לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן

פורום תכנות net.

בשנת 2002 השיקה מיקרוסופט טכנולוגיה חדשה, NET. היה חוסר במקום בו ניתן לשאול שאלות בנושא NET. בארץ, ולכן הוחלט לפתוח את פורום זה. 
פורום NET. (שנחשב כיום לפורום המוביל בארץ) הוא המקום בו יכולים מפתחים לשאול שאלות ולנהל דיונים בנושאים שונים.  לפני ששואלים בפעם הראשונה, יש לקרוא את תקנון הפורום.
 
 
 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום תכנות net.

בשנת 2002 השיקה מיקרוסופט טכנולוגיה חדשה, NET. היה חוסר במקום בו ניתן לשאול שאלות בנושא NET. בארץ, ולכן הוחלט לפתוח את פורום זה. 
פורום NET. (שנחשב כיום לפורום המוביל בארץ) הוא המקום בו יכולים מפתחים לשאול שאלות ולנהל דיונים בנושאים שונים.  לפני ששואלים בפעם הראשונה, יש לקרוא את תקנון הפורום.
 
 
 
הוספת הודעה

צרף
תמונה וידיאו קובץ
קבצים המצורפים להודעה

לצפיה ב-'מתחם עבודה בראשון לציון ! '
מתחם עבודה בראשון לציון !
16/01/2017 | 15:35
6
הייי לכולם,
פתחנו לא ממזמן מתחם עבודה משותף חדש בראשון לציון !
יש מקומות ב-OPEN SPACE, משרד לעד-3 אנשים וכל זה במחירים נוחים !
*והחודש מבצע עמדת עבודה רק ב-750 ש"ח*
בנוסף, יש בקרוב המון פעילויות שוות ומגניבות אז שווה לעקוב !
לפרטים נוספים דרך הלינק או במייל hub@techome.co.il :)
המשך יום נפלא לכולם !
https://www.facebook.com/TechomeRishon/
לצפיה ב-'JetBrains (ReSharper) C# IDE'
JetBrains (ReSharper) C# IDE
15/01/2017 | 15:39
1
19
לצפיה ב-'ל-JetBrains יש סביבות פיתוח מדהימות'
ל-JetBrains יש סביבות פיתוח מדהימות
16/01/2017 | 10:45
5
כולן מבוססות על הפלטפורמה IntelliJ שלהם, גם האנדרואיד-סטודיו החדש מבוסס על הפלטפורמה הזו, וזו סביבה נוחה מאד וידידותית לפיתוח, בכמה דברים הם עשו דברים שהיו בויז'ואל סטודיו, וכמה מהדברים שהם עשו עולים על הרמה של הסביבה של מיקרוסופט
 
אני עבדתי בעבר על WebStorm שלהם שמיועדת לעבודה על Node.js/JavaScript, עכשיו בעבודה אני עובד עם PyCharm הנהדר שלהם, ובבית על דברים פרטיים שלי אני כותב ב-scala על IntelliJ Community Edition עם פלאגין לסקאלה, ויש להם עוד סביבות גם לשפות אחרות, כולן עשויות בהקפדה רבה ועם הרבה מאד מחשבה על המתכנת. ממליץ בחום
(חשוב מאד למי שעובד על לינוקס או מאק - כל הסביבות עובדות על כל מערכות ההפעלה מאחר שהן מבוססות JVM)
 
בברכה,
זיו
לצפיה ב-'פיתוח משחק מחשב לאנדואיד והמקבילה של XNA'
פיתוח משחק מחשב לאנדואיד והמקבילה של XNA
13/01/2017 | 01:48
2
17
שלום אנשים טובים.. במסגרת הלימודים, אני מעוניין לפתח משחק מחשב לאנדרואיד שייכתב ב JAVA.
יש לי ניסיון מסוים בפיתוח משחקים ב C# ו XNA / monogames.  
השאלה העיקרית שלי - האם יש מקבילה כדי לפתח משחק לאנדרואיד בג'אווה? אני מחפש כלי שנותן את המנגנון והספריות בדומה ל XNA.
 
מקווה שאני מובן, תודה אנשים יפים!
לצפיה ב-'אם אתה כבר יותר סישארפ, למה לא לפתח עם יוניטי??'
אם אתה כבר יותר סישארפ, למה לא לפתח עם יוניטי??
13/01/2017 | 23:16
1
20
יש להם ממשקים למשחקי 2D וגם 3D ממש ממש ממש נפלאים, זו תוכנה מאד בשלה הן מבחינת יציבות ועושר תכונות, והן מבחינת קהילת מפתחים שיש להם, וחנות Assets עצומה בגודלה שתוכל למצוא בה (בין אם בחינם ובין אם בתשלום) יצירות מופת למשחקים, מאודיו ותמונות וספרייטים ומודלים בודדים, עד לדברים יותר מורכבים כמו מודלים שתומכים בתנועות מורכבות, סצנות שלמות מוכנות, טקסטורות מורכבות ועוד ועוד. כמובן שהגרסה הרשמית והמקצועית והמסחרית עולה כסף (כנראה הרבה, אין לי מושג) אבל יש להם גם גרסה חינמית ללמידה
 
לגבי ג'אווה - לדעתי זו שפה טובה מבחינת ההגדרות הרשמיות, אבל למי שמכיר קודם סי-שארפ, זה גהינום לכתוב בה. המון דברים שיש להם קיצורים פשוטים נוחים וברורים מאד בסי-שארפ, הם ביטויים ארוכים ומורכבים בג'אווה.
אני לומד עכשיו סקאלה, אם אתה צריך לכתוב קוד ל-JVM וכבר יותר C#, אני הייתי הולך על סקאלה. זו שפה מוזרה מעט (טוב אולי מעט יותר ממעט) אבל מאד יעילה ברגע שמבינים את הראש של מי שכתב אותה, וגם עם תחביר קצר מאד להרבה דברים. סקאלה גם תומכת בכל ה-CodeBase הקיים של ה-JDK, ויש להם SDK משלהם שמשלים ומרחיב את הקיים בצורה טובה מאד
 
בנוסף, יש גם את MonoGame, אם אני לא טועה זאמארין (לשעבר, היום מיקרוסופט) תומכים (או ייצרו) את זה, אבל מלבד להכיר את זה בשמות ובכיוון הכללי אני לא ממש יודע מה קורה עם זה.
 
בהצלחה,
זיו
לצפיה ב-'תודה רבה על התגובה!!'
תודה רבה על התגובה!!
14/01/2017 | 11:35
13
אחשוב על זה... אחלה שבת
לצפיה ב-'אני מרצה ל דוט-נט לפתוח אפליקציות אנדרואיד ו IOS'
אני מרצה ל דוט-נט לפתוח אפליקציות אנדרואיד ו IOS
13/01/2017 | 17:28
1
37
 
 
אני מרצה לפתוח אפליקציות אנדרואיד ו אי-או-אס
דוט-נט    
c    c++    c#    android  ios   sql  big-data mongo-db
 
adnan
052-8768244
לצפיה ב-'אני מתאר לעצמי שהתגובה ההולמת ביותר תהיה'
אני מתאר לעצמי שהתגובה ההולמת ביותר תהיה
13/01/2017 | 23:07
26
סחטיין עליק!
לצפיה ב-'מימוש פונקציה המחזירה מקסימום בין 2 מספרים ללא משפטי תנאי'
מימוש פונקציה המחזירה מקסימום בין 2 מספרים ללא משפטי תנאי
12/01/2017 | 00:21
3
29
שלום,
נתקלתי בשאלה שבכותרת, לאחר שפתרתי, ראיתי כי הפתרון המוצע היה ארוך יותר ועבד על סיביות.
 ניסיתי להריץ את הקוד שלי עם  דוגמאות שונות (כולל מינוסים, אפסים וכו) ולא ראיתי שום בעיה, מצד שני, מוזר לי שהקוד המוצע היה מסובך יותר ואני חוששת שפיספסתי משהו.
מצרפת את הקוד ואשמח לשמוע  הערות
 

int max (int x, int y)
{
return ((x+y)+abs(x-y))/2;
}
 
לצפיה ב-'תראי, בתכנות יש הרבה דרכים לפתור את אותה בעיה'
תראי, בתכנות יש הרבה דרכים לפתור את אותה בעיה
12/01/2017 | 11:00
2
27
רק בגלל שקוד מסויים מסובך פחות או יותר (או רק נראה ככה) לאו דווקא אומר שזה מתאים למה שאת צריכה.
 
לדוגמה, הקוד שצירפת פה (בלי קשר לתקינות שלו) מכיל חלוקה. במצבים שצריך ביצועים, לדוגמה אם זה בתוך הקוד גרעין של משחק גרפי כלשהו, הקוד הזה היה מאד איטי כי חלוקה זה משהו יחסית איטי, והקוד האחר שאת נתקלת בו היה כנראה יותר מהיר כי הוא עובד עם הביטים ללא חלוקה.
מצד שני, אם זה חלק מאפליקציה כלשהי שלא צריכה ביצועים (ולא, תוכנת CRUD פשוטה לא נחשבת למשהו כזה) את יכולה להריץ את החישוב הזה ללא בעיות וזה לא ישפיע או יהווה צוואר בקבוק לביצועים.
 
בנוסף לכך, בתכנות תמיד עדיף להימנע מתחכום יתר (מה שנקרא אובר חוכם), ולשמור על קריאות של הקוד, מאחר ו 90% מהעבודה עם הקוד זה לקרוא אותו ולהבין מה הוא עושה, ולכן סיבוך של הקוד רק כדי להגיד "תראו איזה גאון אני" בסופו של דבר פוגע בך או בזה שיבוא אחריך (ורוב הסיכויים שהוא יהיה פסיכופט רצחני שיודע איפה אתה גר).
 
לסיכום, אם הקוד שלך קריא וברור, ועומד בתנאי הזכרון/ביצועים/משאבים אחרים, אז זה בסדר גמור ועדיף על פני כל קוד אחר שעושה פליק פלאק באוויר רק כדי להשוויץ.
לצפיה ב-'מנסה ללמוד'
מנסה ללמוד
12/01/2017 | 11:06
1
19
היי, אני סטודנטית, לומדת, לכן מתרגלת לבד ובודקת פתרונות . לא מנסה להיות "חכמה" מתענינת האם כשהייתי פותרת את התרגיל כך התשובה היתה מתקבלת
או שיש בעיה או מקרה קצה שלא חשבתי עליו.
 
למשל, כעת עולה בדעתי שאולי זה לא עומד בתנאי התרגיל כי המימוש של abs משתמש בתנאי if
לצפיה ב-'לא אמרתי שאת מנסה להתחכם'
לא אמרתי שאת מנסה להתחכם
12/01/2017 | 11:11
20
זה היה מכוון לאתה כללי.
התייחסתי לכך שאמרת שהקוד האחר שאת ראית היה מסובך יותר ולכן את מטילה ספק בקוד שלך, ולכן אמרתי שרק בגלל שקוד מסויים מסובך פחות (או יותר!) לאו דווקא אומר שהוא נכון.
להבא אני מציע שתראי את שני קטעי הקוד כדי שנוכל להשוות ביניהם, ואז אפשר יהיה לדבר על ההבדלים ביניהם ספיציפית, ולא רק על תכונות קוד באופן כללי (כי יכול להיות הרבה מאד מימושים שונים אפילו לקוד כזה פשוט, אז אני לא יודע לאיזה קוד את התכוונת).
לצפיה ב-'מרצה לקורס דוט נט'
מרצה לקורס דוט נט
10/01/2017 | 15:11
7
57
האם למישהו יש המלצה למרצה לקורס פרטי בדוט נט לכ 5-6 אנשים באזור עמק חפר?
לצפיה ב-'מה רמת הבסיס של המשתתפים בקורס?'
מה רמת הבסיס של המשתתפים בקורס?
11/01/2017 | 11:39
2
35
אם יש להם\לכם ידע בסיסי, אני הייתי ממליץ על לימוד-עצמי, זה הבסיס שלי וזה לדעתי בסיס הרבה יותר טוב ללימוד, כי ככה גם מתקדמים עם הרמה המקצועית בעבודה.
 
אשמח להפנות אתכם ללא כל תמורה למקורות לימוד ברשת, וכן לתמוך בלומדים (בזמני הפרטי הפנוי) דרך הרשת ולסייע לכם בהכוונה לגבי הנושאים החשובים ושיטות העבודה השונות
 
אפשר להשאיר לי הודעות פה בפורום, או במסר פרטי דרך מערכת המסרים של האתר
 
בברכה,
זיו
לצפיה ב-'הפניות למקורות לימוד טובים - שימושי לכולם'
הפניות למקורות לימוד טובים - שימושי לכולם
11/01/2017 | 12:55
1
55
אשמח אם תוכל לעלות פוסט כזה.
 
אולי אפשר להפוך אותו למאמר בפורום.
לצפיה ב-'יוטיוב בעיקר, וכמובן channel9 של מיקרוסופט'
יוטיוב בעיקר, וכמובן channel9 של מיקרוסופט
11/01/2017 | 17:50
25
וכל מה שעולה בחיפוש בגוגל ויכול לשרת את מטרתנו
 
כמובן שחשוב זה הרמה של מי ששואל, מי ששאל פה זה כנראה מתחילים, ואז כמובן כל מה שאפשר למצוא ביוטיוב זה סבבה כדי להתחיל, הרעיון זה לקחת דברים ולנסות, לראות מה עובד ומה לא, ומי שמתחיל ורוצה לצבור ניסיון אז המטרה היא כמה שאפשר יותר מהר להתחיל ולעשות דברים אמיתיים - אתרים, מערכות מידע, שרתים ושירותים שונים, כל דבר שאפשר להשתמש בו, כל אחד לפי צרכיו והרעיונות שיש לו בראש, אין פה קו מוגדר ואין פה דרך אחת לכולם
 
בברכה,
זיו
לצפיה ב-'המלצה על מרצה'
המלצה על מרצה
11/01/2017 | 13:42
31
מהטובים ביותר. תוכל לראות דוגמאות כאן:
כמה מחבריי למדו אצלו והגיעו רחוק.
המייל שלו אמור להיות בערוץ הזה איפשהו.
 
לצפיה ב-'אוכל להמליץ עלי ?'
אוכל להמליץ עלי ?
11/01/2017 | 23:46
2
33
לצפיה ב-''
15/01/2017 | 19:30
1
לצפיה ב-' מומלץ.'
מומלץ.
16/01/2017 | 03:04
2
לצפיה ב-'נפתח פורום מעמד זרים'
נפתח פורום מעמד זרים
( לעמוד שלי בתפוז )
09/01/2017 | 17:46
3
 יש לכם שאלות בנושא הסדרת מעמד אזרחים זרים אשר שוהים בישראל? זקוקים לאשרת עבודה? 
 היכנסו עכשיו לפורום ותקבלו מענה לשאלותיכם:
 
לצפיה ב-'גרסת מובייל> מה עושים עם נראות תמונות?'
גרסת מובייל> מה עושים עם נראות תמונות?
06/01/2017 | 11:28
1
29
אנחנו עושים גרסת מובייל ואנחנו משתמשים באותם תמונות לבאנרים, מה עושים איתם כי הם לא נראים ממש טוב. האם לגרסת מובייל יש לשים גדלים שונים?
אותם באנרים וRESIZE? 
תווודה !
לצפיה ב-'ברור'
ברור
08/01/2017 | 00:53
18
לכל גודל תמונות משלו
לצפיה ב-'בדיקה האם מחרוזת case sensitive'
בדיקה האם מחרוזת case sensitive
02/01/2017 | 11:21
1
40
היי,
שאלה קצת מצחיקה אבל התבלבלתי לגמרי כבר אשמח לקבל עזרה
אני צריך לבדוק האם מחרוזת מסויימת היא case sensitive.
מה אני צריך לבדוק בעצם? האם מוכל במחרוזת גם אותיות גדולות וגם אותיות קטנות במקרה הזה היא case sensitive?
האם נכון להשתמש בפיתרון בביטוי רגולרי או שיש פיתרון אחר?
תודה
לצפיה ב-'השאלה לא מובנת'
השאלה לא מובנת
03/01/2017 | 14:30
36
לבדוק שהיא CASE SENSITIVE לא אומר כלום
האם אתה רוצה לבדוק האם היא מכילה אותיות LOWER ו UPPER?
האם אתה רוצה לעות השוואה שהיא לא CASE SENSITIVE ?
 
נא פרט ( ואם תוכל לשרשר פעם הבאה )
לצפיה ב-'גרסת .net - הסבר בבקשה'
גרסת .net - הסבר בבקשה
02/01/2017 | 22:16
2
50
כאשר תוכנית קומפלה עבור .net 4 ומריצים אותה על עמדה שיש בה התקנה של .net 4.5, מה קורה בפועל בעת ההרצה? האם נהנים מהיתרונות של ה .net 4.5 כמו - ניהול זיכרון טוב יותר? או לא?
איך זה עובד??
לצפיה ב-'תשובה'
תשובה
03/01/2017 | 14:28
1
42
4.5 לא נמצאת בתיקיה חדשה משלה
למעשה הדרך לגלות איזה גרסא מותקנת במחשב היא לא ישירה. ( יש כמה אופציות כמו רגיסטרי , EXE למיניהם , או אפילו שימוש בקוד על ידי REFLECTION וכו)
4.5 מחליפה (!) קבצים של 4. ( לא את כולם)
כך שאם היא מחליפה  - אתה אכן נהנה מאופטימיזציות כאלה ואחרות שנעשו.
 
לצפיה ב-'תודה! עזרת לי!!'
תודה! עזרת לי!!
03/01/2017 | 14:54
10
לצפיה ב-'מתכנת מחפש שותף(מתכנת/עסקי) לפתח תוכנה ולהקים עסק'
מתכנת מחפש שותף(מתכנת/עסקי) לפתח תוכנה ולהקים עסק
01/01/2017 | 20:43
37
היי, אני מתכנת במקצועי, מחפש שותף (מתכנת או עסקי) לפיתוח חברה בתחום התוכנה.
אין לי פרויקט בנוי, ואני מעדיף שותף שרק מתחיל מאפס כמוני כדי שנוכל לעשות משהו ביחד.
יש לי ידע רחב וניסיון של מעל 6 שנים בתיכנות. אני נחשב למתכנת בכיר. ויכול להיכנס מהר גם לתחומים חדשים שאיני מכיר. אני רוצה להקים עסק עצמאי ביחד עם שותף שיניב פרנסה. זו לא חייבת להיות האובר הבאה או משהו מהפכני, ומשהו גם צנוע יכול לעבוד.
אם נשמע לך מעניין, ואת/ה רציני, בבקשה תשלח/י מייל לכתובת e2cfnn5@gmail.com
אשמח לשמוע ממך
לצפיה ב-'ביטוי רגולרי'
ביטוי רגולרי
29/12/2016 | 11:11
1
33
איך אני יכול לבדוק האם מחרוזת היא case sensitive ?
לא הצלחתי למצא פיתרון ב GOOGLE ...
אני יודע שב JS יש \i שבודק אבל לא מצליח למצא מה שקול לזה ב C#
אשמח לקבל עזרה
לצפיה ב-'Login With Oauth2 microsoft'
Login With Oauth2 microsoft
21/12/2016 | 22:21
33
אני קצת מבולבל ואשמח לעזרה.
אני צריך לבנות מנוע שמושך קבצי תמונות מלינקים שמשותפים עם יוזרים ב office 365 עם שם וסיסמא. דוגמא קטנה (ואמיתית):
 
יש לי לקוח שב office 365 שהוא משתף לינק שאם אני לוחץ עליו אז אני צריך להכניס את השם משתמש שלי ואת הסיסמא (חשבון במיקרוסופט) במידה ואני לא מחובר (נניח ב Incognito). הלינק הוא משו כזה:
https://someComName-my.sharepoint.com/somePath/continue..
נניח אני יכול להיכנס עם החשבון my@gmail.com.
 
אז אני די מסתבך אם איך אני יכול לעשות את זה. 
הקמתי אפליקציה במיקרוסופט וקיבלתי Client Id and secret Key.
אני יודע שאני צריך להשתמש ב oAuth2 ולהקפיץ לו חלון כדי שהתמשמש יכניס את השם משתמש והסיסמא שלו ואז אני אקבל את ה token שלו. אבל אז, איך אני פונה ללינק המשותף ומעביר לו את הטוקן? ניסיתי להשתמש ב OneDrive sdk אבל ללא הצלחה.
מה אני צריך לעשות פה? Microsoft graph? openID? 
בגלל שהיוזר (שאיתו משתפים לינק) צריך להזין למערכת את השם משתמש סיסמא ואת הליק (שהוא מודע אליו כמובן) אני יודע שאני חייב לעבור דרך Oauth2.
סליחה על החפירה ותודה על העזרה.
אם משהו לא מובן אז אני אנסה להסביר טוב יותר.
לצפיה ב-'overloading function param C#'
overloading function param C#
21/12/2016 | 10:19
1
38
היי לכולם,
האם ב - overloading ב C# אפשר להגדיר 2 פונקציות שיהיה להם אותו שם רק שאחת תקבל משתנה string s ןהשניה תקבל Ref string s?


לצפיה ב-'תנסה... תקמפל ותדע...'
תנסה... תקמפל ותדע...
21/12/2016 | 10:46
57
לצפיה ב-'asp.net'
asp.net
19/12/2016 | 20:04
3
60
שלום
איך אפשר להעלות אפליקציה בשפת asp.net לחנות play של מערכת הפעלה אנדרואיד?
הבנתי שיש אפשרות כזו ...

תודה לעוזרים

לצפיה ב-'הבנת לא נכון... זה בלתי אפשרי'
הבנת לא נכון... זה בלתי אפשרי
20/12/2016 | 08:19
1
51
מה כן אפשרי?
א. להעלות אפליקציית אנדרואיד שנכתבה ב java באמצעות ה android SDK
ב. להעלות אפליקציית אנדוראיד שמשלבת קוד ה java שלה קוד C או ++C באמצעות ה NDK
ג. להעלות אפליקציית WebApp שמשתמש ב ionic וכד' (כלומר אפליקצייות web עתופות בתוך אפליקציית אנדוראיד)
ד. אפליקציית xamarin שכתובה ב #C ועוברת קומפילציה כלשהי כדי לעבוד באנדרואיד (וגם iOS באמצעות קומפילציה על מכונת mac)
 
מה אתה כן יכול לעשות עם אתר asp.net? להפוך אותו מותאם למובייל ולהביא לאנשים לינקים אליו בשלב הראשון. בשלב השני תחליט אתה כבר איך להנגיש את האפליקציה שלך למובייל, אני מניח שהנתיב הקל יהיה webapp...
לצפיה ב-''
21/12/2016 | 16:10
2
לצפיה ב-'חפש חומר על Xamarin Platform'
חפש חומר על Xamarin Platform
25/12/2016 | 03:57
14
אתה יכול לעבוד עם פלטפורמת Xamarin 
אם יש לך זמן אתה מוזמן לקרוא את הבלוג הארוך מאוד הבא:
https://blogs.msdn.microsoft.com/cesardelatorre/2016/06/27/net-core-1-0-net-framework-xamarin-the-whatand-when-to-use-it/
לצפיה ב-'אתר aspx שלא מצליח לעבוד עם IIS7'
אתר aspx שלא מצליח לעבוד עם IIS7
19/12/2016 | 07:49
23
שלום חברים,
 
הקמתי אתר aspx שעובד בצורה מושלמת כאשר אני פותח אותו מתוך VS, אבל כאשר אני נכנס אליו מתוך ה IIS7, אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה:
CS0246: The type or namespace name 'DBServices' could not be found
 
כאשר עשיתי על השגיאה חיפוש בגוגל, קראתי שיש תוכנית בשם csc.exe שצריך להפעיל על האתר, אבל בחיי שלא הצלחתי להבין איך. :\
 
אשמח לעזרה!
לצפיה ב-'תשלום סל פייפל והחזרת הערכים'
תשלום סל פייפל והחזרת הערכים
17/12/2016 | 20:16
27
שלום,
אני מחזיר את הרוכש לדף תודה(Thanks.aspx), אבל הנתונים בעברית כגון הכתובת מגיעים כך: '%1A%1A%1A%1A%1A' בפייפל הם מוצגים כמו שצריך.
 
האם משהו נתקל בבעיה הזאת, כמובן הקידוד הוא UTF-8.
תודה
לצפיה ב-'אנגולר 2 הודעת שגיאה מבקש עזרה איך להמנע משגיאה כזו'
אנגולר 2 הודעת שגיאה מבקש עזרה איך להמנע משגיאה כזו
11/12/2016 | 15:18
36
לצפיה ב-'SQL & JS בעיקר'
SQL & JS בעיקר
05/12/2016 | 00:06
1
62
 
הכל הופך ליהיות יותר פשוט וקל ומסודר , כל מה שיותר קצר ומהיר יותר
יעבוד לאורך יותר זמן.
 
מי שרוצה לדאוג לעתיד התכונתי שלו צריך ללמוד DB 
SQL בעיקר (לא NOSQL) . 
 
וכמובן JAVASCRIPT
לJS יש הרבה מאוד אופציות של משחקים עם כל מיני משנתים
ושילובים מוזרים למיניהם של כל מיני אובייקטים וקלסים יכולים לקצר קצת את הקוד.
 
 
כמעת כל השפות של הסרבר סייד כלומר מה שבין DB לקליינט
מאבדים את כל הנפח שלהם והדבר היחיד שאי אפשר לקחת מהם זה את ההרשאות למיניהם. את ההרשאות לא יכול לעשות הקליינט בשום פנים וגם לא הדיבי....
 
SQL לא יכול להעלם לעולם , הוא ישאר לפחות ב 100 שנים הקרובות
נכון שהוא צריך לעבור לעבוד עם JSON כמו ש 2016 כבר עובד
 
אבל אף אחד לא יזיז אותו ממקומו בגלל כמה סיבות :
מהירות
טרנזקציה
לוגים של הכל - כולל הכל
הוכיח את עצמו יותר מדי שנים
 
 
 
אין מה להתלהב כל כך מאנגולר 2 לדעתי , כי אין לו משהו ממש מרגש להביא לעולם כמו שאנגולר 1 הביא לעולם . אנגולר אחד הביא את הקיצור והפשטות
בצורהקיצונית מאוד. ול2 יש בעיקר את הבעיה של הקליטה - למה עשו
אותו כל כך מסובך יחסית ל1.
 
עם 1 יכולת להתחיל תוך 10 שניות להתחיל לעבוד , 
ועם 2?!??   לך תבין בשביל מה צריך קומפילציה של קליינט סייד בכלל?
 
הסינגל פייג' אפליקציון יכנס לאט לאט רק עוד איזה 7 שנים אם בכלל
 
real time
modern apps
גם יבואו לאט מאוד , וגם יכול להיות שלא יכנסו בכלל
 
מה שקורה בשטח לא תמיד יפה כל כך כמו שזה נראה לחוזים
 
נמשיך מחר אולי
 
וסליחה על הפשטה המוגזמת של הדברים
זה רק דעה שלי יכול ליהיות שאני טועה כמובן  :)
לא להתעצבן ממני בבקשה ולא לקחת ללב
לצפיה ב-'אם FB עובדים עם MYSQL'
אם FB עובדים עם MYSQL
05/12/2016 | 10:01
52
אז אתה יכול להיות רגוע שSQL לא הולך לשום מקום
 
לצפיה ב-'WIX ורישום COM DLL'
WIX ורישום COM DLL
03/12/2016 | 19:17
2
30
היי,
 
יש לי פרוייקט ישן שכחלק מה SetupProject הוא מריץ אחרי העתקת הקבצים לתיקייה במחשב המשתמש:
RegAsm file.dll /codebase
וכל רישום ה Registry ומה שנחוץ לCOM מתבצע מעולה.
התקנתי VS2015 והם הורידו את ה SetupProject.
אני מנסה להמיר לWIX ומתקשה מאוד
ניסיתי כל מיני קונפיגורציות עם heat.exe, הקבצים מועתקים, רק חלק מה Registry מוגדר אבל הCOM לא מזוהה בסוף.
 
משהו יכול להכווין אותי? עשיתי גוגל בלי הפסקה ושום קומבינציה בSO לא עזרה.
 
תודה,
בניה
לצפיה ב-'זאת הפונקציה שאני כרגע משתמש בה עם heat'
זאת הפונקציה שאני כרגע משתמש בה עם heat
03/12/2016 | 19:34
20
 call "%wix%\bin\heat.exe" dir "$(SolutionDir)project\bin\Release" -out "$(ProjectDir)Output.wxs" -cg "ProductComponents" -var "var.ProjectName.TargetDir" -ag -dr "INSTALLFOLDER"
זה רץ כ pre-build
לצפיה ב-'בינתיים הצלחתי להשתמש בפרוייקט setup הישן והטוב'
בינתיים הצלחתי להשתמש בפרוייקט setup הישן והטוב
03/12/2016 | 22:03
10
עם התוסף הזה
 
ובכל זאת אשמח לשמוע מה אני עושה לא בסדר עם WIX

חם בפורומים של תפוז

בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

בעלי מקצוע

אפיקי חכמה בע
אפיקי חכמה בע"מ
פורום מחשבים ניידים
פורום מחשבים ניידים

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ