לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
4471144,711 עוקבים אודות עסקים

פורום מתכונים

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מתכונים

הוספת הודעה

צרף
תמונה וידיאו קובץ
קבצים המצורפים להודעה

x
הודעה מהנהלת הפורום
** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
המשך >>

לצפיה ב-'סו ויד זה בד"כ למסעדות'
סו ויד זה בד"כ למסעדות
03/06/2018 | 17:11
2
128
לא מצאתי לבית מכשיר כזה, וגם אם כן בטח יהיה מאד יקר, 
מסתפק במנגל חביב וזהו.
לצפיה ב-'זה לשימוש ביתי. '
זה לשימוש ביתי.
03/06/2018 | 18:15
97
אני משתמש בזה בבית. מה זה נקרא אצלך מאד יקר? עלה לי בסביבות 85 דולר, קניתי באיביי. 
לצפיה ב-'יש לקנות בחניות חשמל פלטה חשמלית פסים'
יש לקנות בחניות חשמל פלטה חשמלית פסים
03/06/2018 | 18:42
69
ערב טוב.
כפי שכתבתי שיש להשיג פלטה ישמלית פסים המחיר נדמה לי עד 99 שח.
לצפיה ב-'מה ההבדל בין potato starch ל-potato flour?'
מה ההבדל בין potato starch ל-potato flour?
29/05/2018 | 15:16
6
171
איך קוראים ל strach בעברית ואם מישהו יודע איזה מותג לקנות
לצפיה ב-'שניהם אותו מוצר....עמילן תפוחי אדמה'
שניהם אותו מוצר....עמילן תפוחי אדמה
29/05/2018 | 15:53
4
128
starch זה עמילן.
 "קמח" תפוחי אדמה = עמילן תפוחי אדמה
כל מותג טוב, אין הבדל באיכות.
לצפיה ב-'תודה '
תודה
29/05/2018 | 16:10
3
83
הכנתי אתמול עוף מטוגן מאד טעים. ראיתי אחר כך שממליצים לצפות ב-potato starch במקום corn starch כדי לקבל ציפוי יותר פריך.
 
 
לצפיה ב-'כל עמילן טוב לצורך הענין....'
כל עמילן טוב לצורך הענין....
29/05/2018 | 16:18
99
צריך לפזר מעט מעל ולערבב עד לקבלת ציפוי שגם 
מרכך מעט עם חומרי טעם וריכוך נוספים וגם משמש
כ"דבק" לציפוי נוסף כמו טבילה בבלילה.
לצפיה ב-'תנסה לצפות בגרעיני שומשום, יוצא גם כן מעולה.'
תנסה לצפות בגרעיני שומשום, יוצא גם כן מעולה.
02/06/2018 | 13:11
1
43
כנ"ל לגבי שניצל, טבילה בביצה טרופה ולאחר מכן בגרעיני שומשום.
לצפיה ב-''
02/06/2018 | 14:29
14
לצפיה ב-'starch ולא strach זה עמילן, היתה לך טעות מקלדת בתוכן.'
starch ולא strach זה עמילן, היתה לך טעות מקלדת בתוכן.
02/06/2018 | 12:37
31
לצפיה ב-'פירה כרישה'
פירה כרישה
31/05/2018 | 20:26
3
168
היי,

פעם אכלתי במסעדה בנהריה פירה כרישה כתוספת לסטייק . יש למישהו מתכון למשהו כזה?

תודה מראש
לצפיה ב-'אני מכין לפעמים, אינני יודע אם מקביל לזה שטעמת...'
אני מכין לפעמים, אינני יודע אם מקביל לזה שטעמת...
31/05/2018 | 21:35
2
139
לחתוך לטבעות ולבשל את הכרישה כ 20 עד 25 דקות במי מלח. אני נוהג גם להוסיף תפו"א מבושלים ביחס של שליש תפו"א לכשני שליש כרישה.
לאחר הבישול יש לסחוט היטב היטב את הכרישה. 
להכניס הכל למעבד מזון ולרסק. לתבל ולהוסיף כנראה לך שמנת, גבינות וכיו"ב.
לצפיה ב-'תודה רבה פרנסואה'
תודה רבה פרנסואה
01/06/2018 | 08:45
1
30
לצפיה ב-''
01/06/2018 | 10:26
5
לצפיה ב-'בוקר טוב, אני רוצה לקנות תחתיות ארטישוק.'
בוקר טוב, אני רוצה לקנות תחתיות ארטישוק.
30/05/2018 | 07:24
8
132
פעם קניתי וזה היה לי מאוד חמוץ כנראה משרים את זה קודם ההקפאה בלימון, האם ידוע לכם אם יש תחתיות ארטישוק בלי טעם חמוץ, כי לא בא לי לקלף את הפרי או הירק הזה, אשמח לדעתכם.
לצפיה ב-'בןקר טוב יש שני אפשרויות'
בןקר טוב יש שני אפשרויות
30/05/2018 | 08:12
1
152
בוקר טוב
יש מוקפים במקלה או באריזה
יש שימורים .
אני לא מכיר במרכז אבל אצלנו בכרמיאל ניתן להשיג בתפזורת קפואים באוטליז
ושם ניצן לקנות מבחר ירקות קפואים
מאיר
לצפיה ב-'תודה לך מאיר.'
תודה לך מאיר.
30/05/2018 | 13:09
27
לצפיה ב-'האם את/ה מאיזור המרכז?'
האם את/ה מאיזור המרכז?
30/05/2018 | 13:12
2
91
יש כמה איטליזים ביפו שמוכרים תחתיות קטנות קפואות תוצרת עצמית.
 
 
לצפיה ב-'תודה אבל לא אסע עד יפו, אני מהמרכז.'
תודה אבל לא אסע עד יפו, אני מהמרכז.
30/05/2018 | 13:30
1
42
לצפיה ב-'יפו עדיין נמצאת במרכז של המרכז'
יפו עדיין נמצאת במרכז של המרכז
31/05/2018 | 16:55
69
ניתן לנטרל את החמיצות שנועדה למניעת חימצון 
והשחרה בקלות רבה. אבל החמיצות כל כך קלה
שלא נהוג לעשות זאת.
לצפיה ב-'אני רוכש תחתיות מוקפאות בשופר סל'
אני רוכש תחתיות מוקפאות בשופר סל
31/05/2018 | 09:39
87
אני רוכש תחתיות מוקפאות המקרר הירקות הקפואים בשופר סל ומבחינתי הם טובות 
לצפיה ב-'הקפואות לא חמוצות'
הקפואות לא חמוצות
03/06/2018 | 17:34
1
19
לצפיה ב-'כך קניתי שקית שופרסל לאחר שאין '
כך קניתי שקית שופרסל לאחר שאין
06/06/2018 | 18:44
50
אשמח לדווח לכם.
 
תודה.
לצפיה ב-'מנה ראשונה ואחרונה '
מנה ראשונה ואחרונה
28/05/2018 | 18:09
7
370
בא לי לפנק לפנק לפנק
לצפיה ב-'האם מה שאני רואה זה עלים וירקות?'
האם מה שאני רואה זה עלים וירקות?
29/05/2018 | 12:30
4
45
לצפיה ב-'ודג במרקם ענן בקנלוני שעשוי ממנגו'
ודג במרקם ענן בקנלוני שעשוי ממנגו
29/05/2018 | 15:29
3
50
לצפיה ב-'וואווו, תערובת שבחיים לא אטעם.'
וואווו, תערובת שבחיים לא אטעם.
29/05/2018 | 19:08
2
31
לצפיה ב-'אומרים שטעים '
אומרים שטעים
30/05/2018 | 13:09
1
25
לצפיה ב-'הבעיה היא אצלי, אני יודע. איני אוהב ירקות מבושלים מכל סוג.'
הבעיה היא אצלי, אני יודע. איני אוהב ירקות מבושלים מכל סוג.
30/05/2018 | 13:15
21
לצפיה ב-''
29/05/2018 | 15:54
11
לצפיה ב-'נראה כמו מנות של שף ממסעדה יקרה'
נראה כמו מנות של שף ממסעדה יקרה
01/06/2018 | 22:05
49
אתה עובד בתחום או תחביב?
לצפיה ב-'שאלה על חומוס'
שאלה על חומוס
25/05/2018 | 12:16
20
245
אני נוהג לבשל חומוס, לחלק לשקיות, ולהקפיא. אחרי זמן מוציא שקית מהמקפיא, מפשיר, ומכין ממרח חומוס. כשכל הילדים והנכדות באים, החומוס נגמר ולא מתקלקל. כשאני ואשתי לבד בבית, הכמות גדולה מדי. העניין הוא שאני רוצה להכין מנות קטנות יותר. הבעיה היא שמעבד המזון לא יודע לעבוד טוב עם מנות אישיות. השאלה: האם מישהו ניסה לטחון את החומוס לאחר הבישול, בלי להוסיף את שאר המרכיבים מלבד מים, והקפיא את העיסה? בצורה כזו אוכל להכין מנות קטנות, ואת הטחינה ושאר התבלינים אוכל לערבב ידנית עם מזלג. 
לצפיה ב-'בוודאי, אין בעיה ואפילו נוח יותר'
בוודאי, אין בעיה ואפילו נוח יותר
25/05/2018 | 13:04
1
171
ניתן לטחון חומוס מבושל לאחר צינון למחית והקפיא.
מפשירים ומשתמשים בערבוב ידני או בעזרת מיקסר
עם וו הגיטרה אם זה כמויות קטנות או במעבד מזון
לכמויות גדולות יותר.
לצפיה ב-'מה כוונתך "לאחר צינון למחית והקפיא".'
מה כוונתך "לאחר צינון למחית והקפיא".
01/06/2018 | 19:00
33
חשבתי שאתה גאון שאינו טועה טעויות כתיב.
אולי כדאי עכשיו לפנות לבית הדין הבינלאומי בהאג ולהגיש תלונה נגדך.
לצפיה ב-'לא ניסיתי אבל אין שום סיבה שזה לא יצליח'
לא ניסיתי אבל אין שום סיבה שזה לא יצליח
25/05/2018 | 13:44
101
 
בטחינת החומוס לפני הקפאתו אתה לא משנה שום דבר מלבד המרקם.
 
מעניין לדעת כמה ימים מחזיק מעמד החומוס המוכן שלך, אצלי הוא מחזיק יותר משבוע במקרר במצב מצויין.
לצפיה ב-'מניסיון שלי, אתה יכול להקפיא את החומוס'
מניסיון שלי, אתה יכול להקפיא את החומוס
25/05/2018 | 18:33
142
עם שאר המרכיבים (בלי ירק במידה ואתה מוסיף פטרוזיליה לדוגמא) ולהקפיא במנות שמתאימות לך.
אומנם לא ניסיתי, אבל נראה לי שיותר מהפשרה אחת תפגע בטעם ובמרקם.
 
לצפיה ב-'תודה לכל העונים. '
תודה לכל העונים.
26/05/2018 | 08:18
72
בפעם הבאה שארצה להכין, כך אעשה. 
לצפיה ב-'ניסיתי'
ניסיתי
28/05/2018 | 08:50
88
המירקם נפגע מעט, אבל הטעם לא
לצפיה ב-'מבשלת (בד"כ מנביטה קודם) ומקפיאה, מסתייגת מחלק מהתשובות.'
מבשלת (בד"כ מנביטה קודם) ומקפיאה, מסתייגת מחלק מהתשובות.
28/05/2018 | 11:59
8
95
אולי אני טועה,
מכיוון שאין לנו אמצעי סגירה ואטימה מוחלטים, טחינת הגרגרים תגדיל את השטח המתחמצן.
הצעה, לנסות כך וכך ולהחליט לפי התוצאות.
לצפיה ב-'מסתייג מחלק מהסתייגותך'
מסתייג מחלק מהסתייגותך
28/05/2018 | 12:13
6
86
יש לנו אפשרות לאטימה די טובה שמספיקה לצורך הקפאה.
 
כל מה שנכנס אצלי למקפיא מוכנס לשקית נילון חזקה שלאחר שאני שואב ממנה את כל האויר (באמצעות הפה) אני סוגר אותה בצורה אטומה.
 
כמת האויר שנשארת  בתוך השקית היא מזערית והאינדיקציה הטובה לכך היא העובדה שלא נוצר בשקית קרח.
לצפיה ב-'מודה באשמה, כנראה שלא אוטמת מספיק טוב.'
מודה באשמה, כנראה שלא אוטמת מספיק טוב.
29/05/2018 | 12:17
16
לצפיה ב-'רעיון הוצאת האויר עם הפה הוא רעיון מעולה.'
רעיון הוצאת האויר עם הפה הוא רעיון מעולה.
29/05/2018 | 12:28
4
56
יש מכשיר מיוחד לאטימת שקיות, אך רעיון הפה הוא לא פחות טוב, זמין וזול.
לצפיה ב-'אפשר להעזר במשאבה ידנית קטנה, במזרק או אפילו בשואב אבק'
אפשר להעזר במשאבה ידנית קטנה, במזרק או אפילו בשואב אבק
29/05/2018 | 14:23
3
52
 
כמו כן יש שיטה של טבילת השקית עם תכולתה בכלי עם מים שגורמים לכל האויר לצאת אבל כאמור מנסיוני במטבח שאיבה עם הפה מספיקה למרות שסביר שכמה מילימטרים מעוקבים של אויר אולי יישארו בשקית.
 
מה שחשוב הוא לקשור את השקית בקשר אוטם כלומר כזה שמבוסס על עניבה ולא של קשירת קצוות כמו שרוך נעליים.
לצפיה ב-'בקשר עניבה, כוונתך לקשר לולאה חזק?'
בקשר עניבה, כוונתך לקשר לולאה חזק?
29/05/2018 | 18:55
2
45
יש לי שואב אבקçק קטן שקניתי לניקוי פנים המכונית אנסה באמת. זה רעיון לא רע בכלל.
 
לצפיה ב-'בדיוק, קשר לולאה שבדרך כלל אוטם הכי טוב'
בדיוק, קשר לולאה שבדרך כלל אוטם הכי טוב
30/05/2018 | 11:45
1
14
לצפיה ב-'אם כך, הבנתי נכון, תודה.'
אם כך, הבנתי נכון, תודה.
30/05/2018 | 12:45
16
לצפיה ב-'איטום'
איטום
28/05/2018 | 12:23
63
הרעיון לעשות ואקום ואטימה מוצא חן בעיני. אני אנסה. יש לי מכשיר שעושה ואקום ואוטם לטובת בישול בסו-וויד. אנסה איתו. 
לצפיה ב-'מבחינתי דומה לפלאפל'
מבחינתי דומה לפלאפל
28/05/2018 | 14:02
2
83
אני עושה מחית מגרגירי החומוס לא מבושלים מוסיף את שאר החומרים ומקפיא .אחרי שאני מפשיר ומטגן יוצאים כדורי פלאפל.נהדרים לי יש תמיד במקפיא עיסה להכנת פלאפל לכל מקרה 
לצפיה ב-'אכן, גם אני מכין כמות של עיסה לפאלפל, חלק מקפיא '
אכן, גם אני מכין כמות של עיסה לפאלפל, חלק מקפיא
29/05/2018 | 12:32
55
ובחלק משתמש, העיסה נשמרת טוב במקפיא.
לצפיה ב-'אותו כנ"ל'
אותו כנ"ל
29/05/2018 | 14:25
54
לצפיה ב-'אם רוצים שהחומוס או הטחינה ישארו'
אם רוצים שהחומוס או הטחינה ישארו
06/06/2018 | 18:49
1
26
יותר זמן ולא יתקלקל מכינים אותם עם מיץ לימון משומרי ולא עם מיץ לימון טרי,
זה לא פוגם בטעם ונשאר יותר משבוע ימים.
לצפיה ב-'אין סיכוי למיץ לימון משומר. רק טרי. '
אין סיכוי למיץ לימון משומר. רק טרי.
06/06/2018 | 20:07
13
לצפיה ב-'שאלה של מחבת '
שאלה של מחבת
27/05/2018 | 10:42
12
148
מחפשת מחבת טובה, לשימוש פשוט, בעיקר חביתות וטיגון קצר. איך אני יודעת מהן המחבתות הטבות, ה "בריאות"?   ראיתי מחבת של טפאל, הן נחשבות כנטולות חומרים רעים?
לצפיה ב-'כל זמן שהן לא שרוטות - הן בסדר'
כל זמן שהן לא שרוטות - הן בסדר
27/05/2018 | 11:10
3
45
לצפיה ב-'אני חושב שגם אם מחבת נירוסטה שרוטה היא טובה.'
אני חושב שגם אם מחבת נירוסטה שרוטה היא טובה.
27/05/2018 | 15:51
2
80
הבעיה היא עם מחבתות עם ציפוי, לכן עדיף להשתמש בכלי עץ לבחישה או הוצאת המזון מהמחבת.
לצפיה ב-'נירוסטה יותר עמידה מהמחבתות עם הציפוי'
נירוסטה יותר עמידה מהמחבתות עם הציפוי
27/05/2018 | 17:24
1
68
בכל אופן גם אני מסכים שעדיף להשתמש בכלי עץ (או פלסטיק) לכל השימושים הנדרשים במחבת
לצפיה ב-'אכן כך!'
אכן כך!
27/05/2018 | 18:03
14
לצפיה ב-'שימוש בכלים ייעודיים ולא לשרוט בוודאי, אבל'
שימוש בכלים ייעודיים ולא לשרוט בוודאי, אבל
27/05/2018 | 19:03
1
65
האם החומרים ממנו עשויים מחבתות טפאל הם חומרים טובים? פעם היה כל הסיפור הזה עם הקדמיום אני זוכרת
לצפיה ב-'קראתי מזמן שגם כלי נירוסטה מפרישים רעלים.'
קראתי מזמן שגם כלי נירוסטה מפרישים רעלים.
27/05/2018 | 19:11
24
לצפיה ב-'מחבת....'
מחבת....
27/05/2018 | 21:38
2
92
מאז שיש לי מחבת (וגם סירים) עם מה שנקרא ציפוי שיש שחור- אני מאוד נהנית מהם.
צריך מעט מאוד שמן וכלום לא נדבק בתחתית.
לצפיה ב-'מחבת'
מחבת
28/05/2018 | 11:32
63
מסכימה,  נכון מאוד
 
גם אני החלפתי את כל הסירים והמחבתות שהיו מנת חלקי בעבר  לשיש השחור
 
מסדרת פוד אפיל   והם ממש  טובים מאוד .   מומלץ מאוד
לצפיה ב-'קניתי לאחרונה מחבתות של סולתם'
קניתי לאחרונה מחבתות של סולתם
18/06/2018 | 17:23
17
מחבתות משויישות.
אין צורך במדיח, שטיפה במים חמים וסבון, זהו.
ממליצה בחום.
 
אריאלה
לצפיה ב-'ממליץ על מחבתות ARCOS HERMANOS '
ממליץ על מחבתות ARCOS HERMANOS
29/05/2018 | 16:02
49
לצפיה ב-'אצלי כיריים אינדוקציה ולכן כל הכלים ממתכת'
אצלי כיריים אינדוקציה ולכן כל הכלים ממתכת
02/06/2018 | 17:58
33
חלקם מצופים באבן וחלקם לא מצופים כלל.
לתנור אני מכניס את הכלים הלא מצופים עם ידיות מתכת בלבד בחום עד 300 מעלות
את הכלים המצופים רוחץ רק עם ספוג או סקוטש בשום אופן לא ברזלית או ספוג על בסיס מתכתי. כאשר משמנים הייטב סיר ללא ציפוי אין סיבה שהתבשיל ידבק בתנאי שמבשלים ביום הנכון.
במטבח אצלי על המשטח במטבח יש כיריים אינדוקציה בהנדסה מיוחדת נוחה מאד ואפקטיבית
לצפיה ב-'חומוס של עצלנים'
חומוס של עצלנים
26/05/2018 | 11:13
15
190
הבוקר התבקשתי להכין חומוס.
לא היו לי גרגירי חומוס מושרים כדי לבשל.
הפשרתי גרגירי חומוס מבושלים קפואים של סנפרוסט
הוספתי טחינה. לימון. מלח. שום.
יצא לא רעה בכלל.
גם המרקם טוב וגם הטעם טוב
לצפיה ב-'להכנת חומוס ביתי איני משתמש בטחינה גולמית קנויה.'
להכנת חומוס ביתי איני משתמש בטחינה גולמית קנויה.
26/05/2018 | 18:36
6
189
לאחר כל הפרסומים על זיהומים בטחינה גולמית וחומוס קנויים אני מכין אותם בעצמי בבית, ומחומרים טבעיים.
לצפיה ב-' איך אתה מכין לבד את גרגרי החומוס הגולמיים ?'
איך אתה מכין לבד את גרגרי החומוס הגולמיים ?
26/05/2018 | 21:15
5
144
 
זה מעניין אותי כי קראתי שבגרגרי החומוס היבשים שבשקיות שמוכרים בסופר או חלילה בשוק יש המון זיהומים.
לצפיה ב-'כשתהיה רציני ולא ציני כמו החבר שלך אענה לך, עד אז הייה שלום'
כשתהיה רציני ולא ציני כמו החבר שלך אענה לך, עד אז הייה שלום
26/05/2018 | 23:14
4
127
זה שאתה אוהב את כל הזיהומים שיש ביצור תעשייתי קשה לי להבין, פעם כשהפורום הזה היה נקי מלעג והכפשות נתת מתכוני מזון טובים כיום השתלבת יפה בלעג, זה די מטעים לך
לצפיה ב-''
27/05/2018 | 08:26
3
23
לצפיה ב-'תודה ידידי. הגיע הזמן להשאיר את הפורום למתכונים בלבד'
תודה ידידי. הגיע הזמן להשאיר את הפורום למתכונים בלבד
27/05/2018 | 08:28
2
44
לצפיה ב-'בוקר טוב אני גדלתי בפורום אפסנות .'
בוקר טוב אני גדלתי בפורום אפסנות .
30/05/2018 | 08:18
1
70
כי יש לי אוספים 
למשל 
שטרות ומובעות מהארץ והעלום
עטים עם לוגו אפגם כאלה שלא השימוש.
קופסאות גפרורים מהארץ וחול.
מה אתה מציע לי
תודה מאיר כרמיאל
לצפיה ב-'אני זוכר אותך מהפורום הזה מלפני הרבה שנים.'
אני זוכר אותך מהפורום הזה מלפני הרבה שנים.
30/05/2018 | 09:55
49
גם לי יש אוסף מטעות אך רק מפה ועוד מתקופת הבריטים.
לצפיה ב-'אני הרבה יותר עצלנית ממך '
אני הרבה יותר עצלנית ממך
27/05/2018 | 11:13
7
134
פותחת קופסת שימורי חומוס
מוסיפה טחינה טובה, תיבול וטוחנת
יוצא מצויין!
לצפיה ב-'חומוס מקופסה או מהקפאה אינו מבושל דיו...'
חומוס מקופסה או מהקפאה אינו מבושל דיו...
29/05/2018 | 16:13
6
88
להכנת ממרח חומוס, זה נחמד שיש כאילו במיידי אבל
זה ממש לא למי שמקפיד לבשל את גרגרי החומוס לרמת
ריכוך טובה.
אפשר להעזר באלו לחסוך זמן השרייה ובישול אבל לשימוש
לממרח חומוס יש לבשל אותם מעט.
היצרנים אינם מבשלים את החומוס עד לריכוך מלא (גם את השעועית,
עדשים וכו') מכיוון שלא תהיה אפשרות לארוז ולשווק אותם,
הם פשוט לא יהיו שלמים ויתפרקו אבל כך הם צריכים להיות - רכים
למעיכה באצבעות.
אין כל בעיה להשתמש במוצרים הללו לתבשילים שדורשים בישול
נוסף, חסכון גדול בזמן.
לצפיה ב-'אני לאחרונה מכינה חומוס מקופסה'
אני לאחרונה מכינה חומוס מקופסה
30/05/2018 | 07:29
1
55
יוצא דליקטס.
לצפיה ב-'גם אני מרסק חומוס מקופסה,'
גם אני מרסק חומוס מקופסה,
03/06/2018 | 17:37
30
תוצרת מרוקאית המיועדת למעשה כתוספת לקוסקוס.
מרסק עם הקליפה בעזרת בלנדר-מוט פשוט. אני כידוע אביון ואין לי את המכשיר המופלא שיש למנהל (בעיני עצמו) של הפורום
לצפיה ב-'להכנת ממרח חומוס אני משתמש בחומוס מקופסא '
להכנת ממרח חומוס אני משתמש בחומוס מקופסא
30/05/2018 | 09:57
2
60
ויוצא מעולה, גם איני מקלף את הקליפה.
לצפיה ב-'הכל במבחן הטעימה'
הכל במבחן הטעימה
31/05/2018 | 09:45
1
32
כל חומוס אשר אתם מכינים ולא משנה מאיזה רכיבים והוא טעים לכם ולבני המשפחה זה היתאון של הכנה ביתתית .זה יכול להיות מבושל יכול להיות קפוא או מקופסה מבחן הטעם תמיד קובע .
לצפיה ב-'צודק, בנוסף באופן כללי טעם הוא עניין אישי'
צודק, בנוסף באופן כללי טעם הוא עניין אישי
31/05/2018 | 10:14
29
מה שטעים מאוד לאחד עשוי להיות מאוד לא טעים עד מגעיל לאחר.
לצפיה ב-'חומוס מקופסה מבושל דיו, ואין צורך להוסיף לבשלו.'
חומוס מקופסה מבושל דיו, ואין צורך להוסיף לבשלו.
02/06/2018 | 00:11
35
מעבד מזון טוב וחזק יטחן אותו בצורה מעולה ומושלמת.
אני משתמש רק בחומוס מקופסה.

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ