לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן

פורום אוכל חלבי

ברוכים הבאים לפורום אוכל חלבי!זה המקום שלכם, אוהבי החלב ומוצריו.אלה שמזילים ריר למראה (או יותר נכון - לריחה) של גבינה איכותית, אלה שמתמלאים באושר כאשר הם טועמים גבינה חדשה ושנהנים לאכול אוכל חלבי על כל סוגיו וצורותיו.יש פה מקום להכל, מגבינה לבנה 5% דרך עוגת גבינה מפוארת וכלה בגבינות היוקרתיות ביותר.הפורום הזה הוא שלכם ובשבילכם לכל מה שתרצו. תרגישו חופשי להעלות מתכונים, מחשבות והגיגים בנוגע לאוכל חלבי, אך יש לשמור על כמה כללים בסיסיים:נא הקפידו לשרשר הודעותיכם.יש לשמור על שפה נאותה, כל הודעה הכוללת קללות, ניבולי פה או אאוטינג למיניהם, תימחק.הפורום הוא בחסות "מחלבות גד" ואנו ניעזר בהם מפעם לפעם בשאלות, מתכונים ועוד דברים מיוחדים.

הנהלת הפורום:

אודות הפורום אוכל חלבי

ברוכים הבאים לפורום אוכל חלבי!זה המקום שלכם, אוהבי החלב ומוצריו.אלה שמזילים ריר למראה (או יותר נכון - לריחה) של גבינה איכותית, אלה שמתמלאים באושר כאשר הם טועמים גבינה חדשה ושנהנים לאכול אוכל חלבי על כל סוגיו וצורותיו.יש פה מקום להכל, מגבינה לבנה 5% דרך עוגת גבינה מפוארת וכלה בגבינות היוקרתיות ביותר.הפורום הזה הוא שלכם ובשבילכם לכל מה שתרצו. תרגישו חופשי להעלות מתכונים, מחשבות והגיגים בנוגע לאוכל חלבי, אך יש לשמור על כמה כללים בסיסיים:נא הקפידו לשרשר הודעותיכם.יש לשמור על שפה נאותה, כל הודעה הכוללת קללות, ניבולי פה או אאוטינג למיניהם, תימחק.הפורום הוא בחסות "מחלבות גד" ואנו ניעזר בהם מפעם לפעם בשאלות, מתכונים ועוד דברים מיוחדים.
הוספת הודעה

צרף
תמונה וידיאו קובץ
קבצים המצורפים להודעה

x
הודעה מהנהלת הפורום
המשך >>

לצפיה ב-'חריף ללא פלפל ירוק או אדום (צ'ילי) או קאיין'
חריף ללא פלפל ירוק או אדום (צ'ילי) או קאיין
19/06/2016 | 12:25
1
53
עקב דיאטה בריאותית נאסר עליי לאכול חריף מפלפל אדום או ירוק או קאיין.רק שחור, או לבן.האם מישהו מכיר ממרח שאפשר להכין מזה??? מתה על חריףףףףף

לצפיה ב-'בבקשה - "סקורדליה" - ממרח שום/מתכוניישן'
בבקשה - "סקורדליה" - ממרח שום/מתכוניישן
19/06/2016 | 20:25
197
אפשר להפוך אותו לחריף יותר על ידי הוספת עוד שום.


סקורדליה - ממרח שום שקדים/מתכוניישן

http://matkonation.com/2013/07/%D7%94%D7%99%D7%99%...
 
לצפיה ב-'מזנון ל50 אורחים '
מזנון ל50 אורחים
16/06/2016 | 19:41
4
182
שלום אשמח לעזרתכם לגבי הכמויות .2 סוגי בורקסים גבינה /חצילים תוצרת בית .,פיצה ,קציצות טונה ,קיש עגבניות שרי וגבינות. ,קישים אישיים פטריות ,תפוחי אדמה מוקרמים .
מבחינת סלטים ,סלט עגבניות שרי עם תוספות ,סלט כרוב עם חמוציות ובצל ירוק,וסלט מקסיקני תירס וירקות.סלט מטבוחה,חומוס,בורגול.
קינוחים 4 סוגים +2 עוגות יום הולדת.
האם הכמויות מספיקות ?
תודה וסופ"ש נעים
לצפיה ב-'נראה תפריט מגוון וטעים'
נראה תפריט מגוון וטעים
19/06/2016 | 12:07
3
75
מטבלי גבינה לא הולך?
אולי הייתי שוקלת לוותר על הסלט תירס ובמקום סלט ירוקים..
או מגש ירקות חתוכים
לצפיה ב-'תפריט ל50 מוזמנים'
תפריט ל50 מוזמנים
19/06/2016 | 13:14
2
79
תודה לך על התשובה .אשמח למתכון סלט ירוקים .ואשמח למטבל גבינה לפי המלצתך.
יום ניפלא
לצפיה ב-'רעיונות לסלטים ירוקים'
רעיונות לסלטים ירוקים
19/06/2016 | 14:59
1
91
מרכיבים
תערובת של עלים ירוקים - חסה, ארוגולה, גרגר נחלים ורשאד
3 נקטרינות פרוסות דק
100 גרם תאנים מיובשות פרוסות
100 גרם גבינת רוקפור מפוררת גס
50 גרם (כ-1/2 כוס) גרעיני דלעת

לרוטב
1 כף שמן אגוזים או שומשום
3 כפות שמן זית
מיץ מלימון אחד
מלח גס

אופן ההכנה
שמים את העלים בקערת הגשה שטוחה. מוסיפים את הנקטרינות והתאנים ומפזרים מעל את הגבינה.
מחממים במחבת מעט שמן זית וקולים את הגרעינים עד שהם מזהיבים. מפזרים על הגבינה.
בצנצנת קטנה מערבלים יחד את השמנים, מיץ הלימון ומלח. מוסיפים לסלט רגע לפני ההגשה ומערבבים בעדינות.

מקור: אלינוער רבין
 
או
חסה
סלסלת עגבניות שרי
3-4 גזרים
צימוקים
שקדים
פקאנים רגילים ומסוכרים
צנוברים מטוגנים מעט
חבילה קרוטונים לסלט

לרוטב:
4 כפות מיונז
כפית חרדל
1/2 כפית קטשופ
מעט חומץ
שום כתוש לפי הטעם
מלח 
פלפל

הערה: לא ציינתי כמויות של הפיצוחים כי זה תלוי בטעם של כל אחד בד"כ אני שמה בין 100 ל- 150 גר מכל סוג. אפשר יותר או פחות

אופן ההכנה:
לקרוע את החסה.
לגרדאת הגזר גם או לחתוך לגפרורים ולערבב עם החסה
להוסיף את העגבניות ( לפעמים אני חותכת אותם לחצאים)
לערבב צימוקים,שקדים,פקאנים שבורים לחתיכות,צנוברים מטוגנים קלות וקרוטונים 
לערבב את חומרי הרוטב
לפני ההגשה להוסיף את הפיצוחים והרוטב ולערבב.
חשוב להוסיף אותם ממש לפני ההגשה כדי שהם ישארו קריספיים
 
או
 
רכיבים לסלט:
1) חסה ערבית 6 עלים
2) גזר 1 
3) בצל ירוק 1 
4) 1 חופן חמוציות ללא סוכר
מרכיבים לרוטב:
1) מיץ לימון 3 כפות
2) חומץ כף
3) שמן זית 2 כפות
4) מלח חצי כפית
אופן ההכנה:
חסה לקרוע לפיסות בגודל בינוני
גזר לרסק פומפיה גסה 
בצל לקצץ דק 
את החמוציות צריך להשרות במים חמים כ5 דקות ולסנן 
לערבב את כל המרכיבים
להוסיף את מרכיבי הרוטב ולערבב ולהגיש
 
רוטב מצויין לסלט ירוקים (מיני חסות, ביביגרין)
חומרים:

3 כפות (45 מ"ל) מיץ לימון
4 כפות (60 מ"ל) מיץ סחוט של תפוזים
חצי כוס (120 מ"ל) שמן זית
כף וחצי בלסמי
שן שום קצוצה קטן
3 כפיות סילאן או דבש
רבע כפית מלח
הכנה:

שמים את כל החומרים בצנצנת בעלת מכסה הנסגר היטב, סוגרים ומנערים עד קבלת רוטב חלק. טועמים ומתקנים תיבול.
 
מטבלים:
קופסת גבינה 1/2 ק"ג
2 בצל ירוק קצוץ
1/2 פלפל אדום קצוץ
2 כפיות אבקת מרק בצל
מעט מלח
 
או
 
על בסיס יוגורט עם שום והרבה מלפפון מגורר 
 
או
 
גבינה כנ"ל עם בצל ירוק קצוץ, פפריקה מתוקה ואם יש קצת קימל שלם ומלח כמובן
 
לצפיה ב-'סלטים ירוקים'
סלטים ירוקים
20/06/2016 | 08:15
63
תודה רבה לך על העזרה 
יום ניפלא
לצפיה ב-'שוקולד לבן ופירות יבשים'
שוקולד לבן ופירות יבשים
12/06/2016 | 19:43
2
71
שלום וחג שמח ראיתי מתכון באתר והייתי מעוניינת להכין .האירוע בחוץ .ולא עבדתי עם שוקולד לבן .האם מומלץ להקפיא שוקולד לבן למרות שבמתכון רשום קירור.
תודה ושבוע ניפלא
לצפיה ב-'בוקר אור יהודית - סליחה שראיתי'
בוקר אור יהודית - סליחה שראיתי
16/06/2016 | 08:50
1
49
את הודעתך רק עכשיו.

אני לא מקפיאה שוקולד לבן. שמה במקרר בקיץ. לאחר הכנת הקינוח אפשר לשים אותו בפריזר אם את מתכוונת לשנע אותו וכדי שלא יימס.

יום נעים וכל טוב,

נירה
לצפיה ב-'שוקולד לבן '
שוקולד לבן
16/06/2016 | 17:36
29
תודה לך וסופ"ש נעים
לצפיה ב-'קניתי מרוכל בצידי הדרך שק שקדים'
קניתי מרוכל בצידי הדרך שק שקדים
10/06/2016 | 15:01
3
110
....מה אני עושה איתם עכשיו?

תודה לעונים!
לצפיה ב-'מחלק לחברים ולמשפחה'
מחלק לחברים ולמשפחה
10/06/2016 | 15:12
27
לצפיה ב-'שמעתי שגם אפשר להחמיץ אותם,הנה'
שמעתי שגם אפשר להחמיץ אותם,הנה
10/06/2016 | 21:12
1
61
לצפיה ב-''
12/06/2016 | 14:57
8
לצפיה ב-' מרק ברוקולי עם שמנת'
מרק ברוקולי עם שמנת
10/06/2016 | 08:23
3
126
רק ברוקלי טעים טעים את המתכון קיבלתי מהגולשת שרון 337 מתפוז..
 
הכנה וצילום:אילנית12
 
מרק ברוקולי משובח,עם שמנת -לבישול ,בצל מטוגן, ותבלינים:
הכנה ב- 10 דקות בלבד: (דל קלוריות וטעים.)

המצרכים הדרושים:
שקית ברוקולי קפוא.(800 גרם)
ליטר מים
בצל קצוץ גס .
מיכל שמנת לבישול.
כפית מלח
אגוז -מוסקאט מגורר.

אופן ההכנה:
1) מבשלים את הברוקולי הקפוא בסיר עם ליטר מים חמים ,לבשל
  במשך 5 דקות בלבד,ולהוציא בעזרת כף מחוררת,לתוך קערה עם   
   מים קרים למשך דקה של צינון,ומעבירים למסננת.

2) במחבת עם 2 כפות שמן מטגנים בצל קצוץ,עד לשקיפות.
    
3) מכניסים את הברוקולי למעבד-מזון  ויוצקים מעליו את השמנת    
  לבישול ,את הבצל המטוגן,כפית מלח,
 ומגוררים מעל הכול את אגוז מוסקאט.(בערך 1/4 כפית).
לבסוף מוסיפים למעבד -המזון,כוס אחת ממי -הבישול שנותרו בסיר.
4)מפעילים את מעבד -המזון ב-8 -10פולסים קצרים,למרקם טחון-גס, ומחזירים לסיר הבישול עם מי -הבישול שבו,וטועמים,
אם יש צורך מוסיפים מלח ועוד אגוז מוסקאט.
וזהו.

"ההכנה כול כך מהירה,שאפילו רק הקלדה של המתכון,
גוזלת יותר זמן.
אתמול בערב הכנתי ,למי שטען שברוקולי בכלל לא מלהיב אותו,
ורק לאחר שטעם ,החליט שזהו ממש מעדן -מלכים.
ואמר לי להקליד בפורום, בכדי שעוד אנשים שלא אהבו ברוקולי,
ייהנו הפעם ממרק שהוא מעדן.
אגב,
במידה ונשאר משהו מהמרק,תשמרו במקרר,
ואם למחרת זה יהיה סמיך ,תוסיפו חצי כוס-מים ,
עוד קצת מלח ואגוז מוסקאט,לפי הצורך, תערבבו היטב ותחממו".
(שרון 337}
בהצלחה.
לצפיה ב-' טורט גבינה'
טורט גבינה
10/06/2016 | 08:27
2
150

טורט עוגת גבינה כמו בקונדיטוריות.
אילנית12
תמיד קוצרת מחמאות.
פירסמתי בעבר ,מפרסמת שוב לטובת החדשים שהצטרפו לבלוג.
המידות בכוס מתיחסות לכוס רגילה:200 CC
מתאים לתבנית 24  -26.
הפעם התאפקתי ולא פתחתי את התנור,יצאה גבוהה מאוד.
ניתן לשדרג אותה ולהוסיף שמנת מתוקה מוקצפת לאחר שהתקררה ולקשט בפירות העונה.
 
חומרים:
 5 ביצים  מופרדות מס` 1
500 גרם גבינה לבנה  או   5% 3% 
1 גביע שמנת חמוצה של  (200 מ"ל)
4 כפות גדושות קורנפלור
4 כפות אינסטנט פודינג  ווניל
1  שקית סוכר וניל
1/4  1 כוס סוכר (חצי יהיה להקצפה)
קליפת לימון מגורדת(אופציונלי)
 
הכנה:לחמם את התנור ל200 מעלות.
 לערבב את כול החומרים,חוץ  מהחלבונים וחצי כוס סוכר .
להקציף לקצף יציב אבל לא נוקשה מדי את החלבונים  עם חצי כוס הסוכר(את חצי כוס הסוכר מוסיפים בהדרגה בשתיים שלוש פעמים)
להוסיף בהדרגה  לתערובת הגבינות ולערבב בעדינות.
משמנים היטב את  דפנות התבנית.(מכיוון כשהעוגה כמו כול עוגות הגבינה  "צונחת" היא "תצנח" ישר.)
מרתיחים מים ושמים את המים הרתוחים בתבנית של התנור( שמים את המים בתבנית בתחתית התנור.)
מורידים את חום התנור ל160 מעלות עד 170 מעלות.
אופים את העוגה במדף האמצעי (כדי שלא תישרף) כ45  דקות ,או מעט יותר(תלוי בתנור)
משאירים את העוגה בתנור כשעתיים בערך,לאחר מכן  לשים במקרר.
העוגה טעימה  אחרי יום כשהיא קרה.
בזמן האפייה לא לפתוח את התנור!
אילנית12
לצפיה ב-'שני המתכונים נקראים נפלא והתמונות'
שני המתכונים נקראים נפלא והתמונות
10/06/2016 | 15:15
1
91
"קשות לצפייה". תודה רבה.

חג שמח חברה.

נירה
לצפיה ב-' רבה ,גם לך'
רבה ,גם לך
10/06/2016 | 17:17
4
לצפיה ב-'כדור גבינות של בני סיידא'
כדור גבינות של בני סיידא
09/06/2016 | 15:02
3
118
שלום , אשמח לעזרה...
מחפשת מתכון לכדור גבינות עם טפנד זיתים ורוטב בזיליקום.
למיטב זכרוני לקוח מהספר ארוחות שחיתות של בני סיידא.
הספר שלי לא בנמצא וחיפושי באינטרנט לא צלחו...
תודה מראש אם מישהו מכיר ויכול להעלות.   
לצפיה ב-'שלום איילת. חיפשתי לך את המתכון, אך'
שלום איילת. חיפשתי לך את המתכון, אך
09/06/2016 | 17:15
2
89
ללא הצלחה.

אם מעניין אותך לקבל מתכוני כדור גבינות של אחרים, לאו דווקא בני סיידא, יש במאמרי הפורום, בקטגוריה ממרחים ומטבלים כמה וכמה מתכונים לכדורי גבינה.

אם תרצי עזרה, פשוט תגידי ואבי לכאן את הקישור לקטגוריה.

בהצלחה,

נירה
לצפיה ב-'תודה. '
תודה.
10/06/2016 | 09:27
1
33
אשמח לקבל קישור...
לצפיה ב-'בבקשה - קישור לקטגוריה "ממרחים ומטבלים"'
בבקשה - קישור לקטגוריה "ממרחים ומטבלים"
10/06/2016 | 13:25
53
שם תוכלי למצוא המון מתכונים, וביניהם גם מתכונים לכדורי גבינה:

http://www.tapuz.co.il/forums/articles/category/771/8769

חג שמח לך וליקירייך,

נירה
לצפיה ב-'גלידה'
גלידה
09/06/2016 | 15:03
7
41
שלום,
קיבלנו מכונת גלידה ויוצאת באמת גלידה מדהימה רק שבעלי מרגיש את טעם הביצים... האם ישנה דרך להמיר את הביצים במרכיב אחר שיאפשר את אותו המרקם או לחלופין, כיצד ניתן לנטרל את טעם הביצים.
תודה :)
לצפיה ב-'אפשר להכין פרפה (זה הדבר הכי קרוב לגלידה)'
אפשר להכין פרפה (זה הדבר הכי קרוב לגלידה)
09/06/2016 | 16:17
2
197
מכינים משמנת, סוכר ותוספות כמו, פירות, או שוקולד. אפשר להכין כל טעם שאוהבים. אפשר להכניס את הפרפה גם למכונת הגלידה ולהכין. יוצא נפלא.

לי אין מכונת גלידה ואני מכינה פרפה. איש לא מבחין בהבדל, ואין טעם של ביצים.

במאמרי הפורום יש הרבה מתכונים של פרפה. אם תרצי, פשוט אביא לכאן קישור.

חג שמח,

נירה
לצפיה ב-''
09/06/2016 | 21:06
1
24
מצאתי, תודה :)
לצפיה ב-'בעונג רב - חג שמח'
בעונג רב - חג שמח
10/06/2016 | 15:16
7
לצפיה ב-'לא יודעת איזה מתכון ניסית,אבל'
לא יודעת איזה מתכון ניסית,אבל
19/06/2016 | 12:11
3
52
אם מבשלים את הביצים טעם הלוואי (ששנוא גם עלי) נעלם פשוט מכינים קרם מבושל.
אגב במכונה אפשר להכין גלידות סורבה נהדרות -מיץ/מחית פירות וסירופ סוכר זה הכל
לצפיה ב-'הי'
הי
19/06/2016 | 13:19
2
10
תודה על התשובה!! 
אשמח למתכונים לסורבה, הכנו והיה טעים אבל אחרי שהעברנו למקפיא הסורבה איבד את הטקסטורה שלו והפך לגוש קרח... אם יש עצות, נשמח.
הכנו גם פרפה משמש שיצא מעולה. 
ובקשר לביצים, תוכלי לתאר את התהליך של הביצים?
סליחה על חוסר הבקיאות... אנחנו חדשים בתחום הגלידה 
 
לצפיה ב-'בשביל סורבה '
בשביל סורבה
19/06/2016 | 15:05
1
59
צריך להכין סירופ סוכר ביחס 1:1 המשחק הוא בריכוזי הפרי והסוכר, בעקרון הסוכר מפריע ליצירת הקרח.
גלידה עם ביצים:
החומרים-
1 כוס חלב
2 כוסות שמנת
6 חלמונים
3/4 כוס סוכר
מקל וניל חצוי או תמצית וניל איכותית
 
הכנה -
שמים בסיר ומחממים יחד: שמנת,חלב ומקל (או תמצית) וניל
מקציפים ביחד סוכר וחלמונים עד שמתקבל קצף בהיר ויציב,
שופכים מעט מהחלב החם לקצף החלמונים תוך כדי עירבוב עד להשוואת טמפרטורה ובהדרגה מוסיפים את כל הכמות.
ממשיכים לבשל הכל יחד עד שהתערובת מסמיכה מעט. אין צורך להרתיח אלא הכוונה היא לבשל על אש קטנה בעדינות.
מעבירים את התערובת לצינון ארוך במקרר, אפילו ללילה שלם.
כשהתערובת הצטננה  מעבירים למכונת גלידה ביתית . וממשיכים בהכנה לפי הוראות יצרן המכונה עד שהגלידה מגיעה למרקם הרצוי לכם.
 
על הטעם הבסיסי הזה אפשר להוסיף כל מיני נותני טעם
לצפיה ב-'תודה!!'
תודה!!
19/06/2016 | 15:25
3
לצפיה ב-'הי נירה מה שלומך? איך מאחסנים סלק טרי. בדקתי ברשת '
הי נירה מה שלומך? איך מאחסנים סלק טרי. בדקתי ברשת
07/06/2016 | 22:53
11
51
נכתב שבמקרר בלי אריזה אך הם הצטמקו לאחר כשבוע..אולי צריך לעטוף אותם?
 
תודה
לצפיה ב-'בשקית במקרר'
בשקית במקרר
08/06/2016 | 08:43
3
18
לצפיה ב-'תודה. לעשות חורים?'
תודה. לעשות חורים?
08/06/2016 | 14:07
2
8
לצפיה ב-'אין צורך, אבל גם לא לסגור את השקית הרמטית'
אין צורך, אבל גם לא לסגור את השקית הרמטית
19/06/2016 | 12:05
1
8
לצפיה ב-'מאוד מודה לך..(:'
מאוד מודה לך..(:
19/06/2016 | 19:21
4
לצפיה ב-'היי גליגלי, מה שלומך? - סליחה שראיתי את הודעתך רק עכשיו'
היי גליגלי, מה שלומך? - סליחה שראיתי את הודעתך רק עכשיו
08/06/2016 | 14:35
2
38
אני הייתי משאירה באריזה עד השימוש. בכל מקרה אני לא מחזיקה סלק זמן רב, קונה בשוק ובאותו יום, או מכסימום לאחר יום יומיים אני מכינה.

חג שמח וכל טוב,

נירה
לצפיה ב-'זה בסדר..חג שמח גם לך..לעשות חורים בשקית?'
זה בסדר..חג שמח גם לך..לעשות חורים בשקית?
08/06/2016 | 22:02
1
7
לצפיה ב-'אני לא עושה חוקרים בשקית, אבל, כאמור, אני'
אני לא עושה חוקרים בשקית, אבל, כאמור, אני
09/06/2016 | 17:17
25
לא שומרת סלק זמן רב.
לצפיה ב-'סלק - שומרת בדרך כלל בחוץ במקום מוצל'
סלק - שומרת בדרך כלל בחוץ במקום מוצל
09/06/2016 | 20:26
3
31
וכמו נירה - משתדלת לבשל תוך כמה ימים.
סלק מבושל (אצלי בדרך כלל סלט) נשמר זמן רב במקרר.
לצפיה ב-'תודה לשתיכן..'
תודה לשתיכן..
09/06/2016 | 22:20
2
7
לצפיה ב-'חג שמח'
חג שמח
10/06/2016 | 15:17
1
7
לצפיה ב-'תודה..גם לך..חג יש שמח ממש לא..'
תודה..גם לך..חג יש שמח ממש לא..
12/06/2016 | 00:56
5
לצפיה ב-'האם אפשר להכניס את התבניות האלה לתנור?'
האם אפשר להכניס את התבניות האלה לתנור?
06/06/2016 | 20:32
4
182
האם התבניות הם איכות טובה?
האם התבניות האלה טובות להכנת עוגות ?
לצפיה ב-'נראות כמו תבניות סיליקון. אפשר לאפות בהן אלא'
נראות כמו תבניות סיליקון. אפשר לאפות בהן אלא
07/06/2016 | 15:40
3
108
אם כתוב על האריזה אחרת (יש תבניות סיליקון לקרח, או לשוקולד, והן מותאמות להקפאה או לאחסון במקרר).

 
לצפיה ב-'בכמה מעלות מחממים בתבניות כאלה?'
בכמה מעלות מחממים בתבניות כאלה?
08/06/2016 | 01:03
2
42
יש מתכון לעוגות ללא אפיה שאפשר להכין ולהקפיא?
לצפיה ב-'את מעלות החום מכוונים לפי המתכון'
את מעלות החום מכוונים לפי המתכון
08/06/2016 | 14:30
43
באשר לעוגות ללא אפייה, את יכולה לקבל מתכונים ורעיונות בקטגוריה "עוגות" שבמאמרי הפורום.
בתוך קטגוריה זו, מצד ימין, תוכלי לראות תתי-קטגוריות של עוגות מעוגות שונות, הן אפויות והן קרות. תבחרי לך מה שמתאים לך. הנה הקישור לקטגוריה "עוגות""

עוגות

http://www.tapuz.co.il/forums/articles/category/771/8771

חג שמח,

נירה


 
לצפיה ב-'על תבניות סיליקון רשום בדרך כלל טווח '
על תבניות סיליקון רשום בדרך כלל טווח
09/06/2016 | 20:25
37
המעלות שמתאימות לתבנית.
בדקתי ועל תבנית סיליקון כתוב אצלי 40°- עד 250°
לצפיה ב-'לא נשמע לי ולא הייתי מעיזה לנסות'
לא נשמע לי ולא הייתי מעיזה לנסות
08/06/2016 | 13:31
56
לצפיה ב-'טארטלים קנויים'
טארטלים קנויים
05/06/2016 | 14:24
3
86
שלום אשמח לעזרתכם היכן ניתן לקנות באיזור הצפון קריות טארטלים מוכנים למילוי מתוק/מלוח .
תודה ושבוע ניפלא
לצפיה ב-'ראיתי טארטלטים בחנות לגעת באוכל'
ראיתי טארטלטים בחנות לגעת באוכל
05/06/2016 | 21:44
2
75
אם יש חנויות דומות באזור שלך בטח תוכלי לקנות שם.

בהצלחה

נירה
לצפיה ב-'טארטלים'
טארטלים
06/06/2016 | 07:59
1
67
בוקר שכולו טוב
 
תודה לך 
לצפיה ב-''
07/06/2016 | 15:26
8
לצפיה ב-'עוגות שוקולד אישיות'
עוגות שוקולד אישיות
29/05/2016 | 08:02
3
119
בוקר ורוד לכולם .אשמח למתכון לעוגות שוקולד אישיות .
תודה ויום ניפלא
לצפיה ב-''
30/05/2016 | 23:16
2
74

רכיבים:
15 כלי חרס קוטר 9 אישיים לאפייה
300 גרם שוקולד מריר משובח (50 אחוז מוצקי קקאו מינימום - בקבלייר משתמשים בשוקולד לינט)
300 גרם חמאה
6 חלמונים
6 ביצים שלמות
400 גרם סוכר
160 גרם קמח מנופה
מעט אבקת סוכר לקישוט
מעט קמח לקימוח
15 קוביות שוקולד מריר משובח
אופן הכנה:
מחממים תנור לחום גבוה - 200 מעלות.
בבאן מארי (אפשר גם במיקרוגל בעוצמה נמוכה) ממיסים את החמאה והשוקולד. טורפים לתערובת חלקה, ללא גושים.
שמים במעבד מזון חלמונים וביצים, ומעבדים לתערובת אחידה. מוסיפים את הסוכר, תערובת השוקולד והקמח. אחרי כל הוספה מפעילים את מעבד המזון ומוסיפים את המרכיב הבא רק כשהתערובת אחידה.
משמנים ומקמחים היטב את הקוקוטים, ועורכים אותם זה לצד זה על תבנית אפייה ברווחים של כ-2.5 ס"מ. ממלאים כל קוקוט בתערובת כדי שלושה רבעים מגובהו. במרכז כל קוקוט מטביעים קוביית שוקולד.
אופים בתנור החם 20-15 דקות, עד שנוצר קרום סדוק אך המרכז עדיין רוטט. מצננים מעט, הופכים את הקוקוטים ומשחררים את העוגות בעדינות רבה. 
מפזרים אבקת סוכר ומגישים חם או פושר, מומלץ בתוספת גלידת וניל משובחת ו/או קרם אנגלייז.
אפשר להכין מראש ולחמם המיקרו.
הערות:
מסעדת קבלייר בירושלים
 
 
לצפיה ב-'עוגת שוקולד'
עוגת שוקולד
31/05/2016 | 10:28
91
אימצתי בחום תודה לך ויום ניפלא
לצפיה ב-'עוגת שוקולד'
עוגת שוקולד
31/05/2016 | 10:28
38
לצפיה ב-'הכנתי פעם ראשונה גראבלקס לבד בבית מחצי פילה קפוא של תנובה'
הכנתי פעם ראשונה גראבלקס לבד בבית מחצי פילה קפוא של תנובה
27/05/2016 | 10:53
6
109

זה מה שהיה בבית) בתוספת 2+2 כוסות מלח בישול, סוכר ותבלינים (חופן מכל אחד זרעי כוסברה+שומר ו-12 שעות בפריז'ידר.
הטעם מעולה, ללא שומניות כלל (דווקא זוכרת שאצל השוודים זה קצת שומני)
כעת נח לו בקופסת פלסטיק סגורה עטוף עם מגבות נייר.
שאלות:
1. האם צורת האיפסון נכונה
2. כמה זמן אפשר לשמור מקרר (אני עם מערכת עיכול קצת בעייתית)
3. אלו תבלינים ניתן להוסיף לפעם הבאה כדי להשביח את הטעם
תודה
 
לצפיה ב-'הכנת גרבלקס מסלמון? - נקרא טעים'
הכנת גרבלקס מסלמון? - נקרא טעים
03/06/2016 | 13:50
61
לא יכולה לענות משום שלא הכנתי עדיין.

בכל מקרה, תודה על המתכון.


נירה
לצפיה ב-'תהליך ההכנה לא נכון לחיי מדף ארוכים'
תהליך ההכנה לא נכון לחיי מדף ארוכים
03/06/2016 | 14:37
4
80
- פרוסות סלמון טריות וללא עור
- מלח גס במישקל כפול מזה של הדג
- סוכר במישקל זהה לזה של הדג
- תבלינים - כמעט כל מה שאת אוהבת. מה ששמת בסדר גמור. תוספת עתידית היא שמיר קצוץ גס שהוא הכי טרדיציונאלי.
 
מערבבים את כל החומרים ומפזרים בערך 1/2 על תחתית כלי זכוכית/קרמיקה/נירוסטה. מנגבים את פרוסות הסלמון ומניחים על התערובת. מכסים היטב עם יתרת התערובת + ניילון נצמד. על הניילון מניחים מישקולות של 1.5-2 ק"ג. מכניסים למקרר ל-5-6 ימים. ביום השני הדג יגיר נוזלים שייספגו במלח. המלח יהפך דביק - זה בסדר!
בתום התהליך משחררים את הדג, שוטפים מכל חומרי התערובת ומייבשים/מנגבים. הבשר אמור להיות מצומק יותר, מיובש וקשה יותר מאשר במצב טרי. במצב זה ניתן לפרוס דק מאד.
אפשר לאחסן עטוף בניר סנדביצ'ים למספר חודשים או להקפיא.
לצפיה ב-'milch-אם יש לך בעיה עם המתכון-נא לפנות למיכל אנסקי'
milch-אם יש לך בעיה עם המתכון-נא לפנות למיכל אנסקי
03/06/2016 | 15:47
3
65
ולעוד כמה שראיתי שעשו את המתכון מלח+סוכר 1:1 וציינו במיחוד שאין טכם לשים תערובת בתחתית הדג שהוא העור
לצפיה ב-'אל תטילי עלי שליחויות ואל תתגרי איתי'
אל תטילי עלי שליחויות ואל תתגרי איתי
03/06/2016 | 16:24
2
67
ככה לא מתנהגת ליידי, גם לא פרת משה רבנו.
ביקשת עזרה ונסיתי לעזור. במקום להגיד תודה או לא תודה, בחרת להגיב בתוקפנות. בזה אני יכול לנצח אותך, האמיני לי.
מיכל אנסקי היא אולי אושיה טלוויזיונית אבל לא אושיית בישול, לא תודה.
קבלת מתכון של מומחה בעל מוניטין (לא, לא אני).
אם היית מתמקדת בעיון בקריאת המתכון היית קולטת שמכינים את הדג ללא העור, כך רשמתי ולכן יש צורך להניח אותו על שכבת מלח+סוכר שתפקידם להוציא את הלחות מן הדג ולהכינו לתקופת שימור ארוכה.
עזבי, למי אני מנסה להסביר? המשיכי להיות גרופית של מיכל אנסקי...
לצפיה ב-'milch-אני לא רואה תוקפנות. דווקא התשובה שלך "שככה לא עושים"'
milch-אני לא רואה תוקפנות. דווקא התשובה שלך "שככה לא עושים"
03/06/2016 | 19:19
1
51
הי תוקפנית בעיני, אני לא מטילה עליך שליחויות, לא מתגרה בך, ולא מכירה אותך.
ובטח לא מעוניינת לשמוע ממך מוסר על איך ליידי צריכה להתנהג.
 
וכן מיכל אנסקי בעיני היא בהחלט אושיית בישול, והיא גסטרונומית עם תעודות, הרבה יותר מכמה שפים בארץ שעברו ממטבח למטבח. היא נועזת, נלחמת על תוצרת הארץ עובדת עם מגדלים כדי לטפח זנים ויוזמת שוק איכרים (שלצערי עוד לא יצא לי לבקר בו). אחלה אישה.
 
אני לא עושה תחרות תוקפנות, בטח לא על חתיכת דג, אבל אם בא לך, תמצא לך פרטנר מתאים, בטח תצליח.
 
כתבת שהמתכון הוא של מומחה בעל מוניטין אבל לא טרחת לציין את שמו.
 
אמר רבי אלעזר א"ר חנינא כל האומר דבר בשם אומרו מביא גאולה לעולם"
 
תתקדם....
 
 
לצפיה ב-'WOW, פשששש...'
WOW, פשששש...
04/06/2016 | 18:13
55
להתקדם?
היכן שאני נמצא את יכולה רק לשאוף להגיע...
לצפיה ב-'אירוח בפארק'
אירוח בפארק
27/05/2016 | 08:57
2
107
בוקר טוב אשמח לקבל את המלצתכם לגבי אירוע מחוץ לבית .הרבה מוזמנים 50.ומתלבטת לגבי שמירת חום המאפים .
האירוע יום הולדת לנכדים התאומים בני שנה .
כל המלצה תתקבל בברכה .
תודה ושבוע וסופש ניפלא לכולם.
לצפיה ב-'שלום יהודית - לאחרונה לא הייתי הרבה ליד מחשב'
שלום יהודית - לאחרונה לא הייתי הרבה ליד מחשב
03/06/2016 | 13:48
1
104
וזו הסיבה שאני עונה רק עכשיו. 

בקישורי הפורום יש המון ארוחות בטבע או בבית למוזמנים רבים. את מוזמנת להציץ.

אם תצטרכי עזרה, פשוט תגידי.

מזל טוב לתאומים.

נירה
לצפיה ב-'אירוח בפארק'
אירוח בפארק
03/06/2016 | 14:53
56
תודה לך .מצאתי את הקישור קיבלתי רעיונות 
שבת שלום 
לצפיה ב-'שרשור קישים טעימים'
שרשור קישים טעימים
26/05/2016 | 10:52
5
381
לצפיה ב-'קיש אישי - במילוי תרד וגבינת עיזים '
קיש אישי - במילוי תרד וגבינת עיזים
26/05/2016 | 10:53
190
המצרכים
בצק פריך  לבצק
12 תבניות אישיות - ח"פ

למילוי - אילתור שלי.
1 שקית [800 גרם] מדליוני תרד קפואים
200 גרם גבינת עיזים חצי קשה מגוררת
כ 100 גרם גבינה צהובה מגוררת
1/2 גביע שמנת חמוצה + 2 כפות גבינה לבנה 9%
2 כפות גדושות קמח
3 ביצים
מלח, פלפל לבן, מעט אגוז מוסקט מגורר

לעיטור - צנוברים [לא קלויים].
 
ההכנה

1. מכינים את הבצק עוטפים טוב, ומקררים כמה שעות טובות.
2. מחלקים את הבצק ל 12 כדורים ומרפדים את התבניות האישיות בבצק
[לא שימנתי אותן !!!!] הבצק שמנוני.
3. מפשירים את מדליוני התרד, בתוך מסננת וסוחטים היטב, את כל הנוזלים. 
4. מוסיפים את כל שאר המצרכים - למעט הצנוברים
5. יוצקים לתבניות האישיות, מפזרים מלמעלה צנוברים, ומהדקים אותם קלות - עם "גב" כפית על המילוי רק שיצמדו לבלילה, אבל שישארו חשופים מלמעלה.
6. אופים בתנור שחומם מראש, בחום של 180 מעלות עד שיזהיבו.
את תחילת האפיה, ב 20 דקות הראשונות, אפיתי במסילה שניה מלמטה.
לאחר מכן העליתי, את התבנית, למסילה אמצעית.
לצפיה ב-'קיש ברוקולי (מקמח מלא) '
קיש ברוקולי (מקמח מלא)
26/05/2016 | 10:57
167
לבצק: 
280 גרם קמח מלא 
130 גרם חמאה 
2 כפות שמן תירס 
1/2 כפית מלח 
1 ביצה 
3 כפות מים 
 - ללוש לבצק ולשמור שעתיים שלוש במקרר. 

למלית: 

1 גביע קוטג' 
100 גרם גבינה צהובה 
קוביית גבינה בולגרית עיזים 
1/4 קוביית גבינה בולגרית של 'פנחס' 5% 
3 ביצים 
2 כפות שטוחות קמח 
1 שמנת לבישול 15% 
מלח, פלפל שחור 
פרחי ברוקולי טריים שבושלו במים רותחים כמה דקות. 
 
לרדד בצק ולשטח על תבנית פאי 26 ס"מ 
אפייה 10 דקות ללא מילוי בחום של 180. 

לערבב את חומרי המלית 
לסדר את פרחי הברוקולי על תחתית הבצק ולהוסיף את בלילת הגבינות והביצים 
אפייה בחום של 180 מעלות 50 דקות. 
לצפיה ב-'קיש חוביזה ובצל מטוגן '
קיש חוביזה ובצל מטוגן
26/05/2016 | 10:58
92
מצרכים
בצק
כוס קמח לבן
חצי כוס קמח מלא
חצי כפית מלח
שתי כפות שומשום
חצי כפית קצח 
מאה גרם חמאה קרה חתוכה
ביצה טרופה
.
מילוי
מעט שמן זית מעורבב עם מעט חמאה
שני בצלים פרוסים
מאתיים גרם עלי חוביזה שטופים, מסוננים וקצוצים
חצי כפית אגוז מוסקט
מיכל שמנת מתוקה 
שתי ביצים
מאה גרם גבינה צהובה
מלח - פלפל
 
הכנה
מערבבים את כל החומרים היבשים של הבצק
מוסיפים את החמאה ומפוררים בעזרת האצבעות 
מוסיפים את הביצה ומאחדים לכדור
משטיחים לפיתה, שמים בשקית פלסטיק ושומרים במקפיא לחצי שעה
מרדדים ומסדרים על תבנית פאי כולל שוליים
מסדרים נייר אפיה ושעועית מעל הבצק
ואופים כ- 10 דקות, עד שהשוליים מתחילות להזהיב
מוציאים מהתנור ומסירים את הנייר אפיה עם השעועית
~
מטגנים את הבצל עד שהוא מתחיל להזהיב
מוסיפים את החוביזה ומטגנים עוד מספר דקות
מכבים את האש, ומוסיפים את שמנת, הביצים וגבנ"ץ
את הפלפל שחור המלח והמוסקט
שופכים על הבצק החצי אפוי
ואופים כ- 30 דקות או עד שמוזהב יפה
 
לצפיה ב-'קיש בצל סגול'
קיש בצל סגול
26/05/2016 | 11:01
1
181
קיש בצל

1 כף שמן זית
5בצלים סגולים קלופים, פרוסים דק
1 מכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה
1/2 כוס חלב
4 ביצים
1/4 כפית אגוז מוסקט מגורר
מלח ופלפל שחור
1/2 חבילה (250 גרם) בצק עלים, מופשר

1.מחממים את התנור לחום גבוה (190 מעלות)
2.מחממים את השמן במחבת, על להבה גבוהה, ומטגנים את הבצלים 3 דקות, עד הזהבה. מוציאים מהמחבת ומאחסנים במקרר לצינון מהיר.
3.מערבבים בקערה בינונית את השמנת, החלב, הביצים ומתבלים באגוז המוסקט, במלח ובפלפל.
4.מקמחים משטח עבודה ומרדדים את הבצק לעיגול בעובי 3 מ"מ, הגדול מעט מקוטר התבנית, או קורצים עיגולים הגדולים במעט מקוטר התבניות האישיות.
5.מעבירים את הבצק לתבנית או לתבניות ומהדקים לבסיס. מסדרים את הבצלים על הבצק, יוצקים את הבלילה ואופים 15-20 דקות, עד שהבלילה יציבה וזהובה.
(6 תבניות בקוטר 8 ס"מ או תבנית בקוטר 24-26 ס"מ)

בתאבון!
לצפיה ב-'לא מאה - תודה על המתכונים'
לא מאה - תודה על המתכונים
26/05/2016 | 11:09
145
וברוך/ה הבא/ה לפורום. הנה, תתכבד/י בקפה עם משהו קטן בצד. 

להבא, בבקשה, נא להוסיף גם את מקור המתכון. 

תודה מראש,

נירה

 
לצפיה ב-'אוכל ללא חימום'
אוכל ללא חימום
24/05/2016 | 12:02
2
64
שלום לכולם, 
אני עובד במקום עבודה שאין בו מיקרוגל או טוסטר אובן לחימום אוכל כיוון שזה מקום אטום מחלונות.
יש לכם הצעות למאכלים שאינם דורשים חימום?
ניסיתי כבר סלט קוסקוס, פשטידת ברוקולי וכמובן סנדוויצ'ים.
רציתי עוד גיוון.
 
תודה מראש
לצפיה ב-'סלטי ירקות שונים, אפשר להוסיף להם אורז'
סלטי ירקות שונים, אפשר להוסיף להם אורז
24/05/2016 | 23:58
70
קינואה, או דגנים אחרים, טונה, גבינות כמו, בולגרית, פטה, חמד, לבנה, קרוטונים, אגוזים, בקיצור, מה שאוהבים ולאכול קר.
לצפיה ב-'הנה'
הנה
04/06/2016 | 14:20
30
ספרינג רול עם רצועות של ירקות נבטים ורוטב .
טורטיה עם רצועות בקר (סטייל פסטרמה) פלפל קלוי וממרח או עם סלט עוף.
סלט קוב מפורק
סלט ניסואז מפורק ובעבודה תרכיב (יש קופסאות המתברגות זו לזו )
כל סלטי הפסטה , החל מקפרזה וכלה בראנץ'
וונטון עם סלט עוף תילאנדי
בקישור יש עוד המון רעיונות
 
בהצלחה
 
לצפיה ב-'ארוחת שבועות'
ארוחת שבועות
22/05/2016 | 16:01
4
210
שלום רב,
בשבועות אארח כ20 איש לארחת צהריים חלבית שתכלול כמה מאפים.פשטידות כמה סלטים,  יאנטיפסטי , פסטה כלשהי ובטח עוגת גבינה.
מאחר וזה יהיה צהריים , מן הסתם לא אספיק להכין הכל באותו יום 
כמה זמן מראש אפשר להכין מאפים.פשדידות.עוגת דבינה כדי שעדיין יהיה טרי ויפה?
 
לצפיה ב-'יש פשטידות שניתן להכין מראש ולהקפיא'
יש פשטידות שניתן להכין מראש ולהקפיא
23/05/2016 | 10:46
3
154
בהפשרה איטית וחימום נכון טעמם לא יפגע.
כך אני נוהגת לפני אירוח שבועות.
 
בהצלחה
לצפיה ב-'היי ציפי - מה שלומך?'
היי ציפי - מה שלומך?
23/05/2016 | 14:22
2
118
אפשר להקפיא קלתיות. מילויים מירקות, פטריות למיניהן וגבינות גם שורדים הקפאה. לא הייתי מקפיאה מלית עם תפוחי אדמה.

אם תרצי מתכונים שישרדו הקפאה, פשוט תגידי, ואשים לך כאן כמה וכמה מתכונים.

וגם

נירה
לצפיה ב-'תודה רבה!!!אשמח למתכונים'
תודה רבה!!!אשמח למתכונים
24/05/2016 | 12:02
1
43
לצפיה ב-'בבקשה - קישור למתכונים נהדרים ממאמרי הפורום'
בבקשה - קישור למתכונים נהדרים ממאמרי הפורום
24/05/2016 | 23:54
196
מתת-קטגוריה פשטידות קיש ופאי:

http://www.tapuz.co.il/forums/articles/subcategory...


תיהני,

נירה
לצפיה ב-'קינוחי כוסות'
קינוחי כוסות
23/05/2016 | 06:47
3
117
בוקר שכולו טוב .מעוניינת להכין קינוחי כוסות ועוגות אישיות למסיבת יום ההולדת של הנכדים .המסיבה כוללת כ35 מבוגרים ו15 ילדים.המסיבה תתקיים בפארק.מה אוכל להכין שיהיה מתאים לחום בקייץ.
כל המלצה וכל טיפ לגבי איך נערכים לאירוח בחוץ התקבל בשימחה
תודה ויום ניפלא
לצפיה ב-'מוסים ישרדו את החום רק אם יגיעו קפואים'
מוסים ישרדו את החום רק אם יגיעו קפואים
23/05/2016 | 14:26
2
102
מה שכן, אפשר לשים בכוסיות פירות חתוכים לקוביות קטנות, מעורבבים בסירופ מייפל, או סירופ סוכר, עליהם אפשר לפזר מעט אגוזים (כשאין ילדים קטנטנים בסביבה) ומרשמלו, או כדור גלידה
לצפיה ב-'קינוחי כוסות'
קינוחי כוסות
24/05/2016 | 06:15
1
99
תודה לך על התשובה המהירה .
לצפיה ב-'בעונג רב '
בעונג רב
24/05/2016 | 11:26
21
לצפיה ב-'בוקר טוב נירל'ה ולחברות הפורום - התייעצות'
בוקר טוב נירל'ה ולחברות הפורום - התייעצות
22/05/2016 | 10:24
2
86
זקוקה לעזרתכן...
נתקלתי במתכון המצורף ומתלבטת למה התכוון המשורר בסעיף 4
 

טבעת תירס ושתי גבינות (עם פטריות)
 
 
המצרכים :
2 כוסות קמח תירס מאיכות טובה
3 כוסות מים רותחים
2 כוסות חלב
50 גרם חמאה
100 גרם גבינת קוטג`
מלח ופלפל בנדיבות
מעט אגוז מוסקט מגורר
200 גרם גבינת "עמק", או "אדמר", או "נהריה", חתוכה לקוביות
150 גרם גבינה צפתית, חתוכה לקוביות
למלית הפטריות
200 גרם פטריות יער (ירדן),מנוגבות במגבת נייר, חתוכות גס מאד
4 כפות שמן זית
מלח ופלפל
אגוז מוסקט
אופן ההכנה:
1.שמים קמח תירס, מים, חלב, חמאה, גבינת קוטג`, מלח ופלפל בסיר גדול ומבשלים 5 דקות תוך בחישה לעיסה אחידה ומעובה
2. מוסיפים אגוז מוסקט וקוביות גבינה, בוחשים היטב במשך דקה, או עד שהגבינות מתרככות, ומסירים מהאש
 3. מכינים תבנית טבעתית, שוטפים את התבנית במים קרים, כדי שהשליפה תהיה קלה
4. מעבירים לתבנית, בה 10 דקות והופכים על הצלחת
5. מקפיצים את הפטריות בשמן הזית במשך דקות ספורות, ומסירים מהאש לפני שיתכווצו. מתבלים במלח, אגוז מוסקט ופלפל גרוס
6. ממלאים את החור בטבעת, ומגישים. את מה שנותר אפשר לחמם במיקרוגל, או לפרוס ולקלות בטוסטר אובן.
 
 
מה דעתכן ?
10 דקות קירור? 10 דקות אפיה?
 
יום טוב
לצפיה ב-'נראה לי קירור'
נראה לי קירור
22/05/2016 | 12:36
1
37
והייתי שמה בתבנית נילון נצמד כדי להקל על השליפה
לצפיה ב-'תודה חנה בוקר טוב'
תודה חנה בוקר טוב
23/05/2016 | 10:43
21
אם כך הטבעת תהיה קרה והפטריות חמות.
אולי כדאי יהיה לחמם מעט יחד לפני ההגשה.
מה דעתך?

חם בפורומים של תפוז

מכינים עוגת גבינה מכל הלב וזוכים בפרסים!!!
מכינים עוגת גבינה מכל...
שלחו לנו מתכון + תמונה של עוגת הגבינה הכי מקורית...
מכינים עוגת גבינה מכל הלב וזוכים בפרסים!!!
מכינים עוגת גבינה מכל...
שלחו לנו מתכון + תמונה של עוגת הגבינה הכי מקורית...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

הודעות נבחרות

בעלי מקצוע

יבוא 4 U
חברת יבוא 4 U
פורום ריפוי ותזונה טבעית
פורום ריפוי ותזונה טבעית
טבעוני-  ריפוי ותזונה טבעית
טבעוני-ריפוי ותזונה טבעית

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ