לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
4439644,396 עוקבים אודות עסקים

פורום מתכונים

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מתכונים

הוספת הודעה

צרף
תמונה וידיאו קובץ
קבצים המצורפים להודעה

x
הודעה מהנהלת הפורום
** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
המשך >>

לצפיה ב-'עלי לפת'
עלי לפת
22/04/2018 | 13:30
2
219
הייכן ניתן לרכוש עלי לפת?
בתודה
לצפיה ב-'בוקר טוב עם אתה שואל המצב שלנו קשה'
בוקר טוב עם אתה שואל המצב שלנו קשה
24/04/2018 | 08:20
180
בוקר טוב.השאלה למה .
מה אתה תעשה עם זה
אל תכעס עלי 
לצפיה ב-'פשוט סקרנות'
פשוט סקרנות
24/04/2018 | 14:01
182
כאשר חיפשתי סיטונאי לעגבניות של mutti  ראיתי שיש לו גם שימורים של עלי לפת כבושים .והחלטתי לנסות ולראות מה ניתן לעשות ועים זה בכלל אכיל. אני אנסה לראות על ארגזי הלפת בסופר מי המגדל .כאשר אצליח למצוא אכתוב לכם איך יצא. 
אגב! בעבר החמצתי במיה ויצא נהדר
לצפיה ב-'עגבניות מקולפות mutti'
עגבניות מקולפות mutti
21/04/2018 | 17:36
6
363
היי חברים,
 
אני משתמש הרבה בקופסאות עגבניות מקולפות של MUTTI. האם ידוע לכם היכן ניתן לרכוש אותן בכמות גדולה במחיר מוזל?
 
תודה מראש
לצפיה ב-'תנסה בחברה הזאת Ristretto 2016 '
תנסה בחברה הזאת Ristretto 2016
22/04/2018 | 13:24
2
191
צור קשר
גיבורי‭ ‬ישראל ‭ ‬13 ‬ת‭.‬ד ‭ ‬8514
אזה”ת‭ ‬פולג, ‬נתניה ‭ ‬4250413
טלפון ‭‬+972 9 954 1210‬
פקס  ‭ +972 9 957 3738
מייל info@ristretto.co.il
לצפיה ב-'ניתן לרכוש בקרטון של 24 יחידות'
ניתן לרכוש בקרטון של 24 יחידות
22/04/2018 | 13:31
1
107
לצפיה ב-'תודה רבה'
תודה רבה
22/04/2018 | 18:23
32
לצפיה ב-'מה זו כמות גדולה?'
מה זו כמות גדולה?
22/04/2018 | 17:11
1
132
10 קופסאות או 300?
 
יש לפעמים מבצעים בסופרים הזולים.
 
אבל אם אתה צריך כמויות מסחריות - מניח שעדיף לפנות ליבואן
לצפיה ב-'כמה עשרות (40-60)'
כמה עשרות (40-60)
22/04/2018 | 18:25
130
יש מבצעים לשלישיות של העגבניות המרוסקות של mutti, לא נתקלתי במבצעים לקופסאות עגבניות מקולפות.
 
תודה על הטיפ.
לצפיה ב-'ממליצה לבדוק במחסני אסיה, זה ליד צריפין.'
ממליצה לבדוק במחסני אסיה, זה ליד צריפין.
24/04/2018 | 12:18
109
הם מוכרים שם מוצרי מזון במחירים מוזלים כי הם עובדים בעיקר עם חברות וכו...
לצפיה ב-'מתכון לרוטב לפסטה מסולסלת , בלי עגבניות יתקבל בברכה'
מתכון לרוטב לפסטה מסולסלת , בלי עגבניות יתקבל בברכה
22/04/2018 | 22:23
7
175
רוטב עגבניות זה בסדר. 
עגבניות חתועות או מעוכות- לא.
פשוט לא אוהב עגבניות
לצפיה ב-'לא הבנתי, ,"רוטב עגבניות זה בסדר" אבל בלי עגבניות?'
לא הבנתי, ,"רוטב עגבניות זה בסדר" אבל בלי עגבניות?
22/04/2018 | 23:48
1
143
רטבים בלי עגבניות -
רוטב פלפלים קלויים
רוטב פסטו
רוטב קרבונרה
רוטב אלפרדו
רוטב פטריות
רוטב דלעת
רוטב אגוזים ושמנת
רוטב 3 גבינות
עוד?
רוטב אנשובי ובלסמי
רוטב שמנת גבינה ושום
רוטב בשר טחון
רוטב דלעת
 
 
לצפיה ב-'אני לא אוהב עגבניות.עם רסק אני מסתדר. אפשר בבקשה את המתכוני'
אני לא אוהב עגבניות.עם רסק אני מסתדר. אפשר בבקשה את המתכוני
23/04/2018 | 09:35
109
 אפשר בבקשה את המתכונים לרטבים?
לצפיה ב-'רוטב מהיר וטעים בלי עגבניות'
רוטב מהיר וטעים בלי עגבניות
23/04/2018 | 12:46
1
274
4 כפות שמן זית
1 שן שום כתושה
5 כפות רסק עגבניות בריכוז 28-30
1 כפית שטוחה סוכר
1 כפית בהיריון מלח
1/3 כפית פלפל שחור
 
אפשר בהחלט להכין את הרוטב בזמן שהפסטה מתבשלת - הוא לא צריך יותר מ-5 דקות.
 
בסיר מחממים את השמן ומוסיפים את השום ואת רסק העגבניות. מטגנים 3 דקות על חום בינוני תוך כדי ערבוב.
 
מוסיפים את התבלינים וממשיכים לערבב עוד 2 דקות.
 
אפשר להוסיף 3 כפות ממי הבישול של הפסטה.
 
זהו - אחרי הסינון להחזיר את הפסטה לסיר שבה התבשלה ולערבב עם הרוטב
לצפיה ב-'אני אישית '
אני אישית
24/04/2018 | 09:00
172
היתי מוסיף אורגנו 
לצפיה ב-'כל כיוון של רוטב שטעים לך'
כל כיוון של רוטב שטעים לך
28/04/2018 | 13:45
2
74
אני אישית אוהבת רוטב פסטו.
או רוטב פטריות
היתרון של הפסטה המסולסלת זה שהרוטב הרבה יותר מורגש בכל ביס
לצפיה ב-'אפשר בבקשה מתכון לרוטב פטריות?'
אפשר בבקשה מתכון לרוטב פטריות?
28/04/2018 | 23:17
1
33
לצפיה ב-'רוטב פטריות'
רוטב פטריות
16/05/2018 | 21:14
125
גרסה פשוטה:
מה צריך?
פטריות - רצוי שני מינים
בצל לבן 
שמן זית
תבלינים - מלח, פלפל, אני אוהבת להוסיף גם כורכום (לא חובה)
אפשר להוסיף עשבי תיבול - מה שמתאים בעיניך: פטרוזיליה, כוסברה, אפילו אורגנו או זעתר.
איך מכינים?
חותכים מראש את הירקות:
2 בצלים לבנים (אפילו 3 אם אוהבים) חתוכים לחצאי טבעות לא עבים
פטריות שמפיניון ופטריות יער - חתוכים גס 
אז מחממים בסיר קטן מעט שמן זית (שיכסה את התחתית), מוסיפים את טבעות הבצל ומזהיבים תוך כדי הקפצה מדי פעם.
אם בוחרים להוסיף כורכום - זה הזמן להוסיף.
כשכמעט זהוב, מוסיפים את הפטריות, מערבבים מעט. לרוב אין צורך להוסיף מים.
בשלב זה מוסיפים גם את עשבי התיבול והתבלינים.
יחד עם הפטריות מערבבים בערך שתיים עד שלוש דקות ומורידים מהאש.

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

בעלי מקצוע

פורום תזונה ודיאטה
בואו לקבל ייעוץ והכוונה
ברנדוויז
ברנדוויז- תקשורת שיווקית
אורית הרטום - דיאטנית קלינית ורופאה סינית
אורית הרטום

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ