לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן

פורום תכנות net.

בשנת 2002 השיקה מיקרוסופט טכנולוגיה חדשה, NET. היה חוסר במקום בו ניתן לשאול שאלות בנושא NET. בארץ, ולכן הוחלט לפתוח את פורום זה. 
פורום NET. (שנחשב כיום לפורום המוביל בארץ) הוא המקום בו יכולים מפתחים לשאול שאלות ולנהל דיונים בנושאים שונים.  לפני ששואלים בפעם הראשונה, יש לקרוא את תקנון הפורום.
 
 
 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום תכנות net.

בשנת 2002 השיקה מיקרוסופט טכנולוגיה חדשה, NET. היה חוסר במקום בו ניתן לשאול שאלות בנושא NET. בארץ, ולכן הוחלט לפתוח את פורום זה. 
פורום NET. (שנחשב כיום לפורום המוביל בארץ) הוא המקום בו יכולים מפתחים לשאול שאלות ולנהל דיונים בנושאים שונים.  לפני ששואלים בפעם הראשונה, יש לקרוא את תקנון הפורום.
 
 
 
הוספת הודעה

צרף
תמונה וידיאו קובץ
קבצים המצורפים להודעה

לצפיה ב-' מומחים ואנשי מקצוע מחכים לשאלות שלכם '
מומחים ואנשי מקצוע מחכים לשאלות שלכם
( לעמוד שלי בתפוז )
23/07/2017 | 17:52
 
לא טובים בדייטים? מתקשים ביצירת קשר זוגי? בפורום מאמן אישי למציאת זוגיות תקבלו עצות בנושא 
 
 מעדיפים דרכי טיפול טבעיים לגופכם? אתם צודקים! בפורום תרופות סבתא מחכים לכם
 
 זקוקים לייעוץ משפטי בתחום הפלילי? המנהל החדש בפורום משפט פלילי, עו"ד אביתר גולני, מחכה לכם 
 
 מקימים בריכת נוי או רוכשים אקווריום? גם בנושא הזה מומחה ישמח לייעץ לכם בפורום אקווריום ודגי נוי
 
 בהריון? מתעניינת בתהליך שימור דם טבורי? היכנסי עכשיו לפורום דם טבורי לשאול הכל
 
 מתמודדים עם קשיים ודילמות בזוגיות? לא מפסיקים לריב? כל אחד מאיתנו זקוק לטיפול זוגי לעיתים, אין לכם מה להפסיד
 
 צו ראשון, שיבוץ, שמירות, שחרור משירות צבאי, השתמטות, עריקות, שיפוט: בפורום עורך דין צבאי יענו על כל השאלות בנושאים האלו
 
 
 
לצפיה ב-'טעינת נתונים מקובץ אקסל לדטה בס'
טעינת נתונים מקובץ אקסל לדטה בס
22/07/2017 | 14:56
3
שלום,
אני בניתי אתר ב- asp.net  שטוען אינפורמציה מקובץ אקסל והכל עבד.
עכשיו החלפתי office ל- 2016 ואני מקבלת את השגיאה הבאה:
The 'Microsoft.ACE.OLEDB.12.0' provider is not registered on the local machine.
כשאני מנסה לקרוא מהקובץ אני רושמת: Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12.0
ניסיתי לשנות ל- Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.16.0
וזה גם לא עובד
אשמח לעזרה מירה

לצפיה ב-'המרת תמונת ב-base64 עם שקיפות'
המרת תמונת ב-base64 עם שקיפות
16/07/2017 | 19:36
1
20
יש אפשרות כזו בC#?
לצפיה ב-'base64 זו שיטה לקידוד מידע בינארי כטקסט, לא יותר מזה'
base64 זו שיטה לקידוד מידע בינארי כטקסט, לא יותר מזה
17/07/2017 | 11:43
16
וכמובן לתמונה יש פורמט משלה, כמו למשל bmp/gif/jpg/png/tif
 
כל פורמט יש לו את השיטה שלו לקודד את המידע לגבי הפיקסלים ורכיבי הצבע של כל פיקסל
חלק מהפורמטים (כמו jpg למשל) לא מכילות מידע לגבי שקיפות, ב-GIF למשל יש רק שקוף אחד (כלומר שקוף לגמרי ולא שקוף למחצה) ואילו ב-PNG יש 256 רמות של שקיפות
 
ולכן אם יש לך מידע שמקודד ב-base64 צריך קודם לדעת איזה פורמט של תמונה זה, ואז צריך לדעת מה היכולות של אותו פורמט בנושא שקיפות
 
כמו-כן לא ממש הבנתי למה הכוונה ב"המרת תמונות" - המרה בין פורמטים? ביצוע שינויים בתמונה עצמה? המרה מ-base64 לבינארי למטרת הצגת התמונה?
 
בברכה,
זיו
לצפיה ב-'מחפשים תכנתים'
מחפשים תכנתים
12/07/2017 | 09:51
1
50
שלום לכולם,
מחפשים תכנתי #C ו- Android
WinForm , Web
 
חברה צעירה ומבוססת, תנאים טובים למתאימים.
נא לשלוח קו"ח 
 
בתודה מראש
לצפיה ב-'אפשר עבודה מרחוק? תודה '
אפשר עבודה מרחוק? תודה
13/07/2017 | 05:03
19
לצפיה ב-'dotnet publish שבר אותי. צריך עזרה.'
dotnet publish שבר אותי. צריך עזרה.
10/07/2017 | 14:20
33
אפסו כוחותיי! מבקש את עזרתכם!
יש לי Sln שיש בו פרוייקטים של .net standard 2.0. והם משתמשים ב Nuget.
יש לי ב SLN בנוסף פרוייקט Console שממנו יש לי References לכל הפרוייקים.
הוא נבנה, מתקמפל ועוד כמו שצריך. איפה הבעיה?
כשאני מבצע dotnet publish -o someFolder , הוא מייצר לי את כל ה Dlls של הפרוייקטים (כמו שצריך), ו 95 אחוז מה nugets הוא לא מוריד לי לשם.
יש כמה dlls שאני לא מצליח להבין למה רק אותם הוא מייצר (כמו aws, autoMapper...). כאלו יש איזה 5 או 6. כל שאר ה dependencies של nuget לא מופיעים בתיקיית ה release.
כשאני עושה פרוייקט ניסיון עם שני פרוקייטים ומשם מבצע dotnet publish אז כל ה dlls של הפרוייקטים ושל ה nuget נמצאים שם.
מה אני יכול לעשות? מישהו מכיר?
.net core 2.0 preview.
תודה רבה על העזרה.
לצפיה ב-'אלגוריתם prim'
אלגוריתם prim
09/07/2017 | 23:32
1
26
היי,
אני מנסה למצוא מימוש של אלגוריתם פרים ב c#
מישהו אולי יכול לעזור?
 
אבל מימוש שלא משתמש בייצוג הגרף ע"י מטריצה
לצפיה ב-'למה לא מערך דו מימדי?'
למה לא מערך דו מימדי?
10/07/2017 | 08:18
19
תיקח מימוש כלשהו, תעטוף אותו בפונקציה שתהווה adapter בין ייצוג מטריציוני לבין ייצוג List<Edge>.
בכל מקרה - למה שלא תבנה לבד כזה, תשחרר בגיטהאב שיהיה לטובת הכלל...?
לצפיה ב-'הטמעת תבנית עיצוב לאתר (template) בויזואל סטודיו'
הטמעת תבנית עיצוב לאתר (template) בויזואל סטודיו
09/07/2017 | 13:44
8
אני בונה אתר בויזואל סטודיו MVC אני רוצה לבנות ע"ב תבנית קיימת שהורדתי מהרשת  (template), מהם השלבים ? 
העתקתי את הקבצים של ה css , js לתוך view 
עדין לא עזר הבנתי שצריך לעשות קישור ל   _Layout.cshtml  איזה קישור של (בתוך קבצי zip יש לי גם 3 קישורים לאינטרנט שאחד מהם זה index והוא אני חושבת התבנית הראשית , אני לא הצלחתי להעביר את הקישור שלה ... )
מה עלי לעשות בכדי שזה יעבוד ? 
 
לצפיה ב-' מכירים את כל הפורומים בתפוז '
מכירים את כל הפורומים בתפוז
( לעמוד שלי בתפוז )
09/07/2017 | 12:59
 
אם לא, אתם מוזמנים לגלות כמה...
 
 פורום פילוסופיה לכל חוגג 16 שנה של פעילות ומזמין אתכם לקחת בה חלק
 
 כותבים למגירה? חבל בואו לשתף את הגולשים בפורום שירה ופרוזה 
 
 בפורום שישים פלוס תגלו שבכל גיל אפשר להכיר חברים חדשים ברשת
 
 מכורים לגיימינג? יש לכם עם מי לדבר על כל המשחקים בפורום קונסולות משחק 
 
 אף פעם לא מאוחר מידי... בפורום חסרי ניסיון זוגי ומיני בגיל מאוחר תמצאו קהילה תומכת ומקום לשתף ולפרוק 
 
 רוכבים מקצועיים? לא יורדים מהאופניים שלכם? אופני כביש הוא הפורום בשבילכם
 
המשך גלישה נעימה
לצפיה ב-'הגדרה על סוג הנתונים שיכיל ה Textbox'
הגדרה על סוג הנתונים שיכיל ה Textbox
03/07/2017 | 12:43
16
אני בונה מסך קליטה ב C# שהמשתמש יכניס נתונים אני רוצה להגדיר על כל Textbox אם הוא יכיל מספרים או אותיות ... 
איך אפשר להגדיר זאת ? 
לצפיה ב-' נפתח פורום טיולים בגיאורגיה וארמניה '
נפתח פורום טיולים בגיאורגיה וארמניה
( לעמוד שלי בתפוז )
26/06/2017 | 13:15
1
 משפחות עם ילדים, טיולי בנות, צעירים, דתיים והגיל השלישי: גיאורגיה הפכה להיות היעד החם לחופשה מגוונת ולנו יש פורום חדש שיעזור לכם לתכנן את הטיול המושלם  היכנסו לפורום טיולים בגיאורגיה וארמניה
לצפיה ב-' פורומים מקצועיים מתחדשים - יש את מי לשאול הכל '
פורומים מקצועיים מתחדשים - יש את מי לשאול הכל
( לעמוד שלי בתפוז )
21/06/2017 | 12:36
6
 מסוכסכים עם השכן על רכוש משותף? מתמודדים עם דייר סרבן תשלום? 
מומחה בפורום ועד בית- בתים משותפים מחכה לשאלות שלכם
 
נתקלתם במקרה של רשלנות רפואית? אתם צריכים ייעוץ משפטי בנושא? עו"ד מהתחום מחכה לייעץ לכם בפורום רשלנות רפואית
 
העסק נמצא בקשיים כלכליים? צריכים ייעוץ פיננסי? פורום הלוואות לעסקים וייעוץ עסקי זה המקום בשבילכם
 
הקריירה נתקעה? מתקשים למצוא כיוון תעסוקתי בחיים? בפורום ייעוץ קריירה מחכים לכם בקוצר רוח וישמחו לייעץ לכם
 
בעיות ראייה, משקפיים, מולטיפוקל, עדשות ראייה, צילינדר -  מומחה אופטומטריסט כאן בשבילכם בפורום עדשות מגע ומשקפיים 
 
 הבניין שלכם עומד לעבור תמ"א 38? לא יודעים מה הזכויות שלכם בפרויקט פינוי בינוי? היכנסו לפורום תמ"א 38 והתחדשות עירונית ותקבלו תשובות להכל

מתמודדים עם בעיות בעסק? רוצים להתייעץ לגבי קידומו? בפורום עסקים תימצאו פיתרונות להכל
לצפיה ב-' נפתח פורום גיוס והשקעות בחברות סטארטאפ '
נפתח פורום גיוס והשקעות בחברות סטארטאפ
( לעמוד שלי בתפוז )
18/06/2017 | 10:36
7
 יזמים צעירים? הקמתם חברה חדשה? זקוקים לייעוץ עסקי-משפטי?
פורום חדש, חם מהתנור, יענה לכם על כל השאלות בנושאים כמו גיוסי הון, הסכמי בעלי מניות ועוד ועוד.
 
 
לצפיה ב-'שגיאת התחברות ל-database.mdf'
שגיאת התחברות ל-database.mdf
15/06/2017 | 14:02
26
Visual Studio 2013 for Web
מנסה להתחבר לדטהבייס לוקלי:
conn.open() exception:
An exception of type 'System.Data.SqlClient.SqlException' occurred in System.Data.dll but was not handled in user code
Additional information: אירעה שגיאה הקשורה לרשת או שגיאה ספציפית למופע במהלך יצירת חיבור ל- SQL Server. השרת לא נמצא או שאינו נגיש. ודא ששם המופע נכון וש- SQL Server מוגדר לאפשר חיבורים מרחוק. (provider: SQL Network Interfaces, error: 26 - שגיאה באיתור שרת/מופע שצוין)
 
מה ניתן לעשות כדי להתחבר?
לצפיה ב-' פורום הישרדות נפתח מחדש '
פורום הישרדות נפתח מחדש
( לעמוד שלי בתפוז )
15/06/2017 | 13:05
32
 שורדים אמיתיים מכורים להדחות ומשימות חסינות
פורום הישרדות נפתח ומחכה לכם, במיוחד לרגל העונה החדשה המשודרת בימי רביעי ושבת ערוץ 2.
היכנסו ושתפו מי הפייבוריט שלכם
 
 
לצפיה ב-'מגייסים אצלנו WEB DEVELOPER, אם מכירים...'
מגייסים אצלנו WEB DEVELOPER, אם מכירים...
07/06/2017 | 14:44
48
היי,
לחברה מצליחה ומתגמלת בהרצליה.
להלן הדרישות, אשמח לתת פרטים ולקבל קו"ח ל-
Omer.perry@gmail.com:

DESCRIPTION

Web applications development (server and client side)
Responsibility for the entire product’s life cycle, including: collecting customer’s requirements, design, development, deployment and maintenance
REQUIREMENTS

BSc. in Computer Engineering or Computer Science
At least 3 years experience in software development
At least 2 years experience in web development (server and client side)
Good knowledge and experience in Databases (preferably MySQL)
Experience with Html, CSS, JavaScript, Ajax
Experience in Ruby/Python – advantage
Usability and GUI orientation
Micro service experience - advantage


תודה !
עומר.
לצפיה ב-' פורומים מתחדשים במיוחד בשבילכם '
פורומים מתחדשים במיוחד בשבילכם
( לעמוד שלי בתפוז )
07/06/2017 | 13:51
7

מחכים לכם מנהלים חדשים ופורומים שצומחים מחדש 
 
 זקוקים לייעוץ בנושאים כמו התאזרחות של בני זוג זרים, ויזה, הגירה או אשרת עבודה בארץ? היכנסו לפורום מעמד זרים ומומחה ישיב לשאילותיכם  http://www.tapuz.co.il/forums/forumpage/2569
 
 חושדת שבעלך בוגד בך? רוצים לגלות פרטים על אדם מסוים? היכנסו לפורום חקירות פרטיות ותבררו הכל  http://www.tapuz.co.il/forums/forumpage/2456

 בעלי עסק חדש ונתקלים בקשיים? מעוניינים בצמיחת החברה? בפורום עסקים תקבלו פיתרונות להכל  http://www.tapuz.co.il/forums/forumpage/2292

 מתמודדים עם הפרעות אכילה? זקוקים לתמיכה נפשית? 
יש לכם את מי לשתף   http://www.tapuz.co.il/forums/forumpage/198
 
 הבניין שלכם לקראת תהליך פינוי בנוי או תמ"א 38? מומחה בפורום תמ"א 38 והתחדשות עירונית מחכה לשאלותיכם  http://www.tapuz.co.il/forums/forumpage/2454
לצפיה ב-'API ל SMS'
API ל SMS
26/05/2017 | 22:58
3
52
מישהו פה יודע לבצע API לSMS ויודע איך זה עובד?
אפילו מול חברות הסלולר מישהו יודע איך מבצעים את זה?

במילים אחרות אני מקים פרוייקט שצריך לשלוח הודעת SMS בהקשר מסויים, אותה הודעה לכל המשתמשים, מישהו יכול להסביר לי, לתת קוד דוגמה או לחילופין להסביר לי מה צריך לעשות מול חברות הסלולר?

תודה :) ושבת שלום :)
לצפיה ב-'האינטרנט זה דבר נפלא...'
האינטרנט זה דבר נפלא...
27/05/2017 | 10:00
2
67
בוא אני אעזור לך ללמוד להשתמש בו
לתשובה לשאלתך לחץ כאן
לצפיה ב-'הם יותר זולים'
הם יותר זולים
29/05/2017 | 01:50
1
46
לצפיה ב-'לא הצעתי לו משהו ספציפי - רק את היכולת להשתמש בגוגל'
לא הצעתי לו משהו ספציפי - רק את היכולת להשתמש בגוגל
30/05/2017 | 10:17
16
לצפיה ב-'הורדת דטה של מניות'
הורדת דטה של מניות
28/05/2017 | 20:52
2
53
היי חברים.
אני מנסה להוריד דטה היסטורית של מניות מיהו פיננס דרך vba לקובץ אקסל.יש לי בעיה בכתובת ואני לא מוצא את הכתובת הנכונה.
מצורף הקובץ
לצפיה ב-'קשור לדוטנט ?'
קשור לדוטנט ?
28/05/2017 | 22:13
1
16
לצפיה ב-'זה כתוב ב vba'
זה כתוב ב vba
28/05/2017 | 22:22
28
אני לא מצליח למצוא את הבעיה בקוד.
בעקרון זה אמור להוריד את הדטה מיהו פיננס
לצפיה ב-'VBA - נסיון להתחבר לשרת SQLSERVER'
VBA - נסיון להתחבר לשרת SQLSERVER
27/05/2017 | 19:40
1
40
היי,
כתבתי את הקוד הבא בנסיון להתחבר לשרת הSQLSERVER ולהציג את הרשומות בגליון האקסל. אבל אני מקבל הודעת שגיאה (אצרף תמונה)
 
Sub DataFromSqlServer()
Dim oConn As ADODB.Connection
Dim rs As ADODB.Recordset
Dim fld As ADODB.Field
Dim mssql As String
Dim row As Integer
Dim Col As Integer
Dim ws As ThisWorkbook
Set ws = ThisWorkbook
Application.ScreenUpdating = False
Set oConn = New ADODB.Connection
Set rs = New ADODB.Recordset
mssql = "select b.Company," & _
"b.TamplateName," & _
"b.[TamplateNo]," & _
"count(b.TamplateNo) As CounterUse" & _
"from TemplateJobInfo as a" & _
"inner Join" & _
"TemplateJobInfoNames as b" & _
"on" & _
"a.[TemplateFileName] = b.[TamplateNo]" & _
"where a.[CreateTime] > '2017-01-01'" & _
"group by b.Company, b.TamplateName, b.[TamplateNo]" & _
"order by CounterUse desc"
oConn.ConnectionString = "driver={SQL Server};" & _
"server=PRINTBOS\SQLEXPRESS;uid=***!;pwd=***;authenticateduser = TRUE;database=PrintBos"
oConn.ConnectionTimeout = 30
oConn.Open
rs.Open mssql, oConn
If rs.EOF Then
MsgBox "No matching records found."
 
rs.Close
oConn.Close
Exit Sub
 
End If
 
row = 2
Col = 1
 
For Each fld In rs.Fields
Sheet2.Cells(row, Col).Value = fld.Name
Col = Col + 1
Next
 
rs.MoveFirst
 
row = row + 1
 
Do While Not rs.EOF
 
Col = 1
 
For Each fld In rs.Fields
 
Sheet2.Cells(row, Col).Value = fld
 
Col = Col + 1
 
Next
 
row = row + 1
 
rs.MoveNext
 
Loop
 
 
rs.Close
 
oConn.Close
End Sub
 
לצפיה ב-'אתה משרשר טקסט בלי רווחים'
אתה משרשר טקסט בלי רווחים
27/05/2017 | 23:10
22
תדפיס לעצמך את כל פקודת ה sql ותראה איפה אתה צריך להכניס רווחים.
לצפיה ב-'שאלה מישהו יודע אולי מה הכלי הזה'
שאלה מישהו יודע אולי מה הכלי הזה
24/05/2017 | 14:12
1
43
microsoft common console document


לצפיה ב-'אני חושב שזה קבצי MSC'
אני חושב שזה קבצי MSC
26/05/2017 | 10:55
19
קבצי MSC הם קבצי מערכת תנסה להריץ בשורת ההפעלה (WinKey + R) תרשום שם services.msc  זה בגדול מה שיש במחשב מה שמופיע בתור Running עובד כרגע

חם בפורומים של תפוז

אירוח בנושא השלמת/הבטחת הכנסה
אירוח בנושא...
בתיה כהן, מנהלת תחום הבטחת הכנסה בביטוח לאומי,...
אירוח בנושא השלמת/הבטחת הכנסה
אירוח בנושא...
בתיה כהן, מנהלת תחום הבטחת הכנסה בביטוח לאומי,...
תחרות להורים: זוכים בכרטיסים ומבלים עם הילדים
תחרות להורים: זוכים...
כותבים על פעילות ייחודית לילדים בחופש וזוכים...
תחרות להורים: זוכים בכרטיסים ומבלים עם הילדים
תחרות להורים: זוכים...
כותבים על פעילות ייחודית לילדים בחופש וזוכים...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

בעלי מקצוע

repair-lab מעבדת מחשבים
repair-lab מעבדת מחשבים

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ