לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן

פורום אוכל חלבי

ברוכים הבאים לפורום אוכל חלבי!זה המקום שלכם, אוהבי החלב ומוצריו.אלה שמזילים ריר למראה (או יותר נכון - לריחה) של גבינה איכותית, אלה שמתמלאים באושר כאשר הם טועמים גבינה חדשה ושנהנים לאכול אוכל חלבי על כל סוגיו וצורותיו.יש פה מקום להכל, מגבינה לבנה 5% דרך עוגת גבינה מפוארת וכלה בגבינות היוקרתיות ביותר.הפורום הזה הוא שלכם ובשבילכם לכל מה שתרצו. תרגישו חופשי להעלות מתכונים, מחשבות והגיגים בנוגע לאוכל חלבי, אך יש לשמור על כמה כללים בסיסיים:נא הקפידו לשרשר הודעותיכם.יש לשמור על שפה נאותה, כל הודעה הכוללת קללות, ניבולי פה או אאוטינג למיניהם, תימחק.הפורום הוא בחסות "מחלבות גד" ואנו ניעזר בהם מפעם לפעם בשאלות, מתכונים ועוד דברים מיוחדים.

הנהלת הפורום:

אודות הפורום אוכל חלבי

ברוכים הבאים לפורום אוכל חלבי!זה המקום שלכם, אוהבי החלב ומוצריו.אלה שמזילים ריר למראה (או יותר נכון - לריחה) של גבינה איכותית, אלה שמתמלאים באושר כאשר הם טועמים גבינה חדשה ושנהנים לאכול אוכל חלבי על כל סוגיו וצורותיו.יש פה מקום להכל, מגבינה לבנה 5% דרך עוגת גבינה מפוארת וכלה בגבינות היוקרתיות ביותר.הפורום הזה הוא שלכם ובשבילכם לכל מה שתרצו. תרגישו חופשי להעלות מתכונים, מחשבות והגיגים בנוגע לאוכל חלבי, אך יש לשמור על כמה כללים בסיסיים:נא הקפידו לשרשר הודעותיכם.יש לשמור על שפה נאותה, כל הודעה הכוללת קללות, ניבולי פה או אאוטינג למיניהם, תימחק.הפורום הוא בחסות "מחלבות גד" ואנו ניעזר בהם מפעם לפעם בשאלות, מתכונים ועוד דברים מיוחדים.
הוספת הודעה

צרף
תמונה וידיאו קובץ
קבצים המצורפים להודעה

x
הודעה מהנהלת הפורום
המשך >>

לצפיה ב-'תודה על המתכון.'
תודה על המתכון.
12/02/2017 | 01:40
8
102
מתכון מעולה
לצפיה ב-'באיזה מתכון מדובר ומי נתן אותו? '
באיזה מתכון מדובר ומי נתן אותו?
13/02/2017 | 10:52
7
56
יום נעים.
לצפיה ב-'ואני התאפקתי לא לשאול....'
ואני התאפקתי לא לשאול....
13/02/2017 | 20:25
6
33
לצפיה ב-'רעיה - נראה לי שלא נזכה לתשובה'
רעיה - נראה לי שלא נזכה לתשובה
13/02/2017 | 20:49
5
19
לצפיה ב-'ככה סתם,בוקר טוב....'
ככה סתם,בוקר טוב....
05/03/2017 | 10:42
4
28
 
התוכנית היא :בצק ממולא,והכוונה,קניש עם בצל של פריגהמיתכוונת לארוחת בוקר צהריים,בלי בשר,
בערך 10 איש
בערך נירה מה נישמע,,אז לי יש שאלה,, ומה קורה למיקלדת שלי,,,
 
 
 
לצפיה ב-'לא הבנתי - כאן יש שאלה?'
לא הבנתי - כאן יש שאלה?
05/03/2017 | 18:10
20
ובכל מקרה - בהצלחה!
לצפיה ב-'היי מישמש - אני בסדר גמור'
היי מישמש - אני בסדר גמור
06/03/2017 | 11:13
2
22
מה שלומך?
רוצה את מתכון הקניש של פירגה? אם כן, אשמח להביאו.
לצפיה ב-'יום העצמאות'
יום העצמאות
08/03/2017 | 11:06
1
20
יש רעיונות 
  טוב,בין ארבעים ל-50 איש,,אצלינו
כול שנה הכיתה של הבעל שלי,מגיבעת אולגה של שנות החמישים ניפגשת
והשנה גם אצלינו..
לא בשרי,רק חלבי...וסלטים....
אני עושה,את הבצקים הממולאים,
 
 
 
 
לצפיה ב-'כן, את יכולה להיכנס לקישורי הפורום - לקטגוריה "ארוחות גולשים'
כן, את יכולה להיכנס לקישורי הפורום - לקטגוריה "ארוחות גולשים
08/03/2017 | 12:14
22
תוכלי למצוא שם המון רעיונות וגם מתכונים קלים להכנה.

אם לא תמצאי, אני כאן.

נירה

 
לצפיה ב-'מחפש אבקת פירות \ נוזל פירות'
מחפש אבקת פירות \ נוזל פירות
16/01/2017 | 15:38
7
46
שלום
מישהו יודע איפה בארץ ניתן להשיג בארץ CERTO
או משהו דומה
בסגנון הזה
 
תודה
לצפיה ב-'נסה בחנויות מתמחות כמו 4Chef או לגעת באוכל'
נסה בחנויות מתמחות כמו 4Chef או לגעת באוכל
16/01/2017 | 21:04
26
יכול להיות שתמצא שם.
לפי מה שכתוב היה על התמונה שבקישור מדובר בפקטין, ופקטין ניתן למצוא בכל החנויות המתמחות.



נירה
לצפיה ב-'זה לא אבקת/נוזל פירות!'
זה לא אבקת/נוזל פירות!
17/01/2017 | 16:29
5
43
זה פקטין פשוט להכנת ריבות, במיקרה הזה במצב נוזלי.
ניתן להכין הרבה סוגי ריבות ללא הוספת פקטין.
רשום מה אתה מתכוון להכין או למה להשתמש אלא אם אתה צריך פקטין...
 
לצפיה ב-' Milch בתוך הודעתי גם אני'
Milch בתוך הודעתי גם אני
17/01/2017 | 23:21
4
35
כתבתי שמדובר בפקטין.
לצפיה ב-'"באתי" רק לחזק את דבריך'
"באתי" רק לחזק את דבריך
18/01/2017 | 08:16
1
25
                   
 
 
 
לצפיה ב-'מעולה - תודה רבה '
מעולה - תודה רבה
18/01/2017 | 12:08
4
לצפיה ב-'גם אני "באה" לומר שמדובר בפקטין.'
גם אני "באה" לומר שמדובר בפקטין.
20/01/2017 | 19:21
1
18
קניתי בלגעת באוכל.
שבת שלום!
רעיה
לצפיה ב-''
21/01/2017 | 04:59
לצפיה ב-'נפתח פורום מעמד זרים'
נפתח פורום מעמד זרים
( לעמוד שלי בתפוז )
09/01/2017 | 17:46
10
 יש לכם שאלות בנושא הסדרת מעמד אזרחים זרים אשר שוהים בישראל? זקוקים לאשרת עבודה? 
 היכנסו עכשיו לפורום ותקבלו מענה לשאלותיכם:
 
לצפיה ב-'שבת שלום לחלביים'
שבת שלום לחלביים
06/01/2017 | 15:38
1
204
עם עוגת שמרים ע"פ רותה טוויזר, הפעם במילוי פטיסיר פיסטוק ושוקולד
 
 
 
לצפיה ב-'איזו יפה! הבצק נראה רך וטעים - אשים אותה'
איזו יפה! הבצק נראה רך וטעים - אשים אותה
07/01/2017 | 08:18
91
מחר בפינת המתכוןן היומי שלי.

שבת שקטה ונעימה חנה'לה.

נירה
לצפיה ב-'שנה אזרחית טובה "חלביים" ו"סמויים"'
שנה אזרחית טובה "חלביים" ו"סמויים"
31/12/2016 | 19:03
68
לצפיה ב-'ספיישל מתכוני חנוכה 2016'
ספיישל מתכוני חנוכה 2016
13/12/2016 | 10:42
1
155

אשמח אם תוסיפו  מתכוניכם. תודה מראש.

מאכלי חנוכה ממאמרי הפורום:

http://www.tapuz.co.il/forums/articles/subcategory...
חג אורים שמח,

נירה

 
לצפיה ב-'קובץ word של מתכוני סופגניות שאספתי עבור חברי הפורום'
קובץ word של מתכוני סופגניות שאספתי עבור חברי הפורום
13/12/2016 | 10:48
100
תיהנו.

נירה
לצפיה ב-'סוף שבוע נעים "חלביים" ו"סמויים"'
סוף שבוע נעים "חלביים" ו"סמויים"
09/12/2016 | 13:03
99
מאחלת לך שבת שקטה ונעימה.

נירה
לצפיה ב-'שלום רב. בישלתי תבשיל עדשים ירוקות והעדשים יצאו קשים'
שלום רב. בישלתי תבשיל עדשים ירוקות והעדשים יצאו קשים
08/12/2016 | 23:18
7
57
למרות שהשריתי אותם לפני כן במים ובישלתי כשעה. למה זה קרה ומה עלי לעשות כדי שיצאו רכים
 
תודה רבה
לצפיה ב-'לפני כן בישלתי כמה פעמים מרק עדשים עם בשר ותפוחי אדמה '
לפני כן בישלתי כמה פעמים מרק עדשים עם בשר ותפוחי אדמה
08/12/2016 | 23:24
34
בלי להשרות והם יצאו דווקא רכים. תודה
לצפיה ב-'העדשים לא אמורים להישאר קשים - אם השרית'
העדשים לא אמורים להישאר קשים - אם השרית
08/12/2016 | 23:46
5
59
והם נשארו קשים לאחר הבישול, נראה שהם היו מאוד ישנים.

אני משרה אותם במים רותחים עד שהמים מתקררים והם אף פעם לא נשארים קשים. קונה את העדשים בחנות שמוכרת דגנים, קטניות, פירות יבשים ותבלינים. שם הכל טרי.

שבת שלום,

נירה
לצפיה ב-'אני מאוד מודה לך.'
אני מאוד מודה לך.
09/12/2016 | 00:00
4
8
לצפיה ב-'ושבת שלום'
ושבת שלום
09/12/2016 | 00:01
3
10
לצפיה ב-'שבת שלום וכל טוב'
שבת שלום וכל טוב
09/12/2016 | 13:04
2
7
לצפיה ב-'את נחמדה נירה..'
את נחמדה נירה..
11/12/2016 | 04:07
1
4
לצפיה ב-''
12/12/2016 | 08:44
1
לצפיה ב-'תנור מקצועי או טאבון?'
תנור מקצועי או טאבון?
06/12/2016 | 19:06
1
40
שלום,
רציתי לקנות טאבון ביתי ומכיוון ובבניין שאני גר בו קיים איסור על כל סוג של גז אז החלטתי לקנות במקומו (וגם חצי מחיר) תנור פיצה מקצועי תא אחד, תנור כזה שיכול להגיע לפחות ל350 מעלות.
השאלה שלי האם בתנור פיצה כמו זה שיש בפיצריות אפשר לאפות לחמים, לבשל בשר, דגים וכו??? או שזה מיועד רק לפיצה?
או שיש כמוהו שמיועד לבישולים (תנור רגיל מגיע ל250 מעלות בלבד).
למישהו יש ידע בעניין?
אשמח לעזרה...

*אם זה לא המקום לשאלה זאת אז אני מתנצל על ההפרעה.
לצפיה ב-'לא אפיתי עדיין בתנור פיצה ולכן לא יכולה לענות אבל'
לא אפיתי עדיין בתנור פיצה ולכן לא יכולה לענות אבל
08/12/2016 | 20:58
29
אם הפיצה נאפית לא בטאבון אלא תנור חשמלי (בלי גריל או להבה כלשהי), לא רואה כל סיבה למה אי אפשר לאפות גם לחם.

בהצלחה.

נירה
לצפיה ב-'הודעה מנירה נירה נטולת'
הודעה מנירה נירה נטולת
06/12/2016 | 06:08
1
73
מחשב לכן היא אינה מגיבה בפורום.
בקרוב יהיה לה מחשב חדש .
לכולם.
לצפיה ב-'תודה דליה. החל מרגע זה יש לי מחשב'
תודה דליה. החל מרגע זה יש לי מחשב
08/12/2016 | 20:55
34
הייתם חסרים.
לצפיה ב-'מתכון המלבי המשולם'
מתכון המלבי המשולם
08/12/2016 | 09:09
92
המלצה למתכון מלבי פשוט וקל להכנה
אני עושה אותו בכל סופש
תהנו !
לצפיה ב-'האם יש מתכון טוב לעוגה עם תפוזים ממש לא מיץ??'
האם יש מתכון טוב לעוגה עם תפוזים ממש לא מיץ??
04/12/2016 | 19:12
8
776
יש לי עודף תפוזים ומחפשת מתכון
תודה
לצפיה ב-'עוגת תפוזים שאני מכינה'
עוגת תפוזים שאני מכינה
05/12/2016 | 08:09
6
234
באופן קבוע של דרומית.
 
 
טורט תפוזים עוגה  אוורירית וגבוהה.
עוגת שמכינה באופן קבוע ותמיד קוצרת מחמאות. 
העוגה פורסמה לפני כמה שנים הכנתי שוב עם הערות ותמונות חדשות
הכנתי עם תבנית מרובעת שקניתי.בתמונה האחרונה בתבנית מס' 24
העוגה יוצאת מאד גבוהה.
 
שימו לב כוס המידה 200 סמ"ק- כוס פשוטה עם הידית  או כוס פשוטה  חד פעמית
רכיבים:
5 ביצים גדולות מס` 1
1 כוס וחצי סוכר
2 שקיות סוכר וניל
1/2 כוס שמן קנולה
3/4  כוס מיץ תפוזים סחוט  טרי
קליפה מגוררת מתפוז שלם ומלימון שלם
2 כוסות קמח תופח
התחלתי להוסיף לתערובת :מי זהר או תמצית תפוזים נותן לעוגה ארומה מיוחדת  לשים כמה טיפות בערך חצי כפית בלבד.מוכרים בחנויות תבלינים או בסופרים בבקבוקונים זעירים.
מוסיפים עם שאר החומרים.
אופן הכנה:
1) מערבבים במיקסר את החלמונים עם 1/2  כוס סוכר, 2 שקיות סוכר וניל, 1/2 כוס שמן , 3/4  כוס מיץ תפוזים  וקליפת התפוז והלימון המגוררת.
2)  מורידים את מהירות המיקסר ומוסיפים את הקמח התופח.
3)  מקציפים את החלבונים עם כוס סוכר  לקצף קשה ומקפלים לתוך התערובת .
אופים בתבנית עגולה מס` 26  או 2 תבניות אינגלייש קייק  משומנות היטב ,בחום 180 מעלות בערך 40  דקות.  (כך זה בתנור שלי, כדאי לבדוק עם קיסם אם  העוגה מוכנה...).  העוגה יוצאת גבוהה מאד.לפזר מעט אבקת סוכר בסיום האפיה.
 
ניתן להכין גם בתבניות אינגלייש קייק.
ממליצה בחום.אילנית12
מקור המתכון:
ד ר ו מ י ת1
לתמונות נוספות בבלוג שלי:
לצפיה ב-'ממש תודה אבל מחפשת שימוש בתפוזים ממש לא מיץ'
ממש תודה אבל מחפשת שימוש בתפוזים ממש לא מיץ
05/12/2016 | 10:49
2
35
לצפיה ב-'דרך אגב,אני מהקליפות מכינה'
דרך אגב,אני מהקליפות מכינה
06/12/2016 | 10:16
1
159
קליפות מסוכרות בציפוי קוקוס
לצפיה ב-'נראות נפלא'
נראות נפלא
09/12/2016 | 13:05
5
לצפיה ב-'ממש תודה אבל מחפשת שימוש בתפוזים ממש לא מיץ'
ממש תודה אבל מחפשת שימוש בתפוזים ממש לא מיץ
05/12/2016 | 10:50
31
לצפיה ב-'נראית נפלא - התמונה מדברת בעד עצמה'
נראית נפלא - התמונה מדברת בעד עצמה
08/12/2016 | 20:53
1
18
לצפיה ב-''
09/12/2016 | 07:34
1
לצפיה ב-'עוגת מתפוזים ממש '
עוגת מתפוזים ממש
02/01/2017 | 14:38
36
  
 
   
רכיבים:
2 תבניות אינגליש  קייק
5 ביצים
 1/4 1 כוסות סוכר
1 תפוז טחון בשלמות
3/4 כוס מיץ תפוזים
2 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
3/4 כוס שמן
זיגוג:
50 גרם מחמאה 
11/2 כוסות אבקת סוכר 
כפית קליפת תפוז מגוררת (מכ 1/2 תפוז) 
2 כפות מיץ תפוזים
1 כפית ליקר תפוזים
אופן ההכנה: 
להקציף את הביצים עם הסוכר לקציפה בהירה ותפוחה
להוסיף תוך כדי הקצפה את השמן
ולאחר מכן את מחית התפוז
להנמיך את מהירות ההקצפה למינימום ולהוסיף את המיץ והקמח לסרוגין
לערבל רק עד שכל הקמח נטמע בבלילה
להעביר לתבנית אפיה ולאפות בחום 150 מעלות 45 דקות
העוגה מוכנה כשקיסם יוצא יבש עם מעט פירורים עליו
לקרר
להמיס את המחמאה ולערבב עם חומרי הזיגוג ולצקת על העוגה, הזיגוג מתקשה.
לצפיה ב-'ממרח קשיו טעים ובריא ממליצה'
ממרח קשיו טעים ובריא ממליצה
05/12/2016 | 08:14
4
146
בחום:
ממרח קשיו נהדר טעים ובריא שקיבלתי מהגולשת אושרת מלמד.
הקשיו עשיר במינרלים,סידן ,ברזל,אשלגן,אבץ,זרחן,מגנזיום.
הערות שלי בסוגריים.
חומרים:
1 כוס קשיו מושרה במים ללילה לא קלוי (כוס חד פעמית של השתיה הקרה)
2 שיני שום חתוכות (שמתי שן אחת)
1 כף טחינה גולמית 
2 כפות לימון (שמתי כף אחת)
3-4 כפות מים 
מלח לפי טעם 
מכניסים הכל למעבד מזון (לא לפני שמסננים את הקשיו מהמים שהשרנו)טוחנים הכל עד למרקם הרצוי 
לגבי תוספות אפשר להפליג רחוק אפשר להוסיף זיתים אפשר בזיליקום לטחינה .
עירית עדיף קצוצה ולא טחונה .
ניתן לזלף שמן זית.
בהצלחה ./אילנית12(דליה)
 
 
לצפיה ב-'נראה נפלא אוסיף ביום ראשון (אם אצליח'
נראה נפלא אוסיף ביום ראשון (אם אצליח
08/12/2016 | 21:01
13
להיכנס לפייסבוק) לפינת המתכון היומי שלי.

תודה על המתכון והתמונה היפה.

שבת שלום דליה,

נירה
לצפיה ב-'לא חיכיתי ליום ראשון - הוספתי עכשיו לפינת המתכון'
לא חיכיתי ליום ראשון - הוספתי עכשיו לפינת המתכון
08/12/2016 | 21:33
2
18
היומי שלי. תודה רבה.

נירה
לצפיה ב-' רבה'
רבה
09/12/2016 | 07:35
1
3
לצפיה ב-'בכייף'
בכייף
09/12/2016 | 13:06
4
לצפיה ב-'שלום לכולם, אני לא בטוח שזה המקום לשאלה שלי אך אנסה..'
שלום לכולם, אני לא בטוח שזה המקום לשאלה שלי אך אנסה..
30/11/2016 | 01:18
103
זה זמן רב שאני קורא כתבות ומאמרים עמוסי ידע המתבססים על מחקרים אשר נעשו בעניין חלב הפרה, באופן ספציפי בעניין השימוש בהורמונים ואנטיביוטיקה.  

קראתי לא מעט על הנושא והבנתי שישנם מקומות בעולם שהשימוש בהורמון מסויים אשר משפר את הפקת החלב מותר ואילו ישנם מקומות שהוא נאסר לשימוש, ובאשר לאנטיביוטיקה גם כן ישנם מקומות אשר לא מאפשרים הפקת חלב מפרה אשר מקבלת אנטיביוטיקה בשל היותה חולה(בדיוק כמו שאנחנו נוטלים) וישנם מקומות שלא שמים דגש על העניין הזה.

לכן שאלתי היא זו, למי שיודע בדבר ומתבסס על עובדות, האם נכון הדבר, האם הורמונים ואנטיביוטיקה קיימים בחלב פרה ולו במינונים מזעריים במקומות מסויימים בעולם?(למרות שלי הבנתי בארץ השימוש בהורמונים נאסר, ואין לחלוב פרה המקבלת אנטיביוטיקה)

תודה מראש לכול העונים
לצפיה ב-'קרם ברולה'
קרם ברולה
20/11/2016 | 12:34
2
72
תגידו מה עושים עם הקרם הזה?
פעם ראשונה שאני קונה אותו.
למישהו יש מתכון טעים ומהיר להכין איתו איזה משהו?
יש לי קרם כזה של יטבתה ואני מחפשת משהו להכין איתו.
 
לצפיה ב-'זה לא משהו שאוכלים כמות שהוא?'
זה לא משהו שאוכלים כמות שהוא?
04/12/2016 | 11:44
21
בדר"כ מפזרים מעל סוכר, צורבים עם ברנר ונהנים...
לצפיה ב-'בבקשה - קרם ברולה של homets מהקטגוריה "קינוחים"'
בבקשה - קרם ברולה של homets מהקטגוריה "קינוחים"
08/12/2016 | 23:51
33
במאמרי הפורום.

קרם ברולה/homets

http://www.tapuz.co.il/forums/articles/article/771...

תיהני,

נירה
 
לצפיה ב-'היי נירהמ1'
היי נירהמ1
01/11/2016 | 20:10
4
142
אני מחפשת קישור למתכונים שהעליתי בפורום זה לפני הרבה שנים (בשם משתמש אחר) אני מוצאת את הקישור אבל לא מוצאת את קובץ הוורד המצורף. איפה מוצאים אותו ? אולי אני לא יודעת לחפש טוב ?
לצפיה ב-'חיפוש מתכון'
חיפוש מתכון
05/11/2016 | 18:42
79
נסי לחפש במנוע החיפוש עפ"י הנושא. נגיד גלילת חצילים,בורקס במילוי תפו"א,וכו'.
נסי להכניס כמה שיותר מילים.
לצפיה ב-'קבצים או תמונות שהועלו לפני הרבה שנים'
קבצים או תמונות שהועלו לפני הרבה שנים
12/11/2016 | 16:07
1
59
ככל הידוע לי כבר לא מצורפים.
גם אני חיפשתי משהו ישן, מצאתי ללא התמונה או קובץ הוורד.
מציעה לך לפנות לפורום משוב, מספר הפורום 168 , ולשאול שם.
רעיה
 
לצפיה ב-'תודה רבה, אני אבדוק בפורום משוב'
תודה רבה, אני אבדוק בפורום משוב
15/11/2016 | 09:45
27
אני באמת מצאתי את ההודעות שלי מאותן שנים, אבל בלי קובץ הוורד המצורף
לצפיה ב-'סליחה על התגובה המאוחרת - הייתי נטולת מחשב'
סליחה על התגובה המאוחרת - הייתי נטולת מחשב
08/12/2016 | 21:04
17
בחודשיים האחרונים.

אם המתכון ניתן בקובץ וורד, לא ניתן יהיה למצוא אותו, וזאת משום שבכל פעם שמשדרגים את האתר הולכים לאיבוד קבצים.

אם המתכון נמצא במאמרי הפורום ניתן יהיה למצוא אותו תחת הקטגוריה ותת-הקטגוריה אליהם הוכנס המתכון.

כתבי באופן פרטני איזה מתכונים את מחפשת ותחת איזה ניק, ואשמח לחפש לך אותם ולהביא קישורים ממאמרי הפורום (אם הם נמצאים שם).

נירה
לצפיה ב-'נשיקות מרנג מושלמות משלושה מצרכים בלבד'
נשיקות מרנג מושלמות משלושה מצרכים בלבד
01/11/2016 | 12:19
91

נשיקות מרנג מתוקות, לא סתם קוראים להם נשיקות, כל ביס הוא כמו נשיקה מאדם אהוב, פשוט קטנות ומתוקות. מתכון שמורכב משלושה מצרכים שתמיד יש במקרר, קל ופשוט מאוד להכנה. הסוד הוא בפתיחת הסוכר לתוך החלמונים בתחילת האפייה באמצעות שיטת האידוי (בן מארי). מוגש באהבה.
לעוד מתכונים בקרו באתר שלי - http://www.moorecipes.com/
 
מצרכים:
8 חלבונים (כוס)
2 כוסות סוכר
כפית תמצית וניל
אופן ההכנה:
מניחים קערת זכוכית על סיר עם מים רתוחים *יש לשים לב שהמים לא נוגעים בקערת הזכוכית.
על אש בינונית ממסים את החלבונים והסוכר במטרפה עד שאין גושי סוכר כלל.
מורידים את הקערה מהאש ומעבירים את תערובת החלבונים לקערת המיקסר.
מקציפים במהירות בינונית את תערובת החלבונים במשך מספר דקות עד קבלת קרם יציב.
מוסיפים את תמצית הווניל ומקציפים כדקה נוספת.
מעבירים את המרנג לשק זילוף ומזלפים נשיקות על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
אופים כשעתיים בתנור שחומם מראש ל130 מעלות.
מצננים ומגישים.
 
לצפיה ב-'מכשיר ביתי לביקוע זיתים'
מכשיר ביתי לביקוע זיתים
26/10/2016 | 15:52
1
74
קראתי על מכשיר ידני שאפשר לקנות כפרי הגליל שאיתו ניתן לדפוק זיתים... למישהו יש תמונה או מכיר איפה קונים?
לצפיה ב-'לא מכירה את המכשיר, אבל כשהייתי מכינה'
לא מכירה את המכשיר, אבל כשהייתי מכינה
08/12/2016 | 21:26
21
זיתים (זה היה לפני שנים רבות) עשיתי זאת עם מכתש (עם הכותש עצמו על קרש עץ). 
לצפיה ב-'שאלה לגבי פירות'
שאלה לגבי פירות
25/10/2016 | 22:19
67
ערב נעים לכולם,
בעוד כמה ימים יגיעו הרבה אנשים לחגוג את יום ההולדת של אישתי.
דווקא שאלתי אותם איזה אוכל הם רוצים שנגיש והרבה ענו מגשי פירות ובסגנון.
חיפשתי אתרים מומלצים ומצאתי את האתר המצורף שהרבה המליצו עליו.
אשמח לשמוע מה אתם אומרים.
האתר פה.
 
תודה מראש,
יהורם
לצפיה ב-'אירוח של 20 אנשים'
אירוח של 20 אנשים
25/10/2016 | 15:26
2
173
שלום לכולם. פעם ראשונה שלי שאני מארחת כ"כ הרבה אנשים (מסיבת הפתעה ליומולדת של בעלי). צפויים להגיע 20 אנשים (יתכן אפילו יותר, כי אני מחשיבה שיבואו בלי הנשים- לכולם ילדים קטנים, גג יגיעו 25).
האירוח יהיה פרווה/ חלבי. אני רוצה דברים מיוחדים
חשבתי להכין:
מגש סושי גדול (קנוי),
מוקפץ פרווה (פטריות, פלפלים, כרוב, גזר וכו)
פשטידת פטריות חלבית,
סלט עגבניות שרי עם גבינה בולגרית,
סלט חסה עם אגוזי מלך חמוציות ועוד משהו שאחשוב עליו,
סלט כרוב עם שבבי אגוזים,
סלט בטטה,
בגטים חתוכים לפרוסות עם מס' ממרחים (גבינת שמנת, בולגרית, טונה, ממרח זיתים),
מגש ירקות חתוכים (עגבניות שרי,תירס גמדי וכו').
בגזרת המתוק עוגת חלווה עם שוקולד שאחתוך לריבועים של מאפינס, כדורי שוקולד ועוגה גדולה מרולדין.
כמובן שיהיו גם קצת ממתקים (במבה, ביגלה) ושתיה מתוקה
מספיק.? מדובר באנשים מבוגרים שיאכלו הרבה
מה דעתכם? אשמח להארות/ הערות. אני כמובן בלחץ אטומי. פעם ראשונה בכלל שאני מארחת סדר גודל כזה ואני צריכה לעשות הכל לבד ושבעלי לא ישים לב..:)
תודה לעונים
 
 
לצפיה ב-'אירוח....'
אירוח....
28/10/2016 | 18:55
126
בזמנו היו שאלות בנושא.
מביאה קישור שמצאתי, כמו כן ממליצה לך לכתוב בחלון חיפוש "אירוח" ותגיעי לתוצאות נוספות.
בכללי - מה שכתבת נראה מכובד ומספיק.
הייתי אולי מוסיפה עוד קיש.
בהצלחה!
רעיה
לצפיה ב-'יופי של תפריט'
יופי של תפריט
31/10/2016 | 08:28
67
אולי הייתי מוסיפה עוד מנה חמה נוספת
 

חם בפורומים של תפוז

אירוח בנושא אבחון גנטי טרום השרשה
אירוח בנושא אבחון...
ביום ד` נארח בפורום את ד``ר ברוך פלדמן, מומחה...
אירוח בנושא אבחון גנטי טרום השרשה
אירוח בנושא אבחון...
ביום ד` נארח בפורום את ד``ר ברוך פלדמן, מומחה...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

הודעות נבחרות

בעלי מקצוע

פורום ריפוי ותזונה טבעית
פורום ריפוי ותזונה טבעית
יבוא 4 U
חברת יבוא 4 U
טבעוני-  ריפוי ותזונה טבעית
טבעוני-ריפוי ותזונה טבעית

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ