לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
1472314,723 עוקבים אודות עסקים

פורום אוכל חלבי

ברוכים הבאים לפורום אוכל חלבי!זה המקום שלכם, אוהבי החלב ומוצריו.אלה שמזילים ריר למראה (או יותר נכון - לריחה) של גבינה איכותית, אלה שמתמלאים באושר כאשר הם טועמים גבינה חדשה ושנהנים לאכול אוכל חלבי על כל סוגיו וצורותיו.יש פה מקום להכל, מגבינה לבנה 5% דרך עוגת גבינה מפוארת וכלה בגבינות היוקרתיות ביותר.הפורום הזה הוא שלכם ובשבילכם לכל מה שתרצו. תרגישו חופשי להעלות מתכונים, מחשבות והגיגים בנוגע לאוכל חלבי, אך יש לשמור על כמה כללים בסיסיים:נא הקפידו לשרשר הודעותיכם.יש לשמור על שפה נאותה, כל הודעה הכוללת קללות, ניבולי פה או אאוטינג למיניהם, תימחק.הפורום הוא בחסות "מחלבות גד" ואנו ניעזר בהם מפעם לפעם בשאלות, מתכונים ועוד דברים מיוחדים.

הנהלת הפורום:

אודות הפורום אוכל חלבי

ברוכים הבאים לפורום אוכל חלבי!זה המקום שלכם, אוהבי החלב ומוצריו.אלה שמזילים ריר למראה (או יותר נכון - לריחה) של גבינה איכותית, אלה שמתמלאים באושר כאשר הם טועמים גבינה חדשה ושנהנים לאכול אוכל חלבי על כל סוגיו וצורותיו.יש פה מקום להכל, מגבינה לבנה 5% דרך עוגת גבינה מפוארת וכלה בגבינות היוקרתיות ביותר.הפורום הזה הוא שלכם ובשבילכם לכל מה שתרצו. תרגישו חופשי להעלות מתכונים, מחשבות והגיגים בנוגע לאוכל חלבי, אך יש לשמור על כמה כללים בסיסיים:נא הקפידו לשרשר הודעותיכם.יש לשמור על שפה נאותה, כל הודעה הכוללת קללות, ניבולי פה או אאוטינג למיניהם, תימחק.הפורום הוא בחסות "מחלבות גד" ואנו ניעזר בהם מפעם לפעם בשאלות, מתכונים ועוד דברים מיוחדים.
הוספת הודעה

צרף
תמונה וידיאו קובץ
קבצים המצורפים להודעה

x
הודעה מהנהלת הפורום
המשך >>

לצפיה ב-'טורטיות מוכנות במילויים שונים'
טורטיות מוכנות במילויים שונים
07/07/2018 | 11:39
1
24
שבת שלום .
איך לשמור על טריות הטורטיות ?
תודה

לצפיה ב-'את הטורטיות רצוי לאכול מייד לאחר ההכנה'
את הטורטיות רצוי לאכול מייד לאחר ההכנה
08/07/2018 | 22:04
15
לא שומרים אותן.

נירה
לצפיה ב-'שלום רב. כמה זמן מטגנים פטריות עם בצל. אמרו לי שיש '
שלום רב. כמה זמן מטגנים פטריות עם בצל. אמרו לי שיש
02/07/2018 | 19:00
7
19
נוזלים. מה לעשות איתם לפני הקפאה ואיך מבשלים עם תפוחי אדמה. תודה רבה
לצפיה ב-'איכשהו הסתדרתי אבל יצא חסר'
איכשהו הסתדרתי אבל יצא חסר
02/07/2018 | 23:39
11
טעם. הוספתי רוטב סויה יצא לא טעים..איזה תבלינים צריך לשים חוץ מכורכום ששמתי..תודה
לצפיה ב-'בוקר טוב גליגלי - פשוט מטגנים את הבצל עד שהוא מזהיב'
בוקר טוב גליגלי - פשוט מטגנים את הבצל עד שהוא מזהיב
03/07/2018 | 07:19
5
20
ואז מוסיפים את הפטריות. מטגנים מעט עד שגם הן מזהיבות. 
מוסיפים את הבצל עם הפטריות והנוזלים (לא לזרוק. הם מוסיפים הרבה טעם לתבשיל) לתפוחי האדמה, מוסיפים תבלינים כמו פלפל שחור גרוס, פפריקה, שום גבישי או טרי ורוטב סויה, מוסיפים מים ומבשלים עד שתפוחי האדמה מתרככים.

יום נעים ו,

נירה
לצפיה ב-'שלום נירה. עשיתי כמעט מדוייק כמו'
שלום נירה. עשיתי כמעט מדוייק כמו
03/07/2018 | 16:54
3
16
שהסברת לי יצא זוועה..לא יודעת למה
לצפיה ב-'סליחה הוספתי גם כורכום כפי'
סליחה הוספתי גם כורכום כפי
03/07/2018 | 16:57
1
13
שכתוב בהרבה מתכונים ברשת
לצפיה ב-'אני לא מערבבת פפריקה וכורכום - לא אוהבת'
אני לא מערבבת פפריקה וכורכום - לא אוהבת
05/07/2018 | 17:39
8
את השילוב.
כשאני שמה כורכום אני לא שמה פפריקה, ולהיפך.

נירה
לצפיה ב-'צר לי לשמוע - מקווה שבפעם הבאה יצא טוב יותר'
צר לי לשמוע - מקווה שבפעם הבאה יצא טוב יותר
05/07/2018 | 17:37
4
לצפיה ב-'נירה מאוד מודה לך. זה בדיוק'
נירה מאוד מודה לך. זה בדיוק
07/07/2018 | 01:04
10
מה שעשיתי..לא יודעת למה אבל לא יצא טעים..שבת שלום לך
לצפיה ב-'מאפינס מלוחים'
מאפינס מלוחים
27/06/2018 | 11:13
3
22
בוקר ניפלא צריכה את עזרתכן .צריכה להכין מאפינס מלוחים .וראיתי שיש קעריות קרטון בכל מיני צבעים .האם מתאים לאפיה ?צריך לשמן אותם?
תודה
לצפיה ב-'המנג'טים, או קוקוטים מקרטון מתאימים בהחלט'
המנג'טים, או קוקוטים מקרטון מתאימים בהחלט
27/06/2018 | 13:45
2
18
לאפייה אין צורך לשמן אותם. פשוט ממלאים ואופים

בהצלחה,

נירה
לצפיה ב-'מאפינס מלוחים'
מאפינס מלוחים
28/06/2018 | 06:20
1
17
תודה לך ושבת שלום
לצפיה ב-'שבת שלום ו'
שבת שלום ו
28/06/2018 | 09:33
3
לצפיה ב-'מחפשת רעיונות למנות צמחוניות שילדים אוהבים'
מחפשת רעיונות למנות צמחוניות שילדים אוהבים
29/05/2018 | 23:21
9
27
לצפיה ב-'שרשור ספיישל עבור ילדים '
שרשור ספיישל עבור ילדים
30/05/2018 | 01:09
1
53
שנערך בפורום:

http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/771/17771289...אוכל_ומשקאות/אוכל_חלבי

תוכלי גם למצוא מתכונים במאמרי הפורום. הכניסה דרך סרגל הפורום "כלים ומידע", ושם, מצד ימין תוכלי לראות את הקטגוריות לפי נושאים.

בהצלחה,
נירה
לצפיה ב-'תודה!'
תודה!
30/05/2018 | 19:14
9
לצפיה ב-'אני צמחונית :)'
אני צמחונית :)
30/05/2018 | 15:03
6
46
פסטות במגוון רטבים (אפשר להשתמש בפסטה מחיטה מלאה) כגון שמנת פטריות, רוזה, עגבניות.
מנות אורז (מג'דרה, עם בצל ופטריות מוקפצות, תבלינים שונים).
תפוא ובטטות עם רוטב שמנת/שמנת פטריות מוקרם בתנור.
חביתות/שקשוקה וכו.
פשטידות, לזניה, מאפינס
פיצות (קמח מלא, גבינות רזות)
לטבעות יש מוצר שנקרא "טחון מן הצומח" ואני מכינה איתו בולונז, קציצות, פילמני/ציבורקי, צילי (אפשר להכין ארוחה בסגנון מקסיקני עם טורטיות) ובעצם כל דבר שמצריך בשר טחון.
 
אני מאוד אוהבת את המוצרים של טבעול ולאחרונה זוגלובג הוציאו גם סדרה טבעונית. טעמתי את השניצל ברוקולי וההמבורגר והיה לי טעים.
לחברת טבע דלי יש המבורגר פטריות וקבב בולגרי ממש טעים!
 
אם את גרה במרכז, יש ברשון לציון את חנות ויטופיה, מן סופר טבעוני ויש שם מבחר עצום של תחליפי בשר, גבינות, ביצים וכו....
 
אני צמחונית כבר 16 שנה ואני ממליצה בכל מקרה להתייעץ עם תזונאית כדי לוודא שלא חסר לילדים כלום מבחינת ויטמינים (בד"כ יש מחסור בברזל וB12).
 
לצפיה ב-'תודה לשתיכן... אבל, זה טיפה יותר מסובך...'
תודה לשתיכן... אבל, זה טיפה יותר מסובך...
30/05/2018 | 19:20
5
36
אני הסבתא. הנכדים שלי אינם צמחונים בבית. והם לא אוהבים: רוטב (על כלום, לא על פסטה ולא בתפ"א... אוכלים פסטה "נקיה"), אינם אוהבים פשטידות, ולא אוהבים שום דבר שאני מכינה מהטחון הצמחי, למרות שאני מאוד יצירתית וכל שאר יושבי השולחן נהנים מאוד...
אז הכיוון צריך להיות: מאכלים פשוטים, בסיסיים.
לצפיה ב-'תנסי להתייעץ עם ההורים מה הם אוהבים לאכול...הרי הם לא אוכלים'
תנסי להתייעץ עם ההורים מה הם אוהבים לאכול...הרי הם לא אוכלים
30/05/2018 | 22:47
4
32
רק בשר כל היום..
 
רוב הילדים אוהבים שניצל תירס צמחוני.
אפשר להכין תפוא אפוי/מבושל, אורז, חביתות, פנקייק, טוסטים..
 
תנסי להגיש להם המבורגר חוני בלחמנייה ואל תגידי שזה צמחוני...בני כמה הנכדים?
לצפיה ב-'בגילים'
בגילים
05/06/2018 | 22:21
3
24
4 ו 2.5 ... עדיין לא אוכלים המבורגר בלחמניה... שניצל תירס רעיון טוב, כיצד מכינים?
לצפיה ב-'לא ציינת את הגיליים לפני :)'
לא ציינת את הגיליים לפני :)
05/06/2018 | 22:41
2
24
אפשר לאכול המבורגר בלי חמנייה, חתוך לקוביות כמו שניצל למשל :)
 
לא מכינה, קונה של טבעול או זוגלובק.
יש המון מתכונים ברשת...
 
ממליצה על הבלוג של ניקי ב ועל האתר 10dakot.co.il... יש שם המון מתכונים שמתאימים לילדים
לצפיה ב-'לגבי מזון מעובד: חונכתי שמזון כזה חסר ערך תזונאי...'
לגבי מזון מעובד: חונכתי שמזון כזה חסר ערך תזונאי...
08/06/2018 | 17:33
1
22
האם אני טועה?
לצפיה ב-'אכן, מזון מעובד חסר ערך תזונתי. אין תחליף'
אכן, מזון מעובד חסר ערך תזונתי. אין תחליף
09/06/2018 | 10:37
20
לאוכל שמכינים בבית.
יש המון מתכונים להמבורגר, תירס או סויה, שניתן להכין לבד, מרכיבים טבעיים.
במאמרי הפורום יש המון מתכונים  ללביבות-קציצות שמכינים מירקות ותחליפי בשר.
פשוט נכנסים דרך סרגל הפורום למאמרים, או לקישורים. הכל מסודר שם בקטגוריות ובמאמרים יש גם תתי-קטגוריות.
אם תצטרכי עזרה, אנחנו כאן.



ניראה
לצפיה ב-'טארט קטנים קנויים'
טארט קטנים קנויים
24/05/2018 | 08:11
3
44
בוקר טוב איזה מילוי מלוח למזנון חלבי אפשר לטארטים הקטנים שמגיעים במארז 12 ביחידה.

תודה לכם
לצפיה ב-'אפשר למלא בגבינות, או בירקות'
אפשר למלא בגבינות, או בירקות
24/05/2018 | 11:26
2
40
להכין מילוי כמו לקיש:
לטגן במחבת כבדה, בצל עם מעט שמן זית עד שהוא זהוב, להוציא לקערה, לתבל במעט מלח, פלפל גרוס, תימין
להוסיף למחבת פטריות קצוצות, מעט שום כתוש, לטגן עוד קצת
להוציא לקערה עם הבצל
אפשר להוסיף למחבת  ירקות נוספים כמו קישואים, או כל מה שאוהבים מוסיפים מעט פירורי לחם על מנת לספוח נוזלים מיותרים
מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול (לא הרבה מלח, כי מוסיפים גבינות)
ממלאים את הטארטים במלית, מפזרים מעל גבינות מגוררות, כמו מוצרלה, צ'דר או קשקבל, מכניסים לתנור שחומם מראש ל-170 מעלות ואופים כ-10 דקות, או עד שהגבינות נמסות מעט ומזהיבות-משחימות.

בהצלחה,

נירה
לצפיה ב-'טארטים קטנים למילוי'
טארטים קטנים למילוי
24/05/2018 | 12:00
1
29
תודה לך אבל נראה לי שלא מתאים לטארטים שברשותי.
הם קטנים בשביל המילוי המצוין שרשמת לי.
חשבתי אולי גבינה מטובלת .חברה נתנה לי וביקשה שאכין לה.
 
לצפיה ב-'יופי של רעיון גבינה מתובלת '
יופי של רעיון גבינה מתובלת
24/05/2018 | 22:21
33
אפשר לערבב גבינה מגוררת עם מעט פלפל שחור גרוס, תימין, ביצה ופירורי לחם, למלא ולאפות כמה דקות בתנור חם.
 
בהצלחה,

נירה
לצפיה ב-'שאלה על מאכל של דברי חלב'
שאלה על מאכל של דברי חלב
23/05/2018 | 00:56
1
40
מה הסיבה לכך שבן אדם אוכל מאכל שמכיל חלב, ולאחר מכן הוא מתעטש מספר פעמים?
לצפיה ב-'לא כל בן אדם מתעטש לאחר אכילת מאכלי חלב'
לא כל בן אדם מתעטש לאחר אכילת מאכלי חלב
23/05/2018 | 07:45
24
רק אנשים אלרגיים מתעטשים, או חשים כאבי בטן כשהם אוכלים מאכלים שמכילים חלב, 

יום נעים,

נירה
לצפיה ב-'ציפוי לעוגת גבינה קרה'
ציפוי לעוגת גבינה קרה
17/05/2018 | 13:46
2
34
שלום,

אשמח לקבל עזרה בנוגע לציפוי עוגת גבינה קרה. אני רוצה לצפות בציפוי המתוק שרואים על הרבה עוגות גבינה קרות, כמו ציפוי אוכמניות או פסיפלורה וכדומה. בסופרמרקט לא מצאתי מה לקנות. בסוף קניתי מעדן פירות יער ללא תוספת סוכר (אנחנו לא אוהבים מתוק מאד). אין לי מושג אם זה מתאים לציפוי, מתאים אחרי איזשהוא עיבוד, או שאולי לא מתאים בכלל.

תודה מראש לעונים
לצפיה ב-'אפשר לצפות במחית פירות - אוכמניות, דובדבנים'
אפשר לצפות במחית פירות - אוכמניות, דובדבנים
17/05/2018 | 17:25
1
87
תות-שדה, ועוד...

פשוט מועכים את הפירות, מפזרים עליהם מעט סוכר ושמים במקרר להגרת נוזלים.
אפשר לסנן ולשים את המחית כמות שהיא על העוגה, ואפשר גם לבשל את המחית עם מעט סוכר וקורנפלור מומס - פשוט מרתיחים, מוסיפים את הקורנפלור ומערבבים, עד שמסמיך. מקררים ומצפים את העוגה. אני מצפה לפני כן את העוגה בקרם של שמנת מתוקה עם מעט סוכר ומעל הקרם אני שמה את מחית הפירות ומאכסנת במקרר לכמה שעות.

חג שבועות שמח,

נירה
לצפיה ב-'תודה וחג שמח גם לך'
תודה וחג שמח גם לך
18/05/2018 | 01:17
8
לצפיה ב-'חג השבועות החג של פורום אוכל חלבי כבר כאן - מתכונים '
חג השבועות החג של פורום אוכל חלבי כבר כאן - מתכונים
15/05/2018 | 18:46
20
1368
חג שבועות שמח לכל דיירי הפורום וסמוייו.

נירה
לצפיה ב-'עוגות גבינה אפויות ממאמרי הפורום'
עוגות גבינה אפויות ממאמרי הפורום
15/05/2018 | 18:48
82
עוגות גבינה אפויות ממאמרי הפורום

http://www.tapuz.co.il/forums/articles/subcategory/771/8771/3327

נירה
 
לצפיה ב-'עוגות גבינה קרות ממאמרי הפורום'
עוגות גבינה קרות ממאמרי הפורום
15/05/2018 | 18:50
43
עוגות גבינה קרות ממאמרי הפורום

http://www.tapuz.co.il/forums/articles/subcategory...

נירה|]פרח|
לצפיה ב-'עוגות גבינה מלוחות ממאמרי הפורום'
עוגות גבינה מלוחות ממאמרי הפורום
15/05/2018 | 18:51
16
עוגות גבינה מלוחות ממאמרי הפורום

http://www.tapuz.co.il/forums/articles/subcategory...

נירה
לצפיה ב-'מאפים שונים ממאמרי הפורום'
מאפים שונים ממאמרי הפורום
15/05/2018 | 18:53
33
מאפים שונים ממאמרי הפורום

http://www.tapuz.co.il/forums/articles/category/77...

נירה
לצפיה ב-'ספיישל מתכונים לשבועות 2014 '
ספיישל מתכונים לשבועות 2014
15/05/2018 | 18:55
41
ספיישל מתכונים לשבועות 2014
 
לצפיה ב-'ספיישל עוגות גבינה לשבועות 2015 '
ספיישל עוגות גבינה לשבועות 2015
15/05/2018 | 18:56
15
ספיישל עוגות גבינה לשבועות 2015
 
לצפיה ב-'ספיישל מאפים לשבועות 2015 '
ספיישל מאפים לשבועות 2015
15/05/2018 | 18:57
34
ספיישל מאפים לשבועות 2015

ttp://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/771/178529378/%D7%9...

נירה
לצפיה ב-'שרשור מתכוני שבועות 2005 '
שרשור מתכוני שבועות 2005
15/05/2018 | 18:58
23
שרשור מתכוני שבועות 2005
 
לצפיה ב-'מתכונים לחג השבועות 2006 '
מתכונים לחג השבועות 2006
15/05/2018 | 19:00
13
מתכונים לחג השבועות 2006
לצפיה ב-'מתכונים לחג השובועות 2007'
מתכונים לחג השובועות 2007
15/05/2018 | 19:01
11
מתכונים לחג השבועות 2007
 
לצפיה ב-'מתכונים לחג שבועות 2008 '
מתכונים לחג שבועות 2008
15/05/2018 | 19:03
9
מתכונים לחג השבועות 2008
 
לצפיה ב-'מתכונים לשבועות 2009'
מתכונים לשבועות 2009
15/05/2018 | 19:04
21
מתכונים לשבועות 2009
 

 
לצפיה ב-'שרשור גלידות וקרטיבים '
שרשור גלידות וקרטיבים
15/05/2018 | 19:06
8
שרשור גלידות וקרטיבים 

http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/771/13138572...

נירה
לצפיה ב-'שרשור הסלטים הגדול של פורום אוכל חלבי'
שרשור הסלטים הגדול של פורום אוכל חלבי
15/05/2018 | 19:08
49
שרשור הסלטים הגדול של פורום אוכל חלבי 
 
http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/771/94281255...

חג שמח וכל טוב,

נירה
לצפיה ב-' עוגת גבינה ללא אפיה'
עוגת גבינה ללא אפיה
16/05/2018 | 20:13
3
85
עוגת גבינה ללא אפיה וללא ביצים/אילנית12 /דליה
עוגה טעימה שאוכלים בכפית/מזלג
עוגה שמתחסלת בקלי קלות.
 
(לתבנית בינונית כמו בתמונה.)
מידת הכוס:200- מ"ל כוס זכוכית או כוס חד פעמית הפשוטה.
לטבילה: כוס עם כפית נס קפה+מים רותחים ללא סוכר או מיץ תפוזים,או חלב קר.
חומרים:
500 גרם גבינה 5%
1 שמנת מתוקה-250 מ"ל
1 כוס סוכר או לפי הטעם.(200 מ"ל)
גרידת לימון
2 כפות מיץ מלימון טרי או יותר או פחות ,לפי הטעם.(ניתן לוותר למי שלא אוהב)
1 שקית סוכר וניל
1 חבילה אינסטנט פודינג וניל
3/4 כוס חלב קר
ביסקווטים פטי בר בערך 450 גרם-לטחון מעט בצד לפיזור מעל העוגה בסוף.
לבזיקה על העוגה:פירורי ביסקווטים.

הכנה:
לטבול 2 שכבות של ביסקוטים בנס קפה,חלב או מיץ תפוזים.
להקציף שמנת מתוקה,3/4 כוס חלב קר ואינסטנט פודינג עד לקבלת קרם יציב.
מוסיפים לקערה את הגבינה מיץ הלימון עם הגרידה הסוכר ,סוכר וניל מערבבים בעדינות.
מניחים על הביסקווטים שטבלנו את קרם הגבינה ומעל עוד שכבה של ביסקוויטים טבולים.מעל קרם גבינה,(אפשר כמה שכבות תלוי בגודל התבנית.)
ומשטחים על העוגה.
בסוף מפזרים מעל קרם הגבינה פירורי ביסקוויט.
משהים לילה במקרר או כמה שעות במקרר ואוכלים במזלג/כפית.
עוגה מאוד טעימה./דליה
לפוסט המלא:
לצפיה ב-'תודה על המתכון והתמונות היפות'
תודה על המתכון והתמונות היפות
17/05/2018 | 07:02
2
41
תיכף אשים בפינת המתכון היומי בפייסבוק.

חג שבועות שמח דליה,

נירה
לצפיה ב-'בכיף חג שמח'
בכיף חג שמח
17/05/2018 | 09:32
1
8
לך ולמשפחה.
לצפיה ב-'תודה רבה '
תודה רבה
17/05/2018 | 11:07
1
לצפיה ב-'יש מתכונים עם או על בסיס סויה כי יש כמה אלרגנים לחלב בבית תו'
יש מתכונים עם או על בסיס סויה כי יש כמה אלרגנים לחלב בבית תו
20/05/2018 | 10:39
1
10
וחג שמח
לצפיה ב-'אפשר להחליף חלב פרה במשקה שקדים או סויה'
אפשר להחליף חלב פרה במשקה שקדים או סויה
20/05/2018 | 19:21
8
ויש גם גבינות מסויה בטעם טבעי, או מתובלות.

בהצלחה,

נירה
לצפיה ב-'בצק ממולא'
בצק ממולא
15/05/2018 | 09:09
1
50
בוקר טוב מכינה מראש בצק עלים ובצק פילאס ממולאים  ומקפיאה ללא אפיה.
האם לאפות ישר מהקפאה או להפשיר
תודה וחג שמח לכולם
לצפיה ב-'אפשר גם וגם, זאת אומרת שאפשר לאפות '
אפשר גם וגם, זאת אומרת שאפשר לאפות
15/05/2018 | 18:43
21
כשהמאפים קפואים, רק צריך להוסיף כ-15-10 דקות לאפייה כדי שהמאפים יפשירו.

בהצלחה,

נירה
לצפיה ב-'כמות מאפים'
כמות מאפים
06/05/2018 | 10:46
3
79
בוקר טוב מתלבטת לגבי 40 אורחים יהיו כמה סוגי מאפים וקישים.לגבי קיש האם צריכה לעשות 2 קישים מאותו סוג שיספיק לכולם?
תודה ויום ניפלא
לצפיה ב-'אחר צהריים טובים - קיש אחד מספיק לכ-5-4'
אחר צהריים טובים - קיש אחד מספיק לכ-5-4
06/05/2018 | 17:29
54
אנשים (בערך, תלוי מה גודל הפרוסות).

אם אנשים יבואו רעבים שני קישים לא יספיקו כמובן.

בהצלחה,

נירה
לצפיה ב-'קיש בקוטר 26/24'
קיש בקוטר 26/24
10/05/2018 | 12:47
1
31
אפשר לחתוך ל-16 משולשים יפים
בדר"כ לא כולם אוכלים מהכל...ורשמת שישי עוד מאפים, אז או שתכיני 2 מכל סוג או שיהיה מבחר גדול
לצפיה ב-''
10/05/2018 | 14:49
3
לצפיה ב-'עוגיות מבצק פריך'
עוגיות מבצק פריך
01/05/2018 | 10:23
3
84
בוקר טוב אשמח להמלצתכם יש לי בצק פריך מלוח מוכן ומעוניינת להכין עוגיות או מקלות מלוחים למטבלים.

תודה ויום ניפלא
לצפיה ב-'פשוט תפתחי אותו על השיש או נייר אפייה'
פשוט תפתחי אותו על השיש או נייר אפייה
01/05/2018 | 11:03
2
58
תקרצי צורות, או אצבעות. אפשר למרוח מעט חלמון ולפזר גבינת פרמזן, או פירורי קשקבל או בולגרית, אפשר לפזר שומשום, קצח, או שניהם. אופים כ-15-12 דקות (תלוי כמה שחום את אוהבת).

,

נירה
לצפיה ב-'עוגיות בצק פריך'
עוגיות בצק פריך
01/05/2018 | 11:18
1
47
תודה לך על התשובה המהירה
לצפיה ב-'העונג כולו שלי - תספרי לנו איך יצא'
העונג כולו שלי - תספרי לנו איך יצא
01/05/2018 | 17:15
8
לצפיה ב-'בוקר טוב, במה אפשר לטבול דגים'
בוקר טוב, במה אפשר לטבול דגים
27/04/2018 | 08:13
3
915
לפני הקימוח, וזאת במקום לטבול בביצה.
לצפיה ב-'לא מוכרחים לטבול בביצה. אפשר רק לקמח'
לא מוכרחים לטבול בביצה. אפשר רק לקמח
27/04/2018 | 11:20
2
33
אני מוסיפה גם מעט מלח, פלפל שחור גרוס ושום גבישי לקמח.  יוצא מצוין.



נירה
לצפיה ב-'תודה רבה'
תודה רבה
27/04/2018 | 15:05
1
3
לצפיה ב-''
28/04/2018 | 02:00
1
לצפיה ב-'מישהו מכיר מסעדה מפנקת לשישי באזור הקריות?'
מישהו מכיר מסעדה מפנקת לשישי באזור הקריות?
26/04/2018 | 20:31
18
לצפיה ב-'ארוחה חלבית'
ארוחה חלבית
19/04/2018 | 23:07
1
67
היי
 
חודש הבא הקטן שלי חוגג יום הולדת שנה.
 
החלטנו לעשות את זה בפארק בשעות אחרי צהריים.
 
אשמח לעזרה לבניית תפריט + כמויות לארוחה טעימה ל50 - 60 אנשים.
 
תודה ������
לצפיה ב-' תוכלי למצוא רעיונות ומתכונים בארוחת'
תוכלי למצוא רעיונות ומתכונים בארוחת
20/04/2018 | 17:13
48
ה"פינגר-פוד" בשרשור שבקישור:

ארוחת פינגר-פוד" של ד ר ו מ י ת 1 (המתכונים שלה מעולים, והתמונות מדברות בעד עצמן).

http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/771/88658113...אוכל_ומשקאות/אוכל_חלבי

לקטנצ'יק, ולהורים, שתראו ממנו הרבה-הרבה נחת.

נירה
 
לצפיה ב-'מתכונים ליום העצמאות ה-70 למדינת ישראל'
מתכונים ליום העצמאות ה-70 למדינת ישראל
16/04/2018 | 16:21
3
79
מקישורי הפורום - בשרשור גם מתכונים צמחוניים-חלביים וגם בשריים:

http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/771/97268529/אוכל_ומשקאות/אוכל_חלבי

חג שמח לכל דיירי  הבית וסמוייו

נירה
לצפיה ב-'וגם קובץ werd עם מתכונים שאספתי לפני שנים'
וגם קובץ werd עם מתכונים שאספתי לפני שנים
16/04/2018 | 16:28
2
69
מצ"ב קובץ word עם מתכונים.
לצפיה ב-' שמרתי את הקובץ.'
שמרתי את הקובץ.
17/04/2018 | 21:12
1
7
לצפיה ב-'העונג כולו שלי. חג שמח רעיה '
העונג כולו שלי. חג שמח רעיה
18/04/2018 | 19:54
2
לצפיה ב-'בצק פריך ופירות'
בצק פריך ופירות
15/04/2018 | 09:45
1
60
בוקר טוב ושבוע ניפלא לכולם
לגבי הפירות איך שומרת על טריותם .האם אפשרי להכין את העוגה בבוקר ולהגיש בערב ?

תודה
לצפיה ב-'פירות טריים שומרים במקרר וכך גם עוגת פירות'
פירות טריים שומרים במקרר וכך גם עוגת פירות
15/04/2018 | 11:14
21
ובאשר להגשת עוגות, אפשר בהחלט להכין בבוקר ולהגיש בערב.
אם מכינים עוגות כמו טורט, שלאחר מכן מצפים בקרם, או ג'לי, ומקשטים, או ממלאים בפירות טריים, שמים את הפירות ממש לפני ההגשה וכך שומרים על טריותם.
מעוגת גבינה צריכה זמן מנוחה ארוך יותר במקרר, אבל, במידה ומכינים עוגת גבינה בבוקר ורוצים להגיש בערב, אפשר לצנן אותה היטב בפריזר, להפשיר על השיש, לצפות בקרם (או בלעדיו), ולקשט בפירות טריים.

בהצלחה,"

נירה
לצפיה ב-'אצבעות דגים מטוגנים'
אצבעות דגים מטוגנים
13/04/2018 | 19:52
7
37
ערב טוב אשמח למתכון המתאים למזנון .דגים המתאימים גם לילדים ללא עצמות.
תודה ושבת שלום
לצפיה ב-' מתכון לבייבי בקלה/נירהמ1'
מתכון לבייבי בקלה/נירהמ1
14/04/2018 | 20:16
6
173
מתכון לבייבי בקלה/נירהמ1

החומרים:
פילטים של דג בקלה (הם מגיעים בלי עצמות, אבל צריך לבדוק אם נשארו קצת), חתוכים לאצבעות
2 ביצים טרופות בצלחת עמוקה עם כפית חרדל
בצלחת נוספת שמים פירורי לחם מתובלים בשום גבישי, מעט פלפל שחור גרוס, ומעט תימין
שמן לטיגון עמוק

הכנה:
- מחממים שמן.
- טובלים אצבעות דג בביצה טרופה עם חרדל.
- מצפים בפירורים המתובלים ומטגנים בשמן עמוק, עד שהאצבעות זהובות.
- מוציאים לצלחת עם מגבות נייר לספיגת עודפי השמן.

הערות של נירה:
1. אפשר גם להכין בתנור מחומם מראש ל-170 מעלות. 
2. מצפים תבנית בנייר אפייה מרוח בשמן, מרססים את האצבעות במעט שמן ואופים עד שהאצבעות זהובות (כ-20-15 דקות).

בהצלחה,

נירה
 
לצפיה ב-'אצבעות דגים'
אצבעות דגים
15/04/2018 | 07:16
1
35
תודה לך על התשובה המהירה
 
שבוע ניפלא 
לצפיה ב-'שבוע נפלא גם לך '
שבוע נפלא גם לך
15/04/2018 | 10:15
7
לצפיה ב-'האם את מתכוונת לדגים בלי עור ועצמות?'
האם את מתכוונת לדגים בלי עור ועצמות?
20/04/2018 | 11:50
3
15
יש להם ריח נורא ואיום, איך מוציאים מהם את הריח?
 
אני מתה על פילה מטוגן אבל לא יודע איך להתגבר על הריח.
 
אגב בעמוד הראשי של תפוז מצולם דג בקלה ולא פילה בקלה אז למה הכוונה שלא אטעה חלילה.
 
ותודה.
לצפיה ב-'התכוונתי לבייבי-בקלה. הדג מגיע בתפזורת, מפולט וקפוא, ללא '
התכוונתי לבייבי-בקלה. הדג מגיע בתפזורת, מפולט וקפוא, ללא
20/04/2018 | 15:38
2
19
עצמות. לפעמים נשארות עצמות בודדות ולכן צריך לשים לב ולהוציאן.

קונים את הבייבי-בקלה במשקל בחנויות הדגים.

אין לבייבי בקלה ריח כמו לפילה דג שמגיע בקופסה, אבל, במידה וכן, אפשר לטפטף על הפרוסות כמה טיפות מיץ לימון.

נירה
לצפיה ב-'תודה רבה ושבת שלום.'
תודה רבה ושבת שלום.
20/04/2018 | 18:36
1
4
לצפיה ב-'העןנג כולו שלי '
העןנג כולו שלי
20/04/2018 | 23:49
3
לצפיה ב-'ללמוד לבשל מה שאני אוהבת'
ללמוד לבשל מה שאני אוהבת
07/04/2018 | 15:13
1
42
שלום לכולם,
לאחר שהורי נפטרו בטרם עת כשאני בת 31.5 בלבד
החלטתי ללמוד לבשל אוכל בייתי. 
יש כמה דברים שאני ממש אשמח לדעת לבשל כמו קיגעל בתוך סיר של ג'חנון או בתוך חמין (עדיף מתפו"א) 
ביצים קשות חומות מתגעגעת לקום בשבת ולאכול אותם.. תמיד מפחדת להשאיר את התנור דלוק
 
ויש דברים בסיסים שאני לא מסתדרת איתם כמו לחתיכות ירקות ירוקים (פטרוזיליה, כוסברה וכאלה) לוקח לי שעה.. כמו לנקות פטריות לוקח לי שעה.. בכלל ללמוד להסתדר טוב במטבח.. 
 
רק מציינית שיש לי אינדוקציה בתוכה שאפשר למצוא סיר מתאים
וגם הייתי רוצה ללמוד לבשל ולהכין דברים בכלי בישול שונים (סיר אידוי, חרסינה,במבוק וכל מיני)
 
אני מתגוררת בכפר סבא אך ניידת עם רכב, לא אכפת לי לנסוע גם רחוק.
שאלה נוספת.. 
האם יש כאן מישהי\מישהו מירושלים?
 
תודה
חג שמח
נעה
לצפיה ב-'בוקר טוב נעה. ברוכה הבאה ל"חלבי"'
בוקר טוב נעה. ברוכה הבאה ל"חלבי"
08/04/2018 | 11:31
60
הפורום חמים, נעים ומאוד טעים. את מוזמנת להישאר.

ובאשר למתכונים של קיגעל, קוגל (איך שאת רוצה לקרוא להם). את יכולה להיכנס למאמרי הפורום, דרך הסרגל של הפורום, "כלים ומידע", ושם, מצד ימין, מסודרות הקטגוריות. לכל קטגוריה שפותחים יש תתי קטגוריות, שם תוכלי למצוא קיגעל, ועוד כהנה וכהנה מתכונים טעימים להפליא. 

עוזבת עכשיו את המחשב, אבל אהיה כאן שוב אחר הצהריים כך שאוכל לעזור לך אם תצטרכי עזר.

משאירה לך כאן תמונה של קוגעל מתוק, לא בדיוק פולני, או מזרח-אירופי כלשהו, אלא כמו שמכינים במטבח הספרדי, עם תפוחים, גבינה וצימוקים. הוא מתוק וטעים מאוד. היינו אוכלים אותו כמו עוגה, עם קפה-תה, בבוקר או אחר הצהריים.

יום נעים,
נירה
לצפיה ב-' מאפינס תפוזים לפסח'
מאפינס תפוזים לפסח
04/04/2018 | 15:30
2
57
מאפניס תפוזים לפסח/מקור המתכון והתמונות:אילנית12-דליה
הכוס שהשתמשתי כוס חד פעמית שתיה חמה (250 מ"ל)
כמות כ30 יח' קטנים.
 
חומרים:
 
1 חבילה קטנה של קמח תופח לפסח (200 גרם)
5 ביצים גדולות מופרדות או 6 קטנות
1/1/2 כוסות סוכר(חצי כוס ישמש להקצפה)
1 כפית תמצית הדרים או תמצית וניל
גרידת תפוז  ולימון
1/2 כוס שמן 
1/2 כוס מיץ תפוזים 
 
הכנה:
מקציפים את החלבונים במיקסר את הסוכר מוסיפים בהדרגה בשתיים שלוש פעמיים
מניחים בצד.
בקערה נפרדת מערבבים את השמן,המיץ,התמצית,החלמונים,הסוכר,הגרידת תפוז
מערבבים היטב .לאחר מכן להוסיף בהדרגה את הקמח וממשיכים לערבב היטב היטב.
כעת מוסיפים בהדרגה את קציפת הביצים לקפל בעדינות.
לשמן מעט את  עטרות המאפינס למלות 3/4 גובה מהתערובת
להכניס לתנור שחומם מראש  180 מעלות לאפות עד להשחמה קלה בערך 20-25 דקות
תלוי בתנור שלכם.
ניתן לפזר מעל התערובת באפייה סוכריות לקישוט 
אפשר לפזר אבקת סוכר לאחר האפיה.
לפוסט המלא עם תמונות נוספות:
בהצלחה לכולם/דליה
 
 
 
 
לצפיה ב-'נראים נהדר. צר לי שראיתי רק עכשיו'
נראים נהדר. צר לי שראיתי רק עכשיו
08/04/2018 | 17:06
1
12
תודה על המתכון והתמונה היפה.

נירה
לצפיה ב-''
08/04/2018 | 18:39
1
לצפיה ב-'חג שמח לכל האלופות מחפשת'
חג שמח לכל האלופות מחפשת
02/04/2018 | 18:57
9
61
מתכון לדג סלמון קוצר מחמאות . תודה לעוזרות
 
 
לצפיה ב-'היי נעמה, מה שלומך? תיכף מחפשת לך מתכון'
היי נעמה, מה שלומך? תיכף מחפשת לך מתכון
02/04/2018 | 19:01
3
11
לצפיה ב-'היי נירהה'
היי נירהה
02/04/2018 | 19:09
2
21
שלומי נהדר ושלומך?
שניםםםם שלא ביקרתי פה ... שמחה לראות שהפורום לא נסגר:) . תודה 
 
 
 
 
לצפיה ב-'אני בסדר גמור. היכנסי בבקשה '
אני בסדר גמור. היכנסי בבקשה
02/04/2018 | 19:18
1
27
רוב גולשי הפורום נמצאים מזמן בפייסבוק ומעטים נכנסים.

האמת שרציתי כמה פעמים להחזיר מפתחות ולהעביר את השרביט לאחרים, אבל לא היו מוכנים לקבל את המפתחות, וכך נשארתי כאן בגלל סנטימנטים. 

נירה
לצפיה ב-'כייף גדול שנישארת'
כייף גדול שנישארת
02/04/2018 | 19:24
17
כולנו זכינו. אסתכל תודה רבה על העזרה  חג שמח 
 
לצפיה ב-'הנה שני מתכונים טעימים לדג סלמון'
הנה שני מתכונים טעימים לדג סלמון
02/04/2018 | 19:14
2
65
הראשון דגים ברוטב פיקנטי/אילנית12

http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/771/17226145...

והשני קיש סלמון/נירהמ1

http://www.tapuz.co.il/forums/articles/article/771...אוכל_ומשקאות/אוכל_חלבי

כמו כן, את יכולה להיכנס למאמרים דרך כלים ומידע בסרגל ולמצוא עוד כמה וכמה מתכונים טובים וטעימים. אם תרצי עזרה אשמח להביא לכאן עוד קישורים למתכונים.

חג שמח וכל טוב,

נירה
לצפיה ב-'נירה תודה '
נירה תודה
02/04/2018 | 19:30
1
9
לצפיה ב-'העונג כולו שלי '
העונג כולו שלי
02/04/2018 | 20:30
3
לצפיה ב-'דג סלמון בתנור'
דג סלמון בתנור
02/04/2018 | 19:22
1
34
החתן שלי מורח אותו בחמאה או שמן זית ובתנור 10-15 דקות.
לצפיה ב-'טעים מאוד עם חמאה ושום חג שמח רעיה'
טעים מאוד עם חמאה ושום חג שמח רעיה
02/04/2018 | 20:32
5

חם בפורומים של תפוז

בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

הודעות נבחרות

בעלי מקצוע

פורום תביעות ייצוגיות
פורום תביעות ייצוגיות
פורום תזונה ודיאטה
בואו לקבל ייעוץ והכוונה
אורית הרטום - דיאטנית קלינית ורופאה סינית
אורית הרטום

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ