לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
1355513,555 עוקבים אודות עסקים

פורום תכנות net.

בשנת 2002 השיקה מיקרוסופט טכנולוגיה חדשה, NET. היה חוסר במקום בו ניתן לשאול שאלות בנושא NET. בארץ, ולכן הוחלט לפתוח את פורום זה. 
פורום NET. (שנחשב כיום לפורום המוביל בארץ) הוא המקום בו יכולים מפתחים לשאול שאלות ולנהל דיונים בנושאים שונים.  לפני ששואלים בפעם הראשונה, יש לקרוא את תקנון הפורום.
 
 
 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום תכנות net.

בשנת 2002 השיקה מיקרוסופט טכנולוגיה חדשה, NET. היה חוסר במקום בו ניתן לשאול שאלות בנושא NET. בארץ, ולכן הוחלט לפתוח את פורום זה. 
פורום NET. (שנחשב כיום לפורום המוביל בארץ) הוא המקום בו יכולים מפתחים לשאול שאלות ולנהל דיונים בנושאים שונים.  לפני ששואלים בפעם הראשונה, יש לקרוא את תקנון הפורום.
 
 
 
הוספת הודעה

צרף
תמונה וידיאו קובץ
קבצים המצורפים להודעה

לצפיה ב-'אהלן חברים, שאלה, יצרתי יישום קטן ב-vb.net 2012'
אהלן חברים, שאלה, יצרתי יישום קטן ב-vb.net 2012
17/02/2019 | 00:21
2
הכל עובד ותקין, איך ניתן ליצור EXE עצמאי שירוץ ללא התקנה ?
הסיבה לכך היא כי בעמדות לא ניתן לבצע התקנה בגלל מדיניות הארגון, והיישום שלי נותן מענה מסויים לבעיה שקיימת.
תודה
לצפיה ב-'GetAccessTokenForRequestAsync - מחזיר שגיאה 403'
GetAccessTokenForRequestAsync - מחזיר שגיאה 403
29/01/2019 | 19:34
11
חברים שלום,
אני מנסה לקבל טוקן מFirebase.google, למי שמכיר (יש שם שירות דחיפת הודעות לאלו שהורידו אפליקציית אנדרואיד שמפתחים).
אז כך, כאשר אני בודק בטסטר (קונסול) - אני מצליח לקבל טוקן, אולם כאשר אני מריץ את אותו הקוד בwindows service אני מקבל שגיאה 403 - אני מצרף את הקוד הרלוונטי..
 
אשמח לעזרה או רעיונות (ניסיתי גם להעזר בstackoverflow, עדיין לא קיבלתי תשובה שעובדת:\) 
 
  [STAThread]
   static void Main(string[] args)
   {
       new Program().Run().Wait();
   }

   private async Task Run()
   {
       try
       {
           var token = await GetAccessTokenFromJSONAsync("Keys/private.json", "https://www.googleapis.com/auth/firebase.messaging");
           Console.WriteLine(token);
       }
       catch (Exception ex)
       {
           throw ex;
       }
   }

   public static async Task<string> GetAccessTokenFromJSONAsync(string jsonKeyFilePath, params string[] scopes)
   {
       using (var stream = new FileStream(jsonKeyFilePath, FileMode.Open, FileAccess.Read))
       {
           return await GoogleCredential
               .FromStream(stream) // Loads key file
               .CreateScoped(scopes) // Gathers scopes requested
               .UnderlyingCredential // Gets the credentials
               .GetAccessTokenForRequestAsync(); // Gets the Access Token
       }
   }
 
 
לצפיה ב-'מערכות ספרתיות - כמה שאלות'
מערכות ספרתיות - כמה שאלות
22/01/2019 | 17:49
16
יש לי איזה מבחן בנושא מערכות ספרתיות בעוד כשבועיים.

הידע שלי ככה ככה

יש כאן מי שיודע או שזוכר בזמנו מהלימודים או לחילופין אולי מתעסק עם הנושא ונמצא כאן? וזמין?
לצפיה ב-'#url rewriting in c'
#url rewriting in c
21/01/2019 | 10:06
15
שלום,
אני רוצה להשתמש ב- urlrewriting דינאמי שנלקח מתוך הדטה בס.
למשל טבלת קטגוריות. אני רוצה לקחת משם את שם הקטגוריה 
ולהחליף את שורת הכתובת: category.aspx?id=3
כיצד מבצעים זאת?
תודה מירה
 
לצפיה ב-'text to speech בעיברית'
text to speech בעיברית
13/01/2019 | 14:50
15
שלום,
יש דרך פשוטה להקריא טקסט בעיברית עבור מישהו שהוא לקוי ראיה ב #C?
 
האופטימלי זה DLL שאפשר להוסיף לפרוייקט שיש לו פונקציה שמקבל STRING בעיברית ומקריאה אותו.
 
יודע שזו בקשה אופטימית משהו... אבל מנסה בכל זאת.
תודה.
לצפיה ב-'פיתוח לאייפון'
פיתוח לאייפון
21/12/2018 | 07:03
4
21
יש לי ניסיון רב שנים בפיתוח בשפות וטכנולוגיות שונות, אך טרם יצא לי להתנסות בפיתוח למובייל,
אני רוצה להתנסות ע"מ להכיר ולשם כך אני מעוניין לכתוב אפליקציה ספציפית לאייפון,
אפליקציה פשוטה עם שני מסכים בלבד.
 
1. בעת פתיחת האפליקציה, תוצג למשתמש רשימה עם שמות בתי העסק הנמצאים ברדיוס של 1 ק"מ ממיקומו.
2. המשתמש יוכל לבחור בית עסק אחד מתוך הרשימה, ואז יוצגו לו מספר נתונים נוספים על אותו בית העסק.
 
זה הכל.
 
את המחקר של לאיזה API להתחבר כדי למשוך מידע מבוסס מקום, 
כיצד למשוך את הנתונים הנוספים מה DB שלי וכו', אבצע לאחר מכן, כרגע השאלה שלי היא בנוגע לטכנולוגיה.
 
מה שאני *לא* רוצה לבצע, הוא כתיבת אתר Web רספונסיבי ואז לגלוש אליו מהמובייל,
ואפילו *לא* פשוט לעטוף אותו באפליקציה/קונטיינר שבסה"כ יציג את תוכן האתר דרך דפדפן פנימי (או משהו דומה),
בנוסף, אני רוצה לעבוד על PC ולא על MAC, וגם לא על האקינטוש, VPC או כל פתרון ביניים אחר,
אני גם מבין שהאפליקציה הנ"ל לא משתמשת ביכולות מאוד ספציפיות ו Low Level של האייפון,
לכן האם כנראה הכיוון הוא ללכת על משהו כמו PhoneGap, Xamarin, אולי React Native וכו'?
האם NodeJS משתלב בתמונה?
 
אני זוכר את השמות הנ"ל מבדיקה שערכתי בעבר, אולי יש פתרונות מתקדמים יותר,
אשמח לדעת מהי המלצתכם בנוגע לטכנולוגיה/כלי שעמו כדאי לעבוד במקרה זה.
לצפיה ב-'מאחר ואתה בכל מקרה צריך mac כדי לקמפל קוד לנייטיב'
מאחר ואתה בכל מקרה צריך mac כדי לקמפל קוד לנייטיב
22/12/2018 | 21:42
3
23
במקרה של react native ו xamarin לא מבין למה אתה לא רוצה להשתמש ב mac כדי לפתח אפליקציית native ולגמור עיניין.
 
קח בחשבון ש xamarin אולי אתה תפקח ב #C, בסוף היום הקוד מתקמפל לקוד native של ios.
 
אם האפליקציה היא יחסית פשוטה אולי תחפש פתרונות של drag and drop שיכולים אולי לענות לך על הדרישות לדוגמא swiftic
 
יש פריימוורקים חינמיים שיכולים לתת לך פתרונות https://jasonette.com/
 
עוד דבר לקחת בחשבון - להוציא אפליקציית IOS עולה 100$ לשנה לרישיון
 
לצפיה ב-'בדיקות'
בדיקות
23/12/2018 | 15:37
2
13
אני אפתח על חלונות עם ריאקט נייטיב,
אוכל לבדוק ולהעלות את האפליקציה לגוגל סטור,
ברגע שארצה להעלות לאפל סטור, אהיה חייב להעביר את הקבצים למאק, לקמפל ולהעלות לאפל סטור משם, זה ברור.
השאלה היחידה שלי היא האם על חלונות אני אוכל לבדוק את האפליקציה דרך אמולטור לאייפון.
 
ברור לי שזה לא אידיאלי, ברור לי שככה לא מפתחים בצורה רצינית,
וברור לי שחייבים לבצע בדיקות מקיפות על הפלטפורמה הנכונה לפני ההעלאה.
 
אבל עדיין, כאשר מדובר בתחביב ובשלב הלימוד,
וכאשר ריאקט נייטיב אמורים לייצר את אותה האפליקציה לשתי הפלטפורמות (וברור שזה לא המצב, אבל ככל שהאפליקציה פשוטה יותר, זה יתכן שזה המצב ואולי בדיקות לאנדרואיד יהיו מייצגות יחסית גם את המצב באייפון),
האם אין שום אפשרות לבצע בדיקות, אפילו ראשוניות, לאייפון, על חלונות, דרך אמולטור כלשהו?
לצפיה ב-'לא שידוע לי איך תוכל לעשות את זה באמולטור'
לא שידוע לי איך תוכל לעשות את זה באמולטור
25/12/2018 | 15:52
1
12
כי כדי לעשות את זה באמולטור אתה צריך קודם לקמפל את האפליקציה וכדי לקמפל את האפליקציה אתה צריך MAC ורישיון...
 
וצריך לקחת בחשבון שה UI\UX guidelines בכל אחת מהפלטפורמות הוא שונה.
לצפיה ב-'כאשר מפתחים ב React Native מסתבר שאפשר וזה עובד מעולה'
כאשר מפתחים ב React Native מסתבר שאפשר וזה עובד מעולה
11/01/2019 | 19:21
10
בנוגע לבדיקות, יש סימולטור שאפשר להריץ על Windows,
אפשר דרכו לראות את התוצר כפי שהוא יראה על הטלפון ואפשר לבדוק ולדבג.
אפשר לבצע את אותו הדבר גם על הטלפון עצמו (במקום סימולטור).
טכנית כל הרעיון הוא ש React Native מאפשר לפתח ב JS והמנוע של React Native ממיר את הכל ל Native,
אז הוא עושה את רק ברקע כאשר עובדים מול הסימוטור/טלפון בזמן הבדיקות.
יש גם אפשרות מאוד פופולארית של Hot Relaoding, משנים משהו ב JS בעורך הטקסט, ובתוך 2 שניות זה כבר משתקף בסימולטור ו/או בטלפון.
(המנוע מזהה שינויי קבצים בזמן אמת)
 
בנוגע להעלאה ל App Store, אפשר להשתמש בשירות ענן,
הוא מקמפל את האפליקציה ודרכו מעלים ל App Store, לא צריך מחשב Mac.
לצפיה ב-'ניגון rtsp באתר'
ניגון rtsp באתר
20/12/2018 | 16:56
1
21
אני מנסה להטמיע בדף קישור rtsp של מצלמה
 
ראיתי כמה דרכים אך הם דורשים התקנה
 
האם מישהו מכיר דרך להטמעה של מצלמה באתר?
 
תודה
לצפיה ב-'לא ממש'
לא ממש
21/01/2019 | 12:11
10
אין אפשרות כזו.
ניתן להשתמש בתוסף לדפדפן לדוגמה בכרום VXG באקספלורר VLC
יש אפשרות שמציאות הרבה חברות שרות ענן שממירות את הRTSP לפורמט אחר שניתן להציג בתגית ווידיו פשוטה
לצפיה ב-'מחפש מערכת עבור'
מחפש מערכת עבור
18/12/2018 | 12:47
1
37
אני רוצה להקים אתר עם אזור אישי שיש בו מוצרי מידע, היינו קבצי PDF, אז נניח כל דף ייכול קישור להורדה עם כמה מילים
 
איזה מערכת הכי טובה כדי ש:
דף בית -> הרשמה -> תשלום עבור מוצר X -> לאחר אישור תשלום מקבל הרשאה להכנס לעמוד X?
 
נ.ב. עדיפות לא וורדפרס
לצפיה ב-'מצאתי ככה'
מצאתי ככה
19/12/2018 | 11:44
21
מערכת "שלח מסר",ממש נועדה לזה
 
WIX אם זה קורס אחד או שניים, יש אפשרות אזור MEMBERS לפי קבוצה,  אבל זה לקנפג כל דף מחדש ולאשר ידנית, זה רק אם ממש חשוב פיצרים שיש רק לWIX
לצפיה ב-'מי בא ל microsoft ignite'
מי בא ל microsoft ignite
07/12/2018 | 02:55
3
44
אמנם ענן אבל יש שם הרבה דוט נט, ואשמח לראות אתכם
אני אהיה
bresleveloper
לצפיה ב-'אריאל... התגעגענו. נעלמת ....:)'
אריאל... התגעגענו. נעלמת ....:)
13/12/2018 | 09:46
1
25
מה קורה ?
לצפיה ב-'ברוך השם, גמאני התגעגעתי'
ברוך השם, גמאני התגעגעתי
13/12/2018 | 14:45
28
הייתי במשרה בלי אינטרנט, עכשיו חוזר להיות עצמאי, החיים הטובים, אפילו שזה קרבי
לצפיה ב-'הייתי מבקש מהמקום עבודה יומיים שם אם היה לי יותר ברור התוכן'
הייתי מבקש מהמקום עבודה יומיים שם אם היה לי יותר ברור התוכן
22/12/2018 | 21:58
19
מהצצה של כמה דקות לא ראיתי נושאים שלא קשורים ל azure
מה שגורם לי להרגיש קצת שזה יהיה כנס שהוא יותר מסע מכירות
לצפיה ב-'תמונה תישאר גם בהמרת קובץ aspx לקובץ וורד'
תמונה תישאר גם בהמרת קובץ aspx לקובץ וורד
04/12/2018 | 12:16
5
12
שלום,
אני בונה אתר ב-c#
ובאתר אני ממירה את קובץ ה- aspx לקובץ וורד
אני צריכה שבקובץ וורד תישאר התמונה.  איך מדביקים תמונה לקובץ וורד מקוד C#.
זה קוד ההמרה:
Response.ContentType = "application/word";
            Response.AddHeader("content-disposition", "inline;filename=TestPage.doc");
            Response.Cache.SetCacheability(HttpCacheability.NoCache);
            StringWriter sw = new StringWriter();
            HtmlTextWriter hw = new HtmlTextWriter(sw);
            this.Page.RenderControl(hw);
            StringReader sr = new StringReader(sw.ToString());
            Response.Write(sw);
            Response.End();
            Response.Flush();
אשמח לעזרה מירה
לצפיה ב-'לפי מה שאני קורא'
לפי מה שאני קורא
08/12/2018 | 19:22
4
13
צריך לוודא שבתוצאה יש באמת תגית IMG חוקית לתמונה הזו
עוד עצה שקראתי זה קודם לסדר את המסמך כHTML, ואז לפתוח אותו עם וורד, ואז לשמור אותו כDOCX, ואז לנסות לשלוח אותו (ואז תראי איך הוא עושה את זה נכון)
 
אריאל רובינשטיין בניית אתרים
לצפיה ב-'לדף וורד עצמאי לא מקושרת התמונה הפיזית'
לדף וורד עצמאי לא מקושרת התמונה הפיזית
09/12/2018 | 20:24
3
6
שלום,
כשאני בונה דף aspx נמצאת באותו הפרויקט התמונה עצמה.
כאשר אני ממירה אותו לקובץ וורד עצמאי אין לי את התמונה עצמה.
איך אני מדביקה לקובץ וורד את התמונה עצמה כאשר היא אינה נמצאת בצמוד לקובץ עצמו
תודה מירה
לצפיה ב-'ובכן'
ובכן
10/12/2018 | 14:59
2
49
את פרסמת קוד שבוא את שופכת STRING לתוך RESPONSE
 
אולי תשימי קוד שבוא את מייצרת את הוורד?
 
אריאל רובינשטיין בניית אתרים
לצפיה ב-'לא הבנתי. הכל עבר לקובץ הוורד חוץ מהתמונה'
לא הבנתי. הכל עבר לקובץ הוורד חוץ מהתמונה
11/12/2018 | 09:32
1
2
לצפיה ב-'גם אני לא, שימי בבקשה את הקוד המלא'
גם אני לא, שימי בבקשה את הקוד המלא
11/12/2018 | 13:11
2
אריאל רובינשטיין בניית אתרים
 
לצפיה ב-'מחפשת אתרים/סרטונים מומלצים ללמוד על ת'רדים'
מחפשת אתרים/סרטונים מומלצים ללמוד על ת'רדים
27/11/2018 | 13:02
2
22
מחר אקבל פרויקט חדש בלימודים,
שבו צריך להשתמש בtasks ולהתעסק בנושא של threads.
 
אני כבר יודעת קצת,
ואני כמובן אגגל ואחפש, אבל אשמח להמלצה על סרטון או מדריך טוב לנושא הזה.
 
תודה רבה!
לצפיה ב-'האם אתם ממליצים על מדריכים של udemy בתשלום?'
האם אתם ממליצים על מדריכים של udemy בתשלום?
27/11/2018 | 15:14
1
12
לצפיה ב-'לא מכיר, אני בד"כ קונה עם זה מחיר צנוע 10-20 דולר,'
לא מכיר, אני בד"כ קונה עם זה מחיר צנוע 10-20 דולר,
12/12/2018 | 13:09
16
להפסיד לא תפסיד, והם נחשבים טובים
לצפיה ב-' דרושים'
דרושים
11/11/2018 | 09:09
33
לחברה וותיקה , 8 שנים , באיזור המרכז , המתעסקת בתחום האומנות , מאגרי יצירות אומנות , CRAWLING , הנגשת המידע המסונתז וכו  : ( תחום מעניין)
מחפשים מתכנת Fullstack : 
Asp.net MVC - חובה
C# - חובה
SQL SERVER - חובה
JS רמה גבוהה - חובה
HTML,CSS - חובה
Angular - יתרון
EF - יתרון
JQUERY - יתרון
Elastic Search and GraphQL - יתרון
לפרטים ולשליחת קורות חיים נא לפנות בפרטי
לצפיה ב-'node.js / אנגולר - שאלה ראשונה כללית'
node.js / אנגולר - שאלה ראשונה כללית
12/10/2018 | 06:46
3
55
לא ממש דוט נט, אבל בהכירי את הנפשות הפועלות כאן בטוחה שאפשר לשאול כאן.

רקע כללי פרוייקט המחולק ל-2 תתי פרוייקט
אפליקציית SERVER בנויה ב NODE.JS לAPI וקבלת נתונים ממסד הנתונים
אפליקציית אנגולר לקליינט ולתצוגה הויזואלית

שאלותי הן:

1. כאשר מסתיים הפיתוח, האם אפשר להעלות את האפליקצייה לIIS? או לחילופין על אילו שרתים צריך / מקובל להריץ.
בשלב ראשון מדובר על מערכת אינרטאנטית תוך ארגונית אם זה משנה.

2. בהמשך או בקשור לשאלה הקודמת. הייתי כן מעדיפה מסד MSSQL, והחיבור עם NODE עובד לי די בסדר, אך אם יש צורך במסד אחר או לחילופין ממש לא מקובל לעבוד עם MSSQL כאשר משתמשים עם NODE

3.בסופו של תהליך אפליקציית הקליינט והסרבר ירוצו על דומיין אחד זה בסדר שהקליינט ירוץ בפורט 80 של הדומיין בעוד הסרבר בפורט אחר נכון? אין צורך ב-2 דומיינים?

תודה
לצפיה ב-'שאלה שנייה מבנה נתונים'
שאלה שנייה מבנה נתונים
12/10/2018 | 07:18
35
זו אפליקצייה ראשונה שלי מהבסיס בNODE - כך שיש לנהוג בסלחנות .
 
מציגה כאן את הMODEL ואת הCONTROLLER של הנתונים
 
לא נראה לי שזו הדרך המקובלת בגלל כתיבה של כפילויות קוד
האם בכל חיבור למסד הנתונים כותבים
   const sql = require('mssql')
שוב תודה
לצפיה ב-'מממ'
מממ
13/10/2018 | 18:05
1
40

1) אפשר להעלות ל IIS בוודאי. 
לכל מה שעושה SERVE ל HTML. אבל דבר אחד תצטרכי לעשות. 
תצטרכי להגיד URLREWRITE ל IIד
כי כשתגשי ל 
site.com/users/orders
ה IIS יחפש ספריה כזו אצלו והוא לא יימצא. כי זה ROUTE אצלך.
בקיצור את צריכה את זה : 
https://stackoverflow.com/a/44600609/859154

לא חובה IIS. אפשר גם NODE SERVER פשוט. ( עם EXPRESS)
דוגמא : 
https://scotch.io/tutorials/mean-app-with-angular-...



2) אפשר לעבוד כמובן עם SQL. אלך תשכחי שאת רק מריצה שאילתות( או SP) דרך ה NODE
מבחינתך יש לך את SSMS תמיד ככלי לערוך את השאילתות וזה מעולה. ה NODE הוא רק להריץ  מרחוק שאילתה. ( שאלי כאן שוב  - אם זה עדין לא ברור)
3)אין שום בעיה. רק את תצטרכי לדאוג ל CORS ENAVLED ב שרת שלך.
דוגמא לכיצד : https://stackoverflow.com/a/52609600/859154






לצפיה ב-'המון תודה - אני אבדוק - ותהיה זמין כאן בהמשך לקונקרטיות '
המון תודה - אני אבדוק - ותהיה זמין כאן בהמשך לקונקרטיות
14/10/2018 | 06:55
11
לצפיה ב-''
02/10/2018 | 12:34
4
16
לצפיה ב-'כנס AppSec IL - כי לכתוב קוד זה קל! אבל לכתוב קוד מאובטח..?'
כנס AppSec IL - כי לכתוב קוד זה קל! אבל לכתוב קוד מאובטח..?
27/08/2018 | 21:06
45
תנאים, לולאות, רקורסיות, תכנות מונחה-עצמים, תכנות מונחה-עצבים.
לכתוב קוד זה "קל". אבל לכתוב קוד שהוא גם מאובטח? האם אנו יודעים לכתוב קוד שלא רק יעבוד ("ואל תיגע - זה עובד!"), אלא גם שלא ניתן יהיה לפרוץ אותו בקלות?
אז נכון שאפשר להיכנס לאינטרנט ולטבוע בחומר בכל הנושאים הללו... אבל למה לא לקחת קיצור דרך ולשמוע מהטובים ביותר בתחום?
ב-5 וב-6 לספטמבר מתקיים (כבכל שנה) כנס אבטחת המידע הישראלי Appsec IL, באוניברסיטת ת"א !
בין אם אתם מתכנתים חדשים דנדשים, ובין אם אתם "נינג'ות דוטנט ופאוורשל" - כל אחד בכנס יכול למצוא שם משהו מעניין בתחום החם של אבטחת אפליקציות ותוכנות. והחלק הכי חשוב? - זה בחינם אין כסף! 
אז בואו הצטרפו לקהילת אבטחת הסייבר של ישראל, ונראה אתכם בכנס.
לצפיה ב-'הסבה לתחום המחשבים'
הסבה לתחום המחשבים
06/06/2018 | 13:43
52
אני מעונין לעשות הסבה לעולם המחשבים. אין לי שום ידע/ניסיון קודם בתחום. המטרה הסופית היא ללמוד תחום של reverse engineering, אבל לפני כן יש הרבה ידע (החל מהבסיס) שנדרש להשלים. ראיתי שיש הרבה מידע חופשי וקורסים ללימוד עצמי באינטרנט, אבל אני צריך שיעשו לי סדר לגבי מהו המידע הרלוונטי, איזה קורסים יש להשלים ומה צריך לתרגל לפני תחילת למידת תחום ה- reverse engineering. אשמח ל"סדר" בנושא.
 
שאלה נוספת: האם אפשרי להתחיל לעבוד בתחום ה reverse engineering ללא ניסיון תעסוקתי אלא רק על סמך לימודים בתחום (במקרה זה לימוד עצמי)?
לצפיה ב-'ר"צ פיתוח לטלדור'
ר"צ פיתוח לטלדור
05/06/2018 | 18:29
51
שלום!
אני מגייסת לטלדור (חולון) ר"צ פיתוח .
ניהול ישיר של 2-4 מפתחים (כ-30%) וHands on כ- 70%
שפת הפיתוח ב #c בסביבת .net
חובה ידע מעמיק ב Angular  2 או 4
חובה ניסיון ניהולי קודם של לפחות שנה-שנתיים
חובה ניסיון בפיתוח בטכנולוגיות הנ"ל של לפחות 3-5 שנים.
 
משרה מאוד מעניינת ומאתגרת!
 
אשמח מאוד לקבל קורות חיים שעונים לדרישות הנ"ל
לצפיה ב-'באיזה כלי כדאי להשתמש בכדי להפוך אתר לרספונסיבי'
באיזה כלי כדאי להשתמש בכדי להפוך אתר לרספונסיבי
03/05/2018 | 11:01
66
שלום,
אני מפתחת אתרים בדוט נט(c# גם ב- asp.net וגם ב- MVC) וכרגע משתמשת ב- media query בכדי להפוך את האתר לרספונסיבי וכלי זה הוא מאוד מגביל  מבחינת העיצוב לסלולר   והייתי רוצה להשתמש בכלי אחר.
מה הכי מומלץ ? ...bootstrap, jquery mobile
ובאיזה אתר כדאי ללמוד זאת?
תודה מירה
לצפיה ב-'פונטים נראים מטושטשים ב VS בלפטופ חדש, ווינדוסמ10'
פונטים נראים מטושטשים ב VS בלפטופ חדש, ווינדוסמ10
14/09/2018 | 23:47
26
שלום לכולם,
משתמש ב visual studio 2008 ו- 2010
(עקב אילוצים...)
בכל אופן, החלפתי לפטופ עם רזולוציה גבוהה וכל הפונטים והפקדים נראים מטושטשים.
ניסיתי לשחק עם הרזולוציה ועם גודל הפונט בווינדוס - או שהכל מטושטש או שרואים טוב אבל הכל קטן ובקושי רואים.
האם מישהו נתקל בתופעה הזו ?

בתודה מראש
לצפיה ב-'Pack project with reference to another project - nuget '
Pack project with reference to another project - nuget
08/08/2018 | 17:38
3
39
אויי איזה מתיש, אשמח לעזרה.
אני מעלה nuget מסויים ויש לי איתו בעיה.
יש לי שני פרוייקטים, אחד A והשני B. 
ל פרוייקט A יש Reference ל B. שניהם standard 2.0.
שאני עושה dotnet pack  לפרוייקט A  הכל עולה כמו שצריך לשרת (myget).
כשאני מוריד את ה nuget, הוא אומר לי שהוא לא מוצא את פרוייקט B.
ניסיתי לבצע מיליון פעולות ב csproj של פרוייקט A כמו     <PrivateAssets>all</PrivateAssets>  או ProjectReference Include 
אך ללא הצלחה.
כשאני מוריד את הnuget אני לא רואה את ה DLL של פרוייקט B תחת תיקיית lib אלא רק את ה DLL של A עצמו.
 <Project Sdk="Microsoft.NET.Sdk">

 <PropertyGroup>
   <PackageId>TestRefA</PackageId>
   <TargetFrameworks>netstandard2.0</TargetFrameworks>
   <Description>My test.</Description>
   <PackageRequireLicenseAcceptance>false</PackageRequireLicenseAcceptance>
   <GeneratePackageOnBuild>true</GeneratePackageOnBuild>
   <Version>0.0.4</Version>
 </PropertyGroup>

 <ItemGroup>
   <ProjectReference Include="..\TestRefB\TestRefB.csproj" />
 </ItemGroup>


 <ItemGroup Condition=" '$(TargetFramework)' == 'netstandard2.0' ">

   <Content Include="bin\Debug\netstandard2\TestRefB.dll">
     <PackagePath>lib\netstandard2\</PackagePath>
     <PackageCopyToOutput>true</PackageCopyToOutput>
     <Pack>true</Pack>
   </Content>

 </ItemGroup>


</Project>
האם מישהו יודע איך ניתן לפתור את זה?
תודה רבה.
לצפיה ב-'אם תמצא פיתרון תחלוק...'
אם תמצא פיתרון תחלוק...
10/08/2018 | 21:25
2
17
לצפיה ב-'אתה רושם את זה בקטע של אין פיתרון ואי אפשר לעשות את זה?'
אתה רושם את זה בקטע של אין פיתרון ואי אפשר לעשות את זה?
12/08/2018 | 13:42
1
6
לצפיה ב-'בקטע שאני לא יודע איך לעשות את זה ואני אשמח לדעת'
בקטע שאני לא יודע איך לעשות את זה ואני אשמח לדעת
12/08/2018 | 15:58
30
אנחנו עובדים עם paket - אז זה עיניין של לזרוק קובץ template לתיקיה
כל השאר הוא עושה לבד :)
לצפיה ב-'friendly urls asp.net'
friendly urls asp.net
16/07/2018 | 12:58
31

שלום,
אני מפתחת אתרים בדוט נט(c#) ורוצה להשתמש ב- friendly urls
יש לי קטגוריות עם מוצרים ואני רוצה עבור כל קטגוריה או מוצר להשתמש ב- friendly urls שאותם אני שולפת מהדטה בס.
הוספתי את Microsoft.AspNet.FriendlyUrls מה- Manage Nuget
וכתבתי את הלינק הבא:
 a href="<%: FriendlyUrl.Href("~/About.aspx", "bar", 34) %>">Click me</a
הבעיה היא שהוא מוסיף את bar/34 ל-About.aspx
ואני רוצה שהוא יחליף את About.aspx ב- bar/34
כיצד אני עושה זאת?
אשמח לעזרה 
מירה
 
לצפיה ב-'#facebook Marketing API error 803 c'
#facebook Marketing API error 803 c
15/07/2018 | 22:35
16
trying to do https://developers.facebook.com/docs/marketing-api...;
the token is a sandbox token
getting error:{"error":{"message":"(#803) Some of the aliases you requested do not exist"
is an account id error 
i got the account id from :https://www.facebook.com/adsmanager ;
i even tryd my facebook page id or an app id from :https://developers.facebook.com/apps/
not sure what else to try anyone know how to deal with this error?
 static void Main(string[] args)
   {

       string test = postrequestAsync().GetAwaiter().GetResult();


       Console.WriteLine(test);
   }

   private static async System.Threading.Tasks.Task<string> postrequestAsync()
   {

       /*
        'name=My campaign' \
         -F 'objective=LINK_CLICKS' \
         -F 'status=PAUSED' \
         -F 'access_token=<ACCESS_TOKEN>' \
         https://graph.facebook.com/v3.0/act_<AD_ACCOUNT...


        */

       try
       {
           var values = new Dictionary<string, string>
       {
          { "name", "My campaign" },
          { "objective", "LINK_CLICKS" },
          { "status", "PAUSED" },
          { "access_token", token }
       };

           var content = new FormUrlEncodedContent(values);

           var response = await client.PostAsync("  https://graph.facebook.com/v3.0/act_<;"+accountid+">/campaigns", content);

           var responseString = await response.Content.ReadAsStringAsync();
           return responseString;
       }catch(Exception e)
       {
           return e.Message;
       }
   }
 
לצפיה ב-'NET ERR CERT WEAK SIGNTURE ALGORITHM'
NET ERR CERT WEAK SIGNTURE ALGORITHM
04/07/2018 | 12:49
1
47
כבר המון זמן להרבה אתרים אני לר מצליחה להכנס ומה שכתבתי בכותרת מופיע לי בדף של התקלה שלא נפתח.
מישהו יודע מה עושים??
תודה
לצפיה ב-'תשובה לשאלה'
תשובה לשאלה
30/07/2018 | 15:53
20
תשתמשי רק באינטרנט אקספולרר זה יתקן את הבעיה. אם לא עובד תפרמטי את המחשב
לצפיה ב-'ניתוח זליגת זכרון'
ניתוח זליגת זכרון
26/06/2018 | 10:35
9
62
הסתבכתי.
תכנה "זולגת זכרון". 
הרצתי עם anakysit tool (מגיע עם VS-2017), והתקבלו התוצאות הבאות:
האוביטק שמנפח את הזכרון בצורה המשמעותית ביותר הוא ThreadPoolWorkQueue+WorkStealingQueue .
בדיקה על כמות הthreads שרצים - ללא שינוי מתחילת הריצה (25). 
גוגל לא מצא שום מאמר סביר שיקשר בין טיפוסי המשתנים שהצגתי ובין זליגת זכרון. 
רעיון מה אני צריך לחפש בהמשך?  בקוד מתבצע שמוש די מאסיבי בטיימרים לקריאת נתונים שמגיעים בudp (לאחר שהתברר ששמוש בbeginReceive גורם לזליגת משאבים של sockets ותצרוכת מאסיבית של ipEndPoint עד לתקיעה של תוכנות אחרות שמשתמשות בשקעי UDP).  אני משער שיש קשר.
         private void tmrHandlePending_timer(object sender, EventArgs e)
       {
           tmrHandlePending.Stop();
WaitingToDataFromTimer();
           tmrHandlePending.Start();
}

       private void WaitingToDataFromTimer()
       {
           Byte[] byteData = null;
           Byte[] dstBytes = null;
   IPEndPoint remoteEP = new IPEndPoint(IPAddress.Any, 0); ;
   if (0 == socket.Available)
{
return;
}
lock (globalLocker)
{
byteData = socket.Receive(ref remoteEP);
dstBytes = byteData.ToArray();
HandleData(dstBytes);
}
       }

void HandleData(Bytes[] b)
{
//Some processing data - While jumping from loop to test it with random values, no memo leaking happened
}
 
לצפיה ב-'קצת חסר לי מידע כדי להגיד לך מה מו מי'
קצת חסר לי מידע כדי להגיד לך מה מו מי
26/06/2018 | 20:38
8
32
זה משתחזר באופן קבוע? אם כן קח דאמפ ותריץ אותו דרך dotmemory ו diag2 אולי זה ייתן כיוון מענין
לצפיה ב-'תודה, '
תודה,
27/06/2018 | 06:53
23
הרצתי דאמפים בכלים אחרים, אנסה גם את אלה שהמלצת.
 
לצפיה ב-'לא הוסיף מידע רב'
לא הוסיף מידע רב
27/06/2018 | 13:37
6
22
משתחזר באופן קבוע. 
פתיחה של הdumps מראה רק שהמשתנים הללו מגיעים מ- System.Threading.TimerQueueTimer
בתוך כל הקוד שלי (יש די הרבה timers), כל מטפל נראה באופן כללי כך:
         private void TmrHanbdler(object sender, EventArgs e)
       {
           this.tmr.Stop();
           try
           {
               //Handle timer event
           }
           catch (Exception err)
           {
              //Handle errors
           }
           this.tmr.Start();
       }

בכניסה למטפל יש stop על הtimer, וביציאה הפעלה מחדש (בדיוק כדי למנוע תופעות כאלה). 
עדיין אין לי רעיון מה לדבג ...
לצפיה ב-'נראה שאתה נרשם על event'
נראה שאתה נרשם על event
30/06/2018 | 15:02
1
23
תוודא שאתה עושה את זה פעם אחת בלבד ותוודא שאתה גם עושה unregister לhandler כי אחרת זו זליגת זיכרון
לצפיה ב-'ההרשמה על הevent מתבצעת רק בהקמה של האוביקט המכיל'
ההרשמה על הevent מתבצעת רק בהקמה של האוביקט המכיל
30/06/2018 | 16:41
16
כל האוביקטים המכילים מוקמים בעלייה של המערכת, ונשארים עד עצירת הקוד.  (לא בונה ומפרק את האוביקטים הרשומים על ה timers, כי אני צריך אותם קבועים והם מחזיקים נתונים קבועים לריצה).
 
לצפיה ב-'אם אתה משתמש ב WorkerThread שים לב שקורא ל Dispose'
אם אתה משתמש ב WorkerThread שים לב שקורא ל Dispose
30/06/2018 | 16:24
3
22
או משתמש בו בתוך using statement
גם זה עלול לגרום ל resource/memory leak
 
בקיצור, בלי לראות את הקוד ולהרגיש אותו יהיה לי מאוד קשה לעזור.
הייתי מציע לך לנסות לשחזר את הבעיה שלך בקוד סטרילי, כזה שלא חושף את הלוגיקה של הקוד, אם תצליח וזה ישתחזר באופן עיקבי - אפשר יהיה לעזור לך עוד קצת.
לצפיה ב-'לא משתמש בהם באופן ישיר.'
לא משתמש בהם באופן ישיר.
30/06/2018 | 16:43
2
17
נראה שהם נוצרים בtimers שלי.  אנסה ליצור קוד מקוצר שמדגים את הזליגה (בינתיים כל מקטע קוד שבודדתי לא גרם לתופעה, נראה כמו סינרגיה בין מקטעים שונים).  
דרך אגב, הלוגיקה לא סודית, כך שלא יפריע גם אם אחשוף חלקים ממנה.
לצפיה ב-'תעשה איזה קוד דמו שמשחזר מצד אחד את הבעיה'
תעשה איזה קוד דמו שמשחזר מצד אחד את הבעיה
30/06/2018 | 18:11
1
23
ומצד שני יהיה מספיק לא קשור לעסק שתוכל לשתף אותו על מנת שנוכל להסתכל עליו...
אני אוהב לחטט ב dumps וכל מיני שיט כזה... או אולי התרגלתי לזה כל כך מהעבודה שהתחלתי לאהוב את זה D:
לצפיה ב-'אנסה שוב'
אנסה שוב
30/06/2018 | 19:05
21
כפי שכתבתי קודם - לא מצליח ליצור קוד פשוט שמשחזר.

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ