לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן

פורום תכנות net.

בשנת 2002 השיקה מיקרוסופט טכנולוגיה חדשה, NET. היה חוסר במקום בו ניתן לשאול שאלות בנושא NET. בארץ, ולכן הוחלט לפתוח את פורום זה. 
פורום NET. (שנחשב כיום לפורום המוביל בארץ) הוא המקום בו יכולים מפתחים לשאול שאלות ולנהל דיונים בנושאים שונים.  לפני ששואלים בפעם הראשונה, יש לקרוא את תקנון הפורום.
 
 
 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום תכנות net.

בשנת 2002 השיקה מיקרוסופט טכנולוגיה חדשה, NET. היה חוסר במקום בו ניתן לשאול שאלות בנושא NET. בארץ, ולכן הוחלט לפתוח את פורום זה. 
פורום NET. (שנחשב כיום לפורום המוביל בארץ) הוא המקום בו יכולים מפתחים לשאול שאלות ולנהל דיונים בנושאים שונים.  לפני ששואלים בפעם הראשונה, יש לקרוא את תקנון הפורום.
 
 
 
הוספת הודעה

צרף
תמונה וידיאו קובץ
קבצים המצורפים להודעה

לצפיה ב-'ה-DB נמחק כל כמה שבועות'
ה-DB נמחק כל כמה שבועות
25/09/2016 | 00:58
3
31
העליתי אתר קניות לדוגמא שעשיתי(נבנה בASP.NET) בשרת חינמי של חברת SOMEE.COM,הכל עלה יפה אבל רק לתקופה קצרה אחרי  כך כשאני נכנס לכתובת האתר של החנות מופיעה שגיאה "‏לא ניתן היה למצוא את כתובת ה-DNS של השרת" כשאני נכנס לצד הניהול ב-CPANEL אני מגלה שה-DB שלי לא קיים כאילו לא הכנסתי אותו בכלל ואז שוב אני צריך להעלות אותו מחדש ואחרי כמה שבועות שוב חוזר הסרט..למישהו יש פתרון או מבין מה הבעיה?
לצפיה ב-'שכחתי לציין'
שכחתי לציין
25/09/2016 | 01:12
2
26
שלפעמים ה-DB נשאר אבל כל הקבצים של האתר עצמו נמחקים כולל השם דומיין,זה משהו הזוי אולי החברה הזאת על הפנים,במקרה כזה אם אתם יכולים להמליץ על שרת אחסון חינמי תקין שמיועד ל-ASP.NET אשמח לשמוע,תודה.
לצפיה ב-'איך העולם עובד לדעתך?'
איך העולם עובד לדעתך?
25/09/2016 | 07:46
1
28
האם נראה לך הגיוני שאתה תפתח אתר קניות, תמכור סחורה ותרויח כסף, ומישהו ישלם עבור השרת שלך, התעבורה, החשמל, האינטרנט, יספק לך אנשי תמיכה, כל זה חינם? איך זה צריך לעבוד? האם את הסחורה באתר שלך אתה מספק בחינם?
לקחת שרת חינם, קיבלת שירות על הפנים. זה מאד הגיוני. תשלם עבור משהו איכותי, נקווה שתקבל משהו יותר טוב.
לצפיה ב-''
26/09/2016 | 16:46
9
מה גם שהיום הדברים הללו הולכים ונהיים פחות ופחות יקרים
לצפיה ב-'TESTING לאפליקציית WPF'
TESTING לאפליקציית WPF
20/09/2016 | 00:25
29
ההיכרות שלי עם הTESTING די חלשה
 
קיימת לי דרישה ליצור איזושהיא אפליקצייה שמבצעת TESTING לאפליקצייה אחרת שפותחה בWPF
 
נתנו לי המלצות על רכיב TELERIK
 
 
אשמח לדעת מה הדרך הטובה והפופלרית ליצור TESTING לאפליקציית WPF.
 
תודה
לצפיה ב-'חיבור לשרת exchange מרוחק'
חיבור לשרת exchange מרוחק
15/09/2016 | 17:44
19
שלום לכולם,
 
מה ה best practice לבעיה הבאה:
 
אני צריך לגשת לשרת 2010 exchange server מרוחק ולקבל ממנו מידע, למשל רשימת אנשי קשר של יוזר מסוים.
כל הדוגמאות שראיתי באינטרנט של שימוש ב EWS Managed API 2 מתייחסות לגישה לשרת הנמצא ברשת מקומית (באמצעות AutodiscoverUrl ) ולא לשרת מרוחק.
 
תודה מראש על העזרה!
לצפיה ב-'עזרה באנגולר'
עזרה באנגולר
14/09/2016 | 16:25
3
53
אני מחפש איך עושים משהו כזה:
יש לי טבלה עם שמות פריטים וכפתורי הוספה הסרה וכו..
מה שאני מחפש זה דוגמא למקרה שאני לוחץ על הוספה , שם הפריט בשורה בטבלה יתווסף לרכיב טקסט במקום אחר במסך..

תודה מראש


לצפיה ב-'לא ממש מבין את הבעיה'
לא ממש מבין את הבעיה
15/09/2016 | 08:52
2
29
אתה לוחץ על כפתור, ועושה בו פעולות, מה הבעיה באותו הרגע להוסיף עוד פעולה?
אולי זה יעזור לך?
או זה?
 
לצפיה ב-'אני אנסה למקד'
אני אנסה למקד
15/09/2016 | 11:30
1
33
יש לי טבלה כמו שציינתי קודם כשלכל שורה יש כפתור שמאפשר להוסיף את הפריט לרשימה
בתוך שדה ... וזה צריך הראות כמו בתמונה שצרפתי.
 
השאלה איך אני מציג את זה כמו בתמונה..
 
לצפיה ב-'תחפשי בגוגל'
תחפשי בגוגל
20/09/2016 | 16:57
13
multi-select angular
יש כמה ספריות בנושא. אני לא זוכר מה הכי טובה ואני ודאי לא יודע מה הכי עדכני.
לצפיה ב-'שימוש בלוקאל דטבייס במחשב אחר'
שימוש בלוקאל דטבייס במחשב אחר
07/09/2016 | 20:16
3
47
בניתי פרויקט בווינדוס פורם שמתבסס על לוקאל דטבייס של SQL SERVER.
כשאני מנסה להפעיל את התוכנה במחשב אחר שהוא לא המחשב שלי, התוכנה לא מוצאת את הקובץ של הדטבייס.
איך אפשר לפתור את זה?
לצפיה ב-'לוודא שהקובץ שם באותו נתיב?'
לוודא שהקובץ שם באותו נתיב?
12/09/2016 | 10:07
26
ואותה גרסת SQL?
אותו DB ?
אותו CONNECTION STRING?
לצפיה ב-'לוקל זה לוקל'
לוקל זה לוקל
15/09/2016 | 01:54
14
הוא לא נמצא על המחשב השני כי הוא היה רק במחשב הראשון.
בכל אופן על מנת שנוכל לתת תשובות יותר מועילות. נשמח אם תגיד באיזה דטהבייס אתה משתמש (MSSQL, MYSQL, ORACLE או כל דבר אחר), תעלה את הודעת השגיאה וכל מידע אחר שיש לך.
לצפיה ב-'connectionstring'
connectionstring
17/09/2016 | 20:15
9
אם הבנתי נכון
שצריך להעביר את הקבצים שבדרך כלל נמצאים בסיפריית data
בספריה שלך גם כן בשם
 mdf ועוד משהו ללוגים
לצפיה ב-'שגיאת 502 בהעלאת קבצים לS3'
שגיאת 502 בהעלאת קבצים לS3
05/09/2016 | 17:18
28
יש לי קבצים גדולים (לא מידי גדולים בסביבות 200 מגה) שאני מעלה אותם לS3 מתקבלת שגיאה של 502

מישהו נתקל בזה אולי משהו בהגדרות הS3

תודה
לצפיה ב-'NullReferenceException על מתודה שמחזירה Task'
NullReferenceException על מתודה שמחזירה Task
04/09/2016 | 10:56
6
34
שלום לכולם.
יש לי בעיה שאני משתגע ולא מצליח להבין מאיפה זה מגיע.
יש לי מתודה שמחזירה Task ועליה אני עושה ContinueWtih.
זה נראה משהו בסגנון:
     public async Task UpdateBlaBlaAsync(IEnumerable<SomeClass> list)
       {
           await Task.Run(() =>
           {
               if (list == null || !list.Any())
                   return;
               DoSomething...
           });
       }
 
 
מצד שני יש לי Instance ל Class של מתודת ה Task וזה הקוד שמשתמש בו:
          Task updatedTask = null;
         if (list.Any())
           {
               updatedTask = myClass.UpdateBlaBlaAsync(list);
               updatedTask.ContinueWith((t) =>
                   {
                       //logg it or something
                   }, TaskContinuationOptions.OnlyOnFaulted);
           }
       }
 
מדי פעם, נניח פעמים שלוש ביום (וזה נקרא אלפי פעמים) נזרק לי NullReferenceException על השורה של ContinueWith. 
אני לא מבין למה זה קורה. ניסיתי לחפש ולבדוק ואני ממש אובד עצות.
אשמח לעזרה.
תודה.
לצפיה ב-'מממ'
מממ
04/09/2016 | 11:18
5
29
UpdateBlaBlaAsync לא מחזיר NULL ,זה בטוח
היא גם לא יכולה , היא מחזירה TASK שבעצם מחזיר כלום
זה שזה נופל על השורה של CONTINUE  , לא אומר ש UPDATETASK נוא NULL
 
זה גם יכול להגיד שהקוד בפנים יוצר שגיאה
 
תעלה עוד קוד
האם יש עוד THREADS שנוגעים בליסט ?
 
לצפיה ב-'נראה לי מצאתי... זה יכול להיות?'
נראה לי מצאתי... זה יכול להיות?
04/09/2016 | 13:37
4
36
אין עוד טרד שפונה לליסט. 
כשאני חושב על זה...
בתוך ה ContinueWith אני רושם לוג.
אני משתמש ב Log4Net. יכול להיות מצב שיש גישה לאותו Instance גם מה ContinueWith וגם מטרד אחר.
אפשר שזמן שנזרק Exception ה ContinueWith מנסה לרשום ללוג ובואתו זמן טרד אחר גם פונה לרשום ללוג.
אני אעשה Factory ל ILog.
זה הקוד שיש:
    Task updatedTask = null;
         if (list.Any())
           {
               updatedTask = myClass.UpdateBlaBlaAsync(list);
               updatedTask.ContinueWith((t) =>
                   {
                        _log.Error("Error while update.", t.Exception);
                   }, TaskContinuationOptions.OnlyOnFaulted);
           }
       }
 
לצפיה ב-'למה continueWith ולא await?'
למה continueWith ולא await?
04/09/2016 | 15:32
3
26
וגם שים לב שבמקביל אף אחד לא מאפס לך את _log או את list
כלומר תעשה לעצמך קוד שבודק לפני את שתיהם בסביבה מקומית.
 
אני נוטה גם לגשת ל loggers עם אופרטור .? כדי למנוע סיכוי שהוא null ובגלל זה התוכנה שלי תקרוס
לצפיה ב-'כי await אני יכול להשתמש '
כי await אני יכול להשתמש
04/09/2016 | 19:57
2
22
רק שהמתודה שלי היא Async. במקרה הזה המתודה שקוראת ל UpdateBlaBlaAsync היא סינכרונית, הכוונה היא void Foo()
לכן כשאני מקבל Task אני משתמש ContinueWtih.
אלא אם אני אלמד תראה לי משהו אחר.. שאני לא עושה משהו טוב...
לצפיה ב-'מה שאני חושש ממנו במצבים כאלה'
מה שאני חושש ממנו במצבים כאלה
04/09/2016 | 23:03
1
26
של פעולה אסינכרונית שרצה בקונטקסט סינכרוני זה החוסר וודאות בחזרה של הפעולה האסינכרונית, אף אחד לא מבטיח שמישהו מחכה לה בצד השני.
מה שקורה בפעולות אסינכרונית זה שהביצוע ממשיך ולא ממתין לסיומה הcode flow שלך ממשיך הלאה. בינתיים מה שיכול לקרות הוא שהstate שאתה מניח שהוא נכון (לצורך העיניין שעדיין יש reference ל logger) כבר לא נכון.
 
בכללי אני נוטה להמנע מפעולות אסינכרוניות שהן בעלות closure על מי שמריץ אותן, ולו רק כדי להמנע מהצ'אנס של האחד למיליון שכשהפעולה האסינכרונית תנסה להתבצע הclosure לא יהיה בstate שמתאים לביצוע ה continuation.
 
 using System;
using System.Threading;
using System.Threading.Tasks;

namespace RunAwayContext
{
   class Program
   {
       static void Main()
       {
           var w = new WorkerClass(new DummyLogger()); // some worker with some poor console logger
           var d = new DummyClass {DummyString = "test"}; // some data to work with
           w.RunSomethingForMe(d); // run the worker with the data
           d.DummyString = null; // d's state change

           new CancellationTokenSource().Token.WaitHandle.WaitOne(TimeSpan.FromSeconds(1));
           Console.WriteLine("bye bye");
       }
   }

   public class WorkerClass
   {
       readonly DummyLogger _logger;

       public WorkerClass(DummyLogger logger)
       {
           if (logger == null) throw new ArgumentNullException(nameof(logger));
           _logger = logger;
       }
       public void RunSomethingForMe(DummyClass dummy)
       {
           var task = ShouldFailAtSomePoint();
           task.ContinueWith(t =>
           {
               _logger.Log(dummy.DummyString.ToLower());
           }, TaskContinuationOptions.OnlyOnFaulted);
       }

       private async Task ShouldFailAtSomePoint()
       {
           await Task.Delay(TimeSpan.FromMilliseconds(20));
           throw new Exception();
       }
   }

   public class DummyClass
   {
       public string DummyString { get; set; }
   }
   public class DummyLogger
   {
       public void Log(string s) => Console.WriteLine(s);
   }
}
 
לצפיה ב-'אתה צודק. אני מודע לזה'
אתה צודק. אני מודע לזה
07/09/2016 | 19:06
18
ומגן מפני זה איפה שצריך.
והבעיה נפתרה. זה היה פניה ל Class שהוא לא Thread-Safe
לצפיה ב-'מישהו עבד עם SIGNALR , IUserIdProvider ?'
מישהו עבד עם SIGNALR , IUserIdProvider ?
02/09/2016 | 20:00
33
לצפיה ב-'מתקן כסף עם חיבור למחשב'
מתקן כסף עם חיבור למחשב
30/08/2016 | 07:00
5
70
כחלק מתוכנה (WPF) שאני מפתח, התבקשתי על ידי הלקוח לאפשר קבלת כסף מזומן, 
כל החיפושים שלי ברשת על מכונות לקבלת מזומן, העלו תוצאות של מכונות כאלו ואחרות שבסך הכל סוגרות מעגל חשמלי (מכונה להפעלת מזגן וכדו').
אני לא מוצא שום מוצר שמאפשר לקבל כסף ולספק את המידע למחשב כמה כסף נכנס.
אולי אני לא מחפש בכיוון הנכון, מישהו מכיר, יודע ?
לצפיה ב-'באיזה סדרי גודל של סכומים מדובר?'
באיזה סדרי גודל של סכומים מדובר?
31/08/2016 | 00:21
36
הרי גם הבנקים מאפשרים הפקדה של מזומנים עד כמויות יחסית נמוכות מאד
צריך להבין שיש פה מספר עניינין שכל אחד מהם בנפרד הוא עניין רציני מאד וזה עוד מבלי שהבאנו בחשבון את עניין המיחשוב עצמו:
* כסף שמופקד ללא נוכחות אדם, צריך להכנס מיידית לכספת, לא לשום דבר אחר
* כספת כזו צריכה להיות מקובעת לקירות\רצפה\יציקת בטון
* הכסף הנגבה אמור להיות מאוחסן זמנית עד סיום ספירתו ואישור המשתמש, כדי שאפשר יהיה להחזיר אותו במקרה שאין למשתמש מספיק והוא מחליט לבטל
* את הכסף צריך לבדוק שאינו מזוייף - כסף שלא עבר בהצלחה את הבדיקה צריך להחזיר למשתמש
* רצוי שתהיה מצלמה או שתיים באזור באופן קבוע, ושהצילום יועבר אונליין למקום אחר (ענן וכו')
* מטבעות בודקים במכונה מסוג אחד, ושטרות במכונה מסוג אחר
* לרוב מכונות שמקבלות מזומן, יכולות לקבל גם כרטיסי אשראי
 
לאור כל הנ"ל (יש בטח עוד כמה עניינים כבדים משקל שלא עברתי עליהם), אני לא בטוח שיש מכשיר אחד שיודע לבצע את כל הפעילויות האלה גם יחד, אלא שזה יותר מוצר שאנשים מרכיבים לעצמם אותו מחלקים\רכיבים שקונים בנפרד, בעיקר בגלל ההיבטים של האחריות של מי שמייצר כזה דבר במקרים של גנבה\האקינג\שוד\הרס\זיוף
 
בברכה,
זיו
לצפיה ב-'תבדוק באותות אלקטרוניקה'
תבדוק באותות אלקטרוניקה
01/09/2016 | 12:26
27
יש להם מערכות (למקוואות) שמאפשרות תשלום במטבעות וכו'
לצפיה ב-'אתה מחפש משהו שנקרא Bill acceptor '
אתה מחפש משהו שנקרא Bill acceptor
03/09/2016 | 19:18
33
 
אתה צריך לחפש אחד שתומך בשטרות ישראלים (במידה ואתה מיעד את זה לארץ) ומנסיון שלי הדברים האלה מתאימים רק למקומות שיש בהם אחראי (לא משנה כמה הקורא חדש תמיד יש תקיעות, קריעות וכו') וזה גם די יקר בנוסף...
שווה לך לבדוק אופציות אחרות (תשלום דרך טלפון ומודם סללורי כמו שיש במכונות קולה, אשראי וכו')
 
וכמו שאמרו - פרט לאלקטרוניקה עצמה אתה צריך קופסה מוקשחת, על סף הכספת וכו'...
 
לצפיה ב-'החלק הקל הוא התקשורת עם המחשב'
החלק הקל הוא התקשורת עם המחשב
06/09/2016 | 13:34
18
החלק הקשה הוא שקילת המטבעות, סריקת שטרות, נתינת עודף וכדומה. את זה המערכות של המזגנים בבתי הכנסת עושים מעולה. אני לא בטוח שבמערכות של שיינין יש שטרות ועודף אבל יש מערכות (למשל מקוה אורנשטיין בירושלים) שיש בהם גם קבלת שטרות וגם נתינת עודף כך שזה אמור להיות לך טוב.
בכל מקרה אני חושב שכדאי לך לדבר עם יצחק שיינין שפיתח את המערכות של המזגנים (הפלאפון שלו נמצא על מערכות המזגנים בבתי הכנסת וגוגל אומר שזה הטלפון שלו בבית 03-5702316). אני מאמין שהוא יהחכים אותך בנושא.
אחרי שאתה יודע כמה כסף קיבלת איך להעביר את זה למחשב זה די קל. אתה צריך בקר (arduino || RP) שיודע לדבר עם המחשב ב-USB או דרך האינטרנט.
לצפיה ב-'קידוד עברית לשם יצירת קובץ אקסל (stackoverflow)'
קידוד עברית לשם יצירת קובץ אקסל (stackoverflow)
29/08/2016 | 11:01
1
39
אם משהו יוכל לעזור לי בבקשה..
http://stackoverflow.com/questions/39118503/having...

לצפיה ב-'לא רשום בקוד שלך מאיזה סוג הוא table'
לא רשום בקוד שלך מאיזה סוג הוא table
31/08/2016 | 13:24
32
וזה חשוב למה? זה חשוב כי בדוט-נט הסטרינגים שאתה עובד איתם הם יוניקוד, מה שאומר שאם זה עברית אז אין לך מה לקודד, לא מעברית ולא לעברית, זה כבר עברית וזה ייכתב כמו שצריך לאקסל
 
אני מניח שהנתונים שלך מגיעים ב-DataTable, ואז כל מה שנשאר לבדוק הוא איך נראים הנתונים בטבלה הזו, ואם אם לא עברית, אז ללכת צעד אחד אחורה ולבדוק איך הם נקראים מהמקום שבו קוראים אותם, יכול להיות שתיקון בשלב מוקדם יסייע לך להמנע מכל מיני עיקומים של הקוד שאינם למעשה נחוצים בשלבים המאוחרים יותר
 
בברכה,
זיו
לצפיה ב-'חסר לך אחד'
חסר לך אחד
26/08/2016 | 09:56
1
53
לצפיה ב-'וגם על Expression-bodied function?'
וגם על Expression-bodied function?
26/08/2016 | 10:36
17
לצפיה ב-'עבודות מעולות בהייטק - Fillip'
עבודות מעולות בהייטק - Fillip
25/08/2016 | 16:40
52
שלום חברים,
מציג בפניכם אתר מעולה למציאת עבודה בהייטק!
בנוסף, ניתן להמליץ על חבר ואם יתקבל תוכלו להרוויח מזה!
https://www.fillip.co/JobPosts?ref=tapuz
בהצלחה!
לצפיה ב-'מחפש מתכנת, אך לא ברור לי אם זה קשור ל .net'
מחפש מתכנת, אך לא ברור לי אם זה קשור ל .net
24/08/2016 | 09:17
9
73
שלום רב, אני יודע שמה שאני דורש אינו ישירות עבודה ב .net, אבל הקובץ הסופי שאני רוצה הוא XML כך שיתכן שמי שמבין ב .net יוכל לעזור לי...

יש לי 2 מכונות בעסק, המכונות האלה בודקות מקססים של רכבים ולכל רכב יש נתונים משלו, במכונה הישנה יש לי קבצי TXT, עם מספרים בתוכך שמופרדים בפסיקים..

אני מעוניין להעביר את המספרים האלה, לקובץ תבנית של XML, שהנתונים מקובץ אחד יעברו לקובץ אחר במקומות שאני אקבע מראש.

אם זה היה קובץ אחד היתי עושה את זה ידנית, מדובר בכ 1000 קבצים ולכן צריך לבנות משהו שיודע לעשות את זה...
האם אני בכיוון הנכון?

דוגמא למה שאני צריך, לנתון אחד מתוך כמה

המספר 1350 שכתוב בשורה השניה של הקובץ TXT, צריך להיות מוכנס במקום <Pressure>1350.000</Pressure> בקובץ ה XML בשורה 147

לצפיה ב-'תן דוגמא קונקרטית. ממש צרף דגימות מהקבצים'
תן דוגמא קונקרטית. ממש צרף דגימות מהקבצים
24/08/2016 | 10:00
8
43
אי אפשר לעזור לך באוויר.
לצפיה ב-'בשמחה, הנה.'
בשמחה, הנה.
24/08/2016 | 11:00
7
45
בקובץ הטקסט  (0445110002.txt) גם רשמתי מה צריך לעשות.
קובץ ה XML הוא תבנית של קובץ חדש שהמכונה החדשה מבינה.
 
 
לצפיה ב-'??'
??
24/08/2016 | 11:13
6
46
זה מה שאני רואה :
 
"TEST-0"
1350,800
45.7,4.2,41,23
"TEST-1"
800,500
17.9,3,0,0
"TEST-2"
250,550
2.8,2,0,0
"TEST-3"
800,160
2.1,1.3,0,0
"TEST-4"
1350,0
0,0,0,0
16.6,40
 
ואני לא מבין איך 1350 - ששיך לבדיקה 0 , צריך להיות שייך לבדיקה מספר 6.
וכשרשמת : 
"בשורה ה 5+6 הנתונים יועברו באותה צורה בדיוק, רק שהם יהיו שייכים לבדיקה מספר 7 שמסומנת כ ----6 ?????"
 
תעבור בבקשה טוב טוב על כל שורה במה שרשמת ותיהיה מדוייק.
זה לא ספרות. זה מחשבים.
 
לצפיה ב-'בדיוק, אתה צודק'
בדיוק, אתה צודק
24/08/2016 | 11:35
5
42
במכונה הישנה, זה נקרא TEST 0, בחדשה זה אמור להיות ב XML תחת בדיקה מספר 6
 
פשוט במכונה החדשה יש יותר בדיקות.
 
.לגבי מה שכתבתי 5+6 זה טעות בהקלדה, כמובן שזה מסומן בדיקה 7
לצפיה ב-' - '
-
24/08/2016 | 11:36
4
34
אז 0 זה 6
ו 1 זה 7 וכו ?
לצפיה ב-'אכן'
אכן
24/08/2016 | 11:37
3
41
2 זה 8
טסט 3 זה 9...
 
כמובן שאני מעוניין לשלם.
ועוד משהו שלא ציינתי, בחלק מהעברת הנתונים, יהיו תנאים לדוגמא:
לדוגמא אם בקובץ המקורי (הטקסט). הערך הוא בין 8 ל 4 אז ב <Duration>000</Duration> הערך אמור להיות 3500
אם זה בין 8-10 זה אמור להיות 3000 וכו..
 
לא אפרט הכל כאן, אבל אשמח לדעת אם אני בכיוון ובגלל בפורום הנכון וכאן אני יכול לקבל את העזרה / העבודה הזו.
לצפיה ב-'לא לכולם יש שורה שלישית'
לא לכולם יש שורה שלישית
24/08/2016 | 11:40
1
25
לצפיה ב-'לא הבנתי...'
לא הבנתי...
24/08/2016 | 11:44
56
איזה שורה שלישית, במקורי או ב XML
 
וערכתי את ההודעה הקודמת
 
סיבכתי מעט את הבקשה
 
לצפיה ב-'התוצאה שאותה נשפוך ל XML כבר מוכנה : '
התוצאה שאותה נשפוך ל XML כבר מוכנה :
24/08/2016 | 11:53
58
 
תעבור על זה קודם
 
ובלי שום קשר  , תתקשר אלי ל
: כי יש כמה שאלות
 
לצפיה ב-'מה היתרון של לרשת מ-EventArgs כשאני יוצר delegate חדש ?'
מה היתרון של לרשת מ-EventArgs כשאני יוצר delegate חדש ?
23/08/2016 | 13:43
1
34
למה בפרמטרים של החתימה של ה-delegate לא להשתמש בסתם מחלקה שלא יורשת מ-event args ?
לצפיה ב-'נחמד, לא יודע כמה זה יתפוס'
נחמד, לא יודע כמה זה יתפוס
28/08/2016 | 21:44
19
כבר הספקתי להוסיף לשם נושא (די מושקע):
 
לצפיה ב-' java.lang.ClassCastException - תיקיות שונות'
java.lang.ClassCastException - תיקיות שונות
22/08/2016 | 11:44
9
16
שלום,
לצורך פרויקט בלימודים יצרתי אלגוריתם שמייצר מבוך ואלגוריתם שפותר אותו.
בדרישות המטלה המחלקות מחולקות לתיקיות (package) שונים.
כך שאני מייבאת לתוכנית שלי את כל הקבצים הכוללים את האלגוריתם הבונה, ובתוכנית הנוכחית יוצרת אלגוריתמים שונים לחיפוש, בכדי שאוכל לעבוד עם האלגוריתם על מבוך ספציפי אני מקבלת ממשק בפונ' שמייצרת חיפוש. 
ובמחלקה בתוכנית החדשה ירשתי את המבוך שקיבלתי מהאלגוריתם חיפוש
 
אך כשאני מנסה להריץ הוא לא נותן לי לעשות קסטינג בין המחלקות.
 
יש דרך לפתור בעיה זו. (הקסטינג הוא להפוך מחלקת אב למחלקה היורשת ממנו)
 
זה השגיאה:
 
Exception in thread "main" java.lang.ClassCastException: algorithms.mazeGenerators.Maze3d cannot be cast to algorithms.search.Maze3dDomain
    at algorithms.search.Run.main(Run.java:59)
 
ניסיתי קסטינגים שונים במקומות שונים, זה דוגמה לאחד:
 
        MyMaze3dGenerator alg = new MyMaze3dGenerator(); 
        //    Maze3d m=new Maze3dDomain(5);
            
            Maze3dDomain mazeSearchable = (Maze3dDomain)alg.generate(5); //creat new maze3d
          
            BFS bfs = new BFS();
            bfs.search(mazeSearchable);
לצפיה ב-'JAVA?'
JAVA?
22/08/2016 | 13:32
8
11
לצפיה ב-'כן'
כן
22/08/2016 | 14:44
7
8
לצפיה ב-'חבר זה לא קשור לפורום'
חבר זה לא קשור לפורום
22/08/2016 | 16:30
11
לצפיה ב-'למרות שזה לא קשור לפורום'
למרות שזה לא קשור לפורום
22/08/2016 | 22:15
5
19
תקרא את השגיאה.
אתה מנסה לעשות cast מטיפוס שנקרא Maze3d לטיפוס שנקרא Maze3dDomain
תשים לב למה אתה עושה.
לצפיה ב-'למה?'
למה?
22/08/2016 | 23:09
4
13
1. למה זה לא קשור לפורום, זה פורום תכנות, לא?
2. אני יודעת. הטיפוס Maze3dDomain יורש מ Maze3d  , בפולימורפיזם לא אמור להיות בעיה לעשות קסט לטיפוס בן. לא?
לצפיה ב-'זה שהוא יורש ממנו לא אומר שאתה ישר יכול לעשות לו cast'
זה שהוא יורש ממנו לא אומר שאתה ישר יכול לעשות לו cast
22/08/2016 | 23:16
3
22
אם אתה מחזיר instance של Maze3d אין שום סיבה שבעולם שהוא יסכים לעשות cast ל Maze3dDomain, גם אם Maze3dDomain יורש (בן של) מ Maze3d.
 
בכל מקרה - תבדוק טוב טוב מה אתה מחזיר ולמה אתה מנסה לעשות cast
 
למה זה לא קשור לפורום הספציפי? כי זה פורום פיתוח .net לא java...
 
לצפיה ב-'תודה רבה'
תודה רבה
22/08/2016 | 23:24
2
15
מצטערת, לא ידעתי . האם יש פורום מיוחד לJAVA כאן?
 
מה ביכולתי לעשות במקום?
יש לי פונקציה שמחזירה Maze3d היא יוצרת לי מבוך. על מנת לפתור אותו אני חייבת לשלוח את אותו מופע ספציפי , אבל הפתרון מקבל את סוג הבן (בשביל מימוש ממשק של אלגוריתם חיפוש)
האם יש דרך אחרת לבצע את זה מבלי קסטינג?
 
תודה רבה
לצפיה ב-'לא יודע אם יש...'
לא יודע אם יש...
23/08/2016 | 00:39
1
12
מה שאתה כן יכול לעשות זה להשתמש בdesign pattern שנקרא adapter pattern.
המטרה היא לקחת 2 דברים שלא מתאימים ולהכניס ביניהם מתווך שבעצם יעשה את התיאום בין Maze3d למחלקה עם השם הארוך.

קח בחשבון שאני לא רואה סיבה שיהיו לך 2 מחלקות כדי לייצג מבוך. תעבור על הקוד שלך ותנסה להבין איפה סיבכת.
תזכור את עיקרון KISS - keep it simple stupid
בכל מקום שסיבכת תפשט.

בהצלחה.
לצפיה ב-'תודה, אכן, אני מנסה כעת לתת את המבוך כמופע ולא כירושה'
תודה, אכן, אני מנסה כעת לתת את המבוך כמופע ולא כירושה
23/08/2016 | 00:42
12
כמו adapter pattern
וזה באמת פתר את הבעיה.
 
מכיון שזה פרויקט לימודי, אני חייבת לראות חלק מסוים כחלק שייבאתי ואין לי דרך לגעת בו.
וכו.. אז אני חייבת לבצע בנפרד.
 
תודה רבה
לצפיה ב-'איך להחזיר קבצים דרך WCF'
איך להחזיר קבצים דרך WCF
22/08/2016 | 16:56
2
18
שלום חברים, אני די חדש בWCF ויש לי משימה ב.NET c# ליצור WCF ולהחזיר קבצים.
ז"א שפונים אלי דרך אתר web והקובץ צריך לרדת.
איךי עושים את זה?

אשמי אם תוכלו לעביר לי לינק מובן ואם אפשר גם הסבר קטן.

וכמוכן איך אני בודק האם זה עובד? כי דרך הwcfTester לא חושב שיהיה אפשר.

מודה לכם.
לצפיה ב-'להחזיר איך ? BASE64? RESPONSE STREAM?'
להחזיר איך ? BASE64? RESPONSE STREAM?
22/08/2016 | 18:09
1
21
לצפיה ב-'אני לא יודע איך, אשמח שתציע לי או תסביר לי הבדלים.'
אני לא יודע איך, אשמח שתציע לי או תסביר לי הבדלים.
22/08/2016 | 19:00
17
אשמח שתסביר לי איך והסברים מה עדיף.
תודה רבה
 
לצפיה ב-'אני מחפש פרילאנס עם נסיון בזאמארין'
אני מחפש פרילאנס עם נסיון בזאמארין
22/08/2016 | 10:14
35
אז אם אתם עם ניסיון בעבודה עם הפלטפורמה הזו, או מכירים מישהו, או מכירים מישהו שמכיר מישהו, אנא ספרו לי, יש לי פרוייקט בשבילכם, ביצוע זאמל לאפליקציית מובייל לאנדרואיד ואייפון (בלבד)

כמו-כן, אם אתם יודעים על מקום\פורום\דף פייסבוק שבו אוכל למצוא אנשים שמכירים טוב את הפלטפורמה הזו, אנא השאירו פה הודעה

תודה,
זיו
לצפיה ב-'דרושים תוכניתני דוט נט'
דרושים תוכניתני דוט נט
22/08/2016 | 09:20
54
דרושים אנשי NET. למספר חברות בכל רחבי הארץ.

30 משרות דוט נט ממתינות לכם - לפרטים נוספים ולשליחת קורות חיים:

http://www.gotfriends.co.il/jobs/profession?profes...

לצפיה ב-'טעינת dll ב- CLR '
טעינת dll ב- CLR
20/08/2016 | 06:52
1
34
שלום,
ב- run time עלי להחליט איזה קובץ dll לטעון.
זה אמור להחליף את הקוד הבא:
 char *pDeviceName = (char*)ptr.ToPointer();

if (strcmp (pDeviceName , "Device1")==0)
{
m_pFioDevice = new CMyDevice1 (DeviceId);
}
if (strcmp (pDeviceName ,"Device2")==0)
{
m_pFioDevice = new CMyDevice2 (DeviceId);
}
כיום אני נאלץ לבצע link עם 2 ספריות. אני לא רוצה לבצע link ולטעון בזמן ריצה.
 
תודה,
צהלול
לצפיה ב-'אתה מבין אבל שהקוד שלך לא ישתנה אם תטען את ה DLLים בזמן ריצה'
אתה מבין אבל שהקוד שלך לא ישתנה אם תטען את ה DLLים בזמן ריצה
21/08/2016 | 00:10
23
מה אתה מתכנן שישתנה?
תעשה Assembly.LoadFrom ל DLL רק תדאג להעתיק את הDLL בזמן ה BUILD למקום הנדרש
 
אני חושב שכדאי לך אולי לחשוב על המבנה של התוכנה שלך ואולי לחפש איך להשתמש ב design patterns קיימים כדי לטפל בבעיות שיש לך. נניח:
א. במהלך עליית התוכנה תטען את כל הDLLים מתיקית plugins כלשהי (בהנחה שיש סיבה לטעון אותם בצורה דינאמית ולא לעשות לינק סטאטי)
ב. מכל הAssemblies תחפש מחלקות שמממשות איזה IDeviceFactory ותרשום אותן בcontainer שלך (או תשתמש ב windsor castle+Installers ותדאג לעשות install לכולם בזמן העליה)
ג. Abstract Factory כדי לייצר את ה Devices שלך
ד. Dependency Injection כדי לקבל מערך של Factories עבור ה Devices
ה. לבחר Factory מתאים מהמערך באמצאות LINQ פשוט:
 var factory = _factories.SingleOrDefault(f => f.DeviceName.Equals(DeviceName));
var device = factory.Create(DeviceId);
קשה באמת לתת עצות מועילת כשלא מבינים מה המטרה הסופית של הקוד שלך.
למה אתה משתמש ב strcmp כלשהו במקום string.Equals?
למה אתה לא עושה Switch במקום הifים שלך?
למה אתה צריך מצביעים?
האם אתה באמת צריך לטעון דברים בצורה דינאמית? כי אם זו הכנה למזגן - הייתי מוותר.
 
בקיצור כדי להועיל באמת צריך לדעת את הסיבה להחלטות שלך. מכמה שורות הקוד שראיתי ההצעה הכי טובה שלי זה לעצור ולחשוב לפני שתוסיף עוד קוד.

חם בפורומים של תפוז

במיוחד להורים לתינוקות
במיוחד להורים לתינוקות
Developy הינו פורטל תוכן המיועד להורים לתינוקות
במיוחד להורים לתינוקות
במיוחד להורים לתינוקות
Developy הינו פורטל תוכן המיועד להורים לתינוקות
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

בעלי מקצוע

יחודי - גאג'טים ומוצרי ריגול ואבטחה
יחודי - גאג'טים ומוצרי
אפיקי חכמה בע
אפיקי חכמה בע"מ
פורום מחשבים ניידים
פורום מחשבים ניידים

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ