לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
1220612,206 עוקבים אודות עסקים

פורום תכנות net.

בשנת 2002 השיקה מיקרוסופט טכנולוגיה חדשה, NET. היה חוסר במקום בו ניתן לשאול שאלות בנושא NET. בארץ, ולכן הוחלט לפתוח את פורום זה. 
פורום NET. (שנחשב כיום לפורום המוביל בארץ) הוא המקום בו יכולים מפתחים לשאול שאלות ולנהל דיונים בנושאים שונים.  לפני ששואלים בפעם הראשונה, יש לקרוא את תקנון הפורום.
 
 
 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום תכנות net.

בשנת 2002 השיקה מיקרוסופט טכנולוגיה חדשה, NET. היה חוסר במקום בו ניתן לשאול שאלות בנושא NET. בארץ, ולכן הוחלט לפתוח את פורום זה. 
פורום NET. (שנחשב כיום לפורום המוביל בארץ) הוא המקום בו יכולים מפתחים לשאול שאלות ולנהל דיונים בנושאים שונים.  לפני ששואלים בפעם הראשונה, יש לקרוא את תקנון הפורום.
 
 
 
הוספת הודעה

צרף
תמונה וידיאו קובץ
קבצים המצורפים להודעה

לצפיה ב-' שנה טובה וחג שמח '
שנה טובה וחג שמח
19/09/2017 | 14:19
 
חג שמח לגולשי האתר
 
שנה טובה ומתוקה
שכולנו נכתב ונחתם לחיים טובים ולשלום 
 
בברכה 
לצפיה ב-'c# wpf Backgroundworker progressbar'
c# wpf Backgroundworker progressbar
17/09/2017 | 19:05
8
לפי המדריך הבא
רציתי לדעת כמה דברים על Backgroundworker.
 
השימוש שלי הוא בWPF אני מבצע הרבה פעולות קצרות שיחד הם לוקחות הרבה זמן
הפעולה ניגשת לקובץ DLL שהוא unmanage (עם מעטפת C# כמובן) ומבצעת פעולות שונות .
בקוד הC# אני יכול לדעת איפה אני מבחינת התקדמות(כיוון שאני ניגש ל DLL רק לביצוע פעולה קצרה יחסית, אלא שאני עושה אותה הרבה פעמים)
אני כמובן רוצה לראות התקדמות ע"י PROGRESSBAR
 
האם השימוש ב Backgroundworker הוא טכנולוגיה ישנה עם חסרונות לעומת ASYNC AWAIT וכו'?
האם כיש טיפים לדוגמא כזאת?
 
תודה
לצפיה ב-' מחפשים עובדים'
מחפשים עובדים
12/09/2017 | 13:51
2
30
שלום - למעוניינים
חברה ביטוח בנתניה DavidShield
מתעסקים בהכל
#C
JS
SQL
ANGULAR
HTML
ASPNET
 
מחפשים מתכנתים ( עם ניסיון)
קוח נא לשלוח ל
royin at davidshield dot com
 
לצפיה ב-'הבנתי שאתם עוד כותבים ב ASP.NET WebForms'
הבנתי שאתם עוד כותבים ב ASP.NET WebForms
24/09/2017 | 19:35
1
3
נכון?
לצפיה ב-'יש מערכת ישנה שממירים ל'
יש מערכת ישנה שממירים ל
24/09/2017 | 20:15
5
אנגולר 4
מול webapi
And sql server
 
זו רק אחת מהמערכות
שאר המערכות באנגולר
 
נב כבר גייסנו 3
אז כבר לא רלוונטי ��
לצפיה ב-' מומחים חדשים מחכים לשאלות שלכם '
מומחים חדשים מחכים לשאלות שלכם
12/09/2017 | 13:00
4
 
מומחים ואנשי מקצוע חדשים מחכים לכם בפורומים הבאים 
 
 
בפורום משפט פלילי תוכלו לשאול הכל על התחום ולקבל תשובות מעו"ד מומחה

בפורום טיפול זוגי תוכלו להתייעץ ולשתף בבעיות בזוגיות או בבניית זוגיות
 
בפורום ריפוי ותזונה טבעית תוכלו לדעת איך לרפא את גופכם בעזרת תזונה ואורח חיים בריא

בפורום השקעות נדל"ן בקנדה תוכלו להתייעץ לגבי כל סוגי ההשקעות עם עו"ד ישראלי וקנדי

בפורום שמאות מקרקעין תוכלו לשאול על מיסוי נדל"ן, תכנון ובנייה, תביעות מקרקעין ועוד

בפורום נזקי גוף ותאונות דרכים תוכלו לקבל ייעוץ משפטי לגבי כל סוגי נזקי הגוף והתאונות

בפורום אוטיזם- גישה ביו רפואית תוכלו לדעת איך מפחיתים את התסמינים של אוטיזם לפי עקרונות הרפואה המשלימה

בפורום מכירות ופיתוח עסקי תוכלו לשאול על מכירות b2b, פיתוח עסקי, הגדלת רווחים ועוד

בפורום משפחות מורכבות תוכלו לשתף ולהתייעץ בהכל אם אתם נמצאים בפרק ב' מעט מורכב 
 
בפורום דרכון פורטוגלי ידברו אתכם על הוצאת דרכון ואזרחות פורטוגלית-אירופאית
 
 
גלישה נעימה
 
לצפיה ב-'פתיחת קבצי DLL'
פתיחת קבצי DLL
12/09/2017 | 10:32
4
17
אתר דוט נט מהגנזך

הגיע אלי עם קבצי DLL סגורים

בעבר הייתי מצליחה לצפות בתכנים באמצעות REFLECTOR אך כרגע זה לא עובד לי

ראיתי כאן כמה אפשרויות
http://www.wikihow.com/Open-DLL-Files
אשמח לדעת מה הדרך המומלצת לצפות בקבצי DLL של פרוייקט דוט נט

תודה
לצפיה ב-'זו השגיאה המתקבלת מהREFLECTOR'
זו השגיאה המתקבלת מהREFLECTOR
12/09/2017 | 10:36
14
לצפיה ב-'תשתמשי ב dotPeek'
תשתמשי ב dotPeek
12/09/2017 | 14:31
1
13
לצפיה ב-'עבד על הפעם הראשונה, תודה'
עבד על הפעם הראשונה, תודה
13/09/2017 | 21:32
9
לצפיה ב-'צפייה בקבצי DLL'
צפייה בקבצי DLL
22/09/2017 | 18:23
4
היי,
תוכל לעשות זאת עם הObject browser של Visual Studio
 
לצפיה ב-'שליחת מיילים דרך האתר'
שליחת מיילים דרך האתר
08/09/2017 | 17:10
5
25
אני בונה אתרים בדוט נט(c#).לקוח ממלא באתר טופס ואני שולחת לו מייל בחזרה לפי כתובת המייל שהוא הקליד. בהתחלה עבדתי עם  ("SmtpClient Smtp = new SmtpClient("81.217.100.206
ללא שם משתמש וסיסמא והמיילים נשלחו רק לכתובות מייל שאינם gmail.
אחר כך ניסיתי דרך שניה , פתחתי תיבת מייל בשרת ונתתי שם משתמש וסיסמא לתיבה זו
ואת שם המשתמש והסיסמא הללו הכנסתי לקוד ב- NetworkCredential ...(צירפתי קובץ של הקוד) ואני מקבלת הודעת שגיאה:
The SMTP server requires a secure connection or the client was not authenticated. The server response was: 5.5.1 Authentication Required. Learn more at

לצפיה ב-'בהתחלה מתחילים מהדברים הפשוטים ביותר, למשל...'
בהתחלה מתחילים מהדברים הפשוטים ביותר, למשל...
09/09/2017 | 09:31
4
69
בשביל לפתור בעיות מסוג כזה מתחילים מהדברים הפשוטים ביותר, משלום כיתה א', למשל​ לבדוק, אם בחשבון GMAIL מוגדרת אפשרות של התחברות מהיישומים הלא בטוחים או מכאלה שנכתבו בצורה לא תקנית ועקומה, מה שמכונה בשפה של GOOGLE במונח: you have to enable Less Secure Sign-In in your google account. הקישור להגדרות הרלוונטיות:
 
לצפיה ב-'זה לא עוזר כי אין לי גישה לתיבת המייל שהלקוח הכניס'
זה לא עוזר כי אין לי גישה לתיבת המייל שהלקוח הכניס
09/09/2017 | 13:11
3
16
שלום
הלקוח מכניס מייל בטופס שהוא ממלא ואני בתגובה שולחת לו מייל לתיבת המייל
שהוא הכניס. כך שאין לי גישה לתיבת המייל שלו . לכן צריך פיתרון אחר
תודה מירה
 
לצפיה ב-'תפתחי חשבון מייל לאפליקציה'
תפתחי חשבון מייל לאפליקציה
09/09/2017 | 21:03
2
34
תגדירי בה את רמת האבטחה לנמוכה יותר כפי שהוסבר לך, ואז תשלחי את המייל דרך חשבון הגימייל הזה, כך זה יזוהה גם על ידי ג'ימייל כהודעה ממקור מהימן ולא יחסם.
 
לצפיה ב-'איך עושים את אותו הדבר ב- OUTLOOK'
איך עושים את אותו הדבר ב- OUTLOOK
10/09/2017 | 10:01
14
שלום
פתחתי תיבת דואר עם השם של הדומיין ב- OUTLOOK . איך אני מגדירה רמת אבטחה נמוכה יותר ב- OUTLOOK ?
תודה מירה
לצפיה ב-'תודה רבה. עכשיו זה עובד'
תודה רבה. עכשיו זה עובד
11/09/2017 | 08:28
5
לצפיה ב-'היי חברים. למי שמועניין בחבילת סטודנט של GITHUB'
היי חברים. למי שמועניין בחבילת סטודנט של GITHUB
09/09/2017 | 14:47
29
שלום לכולם, אני מוכר חבילת סטודנט של GITHUB .
איך זה עובד? אני מביא לך כתובת איימיל של סטודנט קול'ג בארה"ב (מייל חדש שלא השתמשהו בו) ואתם נרשמים איתו ל GITHUB ומקבלים את ההטבה באותו הרגע .
לשאלות אתם מוזמנים ליצור איתי קשר בסקייפ - justedu317@gmail.com
החבילת סטודנט של GITHUB מוערכת בשווי של 300-400$
אני אתן ל 5 האנשים הראשונים שיגיבו לי פה , את המייל סטודנט בחינם בתמורה לסיקור של השרות שלי. ולאחר מכן המייל ימכר ב 9$
להלן רשימה של ההטבות שתקבלו: 
Access to the AWS cloud, free training, and collaboration resources
Student Developer Pack members receive up to $110 in bonus AWS credits for a total of $75-$150
--
BITMANI
Install cloud applications in a single click
Business 3 plan (normally $49/month) free for one year
---
CART
An open and powerful platform for spatial data analysis, visualization, and application creation.
Free account upgrades with increased database storage, real time data, Location Data Services Credits, and premium features for 2 years.
---
CROWDFLOWER
Crowdsourcing and data enrichment platform
Access to the Crowdflower platform
---
DATADOG
Cloud-based infrastructure monitoring
Get access by connecting your GitHub account on Datadog
--
 DigitalOcean
Simple cloud hosting, built for developers
$50 in platform credit for new users 
--
FLATIRON SCHOOL
Learn Web Development from the premier coding bootcamp for launching developers.
--
GITHUB
Powerful collaboration, code review, and code management
Unlimited private repositories (normally $7/month) while you are a student.
---
GITKRAKEN
The downright luxurious Git client for Windows, Mac and Linux
 GitKraken Pro account for 1 user. Free for 1 ((normally $60/year
--
HACKHANDS
Live programming help available 24/7
$25 in platform credit
----
MICROSOFT IMAGINE
A suite of Microsoft Azure cloud services and developer tools, including the Visual Studio IDE
-----
NAMECHEAP
Affordable registration, hosting, and domain management
One year SSL certificate (normally $9/year)
One year domain name registration on the .me TLD (normally $18.99/year)
-----
SENDGRID
Email infrastructure as a service
Student plan 15K free emails/month (normally limited to 200 free emails/day) while you're a student
--
SENTRY
Track errors in every language, framework, and library
500,000 events/month with unlimited projects and members while you're a student
----
STRIPE
Web and mobile payments, built for developers
Waived transaction fees on first $1000 in revenue processed
----
TAPLYTICS
Dynamic A/B testing, smart push notifications and custom analytics for native mobile apps
--
THINKFUL
One month of access to a web development course that will get you started with HTML/CSS, JavaScript, and developer tools. Includes access to online office hours with experienced developers for feedback on your work and help when you need it.
----
ANSIFEX
One year free of the Starter plan, a $99/month value. Get 50,000 hosted words, unlimited projects, and access to translation partners to bring your software to a global market from the start.
--
TRAVIS CI
Continuous integration platform for open source and private projects
Get access by connecting your GitHub account on Travis CI
---
UNREAL ENGINE
A complete suite of game development tools for PC, console, mobile, web and VR
==
לצפיה ב-'איך עושים בLINQ שאילתא שתכניס מידע לדאטאבייס?'
איך עושים בLINQ שאילתא שתכניס מידע לדאטאבייס?
08/09/2017 | 11:49
1
19
תודה
לצפיה ב-'לא עושים... משתמשים ב ADO או ב EF'
לא עושים... משתמשים ב ADO או ב EF
08/09/2017 | 13:48
25
linq עושה שאילתאות על מידע (IEnumerable או IQueriable)
אתה יכול לשנות מידע ולהחזיר לDB באמצעות EF או linq to SQL
לצפיה ב-'"פורום" שיתוף ידע בגוגל פלוס שלי, כולם מוזמנים לשתף'
"פורום" שיתוף ידע בגוגל פלוס שלי, כולם מוזמנים לשתף
04/09/2017 | 18:19
18
הקמתי "קהילה" בגוגל פלוס, מהסיבה הפשוטה שזה כמו פייס אבל פתוח גם לכל מי שאין לו פייס, מסיבה דתית או לא, שבו אני מפרסם את מה שאני מחדש בבלוג וכן בכללי חידושים למיניהם, שיתוף ידע

אשמח לראות את כולכם שם, משתפים גם.

שימו ♥ - זה לא פורום לשאלות, אלא לשיתופים של פתרונות, טכנולוגיות, אפילו דעות, או כל דבר בסגנון, ספאמרים יגורשו.
 
לצפיה ב-'שלום רב, אני חדש ב-.net אבל עם ידע בתכנות, בעיקר'
שלום רב, אני חדש ב-.net אבל עם ידע בתכנות, בעיקר
03/09/2017 | 16:09
1
37
בניהול של דוחות וידע, אני צריך סיוע או הפניה לחומר ללימוד השלבים הראשונים.
1. הפרוייקטים של יהיו ב- vb.net web forms
2. איך אני יוצר פרוייקט חדש.
3. איך אני מזהה את סוגי הקבצים הנלווים וייעודם...

אשמח לסיוע בנושא, תודה
לצפיה ב-'https://www.youtube.com/user/thenewboston/playlists'
https://www.youtube.com/user/thenewboston/playlists
04/09/2017 | 18:21
16
לצפיה ב-'TIMER ', כיצד עובד? ונעילות LOCK'
TIMER ', כיצד עובד? ונעילות LOCK
31/08/2017 | 11:28
1
28
אני משתמש ב TIMER על מנת לבצע פעולה מסויימת כל X שניות
לדוגמא
 Timer _timer = new System.Timers.Timer(1000);
_timer.Elapsed += new ElapsedEventHandler(timer_Elapsed);
void timer_Elapsed(object sender, ElapsedEventArgs e)
{

}
 
ולכן הפעולה timer_Elapsed תתבצע כל שניה
כמה שאלות על הנושא הזה שלא ברורות לי
1- הTIMER פועל ב THREAD נפרד? אם כן במידה והגיע הזמן של הפונקציה לפעול שוב אבל הקודמת לא הסתיימה יפתח עוד THREAD ויפעלו במקביל או שהקריאה הבאה תתעכב?
 
2- איך אפשר להגדיר שאכן יהיה קריאה כל שניה לפונקציה הנ"ל אבל אם היא לא הסתיימה לא יהיה קריאה שוב?
 
3- למה הפונקציה שפועלת כל X זמן מקבלת object sender, ElapsedEventArgs e
מה כבר יהיה שם?
 
 
לגבי LOCK
כאשר אני עושה LOCK על OBJECT כלשהו ועושה קטע 
 object obj=new object()
lock (obj)

{


}
האם ה LOCK ינהל תור על ה OBJ הזה? יש מקום להרבה THREAD לחכות עליו לפי התור או רק ל 1?
לצפיה ב-'מממ'
מממ
31/08/2017 | 14:40
25
System.Timers wraps  threading.timer : 
 
 
Albahari says in his book : 
 
The following use the thread pool implicitly:
• WCF, Remoting, ASP.NET, and ASMX Web Services
application servers
System.Timers.Timer and System.Threading.Timer
• The parallel programming constructs that we describe in
Chapter 23
• The (now redundant) BackgroundWorker class
• Asynchronous delegates (also now redundant)
 
 
 
In order to do what you want to do - you have to set a timer for one call , with no repeat and at the end of it - start it again : 
 
 
Regarding :ElapsedEventArgs and object : this is a convention for all based events. It also exposes other useful timer related stuff : 
 
Regarding lock - there will be a queue. ( not in the length of one but dependes of number of threads which wants to enter).
 
לצפיה ב-'c++'
c++
22/08/2017 | 18:25
2
28
היי!
מנסה כמה ימים להוריד את borland 5.02/5.05 ללא הצלחה..
בינתיים הורדתי את turbo c++ 
בתחילת דרכי ורק לומדת מדוגמאות..עכשיו מה לא בסדר בקוד?
תודה :)
לצפיה ב-'בורלנד 5.02 יצא לפני 20 שנה'
בורלנד 5.02 יצא לפני 20 שנה
23/08/2017 | 12:32
29
מציע לך לעבור לסביבת עבודה מעט יותר מודרנית. תחת Windows הבחירה הטבעית תהיה Visual Studio (לגרסה החינמית: https://www.visualstudio.com/vs/community/).
לגבי הקוד, התכוונת להשתמש ב-cout במקום count.
ומעבר לזה, חסר לך include ל-header המתאים (iostream) (ולאחר מכן, using ל-namespace).
לצפיה ב-'כמה טוב להיזכר....'
כמה טוב להיזכר....
26/08/2017 | 19:59
14
לצפיה ב-'שאלה לגבי join ב-linq'
שאלה לגבי join ב-linq
23/08/2017 | 01:19
4
31
היי לכולם. אני מנסה לעשות משהו ולא כל כך מצליח לי.
יש לי 2 טבלאות במסד נתונים.
אחת נקראת projects שיש בה כמה פרמטרים, ומפתח ראשי projectId.
וטבלה שניה שנקראת photos שגם בה יש כמה שדות. אבל השדות החשובים הם projectId שמקושר ל project.projectid ושדה שנקרא mainPhoto.
לכל פרויקט יש כמה תמונות. אבל כשאני מציג תקציר של הפרויקט אני רוצה שיראו רק את ה-mainPhoto. אני משתמש בlinq כדי למשוך נתונים. אבל פרויקטים שאין להם תמונות, או שאין להם תמונות שמוגדרות כmainPhoto לא מוצגים בכלל. אודה לעזרתכם בפתירה של הבעיה. אני מצטרף את השאילתא שכתבתי
 
  var projects = from pro in db.Projects
                      join photo in db.Photos
                      on pro.projectId equals photo.projectId into photosGroup
                      from photo2 in photosGroup
                      where photo2.mainPhoto == true
                      orderby pro.projectId descending
                      select new
                      {
                          projectId = pro.projectId,
                          projectName = pro.projectName,
                          shortDescription = pro.shortDescription.Replace("\n", "<br/>"),
                          fileName = photo2.fileName,
                          description = photo2.description
                      };
וזו אפשרות שניה שניסיתי
 var projects = from pro in db.Projects
                      join photo in db.Photos
                      on pro.projectId equals photo.projectId
                      where photo.mainPhoto == true
                      orderby pro.projectId descending
                      select new
                      {
                          projectId = pro.projectId,
                          projectName = pro.projectName,
                          shortDescription = pro.shortDescription.Replace("\n", "<br/>"),
                          fileName = photo.fileName,
                          description = photo.description
                      };
בשני המקרים חוזר לי רק פרויקט שיש לו תמונות בטבלת תמונות שמקושרות אליו ופחות אחת מהן היא mainPhoto.
 
אודה לעזתרכם. תודה
לצפיה ב-'יש לך דוגמא לdata ודוגמא לתוצאה הרצויה?'
יש לך דוגמא לdata ודוגמא לתוצאה הרצויה?
26/08/2017 | 15:48
6
לצפיה ב-'ממה שהבנתי'
ממה שהבנתי
27/08/2017 | 09:33
2
22
זה אמור לתת לך את הפיתרון:
 var projects = 
from pro in db.Projects
join photo in (from p in db.Photos group p by p.projectId into photos select photos)
on pro.projectId equals photo.Key into photosGroup
from photo2 in photosGroup.DefaultIfEmpty()
let mainPhoto = photo2?.SingleOrDefault(x => x.mainPhoto) ?? photo2?.FirstOrDefault()
select new
{
  projectId = pro.projectId,
  projectName = pro.projectName,
  shortDescription = pro.shortDescription.Replace("\n", "<br/>"),
  fileName = mainPhoto?.fileName,
  description = mainPhoto?.description
};
 
אם אין תמונות בכלל יהיה null
אם אין תמונה main תהיה הראשונה בgrouping (ללא מיון כלשהו)
אם יש תמונות שמוגדרות כ main תיבחר הראשונה מביניהן
  [{
"projectId": "0c381e3259bb4b238e4257ab029e82cc",
"projectName": "test",
"shortDescription": "test description",
"fileName": null,
"description": null
},
{
"projectId": "083087f4a4a14421a770bb3bb7c8eb2d",
"projectName": "Project has photo",
"shortDescription": "test description",
"fileName": "photo_file.jpg",
"description": "photo"
},
{
"projectId": "0b3d48b361e44e5fbae0a51f96dd0492",
"projectName": "Project has main photo",
"shortDescription": "test main photo description",
"fileName": "main_photo_file.jpg",
"description": "main photo"
}]
 
(גילוי נאות: לא סובל את הsyntax הזה של linq)
לצפיה ב-'תודה'
תודה
27/08/2017 | 21:15
1
10
האמת שהצלחתי לפתור את זה אבל בדרך לא כל כך אלגנטית.. אני אחזור לקוד הזה בימים הקרובים ואנסה את הדרך שלך. תודה
לצפיה ב-'זה יותר אלגנטי לדעתי'
זה יותר אלגנטי לדעתי
28/08/2017 | 08:20
15
 var projects = db.Projects
.GroupJoin(db.Photos, x => x.projectId, x => x.projectId, (project, photos) =>
{
var mainPhoto = photos?.SingleOrDefault(x => x.mainPhoto) ?? photos?.FirstOrDefault();
return new
{
projectId = project.projectId,
projectName = project.projectName,
shortDescription = project.shortDescription.Replace("\n", "<br/>"),
fileName = mainPhoto?.fileName,
description = mainPhoto?.description
};
});
 
לצפיה ב-'שאלתי בפורום מחשבים תוכנה וחומרה, ואני מנסה גם כאן'
שאלתי בפורום מחשבים תוכנה וחומרה, ואני מנסה גם כאן
21/08/2017 | 15:19
30
לצפיה ב-'מחפש עבודה בפייתון חברים'
מחפש עבודה בפייתון חברים
21/08/2017 | 15:09
30
מעבר לכך שאני גם רוצה להחיות קצת את הפורום בעקבות שובי לשוק לאחר שנה של שקט.
 
אבל בעיקר אני רוצה פייתון, זמני, מלא, WEB, לא WEB, פרילנס, WHATEVER
 
אם מישהו מכיר מישהו שמחפש איזה ג'וניור להקים לו אתר בDJANGO אנא חברו אותו אלי
לצפיה ב-' פורום חדש בתפוז: השקעות בקנדה '
פורום חדש בתפוז: השקעות בקנדה
14/08/2017 | 16:01
3
 
פורום השקעות בקנדה הוקם כדי לתת לכם מענה לשאלות רבות החל מסוג ההשקעה, מקום ההשקעה, מיסוי, נושאים משפטיים, ניהול ההשקעה, רווחיות ומימוש השקעה.
רוצים להשקיע בקנדה זקוקים לייעוץ מעורך קנדי וישראלי היכנסו עכשיו לפורום החדש >>
לצפיה ב-'עזרה עם Task ב-windows service'
עזרה עם Task ב-windows service
11/08/2017 | 08:09
28
היי,
יצרתי windows service באיתחול שלו יצרתי <List<Task שמאזינים לו כדי שיעבדו כמה במקביל.
כל Task שמאזין קורא ל-()service.start.
 
הבעיה שלי, במימוש הstart.
אני רוצה לקרוא לשני class שונים (שלהם בעצמם יש Task שרץ פעם בX זמן)
עם cacnellationtoken כדי שאדע מתי לבצע stop.
 
מישו יכול לעזור לי בסינטקס? אני צריכה להעביר להם את ה-cacnellationtoken?
אם זה לא מספיק ברור אפרסם קוד.
תודה!
 
לצפיה ב-'Dllimport ל uchar[]'
Dllimport ל uchar[]
09/08/2017 | 16:57
1
20
אני רוצה לעשות dllimport לפונקציה שמקבלת uchar[2] ו uchar[5] למוזיקה int
הפונקציה בעצם מחזירה ערכים בתוך המערביים ובint מחזירה סוג שגיאה אם יש(אחרת 0)
איך עושים לפונקציה כזאת dllimport?
תודה רבה
לצפיה ב-'תיקון שגיאות'
תיקון שגיאות
09/08/2017 | 17:00
13
הפונקציה מחזירה int
הפונקציה מחזירה ערכים בתוך המערכים
לצפיה ב-'לחברינו האדומים והלא אדומים'
לחברינו האדומים והלא אדומים
08/08/2017 | 15:05
52
פנו אלי מחברה גדולה ומכובדת ומתוקצבת שנמצאת במצוקת כח אדם, מבחינת אמינות החברה וכו' והכסף אין מה לדאוג הם יושבים טוב חוזים מכובדים מראש הכל דופק כמו שעון.
 
באופן כללי כולם מוזמנים לשלוח אלי קורות חיים, מחפשים אנשי WEB
 
לאדומים - יש פרוייקט מגעיל ומעצבן, אמנם sharepoint 2013 שזה דוט נט 4 עם HTML5 וANGULAR אבל לקוח איכס, והתנהלות איכס, וא. מידע פוצים ברמות קשות, ומחפשים מישהו כבד שיתפור את הפרוייקט, תהליכים גדולים, פרוייקט ענק, מי שמוכן לעבור כמה חודשים נוראים יכול לזכות במשכורת שהוא חולם עליה הרבה שנים, אני הייתי התכנת כך שאני אלווה את מי שזה לא יהיה בכיף בטלפון או חיבור מרחוק וכו'.
 
דברו איתי בפרטי או עדיף במייל, ונחליף טלפונים.
מי שלא מכיר אותי ולא אני אותו אפשר תמיד להתמודד על התפקיד אבל אז משכורת והמלצות זה זירה שלו, לא קשור אלי, אני עדיין אלווה את הפרוייקט.
לצפיה ב-'עבודה עם מונו בווינדוס וubuntu וdllimport'
עבודה עם מונו בווינדוס וubuntu וdllimport
01/08/2017 | 01:18
7
38
שלום
אני רוצה לפתח בדוט נט על ה ubuntu שלי
לפתח אפליקציות wpf יחסית פשוטות
אני כבר שנים מפתח בc# בווינדוס עם vs
לפני שאני ניכנס לעולם החדש הזה
1,כמה המונו נוח לעומת vs? איך התמיכה שלו ב wpf?
2,אם אני מפתח בו אני יכול לקחת את הקובץ שהמונו יוצר(איך שמו בישראל?בwin זה sln) ולהריץ אותו גם בווינדוס?
3 אשמח לשמוע המלצות וטיפים על מונו בכללי
 
4,שאלה כללית על אינטרופ בלינוקס
יש חבילה מסויימת בלינוקס שאני מתקין ע"י apt-get install
אני רואה שיש מעטפת לחבילה הזאת ב c# על לינוקס
בקוד אני רואה ככה
 [DllImport("xxx.so")]
כאשר xxx זה שם הספריה שאותה אני עוטף
מה זה הקובץ so? מיוחד ללינוקס?בווינדוס תמיד עושים עטיפה על dll
והיכן צריך לשבת הקובץ so?בתיקיה דל הפרוייקט או שכטשר אני מתקין את החבילה אוטומטי זה ימצא
 
תודה רבה
 
לצפיה ב-'אין WPF במונו, לא פותח, ולעולם לא יפותח'
אין WPF במונו, לא פותח, ולעולם לא יפותח
01/08/2017 | 08:06
36
למה אני אומר? הם עצמם אומרים
לmono יש את mono-gtk
 
לגבי כמה הmono נוח - mono זה מימוש open-source ל net framework המלא (לא דוטנט core), אז ההשוואה היא לא נכונה. אתה שואל על
כמה הmonoDevelop/Xamarin Studio נוח ביחס לVisualStudio, ולזה אין לי תשובה, לא ניסיתי. אני מעריך שזה תלוי במפתח.
 
כן אתה יכול להעביר פרוייקט mono לוינדוס, יש להם מימוש לוינדוס גם, אבל למה שתעשה את זה?
 
שורה תחתונה... לא הייתי עושה שום דבר בmono היום, אם אתה רוצה לפתח משהו ב #C לא על וינדוס תשתמש ב dotnet core
ואם ממש לחוץ לך אפליקציה עם UI אז תבנה אפליקציה ב Electron
לצפיה ב-'כמו שכתבו לך, אין WPF על לינוקס'
כמו שכתבו לך, אין WPF על לינוקס
01/08/2017 | 10:57
5
28
זה בעיקר כי WPF מבסס את ההאצה הגראפית שלו על DirectX שהוא פלטפורמה וינדוסית
 
האפשרויות שפתוחות בפניך לפיתוח cross-platform של אפליקציות דסקטופ, זה בעיקר GTK ו-Qt שזה GUI שיש לו מימושים לוינדוס, לינוקס ומאק.
 
Qt זה לדעתי הפלטפורמה הקרובה יותר מבחינת יכולות ל-WPF, ו-GTK הוא מיושן יחסית. את Qt אפשר להפעיל גם דרך פייתון, אני לא יודע אם יש גם אפשרות לפתח לו עם dotnet core כי זו פלטפורמה שמיועדת למיטב ידיעתי לשרת בעיקר
 
בברכה,
זיו
לצפיה ב-'לא צריך cross'
לא צריך cross
03/08/2017 | 00:36
4
25
אני רוצה לפתח gui ממש פשוט ב c# על לינוקס(כנראה אובונטו)
בלוק טקסט תמונות קצת
כשלוחצים על כפתור להפעיל פונקציה
כמו wpfכן,אבל די פשוט
מה הכי טוב ומשתלב במונו?
לא צריך קרוס פלטפורם.
איך להתקין את זה שישתלב לי בתוך המונו? Apt_get משהו?
לצפיה ב-'בשביל משהו מאד מינימלי כמו שתיארת GTK יספיק'
בשביל משהו מאד מינימלי כמו שתיארת GTK יספיק
03/08/2017 | 09:56
24
הוא המקבילה הלינוקסית ל-WinForms והוא מאד גרוע וישן, אבל לזה הוא יספיק והוא גם מגיע בליט-אין עם ההתקנה של MonoDevelop
 
הצעה שלי: רוב האפליקציות לא נגמרות בכפתור וקצת קוד, ברוב המקרים רגע אחרי שהכפתור עובד והקוד רץ, פתאום צריך אפליקציה וערכת התקנה ועוד ערימת פיצ'רים בגובה בית. אם זה אכן יקרה ההמלצה שלי ( למרות שלא צריך קרוס-פלאטפורם) זה לעבור ל-QT, הוא הרבה יותר פשוט ונוח לעבוד מבחינת יצירת Layout של מסכים וחלונות ופקדים
 
בהצלחה,
זיו
לצפיה ב-'אני באמת מתקשה להבין...'
אני באמת מתקשה להבין...
04/08/2017 | 23:13
2
30
הרי מתכנת טוב צריך לדעת לבחור את הכלי המתאים לעבודה ולא להתאים את העבודה לכלי.
 
מאחר ואין דרך טובה לכתוב ב #C תוכנה בעלת UI נייטיבי, למה להתעקש על #C? למה לא ללכת על Java או משהו שמיועד לעשות את מה שאתה רוצה לעשות ואשכרה מתאים לעבודה?
 
יותר מזה - הייתי עושה את התוכנה שאתה רוצה לעשות בElectron, קצת JS, קצת HTML טיפה CSS וסוגר את הפינה
לצפיה ב-'האם דרך javaיש gui טוב מובנה?'
האם דרך javaיש gui טוב מובנה?
09/08/2017 | 18:06
1
18
לדוגמא בkali יש משהו מובנה לפתח gui דרך java???
לצפיה ב-'מאיפה לי מה מובנה בKali?'
מאיפה לי מה מובנה בKali?
10/08/2017 | 23:47
17
לא זוכר מתי פעם האחרונה שעשיתי boot להוצאה הזאת
בכל מקרה תמיד אפשר להתקין מה שחסר.
swing
AWT
GWT
JavaFX
תמיד אפשר לפתח את הכלי שלך ב CLI ואז תהיה 133t h4x0r אמיתי
ואפשר לפתח את זה עם Electorn באמצעות js/html/css

חם בפורומים של תפוז

בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ