לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
4395243,952 עוקבים אודות עסקים

פורום מתכונים

ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מתכונים

ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 
הוספת הודעה

צרף
תמונה וידיאו קובץ
קבצים המצורפים להודעה

x
הודעה מהנהלת הפורום
** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
המשך >>

לצפיה ב-'Heavy cream'
Heavy cream
18/02/2018 | 11:28
2
92
ראיתי את זה במתכון.
תוכלו להגיד לי מה זה ואיפה אני יכולה להשיג?
לצפיה ב-'חושבת שהכוונה לשמנת מתוקה 38% '
חושבת שהכוונה לשמנת מתוקה 38%
18/02/2018 | 13:16
1
26
לצפיה ב-'תודה'
תודה
19/02/2018 | 07:04
39
זה פשוט יותר ממה שחשבתי
לצפיה ב-'נו, אז מה היה לנו בסוף השבוע הזה ?'
נו, אז מה היה לנו בסוף השבוע הזה ?
17/02/2018 | 17:59
3
215
הפעם אנחנו ארחנו.
התחלנו במרק. גם הילדים הצטרפו בשמחה.
סלטים - סלט כרוב, כרובית אפויה, פלפלונים בחומץ תוצרת בית.
חמין עם בשר עוף (+ גרונות ושפונדרה להעשרת הטעמים).
שפונדרה נימוחה בפה שיצאה ממש מעולה.
שניצלים לילדים ולא רק להם.....
קינחנו בסלט פירות ופחזניות.
הי טעים טעים....
לצפיה ב-'נשמע מעולה! אצלי היה:'
נשמע מעולה! אצלי היה:
18/02/2018 | 01:03
143
מיני רולדה הודו אפויה ביין וירקות
סטיק כרוב בלווית סלסת עגגבניות שרופות
תפו"א קריספים ועוגת תפוחים
 החמין היה מצויין אבל אי אפשר לצלם
לצפיה ב-'אצלי'
אצלי
18/02/2018 | 08:28
74
פרגיות עם תפוחי ופטריות
אורז לבן
דג סול מטוגן כשניצל
ומרק עדשים...
שקשוקה לערב שישי
סלט ירקות גדול
עם טחינה
עוגת שמרים פרג...
לצפיה ב-'בתיאבון לכולם.....'
בתיאבון לכולם.....
18/02/2018 | 10:47
23
לצפיה ב-'לצורך שחזור שלוש מנות - מחפש מישהו שיוכל לעזור (תמורת תשלום)'
לצורך שחזור שלוש מנות - מחפש מישהו שיוכל לעזור (תמורת תשלום)
17/02/2018 | 16:41
143
הערה - לא מדובר בארוחה שאכלתי במקום ציבורי (מסעדה, מלון, וכו'). 
המנות:
רביולי (קנוי)
רוטב לרביולי
סלט
הרוטב של הרביולי והסלט עשויים כמעט מאותם מרכיבים.  
אין לי את רשימת המרכיבים, אלא רק תמונות של תהליך ההכנה ושל המנה המוכנה.  
מחפש מישהו שיידע לזהות לפי התמונות, את כל המרכיבים, ולהכין את שלוש המנות.
לא מדובר בבישול לצורך ארוחה למשתתפים, אלא רק לצורך שחזור.  
את המרכיבים אני אקנה (לפי הרשימה שאקבל) וההכנה תיעשה אצלי בדירה בתל אביב.  
בבקשה רק מישהו שיודע לבשל ברמה גבוהה, בעדיפות לאוכל איטלקי.  חשוב לי שהשחזור יהיה זהה למקור.  
אם מישהו מעוניין, בבקשה צרו קשר בפרטי.  
לצפיה ב-'אוסף מתכונים - דיון '
אוסף מתכונים - דיון
14/02/2018 | 11:47
10
189
היי לכולם!
 
מאז שעזבתי את בית הורי לפני כשנתיים אני מבשלת המון.
לפעמים זו משימה כי צריך שיהיה אוכל לקחת בקופסה לעבודה או לארוחת הערב בבית, או לאירוח...
לפעמים באמת מתחשק משהו מסוים ואני מאוד מתלהבת להכין.
אני עושה הכל מהכל - קינוחים, בשרי, תוספות, סלטים מיוחדים, מוקפצים, אוכל בריא וייחודי, אוכל מושחת... הכל.
 
כאשר אתם מגיעים לרגע בו אתם צריכים להכין משהו וחושבים מה להכין- כיצד אתם מרכזים את כל הרעיונות שלכם ואת כל המתכונים שאספתם?
או שזה לא רשום לכם בכלל וכל פעם אתם שולפים מתכון מגוגל?
 
לי אישית יש סרטוני tasty ששמרתי, מתכונים מניקי בי, מתכונים בלשונית מועדפים באינטרנט (גם מתפוז כמובן), מתכונים באפליקציית הפתקים, וקלסר עם המוןןןןן מתכונים מעיתונים!
 
אני טיפוס של מתכונים כי זה נותן רעיונות מגניבים וכך אני לא חוזרת על אותם דברים שאני כבר מכינה מהראש, אני אוהבת לגוון...
 
אבל כאשר אני רוצה להכין משהו אני מתבלבלת מכל המתכונים שאספתי ולא יודעת איך להתחיל לבחור רעיון ולפעמים אני יכולה לבזבז חצי שעה רק על מעבר עליהם והחלטה מה להכין.
 
רציתי טיפים וסיעור מוחות כיצד לרכז את כולם יחד בצורה נוחה נגישה ומהירה! 
 
 
 
 
 
לצפיה ב-'בדרך הטרוויאלית - תיקיות לפי נושאים'
בדרך הטרוויאלית - תיקיות לפי נושאים
14/02/2018 | 11:53
1
110
זה יכול להיות גם במציאות וגם במחשב. למחשב יש יתרון שאת יכולה לעשות קישור ולהכניס משהו לכמה תיקיות (נניח תיקיית בשר, תיקיית מושחתים, תיקיית מנות מרוקאיות, תיקיית מנות לחגים - אפשר להכניס מתכון לבשר עם פירות יבשים בכולן).
ואת זאת שקובעת את הקטגוריות לפי מה שאת רוצה.
לצפיה ב-''
16/02/2018 | 15:49
6
לצפיה ב-'אפליקצית פתקים'
אפליקצית פתקים
14/02/2018 | 12:33
1
158
לא הפשוטה אלא evernote שמאפשרת לי גם לתייג את הפתקים וגם לראות אותם גם במחשב וגם בנייד.
אני מתייקת שם גם קישורים לסרטוני מתכונים, מתכונים מעיתונים מקוונים וכו'.
 
אני מתייגת גם לפי רכיבי המתכון וגם לפי סוג ארוחה שאליה זה מתאים. מוסיפה תיוג למתכונים שניסיתי והיו מוצלחים במיוחד.
לצפיה ב-'אנסה, תודה!!!'
אנסה, תודה!!!
18/02/2018 | 10:00
6
לצפיה ב-'אם חשוב לך מצוא מתכונים לפי רכיבים שיש בבית עדיף מיחשוב'
אם חשוב לך מצוא מתכונים לפי רכיבים שיש בבית עדיף מיחשוב
14/02/2018 | 21:52
2
84
עם אופציה לתיבת חיפוש, כך שלא צריך אינדקס בסגנון ספרי מתכונים.
לצפיה ב-'יש לך דוגמא?'
יש לך דוגמא?
18/02/2018 | 09:59
1
33
שאני רוצה לעשות חיפוש לפי מצרכים שיש לי בבית אני משתמשת באפליקציה של ניקי ב
לצפיה ב-'הבנתי. למה שלא תפתחי לעצמך בלוג? לא חייב בפלטפורמה של תפוז'
הבנתי. למה שלא תפתחי לעצמך בלוג? לא חייב בפלטפורמה של תפוז
18/02/2018 | 21:26
25
רק חשוב שיתמוך בעברית.
לצפיה ב-'יש לי תיקיה שנקראת מתכונים'
יש לי תיקיה שנקראת מתכונים
16/02/2018 | 21:17
2
80
בתיקיה יש תיקיות לפי נושאים תתי נושאים ומתכונים.
חשוב מאוד, למקרה חרום, לגבות את כל המידע בדיסק קשיח חיצוני, ולא לשכוח לעדכן אחרי כל תוספת או שינוי.
לצפיה ב-'תודה רבה! תיקייה במחשב מצריכה לפתוח מחשב ספציפי כל פעם'
תודה רבה! תיקייה במחשב מצריכה לפתוח מחשב ספציפי כל פעם
18/02/2018 | 09:58
1
37
אני צריכה פיתרון אינטרנטי
לצפיה ב-'אותו דבר בדיוק רק בענן כלשהו'
אותו דבר בדיוק רק בענן כלשהו
18/02/2018 | 14:53
30
דרופבוקס, גוגל דרייב, הענן של מיקרוסופט.
 
הכל בחינם, רק לבחור ( אני בחרתי בשל גוגל בגלל החיפוש הנוח יותר).
לצפיה ב-'שאלת וולינגטון'
שאלת וולינגטון
14/02/2018 | 12:14
18
165
מה דעתכם, ניתן להחליף את בשר הפילה בחזה עוף, נניח?
מאוד בא לי להכין את המתכון
אבל לא עם בשר אדום מטעמי בריאות.
מדאיג אותי שחזה העוף לא אחיד בכל חלקיו...
אשמח לתובנות !
לצפיה ב-'חידוד- אני בעיקר רוצה לדעת איך לוודא שהעוף לא יתייבש '
חידוד- אני בעיקר רוצה לדעת איך לוודא שהעוף לא יתייבש
14/02/2018 | 12:27
3
110
ויצא סיבי אחרי הצריבה והבישול בתנור...
לצפיה ב-'זה מסיבה בריאותית או תקציבית?'
זה מסיבה בריאותית או תקציבית?
14/02/2018 | 12:58
2
97
אם כבר עוף אולי הייתי טוחן אותו והולך לכיוון שדומה יותר לבורקס
לצפיה ב-'בריאותית, אני לא רוצה סתם בורקס ...'
בריאותית, אני לא רוצה סתם בורקס ...
14/02/2018 | 13:37
1
88
אם אעטוף אותו נניח בחזה אווז, יעזור לדעתך
לצפיה ב-'חזה עוף לדעתי לא יעשה את העבודה'
חזה עוף לדעתי לא יעשה את העבודה
14/02/2018 | 14:13
72
גם בהיבט של הטעמים גם המרקם
לצפיה ב-'חזה עוף יוצא יבש בבישול ארוך'
חזה עוף יוצא יבש בבישול ארוך
14/02/2018 | 12:34
7
90
תנסי פרגיות עוף.
לצפיה ב-'השתמשתי בחזה עוף לאוכל סיני, ממש לא יצא יבש'
השתמשתי בחזה עוף לאוכל סיני, ממש לא יצא יבש
16/02/2018 | 21:13
6
48
בתוספת רוטב חמוץ מתוק תוצרת עצמית.
לצפיה ב-'אבל זה לא קשור לשאלה של הפייה'
אבל זה לא קשור לשאלה של הפייה
17/02/2018 | 16:16
5
38
בהקפצה חזה עוף אכן מתאים מכיוון שנותנים לו צריבה מהירה  בווק ואז מוסיפי קצת רוטב ואוכלים.
 
כאן היא רצתה להכין נתח שלם ולעטוף אותו בבצק ולאפות
לצפיה ב-'הגבתי ל .........'
הגבתי ל .........
17/02/2018 | 17:55
4
37
הודעה זו של מיכל שכתבה שחזה עוף יוצא יבש בבישול ארוך.
 
זו הודעתה
חזה עוף יוצא יבש בבישול ארוך
michal@gal

 
לצפיה ב-'הקפצה זה לא בישול ארוך'
הקפצה זה לא בישול ארוך
18/02/2018 | 10:00
3
128
גם אני משתמשת בחזה עוף להקפצה.
לצפיה ב-'לא כתבתי הקפצה, יקירה, אלא אוכל סיני'
לא כתבתי הקפצה, יקירה, אלא אוכל סיני
18/02/2018 | 10:46
2
28
ובהחלט לא מוקפץ.
לצפיה ב-'אז סליחה - כנראה שלא הבנתי נכון.'
אז סליחה - כנראה שלא הבנתי נכון.
18/02/2018 | 11:20
1
49
כשכתבת סיני קפץ לי לראש ישר הקפצה
 
אז איך בעצם הכנת את העוף? ואם בא לך לפרט גם איך את הרוטב
לצפיה ב-'אין בעיה, לא קרה כלום.'
אין בעיה, לא קרה כלום.
18/02/2018 | 13:01
10
לצפיה ב-'נראה לי פחות קשור באופי'
נראה לי פחות קשור באופי
14/02/2018 | 12:53
3
93
אולי הודו נקבה?
לצפיה ב-'מעולם לא חשבתי שהודו נקבה יצלח באפייה...'
מעולם לא חשבתי שהודו נקבה יצלח באפייה...
14/02/2018 | 14:00
1
85
פעם הכנתי איתו שיפודים ויצא ממ שקשה ויבש
אפייה תטיב עמו?
לצפיה ב-'מוזר. זה הנתח המומלץ לשווארמה'
מוזר. זה הנתח המומלץ לשווארמה
14/02/2018 | 14:16
81
בפסטרמה הוא יוצא טוב כנתח שלם, אז מניח שיכול להתאים גם כאן.
 
אבל את חייבת לצרוב/לצלות אותו קודם לפני ולתבל היטב כדי שלא יילך לאיבוד בבצק.
 
עטיפה שלו בחזה אווז (עם השומן) יכולה להיות מעניינת. את רוצה לשים גם את הפטריות הקצוצות לפני הבצק?
לצפיה ב-'שאלה כללית לידע.'
שאלה כללית לידע.
19/02/2018 | 09:33
29
האם משתמשים בבשר הודו זכר לאכילה
בעוף ידוע לי שבשר הנקבה, התרנגולת בלבד משמש לאכילה.
אפרוחים ממין זכן ברובם מושמדים מיד לאחר הבקיעה מהביצה ורק מעטים משאירים בלול לשם רבייה.
לצפיה ב-'אז ככה'
אז ככה
14/02/2018 | 14:51
1
111
חזה עוף צריך מעט זמן בתנור
אני חושבת שאפשר להכין וולינגטון לא רע בכלל, מחזה עוף שלם (אפשר להקפיד ולקנות פרפרי חזה עוף שמנמנים יותר) הדוקסל פטריות יוסיף לעסיסיות, לא הייתי מוותרת על צריבה קלה על מחבת לוהט של הנתחים המתובלים
וזה שהוא לא נראה כמו גוש בשר? אז מה? אז הצורה של המנה תראה קצת אחרת...
 
 
לצפיה ב-'תודה רבה לכולם על העזרה!'
תודה רבה לכולם על העזרה!
15/02/2018 | 12:14
68
אנסה איך ייצא,
אכין עם חזה הודו נקבה. אם אמצא גם חז אווז מעושן אאטוף את הנתח בו...
לגבי הפטריות- בכל מקרה אוהבת , נותן חיץ לבצק מהבשר
 
אחזור לדווח עם תמונות :)
לצפיה ב-'קציצות פרסה באפיה - התייעצות'
קציצות פרסה באפיה - התייעצות
16/02/2018 | 15:10
155
היי,
 
הכנתי בלילה לקציצות פרסה. בדרך כלל אני מטגנת אותן, הפעם בא לי לאפות. ניסיתי כמה פעמים ולא יצא טעים (לא רק ביחס למטוגנות, יצא רע). אני לא בטוחה שאני אופה אותן נכון. יש למישהי.ו עצות?
 
תודה!
לצפיה ב-'מרק רוסי פורסם ב 7 ימים ב 2 לפברואר 2018'
מרק רוסי פורסם ב 7 ימים ב 2 לפברואר 2018
15/02/2018 | 14:24
1
726
ל מי ש לא זרק את העיתון , בבקשה שילחו רק את המתכון בפורום .תודה רבה 
לצפיה ב-'אני מניח שהתכוונת לזה.....'
אני מניח שהתכוונת לזה.....
16/02/2018 | 10:40
161
ומקווה שגם גודל התמונה מתאים. אם לא - אשלח שוב.
בדקתי. גודל סביר. הקשה על התמונה תפתח אותה בגדול על המסך.
 
 
שבת שלום.
לצפיה ב-'מה ההבדל בין חרימה לדג מרוקאי? '
מה ההבדל בין חרימה לדג מרוקאי?
13/02/2018 | 08:22
4
104
לצפיה ב-'דג מרוקאי מקלל ומרביץ. חריימה רק מקלל.'
דג מרוקאי מקלל ומרביץ. חריימה רק מקלל.
13/02/2018 | 10:00
3
165
זה אותו דבר. כל עדה קוראת לזה בשם אחר. דג חריף, מרוקאי, טוניסאי, צפון אפריקאי, ים-תיכוני וכד'. וכן - גם חריימה.
יותר מזה - גם בתוך כל עדה - כל אחד מכין את זה קצת אחרת. חפש ברשת - תלך לאיבוד.
כשחיפשתי בפעם הראשונה להכין דג חריף (לפי בקשה של אחת הבנות) הלכתי לאיבוד בים השמות - וכולם אותו הדג.
תוכל לקרוא על כך בבלוג, במתכון לדג חריף.
 
לצפיה ב-'הבנתי '
הבנתי
13/02/2018 | 10:23
2
163
שלום
האתר שלך, המתכון שלך - כ-REF? 
מתכון: זה לא מתכון, זה ספר. מציע לך לראות איך נראה מתכון. 
בימינו, אין סיבה שקורא שפוי יתחיל בכלל לקרוא משהו כאורך הגלות, בשעה שאפשר לרשום את זה בשורות בודדות:
כבר כתבתי לך, אבל אתה בשלך:
מתכון מכיל 2 סעיפים: חומרי גלם ואופן הכנה.
רשימת חומרי הגלם (בלי כמויות) בדג מרוקאי:
שמן, גזר, גמבה, גרגרי חומוס, דג, קוסברא, רסק עגבניות, פלפל חריף, לימון, ותבלינים: מלח, לפלפל, כמון, כורכום, פפריקה מתוקה.
אופן הכנה: מערבבים את השמן עם התבלינים. בסיר עם הירק, מבשלים עם השמן (כוס) ומוסיפים מים עד לכיסוי המרכיבים.
את הדג משרים במי מלח ולימון לשעה. אחרי שהירק התרכך, מוסיפים את הדג,
צרור כוסברא ומבשלים 20 דקות.
 
לצפיה ב-'תכתוב כמו שאתה רוצה ואני - כמו שאני רוצה. ואל תבלבל 'ת מוח.'
תכתוב כמו שאתה רוצה ואני - כמו שאני רוצה. ואל תבלבל 'ת מוח.
13/02/2018 | 11:10
1
169
הבנתי.
אתה הגאון.
אתה היודע.
אתה החכם.
כל דבריך - דברי אלוהים חיים.
אז זהו - שלא.
אבל תמשיך לעוף על עצמך.
 
לצפיה ב-''
13/02/2018 | 16:56
17
לצפיה ב-'המלצה לאוהבי אבוקדו המאוכזבים מהמוצר,'
המלצה לאוהבי אבוקדו המאוכזבים מהמוצר,
10/02/2018 | 20:36
12
316
בימים האחרונים התחילו לשווק ב-"רשת-קופיקס" אבוקדו ,
מהזן האיכותי,אני קניתי 2 אבוקדו שהיו במידת רכות בינונית -שהתאימה לאכילה.
ממש היו מוצלחים ונמרחו בקלות  על הלחם וגם היו טעימים.
מומלץ בחום להגיע לשם ולקנות.

לצפיה ב-'מידע חסר'
מידע חסר
11/02/2018 | 07:51
11
187
שלום
1. האם מדובר בבתי הקפה של קופיקס, או במיני סופר שלהם?
2. מה מחירו של האבודו: 5 ש"ח ליחידה? 
3. האם מדובר בזן "האס" עם הקליפה המחוספסת והקשה?
לגבי מידת הבשלות של האבוקדו, אני מניח שזה לא משהו הדיר ומובטח.
לך יצא בדיוק.
יתכן ויומיים אחרי הם יהיו רכים למדי, ויומיים לפני הם היו עדיין קשים.
לצפיה ב-'אני קניתי כבר כמה פעמים'
אני קניתי כבר כמה פעמים
11/02/2018 | 08:46
185
זה בסופר מרקט שלהם. יש להם מחלקה של פירות וירקות.
 
אני קונה שם חצילים (2 חצילים יפים ובאיכות ממש טובה ב-5 ש"ח), פלפלים (כנ"ל) ואבוקדו (הכמות באריזה תלויה בגודל שלהם. לפעמים 2 אבוקדו ולפעמים 3). אני חושב שזה הס, בכל אופן הם באמת היו טובים מאד. את מידת הבשלות תוכל לבדוק עם האצבע. כשאני קניתי היו מוכנים לאכילה והיו באמת מוצלחים. בכל אופן המחיר הוא לא ליחידה אחת.
לצפיה ב-'תשובה למיכאל: אבוקדו קונה בסופר-קופיקס,,'
תשובה למיכאל: אבוקדו קונה בסופר-קופיקס,,
11/02/2018 | 17:03
9
136
פעמיים קניתי שם  אבוקדו מעולה,ובמחיר זול.(היום קניתי שלישייה ב-.10 ש"ח.)
 
בחנויות הירקות האחרות היה לפני חודשיים אבוקדו די קשה ,רק לאחר שבועיים בשלב שהוא התרכך ונראה טוב מבחוץ -הוא בפנים היה לגמרי רקוב ונזרק לפח.
 
בסופר -קופיקס זה לא קרה,האבוקדו שלהם מוצלח.
אני קונה שם גם פטריות מעולות -.5 ש"ח לסלסלה,
ושקית ארוזה עם בטטות איכותיות, מהסוג הקטן , שמגיע טרי מהשדה.
כמובן שיש להם עוד  מוצרים ב-5 ש"ח--ולא רק ירקות.
 
 
 
לצפיה ב-'הם העלו ל-10?'
הם העלו ל-10?
11/02/2018 | 18:53
8
85
לזכרוני אני קניתי ב-5
לצפיה ב-'הזוג היה ב-5 ש"ח,והשלושה ב-10 ש"ח.'
הזוג היה ב-5 ש"ח,והשלושה ב-10 ש"ח.
11/02/2018 | 23:36
7
28
לצפיה ב-'חחחח נו אז קונים שני זוגות ( 4 יח) ב 10 שקלים....'
חחחח נו אז קונים שני זוגות ( 4 יח) ב 10 שקלים....
12/02/2018 | 20:32
6
31
לצפיה ב-'יכול להיות שהשלושה יותר גדולים פיזית מהשניים'
יכול להיות שהשלושה יותר גדולים פיזית מהשניים
12/02/2018 | 21:07
59
ואז המשקל של ה-3 שווה למשקל של 4 קטנים ואז המחיר אחיד.
 
בכל אופן ממש לא זכרתי שיש חבילות בגדלים שונים.
 
אולי ייצא לי מחר לעבור ואקנה. אני רוצה גם חצילים להכין רטטוי
לצפיה ב-'גאוני, מי הירקן שלך?'
גאוני, מי הירקן שלך?
13/02/2018 | 08:21
4
92
ירקות נמכרים במשקל ולא בספירת פריטים
לצפיה ב-'לא תמיד. '
לא תמיד.
13/02/2018 | 09:55
2
65
יש פריטים שנמכרים לא לפי משקל. 
לצפיה ב-'ירקות ופרות במשקל'
ירקות ופרות במשקל
13/02/2018 | 10:15
1
83
שלום
יחידים הפירות והירקות שנמכרים בבודדות, וגם שם יש יוצאים מהכלל:
אננס
פטריות בסלסלה, עשבי טיבול, בצל ירוק וכו' הנמכרים ביח' של שקית.
רוב הירקות והפירות אצל הירקן, נמכרים במשקל. כולל אבוקדו. יצא מותג Cofix שבנה מודל עסקי סביב מוצר ב-5 ש"ח, על קפה, מאפה וכו'. לימים, הוסיף מיני-סופר. את המוצרים היבשים הוא ארז מחדש, שיתאימו למודל. ברם משקלם מופחת. אני מניח שיש גם באבוקדו משהו דומה. 
אבל זה נכון למיטב ידיעתי (לגבי אבוקדו) רק ל-Cofix. ברשתות השיווק והירקנים, אבוקדו נמגר במשקל. כמו תפ"א, בננות וכל האחרים.
 
לצפיה ב-'הם מוכרים את כל הירקות והפירות באריזות סגורות'
הם מוכרים את כל הירקות והפירות באריזות סגורות
13/02/2018 | 20:15
53
הם רוצים שהמחיר יהיה קבוע וידוע מראש ולא תופתע בקופה.
 
אתה רואה את האריזה ויודע את הכמות מספיקה לצרכיך.
 
טוב - תקנה. לא טוב - אל תקנה. ברוב המקרים המחיר של הירקות והפירות שם משתלם
לצפיה ב-'ת'שמע מיכאל.'
ת'שמע מיכאל.
13/02/2018 | 23:45
83
נמנעתי מלהגיב לך בגסות מחמת הנימוס ומעצם היותך רגיש במיוחד כנראה.
כנראה שאינך יודע להעריך זאת.
תבוא בהמשך בטענות רק לעצמך.
לילה טוב.
 
לצפיה ב-'גשם גשם מ(י)טפטף'
גשם גשם מ(י)טפטף
11/02/2018 | 19:45
1
117
היום היה יום הכנת הרטבים לשבועיים הבאים, קניתי קרטון עגבניות תמר
יפות אצל אבו פרחאן (כביש עכו צפת) 1 ₪ לקג
ראשית הכנתי קטשופ 
רוטב צ'ילי מתוק
רוטב צ'ילי חריף 
רוטב ברבקיו
רוטב טריאקי
רוטב חמוץ מתוק
רוטב חמאת בוטנים
3 ויניגרטים לסלט
 
הכל ללא סוכר בגלל בעלי שיחיה. וטעים טעים.
למחר הכנתי מרק כרישה, פטריות, תירס ועשבי תיבול, מחר הוא יהיה טעים יותר.
לצפיה ב-'שכחתי, מחר יום קונפיטורות'
שכחתי, מחר יום קונפיטורות
11/02/2018 | 19:53
102
קונפיטורת אשכוליות
תפוחי עץ וקיווי
תות שדה
ריבת ג'ינג'ר
 
הכל ללא סוכר
לצפיה ב-'הפעם לשבת אצלי - ממולאים. הבנות חגגו.'
הפעם לשבת אצלי - ממולאים. הבנות חגגו.
10/02/2018 | 02:44
4
1306
בקושי נשאר לי כדי לצלם. אני בכלל לא מדבר על לאכול. נעלם כלא היה וגם נלקח להמשך השבוע.
מבחינתי - בכיף.
עכשיו צריך להכין חדש.
אבל אל תדאגו - לא נשארתי רעב. יש גם כופתאות אורז ובשר. מתכון אצרף יותר מאוחר.

לממולאים:
המתכון ל-8 יחידות בערך (די גדולות).

א- הכנת האורז - משותף לכל הירקות שאתם רוצים למלא.
לטעמי משתמשים באורז הכי פשוט והכי זול. אין צורך לשטוף אותו.


המצרכים בהצעה זו:
אורז ½ כוס (רגילה של 250CC - רבע ליטר).                                                                                                                                  
בצל גדול (לא חובה אבל טעים).
תבלינים לפי טעמכם.
כוס ושליש ציר ירקות או ציר עוף (גם ציר בקר או עצמות - טוב) או מים חמים מאד עד רותחים שאפשר להוסיף להם קצת אבקת מרק בטעם עוף או בצל.


בסיר (אין צורך בסיר גדול) בו נכין את האורז, מאדים בקצת שמן את הבצל עד שקיפות או תחילת הזהבה. מוסיפים את האורז ומטגנים עוד כדקה עד שתיים. מוסיפים את הציר או המים כשהם חמים מאד (כמעט רותחים, לאט ובזהירות כי זה קופץ), קצת מלח או אבקת מרק (שהיא מלוחה ממילא), פלפל שחור ואם אתם רוצים תבלינים אחרים לפי טעמכם - הולך.
מביאים להרתחה תוך ערבוב, מנמיכים להבה למינימום, מערבבים שוב ומבשלים עד 12 דקות. לא יותר כי נבשל שוב בהמשך. מורידים מהאש ומניחים לאורז להצטנן.

אחרי בישול אורז לא פותחים את הסיר לפחות 10 דקות.


ב- הכנת התערובת למילוי.
המצרכים: האורז שהכנתם ובשר טחון (לא חובה  אבל מאד טעים). יש כאלה שמשתמשים באורז נקי בלי בשר. אפשר להוסיף פטרוזיליה קצוצה דק מאד.
סוג הבשר הטחון – האהוב עליכם: בקר טחון, הודו אדום טחון וכו'.

כמות הבשר: רק לטעם – 150-200 גר'. הבנות שלי אוהבות יותר ואני מכניס רבע קילו עד 350 גר'. אם הפלפל הולך להיות מנה (ולא תוספת למנה) – גם יותר.

כשהאורז מתקרר, מפוררים פנימה את הבשר הטחון, תבלינים לפי טעמכם וכל תוספת אחרת שתבחרו, מערבבים/לשים היטב עד קבלת תערובת אחידה, מכסים את הסיר ומכניסים למקרר עד המילוי.


ג- תבלינים.
מלח
פלפל שחור
נוספים לפי טעמכם.


ד- פלפלים.
צריכים להיות קטנים. אני משתמש בפלפל אדום, אבל כל סוג מתאים: כתום, ירוק בהיר, צהוב. לדעתי הירוק הכהה ייצא מריר מדי. לא יודע.
לשטוף ולהסיר את "הכובע" (הגבעול עם קצת מסביב, כמעט כל הרדיוס), לנקות מגרעינים ומה שבין הפלחים. מי שרוצה - שישמור את הכובע ויכסה את הפלפל הממולא. מי שרוצה - שיזרוק, מי שרוצה - שישאיר לסלט.
בעזרת קיסם שיניים או שיפוד עץ דק מנקבים חורים במרכז הפלפל (בקצה הצר שלו), בכל קצה של בליטה שלו מסביב ובכל צד של הבליטה. כשהפלפל עומד הפוך בסיר אז החורים למטה ובצדדים וזה לדעתי עוד דרך לספיגה טובה של הרוטב בבפנוכו של הפלפל.

ה- עגבניות (אופציה שהבנות שלי מתות עליה).
גדולות ולא קשות. שוטפים ומורידים להן את הכובע מהצד של הגבעול (למעלה) ועושים בו מה שעושים עם הכובע של הפלפלים.
בעזרת כפית עם שפה חדה מרוקנים את הבפנוכו של העגבניה ושומרים אותו בצד – רצוי לרסק במעבד מזון או בלנדר.
גם בעגבניות אני מחורר כמו בפלפלים.

ו- אופציה (שלא הכנתי הפעם) קישואים.
רצוי קטנים או מקסימום בינוניים.
שוטפים ומקרצפים היטב את השכבה החיצונית של הקליפה. מוציאים את הבפנוכו שלהם עם השארת דופן די עבה (4 מ"מ).
בזמן הבישול אפשר לשים את הקישואים בעמידה ברווחים שנוצרו בין שאר הירקות או בשכיבה עליהם מלמעלה.

ז- עוד אופציה (שלא הכנתי הפעם) חצילים קטנים.
שוטפים ומוציאים את הבפנוכו שלהם עם השארת דופן די עבה (כ-5 מ"מ).
ממש קטנים בגודל של קישוא, כאלה מיני.

ח- הכנת הרוטב. הפעם הכנתי רוטב עגבניות, אבל אם יש לכם רעיון אחר – בכבוד.
המצרכים בהצעה זו:
בצל גדול קצוץ בינוני.
רסק עגבניות - רק למעוניינים בטעם עגבניות. חצי מקופסה הכי קטנה.
שום- עד שלוש שינים כתושות (תלוי בגודל). מי שמשתמש בשום כתוש קפוא קנוי - תלוי בפירמה. אני מציע להתחיל בשתי קוביות. לא יותר. אני משתמש או בשום יבש רגיל ופרוס דק (לפני שיילך בדרך כל שום רקוב) או בשום כתוש תוצרת עצמית.
עגבניות מרוסקות - רק למעוניינים בטעם עגבניות. כשליש מקופסא של 800 גר'. למי שאין - קצת יותר רסק עגבניות ברוטב.
שאריות הבפנוכו של העגבניות מקודם – רצוי מרוסק.
קצת סוכר לאיזון הטעם החמצמץ של העגבניות.
שמן או שליש חבילה מרגרינה לרביכה.
כף או שתיים גדושות בקמח (גם זה לרביכה).

מאדים את הבצל עד שקיפות.
מוסיפים את העגבניות המרוסקות, שאריות העגבניות, רסק העגבניות וכף שטוחה (או קצת יותר) סוכר. ממלאים מים עד חצי או קצת יותר מנפח הסיר (אם הוא באותו גודל של סיר הממולאים). אם יחסרו מים, אפשר להוסיף בזמן הבישול.
מביאים לרתיחה ומנמיכים להבה למינימום.
מוסיפים את התבלינים. אחרי 5-10 דקות טועמים ומתקנים תיבול.

עכשיו תור הרביכה (בלי לכבות את האש של סיר הרוטב).
ממיסים מרגרינה (או מחממים שמן רק שלא ישרף) בערך שליש חבילה וכשהיא רותחת – מוסיפים את הקמח. כף אחת קצת גדושה לרוטב לא סמיך במיוחד וכף נוספת לפי הסמיכות שרוצים. הרביכה צריכה להיות די בהירה וקצת נוזלית.
בשלב של הוספת הקמח צריך לעבוד בזריזות כי אחרת הקמח ישרף. חשוב כל הזמן לערבב ולהוריד מהאש מיד כשהגיעה לצבע הרצוי.
את הרביכה הרותחת מכניסים מיד (אבל מיד) לרוטב המתבשל, מערבבים היטב וממשיכים לבשל עד שהרוטב יסמיך. אם רוצים עוד סמיכות – מוסיפים עוד רביכה.


ומה עושים?
אחרי שהרוטב מוכן, ממלאים את הירקות בתערובת שהוצאתם מהמקרר, היטב אבל בלי לדחוס יותר מדי. אם האורז בושל חלקית (כ-10 דקות ולא התרכך) - למלא שלושה רבעים. אם האורז מבושל או כמעט מבושל - למלא כמעט עד הסוף.
אם השתמשתם בתערובת גם בקוביות של ירקות שורש – אפשר למלא יותר כי אין הרבה אורז שיתנפח.
להעמיד את הפלפלים והירקות האחרים שהכנתם בסיר. רצוי לצופף היטב למקרה שהאורז יתנפח שלא יפוצץ את הפלפל  או את הירק האחר שמילאתם.
מי שרוצה - עכשיו מניחים את "הכובעים" על הירקות.
שופכים את הרוטב על הכל, שיהיה עד שהירקות מכוסים.
 
מחמותי למדתי שהיא שמה צלחת זכוכית (ממש בתוך הסיר) כשהיא הפוכה על גבי הירקות. הצלחת צריכה להיות עמידה בחום הבישול וההרתחה. ככה מונעים מהירקות לצוף ולהתהפך בתוך הרוטב אלא להיות שקועים עד תחתית הסיר (קראתי לזה צלחת מבושלת).
 
להביא לרתיחה, להנמיך את האש (הכי קטנה) ולבשל שעה עד שעה ורבע. מדי פעם לקחת עם כף מהנוזלים ולשפוך לתוף המילוי של כל פלפל. אני פשוט הטיתי את הסיר וסובבתי והכל ניטבל מחדש ברוטב.

הצעות שדרוג: כשממלאים כמה ירקות מסוגים שונים, אפשר לבשל הכל באותו סיר.
תהנו.
ואתם מוזמנים:
למתכון המפורט בבלוג: http://www.tapuz.co.il/blogs/viewentry/4689554#%D7%A4%D7%99%D7%A0%D7%AA %D7%94%D7%92%D7%90%D7%95%D7%9F

לבלוג שלי: http://www.tapuz.co.il/blogs/userblog/abapolanya
לצפיה ב-'כופתאות אורז ובשר.'
כופתאות אורז ובשר.
10/02/2018 | 03:30
1
288
איפה אני ואיפה לתכנן כמויות. תמיד או שחסר או שיש יותר מדי. אז אחרי שהכנתי ממולאים ונשאר הרבה מילוי אבל נגמרו הירקות למילוי - הכנתי כופתאות אורז ובשר.
לידענים, למנוסים, לזריזים ולחסרי הסבלנות: קחו את התערובת של הממולאים, הוסיפו בצל ופטרוזיליה קצוצים דק, תבלינים, ביצים (בדרך כלל אחת או שתיים , תלוי בכמות התערובת. יספיקו).
לסיר עם מים רותחים (אפשר עם קצת אבקת מרק): יוצרים כדורים בגודל פינג-פונג או קצת יותר, מגלגלים בידיים (קצת דוחסים שלא יתפרקו) ובעדינות למים הרותחים.
חצי שעה בישול - ותהנו.
 
ולכם המתחילים:
החומרים-
שמן לטיגון. אין צורך בשמן זית.
חצי כוס אורז פשוט.
בצל בינוני עד גדול, קצוץ דק מאד, רצוי במעבד מזון או בלנדר.
פטרוזיליה קצוצה דק מאד (יחד עם הבצל בבלנדר או במעבד). כמות - לפי טעמכם. בהתחלה לכו על רבע צרור ללא הגבעולים.
תבלינים - לפי טעמכם: מלח, פלפל שחור, קצת כמון, אפשר נוספים.
2 ביצים.
אופציה מומלצת - אבקת מרק כף די גדושה.
מים כ-2 ליטר.
 
אופן ההכנה:
במעבד מזון או בלנדר (עדיפות שניה) מכניסים את הבצל, הפטרוזיליה, התבלינים והביצים.
מעבדים לתערובת חלקה.
מערבבים בקערה עם הבשר ולשים היטב עד קבלת תערובת אחידה.
מרתיחים את המים.
אחרי רתיחה מכניסים את אבקת המרק.
מבשלים על אש נמוכה כ-5 דקות.
צרים תוך כדי גלגול בידיים, כדורים קצת יותר גדולים מפינג-פונג. קצת דוחסים אותם כדי שלא יתפרקו בבישול.
מכניסים בזהירות למים. אפשר להיעזר בכף.
מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש.
חצי שעה בישול.
אפשר לאכול עם המרק שיצא לכם אבל מי שלא אוהב מרק מאבקה יכול להכניס את הכופתאות למרק רגיל.
ובתאבון.
 
וכרגיל אתם מוזמנים.
לצפיה ב-'נראה מצויין!'
נראה מצויין!
10/02/2018 | 21:42
25
לצפיה ב-'מעולה. אצלנו לוקחים את המילוי שנשאר, עושים קציצות קטנות ומבש'
מעולה. אצלנו לוקחים את המילוי שנשאר, עושים קציצות קטנות ומבש
11/02/2018 | 01:01
103
ומבשלים בתוך הרוטב בסיר של הממולאים. טוב למפונקים שאוהבים רק את המילוי והרוטב בלי לאכול ירקות.
 
לצפיה ב-'נ'
נ
16/02/2018 | 14:07
26
http://mobile.mako.co.il/food-recipes/recipes_column-stuffed/Recipe-053a8cefba3cc31006.htm
לצפיה ב-'סופ"ש ומה מבשלים?'
סופ"ש ומה מבשלים?
09/02/2018 | 18:43
1
85
קובה סלק כמרק
שניצל שייטל
קוסקוס
סלט חסה
טחינה
עוגת קפה ושוקולד
לזניה לערב שישי
לצפיה ב-'אצלנו הרבה סלטים ומטבלים '
אצלנו הרבה סלטים ומטבלים
10/02/2018 | 21:45
96
בערב שניצל פרמזן על מצע פרפדלה ובצהרים מוקפץ עם קארי וחלב קוקוס 
הכנתי גם קראמבל תפוחים לשמחת כולם -מזמן כבר לא היה.
לצפיה ב-'ציר עוף - למה גרונות?'
ציר עוף - למה גרונות?
08/02/2018 | 19:56
10
140
אני יודעת שזו נשמעת שאלה מוזרה, אבל אני תוהה למה בדרך כלל משתמשים בגרונות בשביל להכין ציר עוף?
ואם אני מכינה ציר עוף ומקפיאה, בהנחה שאני לא רוצה להשתמש בכל הציר שהכנתי לפעם אחת, כמה ציר כדאי להוסיף למרק?
לצפיה ב-'היי אענה לך, '
היי אענה לך,
08/02/2018 | 20:23
134
למה משתמשים בגב ובגרונות - כי זה חלק לבישול ארוך, עסיסי וטעים
אפשר להשתמש בכנפיים גם לציר , שוקיים זה חלק גדול יחסית ושישבו יותר מה לאכול לכן - מעדיפים לעשות איתו תבשיל ופחות לציר
עם גרונות אין הרבה מה לעשות, ובישול קצר יחסית ישאיר אותו קשה.
 
 
לצפיה ב-'לגביי הכמה ציר,'
לגביי הכמה ציר,
08/02/2018 | 20:26
89
עדיף את כל הציר להשתמש למרק יתן טעם טוב, ולא תצטרכי שום אבקה או תבלין כי הטעם כל כך טוב שמלבד מלח, אין צורך בכלום!
 
ציר עוף - יותר קל לעשות מציר בקר, לכן, מבחינת עלויות עדיף לך לעשות ציר עוף ולא ציר בקר או כבש- זה יקר יותר.
 
גרונות עוף הם גם חלק זול מאוד ולכן קל להשליך אותו למרק או לציר מאשר חלקים יותר יקרים שמעלים את העלויות של המרק מלבד הירקות והתפוסות שמכניסים למרק כל אחד וטעמו ואהבתו הוא.
לצפיה ב-'הציר ההוא במקום מים, למים אין טעם, לציר -יש, אם תמהלי במים '
הציר ההוא במקום מים, למים אין טעם, לציר -יש, אם תמהלי במים
09/02/2018 | 00:32
5
21
לצפיה ב-'יש מצב שתצטרכי להוסיף תיבול: אבקה, ירק נותן טעם וכו''
יש מצב שתצטרכי להוסיף תיבול: אבקה, ירק נותן טעם וכו'
09/02/2018 | 00:32
4
19
לצפיה ב-'גרונות? אני משתמשת בגב עוף וכנפיים. אפשר גם כרעיים אבל אז'
גרונות? אני משתמשת בגב עוף וכנפיים. אפשר גם כרעיים אבל אז
09/02/2018 | 00:33
3
32
לצפיה ב-'"נתקעים" עם עוף מכובס וכמה פשטידות אפשר להכין מכזה?!'
"נתקעים" עם עוף מכובס וכמה פשטידות אפשר להכין מכזה?!
09/02/2018 | 07:17
2
36
לצפיה ב-'לחנה,העוף המכובס יכול להיות מעדן ,אם משתמשים בו'
לחנה,העוף המכובס יכול להיות מעדן ,אם משתמשים בו
09/02/2018 | 18:31
1
83
להכנה בדיוק כמו שמכינים שניצל:
את נתחי -העוף המכובס,טובלים בקמח, וביצה שבלולה עם מלח ופלפל,
ולאחר מכן טובלים בפירורי -לחם,
(או רק בקמח -מצה ו-ביצה בלולה.) ומטגנים ועד להשחמה,וזה יוצא טעים במיוחד.
לצפיה ב-'ההערה היתה על הכמויות, לא על זה שאפשר לעשות בזה שימוש כמובן'
ההערה היתה על הכמויות, לא על זה שאפשר לעשות בזה שימוש כמובן
09/02/2018 | 20:50
59
סבא שלי היה עושה מרק כל סופשבוע רק מחלקים טובים, לוקח קצת לסנגביץ של יום ראשון (על לחם לבן פרוס גס עם מרגרינה) השאר נותן לחתולים.
כמובן שאם בשר טוב הולך להאכיל חיית מחמד אהובה זה לא בזבז  
לצפיה ב-'ציר עוף'
ציר עוף
09/02/2018 | 07:29
89
שלום
לא חובה להשתמש בגרונות. 
המטבח המוסדי, מכניסים עופות שלמים.
לגבי חלקי העוף שבציר, יש לו כמה הסברים הגיוניים:
1. להשתמש בחלקי עוף נבחרים במידה ומתכוונים לאכול אותם אח"כ.
2. אם אין כוונה לאכול מהעוף או חלקיו, מספיק להשתמש בחלקים הכי זולים. אפילו אותם חלקי גב שנזרקים בהכנת שניצלים, גרונות וכו'.
ציר משמש במקום מים. זהו נוזל עם טעמים.
אם מכינים כמות גדולה מהדרוש, אפשר להקפיא ולהשתמש בפעם אחרת.
 
לצפיה ב-'תודה לכולם על התשובות'
תודה לכולם על התשובות
10/02/2018 | 10:48
15
לצפיה ב-'נשאר לי כמעט ריוויון שלם (קטן) וחייבת להשתמש-מה להכין?'
נשאר לי כמעט ריוויון שלם (קטן) וחייבת להשתמש-מה להכין?
09/02/2018 | 13:45
4
68
מעדיפה משהו פשוט ומהיר יחסית.
תודה רבה על העזרה
לצפיה ב-'מרק. תרד או מנגולד או עלי סלק, מה שיש בבית.'
מרק. תרד או מנגולד או עלי סלק, מה שיש בבית.
09/02/2018 | 14:52
67
מטגנים ב20 גרם חמאה עם כף שמן זית בצל אחד בינוני קצוץ דק עד ששקוף
מוסיפים 2 כוסות רצועות עלים, תרד מנגולד או עלי סלק. עם החלק הלבן של המנגולד
וממשיכים לטגן 5 דקות.
מוסיפים חצי כוס אורז פרסי, כפית מלח, 3 כוסות מים וחצי כפית פלפל שחור טחון.
מבשלים עד שהאורז רך.
מוסיפים 3 בצלים ירוקים קצוצים ו 4 שיני שום קצוצות דק דק.
מורידים מהאש, מצננים מעט, מוסיפים ריוויון מתקנים תיבול.
אפשר לאכול מיד, פושר, ואפשר לקרר ולאכול קר.
לא לחמם שוב כי הלבן מתפרק.
לצפיה ב-'אסקופייה מהמטבח המוסדי היה אומר Bois, chérie'
אסקופייה מהמטבח המוסדי היה אומר Bois, chérie
09/02/2018 | 17:45
41
לצפיה ב-'שימוש ב-ריוויון: לעוגת שוקולד, למאפינס-בננות, לפנקייק .'
שימוש ב-ריוויון: לעוגת שוקולד, למאפינס-בננות, לפנקייק .
09/02/2018 | 18:22
1
32
לצפיה ב-' לביבות ריויון, סופגניות , אם לא רוצים לטגן- מאפינס'
לביבות ריויון, סופגניות , אם לא רוצים לטגן- מאפינס
09/02/2018 | 20:43
22

חם בפורומים של תפוז

בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

בעלי מקצוע

פורום תזונה ודיאטה
בואו לקבל ייעוץ והכוונה
אורית הרטום - דיאטנית קלינית ורופאה סינית
אורית הרטום
פורום תביעות ייצוגיות
פורום תביעות ייצוגיות

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ