לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
הסתרת שרשור מעל 
עדכן
פורום תכנות net.
בשנת 2002 השיקה מיקרוסופט טכנולוגיה חדשה, NET. היה חוסר במקום בו ניתן לשאול שאלות בנושא NET. בארץ, ולכן הוחלט לפתוח את פורום זה. 
פורום NET. (שנחשב כיום לפורום המוביל בארץ) הוא המקום בו יכולים מפתחים לשאול שאלות ולנהל דיונים בנושאים שונים.  לפני ששואלים בפעם הראשונה, יש לקרוא את תקנון הפורום.
 
 
 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום תכנות net.

בשנת 2002 השיקה מיקרוסופט טכנולוגיה חדשה, NET. היה חוסר במקום בו ניתן לשאול שאלות בנושא NET. בארץ, ולכן הוחלט לפתוח את פורום זה. 
פורום NET. (שנחשב כיום לפורום המוביל בארץ) הוא המקום בו יכולים מפתחים לשאול שאלות ולנהל דיונים בנושאים שונים.  לפני ששואלים בפעם הראשונה, יש לקרוא את תקנון הפורום.
 
 
 
הוספת הודעה

צרף
תמונה וידיאו קובץ
קבצים המצורפים להודעה

כפתור ב MVC
05/05/2016 | 10:05
1
16
שלום לכולם ,
אני מפתח את האתר הראשון שלי ב MVC  
אני מנסה להוסיף כפתור הרשמה לדף ה login
מקבל שגיאה(warning) ש Unterminated string constant
מצורף צילום מסך של ה view

הערה לפני שהוספתי xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" בתג ה html  כל תגי ה Html היו עם (warning)

אשמח לעזרה
דוד


אתה לא יכול לחבר את זה בצורה כזאת
06/05/2016 | 16:33
3
כי האירוע onclick מתבצע בצד של הדפדפן, ו @Url מתבצע בצד השרת. ברגע שאתה פותח מחרוזת עם גרש בודד, מבחינת VS אתה רוצה שהוא יעתיק בדיוק את מה שכתבת בלי לשנות, וכתוצאה מכך, הגרשיים לאחר מכן מהווים מבחינתו סגירה של onclick ואז יש מחרוזת שנשארת פתוחה כביכול.
 
תפריד את זה ל 3 חלקים - חלק ראשון כל מה שלפני @Url, חלק שני ה @Url עצמו, וחלק שלישי כל מה שנשאר.
זה אמור להיראות משהו כזה:
 
onclick="location.href='" + @Url.Action(...) + "'"
 
(שים לב לגרשיים, זה גרש בודד עטוף בגרשיים)
 
"העוקץ הניגרי" - או עוקץ מסוג חדש
03/05/2016 | 14:33
1
54
זה מה שקיבלתי, מה דעתכם
חמוד.
03/05/2016 | 16:19
33
כמובן לסרב ולחסום. ולשנות את הסטינג בסקייפ ככה שרק אנשים שבקונטקט ליסט יכולים ליצור קשר איתך.
אחזור מידע לפי 2 קרטריונים - כיצד לתכנן נכון
03/05/2016 | 11:32
1
25
יש טבלה בשם Persons ו SP אחד בשם GetPersonDetails שמקבל PersonId ומחזיר את המידע אודות ה Person.
אני רוצה לבנות פונקציית BL נוספת שתאפשר לאחזר מידע אודות ה Person לפי Email במקום PersonId.
אני מתלבט בין מספר אפשרויות:
1. להשתמש באותו SP, לאפשר לו להציג מידע לפי מספר או לפי EMAIL (כמובן שאעביר NULL במקום הפרמטר החסר).
הייתרון - קוד במקום מרכזי ללא שכפול.
חיסרון - ביצעוים (Statistics וכו' ) ברמת ה SQL וקוד מסורבל יותר.
2. ליצור שירות ביניים (SP ו BL FUNCTION) נוספים שיאפשרו לקבל את ה personId לפי Email ואז להשתמש ב personId שקיבלתי ולהעביר לפונקציה המקורית.
ייתרון - קוד מרכזי (ללא שכפול לוגיקה), מסודר וברור יותר.
חיסרון -  2 גישות ל DB (אחת כדי לקסל את ה Person Id והשנייה כדי להביא את ה Person Details).
3. לשכפל את ה SP וליצור שירות (SP ו- BL) חדש למטרה זו.
חיסרון - שכפל קוד.
ייתרון - ביצועים.

מה דעתכם? איך אתם בד"כ עושים זאת ולמה?
כמובן ש Dynamic SQL לא בא בחשבון.
כמו כל דבר זה תלוי
03/05/2016 | 13:38
14
3 לא בא בחשבון כי תצטרך להחזיק נעילה שתיהיה על 2 פעולות.
 
הייתי הולך על 1.
יש מספיק SWITCHES שיכולים להגיד ל SQL , כן לעשות אופטימיזצית אינדקסים למרות שהעברת NULL. ( שיהיה עדין SEEK ולא SCAN)
דיברנו על זה פה בזמנו
וכמו תמיד , הכל צריך למדוד.
צריך להריץ ולנסות ולראות איפה צוואר הבקבק - אם בכלל
גלילה עוברת למסך התחתון אחרי הודעת אישור
02/05/2016 | 12:30
22
שלום לכולם,
יש לי בעיה כזאת ב view שבו אני פותחת בעזרת $ modal.open חלון שנפתח מלמעלה, כאשר אני לוחצת על הכפתור שאמור לסגור אותו ולפני כן מבקשת אישור בעזרת קוד כזה: <p><font><font>bootbox.confirm(message, </font></font><font><font><font>function</font></font></font><font><font> (result) {</font></font></p> <font><font> </font></font> <p><font><font><font>if</font></font></font><font><font> (result) {</font></font></p>
כאשר לא קיבלתי אישור <font>result אני אמורה להשאר בחלון הפתוח מה שאכן קורה. אבל הגלילה והפוקוס עוברים לחלון שמתחתיו.</font>
<font>איך ניתן למנוע את הברדק הזה?</font>
<p> </p>
 
קבצי resx צריכים להיפתח כקובץ קוד
25/04/2016 | 11:51
1
24
שוב שלום,
 
קבצי resx נפתחו בהצלחה בויזואל סטודיו. בשורות התרגום מופיעות רק שורות מועטות ולא כל הטקסט של האתר.
עליי לפתוח את כל הטקסט על מנת לתרגמו. ככל הנראה, כדי לעשות זאת, יש לפתוח את הקובץ באותה תוכנה כשכל הקוד גלוי ושם לעבוד. מקש f7 לא עובד.
טבלת הקובץ נשארת כפי שהייתה עם כמה שורות וזהו. בבקשה, sos!
 
פתחת את הקובץ ב notepad כדי לוודא שאכן נמצאים שם כל התרגומים
25/04/2016 | 16:34
17
? אולי זה באמת חסר בקובץ
LongRunning בביצוע Task חדש?
23/04/2016 | 22:35
23
שלום לכולם,
אני רושם תוכנית קטנה של ביצע טסים בלוף מספר פעמים.
אני יודע שכשאני פותח Task חדש אז לא בהכרח נפתח Task  חדש וכיול להיות שטרד אחד מתבצע המספר Tasks וזה נקבע במנגנון פנימי.
הדבר מוביל אותי לשים LongRuning מתי שאני רוצה שה Task יתחיל מיד כי אני רוצה לקבל תוצאה כמה שיותר מהר.
דבר זה מוביל שהטרד נלקח לא מה Threadpoll. 
רציתי לדעת איך אתם רושמים את הקוד מתי שאתם רוצים להפעיל מספר Tasks במקביל ולקבל תוצאה מהר ככל הניתן.
האם LongRunning זוהי הדרך הנכונה (למרות שה Task עשוי לעבוד זמן קצר)
הכנתי תכונית לדוגמא:
    Task.Factory.StartNew(() =>
           {
               for (int i = 0; i < 10; i++)
               {
                   Task.Factory.StartNew((inter) =>
                   {
                       Console.WriteLine("Starting at thread: {0}", System.Threading.Thread.CurrentThread.ManagedThreadId);
                       Console.WriteLine("From pool: {0}", System.Threading.Thread.CurrentThread.IsThreadPoolThread);
                           System.Threading.Thread.Sleep(1000);
                       
                   }, i, TaskCreationOptions.AttachedToParent | TaskCreationOptions.LongRunning);
               }
           }).Wait();
           
הקוד הזה מתבצע תוך שניה אחת. כמו שצריך ומצופה. אך אם נאי מוריד LongRunning זה יכול לרוץ מספר שניות על אותו טרד.
 
פסח כשר ושמח
( לעמוד שלי בתפוז )
21/04/2016 | 10:49
5
גולשות וגולשים יקרים,
אנו רוצים לאחל לכם חג פסח כשר ושמח!
מי ייתן והאביב יביא עימו התחלות חדשות,
הנאות מתוקות והמון הפתעות מרגשות.

לקראת החג הכנו לכם מהדורה חגיגית וכשרה לפסח
של חם בתפוז.

את כל הקישורים לאייטמים בכתבה תוכלו למצוא (כמו בכל שבוע)
בעמוד הפייסבוק שלנו
 
חג פסח שמח!
OFF
19/04/2016 | 17:24
15
27
שאלה
19/04/2016 | 09:49
3
57
רציתי לדעת אני מקליד כתוב של מותג בינלאומי ,ושורת חיפוש בגוגל הוא מפנה אותי ומשנה לי את הכתובת לסניף בארץ?
האם נעשה כלפיי משהו שלא אוכל להגיע לאתר הבינלאומי?
תודה לכם
מסתמא REDIRECT חכם לפי IP
19/04/2016 | 18:04
2
24
היי
19/04/2016 | 18:27
1
29
לא הבנתי אשמח להסבר
שחום,
19/04/2016 | 20:42
162
עשה טובה, סע לשלום. תרמנו במשרד.
MS Project
18/04/2016 | 22:56
39
לקוח שלי צריך עזרה (בתשלום) ביצירת גאנט ב - MSProject, לא יצא לי לעבוד באופן אישי עם התוכנה ואין לי זמן בכלל להתעסק עם זה כגרע (אע"פ שאני מניח שזה לא סוף העולם) - והוא צריך די בדחיפות מישהו שמכיר היטב איך עובדים עם התוכנה שיקבל את המידע הרלוונטי (משימות/תתי משימות/עובדים/לוז) וייצור עבורו את הגאנט.
 
ליצירת קשר - shlomo@haravdotnet.co.il
OFF: OptimalPlus is looking for an Automation Team Leader
18/04/2016 | 12:10
28

Job Number:jb-196
Location:Holon, Israel
 
Job Description:
The ideal candidate is a quality driven Automation QA leader, with proven experience in shipping products and leading Automation processes. Responsibilities:
Manage Automation Core Engineering team, responsible for multiple product lines in agile environment
Program, Execute and Analyze the Automation infrastructure and test scenarios
Follow best-practices and automation QA methodologies as well as suggest new tools and ways to grow and improve in all aspects of Automation and Development
Lead cross automation activates and processes as Automation integration into a CI/CD environment
Work in close collaboration with interfaces as R&D, Product and Functional \ Performance QA teams
Develop and mentor individuals
 
Job Requirements:
At least 3 years of automation development experience
At least 2 years in managing Automation team
First degree graduate in Computer Science / Computer Engineering / similar degree
Experience in developing automation solutions
Experience with Test Automation Tools for different domains
Experience with object-oriented languages C# / Java
Experience in functional, UI, and data validation testing
Experience with Web-Applications testing
 
If interested, please forward your resume tooptimalplus@cvwebmail.com
האם כדאי לעשות קורס בתכנות או תואר
15/04/2016 | 01:17
1
38
אז ככה בן 22 ואני מתעניין  בנושא התכנות. ויש לי הרבה חברים שסיימו תואר או לקראת סיום ואומרים לי שהתואר לא מענין .אף מעסיק מה שמעניין אותם זה מה עשית ,מה נסיון מה יש לך להציג. בגלל כל הדבר הזה אני חושב אולי שאני דווקא צריך לעשות קורס מסיבי של שנה וחצי או כמה שיידרש שנטו יגע בתכנות ויתן לי נסיון של שעות כמובן עם תרגול רב בבית וייתן לי את הידע הפרקטי ופחות תיאורתי,ולדעת אם אעשה קורס מסיבי ואהיה טוב ואדע לבנות אפלקציות וכדומה יש סיבה שלא אתקבל למקום טוב? בגלל שאין תואר או שכבר היום התואר לא משנה רק הידע הפרקטי ומה עשית. והאם תפגע לי האפשרות להתקדם בלי תואר , תודה אם זה משנה אם אעשה תואר מתכנן לעשות רק בhit לא משנה הסיבות כרגע... תודה רבה לעוזרים ואם אתם מכירים מקומות שהקורס בהם הכי טוב אשמח לדעת אני מהמרכז.
תגלול למטה בפורום הזה, בפורום שפות תוכנה ובפורות עבודה בהיטק
15/04/2016 | 13:42
33
זה נושא שדשו אותו מעל ומעבר ובגדול דיי נמאס לדבר עליו.
 
הכל תלוי בך - אתה יכול להיות כריש ולעבוד ללא קורס או תואר או לקיצוניות השניה אתה יכול להיות בוגר אוניברסיטה ומתכנת ממוצע בלבד (אולי אפילו פחות)
האם פייסבוק הרג את תפוז?
12/04/2016 | 18:07
3
48
או שבעזרת היוזאביליטי הגרוע שלו הוא הרג את עצמו?
זה רק הפורום הזה שומם, או כל תפוז הולך וננטש?
כנס לפורום מתכונים, אני חושב שזה יענה לך על כל השאלות ביחד
13/04/2016 | 11:16
2
50
שזה אומר:
1. תפוז לא מת
2. זה לא בגלל הפייסבוק
3. אם יש מה לאכול אז פאק על היוזאביליטי
 
בכל מקרה, במה שנוגע לתכונת ודוט-נט, אני חושב שגם אם התעבורה פה ירדה, זה עדיין אחד המקומות הכי מוצלחים לקבל בו תשובה, ואחד הפורומים לתכנות עם האנשים הכי ידידותיים בארץ...
 
 
א. לא אומרים פאק על יוזאביליטי
13/04/2016 | 16:45
55
(ולא איכס על אוכל)
ב. אין לי זמן לפורום מתכונים. אני עסוק בללמוד להשתמש במק בוק החדש שלי. זה שאני כותב לך בעברית זה כבר הישג.
מאשרת את משפט המחץ האחרון
14/04/2016 | 17:23
44
בהחלט מסכימה שזה המקום וזו הפינה לכל שאלות הנוגעות לפיתוח דוט נט בפרט, אך ההקף הרבה יותר רחב.
מסדי נתונים, קליינט, ואפילו פלטפורמות שונות, כלים ורכיבים שונים.
 
האנשים כאן אנושיים ברמות שקשה למצוא, וכן ברמה מקצועית ונסיון שפשוט זה בית פיתוחי חמים שלא נמצא לו כל תחליף בשום במקום אחר. [נכון לאפריל 2016 ]
 
 
 
חם בתפוז
( לעמוד שלי בתפוז )
14/04/2016 | 14:16
8
סופ"ש נעים!
את כל האייטמים שבכתבה תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק שלנו-
זו לא מתיחה: זאמרין חינם!
03/04/2016 | 07:20
1
68
http://venturebeat.com/2016/03/31/microsoft-integr...

מיקרוסופט הכריזה על שילוב של זאמרין ב VS. כלומר בעצם הוא הופך להיות חינם.

אגב, אני גם בחינם לא מעוניין בדבר הזה, אבל בטח הרבה ישמחו.
שנתיים אחרי 1 באפריל אנשים עדיין כותבים "זו לא מתיחה"
03/04/2016 | 11:22
53
הרגת אותי עם זה
 
בכל אופן גם אני קיבלתי את המייל הזה ממיקרוסופט, וכמובן הצעד הזה היה די צפוי מתוך המדיניות הנוכחית של מיקרוסופט של הפצת פלטפורמת פיתוח איכותות בחינם (קומיוניטי אדישן) בנוסף לגרסאות בתשלום המיועדות לארגונים גדולים.
אני מתאר לעצמי שגם בזאמארין היתה הבנה מאד גדולה שיש להם שם עם המחירים של הפלטפורמה שלהם חסם בפני מתכנתים עצמאיים מצד אחד, ומצד שני שהם לא יוכלו באמת להנגיש את הפלטפורמה שלהם בחינם בלי לגרום לעצמם הפסדים או לפחות סכנת התרסקות, ובדיוק בשביל זה מיקרוסופט מצויינים בשבילם עם הגב הגדול והרחב שלהם.
 
אני לא יודע אם יצא לי להשתמש בזה בעבודה שלי, אבל אני בטוח אוריד את הגרסה החדשה של הסטודיו להתנסות בזה.
 
שבוע נפלא,
זיו
איך להתחבר לשרת FTPS ע"מ להביא קבצים
18/04/2016 | 13:05
7
28
שלום חברה,
 
אני צריך לגשת שלשרת FTPS ולא מוצא באימטרנט, יכול להיות שאני מפספס משהו?
גישה לFTP אין בעיה, אבל מה עם FTPS?
 
תודה על העזרה
בדיוק עכשיו עובד על משהו כזה
18/04/2016 | 13:24
6
37
משתמש בספרית https://sshnet.codeplex.com
יש לך בNUGET
 
כן יש לי
18/04/2016 | 13:27
5
22
תוכל להסביר לי בבקשה מה אני צריך לעשות?
 
מודה לך מאוד
זה בדיוק כמו FTP רק בפרוטוקול מאובטח
18/04/2016 | 14:22
4
22
1. אתה צריך להתחבר עם הCREDENTIALS
2. לבקש את הDIRECTORY LIST
3. להוריד קובץ \ להעלות קובץ  \ למחוק קובץ
פשוט צריך ספריה צד 3 כי הFRAMEWORK עצמו לא תומך בזה.
הספריה שהמלצתי עליה למעלה דיי עושה את העבודה
 
 
איך אני מתקין את SSH library
18/04/2016 | 14:40
3
18
1- איך אני מתקין מה שהמלצת לי (אני לא כל כך יודע מה לעשות עם מה שהורדתי)
2- תוכל לשלוח לי קוד דוגמא שלמה ששאמרת לי.
 
תודה אריק
דרך הNUGET הכי פשוט
18/04/2016 | 15:55
2
20
In Visual Studio, click Tools and then Extension Manager. Naviging to Online, find the NuGet Package Manager extension "sshnet"
and click Download. When installation is complete, close and re-open Visual Studio.
 
לא מצליח לעשות מה שאתה אומר לי, יש דרך אחרת?
18/04/2016 | 16:41
1
14
צירפתי צילום מסך.
 
תודה
מוזר.. תנסה דרך:
18/04/2016 | 17:07
15
TOOLS>>NUGET PACKAGE MANAGER>>MANAGE NUGET PACKAGE FOR SOLUTION
 
Autos and Locals Windows : לא מצליחה להוסיף
07/04/2016 | 00:25
1
46
שלום, אני מנסה לדבג תוכנית שכתבתי
וכדי לראות מה קורה להוסיף את החלונות שבכותרות

אני לא מצליחה להוסיף אותם נכנסתי דרך Debug / Windows
ופשוט לא קיים שם.

מהיכן אפשר להוסיף אותם?
הסתדרתי. למי שמעונין הפתרון כאן:
07/04/2016 | 09:29
43
קבלת צבעים מובילים באתר
04/04/2016 | 17:11
6
60
האם יש דרך לקבל את הצבעים המובילים באתר

לדוגמא צבע טקסט
צבע כותרת
צבע לחצנים וכד'

רעיונות למימוש יתקבלו בברכה
תודה
Suggestion
05/04/2016 | 08:43
5
54
1. Create job that iterates through the CSS and iterate all over the h1,h2,h3...
all text tags.
2. Make a dictionary
Key = Tag
Value =  Colour
  3. That way you will reduce the amount of the same colours.
  4. Reduce map with count the same tags (Find the same colour where the tags     count is bigger)
  5. Repeat the algorithm to others elements.
כן גם לי זה נראה פתרון
05/04/2016 | 09:52
4
39
אם כי לא הכי פשוט למימוש, וצריך מחשבה על אלגוריתמים של ניתוח הנתונים.
 
תודה
 
משהו פשוט יותר...
10/04/2016 | 22:19
3
24
לעבור על קבצי הCSS כמו בהצעה למעלה
ואז עבור כל CSS CLASS בעזרת JQUERY למצוא את מספר האלמנטים שעושים שימוש בCLASS הזה בעמוד משהו כמו:
 $(".BlueBg").length
 
זה צריך לתת תמונה כללית של הנראות הכללית של האתר מאיזה צבעים הוא מורכב
כמובן שאפשר לחשב את המידות  בשטח של האלמנטים בעמוד ולקבל תמונה טובה יותר כמה הנוכחות שלהם משפיעה..
מקווה שלזה התכוונת.
יותר פשוט
11/04/2016 | 10:16
2
24
להפוך את העמוד לתמונה ואז להריץ המון פתרונות (שכבר כתובים) שיתנו את הצבעים הדומיננטים.
 
בשיטה הזו גם התמונות באתר יבדקו ולא רק אלמנטים מה CSS.
מעניין..
11/04/2016 | 22:53
1
25
הרבה יותר ממעניין
12/04/2016 | 10:11
20
ועוד קוד פתוח.
 
 
אם כי זה לא כ"כ הדרישה שלי.
 
 
יצירת דפים לאתר קיים
04/04/2016 | 11:59
36
וקר טוב!

אני צריכה להוסיף דפים שיש בהם גם קוד אחורי לתוך אתר MVC קיים.

אין לי את הקוד מקור של האתר, רק DLLS, ודפי view.

יש לי אפשרות לשים את הקוד שלי ביחד עם הDLLS של האתר ולקרוא לדפים דרך הdomain הראשי?

זה התיעוד של האתר שלתוכו אני צריכה להוסיף את הקוד - http://docs.countersoft.com/developing-custom-apps...

תודה!!

שרה.
עבודה עם קובץ RESX לצורך תרגום אתר אינטרנט
04/04/2016 | 00:07
2
38
הי,

קיבלתי תיקיית קבצי RESX הכוללים בתוכם טקסט לאתר אינטרנט.
לפי המלצת הגולשים פתחתי אותו בויזואל סטודיו. המטרה היא לתרגם את הטקסט מאנגלית לעברית ולשמור את הקובץ באותו פורמאט בדיוק. כיצד ניתן לעשות זאת?
היכן מקלידים את התרגום לעברית בטבלה? בCOMMENTS? או שפשוט מוחקים את הטקסט באנגלית מקלידים במקומו כזה בעברית?
ולאחר שזה התבצע כיצד לשמור את הקובץ שוב בפורמאט RESX?

(צריך כמובן גם להקפיד שכיוון הטקסט יהיה מימין לשמאל בעברית בסוף.)
מצ"ב צילום מסך, כאשר הטקסט המחוק בשחור הוא טקסט המקור באנגלית.

המון תודה,
דנה
עניתי לך בדיוק על זה בפעם הקודמת ששאלת.
04/04/2016 | 01:03
1
20
כן ראיתי, סליחה. לא שמתי לב קודם. אז עניתי לך בפוסט הקודם.
04/04/2016 | 18:14
9
ENTITY FRAMEWORK - הרשומה הבאה והרשומה הקודמת
31/03/2016 | 22:41
5
59
לשם המחשה הטבלה שלי היא כזו
  ID	GUID	        TITLE	POSITION
1 Abvasfdidial Title 1 3
2 Lsdkfl3452979 Title 2 10
3 Lkdsjfasflkl Title 3 1
4 Sfljasdk54lkj Title 4 2
השאילתא
  cnx.Table()......OrderByDescending(c => c.Position).ThenBy(c => c.Id)
מה הדרך הנכונה לקבל את הרשומה הבאה ואת הרשומה הקודמת לפי המיון הספציפי כאשר יש לי את נתוני הרשומה הנוכחית
 
לדוגמא בטבלה לעיל
אני נמצאת ברשומה 4
ואני רוצה לדעת את הקודמת ואת הרשומה הבאה
הקודמת לפי המיון היא רשומה 1 והבאה היא רשומה 3
 
מה הדרך הטובה ביותר לבצע את זה?
 
תודה
אי אפשר
01/04/2016 | 03:45
1
41
לכתוב LINQ שיתרגם את זה למשפט SQL, אי אפשר. אי אפשר לכתוב פונקציות חלון בEF.
 
אבל אם מדובר במעט רשומות, אפשר לעשות Client side evaluation, דהיינו למשוך את כל הרשומות למערך מקומי ואז לעשות את זה.
דוגמא:
 var data = query.ToArray();
int i = 0;
var data2 = data.Select(x => new
{
   Key = ++i,
   x
});
 
query מייצג את השאילתה עם כל המיונים והקיבוצים וכו'.
המשפט הראשון פונה לדטהבייס ומושך את הרשומות למערך מקומי.
אחר-כך עוטפים את הרשומות ונותנים לכל אחת מספר סידורי, ואז אפשר למלא את מבוקשך.
SKIPWHILE
01/04/2016 | 07:02
31
לא בדקתי
 
אבל כאן ענו לי
 
בעיקרון זה לא אמור להיות הרבה רשומות ואז אמיין ואקבל אינדקס ואמצא את הקודם והבא
בכל מקרה יש כאן איזשהו פתרון שאבדוק יותר מאוחר
 
 
תודה
 
 
 
לא קשור ל EF
01/04/2016 | 20:21
31
אבל SQL 2012 הכניסו LAG LEAD
שזה בדיוק מביא את הרשומה הבאה והקודמת
שוב ל, לא קשור ל EF , סתם בשביל שתדעי שקיים
אפשרי אבל לא בEF
03/04/2016 | 00:35
24
הנה שאילתא שתביא לך את הTITLE של השורה הקודמת והבאה:
כמו שאמרו לך אין דרך לעשות את זה בEF.
 select *,lag(title) over(order by position desc)prev_title
   ,lead(title) over(order by position desc)next_title
from table
 
 
לא בטוח אבל אולי עם Aggregate
03/04/2016 | 14:01
9
עבודה עם קבצי RESX
31/03/2016 | 10:42
5
37
הי קיבלתי פרוייקט תרגום של אתר בתוך קבצי RESX.

אני מנסה לפתוח אותם בדרים וויוור. הם נפתחים אבל אין שום תצוגה מקדימה לאתר וכל האופציות לתצוגה מנוטרלות. אשמח לדעת מהם השלבים לעבוד עם קובץ כזה על מנת לתרמו ולסגור כמו שצריך

המון תודה
הדרך לפתוח קבצי resx היא בעזרת visual studio
31/03/2016 | 15:57
2
25
של חברתנו האהובה מיקרוסופט. את יכולה להוריד את הגרסה החינמית כאן:
 
האופציה השמאלית, visual studio community
ואיתו את פותחת את הקבצים ועובדת עליהם.
מי שנתן לך את הקובץ לתרגום לא ידע להגיד את זה? איזה אנשים.
בכל מקרה הדרך המקובלת לעשות את היא שאת מקבלת קובץ אחד, בדרך כלל זה יהיה האנגלית. והוא כולל זוגות של ערכים. קוד וערך. לדוגמה
btnSave   Save
btnCancel Cancel
 
את מעתיקה את הקובץ לשם אחר, ובו את עושה את התרגום. הקוד ישאר זהה, והמילה תהיה המתורגמת.
btnSave   SaveInOtherLang
btnCancel CancelInOtherLang
 
אני מקווה שהצלחתי איכשהו להסביר את זה.
 
תודה:) חושבת שהבנתי אבל לא עד הסוף
04/04/2016 | 04:12
1
17
הי, אם אני פותחת את הקובץ בויזואל סטודיו אני רואה טבלה ולא קוד ולכן די קשה להבין עדיין היכן הערכים שכתבת. ואם אני משנה את הטקסט בטבלה מאנגלית לעברית, הוא הופך כיוון.
 
בדרים וויבר אני רואה את הקוד אבל הטקסט גם משנה כיוון בעברית מין הסתם....
שלבים לביצוע
04/04/2016 | 19:22
235
1. העתיקי לקובץ חדש. save as
2. אנחנו עובדים על החדש. בישן לא נוגעים.
3. בחדש אנחנו מעדכנים את ה value, אותם ערכים שמחקת בציור. כותבים עליהם את הערכים המתורגמים.  בשדה name אנחנו לא נוגעים. זה צריך להשמר כמו בקובץ המקורי.
4. שמרי את הקובץ, ושלחי ללקוח.
זה xml
01/04/2016 | 03:53
1
29
שנה את הסיומת לxml ואז תפתח אותו בכל עורך xml או טקסט.
הנה קובץ resx פשוט, הוא ארוך כי הוא כולל הערה ארוכה וגם את הסכמה.
 
הערכים נמצאים בסוף.
 
עניין הסיומת
04/04/2016 | 04:14
15
פתחתי בדרים וויבר ושמרתי כ-html.
העניין הוא שבסוף על הלקוח לקבל את הקובץ באותו פורמאט בדיוק כפי ששלח אותו אליי-RESX. השאלה איך שומרים אותו בRESX חזרה. 
חוזרים לשאלות node
31/03/2016 | 19:01
2
48
node.js  mongodb, mongoose

אני מייצר רשומות עם תאריכים שאני מכתיב.
חלק מהם תאריכים שאני בונה ממש משנה, חודש, יום, וכן הלאה.
וחלק מהם הם הזמן הנוכחי  date.now
בשני המקרים הזמן שאני מגלה ברשומות בדטהבייס, מוזזים מהזמן האמיתי שלי ב 4 שעות. ונשאלת השאלה: wtf?

אני חושד שזה קשור לאזורי זמן, UTC, ודברים כאלה כלומר, אני צריך למצוא את אזור הזמן שלי, ובזמן השמירה, להגיד
לא סתם 9 בערב, אלא 9 בערב שעון טורונטו .
איך עושים את זה? אין לי מושג.
וזה אומר שלכל יוזר אני גם צריך לדעת באיזה אזור זמן הוא?
מחפש ב SO ולא מוצא דברים רלוונטיים. אם יש לינקים או תובנות כלשהן, אשמח.

לא ספציפי לNODE
31/03/2016 | 21:42
1
31
אבל באופן כללי בכל פעם שאני עובד עם זמנים אני שומר אותם בUTC, ואז ממיר בUI למה שאני צריך.
אם זה משהו קבוע, אז זה קבוע, אם זה לפי משתמש אני שומר לכל משתמש את האיזור זמן שלו, ובUI מציג לפי האיזור זמן של המשתמש המחובר.
 
ככה זה תמיד משאיר את האפשרות לעבור לאיזור זמן אחר בקלות.
צדקת. זה בדיוק מה שקורה.
04/04/2016 | 03:37
19
אני יוצר פגישה שמתחילה ב 4 אחה"צ. שולח אותה לשמירה במונגו. הוא שומר את הרשומה עם ערך של מה שאצלי 4, אבל ב UTC (גריניץ או מה שזה לא יהיה). וזה יוצא 8 בערב, 4 שעות אחרי. בקריאה, אני צריך להמיר את התאריך הזה לפי אזור הזמן של המשתמש. אם הוא באותו אזור, זה יחזור להיות 4 אחה"צ. אם זה אזור אחר, הוא יקבל את הזמן הנכון בשבילו. זה קצת עבודה והתעסקות, אבל בעצם פותר בעיה רצינית.
שמירה כדף הבית
31/03/2016 | 12:10
5
38
אני מקווה שאני במקום הנכון
יש למישהו או מישהי את הקוד לשמירת עמוד html כדף הבית?
חפשי בפורמים משנות ה90
31/03/2016 | 13:41
4
20
אחרי הסעיף של MARQUEE
31/03/2016 | 14:23
3
22
אל תשכח את blink
31/03/2016 | 18:35
1
19
חחחחח וואו שכחתי מזה
31/03/2016 | 19:09
14
03/04/2016 | 11:49
5
git ביטול commit לא מצליח לי
29/03/2016 | 08:34
9
30
הנושא כזה
 
בטעות ניסיתי להעלות משקל גבוה יחסית של קבצים שכוללים סרטים דרך גיט
המדובר בכללי על 256 מגה
בפועל לאחר הרבה זמן התקבלה שגיאה שאחד הקבצים חורג מ50 מגה וקיימת שגיאה
 
מאז כל הנסיונות שלי לבטל את הcommit לא עובדים
 
ניסיתי עם RESET, REVERT שום כלום
 
אשמח לדעת איך אפשר לאכוף את הביטול
git reset --hard <hash>
29/03/2016 | 09:12
1
18
לא?
לא זה ממש לא עובד
29/03/2016 | 09:46
23
ניסיתי 1000 פעמים לצערי
 
יש את אותו עניין יחסית
ויש הפנייה לכאן
שזה לדעתי הפתרון
 
אבל אני רוצה לבטל את הcommit  שקיים עכשיו ולא את כל ההיסטוריה
 
אני קצת חוששת
האם
git filter-branch --tree-filter 'rm -rf vendor/gems' HEAD
 
מוחק רק את הcommit האחרון?
איך אפשר למחוק לפי HASH? שלא אמחוק את הכל.
פשוט תמחקי את ה branch
29/03/2016 | 18:02
19
ותצרי אחד חדש on top of the remote branch
...
29/03/2016 | 22:43
5
18
1. זו הסיבה שצריכים לעבוד בתצורת פיצ'רים.
2. עשית commit או commit + push?
אם עשית קומיט בלבד - אפשר פשוט למחוק את הבראנץ' במחשבך ולהוריד מחדש.
אם עשית push זה קצת יותר מסובך..
כן המדובר על push שבוצע
30/03/2016 | 00:55
4
21
והיו בעיות במהלך הpush וזה נשאר תקוע באמצע
 
רעיונות לכזה מצב?
מה זאת אומר תקוע באמצע?
30/03/2016 | 08:42
3
19
זה הגיע לרפוזיטורי המרכזי? (יעני מישהו אחר כבר רואה את השינויים בשרת)
או שזה עדיין אצלך על המחשב בגדר commit שלא הצלחת לעשות לו push?
 
בכל מקרה תעבור על ה troubleshooter הזה, אולי תוכל להגיע לפיתרון טוב.
לא הגיע לרפוזיטורי המרכזי
30/03/2016 | 18:29
2
14
אבל בכל מקרה לא הצלחתי לבטל
 
פתרון של משיכת החומר מחדש פתרה לי את הנושא
 
למרות שמאוד מוזר לי שלא הצלחתי לבטל את הCOMMIT שבוצע
זה נראה צורך די טריוואלי
 
 
תודה בכל מקרה
אם לא הגיע לריפוזיטורי בשרת
30/03/2016 | 21:17
15
זה אומר שהpush לא הצליח - וכל מה שהיית צריכה לעשות זה למחוק את התיקיה ולמשוך מחדש.
באמת מוזר
30/03/2016 | 21:31
14
היה אפשר לעשות revert או strip ל commit הזה, לא ברור מה קרה אצלך שם
c#- datagridview+excel
28/03/2016 | 19:46
1
33
היי,
אני מחפשת דרך לערוך נתונים באקסל דרך datagridview, מישהו יודע איך??
תודה :)
יש פה כמה עניינים שצריך לתת עליהם את הדעת
29/03/2016 | 11:04
33
קודם כל מבחינת ריבוי משתמשים - זה לא יעבוד ואם זה דרישה או יהיה דרישה, אז יהיה צריך להעביר את הנתונים לבסיס נתונים מסודר (אסיוקאלי או לא-אסקיואלי אבל אחד שיודע לנהל נתונים)
 
דבר שני לגבי האקסל עצמו - אקסל יכול להכיל גם שמות, טבלאות, נוסחאות ועוד הרבה דברים, צריך לוודא שאת הדברים האלה לא צריך, כי אחרת זה יעשה בלאגן
 
דבר שלישי, שקשור גם לסעיף הקודם, יש קומפוננטות ייעודיות להצגת אקסלים בגריד, שיודעות גם לטפל בהמון פיצ'רים של אקסל כמו צבעים, נוסחאות, והשד יודע מה, צריך לבדוק את הקומפוננטות האלה בהקשר של המחיר שלהם, היכולות שלהם מול הדרישות והמוניטין שלהם בשוק (קוד פתוח וחברות חדשות לא הייתי לוקח לרכיבים כאלה, הם מורכבים מאד וצריך לקחת של חברה ותיקה ומוצר ותיק)
 
דבר רביעי, לא נכתב כלום על פלטפורמת היעד, WPF זה סבבה ויש מלא, WinForms ו-WebForms יש בטח גם די הרבה, MVC גם אבל אז גם יש הרבה דברים לבדוק על הקשר בין הסרבר לדפדפן
 
ואחרון חביב: צריך גם לוודא עניינים של גרסאות, הפורמטים הישנים של אקסל הם בינאריים לגמרי, החדשים הם קבצי ZIP שיש בתוכם קבצי XML ולא כל הרכיבים תומכים בכל הגרסאות
 
בברכה,
זיו
תכנון מערכת משימות
27/03/2016 | 00:24
2
51
היי
אני בונה מערכת ניהול משימות (ERP) על גבי mvc ומחפש מידע על הלוגיקה המומלצת לשמירת משימות חוזרות למשימות חד פעמיות\שבועיות\חודשיות עם אפשרות הגדרת חזרות.
האפשרויות מאוד דומות לזה של החזרות באירועי יומן גוגל, מצורפת תמונה משם.
 
בתכלס' החלק שהכי מטריד אותי זה תכנון המסד נתונים, כיצד יוצרים את הגמישות לשמור את סוגי החזרות השונות (ימים בשבוע\בחודש\בשנה) בלי להעמיס עם שדות מסורבלים לכל מצב בנפרד.
למה לא להשתמש במשהו קיים כמו אאוטלוק או גוגל שיש להם תמיכה?
30/03/2016 | 12:54
1
6
בהמשך ידרשו אפשרויות נוספות שלא קיימות שם
30/03/2016 | 19:11
14
וכן נושא המשימות עומד להיות חלק מהותי בכל תכנון מערכת הניהול
חם בפורומים של תפוז
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
פורום קידום אתרים
פורום קידום אתרים
פורום מחשבים ניידים
פורום מחשבים ניידים
יחודי - גאג'טים ומוצרי ריגול ואבטחה
יחודי - גאג'טים ומוצרי
מקרא סימנים
בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ