לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
הסתרת שרשור מעל 
עדכן
פורום תכנות net.
בשנת 2002 השיקה מיקרוסופט טכנולוגיה חדשה, NET. היה חוסר במקום בו ניתן לשאול שאלות בנושא NET. בארץ, ולכן הוחלט לפתוח את פורום זה. 
פורום NET. (שנחשב כיום לפורום המוביל בארץ) הוא המקום בו יכולים מפתחים לשאול שאלות ולנהל דיונים בנושאים שונים.  לפני ששואלים בפעם הראשונה, יש לקרוא את תקנון הפורום.
 
 
 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום תכנות net.

בשנת 2002 השיקה מיקרוסופט טכנולוגיה חדשה, NET. היה חוסר במקום בו ניתן לשאול שאלות בנושא NET. בארץ, ולכן הוחלט לפתוח את פורום זה. 
פורום NET. (שנחשב כיום לפורום המוביל בארץ) הוא המקום בו יכולים מפתחים לשאול שאלות ולנהל דיונים בנושאים שונים.  לפני ששואלים בפעם הראשונה, יש לקרוא את תקנון הפורום.
 
 
 
הוספת הודעה

צרף
תמונה וידיאו קובץ
קבצים המצורפים להודעה

איך להגדיר קונקשיין סטרינג בשימוש בEF Code first?
07/02/2016 | 16:43
2
אני כותב פרוייקט בasp.net mvc4 ומשתמש באנטיטי קוד פירסט.
אך אני רוצה שהוא ייצור את הדטהבייס במקום אחר (בשרת מרוחק כגון בazure או כל דבר אחר). הבעיה היא שאני לא מצליח להבין איך להגדיר זאת בweb.config.
 
אשמח לעזרה, תודה רבה!
 
פותחים שבוע עם
( לעמוד שלי בתפוז )
07/02/2016 | 13:30
אני לא סובלת את חמותי
http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/610/18008014...
 
מתכון לעוגת גבינה שתמיד מצליחה
http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?Ent...
 
טיפים מעולים לטיפול טבעי בהצטננות או שפעת
http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/1127/1800721...
 
רעיונות לפעילויות ויצירה לכבוד יום המשפחה
http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?r=1...
 
מישהוא יכול לנסות משהו ב R#9 ?
03/02/2016 | 16:19
4
56
יש לי R#10.02
ומשום מה כשאני עושה CTRL N , ושם שם ID של HTML ELEMENT , 
אז הוא כן מראה לי אותו , אבל כשאני לוחץ עליו - הוא לא לוקח אותי אליו.
 Create div in html page : 



<div  id="ddd">  </div>


Now press CTRL N

you will see "ddd"

Click on it ,


Does it take you to the element ?
 
(אצלכם זה עובד?)
03/02/2016 | 22:27
12
למה שיהיה לנו רישארפר?
04/02/2016 | 05:18
2
38
אנחנו חסידי קוד פתוח. מתקינים רק תוכנות חינמיות, אורגניות, ו open source.
יש לי רישרפר, רישיון אישי (שפג תוקף היום) ורישיון עבודה
04/02/2016 | 09:23
1
35
ואני תומך בקוד פתוח...
מה לא בסדר בי?
אני חושב שאני ואתה צריכים טיפול אינטנסיבי
04/02/2016 | 09:30
19
WPF, הוספת שורות טקסט בצבעים שונים בזמן ריצה ?
01/02/2016 | 15:50
4
49
היי לכולם,
 
זו משימה שנראית ממש פשוטה אבל אני לא מוצא אפילו דוגמה אחת שמראה איך לבצע זאת. אני רוצה להציב רכיב לקריאה בלבד על הפאנל (לא אכפת לי Listbox, TextBlock, RichTextBox, כל רכיב שטוב לצורך העניין) שיאפשר לי להוסיף בזמן ריצה שורות של טקסט מתוך ה ViewModel, כל אחת בצבע אחר לפי בחירתי.
 
אשמח אם מישהו יוכל להראות לי דוגמה פשוטה שמבצעת זאת, למשל הוספת שתי שורות בזמן ריצה:
 
Red Text - שתופיע בצבע אדום.
 
ומתחתיה שורה נוספת:
 
Blue Text - שתופיע בצבע כחול.
 
תודה מראש.
 
פתרון פשוט
01/02/2016 | 23:06
3
37
1. צור מחלקה בשם ItemViewModel עם שני מאפיינים: Content וBrush
2. בViewModel אתה חושף אוסף מסוג:
 ObservableCollection<ItemViewModel>
3. בView אתה מאגד פקד ItemsControl לאוסף הנ"ל. כל הוספת אלמנט בViewModel תוסיף אותו גם בView.
4. בItemsControl אתה צריך להגדיר ItemTemplate שיציג את הContent, כאשר אתה מאגד את הContent והמראה.
לגמרי, ויש עוד אפשרות
02/02/2016 | 11:09
2
24
במערכות שבהן סטטוס מצויין ע"י צבע מסויים (וגם מדדים ו-KPI למיניהם) אז אין צורך שבכל מקום שנכתוב ב-ViewModel סטטוס גם נצמיד אליו צבע, מה שעושים זה StatusToBrushConverter שזה למעשה מימוש של אינטרפייס עם שתי מתודות, שצריך לממש בפועל רק אחת מהן (מאחר שאין פה ConvertBack)
הקוד של הקונברטר זה במקרה שהסטטוס הוא כזה אז הצבע הוא כזה, ובמקרה שהסטטוס הוא כזה אז הצבע הוא כזה, וזהו.
את הקונברטר שמים ברמת האפליקציה, ובכל מקום שרוצים להשתמש בו שמים בינדינג לסטטוס והקונברטר כ-StaticResource
 
ודבר אחרון - סחטיין על העברית התכנותית (מאגד וזה)
 
זיו
03/02/2016 | 05:03
1
ואם הגענו לקונוורטר
03/02/2016 | 16:01
21
אם התנאי הוא פשוט אפשר להשתמש בטריגר.
פורומים חדשים בתפוז
( לעמוד שלי בתפוז )
03/02/2016 | 15:20
1
 מתעניינים בצורפות? מחפשים טבעות נישואין וזקוקים להכוונה?
בפורום צורפות טבעות נישואין תוכלו לשאול ולהתייעץ!
http://www.tapuz.co.il/forums/forumpage/2550
 
 מעצבים את הסלון מחדש וזקוקים לייעוץ לגבי הוילונות? מתלבטים בין וילון ארוך לקצר?
בפורום וילונות תוכלו להתייעץ עם מומחה מתחום הוילונות!
http://www.tapuz.co.il/forums/forumpage/2549 

 מעוניינים לדעת מהם הכלים הטובים ביותר להשקעה נבונה וחסכונית? רוצים לנסות להשיג את המקסימום משוק ההון?
בפורום ייעוץ השקעות תוכלו לקבל מענה לכל השאלות!
http://www.tapuz.co.il/forums/forumpage/1591 

 מתעניינים בעולם הגאדג'טים ורוצים לדעת מהם החידושים הכי חמים בתחום? היכנסו עכשיו לפורום גאדג'טים בתפוז!
http://www.tapuz.co.il/forums/forumpage/673
 
 יש לכם שאלות בנושא בריאות הגוף והנפש? מתעניינים בשיטת הרפואה הפונקציונלית?
בפורום ריפוי ותזונה טבעית תוכלו להתייעץ עם מומחה מהתחום!
http://www.tapuz.co.il/forums/forumpage/2552 
 
 רוצה לתקן את נזקי הזמן ולהעניק לפנים מראה צעיר יותר? מתעניינת בניתוח למתיחת פנים?
בואי לדבר על זה עכשיו בפורום מתיחת פנים!
http://www.tapuz.co.il/forums/forumpage/2046
 
TCP connection time out
02/02/2016 | 19:29
6
34
שלום לכולם!

אני מנסה להתחבר עם TCP CONNECTION למחשב מרוחק, אחרי בערך דקה נזרק לי time out exception.

ניסיתי לבטל את החומת אש, וזה לא עזר..

למשהו יש פתרון אחר?

הserver הוא windows server 2008 R2

תודה!

שרה.
ובכן
03/02/2016 | 07:33
5
24
מעבר לכך שאתה בפורום תכנות ולא IT, למה אתה לא משתמש בRDP?
תודה על התגובה!!
03/02/2016 | 08:40
4
19
הסיבה היא פשוטה..
אני מתחברת דרך הקוד :)
אני מנסה להתחבר למחשב מרוחק עם TCPIP (socket) ולא מצליחה...
לנסות בפורום IT?
תודה!!
תוודאי שהפורט שאת מנסה להתחבר אליו פתוח אצל המחשב יעד
03/02/2016 | 10:18
3
21
אפשר לעשות את זה עם http://canyouseeme.org/ (בתנאי שפותחים אותו מהמחשב יעד).
זו כנראה הבעיה!
03/02/2016 | 10:47
2
22
איך אני פותחת פורטים?
 
 
זה כבר באמת קשור לפורום רשתות,
03/02/2016 | 12:20
1
20
אבל בעיקרון צריך לחפש את הפיירוול בראטור שבו יושב המחשב שאת מנסה להתחבר אליו ולבצע Port Forwarding למחשב הספציפי ברשת.
ממש תודה!!! העברתי אכן את השאלה לשם...
03/02/2016 | 12:37
8
מי כבר עבר ל TypeScript ?
31/01/2016 | 22:25
4
49
בפרויקט הקודם אחד המתכנתים העלה את האפשרות, עשה דמו יפה, אבל דחו את הצעתו בנימוק של "אין לנו זמן לשטויות האלה שלך". בפרויקט חדש שהצטרפתי אליו השבוע, משתמשים ב typescript . נחמד מאד, אני חייב להגיד שזה לגמרי לא רע. פותר חלק מהמגרעות המעצבנות של JS. אבל כן, דורש קצת התעסקות. מה דעתכם?
angular כבר עברו.
01/02/2016 | 00:02
27
ממתין לECMA6
01/02/2016 | 10:37
2
57
אבל בעיקר כי אני עצלן.
בהחלט מבין את סיבה ב'
03/02/2016 | 02:20
1
39
אבל ממה שאני מבין מהמומחים, typescript היא הכנה ל, או דומה מאד ל ecma6, ולכן כדאי לעבור עוד היום. אני אחרי כשבוע בעניין, וכבר כותב חופשי. זה בעצם נותן לך את כל מה שהיה חסר ב JS. קלאסים, הורשה, אינטרפייסים, types , דברים כאלה. על קבצי ה JS שנוצרים מזה, אתה לא רוצה להסתכל. זוועה. אבל זה עובד.
+1
03/02/2016 | 07:32
11
local db
31/01/2016 | 22:06
40
שלום , 
על המחשב מותקן sql server 2012  ואני משתמש בvisual 2015  
אני מנסה ליצור local db  ב פרויקט MVC לוחץ קליק ימני על תיקיית app_data   < add new item < sql server dataabase בדיוק כמו שהמרצה לקורס עשה בvisual 2012  ואני מקבל שגיאה error 50 localDB instence does not exist  
מצרף תמונה , אשמח לעזרתכם 
פרצופים
26/01/2016 | 20:47
5
69
אני צריך לתת ליוזר להעלות תמונה שלו, לעשות קרופ, ולשמור את התמונה בצד השרת כך שתהיה תמונת הפרופיל שלו. משהו כמו בלינקדאין. יש איזה רעיונות, עזרים ?
תודה.
(צד לקוח אנגולר, צד שרת .net webapi )

סתם רעיון
27/01/2016 | 10:10
46
אפשר לשים בclient-side קומפוננטה שאתה מעלה אליה קובץ ועורך אותו, בסוף שולח את התמונה בתור base64 string ל webapi שלך.
איך לשמור בצד שרת נתון להחלטתך בגדול, base64 בבסיס נתונים (בהנחה והתמונה קטנה) או לשמור אותו על storage עם שם guid (כדי להמנע מ collisions) ובdb רק לשמור את השם הקובץ החדש והישן.
מחיפוש זריז
27/01/2016 | 10:19
3
52
מעולה! והנה עוד אחד, גם עם שליחה לשרת.
27/01/2016 | 16:01
2
53
 
כמו שאומרים: מאמם.
ממש לגזור ולשמור.
31/01/2016 | 09:32
30
תרתי משמע
אגב
31/01/2016 | 09:34
27
חשבתי שאתה מחפש איזשהוא אלגוריתם שמוצא איפה "הפנים" של הבן אדם באופן אוטומטי.
שגם את זה אני יודעת שקיים.
 
בכל מקרה הפתרון שהוצע פתרון ידידותי ונוח לשימוש
עזרה עם REGEX
26/01/2016 | 11:17
2
36
בוקר טוב לכולם, 
אני מחפש לינקים לאתר שמסביר את כל האופציות לregex.
בסופו של דבר אני מנסה למצוא דרך להחליף טקסט, אבל החלק מהטקסט משתנה. לדוגמא:
 
אני מעוניין למצוא את המשפט הבא:
 "xmlns:ns0=\"http://Bla.CBla.Client"
אבל ה "0" יכול להיות כל מספר אחר
יש עוד כמה דברים - אבל זאת ההתחלה.
 
המלצות?
עמרUK
אם יש עוד כמה דברים אז תרשום. בייחוד ב REGEX.
26/01/2016 | 11:30
1
40
תודה רבה!
26/01/2016 | 11:40
26
כבר הרבה זמן אני מחפש אתר שיתן לי הסבר מה הולך שם
מאיפה באו קובצי ה less האלה?
24/01/2016 | 21:33
4
50
זה בסך הכל פרויקט שמשתמש ב bootstrap, ואני משתמש רק בקובצי ה CSS, כפי שניתן לראות בצילום המסך. וידאתי שרק הם נטענים והכל בסדר. אבל כשאני בא לתקן דברים או לעקוב אחרי הסיבה לכל מיני גליצ'ים, אני רואה את המקור בקובצי less. שאמנם קיימים, אבל אני לא משתמש בהם. למה זה קורה? האם אני אמור ללכת לתקן ב less ולקמפל? לא רוצה את זה, רוצה רק CSS פשוט ועממי.

אגב, אני משתמש פה ב gulp וכמובן nodejs להרבה משימות, אבל לדעתי זה לא קשור, וההוכחה שלי לכך, היא א. view source מראה ששום קובץ less לא נטען, ב. מבט בטאב ה network מראה שאכן רק קובצי css פשוטים נטענו.
less זה קבצים עם תחביר CSS משופר
25/01/2016 | 12:27
36
הם מאפשרים לקבל יותר ולכתוב פחות, וכנראה אצלך בפרוייקט יש איפושהו מיפוי שיצר המקמפל של הקובץ LESS לקובץ CSS
 
בברכה,
זיו
קבצי LESS מתקמפלים בצד השרת לקבצי CSS
25/01/2016 | 18:42
2
29
כך שתמיד תראה בקליינט שנטענים רק קבצי CSS.
חברים, אני יודע מצוין מה זה less
25/01/2016 | 19:37
1
47
תודה על ההסברים. השאלה היתה למה אני רואה את הקבצים האלה בקונסולה של כרום, ולא את ה CSS ים שבהם אני כן משתמש?
התשובה היא בחידוש בקונסולה של כרום, שמאפשרת לך לראות את קבצי ה"מקור" וגם לשנות אותם. במקרה הזה, מדובר ב bootstrap שכתוב ב less ולכן הקבצים שם. מאחר ויש לו קבצי מיפוי, כרום יודע להראות לך את המקור ולא את ה CSS הסופי. במקרה שלי, שאני ממש לא מעוניין לדעת מאיפה בא הקלאס, צריך ללכת לסטינג, ולכבות שם איזה צ'ק בוקס. enable css source maps ואז הכל חוזר לסדרו, רואים CSS רגילים. למדנו משהו.
 
sourcemaps....
26/01/2016 | 09:01
30
אכן.
רק להרחיב שזה קיים גם ב JS.
הפרמור DEBUG ב BROWSERIFY מוסיף SOURCEMAPS , כך שאם יש לך קובץ שמורכב מכמה MODULES , ויש לך ERROר בשורה 5 בMODULES שנקרא AAA , אז אתה תוכל באמת לראות את שורה 5 במודול ולא ב BUNDLE הסופי שמורכב מהמון שורות מן הסתם והרבה לא רלוונטי ל DEBUG.
 
מיותר לציין שב PRODUCTION לא מוסיפים SOURCEMAPS. ( למרות שאפשר).
המלצה OZCODE
22/01/2016 | 21:01
7
100
OMG!!!
29/01/2016 | 07:51
3
37
למה זה עולה כסף!!! זה נראה כזה מדהים!!!
ת'אמת נראה מגניב - אולי שווה להשקיע את ה 80$ ולקנות...
31/01/2016 | 08:49
2
32
זה כמו ReSharper, בהתחלה התנגדתי להשתמש בו
ואז התרגלתי אליו.
עוד מעט נגמר לי הרישיון האישי שלי ל resharper ואני שוקל לקנות אותו
הם אחראים על תחומים שונים
03/02/2016 | 09:29
1
13
RESHARPER זה יותר  לחווית העבודה ב VS.
OZCODE הוא נטו(!!!!) מרגע שנכנסת ל DEBUG MODE עד ליציאה מהמצב DEBUG.
 
הכוונה הייתה הכלי שווה קנייה כמו רישרפר
03/02/2016 | 19:29
5
קופון ל-OzCode
02/02/2016 | 15:14
2
27
היי,
(ואו הרבה זמן לא הייתי פה...)
דאגתי ליצור עבורכם משתמשי הפורום של תפוז, קופון אשר נותן 15% הנחה ותקף עד ה-1.3.16.
עוד מידע על הפיצ'רים אפשר למצוא פה:
בנוסף יהיה וובינאר בעוד מספר שבועות שתוכלו לראות את הפיצ'רים בפעולה.
אפשר לעקוב אחרי ה@oz_code בטוויטר כדי להשאר מעודכנים בתאריך והשעה של הוובינאר.
 
הקופון אפשר לקבל דרך הלינק הבא:
 
נשמח לשמוע מכם,
תודה
אריאל
היי , היתי בכנס ( יחד עם העבודה שלי) של WINTELLECT
02/02/2016 | 15:18
1
23
היה מאד מעניין ומבטיח.
 
 
 
 
 
ולמתלהבים שביננו ( ואני בתוכם)
02/02/2016 | 15:19
20
החברה מ WINTELLECT היו שם
( הבוס של JEFFERY RICHTER יותר נכון)
רק חבל ש JEFFERY לא היה
שאלה פשוטה ב-ASP.NET
19/01/2016 | 22:59
70
מדובר על מעבר בין קוד #C ו-HTML באמצעות :@

פירסמתי את השאלה בSTACKOVERFLOW לפני כמה ימים ועוד לא קיבלתי תשובה טובה ...

תודה מראש לעוזרים:
http://stackoverflow.com/questions/34842767/transi...

קורס אינטרנטי MVC
18/01/2016 | 15:09
2
70
היי לקחתי קורס אינטרנטי פיתוח אתרים ב MVC ב #C אם מישהו מעוניין להצטרף וללמוד ביחד תשאיר הודעה אני גר באזור עכו
גם אני לומד MVC
19/01/2016 | 22:55
1
49
על איזה קורס מדובר?
אם תוכל לשלוח לינק, זה יהיה מצויין.
 
אגב, אני מחיפה.
קורס
27/01/2016 | 23:59
14
מדובר על קורס בוידאו Mvc שמעורב עם entity framework ב #C
הקורס הוא של 8 שעות וידאו מפורט בצורה מעולה אני מחפש מישהו ללמוד איתו שיקפוץ אלי פעמיים בשבוע לשבת ללמוד מה אומר ?
MVC , בעיה עם VIEWMODEL ב POST
18/01/2016 | 18:21
4
55
שלום,
אני משתמשת ב וVIEWMODEL לצורך פוסט , ומשום מה אחד ה FK תמיד 0 (אפס) לא מבינה למה : קצת קוד: והאם זה בכלל נכון להשתמש ככה בVIEWMODEL - תודה
   טוב לא מצליחה לצרףקוד אז אנסה בקובץ 
var SubjectEntity = new Subject()
                        {
                            SubjectName = model.SubjectName,
                            Email = model.Email,
                            PhoneNumber = model.PhoneNumber,
                            City = model.City,
                            State = model.State,
                            ReviewId = model.ReviewId,
                            //Q.Whay is it always zero (0)?
                            GBU = model.GBU,
                            UwriterId = memberDetails.MemberID
                        };

סתם ניחושים
18/01/2016 | 20:17
3
40
את שולחת אובייקט מצד הלקוח ומקבלת אותו במתודה של הקונטרולר? (אקשן מתוד) ?
האובייקט נמצא אצלך כפרמטר של המתודה, נכון?
בדקי אם שם, כבר בשלב הראשוני ביותר, אם הנתון נמצא באובייקט שמגיע מהלקוח.
לפי זה נדע אם צריך לחפש את הבעיה בצד שרת או בצד לקוח.
בואי נניח שכל הנתונים קיימים, חוץ מהאחד הזה.
צריך כמובן ללכת לבדוק מאיפה הוא בא, ולוודא שאכן אנחנו שולחים את הנתון כפי שחשבנו.
בדקי טיפוסים: int, string. מה שלחת? מה את מצפה לקבל?
העזרי בפידלר לווידוי הריגה: מה בדיוק נשלח על הקו? פידלר יאפשר לך לראות את האובייקט בשלמותו וכך את יודעת בדיוק מה שלחת, ולכן מה את יכולה לצפות לקבל.
בהצלחה.
 
19/01/2016 | 08:26
8
לדעתי אין לך שדה בVIEW המכיל את הREVIEWID
19/01/2016 | 09:03
1
25
תוסיפי שדה HIDDEN המכיל את הID
תודה, אבל זה לא עבד
19/01/2016 | 12:02
25
 @Html.HiddenFor(i => i.ReviewId , new { @Value = Model.ReviewId })Object reference not set to an instance of an object
אם לא שלחתי את זה לשרת , הערך צריך להיות NULL , (אין עדיין את הערך של ReviewId )
MVC , בעיה עם VIEWMODEL ב POST
18/01/2016 | 18:24
26
 
פורומים חדשים בתפוז
( לעמוד שלי בתפוז )
18/01/2016 | 15:44
6
 יש לכם שאלות לגבי עולם השייט הבינלאומי? חולמים על חופשה חלומית וזקוקים למידע?
בפורום טיולי שייט תקבלו את כל המידע הדרוש!
 
 מתעניינים בקסמים וטלפתיה? רוצים ללמוד עוד על העולם הקסום והמיסתורי הזה?
 
 סובלת מנשירת שיער וחולמת על פיתרון? מתעניינת בתוספות שיער לקראת אירוע ורוצה לקבל טיפים ורעיונות?
בואי לדבר על זה עכשיו בפורום תוספות שיער!
 
 מהן האבחנות הרפואיות בתחום ההמטולוגיה? ממה הן נגרמות ומהם התסמינים שלהן? 
מוזמנים לדבר על זה עכשיו בפורום המטולוגיה כללי!
 
 יש לך שאלות מתחום הרדיולוגיה? נמצא לפני בדיקה פולשנית ויש לך חששות?
בפורום רדיולוגיה תוכל להתייעץ עם מומחה מהתחום!
 
 סובלים מפטרת ציפורנים? רוצים להתייעץ עם מומחה מהתחום לגבי דרכי טיפול אפשריות?
היכנסו עכשיו לפורום פטרת בציפורנים ותקבלו מענה אמין ומקצועי!
 
 
 
 
TFS, בעיה בהעלאת קבצים
12/01/2016 | 10:48
18
50
משום מה קבצים בעיקר קבצים שנוספו לאחרונה לא עולים לשרת וגם לא מוצגים ברשימת הpendings רק להוסיף ידנית
אני חושבת שזו איזשהיא הגדרה שאולי אני צריכה להוסיף
 
אשמח לדעת מה פיספסתי כאן
קובץ מצורף הממחיש קבצים חסרים אך זה בהחלט לא היחיד ורק דוגמא
Check your Check-in policy
12/01/2016 | 14:20
17
54
And - never use TFS. Never. Your boss forces you to? Quit. Quit now.
למה ,דווקא נחמד. משתמשים בו אצלנו.
12/01/2016 | 15:21
15
26
אצלנו גם משתמשים
12/01/2016 | 20:52
39
אחד הSCM הגרועים שיצא לי להשתמש.
אין היום סיבה לא להשתמש ב git, אפילו במיקרוסופט הבינו את זה
האמת שאני מסכים ש-TFS זה נחמד
12/01/2016 | 20:53
12
65
ביחס לדלקת אזניים, למשל.
סתם, לא השתמשתי ב-TFS מעל 5 שנים. יכול להיות שהוא בינתיים יישר קו עם התעשייה... אבל איכשהו אני מתקשה להאמין בכך
זה הוגן?!
13/01/2016 | 22:54
11
44
לתת לאנשים עצות לפי ניסיון מלפני חמש שנים?!
ועוד בכזו פסקנות והחלטיות!
אני נותן עצה טרייה טרייה
14/01/2016 | 10:04
46
חרא SCM, איטי, מסורבל לעבודה, מעודד פרקטיקות של תיעוד עבודה לקוי.
באופן כללי אפילו מיקרוסופט מבינים את זה ולא בכדי פרוייקטים שלהם יושבים ב github. יותר מזה הם מבינים את זה ונותנים לך אפילו בשירות שלהם אופציה לעבוד בgit ולא ב tfs.
 
מצד שני כלי ניהול העבודה (משימות, באגים וכו') מעולה
עדכן אותי - מה השתנה ב-5 שנים הללו?
14/01/2016 | 12:47
9
39
אתה עדיין תלוי בשרת מרכזי?
עדיין אין לך דרך לערוך היסטוריה?
עדיין אין לך תמיכה בפיצ'רים טריוויליים כמו hgignore.?
לעשות branch עדיין לוקח מעל 5 שניות?
יש מצב ל merge בלי לקבל קונפליקטים?
TFS בכלל יודע לעשות merge לשני changesets על אותו קובץ?
הוא מבין לבד rename או שאני צריך להסביר לו לאט?
מה האפשרויות שלך ל bisect ?diff?
עדיין כבד, איטי, וקורס מדי פעם עם NRE?
 
איזו סיבה בעולם, מעבר לעצלות מנטלית, יש לעבוד עם הכלי הזה?
מה השתנה?
14/01/2016 | 18:09
8
45
דבר ראשון, שאפשר לעבוד עם git.
אבל אני מדבר על העיקרון. אם שואלים שאלה בתחום שהניסיון שלך בו הוא בן חמש שנים, אז תדע שלא שואלים אותך ולא מדברים אליך.
לפי ההגיון הזה אני צריך לפרוש מהפורום... נשמע לי win win
14/01/2016 | 18:55
20
אתה מסלף
14/01/2016 | 19:16
6
43
TFS זה TFS ו GIT זה GIT
זה שמיקרוסופט בשירות SCM שלהם נותנים לך אופציה להשתמש לארח repo של git זה התקדמות. TFS SCM היה ונשאר חרא - לדעתי האישית.
 
הפלאגין שלהם ל git עבור VS הוא גרוע לדעתי. הוא לא תומך בעבודה עם תעודות, והוא לא תומך ב 2 factor אז אתה צריך לעשות קומבינות כדי להגיע לפיתרון. לעומת זאת הפלאגין שלהם שעובד עם TFS מצויין כי דרכו אפשר ב check-in לסגור משימות, להעביר אותן מצבים וכו וכו וכד (לא משהו שלא ניתן לעשות לצורך העיניין בשילוב של github+teamcity)
חבל שהויכוח נגמר ככה.
18/01/2016 | 16:24
1
27
נושא חשוב, ולאנשים יש דיעה (די מוצקה כנראה), וחבל שזה הסתיים ברוח לא כל כך ידידותית. בואו ננשום עמוק, נשתה תה ירוק אורגני, וננסה להיות יותר נחמדים אחד לשני.
אני לא מתווכח - אני רגוע, לא התכוונתי שישתמע אחרת.
18/01/2016 | 18:19
9
סטית מהנושא
19/01/2016 | 22:18
3
19
אני דיברתי על עצות לפי ידע מיושן ואתה כבר מתגובתך הראשונה עונה לי על TFS.
טענו חיטים והודה לו בשעורים.
 
אפילו אם נניח שTFS התדרדר עוד בחמש השנים הללו, אין בזה תרופה לטענה שלי. כשאדם מבקש עצה הוא רוצה שתענה לו לפי ידע רענן מאתמול או משלשום. אחרת, תהפוך את הפורום ממקום מקצועי לפורום בלבולי מוח.
אני משתמש ב TFS (לצערי) יום-יום בעבודה
20/01/2016 | 09:01
2
23
השתמשתי בGIT ו HG בשביל פרוייקטים אישיים ובעבודה הקודמת במשך ה 5-6 שנים האחרונות (אולי יותר, לא סופר)
אתה עורך הדין של "טרול המתכנן"?
21/01/2016 | 23:28
1
7
כתבת את זה לי...
22/01/2016 | 10:39
8
אני משתמש בכיף ב TFS
13/01/2016 | 01:15
46
והוא מעולה.
משתמש גם בגיט (Bitbucket), ומבחינת הנוחות, אין ספק ש TFS עולה עליו. הסיפור של הביזור, לא כל אחד צריך את זה. בשבילי זה סתם מטרד.  4 שלבים לכל צ'ק אין...  עשרות ברנצ'ים של התוכנה מסתובבים בכל מיני מחשבים... מי צריך את זה? רק אלה שבשבילם זה פותח במקור: פרויקטים מבוזרים של קוד פתוח. אנשים מסביב לעולם, לא כולם מכירים אחד את השני, נמצאים בחלקים שונים ובשלבים שונים של הפרויקט. שם היתרונות של גיט באים לידי ביטוי.
הנושא היה שמשום מה פתאום הוגדר offline
12/01/2016 | 16:25
48
כשהחזרתי on line סודר הנושא
 
לגבי ההמלצה לQUIT
 
אני עובדת לפעמים על פרוייקטים של ASP קלאסי, כמה שהם WEB FORMS עם RUNAT=SERVER
אני עובדת בתחזוקה של אתרים שנבנו לפני 10 שנים ויותר. עם גרסאות קליינט שלא נתמכות כלל :)
 
כך שאם אחפש סיבה לעזיבה יש לי עוד הרבה אחרות.., ורלוונטיות יותר
 
תודה על התגובה
 
 
משהו טוב יותר מvisual Source Safe?
13/01/2016 | 18:11
1
42
אבקש את עזרת החברים לברר אצל צוותות שעובדים כמה מפתחים במקביל על אותו קובץ אקסס, באיזה כלי ניהול גרסאות הם מצליחים להשתמש?
ברשותי קובץ פיתוח של אקסס 2010- הכולל קוד VBA רב. ניסיתי להתקין visual Source Safe- אך כבר בשלב של יצירת האובייקטים הוא נכשל.
גם האובייקטים שכן הועברו זרקו שגיאות רבות במהלך העבודה.
אשמח לקבל המלצות מבעלי ניסיון על שימוש בכלי יעיל.

תודה מראש!

?where did 'lex' go?
14/01/2016 | 12:14
34
בקיצור זרקת פה את זקני הפורום עם הניק שלך, הנושא, וגם התוכן, איזה 20 שנה אחורה, בערך לזמן שבו התחלתי לתכנת
 
התשובה הקצרה לשאלתך היא שאתה לגמרי לא בכיוון מיותר מדי כיוונים, אז כדאי לך לעצור עכשיו ולהסתכל סביב לפני שאתה ממשיך צעד אחד נוסף.
 
התשובה הארוכה היא שאקסס זה לא כלי פיתוח למספר מתכנתים בו-זמנית, בדיוק באותה מידה שהוא לא באמת כלי פיתוח, בדיוק באותה מידה ש(אם אני זוכר נכון) אפשר לכתוב בו רק ב-VB או VBA, שזה על הפנים. בדיוק באותה המדיה שסורס-סייף זה כבר מזמן לא כלי שכדאי צריך או יש איזושהי סיבה בעולם להשתמש בו, ואפילו מיקרוסופט בעצמם הבינו את זה כבר לפני איזה עשר שנים, ואם אני לא טועה הכלי הזה מ-2008 כבר לא מתוחזק בשום צורה שהיא.
ועכשיו לפתרונות: מתכנתים בויז'ואל סטודיו, זה גם יותר מהר וגם יותר מהכל, אפשר ב-WinForms שזה גם קצת ישן אבל עובד, ואפשר ב-WPF שזה ואו אבל צריך איזה יומיים ללמוד את זה, את הקוד כותבים ב-C# שזו השפה הכי מגניבה נוחה טובה וקלה ללימוד בעולם, וכמובן גם רבת עוצמה, במיוחד בתוספת מאות-אלפי הספריות שזמינות לסביבת דוט-נט. אפשר לכתוב גם אפליקציית WEB אבל צריך לדעת HTML בשביל זה וגם CSS וגם JS וגם עוד כמה דברים, אבל את השרת בכל מקרה אפשר לעשות בדוט-נט (ASP.NET)
לגבי שמירה של הקוד וניהול גרסאות, משתמשים ב-SVN (שזה עתיק אבל עוד עובד) או ב-TeamSystem (של מיקרוסופט, סביר ונוח ומתממשק נפלא לויז'ואל סטודיו), או ב-Git (הכי טוב וקצת מסובך אבל אני מוכן להסביר)
 
אף אחד מהפתרונות שפירטתי (כנראה) לא יעבוד לך עם אף אחת משיטות העבודה הנוכחיות שלך, בין השאר כי ה-MDB הוא בינארי ולא קוד, בין השאר כי אפשר להפעילו אותו ע"י מספר משתמשים (בקושי) אבל לא לערוך אותו ע"י מספר מפתחים.
 
דרך אגב, גם אני התחלתי את דרכי בתכנות באקסס. פעם. כשלא היה שום דבר נורמלי אחר. בשנת 1995.
 
אם יש לך שאלות, אשמח לענות.
 
בברכה,
זיו
 
משהו טוב יותר מvisual Source Safe?
13/01/2016 | 18:12
19
אבקש את עזרת החברים לברר אצל צוותות שעובדים כמה מפתחים במקביל על אותו קובץ אקסס, באיזה כלי ניהול גרסאות הם מצליחים להשתמש?
ברשותי קובץ פיתוח של אקסס 2010- הכולל קוד VBA רב. ניסיתי להתקין visual Source Safe- אך כבר בשלב של יצירת האובייקטים הוא נכשל.
גם האובייקטים שכן הועברו זרקו שגיאות רבות במהלך העבודה.
אשמח לקבל המלצות מבעלי ניסיון על שימוש בכלי יעיל.

תודה מראש!

חם בפורומים של תפוז
זוכים בספר צביעה
זוכים בספר צביעה
שתפו אותנו ביצירות שלכם עם הילדים ותוכלו לזכות...
זוכים בספר צביעה
זוכים בספר צביעה
שתפו אותנו ביצירות שלכם עם הילדים ותוכלו לזכות...
מזונות לילדי
מזונות לילדי
מה שיעור המזונות שעלי לדרוש מבעלי אחרי 27 שנות...
מזונות לילדי
מזונות לילדי
מה שיעור המזונות שעלי לדרוש מבעלי אחרי 27 שנות...
מרגיש הורה רע
מרגיש הורה רע
עכשיו בפורום, ``אני נתקל במצבים שגורמים לייאוש...
מרגיש הורה רע
מרגיש הורה רע
עכשיו בפורום, ``אני נתקל במצבים שגורמים לייאוש...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
Flix וידאו
פורום מחשבים ניידים
פורום מחשבים ניידים
אביעד מחשבים
אביעד מחשבים
נטוורק טיים- פורטל העסקים החברתי של ישראל
נטוורק טיים
מקרא סימנים
בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ