לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
4435044,350 עוקבים אודות עסקים

פורום מתכונים

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מתכונים

הוספת הודעה

צרף
תמונה וידיאו קובץ
קבצים המצורפים להודעה

x
הודעה מהנהלת הפורום
** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
המשך >>

לצפיה ב-'כוסמת ירוקה '
כוסמת ירוקה
28/04/2018 | 10:40
1
188
קניתי כוסמת לא קלויה נראית בהירה עם גוון צהוב עד ירקרק.
בבישול לא תפחה יפה כמו החומה סגלגלה, והטעם יאאק
מה השנוי שצריך לעשות אם בכלל. יצא כמו פתיתים חלקלקים
אפילו ריח של כוסמת אין לה...
לצפיה ב-'אני גם לא אוהבת את המבושלת'
אני גם לא אוהבת את המבושלת
29/04/2018 | 10:13
70
אבל הדגן עצמו נטחן יפהפה במטחנת קפה/תבלינים, לקמח, ואני משתמשת בו במתכוני אפיה, יחד עם קמח כוסמין, לפעמים עם קמחים אחרים לאפיה ללא גלוטן.
 
יש מתכון שלא ניסיתי, של התססה של גרעיני כוסמת ירוקה והפיכתה ללחם. למשל המתכון הזה:
או זה לפנקייק כוסמת:
 
ועוד אחד שלא ניסיתי אבל אני אוהבת את המתכונים באתר:
לצפיה ב-'הרינג כבוש - אפשר לשלב במתכונים ?'
הרינג כבוש - אפשר לשלב במתכונים ?
25/04/2018 | 18:08
26
230
'פילה דג הרינג מלוח בשמן ובצל' של דלידג. אפשר להוסיף את זה לתבשילים ? אולי רוטב לפסטה ? שקשוקה ?
תודה מראש.
לצפיה ב-'שאלה מוזרה. '
שאלה מוזרה.
25/04/2018 | 19:56
11
212
אפשר הכל. יצא טעים? לא יודע. נסה ותראה. ככה ממציאים מתכונים. 
לצפיה ב-'השאלה בסדר גמור'
השאלה בסדר גמור
25/04/2018 | 22:16
169
לא התכוונתי לשאול אם זה אפשרי פיזית להוסיף דג מלוח למנה כזו או אחרת. נראה לי שהדברים מובנים מאליהם.
 
לצפיה ב-'איך התשובה אמורה לקדם את השואל?'
איך התשובה אמורה לקדם את השואל?
26/04/2018 | 07:03
9
111
ולמה להגיד עליה שהיא מוזרה?
 
יש לו כנראה קופסא ושאל אם למישהו יש רעיונות כיצד לשלב במתכון.
 
מה עוזר לו שאתה אומר לו שהשאלה שלו מוזרה ושינסה וככה ימציא מתכון?
לצפיה ב-'תקרא את השאלה שלו בעיון. '
תקרא את השאלה שלו בעיון.
26/04/2018 | 09:09
8
102
הוא לא ביקש רעיונות. הוא שאל אם אפשר.
לכל אחד יש את ההעדפות שלו באוכל. יכול להיות שלאחד זה יהיה מגעיל ולאחר יהיה טעים. מישהו יודע מה ההעדפות של השואל? אין אסור ומותר באוכל (מלבד מה שעלול להזיק). מכיוון שכך, אפשר לנסות. הרי כל המתכונים שיש בעולם נעשו ככה. מישהו ניסה משהו, ראה כי טוב, ופרסם. לכן השאלה נראית לי מוזרה.
יש לך בעיה עם התשובות שלי? 
לצפיה ב-'באמת הבנת את שאלתו אם אפשר טכנית?'
באמת הבנת את שאלתו אם אפשר טכנית?
26/04/2018 | 12:15
7
98
לי השאלה הייתה מאד ברורה והוא הביא גם כמה דוגמאות. לרגע לא חשבתי שהוא בא לבקש אישור מהפורום לנסות לשלב במתכונים אלא שאל אם יתאים ולמה יתאים.
 
התשובה שלך יכולה לגרום לגולש רגיל לא לחזור לפורום אחרי זה.
 
ראית שגם הוא הגיב באותה צורה כמוני.
לצפיה ב-'אני הבנתי מצוין את השאלה. '
אני הבנתי מצוין את השאלה.
26/04/2018 | 13:37
6
93
עניתי בדיוק למה שהוא התכוון. לא האם אפשר טכנית, אלא איך זה מסתדר מבחינת טעמים. ובדיוק לזה עניתי. מנסים וטועמים.
מי שמצליח לגרש גולשים מהפורום הזה, זה לא אני........
לצפיה ב-'אתה באמת חושב שגולש שנכנס לשאול את החברים אם זה יתאים'
אתה באמת חושב שגולש שנכנס לשאול את החברים אם זה יתאים
26/04/2018 | 14:11
5
82
התשובה צריכה להיות שינסה לבד ויטעם? זו מטרת הפורום - להגיד לשואל לנסות לבד את השאלה שלו ולטעום? בשביל זה הוא צריך פורום מתכונים? כדי שיגידו לו לנסות ולטעום?
לצפיה ב-'בוודאי שכן. '
בוודאי שכן.
26/04/2018 | 19:16
4
87
דוגמה: אני מתעב אבוקדו. נניח ומישהו ישאל עם מה אפשר לשלב אבוקדו, הדעה שלי היא שהמקום היחידי שבו אפשר לשלב אבוקדו זה עם פח האשפה. אז מה זה אומר? שהוא לא צריך לנסות לבד? אם כולם תמיד יעשו רק מה שניסו קודם, מי ימציא מתכונים חדשים? כמה פעמים אתה עצמך עשית נסיונות קולינאריים סתם ככה, וזה הצליח? 
לצפיה ב-'בשביל מה ההתחכמות?'
בשביל מה ההתחכמות?
27/04/2018 | 07:14
3
72
אם מישהו שואל מה אפשר לשלב עם אבוקדו ואתה לא אוהב אבוקדו - אל תענה כי אתה לא אינפורמטיבי לשואל. הוא כן אוהב והוא מחפש עם מה לשלב.
 
אם הוא היה רוצה לעשות ניסוי וטעימה הוא היה עושה בלי להכנס לבקש רעיונות.
 
אם הוא נכנס הוא מצפה שייתנו לו רעיונות לשילוב ומתכונים רלוונטיים
 
לצפיה ב-'לסיום (לפחות מבחינתי)'
לסיום (לפחות מבחינתי)
27/04/2018 | 14:44
2
113
אתה צודק, כי אתה המנהל ועל פיך יקום ויפול דבר. 
אני מתנצל שהבעתי את דעתי הנחרצת, ששונה מדעתך המלומדת. 
לצפיה ב-'לא עלבת, לא התחצפת ולא פגעת באף אחד...'
לא עלבת, לא התחצפת ולא פגעת באף אחד...
27/04/2018 | 15:54
1
150
אין זו הפעם הראשונה שההנהלה כאן מתחפשת לגננת ומעירה הערות מטופשות לסדר. זה לא רק פורום טכני אלא גם קהילה שהתקיימה לפני היות המנהל מנהל ומי שעושה את הפורום הם מי שגולשים בו ולא הגאונים שמנהלים אותו. התשובה שלך היתה סבירה ומקובלת אפילו אם היא בניגוד למי שחושב שהפורום שייך לאמא שלו.
שבת שלום
לצפיה ב-'מלבד נסיון להעליב - תסביר כיצד התשובה הייתה סבירה ומקובלת'
מלבד נסיון להעליב - תסביר כיצד התשובה הייתה סבירה ומקובלת
27/04/2018 | 18:33
97
כיצד בדיוק היא סייעה או קידמה את הגולש שהגיע ושאל אותה?
 
ובתשובה שלך תתייחס בבקשה גם לתגובה של אותו גולש.
 
הפורום לא של המשפחה שלי, אבל אם מגיע גולש ושואל איך ניתן לשלב במתכון דג ואומרים לו קודם כל בכותרת שהשאלה שלו מוזרה ובתשובה אומרים לו תנסה ותטעם ותמציא מתכון זה לא הייעוד של הפורום ולא תשובה לשאלה של הגולש
 
 
לצפיה ב-'לא מכירה את של דלידג אבל'
לא מכירה את של דלידג אבל
25/04/2018 | 23:15
11
170
אם הוא הרינג או מטיאס מסוג טוב כזה ש"נמס בפה"
אפשר להשתמש כפי שמשתמשים באנשובי רק יש
צורך לפרוס דק.
מתאים לכל תבשיל, הדגש הוא על איכות הדג!
לצפיה ב-'דבר נוסף'
דבר נוסף
25/04/2018 | 23:36
131
לבדוק את רמת המליחות של הדגים אם הם לא משמשים
לתיבול כמו האנשובי.
לצפיה ב-'הרינג או מטיאס'
הרינג או מטיאס
26/04/2018 | 12:01
8
154
אין מטיאס בארץ!
בקושי בהולנד בדוכני הרחוב.
לצפיה ב-'גם אין הולנדים בהולנד'
גם אין הולנדים בהולנד
26/04/2018 | 12:31
7
111
יש מטיאס מצוין בארץ, צריך לדעת איפה לרכוש.
בקושי יש בהולנד? סע וראה כמה יש, בערך כמו לאמר
שאין חומוס בארץ.
לצפיה ב-'אין מטיאס בארץ!!! לא קיים!!!'
אין מטיאס בארץ!!! לא קיים!!!
26/04/2018 | 13:16
6
119
את לא יודעת מה זה מטיאס...ואומרת מתוך בורות:
"בערך כמו לאמר שאין חומוס בארץ"
 
לצפיה ב-'אתה צודק, אנימלא יודעת כלום'
אתה צודק, אנימלא יודעת כלום
26/04/2018 | 15:30
1
151
בעלי ממוצא הולנדי וקונה כאן בארץ מטיאס  מהספק של
בית המלון הכי יוקרתי בצפון שם הוא טבח אז לך תלמד אותו 
מה זה ואם יש  מטיאס.
אולי בגלל זה הפורום נראה כמו שהוא נראה, בגלל ידענים
כמוך אז אם תקליד עוד כמה  סימני קריאה זה לא יעשה אותך
צודק.
לצפיה ב-'מירי'לה'
מירי'לה
26/04/2018 | 16:59
122
...ובהקבלה, לא כל מי שממוצא עירקי הוא מומחה וידען בעניני קובה!
אם תרצי לדעת את הקשר בין מטיאס להרינג ואת העובדות בכלל, אשמח להסביר לך.
צניעות וחוסר ידע לא מביישים, ההיפך כן.
לצפיה ב-'אני באמת לא מבין כלום בדגים'
אני באמת לא מבין כלום בדגים
29/04/2018 | 08:10
3
94
אשמח אם תסביר את נושא המטיאס.
 
מוכרים משהו אחר וקוראים לו מטיאס? האם לא יכול להיות שיש מקומות שמייבאים את הדבר האמיתי?
לצפיה ב-'אתה לא היחיד שלא מבין כלום ויפה שבקשת הסבר'
אתה לא היחיד שלא מבין כלום ויפה שבקשת הסבר
29/04/2018 | 19:07
2
95
כן, מוכרים דג הרינג בוגר יותר שנצבע באדום-חום, כך נוהגים הרמאים!
כל המשפחה היא דגי הרינג בשלבי חיים שונים.
מטיאס בהולנדית = בתולה! והכוונה לדג חדש/צעיר שעדיין אין לו/לה ביצים. דגים אותו בים הצפוני והמזרחי קרוב לחופי דנמרק. תקופת הדייג קצרה מאד אמצע מאי-אמצע יוני ולכן הוא כ"כ נדיר. צבע בשרו אדמדם-חום בהיר.
בסביבות אוגוסט, הדגים גדלו ושמנו וזה השלב בו נקראים "שמעלץ הרינג" (הרינג שומני). אלה עדיין דגים שטעימים לאכילה במצב מומלח/כבוש.
אחרי זה, עד נובמבר-דצמבר ממשיכים לגדול ולהתבגר ומגיעים למשקלים של 700-800 גרם ליחידה (לא פגשתי כאלה בארץ). הבשר שלהם קשה יותר ועדיף להכין מהם הרינג בתחמיץ שמרכך מעט את בשרם.
לתאבון!

 
לצפיה ב-'ואם חנויות הדגים האיכותיות כותבות שהן מוכרות'
ואם חנויות הדגים האיכותיות כותבות שהן מוכרות
01/05/2018 | 13:05
1
76
מטיאס הולנדי אמיתי ואת ההסבר על הדגים שמאד קרוב למה שכתבת פה - אז הן לא מוכרות את הדבר האמיתי?
 
אני מדבר על אתר שקניתי ממנו פעם או פעמיים ונחשב מאד איכותי ואמין (ובמאמר מוסגר לא זול).
 
אני בספק אם הם היו מרמים ומסכנים את שמן - הרי מי שמחפש את הדבר האמיתי ומוכן לשלם לא מעט וודאי ייע לזהות את ההבדל. לא?
 
 
לצפיה ב-'פנית אלי בפרטי עם אותה שאלה'
פנית אלי בפרטי עם אותה שאלה
01/05/2018 | 17:32
78
אתה רשאי להעתיק מאת תשובתי לדפי הפורום.
לצפיה ב-'תודה רבה. '
תודה רבה.
26/04/2018 | 16:38
139
נראה לי שזה הרינג מהסוג שלא נמס בפה. המרקם אפילו קצת קשיח ביחס למוצר מהסוג הזה. את יכולה אולי להמליץ על תבשיל מסוג מסוים ? אולי סתם לבשל ברוטב עגבניות ?
תודה.
לצפיה ב-'תתפלאו אבל'
תתפלאו אבל
28/04/2018 | 12:31
117
מטיאס או הרינג המוגש על צלחת יחד עים פלחי תפוח עץ גרנט ומעט מיונז טעים מאד. גם אני התפלאתי שהגישו לי צלחת כזאת בצפון גרמניה .וכאשר טעמתי ביקשתי מיד עוד מנה
לצפיה ב-'מאוד קשה לשלב חומרי גלם שכבר נכבשו מראש'
מאוד קשה לשלב חומרי גלם שכבר נכבשו מראש
29/04/2018 | 00:06
87
מכיוון שמאוד לא רצוי לבשל אותם, מהסיבה שהטעם הכבוש ישתלט על הכל... לכן חשוב להוסיף חומרי גלם כבושים בסוף ולא בזמן הבישול, למשל אם תבשלי מרק ותוסיפי הרינג כבוש אל תוך המים, התוצאה תהיה לא נעימה... כנ"ל לזרוק חומרי גלם כבושים לתנור, המצב מייצר ריח לא נעים וטעם שאנחנו לא רגילים...
אפשר לשלב את ההרינג בתבשילים בהחלט, למשל ציינת שקשוקה, הוספת ההרינג קצוצה מעל השקשוקה משפרת פלאים דווקא, אבל שוב בהחלט לא לבשל את ההרינג ברוטב לפני זריקת הביצים. מבחינת טעם, אני לא ממליץ...
לצפיה ב-'משתף בניסיון להכין קובה ללא סולת או חיטה'
משתף בניסיון להכין קובה ללא סולת או חיטה
27/04/2018 | 17:38
1
173
עשיתי היום ניסיון להכין קובות ללא קמח או סולת או חיטה גרוסה (בורגול)
הכנתי בצק מסובין שיבולת שועל (נכון יקר מאד)
לשתי בקערה סובין הוספתי מלח ומים עד כדי קבלת בצק  .השארתי לנוח כחצי שעה ומילאת את הכדורים כפי שאני ממלא קובה סולת .יצאו כדורים יפים ויציבים מכאן הבישול של הרוטב רגיל .לי זה היה טעים מאד גם המרקם נאה. אבל יש להוציא את כדורי הקובה בזהירות הם לא יציבים כמו קובה רגילה
למעונינם : סובין שיבולת שועל 50 אינדקס גליקמי  ו2 עומס גליקמי למנה
לצפיה ב-'לפוקסי,,'
לפוקסי,,
27/04/2018 | 18:12
165
הזכרת לי ,
בפסח הביאו לנו משהו דומה ,קובות מקמח -מצה שהיה טעים מאד,
מה שאומר שגם מתחליפי  -קמח אפשר ליצור קובות ממש מעולות.
לצפיה ב-'כך אני מכין דג מלוח סדנה'
כך אני מכין דג מלוח סדנה
27/04/2018 | 17:18
1
417
לצפיה ב-'כמה כפות פירורי לחם משתוות ל2 פרוסות לחם הנדרשות לקציצות ?'
כמה כפות פירורי לחם משתוות ל2 פרוסות לחם הנדרשות לקציצות ?
24/04/2018 | 18:42
5
74
לצפיה ב-'מה זה משנה? '
מה זה משנה?
25/04/2018 | 08:01
131
הרי גם כשכותבים במתכון "2 פרוסות לחם", זה לא משהו קבוע. תלוי באיזה לחם, תלוי בעובי הפרוסות, תלוי בסוג הלחם. תכיני את התערובת, ותוסיפי פרורי לחם לאט עד שתרגישי שהתערובת לא נדבקת לידיים ואפשר לעבוד איתה. 
לצפיה ב-'לקציצות: במקום הלחם ההמלצה שלי,'
לקציצות: במקום הלחם ההמלצה שלי,
25/04/2018 | 08:41
204
מומלץ להוסיף לתערובת הקציצות  תפו"א גדול מבושל היטב ומרוסק.
התפוח-אדמה"קושר" את התערובת ,וגם טעים,כך שאפשר לוותר לגמרי על תוספת הלחם. מתאים לכול סוגי -הקציצות (קציצות עוף ,קציצות בשר,לקציצות-ירקות ולקציצות-דגים.)
 
 
לצפיה ב-'פרורי לחם הם לא במקום פרוסת לחם בקציצות'
פרורי לחם הם לא במקום פרוסת לחם בקציצות
25/04/2018 | 09:08
189
במקום לחם הייתי מגררת תפו"א לעיסת הבשר
לצפיה ב-'כחצי כוס, או 3 כפות. '
כחצי כוס, או 3 כפות.
27/04/2018 | 07:41
84
ממליצה למזוג מעט מים רותחים על הפירורים ולהמתין כ 5 דקות לפני ההוספה לתערובת הקציצות למנוע הקשחה של הבלילה עם הפירורים היבשים. אופציה מוצלחת אחרת היא קוואקר.
לצפיה ב-'אישית אני לא שמה לחם או פירורי לחם'
אישית אני לא שמה לחם או פירורי לחם
29/04/2018 | 10:17
96
בשר, קצת תבלינים, לפעמים עשבי תיבול, לפעמים אולי משלבת עם ירק כלשהו וזהו.
 
לצפיה ב-'שומן מזוקק'
שומן מזוקק
25/04/2018 | 21:52
2
129
הקצב שלי מוכר 40 שקל שומן אווז נקי
כמה מ''ל - אני יכול לזקק מקילו שומן שיהיה לי נקי לטגן ציפסים
ולפירה פרווה- 
?
תודה [אני מדי פעם משתמש בו]- מהשוקיים- מעדן
לצפיה ב-'איך פירה פרווה אם זה עם שומן אווז?'
איך פירה פרווה אם זה עם שומן אווז?
25/04/2018 | 23:05
1
85
מקג' שומן אווז טבעי יהיה מעט פחות שומן מזוקק
ותלוי אם זה שומן נקי או שומן מנתחים שומניים
אחרים.
ככל שהשומן הטבעי נקי יותר יתקבל זיקוק בכמות
גבוהה יותר.
לא ממליצה לשימוש לטיגון צ'יפס, מצוין לטיגון כבד
עוף ולכבד קצוץ,  להכנת קונפי מכל דבר וכו'.
לצפיה ב-'פירה לא חלבי, התכונתי,'
פירה לא חלבי, התכונתי,
26/04/2018 | 09:07
74
השומן הוא בא נקי - בלי נתחים
כמה יכול לצאת לי חצי כוס שומן?
לצפיה ב-'ציר ירקות'
ציר ירקות
26/04/2018 | 01:38
2
88
היי
בהרבה מתכונים מצויין כמות מסויימת של ציר ירקות (ב- מיליליטר).
כיצד מכינים ציר ירקות?
תודה
לצפיה ב-'ציר'
ציר
26/04/2018 | 06:31
1
111

ציר ירקות:
ירקות שורש: בצל, גזר, ראש סלרי, שורש פטרוזיליה, הכל מקולף וחתוך גס. מעט שמן קנולה. מאדים, מוסיפים 1.25 ליטר מים, מבשלים 40 דקות. מוסיפים עלי דפנה, פלפל אנגלי, ורצוי לא לשים מלח.
לצפיה ב-'תודה רבה.'
תודה רבה.
04/05/2018 | 01:09
9
לצפיה ב-'האם אפשר לבשל/ למלא עלים של ירקות?'
האם אפשר לבשל/ למלא עלים של ירקות?
25/04/2018 | 13:51
2
100
היי,
אנחנו מגדלים בגינה ירקות, בין היתר ברוקולי וכרוב סגול, ואני תוהה אם אפשר למלא את העלים הגדולים של הצמחים, אלה שלרוב לא משתמשים בהם. אותה שאלה לגבי עלים של קולורבי, כרובית וכל ירק שמוציא עלים היקפיים גדולים.
 
תודה

 
לצפיה ב-'לא את כולם'
לא את כולם
25/04/2018 | 23:23
1
119
יש שהם סיביים וקשים גם אחרי בישול ויש שמתרככים
בבישול אם כתוספת ירק לתבשיל או למילוי.
תורידי עלה מכל ירק ותבשלי במים מומלחים קלות 
כ15 דקות וראי אם הם מתרככים מתרככים ומעודנים
להתעלם מהגיד המרכזי שהוא תמיד יהיה כמעט בלתי
אכיל.
כרוב אדום למילוי או עלי ברוקולי מצריכים זמן בישול
ארוך יותר ולא מתאימים לטעמי אבל תנסי.
לצפיה ב-'תודה!'
תודה!
26/04/2018 | 16:02
10
לצפיה ב-'עלי-תרד חלוטים ומסוננים ,האם הם מתאימים להקפאה?'
עלי-תרד חלוטים ומסוננים ,האם הם מתאימים להקפאה?
25/04/2018 | 20:11
1
35
לצפיה ב-'כן אבל חייבים גם לסחוט היטב מהמים'
כן אבל חייבים גם לסחוט היטב מהמים
25/04/2018 | 23:09
49
אני מקפיאה תרד כמו שהוא וגם כחלוט וגם
עלי מנגולד קצוצים.
לצפיה ב-'המלצה לניצול חלב ומוצריו '
המלצה לניצול חלב ומוצריו
25/04/2018 | 14:40
1
273
נשארו לי במקרר מעט מוצרי -חלב, החלטתי לנצל  אותם ,להכנת 2 מנות בטרם יפוג התוקף: ואכן יצא קינוח טעים וגם מאוד  פשוט להכנה .
 
ההכנה:
הכנסתי לבלנדר :
3/4  קופסה גבינת -סימפוניה.(זו גבינת-שמנת סמיכה וקרמית.)
גביע אחד שמנת -חמוצה.
3/4 כוס חלב,
1/2 שקית פודינג וניל,(מכיל- סוכר.) 
1/4 כפית גרידת -לימון
הכול התערבל ביחד בבלנדר- לכמה שניות בלבד,ומיד העברתי ל-2 כוסות.
פיזרתי מעל כול מנה ,כפית אחת של שוקולד מגורר בטעם -תפוז,
וכפית שבבי -שקדים.ומיד הכנסתי לשעתיים וחצי למקרר,(כדי שהמרקם יתייצב.)
יצא קינוח יציב ומאוד טעים,בכמה שניות בלבד של הכנה.
אגב,
פרט לסוכר שישנו כבר בפודינג -הוניל, לא הוספתי סוכר ,
כי לטעמי זה היה מספיק מתוק.
 
 
 
 
לצפיה ב-'WOW'
WOW
27/04/2018 | 16:00
49
לצפיה ב-'עלי לפת'
עלי לפת
22/04/2018 | 13:30
2
214
הייכן ניתן לרכוש עלי לפת?
בתודה
לצפיה ב-'בוקר טוב עם אתה שואל המצב שלנו קשה'
בוקר טוב עם אתה שואל המצב שלנו קשה
24/04/2018 | 08:20
180
בוקר טוב.השאלה למה .
מה אתה תעשה עם זה
אל תכעס עלי 
לצפיה ב-'פשוט סקרנות'
פשוט סקרנות
24/04/2018 | 14:01
182
כאשר חיפשתי סיטונאי לעגבניות של mutti  ראיתי שיש לו גם שימורים של עלי לפת כבושים .והחלטתי לנסות ולראות מה ניתן לעשות ועים זה בכלל אכיל. אני אנסה לראות על ארגזי הלפת בסופר מי המגדל .כאשר אצליח למצוא אכתוב לכם איך יצא. 
אגב! בעבר החמצתי במיה ויצא נהדר
לצפיה ב-'עגבניות מקולפות mutti'
עגבניות מקולפות mutti
21/04/2018 | 17:36
6
357
היי חברים,
 
אני משתמש הרבה בקופסאות עגבניות מקולפות של MUTTI. האם ידוע לכם היכן ניתן לרכוש אותן בכמות גדולה במחיר מוזל?
 
תודה מראש
לצפיה ב-'תנסה בחברה הזאת Ristretto 2016 '
תנסה בחברה הזאת Ristretto 2016
22/04/2018 | 13:24
2
190
צור קשר
גיבורי‭ ‬ישראל ‭ ‬13 ‬ת‭.‬ד ‭ ‬8514
אזה”ת‭ ‬פולג, ‬נתניה ‭ ‬4250413
טלפון ‭‬+972 9 954 1210‬
פקס  ‭ +972 9 957 3738
מייל info@ristretto.co.il
לצפיה ב-'ניתן לרכוש בקרטון של 24 יחידות'
ניתן לרכוש בקרטון של 24 יחידות
22/04/2018 | 13:31
1
105
לצפיה ב-'תודה רבה'
תודה רבה
22/04/2018 | 18:23
32
לצפיה ב-'מה זו כמות גדולה?'
מה זו כמות גדולה?
22/04/2018 | 17:11
1
132
10 קופסאות או 300?
 
יש לפעמים מבצעים בסופרים הזולים.
 
אבל אם אתה צריך כמויות מסחריות - מניח שעדיף לפנות ליבואן
לצפיה ב-'כמה עשרות (40-60)'
כמה עשרות (40-60)
22/04/2018 | 18:25
130
יש מבצעים לשלישיות של העגבניות המרוסקות של mutti, לא נתקלתי במבצעים לקופסאות עגבניות מקולפות.
 
תודה על הטיפ.
לצפיה ב-'ממליצה לבדוק במחסני אסיה, זה ליד צריפין.'
ממליצה לבדוק במחסני אסיה, זה ליד צריפין.
24/04/2018 | 12:18
109
הם מוכרים שם מוצרי מזון במחירים מוזלים כי הם עובדים בעיקר עם חברות וכו...
לצפיה ב-'מתכון לרוטב לפסטה מסולסלת , בלי עגבניות יתקבל בברכה'
מתכון לרוטב לפסטה מסולסלת , בלי עגבניות יתקבל בברכה
22/04/2018 | 22:23
7
175
רוטב עגבניות זה בסדר. 
עגבניות חתועות או מעוכות- לא.
פשוט לא אוהב עגבניות
לצפיה ב-'לא הבנתי, ,"רוטב עגבניות זה בסדר" אבל בלי עגבניות?'
לא הבנתי, ,"רוטב עגבניות זה בסדר" אבל בלי עגבניות?
22/04/2018 | 23:48
1
143
רטבים בלי עגבניות -
רוטב פלפלים קלויים
רוטב פסטו
רוטב קרבונרה
רוטב אלפרדו
רוטב פטריות
רוטב דלעת
רוטב אגוזים ושמנת
רוטב 3 גבינות
עוד?
רוטב אנשובי ובלסמי
רוטב שמנת גבינה ושום
רוטב בשר טחון
רוטב דלעת
 
 
לצפיה ב-'אני לא אוהב עגבניות.עם רסק אני מסתדר. אפשר בבקשה את המתכוני'
אני לא אוהב עגבניות.עם רסק אני מסתדר. אפשר בבקשה את המתכוני
23/04/2018 | 09:35
109
 אפשר בבקשה את המתכונים לרטבים?
לצפיה ב-'רוטב מהיר וטעים בלי עגבניות'
רוטב מהיר וטעים בלי עגבניות
23/04/2018 | 12:46
1
274
4 כפות שמן זית
1 שן שום כתושה
5 כפות רסק עגבניות בריכוז 28-30
1 כפית שטוחה סוכר
1 כפית בהיריון מלח
1/3 כפית פלפל שחור
 
אפשר בהחלט להכין את הרוטב בזמן שהפסטה מתבשלת - הוא לא צריך יותר מ-5 דקות.
 
בסיר מחממים את השמן ומוסיפים את השום ואת רסק העגבניות. מטגנים 3 דקות על חום בינוני תוך כדי ערבוב.
 
מוסיפים את התבלינים וממשיכים לערבב עוד 2 דקות.
 
אפשר להוסיף 3 כפות ממי הבישול של הפסטה.
 
זהו - אחרי הסינון להחזיר את הפסטה לסיר שבה התבשלה ולערבב עם הרוטב
לצפיה ב-'אני אישית '
אני אישית
24/04/2018 | 09:00
169
היתי מוסיף אורגנו 
לצפיה ב-'כל כיוון של רוטב שטעים לך'
כל כיוון של רוטב שטעים לך
28/04/2018 | 13:45
2
73
אני אישית אוהבת רוטב פסטו.
או רוטב פטריות
היתרון של הפסטה המסולסלת זה שהרוטב הרבה יותר מורגש בכל ביס
לצפיה ב-'אפשר בבקשה מתכון לרוטב פטריות?'
אפשר בבקשה מתכון לרוטב פטריות?
28/04/2018 | 23:17
1
32
לצפיה ב-'רוטב פטריות'
רוטב פטריות
16/05/2018 | 21:14
124
גרסה פשוטה:
מה צריך?
פטריות - רצוי שני מינים
בצל לבן 
שמן זית
תבלינים - מלח, פלפל, אני אוהבת להוסיף גם כורכום (לא חובה)
אפשר להוסיף עשבי תיבול - מה שמתאים בעיניך: פטרוזיליה, כוסברה, אפילו אורגנו או זעתר.
איך מכינים?
חותכים מראש את הירקות:
2 בצלים לבנים (אפילו 3 אם אוהבים) חתוכים לחצאי טבעות לא עבים
פטריות שמפיניון ופטריות יער - חתוכים גס 
אז מחממים בסיר קטן מעט שמן זית (שיכסה את התחתית), מוסיפים את טבעות הבצל ומזהיבים תוך כדי הקפצה מדי פעם.
אם בוחרים להוסיף כורכום - זה הזמן להוסיף.
כשכמעט זהוב, מוסיפים את הפטריות, מערבבים מעט. לרוב אין צורך להוסיף מים.
בשלב זה מוסיפים גם את עשבי התיבול והתבלינים.
יחד עם הפטריות מערבבים בערך שתיים עד שלוש דקות ומורידים מהאש.

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

בעלי מקצוע

פורום תביעות ייצוגיות
פורום תביעות ייצוגיות
ברנדוויז
ברנדוויז- תקשורת שיווקית
אורית הרטום - דיאטנית קלינית ורופאה סינית
אורית הרטום

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ