לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
הסתרת שרשור מעל 
עדכן
פורום אוכל חלבי
ברוכים הבאים לפורום אוכל חלבי!זה המקום שלכם, אוהבי החלב ומוצריו.אלה שמזילים ריר למראה (או יותר נכון - לריחה) של גבינה איכותית, אלה שמתמלאים באושר כאשר הם טועמים גבינה חדשה ושנהנים לאכול אוכל חלבי על כל סוגיו וצורותיו.יש פה מקום להכל, מגבינה לבנה 5% דרך עוגת גבינה מפוארת וכלה בגבינות היוקרתיות ביותר.הפורום הזה הוא שלכם ובשבילכם לכל מה שתרצו. תרגישו חופשי להעלות מתכונים, מחשבות והגיגים בנוגע לאוכל חלבי, אך יש לשמור על כמה כללים בסיסיים:נא הקפידו לשרשר הודעותיכם.יש לשמור על שפה נאותה, כל הודעה הכוללת קללות, ניבולי פה או אאוטינג למיניהם, תימחק.הפורום הוא בחסות "מחלבות גד" ואנו ניעזר בהם מפעם לפעם בשאלות, מתכונים ועוד דברים מיוחדים.

הנהלת הפורום:

אודות הפורום אוכל חלבי

ברוכים הבאים לפורום אוכל חלבי!זה המקום שלכם, אוהבי החלב ומוצריו.אלה שמזילים ריר למראה (או יותר נכון - לריחה) של גבינה איכותית, אלה שמתמלאים באושר כאשר הם טועמים גבינה חדשה ושנהנים לאכול אוכל חלבי על כל סוגיו וצורותיו.יש פה מקום להכל, מגבינה לבנה 5% דרך עוגת גבינה מפוארת וכלה בגבינות היוקרתיות ביותר.הפורום הזה הוא שלכם ובשבילכם לכל מה שתרצו. תרגישו חופשי להעלות מתכונים, מחשבות והגיגים בנוגע לאוכל חלבי, אך יש לשמור על כמה כללים בסיסיים:נא הקפידו לשרשר הודעותיכם.יש לשמור על שפה נאותה, כל הודעה הכוללת קללות, ניבולי פה או אאוטינג למיניהם, תימחק.הפורום הוא בחסות "מחלבות גד" ואנו ניעזר בהם מפעם לפעם בשאלות, מתכונים ועוד דברים מיוחדים.
הוספת הודעה

צרף
תמונה וידיאו קובץ
קבצים המצורפים להודעה

x
הודעה מהנהלת הפורום
המשך >>

סיר פלא היכן אפשר לקנות?
25/08/2015 | 10:35
2
87
בחנויות כלי בית ובשווקים
25/08/2015 | 12:33
35
אני חושבת שראיתי בשווקים בזול יותר, תבדקי
25/08/2015 | 18:05
29
כשרות גבינות קשות בחוות Irene Hoove בהולנד
18/08/2015 | 20:30
1
99
האם הגבינות הקשות הנמכרות בחווה מתאימות למאכל לשומרי כשרות מבחינת הרכיבים? כמו כן, מנ נמשמעות של הוספת אנזימים לגבינה?
תודה
כשרות?
22/08/2015 | 16:11
63
איך אפשר לדעת מכאן האם יצרן בחו"ל הוא בעל תעודת כשרות או לא?
אנזימים? לא, אנזים, סוג אחד בלבד בכל גבינה. זהו המרכיב שגורם להתמצקות החלב בנוסף לכמה תנאים נוספים. את האנזים מפיקים בד"כ מקיבה של עגלים ולכן הגבינה נחשבת ללא כשרה.
קיים אנזים צמחי על בסיס פיטרייתי שרק הוא בשימוש בארץ והוא כשר. זהו אנזים שבשימוש גם בחו"ל כיוון שרק שם הוא מיוצר ומגיע עם תעודת כשרות לארץ.
אני מניח שיש תנאים נוספים שצריכים להתקיים כדי לזכות בכשרות תיקנית.
אתגר קטן לרוטב שמנת
17/08/2015 | 22:47
1
61
היי

התבקשתי להכין משהו לאירוע של חובבי יוגה. התכנון הוא לביבות בטטה, אממה? לביבות בטטה מומלץ להגיש עם רוטב שמנת עירית, ויש קצת בעיה היות שהתזונה היוגית דורשת הימנעות מביצים ומשום, אז המיונז שמעניק חלק נכבד מהטעם לרוטב יוצא מהתמונה, ואי אפשר להיעזר בשום לסיוע...

מה אתם מציעים?  
בבקשה - מיונז טבעוני ללא שום וביצים/לא על החסה לבדה
18/08/2015 | 03:57
65
מיונז טבעוני ללא שום וביצים/מהבלוג לא על החסה לבדה

http://tivonim-blog.co.il/%D7%9E%D7%99%D7%95%D7%A0...

ספרי לנו איך יצא.
 
מולטי קייק או איזי קייק?
14/08/2015 | 11:51
2
554
מתלבטת בין מולטיקייק של חברת אייקייק
לבין איזיקייק של ניופאן.
הבנתי שהם מאד דומים - לשניהם 4 פלטות מתחלפות והספק זהה.
האם מישהו יכול להמליץ או לא להמליץ על אחד המוצרים הנ"ל?
 
מעדיפה מולטי קייק
21/08/2015 | 17:15
1
93
מולטי קייק הכי יקר
03/09/2015 | 14:14
125
איזי קייק היה מבצע בישראכרט ולא הספקתי להחליט...ויש בוואלה של יונדאי ב-179.
עדיין עדיף מולטי קייק שיצא כמעט פי שניים(פלטה נוספת לחגים)?
שלום לכולם
11/08/2015 | 12:44
6
145
אווו כמה זמן שלא ביקרתי כאן

מחפשת מתכון מומלץ לפשטידת תפוחי אדמה ואפונה

תודה רבה!
וגם לפשטידת גזר תודה!
11/08/2015 | 12:45
1
57
בבקשה - מתכון לפשטידת גזר ושום
12/08/2015 | 08:44
137
לא מצאתי במאמרים חוץ מה"מעקודה" מתכון לפשטידת גזר, אז חיפשתי לך מתכון אחר. המתכון שמצאתי מצא חן בעיני:

פשטידת גזר ושום

http://www.mesheklevy.co.il/matcon046.htm

בהצלחה.
 
אמת - מזמן לא ראיתי הודעה שלך....
11/08/2015 | 19:02
1
73
ברוכה  החוזרת.
מתכון משלי - ממש אין לי.
אבל חיפוש בגוגל מעלה הרבה תוצאות של פשטידת מחמאר או מעקוד.
נסי את המתכון שבקישור:
בהצלחה!
רעיה
תודה רעיה - זה בדיוק המתכון שרציתי להביא
12/08/2015 | 08:29
30
בוקר אור זהבית - ברוכה השבה
12/08/2015 | 08:32
1
33
מכיוון שרעיה כבר הקלה עלי והביאה פשטידת "מחאמר", אחפש לך מתכון לפשטידת גזר.

כייף לראות אותך כאן.
תודה לכן!!
13/08/2015 | 17:14
33
בסוף מצאתי 2 מתכונים שיצאו מעולה!!
אתן נהדרות!
עוגות לחגיגת ברית מילה בבוקר
12/08/2015 | 06:42
3
113
בוקר טוב .אשמח לקבל את המלצתכם איזה עוגות וקינוחים מתאים לבוקר למזנון חלבי.
תודה ויום נפלא
בוקר טוב יהודית - למזנון חלבי הייתי
12/08/2015 | 08:24
2
128
שמה עוגות בחושות: שוקולד, שיש, תפוזים, או פירות. אפשר לשים גם מאפינס ועוגיות.
יש במאמרי הפורים המון מתכונים. את מוזמנת לסייר שם. 
עוגות
12/08/2015 | 18:31
1
96
תודה לכם תבורכו 
ערב טוב 
העונג כולו שלי
13/08/2015 | 05:48
21
פחזניות- זקוקה לעצה/ עזרה...
10/08/2015 | 16:59
3
69
זאת כבר הפעם הרביעית שאני מנסה לכתוב הודעה.
יש כנראה בעיה במערכת.
אי אפשר לכתוב הודעה...
 
ולענייני- בפעם הראשונה שהכנתי פחזניות- יצא מצויין.
לא ברור לי איך אבל יצא בדיוק. מוצלח.
 
מאז ניסיתי כבר פעמיים- ויצא אסון. לא ברור לי איפה הטעות. אני עושה הכל לפי ההוראות. מוסיפה את הביצים לאט- ולא הכל.
עושה את מבחן האצבעות לראות שאפשר לזלף. הכל נראה טוב.
ואז כשאני מזלפת, מסתבר שזה נוזלי מדיי- ותוך זמן מה (לא מיד) הכל משתטח לפנקייק.
מה אני עושה לא נכון?
אי אפשר להוסיף לתערובת הביצים עוד קמח. נכון?
ממש ייאוש...
הצילו!
לא ראיתי את המתכון שלך ולכן לא יכולה להצביע
10/08/2015 | 18:07
2
44
על טעות.

מצרפת לך בזה מתכון שנראה קלי-קלות, עם הכנה מהירה ותוצאה יפהפיה:

http://beygale.co.il/2015/05/06/%D7%A4%D7%97%D7%96...

בהצלחה
תודה. אנסה את המתכון...
10/08/2015 | 18:40
1
32
אין לי מיקסר גדול.
אם אני צריכה להקציף אני משתמשת במיקסר ידני.
נראה לך שאפשר להשתמש במקצף כדי לאחד את התערובת עם תוספת של כל ביצה?
אסתוש - גם אני משתמשת במיקסר חשמלי ידני
12/08/2015 | 08:51
28
יש לי מיקסר גדול (קערה 7 ליטר), אבל משתמשת בו רק להכנת בצקי שמרים.

הסדר של ההכנה, כמו הוספת ביצה אחת בכל פעם עד שהיא נטמעת בתערובת, הוא אותו סדר כמו במיקסר גדול.

בהצלחה
שאלה:קטניות מלפני 5 שנים אפשר לשמור או לזרוק?
10/08/2015 | 21:51
1
39
מצאתי קטניות:עדשים ושעויעת מלפני 5 שנים.חלק באריזה סגורה חלק בשקיות.לשמור או לזרוק
אני הייתי זורקת. בכל מקרה אם תחליטי לבשל
12/08/2015 | 08:48
56
תצטרכי לברור אותם בקפדנות (שלא יהיו חרקים) וגם הבישול יהיה ארוך יותר משום שהם יהיו קשים הרבה יותר.
מוזלי בכוסות אישיות
09/08/2015 | 20:17
3
74
שלום מעוניינת להכין למסיבת ברית מילה שתתקיים בבוקר מוזלי עם פירות.האם ניתן להכין מראש?
אשמח להמלצתכם
 
תודה וערב טוב
במידה ורוצים להוסיף פירות טריים צריך לעשות זאת
10/08/2015 | 18:11
2
55
סמוך להגשה, אחרת הנוזלים של הפירות יפגמו בפריכות של האגוזים והדגנים.

בהצלחה
מוזלי בכוס
12/08/2015 | 06:40
1
49
בוקר טוב תודה לך על התשובה .נראה לי שאכין בפעם אחרת .
 
העונג כולו שלי
12/08/2015 | 08:25
15
אוהב לבשל ולדבר על אוכל?
11/08/2015 | 15:44
38
אנחנו פותחים קבוצה של טועמים מומחים, גילאי 30+, פנויים בבוקר אחת לחודש, תשלום ראוי!
אם זה מעניין אותך- שלח הודעה למייל: Stlevi08@gmail.com.

דרושים מועמדים המעוניינים להשתתף בטעימת מזון מקצועית
09/08/2015 | 13:45
44
דרושים מועמדים המעוניינים להשתתף בטעימת מזון מקצועית על בסיס קבוע.

דרישות:
* היכרות רחבה וידע בעולם המזון, וורבליות ונכונות לטעום מגוון רחב של מזונות.
* בעלי זמן פנוי - למשל עובדים במשרה חלקית או משמרות, עקרות בית, הורים לילדים קטנים הפנויים בבקרים.
* גילאי 30+.
* מגורים באזור רמת גן.
* התחייבות לזמינות במשך כחצי שנה לפחות.

למתאימים תינתן הכשרה מקצועית.
המפגשים יתקיימו בתיאום מראש, בד"כ בשעות הבוקר, לכשעתיים כאחת לחודש.

במידה ואת/ה מעוניין/ת לקבל פרטים נוספים אנא שלח את פרטיך האישיים (מייל ומספר טלפון נייד) למייל: Stlevi08@gmail.com וניצור עימך קשר.
מתכון ♡♡SMOOTHIE BOWL♡♡
07/08/2015 | 15:04
346

אם עדיין לא נחשפתם לטרנד הצבעוני והיפה הזה, שמשלב את שני הדברים שאני הכי אוהבת לאכול לארוחת בוקר – שייק פירות {סמודי} וגרנולה, כדאי לכם מאוד להקליק על הלינק!!
 
וגם + למה כדאי לאכול פירות לארוחת הבוקר 
 
 
קרמל
05/08/2015 | 19:35
36
לא מצליח
איך מכינים מלפפונים חמוצים במלח?
02/08/2015 | 12:55
5
58
מלפפונים במלח
04/08/2015 | 20:46
3
75
בוחרים מלפפונים הכי קטנים שאפשר, מסדרים בצנצנות מעוקרות (פשוט טובלים את הצנצנות והמכסים במים רותחים)
מוסיפים על כל שתי כוסות מים 1 כף מלח ו-50 מ"ל חומץ הדרים 
סוגרים היטב ומאכסנים במקרר

בהצלחה,
אני לא מצאתי בשום מקום חומץ הדרים...
08/08/2015 | 13:25
2
42
נירה, אולי את יודעת איפה יש? יש רק חומץ תפוחים או חומץ סינטטי....
ובמלא מתכונים מופיע חומץ הדרים.
יש בכל סופר - ועוד דבר, תוסיפי
08/08/2015 | 19:14
1
59
למתכון שיני שום קלופות (כמה שאת אוהבת)
לא. אין בכל סופר....
09/08/2015 | 19:40
23
מלפפונים
09/08/2015 | 09:41
41
אפשר גם עם חומץ רגיל,  ואם אין אז לא חובה
|*|הפורומים מתחדשים|!|
( לעמוד שלי בתפוז )
30/07/2015 | 15:47
39
גולשות וגולשים יקרים,
תפוז עובר תהליך התחדשות של שיפור חוויית המשתמש באתר.
אנו גאים ושמחים לבשר כי ביום שלישי הקרוב 4.8, החל משעות הצהריים אנו צפויים לעלות עם מערכת פורומים חדשה.
למעשה, הפיתוח נמצא בשלביו הסופיים ואנו עמלים כעת על בדיקות מקדימות.

לאחר ההשקה נמשיך לייצר שיפור מתמיד של האתר וגרסת הפורומים, כאשר אנו נשמח להמשיך ולקבל מכם פידבקים בשוטף בפורום משוב, מסרים אישים ומיילים.
ברצוננו לעדכן כי אנו עובדים בימים אלו גם על גרסה חדשה לאתר המותאם בסלולר ולבלוגים.

בין החידושים שצפויים לעלות ביום שלישי:
- מראה חדיש ועדכני
- אפשרות לכתוב הודעות בצורה מהירה יותר
- אפשרות לעקוב אחרי פורומים אהובים
- אייקונים חדשים ומשודרגים
- ממשק עבודה נוח ויעיל
ועוד...


שימו |לב| במערכת החדשה שצפויה לעלות ביום שלישי החתימות יוסרו באופן גורף עד לעליית מערכת חתימה משודרגת יותר (עליה עובדים בימים אלה).
לידיעתכם, במידה ותרצו לשמור את מה שכתוב בחתימה שלכם, אתם מוזמנים לעשות זאת עד יום שלישי בבוקר.

סופ"ש נעים |הלוואי|
צוות תפוז
מה הגבינה האהובה עליכם?
28/07/2015 | 17:53
5
82
מעניין אותי איזה גבינות אנשים אחרים ממש אוהבים, לי באופן אישי יש אובססיה לגבינות כבר שנים.
יהיה מעניין!
שאלה קשה...
01/08/2015 | 15:55
2
75
מהצהובות:
 
פרימה בלפרדו
 
אולד אמסטרדם
 
גאודה
 
ואיזו גבינה מהולנד שיש בה כמהין...
 
 
 
אני מאוד אוהבת גם חלומי ומוצרלה מטוגנות בפפרורי לחם.
 
 
 
גבינת שמנת צרפתית בטעם שום שמיר, ברח לי השם... מתחיל באות ב'.
 
היא נמכרת ברוב הסופרים.
 
 
 
גבית וחולה- גבינה מותכת למריחה שכבר לא ראיתי הרבה זמן.
 
 
 
הגבינה החדשה דל גד- גבינת שמנת 30% ממש טעימה!!
הגבינה ששכחת איך קוראים לה - בורסן
01/08/2015 | 20:38
1
80
בורסן אני דווקא מעדיפה עם עירית.
גבינות צהובות אני לא אוכלת.
לבנות וחצי קשות- לבאנה מיוגורט כבשים,פטינה, בולגרית וצפתית. 
נכון!!!!
01/08/2015 | 21:11
41
גם  עם העירית גם טובה.
פשוט קוטג'!
02/08/2015 | 12:54
33
אין על גבינות!
25/08/2015 | 18:08
17
האהובה עליי ביותר - מוצרלה, אין כמו בייבי מוצרלה, יכולה לאכול אותה שעות
 
וגם גאודה כמובן שהיא מעולה
עוגיות
27/07/2015 | 14:44
1
85
ברצוני להכין עוגיות טחינה ואין לי מתכון האם יש לכם מתכון?
עוגיות טחינה ושקדים (בטעם חלבה)/חלבה של בני סיידא
27/07/2015 | 15:39
122

עוגיות טחינה ושקדים (בטעם חלבה)/חלבה של בני סיידא, מוסף "שף" של "לאשה"
 
החומרים מספיקים ל-40 עוגיות:
350 גר' קמח תופח 
1 כוס סוכר 
1 כוס טחינה גולמית 
200 גר' מרגרינה בטעם חמאה או חמאה, רכה
2 שקיות סוכר וניל 
 לעיטור:
100 גרם שקדים חצויים מולבנים

הכנה:
- מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות צלזיוס) ומרפדים שתי תבניות של התנור בנייר אפייה.
- שמים בקערה את הקמח, הסוכר, הטחינה, המרגרינה או החמאה וסוכר הווניל ולשים לבצק חלק ואחיד. מחלקים את הבצק ל 40 כדורים שווים.
- משטחים מעט כל כדור ומניחים את בתבניות במרווח של 5 ס"מ זה מזה.  נועצים בכל עוגיה חצי שקד.
- אופים 15-20 דקות, עד שהעוגיות זהובות קצת, אך עדיין בהירות.
- מוציאים מהתנור, מצננים 10 דקות ומעבירים לקופסה סגורה.

בהצלחה,
 
שאלה
26/07/2015 | 12:45
73
מה זה חוץ מכוהל ??? זה מסוכן ?
מרירות בפה
26/07/2015 | 12:24
116
בפברואר השנה חליתי בדלקת ריאות קשה ואושפזתי כ-חודשיים, מאז, הפה שלי מר וכל דבר שבא לפי, נושא גם טעם מר. כך שאני לא נהנית מאוכל ואפילו מים שאני שותה כאילו אני שותה תרופה, חיי נפגמו והדבר מפריע לי מאד, כי למרות שאני מרגישה תחושת רעב,האוכל שבא בקרבי לא נעים לי ואני אוכלת רק כדי להשביע את תיאבוני , אני הייתי מוותרת על אוכל אילמלא תחושת הרעב שמציקה לי כי  כל דבר שבא בפי לא טעים לי לצערי. מה עושים?
שלום לכם , שאלה....
24/07/2015 | 12:30
5
126
האם מישהי מכירה את מאפה הגלילה עם גבינת פרומעז של פירגה ?  אשמח לשמוע המלצות או דיס למי שהכינה , האם מומלץ? האם כדאי להשקיע בגבינת פרומעז?
תודה מראש
אני הכנתי גלילות עם פרומעז של פירגה ויצאו מעולה !
24/07/2015 | 14:10
1
118
 
וזאת מכיוון שהם מוסברים באופן מדוייק,וקלים להכנה.
תודה לך שרון ויש לי שאלה ...
24/07/2015 | 15:56
92
את השומשום מגלגלים עם הבצק או מפזרים מעל ?
ניסיתי לשאול אותה באתר שלה אך טרם ענתה לי.תודה
תשובה לשאלתך,את השומשום ללוש בתוך הבצק עם כול יתר החומרים .
24/07/2015 | 16:06
1
77
לערבב לבצק, קמח ,חמאה, שומשום ,ואת כול שאר החומרים.
הרבה תודה שרון , בינתיים גם פירגה ענתה
24/07/2015 | 16:11
82
המתכון מעולה....
24/07/2015 | 19:31
94
אני חוצה גליל פרומעז ל-2 ושמה חצי בכל מנת מאפה.
 
חם בפורומים של תפוז
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
הודעות נבחרות
פורום תזונה ודיאטה
בואו לקבל ייעוץ והכוונה
יבוא 4 U
חברת יבוא 4 U
דיאטת איזון און ליין
איזון בליווי מלי תבור
מקרא סימנים
בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ