה הזאת
לצפיה ב-'אלו בדיוק הדברים שאני חשבתי עליהם'
אלו בדיוק הדברים שאני חשבתי עליהם
03/08/2016 | 10:16
1
14
ולא ידעתי אם אני עושה משהו קטסטרופלי מבחינת קוד או משהו שהוא לגיטימי.
חשבתי על Monitor שמנהל את כל ה Consumers אך לא מצאתי כלום באינטרנט לגבי זה.
 
לצפיה ב-'אם זה משהו לימודי/אקדמי'
אם זה משהו לימודי/אקדמי
03/08/2016 | 12:41
20
לך על זה, תכתוב לבד, תשים github ותבקש ממישהו עם ניסיון בפיתוח וראש על הכתפיים (לא תמיד בעל ניסיון הוא בעל ראש פעיל) לעשות לך code review.
 
אם זה משהו לעבודה, תבדוק אם זה הפיתרון שאתה באמת רוצה ללכת אליו.
אולי עדיף לא למקבל עבודה אלא לפתור את הבעיה שיוצרת לך את הצוואר בקבוק:
א. אם זה עומס ב IO אז לנסות ולהשתמש ב async IO
ב. אם זה עומס ב CPU אז הוספה של threads בכל מקרה לא תועיל אז תוסיף עוד מחשבים לקלחת שמריצים את הconsumer שלך. במקרה הזה אתה לא תוכל להשתמש כבר ב queue פנימיים אלא תצטרך מערכת חיצונית שתנהל לך את הqueue
לצפיה ב-'שאלה על threads'
שאלה על threads
01/08/2016 | 21:55
2
55
יש לי מצב שאני רוצה להפעיל כמה theads במקביל גם מהקליינט וגם מהסרבר.
אני אסביר:
אני רוצה לטעון כמה דברים לUI. לדוגמא: רשימת תמונות, רשימת סמלים, רשימת שמות.
כל הטעינות האלה צריכות לרוץ במקביל וכולם פונות לשרת.
אבל הרשימת סמלים זאת פעולה שצריכה בנוסף להפעיל שרות חיצוני והיא לוקחת זמן. והUI נתקע.
 יש הרבה סמלים וגם אותה אני רוצה לחלק לthreads שירוצו במקביל.
מה שחשבתי (ותקנו אותי אם זה הגיוני בכלל)
מהקליינט להריץ במקביל :
טעינת תמונות, טעינת סמלים, טעינת שמות.
הטעינת סמלים בסרבר שפונה לשרות חיצוני תחלק את הנתונים לקבוצות (נניח יש 150  אז לקבוצות של 5 כך ש5 טסקים יפעלו במקביל) בסיום זה יחזיר list של ה150 סמלים לקליינט.
ז"א ש3 tasts מהקליינט ירוצו במקביל ואחד מהם גם בסרבר יפוצל וירוץ אסינכרוני.
האם זה הגיוני?
ואם לא, אז למה? ואם כן אז איך הכי נכון לעשות את זה?
לצפיה ב-'למה לך להתעסק עם threads?'
למה לך להתעסק עם threads?
02/08/2016 | 08:44
1
48
 
תתעסק רק עם tasks
ברגע שאתה מתעסק עם asyncIO אתה לא תוקע את ה thread של ה UI.
עבור משימות ארוכות תריץ את ה task עם דגל של LongRunning כדי להגיע למתזמן משימות שיש לו אישור לעשות over scheduling ולייצר עוד threads לפעולות שלך.
 
הצעה שלי אל תעשה premature optimization ותחלק את העבודות ל bulks לפני שאתה רואה שיש עומסים או פגיעה בביצועים
לצפיה ב-'+1'
+1
04/08/2016 | 10:57
10

חם בפורומים של תפוז

אירוח וידאו - תמ``א 38
אירוח וידאו - תמ``א 38
עו``ד עפר שחל, מנהל הפורום ומומחה לבתים משותפים...
אירוח וידאו - תמ``א 38
אירוח וידאו - תמ``א 38
עו``ד עפר שחל, מנהל הפורום ומומחה לבתים משותפים...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ