לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן

פורום אוכל חלבי

ברוכים הבאים לפורום אוכל חלבי!זה המקום שלכם, אוהבי החלב ומוצריו.אלה שמזילים ריר למראה (או יותר נכון - לריחה) של גבינה איכותית, אלה שמתמלאים באושר כאשר הם טועמים גבינה חדשה ושנהנים לאכול אוכל חלבי על כל סוגיו וצורותיו.יש פה מקום להכל, מגבינה לבנה 5% דרך עוגת גבינה מפוארת וכלה בגבינות היוקרתיות ביותר.הפורום הזה הוא שלכם ובשבילכם לכל מה שתרצו. תרגישו חופשי להעלות מתכונים, מחשבות והגיגים בנוגע לאוכל חלבי, אך יש לשמור על כמה כללים בסיסיים:נא הקפידו לשרשר הודעותיכם.יש לשמור על שפה נאותה, כל הודעה הכוללת קללות, ניבולי פה או אאוטינג למיניהם, תימחק.הפורום הוא בחסות "מחלבות גד" ואנו ניעזר בהם מפעם לפעם בשאלות, מתכונים ועוד דברים מיוחדים.

הנהלת הפורום:

אודות הפורום אוכל חלבי

ברוכים הבאים לפורום אוכל חלבי!זה המקום שלכם, אוהבי החלב ומוצריו.אלה שמזילים ריר למראה (או יותר נכון - לריחה) של גבינה איכותית, אלה שמתמלאים באושר כאשר הם טועמים גבינה חדשה ושנהנים לאכול אוכל חלבי על כל סוגיו וצורותיו.יש פה מקום להכל, מגבינה לבנה 5% דרך עוגת גבינה מפוארת וכלה בגבינות היוקרתיות ביותר.הפורום הזה הוא שלכם ובשבילכם לכל מה שתרצו. תרגישו חופשי להעלות מתכונים, מחשבות והגיגים בנוגע לאוכל חלבי, אך יש לשמור על כמה כללים בסיסיים:נא הקפידו לשרשר הודעותיכם.יש לשמור על שפה נאותה, כל הודעה הכוללת קללות, ניבולי פה או אאוטינג למיניהם, תימחק.הפורום הוא בחסות "מחלבות גד" ואנו ניעזר בהם מפעם לפעם בשאלות, מתכונים ועוד דברים מיוחדים.
הוספת הודעה

צרף
תמונה וידיאו קובץ
קבצים המצורפים להודעה

x
הודעה מהנהלת הפורום
המשך >>

לצפיה ב-'עוגת גבינה לפסח'
עוגת גבינה לפסח
11/04/2016 | 12:02
3
88
שלום .אשמח לעזרתכן צריכה להכין עוגת גבינה ללא קרם .בתבנית מלבנית חד פעמי .

תודה וחג שמח לכולם

לצפיה ב-'עוגת גבינה נהדרת לפסח ולכל השנה/אילנית12'
עוגת גבינה נהדרת לפסח ולכל השנה/אילנית12
11/04/2016 | 15:52
2
122
בעוגה אין קמח. יש קורנפלור ופודינג אינסטנט, כך שהיא טובה לפסח ולכל השנה.

העוגה פשוט נהדרת. רבים מחברי הפורום הכינו אותה, וביניהם גם אני - אצלי היא נטרפה (מאחורי גבי) בעודה בתבנית כך שלא הספקתי לצלם. חמה.

הנה הקישור:

עוגת גבינה/אילנית12

http://www.tapuz.co.il/forums/articles/article/771...

תיהני,

נירה
 
לצפיה ב-'עוגת גבינה'
עוגת גבינה
11/04/2016 | 16:02
1
59
תודה לך על התשובה המהירה.האם ניתן להכין בתבנית חד פעמית בינונית ?
לצפיה ב-'כן, בהחלט ניתן להכין בתבנית חד-פעמית. בהצלחה!'
כן, בהחלט ניתן להכין בתבנית חד-פעמית. בהצלחה!
11/04/2016 | 19:41
15
לצפיה ב-'התייעצות בקשר לקרם שמנת '
התייעצות בקשר לקרם שמנת
08/04/2016 | 13:41
4
40
העוגה - בחושה לימון
האם ניתן להכין קרם כזה: גנאש משמנת אחת ושוקולד לבן אחד, לקרר, להקציף עם כוס חלב וחבילה פודינג?
או שהשוקולד מיותר ורק
שמנת אחת, כוס חלב, פודינג?
תודה שבת שלום.
לצפיה ב-'סליחה, העוגה מצופה בתותים.'
סליחה, העוגה מצופה בתותים.
08/04/2016 | 13:41
8
לצפיה ב-'אם רוצים להכין גנאש משוקולד לבן היחס הוא'
אם רוצים להכין גנאש משוקולד לבן היחס הוא
08/04/2016 | 14:11
2
41
2 שוקולד לבן לשמנת אחת.
אם מכינים מפודינג וניל, אין צורך להוסיף גם שוקולד לבן. אם רוצים שהקצפת תהיה יציבה מכינים משמנת אחת, 1/2 כוס חלב ופודינג וניל אחד.

בהצלחה,

נירה
לצפיה ב-'תודה אכן כך נהגתי ויצא מצוין (ללא שוקולד)'
תודה אכן כך נהגתי ויצא מצוין (ללא שוקולד)
09/04/2016 | 16:46
1
7
לצפיה ב-''
09/04/2016 | 17:33
1
לצפיה ב-'עוגיות שוקלד לפסח'
עוגיות שוקלד לפסח
08/04/2016 | 07:08
1
153
*מתכון ברביעי* מכין את עצמו ואותכם לחג הפסח הקרב ובא עם עוגיות מתפוצצות, עתירות בשוקולד וכשרות לפסח. מתחילים באחת, ולא יודעים בכמה מסיימים...
מצרכים ל- 60 עוגיות:
350 גרם שוקולד מריר
50 גרם חמאה
3 ביצים
100 גרם סוכר
גרידה מתפוז אחד
50 גרם אבקת שקדים
50 גרם קמח תפו"א
1 כפית אבקת אפיה
100 גרם קוקוס
200 גרם סוכר
200 גרם אבקת סוכר
אופן ההכנה:
1. ממיסים שוקולד וחמאה ומערבבים לקבלת תערובת אחידה. מצננים מעט
2. בינתיים, מקציפים ביצים וסוכר לתערובת בהירה. מוסיפים את גרידת התפוז.
3. מוסיפים את השוקולד המומס.
4. מוסיפים את הקמח תפו"א ואבקת השקדים בהדרגה ביחד עם הקוקוס.
5. לאחר קירור המסה, מזלפים בלונים קטנים בקוטר 3 ס"מ או יוצרים כדורים קטנים באמצעות כפית.
6. מניחים על מגש ומקפיאים למשך כשעתיים.
7. מוציאים מהקפאה ומצפים את הבלונים בסוכר רגיל, ואח"כ מגלגלים אותם באבקת סוכר.
8. מסדרים על מגש עם רווחים ביניהם.
9. אופים בתנור שחומם מראש על 190 מעלות למשך 5-6 דקות עד שהעוגיה נסדקת.
10. מחממים תנור ל 190 מעלות
11. אופים 5-6 דקות ב 190 מעלות עד שהעוגיה נסדקת.
קייטרינג חלבי - שלל מתכונים לפסח לקינוחים
לצפיה ב-'תודה על המתכון - להבא, כשאת רוצה'
תודה על המתכון - להבא, כשאת רוצה
11/04/2016 | 15:55
47
לפרסם קונדיטוריה, או אתרים מחוץ ל, בבקשה פני להנהלת הפורומים (פרסומות בתפוז הן בתשלום).

כל טוב,

נירה
לצפיה ב-'אירוח ליום העצמאות,חלבי.'
אירוח ליום העצמאות,חלבי.
05/04/2016 | 01:34
1
123
נירה יקרה שלום רב,
ובכן ביום הצמאות הקרוב,אנחנו מארחים,בין 50-60 איש,
איך אני עורכת רשימה,וכותבת מה או איזה סלט להביא,פשטידה,
האם אפשר לבקש מימך עזרה בתיכנון,כמו 5 פשטידות מספיק ל-50-60 אנשים,בצקים ממולאים,כגון בצק שקם,עוגות יש אחראית אחרת.
אודה לך מקרב לב על העזרה.
לצפיה ב-'בוקר אור מישמיש - מה שלומך?'
בוקר אור מישמיש - מה שלומך?
05/04/2016 | 04:34
101
1. פשטידות: אם אנשים נוספים יביאו פשטידות 5 פשטידות שלך יספיקו, ואם לא, תכיני לפחות עוד שתיים. באירועים כאלה אנשים אוכלים הרבה. את יכולה לגוון בטעמים - פשטידת תרד, עגבניות מיובשות ופלפל קלוי, ועוד.
2. בצקים ממולאים: את יכולה להכין בורקס, בורקיטס, לחמניות גבינה (בואיקוס), ובמאמרים יש מתכונים נהדרים של פירגה לקניש, ובצק פריך ממולא בגבינת פרומעז. מבצק שמנת אפשר להכין עוגיות קצף (פודינג וניל וקצף ביצים), מלית תמרים, או שוקולד. 
אם תרצי מתכונים, אשמח להביאם.

נירה
לצפיה ב-'אבקת ביצים למכירה'
אבקת ביצים למכירה
02/04/2016 | 12:30
89
שלום לכולם. המפעל היחידי בישראל שמייצר אבקות ביצים - צ׳אם 2000 ( כשר ).ניתן להכנס לחנות www.cham2000.com שם ניתן לרכוש אבקת ביצים באריזות קטנות .
 052-3264079
 
 
 
 
לצפיה ב-'מחפש המלצה לסכין לחיתוך לחם (אפייה ביתית)'
מחפש המלצה לסכין לחיתוך לחם (אפייה ביתית)
02/04/2016 | 11:53
14
שלום רב,
 
התחלתי לאפות לחמים בבית - ועם הסכינים שיש ברשותי אני לא מצליח לפרוס אותם כמו שצריך.
לכן אשמח להמלצה לסכין חיתוך לחם.

לאחר חיפוש קצרצר באינטרנט ובפורום בפרט, ראיתי שהמון מפנים לאתר של "לובלינסקי".
נכנסתי לאתר, לקטגוריית "סכיני מטבח מקצועיים - סכיני לחם", ויש פה מגוון רחב של סכינים: http://http://www.lublinsky.co.il/category.asp?catcode=174&AdCat=174

אשמח על המלצה לסכין ספציפית, עד 300 שקלים.

תודה רבה מראש 
נ.ב
כמובן שאפשר על המלצה על סכין שהיא לא מלובלינסקי.
לצפיה ב-'התיעצות'
התיעצות
30/03/2016 | 15:40
3
81
בסוף השבוע הקרוב אני מארגנת לעצמי (בת 29) יום הולדת בפארק הירקון למשפחה (בערך 10 אנשים).

חשבתי בכיוון של ארוחת בוקר פיקניק כזאת..

הרעיון המקורי היה להביא סלטים (ביצים, אבוקדו ותירס) , מגש גבינות, מגש ירקות, מגש חמוצים ולהזמין ממתוקה מיני מאפה , לחמניות בריוש ועוד מיני קיש, נוסיף לזה עוגה וסלט פירות.

היום חשבתי אולי לעשות את זה בסגנון של בייגלה בהרכבה עצמית כלומר להשאיר את הסלטים והמגשים (אולי רק למקד יותר) ולהוסיף עוד משהו ולהביא לחמניות ביגלה טריות מה דעתכם על הרעיון? ואיך טל בייגל מבחינת ביגלה אם אני מביאה משם בשבת בבוקר טריים? אשמח להצעות ורעיונות.
לצפיה ב-'בוקר אור הילה - תפריט מעולה. חסרים לי '
בוקר אור הילה - תפריט מעולה. חסרים לי
31/03/2016 | 09:19
2
62
בתפריט משקאות. אפשר להביא: מים מינרלים, תרמוס עם קפה-תה (בשביל העוגה).

הרעיון של הבייגלה מצויין, אם יש איפוא להשיג בייגלה טריים בשבת, ואם לא, אפשר ביום שישי לקנות כ-20-10 מיני בגט (כשיוצאים לטבע יש תיאבון) ולאכסן בפריזר עד שבת. עד שתגיעו לפארק הם יפשירו.

תעשי חיים גם בשבילנו ובהצלחה,

נירה
לצפיה ב-'ככה'
ככה
31/03/2016 | 20:41
1
33
שתיה אני מביאה מיצים (תפוזים, לימונדה) וקפה מוקה ושוקו.
לגבי בייגלה יש בטל בייגל בשבת טרי
לצפיה ב-'נפלא. - תעשו חיים'
נפלא. - תעשו חיים
01/04/2016 | 02:06
10
לצפיה ב-'שלום לכם , שאלה בענין עוגת תפוזים....'
שלום לכם , שאלה בענין עוגת תפוזים....
26/03/2016 | 11:46
1
79
במתכון רשוןם בין המרכיבים כוס סולת . כוס קמח , האם אפשר להוסיף בסולת ע"ח הקמח ?  או שזה יפגע במרקם ?
תודה
לצפיה ב-'כמובן שזה יפגע במרקם - העוגה תהיה כבדה יותר'
כמובן שזה יפגע במרקם - העוגה תהיה כבדה יותר
26/03/2016 | 20:02
41
יש מתכונים שברכיבים יש יותר סולת ומתכונים שבהם היחס שווה. מתכון עם כוס קמח וכוס סולת מניב עוגה קלילה יותר.

שבוע טוב,

נירה
לצפיה ב-'תודה.'
תודה.
23/03/2016 | 14:12
1
17
לצפיה ב-'בבקשה'
בבקשה
23/03/2016 | 14:58
9
לצפיה ב-'שוקולד גודייבה'
שוקולד גודייבה
23/03/2016 | 07:02
1
78
היכן מוצאים שוקולד גודייבה באזור תל אביב ???








לצפיה ב-'בוקר טוב - מכיוון ש"גודייבה" היא שוקולד מעולה'
בוקר טוב - מכיוון ש"גודייבה" היא שוקולד מעולה
23/03/2016 | 09:40
91
ערכתי חיפוש מקיף, הפכתי כל אבן וניערתי אבק בגוגל, וכך מצאתי שאפשר למצוא אותו בשוקולטריות המעולות שיש ברחוב אבן גבירול בתל אביב. 
בנוסף גיליתי שהוא משווק גם ברשת חנויות הפרחים ZER4U, וכן ניתן להזמין אותם דרך האתר של גודייבה בכתובת:

http://www.godiva.com/on/demandware.store/Sites-Go...

אם תצליח בחיפוש, צלם לנו דוגמיות ושים כאן בפורום (ששוקולד וירטואלי לא משמין כבר אמרנו?

פורים שמח ומבדח ובהצלחה,

נירה
 
לצפיה ב-'"משנכנס אדר מרבין בשמחה..." - מתכונים לחג'
"משנכנס אדר מרבין בשמחה..." - מתכונים לחג
20/03/2016 | 11:00
94

מתכוני פורים ממאמרי הפורום

http://www.tapuz.co.il/forums/articles/subcategory...

שרשור מתכוני פורים 2015

http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/771/17795656...

מתכוני פורים 2009

http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/771/12735927...


פורים שמח ומבדח לדיירי הפורום וסמוייו,

נירה
לצפיה ב-'חלבי'
חלבי
21/03/2016 | 08:56
1
42
הפורום הזה הוסיף לי הרבה
לצפיה ב-'שמחה לשמוע - פורים שמח ומבדח'
שמחה לשמוע - פורים שמח ומבדח
23/03/2016 | 17:44
4
לצפיה ב-' נפתח פורום שי חי '
נפתח פורום שי חי
( לעמוד שלי בתפוז )
15/03/2016 | 16:23
23
פחות מחודש אחרי שהחלה העונה הנוכחית של "האח הגדול" של זכיינית ערוץ 2 קשת, היה ברור כי מדובר בדמות ריאליטי שלא ראינו כמוה.
כשיצא בסופ"ש האחרון מבית האח הגדול העניין במתמודד השנוי במחלוקת הלך וגדל הרבה יותר מאשר בתוכנית עצמה.
 
אנחנו מזמינים אתכם להתעדכן במתמודד האהוב עכשיו בפורום שי חי:
http://www.tapuz.co.il/forums/forumpage/2563

ביקשתם - קיבלתם!
לצפיה ב-'מחפש המלצה לערכת סושי טובה ואיכותית'
מחפש המלצה לערכת סושי טובה ואיכותית
12/03/2016 | 13:24
15

שלום רב,

מחפש לרכוש ערכה להכנת סושי איכותית וטובה. התקציב הוא גדול, אני מוכן להשקיע הרבה וכמה שצריך. זוהי מתנה עבור בת זוגתי.

אשמח להמלצות אישיות מניסיונכם האישי: לאחר שיטוט באינטרנט מצאתי כמה אתרים שמוכרים ערכות סושי, אך אינני יודע מה טיבן, ולכן אין יותר טוב מהמלצה אישית.

אשמח לקישורים לאתרים שמוכרים את הנ"ל. 
כולל אתרים מחו"ל - אין שום בעיה להזמין מחו"ל.

תודה רבה מראש
 
לצפיה ב-'ישרשור שנמחק...'
ישרשור שנמחק...
05/03/2016 | 15:38
65
שלום,
 
לפני כמה ימים ]ירסמה פה מישהי על חנות שזרקה לה את המטרייה.
הגבתי לה וראיתי שהיא הגיבה לי אך אני לא מוצאת את השירשור ולא מצליחה להיכנס לתגובה שלה.
 
האם השירשור נמחק?
אם כן, אשמח לשמוע מדוע (פה או במסר).
לצפיה ב-'מתחילים לחשוב על פורים? משלוחי מנות? סעודה? רעיונות נהדרים '
מתחילים לחשוב על פורים? משלוחי מנות? סעודה? רעיונות נהדרים
04/03/2016 | 11:34
61
לצפיה ב-'בצק לפיצה!!'
בצק לפיצה!!
01/03/2016 | 11:01
8
102
שלום למומחים :)
מנסה להגיע לבצק המושלם ללא התפחה שיוצא עבה באופן יחסי וטעים. כמו כן - מה עושה חירור הבצק והאם הכרחי?
לחילופין - אפשר גם בצק עם התפחה אך שאפשר לשמור אותו במקרר/מקפיא.
תודה לכולם!!
לצפיה ב-'הבצק האולטימטיבי'
הבצק האולטימטיבי
01/03/2016 | 20:13
4
154

יש להכין את הפיצה מ:
 
600 גרם קמח רב תכליתי (ולא קמח לחם, שהוא "חזק" מדי ויניב תוצאות לא מספיק טובות)
12 גרם מלח
4 גרם שמרים יבשים
425 גרם מים
 
מערבבים את כל החומר ולשים היטב לקבלת בצק. נותנים לו לעמוד בטמפרטורת החדר למשך חצי שעה ואז מעבירים ללילה למקרר. השהייה במקרר חשובה מאד ומפתחת טעמים בבצק שלא מתקבלים אחרת. ביום למחרת, מוציאים את הבצק מהמקרר ונותנים לו לעמוד שעתיים בטמפרטורת החדר. מחלקים ל-6 כדורים. אם אינכם משתמשים בכולם, ניתן בשלב זה להקפיא. תנו לכדורים לנוח, מכוסים, שעתיים נוספות.

בינתיים, כשעה לפני האפיה, מניחים אבן שמוט בתחתית התנור ומדליקים אותו על חום מקסימלי. לאחר שכדורי הבצק סיימו לנוח, יש למתוח אותם להיקף ולעובי הרצוי. אין להשתמש במערוך. המתיחה צריכה להתבצע מהמרכז החוצה, כך ששולי הבצק יהיו עבים יותר מהמרכז. אני מניח את הבצק על נייר אפייה שעליו פיזרתי סולת, ומותח באמצעות לחיצות מהמרכז החוצה. לאחר מכן אני מניח את הבצק על שני אגרופים וממשיך למתוח.
מפזרים על הבצק את הציפוי הרצוי, ומעבירים באמצעות מרדה לתנור. אופים כ-8 דקות. מוציאים מהתנור, נותנים לנוח כשתי דקות, פורסים, ומגישים.
 
עובי הבצק נקבע ע"י הכמות למנה ועובי המתיחה/הרידוד.
אם המוצרלה תוצרת בית, הרי זה משובח!

 
לצפיה ב-'מה עם תמונה?'
מה עם תמונה?
01/03/2016 | 20:16
1
19
לצפיה ב-'יש סימון שהתמונה צורפה ו...'
יש סימון שהתמונה צורפה ו...
01/03/2016 | 20:18
58
ו...ו...מה יהיה עם התפוז הדפוק הזה?
לצפיה ב-'סוף-סוף תמונה'
סוף-סוף תמונה
02/03/2016 | 10:37
1
154
לצפיה ב-'נראה נפלא - תודה על המתכון והתמונות'
נראה נפלא - תודה על המתכון והתמונות
05/03/2016 | 01:58
23
היפות.
לצפיה ב-'בצק הפיצה שלי -ללא התפחה'
בצק הפיצה שלי -ללא התפחה
04/03/2016 | 11:37
2
79
 
 
אני לא אוהבת הרבה בצק ולכן  מכינה את הבצק הזה, מיד משטחת מעמיסה כל טוב ואופה.
אבל
אפשר לשטח את הבצק, להמתין כחצי שעה, הבצק תופח מעט ואז מעמיסים, ומקבלים פיצה עם בצק עבה יותר
לצפיה ב-'תוכלי, בבקשה, להוסיף גם את המתכון?'
תוכלי, בבקשה, להוסיף גם את המתכון?
05/03/2016 | 02:00
1
28
תודה מראש.
לצפיה ב-''
07/03/2016 | 13:08
33
רכיבים:
 
בצק:
 
250 גר' קמח
1/2 כף שמרים יבשים
1/3 כף סוכר
1/3 כף מלח
2 כפות שמן זית
3/4 כוס מים חמימים
 
רוטב עגבניות:
 
1 קופסת רסק עגבניות
חצי כף בזיליקום יבש
חצי כפית סוכר
חצי כפית מלח
מעט פלפל שחור
מעט אבקת שום
 
200 גר' גבינת מוצרלה מגוררת
לצפיה ב-'עוגיות רויאל אייסינג'
עוגיות רויאל אייסינג
28/02/2016 | 23:47
60
מצאתי מדריך מקסים לעבודה עם רויאל אייסינג. ממש מתחשק לי לנסות. מי מכיר ויכול לתת עוד טיפים?
 
לצפיה ב-'איך מכינים גרניטה פקאן'
איך מכינים גרניטה פקאן
17/02/2016 | 21:57
1
72
לפי מה שקראתי באינטרנט כדי להכין גרניטה פקאן צריך שתי מנות אספרסו.
אם אין לי מכונת אספרסו בבית זה אומר שאני לא יכול להכין גרניטה פקאן?
לצפיה ב-'אפשר להכין אספרסו גם במקינטה, ואם אין מקינטה אפשר להכין'
אפשר להכין אספרסו גם במקינטה, ואם אין מקינטה אפשר להכין
20/02/2016 | 10:37
43
מנס קפה, אבל זה לא יהיה אותו טעם. אפשר להשתמש בנס קפה מגורען, או לסנן קפה שחור בפילטר.

בהצלחה!
לצפיה ב-'פורומים חדשים בתפוז'
פורומים חדשים בתפוז
( לעמוד שלי בתפוז )
17/02/2016 | 14:03
27
 מתעניינת בניתוח להגדלת חזה? רוצה לדעת מהן האופציות שעומדות בפנייך?
בפורום ניתוחי חזה תוכלי לקבל מענה לכל שאלה!
http://www.tapuz.co.il/forums/forumpage/2558
 
 יש לכם שאלות לגבי רכישת נעליים ברשת? מתלבטים לגבי מידה ולא יודעים איך לבחור?
פורום נעליים הוא המקום בשבילכם!
http://www.tapuz.co.il/forums/forumpage/2559
 
 מעצבים את הבית מחדש ויש לכם התלבטויות בנוגע לבחירת הריצוף? מעוניינים לקבל טיפים או רעיונות?
היכנסו עכשיו לפורום שיש ואבן בתפוז!
http://www.tapuz.co.il/forums/forumpage/2554
 
 עומדים להתחתן ויש לכם שאלות לגבי ההתנהלות בחופה? עליכם לבחור רב ואתם מעוניינים לדעת על מה לשים את הדגש?
בפורום רב לחתונה בתפוז תוכלו לקבל את כל התשובות!
http://www.tapuz.co.il/forums/forumpage/2556
 

חם בפורומים של תפוז

בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

הודעות נבחרות

בעלי מקצוע

פורום תזונה ודיאטה
בואו לקבל ייעוץ והכוונה
טבעוני-  ריפוי ותזונה טבעית
טבעוני-ריפוי ותזונה טבעית
Vieweat - מדריך המנות האישי שלי
רוצים לדעת מה יש בצלחת?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ