לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן

פורום תכנות net.

בשנת 2002 השיקה מיקרוסופט טכנולוגיה חדשה, NET. היה חוסר במקום בו ניתן לשאול שאלות בנושא NET. בארץ, ולכן הוחלט לפתוח את פורום זה. 
פורום NET. (שנחשב כיום לפורום המוביל בארץ) הוא המקום בו יכולים מפתחים לשאול שאלות ולנהל דיונים בנושאים שונים.  לפני ששואלים בפעם הראשונה, יש לקרוא את תקנון הפורום.
 
 
 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום תכנות net.

בשנת 2002 השיקה מיקרוסופט טכנולוגיה חדשה, NET. היה חוסר במקום בו ניתן לשאול שאלות בנושא NET. בארץ, ולכן הוחלט לפתוח את פורום זה. 
פורום NET. (שנחשב כיום לפורום המוביל בארץ) הוא המקום בו יכולים מפתחים לשאול שאלות ולנהל דיונים בנושאים שונים.  לפני ששואלים בפעם הראשונה, יש לקרוא את תקנון הפורום.
 
 
 
הוספת הודעה

צרף
תמונה וידיאו קובץ
קבצים המצורפים להודעה

לצפיה ב-'עבודות מעולות בהייטק - Fillip'
עבודות מעולות בהייטק - Fillip
25/08/2016 | 16:40
9
שלום חברים,
מציג בפניכם אתר מעולה למציאת עבודה בהייטק!
בנוסף, ניתן להמליץ על חבר ואם יתקבל תוכלו להרוויח מזה!
https://www.fillip.co/JobPosts?ref=tapuz
בהצלחה!
לצפיה ב-'מחפש מתכנת, אך לא ברור לי אם זה קשור ל .net'
מחפש מתכנת, אך לא ברור לי אם זה קשור ל .net
24/08/2016 | 09:17
9
25
שלום רב, אני יודע שמה שאני דורש אינו ישירות עבודה ב .net, אבל הקובץ הסופי שאני רוצה הוא XML כך שיתכן שמי שמבין ב .net יוכל לעזור לי...

יש לי 2 מכונות בעסק, המכונות האלה בודקות מקססים של רכבים ולכל רכב יש נתונים משלו, במכונה הישנה יש לי קבצי TXT, עם מספרים בתוכך שמופרדים בפסיקים..

אני מעוניין להעביר את המספרים האלה, לקובץ תבנית של XML, שהנתונים מקובץ אחד יעברו לקובץ אחר במקומות שאני אקבע מראש.

אם זה היה קובץ אחד היתי עושה את זה ידנית, מדובר בכ 1000 קבצים ולכן צריך לבנות משהו שיודע לעשות את זה...
האם אני בכיוון הנכון?

דוגמא למה שאני צריך, לנתון אחד מתוך כמה

המספר 1350 שכתוב בשורה השניה של הקובץ TXT, צריך להיות מוכנס במקום <Pressure>1350.000</Pressure> בקובץ ה XML בשורה 147

לצפיה ב-'תן דוגמא קונקרטית. ממש צרף דגימות מהקבצים'
תן דוגמא קונקרטית. ממש צרף דגימות מהקבצים
24/08/2016 | 10:00
8
18
אי אפשר לעזור לך באוויר.
לצפיה ב-'בשמחה, הנה.'
בשמחה, הנה.
24/08/2016 | 11:00
7
22
בקובץ הטקסט  (0445110002.txt) גם רשמתי מה צריך לעשות.
קובץ ה XML הוא תבנית של קובץ חדש שהמכונה החדשה מבינה.
 
 
לצפיה ב-'??'
??
24/08/2016 | 11:13
6
23
זה מה שאני רואה :
 
"TEST-0"
1350,800
45.7,4.2,41,23
"TEST-1"
800,500
17.9,3,0,0
"TEST-2"
250,550
2.8,2,0,0
"TEST-3"
800,160
2.1,1.3,0,0
"TEST-4"
1350,0
0,0,0,0
16.6,40
 
ואני לא מבין איך 1350 - ששיך לבדיקה 0 , צריך להיות שייך לבדיקה מספר 6.
וכשרשמת : 
"בשורה ה 5+6 הנתונים יועברו באותה צורה בדיוק, רק שהם יהיו שייכים לבדיקה מספר 7 שמסומנת כ ----6 ?????"
 
תעבור בבקשה טוב טוב על כל שורה במה שרשמת ותיהיה מדוייק.
זה לא ספרות. זה מחשבים.
 
לצפיה ב-'בדיוק, אתה צודק'
בדיוק, אתה צודק
24/08/2016 | 11:35
5
19
במכונה הישנה, זה נקרא TEST 0, בחדשה זה אמור להיות ב XML תחת בדיקה מספר 6
 
פשוט במכונה החדשה יש יותר בדיקות.
 
.לגבי מה שכתבתי 5+6 זה טעות בהקלדה, כמובן שזה מסומן בדיקה 7
לצפיה ב-' - '
-
24/08/2016 | 11:36
4
16
אז 0 זה 6
ו 1 זה 7 וכו ?
לצפיה ב-'אכן'
אכן
24/08/2016 | 11:37
3
22
2 זה 8
טסט 3 זה 9...
 
כמובן שאני מעוניין לשלם.
ועוד משהו שלא ציינתי, בחלק מהעברת הנתונים, יהיו תנאים לדוגמא:
לדוגמא אם בקובץ המקורי (הטקסט). הערך הוא בין 8 ל 4 אז ב <Duration>000</Duration> הערך אמור להיות 3500
אם זה בין 8-10 זה אמור להיות 3000 וכו..
 
לא אפרט הכל כאן, אבל אשמח לדעת אם אני בכיוון ובגלל בפורום הנכון וכאן אני יכול לקבל את העזרה / העבודה הזו.
לצפיה ב-'לא לכולם יש שורה שלישית'
לא לכולם יש שורה שלישית
24/08/2016 | 11:40
1
14
לצפיה ב-'לא הבנתי...'
לא הבנתי...
24/08/2016 | 11:44
38
איזה שורה שלישית, במקורי או ב XML
 
וערכתי את ההודעה הקודמת
 
סיבכתי מעט את הבקשה
 
לצפיה ב-'התוצאה שאותה נשפוך ל XML כבר מוכנה : '
התוצאה שאותה נשפוך ל XML כבר מוכנה :
24/08/2016 | 11:53
30
 
תעבור על זה קודם
 
ובלי שום קשר  , תתקשר אלי ל
: כי יש כמה שאלות
 
לצפיה ב-'מה היתרון של לרשת מ-EventArgs כשאני יוצר delegate חדש ?'
מה היתרון של לרשת מ-EventArgs כשאני יוצר delegate חדש ?
23/08/2016 | 13:43
1
18
למה בפרמטרים של החתימה של ה-delegate לא להשתמש בסתם מחלקה שלא יורשת מ-event args ?
לצפיה ב-' java.lang.ClassCastException - תיקיות שונות'
java.lang.ClassCastException - תיקיות שונות
22/08/2016 | 11:44
9
11
שלום,
לצורך פרויקט בלימודים יצרתי אלגוריתם שמייצר מבוך ואלגוריתם שפותר אותו.
בדרישות המטלה המחלקות מחולקות לתיקיות (package) שונים.
כך שאני מייבאת לתוכנית שלי את כל הקבצים הכוללים את האלגוריתם הבונה, ובתוכנית הנוכחית יוצרת אלגוריתמים שונים לחיפוש, בכדי שאוכל לעבוד עם האלגוריתם על מבוך ספציפי אני מקבלת ממשק בפונ' שמייצרת חיפוש. 
ובמחלקה בתוכנית החדשה ירשתי את המבוך שקיבלתי מהאלגוריתם חיפוש
 
אך כשאני מנסה להריץ הוא לא נותן לי לעשות קסטינג בין המחלקות.
 
יש דרך לפתור בעיה זו. (הקסטינג הוא להפוך מחלקת אב למחלקה היורשת ממנו)
 
זה השגיאה:
 
Exception in thread "main" java.lang.ClassCastException: algorithms.mazeGenerators.Maze3d cannot be cast to algorithms.search.Maze3dDomain
    at algorithms.search.Run.main(Run.java:59)
 
ניסיתי קסטינגים שונים במקומות שונים, זה דוגמה לאחד:
 
        MyMaze3dGenerator alg = new MyMaze3dGenerator(); 
        //    Maze3d m=new Maze3dDomain(5);
            
            Maze3dDomain mazeSearchable = (Maze3dDomain)alg.generate(5); //creat new maze3d
          
            BFS bfs = new BFS();
            bfs.search(mazeSearchable);
לצפיה ב-'JAVA?'
JAVA?
22/08/2016 | 13:32
8
9
לצפיה ב-'כן'
כן
22/08/2016 | 14:44
7
7
לצפיה ב-'חבר זה לא קשור לפורום'
חבר זה לא קשור לפורום
22/08/2016 | 16:30
10
לצפיה ב-'למרות שזה לא קשור לפורום'
למרות שזה לא קשור לפורום
22/08/2016 | 22:15
5
12
תקרא את השגיאה.
אתה מנסה לעשות cast מטיפוס שנקרא Maze3d לטיפוס שנקרא Maze3dDomain
תשים לב למה אתה עושה.
לצפיה ב-'למה?'
למה?
22/08/2016 | 23:09
4
7
1. למה זה לא קשור לפורום, זה פורום תכנות, לא?
2. אני יודעת. הטיפוס Maze3dDomain יורש מ Maze3d  , בפולימורפיזם לא אמור להיות בעיה לעשות קסט לטיפוס בן. לא?
לצפיה ב-'זה שהוא יורש ממנו לא אומר שאתה ישר יכול לעשות לו cast'
זה שהוא יורש ממנו לא אומר שאתה ישר יכול לעשות לו cast
22/08/2016 | 23:16
3
16
אם אתה מחזיר instance של Maze3d אין שום סיבה שבעולם שהוא יסכים לעשות cast ל Maze3dDomain, גם אם Maze3dDomain יורש (בן של) מ Maze3d.
 
בכל מקרה - תבדוק טוב טוב מה אתה מחזיר ולמה אתה מנסה לעשות cast
 
למה זה לא קשור לפורום הספציפי? כי זה פורום פיתוח .net לא java...
 
לצפיה ב-'תודה רבה'
תודה רבה
22/08/2016 | 23:24
2
10
מצטערת, לא ידעתי . האם יש פורום מיוחד לJAVA כאן?
 
מה ביכולתי לעשות במקום?
יש לי פונקציה שמחזירה Maze3d היא יוצרת לי מבוך. על מנת לפתור אותו אני חייבת לשלוח את אותו מופע ספציפי , אבל הפתרון מקבל את סוג הבן (בשביל מימוש ממשק של אלגוריתם חיפוש)
האם יש דרך אחרת לבצע את זה מבלי קסטינג?
 
תודה רבה
לצפיה ב-'לא יודע אם יש...'
לא יודע אם יש...
23/08/2016 | 00:39
1
7
מה שאתה כן יכול לעשות זה להשתמש בdesign pattern שנקרא adapter pattern.
המטרה היא לקחת 2 דברים שלא מתאימים ולהכניס ביניהם מתווך שבעצם יעשה את התיאום בין Maze3d למחלקה עם השם הארוך.

קח בחשבון שאני לא רואה סיבה שיהיו לך 2 מחלקות כדי לייצג מבוך. תעבור על הקוד שלך ותנסה להבין איפה סיבכת.
תזכור את עיקרון KISS - keep it simple stupid
בכל מקום שסיבכת תפשט.

בהצלחה.
לצפיה ב-'תודה, אכן, אני מנסה כעת לתת את המבוך כמופע ולא כירושה'
תודה, אכן, אני מנסה כעת לתת את המבוך כמופע ולא כירושה
23/08/2016 | 00:42
7
כמו adapter pattern
וזה באמת פתר את הבעיה.
 
מכיון שזה פרויקט לימודי, אני חייבת לראות חלק מסוים כחלק שייבאתי ואין לי דרך לגעת בו.
וכו.. אז אני חייבת לבצע בנפרד.
 
תודה רבה
לצפיה ב-'איך להחזיר קבצים דרך WCF'
איך להחזיר קבצים דרך WCF
22/08/2016 | 16:56
2
12
שלום חברים, אני די חדש בWCF ויש לי משימה ב.NET c# ליצור WCF ולהחזיר קבצים.
ז"א שפונים אלי דרך אתר web והקובץ צריך לרדת.
איךי עושים את זה?

אשמי אם תוכלו לעביר לי לינק מובן ואם אפשר גם הסבר קטן.

וכמוכן איך אני בודק האם זה עובד? כי דרך הwcfTester לא חושב שיהיה אפשר.

מודה לכם.
לצפיה ב-'להחזיר איך ? BASE64? RESPONSE STREAM?'
להחזיר איך ? BASE64? RESPONSE STREAM?
22/08/2016 | 18:09
1
16
לצפיה ב-'אני לא יודע איך, אשמח שתציע לי או תסביר לי הבדלים.'
אני לא יודע איך, אשמח שתציע לי או תסביר לי הבדלים.
22/08/2016 | 19:00
10
אשמח שתסביר לי איך והסברים מה עדיף.
תודה רבה
 
לצפיה ב-'אני מחפש פרילאנס עם נסיון בזאמארין'
אני מחפש פרילאנס עם נסיון בזאמארין
22/08/2016 | 10:14
21
אז אם אתם עם ניסיון בעבודה עם הפלטפורמה הזו, או מכירים מישהו, או מכירים מישהו שמכיר מישהו, אנא ספרו לי, יש לי פרוייקט בשבילכם, ביצוע זאמל לאפליקציית מובייל לאנדרואיד ואייפון (בלבד)

כמו-כן, אם אתם יודעים על מקום\פורום\דף פייסבוק שבו אוכל למצוא אנשים שמכירים טוב את הפלטפורמה הזו, אנא השאירו פה הודעה

תודה,
זיו
לצפיה ב-'דרושים תוכניתני דוט נט'
דרושים תוכניתני דוט נט
22/08/2016 | 09:20
29
דרושים אנשי NET. למספר חברות בכל רחבי הארץ.

30 משרות דוט נט ממתינות לכם - לפרטים נוספים ולשליחת קורות חיים:

http://www.gotfriends.co.il/jobs/profession?profes...

לצפיה ב-'טעינת dll ב- CLR '
טעינת dll ב- CLR
20/08/2016 | 06:52
1
25
שלום,
ב- run time עלי להחליט איזה קובץ dll לטעון.
זה אמור להחליף את הקוד הבא:
 char *pDeviceName = (char*)ptr.ToPointer();

if (strcmp (pDeviceName , "Device1")==0)
{
m_pFioDevice = new CMyDevice1 (DeviceId);
}
if (strcmp (pDeviceName ,"Device2")==0)
{
m_pFioDevice = new CMyDevice2 (DeviceId);
}
כיום אני נאלץ לבצע link עם 2 ספריות. אני לא רוצה לבצע link ולטעון בזמן ריצה.
 
תודה,
צהלול
לצפיה ב-'אתה מבין אבל שהקוד שלך לא ישתנה אם תטען את ה DLLים בזמן ריצה'
אתה מבין אבל שהקוד שלך לא ישתנה אם תטען את ה DLLים בזמן ריצה
21/08/2016 | 00:10
19
מה אתה מתכנן שישתנה?
תעשה Assembly.LoadFrom ל DLL רק תדאג להעתיק את הDLL בזמן ה BUILD למקום הנדרש
 
אני חושב שכדאי לך אולי לחשוב על המבנה של התוכנה שלך ואולי לחפש איך להשתמש ב design patterns קיימים כדי לטפל בבעיות שיש לך. נניח:
א. במהלך עליית התוכנה תטען את כל הDLLים מתיקית plugins כלשהי (בהנחה שיש סיבה לטעון אותם בצורה דינאמית ולא לעשות לינק סטאטי)
ב. מכל הAssemblies תחפש מחלקות שמממשות איזה IDeviceFactory ותרשום אותן בcontainer שלך (או תשתמש ב windsor castle+Installers ותדאג לעשות install לכולם בזמן העליה)
ג. Abstract Factory כדי לייצר את ה Devices שלך
ד. Dependency Injection כדי לקבל מערך של Factories עבור ה Devices
ה. לבחר Factory מתאים מהמערך באמצאות LINQ פשוט:
 var factory = _factories.SingleOrDefault(f => f.DeviceName.Equals(DeviceName));
var device = factory.Create(DeviceId);
קשה באמת לתת עצות מועילת כשלא מבינים מה המטרה הסופית של הקוד שלך.
למה אתה משתמש ב strcmp כלשהו במקום string.Equals?
למה אתה לא עושה Switch במקום הifים שלך?
למה אתה צריך מצביעים?
האם אתה באמת צריך לטעון דברים בצורה דינאמית? כי אם זו הכנה למזגן - הייתי מוותר.
 
בקיצור כדי להועיל באמת צריך לדעת את הסיבה להחלטות שלך. מכמה שורות הקוד שראיתי ההצעה הכי טובה שלי זה לעצור ולחשוב לפני שתוסיף עוד קוד.
לצפיה ב-'asp.net mvc - ממשק טיפול בנתונים מקוננים '
asp.net mvc - ממשק טיפול בנתונים מקוננים
16/08/2016 | 13:40
9
58
שלום רב.
 
אני כותב בהתנדבות לארגון צדקה שכונתי מערכת מידע, כאשר הדרישה שהמשתמש ייגש לנתונים דרך asp.net mvc.
מעבר לזה אין דרישה מיוחדת של הלקוח לעיצוב UI, וזה נתון לבחירתי, כולל שילוב ספריות צד שלישי.
 
במצב של הכנסה ועדכון, המשתמש בוחר משפחה, ואז מכניס נתונים שלה: מספר נפשות, הכנסה, תמיכה של הארגון וכו'.
ואז עבור כל אחת מהנפשות במשפחה, הוא מכניס את הפרטים שכוללים פרטים אישיים שונים וסיבה לתמיכה.
בסיבה לתמיכה, יוכנסו פרטים שונים כולל סכום נדרש, מעקב ועוד.
 
ניתן לראות כי הנתונים מקוננים זה בתוך זה: משפחה=> בן משפחה => סיבה לתמיכה=>פרטים שונים.
יש עוד מספר קטן של קינוני מידע.
 
מה הדרך הפשוטה והיעילה לעיצוב UI מתאים?
 
בתודה מראש.
 
 
 
 
 
לצפיה ב-'הסברת כל כך יפה'
הסברת כל כך יפה
17/08/2016 | 06:45
8
36
למה הרבה דברים בעולם האמיתי לא מתאימים לדטהבייס רלציוני. פשוט לא מתאימים. ולכן קיימים דטהבייסים אחרים ממשפחת noSql כדוגמת mongodb, שלהם זה מתאים כמו כפפה ליד ובהם אתה בונה היררכיות וקינונים איך שבא לך.
לצפיה ב-'הDB כבר נבנה'
הDB כבר נבנה
17/08/2016 | 10:22
32
קיבלתי את הDB כנתון, ולכן אני צריך לבנות UI מתאים שיכניס, יעדכן ויציג נתונים.
 
לצפיה ב-'אולי אני מפספס משהו'
אולי אני מפספס משהו
17/08/2016 | 23:52
6
22
אולי DBים השתנו מהפעם האחרונה שראיתי אחד...לפני שבוע...
ממתי אי אפשר לעשות יחסי many-to-many או single-to-many בDB באמצעות f-keys?
לצפיה ב-'אכן אתה מפספס.'
אכן אתה מפספס.
18/08/2016 | 02:23
5
29
מה שאתה מפספס (וגם אני שנים רבות פיספסתי), זה שיש הרבה מקרים שבהם פתרון של document הוא הרבה יותר הגיוני, וקל למימוש, ומהיר שאתה פשוט לא מאמין.
במערכת שלי יש משתמשים. רק חלק מהם הם מורים. וכל מה שקשור למורה הוא json שיושב בתוך ה json של המשתמש. יכולים להיות לו מקצועות שהוא מלמד זה שדה שמכיל מערך של סטרינגים. יש לו כרטיסי אשראי שהם... שוב אותו דבר. יש לו מיקומים גיאוגרפיים. אם הייתי פותח טבלה ועושה קישורים עם forneign key לכל אחד כזה, הייתי גומר בעוד שנתיים.
לפני 15 שנים היו בערך 3 דטהבייסים. אורקל שעלה מיליונים, sql server, ועוד איזה משהו בשוליים. היום יש יותר מ 150.  כל מה שאני אומר זה: פתחו את העיניים.
לצפיה ב-'אתה מפספס פה משהו...'
אתה מפספס פה משהו...
18/08/2016 | 14:31
4
23
אתה מניח שאני לא מכיר או לא עבדתי עם בסיסי נתונים שהם noSQL, אני מסיק את זה מהדברים שכתבת. אתה כמובן טועה, אני עובד עם בסיסי נתונים לא SQLים ביום-יום ביניהם MongoDB ו Redis.
אתה צודק - יש מידע שהייצוג שלו הרבה יותר נוח וחשוף לקורא בdocument DBs למיניהם.
אני טוען שרוב המידע ניתן למידול איכותי כך שיהיה ניתן לשמור אותו ב DB רלציוני בצורה טובה. מה גם f-keys לא קללה, ואפשר להשתמש בהם כדי להביא את כל המידע שאתה רוצה ולחבר ביניהם.
 
בכל מקרה השאלה הייתה איך לייצג ב UI ולא ב DB.
לצפיה ב-'אין בעיה, הכל ברוח טובה.'
אין בעיה, הכל ברוח טובה.
18/08/2016 | 21:01
2
24
אני עוד בהלם הגילוי של עולם ה nosql  .
לצפיה ב-'הכי חשוב כשמגלים כלים חדשים לדעת להשליך אותם על בעיות נכונות'
הכי חשוב כשמגלים כלים חדשים לדעת להשליך אותם על בעיות נכונות
18/08/2016 | 21:38
28
כי מה לעשות, לא כל מברג מתאים לבורג. 
לצפיה ב-'אני איתך. כל כךהרבה יותר פשוט ונוח'
אני איתך. כל כךהרבה יותר פשוט ונוח
21/08/2016 | 09:51
13
לצפיה ב-'כמובן אין בעיה עם רלציוני, אבל זה באמת מקרה קלאסי ל-docDB'
כמובן אין בעיה עם רלציוני, אבל זה באמת מקרה קלאסי ל-docDB
21/08/2016 | 22:31
14
במקרה שמחפשים או מדבגים נתונים של משפחה, אז במקרה שעושים את זה רלציוני זה או שאילתה עם 10 טבלאות, או 10 שאילתות שונות כל אחת מטבלה אחרת ועם הנתונים מהשאילתה הקודמת, ובמקרה שעובדים עם מונגו (למשל) אז זה שאילתה אחת ועם הכלי המתאים (מונגו-שף למשל, ממליץ בחום) זה פשוט להסתכל על הכל שמונח לפניך ולא צריך לחפור בתור ההיררכיה הרלציונית
 
אבל ממה שכתבת אני מתאר לעצמי שאת זה אתה כבר יודע, היה לי חשוב במיוחד להדגיש את זה למי שקורא פה ועומד בפני החלטה איזה בסיס נתונים לקחת לפרוייקט שלו, שיש אפשרויות שבאמת עושות את החיים קלים אם מתאימים את הכלי למשימה.
 
וכמובן אם יש צורך מיוחד, אין שום מניעה להשתמש גם בזה וגם בזה וגם ב-key-value-store כמו רדיס, לדברים שצריך בשבילם מהירות ופשטות
 
בברכה,
זיו
לצפיה ב-'מקבלת הודעת שגיאה שלא באופן עקבי'
מקבלת הודעת שגיאה שלא באופן עקבי
17/08/2016 | 19:31
1
19
יש לי טופס עם נתונים שאני אמורה להעביר ל- server. אחרי שאני מזינה את השדות שבטופס ולוחצת על שלח זה עובד בדר"כ, אבל יש פעמים שמופיעה שגיאה:
server error in '/' application
זה קורה גם כאשר מזינים אותם נתונים בטופס. 
איך ניתן לפתור את הבעייה?
תודה לעונים. 
לצפיה ב-'תתחילי בהפעלת שגיאות'
תתחילי בהפעלת שגיאות
17/08/2016 | 23:47
15
 <system.web>
 <!-- other things -->
 <customErrors mode="Off" />
 <!-- other things -->
</system.web>
אחרי שהפעלת שגיאות - תמצאי איזה מידע בform גורם לשגיאה (באמצעות fiddler נניח)
ו...debug debug debug :)
לצפיה ב-'המרת שדה מסוג NCHAR -(אות עברית) מSQLDATAREADER לאובייקט C#'
המרת שדה מסוג NCHAR -(אות עברית) מSQLDATAREADER לאובייקט C#
17/08/2016 | 17:13
1
8
לצפיה ב-'מנסה להמיר אותו בעזרת char אבל קופצת חריגה בעת ריצה שלא חוקי'
מנסה להמיר אותו בעזרת char אבל קופצת חריגה בעת ריצה שלא חוקי
17/08/2016 | 17:14
4
לצפיה ב-'איך עושים שיפתח הדף הראשי בדיבוג לדוגמ http://localhost:7397'
איך עושים שיפתח הדף הראשי בדיבוג לדוגמ http://localhost:7397
17/08/2016 | 14:25
2
9
לצפיה ב-'לי נפתח http://localhost:7397/Views/Home/Index.cshtml'
לי נפתח http://localhost:7397/Views/Home/Index.cshtml
17/08/2016 | 14:30
1
7
לצפיה ב-'הבעיה התחילה מרגע שעשיתי על הVIEW -SET A START PAGE'
הבעיה התחילה מרגע שעשיתי על הVIEW -SET A START PAGE
17/08/2016 | 14:32
5
לצפיה ב-'מהי הטעות ב- XAML ?'
מהי הטעות ב- XAML ?
16/08/2016 | 16:39
1
28
שלום,
רצ"ב מקטע של XAML המגדיר UserControl ובו הגדרה של Resource.
זה לא עובר קומפילציה. 
מה הטעות ?
  <UserControl x:Class="FioMonitor.Slite4xgUserControl"
            xmlns="http://schemas.microsoft.com/winfx/2006/xaml/presentation"
            xmlns:x="http://schemas.microsoft.com/winfx/2006/xaml"
            xmlns:mc="http://schemas.openxmlformats.org/markup-compatibility/2006"
            xmlns:d="http://schemas.microsoft.com/expression/blend/2008"
            xmlns:telerik="http://schemas.telerik.com/2008/xaml/presentation"
            xmlns:my="clr-namespace:FioMonitor"
            mc:Ignorable="d"
            d:DesignHeight="175" d:DesignWidth="600">
   <Grid>
       <Grid>
           <Grid.Resources>
               <my:MyViewModel x:Key="MyViewModel" />
           </Grid.Resources>

....
הקלאס, MyViewModel הוא public ב- namespace ששמו FioMonitor
אם ה- XAML הזה הוא חלק מ- MainWindow (ולא UserControl) זה עובד היטב. 
 
תודה מראש,
צהלול
 
לצפיה ב-'מה שגיאת הקומפילציה שאתה מקבל?'
מה שגיאת הקומפילציה שאתה מקבל?
17/08/2016 | 10:44
9
כמו-כן, אם אני זוכר נכון לפעמים יש שגיאה (שאני לא יודע מדוע היא מופיעה) אבל זה לא מפריע להריץ את הפרוייקט למרות שזו שגיאה ולא warning
 
כמו-כן, אם הפרוייקט עצמו לא מתקמפל, מסיבות אחרות כלשהן, אז בעצם האוביקט שאתה מנסה לשים שם בתור ריסורס, הוא עדיין לא עבר קומפילציה, ולכן הסביבה לא מכירה אותו, אז מה שעושים במקרה כזה הוא קודם כל להוציא את ההגדרה של הקריסורס, לקמפל, ואז להחזיר אותו.
 
בברכה,
זיו
לצפיה ב-'חיבור SQL לWINDOWS FORM'
חיבור SQL לWINDOWS FORM
11/08/2016 | 23:31
4
45
שלום,
אני מפתח תוכנה בווינדוס פורם שמקושרת לSQL SERVER.
כאשר אני עובד  עם התוכנה במחשב שלי שמותקן בו SQL SERVER הכל טוב ויפה,
אבל אם אני רוצה למסור את קובץ היישום של התוכנה לאדם אחר היא לא תעבוד כי אין לו SQLSERVER.
כיצד אני יכול לפתור את הבעיה הזו?
 
לצפיה ב-'לי יש בעיה אחרת'
לי יש בעיה אחרת
12/08/2016 | 14:00
3
38
יש לי קובץ EXE , יצרתי קיצור דרך ב WINDOWS וצקבתי לדיסק את הקיצור דרך
 
עכשיו באתי לחבר שלי , והכנסתי את ה דיסק אצלו ולחצתי על הקיצור דרך - וזה לא עבד כי הוא אמר שהוא לא מוצא את התוכנה.
 
 
מבין ?
 
זה ש SQL יושב אצלך זה סבבה אבל בכללי הוא צריך לשבת במקום מרוחק. כך שכולם יוכלו להשתמש בו.
 
ואז יש דברא שנקרא CONNECTION STRING ששם אתה מגדיר  : לאיפה לצאת לעולם בשביל למצוא את ה SQL.
 
OK ?
לצפיה ב-'אז איך אפשר לפתור את הבעיה שלי?'
אז איך אפשר לפתור את הבעיה שלי?
12/08/2016 | 17:01
2
28
מישהו אמר לי שאפשר ליצור קובץ של SQL SERVER בתוך הסי שארפ, ואני שואל האם זה אפשרי?
לצפיה ב-'כן אכן ניתן'
כן אכן ניתן
13/08/2016 | 20:23
1
32
ניתן באמת ליצור קובץ דרך visual studio.
mdf
פשוט ב- add פרוייקט -> הוסף כמו בתמונה.
 
לאחר מכן צור סקריפט בשרת אותו תפעיל בבבסיס הנתונים החדש והוא ישחזר את הנתונים.
 
דרך נוספת : האם ניתן להתקין sql server אצל הלקוח?
אם כן צור backup לסכמה שלך ו-restore בשרת של הלקוח.
 
בהצלחה
ספר אם זה עזר
לצפיה ב-'ניסיתי את זה וקיבלתי הודעת שגיאה'
ניסיתי את זה וקיבלתי הודעת שגיאה
19/08/2016 | 01:38
7

A network-related or instance-specific error occurred while establishing a connection to SQL Server. The server was not found or was not accessible. Verify that the instance name is correct and that SQL Server is configured to allow remote connections. (provider: SQL Network Interfaces, error: 26 - Error Locating Server/Instance Specified)
 
מה עלי לעשות עכשיו?
 
לצפיה ב-'בניית אתר מc#'
בניית אתר מc#
11/08/2016 | 18:27
1
47
שלום,
אני על סף יאוש...
צריכה להמיר קוד c# לאתר וובי. המרתי אותו לasp.net, ובגדול הקוד רץ בסדר ועובד בlocalhost.
העניין הוא שאני צריכה להעלות את הקוד לשרת, והשרת שאני אמורה להעלות אליו בssh הוא מבוסס לינוקס. יש איזושהי דרך להעלות asp.net ללינוקס???
הבנתי שיש משהו שנקרא mono, אבל שאי אפשר ממש להתסמך עליו... יש דרך אולי להתקין אפאצ'י על השרת ומשם לנסות להריץ? ואם כן, יש מדריכים מסודרים לזה?
או לחילופין, דרך קצרה ויעילה לתרגם asp.net c# לphp? 
אני יושבת על הדבר הזה כבר המון זמן, וממש מיואשת...
 
תודה לכל העוזרים
לצפיה ב-'ישנן כמה אפשרויות לפתור את הבעיה'
ישנן כמה אפשרויות לפתור את הבעיה
12/08/2016 | 13:17
42
קודם כל, אפשר לשים את האתר על שרת וינדוס (אם זה אפשר להקים שרת כזה או לשכור, זה לא יקר ובטח שלא יותר משכר יום עבודה שלך יספיק לשנה אירוח) ואז מהלינוקס לעשות proxying לשרת וינדוס (אם צריך שעוד דברים יעבדו מהשרת לינוקס ואי אפשר לוותר עליו) ואז למעשה שאר הדברים שקיימים כבר על שרת הלינוקס יעבדו אותו דבר, והבקשות לדפים באתר יעברו מהלינוקס לוינדוס, והתשובות יחזרו מהלינוקס כאילו האתר רץ עליו
 
דבר שני שאפשר לעשות זה המרה של הקוד של האתר למונו. אפשר בהחלט להסתמך עליו, זו סביבה שהמון דברים רצים עליה (משחקים מבוססי Unity3d או למשל כל הפלטפורמה המדהימה של Xamarin) אבל לא לכל דבר שקיים על וינדוס יש מקבילות בלינוקס (לרוב יש). זה תלוי אם האתר עובד עם דטה בייס, ואם כן האם הדטה-בייס הוא וינדוסי (SQL Server למשל רץ רק על שרתי וינדוס) והאם כבר קיים שרת לדטה-בייס. אם צריך שרת ואין כרגע שרת אז זה יחייב או פתרון מהסוג הראשון, ואז כבר יש שרת וינדוס ואפשר להריץ עליו גם את הדטה-בייס, ואם מחליטים שהכל ירוץ על לינוקס אז פשוט צריך להעביר את הכל ל-MySql למשל שהוא שרת נהדר אמין יציב ומהיר, זה רק עוד עבודה ותלוי כמה הדטה-בייס גדול ו\או מורכב.
 
אפאצ'י, כמו גם nginx הם שרתי http מעולים שעובדים על לינוקס, אבל הם לא מריצים את הקוד של האתר, אלא יודעים להפעיל פרוססים אחרים שהם אלה שמפעילים את הקוד, אם תפתרי את הבעיות הקודמות - זו תהיה הקטנה שבבעיותיך, ויש כמובן על הכל common practices באינטרנט
 
לתרגם ל-PHP - מעבר לזה ש-PHP לפחות לדעתי היא שפה נוראית מסובכת ומגעילה, זה יהיה הפתרון הכי מורכב, ואם את יודעת asp.net ולא יודעת PHP אז את למעשה ממירה את האתר לפלטפורמה שלא תוכלי לתחזק, בקיצור לא מומלץ
 
חשובים מאד פה כמה פרטים כמו מה גודל האפליקציה (כמה דפים שונים יש בפרוייקט) ועל איזה נתונים הוא מתבסס (מקבצים, מדטה-בייס, מהרשת, מ-API כלשהו, ואחרים). אלו הפרטים שמהווים את מורכבות המערכת הקיימת, וכל פתרון של התאמה ייגזר מהמורכבות הזו. אם זה אתר תדמיתי סטטי עם 10 דפים ו-3 טבלאות, אפשר יהיה להמיר אותו גם ל-PHP די בזול, אבל ממה שאני מבין זה כנראה לא המקרה.
 
בכל מקרה אם את בוחרת להמיר אותו ל-mono אז הייתי ממליץ להתקין מכונת לינוקס (אובונטו הוא נפלא) עם דסקטופ כלשהו (Gonme או KDE) ועל זה להתקין MonoDevelop שזו סביבה שדומה לויז'ואל סטודיו ואפשר לפתח וגם לדבג עליה את המערכת בסביבת מערכת ההפעלה שהיא תרוץ עליה בסופו של דבר, מה שאומר פחות הפתעות
 
בברכה,
זיו
לצפיה ב-'mp3 ב Windows form'
mp3 ב Windows form
11/08/2016 | 23:26
23
שלום,
אני מפתח תוכנה בווינדוס פורם ובמסגרת הוכנה רציתי לשלב מוזיקה(קובץ mp3)
ורציתי לדעת איך אני יכול להכניס את קובץ הmp3 לתוך הresources של התוכנה מבלי למקם, כך שכאשר אני מפיץ את התוכנה לא יהיה צורך למסור ביחד איתה את קובץ הmp3 אלא רק את קובץ היישום שלה.
איך אפשר לעשות את זה?
לצפיה ב-'הגנה על קוד בזמן בנייה'
הגנה על קוד בזמן בנייה
08/08/2016 | 12:04
3
57
בזמן פרויקט שבו משתתפים מתכנתים שונים ממקומות שונים. 
הקוד מורכב ולא ניתן לחלק אותו למקטעים שבו כל מתכנת מקבל רק את המקטע המתאים. כולם חשופים להכל בגלל אילוצים טכניים.
האם יש דרך להגן על הקוד מגניבה של אחד המתכנתים?
האם יש תוכנה או דרך אחרת להגן על הקוד?
 
לצפיה ב-'הגנת קוד'
הגנת קוד
09/08/2016 | 00:49
39
בדוק את : source control בתפריט file
תגיד אם צדקתי
לצפיה ב-'קוד זה טקסט, אם הוא חשוף אז אפשר לעשות לו קופי-פייסט'
קוד זה טקסט, אם הוא חשוף אז אפשר לעשות לו קופי-פייסט
09/08/2016 | 11:31
1
39
אני בחיים שלי לא שמעתי על קוד שלא ניתן לחלק אותו ו\או לפזר אותו, אשמח אם תוכל קצת להסביר בפירוט קצת על המגבלות שתיארת באופן מאד כללי
 
בעיקרון לכל תהליך יש מאפייני קלט ומאפייני פלט, ולהגדיר אותם באופן מדוייק עוזר לא רק לחלק את הביצוע למקטעים שכל אחד יכול לבצע בנפרד ומבלי להיות חשוף לשאר המרכיבים, זה גם מאפשר לבנות טסטים שיוכלו לוודא שהקוד עושה את מה שהוא מתוכנן לעשות, מבלי להיות תלוי בזה שמישהו אחר כבר סיים את העבודה שלו על חלקים שקוד מסויים תלוי בהם
 
בברכה,
זיו
לצפיה ב-'+1 וגם'
+1 וגם
11/08/2016 | 10:23
32
הדרך היחידה שאתה יכול תאורטית להגן על עצמך זה להוציא רשיון ולהחתים את התכנתים על חוזה סודיות ואז אם מעתיקים ממך (ואתה לא תגלה את זה) אתה יכול לתבוע.
 
תמצא את הדרך לפרק את הקוד
לצפיה ב-'אשמח לעזרה - פיתוח תוכנה חדשה'
אשמח לעזרה - פיתוח תוכנה חדשה
02/08/2016 | 12:24
2
65
היי,
אני מעונינת לפתח תוכנה קטנה:
שולחת מיילים אוטומטית לרשימת תפוצה, במייל שישלח  יהיה קישור לטופס מילוי -  GOOGLE FORMS 
הטופס מוציא את הנתונים לאקסל - ב google docs  
כל לילה התוכנה  תיגש לקובץ תעבור על הנתונים תשמור מידע לאיזה DB \קובץ. ותשלח מיילים. חלק מהפעולות יהיו יזומות חלק job
עכשיו ככה-
אני מתלבטת באיזה שפה לכתוב את זה.
אני מעונינת שהתוכנה תפעל בכמה מחשבים (-בלי התקנה)
וכן איזה DB להשתמש אם בכלל (אולי עדיף קבצים של גוגל כך שהם יהיו נגישים)  יש אופציה לשים DB על הרשת בצורה חינמית?

תודה
עותק לפורום שפות תוכנה
לצפיה ב-'את צריכה את התוכנה לשם תוכנה או את צריכה כלי שיקל עלייך?'
את צריכה את התוכנה לשם תוכנה או את צריכה כלי שיקל עלייך?
03/08/2016 | 21:23
41
כי מה שתיארת זה לא בדיוק תוכנה קטנה.
את יכולה להשתמש ב zapier לדוגמא שהיא יחסית קלה לשימוש, יחסית זולה לחודש ויש לה בערך כל אינטגרציה שתרצי עם כל שירות שהוא.
לצפיה ב-'ובכן'
ובכן
04/08/2016 | 10:56
52
מעבר לכך שהכי קל יהיה לפתח איזה עמוד ASPX קטן עם SQL קטנטן ואז כולם ניגשים דרך הדפדפן, לגבי שליחת המיילים, אם זה מחוץ לארגון תשתמשי בנותן שירות חיצוני או שיחסמו אותך בשניה

חם בפורומים של תפוז

בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

בעלי מקצוע

אפיקי חכמה בע
אפיקי חכמה בע"מ
פורום מחשבים ניידים
פורום מחשבים ניידים
יחודי - גאג'טים ומוצרי ריגול ואבטחה
יחודי - גאג'טים ומוצרי

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ