לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
1245612,456 עוקבים אודות עסקים

פורום תכנות net.

בשנת 2002 השיקה מיקרוסופט טכנולוגיה חדשה, NET. היה חוסר במקום בו ניתן לשאול שאלות בנושא NET. בארץ, ולכן הוחלט לפתוח את פורום זה. 
פורום NET. (שנחשב כיום לפורום המוביל בארץ) הוא המקום בו יכולים מפתחים לשאול שאלות ולנהל דיונים בנושאים שונים.  לפני ששואלים בפעם הראשונה, יש לקרוא את תקנון הפורום.
 
 
 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום תכנות net.

בשנת 2002 השיקה מיקרוסופט טכנולוגיה חדשה, NET. היה חוסר במקום בו ניתן לשאול שאלות בנושא NET. בארץ, ולכן הוחלט לפתוח את פורום זה. 
פורום NET. (שנחשב כיום לפורום המוביל בארץ) הוא המקום בו יכולים מפתחים לשאול שאלות ולנהל דיונים בנושאים שונים.  לפני ששואלים בפעם הראשונה, יש לקרוא את תקנון הפורום.
 
 
 
הוספת הודעה

צרף
תמונה וידיאו קובץ
קבצים המצורפים להודעה

לצפיה ב-'חיבור מסד נתונים לC#'
חיבור מסד נתונים לC#
19/11/2017 | 10:39
1
4
חיברתי בין מסד נתונים לC# , אני לא מצליחה לגשת לטבלאות ולכתוב שאילתות ...
אשמח לדעת איך אני עושה את זה ואיפה אני יכולה למצוא ע"ז חומר ברור !

הקוד שרשמתי בינתיים :
 SqlConnection con = new SqlConnection ()
 con.ConnectionString=""
con.Open();
לצפיה ב-'לא ברור מה את לא מצליחה'
לא ברור מה את לא מצליחה
19/11/2017 | 15:03
3
איפה את רושמת את השאילתא?
את צריכה את המחרוזת של ההתחברות לבסיס נתונים.
ואז בשתי אפשרויות:
stored procedure - את רושמת את השאילתא ב- sql server ופונה מתוך הקוד
או אחרי שאת יוצרת את החיבור את פונה ל- sql שאת רושמת את השאילתא מתוך הקוד.
לצפיה ב-' הערב: אירוח בנושא יחסים בין אחים במשפחה '
הערב: אירוח בנושא יחסים בין אחים במשפחה
19/11/2017 | 09:55
1
 

הילדים לא מסתדרים
 
הערב, בשעה 21:00, תתארח בפורום הורים לפעוטות קרן גאולה גרופר, מנחת הורים בכירה, איתה תוכלו להתייעץ על יחסים בין בני הבית, מריבות וקנאה בין אחים, קבלת אח חדש, איך ללכד ולחבר בין אחים ועוד. 
 
העלו את שאלותיכם על גבי שרשור האירוח כבר עכשיו!
 
לצפיה ב-'למרות שמחקתי קוקיס האתר מזהה אותי'
למרות שמחקתי קוקיס האתר מזהה אותי
18/11/2017 | 13:56
13
יש אתר שאליו אני נכנס מדיי יום לא אנקוב בשמו 
 
אני מוחק קוקיס 
משנה יוזר אגנט 
מוחק היסטוריה 
מוחק קבצי session 
משנה אייפי 
סוגר מיקום 
 
והאתר עדיין מזהה אותי , האם יש סיכוי שהוא יודע על איזה רשת אני גולש וכל זה ? יכול להיות שהם עולים על עוד משהו אולי על הרשת לא יודע אני כבר אובד עצות 
בעבר הייתי מוחק קוקיס משנה אייפי וזה היה עובד היום יש להם משהו חדש מערכת חדשה..
 
 
מה יכול להיות? 
 
תודה לעוזרים
לצפיה ב-'בדיקת אתר'
בדיקת אתר
14/11/2017 | 09:06
2
18
שלום,
 
מותקן לי IIS. אני מעוניינת לבדוק את האתר מקומית על המחשב שלי בלי שהתוכנה של ה- visual studio תהיה פתוחה.
 
הגדרתי מה שצריך ב- IIS והוא מופעל ב- services. איך גורמים לכך שכתובת localhost (הכתובת שמופיעה לי כאשר אני מפעילה את האתר דרך התוכנה) תפנה לאתר שכתבתי כאשר ה- visual studio סגור?
 
תודה לעונים. 
לצפיה ב-'ועוד שאלה לגבי אופציית publish בתפריט build'
ועוד שאלה לגבי אופציית publish בתפריט build
14/11/2017 | 10:41
1
14
מה זה אמור לעשות? ביצעתי connect הוא הצליח. זה יכול להראות לי את האתר ללא visual studio?
אגב, הורדתי visual studio 2017 על windows 10 ועובד לאט. מישהו/י בדק/ה במקרה מהירות?
 
לצפיה ב-'הסתדר אחרי כמה הגדרות'
הסתדר אחרי כמה הגדרות
14/11/2017 | 14:49
8
מהמחשב השני לא מצליח לטעון כותב timeout
מחשב רגיל לא שרת. מישהו/י ניסתה להגדיר. נראה לי קצת יותר מידי הגדרות לעלות את האתר.
לצפיה ב-'מכירים כנס/הרצאות מפתחים בקרוב בארץ בנושא דוט נט/C# וכדומה?'
מכירים כנס/הרצאות מפתחים בקרוב בארץ בנושא דוט נט/C# וכדומה?
09/11/2017 | 22:43
11
לצפיה ב-'שאלה למבינים בקוד פתוח אתרים ב NET... '
שאלה למבינים בקוד פתוח אתרים ב NET...
31/10/2017 | 08:55
3
41

אני בניתי אתר בASP.NET,  MVC  (בויזואל סטודיו ) 
עכשיו אני צריכה להעלאות את האתר לרשת אמרו לי להגדיר קובץ web.config ולשים שם default document את עמוד הבית שלי .. 
הגדרתי כך בתוך העמוד :
 <system.webServer>
      <defaultDocument enabled="true">
         <files>
            <add value="~/Home/Index" />
         </files>
      </defaultDocument>
   </system.webServer>
 
 
וזה רושם לי את השגיאה הבאה :
An exception of type 'System.Net.Mail.SmtpException' occurred in System.dll but was not handled in user code
Additional information: שרת SMTP מחייב חיבור מאובטח, או שהלקוח לא אומת. תגובת השרת היתה: 5.5.1 Authentication Required. Learn more at
 
מה הפתרון לבעיה ?? 
 
 
לצפיה ב-'אולי להתחבר בכל זאת לשרת SMTP בצורה תקינה ?'
אולי להתחבר בכל זאת לשרת SMTP בצורה תקינה ?
31/10/2017 | 20:27
2
23
הפתרון הוא אולי להתחבר בכל זאת לשרת SMTP בצורה תקינה ומאובטחת ? עם שם משתמש וסיסמה תקינים. אחרת, אם כל אחד הייה מצליח ללא הזדהות לשלוח כל מה שהוא רוצה דרך שרת SMTP הייה נוצר מצב של smtp open relay​ וכמות הספאם היתה עולה פלאים. 
ודרך הגב, אין בשאלה כאן שום דבר שקשור בקוד פתוח, אלה לדברים שקשורים ליסודות של הכרת המחשב והאינטרנט.
 
לצפיה ב-'יש הבדל בקוד בין אתר שמריצים על מחשב מקומי או שרת ? '
יש הבדל בקוד בין אתר שמריצים על מחשב מקומי או שרת ?
01/11/2017 | 10:17
1
20
יש הבדל בקוד בין אתר שמריצים על מחשב מקומי לבין שמריצים אותו על השרת ???
(בהגדרת הקישורים ??)
מה ההבדל ??
לצפיה ב-'התשובה כבר בפורום השני שבו שאלת גם את השאלה זו.'
התשובה כבר בפורום השני שבו שאלת גם את השאלה זו.
01/11/2017 | 11:30
7
לצפיה ב-'cancellationtoken עבור TASK RUN'
cancellationtoken עבור TASK RUN
31/10/2017 | 21:21
1
18
יש לי TASK RUN שאני עושה עליה AWAIT
אני רוצה אופציה מבחוץ לבטל אותו בכל רגע נתון
אני יודע שיש cancellationtoken אך במקרה כזה אני צריך לבדוק כל פעם בקוד האם ה cancellationtoken הופעל, ואם זה THREAD שאני עושה בו הרבה קוד זה נראה מכוער
אין דרך יותר נוחה וטובה? פשוט לבטל את הTHREAD הזה ולהגיע למקום שיוגדר מה יקרה לאחר הביטול?
לצפיה ב-'אי אפשר להרוג task'
אי אפשר להרוג task
31/10/2017 | 23:16
20
הדרך היחידה לבצע את מה שאתה רוצה זה להריץ את המשימה שלך מתוך Thread נפרד, אבל אז אין לך את היתרונות של שימוש ב Task-ים
לצפיה ב-'פילוסופיה של מתכנתים - שלוש שכבות חדשות : DB SECURITY CLIENT'
פילוסופיה של מתכנתים - שלוש שכבות חדשות : DB SECURITY CLIENT
31/10/2017 | 22:17
27
פילוסופיה של מתכנתים - שלוש שכבות חדשות : DB SECURITY CLIENT

כשכותבים תוכנה אז לוקחים החלטות עם שיקולים של האם צריך פיתוח יותר נוח או מהירות תגובה יותר מהירה של התוכנה והעולם הולך לגמרי למקום של תוכנות שעובדות הכי מהר , השיטה הוכפת להיות שונה ממה שהכרנו עד עכשיו , שלוש שכבות של DL BL UI
עכשיו זה יהיה באמת שלוש שכבות אבל בשמות אחרים ובתפקידים אחרים לגמרי : DB SERVER CLIENT

הביזנס אשר היה בעיקר בBL מתפזר לשתי הכיוונים לDB ולקליינט
הBL נשאר ריק מתוכן ומחזיק רק את הנושא של ההרשאות בלבד , הסרבר יהיה רק בתפקיד של ניהול הרשאות ודרכי כניסה של הקליינט לדיבי וזהו , נגמר אין לו יותר תפקידים כמו שהיה לו קודם  בעיקר בגלל שזה גרם לאיטיות גדולה בקוד ובחישובים גדולים וגם קטנים.

כל המערכות שעבדו ככה יצטרכו להחליף את השיטה , המניע שלהם לעשות ככה היה בגלל שהם אמרו שאת הDB אפשר להחליף ולא מעניין איזה DB אתה משתמש , והיום זה ברור מאוד שאי אפשר להחליף דיבי כל כך מהר וגם לא צריך ואם צריך אפשר להחליף אותו מהר גם אם יש שם קוד והרבה מאוד פרוצדורות , כי אפשר לתרגם את כל הפרוצדורות  די בקלות מSQL ל SQL אחר, ואיפה נכנס הNOSQL ? המערכות האולטמיטיביות או העיתידיות יהיו בעלי שתי DB אחד SQL ואחד NOSQL כי את שתיהם אתה צריך בסופו של דבר לכל אחד מהם יש את היתרונות שלו ואי אפשר בלי אחד מהם היתרון שך NOSQL זה מהירות ההכנסה של הנתונים והיתרון של SQL זה מהירות של הוצאה של נתונים בחישובים גדולים שאי אפשר לעשות בכלל בNOSQL .

השיטה החדשה הזאת זה דבר מדהים ומרגש מאוד כי העולם החליט שהוא רוצה מקסימום יעילות וכמה שפחות משאבים של עבודה , וזמן הפיתוח הוא לא כל כך משחק תפקיד , כי גם מערכת שבנו אתמול עדיין לוקחת המון זמן והאמת היא שבשיטה החדשה גם זמן הפיתוח מתקצר בצורה רצינית וזה לא משאיר שום סיכוי לשיטה הישנה של שלושת השכבות עם הביזנס בשרת

בקיצר השרת לא יעשה יותר חישובים רק הקליינט או הDB והרשאות אף פעם לא יהיה אפשר לעשות במקום אחר חוץ מהשרת אז השמות החדשים האמיתיים יהיו

DB SECURITY CLIENT

זה כבר התחיל
זה יבוא עוד 5 או 10 שנים וזה יהיה ברור לכולם כשמש
שרק ככה בונים מערכות
לצפיה ב-'הטמעת מנגנון חיפוש באתר'
הטמעת מנגנון חיפוש באתר
30/10/2017 | 12:22
1
15
גוגל מפסיקה את השירות (סרביס) של החיפוש באתר ועכשיו אפשר רק  להטמיע את google custom search.
הבעיה עם זה שאז חייבים פרסומות, ולחלק מהחברות זו בעיה היות שבפרסומות מופיעים המתחרים.

יש לי כמה אופציות
1. פיתוח חיפוש ארוך למדי ואיטי להפליא וגם לא חכם במיוחד
2. הטמעת lucene - זהו פתרון שהשתמשתי בו בעבר, מאמינה שהאפקטיביות עדיין קיימת
3. אמאזון https://aws.amazon.com/cloudsearch/ אין לי נסיון עם זה
4. אז'ור https://azure.microsoft.com/en-us/services/search/ גם אין לי נסיון עם זה

אם לאי מי יש המלצות או שלילת אחת האופציות מנסיון אשמח לשמוע
תודה
לצפיה ב-'ויש גם חברות שנותנות שרות'
ויש גם חברות שנותנות שרות
30/10/2017 | 12:27
9
לצפיה ב-'משתמשים ב Dependency injection ? '
משתמשים ב Dependency injection ?
23/10/2017 | 19:38
3
30
אני יודע שהמטרה ב Dependency injection היא להזריק את התלויות
ראיתי מלא מימושים וספריות שעושות זאת ב C#
רציתי לשמוע מהמומחים כאן
1- האם אתם משתמשים בזה?
2- מה הייתרון בזה?(מבחינה פרקטית)
3-באיזו צורה אתם משתמשים ב Dependency injection? איפה כתובות ההזרקות?
תודה
לצפיה ב-'אוהבים נקניקיות?!'
אוהבים נקניקיות?!
24/10/2017 | 10:05
2
32
1. אני משתמש כבד
2. תקרא באינטרנט על IoC ו DIP ותחליט בשביל עצמך מה אכפת לך מה אני חושב היתרונות? יש גם חסרונות, למה לא שאלת עליהם?
3. הנטייה שלי (ולדעתי היא הבריאה) היא לעשות נקודה אחת בbootstrap של התוכנה שבו אתה מאתחל את כל התלויות ועושה להם register ל container הנבחר. לצורך הדוגמא בתוכנת asp.net אעשה את זה בקובץ ה startup.cs.
 
בוא תשאל שאלה קונקרטית, דעה של מישהו לגבי משהו לא מעניינת.
לצפיה ב-'זו בידיוק השאלה'
זו בידיוק השאלה
24/10/2017 | 20:50
1
18
כנראה שלא הייתי מובן
אני שואל גם על ייתרונות וגם על חסרונות
אני שוקל ליישם את זה ב WPF ב C#
לצורך ההגדרה ב container ראיתי כמה אפשרויות לעשות זאת
אשמח לשמוע ממך ייתרונות וחסרונות(באפליקציית WPG לא גדולה יחסית)
ואיך בפועל אתה מממש את זה
לצפיה ב-'השאלה שלך לא ברורה'
השאלה שלך לא ברורה
25/10/2017 | 12:52
19
יתרונות - זה מפשט תהליכי פיתוח מורכבים שיש בהם הרבה חלקים נעים, מפשט את המערכת לכדי כתיבת בדיקות יחידה - כלל אצבע שלי: אם קשה לכתוב לזה בדיקות יחידה, הקוד חרא. עוד יתרון שאני חושב עליו זה שעבודה נכונה עם DI מכוונת אותך מאוד לכתיבת קוד מדולרי ובר תחזוקה, כאשר הדגש הוא על עבודה נכונה והמנעות מ anti patterns בסגנון service locator למניהם. כמובן שיש עוד יתרונות, אשאיר לך לחקור את הנושא ולהסיק מסכנות רלוונטיות בשבילך.
 
החסרונות לדעתי הם בעיקר שזה מסבך מעט את הקוד ומכניס הרבה אלמנט של magic לתוך הקוד למפתחים לא מנוסים שלא מבינים איך עובד הקונטיינר או כל העיקרון הזה בכלל.
 
קונטיינרים לא חסר ב#C, אני מאוד אוהב את Castle Windsor, בעבודה הנוכחית אנחנו משתמשים ב Ninject. שתי הקונטיינרים מאוד חזקים, הם feature complete ושימוש נכון בהם יביא לך תוצאות מדהימות, שימוש לא נכון יגרום לך לסבול ולבסוף לזנוח את השימוש בהם בכלל או יביא אותך לשימוש ב service locator.
 
לא כתבתי WPF מימי, אבל אני מניח שזה בדיוק כמו בכל אפליקציה אחרת. אתה מגדיר את כל השירותים שלך הכי קרוב לנקודת הכניסה לקוד ומאותו רגע אתה לא אמור לראות או לשמוע על הקונטיינר. עוד כלל אצבע: אם ראית את הקונטיינר במקום שהוא לא נקודת הכניסה לקוד שבה עשית register לכל החלקים שלך, אתה עושה משהו לא נכון.
 
לגבי איך בפועל אני ממש את זה - לא מבין את השאלה שלך
כותב שירותים כאלה ואחרים שמממשים interfaceים מתאים, עושה register ל container ומתחיל לרוץ עם הקוד.
באפליקציית asp.net הקונטיינר נדחף לתהליך ה activation של ה controller וכך אתה מקבל את עץ האובייטקים שלך ב constructor של הcontroller.
באפליקציית console אתה תאתחל את כל ה registrations שלך כבר בפונקציית ה main שלך ובשורה האחרונה שלה אתה תעשה resolve לclass שמהווה את ה driver של התוכנית.
לגבי WPF תצטרך לחפש איך עושים את זה.
 
בכל מקרה אתה צריך לכתוב קוד, לנסות ולטעות כדי ללמוד ולהבין.
לצפיה ב-'סאפ או פריוריטי אני כבר הרבה זמן מתלבט תעזרו לי להכלית'
סאפ או פריוריטי אני כבר הרבה זמן מתלבט תעזרו לי להכלית
24/10/2017 | 06:44
10
השאלה המרכזית על מה יותר כל לפתח תוספות ושנוים ומה מערכת יותר יציבה ואמינה וקלה לתיפעול
מסקר שלי השוק הישראלי מוצף פריורטי (אולי בגלל שיטת הזום שלה)
אבל סאפ יותר עולמי
מצד שיני סאפ ניראה עם פחות תוכן אבל על פיתוח יש יותר מידע באינרנט
מה הצורך?
יש לי תוכנה של שירות לקחות באקסס כבר שנים שכולל שירות וCRM בסיסי
ונמאס לי לפתח באקסס כל הזמן מה שצריך מ0
מה אני צריך מהתוכנה
CRM מעקב מכירות ושירות
ERP מלאי והזמנות לפי פריוקטים
שירות לטכני שטח כולל מה באחריות מה לא וגם חוזי שירות וגם דיוח מהשטח של מוצרים
כספים
מוצרים יבאו מאקסל קיטלוג
לצפיה ב-'סאפ או פריוריטי אני כבר הרבה זמן מתלבט תעזרו לי להכלית'
סאפ או פריוריטי אני כבר הרבה זמן מתלבט תעזרו לי להכלית
24/10/2017 | 06:42
8
השאלה המרכזית על מה יותר כל לפתח תוספות ושנוים ומה מערכת יותר יציבה ואמינה וקלה לתיפעול
מסקר שלי השוק הישראלי מוצף פריורטי (אולי בגלל שיטת הזום שלה)
אבל סאפ יותר עולמי
מצד שיני סאפ ניראה עם פחות תוכן אבל על פיתוח יש יותר מידע באינרנט
מה הצורך?
יש לי תוכנה של שירות לקחות באקסס כבר שנים שכולל שירות וCRM בסיסי
ונמאס לי לפתח באקסס כל הזמן מה שצריך מ0
מה אני צריך מהתוכנה
CRM מעקב מכירות ושירות
ERP מלאי והזמנות לפי פריוקטים
שירות לטכני שטח כולל מה באחריות מה לא וגם חוזי שירות וגם דיוח מהשטח של מוצרים
כספים
מוצרים יבאו מאקסל קיטלוג
לצפיה ב-'ייצוא תוכנה למחשב '
ייצוא תוכנה למחשב
19/10/2017 | 23:32
3
22
סיימתי לפתח תוכנה כלשהי ב C# בעזרת visual studio 2017
בסוף יש לי הרי קובץ exe אחד + מספר קבצי DLL שהוא צריך(חלק של ספריות חיצוניות וחלק של פרוייקטים שנמצאים בתוך הפרוייקט הראשי) +קבצי PDB (בהתאמה לכל קובץ DLL)
אשמח לתשובות לשאלות הבאות
אני מוחק את קבצי ה PDB כיוון שהתוכנה עוברת ללקוח.
1- יש דרך יותר "יפה" מאשר למסור ללקוח תיקיה עם קובץ EXE+קבצי DLL זרוקים באותה התיקיה? יש אפשרות יותר יפה? אולי לעשות תיקיה בשם resource ששם יהיו הקבצי DLL האלה? אולי דרך יותר יפה? אשמח לדרך כלשהי ולהסבר איך עושים
 
2- אני יודע שה PDB משמשים ל DEBUG, דרך איזה תוכנה אפשר לדבאג בעזרתם? והאם אפשר ממש לראות את ה SOURCE קוד בדיבג איתם?
לצפיה ב-'אופציה'
אופציה
20/10/2017 | 09:29
2
24
תוכל להגדיר את הפרוייקט ב ClickOnceApplication ולאחסן במקום משותף ואז גם יהיה קל לך לשלוח תיקונים ועדכונים ישירות למחשב של הלקוח בלי לארוז מחדש כל פעם ולשלוח באימייל 
 
לצפיה ב-'תגובה'
תגובה
20/10/2017 | 10:06
1
15
אינני רוצה לשלוח לו עידכונים
רק שהתיקיה תהיה מסודרת
מה נהוג ? כאשר אני מסיים פרוייקט? לקמפל הכל וכל הקבצי EXE ו DLL כולם באותה התיקיה?
לצפיה ב-'אופציה'
אופציה
20/10/2017 | 17:01
18
תוריד ותתקין את זה
 
 
ותעקוב אחרי ההוראות כאן
 
 
לצפיה ב-'חברות לאחסון אתרים - המלצות '
חברות לאחסון אתרים - המלצות
16/10/2017 | 10:15
7
26

אני בניתי אתר ב  VS .NET ,  פתחתי ב MVC ASP ,
באיזה חברה מומלץ לאחסן את האתר ??
לצפיה ב-'azure...?'
azure...?
16/10/2017 | 22:58
5
20
לצפיה ב-'מה ז"א azure???'
מה ז"א azure???
18/10/2017 | 08:21
4
9
לצפיה ב-'ז''א מערכת אחסון של Microsoft, מה זאת עוד יכול להיות? צבע???'
ז''א מערכת אחסון של Microsoft, מה זאת עוד יכול להיות? צבע???
19/10/2017 | 09:04
3
20
ז''א מערכת אחסון של Microsoft, מה זאת עוד יכול להיות? צבע כנען?
 
לצפיה ב-'אפשר קישור לאתר שלהם ??'
אפשר קישור לאתר שלהם ??
19/10/2017 | 09:20
2
8
לצפיה ב-'azure.com'
azure.com
19/10/2017 | 09:35
9
לצפיה ב-'הקישור המפתיע: https://azure.microsoft.com '
הקישור המפתיע: https://azure.microsoft.com
19/10/2017 | 10:37
18
לצפיה ב-'AppHarbor'
AppHarbor
23/10/2017 | 21:25
12
לצפיה ב-'emulator / simulator ספציפי'
emulator / simulator ספציפי
17/10/2017 | 09:26
20
יש לי דרישה על תצוגה לא טובה באתר מסוים
זו הפלטפורמה
Xiomi redmi note 4x 64 gigabyte
איך אני יכולה לדמות את המכשיר הספציפי הזה?
 
תודה
 
לצפיה ב-' מחכים לכם בפורומים תיירותיים חדשים '
מחכים לכם בפורומים תיירותיים חדשים
16/10/2017 | 15:54
 
מתכננים טיול בחו"ל
רוצים להתייעץ עם מדריך טיולים שייתן לכם את כל הטיפים השווים
 
אתם מוזמנים לפורומים החדשים שלנו 
 
פורום חדש על המדינות הבלטיות לתכנן טיול בצפון-מזרח אירופה
 
בואו לברר על האטרקציות הכי שוות בפורום טיולים באירופה
 
הודו, נפאל, הפיליפינים... אתם מוזמנים לפורום המזרח הרחוק לשאול הכל
 
טיול לכבוד הפנסיה? טיול אחרי צבא? ירח דבש? הכל בפורום דרום ומרכז אמריקה
 
רואים רק לבן בעיניים? פורום חופשות סקי הוא הפורום שלכם
 
 
המשך גלישה נעימה
לצפיה ב-'השגיאה שמופעיה על המסך : '
השגיאה שמופעיה על המסך :
15/10/2017 | 10:32
1
28
לצפיה ב-'ונראה לך שאפשר לדעת מה הבעיה ? והאם זה בכלל קשור לפורום?'
ונראה לך שאפשר לדעת מה הבעיה ? והאם זה בכלל קשור לפורום?
15/10/2017 | 18:54
10
לצפיה ב-'עזרה דחופה בהעלאת אתר לרשת '
עזרה דחופה בהעלאת אתר לרשת
03/10/2017 | 13:17
2
43
בניתי אתר בויזואל סטודיו - ב ASP.NET ...הרצתי את האתר על דפדפן כרום האתר רץ מצוין ללא באגים  . 
אני רכשתי אחסון עבור האתר העלאתי את הקבצים לFTP , וזה עושה לי בעית שגיאה כשאני נכנסת עם הדומיין , 
מי שרכשתי אצלו את האחסון אומר לי שזה בעיה בקוד של האתר והוא לא יכול לעזור לי , אני יודעת שאין שום בעיה בקוד בדקתי אלפי פעמים , 
מה יכול להיות הבעיה ???? 
משהו יכול לעזור לי  למצוא פתרון ??
לצפיה ב-'לפני זה הרצת את "האתר" על שרת בדיקות IIS , ההרחבות שלו היו..'
לפני זה הרצת את "האתר" על שרת בדיקות IIS , ההרחבות שלו היו..
05/10/2017 | 11:34
31
לפני זה הרצת את "האתר" על שרת פיתוח IIS מקומי ?  ההרחבות שלו היו​ זהות ומוגדרות כמו בשרת Production ? . גרסאות שרת IIS פיתוח ומבצעי זהים ? בשרת פיתוח היו מותקנות הרחבות שהאתר משתמש בהם ובשרת מבצעי לא מותקנות הרחבות אלו ? אלה הן חלק מהשאלות ועוד הרבה שאלות פשוטות וסטנדרטיות לנושא של פיתוח קוד של אתר דינאמי שנתמח על המנוע של השרת ועל ההרחבות שלו. וכל השאלות האלה את צריכה להכיר ולענות עליהן לעצמך ואחרי זה כבר אפשר להמשיך לחלק של דיבאגינג דרך הלוגים של ה IIS , ששם רשומות חלק גדול מהבעיות בזמן ההתחברות ועל סמך הרישומים האלה כבר אפשר לפתור את הבעיות.
לצפיה ב-'מה השגיאה שאת מקבלת? '
מה השגיאה שאת מקבלת?
10/10/2017 | 10:49
25
קצת קשה לעזור בלי פרטים על הבעיה.
לצפיה ב-'התחברות ל Sharepoint עם .net core'
התחברות ל Sharepoint עם .net core
28/09/2017 | 15:14
1
23
שלום,
לפני כמה חודשים המרתי מערכת .net מ framework 4.6 ל net core. (כרגע היא 2.0) חלק מהמערכת השתמשה ב sharepoint עם Microsoft.SharePoint.Client.
ה DLL הזה לא נתמך ב .net core מה שהביא אותי לבצע את כל ההתחברות ב http rest (כדי להוריד קבצים נניח)
הבעיה שלי היא שאני לא מצליח לבצע Authentication שלא דרך NetworkCredential (מה שנתמך ב .net core). עם ה DLL השתמשתי ב SharePointOnlineCredentials מה שלא נתמך כמובן ואני לא מצאתי דרך לבצע auth שיחליף את SharePointOnline.
כאשר שם המשתמש הוא xx והססמא היא yy  אז אני יכול להתחבר דרך NetworkCredential וזה עובד, אך כששם המשתמש הוא מייל, ההתחברות דרך SharePointOnlineCredentials. 
הנה הקוד שעובד ב framework עם ה DLL:
                 if (username.Contains("@"))
               {
                   ret.Credentials = new SharePointOnlineCredentials(username, new SecureString());
               }
               else
               {
                   ret.Credentials = new NetworkCredential(username, passWord);
               }
אשמח לעזרה מה אפשר לעשות?.. חיפשתי המון פתרונות אך לא מצאתי משהו שתומך .net core.
תודה רבה.
לצפיה ב-'לפחות לימדת אותי לא לעבוד עם דוט נט קור עם SP'
לפחות לימדת אותי לא לעבוד עם דוט נט קור עם SP
23/10/2017 | 21:29
3
או בכלל לא לעבוד איתו עם משהו שקשור לדוט נט, רק ANGULAR, JS, וכד'
לצפיה ב-'c# wpf Backgroundworker progressbar'
c# wpf Backgroundworker progressbar
17/09/2017 | 19:05
37
לפי המדריך הבא
רציתי לדעת כמה דברים על Backgroundworker.
 
השימוש שלי הוא בWPF אני מבצע הרבה פעולות קצרות שיחד הם לוקחות הרבה זמן
הפעולה ניגשת לקובץ DLL שהוא unmanage (עם מעטפת C# כמובן) ומבצעת פעולות שונות .
בקוד הC# אני יכול לדעת איפה אני מבחינת התקדמות(כיוון שאני ניגש ל DLL רק לביצוע פעולה קצרה יחסית, אלא שאני עושה אותה הרבה פעמים)
אני כמובן רוצה לראות התקדמות ע"י PROGRESSBAR
 
האם השימוש ב Backgroundworker הוא טכנולוגיה ישנה עם חסרונות לעומת ASYNC AWAIT וכו'?
האם כיש טיפים לדוגמא כזאת?
 
תודה

חם בפורומים של תפוז

בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ