לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
1461214,612 עוקבים אודות עסקים

פורום אוכל חלבי

ברוכים הבאים לפורום אוכל חלבי!זה המקום שלכם, אוהבי החלב ומוצריו.אלה שמזילים ריר למראה (או יותר נכון - לריחה) של גבינה איכותית, אלה שמתמלאים באושר כאשר הם טועמים גבינה חדשה ושנהנים לאכול אוכל חלבי על כל סוגיו וצורותיו.יש פה מקום להכל, מגבינה לבנה 5% דרך עוגת גבינה מפוארת וכלה בגבינות היוקרתיות ביותר.הפורום הזה הוא שלכם ובשבילכם לכל מה שתרצו. תרגישו חופשי להעלות מתכונים, מחשבות והגיגים בנוגע לאוכל חלבי, אך יש לשמור על כמה כללים בסיסיים:נא הקפידו לשרשר הודעותיכם.יש לשמור על שפה נאותה, כל הודעה הכוללת קללות, ניבולי פה או אאוטינג למיניהם, תימחק.הפורום הוא בחסות "מחלבות גד" ואנו ניעזר בהם מפעם לפעם בשאלות, מתכונים ועוד דברים מיוחדים.

הנהלת הפורום:

אודות הפורום אוכל חלבי

ברוכים הבאים לפורום אוכל חלבי!זה המקום שלכם, אוהבי החלב ומוצריו.אלה שמזילים ריר למראה (או יותר נכון - לריחה) של גבינה איכותית, אלה שמתמלאים באושר כאשר הם טועמים גבינה חדשה ושנהנים לאכול אוכל חלבי על כל סוגיו וצורותיו.יש פה מקום להכל, מגבינה לבנה 5% דרך עוגת גבינה מפוארת וכלה בגבינות היוקרתיות ביותר.הפורום הזה הוא שלכם ובשבילכם לכל מה שתרצו. תרגישו חופשי להעלות מתכונים, מחשבות והגיגים בנוגע לאוכל חלבי, אך יש לשמור על כמה כללים בסיסיים:נא הקפידו לשרשר הודעותיכם.יש לשמור על שפה נאותה, כל הודעה הכוללת קללות, ניבולי פה או אאוטינג למיניהם, תימחק.הפורום הוא בחסות "מחלבות גד" ואנו ניעזר בהם מפעם לפעם בשאלות, מתכונים ועוד דברים מיוחדים.
הוספת הודעה

צרף
תמונה וידיאו קובץ
קבצים המצורפים להודעה

x
הודעה מהנהלת הפורום
המשך >>

לצפיה ב-'המלצה לסלט צבעוני וטעים,שמתאים לארוחת צהריים,,'
המלצה לסלט צבעוני וטעים,שמתאים לארוחת צהריים,,
24/06/2017 | 11:21
1
145
סלט מיוחד לאניני-הטעם, הסבר ארוך אך די מהיר להכנה.

יש לבשל את הסלק-האדום ערב מראש,לצנן ולשמור במקרר.

הירקות הדרושים:
3 סלק -אדום בגודל בינוני .(או 4 סלקים קטנים,לבשל חצי בישול)

2 -3 גזרים .(לחתוך ללמקלונים דקיקים ,(או לגורר בפומפייה על החורים הכי גדולים.)

15 עלי כרוב : לפרק ולשטוף היטב את העלים, ולחתוך אותם לעובי של אטריות עבות.)

2- 3 קולרבי -לחתוך למקלונים דקים,
וגם את  הגזר ומוסיפים לקערת הכרוב.
להוסיף :
3 -4 שיני -שום, כתוש.
לקצוץ חצי כוס עלי-פטרוזיליה,
חופן עלי -כוסברה חופן שמיר .
(אפשר איזה ירק שאתם מעדיפים,ואפשר גם את כול הסוגים ביחד.)

הההכנה:
את הסלק -האדום,לבשל ערב מראש,בסיר עם מים רותחים,
למדוד 15 דקות -מרגע הרתיחה,ולכבות  את האש ,
ולהשאיר כך בסיר לשעה-עד לצינון מלא,ואז להכניס למקרר במשך לילה.) למחרת  לחתוך את הסלק למקלונים דקים ,או לקוביות,
(או לגורר גירור גס.)

לתבל את הכרוב החתוך לאטריות,להניח בקערה ולערבב בחצי כפית מלח .לערבב היטב ,להשאירו בקערה מכוסה, ל-רבע שעה ,
עד לקבלת עלים פריכים.

לפני הארוחה,חותכים את הקולרבי למקלונים דקים,מוסיפים לסלט ומערבבים היטב.
לתבל ב-
3 כפות שמן-זית מכבישה -קרה.
כפית -וחצי  חומץ  -רגיל,
מיץ -לימון טרי סחוט.
מעט פלפל-שחור
3 -4 שיני שום כתוש,
כפית רוטב סויה וכפית סילאן לערבב ביחד ולהוסיף לסלט.
לפיזור על הסלט לפני ההגשה:
פיצוחים לא קלויים:כמו גרעיני חמניה גרעיני-דלעת פיקאנים
ו/או ואגוזי מלך.
כשהסלט בקערה, לטעום שהתיבול תקין,
אם יש צורך תוסיפו עוד 2 -3 כפות מיץ -לימון.
לבסוף,לפזר על הסלט את העלים הקצוצים :הפטרוזיליה /השמיר /הכוסברה,ולהניח את קערת הסלט במקרר ל-20 דקות  לספיגת הטעמים,ולהינות מסלט צבעוני ,בריא ,ועשיר בטעמים נפלאים.

אזהרה:
לילדים מתחת לגיל שש:
לא להוסיף אגוזים ופיצוחים  בכלל-- למניעת חנק.

אגב, כדאי להשתמש בסלט לילדים ,רק בשן אחת שום-כתוש.

למבוגרים:למי שמעדיף בצל קצוץ, במקום שום, יכול לוותר  על השום,
למצוננים:
לחיזוק המערכת החיסונית,אפשר להוסיף  לסלט :בצל  קצוץ דק , וגם 3 שיני -שום כתושות.
ויש לכם סלט צבעוני, בריא, טעים במיוחד  ומגוון .

הסלט נשמר היטב במקרר 4 ימים .
אגב,למי שרגיש לאכילת כרוב - אפשר לוותר עליו.

מומלץ מאוד להכין את הסלט הטעים הזה.
וההנאה מובטחת.

לצפיה ב-'תודה על המתכון אולי יש לך גם תמונה'
תודה על המתכון אולי יש לך גם תמונה
26/06/2017 | 01:09
33
של הסלט? אם כן, בבקשה צרפי גם את התמונה. אשמח להוסיף את המתכון לפינת "המתכון היומי שלי" בפייסבוק.

תודה מראש,

נירה
לצפיה ב-'לבנה משגע-ללא בד'
לבנה משגע-ללא בד
16/06/2017 | 13:05
137
יוגורט
שמנת חמוצה
גבינה לבנה
מלח
לצפיה ב-'מהי עוגת הגבינה המועדפת שלכם ? אשמח להמלצות ומתכון כמובן'
מהי עוגת הגבינה המועדפת שלכם ? אשמח להמלצות ומתכון כמובן
21/05/2017 | 00:21
1
47
לצפיה ב-'עוגת הגבינה המועדפת עלי היא כמובן עוגת גבינה אפויה'
עוגת הגבינה המועדפת עלי היא כמובן עוגת גבינה אפויה
23/05/2017 | 22:36
262
הנה לך קישור למאמרי הפורום, לקטגוריה עוגות, תת-קטגוריה עוגות גבינה. יש שם כמה וכמה עוגות שאני מכינה בכייף. כל המתכונים שם נוסו על ידי חברי הפורום:

תת קטגוריה עוגות גבינה

http://www.tapuz.co.il/forums/articles/subcategory...

אם תכיני משהו משם, נשמח לקבל ממך המלצה ותמונות.

חג שמח,

נירה
 
לצפיה ב-'מחפשת מסעדה חלבית באמסטרדם? המלצות... תודה'
מחפשת מסעדה חלבית באמסטרדם? המלצות... תודה
24/04/2017 | 17:43
1
24
לצפיה ב-'יש מלא, חפשי ב"מסעדות בעולם" בפייסבוק'
יש מלא, חפשי ב"מסעדות בעולם" בפייסבוק
24/04/2017 | 17:46
35
לצפיה ב-'למה? הסלט אצלי מר.'
למה? הסלט אצלי מר.
03/04/2017 | 20:01
1
403
בצל סגול
עגבניה
מלפפון
אבוקדו
כל אחד לחוד מצוין ביחד זה מר .
מי יודע למה?
צ'י
לצפיה ב-'אם הסלט טרי הוא לא אמור להיות מר'
אם הסלט טרי הוא לא אמור להיות מר
04/04/2017 | 18:37
117
יכול להיות שהוספת הרבה תבלינים? - אני שמה בסלט רק שמן זית ומעט פלפל שחור גרוס (בלי מלח, מי שרוצה מוסיף).

יום נעים,

נירה
לצפיה ב-'תודה על המתכון.'
תודה על המתכון.
12/02/2017 | 01:40
9
291
מתכון מעולה
לצפיה ב-'באיזה מתכון מדובר ומי נתן אותו? '
באיזה מתכון מדובר ומי נתן אותו?
13/02/2017 | 10:52
7
162
יום נעים.
לצפיה ב-'ואני התאפקתי לא לשאול....'
ואני התאפקתי לא לשאול....
13/02/2017 | 20:25
6
75
לצפיה ב-'רעיה - נראה לי שלא נזכה לתשובה'
רעיה - נראה לי שלא נזכה לתשובה
13/02/2017 | 20:49
5
50
לצפיה ב-'ככה סתם,בוקר טוב....'
ככה סתם,בוקר טוב....
05/03/2017 | 10:42
4
91
 
התוכנית היא :בצק ממולא,והכוונה,קניש עם בצל של פריגהמיתכוונת לארוחת בוקר צהריים,בלי בשר,
בערך 10 איש
בערך נירה מה נישמע,,אז לי יש שאלה,, ומה קורה למיקלדת שלי,,,
 
 
 
לצפיה ב-'לא הבנתי - כאן יש שאלה?'
לא הבנתי - כאן יש שאלה?
05/03/2017 | 18:10
71
ובכל מקרה - בהצלחה!
לצפיה ב-'היי מישמש - אני בסדר גמור'
היי מישמש - אני בסדר גמור
06/03/2017 | 11:13
2
77
מה שלומך?
רוצה את מתכון הקניש של פירגה? אם כן, אשמח להביאו.
לצפיה ב-'יום העצמאות'
יום העצמאות
08/03/2017 | 11:06
1
78
יש רעיונות 
  טוב,בין ארבעים ל-50 איש,,אצלינו
כול שנה הכיתה של הבעל שלי,מגיבעת אולגה של שנות החמישים ניפגשת
והשנה גם אצלינו..
לא בשרי,רק חלבי...וסלטים....
אני עושה,את הבצקים הממולאים,
 
 
 
 
לצפיה ב-'כן, את יכולה להיכנס לקישורי הפורום - לקטגוריה "ארוחות גולשים'
כן, את יכולה להיכנס לקישורי הפורום - לקטגוריה "ארוחות גולשים
08/03/2017 | 12:14
66
תוכלי למצוא שם המון רעיונות וגם מתכונים קלים להכנה.

אם לא תמצאי, אני כאן.

נירה

 
לצפיה ב-'קורה שיש מרירות בסלט כתוצאה ממיץ לימון לא מוצלח ומריר'
קורה שיש מרירות בסלט כתוצאה ממיץ לימון לא מוצלח ומריר
18/04/2017 | 06:01
25
לפני הוספת מיץ -לימון ,
מומלץ לטפטף טיפה בכפית ולטעום,,
לעיתים קורה שהלימון מקוקלקל וטעמו  מריר.
לצפיה ב-'מחפש אבקת פירות \ נוזל פירות'
מחפש אבקת פירות \ נוזל פירות
16/01/2017 | 15:38
7
74
שלום
מישהו יודע איפה בארץ ניתן להשיג בארץ CERTO
או משהו דומה
בסגנון הזה
 
תודה
לצפיה ב-'נסה בחנויות מתמחות כמו 4Chef או לגעת באוכל'
נסה בחנויות מתמחות כמו 4Chef או לגעת באוכל
16/01/2017 | 21:04
40
יכול להיות שתמצא שם.
לפי מה שכתוב היה על התמונה שבקישור מדובר בפקטין, ופקטין ניתן למצוא בכל החנויות המתמחות.



נירה
לצפיה ב-'זה לא אבקת/נוזל פירות!'
זה לא אבקת/נוזל פירות!
17/01/2017 | 16:29
5
73
זה פקטין פשוט להכנת ריבות, במיקרה הזה במצב נוזלי.
ניתן להכין הרבה סוגי ריבות ללא הוספת פקטין.
רשום מה אתה מתכוון להכין או למה להשתמש אלא אם אתה צריך פקטין...
 
לצפיה ב-' Milch בתוך הודעתי גם אני'
Milch בתוך הודעתי גם אני
17/01/2017 | 23:21
4
55
כתבתי שמדובר בפקטין.
לצפיה ב-'"באתי" רק לחזק את דבריך'
"באתי" רק לחזק את דבריך
18/01/2017 | 08:16
1
37
                   
 
 
 
לצפיה ב-'מעולה - תודה רבה '
מעולה - תודה רבה
18/01/2017 | 12:08
7
לצפיה ב-'גם אני "באה" לומר שמדובר בפקטין.'
גם אני "באה" לומר שמדובר בפקטין.
20/01/2017 | 19:21
1
28
קניתי בלגעת באוכל.
שבת שלום!
רעיה
לצפיה ב-''
21/01/2017 | 04:59
לצפיה ב-'שבת שלום לחלביים'
שבת שלום לחלביים
06/01/2017 | 15:38
1
691
עם עוגת שמרים ע"פ רותה טוויזר, הפעם במילוי פטיסיר פיסטוק ושוקולד
 
 
 
לצפיה ב-'איזו יפה! הבצק נראה רך וטעים - אשים אותה'
איזו יפה! הבצק נראה רך וטעים - אשים אותה
07/01/2017 | 08:18
185
מחר בפינת המתכוןן היומי שלי.

שבת שקטה ונעימה חנה'לה.

נירה
לצפיה ב-'שנה אזרחית טובה "חלביים" ו"סמויים"'
שנה אזרחית טובה "חלביים" ו"סמויים"
31/12/2016 | 19:03
103
לצפיה ב-'ספיישל מתכוני חנוכה 2016'
ספיישל מתכוני חנוכה 2016
13/12/2016 | 10:42
1
187

אשמח אם תוסיפו  מתכוניכם. תודה מראש.

מאכלי חנוכה ממאמרי הפורום:

http://www.tapuz.co.il/forums/articles/subcategory...
חג אורים שמח,

נירה

 
לצפיה ב-'קובץ word של מתכוני סופגניות שאספתי עבור חברי הפורום'
קובץ word של מתכוני סופגניות שאספתי עבור חברי הפורום
13/12/2016 | 10:48
123
תיהנו.

נירה
לצפיה ב-'סוף שבוע נעים "חלביים" ו"סמויים"'
סוף שבוע נעים "חלביים" ו"סמויים"
09/12/2016 | 13:03
121
מאחלת לך שבת שקטה ונעימה.

נירה
לצפיה ב-'שלום רב. בישלתי תבשיל עדשים ירוקות והעדשים יצאו קשים'
שלום רב. בישלתי תבשיל עדשים ירוקות והעדשים יצאו קשים
08/12/2016 | 23:18
7
80
למרות שהשריתי אותם לפני כן במים ובישלתי כשעה. למה זה קרה ומה עלי לעשות כדי שיצאו רכים
 
תודה רבה
לצפיה ב-'לפני כן בישלתי כמה פעמים מרק עדשים עם בשר ותפוחי אדמה '
לפני כן בישלתי כמה פעמים מרק עדשים עם בשר ותפוחי אדמה
08/12/2016 | 23:24
58
בלי להשרות והם יצאו דווקא רכים. תודה
לצפיה ב-'העדשים לא אמורים להישאר קשים - אם השרית'
העדשים לא אמורים להישאר קשים - אם השרית
08/12/2016 | 23:46
5
89
והם נשארו קשים לאחר הבישול, נראה שהם היו מאוד ישנים.

אני משרה אותם במים רותחים עד שהמים מתקררים והם אף פעם לא נשארים קשים. קונה את העדשים בחנות שמוכרת דגנים, קטניות, פירות יבשים ותבלינים. שם הכל טרי.

שבת שלום,

נירה
לצפיה ב-'אני מאוד מודה לך.'
אני מאוד מודה לך.
09/12/2016 | 00:00
4
16
לצפיה ב-'ושבת שלום'
ושבת שלום
09/12/2016 | 00:01
3
12
לצפיה ב-'שבת שלום וכל טוב'
שבת שלום וכל טוב
09/12/2016 | 13:04
2
13
לצפיה ב-'את נחמדה נירה..'
את נחמדה נירה..
11/12/2016 | 04:07
1
6
לצפיה ב-''
12/12/2016 | 08:44
1
לצפיה ב-'תנור מקצועי או טאבון?'
תנור מקצועי או טאבון?
06/12/2016 | 19:06
1
57
שלום,
רציתי לקנות טאבון ביתי ומכיוון ובבניין שאני גר בו קיים איסור על כל סוג של גז אז החלטתי לקנות במקומו (וגם חצי מחיר) תנור פיצה מקצועי תא אחד, תנור כזה שיכול להגיע לפחות ל350 מעלות.
השאלה שלי האם בתנור פיצה כמו זה שיש בפיצריות אפשר לאפות לחמים, לבשל בשר, דגים וכו??? או שזה מיועד רק לפיצה?
או שיש כמוהו שמיועד לבישולים (תנור רגיל מגיע ל250 מעלות בלבד).
למישהו יש ידע בעניין?
אשמח לעזרה...

*אם זה לא המקום לשאלה זאת אז אני מתנצל על ההפרעה.
לצפיה ב-'לא אפיתי עדיין בתנור פיצה ולכן לא יכולה לענות אבל'
לא אפיתי עדיין בתנור פיצה ולכן לא יכולה לענות אבל
08/12/2016 | 20:58
47
אם הפיצה נאפית לא בטאבון אלא תנור חשמלי (בלי גריל או להבה כלשהי), לא רואה כל סיבה למה אי אפשר לאפות גם לחם.

בהצלחה.

נירה
לצפיה ב-'הודעה מנירה נירה נטולת'
הודעה מנירה נירה נטולת
06/12/2016 | 06:08
1
89
מחשב לכן היא אינה מגיבה בפורום.
בקרוב יהיה לה מחשב חדש .
לכולם.
לצפיה ב-'תודה דליה. החל מרגע זה יש לי מחשב'
תודה דליה. החל מרגע זה יש לי מחשב
08/12/2016 | 20:55
45
הייתם חסרים.
לצפיה ב-'מתכון המלבי המשולם'
מתכון המלבי המשולם
08/12/2016 | 09:09
145
המלצה למתכון מלבי פשוט וקל להכנה
אני עושה אותו בכל סופש
תהנו !
לצפיה ב-'האם יש מתכון טוב לעוגה עם תפוזים ממש לא מיץ??'
האם יש מתכון טוב לעוגה עם תפוזים ממש לא מיץ??
04/12/2016 | 19:12
9
797
יש לי עודף תפוזים ומחפשת מתכון
תודה
לצפיה ב-'עוגת תפוזים שאני מכינה'
עוגת תפוזים שאני מכינה
05/12/2016 | 08:09
7
314
באופן קבוע של דרומית.
 
 
טורט תפוזים עוגה  אוורירית וגבוהה.
עוגת שמכינה באופן קבוע ותמיד קוצרת מחמאות. 
העוגה פורסמה לפני כמה שנים הכנתי שוב עם הערות ותמונות חדשות
הכנתי עם תבנית מרובעת שקניתי.בתמונה האחרונה בתבנית מס' 24
העוגה יוצאת מאד גבוהה.
 
שימו לב כוס המידה 200 סמ"ק- כוס פשוטה עם הידית  או כוס פשוטה  חד פעמית
רכיבים:
5 ביצים גדולות מס` 1
1 כוס וחצי סוכר
2 שקיות סוכר וניל
1/2 כוס שמן קנולה
3/4  כוס מיץ תפוזים סחוט  טרי
קליפה מגוררת מתפוז שלם ומלימון שלם
2 כוסות קמח תופח
התחלתי להוסיף לתערובת :מי זהר או תמצית תפוזים נותן לעוגה ארומה מיוחדת  לשים כמה טיפות בערך חצי כפית בלבד.מוכרים בחנויות תבלינים או בסופרים בבקבוקונים זעירים.
מוסיפים עם שאר החומרים.
אופן הכנה:
1) מערבבים במיקסר את החלמונים עם 1/2  כוס סוכר, 2 שקיות סוכר וניל, 1/2 כוס שמן , 3/4  כוס מיץ תפוזים  וקליפת התפוז והלימון המגוררת.
2)  מורידים את מהירות המיקסר ומוסיפים את הקמח התופח.
3)  מקציפים את החלבונים עם כוס סוכר  לקצף קשה ומקפלים לתוך התערובת .
אופים בתבנית עגולה מס` 26  או 2 תבניות אינגלייש קייק  משומנות היטב ,בחום 180 מעלות בערך 40  דקות.  (כך זה בתנור שלי, כדאי לבדוק עם קיסם אם  העוגה מוכנה...).  העוגה יוצאת גבוהה מאד.לפזר מעט אבקת סוכר בסיום האפיה.
 
ניתן להכין גם בתבניות אינגלייש קייק.
ממליצה בחום.אילנית12
מקור המתכון:
ד ר ו מ י ת1
לתמונות נוספות בבלוג שלי:
לצפיה ב-'ממש תודה אבל מחפשת שימוש בתפוזים ממש לא מיץ'
ממש תודה אבל מחפשת שימוש בתפוזים ממש לא מיץ
05/12/2016 | 10:49
3
44
לצפיה ב-'דרך אגב,אני מהקליפות מכינה'
דרך אגב,אני מהקליפות מכינה
06/12/2016 | 10:16
1
209
קליפות מסוכרות בציפוי קוקוס
לצפיה ב-'נראות נפלא'
נראות נפלא
09/12/2016 | 13:05
10
לצפיה ב-'לעוגה תפוזים עם פרוסות תפוזים ראי כאן :'
לעוגה תפוזים עם פרוסות תפוזים ראי כאן :
25/04/2017 | 15:16
19
לצפיה ב-'ממש תודה אבל מחפשת שימוש בתפוזים ממש לא מיץ'
ממש תודה אבל מחפשת שימוש בתפוזים ממש לא מיץ
05/12/2016 | 10:50
42
לצפיה ב-'נראית נפלא - התמונה מדברת בעד עצמה'
נראית נפלא - התמונה מדברת בעד עצמה
08/12/2016 | 20:53
1
24
לצפיה ב-''
09/12/2016 | 07:34
2
לצפיה ב-'עוגת מתפוזים ממש '
עוגת מתפוזים ממש
02/01/2017 | 14:38
75
  
 
   
רכיבים:
2 תבניות אינגליש  קייק
5 ביצים
 1/4 1 כוסות סוכר
1 תפוז טחון בשלמות
3/4 כוס מיץ תפוזים
2 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
3/4 כוס שמן
זיגוג:
50 גרם מחמאה 
11/2 כוסות אבקת סוכר 
כפית קליפת תפוז מגוררת (מכ 1/2 תפוז) 
2 כפות מיץ תפוזים
1 כפית ליקר תפוזים
אופן ההכנה: 
להקציף את הביצים עם הסוכר לקציפה בהירה ותפוחה
להוסיף תוך כדי הקצפה את השמן
ולאחר מכן את מחית התפוז
להנמיך את מהירות ההקצפה למינימום ולהוסיף את המיץ והקמח לסרוגין
לערבל רק עד שכל הקמח נטמע בבלילה
להעביר לתבנית אפיה ולאפות בחום 150 מעלות 45 דקות
העוגה מוכנה כשקיסם יוצא יבש עם מעט פירורים עליו
לקרר
להמיס את המחמאה ולערבב עם חומרי הזיגוג ולצקת על העוגה, הזיגוג מתקשה.
לצפיה ב-'ממרח קשיו טעים ובריא ממליצה'
ממרח קשיו טעים ובריא ממליצה
05/12/2016 | 08:14
4
225
בחום:
ממרח קשיו נהדר טעים ובריא שקיבלתי מהגולשת אושרת מלמד.
הקשיו עשיר במינרלים,סידן ,ברזל,אשלגן,אבץ,זרחן,מגנזיום.
הערות שלי בסוגריים.
חומרים:
1 כוס קשיו מושרה במים ללילה לא קלוי (כוס חד פעמית של השתיה הקרה)
2 שיני שום חתוכות (שמתי שן אחת)
1 כף טחינה גולמית 
2 כפות לימון (שמתי כף אחת)
3-4 כפות מים 
מלח לפי טעם 
מכניסים הכל למעבד מזון (לא לפני שמסננים את הקשיו מהמים שהשרנו)טוחנים הכל עד למרקם הרצוי 
לגבי תוספות אפשר להפליג רחוק אפשר להוסיף זיתים אפשר בזיליקום לטחינה .
עירית עדיף קצוצה ולא טחונה .
ניתן לזלף שמן זית.
בהצלחה ./אילנית12(דליה)
 
 
לצפיה ב-'נראה נפלא אוסיף ביום ראשון (אם אצליח'
נראה נפלא אוסיף ביום ראשון (אם אצליח
08/12/2016 | 21:01
21
להיכנס לפייסבוק) לפינת המתכון היומי שלי.

תודה על המתכון והתמונה היפה.

שבת שלום דליה,

נירה
לצפיה ב-'לא חיכיתי ליום ראשון - הוספתי עכשיו לפינת המתכון'
לא חיכיתי ליום ראשון - הוספתי עכשיו לפינת המתכון
08/12/2016 | 21:33
2
25
היומי שלי. תודה רבה.

נירה
לצפיה ב-' רבה'
רבה
09/12/2016 | 07:35
1
3
לצפיה ב-'בכייף'
בכייף
09/12/2016 | 13:06
4
לצפיה ב-'שלום לכולם, אני לא בטוח שזה המקום לשאלה שלי אך אנסה..'
שלום לכולם, אני לא בטוח שזה המקום לשאלה שלי אך אנסה..
30/11/2016 | 01:18
126
זה זמן רב שאני קורא כתבות ומאמרים עמוסי ידע המתבססים על מחקרים אשר נעשו בעניין חלב הפרה, באופן ספציפי בעניין השימוש בהורמונים ואנטיביוטיקה.  

קראתי לא מעט על הנושא והבנתי שישנם מקומות בעולם שהשימוש בהורמון מסויים אשר משפר את הפקת החלב מותר ואילו ישנם מקומות שהוא נאסר לשימוש, ובאשר לאנטיביוטיקה גם כן ישנם מקומות אשר לא מאפשרים הפקת חלב מפרה אשר מקבלת אנטיביוטיקה בשל היותה חולה(בדיוק כמו שאנחנו נוטלים) וישנם מקומות שלא שמים דגש על העניין הזה.

לכן שאלתי היא זו, למי שיודע בדבר ומתבסס על עובדות, האם נכון הדבר, האם הורמונים ואנטיביוטיקה קיימים בחלב פרה ולו במינונים מזעריים במקומות מסויימים בעולם?(למרות שלי הבנתי בארץ השימוש בהורמונים נאסר, ואין לחלוב פרה המקבלת אנטיביוטיקה)

תודה מראש לכול העונים
לצפיה ב-'קרם ברולה'
קרם ברולה
20/11/2016 | 12:34
2
88
תגידו מה עושים עם הקרם הזה?
פעם ראשונה שאני קונה אותו.
למישהו יש מתכון טעים ומהיר להכין איתו איזה משהו?
יש לי קרם כזה של יטבתה ואני מחפשת משהו להכין איתו.
 
לצפיה ב-'זה לא משהו שאוכלים כמות שהוא?'
זה לא משהו שאוכלים כמות שהוא?
04/12/2016 | 11:44
26
בדר"כ מפזרים מעל סוכר, צורבים עם ברנר ונהנים...
לצפיה ב-'בבקשה - קרם ברולה של homets מהקטגוריה "קינוחים"'
בבקשה - קרם ברולה של homets מהקטגוריה "קינוחים"
08/12/2016 | 23:51
47
במאמרי הפורום.

קרם ברולה/homets

http://www.tapuz.co.il/forums/articles/article/771...

תיהני,

נירה
 
לצפיה ב-'היי נירהמ1'
היי נירהמ1
01/11/2016 | 20:10
4
159
אני מחפשת קישור למתכונים שהעליתי בפורום זה לפני הרבה שנים (בשם משתמש אחר) אני מוצאת את הקישור אבל לא מוצאת את קובץ הוורד המצורף. איפה מוצאים אותו ? אולי אני לא יודעת לחפש טוב ?
לצפיה ב-'חיפוש מתכון'
חיפוש מתכון
05/11/2016 | 18:42
94
נסי לחפש במנוע החיפוש עפ"י הנושא. נגיד גלילת חצילים,בורקס במילוי תפו"א,וכו'.
נסי להכניס כמה שיותר מילים.
לצפיה ב-'קבצים או תמונות שהועלו לפני הרבה שנים'
קבצים או תמונות שהועלו לפני הרבה שנים
12/11/2016 | 16:07
1
76
ככל הידוע לי כבר לא מצורפים.
גם אני חיפשתי משהו ישן, מצאתי ללא התמונה או קובץ הוורד.
מציעה לך לפנות לפורום משוב, מספר הפורום 168 , ולשאול שם.
רעיה
 
לצפיה ב-'תודה רבה, אני אבדוק בפורום משוב'
תודה רבה, אני אבדוק בפורום משוב
15/11/2016 | 09:45
31
אני באמת מצאתי את ההודעות שלי מאותן שנים, אבל בלי קובץ הוורד המצורף
לצפיה ב-'סליחה על התגובה המאוחרת - הייתי נטולת מחשב'
סליחה על התגובה המאוחרת - הייתי נטולת מחשב
08/12/2016 | 21:04
26
בחודשיים האחרונים.

אם המתכון ניתן בקובץ וורד, לא ניתן יהיה למצוא אותו, וזאת משום שבכל פעם שמשדרגים את האתר הולכים לאיבוד קבצים.

אם המתכון נמצא במאמרי הפורום ניתן יהיה למצוא אותו תחת הקטגוריה ותת-הקטגוריה אליהם הוכנס המתכון.

כתבי באופן פרטני איזה מתכונים את מחפשת ותחת איזה ניק, ואשמח לחפש לך אותם ולהביא קישורים ממאמרי הפורום (אם הם נמצאים שם).

נירה

חם בפורומים של תפוז

בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

הודעות נבחרות

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ