לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן

פורום אוכל חלבי

ברוכים הבאים לפורום אוכל חלבי!זה המקום שלכם, אוהבי החלב ומוצריו.אלה שמזילים ריר למראה (או יותר נכון - לריחה) של גבינה איכותית, אלה שמתמלאים באושר כאשר הם טועמים גבינה חדשה ושנהנים לאכול אוכל חלבי על כל סוגיו וצורותיו.יש פה מקום להכל, מגבינה לבנה 5% דרך עוגת גבינה מפוארת וכלה בגבינות היוקרתיות ביותר.הפורום הזה הוא שלכם ובשבילכם לכל מה שתרצו. תרגישו חופשי להעלות מתכונים, מחשבות והגיגים בנוגע לאוכל חלבי, אך יש לשמור על כמה כללים בסיסיים:נא הקפידו לשרשר הודעותיכם.יש לשמור על שפה נאותה, כל הודעה הכוללת קללות, ניבולי פה או אאוטינג למיניהם, תימחק.הפורום הוא בחסות "מחלבות גד" ואנו ניעזר בהם מפעם לפעם בשאלות, מתכונים ועוד דברים מיוחדים.

הנהלת הפורום:

אודות הפורום אוכל חלבי

ברוכים הבאים לפורום אוכל חלבי!זה המקום שלכם, אוהבי החלב ומוצריו.אלה שמזילים ריר למראה (או יותר נכון - לריחה) של גבינה איכותית, אלה שמתמלאים באושר כאשר הם טועמים גבינה חדשה ושנהנים לאכול אוכל חלבי על כל סוגיו וצורותיו.יש פה מקום להכל, מגבינה לבנה 5% דרך עוגת גבינה מפוארת וכלה בגבינות היוקרתיות ביותר.הפורום הזה הוא שלכם ובשבילכם לכל מה שתרצו. תרגישו חופשי להעלות מתכונים, מחשבות והגיגים בנוגע לאוכל חלבי, אך יש לשמור על כמה כללים בסיסיים:נא הקפידו לשרשר הודעותיכם.יש לשמור על שפה נאותה, כל הודעה הכוללת קללות, ניבולי פה או אאוטינג למיניהם, תימחק.הפורום הוא בחסות "מחלבות גד" ואנו ניעזר בהם מפעם לפעם בשאלות, מתכונים ועוד דברים מיוחדים.
הוספת הודעה

צרף
תמונה וידיאו קובץ
קבצים המצורפים להודעה

x
הודעה מהנהלת הפורום
המשך >>

לצפיה ב-'בוקר טוב נירל'ה ולחברות הפורום - התייעצות'
בוקר טוב נירל'ה ולחברות הפורום - התייעצות
22/05/2016 | 10:24
2
83
זקוקה לעזרתכן...
נתקלתי במתכון המצורף ומתלבטת למה התכוון המשורר בסעיף 4
 

טבעת תירס ושתי גבינות (עם פטריות)
 
 
המצרכים :
2 כוסות קמח תירס מאיכות טובה
3 כוסות מים רותחים
2 כוסות חלב
50 גרם חמאה
100 גרם גבינת קוטג`
מלח ופלפל בנדיבות
מעט אגוז מוסקט מגורר
200 גרם גבינת "עמק", או "אדמר", או "נהריה", חתוכה לקוביות
150 גרם גבינה צפתית, חתוכה לקוביות
למלית הפטריות
200 גרם פטריות יער (ירדן),מנוגבות במגבת נייר, חתוכות גס מאד
4 כפות שמן זית
מלח ופלפל
אגוז מוסקט
אופן ההכנה:
1.שמים קמח תירס, מים, חלב, חמאה, גבינת קוטג`, מלח ופלפל בסיר גדול ומבשלים 5 דקות תוך בחישה לעיסה אחידה ומעובה
2. מוסיפים אגוז מוסקט וקוביות גבינה, בוחשים היטב במשך דקה, או עד שהגבינות מתרככות, ומסירים מהאש
 3. מכינים תבנית טבעתית, שוטפים את התבנית במים קרים, כדי שהשליפה תהיה קלה
4. מעבירים לתבנית, בה 10 דקות והופכים על הצלחת
5. מקפיצים את הפטריות בשמן הזית במשך דקות ספורות, ומסירים מהאש לפני שיתכווצו. מתבלים במלח, אגוז מוסקט ופלפל גרוס
6. ממלאים את החור בטבעת, ומגישים. את מה שנותר אפשר לחמם במיקרוגל, או לפרוס ולקלות בטוסטר אובן.
 
 
מה דעתכן ?
10 דקות קירור? 10 דקות אפיה?
 
יום טוב
לצפיה ב-'נראה לי קירור'
נראה לי קירור
22/05/2016 | 12:36
1
37
והייתי שמה בתבנית נילון נצמד כדי להקל על השליפה
לצפיה ב-'תודה חנה בוקר טוב'
תודה חנה בוקר טוב
23/05/2016 | 10:43
21
אם כך הטבעת תהיה קרה והפטריות חמות.
אולי כדאי יהיה לחמם מעט יחד לפני ההגשה.
מה דעתך?
לצפיה ב-'שלום לפורום. מדובר בקרם שוקולד. עד עכשיו הוספתי ברנדי'
שלום לפורום. מדובר בקרם שוקולד. עד עכשיו הוספתי ברנדי
19/05/2016 | 00:40
6
38
ועוד כמה דברים כמו רום ווניל. הוא נגמר. האם פינקולדה יכולה להחליף אותו. האם יין אדום יבש?  האם ליקר שזיפים?
או רק ברנדי או קוניאק..
 
המון תודה
 
לצפיה ב-'ועוד שאלה: קניתי קקאו של שופסל (תוצרת רוני רג'ואן ירושלים)'
ועוד שאלה: קניתי קקאו של שופסל (תוצרת רוני רג'ואן ירושלים)
19/05/2016 | 03:47
1
40
האבקה מאוד כהה יחסית לקקאו הקודם (זרקתי את האריזה. כנראה גם של שופרסל). יתכן והקרם יצא מר בגלל הכהות של הקקאו?
לצפיה ב-'אני משתמשת לקרם השוקולד בשוקולד'
אני משתמשת לקרם השוקולד בשוקולד
20/05/2016 | 17:41
37
מריר ובשמנת מתוקה. לא מוסיפה קקאו.
לצפיה ב-'פינה קולדה תוסיף לקרם טעם של קוקוס- אם'
פינה קולדה תוסיף לקרם טעם של קוקוס- אם
20/05/2016 | 17:40
3
31
את אוהבת את הטעם, אז תוסיפי כף-שתיים, ואם לא, אין הכרח להוסיף תוספות.

אפשר גם להכין קרם שוקולד (גנאש) משוקולד ושמנת בלי תוספות. ייצא מצויין. 
לצפיה ב-'תודה נירה וסליחה על העיכוב..(:'
תודה נירה וסליחה על העיכוב..(:
23/05/2016 | 07:22
2
7
לצפיה ב-'בבקשה - אם תהיינה לך שאלות נוספות, אנחנו כאן '
בבקשה - אם תהיינה לך שאלות נוספות, אנחנו כאן
24/05/2016 | 11:27
1
7
לצפיה ב-'תודה רבה '
תודה רבה
25/05/2016 | 09:22
4
לצפיה ב-'קיש/ פשטידה'
קיש/ פשטידה
15/05/2016 | 18:56
3
117
מחפשת מתכון מנצח לפשטידה או קיש שהכנתם.
אני מארחת בסופש ורציתי כמה מתכונים טובים שיפילו את האורחים שלי.
 
 
תודה לכולם :)
לצפיה ב-'כמה מתכונים שאני אוהבת להכין...'
כמה מתכונים שאני אוהבת להכין...
16/05/2016 | 18:58
2
280
1. מאפה מרוקולי או כרובית בקישור, ויש שם עוד כמה מתכונים.
http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/75/174183694/אוכל_ומשקאות/מתכונים
2. קיש גבינות בעיטור פרוסות בטטה. בכל מתכון אני לא נצמדת לכמויות של הגבינות, הביצים וכדומה.
http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/75/110627370/אוכל_ומשקאות/מתכונים
3.קיש גבינות עיזים ורוזמרין של בן עמי. (לא מוסיפה רוזמרין)
4. שטרודל פרומעז של pirge מאפה גבינות סגור שלה ועוד מתכונים שאפשר לדעתי למצוא בחיפוש או באתר שלה. כל המתכונים שלה מעולים.
 
רעיה
 
לצפיה ב-'תודה רבה!! יעדכן איזה פשטידה יצאה מוצלחת ביותר'
תודה רבה!! יעדכן איזה פשטידה יצאה מוצלחת ביותר
17/05/2016 | 09:29
17
לצפיה ב-''
17/05/2016 | 15:37
3
לצפיה ב-'פורומים חדשים בתפוז'
פורומים חדשים בתפוז
( לעמוד שלי בתפוז )
15/05/2016 | 12:13
9
 עונה חדשה של "המירוץ למליון" עולה למסך, והפורום חוזר לפעולה!
אז בואו נצא לסיבוב מסביב לעולם עכשיו בפורום המירוץ למליון!
 
 יש לכם שאלות לגבי תביעות סיעוד נגד חברות הביטוח?
עכשיו בפורום תביעות ביטוח סיעודי תוכלו לקבל מידע מקצועי ומהימן!
 
 חושבים על מעבר לאוסטרליה? יש לכם שאלות בנוגע לתהליך?
היכנסו עכשיו לפורום הגירה לאוסטרליה בתפוז!
לצפיה ב-'יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל '
יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל
11/05/2016 | 08:15
16
לצפיה ב-'בוקר אור חנה'לה - תודה על הקישור, אבל, להבא'
בוקר אור חנה'לה - תודה על הקישור, אבל, להבא
11/05/2016 | 07:31
64
לפחות קינוח אחד עם המתכון בהודעה ואז תוכלי לשים גם קישור לבלוג.

חג שמח לך וליקירייך,

נירה
לצפיה ב-'עזרה בבקשה, איך אומרים "קלף לבצק" באנגלית?'
עזרה בבקשה, איך אומרים "קלף לבצק" באנגלית?
04/05/2016 | 21:41
1
47
עזרה בבקשה, איך אומרים "קלף לבצק" באנגלית? מצורפת תמונה שתבינו על מה אני מדבר...
 
והאם יש לכם המלצה לאחת טובה (מתכנן להזמין מחו"ל בעקבות המחירים הגבוהים בארץ...)
 
תודה רבה
 
לצפיה ב-'Dough cutting card'
Dough cutting card
05/05/2016 | 21:02
6
לצפיה ב-'מזנון חלבי '
מזנון חלבי
01/05/2016 | 11:13
3
241
בוקר טוב מאירוע לאירוע!!! אשמח לקבל את המלצתכם לגבי כמויות מאפים סלטים קינוחים .אירוח יום הולדת לנכדים התאומים שלי בערך 55 איש.
שיהיו רק שמחות ושבוע ניפלא לכולם
לצפיה ב-'אירוח חלבי...'
אירוח חלבי...
01/05/2016 | 21:07
2
183
כתבתי בחלון חיפוש "אירוח חלבי" וקבלתי הרבה תוצאות.
או לכתוב אירוח חלבי ל-50 איש.
בקישור הצעות לכמה מארוחות הגולשים בפורום.
רעיה
אירוח חלבי ל-50 איש כאן:
ליתר דיוק - כאן:
http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/771/180576592/אוכל_ומשקאות/אוכל_חלבי
לצפיה ב-'אירוח חלבי'
אירוח חלבי
02/05/2016 | 08:10
76
תודה רבה על התשובה המהירה.
יום טוב
לצפיה ב-''
04/05/2016 | 12:17
7
לצפיה ב-'לצערי שכחתי לקנות קמח מצה. האם ניתן לעשות כופתאות '
לצערי שכחתי לקנות קמח מצה. האם ניתן לעשות כופתאות
25/04/2016 | 01:24
7
37
מקמח רגיל או קמח תפוחי אדמה במקום קמח מצה במתכון?
 
תודה רבה
 
לצפיה ב-'אפשר לטחון מצות במעבד מזון ולהכין קמח מצה'
אפשר לטחון מצות במעבד מזון ולהכין קמח מצה
25/04/2016 | 23:54
3
6
לצפיה ב-'תודה..'
תודה..
26/04/2016 | 02:06
2
6
לצפיה ב-'העונג כולו שלי '
העונג כולו שלי
26/04/2016 | 09:53
1
5
לצפיה ב-'תודה נירה.'
תודה נירה.
26/04/2016 | 22:48
3
לצפיה ב-'נירה כבר ענתה לך ובכל זאת..'
נירה כבר ענתה לך ובכל זאת..
27/04/2016 | 20:02
2
36
רוצה להוסיף שאני אף פעם לא קונה קמח מצות (במחיר יחסית מופקע) אלא טוחנת מצות בבלנדר של המיקסר.
חג שמח!
רעיה
לצפיה ב-'תודה. דוקא קמח המצה לא יקר'
תודה. דוקא קמח המצה לא יקר
27/04/2016 | 21:35
1
31
בכל מקרה אין לי כרגע בלנדר
 
חג שמח גם לך
לצפיה ב-'יחסית למחיר של 2.5 ק"ג מצות - קמח מצה בהחלט יקר'
יחסית למחיר של 2.5 ק"ג מצות - קמח מצה בהחלט יקר
28/04/2016 | 11:42
7
לצפיה ב-'למה הפשטידת קישואים שלי יוצאת כמו פודינג??'
למה הפשטידת קישואים שלי יוצאת כמו פודינג??
21/04/2016 | 23:31
8
43
לצפיה ב-'אם תכתבי איך את עושה, אפשר יהיה לתת תשובה '
אם תכתבי איך את עושה, אפשר יהיה לתת תשובה
22/04/2016 | 07:26
7
17
לצפיה ב-'הנה המתכון-אבל האמת שקרה לי כבר עם כל מני מתכונים של פשטידות'
הנה המתכון-אבל האמת שקרה לי כבר עם כל מני מתכונים של פשטידות
23/04/2016 | 21:45
4
86
קישואים. הקפדתי לנקז מים ולסחוט כשעה.
3 קישואים 3 בצלים - מגוררים וסחוטים
חצי כוס קמח מצה לעוגה
רבע כוס שמן זית
3 ביצים
50 דקות חום בינוני.
הוספתי עוד כחצי שעה. יצא יפה ושחום אבל בפנים רך ועיסתי
לצפיה ב-'מצה מצה'
מצה מצה
24/04/2016 | 15:39
1
68
נירה,ולכולם חג-שמח,,
ליפני שאני ממשיכה,,חייבת סיפור קטן,
אני מאוד אבל מאוד אוהבת לחטט בספריות,ובטח אצל אחותי,,
אז אתמול היינו בארוחת צהריים,והודעתי לאחותי שאני הולכת להעיף מבט,קטנטן,,,
ומה גיליתי  אוצר לפסח:
מצה מצה
101 מתכונים מפתיעים לפסח ולכל השנה
מחברות: גני קדושים ודבי ביוואנס,
תמר הוצאה לאורשנה:1998,
אז ככה,,,הם מארה"ב,,שם זה זכה להצלחה מסחררת,ולא פלא,אבל הסוד שלהם,,הוא פשוט..
הם מרטיבים כול מצה ומצה במי ברז רגילים,בין מצה למצה שמים נייר מגבת הנייר העבה לא הדק,שגם הוא רטוב,
לחכות 10 דקות,והמצה נהפכת לדף,כמו הבצק פיליאס,,
ואז מורחות חמאה,,
אני עשיתי עם שמן,פשוט ליטבול מברשת בשמן,,ומצרפת מתכון..
לצפיה ב-'גיבועי מצה עם גבינת שמנת ובצל'
גיבועי מצה עם גבינת שמנת ובצל
24/04/2016 | 15:45
52
יש לחמם את התנור מראש,עח 200,,זמן הכנה 10 דקות
כמות 12 מנות
3 מצות יבשות,שבורות לרבעים
3 כפות מרגרינה,,רכה,,אני שמתי חמאה
חצי גזר קטן
1 בצל קטו
חצי גבעול סלרי
1 כוס גבינת או שמנת רכה,אני שמתי 5 אחוז,גבינה לבנה רגילה
1 כפית אבקת מרק צח, לא השתמשתי
רבע כוס גבינת פרמזו
1 כפית פפריקה לעיטור..
לשמן תבנית שטוחה בגודל של 22 על 32 ,,
לצפות את שני הצדדים של כול רבע מצה בחמאה רכה,,אפשר עם שמן,ולהניח בתבנית.
ליקצוץ את הירקות ,ולערבב עם הגבינה הלבנה.
לפזר כשתי כפות מהתערובת על כול רבע מצה.
ליבזוק מעל גבינת פרמזו ופפריקה.
לאפות כרבע שעה..
בהצלחה
 
ונירה איך ממירים חמאה בשמן,נגיד 1 כף חמאה,אז כמה שמן זה..
תודה.
לצפיה ב-'מנסה שוב-תודה'
מנסה שוב-תודה
25/04/2016 | 12:18
39
לצפיה ב-'ככה זה פשטידה...'
ככה זה פשטידה...
09/05/2016 | 23:14
33
לפעמים עוזר לחתוך את הקישואים לקוביות קטנות ולטגן קלות עם הבצל המוזהב
ואז לערבב  עם הבלילה
לצפיה ב-''
28/04/2016 | 14:26
9
לצפיה ב-''
01/05/2016 | 09:15
6
לצפיה ב-'לחמניות לפסח'
לחמניות לפסח
20/04/2016 | 11:08
3
74
בוקר טוב 
מעוניינת להכין מראש איך לשמור על טריות הלחמניות.
תודה לכם חג כשר ושמח 
לצפיה ב-' לחמניות לפסח - מגוון מתכונים'
לחמניות לפסח - מגוון מתכונים
20/04/2016 | 17:35
63
לחמניות לפסח:

http://www.tapuz.co.il/forums/articles/subsubcateg...


חג אביב שמח ופורח,

נירה
 
לצפיה ב-'זה תלוי במתכון - בדרך כלל הלחמניות'
זה תלוי במתכון - בדרך כלל הלחמניות
20/04/2016 | 18:29
51
הן מעין פחזניות מלוחות. לא יודעת עד כמה הן מחזיקות מעמד. חושבת שאפשר להקפיא אותן.

בכל מקרה, יש לך כמה מתכונים בקישור, אולי כתוב בהערות בכל מתכון אם ניתן להכין מראש.

בהצלחה,

נירה
לצפיה ב-'לחמניות- במקפיא,מפשירה במיקרו לפי הצורך ,להלן מתכון ללחמניות'
לחמניות- במקפיא,מפשירה במיקרו לפי הצורך ,להלן מתכון ללחמניות
22/04/2016 | 07:25
31
לצפיה ב-'פסח כשר ושמח'
פסח כשר ושמח
( לעמוד שלי בתפוז )
21/04/2016 | 10:48
11
גולשות וגולשים יקרים,
אנו רוצים לאחל לכם חג פסח כשר ושמח!
מי ייתן והאביב יביא עימו התחלות חדשות,
הנאות מתוקות והמון הפתעות מרגשות.

לקראת החג הכנו לכם מהדורה חגיגית וכשרה לפסח
של חם בתפוז.

את כל הקישורים לאייטמים בכתבה תוכלו למצוא (כמו בכל שבוע)
בעמוד הפייסבוק שלנו
 
חג פסח שמח!
לצפיה ב-'ריבת דובדבנים'
ריבת דובדבנים
18/04/2016 | 12:18
3
42
שלום מעוניינת להכין ריבה .יש ברשותי דובדבנים חמוצים ללא חרצנים בסירופ קל האם ניתן להכין ריבה .
אשמח למתכונים
תודה ויום ניפלא
לצפיה ב-' "וישנה" - ריבת דובדבנים חמוצים/נירהמ1'
"וישנה" - ריבת דובדבנים חמוצים/נירהמ1
18/04/2016 | 21:19
2
49
"וישנה" - ריבת דובדבנים חמוצים/נירהמ1

http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/771/17756014...

בהצלחה,

נירה
לצפיה ב-'ריבת דובדבנים'
ריבת דובדבנים
19/04/2016 | 07:56
1
33
תודה רבה לך על התשובה המהירה .
חג שמח וכשר 
לצפיה ב-'בעונג רב. חג אביב שמח'
בעונג רב. חג אביב שמח
19/04/2016 | 09:15
6
לצפיה ב-'שלום רב. שאלה על רוטב סויה. ראיתי סויה זול SOY. אחוז '
שלום רב. שאלה על רוטב סויה. ראיתי סויה זול SOY. אחוז
15/04/2016 | 17:14
8
31
הסויה בו הוא רק 4.7 ואילו ברוטב סויה של קנור הוא 47% . האם הוא יכול להחליף את קנור שהוא מעולה אך יקר..
 
 הרבה תודה
 
לצפיה ב-'לא מכירה את רוטב הסויה של SOY - משתמשת'
לא מכירה את רוטב הסויה של SOY - משתמשת
16/04/2016 | 09:45
3
41
שנים רבות ברוטב סויה Tamari. קונה את הבקבוק שמכיל 1 ליטר. עולה בין 30-27 שקלים (תלוי איפוא קונים). הוא טבעי לגמריי, לא מכיל צבעי מאכל (קרמל למשל) ומונסודיום גלוטמט. מכיל רק סויה ומלח ים.

נירה
לצפיה ב-'תודה נירה..מאוד יקר..'
תודה נירה..מאוד יקר..
16/04/2016 | 18:24
2
8
לצפיה ב-'מדובר בכמות של ליטר - בהתחשב בזה '
מדובר בכמות של ליטר - בהתחשב בזה
17/04/2016 | 09:42
1
34
שאני לא שופכת את תכולת הבקבוק לסיר, או למחבת, אלא משתמשת ב-4-3 כפות בכל פעם, זה יוצא זול מאוד ומחזיק חודשים.

נירה
לצפיה ב-'תודה לך'
תודה לך
17/04/2016 | 15:44
4
לצפיה ב-'החומר שראית מכיל אולי עקבות סויה'
החומר שראית מכיל אולי עקבות סויה
17/04/2016 | 09:55
3
23
הוא יותר מים צבועים עם תמצית טעם חומרים משמרים וכיוצ"ב רעות חולות , גם זה של קנור לא נראה לי מציאה גדולה..
משתמשת ביאמסה או בקיקומן.
לצפיה ב-'תודה גם לך'
תודה גם לך
17/04/2016 | 15:52
2
4
לצפיה ב-'ברכת חג-שמח...'
ברכת חג-שמח...
17/04/2016 | 22:28
1
17
 נירה,,
המון,אבל המון חג-שמח,,
בריאות,,
אני בסדר,,
ויום העצמאות הקרוב,,מיסתדר,,
כמו שאמרת 7 פשטידות,או בצקים,השאר סלטים,,
ואת-יודעת מה  ?
החלטנו שבכניסה לבית,שמים מישקל,,ברור שכול מי שמגיע נישקל,,
ליפני האוכל,ואחרי האוכל,,
ניראה אם הכיתה מישנת  1953, מגבעת-אולגה,,
שם בית הספר:אור לטף,,,
יהיו שבעים או רעבים..
אז המון חג-שמח..
מלכה.
לצפיה ב-'מלכה - חג אביב שמח ופורח'
מלכה - חג אביב שמח ופורח
18/04/2016 | 21:21
3
לצפיה ב-'חם בתפוז'
חם בתפוז
( לעמוד שלי בתפוז )
14/04/2016 | 14:15
12
סופ"ש נעים!
את כל האייטמים שבכתבה תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק שלנו-
לצפיה ב-'השולחן כל כך אלגנטי ומדוגם. התפריט נקרא'
השולחן כל כך אלגנטי ומדוגם. התפריט נקרא
13/04/2016 | 17:05
53
ונראה מעולה.

חג אביב שמח וכשר חנה'לה,

נירה
לצפיה ב-'עוגת גבינה לפסח'
עוגת גבינה לפסח
11/04/2016 | 12:02
3
89
שלום .אשמח לעזרתכן צריכה להכין עוגת גבינה ללא קרם .בתבנית מלבנית חד פעמי .

תודה וחג שמח לכולם

לצפיה ב-'עוגת גבינה נהדרת לפסח ולכל השנה/אילנית12'
עוגת גבינה נהדרת לפסח ולכל השנה/אילנית12
11/04/2016 | 15:52
2
126
בעוגה אין קמח. יש קורנפלור ופודינג אינסטנט, כך שהיא טובה לפסח ולכל השנה.

העוגה פשוט נהדרת. רבים מחברי הפורום הכינו אותה, וביניהם גם אני - אצלי היא נטרפה (מאחורי גבי) בעודה בתבנית כך שלא הספקתי לצלם. חמה.

הנה הקישור:

עוגת גבינה/אילנית12

http://www.tapuz.co.il/forums/articles/article/771...

תיהני,

נירה
 
לצפיה ב-'עוגת גבינה'
עוגת גבינה
11/04/2016 | 16:02
1
59
תודה לך על התשובה המהירה.האם ניתן להכין בתבנית חד פעמית בינונית ?
לצפיה ב-'כן, בהחלט ניתן להכין בתבנית חד-פעמית. בהצלחה!'
כן, בהחלט ניתן להכין בתבנית חד-פעמית. בהצלחה!
11/04/2016 | 19:41
15
לצפיה ב-'התייעצות בקשר לקרם שמנת '
התייעצות בקשר לקרם שמנת
08/04/2016 | 13:41
4
41
העוגה - בחושה לימון
האם ניתן להכין קרם כזה: גנאש משמנת אחת ושוקולד לבן אחד, לקרר, להקציף עם כוס חלב וחבילה פודינג?
או שהשוקולד מיותר ורק
שמנת אחת, כוס חלב, פודינג?
תודה שבת שלום.
לצפיה ב-'סליחה, העוגה מצופה בתותים.'
סליחה, העוגה מצופה בתותים.
08/04/2016 | 13:41
8
לצפיה ב-'אם רוצים להכין גנאש משוקולד לבן היחס הוא'
אם רוצים להכין גנאש משוקולד לבן היחס הוא
08/04/2016 | 14:11
2
43
2 שוקולד לבן לשמנת אחת.
אם מכינים מפודינג וניל, אין צורך להוסיף גם שוקולד לבן. אם רוצים שהקצפת תהיה יציבה מכינים משמנת אחת, 1/2 כוס חלב ופודינג וניל אחד.

בהצלחה,

נירה
לצפיה ב-'תודה אכן כך נהגתי ויצא מצוין (ללא שוקולד)'
תודה אכן כך נהגתי ויצא מצוין (ללא שוקולד)
09/04/2016 | 16:46
1
7
לצפיה ב-''
09/04/2016 | 17:33
1
לצפיה ב-'עוגיות שוקלד לפסח'
עוגיות שוקלד לפסח
08/04/2016 | 07:08
1
155
*מתכון ברביעי* מכין את עצמו ואותכם לחג הפסח הקרב ובא עם עוגיות מתפוצצות, עתירות בשוקולד וכשרות לפסח. מתחילים באחת, ולא יודעים בכמה מסיימים...
מצרכים ל- 60 עוגיות:
350 גרם שוקולד מריר
50 גרם חמאה
3 ביצים
100 גרם סוכר
גרידה מתפוז אחד
50 גרם אבקת שקדים
50 גרם קמח תפו"א
1 כפית אבקת אפיה
100 גרם קוקוס
200 גרם סוכר
200 גרם אבקת סוכר
אופן ההכנה:
1. ממיסים שוקולד וחמאה ומערבבים לקבלת תערובת אחידה. מצננים מעט
2. בינתיים, מקציפים ביצים וסוכר לתערובת בהירה. מוסיפים את גרידת התפוז.
3. מוסיפים את השוקולד המומס.
4. מוסיפים את הקמח תפו"א ואבקת השקדים בהדרגה ביחד עם הקוקוס.
5. לאחר קירור המסה, מזלפים בלונים קטנים בקוטר 3 ס"מ או יוצרים כדורים קטנים באמצעות כפית.
6. מניחים על מגש ומקפיאים למשך כשעתיים.
7. מוציאים מהקפאה ומצפים את הבלונים בסוכר רגיל, ואח"כ מגלגלים אותם באבקת סוכר.
8. מסדרים על מגש עם רווחים ביניהם.
9. אופים בתנור שחומם מראש על 190 מעלות למשך 5-6 דקות עד שהעוגיה נסדקת.
10. מחממים תנור ל 190 מעלות
11. אופים 5-6 דקות ב 190 מעלות עד שהעוגיה נסדקת.
קייטרינג חלבי - שלל מתכונים לפסח לקינוחים
לצפיה ב-'תודה על המתכון - להבא, כשאת רוצה'
תודה על המתכון - להבא, כשאת רוצה
11/04/2016 | 15:55
47
לפרסם קונדיטוריה, או אתרים מחוץ ל, בבקשה פני להנהלת הפורומים (פרסומות בתפוז הן בתשלום).

כל טוב,

נירה
לצפיה ב-'אירוח ליום העצמאות,חלבי.'
אירוח ליום העצמאות,חלבי.
05/04/2016 | 01:34
1
124
נירה יקרה שלום רב,
ובכן ביום הצמאות הקרוב,אנחנו מארחים,בין 50-60 איש,
איך אני עורכת רשימה,וכותבת מה או איזה סלט להביא,פשטידה,
האם אפשר לבקש מימך עזרה בתיכנון,כמו 5 פשטידות מספיק ל-50-60 אנשים,בצקים ממולאים,כגון בצק שקם,עוגות יש אחראית אחרת.
אודה לך מקרב לב על העזרה.
לצפיה ב-'בוקר אור מישמיש - מה שלומך?'
בוקר אור מישמיש - מה שלומך?
05/04/2016 | 04:34
106
1. פשטידות: אם אנשים נוספים יביאו פשטידות 5 פשטידות שלך יספיקו, ואם לא, תכיני לפחות עוד שתיים. באירועים כאלה אנשים אוכלים הרבה. את יכולה לגוון בטעמים - פשטידת תרד, עגבניות מיובשות ופלפל קלוי, ועוד.
2. בצקים ממולאים: את יכולה להכין בורקס, בורקיטס, לחמניות גבינה (בואיקוס), ובמאמרים יש מתכונים נהדרים של פירגה לקניש, ובצק פריך ממולא בגבינת פרומעז. מבצק שמנת אפשר להכין עוגיות קצף (פודינג וניל וקצף ביצים), מלית תמרים, או שוקולד. 
אם תרצי מתכונים, אשמח להביאם.

נירה

חם בפורומים של תפוז

אירוח בנושא זכויות הקשישים
אירוח בנושא זכויות...
שירות הייעוץ לקשיש של הביטוח הלאומי פועל למיצוי...
אירוח בנושא זכויות הקשישים
אירוח בנושא זכויות...
שירות הייעוץ לקשיש של הביטוח הלאומי פועל למיצוי...
במיוחד להורים לתינוקות
במיוחד להורים לתינוקות
Developy הינו פורטל תוכן המיועד להורים לתינוקות
במיוחד להורים לתינוקות
במיוחד להורים לתינוקות
Developy הינו פורטל תוכן המיועד להורים לתינוקות
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

הודעות נבחרות

בעלי מקצוע

טבעוני-  ריפוי ותזונה טבעית
טבעוני-ריפוי ותזונה טבעית
יבוא 4 U
חברת יבוא 4 U

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ