לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
1517415,174 עוקבים אודות עסקים

פורום אוכל חלבי

ברוכים הבאים לפורום אוכל חלבי!זה המקום שלכם, אוהבי החלב ומוצריו.אלה שמזילים ריר למראה (או יותר נכון - לריחה) של גבינה איכותית, אלה שמתמלאים באושר כאשר הם טועמים גבינה חדשה ושנהנים לאכול אוכל חלבי על כל סוגיו וצורותיו.יש פה מקום להכל, מגבינה לבנה 5% דרך עוגת גבינה מפוארת וכלה בגבינות היוקרתיות ביותר.הפורום הזה הוא שלכם ובשבילכם לכל מה שתרצו. תרגישו חופשי להעלות מתכונים, מחשבות והגיגים בנוגע לאוכל חלבי, אך יש לשמור על כמה כללים בסיסיים:נא הקפידו לשרשר הודעותיכם.יש לשמור על שפה נאותה, כל הודעה הכוללת קללות, ניבולי פה או אאוטינג למיניהם, תימחק.הפורום הוא בחסות "מחלבות גד" ואנו ניעזר בהם מפעם לפעם בשאלות, מתכונים ועוד דברים מיוחדים.

הנהלת הפורום:

אודות הפורום אוכל חלבי

ברוכים הבאים לפורום אוכל חלבי!זה המקום שלכם, אוהבי החלב ומוצריו.אלה שמזילים ריר למראה (או יותר נכון - לריחה) של גבינה איכותית, אלה שמתמלאים באושר כאשר הם טועמים גבינה חדשה ושנהנים לאכול אוכל חלבי על כל סוגיו וצורותיו.יש פה מקום להכל, מגבינה לבנה 5% דרך עוגת גבינה מפוארת וכלה בגבינות היוקרתיות ביותר.הפורום הזה הוא שלכם ובשבילכם לכל מה שתרצו. תרגישו חופשי להעלות מתכונים, מחשבות והגיגים בנוגע לאוכל חלבי, אך יש לשמור על כמה כללים בסיסיים:נא הקפידו לשרשר הודעותיכם.יש לשמור על שפה נאותה, כל הודעה הכוללת קללות, ניבולי פה או אאוטינג למיניהם, תימחק.הפורום הוא בחסות "מחלבות גד" ואנו ניעזר בהם מפעם לפעם בשאלות, מתכונים ועוד דברים מיוחדים.
הוספת הודעה

צרף
תמונה וידיאו קובץ
קבצים המצורפים להודעה

x
הודעה מהנהלת הפורום
המשך >>

לצפיה ב-'לא מזמן יצאו מהתנור עוגיות ריפעת'
לא מזמן יצאו מהתנור עוגיות ריפעת
23/02/2019 | 13:47
(מרוקאיות?).
לא הרבה עבודה וממש טעימות.
מוסיפה את המתכון - אני שילבתי בין 2 המתכונים.

½3 כוסות קמח - עיגלתי ל ½ ק"ג + 10 גרם אבקת אפיה.
½ כוס סוכר - שמתי כ-75 גרם.
1 ביצה
½ כוס שמן - שמתי כ-80 גרם
½ כוס מיץ תפוזים (במקום מים במתכון).
מעט מלח - שכחתי להוסיף.
שומשום קלוי בערך ½ כוס.
לערבב את כל החומרים לבצק, לרדד דק ככל האפשר, לחורר במזלג ולאפות על ניר אפיה .
180° עד להזהבה.
שמתי גם קליפת תפוז - מה שלא כתוב ב-2 המתכונים.
בהצלחה!
רעיה

לצפיה ב-'שלום לנירה ולפורום. אבוקדו לא טעים'
שלום לנירה ולפורום. אבוקדו לא טעים
19/02/2019 | 13:01
9
4
בזמן האחרון אני קונה בשופרסל און ליין אבוקדו לא טעים. אין מדבקה איזה סוג. אני יודעת שסוג גליל הוא טוב. נדמה לי שהוא בקייץ. האם אפשר המלצה על סוג טוב בחורף 
אלה שמשחירים ממש לא טעימיםע וד לפני  ההשחרה
 
ועוד דבר: מה אפשר לשים על האבוקדו כדי לשפר את הטעם (על הלחם)
ההגיון שלי אומר שירק לא טעים הוא לא בריא. אולי אני טועה. מה הם מעוללים לאבוקדו הירק הככ טעים ובריא
 
הרבה תודה
 
לצפיה ב-'אני קונה את ה"אס" הכהה עם הקליפה'
אני קונה את ה"אס" הכהה עם הקליפה
19/02/2019 | 16:09
3
9
המחוספסת.מאוד טעים.
מכינה עם ביצה קשה חרדל פלפל שחור לימון ומלח.(טוחנה הכל)
לצפיה ב-'תודה לך. אלה הקטנים?'
תודה לך. אלה הקטנים?
20/02/2019 | 07:03
2
3
לצפיה ב-'כן'
כן
20/02/2019 | 12:10
1
3
לצפיה ב-'הם באמת טעימים'
הם באמת טעימים
20/02/2019 | 12:18
2
לצפיה ב-'ערב טוב - את טעמו של האבוקדו לשפר על ידי'
ערב טוב - את טעמו של האבוקדו לשפר על ידי
19/02/2019 | 18:22
4
18
הפיכתו לסלט:
מועכים את האבוקדו, מוסיפים ביצים קשות מעוכות (אפשר גם טונה), לימון, מעט שום כתוש, או בצל קצוץ (או שניהם), מעט שמן זית, מלח ופלפל שחור גרוס ויש לך סלט נהדר.
ניתן גם להכין כריך בצורה פשוטה יותר:
מורחים על פרוסה אחת פסטו או טפנאד (ממרח זיתים) ועל הפרוסה השנייה מחית אבוקדו (טעים מאוד).
הזנים שנמכרים עכשיו הם אטינגר, האס, פוארטה ויש עוד שאני לא מכירה.
 
מקווה שעזרתי,

נירה
לצפיה ב-'נירה אני מאוד מודה לך..'
נירה אני מאוד מודה לך..
20/02/2019 | 06:54
3
3
לצפיה ב-'אני מכירה את הסלט הזה. בכל'
אני מכירה את הסלט הזה. בכל
20/02/2019 | 07:06
2
8
מקרה עזרת (:
לצפיה ב-'בעונג רב'
בעונג רב
20/02/2019 | 12:25
1
4
לצפיה ב-''
20/02/2019 | 15:41
לצפיה ב-'ריזוטו בסיסי שתמיד מצליח'
ריזוטו בסיסי שתמיד מצליח
24/01/2019 | 08:43
4
160
מנה מנחמת וטעימה מאד ... דורשת קצת עבודה אבל כמו שאייל שני אומר : 'אפשר לאכול לחם עם גבינה 5%'
לפעמים רוצים קצת יותר . תכינו ותהנו
לצפיה ב-'תודה טלי. נראה נפלא. התמונה מדברת בעד עצמה'
תודה טלי. נראה נפלא. התמונה מדברת בעד עצמה
27/01/2019 | 10:38
3
18
מה עם מתכון ולא רק קישור למתכון?
 
נשמח לקבל גם את המתכון.

תודה מראש ויום נפלא,
 
נירה
לצפיה ב-'מתכון לריזוטו'
מתכון לריזוטו
09/02/2019 | 08:03
2
16
המצרכים
½1 כוסות אורז ריזוטו(ארבוריו - תוצרת איטליה)
 
ארבוריו - תוצרת איטליה
50 גרם חמאה
2 בצלי שאלוט
2 כפות יין לבן
1 ליטר ציר עוף
משולש פרמזן
מעט שמן זית
1 כוס במיה טרייה
2 עגבניות חתוכות לקוביות
שמן קנולה
חציל בינוני, פרוס ואפיה עם מעט תרסיס שמן
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
ההכנה
ממיסים 25 גרם חמאה בסיר,
מוסיפים בצלי שאלוט ומאדים עד לשקיפות.
מוסיפים את הלבן, מביאים לרתיחה ומצמצמים כמה דקות.
מוסיפים את האורז ומערבבים עד שכל הגרגירים עטופים בחמאה ויין
מוסיפים לסיר מצקת אחת של ציר עוף, ומבשלים את האורז עד שרוב הנוזל נספג בו. מוסיפים עוד מצקת, ומחכים עד שגם נוזל זה נספג באורז. כך ממשיכים מצקת אחר מצקת, עד שהאורז מוכן
כשהריזוטו כמעט מוכן מוסיפים 50 גרם חמאה וחופן של פרמז'ן. מערבבים, מכסים את הסיר ומכבים את האש.
 
מגשים עם רצועות פרמז'ן  ומעט עשבי תיבול לפי בחירה
לצפיה ב-'נקרא מעולה. תודה רבה. אם אפשר, בבקשה, הוסיפי'
נקרא מעולה. תודה רבה. אם אפשר, בבקשה, הוסיפי
10/02/2019 | 04:51
10
גם א מקור המתכון. אם הוא שלך, נא צייני זאת, על מנת שאוכל לפרסם אותו בפינת המתכון היומי שלי.

יום נפלא,
 
נירה
לצפיה ב-'נקרא מעולה. תודה רבה. אם אפשר, בבקשה, הוסיפי'
נקרא מעולה. תודה רבה. אם אפשר, בבקשה, הוסיפי
10/02/2019 | 04:54
9
ם את מקור המתכון. אם הוא שלך נא צייני זאת, ואני מצדי, אשמח לפרסמו בפינת המתכון היומי שלי בפייסבוק.

יום נעים וכל טוב,

נירה
לצפיה ב-'תבלינים במרוקאית'
תבלינים במרוקאית
07/01/2019 | 10:55
38
 ראיתי סרטון של הכנת עוף ממולא
אי אפשר להבין בגלל שהשמות התבלינים נאמרו במרוקאית
אולי משהי מכירה לאיזה תבלינים הכוונה:
מצורף המתכון
אשמח אם מישהי  תשאל את סבתא שלה
 
לצפיה ב-'האם הייתם משתמשים בקרם קוקוס שנראה כך?'
האם הייתם משתמשים בקרם קוקוס שנראה כך?
30/12/2018 | 17:09
1
37

הנראה כך ברגע שנפתחה הקופסא?
הקרם מבית היבואן - מזרח ומערב.
לדעתי לא נראה במצב צבירה ונראות לשימוש. המוצר נזרק לפח.
נציג החברה אמר כי הקרם התמצק בגלל קור........ עלאק.
פחית שעמדה לידו באותם תנאים נפתח מייד לצורך השלמת הבישול והתוכן היה לבן ונוזלי (קרמי).
שניהם כמובן היו לפני תום תקופת השימוש המומלצת.
דעתכם.
 
לצפיה ב-'אכן התמצק... צריך לנער היטב'
אכן התמצק... צריך לנער היטב
18/02/2019 | 11:57
1
לצפיה ב-'פסטור חלב והוספת קלציום כלוריד'
פסטור חלב והוספת קלציום כלוריד
19/12/2018 | 12:27
20
האם חלב שמגיע מהרפת חייב בפסטור לפני הכנת הגבינה?  או שחימום החלב בהתהליך יצירת הגבינה מספיק?
לחלב שמגיע מהרפת יש גם צורך בהוספת קלציום כלוריד? או שאפשר לוותר?
לצפיה ב-'מכירת תנובה לסינים = מי היה אמור למנוע?'
מכירת תנובה לסינים = מי היה אמור למנוע?
08/12/2018 | 11:05
24
אז ראש הממשלה לא אוכל כשר...וזה מסביר את מכירת תנובה לסינים
לצפיה ב-'אירוח: טיפול במחלות חורף באמצעות תרופות הומאופתיות'
אירוח: טיפול במחלות חורף באמצעות תרופות הומאופתיות
05/12/2018 | 13:17
4
ביום ד', בין השעות 20:00-22:00, נארח בפורום את אבי לבנט, מומחה להומאופטיה
 
 
על האירוח
 
טיפול במחלות חורף כגון שיעול, שפעת והצטננות, באמצעות תרופות הומאופתיות.
ההומאופתיה היא שיטת ריפוי טבעית, עדינה, יעילה ובטוחה, אשר מותאמת אישית לכל אדם על פי המאפיינים הייחודיים שלו ברמה גופנית ונפשית. הטיפול ההומאופתי יעיל בפתרון של בעיות גופניות, רגשיות ומנטאליות ,הן כרוניות והן אקוטיות. הטיפול יוצר שינוי רחב היקף, שורשי ומעמיק אשר השפעתו ניכרת לטווח ארוך ברבדים שונים של חיי המטופל.
 
 
על המתארח
 
אבי לבנט, עוסק בתחום הטיפול על גווניו השונים מעל 20 שנה, ומתמחה בהומאופתיה יותר מעשר שנים. במהלך השנים הללו למדתי תורות ושיטות שונות במקומות שונים בעולם מטובי המומחים בכל תחום.
תחום זה של עיסוק הינו תהליך התפתחות אינסופי המוביל אותי כאדם, באופן מתמיד, לגבהים חדשים, תחומים מגוונים, דינאמיות רגשית ומנטאלית אשר ממנה אני יוצר תהליך אישי וייחודי, עבור כל אחד מהאנשים שמגיעים אלי לטיפול.
ניסיוני הרב, עם מגוון רחב של מחלות וקשיים בתחום הגופני והרגשי, מאות רבות של מטופלים, ארגז כלים רחב, ומסירות רבה לעבודה ולמטופלים שלי, מאפשר לי לעזור לאנשים שונים בהרבה מאוד תחומים.
 

העלו את שאלותיכם על גבי שרשור זה כבר עכשיו!
לצפיה ב-'שלום לנירה ולפורום. האם שום כתוש'
שלום לנירה ולפורום. האם שום כתוש
25/11/2018 | 11:52
2
54
ששהה במקרר ופג תוקפו בשנה, מתקלקל. כנל לגבי חרדל ותבלינים. כאן התוקף פג יותר זמן
והאם תוכלו להמליץ לי על חרדל טוב ולא מר או שאין דבר כזה..   תודה
לצפיה ב-'צהריים טובים - סליחה על התגובה המאוחרת. אני '
צהריים טובים - סליחה על התגובה המאוחרת. אני
26/11/2018 | 12:47
1
50
לא משתמשת בשום קפוא. משתמשת אך ורק בטרי, והרבה. מקלפת ממש לפני הבישול ומשתמשת בכל הכמות.
 
אני קונה תבלינים טריים, לא בכמות גדולה. כשנגמר, קונה טרי-חדש. מאכסנת בצנצנות זכוכית בארון התבנים במטבח. לא שמה במקרר.
 
בחרדל אני משתמשת לא רק לכריכים אלא גם לבישול, כך שהוא נגמר מהר ולא מתיישן. מכניסה אותו לבלילת הביצה שבה אני טובלת שניצלים, מורחת רוסט-ביף לפני הכניסה לתנור, מכניסה למרינדה של עוף בתנור, ועוד... ועוד... וכך אני לא צריכה לזרוק.

מקווה שהטיפים יעזרו לך.

בהצלחה,

נירה
לצפיה ב-'בוקר טוב. מודה לך..'
בוקר טוב. מודה לך..
27/11/2018 | 07:07
14
לצפיה ב-'שלום לנירה ולפורום. האם שום כתוש'
שלום לנירה ולפורום. האם שום כתוש
25/11/2018 | 11:43
1
15
ששהה במקרר ופג תוקפו בשנה מתקלל. כנל לגבי תבלינים וחרדל. התוקף פג יותר זמן..
 
והאם תוכלו לייעץ לי על חרדל טוב ולא מר
 
תודה רבה
לצפיה ב-'סליחה על הכפילות. לא בשליטתי'
סליחה על הכפילות. לא בשליטתי
25/11/2018 | 11:54
5
לצפיה ב-'אירוח בנושא סיעוד וביטוח לאומי'
אירוח בנושא סיעוד וביטוח לאומי
22/11/2018 | 17:18
6
 
ביום ב', 26.11, בשעה 9:30-12:30, נארח בפורום ביטוח לאומי את מר אשר בטלמן, ממונה בכיר באגף הסיעוד של ביטוח לאומי.  
 
 
על האירוח
 
בעקבות הרפורמה בחוק סיעוד ושינויים בתנאי הזכאות הכוללים העסקת בן משפחה בסיעוד, נדון בשאלות –
 
מה השתנה עתה לאור הרפורמה בסיעוד
האם ניתן עתה להעסיק בן משפחה בכל הארץ? אם לא, מתי יכנס לתוקף
מה אפשרויות הערעור העומדות בפני, לפני פניה לבית הדין לעבודה
 
 
על המתארח
 
ביטוח לאומי עם הפנים לציבור גם בפורום – מר אשר בטלמן, ממונה בכיר באגף סיעוד של המשרד הראשי במוסד לביטוח לאומי. תודה לדוברות ביטוח הלאומי על תיאום האירוח.
 
 
העלו את שאלותיכם על גבי שרשור זה כבר עכשיו!
לצפיה ב-'שאלה כללית לגבי דג סלמון'
שאלה כללית לגבי דג סלמון
27/10/2018 | 19:36
3
186
קודם כל, אני יודע שדג הוא פרווה, אבל לא מצאתי פורום אחר לשאול בו בתפוז. ועכשיו לשאלה- שמעתי ממכר רחוק, שמומלץ להימנע מהכנת סלמון בתנור (כפי שהכנתי עדלאחרונה) ולהכין אותו מטוגן במחבת. ההסבר שלו (מדובר בבשלן מקצועי אגב, ברמת שף במלון לשעבר), שהכנת הסלמון בתנור לא מנקה אותו עד הסוף מחיידקים, פעולה שהטיגון כן מבצע. האם הוא צודק והאם בכל זאת יש נימוק להכנת הסלמון בתנור, למעט העובדה שזה לוקח הרבה פחות זמן? 
שאלה נלווית, או שאלת בונוס- האם מומלץ להשרות את הדג לפני הכנה, כמה ולמה? תודה מראש. 
לצפיה ב-'תשובה: בשיעורי טכנולוגיה של מזון מלמדים'
תשובה: בשיעורי טכנולוגיה של מזון מלמדים
28/10/2018 | 12:06
1
73
שבישול ושמירה של אוכל בטמפרטורה של מעל ל-70 מעלות קוטלת חיידקים.
את הדג אופים בדרך כלל בטמפרטורה של כ-180-170 מעלות, כך שלא חושבת שיש בעיה של חיידקים, אבל, על מנת להיות בטוחים, ניתן לחמם מחבת כבדה, לשים מעט שמן, לטגן את הדג קלות בצד של העור, ואז להמשיך צליה קצרה בתנור.

בהצלחה,

נירה
לצפיה ב-'מעניין מאוד מה שאמרת, תודה.'
מעניין מאוד מה שאמרת, תודה.
28/10/2018 | 12:14
24
לצפיה ב-'אשמח גם לדעת'
אשמח גם לדעת
05/11/2018 | 23:44
34
אני לא יודעת לגבי חיידקים ואני אשמח לדעת במה מדובר. על הפשרה אני יודעת שעדיף להפשיר במקרר, להשאיר אותו במקרר ללילה 
לצפיה ב-'מומלץ סדנאות בישול!!'
מומלץ סדנאות בישול!!
11/10/2018 | 21:38
120
מעוניינים ללמוד את סודות הבישול ולבשל כמו מקצוענים?
הסדנאות שלנו מתאימות לימי גיבוש, התמקצעות, ימי הולדת, ערב כיף, ערב חברתי ועוד..
http://bit.ly/2pVEf89
לצפיה ב-'מי יצליח לזהות מה יש מעל תפוחי האדמה'
מי יצליח לזהות מה יש מעל תפוחי האדמה
04/10/2018 | 23:35
3
135
במסעדה במדריד  בתי קיבלה את זה וזה מאוד ערב לחיכה.
אם זו  "סתם" פריטטה תפוחי אדמה -  היא  אמורה להיות עשוייה  מביצה טרופה.
כאן זה נראה לי  שיש  משהו בצקי,  או לפחות  ביצה עם קמח.
 
יש למישהו מושג,  ואיך עושים  ?
 
תודה.
 
 
אין סיכוי שבתי תדע להגיד לי את המרכיבים.....
 
 
לצפיה ב-'אולי בלילה של קמח, ביצים, חלב (או שמנת חמוצה), מלח-פלפל'
אולי בלילה של קמח, ביצים, חלב (או שמנת חמוצה), מלח-פלפל
09/10/2018 | 09:19
2
119
כמו שמכינים פשטידה-קיש, ועוד...

נירה
לצפיה ב-''
09/10/2018 | 11:27
1
14
לצפיה ב-'בעונג רב'
בעונג רב
10/10/2018 | 18:43
30
 
 
 
נירה
לצפיה ב-'טרין פירות'
טרין פירות
26/09/2018 | 07:08
3
58
בוקר טוב נשארו לי קופסאות שימורי פירות האם ניתן להכין מהם טרין פירות.בכל המתכונים משתמשים בפירות טריים.
אשמח למתכון

תודה ומועדים לשמחה
לצפיה ב-'בוקר טוב - אפשר להכין מהם טרטלטים'
בוקר טוב - אפשר להכין מהם טרטלטים
26/09/2018 | 11:03
2
43
למלא בקרם פטיסייר, או קרם משמנת מתוקה ופודינג אינסטנט, ומעל לקשט בפירות מסוננים מהקופסה.
 
בהצלחה,

נירה
לצפיה ב-'טרין פירות'
טרין פירות
28/09/2018 | 11:04
1
37
תודה רבה לך מאמצת את המתכון
חג שמח
לצפיה ב-'התענוג כולו שלי. חג שמח ומועדים לשמחה'
התענוג כולו שלי. חג שמח ומועדים לשמחה
28/09/2018 | 16:21
17
 
 
 
נירה
לצפיה ב-' עוגת דבש וגזר לראש השנה '
עוגת דבש וגזר לראש השנה
06/09/2018 | 14:11
1
111
היי לכולם,
 
שנים טובות שיש התאמה מושלמת - דבש וגזר יוצרים יחד עוגה נהדרת לראש השנה. אם השנה החדשה הולכת להיות כמו העוגה הזאת- אז באמת שיחקנו אותה ולא רק בטעם. העוגה המושלמת לערב החג אבל לא רק. ונחשו מה? מושלמת גם לקאפקייקס
למתכון לחצו כאן: http://yeschef.co.il/App/Recipe/197
לצפיה ב-'שלום זמירה. העוגה נראית מצויין, אבל יש לי'
שלום זמירה. העוגה נראית מצויין, אבל יש לי
11/09/2018 | 00:37
59
מכיוון שאין מתכון ויש רק קישור למתכון, אי לכך, אצטרך למחוק אותו, אלא אם כן תצרפי את המתכון מתחת לקישור.
 
פרסומות באתר תפוז הן אך ורק בתיאום עם הנהלת הפורומים. 

שנה טובה,

נירה
לצפיה ב-' או קינוח מלבי'
או קינוח מלבי
01/09/2018 | 08:11
2
115
עוגת מלבי או קינוח מלבי ללא אפייה.(הערות שלי בסוגריים)
עוגה טעימה ומרשימה!
מקור המתכון:Dorit Alkolombre Levi (מהפייסבוק בקבוצת :מתכונים יוון טורקיה בולגריה)
מקור התמונות:אילנית12
 
בפעם הראשונה הכנתי בתבנית סיליקון עמוקה אשר שימנתי אותה קלות,בפעם השניה ב2 תבנית קטנות יותר גם הן שומנו קלות.
חומרים:
1 שקית ג'לי לפי הוראות היצרן
לצקת לתבנית ולפזר דובדבנים מגולענים (אני לא הוספתי)
לשים במקרר.
הכנת המלבי:
 
בסיר גדול 5 כוסות מים,)השתמשתי בכוס פשוטה חד פעמית לשתיה קרה 200 מ"ל)1 שמנת צמחית(הקרטון הקטן),6 כפות סוכר,כפית מי ורדים ,להביא הכל לרתיחה.
להמיס 8 כפות קורנפלור בכוס מים (הכנתי כמה דקות לפני) לצקת לסיר ולערבב עד שהמלבי מסמיך
לקרר מעט לצקת על הג'לי הקר 
מעל זה לפזר פירורי עוגיות/ביסקווטים
לשים במקרר לאחר יממה להפוך.
בהצלחה/דליה/אילנית12
לתמונות נוספות:
לצפיה ב-'נראה קל להכנה וטעים - תודה על מתכון '
נראה קל להכנה וטעים - תודה על מתכון
03/09/2018 | 21:17
1
57
והתמונה היפה. אשים בפינת המתכון היומי.

חכ שמח ושנה טובה ומתוקה דליה חברתי היקרה,



נירה
לצפיה ב-'בשמחה ,חג שמח'
בשמחה ,חג שמח
04/09/2018 | 07:47
12
גם לך ולמשפחה
לצפיה ב-'רביולי ברוטב עגבניות'
רביולי ברוטב עגבניות
29/08/2018 | 11:04
2
63
פעם לחברת ויטה כמדומני היו קופסאות שימורים של רביולי ברוטב עגבניות האם מישהו  יודע מה היה המתכון ובמה הוא היה ממולא
 
 
לצפיה ב-'סליחה על התגובה המאוחרת - לא הייתי כאן'
סליחה על התגובה המאוחרת - לא הייתי כאן
31/08/2018 | 13:14
41
לא יודעת את המתכון של הרביולי בקופסאות השימורים, אבל במאמרי הפורום יש מתכונים מעולים לרביולי ברוטב עגבניות. פשוט  נכנסים דרך סרגל הפורום ל"מאמרים", ושם, מצד ימין, יש נושאים לפי קטגוריות ותתי-קטגוריות. שם תוכל למצוא מתכוני רביולי.

,

נירה
לצפיה ב-'האמת שמעולם לא נתקלתי ברביולי של ויטה בקופסת שימורים...'
האמת שמעולם לא נתקלתי ברביולי של ויטה בקופסת שימורים...
31/08/2018 | 17:14
20
אני זוכרת שהיה לפני שנים רביולי ברוטב עגבניות אבל זה היה בשקית..
אני לא זוכרת מה היה המילוי (אני מניחה שגבינות אבל אם זה היה ממולא בגבינות א זה היה צריך להיות במקרר ואני זוכרת שזה היה מוצר מדף יחד עם אבקות המרק ושאר התבשילים המוכנים).
 
אני ממליצה לך לנסות לפנות לשירות הלקוחות של ויטה...
אשמח אם תעדכן :)
 
 
לצפיה ב-'הי אפשר להשתמש בעוגה של הגזר עם הטחינה עם פקאן במקום אגוזים?'
הי אפשר להשתמש בעוגה של הגזר עם הטחינה עם פקאן במקום אגוזים?
24/08/2018 | 13:48
2
24
לצפיה ב-'לדעתי אפשר ,איזה מתכון את מתכוונת של'
לדעתי אפשר ,איזה מתכון את מתכוונת של
31/08/2018 | 08:07
19
קרין גורן?
לצפיה ב-'לא ראיתי את המתכון, אבל, בעיקרון, בכל מתכון'
לא ראיתי את המתכון, אבל, בעיקרון, בכל מתכון
31/08/2018 | 13:17
14
שכתוב אגוזים, אפשר לשים איזה אגוזים שאוהבים שאוהבים.
 
בהצלחה,

נירה

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

הודעות נבחרות

בעלי מקצוע

ברנדוויז
ברנדוויז- תקשורת שיווקית
אורית הרטום - דיאטנית קלינית ורופאה סינית
אורית הרטום
פורום תביעות ייצוגיות
פורום תביעות ייצוגיות

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ