לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
4435244,352 עוקבים אודות עסקים

פורום מתכונים

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מתכונים

הוספת הודעה

צרף
תמונה וידיאו קובץ
קבצים המצורפים להודעה

x
הודעה מהנהלת הפורום
** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
המשך >>

לצפיה ב-'השירות הכי גרוע בארץ לתנורים : אי.די.אס מרכז ושירי מזרחי '
השירות הכי גרוע בארץ לתנורים : אי.די.אס מרכז ושירי מזרחי
04/09/2018 | 18:50
137
לפני כחודשיים נשברה לנו הזכוכית של התנור ללא כל סיבה לכאורה , היבואנים של התנור ( אי.די.אס מרכז  ) ונותני השירות לא הסבירו את הסיבה 
שנודעה לנו אחר כך שפינות הזכוכית ישרות ויכולות לשבור את הזכוכית בכל שניה ( הזכוכית שהוחלפה היא עם פינות חתוחות ) . 
את חברת אי.די.אס מרכז לא ניתן לתפוס בטלפון רק אחרי שעה או יותר המתנה , לאחר מכן אין באפשרותם לתת לך תשובות אם יש לך בעיה 
עם החלקי חילוף כי אחראית המחסן לא עונה לטלפונים .
הבחורות שעונות לטלפונים לא מבינות מה זה שירות ובפרט מה זה שירות לקוחות , הן לא חוזרות אליך בטלפון אם הם צריכות ובנוסף מנסות 
למכור לך חלקים שאין לך צורך .
במקרה שלנו היה פרופיל ( פירזול ) ממתכת שהיה דבוק לזכוכית ב 600 שח ( שעולה 20 שח ) לא כולל התקנה ! 
הבחורה שירי מזרחי החליטה לחייב אותנו בסכום המקסימלי לאחר שהסברתי לה שאני יודע מה זה פירזול ושלחתי לה תמונות ( כמו כן בעלת הבית שלי ( גפן הר צבי ) שמסבירות שהברזל לא נשבר ורק את הזכוכית צריך להחליף . 
שירי אמרה שבמידה והטכנאי יגיע והפירזול ( פרופיל ) לא שבור היא תזכה אותנו אבל בפועל מתי שהגיע הטכנאי שיכרה וחזרה בה למרות שבעלת
הבית אימתה את אותה הבטחה , ובנוסף איימה לאמרה לטכנאי לא להתקין את הדלת עם הזכוכית למרות שהתשלום שולפ 3 שבועות מראש ! 
 
אני ממליץ לא לקנות ולא לקבל שירות מ אי.די.אס מרכז  ובעל הבית של החברה אני פונה אליך להתייחס ואני מקווה מאד ששירי מזרחי לא תעבוד 
אצלך יותר או שהיא לא קרובת משפחה .... 
רמון ואניטה גנץ 0527084237 
לצפיה ב-'גפילטע פיש יביא שלום ! '
גפילטע פיש יביא שלום !
03/09/2018 | 01:20
1
411
גפילטע פיש של תלמה ומשה איזנמן .
 2 דגי קרפיון פרוסים . 1 קילו קרפיון טחון היטב .
על קילו קרפיון טחון . חצי כוס קמח מצה , או פרורי לחם , או שלש פרוסות חלה שהושרו במיים נסחטו ונמעכו .
1 בצל בינוני טחון גס . 2 גזרים טחונים גס (אפשר לגרר את הבצל והגזרים על פומפיה דקה ) .
את עיסת הבצל והגזר לסחוט ( הכסף או החיים ... ) ביד ולהוסיף לעיסת הקרפיון והחלה . להוסיף עד 3 ביצים וכרבע עד חצי כוס מיים . לטבל במלח סוכר ופלפל שחור כאן טמון הסוד !!!!!!!!!!!! כף מלח כף סוכר וכפית פלפל . אם העיסה נוזלית מידי אפשר להוסיף עוד מהקמח . העיסה צריכה להיות סמיכה יציבה אך לא קשה .
לתת לעיסה לנוח כחצי שעה .
הכנת הציר !!! לבשל בסיר גדול ורחב : 3 גזרים, 3 בצלים עם קליפתם בהרבה מים 4 ליטר . להרתיח ולבשל כמו מרק על אש בינונית עד להתרככות הגזרים , לתבל ה" מרק " במלח ,סוכר ופלפל שחור לפי הטעם של אימנו זל'...שתחייה .
הטעם חייב להיות מתואם בין בני הזוג שיחיו , זה הסוד .
בישול !!!
בסיר רחב ושטוח לשפוך ציר בגובה 2 סמ' ואת 3 הגזרים (את הבצל לפח ) . להכין קציצות מאורכות מעיסת הדג (בידיים רטובות ) להניח את הקציצה בתוך פרוסות הדג , להכין הכל על מגש מרוח בשמן בזמן בישול הציר . להעביר הפרוסות הממולאות והקציצות שנותרו . אל תוך הציר הרותח עם הגזרים . לכסות את הגפילטע המתבשל, בציר שנותר בסיר הגדול לכסות במכסה . להביא לרתיחה ולעבור לאש קטנה ולבשל כשעה וחצי .
לאחר הבישול וכיבוי האש . לחכות מעט שיתקרר להניח בתבנית זכוכית נאה את הגפילטע והקציצות ולשפוך עליהם את הציר שבו התבשלו . לא לשכוח לפרוס את הגזר ולהניח עיגול על כל קציצה ופרוסה . לניילן הכלים ולהכניס למקרר .
לאחר הקירור והופעת הג'לי אנו נוהגים להקפיא חלק על מנת להאריך הנאתנו .
זהירות !!! אנו לא אחראים לתוצאות ,
גפילטע פיש ממכר ומביא אריכות ימים ושלום .
נא להתקשר לאיזנמן 0523785955 ולהזמין לטעימה
. info@Italy-Vacation.com
 

זו כלל לא שאלה , זוג שיזכה לייצור  מתכון זה ,
לא רק יזכה לחוויה
אלא גם  לגפילטע ייחודי טעים שלא יישכח ע'י המשפחה כולה .
בהצלחה .
לצפיה ב-'חג שמח לסועדים'
חג שמח לסועדים
( לעמוד שלי בתפוז )
09/09/2018 | 15:31
104
אני עד עכשיו מחפש במאמר את הגפילטעפיש  ואני רואה רק את הגפילטא 
בבקשה לדייק מצרף תמונת הסבר לאלה שלא מבינים אידיש 
לצפיה ב-'המטבח הגרוזיני'
המטבח הגרוזיני
01/09/2018 | 16:28
1
345
שלום האם מישהו מכיר ספר מומלץ על המטבח הגרוזיני? או על מקום כלשהוא ברשת שבו ניתן למצוא מאגר על המטבח הזה? תודה
 
לצפיה ב-'כמה...'
כמה...
02/09/2018 | 18:21
237
קודם כל יש לאמר "גיאורגי" ולא גרוזיני.
תתחילי כאן.
לצפיה ב-'מוצרי גבינה בארהב'
מוצרי גבינה בארהב
01/09/2018 | 17:52
2
168
מהי החלופה בארהב לגבינת 5% שלנו?
מהי החלופה בארהב לשמנת רגילה שלנו?
מהי החלופה בארהב לשמנת חמוצה שלנו?
התייחסות למוצרי ם כשרים.
תודה לכל עזרה!
לצפיה ב-'לא יודע לענות (אבל יודע להפנות)'
לא יודע לענות (אבל יודע להפנות)
01/09/2018 | 21:27
1
164
מעריך שבפורום 2390 בתפוז תוכל לקבל תשובות מפורטות בעיקר התייחסות לכשרות של המוצרים.
לצפיה ב-'תודה!'
תודה!
01/09/2018 | 23:16
84
אנסה בפורום הנ"ל.
לצפיה ב-'אשכול תפריטי ערב ראש השנה הגדול'
אשכול תפריטי ערב ראש השנה הגדול
01/09/2018 | 10:57
241
אז...מה תפריט החג שלכם?
 
קערת ברכות: לוביה, גזר מתוק, גרגרי רימון, פרוסות סלק, קציצות כרישה
סלטים: סלט חסה, סלט רוסי, טחינה
חריימה סלמון ופוקצ'ה, קרפעלך
מנות עיקריות: צלי בקר, חזה עוף ממולא אורז וצימוקים, ממולאים
תוספות: אורז לבן, אורז פרסי, בורגול עם ירקות ותפו"א אפויים בתנור
לצפיה ב-'שאלה לגבי בצק לעוגה ללא גלוטן'
שאלה לגבי בצק לעוגה ללא גלוטן
29/08/2018 | 17:25
5
126
אני מניח שיש קמח ללא גלוטן.
האם לאפות מקמח ללא גלוטן בסיס לעוגת קרם, בדיוק כמו מקמח רגיל, או שיש לזה כללים אחרים?
 
לצפיה ב-'בד"כ כן אבל יש לקרוא את הוראות היצרן'
בד"כ כן אבל יש לקרוא את הוראות היצרן
29/08/2018 | 17:48
71
לפעמים יש צורך לעשות שינויים בכמות הנוזלים.
לצפיה ב-'יש קמח ללא גלוטן שנקרא "כרגיל" שמתאים לכך'
יש קמח ללא גלוטן שנקרא "כרגיל" שמתאים לכך
30/08/2018 | 07:10
27
לצפיה ב-'מתכונים טובים ללא גלוטן'
מתכונים טובים ללא גלוטן
30/08/2018 | 16:32
94
כשאני צריכה מתכון ללא גלוטן אני אוהבת לבדוק באתר של רשת. פעם זה היה האתר של יאמיז. יש שם לא מעט מתכונים טובים, בעיקר כשמדובר בעוגות ללא גלוטן. שווה לבדוק. מתכונים מומלצים ללא גלוטן
לצפיה ב-'תודה רבה ושנה טובה לכל המשיבים '
תודה רבה ושנה טובה לכל המשיבים
30/08/2018 | 19:04
18
לצפיה ב-'כמה זה ישפיע על הטעם או המרקם?'
כמה זה ישפיע על הטעם או המרקם?
31/08/2018 | 17:43
13
לצפיה ב-' ערוצי אוכל ב-HOT'
ערוצי אוכל ב-HOT
28/08/2018 | 10:36
7
163
ב-HOT נוספו 2 ערוצים, בנוסף לערוץ 38, שעוסקים באוכל:
ערוץ 48 ו-49.
ערוץ 48 דן באוכל נטו (Food Channel), ואילו ערוץ 49 עוסק בפנאי וגם באוכל.
לצפיה ב-'את 48 יש גם בסלקום'
את 48 יש גם בסלקום
29/08/2018 | 16:12
84
ערוץ חביב סך הכל עם המון שידורים חוזרים. יש כמה תכנית שאני אוהב לראות והיתרון בסלקום (מאמין שגם בהוט) זה שאפשר לדלג אחורה ולראות תכנית מהעבר.
 
ואז רואים רק מה שמתחשק
לצפיה ב-'ב-Kodi יש עשרות ערוצים.'
ב-Kodi יש עשרות ערוצים.
29/08/2018 | 17:49
5
60
לצפיה ב-'אני רק שאלה..'
אני רק שאלה..
29/08/2018 | 22:17
4
134
מה זה KODI? אתר? ערוץ טלביזיה? עוד?
תודה
לצפיה ב-'הסבר...'
הסבר...
29/08/2018 | 22:52
3
138
קונים סטרימר ב-300 ש"ח, מתקינים בו את הקודי או שהוא מגיע
עם קודי מותקן, מחברים לטלביזיה ומפעילים, מתחברים לכל ערוצי
הטלביזיה בעולם ללא עלות נוספת.
יש להתקין תוספים שונים לצפיה בתכנים...סדרות, סרטים, ערוצים
מחו"ל, ספורט וכל התוכן של הטלביזיה הישראלית.
בלי HOT, YES, עידן. הוצאה חד פעמית ועולם שלם של תכנים.
לצפיה ב-'תודה על התשובה'
תודה על התשובה
30/08/2018 | 10:07
2
95
סטרימר דווקא יש לי. מה זה ל"התקין את הקודי"? אני מבין שמדובר באפליקציה ולא באתר?
לצפיה ב-'נכון אבל גם אפליקציה צריך להוריד והיא מתקינה את עצמה...'
נכון אבל גם אפליקציה צריך להוריד והיא מתקינה את עצמה...
30/08/2018 | 12:37
1
100
קרא כאן.
לצפיה ב-'חן חן. אבדוק'
חן חן. אבדוק
30/08/2018 | 19:09
17
לצפיה ב-'תשובה לחנהפ'
תשובה לחנהפ
26/08/2018 | 12:48
1
211
מנסיון אי-אפשר להקפיא תפוחי אדמה.
לצפיה ב-''
28/08/2018 | 10:49
64
כך חשבתי ואכן הכנתי את הירקות ללא תפו"א
לצפיה ב-'כמה זמן אפשר לשמור רוטב סוייה במקרר?'
כמה זמן אפשר לשמור רוטב סוייה במקרר?
28/08/2018 | 00:22
2
105
היי, קניתי לפני מספר חודשים שני בקבוקים בסופר אחד של רוטב סוייה ושני של רוטב צ'ילי מתוק עבור אוכל סיני. פתחתי אז את שניהם (בזמן הכנת המתכון) ובסיום סגרתי והכנסתי למקרר.
 
האם זה יהיה לדעתכם בטוח להשתמש בהם גם לארוחות של החגים הקרובים? ראש השנה, סוכות... כמה זמן מותר להשתמש ברטבים כאלו לאחר הפתיחה של הבקבוק? כי למשל בבקבוקי מיץ טבעי (תפוזים וכאלה) תאריך פג התוקף בדרך כלל ארוך אולם לאחר הפתיחה צריך להשתמש תוך 5 ימים...
 
האם הכלל הזה נכון גם כאן? האם עדיף לי לזרוק את הבקבוקים ולקנות חדשים?
 
תודה רבה (שאלתי גם בפורום שאלה קטנה)
 
לצפיה ב-'רוטב צ'ילי מתוק מחזיק אצלי במקרר הרבה זמן'
רוטב צ'ילי מתוק מחזיק אצלי במקרר הרבה זמן
28/08/2018 | 00:53
133
 
רוטב סויה מחזיק עוד יותר ולא בקירור.
לצפיה ב-'הרטבים יהיו טובים גם לפסח ולראש השנה הבא ו...'
הרטבים יהיו טובים גם לפסח ולראש השנה הבא ו...
28/08/2018 | 05:40
132
אין צורך לשמור במקרר.
לצפיה ב-'למי יש רעיונות לאוכל עם מרקמים קשים?'
למי יש רעיונות לאוכל עם מרקמים קשים?
24/08/2018 | 07:11
7
224
הילד שלנו אוכל רק אוכל עם מרקם קשה ("קראנצ'י") ולרוב זה מתבטא במזון מטוגן (שניצל, צ'יפס, ג'חנון ולפעמים המבורגר על האש).
אנחנו מנסים לגוון ולתת אוכל בריא יותר אבל הבעיה היא שאוכל מבושל נוטה להתרכך ואילו אוכל אפוי הוא יבש או שיש בו רוטב ואז הוא שוב נוטה להתרכך.

יש לכם רעיונות יצירתיים וטעימים לילדים?
גם רעיונות למזון בעל מרקם לא קשה במיוחד, אבל שעדיין יכול "לעבוד עליו" - יתקבלו בברכה.
לצפיה ב-' יש לי מבוגר כזה בבית'
יש לי מבוגר כזה בבית
24/08/2018 | 07:28
1
218
אז מה רעיונות שאנחנו מיישמים:
שניצל אפשר להכין גם בתנור. יותר בריא ומאד טעים.
 
כרעיים של עוף צלויות בתנור היטב ולא מבושלות על הגז.
 
קציצות ירק מטוגנות או אפויות.
לצפיה ב-'בין הקצוות'
בין הקצוות
25/08/2018 | 09:27
159
נמצא שאוכל שנחרך (אם בתנור, בטוסטר או בטיגון בשמן) מסרטן! הוא נאסר ע"י משרד הבריאות באיחוד האירופאי. כך שהמרחק בין Crispy ל-Deadly בעייתי.
 
לצפיה ב-'ג'חנון דוקא רך...מלפפוני מיני , גזר חתוך מקלות סלרי '
ג'חנון דוקא רך...מלפפוני מיני , גזר חתוך מקלות סלרי
25/08/2018 | 22:38
133
גרנולה או עוגיות גרנולה עם שבולת שועל ואגוזים או שקדים 
לצפיה ב-'אולי עוד כמה רעיונות'
אולי עוד כמה רעיונות
26/08/2018 | 08:25
112
ירקות חיים שמכינים על מפלטה--מלפפונים אפשר גם חמוצים,
גמבה, פלפלים בכל מיני צבעים. ועוד ירקות שאוהב, אחותי למשל, אוהבת
גם קישואים לא מבושלים, אפשר גזר, זיתים.
פירות--אגסים, תפוחי עץ, אגוזים מכל הסוגים, 
טוסטים--אפשר מלכם קל--פרוסה ייבשה, אפשר כריך--עם גבינה
צהובה גאודה(שהיא מכילה רכיבים חשובים) וזה יכול להיות ארוחת בוקר נפלאה.
עם קצת זיתים בפנים.
בשרים--חזה עוף על מחבת פסים,רבעי עוף בפירורי לחם, אפוי או מטוגן,
זה ממש קראנצ'י , 
תוספות--אורז מלא אני מבשלת והוא בהחלט "נוקשה" אמנם לא קראנצ'י אבל בהחלט צריך ללעוס, ובהחלט טעים.
 
לצפיה ב-'מצות'
מצות
26/08/2018 | 09:32
101
 
זה לפחות מה שאני אוכל כל השנה בתאווה גדולה.
לצפיה ב-'אפשר להכין מלאוח'
אפשר להכין מלאוח
27/08/2018 | 11:54
1
109
אני מכין לילדים מלאוח. כאשר אני מטגן על מחבת יבש ללא שמן תוך הפיכה מפעם לפעם ,לעיתים לאחר טיגון ראשוני אני בוצע את המלאוח לחצי ומטגן כל חצי(מקבל שני מלאוחים דקים) בנפרד.
אפשר להכין גם פיצה  אופים את הבסיס תחילה ללא הרוטב כאשר הבסיס משחים מוצאים שמים את שאר מרכיבי הפיצה מחזירים לתנור דקה שניים בחלק העליון, ועוד כ3 דקות בחלק התחתון .הבסיס יוצא קרנצי .ניתן להכין ללא רוטב עגבניות רק עם גבינה.או רק עם נקניק וזיתים .ניתן גם להכין עם אננס ונקניק.
אני מטגן קובות סולת יוצא קרנצי .אבל לאחר זמן הם מתרפסות לכן כמו אצלי אוכלים מיד עם ההורדה למחבת
תכין לו קציצות פלאפל
 
לצפיה ב-'אני בעיקר מחפש רעיונות לארוחות עיקריות'
אני בעיקר מחפש רעיונות לארוחות עיקריות
27/08/2018 | 23:52
25
לצפיה ב-'קיבלתי כמות יפה של זיתים'
קיבלתי כמות יפה של זיתים
24/08/2018 | 13:50
1
152
כולם נקיים ולא פגועים עכשיו הם מושרים במים .ועוד 5 ימים אתחיל בתהליך הכבישה .כמו בכל שנה
לצפיה ב-'הכיבוש משחית'
הכיבוש משחית
24/08/2018 | 16:19
48
לצפיה ב-'מחפש מתכון לפלאפל איכותי ... '
מחפש מתכון לפלאפל איכותי ...
23/08/2018 | 12:44
1
82
לצפיה ב-'יש בדף הזה למטה. '
יש בדף הזה למטה.
23/08/2018 | 14:20
62
לצפיה ב-'יום שני = ערב של בישולים'
יום שני = ערב של בישולים
22/08/2018 | 06:49
6
128
טוב לא באופן גורף או קבוע, אבל לפחות שני האחרון היה כזה

יש לי חברה טובה, עצמאית, עובדת הרבה שעות ולא מספיקה לבשל או להכין דברים, עשינו הסכם שפעם בשבוע היא קונה מצרכים ואני מכינה לה אוכל שיספיק ל3 ימים לה ולאחותה שעובדת איתה.
השבוע התחלנו, תמונות ומתכונים בהמשך השרשור
לצפיה ב-'לביבות קינואה ותרד'
לביבות קינואה ותרד
22/08/2018 | 06:53
181
(הלביבות שהתייעצתי לגביהן)
2 כוסות קינואה מבושלות , אישית לא מדדתי כמות פשוט בישלתי כוס אחת של קינואה.
חצי צרור פטרוזליה קצוצה
כוס תרד - השתמשתי עם שלושת רבע שקית של תרד קפוא (התרד הטרי שהיה לא נראה טוב)
2 ביצים
חצי כוס פרורי לחם (שמתי קצת פחות)
תבלינים לפי הטעם
 
לאחר בישול הקינואה נתתי לה להתקרר והוספתי אותה בסוף לאחר שערבבתי את שאר המרכיבים.
קצצתי את הפטרוזיליה והתרד, הוספתי תבלינים , ביצים ופרורי לחם, ערבבתי הכל.
 
הכנתי לביבות  ושמתי על תבנית עם נייר אפייה, בתנור על 180-200 מעלות.
בהתחלה ל20 דקות, אח"כ החלטתי להשאיר לעוד 10 דקות.
לצפיה ב-'מרק אוסאבוקו'
מרק אוסאבוקו
22/08/2018 | 06:55
1
209
1 קג בשר אוסבוקו (קונה נתח מס' 8),
2-3 עגבניות חצויות,
4-5 תפוחי אדמה אפשר או קטנים שלמים או רגילים חתוכים לקוביות גדולות (אני שמתי פחות חתכתי לשמונה קוביות כל תפוח אדמה והוספתי ירקות אחרים),
4-5 גזרים גדולים חתוכים (אני בדרך כלל חותכת ל4 מקלות ואחכ לחצי או שליש (תלוי בגדול) מאוד אוהבת גזר במרק אבל לא שמה הרבה כי אחכ זה קצת ממתיק את המרק,
2 בצלים חתוכים לרצועות ,
5-6 שיני שום בהתאם לכמות,
מבחינת עשבי תיבול שמתי חצי צרור כוסברה ועלים של סלרי שניהם קצוצים (למרק עצמו הוספתי גם מקלות סלרי שחתכתי),
הוספתי גם כרובית של סנפרוסט ו2 קישואים חתוכים לרצועות (הקישואים והכרובית קצת נמעכו אבל יצא מגניב)
מבחינת תבלינים אין אצלי חוקיות מסוימת, שמה מה שטעים לי ונראה לי מעניין (לא משתמשת באבקות מרק): כורכום, כמון, מלח, פלפל גרוס ומעט קינמון.
 
הכנה: בסיר גדול שמה קצת שמן זית ואת הבשר מקפיצה משני צדדים - לא צריך להיות עשוי לגמרי, מוסיפה את הבצל השום וכל הירקות (את עשבי התיבול אני לא מוסיפה רק למעלה אלא מפזרת את הכמות), מערבבת ונותנת לירקות 'להזיע' לכמה דקות, מוסיפה תבלינים ומוסיפה מים 6-7 כוסות או כמה שצריך כדי לכסות את הכל, מערבבת שוב ונותנת לזה לרתוח.
כשמגיע לרתיחה מנמיכה את האש ונותנת לזה להתבשל 3-4 שעות כשבשעה האחרונה אני בודקת תיבול ומוסיפה מלח ופלפל אם צריך.
ריח משגע בכל הבית כבר מהשעה הראשונה, הבשר והירקות יוצאים רכים מאוד.
לצפיה ב-'וככה זה נראה כשזה מוכן'
וככה זה נראה כשזה מוכן
22/08/2018 | 06:55
178
ומחולק לקופסאות
לצפיה ב-'ואם כבר בישלתי, אז לא נפנק את המשפחה'
ואם כבר בישלתי, אז לא נפנק את המשפחה
22/08/2018 | 06:57
1
229
קציצות עוף ברוטב עגבניות לאחיין ולהורים.
 
1 קג חזה עוף אותו אני חותכת לקוביות קטנות (מאז שהתחלתי להכין קציצות עוף ככה אני יותר אוהבת את זה מאשר עם עוף טחון),
חצי צרור פטרוזליה קצוצה,
בצל מגורד (אני עשיתי על החלק הדק אפשר גם על העבה יותר),
1-2 שיני שום כתוש (אישית גם אוהבת לגרד את השום),
גזר גדול מגורד (לא חייב אני אוהבת להוסיף איזשהו ירק לקציצות)
תבלינים פפריקה מתוקה, מלח, פלפל, מעט כורכום,
2 ביצים.
 
את הכל ערבבתי בקערה ושמתי למקרר לשעה-שעתיים ולאחר מכן טיגנתי במעט שמן זית דקה על כל צד (לא חייב שהבשר יהיה עשוי לגמרי).
 
לרוטב:
את הרוטב הכנתי לפני טיגון הקציצות כדי שעד שהקציצות יהיו מוכנות הוא ירתח.
2-3 עגבניות מגורדות
בצל קצוץ
קופסת רסק עגבניות קטנה
2 שיני שום (אני מגרדת אותן על החלק הדק)
2-2.5 כוסות מים
 
הכנה: לטגן את הבצל עד שנהיה שקפקף ולהוסיף את השום לטגן קצת ביחד. להוסיף את העגבניות ושאר הדברים (מלבד המים), לערבב טוב , להוסיף 2 כוסות מים ולתת לזה לרתוח (אם מרגיש סמיך מידי או אם רוצים לשחק עם כמות הרוטב והסמיכות אפשר להוסיף עוד חצי כוס מים או קצת פחות).
 
לאחר שהרוטב רתח מוסיפים לתוכו את הקציצות המטוגנות ומבשלים על אש נמוכה כחצי שעה (להשתדל שכל הקציצות מכוסות או מידי פעם לערבב ולהחליף בין קציצה מכוסה ללא מכוסה).
לצפיה ב-'אהבתי משפט אחד מהמתכון.'
אהבתי משפט אחד מהמתכון.
23/08/2018 | 08:05
148
"הכנה: לטגן את הבצל עד שנהיה שקפקף..."
תמונה של שקפקפים: 
לצפיה ב-'שכנעת אותי, מתי הטעימות ?'
שכנעת אותי, מתי הטעימות ?
22/08/2018 | 09:25
100
 
בקיצור נראה ונקרא מעולה.
לצפיה ב-'יודעי דבר תעזרו לי להחליט האם'
יודעי דבר תעזרו לי להחליט האם
22/08/2018 | 23:16
161
קוביות תפו"א בתבשיל ירקות ישרדו הקפאה/הפשרה בכבוד או לוותר עליהם
לצפיה ב-'לביבות קישואים'
לביבות קישואים
22/08/2018 | 09:33
4
622
3 קישואי זוקיני בינוניים מגוררים וסחוטים היטב
2 קישואים בינוניים מגוררים וסחוטים היטב
3 כפות עירית קצוצה
3 כפות פטרוזיליה קצוצה
2 ביצים
מלח ופלפל לפי הטעם
3 כפות קמח קוקוס או 5 כפות קמח רגיל 
לצפיה ב-'כדורי ירקות מטוגנים'
כדורי ירקות מטוגנים
22/08/2018 | 09:35
1
262
כדורי ירקות מטוגנים
 
1/2 כוס גזר מגורר
1/2 כוס זוקיני מגורר
1 פלפל אדום קצוץ
1/2 כוס גרגרי תירס
1 בצל ירוק פרוס דק
1 בצל קטן מגורר
100 גר' קמח
1/2 כפית אבקת אפיה
1 ביצה
פפריקה חריפה לפי הטעם (לא חובה)
 
לערבב היטב, ליצור כדורים ולטגן בשמן עמוק ב-180 מעלות.
ניתן לחצור קציצות שטוחות ולאפות בתנור ב-180 מעלות.
 
 
לצפיה ב-'גם זה וגם הקישואים נראה מעולה!'
גם זה וגם הקישואים נראה מעולה!
02/09/2018 | 07:31
39
אולי אנסה להכין השבוע.
לצפיה ב-'ברוך השב'
ברוך השב
22/08/2018 | 16:47
1
31
לצפיה ב-'ברוך הנמצא '
ברוך הנמצא
22/08/2018 | 18:33
29

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

בעלי מקצוע

פורום תזונה ודיאטה
בואו לקבל ייעוץ והכוונה
ברנדוויז
ברנדוויז- תקשורת שיווקית
פורום תביעות ייצוגיות
פורום תביעות ייצוגיות

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ