לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
1377013,770 עוקבים אודות עסקים

פורום תכנות net.

בשנת 2002 השיקה מיקרוסופט טכנולוגיה חדשה, NET. היה חוסר במקום בו ניתן לשאול שאלות בנושא NET. בארץ, ולכן הוחלט לפתוח את פורום זה. 
פורום NET. (שנחשב כיום לפורום המוביל בארץ) הוא המקום בו יכולים מפתחים לשאול שאלות ולנהל דיונים בנושאים שונים.  לפני ששואלים בפעם הראשונה, יש לקרוא את תקנון הפורום.
 
 
 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום תכנות net.

בשנת 2002 השיקה מיקרוסופט טכנולוגיה חדשה, NET. היה חוסר במקום בו ניתן לשאול שאלות בנושא NET. בארץ, ולכן הוחלט לפתוח את פורום זה. 
פורום NET. (שנחשב כיום לפורום המוביל בארץ) הוא המקום בו יכולים מפתחים לשאול שאלות ולנהל דיונים בנושאים שונים.  לפני ששואלים בפעם הראשונה, יש לקרוא את תקנון הפורום.
 
 
 
הוספת הודעה

צרף
תמונה וידיאו קובץ
קבצים המצורפים להודעה

לצפיה ב-'דיבאגר בסמארטפון'
דיבאגר בסמארטפון
01/07/2019 | 14:34
4
מישהו יודע על אפליקציה לאנדרואיד שפותחת קונסול ג'אווה סקריפט (כמו F12 במחשבים)?
לצפיה ב-'איך למחוק שדה מאוביאקט במידה שהוא ריק'
איך למחוק שדה מאוביאקט במידה שהוא ריק
21/05/2019 | 23:30
1
16
שלום חבירים,
אני צריך למחוק שדה במידה שהוא ריק או null.
נגיד שאוביאקט שלי מורכב ככה
 Test t = new Test(); 
t.name = null;
t.lastName = "test1";
t.test = "test2";
 

כאשר אני מקבל אותו בrequest, אני צריך לעבור על כל שדה ושדה ולבדוק איזה שדה הוא ריק או null.

אם מצאתי אחד כזה, יש למחוק אותו מהאוביאקט Test, למה? כי את הrequest הזה אני צריך לעביר אותו למערכת אחרת ללא שדות null.

לדוגמה אם מצאתי ששדה name isEmtyOrNull יש למחוק אותו.
אז מה בדרך הנכונה לעשות זאות.

אולי יש attributs או דרך קוד....
כל זה שפת c#

תודה
 
לצפיה ב-'מממ'
מממ
22/05/2019 | 09:28
22
ברגע ש TEST מכיל PROP , אתה לא יכול למחוק אותו
האם אתה שולח בסוף JSON ?
האם המערכת השנייה מצפה ל TEST ? או ל JSON ?
לצפיה ב-'אנגולר'
אנגולר
29/04/2019 | 22:50
2
104
אני צריכה קוד באנגולר ברור ומוסבר וקל להבנה של register(רגיסטר-כניסה ראשונית למערכת באתר כלשהו)
תודה
לצפיה ב-'זה לא קשור לפורום.'
זה לא קשור לפורום.
06/05/2019 | 10:57
9
לצפיה ב-'משהו נחמד'
משהו נחמד
08/05/2019 | 00:06
21
לצפיה ב-'קריאת קובץ XML'
קריאת קובץ XML
07/04/2019 | 20:15
55
אני מנסה לקרוא את קובץ ה- XML מהאתר הבא:
https://ims.data.gov.il/sites/default/files/isr_ci...

קתבתי את הקוד הבא:
  XmlDocument xd = new XmlDocument();
       xd.Load(@"https://ims.data.gov.il/sites/default/files/isr_ci...");
xd.Save(HostingEnvironment.MapPath(@"~/test.xml"));

אבל אני מקבל את השגיאה הבאה:

An error occurred while parsing EntityName. Line 40, position 18.


לצפיה ב-' מחפשת DB קטן וחינמי לבניית אתר לדוגמא'
מחפשת DB קטן וחינמי לבניית אתר לדוגמא
26/03/2019 | 21:15
3
22
היי,
יש לי משימת הגשה לבניית אתר, צריכה להגיש את כל הקוד עם דוקר
(אם זה משנה- C# בצד שרת)
אני צריכה לעבוד מול מסד נתונים
בדקתי את firebase  וממש לא מסתדרת איתו
רגילה לms sql ...
יש רעיון למסד נתונים דומה, חינמי אונליין, או מישהו שמכיר טוב את firebase להתייעצות?
תודוש!
 
לצפיה ב-'mySql/sqLite'
mySql/sqLite
27/03/2019 | 11:17
2
18
צריך להוריד את הגרסה שנקראת community-edition שהיא חינמית
 
חינמי, אבל זה in-process-file-based ולא שרת אמיתי
 
אם זה לינוקס על הדוקר, אז mySql יש לו אימג'ים של דוקר מוכנים ונראה לי הגיוני למרות שאני לא מכיר, שיש אימג'ים של קונטיינרים שיש בהם גם את זה וגם את זה ביחד מוכן, ככה שלא צריך להכין הכל מההתחלה
לצפיה ב-'תומך ב sqlite - זה מספיק טוב לעבודת הגשה לדעתי'
תומך ב sqlite - זה מספיק טוב לעבודת הגשה לדעתי
28/03/2019 | 18:52
1
17
והרבה פחות כאבי ראש כדי להגיש ולייצר את הקובץ.
הצעה מעניינת - להשתמש ב EFCore :)
לצפיה ב-'מעניין. אני אקרא על זה. בסוף הלכתי על אזור- יש חודש חינם'
מעניין. אני אקרא על זה. בסוף הלכתי על אזור- יש חודש חינם
31/03/2019 | 20:39
11
העדפתי שיהיה און ליין.
תודה על העזרה
לצפיה ב-'WORDPRESS'
WORDPRESS
25/03/2019 | 10:46
1
24
מחפש מדריכים ללמוד לבד בניית אתרים בוורדפרס.
עד כמה זה מסובך? אני ללא רקע בתכנות אלא רק עם הבנה בסיסית.
לצפיה ב-'פחות הפורום המתאים'
פחות הפורום המתאים
31/03/2019 | 20:40
4
לצפיה ב-'שאלות בסיסיות ב- c#'
שאלות בסיסיות ב- c#
13/03/2019 | 20:41
1
80
שלום חברים,
בעל כורחי נאלצתי במקום העבודה להתחיל לתכנת בסי שארפ. תמיד נמנעתי מהשפה הזאת בגלל שאני פשוט לא יכול לסבול את האתר של מייקרוסופט (רחוק שנות אור בנוחות של מהאתר של sun)
כרגע אני עושה יותר תוכניות פשוטות (כתיבה וקריאת מסמכים - בעיקר אקסל).
במהלך העבודה נתקלתי בכל מיני דברים שלכאורה אמורים להיות פשוטים אבל אני ניצב חסר אונים מולם, ואחרי ניסיון לשווא לקרוא ולקבל תשובות מה- msdn אני פונה ללב שלכם :)
מצטער מראש על החפירה, אבל אחרי שבוע שאני נלחם וסובל,וצובר אינספור שאלות שלא הצלחתי לתת להם מענה וקיבלתי רק מיגרנה מהם, מקווה שלא אכעיס אף אחד בשאלות שלי, וכל התייחסות יותר מתעזור לי ( ואולי מי יודע יש עוד כמה אנשים פה שהיו רוצים לדעת)
אשמח אם תתנו לי לפחות כיוון כלשהו במספר שאלות בסיסיות:
1. בנוגע ל- namespace האם נהוג ששם של dll יהיה דומה (או אפילו זהה) ל- namespace הכי "עמוק שלו". כלומר אם ה- dll מורכב מ- namepsace כזה:
XXX.YYY.ZZZ - האם נהוג לקרוא ל- dll בשם XXX.YYY.ZZZ כדי שיהיה יותר קל לדעת איזה namespace-ים ה- dll מכיל?
2. עוד משהו בנוגע ל - namespace , במידה ויש לי  dll שיש בו namespace מורכב כמו : XXX.YYY.ZZZ, ברור לי שתחת namespace ZZZ אמורים להיות מחלקות, אך האם ייתכן שב- dll הנ"ל יהיה namespace YYY או XXX שבתוכו יהיו מחלקות או XXX.YYY.ZZZ מהווה סוג של נתיב וכל המחלקות, ממשקים וכו' חייבים להיות רק תחתו?
3.אחרון חביב לגבי namespace האם XXX.YYY.ZZZ התקבל מ - namespace-ים מקוננים או שזה סתם שם שהחליטו עליו? כלומר האם הקוד נראה ככה:
 namespace XXX
{
   namespace YYY
            {
                  namespace ZZZ
                  {
                    classes,interface,etc..
                  }
            }
}
                    
                
או פשוט ככה:
 namespace XXX.YYY.ZZZ
{
 classes,interface,etc..
}
4. נושא Add reference: האם כאשר מוסיפים dll-ים ( אם בכלל נכון להגדיר את זה ככה) ע"י התקנה מסודרת (לדוגמא התקנה של Office/SharePoint developement), האם מותקנים כל מיני דברים שנדרשים למכונה הוירטואלית? השאלה נובעת מזה שקראתי הרבה טוקבקים ברשת שאומרים שעד .net גירסא 4, אם רוצים להריץ במחשב כלשהו אפליקציה שמשתמשת ב- dll-ים של מייקרוסופט אופיס (במקרה שלי Microsoft.Office.Intero.Excel), אז צריך שעל המחשב שעליו תרוץ התוכנה יהיה מותקן גם office PIA. ואני שואל למה? הרי במקרה וקימפלתי את התוכנה וקיבלתי קובץ הרצה, האם זה לא מספיק כדי לרוץ על כל מחשב? בגלל זה שאלתי בתחילת הסעיף האם מותקנים כל מיני דברים נוספים שנדרשים למכונה הוירטואלית כחלק מהתקנת Office PIA? חשבתי שמדובר רק ב- dll- ים (כנראה שאני טועה).
5. בנוגע ל- dll - ים , ניסיתי להבין האם (PIA(Primary Interop Assembly קשור רק ל- office, מהראשי תיבות משתמע שלא, אבל כשאני מחפש בגוגל אני רואה ש- PIA תמיד מקושר ל- Office. מה זה בעצם Office PIA?
6. נושא add reference - ניסיתי להבין מהלינק https://docs.microsoft.com/en-us/visualstudio/ide/...
ויצאתי רק יותר מבולבל ממה שהתחלתי. ניסיתי להבין מה ההבדל בין Assemblies ל- COM? ומה ההבדל בין Framework ו - extnesions תחת Assemblies?
 
תודה מראש ובאמת מקווה שאף אחד לא יכעס.
 
לצפיה ב-'כתבת הרבה, והרבה לא ברור'
כתבת הרבה, והרבה לא ברור
24/03/2019 | 20:20
21
דווקא הדפי עזרה של MS הם ממש סבבה לדעתי, ביחס לדפים אחרים שיצא לי להשתמש בהם בעברי (php, go, java, ruby היו עוד כמה, מה זה משנה?).
בכל מקרה, לא חייב לדבוק ב MSDN בשביל לקבל מידע אל איך עובדים עם שיט שלהם.
1. לא חייב שהDLL יהיה זהה לשם של ה namespace, עובדתית הרבה DLLים שהשמות שלהם לא מכילים x.y.z.t, פחות נהוג לדאוג לזה בחברות שעושות SaaS כי למי אפכת איך קוראים ל DLL
2. הקלאסים לא בהכרח נמצאים בחלק הכי תחתון. משתמשים ב namespace כדי לאגד קלאסים בצורה שתהיה הגיונית לצוות שמפתח את התוכנה. אם זה אומר שצריך להיות class בתת-רמה כלשהי שהיא לא הכי תחתונה so be it
3. כמו שאמרתי קודם - namespace הוא כלי לסידור קוד, בינו לבין המבנה הפיזי על הכונן אין בהכרח קשר. למרות שלרוב דוחפים לכיוון שיהיה קשר בין מבנה הפרוייקט הפיזי לבין המבנה הלוגי, לדוגמא ויזואל סטודיו/ריידר יעשו על זה הערה. מניסיון אישי, סידור הגיוני של הקלאסים לרוב יהיה דומה לסידור הגיוני על הכונן.
4. לא ברור השאלה שלך, להתקין nuget בצורה מסודרת יכול להריץ script כחלק מתהליך ההתקנה - יכול להתקין מה בא לו. לרוב לא נוהגים לעשות התקנות ענק. Add referece של DLL ספציפי מוסיף רק את הDLL הספציפי לחבילה. לא שונה בכלום מהוספה של jar לצורך העיניין.
5. לא יודע, לא התעסקתי עם שיט של תלויות לאופיס
6. אסמבלי יחידת דפליומנט של קוד, אם באמת מעניין אותך פשוט תחפש .net Assembly בגוגל - ותקרא קצת. אז כדי להבין מה זה אסמבלי ל COM תקרא מה זה COM. לגבי החלק השני של השאלה - גוגל קצר מביא אותך ל SOF https://stackoverflow.com/questions/27707697/diffe...
 
בכללי מרגיש קצת שלא עשית יותר מידי מחקר עצמי, על .net יש לא מעט חומר באינטרנט בין אם זה באמצעות MSDN ובין אם זה ב SOF או בלוגים מקצועיים. לא מדובר באיזה שפה איזוטרית שאף אחד לא מכיר, #C כשפה והדוטנט כפריימוורק הם בין השפות/פריימוורקים הכי פופולריים נכון להיום, אז למצוא בהם מידע קל מאוד.
לצפיה ב-'Distributed Cache Or In-Memory Cache '
Distributed Cache Or In-Memory Cache
03/03/2019 | 19:11
6
24
שלום לכולם,
אשמח לשמוע את דעתכם על שימוש שאני חושב לבצע ב Cache.
אני כותב Service מסויים שהוא stateless, זתומרת שאני יכול להרים מספרים Instances שלו וכל אחד קורא מ DB ובמבצע כל מיני פעולות.
כל Instance פורק מ queue מסויים הודעות.
הService הזה עושה גם שימוש ב Redis בתור Distributed Cache.
אחד המדברים שהסביס הזה עושה הוא מאזין לאיזה תור ורושם מידע ל DB ושם אותו ב cache נניח לשעה.
כל פניה למידע נבדקת קודם ב cache ואם הוא ריק אז פונים ל DB (ושמורים ל cache).
עכשיו יש לי מידע שכמעט אף פעם לא משתנה. נניח location של עובד במשרד. זה סוג מידע שיכול להשתנות פעם בחודש (לכל המשרד).
זהו סוג מידע שאני קורא המון המון המון פעמים. כל פניה כזאת ל REDIS זה בעצם פעולת IO שאם המידע הזה היה שמור לי ב memory בתוך השרת זה היה הכי יעיל מבחינתי.היה חוסך לי פניות.
אז חשבתי להתשמש ב Redis pub/sub. כל ה Instances מאזינים ל channel מסויים. אחד מהם מקבל שינוי מידע דרך Queue, במקום לשמור ל Redis, המידע נשמר ל DB ואז נשלח הודעה דרך pub/sub וכל Instance שלמעלה ומאזין, פונה ל DB ושומר In-Memory.
אני מזכיר זהו מידע שיכול להשתנות בתדירות מאד נמוכה כמו החלפת שעון.
נגיד גם שכל Instance חדש שעולה שואב את המידע מה DB בזמן העלייה.
 
מה דעתכם? מה החסרונות? האם אני חושב על משהו לא טוב? האם הדרך לא טובה?
 
תודה רבה.
לצפיה ב-'האם יש בעיית ביצועים בסיפור שלך?'
האם יש בעיית ביצועים בסיפור שלך?
24/03/2019 | 20:32
5
21
כי אם אין, אני אשאל - למה אתה צריך cache?
 
לגבי השאלה המקורית שלך. הוספה של מנגנוני cache זה לא פשוט, אחד הדברים הקשים זה לדעת מתי לעשות invalidate ו evict ל cache.
בהנחה שיש לך בסיס נתונים, קאש מבוזר, קאש בזיכרון ואת כל זה אתה מסנכרן באמצעות pub/sub שאין לו הבטחת delivery at least once - אתה נראה לי מכניס את עצמך עמוק לתוך איזה בור עמוק.
א. למה לא להשתמש בבסיס נתונים שמבטיח עדכון לכל הרשומים לעיניין?
ב. למה לא להשתמש בActor model כדי לוודא שבקשות לאותו המידע ישורתו על ידי אותו Actor?
ג. אם אתה מסנכרן מידע באמצעות pub/sub אתה לא צריך את ה cache המבוזר לדעתי, אבל חייב לשים לב שמידע יכול להיות לא מסונכרן בין ה instances.
 
בקיצור - לא הייתי מתחיל להשתמש בקאש מכל סוג שהוא עד שיש לי בעיית ביצועים. ואם כבר - הייתי משתמש באיזה Microsoft Orleans כדי לבנות מערכת שיודעת לקרא מבסיס נתונים ועושה "קאשינג" באופן אינטרינזי
לצפיה ב-'אז ככה'
אז ככה
10/04/2019 | 21:23
4
8
קודם כל תודה על התגובה.
אין לי כרגע בעיית ביצועים כי הסרביס לא פתוח לכל המערכת רק על חלק ממנה.
הבסיס נתונים של המערכת הזו היא SQL ולשם נרשמים כל הנתונים.
בנוגע לסעיף א' - לאיזה בסיס נתונים אתה מתכוון? יכול להיות שאני לא מכיר. בסיס נתונים שכל אחד נרשם עליו והוא מפיץ כל עדכון חדש?
אתה יכול לפרט יותר?
*אני ממש לא מתכוון להשץמש ב CACHE לוקאלי על המכונה ו CACHE מבוזר ביחד.
 בנוגע לסעיף ב' - שמוש ב ACTOR (שאני מבתע עם AKKA בחלק מהמערכות) לא חשבתי שיעזור לי כי "הבעיה" שלי הייתה גישה ל DB בקצב גבוה למידע שכמעט ולא מתעדכן.
בנוגע לסעיף ג' - כפי שרשמתי אני לא מתכוון להשתמש ב CACHE מבוזר.
 
אני לא הכי מסכים איתך פה שלא צריך להשתמש ב CACHE עד שיש לי בעיות כי אני לא רוצה להגיע למצב שיש לי בעיות ואז להתחיל למצוא את הפתירון. 
לצפיה ב-'ככה?'
ככה?
17/04/2019 | 09:19
3
9
א. עד כמה שאני זוכר firebase הוא שירות כזה, עוד דוגמא שמצאתי עכשיו https://pusher.com/tutorials/mongodb-change-stream...
ב. אני פחות משתמש ב AKKA, יותר ב ORLEANS (בין החברות הגדולות שמשתמשת ב orleans ב production). לצורך הדוגמא יש כמה דיונים ב orleans על איך לבצע מצב של single write multi read.
אני בטוח שאפשר לתרגם את הקונספט הזה גם ל akka.
 
בסה"כ אם אני מבין נכון את הבעיה שלך נכון, יש לך כמה שירותים stateless שקוראים דברים, מכניסים ל DB. הבעיה שלך היא בעצם שיש קצב קריאה גבוה למידע שמשתנה מעט מאוד. אם הייתה לי בעיית ביצועים בקיראה, אני הייתי פותר את זה (אם אני נשאר בעולם stateless) באמצעות עבודה מול redis בלי pubsub ובלי in-memory cache. הייתי דואג להגדיר לו TTL נמוך יחסית. ככה גם נקודת ה revocation נמצאת במקום אחד בלבד, אתה לא יכול להגיע למצב שיש instace A שחושב שהמידע שונה משאר ה cluster. כמובן שאם הייתי רוצה לסבך את הגישה ל cache הייתי שם אותו כ fallback policy מהDB במקרה שזמני התשובה לא טובים.
 
לגבי האי-הסכמה, זאת זכותך המלאה לא להסכים, דעות שונות וזה. אני מאמין שהמערכת צריכה להשאר as simple as possible כל עוד היא נותנת את הדרישות הנחוצות ממנה. caching זה תהליך קשה בשאלה של למה לעשות cache מתי לעשות cache ומתי לעשות cache invalidation ומתי לעשות TTL כדי להבטיח שלא קרתה פאדיחה והלך לאיבוד איזה invalidation בדרך ואתה מחזיר stale data, טיפול ב cache poisoning ועוד מיליון ואחד בעיות שפגשתי ביום-יום שלי. בגלל זה כל פעם שאני רואה אנשים שמנסים להשתמש ב caching system כלשהי אני קודם כל מנסה להבין מה הביא אותם לחשוב שהם צריכים אם זה מלכתחילה והאם כל הפתרונות הפשוטים ביותר מוצו.
לצפיה ב-'משהו אחד לא הבנתי'
משהו אחד לא הבנתי
01/05/2019 | 20:30
2
3
קודם כל תודה על התגובה.
לא הבנתי מהי נקודת revocation. אתה רושם:
"ככה גם נקודת ה revocation נמצאת במקום אחד בלבד"
הרי נניח שהגדרתי TTL נמוך וה ITEM בredis עף אחרי הזמן (TTL נגמר), מה קורה אז בנקודה הזאת בדיוק?
יש קוד שהולך ל DB ומביא את המידע ל REDIS בצורה אוטומית על ידי טריגר? או מחכים שתיהיה פניה לredis, רואים שהוא ריק ואז מעדכנים?
 
את זה לא הבנתי.
לצפיה ב-'הכוונה בנקודת revocation'
הכוונה בנקודת revocation
02/05/2019 | 18:28
1
5
זה נקודה בקוד שבה אתה מחליט למחוק את הcache או לעדכן את הcache
 
לפעמים TTL הוא פרק זמן ארוך מידי ואז בקשות יכולות להתחיל לקבל מידע ישן עד שיפוג ה TTL.
בגלל זה מאוד רצוי שתעשה cache revocation או cache refresh אחרי ששמרת בהצלחה לDB, ובמקרה והבקשה ל redis לא הצליחה מאיזשהי סיבה וה cache לא נמחק/רוענן, אז לפחות יש לך TTL כדי לוודא שמידע ישן לא יושב יותר מידי זמן ב cache.
 
לגבי השאלה שלך של מה אמור לקרות אחרי TTL - מקבלים cache miss, הולכים ל DB מביאים ערך רענן ומעדכנים את ה cache מחדש
 
לגבי איך להביא את המידע ל redis - בכנות אני אגיד לא מכיר אם יש מנגנונים אוטומטיים שיעשו כזה כבר - אני גם מעדיף שלא יהיו, אני לא אוהב implicit side-effects כי אז יש הרבה magic שמעט מאוד אנשים מבינים. תהליך עדכון cache לרוב קורה כמו שהסברתי בפסקה הראשונה.
 
אם נחזור לדוגמא בשימוש עם virtual/actor model אתה בתחלס לא צריך cache כי ה actor/grain שלך הוא ה cache שלך
לצפיה ב-'תודה רבה!'
תודה רבה!
05/05/2019 | 21:06
לצפיה ב-'אהלן חברים, שאלה, יצרתי יישום קטן ב-vb.net 2012'
אהלן חברים, שאלה, יצרתי יישום קטן ב-vb.net 2012
17/02/2019 | 00:21
1
17
הכל עובד ותקין, איך ניתן ליצור EXE עצמאי שירוץ ללא התקנה ?
הסיבה לכך היא כי בעמדות לא ניתן לבצע התקנה בגלל מדיניות הארגון, והיישום שלי נותן מענה מסויים לבעיה שקיימת.
תודה
לצפיה ב-'אם אני מעתיק את ה-EXE שנוצר למחשב אחר הוא עובד...'
אם אני מעתיק את ה-EXE שנוצר למחשב אחר הוא עובד...
17/02/2019 | 20:11
14
איך זה ?, אשמח לקבל הסבר בעניין....
תודה
לצפיה ב-'GetAccessTokenForRequestAsync - מחזיר שגיאה 403'
GetAccessTokenForRequestAsync - מחזיר שגיאה 403
29/01/2019 | 19:34
20
חברים שלום,
אני מנסה לקבל טוקן מFirebase.google, למי שמכיר (יש שם שירות דחיפת הודעות לאלו שהורידו אפליקציית אנדרואיד שמפתחים).
אז כך, כאשר אני בודק בטסטר (קונסול) - אני מצליח לקבל טוקן, אולם כאשר אני מריץ את אותו הקוד בwindows service אני מקבל שגיאה 403 - אני מצרף את הקוד הרלוונטי..
 
אשמח לעזרה או רעיונות (ניסיתי גם להעזר בstackoverflow, עדיין לא קיבלתי תשובה שעובדת:\) 
 
  [STAThread]
   static void Main(string[] args)
   {
       new Program().Run().Wait();
   }

   private async Task Run()
   {
       try
       {
           var token = await GetAccessTokenFromJSONAsync("Keys/private.json", "https://www.googleapis.com/auth/firebase.messaging");
           Console.WriteLine(token);
       }
       catch (Exception ex)
       {
           throw ex;
       }
   }

   public static async Task<string> GetAccessTokenFromJSONAsync(string jsonKeyFilePath, params string[] scopes)
   {
       using (var stream = new FileStream(jsonKeyFilePath, FileMode.Open, FileAccess.Read))
       {
           return await GoogleCredential
               .FromStream(stream) // Loads key file
               .CreateScoped(scopes) // Gathers scopes requested
               .UnderlyingCredential // Gets the credentials
               .GetAccessTokenForRequestAsync(); // Gets the Access Token
       }
   }
 
 
לצפיה ב-'#url rewriting in c'
#url rewriting in c
21/01/2019 | 10:06
22
שלום,
אני רוצה להשתמש ב- urlrewriting דינאמי שנלקח מתוך הדטה בס.
למשל טבלת קטגוריות. אני רוצה לקחת משם את שם הקטגוריה 
ולהחליף את שורת הכתובת: category.aspx?id=3
כיצד מבצעים זאת?
תודה מירה
 
לצפיה ב-'text to speech בעיברית'
text to speech בעיברית
13/01/2019 | 14:50
25
שלום,
יש דרך פשוטה להקריא טקסט בעיברית עבור מישהו שהוא לקוי ראיה ב #C?
 
האופטימלי זה DLL שאפשר להוסיף לפרוייקט שיש לו פונקציה שמקבל STRING בעיברית ומקריאה אותו.
 
יודע שזו בקשה אופטימית משהו... אבל מנסה בכל זאת.
תודה.
לצפיה ב-'פיתוח לאייפון'
פיתוח לאייפון
21/12/2018 | 07:03
4
29
יש לי ניסיון רב שנים בפיתוח בשפות וטכנולוגיות שונות, אך טרם יצא לי להתנסות בפיתוח למובייל,
אני רוצה להתנסות ע"מ להכיר ולשם כך אני מעוניין לכתוב אפליקציה ספציפית לאייפון,
אפליקציה פשוטה עם שני מסכים בלבד.
 
1. בעת פתיחת האפליקציה, תוצג למשתמש רשימה עם שמות בתי העסק הנמצאים ברדיוס של 1 ק"מ ממיקומו.
2. המשתמש יוכל לבחור בית עסק אחד מתוך הרשימה, ואז יוצגו לו מספר נתונים נוספים על אותו בית העסק.
 
זה הכל.
 
את המחקר של לאיזה API להתחבר כדי למשוך מידע מבוסס מקום, 
כיצד למשוך את הנתונים הנוספים מה DB שלי וכו', אבצע לאחר מכן, כרגע השאלה שלי היא בנוגע לטכנולוגיה.
 
מה שאני *לא* רוצה לבצע, הוא כתיבת אתר Web רספונסיבי ואז לגלוש אליו מהמובייל,
ואפילו *לא* פשוט לעטוף אותו באפליקציה/קונטיינר שבסה"כ יציג את תוכן האתר דרך דפדפן פנימי (או משהו דומה),
בנוסף, אני רוצה לעבוד על PC ולא על MAC, וגם לא על האקינטוש, VPC או כל פתרון ביניים אחר,
אני גם מבין שהאפליקציה הנ"ל לא משתמשת ביכולות מאוד ספציפיות ו Low Level של האייפון,
לכן האם כנראה הכיוון הוא ללכת על משהו כמו PhoneGap, Xamarin, אולי React Native וכו'?
האם NodeJS משתלב בתמונה?
 
אני זוכר את השמות הנ"ל מבדיקה שערכתי בעבר, אולי יש פתרונות מתקדמים יותר,
אשמח לדעת מהי המלצתכם בנוגע לטכנולוגיה/כלי שעמו כדאי לעבוד במקרה זה.
לצפיה ב-'מאחר ואתה בכל מקרה צריך mac כדי לקמפל קוד לנייטיב'
מאחר ואתה בכל מקרה צריך mac כדי לקמפל קוד לנייטיב
22/12/2018 | 21:42
3
28
במקרה של react native ו xamarin לא מבין למה אתה לא רוצה להשתמש ב mac כדי לפתח אפליקציית native ולגמור עיניין.
 
קח בחשבון ש xamarin אולי אתה תפקח ב #C, בסוף היום הקוד מתקמפל לקוד native של ios.
 
אם האפליקציה היא יחסית פשוטה אולי תחפש פתרונות של drag and drop שיכולים אולי לענות לך על הדרישות לדוגמא swiftic
 
יש פריימוורקים חינמיים שיכולים לתת לך פתרונות https://jasonette.com/
 
עוד דבר לקחת בחשבון - להוציא אפליקציית IOS עולה 100$ לשנה לרישיון
 
לצפיה ב-'בדיקות'
בדיקות
23/12/2018 | 15:37
2
16
אני אפתח על חלונות עם ריאקט נייטיב,
אוכל לבדוק ולהעלות את האפליקציה לגוגל סטור,
ברגע שארצה להעלות לאפל סטור, אהיה חייב להעביר את הקבצים למאק, לקמפל ולהעלות לאפל סטור משם, זה ברור.
השאלה היחידה שלי היא האם על חלונות אני אוכל לבדוק את האפליקציה דרך אמולטור לאייפון.
 
ברור לי שזה לא אידיאלי, ברור לי שככה לא מפתחים בצורה רצינית,
וברור לי שחייבים לבצע בדיקות מקיפות על הפלטפורמה הנכונה לפני ההעלאה.
 
אבל עדיין, כאשר מדובר בתחביב ובשלב הלימוד,
וכאשר ריאקט נייטיב אמורים לייצר את אותה האפליקציה לשתי הפלטפורמות (וברור שזה לא המצב, אבל ככל שהאפליקציה פשוטה יותר, זה יתכן שזה המצב ואולי בדיקות לאנדרואיד יהיו מייצגות יחסית גם את המצב באייפון),
האם אין שום אפשרות לבצע בדיקות, אפילו ראשוניות, לאייפון, על חלונות, דרך אמולטור כלשהו?
לצפיה ב-'לא שידוע לי איך תוכל לעשות את זה באמולטור'
לא שידוע לי איך תוכל לעשות את זה באמולטור
25/12/2018 | 15:52
1
15
כי כדי לעשות את זה באמולטור אתה צריך קודם לקמפל את האפליקציה וכדי לקמפל את האפליקציה אתה צריך MAC ורישיון...
 
וצריך לקחת בחשבון שה UI\UX guidelines בכל אחת מהפלטפורמות הוא שונה.
לצפיה ב-'כאשר מפתחים ב React Native מסתבר שאפשר וזה עובד מעולה'
כאשר מפתחים ב React Native מסתבר שאפשר וזה עובד מעולה
11/01/2019 | 19:21
14
בנוגע לבדיקות, יש סימולטור שאפשר להריץ על Windows,
אפשר דרכו לראות את התוצר כפי שהוא יראה על הטלפון ואפשר לבדוק ולדבג.
אפשר לבצע את אותו הדבר גם על הטלפון עצמו (במקום סימולטור).
טכנית כל הרעיון הוא ש React Native מאפשר לפתח ב JS והמנוע של React Native ממיר את הכל ל Native,
אז הוא עושה את רק ברקע כאשר עובדים מול הסימוטור/טלפון בזמן הבדיקות.
יש גם אפשרות מאוד פופולארית של Hot Relaoding, משנים משהו ב JS בעורך הטקסט, ובתוך 2 שניות זה כבר משתקף בסימולטור ו/או בטלפון.
(המנוע מזהה שינויי קבצים בזמן אמת)
 
בנוגע להעלאה ל App Store, אפשר להשתמש בשירות ענן,
הוא מקמפל את האפליקציה ודרכו מעלים ל App Store, לא צריך מחשב Mac.
לצפיה ב-'ניגון rtsp באתר'
ניגון rtsp באתר
20/12/2018 | 16:56
1
24
אני מנסה להטמיע בדף קישור rtsp של מצלמה
 
ראיתי כמה דרכים אך הם דורשים התקנה
 
האם מישהו מכיר דרך להטמעה של מצלמה באתר?
 
תודה
לצפיה ב-'לא ממש'
לא ממש
21/01/2019 | 12:11
14
אין אפשרות כזו.
ניתן להשתמש בתוסף לדפדפן לדוגמה בכרום VXG באקספלורר VLC
יש אפשרות שמציאות הרבה חברות שרות ענן שממירות את הRTSP לפורמט אחר שניתן להציג בתגית ווידיו פשוטה
לצפיה ב-'מחפש מערכת עבור'
מחפש מערכת עבור
18/12/2018 | 12:47
1
46
אני רוצה להקים אתר עם אזור אישי שיש בו מוצרי מידע, היינו קבצי PDF, אז נניח כל דף ייכול קישור להורדה עם כמה מילים
 
איזה מערכת הכי טובה כדי ש:
דף בית -> הרשמה -> תשלום עבור מוצר X -> לאחר אישור תשלום מקבל הרשאה להכנס לעמוד X?
 
נ.ב. עדיפות לא וורדפרס
לצפיה ב-'מצאתי ככה'
מצאתי ככה
19/12/2018 | 11:44
28
מערכת "שלח מסר",ממש נועדה לזה
 
WIX אם זה קורס אחד או שניים, יש אפשרות אזור MEMBERS לפי קבוצה,  אבל זה לקנפג כל דף מחדש ולאשר ידנית, זה רק אם ממש חשוב פיצרים שיש רק לWIX
לצפיה ב-'מי בא ל microsoft ignite'
מי בא ל microsoft ignite
07/12/2018 | 02:55
3
59
אמנם ענן אבל יש שם הרבה דוט נט, ואשמח לראות אתכם
אני אהיה
bresleveloper
לצפיה ב-'אריאל... התגעגענו. נעלמת ....:)'
אריאל... התגעגענו. נעלמת ....:)
13/12/2018 | 09:46
1
33
מה קורה ?
לצפיה ב-'ברוך השם, גמאני התגעגעתי'
ברוך השם, גמאני התגעגעתי
13/12/2018 | 14:45
37
הייתי במשרה בלי אינטרנט, עכשיו חוזר להיות עצמאי, החיים הטובים, אפילו שזה קרבי
לצפיה ב-'הייתי מבקש מהמקום עבודה יומיים שם אם היה לי יותר ברור התוכן'
הייתי מבקש מהמקום עבודה יומיים שם אם היה לי יותר ברור התוכן
22/12/2018 | 21:58
29
מהצצה של כמה דקות לא ראיתי נושאים שלא קשורים ל azure
מה שגורם לי להרגיש קצת שזה יהיה כנס שהוא יותר מסע מכירות
לצפיה ב-'תמונה תישאר גם בהמרת קובץ aspx לקובץ וורד'
תמונה תישאר גם בהמרת קובץ aspx לקובץ וורד
04/12/2018 | 12:16
5
16
שלום,
אני בונה אתר ב-c#
ובאתר אני ממירה את קובץ ה- aspx לקובץ וורד
אני צריכה שבקובץ וורד תישאר התמונה.  איך מדביקים תמונה לקובץ וורד מקוד C#.
זה קוד ההמרה:
Response.ContentType = "application/word";
            Response.AddHeader("content-disposition", "inline;filename=TestPage.doc");
            Response.Cache.SetCacheability(HttpCacheability.NoCache);
            StringWriter sw = new StringWriter();
            HtmlTextWriter hw = new HtmlTextWriter(sw);
            this.Page.RenderControl(hw);
            StringReader sr = new StringReader(sw.ToString());
            Response.Write(sw);
            Response.End();
            Response.Flush();
אשמח לעזרה מירה
לצפיה ב-'לפי מה שאני קורא'
לפי מה שאני קורא
08/12/2018 | 19:22
4
14
צריך לוודא שבתוצאה יש באמת תגית IMG חוקית לתמונה הזו
עוד עצה שקראתי זה קודם לסדר את המסמך כHTML, ואז לפתוח אותו עם וורד, ואז לשמור אותו כDOCX, ואז לנסות לשלוח אותו (ואז תראי איך הוא עושה את זה נכון)
 
אריאל רובינשטיין בניית אתרים
לצפיה ב-'לדף וורד עצמאי לא מקושרת התמונה הפיזית'
לדף וורד עצמאי לא מקושרת התמונה הפיזית
09/12/2018 | 20:24
3
6
שלום,
כשאני בונה דף aspx נמצאת באותו הפרויקט התמונה עצמה.
כאשר אני ממירה אותו לקובץ וורד עצמאי אין לי את התמונה עצמה.
איך אני מדביקה לקובץ וורד את התמונה עצמה כאשר היא אינה נמצאת בצמוד לקובץ עצמו
תודה מירה
לצפיה ב-'ובכן'
ובכן
10/12/2018 | 14:59
2
49
את פרסמת קוד שבוא את שופכת STRING לתוך RESPONSE
 
אולי תשימי קוד שבוא את מייצרת את הוורד?
 
אריאל רובינשטיין בניית אתרים
לצפיה ב-'לא הבנתי. הכל עבר לקובץ הוורד חוץ מהתמונה'
לא הבנתי. הכל עבר לקובץ הוורד חוץ מהתמונה
11/12/2018 | 09:32
1
3
לצפיה ב-'גם אני לא, שימי בבקשה את הקוד המלא'
גם אני לא, שימי בבקשה את הקוד המלא
11/12/2018 | 13:11
3
אריאל רובינשטיין בניית אתרים
 
לצפיה ב-'מחפשת אתרים/סרטונים מומלצים ללמוד על ת'רדים'
מחפשת אתרים/סרטונים מומלצים ללמוד על ת'רדים
27/11/2018 | 13:02
2
25
מחר אקבל פרויקט חדש בלימודים,
שבו צריך להשתמש בtasks ולהתעסק בנושא של threads.
 
אני כבר יודעת קצת,
ואני כמובן אגגל ואחפש, אבל אשמח להמלצה על סרטון או מדריך טוב לנושא הזה.
 
תודה רבה!
לצפיה ב-'האם אתם ממליצים על מדריכים של udemy בתשלום?'
האם אתם ממליצים על מדריכים של udemy בתשלום?
27/11/2018 | 15:14
1
15
לצפיה ב-'לא מכיר, אני בד"כ קונה עם זה מחיר צנוע 10-20 דולר,'
לא מכיר, אני בד"כ קונה עם זה מחיר צנוע 10-20 דולר,
12/12/2018 | 13:09
22
להפסיד לא תפסיד, והם נחשבים טובים
לצפיה ב-' דרושים'
דרושים
11/11/2018 | 09:09
38
לחברה וותיקה , 8 שנים , באיזור המרכז , המתעסקת בתחום האומנות , מאגרי יצירות אומנות , CRAWLING , הנגשת המידע המסונתז וכו  : ( תחום מעניין)
מחפשים מתכנת Fullstack : 
Asp.net MVC - חובה
C# - חובה
SQL SERVER - חובה
JS רמה גבוהה - חובה
HTML,CSS - חובה
Angular - יתרון
EF - יתרון
JQUERY - יתרון
Elastic Search and GraphQL - יתרון
לפרטים ולשליחת קורות חיים נא לפנות בפרטי
לצפיה ב-'node.js / אנגולר - שאלה ראשונה כללית'
node.js / אנגולר - שאלה ראשונה כללית
12/10/2018 | 06:46
3
73
לא ממש דוט נט, אבל בהכירי את הנפשות הפועלות כאן בטוחה שאפשר לשאול כאן.

רקע כללי פרוייקט המחולק ל-2 תתי פרוייקט
אפליקציית SERVER בנויה ב NODE.JS לAPI וקבלת נתונים ממסד הנתונים
אפליקציית אנגולר לקליינט ולתצוגה הויזואלית

שאלותי הן:

1. כאשר מסתיים הפיתוח, האם אפשר להעלות את האפליקצייה לIIS? או לחילופין על אילו שרתים צריך / מקובל להריץ.
בשלב ראשון מדובר על מערכת אינרטאנטית תוך ארגונית אם זה משנה.

2. בהמשך או בקשור לשאלה הקודמת. הייתי כן מעדיפה מסד MSSQL, והחיבור עם NODE עובד לי די בסדר, אך אם יש צורך במסד אחר או לחילופין ממש לא מקובל לעבוד עם MSSQL כאשר משתמשים עם NODE

3.בסופו של תהליך אפליקציית הקליינט והסרבר ירוצו על דומיין אחד זה בסדר שהקליינט ירוץ בפורט 80 של הדומיין בעוד הסרבר בפורט אחר נכון? אין צורך ב-2 דומיינים?

תודה
לצפיה ב-'שאלה שנייה מבנה נתונים'
שאלה שנייה מבנה נתונים
12/10/2018 | 07:18
47
זו אפליקצייה ראשונה שלי מהבסיס בNODE - כך שיש לנהוג בסלחנות .
 
מציגה כאן את הMODEL ואת הCONTROLLER של הנתונים
 
לא נראה לי שזו הדרך המקובלת בגלל כתיבה של כפילויות קוד
האם בכל חיבור למסד הנתונים כותבים
   const sql = require('mssql')
שוב תודה
לצפיה ב-'מממ'
מממ
13/10/2018 | 18:05
1
47

1) אפשר להעלות ל IIS בוודאי. 
לכל מה שעושה SERVE ל HTML. אבל דבר אחד תצטרכי לעשות. 
תצטרכי להגיד URLREWRITE ל IIד
כי כשתגשי ל 
site.com/users/orders
ה IIS יחפש ספריה כזו אצלו והוא לא יימצא. כי זה ROUTE אצלך.
בקיצור את צריכה את זה : 
https://stackoverflow.com/a/44600609/859154

לא חובה IIS. אפשר גם NODE SERVER פשוט. ( עם EXPRESS)
דוגמא : 
https://scotch.io/tutorials/mean-app-with-angular-...



2) אפשר לעבוד כמובן עם SQL. אלך תשכחי שאת רק מריצה שאילתות( או SP) דרך ה NODE
מבחינתך יש לך את SSMS תמיד ככלי לערוך את השאילתות וזה מעולה. ה NODE הוא רק להריץ  מרחוק שאילתה. ( שאלי כאן שוב  - אם זה עדין לא ברור)
3)אין שום בעיה. רק את תצטרכי לדאוג ל CORS ENAVLED ב שרת שלך.
דוגמא לכיצד : https://stackoverflow.com/a/52609600/859154






לצפיה ב-'המון תודה - אני אבדוק - ותהיה זמין כאן בהמשך לקונקרטיות '
המון תודה - אני אבדוק - ותהיה זמין כאן בהמשך לקונקרטיות
14/10/2018 | 06:55
13

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ