לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן

פורום תכנות net.

בשנת 2002 השיקה מיקרוסופט טכנולוגיה חדשה, NET. היה חוסר במקום בו ניתן לשאול שאלות בנושא NET. בארץ, ולכן הוחלט לפתוח את פורום זה. 
פורום NET. (שנחשב כיום לפורום המוביל בארץ) הוא המקום בו יכולים מפתחים לשאול שאלות ולנהל דיונים בנושאים שונים.  לפני ששואלים בפעם הראשונה, יש לקרוא את תקנון הפורום.
 
 
 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום תכנות net.

בשנת 2002 השיקה מיקרוסופט טכנולוגיה חדשה, NET. היה חוסר במקום בו ניתן לשאול שאלות בנושא NET. בארץ, ולכן הוחלט לפתוח את פורום זה. 
פורום NET. (שנחשב כיום לפורום המוביל בארץ) הוא המקום בו יכולים מפתחים לשאול שאלות ולנהל דיונים בנושאים שונים.  לפני ששואלים בפעם הראשונה, יש לקרוא את תקנון הפורום.
 
 
 
הוספת הודעה

צרף
תמונה וידיאו קובץ
קבצים המצורפים להודעה

לצפיה ב-'asp.net dropdownlist repeater setselected'
asp.net dropdownlist repeater setselected
28/07/2016 | 12:59
14
 
שלום
יש לי repeater שבתוכו יש  dropdownlist  המכיל שמות רחובות.
אני רוצה שהרחוב השייך לרשומה הנכחית יופיע ולא הראשון ברשימה.
 
ניסיתי מספר גישות ללא הצלחה.
1. בדף :
 <asp:DropDownList ID="ddlStreetName" runat="server" 
                   SelectedValue='<%# Eval("StreetName")%>'>
</asp:DropDownList>
 
 
או 
 <asp:DropDownList ID="ddlStreetName" runat="server" 
                   SelectedValue='<%# Eval("IDStreet")%>'></asp:DropDownList>
 
נותן הודעה : בזמן ה-run
System.InvalidOperationException was unhandled by user code
  HResult=-2146233079
  Message=פעולות שירות של איגוד נתונים כגון Eval(), XPath() ו- Bind() ניתנים לשימוש רק בהקשר של פקד איגוד נתונים.
 
בכלל, כל דבר שאני מצרף לפקד בצד הדף נותן את השגיאה הזו כולל =setselected  ואפילו =text.
 
2. בקוד מאחור יש לי :
 
   protected void repRentAppartments_ItemDataBound(object sender, RepeaterItemEventArgs e)
        {
            DropDownList selectLst = e.Item.FindControl("ddlStreetName") as DropDownList;
            if (selectLst != null)
            {
                selectLst.DataSource = GetStreetNames(5000);// מחזיר           טבלאת רחובות
                selectLst.DataBind();
                selectLst.DataTextField = "StreetName";
                selectLst.DataValueField = "IDStreet";
                selectLst.SelectedValue = ????
            }
        }
עובד תקין אבל
כאן אני נתקל בבעייה. אם ארשום ממש :
"2600" = selectLst.SelectedValue
אז אכן אקבל רוחב מסויים ראשון. אבל איך אני מספק את המפתח הנכון מה- repeater?

תודה
 
לצפיה ב-'נפתח פורום פוקימון GO'
נפתח פורום פוקימון GO
( לעמוד שלי בתפוז )
26/07/2016 | 11:58
9
 אם גם אתם נפלתם לטירוף החדש שמשגע את העולם, הפורום הזה נועד בדיוק בשבילכם!
היכנסו עכשיו לפורום פוקימון GO בתפוז, שם מחכים לכם פוקימונים נדירים ביותר:
לצפיה ב-'שאלה על תכנות מק"טים'
שאלה על תכנות מק"טים
22/07/2016 | 15:56
2
57

אני צריכה להכין מק"טים למוצרים
יש דרך לתכנת שהמערכת תנפיק מק"טים באופן אוטומטי לכל מוצר ומוצר ?
המק"טים צרכים להיות מורכבים ממספרים ואותיות לדוגמה HZ45 ,מישהו מבין בזה ?
לצפיה ב-'GUID'
GUID
24/07/2016 | 00:57
33
לצפיה ב-'מקטים'
מקטים
28/07/2016 | 14:28
10
האם המקט אקראי?
יש איזה הנחייות לבניית המקט?
לצפיה ב-'mvc from submit'
mvc from submit
20/07/2016 | 18:46
10
55
אם למשהו יש כח לעזור לי בשאלה שלא נענתה ב SO , http://stackoverflow.com/questions/38479222/partia...http://stackoverflow.com/questions/38479222/partia...
 
תודה.
 
 
לצפיה ב-'ובכן'
ובכן
20/07/2016 | 19:59
9
50
ראשית אני לא מבין למה תגובה הוא VIEW שלם, צריך להיות לך רק VIEW אחד לתגובות
שנית תעשה IHTTPHANDLER ואם אתה מקבל 200 תרפרש את הדף
לצפיה ב-'אהממ'
אהממ
20/07/2016 | 21:09
8
40
קודם כל תודה,
העמוד ה"ראשי" מחזיק  בויו-מודל של הפוסטים, והפרשל מחזיק במודל של התגובות , האמת, לא הבנתי את ראשית וגם לא את שנית תוכל טיפה לפרט
לצפיה ב-'מממ'
מממ
21/07/2016 | 17:06
7
48
תקרא מה זה POSTBACK
תקרא מה זה AJAX
ואז אל תעשה POSTBACK וכן תעשה AJAX
לצפיה ב-'יש לך תשובות , תהיה לי בריא'
יש לך תשובות , תהיה לי בריא
24/07/2016 | 09:45
6
16
לצפיה ב-'כן, תשובה יותר מעורפלת מזה לא יכלתי לבקש , '
כן, תשובה יותר מעורפלת מזה לא יכלתי לבקש ,
26/07/2016 | 09:34
5
12
יש סיכוי לתשובה קצת פחות מעורפלת ?
לצפיה ב-'בודאי. '
בודאי.
26/07/2016 | 23:36
4
20
תעשה כל מה שאריאל אמר לך לעשות, ואז תשכח את הכל ותלמד אנגולר. יותר לא תרצה לשמוע את המילים פוסטבק, אג'קס. בשלב מאוחר יותר גם לא תסכים לשמוע את המילה asp.net. בהצלחה.
לצפיה ב-'חחח אתה באמת המלך D:'
חחח אתה באמת המלך D:
27/07/2016 | 08:16
5
לצפיה ב-'אתה עובד עם 2?'
אתה עובד עם 2?
27/07/2016 | 08:46
1
6
לצפיה ב-'עוד לא עברתי ל 2'
עוד לא עברתי ל 2
27/07/2016 | 20:25
9
לומד בזהירות, אני באמצע דברים שרצים על 1.5, ולא נראה לי שכדאי כרגע להחליף סוסים בעלייה. כשיהיה הזמן לשכתוב, ישוכתב ב 2. ההבדלים הם ענקיים. זה כמו שפה אחרת. ועדיין הם בבטא, וכל גרסה שיוצאת, הקוד הקודם לא עובד, כך אני מקבל דיווחים מחברים. אז בינתיים כדאי לתת להם להתבשל, אין מה לקפוץ.
לצפיה ב-'להגיד את האמת אני מצפה לעזרה יותר מוחשית'
להגיד את האמת אני מצפה לעזרה יותר מוחשית
27/07/2016 | 13:11
5
לצפיה ב-'נפתח פורום שמאות מקרקעין'
נפתח פורום שמאות מקרקעין
( לעמוד שלי בתפוז )
21/07/2016 | 09:56
1
 האם אתם לקראת רכישה או מכירה של נכס? נמצאים בהליך לקיחת משכנתא וזקוקים לסיוע או הכוונה בהתנהלות עם שמאי הבנק?
 
בפורום שמאות מקרקעין בתפוז תקבלו תשובות לכל השאלות:
לצפיה ב-'עזרה קטנה ב LINQ'
עזרה קטנה ב LINQ
20/07/2016 | 17:20
4
47
אני רוצה לבצע Group לרשימה ולבצע פעולת OR על Dictionary אבל אני מסתבך עם זה.
הנה הקוד:
     var myList = new List<MyClass>();

       myList.Add(new MyClass { Str = "a", Values = new Dictionary<int, bool> { { 1, true }, { 4, false } } });
       myList.Add(new MyClass { Str = "a", Values = new Dictionary<int, bool> { { 1, false }, { 4, false } } });

       myList.Add(new MyClass { Str = "b", Values = new Dictionary<int, bool> { { 1, true }, { 4, true } } });
       myList.Add(new MyClass { Str = "b", Values = new Dictionary<int, bool> { { 1, false }, { 4, false } } });

       myList.Add(new MyClass { Str = "z", Values = new Dictionary<int, bool> { { 5, false }, { 9, false } } });



   }
   class MyClass
   {
       public string Str { get; set; }
       public Dictionary<int, bool> Values { get; set; }
   }

  /*
           a,1-true
             4-false
           
           b,1-true
             4-true
           
           z,5-false
             9-true
          
            */
אני רוצה לקבץ את כל ה Dics על ידי ה string. 
איך אפשר לבצע את זה?
תודה רבה.
לצפיה ב-'like this'
like this
20/07/2016 | 18:30
1
39
IEnumerable<IGrouping<int, string>> byStr =
                   myList.GroupBy(c => c.Str, c=> c)
 
לצפיה ב-'לא הצלחתי.'
לא הצלחתי.
20/07/2016 | 23:47
20
אני מסתבך עם זה.
לצפיה ב-'מה זאת אומרת "לבצע פעולת OR על Dictionary"'
מה זאת אומרת "לבצע פעולת OR על Dictionary"
21/07/2016 | 09:16
1
22
תסביר
 
לצפיה ב-'הסתדרתי.תודה. הסתבכתי עם עצמי קשות.'
הסתדרתי.תודה. הסתבכתי עם עצמי קשות.
21/07/2016 | 10:42
14
לצפיה ב-'מחפש מתכנת MVC.NET למיזם אינטרנט עצמאי'
מחפש מתכנת MVC.NET למיזם אינטרנט עצמאי
18/07/2016 | 18:42
1
43

דרישות:
* פיתוח ב MVC.NET
* פיתוח ב JavaScript , CSS
* שנתיים ניסיון
* הצגת פרויקטים דומים
אפשר ליצור איתי קשר בפרטי 
תודה
 
לצפיה ב-'תקח UMBRACO'
תקח UMBRACO
18/07/2016 | 20:04
48
עכשיו אצלנו 2 חברה עשו בשבוע עם אומברקו מה שניסו במחקלה אחרת חודשיים מאפס
לצפיה ב-'תכנות - איזה מחשב נייד צריך'
תכנות - איזה מחשב נייד צריך
15/07/2016 | 09:43
2
89
שלום רב,
1. כבר שבוע אני משוטטת באינטרנט ומגלה שהמפרטים שהחנויות מציגות אינם מלאים ומשתנים מחנות לחנות על אותו דגם מחשב! איך אני מוצאת את המפרט המלא, הנכון והאמיתי של כל מחשב ומחשב? (אני רוצה לקנות LENOVO או DELL - שמעתי שהם היותר פופולרים וטובים בשוק. גם באתר מידרג מציינים אותם לטובה).
מישהו מ- Lenovo בישראל עשה לי טובה והסכים לשלוח לי רק 2 מפרט של 2 דגמים. אבל גם שם המפרט אינו מלא - אין למשל משקל הנייד, מידע על חיבורי USB ועוד..
2. אני צריכה את המחשב לקורס תכנות - האם זכרון SSD 258 מספיק לתכנות (כרגע חושבת על אפליקציות ובניית אתרים) גם אופיס יהיה על המחשב.
 
לצפיה ב-'מפרטים מלאים אפשר למצוא באתר של החברות'
מפרטים מלאים אפשר למצוא באתר של החברות
17/07/2016 | 08:48
1
37
1. תחפשי את הדגמים באתר החברה כדי למצוא מפרט מלא.
2. לקורס תכנות את יכולה להסתפק בערך בכל מחשב כל עוד הוא מריץ את הסביבת העבודה בצורה סבירה.
3. SSD 258 לא נראה לי קיים, יותר סביר שקיים 256GB SSD או 250GB SSD, תלוי בחברה ובדגם. זה לא זיכרון אלא נפח אחסון של כונן קשיח. לגבי זיכרון חשוב מאוד שיהיה לפחות 8 גיגהבייט זיכרון RAM (שימי לב, לא כונן קשיח), אחרת לא יהיה לך כיף לעבוד עם המחשב כי פשוט המערת הפעלה תגמע לך את כל הזיכרון.
 
לגבי משקל - במהלך הלימודים שלי היה לי (ועדיין יש לי אותו) מחשב Alienware m14x R1, המשקל שלו עמד על כ 3 קילוגרם כולל מטען (פלוס מינוס 100 גרם). המשקל לא הפריע לי, מהסיבה הפשוטה: אני לא סוחב אותו 100% מהזמן, רק מכיתה לכיתה, שזה לא כזה נורא - עדיף מחשב שיעבוד 100% מהזמן ויעבוד טוב מאשר שיהיה קליל כמו נוצה ויספק רבע סחורה.
 
טיפים:
- הייתי מתרחק ממחשבים עם מסך מגע - מסך מגע זה מיותר וסתם מעלה את המחיר, עדיף רזולוציה של 1920 על 1080 (FHD או 1080p זה שמות נוספים שלה). דברים כמו מסך מט (יש בסדרות של מחשבים DELL אני יודע) זה פלוס כי יותר נוח לעבוד איתו בחוץ נניח.
- לפחות 8 גיגהבייט זיכרון RAM
- אני הייתי מתרחק ממעבדי i7 xxxxU או i7 xxxxM, זה מעבדים מוחלשים שהיעוד שלהם זה מחשבי low-cost ו ultrabooks. זה לא אומר שאין ultrabooks עם מעבדים נורמליים, הם יקרים פשוט. אבל זה אני.
 
בהצלחה בלימודים...
לצפיה ב-'+1 למסך רחב, תאמיני לי שזה העיקר'
+1 למסך רחב, תאמיני לי שזה העיקר
18/07/2016 | 07:19
39
אחרי זה RAM לפחות 8, ואחרי זה SSD זה פשוט כיף מאוד
מסכים לחלק של משקל, זה רלוונטי רק למי שכל היום מסתובב, קני תיק גב טוב ולא תרגישי אותו.
ותאמיני לי קני לך עכבר נח
לצפיה ב-'פרוייקטים ב GIT וגם Nuget'
פרוייקטים ב GIT וגם Nuget
17/07/2016 | 13:23
1
42
שלום לכולם.
האם אתם משתמשים ב GIT כ Source control?
אם כן אז יש לי שאלה.
איך אתם מנהלים את הפרוייקטים שלכם ב git?
האם יש לכם יותר מ sln אחד ב Repository ?
אנחנו כרגע עובדים עם SLN אחד ובתוכו מספר פרוייקטים.
אני רוצה להפריד למספר SLNs אך לא בטוח איך כל זה התנהל עם גרסאות חדשות.
עוד דבר, האם אתם מפיצים את הסרביסים בתור Nuget או עושים Reference ישירות לפרוייקט?
אני די מחפש איך ליישר קו בדברים האלה.
לצפיה ב-'לפי נוחות'
לפי נוחות
18/07/2016 | 07:17
28
תנסה ותראה אם יוצא לכם יותר נח
לצפיה ב-'WCF חשיפה של אויאקט בתוך אובחאקט Object reference not set t'
WCF חשיפה של אויאקט בתוך אובחאקט Object reference not set t
13/07/2016 | 17:49
1
26
 
שלום,
אני מנסה להתחלאת האוביאקט Request_Identification ו מתקבל שגיאה הזו כאשר אני מנסה לעביר את הנתונים מRequest_Identification_test request ל Request_Identification 
 
זו השגיאה:
 An exception of type 'System.NullReferenceException' occurred in ESB.Service.IVR.dll but was not handled in user code

Additional information: Object reference not set to an instance of an object.
 
 
 
זה הקוד:
 Request_Identification req = new Request_Identification();                
               
               req.RequestHeader.CallID = request.CallID;
               req.RequestHeader.CustomerID = request.CustomerID;
               req.RequestHeader.CustomerType = request.CustomerType;
               req.RequestHeader.ServiceID = request.ServiceID;
               req.RequestHeader.ServiceVersion = request.ServiceVersion;
               req.RequestHeader.TelephoneNumber = request.TelephoneNumber;
               req.RequestBody_Identification.UserID = request.UserID;
               req.RequestBody_Identification.UserPassword = request.UserPassword;
 
זה הCLASS
 
 [DataContract]
   public class Request_Identification
   {

[DataContract]
   public class Request_Identification
   {
       [DataMember]
       public Header RequestHeader{ get; set; }
       [DataMember]
       public Body RequestBody_Identification{ get; set; }      
   }

    public class Header
   {        
       public int ServiceID;
       public string ServiceVersion;
       public string CustomerType;
       public int CustomerID;
       public string TelephoneNumber;
       public int CallID;

   }

    public class Body
    {             
        public string UserID;
        public string UserPassword;

    }

   [DataContract]
   public class Request_Identification_test
   {
       [DataMember]
       public string ServiceVersion { get; set; }
       [DataMember]
       public string UserID { get; set; }
       [DataMember]
       public string UserPassword { get; set; }
       [DataMember]
       public int ServiceID { get; set; }
       [DataMember]
       public string CustomerType { get; set; }
       [DataMember]
       public int CustomerID { get; set; }
       [DataMember]
       public string TelephoneNumber { get; set; }
       [DataMember]
       public int CallID { get; set; }
   }
}
 
 
 
 
לצפיה ב-'ובכן'
ובכן
14/07/2016 | 10:24
21
להשתמש בדיבאגר ולעבור שורה שורה עד תקראי באיזה שורה זה קורה
השגיאה הזו לא אומרת שהWCF מנסה להעביר אובייקט NULL,, כי אין לו בעיה לעשות כזה דבר אלא שאת מנסה לתת ערך בשדה של אובייקט NULL
לדוגמא
class bla {...}
class foo {...}
var a = new bla()
a.foo.val = 1;
פה יש שגיאה כי מעולם לא עשיתי a.foo = new foo()
לצפיה ב-'קישור ITUNS בIPAD לא עובד'
קישור ITUNS בIPAD לא עובד
13/07/2016 | 12:07
21
לא יודעת אם מישהו נתקל הבעיה היא כאשר קיים לינק למוצר

לדוגמא
https://itunes.apple.com/en/app/numbers/id36130489...

כאשר פותחים את הלינק בIPAD מתקבל סטרינג של JSON
מישהו נתקל בנושא הזה?

לצפיה ב-'המלצה לשריות אחסון MS-SQL'
המלצה לשריות אחסון MS-SQL
12/07/2016 | 21:53
5
30
שלום
אנחנו מחפשים המלצה לשירות HOSTING של דטה בייס SQL למספר DB קטנים
השירותים של AZURE וAMAZON לא רלוונטים בגלל המורכבות של יבוא DB קיים לשם

לא מחשפים בהכרח את הפתרון הזול ביותר אלא הטוב שמהירות התגובה של השרת אל ישראל גם תהיה טובה

בתודה מראש
לצפיה ב-'ממ'
ממ
13/07/2016 | 07:08
3
24
לא יודע מה לאמר לך ברגע שפסלת AZURE....
יש להם שרתים גם בישראל ויהיה לך מהירות תגובה וSUPPORT, אז אם יש כסף אז תתאמצו, או שתקבלו עזרה מחברה חיצונית.
 
רוב הפרטיים זה 2-4 חברים שיודעים קצת IT, בנתיים פגשתי רק פרטי 1 ברמה, וגם זה לדעתי משיחות איתם, לא ממש נסיון מעשי
לצפיה ב-'אין להם יכולת נורמלית לייבא'
אין להם יכולת נורמלית לייבא
13/07/2016 | 07:48
2
21
קובץ mdf
מי החברה שדיברתי עליה ?
מה סדרי גודל של עלויות של אחסון של כמה db של כמה עשרות מגה ?
לצפיה ב-'UTEAM,'
UTEAM,
13/07/2016 | 08:07
21
שוב אני לא מתחייב
אבל אני כן אומר שאני בטוח שאם תתקשר לSUPPORT של MS מתוך כוונה לשלם יעזרו לך.
מנסיון הם התערבו בדברים הרבה יותר מסובכים מלהעלות MDF, והצליחו לעזור
לצפיה ב-'חיפוש קצר בגוגל מראה שיש להם migration cookbook'
חיפוש קצר בגוגל מראה שיש להם migration cookbook
13/07/2016 | 08:41
20
התקציר שלו
 Summary: Provides step-by-step recipes for migrating SQL Server databases to Microsoft Azure SQL Database using the preview of the latest SQL Database Update V12
 
ניתן להוריד אותו באתר הזה
וכמו שאמרו לך, אם אתה באמת רציני ובאמת מוכן לשלם עבור Azure, הם ישמחו לקבל את הכסף שלך ולעזור לך לעשות migration לדאטאבייס שלך למערכות שלהם.
לצפיה ב-'המלצה לשירות טוב'
המלצה לשירות טוב
28/07/2016 | 13:13
1
אני אוהב את צחי ואלכס מהוסטסנטר
הם תמיד עונים בטלפון ועוזרים
ויש לי אתרים ממש קיקיוניים
לצפיה ב-'נקודה הפוכה'
נקודה הפוכה
11/07/2016 | 13:45
5
60
היי, באפליקציית ה asp.net mvc שלי אני מבצע post בעזרת jquery לטופס.
הבעיה שנתקלתי בה היא שכיתוב שהוקלד בתוך input text כך: "גינה." מגיעה ל controller כך: ".גינה".
ה charset של הדף מוגדר כ utf-8 וה input מוגדר כך:
 <input type='text' lang='he' dir='rtl' name='someName'/>
איך אפשר "ליישר את העברית"?
תודה
 
לצפיה ב-'ובכן'
ובכן
11/07/2016 | 14:32
4
38
אתה מנסה לכתוב את זה איפהשהו או רק רואה ככה בIDE?
כי יכול להיות שסתם הVS משקר
תנסה לכתוב את זה לקובץ או משהו ולקרא ולכתוב מחדש לדפדפן
לצפיה ב-'כותב לקובץ טקסט'
כותב לקובץ טקסט
11/07/2016 | 14:43
3
37
 File.WriteAllText(filePath, data, "Windows-1255");
 
לצפיה ב-'באמת חידה, מה עושה ctrl+shift?'
באמת חידה, מה עושה ctrl+shift?
11/07/2016 | 15:28
2
35
הרי זה עושה את העבודה דרך מקלדת, איזה פעולה זה עושה בקוד?
לצפיה ב-'תוכל להסביר?'
תוכל להסביר?
12/07/2016 | 08:40
1
21
השאלה לא ברורה לי כ"כ
לצפיה ב-'הרי '
הרי
13/07/2016 | 07:09
16
ברוב המקומות אם אתה רוצה ליישר את הDIRECTION שלך לימין או שמאל אתה לוחץ ctrl+shift ימני או שמאלי בהתאמה.
אז מה באמת קורה כשלוחצים ע"ז?
חיפשתי קצת ולא מצאתי
לצפיה ב-'יש לי בעיה'
יש לי בעיה
11/07/2016 | 10:56
6
79
הבעיה היא פשוטה - יש לי עבודה עם התנאים פחות או יותר הכי טובים שאפשר לבקש, בוס תומך, שעות לפי בקשתי, חופש/מחלה מתי שצריך, וכו וכו, באמת אחלה.
 
מצד שני נתקעתי על פרוייקט חרא, שכל מה שקשור אליו חרא, ואני כ"כ שונא אותו, שכבר נמאס לי לבוא לעבוד.
 
עכשיו כן, טכנית הרבה מהחרא הגיע גם ממני ומחוסר הנסיון שלי, אבל תכלס אני לא יודע אם לפוצץ את זה ולעזוב או להמשיך ולבלוע.
 
הבוס אומר חודשיים, אני אומר חצי שנה עד שיגמר.
דעותיכם?
לצפיה ב-'ומה בדיוק דעותינו יעזרו?'
ומה בדיוק דעותינו יעזרו?
11/07/2016 | 13:13
4
49
האם תדבוק בדעותינו אם נגיד שתקום ותלך , ומנגד זה אתה צריך לשים לחם על השולחן?
זה באמת יעבמוד במבחן הזה?
אף אחד לא מכיר כמוך מה ומי ומו
זה כמו מערכת יחסים
אף אחד לא יודע באמת מה קורה
וביננו - אל תקשיב למייעצים
מישהו אמר לי פעם : " המייעץ - לא משלם"
 
לצפיה ב-'"דאגה בלב איש ישיחנה"'
"דאגה בלב איש ישיחנה"
11/07/2016 | 14:30
3
49
לאו ביקשתי עצה, רק דעות, מהסיבה הזו בדיוק, זה פשוט נעים ופורק לשתף ולשמוע תגובות
לצפיה ב-'חכה, מה אתה ממהר?'
חכה, מה אתה ממהר?
13/07/2016 | 03:44
2
28
לעזוב תמיד אפשר. בדוק בקטנה אופציות אחרות, חכה חודש-חודשיים לראות לאן זה הולך, ודבר עם הבוס. אתה שכיר, המשכורת דופקת. מה זה משנה? בכל מקרה, בעיקר אם הבוס הוא בנאדם טוב והיה אתך בסדר רוב הזמן, מגיעה לו ההגינות של התראה מראש. כמו שאנחנו כעובדים רוצים התראה או רמז כלשהו לפני פיטורים, כך גם המעסיק. תרמוז לו שאתה לא מרוצה ויתכן שתעזוב למקום אחר, והוא יעשה את החשבון. די קשה למצוא היום עובדים טובים, והוא ינסה ללכת לקראתך במה שהוא יכול.
אגב, בפרויקטים שאינם בתחום הנוחות שלך, אתה לומד די הרבה. לדוגמה, הפילו עלי לאחרונה איזה פרויקט מעצבן עם hadoop, hive וכל מיני דברים כאלה שאין לי מושג בהם וממש לא מעניינים אותי. אז אני שם רק בגלל הכסף, אבל בעצם יש בזה צד מעניין, וזה משהו שלא פגשתי בחיים, כל עולם ה big data, ואיך עובדים עם דטהבייס שכל יום נוספות אליו כמה מיליוני רשומות. מין קורס העשרה בתשלום. בקיצור, תהנה מהנוף!
לצפיה ב-'תודה, '
תודה,
13/07/2016 | 07:05
1
25
באמת סגרנו שמישהו אחר יקח את האחריות והניהול של הדרעק הזה באופן מלא ואני ממשיך על תקן ג'וניור עד סיום הפרוייקט.
נראה איך זה יתקדם, או יותר חשוב, מתי זה יגמר באמת....
לצפיה ב-'זה נשמע כמו פתרון אידיאלי.'
זה נשמע כמו פתרון אידיאלי.
18/07/2016 | 08:54
13
עבודות טובות קשה למצוא, ואם התנאים סבבה והבוס סבבה אז הפרוייקט יעבור, בעיקר אם יש מישהו אחר שמסוגל ומוכן לקחת על עצמו את רוב האחריות.
 
לצפיה ב-'מצטער'
מצטער
12/07/2016 | 13:40
31
אבל אף אחד לא יכול לענות לך על דבר כזה. כלומר, אנשים יכולים להגיד מה _נראה_ להם שהם היו עושים במצב כזה, אבל זה לא אומר חצי דבר לגבי מה כדאי לך לעשות. לכל אחד יש את השיקולים שלו ומה שנכון לאדם אחד יהיה שגוי לאדם אחר.
העלת את השאלה הזאת בגלל שיש לך דילמה אמיתית וזה מובן, אבל לא משנה מה יענו לך, זה לא יעזור לך לקבל החלטה. אתה צריך לשבת בשקט ולהגיע לתשובה שנכונה לך. אי אפשר לברוח מזה.
לצפיה ב-'קידוד תווים ב-Request.Form'
קידוד תווים ב-Request.Form
12/07/2016 | 11:36
17
אני מקבל מידע דרך Request.Form אבל בתוצאות אני מקבל ufffd במקום את המידע הדרוש, חיפשתי הרבה והבנתי שזה קשור לקידוד, אבל אני לא מצליח לשנות אותו.
נסיתי כמה דברים וזה לא עובד, איזה מידע יעזור לכם בשביל לעזור לי?
איך אני יכול לפרסם קטעי קוד בדרך שהם יוצגו נכון?
 
לצפיה ב-'איך טוענים סרט לנגן מדיה פלייר דרך קוד VB'
איך טוענים סרט לנגן מדיה פלייר דרך קוד VB
12/07/2016 | 09:55
16
התכנית שלי מריצה סרטים בזה אחר זה
כך שאני צריכה קוד שישחרר טוב את הזיכרון
ניסית את הקוד הבה :(צרפתי בקובץ,המילים הלא מובנות בקובץ זה עיברית תתעלמו מהם)

אבל הזיכרון לא משתחרר טוב וע"כ אחרי טעינה של מספר סרטים נתקע
אני צריכה את עזרתכם דחוף!!!
תודה רבה

 
לצפיה ב-'כתביה לדטה בייס ללא הרשאה - למומחים'
כתביה לדטה בייס ללא הרשאה - למומחים
07/07/2016 | 18:07
4
49
שלום לכולם 
יש לנו דף קוד שכתוב בדוט נט ומאוחסן על שרת IIS עם DB של SqlExpress 2008 
ה-DB מאוחסן כקובץ MDF תחת ספריית APP_DATA תחת האתר - כאשר ניהול ההרשאות גישה אליו הוא דרך windows authentication בצורה פשוטה דרך ה-Permissions של ספריית APP_DATA
 
הבעיה היא שבצורה מאוד מוזרה יש איזה פורץ שמצליח לכתוב תוכן לשדות ב-DB (להוסיף עליהם הפניית HTML) - כאשר אין באתר אפשרות להזנת תוכן אז זה לא איזה קוד שמוחדר דרך הרשאות כתביה של משתמש באתר 
 
ההנחה שלי שי לנו איזה אי הבנה בהגדרות ההרשאות ברמת היוזרים שמורשים לכתוב לקובץ 
 
יש לנו קבוצה של USERS דיפולטים של מערכת ההפעלה שיש להם הרשאת קריאה וכתיבה לDB 
מצורף בתמונת מסך ה-USERS הקבוצה 
 
אודה לעזרתכם מה היוזר שהכנסו בטעות ומאפשר לתוקף לכתוב ישירות לDB
 
 
לצפיה ב-'אם באתר אין אפשרות להוספת תוכן'
אם באתר אין אפשרות להוספת תוכן
10/07/2016 | 14:48
1
45
תתחילו בלשנות את הרשאת הכתיבה לכל היוזרים לקריאה בלבד
 
אין צורך בהרשאת קריאה/כתיבה.
לצפיה ב-'רק לדייק את מה שכתבתי '
רק לדייק את מה שכתבתי
12/07/2016 | 18:24
10
יש שדות שבהם אפשר להזין תוכן אבל בשימוש מנהל האתר וגם בשדות האלה המידע שמוזן לא יכול להיות קוד SQL
גם מבחינת רוחב והכמות התוספות לDB והשדות זה לא נראה כמו שמישהו משתמש בקוד של האתר אלא מן גישה ישירה לDB עצמו
וזה גם קורה בשני אתרים שונים שיושבים בספריות נפרדות באותו שרת
לצפיה ב-'אתה יכול להראות לנו דוגמה של התוכן שהפורץ כותב לשדות?'
אתה יכול להראות לנו דוגמה של התוכן שהפורץ כותב לשדות?
12/07/2016 | 10:59
1
18
אם אני מבין נכון, יש פה עניין הרבה יותר חמור מנושא של הרשאות, ולכן שינוי בהרשאות לא יעזור פה
 
יש אצלי בעבודה אנשים שזה המקצוע שלהם, ואני אשמח להתייעץ איתם, כרגע ממה שאני רואה יש לכם בעיית אבטחה חמורה הרבה יותר ממה שנראה על פני השטח, יש לכם פורץ ברשת והוא משתמש בהרשאות של משתמשים קיימים כדי להרחיב את פעילותו ופריסת הנוכחות שלו בתוך הרשת של הארגון, זה שלב מתקם יחסית בפריצה (מה שנקרא בשפת המקצוע APT - איום מתמשך ומתקדם) וזה אומר שהוא כבר קרוב מאד ליעד שלו (חבלה בתשתיות או שינוי מידע או גניבת מידע ודברים כאלה) וכדאי לפעול מהר
 
בברכה,
זיו
לצפיה ב-'בבקשה - מצב דוגמא'
בבקשה - מצב דוגמא
12/07/2016 | 18:25
16
החלק הראשון הוא התוכן המקורי של השדה והשאר הוא התוספת של התוקף לתוך ה-DB
 
050808075201.png<div style="display:none">maximum cialis dosage <a href="http://www.ifdefined.com/blog/base.aspx?p=cialisdi...; </a> cialis safe dosage</div>
לצפיה ב-'WCF לא מצליח לחסוף מטודה שמחזירה XmlDocument'
WCF לא מצליח לחסוף מטודה שמחזירה XmlDocument
10/07/2016 | 10:00
15
שלום חברים,
אני מנסה לחסוף מטודה אשר מחזירה XML, ומשום מה אני לא מצליח לבדוק בWcfTester., בתוכנה אני רואה את שם המטודה, אבל אין לי רופציה לפתוח אותה
 
אשמח לקבל עזרה, תודה
 
הנה הקוד:
INTERFACE
  [ServiceContract]
   public interface IService
   {
       [OperationContract, XmlSerializerFormat]
       XmlDocument Identification(IdentificationRequest identificationRequest);       
       
   }
 
 
SERVICE
 
 
public XmlDocument Identification(IdentificationRequest identificationRequest)
       {
           XmlDocument xmldoc = new XmlDocument();
          // xmldoc.LoadXml(@"C:\Users\EsbDevUser\Desktop\Request_Identification.xml");

           xmldoc.LoadXml(@"<products>
                             <product id='1'>
                               <name>Bread</name>
                             </product>
                             <product id='2'>
                               <name>Milk</name>
                             </product>
                             <product id='3'>
                               <name>Coffee</name>
                             </product>
                           </products>");

           return xmldoc;
       }     
לחץ וגרור להזזה
 
לצפיה ב-'הוספת Button מCode Behind ופקודת צד שרת VB וASP.NET'
הוספת Button מCode Behind ופקודת צד שרת VB וASP.NET
06/07/2016 | 14:03
26
השתמשתי בפקודה הבאה על מנת להוסיף כפתור לפנאל בדף:
 Dim ltr1 As New Literal
ltr1.Text = "<input type='Submit' ID = 'Submit1' OnServerClick = 'Session_Add' value = 'Add to Session State' runat = 'server'/>"
Panel1.Controls.Add(ltr1)
אבל כשאני לוחץ על הButton אחרי שהדף נטען לא קורה כלום! כאילו הלחיצה לא קוראת לסאב Session_Add בCode Behind...
ניסיתי הכל ואני כבר אובד עצות, אולי למישהו מכם יש מושג מה העניין?
השפות הן: asp.net וVB.NET
לצפיה ב-'רכישת מידע'
רכישת מידע
03/07/2016 | 16:42
1
55
לא הכי קשור לפורום אבל יש מצב שכמה חברה ידעו. אני מחפש חברה שמוכרת מידע על גולשים. מידע יכול להיות היסטוריית גלישה או קהלים כמו גבר בן 28 שמתעניין בספורט. המידע צריך להיות פרטני ולא אגרגטיבי ובריל טיים.
מישהו מכיר?
גילוי נאות: ההודעה פורסמה בפורומים נוספים בתפוז.
לצפיה ב-'צור קשר עם גוגל'
צור קשר עם גוגל
04/07/2016 | 06:59
27

חם בפורומים של תפוז

אירוח בנושא פוריות
אירוח בנושא פוריות
ד``ר נהרי מומחית לפריון מגיעה לענות על שאלותיכם
אירוח בנושא פוריות
אירוח בנושא פוריות
ד``ר נהרי מומחית לפריון מגיעה לענות על שאלותיכם
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

בעלי מקצוע

יחודי - גאג'טים ומוצרי ריגול ואבטחה
יחודי - גאג'טים ומוצרי
אפיקי חכמה בע
אפיקי חכמה בע"מ
פורום מחשבים ניידים
פורום מחשבים ניידים

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ