לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
4409544,095 עוקבים אודות עסקים

פורום מתכונים

ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מתכונים

ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 
הוספת הודעה

צרף
תמונה וידיאו קובץ
קבצים המצורפים להודעה

x
הודעה מהנהלת הפורום
** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
המשך >>

לצפיה ב-'אחסון שום+שמן במקרר'
אחסון שום+שמן במקרר
19/03/2018 | 22:24
5
236
שלום
 
האם ניתן לשמור שום מעוך+שמן זית במקרר/פריזר לתקופה ארוכה  ?
 
בתודה מראש
יצחק
 
לצפיה ב-'אפשר לכתוש שיני שום ולהקפיא לזמן ארוך, אין צורך בשמן'
אפשר לכתוש שיני שום ולהקפיא לזמן ארוך, אין צורך בשמן
19/03/2018 | 23:47
118
כדאי לקנות את השום הטרי שהגיע בימים אלו לשווקים, יתרונו בכך שאין צורך לקלף את השיניים
לצפיה ב-'שום מעוך אנחנו שומרים במקפיא.'
שום מעוך אנחנו שומרים במקפיא.
20/03/2018 | 18:29
108
אין "הגבלת" זמן.
שמן זית - לא ניסיתי.
לצפיה ב-'בוודאי שבטח.'
בוודאי שבטח.
22/03/2018 | 11:24
90
אני הכנתי שום כתוש תוצרת עצמית לפני הרבה זמן. בגלל חוסר ידע ונסיון, קניתי יותר מדי שום (טרי). כדי שלא ירקב, הכנתי מכל הכמות ויצאה לי כמות יותר גדולה משתכננתי. לכן הכנסתי לצנצנות זכוכית קטנות ממש והקפאתי. זה כבר הרבה מעל שנה. והטעם - כמו ביום שהכנתי.
את ההרכב לקחתי מהאריזה של שום כתוש קנוי ויש בזה קצת שמן. רובו- שמן זית. מוסיף לטעם.
 
עדיפות לשום ישראלי טרי. מאד טעים וריח חבל"ז.
שים לב שצנצנות זכוכית ממלאים רק ב-95% כדי למנוע סדקים ופיצוצים בגלל התרחבות המים בעת ההקפאה (התערובת מכילה גם קצת מים).
 
בקירור רגיל אני מניח שלא יחזיק הרבה אבל זו השערה ולא ידע או נסיון.
יותר פרטים בפוסט שלי (בסעיף שום כתוש תוצרת בית, מסודר לפי א"ב):
 
 
ואתם מוזמנים גם ל- http://www.tapuz.co.il/blogs/userblog/abapolanya
 
לצפיה ב-'זהירות'
זהירות
23/03/2018 | 16:51
1
88
לפני שנים המקרר שלי יצא מכלל שימוש אז החלטתי שפג תוקף המקרר .
רכשתי מקרר חדש לאחר ימים הגיע המקרר.
זה היה בתחילת עונת השום קניתי בערך שני קג קלפתי שטפתי יבשתי ואז שמתי הכל בבלנדר .
לקחתי שני צנצנות והכנסתי את בממרח לצנצנות והצפיתי בשמן.
למחרות הלכתי לעבודה שארתי בקשתי להוציא חלב לכוס קםה ואיך שפתחתי את המקרר חטפתי בליץ סריחון בפים הראשונה לא יחסיתי חשיבות והנה בבוקר שוב אותה התופעה וכך בערב .
הגעתי למסקנה שבמקרר פגום ומפיץ ריח לא נעים (שחכתי את ממרח השום) וכך למחורת בבוקר התקשרתי לאמקור וסיפרת על התופעה בתחיל אמרו לא שזה לא מהמקרר ושאני צריך לשטוף את המקרר איך לא עזר .
דרשתי להחליף את המקרר לאלתר והם הסכינו .
מסרתי לשכנשתי את מפתחות הדירה ובשקתי שתתקשר לעבודה שהם יגיעו עם המקרר וכך הגעתי הביתה והביאו דלת חדשה למקרר (נראה מניסיון) והנה למחורת שוב הריח ואז נפל האיסמון לקחתי את הצנצנות השום לקרפדה והנה ריח נעלם והכל חזר למקום אין ריח ולא כלום.
הגעתי למסקנה שתסיסית הממרח גרמה לריח הלא נעים .
אזי ממש זהירות .
לצפיה ב-'השאלה שלו יותר מורכבת.'
השאלה שלו יותר מורכבת.
26/03/2018 | 09:22
44
הוא שאל גם על הקפאה.
לענין שמירה במקרר אני מסכים אתך כי לך יש נסיון עם זה ולי לא. אין חכם כבעל הנסיון.
לענין הקפאה - יש לי הרבה נסיון. הערכה שלי (כי לסמוך על הזכרון בגילי זה או מביך או מסוכן ), שזה אצלי כבר כשנתיים שמור בהקפאה (הרבה מעל שנה זה בטוח) ואין שום בעיה עם השום.
לצפיה ב-'הקבב לא יוצא טוב'
הקבב לא יוצא טוב
21/03/2018 | 12:43
4
109
אני קונה אצל הקצב שלי - שפיץ צאך עם המכסה+ שפונדרה ואליו מוסיף שומן כבש 15%
 
אני לש את העיסה, מוסיף לה עשבי תיבול ובצל לש, נותן מנוחה שם על המחבת או על האש והעיסה מתפרקת לי, היא טחונה פעם אחת
מוסיף 2-3 כפות סודה - [המשקה] ולש שוב,
 
הקצב שלי עושה ויוצא מעולה, אני עושה ויוצא לי טעים אבל חסר- מלבד המלח והפלפל עסיסיות או שיהיה מוצק ולא מתפורר כשאני הופך אחרי מנוחה.
 
לא מבין - העשבי תיבול ייבשים הכנסתי לעיסה, 
 
לפעמים אני מוסיף 3-4 שיני שום שיהיה מעניין, אבל משו של אווריריות ועסיסיות חסר לי לעומת שהקצב מכין לי מוכן ואני שם על האש/מחבת.
לצפיה ב-'נשמע שחסר שומן... '
נשמע שחסר שומן...
21/03/2018 | 13:17
1
39
לצפיה ב-'יש 15% שומן ויש את השומן של השפונדרה,'
יש 15% שומן ויש את השומן של השפונדרה,
21/03/2018 | 13:28
58
והצאך- 
חסר שומן לכן העיסה מתפרקת לי גם אחרי לישה
היא טחונה גס פעם אחת.
לצפיה ב-'לישה לא מספקת'
לישה לא מספקת
21/03/2018 | 18:37
1
69
בבשר שנטחן פעם אחת לקבב יש ללוש לפחות  שלוש דקות בעזרת
מיקסר עם וו הגיטרה לפירוק החלבונים שמשמשים כ"דבק".
לצפיה ב-'לשתי ידנית כמה זמן צריך?'
לשתי ידנית כמה זמן צריך?
21/03/2018 | 20:33
54
לא הוציא את המיקסר לזה, 
האמת,
כמה זמן ידנית צריך?
לשתי גם אחרי וגם תוך כדי. שהוספתי את הבצל והעשבי תיבול
 
 
לצפיה ב-'שאלה על קציצות בשר,,'
שאלה על קציצות בשר,,
21/03/2018 | 08:23
4
119
כידוע,לא בריא לאכול בשר שומני,אך בהכנת קציצות-בשר  כדאי להשתמש בבשר שיהיה בו מעט -שומן.
השאלה היא,באיזה  נתח בקר- לא שומני במיוחד-
כדאי להשתמש להכנת קציצות-בשר ?
האם כדאי להוסיף מעט לחם מושרה וסחוט לתערובת קציצות הבשר
או שתעדיפו להשתמש בבשר נטו ,עם תוספת תבלינים בלבד?
לצפיה ב-'צוואר או צלעות מתאימים'
צוואר או צלעות מתאימים
21/03/2018 | 13:40
1
87
לגבי לחם - מתאים לקציצות. בהמבורגר או קבב אני לא שם
לצפיה ב-'תודה.'
תודה.
21/03/2018 | 15:55
45
כנראה אלך על צוואר,נראה לי פחות שומני מצלעות.
 
 
לצפיה ב-'איזה קציצות? '
איזה קציצות?
21/03/2018 | 17:47
80
לטיגון? לבישול? למנגל? 
לצפיה ב-'ה"כידוע" למי?'
ה"כידוע" למי?
21/03/2018 | 18:48
84
מתיד רצוי לצרוך מעט שומן בכל דייאטה.
נתחי בשר דל שומן:
כתף
צלי כתף
שייטל
סינטה
אווזית
צ'אך
שריר אחורי
 
בכל הנתחים שציינתי ניתן בקלות להסיר עודפי שומן.
צוואר וצלעות הם נתחים מצויינים לקציצות אבל הם מכילים הרבה שומן.
אין צורך בתוספת לחם, כדאי להוסיף ירקות קצוצים או מגוררים מבושלים
מעט.
לצפיה ב-'בוקר טוב.הסל הקניות הזול בארץ'
בוקר טוב.הסל הקניות הזול בארץ
21/03/2018 | 08:32
5
190
בוקר טוב .
מילה אחת כמה שהפרסומת והסקרים שקרנים.
אתמול בקרתי בחנות רמי לוי בכרמיאל ומה ראות עיני.
שלוש קופסאות סרדינים
הנה השלט מעל קופסאות.
ריו מרה טונה
בשמן זית.
34.90 שח
המחיר לקופסה של כ149 גרם כ  11.63 שח.
זה מה שנקרא אמת בפרסום
לצפיה ב-'איפה בדיוק השקר ?'
איפה בדיוק השקר ?
21/03/2018 | 22:23
4
122
לצפיה ב-'בוקר טוב אני לא עונה לטלפון שמחייג אלי ללא מספר'
בוקר טוב אני לא עונה לטלפון שמחייג אלי ללא מספר
22/03/2018 | 06:47
1
45
לצפיה ב-'אפשר לקבל תירגום ?'
אפשר לקבל תירגום ?
22/03/2018 | 10:10
28
לצפיה ב-'השלישייה אמורה להיות זולה יותר מהקופסה הבודדת,,'
השלישייה אמורה להיות זולה יותר מהקופסה הבודדת,,
24/03/2018 | 21:50
1
39
האם התכוונת שההפרש לא בא לידי ביטוי בהנחה בקניית השלישייה הנ"ל ?
לצפיה ב-'המחיר שהוא כתב ליחידה הוא תוצאת חילוק של 34.9 ב3.'
המחיר שהוא כתב ליחידה הוא תוצאת חילוק של 34.9 ב3.
24/03/2018 | 23:31
37
המחיר של קופסא בודדה אצל רמי לוי ואחרים הוא 15.9 ש"ח ואכן שלישיה זולה יותר .
ד"א , זה גם לא בהכרח נכון ששלישיה חייבת להיות זולה יותר פר יחידה , מיחידה. נתקלתי יותר מפעם אחת ובמיוחד בבקבוקי שמן של 2 או שלושה ליטר , שהמחיר לליטר היה גבוה יותר מאשר לבקבוק של ליטר של אותו היצרן.
לצפיה ב-'בוכרה אהובתי או איך אסף האופה הציל לי את ארוחת שישי'
בוכרה אהובתי או איך אסף האופה הציל לי את ארוחת שישי
20/03/2018 | 17:47
397
אצלינו במשפחה, כל ארוחת שישי חייבת להיות מנה אחת מרגשת, מחדשת, לא מהמטבח האופייני לנו.
שישי האחרון היה תורי להכין את המנה המיוחדת והמגירה של המתכונים במוח שלי הייתה דיי ריקה, עד שנזכרתי בהומאז' של אסף האופה למנה בוכרית העונה לשם סמסה.
הגשתי את המנה בארוחת הערב, תוך 5 דקות לא נותר פירור ומפה לשם, ארוחת שישי הבאה מוקדשת כולה למטבח הבוכרי.
מוזמנים לנסות בעצמכם וזאת גם הזדמנות מעולה להיפטר מהחמץ לפני פסח:
 
מתכון לבצק:
 
1 ק"ג קמח כוסמין לבן
570 גרם מים
30 גרם שמרים טריים
20 גרם סוכר
20 גרם מלח
 
לשים את הבצק 8 דקות לאיחוד ומחלקים לכדורים של 70-90 גרם.
מתפיחים שעה בטמפ' חדר
משטחים עם מערוך לפיתה.
 
מילוי הבשר-מערבבים את החומרים שנכנסים חי לבצק:
 
500 גרם בשר שריר בקר טרי (5,2, 10) חתוך וקצוץ גס (דגש על חתוך ולא טחון)
100 גרם שומן כבש קצוץ
2 בצלים קצוצים
מלח
פלפל שחור
זרעי כמון מחוממים על מחבת (החום פותח את התבלין)
 
ממלאים כל פיתה בבשר והבצל המתובלן. סוגרים כמו אוזן המן. מניחים עם הסגירה כלפי מטה על מגש עם נייר אפייה.
מורחים בביצה ומצפים בשומשום וקצח.
אופים ב-180° כ-22 דקות בתנור טורבו עד להשחמה.
הבצק הופך כל יחידה לטאבון קטן והבשר יוצא רך וטעים.
לבריאות.
לסדנא הבאה של אסף האופה ב- Go4Eat לחץ כאן
לצפיה ב-'מחפשת רעיונות להכנת עוגיות שוקולד מהחומרים המצויים שיש לי'
מחפשת רעיונות להכנת עוגיות שוקולד מהחומרים המצויים שיש לי
17/03/2018 | 00:03
9
194
אני מחפשת רעיון להכנת המון המון עוגיות מהדברים שיש לי בבית. 
אז מה יש לי בבית ?
יש לי בבית גם מעט מאוד עוגיות מוכנות, אבל גם את החומרים הבאים:
 
1. ממרח "שוקולדי" (חדש ואני חייבת שרובו ייתחסל ברעיון למתכון העוגיות שתציעו לי) 400 גרם.
 
2.  קמח חיטה (קילו) לבן בהיר.
 
3. "עוגיות חיוך קטן" עם ציפוי בטעם שוקולד (אריזה של 200 גרם).
 
4. אבקת אינסטנט פודינג בטעם שוקולד.
 
5. אבקת אפייה
 
6. ביצים.
 
אל תוסיפו סוכר, שמן ושום דבר אחר.
תציעו לי רק מהחומרים שציינתי רעיונות לכמות קילוגרמים גדולה של עוגיות שוקולד ותבוא עליכם הברכה. 
 
תודה מראש ושבת שלום
 
לצפיה ב-''
18/03/2018 | 14:04
75
היו לי כמה רעיונות, אבל עם כל ה"אל תוסיפו" שלך  קשה לי להתמודד
לצפיה ב-'במסגרת ההגבלות ,בכול מקרה יידרש למאפה מעט שומן כולשהו,'
במסגרת ההגבלות ,בכול מקרה יידרש למאפה מעט שומן כולשהו,
18/03/2018 | 18:22
2
87
ישנם הרבה מתכונים ,אבל הם בתוספת חמאה,
ללא תוספת חמאה בכלל,אז לפחות יהיה צורך,בתוספת של 1/3 כוס שמן -קוקוס ,
להכנת הבצק.
 
לצפיה ב-'למה דווקא שמן קוקוס?'
למה דווקא שמן קוקוס?
18/03/2018 | 21:22
1
87
היא בכלל לא רוצה שמן. יש לה חלמוני ביצים וממרח שוקולד שמכיל מן הסתם כמות נכבדת של שמן דקלים שמיטיב לבריאות כמו שמן קוקוס... הבעייה היא האילוצים שהיא מוסיפה. לא מציינת כמה ביצים אבל כן מציינת 1 ק"ג קמח ו "400 גר ממרח שיש לחסל" הפרופורציות הן בעייתיות אבל הרשת מלאה בעשרות מתכונים שעונים לפחות חלקית על הדרישות. לא המתכומים הם בעייתיים אלא השאלה כפי שנשאלה. 
לצפיה ב-'וגם כמות הק"ג הגדולה הנדרשת, עם חומרי גלם '
וגם כמות הק"ג הגדולה הנדרשת, עם חומרי גלם
19/03/2018 | 09:01
69
ששוקלים פחות משני ק"ג...
 
לצפיה ב-'לדעתי בלתי אפשרי.'
לדעתי בלתי אפשרי.
19/03/2018 | 13:18
1
71
"אל תוסיפו סוכר, שמן ושום דבר אחר.
תציעו לי רק מהחומרים שציינתי רעיונות לכמות קילוגרמים גדולה של עוגיות שוקולד"
לא מבינה את התגובות כאן לאור בקשתך הברורה והמפורשת, מצטרפת ל  של חנה.
לצפיה ב-'איזה תגובות לא הבנת, שנסביר לך'
איזה תגובות לא הבנת, שנסביר לך
19/03/2018 | 15:25
65
בסה"כ כל התגובות, כולל זו שלך זהות למדי.
מערכת האילוצים ויחסי הכמויות לא סבירות ןלכן קשה אם לא בלתי אפשרי להציע מתכונים. 
לצפיה ב-'כמות ק"ג של עוגיות לא תהיה מהכמויות שציינת'
כמות ק"ג של עוגיות לא תהיה מהכמויות שציינת
19/03/2018 | 23:05
60
אבל כמות נכבדה של עוגיות שוקולד רכות:
ממרח שוקולד+קמח+ביצים+ אבקת אפיה
או עוגיות שוקולד עם שברי עוגיות חיוך:
ממרח שוקולד+קמח+אינסטנט פודינג+אבקת אפיה+ביצים
או כדורי שוקולד ללא אפיה:
עוגיות חיוך מרוסקות+ממרח שוקולד+אינסטנט פודינג
 
הכל ללא תוספת שומן או סוכר.
לצפיה ב-'לא עוגיות, אבל מאפינס קלים להכנה'
לא עוגיות, אבל מאפינס קלים להכנה
20/03/2018 | 09:42
1
70
 
1 ביצה
4 כפות גדושות קמח תופח
4 כפות ממרח שוקולד
 
אם התערובת יבשה מדי (תלוי בסמיכות של ממרח השוקולד) אני מוסיפה גם כף שמן, אבל זה לא חובה.
קילו קמח רגיל + 2-3 שקיות אבקת אפייה נותן לך קמח תופח.
 
מערבבים ביצה, קמח, ממרח שוקולד ושמן אם צריך.
שמים בתבנית מאפינס עטרות נייר בגודל של השקעים (תבנית של 12 שקעים)
מחלקים את תערובת הבצק בצורה אחידה.
אופים כרבע שעה ב-175 מעלות.
 
 
לצפיה ב-'michal@ga- מבוקש מתכון לניצול רוב ממרח שוקולד (400 גרם.)'
michal@ga- מבוקש מתכון לניצול רוב ממרח שוקולד (400 גרם.)
21/03/2018 | 08:12
43
וגם חב' פודינג-שוקולד  ו- 200 גרם עוגיות בצפוי שוקולד.
לצפיה ב-'מחבת גריל דו-צדדי, אינדוקציה. ארקוסטיל או סולתם רדד?'
מחבת גריל דו-צדדי, אינדוקציה. ארקוסטיל או סולתם רדד?
15/03/2018 | 13:16
9
289
נתקלתי במחבת הזו (של ארקוסטיל) בחנות שבקניון. המחיר שם 249 ש"ח (גבוה, אני יודע).
העניין הוא שהם אומרים 12 שנות אחריות (האמנם?); שלחתי להם מייל בעניין.

מבדיקה נוספת באינטרנט הופתעתי לראות שגם לסולתם-רדד יש מחבת דומה והמחיר אפילו זול יותר.
העניין שרק בשבוע הבא יהיה להם במלאי, אז יש זמן לבירורים.

וכאן אני נזקק לנסיונכם העשיר בבישולים במחבת מסוג זה.

א. בכללי - מי עדיף? ארקוסטיל או סולתם רדד?
ב. בהתייחס למוצר הזה ספציפי. האם למישהו יש מחבת כזו מאחת החברות הללו ויכול להעיד?
ג. האם מישהו ניסה לקבל אחריות מארקוסטיל (בארץ) ואמנם קיבל 'שירות תקין'?

אשמח למידע, ותובנות

תָּמִיר
לצפיה ב-'נראה לי שמישהו נפל שם על השכל (אם היה לו כזה).'
נראה לי שמישהו נפל שם על השכל (אם היה לו כזה).
16/03/2018 | 11:47
200
השבוע ראיתי כזה מחבת ב-120 ש"ח. בגלל שהיה לי שבוע מטורף חבל"ז, אני לא בטוח שאני זוכר איפה זה היה. נראה לי אצל אושר עד ת"א, ולטר מוזס 6. זה בסביבה של מה שהיה המשביר המרכזי, סינרמה. הכניסה לרחוב היא מול הכניסה למתחם הקניות של שופרסל, פלאפון וכד'. אי שם לצד רח' יגאל אלון. אבל ממש אני לא בטוח. הראש כבר לא במקום מהלחץ השבוע.
לצפיה ב-'מחבת דוצדדי'
מחבת דוצדדי
18/03/2018 | 10:11
2
164
אתמול רכשתי מחבת כפולה מתנה של חברת פוד אפיל הידועה באיכותה במחיר של 180 שקל מבצע ביריד שהיה בכפר ויתקין השייך לפרחי תבור .
לפני חודש רכשתי את אותה מחבת בוואלה שופס ב- 230 ש''ח .
לבישול- פרגיות ,סטיקים , ירקות ,כל דבר נצלה מתבשל בצורה טובה מאוד .
ממליצה מאוד עליה גם מבחינת האיכות וגם התוצאה של הבישול,
סביר להניח שגם ארקוסטיל  וסולתם טובים הם.  אני משתמשת בבישול גם בארקוסטיל וגם בפוד אפיל  מאוד מאוד מרוצה.
 
לצפיה ב-'לא מכיר חברה בשם פוד אפיל'
לא מכיר חברה בשם פוד אפיל
18/03/2018 | 11:29
1
120
המקור של המחבת הזו הוא דרום-קוריאה מחברה בשם Happycall

אני מניח שכל הגירסאות שנמכרות בארץ הן חיקוי למחבת המקורית.
העניין הוא שבמקור, לא היתה להם "מחבת פסים" שמותאמת לאינדוקציה אלא רק "חלק".  זו הסיבה שלא קניתי עד עתה.

כעת יש גירסת אינדוקציה של חברת ארקוסטיל וגם מסולתם- רדד כשצד אחד הוא עם פסים והצד השני חלק.

חידשת לי שיש עוד "יצרן" למחבת הזו בשם "פוד אפיל"

אני מניח שכל גירסאות החיקוי הללו הן באותה רמת ייצור. מה שנותר לבחור
הוא את החברה שתתן את האחריות הטובה ביותר כאן בארץ.

ארקוסטיל מכריזים על 12 שנות אחריות, אבל הם לא מגיבים, לא בטלפון ולא במייל - כששואלים אותם מה בדיוק כוללת האחריות ("גם על הציפוי?")

אם למישהו יש תשובות לשאלת האחריות ו/או חולק על הנחתי שכל גירסאות החיקוי הן באותו רמה או שחברת סולתם תתן את האחריות הטובה ביותר כאן בארץ, אשמח לשמוע על כך.

תודה לחיהק על ההתייחסות,

תָּמִיר
לצפיה ב-'מחבתות'
מחבתות
18/03/2018 | 13:40
98
תיכנס לאתר שלהם ,  ותתרשם - קניתי דרך האתר שלהם מס' פעמים הם רציניים אחראיים  והשירות מצויין.
 
וכן יש להם 2 גירסאות שמתאימות גם לאינדוקציה -  .foodappeal.co.il/
לצפיה ב-'מה היתרון של מחבת גריל דו צדדי'
מה היתרון של מחבת גריל דו צדדי
20/03/2018 | 09:43
4
127
על פני מחבת גריל רגיל?
לצפיה ב-'מחבת'
מחבת
20/03/2018 | 10:21
2
92
בראש וראשונה  שומר על ניקיון הכיריים מאחר וזה אטום כך שלא מתיז החוצה מהכנת הבשר לשוגיו .
וכמובן לדוגמא הכנת רבעי עוף על הגז יוצא מוצלח וטעים  וכמובן שאפשר להוסיף למחבת ירקות והתוצאה ארוחה שלמה .
 
מומלץ מאוד .
לצפיה ב-'אז מחבת גריל עם מכסה תואם'
אז מחבת גריל עם מכסה תואם
20/03/2018 | 13:41
1
62
יתן לי תוצאה זהה?
לצפיה ב-'את המחבת הזו אפשר להפוך,'
את המחבת הזו אפשר להפוך,
20/03/2018 | 16:18
69
כך שאם נדרשת השחמה משני הצדדים, לא מתעסקים עם התכולה, פשוט הופכים הכל.
מאוד נוח.
לצפיה ב-'מחבת כזה יכול גם לשמש להכנת טורטילייה'
מחבת כזה יכול גם לשמש להכנת טורטילייה
20/03/2018 | 13:19
77
מבלי לקחת סיכון שהטורטיליה תמצא את דרכה אל הרצפה כאשר נרצה להפוך אותה ע"י הנפתה לאויר.
הטורטיליה יוצאת גם טעימה וגם יפה להגשה.
 
לצפיה ב-'שאלה : ניתן להקפיא קרטוני חלב (סגורים, שזה עתה נקנו) ?'
שאלה : ניתן להקפיא קרטוני חלב (סגורים, שזה עתה נקנו) ?
14/03/2018 | 15:16
12
81
ואם אני מפשיר אותם עוד שבועיים בערך או יותר, כלומר אחרי תאריך התפוגה, עדיין זה יהיה ראוי לשתייה ?
תודה מראש.
לצפיה ב-'לא אמורה להיות בעייה'
לא אמורה להיות בעייה
14/03/2018 | 20:43
11
103
אני מחזיק דרך קבע במקפיא שקית או שתי שקיות חלב ומפשיר על פי צורך.
לצפיה ב-'תודה'
תודה
15/03/2018 | 02:03
76
             
לצפיה ב-'הטעם אחרי הפשרה רגיל?'
הטעם אחרי הפשרה רגיל?
15/03/2018 | 06:48
9
97
אף פעם לא הקפאתי חלב.
לצפיה ב-'חד משמעית כן'
חד משמעית כן
15/03/2018 | 10:16
8
111
אני לא מצליח להבדיל בטעם בין שקית שנקנתה עכשיו לבין זו ששכבה חודשיים במקפיא והופשרה.
 
לתשומת לב, החלב בשקיות אינו מפוסטר על כמו זה שבקרטונים וחיי המקרר שלו הרבה יותר קצרים בלי קשר להקפאה או לא. אצלי הוא מחזיק כ5 עד 6 ימים לעומת כשבועיים בזה של הקרטון.
לצפיה ב-'לתשומת לבך!'
לתשומת לבך!
16/03/2018 | 10:49
7
162
רק השקית של תנובה לא עוברת "פיסטור על"!
לגבי שאר המותגים, השקיות והקרטונים זהים לחלוטין. מעבר למצוין על האריזות, תוכל לוודא גם באמצעות תאריך תפוגה.
הקרטונים של החלב עמיד עוברים פיסטור "סופר על", טמפ' של 143 מע' צ'.
לצפיה ב-'תודה, חידשת לי'
תודה, חידשת לי
16/03/2018 | 10:56
4
93
 
למען האמת אני מתוך הרגל קונה בד"כ תנובה והייתי בטוח שכל השקיות זהות.
לצפיה ב-'...אז...עוד הבהרה קטנה...'
...אז...עוד הבהרה קטנה...
16/03/2018 | 14:49
3
137
למטרה שלך, שמירת החלב לטווח ארוך, בהחלט עדיף לרכוש את השקיות האחרות עם פג תוקף ארוך יותר.
מהשקית של תנובה, מן הסיבה שהפיסטור הוא רגיל, ניתן להכין מספר מצומצם של גבינות בבית. 
ניסיון אישי יש לי רק לגבי הכנת תואם "ריקוטה". תלמידים שלי דווחו על הצלחה עם הכנת "צפתית" ו"קממבר".
לצפיה ב-'יש לי שאלה באותו עניין'
יש לי שאלה באותו עניין
21/03/2018 | 13:38
1
43
קניתי שמנת להקצפה של תנובה.ואתמול הקצפתי אותה.
הבעיה שהשמנת נשברה לי :(
שאלתי אחד שמבין, והוא אמר לי בגלל השמנת היא של תנובה, תנובה זו חברה סינית, ודברים מסין יש, איך לומר נטייה להשבר...
הבעיה שגם המיקסר שלי הוא חברה סינית (אבל לא תנובה).
אם אני יקנה שמנת לא של תנובה ואני יקציף, אני חושש שהמיקסר ישבר לי
ומיקסר הרבה יותר יקר משמנת..... מה לדעתכם עלי לעשות.
 
לצפיה ב-'תקן לך...'
תקן לך...
21/03/2018 | 18:41
33
אני אקנה...הוא יקנה
אני אקציף...הוא יקציף
 
 
לצפיה ב-'אין דבר כזה "פג תוקף ארוך", יש תאריך תפוגה רחוק או תוקף ארוך'
אין דבר כזה "פג תוקף ארוך", יש תאריך תפוגה רחוק או תוקף ארוך
24/03/2018 | 05:41
27
כשתאריך התפוגה מגיע, תוקף המוצר פג, ואז אפשר לומר שהמוצר פג תוקף.
לצפיה ב-'milch- מה ההבדל בין פיסטור רגיל ל"פסטור -על" ?'
milch- מה ההבדל בין פיסטור רגיל ל"פסטור -על" ?
29/03/2018 | 08:23
1
12
הרי כול מוצרי -החלב בתנובה חייבים לעבור תהליך פסטור,כולל השמנת-המתוקה.
מה הכוונה לפסטור רגיל -ולפסטור-על ?
לצפיה ב-'פיסטור'
פיסטור
29/03/2018 | 11:04
11
כל מוצרי החלב של כל החברות בארץ, קטנות כגדולות מחויבות עפ"י חוק לשווק מוצרים מפוסטרים בלבד.
אני משתמש בחלב גולמי ולא מפסטר אותו וגם לא מוכר את תוצרתי.
סוגי הפיסטור השונים מתבטאים בטמפרטורת התהליך: פיסטור רגיל, פיסטור-על ופיסטור אולטרה על. האחרון מיוסם בתהליך היצור של חלב עמיד.
טמפרטורת הפיסטור והתנאים ההיגייניים בהם מיוצר החלב משפיעים על משך שמירת החלב במצב ללא טעמי לואי.
לצפיה ב-'סיר לחץ סיזל'
סיר לחץ סיזל
15/03/2018 | 22:51
92
סיר חדש . האם מישהו יודע אם הוא מומלץ
לצפיה ב-'הקפאת קציצות גפילטפיש פיש'
הקפאת קציצות גפילטפיש פיש
15/03/2018 | 07:56
1
130
אני מתכננת לבלות עם משפחתי את ליל הסדר בתנאי שדה בערבה.
חשבתי לבשל גפילטפיש  מבעוד מועד ולהפשיר אותן במהלך יום הארוחה .
האם ההשקעה כדאית? המרקם לא יזנק? 
לצפיה ב-'אין בעיה להקפיא קציצות דגים, רק צריך להרתיח אחרי שמפשיר'
אין בעיה להקפיא קציצות דגים, רק צריך להרתיח אחרי שמפשיר
15/03/2018 | 12:03
34
לצפיה ב-'רשימת מוצרים עם כשרות לפסח:'
רשימת מוצרים עם כשרות לפסח:
12/03/2018 | 13:43
21
204
הרשימה מופיעה כאן:
לצפיה ב-'אני קשה הבנה. '
אני קשה הבנה.
12/03/2018 | 14:22
20
160
מצות עושים מקמח חיטה. נכון? אז למה קמח חיטה הוא חמץ? 
הערה: אני סתם שואל. אני שונא מצות, ואוכל בפסח הרבה חמץ. 
לצפיה ב-'מצות עשויות חיטה זה נכון ,אבל דרך ההכנה שלהם היא מיוחדת :'
מצות עשויות חיטה זה נכון ,אבל דרך ההכנה שלהם היא מיוחדת :
12/03/2018 | 14:30
18
127
להבדיל מהכנת לחם מקמח -חיטה,(שעובר שלבי התפחה.)
את המצות מכינים תוך 18 דקות מרגע שהמים נוגעים בקמח - וכך הם לא מחמיצים ,
ולא תופחים ,ומיד נאפים.
 
.
לצפיה ב-'עדיין זה לא מובן. '
עדיין זה לא מובן.
12/03/2018 | 16:06
14
106
אז למה הקמח עצמו חמץ? 
לצפיה ב-'אפשר להמשיך בבקשה את הדיון בפורום כשרות או כל פורום מתאים?'
אפשר להמשיך בבקשה את הדיון בפורום כשרות או כל פורום מתאים?
12/03/2018 | 16:14
8
41
לצפיה ב-'ומה זה מפריע?'
ומה זה מפריע?
12/03/2018 | 17:43
7
33
לצפיה ב-'מצטרפת לשאלה'
מצטרפת לשאלה
12/03/2018 | 19:27
6
98
אף פעם לא הבנתי: למה מכינים מצה מקמח רגיל(לא כשר) ואז מפוררים ויוצא קמח מצה כשר?
מה הלוגיקה בזה?
לצפיה ב-'כי לא מכינים מצה מקמח רגיל(לא כשר)'
כי לא מכינים מצה מקמח רגיל(לא כשר)
12/03/2018 | 19:44
4
119
 
אלא מקמח שנשמר מזמן הטחינה או אפילו מזמן הקציר שלא יגיע לשום מגע עם לחות ולכן הוא כשר להכנת מצות.
 
אמנם גם מקמח רגיל (לא כשר) אפשר להכין מצות אבל הן לא כשרות לפסח.
לצפיה ב-'אז למה לא מוכרים את הקמח הזה כקמח כשר?'
אז למה לא מוכרים את הקמח הזה כקמח כשר?
12/03/2018 | 20:01
1
79
במקום להכין מצה, לפורר ולמכור כקמח.
ואם מרטיבים קמח מצה, זה לא מבטל את הכשרות?
לצפיה ב-'לא מוכרים את זה כי מאד קשה להשתמש בזה לאפייה בפסח'
לא מוכרים את זה כי מאד קשה להשתמש בזה לאפייה בפסח
12/03/2018 | 20:05
87
 
באופן שהמוצר יצא כשל"פ.
 
אם מרטיבים את קמח המצה זה לא מבטל את הכשרות כי מצה אפויה לא יכולה כבר להחמיץ. בכל אופן יש לא מעט חרדים שמחמירים ולא מרטיבים מצות בכלל, עייני ערך "ללא שרויה".
לצפיה ב-'באוויר יש תמיד לחות כלשהי.'
באוויר יש תמיד לחות כלשהי.
13/03/2018 | 12:45
1
73
האם הקמח נשמר בריק (וואקום)  מוחלט ?
לצפיה ב-'אין לי מושג אם הוא נשמר בוואקום'
אין לי מושג אם הוא נשמר בוואקום
13/03/2018 | 14:20
65
 
אבל בודאות הוא נשאר בתנאים הנדרשים על פי ההלכה.
לצפיה ב-'אנסה להסביר'
אנסה להסביר
15/03/2018 | 06:41
61
כבר הסבירו לפני את עניין ההכנה המהירה. לכן אין צורך שאתייחס לכך.
לגבי כשרות הקמח - כבר בקציר החיטה יש השגחה מיוחדת לגבי רטיבות. מתחילים לקצור מאוחר יותר בבוקר ומסיימים מוקדם יותר, כדי להבטיח שהגרעינים אינם רטובים מטל. אני יודעת ממקור אמין וראשוני שבזמנו (מניחה שגם עכשיו) יושב על הקומביין הקוצר משגיח מיוחד המוודא שהקציר אכן מתבצע לפי ההנחיות האלה. 
[אל יהה הדבר קל בעיניכם - בזמנו לא היה לקומביין קבינה ממוזגת כמו היום. לשבת על הקומביין לאורך שעות קציר ארוכות אומר לשבת בתוך ענן אבק מגרד...]
אפשר בהחלט לזלזל בעניין ואני מודה שאינני מקפידה על קלה כחמורה בענייני כשרות ואף לא בענייני חמץ בפסח. אבל מי שמקפיד מצפה ומקבל מוצרים כשרים לפסח שהוכנו במיוחד. 
לצפיה ב-'כי'
כי
13/03/2018 | 08:23
4
99
   
 חלק מתהליך הפקת קמח לבן הוא הרטבה, כלומר, מרטיבים את החיטים ומשרים אותם, כדי להקל את תהליך הקילוף של החיטה. 
החיטים המיועדות למצות (גם מצות שמורות וגם מצות רגילות) לא עוברות תהליך של הרטבה כלל והן נטחנות יחד עם קליפת הגרעין והקמח שנטחן הוא קמח כהה יותר מהקמח הרגיל ( כמו קמח מלא).
 
       
לצפיה ב-'אשמח אם תפני אותי למקור המידע שלפיו...'
אשמח אם תפני אותי למקור המידע שלפיו...
13/03/2018 | 11:20
3
85
..."מרטיבים את החיטים ומשרים אותם לפני הטחינה". זו פעם ראשונה שאני שומע על כך. היפוכו של דבר, עד היום לימדוני שחיטה יש לקצור כשהיא יבשה לחלוטין לפני שתיפגע בגשמים למשל ואחכ מקלפים אותה באמצעים מכניים (הכאת האלומות ביד או באמצעות מכונות בתחנות הטחינה כדי להפריד "המוץ מן התבן") וסינון באמצעות נפות לאחר טחינה. 
החמצתי (..) משהו?
לצפיה ב-''
13/03/2018 | 11:45
1
76
לצפיה ב-'תודה על המאמר'
תודה על המאמר
13/03/2018 | 21:07
20
לצפיה ב-'חפש ביו טיוב סרטוני פרסומת של טחנות קמח ותראה את התהליכים'
חפש ביו טיוב סרטוני פרסומת של טחנות קמח ותראה את התהליכים
13/03/2018 | 14:26
60
 
למשל כאן, אני מצטט: "דבר ראשון אנחנו מרטיבים את החיטה".
לצפיה ב-'השאלה היתה על הקמח, למה הוא חמץ לא צורת ההכנה.'
השאלה היתה על הקמח, למה הוא חמץ לא צורת ההכנה.
15/03/2018 | 22:18
2
25
לצפיה ב-'מהו חמץ אתה יודע?'
מהו חמץ אתה יודע?
18/03/2018 | 14:05
1
161
לצפיה ב-'מה! זו בחינה?'
מה! זו בחינה?
18/03/2018 | 19:06
37
לאחר שהעלתי את תהייתי ראיתי את ההסבר על הקמח.
לצפיה ב-'מצות אכן עושים מקמח'
מצות אכן עושים מקמח
23/03/2018 | 11:49
15
רוני 1995 אני בדרך כלל לא מגיב בפורומים אבל ראיתי שאנשים טועים ומטעים ולכן החלטתי להרשם ולהגיד. מצות אכן עושים מקמח חיטה רגיל לחלוטין אלה שאת הקמח בשביל המצות שומרים שלא יגע במים כדי שלא יחמיץ עד הטחינה ואז לאחר הטחינה עושים בצק מהקמח עם מים בלי שמרים וכל התהליך אסור שימשך יותר מ- 18 דקות כולל האפיה. את המצות עןשים דק דק שיהיו מוכנים תוך דקות ספורות כדי שלא יחרגו מה-18 דקות וכן את החורים גם מוסיפים כדי למנו מהבצק לתפוח שלא יחמיץ.
 
לצפיה ב-'פצפוצי אורז'
פצפוצי אורז
12/03/2018 | 10:23
6
185
האם אפשר להשיג כשר לפסח לאוכלי קטניות כמובן, תודה רבה
לצפיה ב-'ביום ה' הקרוב אהיה בסופר'
ביום ה' הקרוב אהיה בסופר
12/03/2018 | 13:19
1
105
אגש, אבדוק ואדווח...
לצפיה ב-'אי"ה...בלי נדר'
אי"ה...בלי נדר
12/03/2018 | 13:22
38
לצפיה ב-'על פיצפוצי -אורז אין הכשר לפסח.'
על פיצפוצי -אורז אין הכשר לפסח.
12/03/2018 | 13:54
101
לכן, כדאי לקנות רק  לאחר החג .(לעומת הפופקורן שכן כשר לפסח- לאוכלי הקטניות.).
לצפיה ב-'ראיתי אצל רמי לוי'
ראיתי אצל רמי לוי
13/03/2018 | 12:17
2
35
לצפיה ב-'לפפריקה,האם הופיע על האריזה החותמת "כשר-לפסח"?'
לפפריקה,האם הופיע על האריזה החותמת "כשר-לפסח"?
13/03/2018 | 17:29
1
19
לצפיה ב-'ערב טוב האמת לא בדקתי והיות'
ערב טוב האמת לא בדקתי והיות
13/03/2018 | 17:44
73
ערב טוב.
לא בדקתי רק ראיתי שזה נמצא באיזור של מוצרים כשר לפסח .אולי מחר אהיה חכם יותר 
מאיר כרמיאל
לצפיה ב-'בצק שמרים בקערת מיקסר'
בצק שמרים בקערת מיקסר
11/03/2018 | 16:00
14
150
שלום רב לכל החברות, זקוקה לעזרתכם!
 
רכשתי פעם ראשונה בחיי מיקסר חדש של PILOT
הכנסתי את כל המרכיבים לבצק שמרים לקערה
והפעלתי את ווהלישה...
השארתי את הבצק בקערה וחיכיתי שיתפח - הוא לא תפח גם אחרי שלש שעות.
מה לא עשיתי נכון?? השמרים טריים... האם הייתי צריכה ללוש קודם את החומרים
היבשים ואז להכניס את החמאה, הביצים והמים??
תודה לכל עזרה.
 
לצפיה ב-'מתכון?'
מתכון?
11/03/2018 | 16:51
5
85
אנא רשמי מתכון מפורט ואנסה לעזור.
לצפיה ב-'זה אותו מתכון שלשתי בידיים'
זה אותו מתכון שלשתי בידיים
11/03/2018 | 19:18
4
104
בדרך כלל עשיתי מק"ג קמח.
 
הפעם עשיתי מחצי ק"ג והפחתתי כמויות בהתאם
 
1/2 ק"ג קמח 
חב' חמאה 200 גר'  מרוככת לטמפרטורת החדר
3 חלמונים
שמרים יבשים 1/2 שקית
קמצוץ מלח
כוס סוכר
כוס חלב מעורבב במים פושרים
 
לצפיה ב-'להערכתי...'
להערכתי...
11/03/2018 | 20:27
2
77
קודם כל אכן להוסיף את השומנים בסוף.
אין בעיה של מגע שמרים יבשים ומלח, מה גם שמדובר בקמצוץ. 
זה לא תמיד נכון להפחית או להגדיל את כמות השמרים ביחס ישר לשאר המרכיבים.
במיקרה זה, כיוון שיש אחוז מאד גבוה של שומנים (חמאה וחלמונים), צריך להשאיר את כמות השמרים המקורית. אל דאגה, לא תרגישי טעם שמרים במאפה.
לישה במיקסר: לאחר עירבוב כל המרכיבים, לכסות הקערה ולהמתין 20-25 דקות (אוטוליזה) לספיגה אחידה של הנוזלים. להפעיל את המיקסר על מהירות נמוכה כ-2 דקות. להעלות מהירות לבינונית כ-6 דקות ולהאט לכ-2 דקות נוספות. לוודא שהבצק גמיש והומוגני, יתכן מעט דביק בגלל כמות הסוכר.
להעביר את הבצק לקערה אחרת (אין צורך לשמן, הבצק מן למדי) להתפיח מכוסה כשעה בטמפרטורת החדר, לכסות בשקית ניילון ולהעביר ללילה למקרר. כעבור כ-16 שעות במקרר תקבלי בצק שאולי לא הכרת עד עכשיו .
להביא את הבצק לטמפרטורת החדר פחות או יותר, ולהמשיך לפי השלבים שאת מעונינת.
לא חייבים להתפיח במקרר אך זה מטייב את הבצק באופן מיוחד.
השערה שלי: כמות שמרים לא מספקת ולישה לא מספקת/נכונה.
מקווה שהפעם יצליח לך...
לצפיה ב-'שמרית זה שמרים רגילים ומלח פוגע בהם'
שמרית זה שמרים רגילים ומלח פוגע בהם
12/03/2018 | 06:33
1
23
לצפיה ב-'שמרית'
שמרית
12/03/2018 | 09:27
78
מעולם לא השתמשתי בשמרית.
השואלת ציינה שהשתמשה בשמרים יבשים. 
קמצוץ מלח (כפי ששמים במאפים מתוקים) לא הרג אף אחד גם לא את השמרים, לא משנה איזה סוג.
כדי להמחיש את אי השפעת המלח על השמרים, אציין כי אני תמיד מערבב את השמרים היבשים בתוך הקמח ומוסיף גם מלח, 2% מכמות הקמח.
כדי להיות עוד יותר קיצוני, את השמרים הטריים, קוביה או גרגירים, שמים בקמח ומערבבים עם כפות הידיים כמו שמכינים קוסקוס ואז מוסיפים גם את המלח. את השיטה/התהליך למדתי מארז קומורובסקי.
לערבב מלח ושמרים זה לא איסור בל יעבור, רק צריך לדעת איך...בהצלחה לכולם!
לצפיה ב-'מה שאני יכול להציע זה לוודא שהמים הם מים מינרליים'
מה שאני יכול להציע זה לוודא שהמים הם מים מינרליים
13/03/2018 | 13:11
41
ולא מיי ברז, (שיש בהם פלואור).
לחילופין, יתכן והשמרים היו "מקולקלים".
זה מרשם לבצק פריך עתיר קלוריות...
הערה : חבל שלא התיעצת לפני רכישת המיקסר. לא הייתי ממליץ על המיקסר של PILOT (שזה מותג מדבקה) שאני מניח שקנית בסופרסל, אלא אם המחיר היה נמוך באופן מיוחד ממיקסר מקביל עם נתונים זהים .
לצפיה ב-'האם לשת בעבר באופן ידני את אותו מתכון?'
האם לשת בעבר באופן ידני את אותו מתכון?
11/03/2018 | 17:24
2
54
לרוב בשימוש בשמרים טריים נהוג להכין ראש עיסה ורק אז להוסיף אותו לקמח
לצפיה ב-'אני משתמשת בשמרית + משפר אפיה'
אני משתמשת בשמרית + משפר אפיה
11/03/2018 | 19:21
1
24
לצפיה ב-'משפר אפיה'
משפר אפיה
11/03/2018 | 20:32
65
אני לא מכיר את משפר האפיה של שמרית, רק לידיעתך, ויטמין C פשוט מבית מרקחת הוא משפר אפיה. לחילופין אפשר להוסיף מעט מיץ תפוז או לימון סחוט טבעי.
למעשה זה מחזק את הגלוטן שבקמח דבר שמזרז ומשפר את ההתפחה ולא את האפיה.
לצפיה ב-'שמת מלח?'
שמת מלח?
11/03/2018 | 18:02
2
18
לצפיה ב-'כמובן. תודה!'
כמובן. תודה!
11/03/2018 | 19:22
1
23
לצפיה ב-'יכול להיות שכאן הבעיה. '
יכול להיות שכאן הבעיה.
11/03/2018 | 20:04
68
מלח עלול להרוג את השמרים. רצוי להוסיף את המלח בערך באמצע הלישה. 
לצפיה ב-'הבצק מכיל הרבה שומן וזו סיבה מספיק טובה'
הבצק מכיל הרבה שומן וזו סיבה מספיק טובה
11/03/2018 | 23:36
1
71
לתפיחה מועטה, אני מניחה שבאפיה הוא יהיה בסדר.
כדאי גם לנסות להתיח במקום חמים (בתנור בטמפ' 45-50 מעלות)
לצפיה ב-'תודה רבה רבה לכל תגובותיכם '
תודה רבה רבה לכל תגובותיכם
12/03/2018 | 08:08
48
אאמץ אותם במאפה הבא שלי.

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

בעלי מקצוע

פורום תביעות ייצוגיות
פורום תביעות ייצוגיות
ברנדוויז
ברנדוויז- תקשורת שיווקית
אורית הרטום - דיאטנית קלינית ורופאה סינית
אורית הרטום

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ