לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן

פורום תכנות net.

בשנת 2002 השיקה מיקרוסופט טכנולוגיה חדשה, NET. היה חוסר במקום בו ניתן לשאול שאלות בנושא NET. בארץ, ולכן הוחלט לפתוח את פורום זה. 
פורום NET. (שנחשב כיום לפורום המוביל בארץ) הוא המקום בו יכולים מפתחים לשאול שאלות ולנהל דיונים בנושאים שונים.  לפני ששואלים בפעם הראשונה, יש לקרוא את תקנון הפורום.
 
 
 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום תכנות net.

בשנת 2002 השיקה מיקרוסופט טכנולוגיה חדשה, NET. היה חוסר במקום בו ניתן לשאול שאלות בנושא NET. בארץ, ולכן הוחלט לפתוח את פורום זה. 
פורום NET. (שנחשב כיום לפורום המוביל בארץ) הוא המקום בו יכולים מפתחים לשאול שאלות ולנהל דיונים בנושאים שונים.  לפני ששואלים בפעם הראשונה, יש לקרוא את תקנון הפורום.
 
 
 
הוספת הודעה

צרף
תמונה וידיאו קובץ
קבצים המצורפים להודעה

לצפיה ב-'תכנת ויבי דוטנט לשיעורים אינטרנטיים'
תכנת ויבי דוטנט לשיעורים אינטרנטיים
02/12/2016 | 15:40
1
8
היי לכם.
אני מתכנת אפליקציות מייקרוסופט וכן php
 
רוצה ללמוד vb.net בשיעורים אינטרנטיים בתשלום כמובן.
 
מי שיודע ומעוניין מוזמן ליצור קשר
 
ארז
לצפיה ב-'קבל עצה בחינם.'
קבל עצה בחינם.
02/12/2016 | 19:44
4
אל תלמד vb.net, לא משנה כמה משלמים לך.
לצפיה ב-'webapi url'
webapi url
29/11/2016 | 14:12
10
31
שלום , אני בונה פרויקט ב webAPI שאני מתחברת אליו מ webservice אחר . אני חיבת(הסבר ארוך למה) את ה URL של ה WEBAPI שלי שיהיה בצורה הזו: לדוגמא:
ז"א השם של הפונקציה
ואז ? - סימן שאלה
שם הפרמטר
ואז הערך
וה URL הבסיסי שלי הוא:http://localhost:51923/api
כיון שיש לי הרבה שמות של פונקציות ...
מקוה שהיתי ברורה ותודה על כל תשובה.
לצפיה ב-'לא היית ברורה לפחות לי'
לא היית ברורה לפחות לי
29/11/2016 | 14:42
9
13
לצפיה ב-'מנסה שוב...'
מנסה שוב...
29/11/2016 | 15:06
8
29
בקונטרולר שלי יש פונקציה שקוראים לה client שמקבלת כפרמטר client שהוא בעצם Id .
ומעליה רשום:
[HttpGet]
[Route("api/client/{client}")]
אם אני רוצה לפנות לפונקציה זו , למשל דרך הדפדפן, אז אני ארשום כך:
שזה אומר
שם הפונציה/והערך של הפרמטר
אני רוצה שהפניה לפונצקיה תהיה כך:
ניסיתי כבר לבנות webservice של soap אבל יש לי שם בעיה עם ovverloding עם השמות של הפונקציה. אז אני מנסה לעשותא ת זה ב webapi
אבל כעת יש לי בעיה עםה הurl
לצפיה ב-'אם אני מבין נכון, זו בעיית routing'
אם אני מבין נכון, זו בעיית routing
30/11/2016 | 21:21
12
כלומר, ה-API שלך מקבל בקשה דרך URL מסויים, וצריך בעצם קוד (או אם יש משהו מוכן אז כמובן עדיף) שיחליט בעצם איזה פונקציה צריך לבצע בהתאם ל-URL. מי שמבצע את זה כברירת מחדל ב-MVC (ש-WebAPI הוא חלק ממנו) זה מנגנון הראוטינג, ויש לו כברירת מחדל כללים מסויימים וכמובן גם אפשרויות לקסטם אותו, וגם אפשרויות להחליף אותו במנגנון קבלת-החלטות משלך.
 
 
בברכה,
זיו
 
לצפיה ב-'כמה הערות'
כמה הערות
01/12/2016 | 08:08
2
12
בחיים שלי לא ראיתי לינק שדומה ללינק הראשון שלך - ואני מתכנת דוטנט...
לגבי הלינק השני - אמור לעבוד בהנתן חתימה נכונה של ה action.
הפרקטיקה שלי היא להפוך את ה id של היישות אותה אתה מחפש חלק מה URL ולא חלק מהquery params
 
כדי לגשת נכון תיגש ל api/clients/12 כאשר הפונקציה שלך נראת ככה:
 [RoutePrefix("api/[controller]")]
public class ClientsController : ApiController
{
[Route("{clientId}")]
public Client GetClient(int clientId)
{
return _myDatabase.Clients.SingleOrDefault(c => c.Id == clientId);
}
}
 
בכל מקרה - כדאי לך לקחת איזה קורס של פלורלסייט או קרוא כמה וכמה בלוגפוסטים כדי להבין איך עובד כל העיניין של routes ב WebApi ואיך עובד כל הסיפור של ה Binding של הפרמטרים לaction
לצפיה ב-'המבנה של ה URL הוא ערבוב של web api ו default page'
המבנה של ה URL הוא ערבוב של web api ו default page
01/12/2016 | 18:12
1
8
יש תכונה ב IIS שאם הגדרת default page ולא כתבת את שם הדף asp , אז ה query string יעבור לאותו default page. זה משהו שהיה קיים עד IIS 6 ובוטל ב IIS 7.
 
בכל מקרה URL כמו בהודעה המקורית הוא לא תקין כי ב web api אין default page ואין משהו שיקבל את ה query string.
 
הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו זה להכניס hard coded את ה ? ב route, אם זה יעבוד בכלל.
לצפיה ב-'לא הבנתי בכלל על מה אתה מדבר בתחלס...'
לא הבנתי בכלל על מה אתה מדבר בתחלס...
01/12/2016 | 22:14
4
הבחור שאל שאלה פשוטה - לא ידע להתאים בין ה route attributes שצריכים לשבת על ה controller וה action לבין איך צריך להראות ה URL שאליו הוא (כנראה) עושה GET.
 
 [RoutePrefix("api/clients")]
public class ClientsController : ApiController
{
// this action will be called when you GET /api/clients?clientId=12
[HttpGet, Route("")]
public async Task<Client> GetClientFromQuery(int clientId)
   => await_myDatabase.Clients.SingleOrDefaultAsync(c => c.Id == clientId);


// this action will be called when you GET /api/clients/12
[HttpGet, Route("{clientId}")]
public async Task<Client> GetClientFromUrl(int clientId)
   => await _myDatabase.Clients.SingleOrDefaultAsync(c => c.Id == clientId);
}
 
לצפיה ב-'אני אנסה להסביר'
אני אנסה להסביר
01/12/2016 | 18:40
3
15
דבר ראשון נדבר על הראוטינג.
 
נניח שיש לך קלינט עם ID 12 ואת רוצה לקבל את הפרטים עליו. יש שני דרכים לעשות ראוטינג כזה.
אחת שאת תצטרכי לפנות ל-URL הבא::
api/clients/12
השני:
api/clients/?id=12
 
מה ההבדל? דבר ראשון אין הבדל משמעותי.
מה כן ההבדל? בדוגמא הראשונה ה-ID הוא חלק מה-PATH של ה-URL. בדוגמה השניה הפרמטר הוא פרמטר שמוסיפים אותו ל-PATH. לפי החוקים הרשמיים של REST הדוגמה הראשונה היא הנכונה. האם את חייבת לעמוד בהם? לא. תבחרי את מה שנוח לך.
 
עכשיו לגבי WEBAPI.
אם את רוצה לממש את הדוגמה הראשונה שציינתי את צריכה לכתוב בראוטינג:
 [Route("api/clients/{clientId}")]
והחתימה של הפונקציה צריכה להיות כך:
 public async Task GetClient(int clientID)
אם את רוצה לממש את הדוגמה השניה שציינתי את צריכה לכתוב בראוטינג:
  [Route("api/clients/")] 
והחתימה של הפונקציה צריכה להיות כך:
 public async Task GetClient([FromUri]int clientID)
 
אם תעשי את הדוגמה הראשונה אני חושב שאפשר להשמיט את ראוטינג וזה יהיה הראוטינג הדיפולטיבי של הפונקציה.
לצפיה ב-' זה משהו שלא הכרתי, שימושי לעתיד'
זה משהו שלא הכרתי, שימושי לעתיד
01/12/2016 | 18:59
1
9
לצפיה ב-'שמח לעזור'
שמח לעזור
01/12/2016 | 19:05
2
לצפיה ב-'2 פני - העדפות שלי נטו'
2 פני - העדפות שלי נטו
01/12/2016 | 22:18
8
אני תמיד אוהב לכתוב route - לא רוצה להשאיר עבודת ניחוש לroute mapper הוא לא תמיד עושה עבודה טובה. אני מניח שאני סתם קיצוני, אבל מאוד סבלתי בעבר מה template route mapper כנראה משם הקיצוניות.
 
אחלה תשובה BTW :)
לצפיה ב-'הגנה על קבצי PDF - עזרה'
הגנה על קבצי PDF - עזרה
27/11/2016 | 01:30
14
28
האם ניתן ליצור קובץ PDF שרק ניתן להוריד אותו אבל לא ניתן להעלות אותו ?
האם ניתן ליצור תוכנה קטנה שיודעת לזהות מתי מעלים את הקובץ ולמנוע את העלאה של הקובץ לרשת או שליחתו במייל?
הסבר:
אני מוכרת קבצים דיגיטלים שיש עליהם זכויות יוצרים
ואני רוצה להגן על קבצים אלה מפני העלאה לאתרים אחרים
והפצתם ברשת, לכן רציתי לדעת אם ניתן ליצור קובץ PDF שרק ניתן להורדה אבל לא ניתן להעלאה?
 
תודה מראש
לצפיה ב-'לא קשור לפורום מי יודע מה אבל'
לא קשור לפורום מי יודע מה אבל
27/11/2016 | 12:50
2
28
אם זה כל כך חשוב לך אז אל תוציאי PDF
תני את המידע באתר שלך אחרי USER LOGIN.
לא ששם לא יוכלו לעשות PRINT SCREEN אבל זה ממש לא PDF שמסתובב בחוץ
 
חוצ מזה שאפשר גם לשים ססמא ל PDF
אבל אם הבחור יפרסם את הססמא גם - אז ...
לצפיה ב-'היי'
היי
28/11/2016 | 02:18
32
לאיזה פורום אני יכולה לפנות בשאלה של יצירת תוכנה או קוד
לחסימה של קובץ PDF שלא יעלה לאינטרנט או שליחה במייל?
לצפיה ב-'לאיזה פורום אני יכולה לפנות בשאלה של יצירת תוכנה או קוד'
לאיזה פורום אני יכולה לפנות בשאלה של יצירת תוכנה או קוד
28/11/2016 | 02:32
22
לאיזה פורום אני יכולה לפנות בשאלה של יצירת תוכנה או קוד
לחסימה של קובץ PDF שלא יעלה לאינטרנט או שליחה במייל?
אין לי בעיה שידפיסו את הקובץ, הבעיה העיקרית שלי זה שיש משתמשים שמעלים את קבצי הPDF לאתרים אחרים ואני מעוניינת ליצור תוכנה או קוד שמונע מהקובץ לעלות לנט או לשלוח אותו במייל, ברגע שאותו משתמש מנסה להעלות את הקובץ או לשלוח במייל הקובץ נמחק, משמיד את עצמו ובכך למנוע  להעבירו הלאה ורק עם סיסמה ניתן להעלות את הקובץ, זה הרעיון בגדול.
אני מחפשת מישהו שמבין או פורום שיכול לעזור לי בעניין זה
לצפיה ב-'יש דרך לשמור על קובץ PDF מפני העתקה'
יש דרך לשמור על קובץ PDF מפני העתקה
27/11/2016 | 19:13
1
20
אבל עדיין אפשר להעתיק את הקובץ עצמו.
לצפיה ב-'חסימת קובץ'
חסימת קובץ
28/11/2016 | 02:15
24
אין לי בעיה שידפיסו או יעתיקו את הקובץ כל עוד הקובץ נשמר אצל המשתמש עצמו במחשב שלו.
הבעיה שלי מתחילה שאותו משתמש מחליט להעלות את הקובץ לאתר אחר או לשלוח אותו במייל.
רציתי לדעת אם אפשר לכתוב תוכנה קטנה שמונעת מהקובץ לעלות לאינטרנט או לשלוח במייל
אם בכלל יש אפשרות כזאת?
 
לצפיה ב-'רעיון'
רעיון
29/11/2016 | 13:13
8
14
אני לא חושב שיש אפשרות למחוק קובץ ברגע שהוא נשלח במייל או עולה לאינטרנט.
מה שאת כן יכולה לעשות בלי הרבה מאמץ זה להגן על הקובץ עם סיסמה וכן למנוע שמירה של הקובץ ללא הסיסמה (העתקה של הקובץ כולל ההגנה הסיסמתית עדיין תתאפשר).
בנוסף, לכל לקוח שלך תתני סיסמה ייחודית שתזהה אותו וזה ירתיע אותו מלפרסם את הקובץ + הסיסמה באינטרנט.
לצפיה ב-'כן אני מכירה'
כן אני מכירה
29/11/2016 | 20:48
7
19

כן אני מכירה את עניין הסיסמה, היום יש הרבה אתרים של online PDF password remover
החנויות שבהן אני מוכרת כל עניין המכירה הוא אוטומטי אני מעלה פעם אחת את הקובץ לחנות וברגע שמתקבל התשלום הקובץ יורד ישר למחשב של הקונה מה שנקרה Instant download ולאחר מכן אותו משתמש יכול להוריד בלי סוף את אותו קובץ מאותה החנות.
הרעיון שלי הוא ליצור תוכנה שניתן יהיה לשתול אותה בקובץ ה- PDF
 או ליצר קובץ PDF שמכיל תוכנה קטנה שברגע שהיא מזהה שאותו משתמש
מנסה להעלות את הקובץ לאתר אחר או לשלוח אותו במייל התוכנה מייד משמידה את הקובץ ואותו משתמש אפילו לא מודע שהפעולה שהוא עשה פשוט מחקה לו את הקובץ מהמחשב, פשוט נעלם לו הקובץ!!
מה שרציתי לדעת אם אפשר לפתח תוכנה כזאת?
 
לצפיה ב-'אני לא חושב שיש אופציה כזאת'
אני לא חושב שיש אופציה כזאת
29/11/2016 | 21:02
5
4
לצפיה ב-'לא ניתן לפתח תוכנה כזאת...?'
לא ניתן לפתח תוכנה כזאת...?
29/11/2016 | 21:15
4
18
ואם לא ניתן, מדוע?
באיזו שפה פתחו את קבצי ה- PDF?
לצפיה ב-'לא בצורה חוקית'
לא בצורה חוקית
29/11/2016 | 21:27
3
13
אם יש לך קובץ על מחשב של מישהו זה לא אומר שמותר לך למחוק לו קבצים מהמחשב.
באופן כללי כל PDF Reader  לא נותן אפשרות לקבל הוראות מתוך קובץ שמורה על פעולות כאלו על המחשב המארח.
אם זה אפשרי זה רק על ידי שימצאו איזשהו חור באבטחה של קורא ה PDF וינצלו אותה לטובת פעולות אסורות.
אף אחד לא יעשה את זה בשבילך (1) כי זה לא חוקי (2) כי זה לא שווה את ההשקעה
לצפיה ב-'אוקיי ...'
אוקיי ...
29/11/2016 | 21:43
2
22
כל עניין של המחיקה הוא הגנה על הקובץ מפני משתמשים שמעלים קבצים לאתרים שמפיצים את הקבצים האלו בחינם ומפרים זכויות יוצרים! כמו שמגנים על קובץ מפני הדפסה או פרינט סקרין, עריכה, העתקה ועוד הגנות אחרות כל זה חוקי אז גם אפשר ליצור קובץ שנמחק או שפשוט לא נפתח יותר לאחר שאותו משתמש ניסה להפיץ את הקובץ בצורה לא חוקית ברשת, זאת סה"כ עוד הגנה על הקובץ מפני הפצה.
אז לא צריך PDF אפשר לפתח קובץ אחר מהתחלה שנותן את ההגנה שדיברתי עליה?
רק רציתי לדעת אם אפשר ליצור תוכנה שמייצרת קבצים שמספקים הגנה כזאת?  
 
לצפיה ב-'תודה רבה אני אסתכל'
תודה רבה אני אסתכל
29/11/2016 | 22:00
9

 
לצפיה ב-'נראה לי '
נראה לי
29/11/2016 | 21:43
11
שחנות שמוכרת קבצי PDF צריכים לחשוב על ההגנה שאת מדברת עליה.
זו לא בעיה שלך בלבד, זו בעיה של כל המוכרים והחנות היא המקום הכי טבעי לפיתוח פתרונות מתאימים.
אולי אפילו כבר יש חנויות שפתרו את הבעיה הזאת, נסי לחפש.
 
למעשה גוגל יתן לך פתרונות יותר טוב ממני
 
לצפיה ב-'לא ידוע אם זה מעניין מישהו אבל רישרפר'
לא ידוע אם זה מעניין מישהו אבל רישרפר
29/11/2016 | 09:24
30
הוסיפו חיפוש טקסט
3 פעמים CTRL N
 
מדהים
לצפיה ב-'תיעוד אוטומטי של API'
תיעוד אוטומטי של API
28/11/2016 | 21:07
3
22
אני משתמש ב-WebApi ואני מאוד נהנה מזה שהוא מייצר לי תיעוד אוטמטי ל-API. אלו שצוריכם ממני את ה-API משתמשים בזה ונהנים.
מה שחסר לי זה איזו הערה שלפעמים נצרכת. יש שם עמודה Description אבל אני לא מצליח להבין מה ממלא אותה.
מצורף תמונה (שאני מקוה) שמסבירה מה אני רוצה.
תודה מראש לעונים.
לצפיה ב-'באיזה כלי אתה משתמש כדי לייצר את התיעוד הזה?'
באיזה כלי אתה משתמש כדי לייצר את התיעוד הזה?
28/11/2016 | 22:48
2
18
כשהשתמשתי ב swagger כדי לקבל תיאור ודברים יותר גרנולריים הייתי צריך להוסיף תיעוד XML מעל הactions (תיעוד /// לא סימפטי כזה)
אולי זה מה שיפתור לך את הבעיה :)
לצפיה ב-'זה מגיע אוטומט בVS'
זה מגיע אוטומט בVS
28/11/2016 | 23:07
1
20
פתחתי פרויקט webapi וקיבלתי דף help שכל הAPI נמצא שם.
לצפיה ב-'מעניין אף פעם לא קיבלתי כזה... אני אשלח לMS שנעלבתי :)'
מעניין אף פעם לא קיבלתי כזה... אני אשלח לMS שנעלבתי :)
28/11/2016 | 23:17
18
בכל מקרה תנסה להוסיף תיעוד באמצעות /// וספר אם עזר... אני אבדוק בהזדמנות את הכלי הזה שחידשת לי :)
לצפיה ב-'שאלה בשפת C.'
שאלה בשפת C.
22/11/2016 | 18:21
8
36
שלום, האם קיימת דרך לכתוב קוד ב-C שבו התוכנית קולטת מספר גדול מאוד שמספר ספרתיו אינו חסום ע"י טיפוש מסויים, כולל לא long long, ובודקת האם הוא מתחלק ב-3? את המשימה הזו קיבלנו אגב, לפני שלמדנו מחרוזות.
אשמח לעזרה.
לצפיה ב-'מכיר את כלל החלוקה ב3?'
מכיר את כלל החלוקה ב3?
22/11/2016 | 20:52
7
31
אם סכום ספרות המספר מתחלק ב-3 אזי המספר מתחלק ב-3
לדוגמא
15-> 1+5=6 אזי 15 מתחלק ב 3
69->6+9=15->1+5=6 אזי 69 מתחלק ב 3
לצפיה ב-'בוודאי מכיר. לא הייתי טורח לעלות את ההודעה אם זו הייתה הבעיה'
בוודאי מכיר. לא הייתי טורח לעלות את ההודעה אם זו הייתה הבעיה
22/11/2016 | 21:26
6
28
כל הקאץ'' פה כפי שכבר ציינתי, הוא, שהתכנית צריכה לקלוט מספר שיכול להיות גדול מאוד ( שלם וחיובי, שאת זה לא ציינתי קודם ), שלאו דווקא נמצא בתחום של אף אחד מטיפוסי השלמים, כולל לא של long long. לדוגמא המספר הזה: 12345678909876879765456435545454543224545454565656565656565075432246565
והתוכנית תבדוק האם הוא מתחלק ב-3. לי אין קצה קצהו של חוט כיצד להתחיל אפילו.
אדגיש ואציין שלא למדתי עוד במהלך הקורס מחרוזות והקצאת מערכים דינאמית. 
לצפיה ב-'לא שאני רוצה לעצבן אבל האם אתה בטוח שהוא אמר מספר ?'
לא שאני רוצה לעצבן אבל האם אתה בטוח שהוא אמר מספר ?
22/11/2016 | 21:57
5
49
לא נראה לי כי אין אף טיפוס שיקבל מספר עם 1000 ספרות לדוגמא.
נראה לי שהוא התכוון למה ש NOCGOD התכווןן. כלומר כל סיפרה שתקיש כחלק מהמספר - תוך כדי - אתה כבר מתחיל לחבר עם הספרה הבאה.
 
לא רואה דרך אחרת.
ואם הוא אמר לך שיש טיפוס נתונים כזה שיכול לקבל את זה - אז .... יש לי הרבה מה לחלוק עליו.
לצפיה ב-'כדי למנוע אי הבנות'
כדי למנוע אי הבנות
22/11/2016 | 22:19
4
26
כך כלשונה, מילה במילה נכתבה המשימה:
"כתבו תוכנית אשר קולטת מספר שלם חיובי גדול מ-0 .המספר הנקלט יכול להיות גדול ביותר ולהכיל מספר לא חסום )סופי( של ספרות. בסוף המספר יוזן Enter . התוכנית תבדוק האם המספר מתחלק ב – 3 .אם כן – תוצג המילה Yes .אם לא – תוצג המילה No . ניתן להניח שהקלט חוקי ומכיל ספרות בלבד, ובסופו יש Enter. דוגמה : בהינתן הקלט 33333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333 התוצאה המוצגת היא Yes . שימו לב שמפאת גודלו של המספר לא ניתן לייצגו באמצעות int וגם לא באמצעות long ואפילו לא באמצעות . long long
רמז : היעזרו בסכום הספרות."
לצפיה ב-'תשתמש ב getch'
תשתמש ב getch
22/11/2016 | 22:55
3
30
כל עוד הוא מחזיר לך מספר ולא n\ תמשיך לקרוא ולסכום (תבודק קלט, אל תהיה עצלן ותעשה לעצמך הנחות)
ברגע שקראת n\ תבדוק אם הסכום שצברת מתחלק ב 3
קח בחשבון שהשיטה הזאת גם לא fool proof אבל כנראה מה שמצפים מכם, למה לא? כי אם המספר ארוך מספיק זה יכול לעשות לך overflow
לצפיה ב-'אפשר לשכלל טיפה ולסכום מודולו 3'
אפשר לשכלל טיפה ולסכום מודולו 3
23/11/2016 | 17:03
2
30
אם סוכמים כל הזמן את השארית של חלוקה בשלוש, אז אתה גם fool-proof.
זה נכון מתמטית (ואין לי כוח להרחיב כאן, אבל זה משפט בסיסי באריתמטיקה)
לצפיה ב-'תודה רבה לכולכם!'
תודה רבה לכולכם!
25/11/2016 | 03:30
9
לצפיה ב-'מתלבט איפה ללמוד קורס תכנות'
מתלבט איפה ללמוד קורס תכנות
17/11/2016 | 17:42
8
36
שלום לכולם,
 
החלטתי לעשות את הצעד ובגיל 31 (הטיפה מאוחר, אך סביר) החלטתי לעשות הסבה לתכנות.
לימדתי את עצמי קצת באתרים אונליין (JS וHTML) והבנתי שבלי קורס מובנה על מסגרת יותר קשה מהשעות שאני אתן בעצמי, זה לא יעבוד.
 
דיברתי בינתיים עם ג'ון ברייס, מכללת סלע והאקרU, כולם הציעו לי קורסים מקיפים.
האקרU עשו עלי רושם ממש לא טוב אז פסלתי אותם, וכרגע ההתלבטות היא בין ג'ון ברייס לסלע.
 
ג'ון ברייס נותנים קורס full stack של 480 שעות לימוד פרונטליות וסלע נותנים קורס מקיף (אבל לא קוראים לזה full stack) בהיקף של כמעט 1200 שעות.
שמעתי בעיקר דברים טובים על שני המוסדות האלה, ואשמח לעוד דעות לטוב ולרע על שניהם.
בנוגע לג'ון ברייס- מדובר בסניף תל אביב.
 
כל דעה תתקבל בשמחה.
 
רב תודות!
לצפיה ב-'מנוי ב pluralsight יהיה זול בהרבה מכל האפשרויות,'
מנוי ב pluralsight יהיה זול בהרבה מכל האפשרויות,
17/11/2016 | 21:20
7
36
ויתן לך תמורה ענקית. תוכל ללמוד מה שבא לך בכורסה בבית, עם המורים הטובים ביותר בעולם.
אבל זה דורש משמעת וקצת יכולת הסתדרות לבד. ובשביל זה יש פורומים וחברים.
לצפיה ב-' אני מאוהב בפלורלסייט'
אני מאוהב בפלורלסייט
17/11/2016 | 22:21
6
32
לצפיה ב-'ועדיין...'
ועדיין...
18/11/2016 | 06:53
5
56
אני בכל זאת רוצה ללכת למקום פיסי עם שיעורים מובנים ומורים שהם בני אדם שעונים לי ישירות, ולא קורסים אונליין.
 
יש דעות על ג'ון ברייס או סלע?
לצפיה ב-'לא... בזבזתי את הזמן שלי ברכישת תואר, לא בקורסים'
לא... בזבזתי את הזמן שלי ברכישת תואר, לא בקורסים
18/11/2016 | 08:48
4
34
לצפיה ב-'אם אני המראיין,'
אם אני המראיין,
21/11/2016 | 14:55
3
55
אני בכלל לא מזמן אותך.
אם אתה מגיע למצב שאתה לוקח קורס, זה כנראה בגלל שאתה לא מצליח ללמוד לבד.
אולי אין לך זמן ללמוד לבד, אולי אתה לא מסוגל ללמוד לבד.
אם אתה לא מצליח ללמוד לבד מכל סיבה, אז אני לא הייתי מזמן אותך.
אני ממליץ לך לחשוב טוב טוב לפני שאתה משכיב שם 20 אלף.
אני מכיר אנשים וחברים קרובים שלא יצא להם כלום מזה וגם אני לא מכיר אף אחד שיצא לו מזה משהו, אלא רק ל QA ידני.
לצפיה ב-'למה ההתנשאות הזו ? ???'
למה ההתנשאות הזו ? ???
22/11/2016 | 09:13
1
41
זו מוסיף לך משהו ?
כולה שאל שאלה
הית רוצה שיענו לך ככה ?
"אם אני המראיין אני בכלל לא מזמן אותך"
עד כמה שאני זוכר אף אחד מהפורום פה לא יצא באקזיט שיכול להתגאות בו ובאמת להתנשא
 
לצפיה ב-'חלילה התנשאות'
חלילה התנשאות
22/11/2016 | 11:49
38
אני מצטער אם פגעתי בו או במישהו אחר. לא התכוונתי.
רשמתי את זה כי אני יודע כמה אנשים מגיעים ל "סוכני מכירות" של המכללות האלו
והם שם ממש צדים אותם. הם פותחים להם טבלאות שכר, כתבות על הייטק ומוכרים להם עד כמה שזה קרוב ומציאותי. רק אחרי שהם משלמים 20 -25 אלף ומתחילים בהיי גבוה, הם מגלים אחרי חודשיים שאולי הם טעו פה.
אני עדיין מאמין וחושב שזה לא נראה טוב שמישהו בוחר ללמוד דרך מכללה כאשר יש לו דרכים עצמאיות ללמוד, ולא דרכים קשות מה גם שזה כלום כסף לעומת מכללה.
אני עדיין ממליץ לו לחשוב ולבדוק טוב טוב. גם אם יש מישהו שבאמת הלך לו והוא איכשהו הישתלב בפיתוח, אז זה ממש אחד ל..
אתה מוזמן לפנות אליי בפרטי אם אתה מעוניין.
 
לצפיה ב-'רק עכשיו הבנתי שהגבת לי :)'
רק עכשיו הבנתי שהגבת לי :)
22/11/2016 | 12:13
38
אני עשיתי תואר בהנדסת תוכנה (ממוצע 92)  עובד כל דקה מאז סוף התואר תודה :)
לצפיה ב-'כמה שאלות בסיסיות...'
כמה שאלות בסיסיות...
17/11/2016 | 23:50
1
47
היי,
לקחתי קורס של C# ויש לי כמה שאלות שאני לא מצליח להין אותם אשמח אם תוכלו
לפרגן לי בהסברים..
1) מה ההבדל בין abstrust class  ל interface
2) למה ומתי יש צורך להשתמש ב jquert
3) מה זה המילה "yield"
4( מתי משתמשים ב Jquery
5) מה ההבדל בין debuge ל release
6) מה זה setall
לצפיה ב-'אני אפרגן לך בתשובות לכל השאלות - גם אלו שלא שאלת'
אני אפרגן לך בתשובות לכל השאלות - גם אלו שלא שאלת
18/11/2016 | 00:45
44
לצפיה ב-'אפליקציה עם chat צד שרת c#'
אפליקציה עם chat צד שרת c#
17/11/2016 | 00:26
6
35
שלום לכולם,
אני צריך לבנות אפליקציית chat (אנדרואיד ו-IOS). את צד השרת אני צריך לבנות ב-C#. באפליקציה היא לא אפליקצית צ'ט אבל אמור להיות בה גם צ'אט עם נוטיפיקציות כשמגיע הודעה חדשה וכולי. בצד השרת אני משתמש ב-web api.
אני יכול לממש את ה-CHAT באמצעות WEB SOCKET אבל אני מאמין שיש כלים שעוזרים לזה. 
אשמח לשמוע עצות, רעיונות או כל דבר אחר שיכול להועיל לי.
לצפיה ב-'לגבי זה שיש כלים - אתה צודק!'
לגבי זה שיש כלים - אתה צודק!
17/11/2016 | 01:24
5
40
תשתמש ב SignalR
יש לו קליינט Java שיעבוד גם באנדרואיד
יש לו גם קליינט Obj-C
כמובן שאתה מרים שרת בdotnet
כדי לעשות push notifications תשתמש ב FireBase
 
נראה לי סגרתי לך פינה :)
לצפיה ב-'שאלה'
שאלה
17/11/2016 | 09:31
3
40
SIGNALR אני יודע טוב מאד מה זה
מה שאני יודע גם שזה לא NOTIFICATION PUSH ( פר אקסלנס)
FIREBASE אני מכיר קצת פחות
ואני רואה באתר שכן הוא תומך ב PUSH NTIFICATION ?
יש מצב אתה עושה לי קצת סדר בראש ?
הדוגמא של ה WEB שם  ( בוידאו), אני לא רואה הבדל בינו לבין SIGNALR
הסבר?
תודה
לצפיה ב-'להרחיב...?'
להרחיב...?
17/11/2016 | 22:39
2
29
בעיקרון אם אתה יודע מה זה SignalR אין יותר מידי מה להרחיב על זה
לגבי הFCM:
זה איטרציה שלישית (נראה לי) של API בעבור Push Notifications (אכתוב PN) מבית גוגל, הראשון היה C2DM השני היה GCM וכעת אחרי שהם (גוגל) קנו את FireBase הם העבירו את הטכנולוגית PN שלהם לFireBase
 
אין קשר בין SignalR לבין FireBase, את SignalR הצעתי כפיתרון לפיתוח צ'אט. Firebase הוא כרגע ה API כדי לשלוח PN לאנדרואיד, ובגלל שגוגל נחמדים אז גם ל iOS (הם לא באמת נחמדים, סתם בא להם עוד מידע)
לדעתי האישית אפשר למנף את FireBase כדי לממש צא'ט
 
מה קורה כשלקוח לא מחובר לצ'אט? שולחים לו PN, כדי לעשות את זה צריך להשתמש ב APIים של google או apple כדי לשלוח PN.
באופן כללי מאוד איך עובד הPN:
1) אפליקציה עולה, נרשמת מול שרת google ומקבלת ID
2) אפליקציה מעבירה את ה ID הזה לצד שרת שם הוא נשמר
3) כשצריך לשלוח נוטיפיקציה ללקוח אתה שולח לגוגל את ה ID ואת המידע והם דוחפים את הנוטיפיקציה לטלפון של הלקוח
התהליך הזה מוכר לי מGCM - סיכוי סביר שאני זוכר אותו לא במלואו, או לא מדוייק
 
FireBase הוא בעצם ה API (כיום) מולו האפליקציה שלך נרשמת כדי לקבל את ה Token. כמו שאמרתי אתה יכול להשתמש בו גם כדי לשלוח push notifications ל iOS שזה מקטין את הכאב ראש.
 
בעבר השתמשתי בPushSharp כדי לממש איזה שירות שמקבל מידע ושולח אותו ללקוחות. הסיפריה בעצם סיפקה לי אסטרקציה מעל הAPIים של android ו iOS בעבר. כמו שאמרתי, לפי התיעוד, זה נראה כאילו FireBase נותן פיתרון עבור שתיהם.
לצפיה ב-'תוספת (רציתי לערוך אבל איחרתי את המועד)'
תוספת (רציתי לערוך אבל איחרתי את המועד)
17/11/2016 | 22:52
25
FireBase הוא לא רק API לשילוח PN, הוא הרבה מעבר לזה והPN הוא רק פיצ'ר אחד מיני רבים (AuthN, Storage, NoSql DB ועוד)
כמוכן, נראה לי ששתיהם ממומשים מעל WebSocket (לגבי SignalR אני בטוח...)
לצפיה ב-'תודה רבה'
תודה רבה
17/11/2016 | 23:38
8
לצפיה ב-'רועי ענה ממש את מה שרציתי לענות'
רועי ענה ממש את מה שרציתי לענות
17/11/2016 | 10:18
27
ואני מצטריף לבקשה שלו להרחבות אם תוכל.
לצפיה ב-'אלה מכם שכותבים באנגולר,'
אלה מכם שכותבים באנגולר,
17/11/2016 | 16:49
34
באיזה גריד אתם משתמשים לתצוגה של נתונים? אני מתכוון ל kendo, ui-grid  ודברים כאלה, שמאפשרים הצגת כמות גדולה של רשומות, סינון, מיון, דפדוף, דברים כאלה.
לצפיה ב-'בעיה בתשתית או בקוד?'
בעיה בתשתית או בקוד?
15/11/2016 | 23:15
4
37
מדובר על שרת ישן שמחזיק קבצים של ASP הישנים .הוספתי פיתוח קטן ומאז יש נפילות בשרת.. השרת הוא משנת 2004 .. יש דרך לדעת האם זה בגלל הקוד או בגלל השרת?  זה לא מראה שגיאת קוד HTTP 500 שזה אומר שגיאת קוד ..פשוט הוא נתקע... הם אומרים שממתי  שהוספתי  את זה(שזה כנראה משהו שזה גדול על השרת)..בסך הכל עשיתי לו דף אחד של WEBSERVICE RESTFul ששולחים לו מידע בREQUEST URL והוא מחזיר STRING ארוך..
לצפיה ב-'הנקודה היא שזה פחות או יותר לא היה נפילות לפני שנגעתי בזה'
הנקודה היא שזה פחות או יותר לא היה נפילות לפני שנגעתי בזה
15/11/2016 | 23:22
8
לצפיה ב-'מה אורך המחרוזת שמוחזרת ?'
מה אורך המחרוזת שמוחזרת ?
16/11/2016 | 09:24
16
בדקת בלוגים של IIS לראות שלא מתקיפים את הסרביס הזה עם כל מיני ספאם ?
לצפיה ב-'יש מצב'
יש מצב
16/11/2016 | 23:34
15
שעשית controller עם methods סינכרוניים שקורא לקוד אסינכרוני ועושה wait או result על ה task?
לצפיה ב-'בוודאי'
בוודאי
23/11/2016 | 02:21
3
צריך לדבג את השרת בטכניקה כזו או אחרת ולהבין מה הוא עושה בזמן שהוא "תקוע".
 
אפשר גם להסיק בשיטות יותר "טכנאיות" האם התקלה נובעת מהשינוי שעשית, למשל לבטל את הפיתוח שעשית (להחזיר את מצב השרת לקדמותו) ולבדוק אם הבעיה נעלמה.
אבל, גם אחרי שתסיק שאכן הבעיה נובעת מהפיתוח שביצעת - תצטרך לדבג איכשהו בשביל למצוא את שורש הבעיה.
לצפיה ב-'דיבוג asp classic'
דיבוג asp classic
15/11/2016 | 19:35
20
היי יש לי visual studio 2015 ו- iisexpress 10

אני לא מצלןיח לדבג קבצי asp classic ...

עשיתי מה שהמליצו באינטרנט להגדיר בקובץ הIIS  והגדרתי לאפשר דיבוג אבל עדיין כשאני מריץ קודם ואחר כך מחבר לתהליך ,אני מקבל שם הודעה שהדיבוג לא מאופשר
לצפיה ב-'תהליך דף WEB'
תהליך דף WEB
15/11/2016 | 10:10
22
מה קורה כאשר מקישים
http://www.google.com – תאר את התהליך עד אשר דף ה-web מגיע חזרה למחשב + ברגע שהוא מגיע איזה בדיקות צריך להריץ.
 
לצפיה ב-'חברת אסנס מגייסת עובדים למגוון משרות'
חברת אסנס מגייסת עובדים למגוון משרות
15/11/2016 | 10:00
21

חברת אסנס מגייסת עובדים למגוון תפקידים
https://my.tomigo.com/p/hgwxr
 
לצפיה ב-'איך מקשרים בן MASTERPAGE לCSS.?'
איך מקשרים בן MASTERPAGE לCSS.?
12/11/2016 | 21:10
3
24

בVISUAL STUDIO 2013 
דף MASRERPAGE פועל, אך הדף CSS לא...
מה עליי להוסיף באסטאר פאג כדי שהוא יכיר בדף CSS?
אין טעויות בקוד של 2 הקבצים....
 
 
לצפיה ב-'גוררים את הCSS על המאסטר פייג'
גוררים את הCSS על המאסטר פייג
13/11/2016 | 21:05
8
לצפיה ב-'לעזוב את טכנולוגיית ASP.NET ולעבור למשהו קצת יותר עדכני'
לעזוב את טכנולוגיית ASP.NET ולעבור למשהו קצת יותר עדכני
13/11/2016 | 21:59
1
31
כדוגמת ASP.NET MVC אם את עדיין רוצה להישאר עם ASP, או אלף ואחד טכנולוגיות אחרות.
 
לצפיה ב-'לייק. '
לייק.
14/11/2016 | 17:11
7
לצפיה ב-'עזרה בייעוץ העברת מערכות ישנות לשרת חדש'
עזרה בייעוץ העברת מערכות ישנות לשרת חדש
13/11/2016 | 17:44
28
שלום וברכה, יש לי מספר מערכות שנבנו לפני שנים (2004) בASP CLASSIC .בתקופה האחרונה יש הרבה נפילות שככל הנראה מקורן בשרת הישן שעליהם נמצאים הקבצים ומסד הנתונים.. אני עכשיו בודק אופציה להעביר את המערכות.. רציתי לדעת קודם ... אם מישהו יכול לעזור ולהגדיר איתי את הדרישות מבחינת חומרה ותוכנה  שאני צריך בשרת החדש ואו   להמליץ לי על איש תשתיות שיוכל לעזור לי   להגדיר .. וכמו כן חברה עצמה שתאחסן ותתן את השרות הטוב ביותר(אני מחפש רק איכות .רצוי חברה ישראלית)
לצפיה ב-'אנגולר הטמעת סקריפט באמצעות פרמטר בדף'
אנגולר הטמעת סקריפט באמצעות פרמטר בדף
06/11/2016 | 19:26
36
יש לי פרמטר בדף אנגולר (משתמש בUI ROUTER)
שזה גם הנתיב של הסקריפט
 
לדוגמא הURL שלי
כאשר המספר 123654 מהווה את הCLIENTID
וזה אמור לטעון לי סקריפט בנתיב עם המספר הזה
 
לדוגמא
 
ראיתי כמה פתרונות אך בפועל הן לא עבדו ממש טוב
 
אשמח לשמוע רעיונות למימוש
 
תודה
 
לצפיה ב-'אתר שלא חוזר'
אתר שלא חוזר
06/11/2016 | 15:18
48
שלום,
אני מנסה לקרוא אתר בצורה הכי פשוטה שיש ומשום מה לא מקבל כלום. גם לא שגיאה. בראשון מקבלים, בשני לא.

למישהו יש רעיון?


System.Net.WebClient wc = new System.Net.WebClient();
  string webData = wc.DownloadString("http://www.google.co.il/");
 string webData2 = wc.DownloadString("https://www.022.co.il/BRPortal/br/P004.jsp?vhost=w...");


לצפיה ב-'בחירת פלטפורמה לתכנות'
בחירת פלטפורמה לתכנות
02/11/2016 | 05:41
3
135
שלום,
 
אני צריך לבנות תוכנה לשימוש עצמי שניתן לסווג אותה כמעין CRM. אני צריך לנהל בה מאגר לקוחות, כאשר לכל לקוח עם הזמן אני מתעד אינטראקציות, אוסף נתונים, ולאחר מכן גם מציג אותם ומנהל אותם בכל מיני דרכים. התוכנה צריכה לעבוד בסביבת WINDOWS ואמורה לכלול בעיקר מסכים פשוטים עם לוגיקה פשוטה, מסד נתונים מקומי, ובלי יותר מדי דברים מורכבים.
 
מכיוון שיש לי רקע מסויים בתכנות ברמה של שנה א' באוניברסיטה (JAVA של מבוא למדעי המחשב ובסיסי נתונים) וגם VB ברמה של תחביב עוד מגרסא 5.0, וגם יכולת לימוד טובה וגישה טובה לתכנות היה נראה לי שאני מסוגל להתמודד עם האתגר. קצת חיפשתי, הורדתי VS2015 ונראה לי שאני יכול להסתגל די בקלות. האם הייתם ממליצים לי לבנות עם VB.NET או לנסות ללמוד C# שנראה שהיא השפה ה"אופנתית" יותר היום ? הבנתי שההסבה תהיה די קלה מכיוון שאני מכיר את התחביר של JAVA שדומה מאוד. אולי נראה לכם שכדאי משהו אחר לגמרי ? מהמעט שקראתי יש אינספור ארכיטקטורות של פיתוח או מה שזה לא יהיה וזה ממש סינית בשבילי, כל מיני מושגים כמו WPF למשל שאין לי מושג מה הם אומרים...
 
כיצד הייתם ממליצים לטפל בנתונים ? ההיכרות שלי עם מסדי נתונים היא אפסית, לא יותר מהתחברות לקובץ ACCESS. האם הייתם ממליצים לנסות להמשיך לעבוד עם מסד נתונים של ACCESS או שכדאי לנסות "להיכנס" לעולם של מסדי הנתונים וללמוד לעבוד עם משהו רציני יותר ? למען האמת נראה לי די מסורבל לאגור ולנהל את סוג הנתונים שאני אטפל בו במסד נתונים בפורמט כזה.
 
אשמח לקבל מכם הכוונה.
 
תודה.
לצפיה ב-'לדעתי עדיף לך ללמוד סי-שארפ'
לדעתי עדיף לך ללמוד סי-שארפ
02/11/2016 | 11:07
43
ולא בגלל זה "אופנתי" העניין הוא ששפת סי-שארפ היא הרבה הרבה הרבה יותר נפוצה, ולכן כל משאבי הקוד כמעט שבנמצא יהיו בסי-שארפ.
 
אם אתה יודע ג'אווה אז בכלל קל וחומר עדיף לך ס-שארפ, אלו שתי שפות מאד דומות בתחביר ובעוד כמה אספקטים של הקידוד.
 
האפשרות האופנתית היום היא ג'אוה-סקריפט, אבל זה בעיקר בשימוש ל-WEB, ואז תצטרך גם ללמוד HTML וגם עוד די הרבה דברים בהקשר של זה. אם התוכנה היא לשימוש שלך אז כנראה פלטפורמת דסקטופ אכן תהיה הכי נוחה ופשוטה, יש לך אפשרות לעבוד עם WinForms שזו הסביבה הישנה יותר ןהפשוטה יותר ללימוד אם אתה מכיר VB, ויש את WPF שהיא עשירה הרבה יותר, מובנית נכון ועם שפת UI מתקדמת מאד, XAML, והבחירה ביניהן היא לדעתי בעיקר נגזרת של היקף הפרוייקט, WinForms זה הרבה יותר מהיר up-and-running ו-WPF הרבה יותר מסודרת מבחינת מודל העבודה עם הנתונים, אבל כמובן יש שם עקומת למידה יותר ארוכה
 
בברכה,
זיו
לצפיה ב-'אם אתה כבר יודע ברמה מסויימת ג'אווה, למה להחליף ל-#C?'
אם אתה כבר יודע ברמה מסויימת ג'אווה, למה להחליף ל-#C?
02/11/2016 | 16:44
43
בין VB.Net ל-#C אין מה להתלבט, האופצייה הראשונה היא שפה מתה שעדיף לא להתקרב אליה.
לצפיה ב-'רק לא vb ולא access'
רק לא vb ולא access
06/11/2016 | 05:00
21
שניהם כלים מישונים שאבד עליהם הקלח.
בין JAVA ל-C# הייתי בוחר בC#. אבל גם JS (עם node) ופייתון הם בחירות לגיטימיות.
מסד נתונים תקח אחד מהבאים: mssql, mysql, postgres.
כיום אני הכי אוהב את postgres. אבל אם אתה כותב ב-C# אז כנראה עדיף mssql.
לצפיה ב-'מחפש מתכנת ASP.NET MVC למיזם אינטרנט עצמאי'
מחפש מתכנת ASP.NET MVC למיזם אינטרנט עצמאי
25/10/2016 | 19:22
59
מחפש מתכנת ASP.NET MVC  למיזם אינטרנט עצמאי
דרישות:
* פיתוח בשפות: JavaScript, CSS, jQuery, HTML
* לפחות שנתיים ניסיון
* פיתוח ב Entity Framework 5 ומעלה
אפשר לפנות אליי בפרטי.
תודה

חם בפורומים של תפוז

אירוח בנושא זכויות הקשישים
אירוח בנושא זכויות...
שירות הייעוץ לקשיש של הביטוח הלאומי פועל למיצוי...
אירוח בנושא זכויות הקשישים
אירוח בנושא זכויות...
שירות הייעוץ לקשיש של הביטוח הלאומי פועל למיצוי...
במיוחד להורים לתינוקות
במיוחד להורים לתינוקות
Developy הינו פורטל תוכן המיועד להורים לתינוקות
במיוחד להורים לתינוקות
במיוחד להורים לתינוקות
Developy הינו פורטל תוכן המיועד להורים לתינוקות
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

בעלי מקצוע

אפיקי חכמה בע
אפיקי חכמה בע"מ
פורום מחשבים ניידים
פורום מחשבים ניידים

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ