לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
1318513,185 עוקבים אודות עסקים

פורום תכנות net.

בשנת 2002 השיקה מיקרוסופט טכנולוגיה חדשה, NET. היה חוסר במקום בו ניתן לשאול שאלות בנושא NET. בארץ, ולכן הוחלט לפתוח את פורום זה. 
פורום NET. (שנחשב כיום לפורום המוביל בארץ) הוא המקום בו יכולים מפתחים לשאול שאלות ולנהל דיונים בנושאים שונים.  לפני ששואלים בפעם הראשונה, יש לקרוא את תקנון הפורום.
 
 
 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום תכנות net.

בשנת 2002 השיקה מיקרוסופט טכנולוגיה חדשה, NET. היה חוסר במקום בו ניתן לשאול שאלות בנושא NET. בארץ, ולכן הוחלט לפתוח את פורום זה. 
פורום NET. (שנחשב כיום לפורום המוביל בארץ) הוא המקום בו יכולים מפתחים לשאול שאלות ולנהל דיונים בנושאים שונים.  לפני ששואלים בפעם הראשונה, יש לקרוא את תקנון הפורום.
 
 
 
הוספת הודעה

צרף
תמונה וידיאו קובץ
קבצים המצורפים להודעה

לצפיה ב-' אירוח וידאו בנושא תמ"א 38 '
אירוח וידאו בנושא תמ"א 38
15/08/2018 | 12:24
 
 תמ"א 38 זה בדיוק מה שאתם צריכים בבניין הישן שלכם, או שלא
ביום שני הבא יתקיים אירוח וידאו חדש בתפוז בו תוכלו לשאול הכל על התוכנית לחיזוק מבנים מפני רעידות אדמה.
 היכנסו עכשיו לשרשור האירוח וכתבו את השאלות שלכם
לצפיה ב-'Pack project with reference to another project - nuget '
Pack project with reference to another project - nuget
08/08/2018 | 17:38
3
10
אויי איזה מתיש, אשמח לעזרה.
אני מעלה nuget מסויים ויש לי איתו בעיה.
יש לי שני פרוייקטים, אחד A והשני B. 
ל פרוייקט A יש Reference ל B. שניהם standard 2.0.
שאני עושה dotnet pack  לפרוייקט A  הכל עולה כמו שצריך לשרת (myget).
כשאני מוריד את ה nuget, הוא אומר לי שהוא לא מוצא את פרוייקט B.
ניסיתי לבצע מיליון פעולות ב csproj של פרוייקט A כמו     <PrivateAssets>all</PrivateAssets>  או ProjectReference Include 
אך ללא הצלחה.
כשאני מוריד את הnuget אני לא רואה את ה DLL של פרוייקט B תחת תיקיית lib אלא רק את ה DLL של A עצמו.
 <Project Sdk="Microsoft.NET.Sdk">

 <PropertyGroup>
   <PackageId>TestRefA</PackageId>
   <TargetFrameworks>netstandard2.0</TargetFrameworks>
   <Description>My test.</Description>
   <PackageRequireLicenseAcceptance>false</PackageRequireLicenseAcceptance>
   <GeneratePackageOnBuild>true</GeneratePackageOnBuild>
   <Version>0.0.4</Version>
 </PropertyGroup>

 <ItemGroup>
   <ProjectReference Include="..\TestRefB\TestRefB.csproj" />
 </ItemGroup>


 <ItemGroup Condition=" '$(TargetFramework)' == 'netstandard2.0' ">

   <Content Include="bin\Debug\netstandard2\TestRefB.dll">
     <PackagePath>lib\netstandard2\</PackagePath>
     <PackageCopyToOutput>true</PackageCopyToOutput>
     <Pack>true</Pack>
   </Content>

 </ItemGroup>


</Project>
האם מישהו יודע איך ניתן לפתור את זה?
תודה רבה.
לצפיה ב-'אם תמצא פיתרון תחלוק...'
אם תמצא פיתרון תחלוק...
10/08/2018 | 21:25
2
6
לצפיה ב-'אתה רושם את זה בקטע של אין פיתרון ואי אפשר לעשות את זה?'
אתה רושם את זה בקטע של אין פיתרון ואי אפשר לעשות את זה?
12/08/2018 | 13:42
1
1
לצפיה ב-'בקטע שאני לא יודע איך לעשות את זה ואני אשמח לדעת'
בקטע שאני לא יודע איך לעשות את זה ואני אשמח לדעת
12/08/2018 | 15:58
5
אנחנו עובדים עם paket - אז זה עיניין של לזרוק קובץ template לתיקיה
כל השאר הוא עושה לבד :)
לצפיה ב-'friendly urls asp.net'
friendly urls asp.net
16/07/2018 | 12:58
17

שלום,
אני מפתחת אתרים בדוט נט(c#) ורוצה להשתמש ב- friendly urls
יש לי קטגוריות עם מוצרים ואני רוצה עבור כל קטגוריה או מוצר להשתמש ב- friendly urls שאותם אני שולפת מהדטה בס.
הוספתי את Microsoft.AspNet.FriendlyUrls מה- Manage Nuget
וכתבתי את הלינק הבא:
 a href="<%: FriendlyUrl.Href("~/About.aspx", "bar", 34) %>">Click me</a
הבעיה היא שהוא מוסיף את bar/34 ל-About.aspx
ואני רוצה שהוא יחליף את About.aspx ב- bar/34
כיצד אני עושה זאת?
אשמח לעזרה 
מירה
 
לצפיה ב-'#facebook Marketing API error 803 c'
#facebook Marketing API error 803 c
15/07/2018 | 22:35
10
trying to do https://developers.facebook.com/docs/marketing-api...;
the token is a sandbox token
getting error:{"error":{"message":"(#803) Some of the aliases you requested do not exist"
is an account id error 
i got the account id from :https://www.facebook.com/adsmanager ;
i even tryd my facebook page id or an app id from :https://developers.facebook.com/apps/
not sure what else to try anyone know how to deal with this error?
 static void Main(string[] args)
   {

       string test = postrequestAsync().GetAwaiter().GetResult();


       Console.WriteLine(test);
   }

   private static async System.Threading.Tasks.Task<string> postrequestAsync()
   {

       /*
        'name=My campaign' \
         -F 'objective=LINK_CLICKS' \
         -F 'status=PAUSED' \
         -F 'access_token=<ACCESS_TOKEN>' \
         https://graph.facebook.com/v3.0/act_<AD_ACCOUNT...


        */

       try
       {
           var values = new Dictionary<string, string>
       {
          { "name", "My campaign" },
          { "objective", "LINK_CLICKS" },
          { "status", "PAUSED" },
          { "access_token", token }
       };

           var content = new FormUrlEncodedContent(values);

           var response = await client.PostAsync("  https://graph.facebook.com/v3.0/act_<;"+accountid+">/campaigns", content);

           var responseString = await response.Content.ReadAsStringAsync();
           return responseString;
       }catch(Exception e)
       {
           return e.Message;
       }
   }
 
לצפיה ב-'NET ERR CERT WEAK SIGNTURE ALGORITHM'
NET ERR CERT WEAK SIGNTURE ALGORITHM
04/07/2018 | 12:49
1
29
כבר המון זמן להרבה אתרים אני לר מצליחה להכנס ומה שכתבתי בכותרת מופיע לי בדף של התקלה שלא נפתח.
מישהו יודע מה עושים??
תודה
לצפיה ב-'תשובה לשאלה'
תשובה לשאלה
30/07/2018 | 15:53
7
תשתמשי רק באינטרנט אקספולרר זה יתקן את הבעיה. אם לא עובד תפרמטי את המחשב
לצפיה ב-'ניתוח זליגת זכרון'
ניתוח זליגת זכרון
26/06/2018 | 10:35
9
32
הסתבכתי.
תכנה "זולגת זכרון". 
הרצתי עם anakysit tool (מגיע עם VS-2017), והתקבלו התוצאות הבאות:
האוביטק שמנפח את הזכרון בצורה המשמעותית ביותר הוא ThreadPoolWorkQueue+WorkStealingQueue .
בדיקה על כמות הthreads שרצים - ללא שינוי מתחילת הריצה (25). 
גוגל לא מצא שום מאמר סביר שיקשר בין טיפוסי המשתנים שהצגתי ובין זליגת זכרון. 
רעיון מה אני צריך לחפש בהמשך?  בקוד מתבצע שמוש די מאסיבי בטיימרים לקריאת נתונים שמגיעים בudp (לאחר שהתברר ששמוש בbeginReceive גורם לזליגת משאבים של sockets ותצרוכת מאסיבית של ipEndPoint עד לתקיעה של תוכנות אחרות שמשתמשות בשקעי UDP).  אני משער שיש קשר.
         private void tmrHandlePending_timer(object sender, EventArgs e)
       {
           tmrHandlePending.Stop();
WaitingToDataFromTimer();
           tmrHandlePending.Start();
}

       private void WaitingToDataFromTimer()
       {
           Byte[] byteData = null;
           Byte[] dstBytes = null;
   IPEndPoint remoteEP = new IPEndPoint(IPAddress.Any, 0); ;
   if (0 == socket.Available)
{
return;
}
lock (globalLocker)
{
byteData = socket.Receive(ref remoteEP);
dstBytes = byteData.ToArray();
HandleData(dstBytes);
}
       }

void HandleData(Bytes[] b)
{
//Some processing data - While jumping from loop to test it with random values, no memo leaking happened
}
 
לצפיה ב-'קצת חסר לי מידע כדי להגיד לך מה מו מי'
קצת חסר לי מידע כדי להגיד לך מה מו מי
26/06/2018 | 20:38
8
19
זה משתחזר באופן קבוע? אם כן קח דאמפ ותריץ אותו דרך dotmemory ו diag2 אולי זה ייתן כיוון מענין
לצפיה ב-'תודה, '
תודה,
27/06/2018 | 06:53
12
הרצתי דאמפים בכלים אחרים, אנסה גם את אלה שהמלצת.
 
לצפיה ב-'לא הוסיף מידע רב'
לא הוסיף מידע רב
27/06/2018 | 13:37
6
14
משתחזר באופן קבוע. 
פתיחה של הdumps מראה רק שהמשתנים הללו מגיעים מ- System.Threading.TimerQueueTimer
בתוך כל הקוד שלי (יש די הרבה timers), כל מטפל נראה באופן כללי כך:
         private void TmrHanbdler(object sender, EventArgs e)
       {
           this.tmr.Stop();
           try
           {
               //Handle timer event
           }
           catch (Exception err)
           {
              //Handle errors
           }
           this.tmr.Start();
       }

בכניסה למטפל יש stop על הtimer, וביציאה הפעלה מחדש (בדיוק כדי למנוע תופעות כאלה). 
עדיין אין לי רעיון מה לדבג ...
לצפיה ב-'נראה שאתה נרשם על event'
נראה שאתה נרשם על event
30/06/2018 | 15:02
1
13
תוודא שאתה עושה את זה פעם אחת בלבד ותוודא שאתה גם עושה unregister לhandler כי אחרת זו זליגת זיכרון
לצפיה ב-'ההרשמה על הevent מתבצעת רק בהקמה של האוביקט המכיל'
ההרשמה על הevent מתבצעת רק בהקמה של האוביקט המכיל
30/06/2018 | 16:41
8
כל האוביקטים המכילים מוקמים בעלייה של המערכת, ונשארים עד עצירת הקוד.  (לא בונה ומפרק את האוביקטים הרשומים על ה timers, כי אני צריך אותם קבועים והם מחזיקים נתונים קבועים לריצה).
 
לצפיה ב-'אם אתה משתמש ב WorkerThread שים לב שקורא ל Dispose'
אם אתה משתמש ב WorkerThread שים לב שקורא ל Dispose
30/06/2018 | 16:24
3
14
או משתמש בו בתוך using statement
גם זה עלול לגרום ל resource/memory leak
 
בקיצור, בלי לראות את הקוד ולהרגיש אותו יהיה לי מאוד קשה לעזור.
הייתי מציע לך לנסות לשחזר את הבעיה שלך בקוד סטרילי, כזה שלא חושף את הלוגיקה של הקוד, אם תצליח וזה ישתחזר באופן עיקבי - אפשר יהיה לעזור לך עוד קצת.
לצפיה ב-'לא משתמש בהם באופן ישיר.'
לא משתמש בהם באופן ישיר.
30/06/2018 | 16:43
2
11
נראה שהם נוצרים בtimers שלי.  אנסה ליצור קוד מקוצר שמדגים את הזליגה (בינתיים כל מקטע קוד שבודדתי לא גרם לתופעה, נראה כמו סינרגיה בין מקטעים שונים).  
דרך אגב, הלוגיקה לא סודית, כך שלא יפריע גם אם אחשוף חלקים ממנה.
לצפיה ב-'תעשה איזה קוד דמו שמשחזר מצד אחד את הבעיה'
תעשה איזה קוד דמו שמשחזר מצד אחד את הבעיה
30/06/2018 | 18:11
1
16
ומצד שני יהיה מספיק לא קשור לעסק שתוכל לשתף אותו על מנת שנוכל להסתכל עליו...
אני אוהב לחטט ב dumps וכל מיני שיט כזה... או אולי התרגלתי לזה כל כך מהעבודה שהתחלתי לאהוב את זה D:
לצפיה ב-'אנסה שוב'
אנסה שוב
30/06/2018 | 19:05
15
כפי שכתבתי קודם - לא מצליח ליצור קוד פשוט שמשחזר.
לצפיה ב-'עדכון סטטוס מהפלאפון'
עדכון סטטוס מהפלאפון
24/06/2018 | 15:32
1
16
מה שאני הולך לשאול לא בהכרח .net אבל מאחר ש back end נכתב ב .net חשבתי לשאול פה.
 
יש לי אפליקצית web שכתובה ב angular/node/.net.
אני צריך להוסיף את האפשרות שלקוח יעדכן סטטוס דרך הפלאפון/טלפון באמצעות חיוג.
תהיה הקלטה, והמשתמש יבחר באופציה מהתפריט.
יקיש ת.ז או קוד, ומסד הנתונים יעודכן
 
יש לי כרגע מספר טלפון וירטואלי (Voicenter) - עם הקלטה וכו
אבל משם אין לי מושג איך להמשיך.
1. לזהות את מקשי החיוג
2. עימות הנתונים
2. לשלוח ל api הרלוונטי את הנתונים שהוקשו וכ'ו.
3. עדכון המשתמש ע'י הקלטה שהנתונים נשמרו בהצלחה
אשמח אם תכוונו אותי.
 
תודה רבה
לצפיה ב-'מה שאתה רוצה נקרא IVR'
מה שאתה רוצה נקרא IVR
25/06/2018 | 10:00
17
Interactive Voice Response, זה מה שעושה את החיבור בין הלחיצה על הכפתורים בטלפון לבין פעולות אצלך.
 
תראה פה לנקודת התחלה לנושא: https://en.wikipedia.org/wiki/Interactive_voice_re...
לצפיה ב-'פקד ליסט WPF'
פקד ליסט WPF
21/06/2018 | 13:19
19
אני מחפשת פקד שנותן אופציה של בחירה מתוך רשימה והאפשרות האחרונה של הבחירה זה משהו אחר עם פס למלא בו .
לדוגמא:
*אדום
*צהוב
*כחול
*ירוק
*אחר_________

לצפיה ב-'הדפסת עמוד ב C#'
הדפסת עמוד ב C#
12/06/2018 | 11:56
26
אני צריכה להדפיס עמוד FROM שכתוב בשפת C# , 
כרגע זה נראה שהוא מדפיס הוא נותן אפשרות לבחירת תקיה ויוצר לי קובץ PDF אבל כשאני פותחת את הקובץ הוא ריק ... 
אני דבגתי ואני רואה שהבעיה היא שהוא בכלל לא נכנס להדפיס את השורות כנראה יש לי בעיה בתנאי 
צרפתי את הפונקציה הוא עובר את התנאי שבשורות המודגשות ומדפיס עמוד ריק :

ublic void pd_PrintPage(object sender, PrintPageEventArgs ev)
{
float linesPerPage = 0;
float yPos = 0;
int count = 0;
float leftMargin = ev.MarginBounds.Left;
float topMargin = ev.MarginBounds.Top;
string line = null;


linesPerPage = ev.MarginBounds.Height /
printFont.GetHeight(ev.Graphics);


// Print each line of the file.
while (count < linesPerPage &&
((line = streamToPrint.ReadLine()) != null))
{
yPos = topMargin + (count *
printFont.GetHeight(ev.Graphics));
ev.Graphics.DrawString(line, printFont, Brushes.Black,
leftMargin, yPos, new StringFormat());
count++;
}

// If more lines exist, print another page.
if (line != null)
ev.HasMorePages = true;
else
{ ev.HasMorePages = false;
לצפיה ב-'הסבה לתחום המחשבים'
הסבה לתחום המחשבים
06/06/2018 | 13:43
30
אני מעונין לעשות הסבה לעולם המחשבים. אין לי שום ידע/ניסיון קודם בתחום. המטרה הסופית היא ללמוד תחום של reverse engineering, אבל לפני כן יש הרבה ידע (החל מהבסיס) שנדרש להשלים. ראיתי שיש הרבה מידע חופשי וקורסים ללימוד עצמי באינטרנט, אבל אני צריך שיעשו לי סדר לגבי מהו המידע הרלוונטי, איזה קורסים יש להשלים ומה צריך לתרגל לפני תחילת למידת תחום ה- reverse engineering. אשמח ל"סדר" בנושא.
 
שאלה נוספת: האם אפשרי להתחיל לעבוד בתחום ה reverse engineering ללא ניסיון תעסוקתי אלא רק על סמך לימודים בתחום (במקרה זה לימוד עצמי)?
לצפיה ב-'ר"צ פיתוח לטלדור'
ר"צ פיתוח לטלדור
05/06/2018 | 18:29
26
שלום!
אני מגייסת לטלדור (חולון) ר"צ פיתוח .
ניהול ישיר של 2-4 מפתחים (כ-30%) וHands on כ- 70%
שפת הפיתוח ב #c בסביבת .net
חובה ידע מעמיק ב Angular  2 או 4
חובה ניסיון ניהולי קודם של לפחות שנה-שנתיים
חובה ניסיון בפיתוח בטכנולוגיות הנ"ל של לפחות 3-5 שנים.
 
משרה מאוד מעניינת ומאתגרת!
 
אשמח מאוד לקבל קורות חיים שעונים לדרישות הנ"ל
לצפיה ב-'אימולטור / סימולטור גלקסי'
אימולטור / סימולטור גלקסי
28/05/2018 | 18:21
1
21
התקנה על חלונות או על MAC

מה ההמלצה שלכם, עם מה אתם עובדים?
מה הכי קרוב למקור?

תודה
לצפיה ב-'Android studio OR GenyMOtion'
Android studio OR GenyMOtion
29/05/2018 | 15:10
21
Both are free
לצפיה ב-'כנסים למפתחי c# ושאר שפות?'
כנסים למפתחי c# ושאר שפות?
24/05/2018 | 23:02
46
יש כנסים בארץ למפתחי c#/cpp ?
הרצאות,היכרות עם טכנולוגיות,מתודולוגיות אולי אפילו קצת hands on?
מכירים כאלה בארץ?
לצפיה ב-'moved permanently 301'
moved permanently 301
22/05/2018 | 13:37
40
שלום,
יש לי אתר ישן הכתוב ב- MVC
ואני בונה עכשיו אתר חדש ואני רוצה לבצע moved permanently 301
בכדי לשמור את הקידום של האתר הישן. אני רוצה שב-view
בקונטרולר תהיה הפניה לדפים החדשים
כיצד עושים זאת? האם זה משנה אם האתר החדש בנוי ב- MVC
או ב- ASP.NET?
תודה מירה
לצפיה ב-'איחוד אוביקטים של XML'
איחוד אוביקטים של XML
14/05/2018 | 18:19
26
יש אוביקט XML שאנחנו שומרים בבסיס הנתונים ומייצג למעשה 3 סוגי טבלאות 
כעת אני מעוניין לאחד 2 אובייקטים כאלה
השאלה שלי היא מה עדיף.. בקוד C# לאחר שטענתי את הXML וכעת יש לי dataset ואז לאחד טבלאות או לעשות את האיחוד בשלה השליפה בSQL?
 
האם יש דרך פשוטה לבצע איחוד כזה בSQL?
 
תודה מראש
לצפיה ב-'מבחן מעשי בראיון עבודה למתכנת ASP.NET'
מבחן מעשי בראיון עבודה למתכנת ASP.NET
11/05/2018 | 14:28
53
שלום

יש לכם במקרה דוגמאות למבחנים מעשים שעושים בראיון עבודה למפתח ASP.NET -web forms, javascript, linq, css, json?  ו SQL.
אני יהיה צריכה לבנות איזה משהו במבחן ורוצה להתאמן בבית.
תודה רבה
לצפיה ב-'באיזה כלי כדאי להשתמש בכדי להפוך אתר לרספונסיבי'
באיזה כלי כדאי להשתמש בכדי להפוך אתר לרספונסיבי
03/05/2018 | 11:01
37
שלום,
אני מפתחת אתרים בדוט נט(c# גם ב- asp.net וגם ב- MVC) וכרגע משתמשת ב- media query בכדי להפוך את האתר לרספונסיבי וכלי זה הוא מאוד מגביל  מבחינת העיצוב לסלולר   והייתי רוצה להשתמש בכלי אחר.
מה הכי מומלץ ? ...bootstrap, jquery mobile
ובאיזה אתר כדאי ללמוד זאת?
תודה מירה
לצפיה ב-'דו״חות ב Silverlight??'
דו״חות ב Silverlight??
29/04/2018 | 19:59
1
39
מה הדבר שלכם?
לצפיה ב-'מי עדיין עובד עם סילברלייט??'
מי עדיין עובד עם סילברלייט??
30/04/2018 | 11:09
46
וזה מבלי להפחית מההערכה הרבה שיש לי לפלטפורמה הזו
 
אני השתמשתי בערכת הכלים של טלריק, היא כוללת גם רכיבי דו"חות, בטח לעוד כמה חברות יש כאלה, בזמנו המחיר של הערכה היה משהו בסביבות אלף ומשהו דולר, ובחישוב של הזמן שזה חוסך והתוצאה היפה (אם זה משנה ללקוח) והיכולת באופן אוטומטי לייצא, זה בהחלט מחיר סביר, אם כי לא זול
 
לצפיה ב-'הפנייה של שגיאת 400'
הפנייה של שגיאת 400
25/04/2018 | 11:05
5
31
שלום

יש אפשרות בקובץ הקונפיגורציה להפנות את כל שגיאות 400 לכתובת מסויימת
העניין שחברת הSEO
דורשת הפנייה מסויימת לכל כתובת
לדוגמא הכתובת הזו http://www.tapuz.co.il/forums/forumpage/831/%D7%9E...
להפנות לפורום הנוכחי, יש אפשרות ללכוד כתובת כאשר המדובר בשגיאת 400 (BAD REQUEST)

תודה
לצפיה ב-'כן, אפשר להגדיר ניתוב מחדש בכל שגיאה מוגדרת...'
כן, אפשר להגדיר ניתוב מחדש בכל שגיאה מוגדרת...
25/04/2018 | 16:05
2
27
כן, אפשר להגדיר ניתוב מחדש בכל שגיאה מוגדרת בקובץ Web.config​ ב IIS, כפי שזה מוסבר בקישור זה:
וכמובן מומלץ יותר לעששות זה מתוך ממשק ניהול של IIS , כמי שנראה בצילומי מסך הבאים:
לצפיה ב-'כן זה קינפוג אחיד לכל שגיאות 400.'
כן זה קינפוג אחיד לכל שגיאות 400.
25/04/2018 | 19:49
1
20
הדרישה הייתה ספציפית לכתובות
למשל כתובת X (עם שגיאת 400) יופנה לדף Y
וכתובת A (עם שגיאת 400) יופנה לדף B
 
שאלתי כאן https://stackoverflow.com/questions/50017515/error... וענו לי שייתכן באמצעות url rewrite
עדיין לא בדקתי את זה, ולא בטוחה שאכן זה יעבוד
 
תודה בכל אופן
לצפיה ב-'יעבוד'
יעבוד
25/04/2018 | 22:34
21
עשינו את זה עם ההפניות ל HTTP
פשוט אצלך יש תנאים שצריכים לבוא לפני הפעולה.
לצפיה ב-'הדרך הפשוטה ...'
הדרך הפשוטה ...
01/05/2018 | 22:47
1
25
כיון שציינת שמדובר ב ASP.NET - not mvc  בSOF - ז"א
asp.net webforms  להגדיר בקונפיג לתפוס את השגיאה לקובץ ספציפי Redirect.aspx למשל
 
ומשם לבדוק מהו הURL REFERRER
שהפנה לעמוד שלך
  <configuration>
    <system.web>
      <customErrors defaultRedirect="Error.htm"
                    mode="RemoteOnly">
        <error statusCode="400"
               redirect="Redirect.aspx"/>
      </customErrors>
    </system.web>
  </configuration>
  Request.UrlReferrer
 
לצפיה ב-'מעניין מאוד'
מעניין מאוד
06/05/2018 | 19:00
14
למרות שבסופו של דבר הלקוחה הסתפקה על שגיאה ג'נרית של 400
 
אבל הפתרון הזה הוא סוג של פתרון חכם מחוץ לקופסה
לא בדקתי אם עובד, אבל אם זה עובד זה ממש פתרון מעניין
לצפיה ב-'ואם בשאלות עסקינן סנכרון עם PARDOT'
ואם בשאלות עסקינן סנכרון עם PARDOT
25/04/2018 | 20:00
17
מנסה כבר כמה וכמה שעות לבצע סנכרון ראשוני של authentication עם PARDOT לפי הAPI שלהם http://developer.pardot.com/
באמצעות .NET
 
ניסיתי 1000 דרכים ושום אחת לא עבדה
אחת מהדרכים כאן
 
בנוסף המדובר על פרוייקט ASP.NET לא MVC ובכלל לא סגורה שזה אפשרי
 
יש למישהו נסיון בנושא הזה
ובכלל האם PARDOT זה SALEPORCES?
 
תודה

חם בפורומים של תפוז

אירוח וידאו - תמ``א 38
אירוח וידאו - תמ``א 38
עו``ד עפר שחל, מנהל הפורום ומומחה לבתים משותפים...
אירוח וידאו - תמ``א 38
אירוח וידאו - תמ``א 38
עו``ד עפר שחל, מנהל הפורום ומומחה לבתים משותפים...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ