לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
4447844,478 עוקבים אודות עסקים

פורום מתכונים

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מתכונים

הוספת הודעה

צרף
תמונה וידיאו קובץ
קבצים המצורפים להודעה

x
הודעה מהנהלת הפורום
** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
המשך >>

לצפיה ב-'מישהו נתקל לאחרונה במארז פיתות דרוזיות דקות?'
מישהו נתקל לאחרונה במארז פיתות דרוזיות דקות?
24/12/2018 | 15:02
6
100
אני מחפש לקנות בתל-אביב או יפו.
 
אם מישהו במקרה ראה - אשמח לכיוון
לצפיה ב-'או לחילופין'
או לחילופין
25/12/2018 | 07:38
5
88
בשוקי אוכל שונים ישנה הגברת הדרוזית שמכינה על המקום, תקנה ממנה ערימה.
לצפיה ב-'חשבתי על זה, אבל אני לא יודע אם הפיתות שם יחזיקו'
חשבתי על זה, אבל אני לא יודע אם הפיתות שם יחזיקו
25/12/2018 | 08:38
75
טריות ליום-יומיים.
 
שווקי האוכל רק בחמישי-שישי ולפעמים מתחשק לי באמצע שבוע
לצפיה ב-'זה לא אותו בדיוק דבר'
זה לא אותו בדיוק דבר
25/12/2018 | 09:34
3
68
 
הפיתות שמכינים במקום יותר עבות מהפיתות שבחבילות שמוכנות בד"כ במאפיות ממוכנות.
לצפיה ב-'שיח, יודע להפנות אותי למקום שמוכר?'
שיח, יודע להפנות אותי למקום שמוכר?
25/12/2018 | 14:16
2
17
לצפיה ב-'כן, בכל יישוב דרוזי'
כן, בכל יישוב דרוזי
25/12/2018 | 14:32
1
62
 
במרכז אין לי שמץ אבל ייתכן שיש ביפו, פשוט שאל שם בעל מכולת או במאפיות.
לצפיה ב-'אין ביפו ולא היה מעולם ביפו, כפי שכתבת יש בנקודות...'
אין ביפו ולא היה מעולם ביפו, כפי שכתבת יש בנקודות...
25/12/2018 | 15:16
81
מכירת הפיתה + זעטר + שמן זית. הכי קרוב זה ביער בן שמן,
אם יש להם מספיק ימכרו גם כמה פיתות ללא מלית.
אם לא אז רק בדלית אל כרמל או עוספייה.
הפיתות נשמרות מצוין מספר ימים בשקית ניילון אטומה וניתן
לחמם מעט בתנור.
 
לצפיה ב-'הייכן ניתן לרכוש סובין אורז?'
הייכן ניתן לרכוש סובין אורז?
21/12/2018 | 13:49
3
34
לצפיה ב-'חנויות טבע לסוגיהן'
חנויות טבע לסוגיהן
25/12/2018 | 07:39
2
51
אם את מגבעתיים אז "השקדיה" ברחוב כצנלסון קרוב לצומת נגה [ מפגש עם ויצמן].
לצפיה ב-'אין סובין אורז בארץ, לא להשיב סתמית...'
אין סובין אורז בארץ, לא להשיב סתמית...
25/12/2018 | 15:10
1
74
יש רק שמן סובין אורז שהוא מוצר מצוין.
לצפיה ב-''
26/12/2018 | 09:00
3
לצפיה ב-'שאלה לגבי הכנת פיצה'
שאלה לגבי הכנת פיצה
21/12/2018 | 08:35
4
242
היי ח'ברה,
 
האם אפשר לבצע את כל שלבי הכנת הפיצה (כולל פיזור רוטב, גבינה) מלבד הכנסה לתנור ולשמור במקרר כמה שעות? או כמה ימים במקפיא?
 
אני בדר"כ מכין על המקום אבל כעת מדובר בחלק מארוחה יותר גדולה, וכל דבר שאפשר לבצע קודם עוזר לי מאוד.
 
תודות
לצפיה ב-'לא מומלץ'
לא מומלץ
21/12/2018 | 11:08
3
116
אם אתה רוצה לקצר תהליך אפשר לרדד את הבצק ולעשות לו חצי אפייה, ואז להקפיא את הבצק/בצקים בדיסקיות אחד על השני (מופרדים בניילון ואטומים היטב בניילון)
 
ההפשרה מאד קצרה כי הבצק דק.
 
אחרי שמופשר מורחים רוטב, גבינה ולתנור חם
לצפיה ב-'אכן לא הכי מומלץ אבל אפשרי'
אכן לא הכי מומלץ אבל אפשרי
21/12/2018 | 13:11
1
101
 
הבעייה העיקרית היא הרטבת הבצק על ידי הרוטב.
 
הפתרונות הם אכן אפייה מוקדמת של התחתית או הקפאה מוקדמת שלה ואח"כ רוטב וטופינג ושוב הקפאה.
 
אם הבעייה היא רק של כמה שעות הפתרון של יאיר הכי טוב.
לצפיה ב-'תודה!'
תודה!
22/12/2018 | 18:53
11
לצפיה ב-'תודה!'
תודה!
22/12/2018 | 18:52
8
לצפיה ב-'פלפל ירוק ברכישה, שהפך לאדום יומיים אחרי, לפני הבישול!'
פלפל ירוק ברכישה, שהפך לאדום יומיים אחרי, לפני הבישול!
21/12/2018 | 12:05
18
137
רכשתי 4 פלפלים ירוקים למטרת בישול, ע"פ מתכון. יומיים אחרי (שישי בבוקר): שומו שמיים, הפלפלים הבשילו ונהיו אדומים! מקום הרכישה: יוחננוף בחוצות הפרץ.
 
לצפיה ב-'שאבין - עשית עכשיו "שיימינג" ליוחננוף?'
שאבין - עשית עכשיו "שיימינג" ליוחננוף?
25/12/2018 | 07:37
6
88
ואם היית קונה בשוק, או אצל הירקן השכונתי?
נראה לך שיוחננוף "רימו" אותך?
לטעמי הרחקת לכת.
לצפיה ב-'אתה צודק'
אתה צודק
27/12/2018 | 06:19
5
63
למרות שהמוצר נרכש ביוחננוף, מי שרימו אותי זה סופר פארם. זה ממש ברור.
מה לשמינג ולעובדות? 
ולא תבין. זו מגבלה מעבר לפלפל ירוק או אדום. גם הגישה שלך לא. שלילי וחמוץ.
לצפיה ב-'לעניות דעתי, וגם לאור המשך דבריך'
לעניות דעתי, וגם לאור המשך דבריך
27/12/2018 | 08:57
4
46
אתה נמצא על גבול של "הוצאת דיבה". לגבי "טיב טעם" לא יודע, לא נכנס כי אין לי יכלת לשאת את הריח בחנות.
לצפיה ב-'תגיד, אתה עו"ד?'
תגיד, אתה עו"ד?
28/12/2018 | 11:39
3
19
לצפיה ב-'קצת ביקורת לא הורגת'
קצת ביקורת לא הורגת
28/12/2018 | 18:02
2
35
ושימוש יתר בזכות השיימינג איננה מוסרית, וזה לא קשור לפה המלוכלך שלי, לטעמך
לצפיה ב-'שיתוף בעובדות כפי שהיו, 1:1, אינו שימינג'
שיתוף בעובדות כפי שהיו, 1:1, אינו שימינג
29/12/2018 | 07:50
1
28
עסק שבחר לעשות משעה, עשוי להשפיע על לקוחות רבים. חשיפת המעשה אינו שמינג.
לצפיה ב-'הנחת המוצא שלך, שזה נעשה בכוונת מכוון'
הנחת המוצא שלך, שזה נעשה בכוונת מכוון
29/12/2018 | 10:04
22
היא הטעות, ואחריה ציון שם בית העסק, זה השיימינג.
ואעידך זיל וגמור. אבל עליי שפכת קיתונות של שופעין מנשקטתי בלשון בוטה. הטקסט שלך לא פחות בוטה, ולטעמי הרבה יותר מסוכן מאיזו ביקורת שכתבתי על איזו תכנית טלוויזיה, וגם על זה ואידך זיל וגמור וקשוט עצמך אלף פעמים.
לצפיה ב-'קנית פלפל שלא הגיע לבשלות מכירה...'
קנית פלפל שלא הגיע לבשלות מכירה...
25/12/2018 | 15:08
10
85
כל פלפל מתחיל את דרכו כירוק כשהוא מבשיל הוא משנה
צבעו לאדום, צהוב, כתום, חום...
לא נורא 
לצפיה ב-'בוסר'
בוסר
27/12/2018 | 06:15
9
52
אכן רוב הפירות והירקות ירוקים בתרם הם מבשילים. חלקם נותר ירוק גם אחרי: אבוקדו, פלפל ירוק וכו'.
אין פלפל ירוק, לוקחים פלפל אחר (אדום לטובת העניין) ושמים בארגז של הפלפל הירוק. 
כן נורא! לפלפל ירוק יש טעם שונה מפלפל אדום. וכאשר בתבשיל צריך פלפל ירוק, יש לכך סיבה. 
מבחינת המשווק, בין אם מדובר בטעות תמימה (עובד לא מקצועי) או מכוון, מדובר בהונאת הצרכן. 
לצפיה ב-'אז בחרת לכעוס? יכולת להחזיר את הפלפלים.'
אז בחרת לכעוס? יכולת להחזיר את הפלפלים.
27/12/2018 | 07:01
8
19
לצפיה ב-'לא'
לא
27/12/2018 | 07:49
7
48
מאיפה הבאת את הרעיון הזה?
ראשית, חשוב שקוראי הפורום ידעוויהיו מודעים.
שנית, אם אקנה שם פלפל ירוק, אדע לבדוק אם זה אדום בוסר או ירוק אמיתי.
 
כנ"ל עליתי על תרמית בטיב טעם (ק. חיים). קונים בשר (בקר) במחיר הנקוב עליו באטליז ובקופה זה מחיר אחר, תמיד גבוהה בהרבה! בחזרה לאטליז, הקצב מספר סיפור שהפתק עם המחיר החליק וזה לא המחיר לבשר שבקשתי. לדעתי זו רמאות, מאחר וזה קרה כבר כמה פעמים.
לצפיה ב-'אתה כתבת "כן נורא!" זה כעס '
אתה כתבת "כן נורא!" זה כעס
27/12/2018 | 09:02
40
ואיך תדע אם הפלפל אדום בוסר או לא?...לא תדע. כמו שלא תדע אם האבוקדו
בוסר או האפרסמון. מחזירים וזהו, ככה ילמדו לא לרמות.
הטריקים של טיב-טעם ידועים לא מהיום וזה גם נעשה במרכולים אחרים.
מדינה של גנבים.
לצפיה ב-'לפחות בסופר בגבעתיים אין מצב'
לפחות בסופר בגבעתיים אין מצב
29/12/2018 | 10:07
5
29
יותר מפעם המחיר המודבק היה נמוך והמחיר בקופה גבוה, התלוננתי וזוכיתי מיידית.
אגב, היה להם גם תרגיל המוצרים בהנחה, שנבנה על חוסר הסבלנות שלנו לקרוא אותיות קטנות. כלפי חוץ זה אותו מוצר, אבל האותיות הקטנות הללו. אכן החזרתי ומאז לא קונה ללא בדיקה מעמיקה.
לצפיה ב-'הפוסל, במומו פוסל?'
הפוסל, במומו פוסל?
30/12/2018 | 16:15
4
19
מקרה טיב טעם חזר על עצמו כמה פעמים. כך שאין שם מקרה! ממש לא...
ראה גם את תגובתו של TCHM:

"הטריקים של טיב-טעם ידועים לא מהיום וזה גם נעשה במרכולים אחרים.
מדינה של גנבים
".
 

 
 
לצפיה ב-'יוחננוף והפלפלים, לגבי טיב טעם שמת לב'
יוחננוף והפלפלים, לגבי טיב טעם שמת לב
31/12/2018 | 17:20
3
23
שלא טרחתי לומר מילה, נכון?!
לצפיה ב-'עדכון מיוחננוף וטיב טעם מהיום!'
עדכון מיוחננוף וטיב טעם מהיום!
02/01/2019 | 16:33
2
36
הסחורה בארגז הפלפל הירוק : הרבה אדום מפלפלים שהחלו להבשיל! לא קניתי.
טיב טעם. הייתי הקונה היחיד בחנות. רכשתי בשר טחון (שריר) שמחירו 39.90 ךק"ג לחברי מועדון ו-49.90 רגיל. אני חבר מועדון. בקופה, הבשר הופיע במחיר המלא של 49.90 למרות שהיה אמור לרדת ל-39.90. קניתי קילו וחצי, ההבדל 15 ש"ח. הקופאית זכרה את הבלגן משבוע שעבר עם הבשר ובכל זאת, ניסו עלי את התרגיל!
 
לצפיה ב-'אז -'
אז -
03/01/2019 | 09:23
1
24
יוחננוף לדעתי, צריך לדבר על אחראי הירקות, אצלנו זה אחד שרירי וכבד, שעונה בנימוס ומסביר וגם מתנצל.[אבל אני לא קונה ביוחחנוף].
טיב טעם - כתבתי, שאין לי מה להגיד בנדון, אני מסכים אתך, בהחלט. הם בונים על אלה מאיתנו שלא שמים לב.
לצפיה ב-'אין עם מי לדבר בסניף הזה...'
אין עם מי לדבר בסניף הזה...
05/01/2019 | 09:04
16
טיב טעם: סיפור אחר. ע"פ מבע הפנים של הקופאיות היה לי ברור שהן חלק מהתרמית. זה נאמר להן מגבוהה להיעשות. אין שום היגיון שהקופאית זוכרת אותי מהשבוע הקודם על מחיר הבשר, ותעשה את התרגיל שוב, במחשבה שאני לא אבדוק אותם!
לצפיה ב-'רביולי חלמונים'
רביולי חלמונים
20/12/2018 | 17:27
98
שלום לכולם!
 
רציתי לדעת האם אפשרי להשאיר רביולי חלמונים טרי במקרר ליממה אחת?
[הכוונה לרביולי עם חלמון טרי בפנים]
 
תודה!!!
לצפיה ב-'מתכון לעוף מעושן על פחית בירה'
מתכון לעוף מעושן על פחית בירה
17/12/2018 | 17:16
5
197
מתכון מומלץ מאוד לחובבי בשר , מומלץ לבישול במעשנת, בעלי עושה את זה מצוין
לצפיה ב-'בעלך זה שי אלוני???'
בעלך זה שי אלוני???
18/12/2018 | 07:08
2
44
לצפיה ב-'זה לא מריח מעושן'
זה לא מריח מעושן
18/12/2018 | 12:49
1
107
זה מריח פרסומת לשי אלוני.
 
נ.ב. לבטח שמת לב כי לא מצורף מתכון כנדרש ע"י חוקי הפורום!
לצפיה ב-'שמתי לב שאין מתכון. מה שלא שמתי לב עד עכשיו'
שמתי לב שאין מתכון. מה שלא שמתי לב עד עכשיו
19/12/2018 | 10:19
80
זה שבאתר המצורף למטה-למטה יש את המתכון עליו היא דיברה.
 
חשבתי שזו סתם פרסומת ממש מוזרה לשי אלוני ולכן שאלתי לפני מחיקה.
 
 
לצפיה ב-'ואם אין לי מעשנת, בית בפרברים או מרפסת ענק?'
ואם אין לי מעשנת, בית בפרברים או מרפסת ענק?
18/12/2018 | 08:15
1
29
לצפיה ב-'ללא מעשנת'
ללא מעשנת
18/12/2018 | 12:48
126
מניחים את העוף השלם דרך הפתח האחורי על פחית בירה פתוחה.
מניחים בתבנית, דואגים לתמיכה נגד התהפכות ולתנור. 
לצפיה ב-'לאחרונה אכלתי לזניה ששילבו בה'
לאחרונה אכלתי לזניה ששילבו בה
13/12/2018 | 09:28
6
217
גבינת קוטג'.
לא אתם לא רוצים , למרות שזה טעים, אבל המרקם והנראות...
לצפיה ב-'למה? הכנתי פעם לזניית קוטג''
למה? הכנתי פעם לזניית קוטג'
13/12/2018 | 18:43
1
123
והיה טעים מאוד.
לא היתה בעיה עם ה"נראות".....
לצפיה ב-'בסדר גמור. אני שמח '
בסדר גמור. אני שמח
14/12/2018 | 08:23
92
אני מאידך...
לצפיה ב-'לזכרוני היה מתכון כזה על האריזה'
לזכרוני היה מתכון כזה על האריזה
17/12/2018 | 12:23
67
של עלי לזניה של אסם או אחת החברות האחרות.
 
די בטוח שהכנתי כמה פעמים בצעירותי.
לצפיה ב-'חצי מהלזניות שמכינים פה הן עם קוטג''
חצי מהלזניות שמכינים פה הן עם קוטג'
17/12/2018 | 13:58
2
131
מבחינתי זו מקסימום מאפה פסטה...
אני מעדיפה את הלזניה שלי ככה 
לצפיה ב-'נפלא.. אגב, אפשר להכין לבד את עלי הלזניה'
נפלא.. אגב, אפשר להכין לבד את עלי הלזניה
18/12/2018 | 08:14
1
74
מתכונים נהדרים, בלוג יפהפה [ הוסף לסימניות שלי ].
לצפיה ב-''
18/12/2018 | 08:16
4
לצפיה ב-'נודלס מומלצים?'
נודלס מומלצים?
10/12/2018 | 06:03
4
169
משום מה אני לא מצליח למצוא בארץ מותג נורמלי של נודלס, למרות שהם קיימים במסעדות. אני מחפש ספציפית אטריות ביצים צהובות עבות ועגולות (לא שטוחות). אשמח להמלצה
לצפיה ב-'מצטרף לבקשה'
מצטרף לבקשה
17/12/2018 | 12:24
3
79
בכל דוכן אסייתי בקניון מגישים ולא מצליח למצוא, למרות שחיפשתי בכל מיני מקומות
לצפיה ב-'ובדוכן שאלת מי הספק? '
ובדוכן שאלת מי הספק?
18/12/2018 | 08:16
2
25
לצפיה ב-'אף פעם'
אף פעם
19/12/2018 | 10:17
1
61
לרוב המוכרים בדוכן הם נערים ואין לי כח לשגע אותם עם שאלות.
 
אולי בהזדמנות אנסה להציץ אחורה בפינה ההכנה אם אני רואה את השקית
לצפיה ב-''
20/12/2018 | 00:22
3
לצפיה ב-'זיהוי פטריות'
זיהוי פטריות
09/12/2018 | 16:30
6
160
את הפטריות האלה קטפתי לפני כמה דקות בחצר.
 
אני יודע שאינן רעילות שכן אנחנו אוכלים אותן מאז הייתי ילד רק שאין לי מושג איזה פטריות אלו.
 
הקוטר של הכובע כ-10 ס"מ או קצת יותר, אורך הרגל כ-12 ס"מ.
 
נ.ב.
אם לא תשמעו ממני בימים הקרובים אז אולי הן כן היו רעילות.
 
 
לצפיה ב-'לא יודעת לענות אבל יודעת להפנות, כדבריך.'
לא יודעת לענות אבל יודעת להפנות, כדבריך.
09/12/2018 | 17:32
1
135
http://flora.org.il/forums/topic/זיהוי-פטריה-בגינה-הביתית/
לצפיה ב-'תודה למרות שהלינק שבור'
תודה למרות שהלינק שבור
09/12/2018 | 20:41
88
 
אגב תפוז לא יודע לטפל בלינקים שיש בהם אותיות בעברית או בכלל בלינקים ארוכים מדי.
 
הפתרון הוא בשימוש בשרות קיצור כתובות כגון goo.gl או TinyURL.
 
בכל אופן משוטטות במרשתת גם אני הימרתי על נרתיקנית נאה דביקה (TCHM קבל ד"פ על הזיהוי) ובשורה תחתונה כמה שעות אחרי אחלא של חביתה אני עדיין חי.
לצפיה ב-''נרתיקנית נאה דביקה', יופי של פטריה'
'נרתיקנית נאה דביקה', יופי של פטריה
09/12/2018 | 17:37
3
114
מצוינת בחביתות ובהקפצה.
לצפיה ב-'רק מלחשוב מה זה נרתיק'
רק מלחשוב מה זה נרתיק
13/12/2018 | 09:26
2
68
באנטומיה האנושית ולהוסיף את נאה ודביקה... ברררררר
לצפיה ב-'זה לא שאין לי תשובה עבורך'
זה לא שאין לי תשובה עבורך
13/12/2018 | 21:52
1
72
 
זה רק שהתשובה חורגת מנושאי הפורום הזה
לצפיה ב-'אין לי ספק בכך '
אין לי ספק בכך
14/12/2018 | 08:23
18
לצפיה ב-'הכנתי את ה"פיצה הלבנה" של TCHM'
הכנתי את ה"פיצה הלבנה" של TCHM
08/12/2018 | 20:32
7
272
יצא מוצלח לדעת כל הטועמים.

רעיה
לצפיה ב-'נראה 10'
נראה 10
09/12/2018 | 11:05
4
92
 
איזה גבינות שמת בטופינג והאם יש שם משהו מלבד הזיתים ?
לצפיה ב-'גבינות...'
גבינות...
09/12/2018 | 13:08
3
113
בולגרית, גבינה "ערבית" מקינג סטור וגבינה צהובה מגוררת.
מעל הבצק- בצל פרוס שלא רואים אותו.
היה שווה.
לצפיה ב-''
13/12/2018 | 09:27
5
לצפיה ב-'הגבינה מתאימה לזכרוני גם לכנאפה'
הגבינה מתאימה לזכרוני גם לכנאפה
17/12/2018 | 12:25
1
45
אם מתחשק לך פעם להכין.
 
תשרי במים 24 שעות (עם החלפת המים מפעם לפעם) להוצאת המליחות
לצפיה ב-' לא נראה לי שאכין כנאפה.'
לא נראה לי שאכין כנאפה.
17/12/2018 | 16:38
13
לצפיה ב-''
09/12/2018 | 11:28
1
10
לצפיה ב-''
09/12/2018 | 13:08
4
לצפיה ב-'אירוח: טיפול במחלות חורף באמצעות תרופות הומאופתיות'
אירוח: טיפול במחלות חורף באמצעות תרופות הומאופתיות
05/12/2018 | 13:13
36
ביום ד', בין השעות 20:00-22:00, נארח בפורום את אבי לבנט, מומחה להומאופטיה
 
 
על האירוח
 
טיפול במחלות חורף כגון שיעול, שפעת והצטננות, באמצעות תרופות הומאופתיות.
ההומאופתיה היא שיטת ריפוי טבעית, עדינה, יעילה ובטוחה, אשר מותאמת אישית לכל אדם על פי המאפיינים הייחודיים שלו ברמה גופנית ונפשית. הטיפול ההומאופתי יעיל בפתרון של בעיות גופניות, רגשיות ומנטאליות ,הן כרוניות והן אקוטיות. הטיפול יוצר שינוי רחב היקף, שורשי ומעמיק אשר השפעתו ניכרת לטווח ארוך ברבדים שונים של חיי המטופל.
 
 
על המתארח
 
אבי לבנט, עוסק בתחום הטיפול על גווניו השונים מעל 20 שנה, ומתמחה בהומאופתיה יותר מעשר שנים. במהלך השנים הללו למדתי תורות ושיטות שונות במקומות שונים בעולם מטובי המומחים בכל תחום.
תחום זה של עיסוק הינו תהליך התפתחות אינסופי המוביל אותי כאדם, באופן מתמיד, לגבהים חדשים, תחומים מגוונים, דינאמיות רגשית ומנטאלית אשר ממנה אני יוצר תהליך אישי וייחודי, עבור כל אחד מהאנשים שמגיעים אלי לטיפול.
ניסיוני הרב, עם מגוון רחב של מחלות וקשיים בתחום הגופני והרגשי, מאות רבות של מטופלים, ארגז כלים רחב, ומסירות רבה לעבודה ולמטופלים שלי, מאפשר לי לעזור לאנשים שונים בהרבה מאוד תחומים.
 

העלו את שאלותיכם על גבי שרשור זה כבר עכשיו!
לצפיה ב-'קנולי סיציליאני'
קנולי סיציליאני
04/12/2018 | 22:18
128
צפיתי לא מזמן בטלביזיה במתכון לקנולי ש אינו מטוגן אלא נאפה בתנור.
לצערי איני מוצא את המתכוןנא עזרתכם

בתוכנית השיף הכין את הקנולי עם בננה
לצפיה ב-'השירות הכי גרוע בארץ לתנורים : אי.די.אס מרכז ושירי מזרחי '
השירות הכי גרוע בארץ לתנורים : אי.די.אס מרכז ושירי מזרחי
04/09/2018 | 18:50
145
לפני כחודשיים נשברה לנו הזכוכית של התנור ללא כל סיבה לכאורה , היבואנים של התנור ( אי.די.אס מרכז  ) ונותני השירות לא הסבירו את הסיבה 
שנודעה לנו אחר כך שפינות הזכוכית ישרות ויכולות לשבור את הזכוכית בכל שניה ( הזכוכית שהוחלפה היא עם פינות חתוחות ) . 
את חברת אי.די.אס מרכז לא ניתן לתפוס בטלפון רק אחרי שעה או יותר המתנה , לאחר מכן אין באפשרותם לתת לך תשובות אם יש לך בעיה 
עם החלקי חילוף כי אחראית המחסן לא עונה לטלפונים .
הבחורות שעונות לטלפונים לא מבינות מה זה שירות ובפרט מה זה שירות לקוחות , הן לא חוזרות אליך בטלפון אם הם צריכות ובנוסף מנסות 
למכור לך חלקים שאין לך צורך .
במקרה שלנו היה פרופיל ( פירזול ) ממתכת שהיה דבוק לזכוכית ב 600 שח ( שעולה 20 שח ) לא כולל התקנה ! 
הבחורה שירי מזרחי החליטה לחייב אותנו בסכום המקסימלי לאחר שהסברתי לה שאני יודע מה זה פירזול ושלחתי לה תמונות ( כמו כן בעלת הבית שלי ( גפן הר צבי ) שמסבירות שהברזל לא נשבר ורק את הזכוכית צריך להחליף . 
שירי אמרה שבמידה והטכנאי יגיע והפירזול ( פרופיל ) לא שבור היא תזכה אותנו אבל בפועל מתי שהגיע הטכנאי שיכרה וחזרה בה למרות שבעלת
הבית אימתה את אותה הבטחה , ובנוסף איימה לאמרה לטכנאי לא להתקין את הדלת עם הזכוכית למרות שהתשלום שולפ 3 שבועות מראש ! 
 
אני ממליץ לא לקנות ולא לקבל שירות מ אי.די.אס מרכז  ובעל הבית של החברה אני פונה אליך להתייחס ואני מקווה מאד ששירי מזרחי לא תעבוד 
אצלך יותר או שהיא לא קרובת משפחה .... 
רמון ואניטה גנץ 0527084237 
לצפיה ב-'גפילטע פיש יביא שלום ! '
גפילטע פיש יביא שלום !
03/09/2018 | 01:20
1
427
גפילטע פיש של תלמה ומשה איזנמן .
 2 דגי קרפיון פרוסים . 1 קילו קרפיון טחון היטב .
על קילו קרפיון טחון . חצי כוס קמח מצה , או פרורי לחם , או שלש פרוסות חלה שהושרו במיים נסחטו ונמעכו .
1 בצל בינוני טחון גס . 2 גזרים טחונים גס (אפשר לגרר את הבצל והגזרים על פומפיה דקה ) .
את עיסת הבצל והגזר לסחוט ( הכסף או החיים ... ) ביד ולהוסיף לעיסת הקרפיון והחלה . להוסיף עד 3 ביצים וכרבע עד חצי כוס מיים . לטבל במלח סוכר ופלפל שחור כאן טמון הסוד !!!!!!!!!!!! כף מלח כף סוכר וכפית פלפל . אם העיסה נוזלית מידי אפשר להוסיף עוד מהקמח . העיסה צריכה להיות סמיכה יציבה אך לא קשה .
לתת לעיסה לנוח כחצי שעה .
הכנת הציר !!! לבשל בסיר גדול ורחב : 3 גזרים, 3 בצלים עם קליפתם בהרבה מים 4 ליטר . להרתיח ולבשל כמו מרק על אש בינונית עד להתרככות הגזרים , לתבל ה" מרק " במלח ,סוכר ופלפל שחור לפי הטעם של אימנו זל'...שתחייה .
הטעם חייב להיות מתואם בין בני הזוג שיחיו , זה הסוד .
בישול !!!
בסיר רחב ושטוח לשפוך ציר בגובה 2 סמ' ואת 3 הגזרים (את הבצל לפח ) . להכין קציצות מאורכות מעיסת הדג (בידיים רטובות ) להניח את הקציצה בתוך פרוסות הדג , להכין הכל על מגש מרוח בשמן בזמן בישול הציר . להעביר הפרוסות הממולאות והקציצות שנותרו . אל תוך הציר הרותח עם הגזרים . לכסות את הגפילטע המתבשל, בציר שנותר בסיר הגדול לכסות במכסה . להביא לרתיחה ולעבור לאש קטנה ולבשל כשעה וחצי .
לאחר הבישול וכיבוי האש . לחכות מעט שיתקרר להניח בתבנית זכוכית נאה את הגפילטע והקציצות ולשפוך עליהם את הציר שבו התבשלו . לא לשכוח לפרוס את הגזר ולהניח עיגול על כל קציצה ופרוסה . לניילן הכלים ולהכניס למקרר .
לאחר הקירור והופעת הג'לי אנו נוהגים להקפיא חלק על מנת להאריך הנאתנו .
זהירות !!! אנו לא אחראים לתוצאות ,
גפילטע פיש ממכר ומביא אריכות ימים ושלום .
נא להתקשר לאיזנמן 0523785955 ולהזמין לטעימה
. info@Italy-Vacation.com
 

זו כלל לא שאלה , זוג שיזכה לייצור  מתכון זה ,
לא רק יזכה לחוויה
אלא גם  לגפילטע ייחודי טעים שלא יישכח ע'י המשפחה כולה .
בהצלחה .
לצפיה ב-'חג שמח לסועדים'
חג שמח לסועדים
( לעמוד שלי בתפוז )
09/09/2018 | 15:31
109
אני עד עכשיו מחפש במאמר את הגפילטעפיש  ואני רואה רק את הגפילטא 
בבקשה לדייק מצרף תמונת הסבר לאלה שלא מבינים אידיש 
לצפיה ב-'המטבח הגרוזיני'
המטבח הגרוזיני
01/09/2018 | 16:28
1
356
שלום האם מישהו מכיר ספר מומלץ על המטבח הגרוזיני? או על מקום כלשהוא ברשת שבו ניתן למצוא מאגר על המטבח הזה? תודה
 
לצפיה ב-'כמה...'
כמה...
02/09/2018 | 18:21
241
קודם כל יש לאמר "גיאורגי" ולא גרוזיני.
תתחילי כאן.
לצפיה ב-'מוצרי גבינה בארהב'
מוצרי גבינה בארהב
01/09/2018 | 17:52
2
172
מהי החלופה בארהב לגבינת 5% שלנו?
מהי החלופה בארהב לשמנת רגילה שלנו?
מהי החלופה בארהב לשמנת חמוצה שלנו?
התייחסות למוצרי ם כשרים.
תודה לכל עזרה!
לצפיה ב-'לא יודע לענות (אבל יודע להפנות)'
לא יודע לענות (אבל יודע להפנות)
01/09/2018 | 21:27
1
166
מעריך שבפורום 2390 בתפוז תוכל לקבל תשובות מפורטות בעיקר התייחסות לכשרות של המוצרים.
לצפיה ב-'תודה!'
תודה!
01/09/2018 | 23:16
86
אנסה בפורום הנ"ל.
לצפיה ב-'אשכול תפריטי ערב ראש השנה הגדול'
אשכול תפריטי ערב ראש השנה הגדול
01/09/2018 | 10:57
247
אז...מה תפריט החג שלכם?
 
קערת ברכות: לוביה, גזר מתוק, גרגרי רימון, פרוסות סלק, קציצות כרישה
סלטים: סלט חסה, סלט רוסי, טחינה
חריימה סלמון ופוקצ'ה, קרפעלך
מנות עיקריות: צלי בקר, חזה עוף ממולא אורז וצימוקים, ממולאים
תוספות: אורז לבן, אורז פרסי, בורגול עם ירקות ותפו"א אפויים בתנור
לצפיה ב-'שאלה לגבי בצק לעוגה ללא גלוטן'
שאלה לגבי בצק לעוגה ללא גלוטן
29/08/2018 | 17:25
5
128
אני מניח שיש קמח ללא גלוטן.
האם לאפות מקמח ללא גלוטן בסיס לעוגת קרם, בדיוק כמו מקמח רגיל, או שיש לזה כללים אחרים?
 
לצפיה ב-'בד"כ כן אבל יש לקרוא את הוראות היצרן'
בד"כ כן אבל יש לקרוא את הוראות היצרן
29/08/2018 | 17:48
71
לפעמים יש צורך לעשות שינויים בכמות הנוזלים.
לצפיה ב-'יש קמח ללא גלוטן שנקרא "כרגיל" שמתאים לכך'
יש קמח ללא גלוטן שנקרא "כרגיל" שמתאים לכך
30/08/2018 | 07:10
27
לצפיה ב-'מתכונים טובים ללא גלוטן'
מתכונים טובים ללא גלוטן
30/08/2018 | 16:32
95
כשאני צריכה מתכון ללא גלוטן אני אוהבת לבדוק באתר של רשת. פעם זה היה האתר של יאמיז. יש שם לא מעט מתכונים טובים, בעיקר כשמדובר בעוגות ללא גלוטן. שווה לבדוק. מתכונים מומלצים ללא גלוטן
לצפיה ב-'תודה רבה ושנה טובה לכל המשיבים '
תודה רבה ושנה טובה לכל המשיבים
30/08/2018 | 19:04
19
לצפיה ב-'כמה זה ישפיע על הטעם או המרקם?'
כמה זה ישפיע על הטעם או המרקם?
31/08/2018 | 17:43
14
לצפיה ב-' ערוצי אוכל ב-HOT'
ערוצי אוכל ב-HOT
28/08/2018 | 10:36
7
166
ב-HOT נוספו 2 ערוצים, בנוסף לערוץ 38, שעוסקים באוכל:
ערוץ 48 ו-49.
ערוץ 48 דן באוכל נטו (Food Channel), ואילו ערוץ 49 עוסק בפנאי וגם באוכל.
לצפיה ב-'את 48 יש גם בסלקום'
את 48 יש גם בסלקום
29/08/2018 | 16:12
86
ערוץ חביב סך הכל עם המון שידורים חוזרים. יש כמה תכנית שאני אוהב לראות והיתרון בסלקום (מאמין שגם בהוט) זה שאפשר לדלג אחורה ולראות תכנית מהעבר.
 
ואז רואים רק מה שמתחשק
לצפיה ב-'ב-Kodi יש עשרות ערוצים.'
ב-Kodi יש עשרות ערוצים.
29/08/2018 | 17:49
5
61
לצפיה ב-'אני רק שאלה..'
אני רק שאלה..
29/08/2018 | 22:17
4
135
מה זה KODI? אתר? ערוץ טלביזיה? עוד?
תודה
לצפיה ב-'הסבר...'
הסבר...
29/08/2018 | 22:52
3
139
קונים סטרימר ב-300 ש"ח, מתקינים בו את הקודי או שהוא מגיע
עם קודי מותקן, מחברים לטלביזיה ומפעילים, מתחברים לכל ערוצי
הטלביזיה בעולם ללא עלות נוספת.
יש להתקין תוספים שונים לצפיה בתכנים...סדרות, סרטים, ערוצים
מחו"ל, ספורט וכל התוכן של הטלביזיה הישראלית.
בלי HOT, YES, עידן. הוצאה חד פעמית ועולם שלם של תכנים.
לצפיה ב-'תודה על התשובה'
תודה על התשובה
30/08/2018 | 10:07
2
97
סטרימר דווקא יש לי. מה זה ל"התקין את הקודי"? אני מבין שמדובר באפליקציה ולא באתר?
לצפיה ב-'נכון אבל גם אפליקציה צריך להוריד והיא מתקינה את עצמה...'
נכון אבל גם אפליקציה צריך להוריד והיא מתקינה את עצמה...
30/08/2018 | 12:37
1
102
קרא כאן.
לצפיה ב-'חן חן. אבדוק'
חן חן. אבדוק
30/08/2018 | 19:09
17
לצפיה ב-'תשובה לחנהפ'
תשובה לחנהפ
26/08/2018 | 12:48
1
217
מנסיון אי-אפשר להקפיא תפוחי אדמה.
לצפיה ב-''
28/08/2018 | 10:49
66
כך חשבתי ואכן הכנתי את הירקות ללא תפו"א

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

בעלי מקצוע

פורום תזונה ודיאטה
בואו לקבל ייעוץ והכוונה
אורית הרטום - דיאטנית קלינית ורופאה סינית
אורית הרטום
פורום תקשורת חזותית-מיתוג עסקי
בואו למתג את העסק שלכם

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ