לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
1306513,065 עוקבים אודות עסקים

פורום תכנות net.

בשנת 2002 השיקה מיקרוסופט טכנולוגיה חדשה, NET. היה חוסר במקום בו ניתן לשאול שאלות בנושא NET. בארץ, ולכן הוחלט לפתוח את פורום זה. 
פורום NET. (שנחשב כיום לפורום המוביל בארץ) הוא המקום בו יכולים מפתחים לשאול שאלות ולנהל דיונים בנושאים שונים.  לפני ששואלים בפעם הראשונה, יש לקרוא את תקנון הפורום.
 
 
 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום תכנות net.

בשנת 2002 השיקה מיקרוסופט טכנולוגיה חדשה, NET. היה חוסר במקום בו ניתן לשאול שאלות בנושא NET. בארץ, ולכן הוחלט לפתוח את פורום זה. 
פורום NET. (שנחשב כיום לפורום המוביל בארץ) הוא המקום בו יכולים מפתחים לשאול שאלות ולנהל דיונים בנושאים שונים.  לפני ששואלים בפעם הראשונה, יש לקרוא את תקנון הפורום.
 
 
 
הוספת הודעה

צרף
תמונה וידיאו קובץ
קבצים המצורפים להודעה

לצפיה ב-'הדפסת עמוד ב C#'
הדפסת עמוד ב C#
12/06/2018 | 11:56
10
אני צריכה להדפיס עמוד FROM שכתוב בשפת C# , 
כרגע זה נראה שהוא מדפיס הוא נותן אפשרות לבחירת תקיה ויוצר לי קובץ PDF אבל כשאני פותחת את הקובץ הוא ריק ... 
אני דבגתי ואני רואה שהבעיה היא שהוא בכלל לא נכנס להדפיס את השורות כנראה יש לי בעיה בתנאי 
צרפתי את הפונקציה הוא עובר את התנאי שבשורות המודגשות ומדפיס עמוד ריק :

ublic void pd_PrintPage(object sender, PrintPageEventArgs ev)
{
float linesPerPage = 0;
float yPos = 0;
int count = 0;
float leftMargin = ev.MarginBounds.Left;
float topMargin = ev.MarginBounds.Top;
string line = null;


linesPerPage = ev.MarginBounds.Height /
printFont.GetHeight(ev.Graphics);


// Print each line of the file.
while (count < linesPerPage &&
((line = streamToPrint.ReadLine()) != null))
{
yPos = topMargin + (count *
printFont.GetHeight(ev.Graphics));
ev.Graphics.DrawString(line, printFont, Brushes.Black,
leftMargin, yPos, new StringFormat());
count++;
}

// If more lines exist, print another page.
if (line != null)
ev.HasMorePages = true;
else
{ ev.HasMorePages = false;
לצפיה ב-'הסבה לתחום המחשבים'
הסבה לתחום המחשבים
06/06/2018 | 13:43
16
אני מעונין לעשות הסבה לעולם המחשבים. אין לי שום ידע/ניסיון קודם בתחום. המטרה הסופית היא ללמוד תחום של reverse engineering, אבל לפני כן יש הרבה ידע (החל מהבסיס) שנדרש להשלים. ראיתי שיש הרבה מידע חופשי וקורסים ללימוד עצמי באינטרנט, אבל אני צריך שיעשו לי סדר לגבי מהו המידע הרלוונטי, איזה קורסים יש להשלים ומה צריך לתרגל לפני תחילת למידת תחום ה- reverse engineering. אשמח ל"סדר" בנושא.
 
שאלה נוספת: האם אפשרי להתחיל לעבוד בתחום ה reverse engineering ללא ניסיון תעסוקתי אלא רק על סמך לימודים בתחום (במקרה זה לימוד עצמי)?
לצפיה ב-'ר"צ פיתוח לטלדור'
ר"צ פיתוח לטלדור
05/06/2018 | 18:29
11
שלום!
אני מגייסת לטלדור (חולון) ר"צ פיתוח .
ניהול ישיר של 2-4 מפתחים (כ-30%) וHands on כ- 70%
שפת הפיתוח ב #c בסביבת .net
חובה ידע מעמיק ב Angular  2 או 4
חובה ניסיון ניהולי קודם של לפחות שנה-שנתיים
חובה ניסיון בפיתוח בטכנולוגיות הנ"ל של לפחות 3-5 שנים.
 
משרה מאוד מעניינת ומאתגרת!
 
אשמח מאוד לקבל קורות חיים שעונים לדרישות הנ"ל
לצפיה ב-'אימולטור / סימולטור גלקסי'
אימולטור / סימולטור גלקסי
28/05/2018 | 18:21
1
14
התקנה על חלונות או על MAC

מה ההמלצה שלכם, עם מה אתם עובדים?
מה הכי קרוב למקור?

תודה
לצפיה ב-'Android studio OR GenyMOtion'
Android studio OR GenyMOtion
29/05/2018 | 15:10
10
Both are free
לצפיה ב-'כנסים למפתחי c# ושאר שפות?'
כנסים למפתחי c# ושאר שפות?
24/05/2018 | 23:02
25
יש כנסים בארץ למפתחי c#/cpp ?
הרצאות,היכרות עם טכנולוגיות,מתודולוגיות אולי אפילו קצת hands on?
מכירים כאלה בארץ?
לצפיה ב-'moved permanently 301'
moved permanently 301
22/05/2018 | 13:37
35
שלום,
יש לי אתר ישן הכתוב ב- MVC
ואני בונה עכשיו אתר חדש ואני רוצה לבצע moved permanently 301
בכדי לשמור את הקידום של האתר הישן. אני רוצה שב-view
בקונטרולר תהיה הפניה לדפים החדשים
כיצד עושים זאת? האם זה משנה אם האתר החדש בנוי ב- MVC
או ב- ASP.NET?
תודה מירה
לצפיה ב-'איחוד אוביקטים של XML'
איחוד אוביקטים של XML
14/05/2018 | 18:19
19
יש אוביקט XML שאנחנו שומרים בבסיס הנתונים ומייצג למעשה 3 סוגי טבלאות 
כעת אני מעוניין לאחד 2 אובייקטים כאלה
השאלה שלי היא מה עדיף.. בקוד C# לאחר שטענתי את הXML וכעת יש לי dataset ואז לאחד טבלאות או לעשות את האיחוד בשלה השליפה בSQL?
 
האם יש דרך פשוטה לבצע איחוד כזה בSQL?
 
תודה מראש
לצפיה ב-'מבחן מעשי בראיון עבודה למתכנת ASP.NET'
מבחן מעשי בראיון עבודה למתכנת ASP.NET
11/05/2018 | 14:28
39
שלום

יש לכם במקרה דוגמאות למבחנים מעשים שעושים בראיון עבודה למפתח ASP.NET -web forms, javascript, linq, css, json?  ו SQL.
אני יהיה צריכה לבנות איזה משהו במבחן ורוצה להתאמן בבית.
תודה רבה
לצפיה ב-'באיזה כלי כדאי להשתמש בכדי להפוך אתר לרספונסיבי'
באיזה כלי כדאי להשתמש בכדי להפוך אתר לרספונסיבי
03/05/2018 | 11:01
29
שלום,
אני מפתחת אתרים בדוט נט(c# גם ב- asp.net וגם ב- MVC) וכרגע משתמשת ב- media query בכדי להפוך את האתר לרספונסיבי וכלי זה הוא מאוד מגביל  מבחינת העיצוב לסלולר   והייתי רוצה להשתמש בכלי אחר.
מה הכי מומלץ ? ...bootstrap, jquery mobile
ובאיזה אתר כדאי ללמוד זאת?
תודה מירה
לצפיה ב-'דו״חות ב Silverlight??'
דו״חות ב Silverlight??
29/04/2018 | 19:59
1
31
מה הדבר שלכם?
לצפיה ב-'מי עדיין עובד עם סילברלייט??'
מי עדיין עובד עם סילברלייט??
30/04/2018 | 11:09
36
וזה מבלי להפחית מההערכה הרבה שיש לי לפלטפורמה הזו
 
אני השתמשתי בערכת הכלים של טלריק, היא כוללת גם רכיבי דו"חות, בטח לעוד כמה חברות יש כאלה, בזמנו המחיר של הערכה היה משהו בסביבות אלף ומשהו דולר, ובחישוב של הזמן שזה חוסך והתוצאה היפה (אם זה משנה ללקוח) והיכולת באופן אוטומטי לייצא, זה בהחלט מחיר סביר, אם כי לא זול
 
לצפיה ב-'הפנייה של שגיאת 400'
הפנייה של שגיאת 400
25/04/2018 | 11:05
5
25
שלום

יש אפשרות בקובץ הקונפיגורציה להפנות את כל שגיאות 400 לכתובת מסויימת
העניין שחברת הSEO
דורשת הפנייה מסויימת לכל כתובת
לדוגמא הכתובת הזו http://www.tapuz.co.il/forums/forumpage/831/%D7%9E...
להפנות לפורום הנוכחי, יש אפשרות ללכוד כתובת כאשר המדובר בשגיאת 400 (BAD REQUEST)

תודה
לצפיה ב-'כן, אפשר להגדיר ניתוב מחדש בכל שגיאה מוגדרת...'
כן, אפשר להגדיר ניתוב מחדש בכל שגיאה מוגדרת...
25/04/2018 | 16:05
2
23
כן, אפשר להגדיר ניתוב מחדש בכל שגיאה מוגדרת בקובץ Web.config​ ב IIS, כפי שזה מוסבר בקישור זה:
וכמובן מומלץ יותר לעששות זה מתוך ממשק ניהול של IIS , כמי שנראה בצילומי מסך הבאים:
לצפיה ב-'כן זה קינפוג אחיד לכל שגיאות 400.'
כן זה קינפוג אחיד לכל שגיאות 400.
25/04/2018 | 19:49
1
18
הדרישה הייתה ספציפית לכתובות
למשל כתובת X (עם שגיאת 400) יופנה לדף Y
וכתובת A (עם שגיאת 400) יופנה לדף B
 
שאלתי כאן https://stackoverflow.com/questions/50017515/error... וענו לי שייתכן באמצעות url rewrite
עדיין לא בדקתי את זה, ולא בטוחה שאכן זה יעבוד
 
תודה בכל אופן
לצפיה ב-'יעבוד'
יעבוד
25/04/2018 | 22:34
19
עשינו את זה עם ההפניות ל HTTP
פשוט אצלך יש תנאים שצריכים לבוא לפני הפעולה.
לצפיה ב-'הדרך הפשוטה ...'
הדרך הפשוטה ...
01/05/2018 | 22:47
1
22
כיון שציינת שמדובר ב ASP.NET - not mvc  בSOF - ז"א
asp.net webforms  להגדיר בקונפיג לתפוס את השגיאה לקובץ ספציפי Redirect.aspx למשל
 
ומשם לבדוק מהו הURL REFERRER
שהפנה לעמוד שלך
  <configuration>
    <system.web>
      <customErrors defaultRedirect="Error.htm"
                    mode="RemoteOnly">
        <error statusCode="400"
               redirect="Redirect.aspx"/>
      </customErrors>
    </system.web>
  </configuration>
  Request.UrlReferrer
 
לצפיה ב-'מעניין מאוד'
מעניין מאוד
06/05/2018 | 19:00
12
למרות שבסופו של דבר הלקוחה הסתפקה על שגיאה ג'נרית של 400
 
אבל הפתרון הזה הוא סוג של פתרון חכם מחוץ לקופסה
לא בדקתי אם עובד, אבל אם זה עובד זה ממש פתרון מעניין
לצפיה ב-'ואם בשאלות עסקינן סנכרון עם PARDOT'
ואם בשאלות עסקינן סנכרון עם PARDOT
25/04/2018 | 20:00
16
מנסה כבר כמה וכמה שעות לבצע סנכרון ראשוני של authentication עם PARDOT לפי הAPI שלהם http://developer.pardot.com/
באמצעות .NET
 
ניסיתי 1000 דרכים ושום אחת לא עבדה
אחת מהדרכים כאן
 
בנוסף המדובר על פרוייקט ASP.NET לא MVC ובכלל לא סגורה שזה אפשרי
 
יש למישהו נסיון בנושא הזה
ובכלל האם PARDOT זה SALEPORCES?
 
תודה
לצפיה ב-''
24/04/2018 | 16:00
10
6
לצפיה ב-'הצעת עבודה'
הצעת עבודה
24/04/2018 | 16:01
1
42
(בשם חבר)
מחפש איש או אשת דוט נט asp לפרויקט קיים בפרודאקשן עם מאות אלפי משתמשים, מישהו שרוצה להתרחב גם לעולמות המובייל נייטיב. י ASP.net, MVC, EF5 עם נגיעות Razor ו-JQuery. קורות חיים לvaiden@hippotec.com.
לצפיה ב-'החבר פה, פנוי לשאלות'
החבר פה, פנוי לשאלות
24/04/2018 | 16:09
7
לצפיה ב-'שימוש בAPI בקיצור הלינקים של גוגל'
שימוש בAPI בקיצור הלינקים של גוגל
24/04/2018 | 21:28
21
היי, התחלתי לעבוד עם תוכנה חדשה וכחלק מהמדריך הם שלחו אותי לשלוף כתובת API ולהעתיקה לתוכנה שלהם, כדי שגוגל יקצרו URL עם API.

אני לא מבין בתחום , לא יודע מה זה API.
שאלתי היא : מה בעצם עושה הAPI KEY  בקיצור הכתובות של גוגל?

האם זה מה שגורם לקיצור כל URL שאשתמש בו בעתיד באופן אוטומטי?
כי הרי ניתן לקצר כתובת גם בלי API לא?

תודה רבה אם למישהו יהיה ראש להסביר לי. אני פשוט סקרן

לצפיה ב-'שפות תכנות אפשריות'
שפות תכנות אפשריות
23/04/2018 | 07:29
1
30
באיזו שפה/ות ניתן לכתוב את התוכנה הבאה: 
אני צריך ליצור תוכנה שתיכנס לאתר ותלחץ על כפתור מסוים אחת לשעה.
 
לצפיה ב-'זה לא עניין של שפה אלא של סוג פונקציונליות'
זה לא עניין של שפה אלא של סוג פונקציונליות
23/04/2018 | 10:51
26
סוג הפונקציונליות שאתה צריך הוא התממשקות עם דפדפן, ואני מניח שהמדובר הוא בדפדפן אמיתי (כי יש גם אפשרות לבצע חיקוי של פעולות דפדפן בלי דפדפן אמיתי פתוח)
 
יש את פרוייקט סלניום, זה פרוייקט שמבוסס על כרומיום, גרסת הקוד הפתוח של כרום, וזה פרוייקט שמיועד בדיוק לדברים האלה. משתמשים בו לרוב לבדיקות של אפליקציות דפדפן אבל אפשר לעשות אוטומציה גם למטרות אחרות. 
 
לסלניום יש קישורים לשפות תכנות שונות, בין השאר גם לדוט-נט
 
ביצעתי בעבר פרוייקט כזה, ואם אתה מעוניין אני יכול לבצע לך את הדברים שאתה צריך בתשלום (אני עובד כפרילאנס) ואם אתה רק צריך ייעוץ אני יכול לייעץ לך ולהדריך אותך ללא תשלום
 
בברכה,
זיו
לצפיה ב-'לימוד תכנות ברמה בסיסית מאוד'
לימוד תכנות ברמה בסיסית מאוד
12/04/2018 | 13:38
27
שלום.
יש לי רעיון למוצר שאני שוקל להתחיל לפתח. פיתוח המוצר כרוך בתכנות ואין לי שום רקע בתחום.כמובן שאני מתכוון להעסיק מתכנת, אבל לפני זה אני רוצה לקבל ידע בסיסי שיענה לי על השאלות הראשונות כדי שאוכל להתחיל לקדם את העניינים. למשל, איזו שפת תכנות רלוונטית לנושא, מה סדר הגודל של הזמן הדרוש לפיתוח, ועוד.
האם אתם מכירים אתר שאפשר ללמוד באמצעותו תכנות ברמה בסיסית מאוד?
לצפיה ב-'מחפש מתכנת Php, מטרה עיקרית התקנה של פאיקול'
מחפש מתכנת Php, מטרה עיקרית התקנה של פאיקול
21/03/2018 | 09:08
24

שלום לכולם,
אני מחפש מתכנת Php למטרת הכנסת מערכת פייקאל לאתר (המערכת בנויה כולה)
יש צורך רק להכין קוד בפאנל של פייקאל ולהזין אותו במערכת.
יצירת קשר: 052-4035468 (וואצפ) העבודה היא מיידית
לצפיה ב-' מחכים לכם בפורום חדש - קניות באינטרנט '
מחכים לכם בפורום חדש - קניות באינטרנט
11/03/2018 | 15:12
1
 

בפורום חדש תקבלו הצעות לרכישות שוות, לינקים למוצרים ומבצעים חמים, אפשר להתייעץ על קניה, החזרה ותשלום אונליין ולקיים דיונים על קניות שעשיתם
היכנסו עכשיו לפורום קניות באינטרנט
http://www.tapuz.co.il/forums/forumpage/2586
 
לצפיה ב-' מחכים לכם בפורום פסיכומטרי '
מחכים לכם בפורום פסיכומטרי
04/03/2018 | 13:25
 
 
חוזרים לפעילות עם מנהל מצוין בפורום המוקדש לאחת הבחינות הקשות והמאתגרות - בחינת הפסיכומטרי
בפורום, שיהווה סוג של "קבוצת תמיכה" לנבחנים, יינתן מענה מקצועי לשאלות הגולשים, יועלו טיפים ללמידה ושאלות מאתגרות, וכן יהיה ניתן להתלבט בכל הקשור ללימודים גבוהים.
היכנסו עכשיו לפורום פסיכומטרי
 
לצפיה ב-'לכידת אירוע של לחיצה על DONE באייפון'
לכידת אירוע של לחיצה על DONE באייפון
07/05/2018 | 18:22
11
אני מעוניינת ללכוד כשהמשתמש לוחץ על DONE וסוגר את המקלדת הוירטואלית באייפון.
המדובר על אפליקציה אנגולר 1.
אירוע ng-keypress לא לוכדת את האירוע
אירוע ng-blur כן, אבל אני לא רוצה את כל המופעים של הBLUR רק BLUR שנובע מלחיצה על DONE
 
רעיונות?
לצפיה ב-'Dot net core'
Dot net core
20/04/2018 | 15:24
1
49
מישהו התנסה בתוכנות על בסיס דוט נט קור?
1)הייתרון המרכזי שאפשר לקמפל את אותו הקוד ללינוקס ל mac ולווינדוס? בלי שיותקן עליהם סביבה כלשהי (כמו שמונו דורש)
2)ראיתי שעדיין אין תמיכה ב gui עבור דוטנט קור, רק uwp שלמיטב זכרוני מתאים רק לווינדוס 10, יש תמיכה ב gui עבור ווינדוס 7?
 
3) האם הקוד שונה מקוד c# רגיל( לא על בסיס דוט נט קור)? אם אקח פרוייקט שכתוב ב c#  לא על דוט נט קור, האם אוכל לקמפל אותו ע"י דוט נט קור ללינוקס?
 
תודה
לצפיה ב-'אני התנסיתי'
אני התנסיתי
30/04/2018 | 11:15
30
הדעה האישית שלי: אם יש לך ויז'ואל סטודיו הרגיל אתה רגיל לעבוד איתו - תמשיך לעבוד איתו הוא נותן את אותה הפונקציונליות והרבה הרבה יותר, ומבלי שצריך ללמוד מחדש את כל העניין איך עובדים עם סביבת העבודה ואיך עושים כל דבר. 
 
ויז'ואל סטודיו קוד עובד אחרת לגמרי, ודורש הרבה למידה 
 
אם המדובר הוא רק על סביבת זמן הריצה, אז בהחלט לעבור ל-core, זה אותו קוד רק שקימפלו אותו ככה שהוא בלתי תלוי במערכת ההפעלה שהוא רץ עליה
 
לגבי מק ולינוקס, אם אני זוכר נכון סביבת זמן הריצה היא מונו, שזה הדוט.נט לסביבות האלה, ואם יש דוט-נט core במקומו, אז הוא כנראה מבוסס על מונו
 
ה-GUI שכרגע נתמכים על שלושת מערכות ההפעלה האלה הם בעיקר GTK (שזה גרוע בערך כמו WinForms) ו-QT (שהוא הרבה יותר מוצלח אבל לדעתי לא מגרד את הקצה של WPF וזאמל)
 
הקוד עצמו הוא אותו קוד, לגבי הקימפול אני לא יכול להגיד לך בשלוף כי אני לא יודע באיזה ספריות השתמשת בפרוייקט שלך, או אם למשל השתמשת בקריאות PInvoke שהן ייחודיות לוינדוס. מה שעושים במקרה שיש, זה שכבה-מתווכת שהיא זו השונה בין מערכות ההפעלה, ואליה קוראים בצורה גנרית
 
אם יש לך עוד שאלות, אשמח לענות
 
בברכה,
זיו
לצפיה ב-'ספרים/קורסים c# למתקדמים'
ספרים/קורסים c# למתקדמים
16/04/2018 | 11:32
39
היי לכולם,
אני תכניתן c# כשנתיים, אבל במקום שבו אני לא ממש מתקדם.
כמו כן הקוד שלנו לא הכי מורכב.
אני מעוניין לקדם את עצמי כדי שאוכל להגיע לראיונות ולעבודות בהן כן תהיה לי האפשרות להתקדם.
רוב הספרים והקורסים שראיתי מלמדים רק את הבסיס..יש לכם המלצות לכאלה שמכינות לראיון?
לצפיה ב-'על איזה דוט נט רץ C# 7?'
על איזה דוט נט רץ C# 7?
12/04/2018 | 22:08
3
36
ראיתי את החידושים שיש ב C# 7
מה שאני לא מבין זה מה היחס בין גרסאת ה C# שאני משתמש בה לגירסאת ה דוט נט שצריכה להיות מותקנת לי על המחשב כדי לפתח/להריץ את זה?
איזה גירסאת דוט נט אני חייב כדי שתוכנית שכתבתי ב C# 7 תרוץ?
לצפיה ב-'זה פחות קשור לדוטנט כמו שזה קשור לקומפיילר'
זה פחות קשור לדוטנט כמו שזה קשור לקומפיילר
13/04/2018 | 15:24
2
28
לצורך העיניין אני משתמש בפיצ׳רים של 7 בפרוייקטים של 4.5.1
אני מקווה שאצלך הפרוייקטים יותר חדשים.
לצפיה ב-'איך זה עובד?'
איך זה עובד?
15/04/2018 | 18:43
1
18
איך אני מעדכן אתה C# במחשב שלי לעבוד עם 7 ?
לצפיה ב-'בגדול תעדכן את vs2017 לגרסא עדכנית'
בגדול תעדכן את vs2017 לגרסא עדכנית
15/04/2018 | 19:48
25
תוכל להשתמש בפיצ׳רים עדכניים, במקרה שצריך להגדיר language level בפרוייקט הintelisense יגיד לך מה לעשות.
לצפיה ב-'עזרה עם bundle asp.net core'
עזרה עם bundle asp.net core
12/04/2018 | 15:43
5
33
קצת חפירה אבל חייב עזרה בזה.
אני ממיר אפליקציה ב asp.net ל asp.net core ונתקל בבעיה ב Bundle.
באפליקציה הישנה ישנו Razor view שהוא קורא ל Script.RenderFormat("Bundle url") וזה בעצם שופך את כל האלמנטים שה Bundle מחזיק. אם יש ב bundle הזה נניח שלושה path לסקריפטים אז באותו מקום יווצרו 3 שורות. ב Development זה מצויין כי לא רוצים לבצע bundling אלא לקבל הכל.
 
asp.net core  לא תומך ב Script.RenderFormte.
אז נשאלת השאלה איך אני מקבל את כל האלמנטים בסביבות Development? לפי מה שמצאתי במאמרים אני אמור לשים Tag של environment , אחד לכל סביבה. זה הולך ככה:
 
 <environment names="Development">
   <script src="~/lib/jquery/dist/jquery.js"></script>
   <script src="~/js/J1.js"></script>
   <script src="~/js/J2.js"></script>
   <script src="~/js/J3.js"></script>
   <script src="~/js/J4.js"></script>
   ..
   ..
   ..
</environment>
<environment names="Staging,Production">          
   <script src="~MyBundleName.js"></script>
</environment>
אז מה הבעיה שלי שאני שובר עליה את הראש?
זה שאם אני רוצה להוסיף קובץ חדש של js תחת ה bundle הזה אני צריך להוסיף אותו גם פה ב view הזה וגם איפה שאני מגדיר את כל ה bundles שזה קובץ config או בקוד (זה לא משנה).
בנוסף לזה אם אני רוצה את זה בעוד כמה views? לא הגיוני שאני אתחזק מספר מקומות כדי להוסיף כל הזמן קובץ חדש.
אז שוב, הבעיה שלי זה שאני בסביבת פיתוח לא רוצה את ה bundle אלא לקבל את כל הקבצים.
** ולא משנה באיזה framework ל bundle אני משתמש אני מגיע לאותה בעיהץ
האם מישהו נתקל בזה?
תודה רבה.
לצפיה ב-'נשמע לי מוזר שאין פתרון מובנה...'
נשמע לי מוזר שאין פתרון מובנה...
13/04/2018 | 20:50
4
32
לצפיה ב-'איזה תותח'
איזה תותח
15/04/2018 | 11:26
3
25
זה בדיוק מה שהייתי צריך.
איך מצאת את זה??
ואיך אין משהו מובנה לזה?
האמת שאני משתמש ב webOptimizier לבצע bubdle והקוד הזה לוקח את הקובץ הדיפולטי של ה bundleConfig.
 
לצפיה ב-'אני אמסור את הערכתך לגוגל שמחתי שעזר לך'
אני אמסור את הערכתך לגוגל שמחתי שעזר לך
15/04/2018 | 14:19
9
לצפיה ב-'תגיד ואי אפשר לעשות master page?'
תגיד ואי אפשר לעשות master page?
15/04/2018 | 20:30
1
13
אני פשוט לא באמת מפתח asp.net אז אני לא יודע מה נהוג היום
לצפיה ב-'אני פשוט חיפשתי ב bing. אתה מבין..'
אני פשוט חיפשתי ב bing. אתה מבין..
17/04/2018 | 09:02
10
סתם האמת פשוט חיפשתי את הדבר הלא נכון כנראה..
בקשר ל MasterPage אז יש משהו וזה נקרא SharedLayout אבל בגלל שאני ממיר אפלקציה גדולה אני מנסה לבצע כמה שפחות שינויים שאפשר.
גם אם משהו לא הכי נכון וטיפה עקום אני לא נוגע. זה גם ככה פרוייקט ענק בפני עצמו.
לצפיה ב-'רקורסיה סבוכה'
רקורסיה סבוכה
10/04/2018 | 12:16
39
שלום לכולם,

אשמח לעזרה עם הדרישה הבאה
יש ביטוי חיפוש שיכול להכיל | - או , & - וגם וכן סוגריים
ויכול להיות גם בתוך הסוגריים עוד סוגריים כמובן..
את הביטוי הזה צריך להמיר לאובייקט SetExpression שהינו האוביקט הרשאי והוא רקורסיבי כלומר יכול להכיל גם SetExpression
בכל SetExpression יש לבחור את הקשר בין ביטויי החיפוש (And / OR) ובעצם SetExpression מהווה ביטוי חיפוש בין סוגריים
כל SetExpression מכיל ביטויי חיפוש
Operator: וגם / או 
FullTexts: המחרוזות לחיפוש
SetExpression : עוד חיפוש רקורסיבי
 
   /// <summary>
       /// The main search expression
       /// It consists of a set of text to search, filtering by properties values and also a nested set of expressions
       /// </summary>
       public class SetExpression
       {
              /// <summary>
              /// Operator AND / OR between FullTexts
              /// </summary>
              public SearchOperator Operator;   
              /// <summary>
              /// List of text to search
              /// </summary>
              public string[] FullTexts{ get; set; }
              /// <summary>
              /// List of a nested search expressions
              /// </summary>
              public SetExpression[] Expressions { get; set; }
       }

תודה מראש
לצפיה ב-'הורדת קבצי pdf'
הורדת קבצי pdf
31/03/2018 | 10:59
1
28
שלום,
אני מפתחת ב- c#  ויש לי כמה קבצי pdf שהגולש לוחץ על כפתור אני רוצה 
להוריד אותם. (הם נמצאים בדטה בס)
מצאתי את הקוד  בגוגל שמשתמש במערך של Byte

        (MemoryStream ms = new MemoryStream(pdfByte
       ... "Response.ContentType = "application/pdf
ולא הבנתי מה הקשר בין מערך של Byte לקבצי ה-pdf שברשותי
אשמח לעזרה
תודה מירה
לצפיה ב-'המרת pdf ל - bytes'
המרת pdf ל - bytes
11/04/2018 | 07:52
19
 byte[] bytes = System.IO.File.ReadAllBytes("myfile.pdf");
הקוד יהיה:
 Response.Clear();
MemoryStream ms = new MemoryStream(bytes);
Response.ContentType = "application/pdf";
Response.AddHeader("content-disposition", "attachment;filename=myFile.pdf");
Response.Buffer = true;
ms.WriteTo(Response.OutputStream);
Response.End();
אם את ב - MVC אז
 return new FileStreamResult(ms, "application/pdf");
אבל את לא חייבת להמיר למערך של bytes את יכולה להשתמש בקוד הזה:
 Response.Clear();
Response.ContentType = "application/pdf";
Response.AppendHeader("Content-Disposition", "attachment; filename=myFile.pdf");
Response.TransmitFile(filePath);
Response.End();
בהצלחה!!
לצפיה ב-'הדף קופץ פעמיים במעבר לווינדוס 2016'
הדף קופץ פעמיים במעבר לווינדוס 2016
23/03/2018 | 16:50
23
שלום לכולם
אני מעביר את האתר שלי מאחסון על שרת ווינדוס 2003 (IIS6) לשרת יותר מתקדם (IIS8 שיושב על שרת ווינדוס 2016)

ונתקל ב-2 בעיות שכבר כמה ימים אני מנסה לפתור וללא הצלחה :

1. בכל הדפים ASPNET בגלישה לדף הוא מציג את הדף ומיד אחכ עושה לו refresh עצמאי ואז מציג אותו שוב (זה כמובן מעצבן שכל דף מתרפרש פעמיים)

2. בעיה שניה בחלק מהדפים כאשר כתוב טקטס בעברית הוא הופך אותו לג'יבריש (ראו תמונת מסך) - למרות שהגדרתי בדף ENCODING UTF8 או (את hebrew encoding) וגם חלק אחר של הטקטס כן מוצג כמו שצריך - שפת עברית מוגדרת ברמת השרת ואני לא יודע אם נדרשת הגדרת IIS ספציפית

למותר לציין שאותם דפים עבדו בצורה מאוד בשרת הקודם ללא התופעות האלה

אודה לסיוע/הכוונה שלכם

חם בפורומים של תפוז

אירוח בנושא יחסים בין כלה לחמות
אירוח בנושא יחסים בין...
ביום שני הקרוב תתארח ליאת פדות, מאמנת לתקשורת...
אירוח בנושא יחסים בין כלה לחמות
אירוח בנושא יחסים בין...
ביום שני הקרוב תתארח ליאת פדות, מאמנת לתקשורת...
אירוח בנושא טיפוח ושמירה על עור הפנים בגיל השלישי
אירוח בנושא טיפוח...
ד``ר רון יניב יענה על שאלות בנושא טיפוח ושמירה על...
אירוח בנושא טיפוח ושמירה על עור הפנים בגיל השלישי
אירוח בנושא טיפוח...
ד``ר רון יניב יענה על שאלות בנושא טיפוח ושמירה על...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ