לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
4487344,873 עוקבים אודות עסקים

פורום מתכונים

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מתכונים

הוספת הודעה

צרף
תמונה וידיאו קובץ
קבצים המצורפים להודעה

x
הודעה מהנהלת הפורום
** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
המשך >>

לצפיה ב-'ישראל מבשלת עם ישראל אהרוני '
ישראל מבשלת עם ישראל אהרוני
03/06/2020 | 11:41
4
38
ישראל מכין קוסקוס. 
שופך בהדר שקית קוסקוס אינסטנט לכערה, מוסיף מים חמים מהתמי 4 ומחכה 10 דקות. די רגע שיא דרמטי בתורת הבישול.
ריטה: ישראל, שואלת ציפי פרימו מחולון, אם אין לה קוסקוס אינסטנט, באיזה תחליף אפשר להשתמש.
ישראל: נסי חול ים. זה אותו טעם, אותו מרקם, לא צריך להוסיף מים חמים וזה גם משחיז את השיניים...
 
 
לצפיה ב-''
03/06/2020 | 16:11
3
4
לצפיה ב-'היום, 30 דקות של שיעמום נוראי '
היום, 30 דקות של שיעמום נוראי
03/06/2020 | 16:24
2
21
אהרוני בחר להכין קציצות פלאפל ירוק.
ראשית הוא מכין מסה של גרגרי חומוס טחונים עם פטרוזליה בקערה.
כמות יפה וגדולה, שיכולה למלה אסלה ואף לגלוש...
אז עכשיו הוא מתחיל לגלגל את הקציצות ביד. קציצה ועוד קציצה ועוד חת...
במשך 20 דקות.
בזמן הזה, שישראל מבצע עבודה די מוטורית ומונוטונית, ריטה מעבירה שאלות...
רובן מפגרות כמו התכנית.
אחרי 20 דקות של גלגול קציצות מרתק, הוא מחמם מחבת עם שמן זית ומטגן אותן. סבב אחר סבב...עד שהבין שזה לא עסק לסיים עם זה תכנית. ועבר לטגן כרובית.
ואני שואל את ערוץ 12 ואת העורך ואת מי שאחראי לחידלון הזה, מה רציתם להראות? ירדתם מהפסים? כמה קציצות אהרוני צריך לגלגל כדי שנבין איך מגלגלים קציצה? או לטגן אחת ובשמן רדוד? אתם לא שמים לב שאתם מגישים חומר תפל ומשעמם?
שלא לדבר שחיים כהן מכין סלט (מלפפון ועגבניה) רק שהוא מכין כמות גדולה, מה שמשאיר שוב 20 דקות מהתכנית בחיתוך ירק: מלפפון ועגבניה. אחלה גיוון. מה גם, שעד שחיים בחר לשתף את עמך ישראל איך מכינים סלט, ידעתי רק לאכול את הירק בשלמותו...
לצפיה ב-'אני מאוד אוהב את התוכנית'
אני מאוד אוהב את התוכנית
03/06/2020 | 22:01
8
תוכנית בישול זה לא, בזה אתה צודק.
אבל הצצה אינטימית לחייהם של אושיות תקשורתיות זה נחמד ומרתק
אני התאהבי בחיים כהן, לראות אותו מתפלל, מזיע ולא מכיר את המטבח של עצמו.
אני מוצא את התוכנית משעשעת וחמודה. 
לטעמי חסר מעט יותר סיפורים אשיים
 
הינה פאנקייק בהשראת אהרוני מהתוכנית של שבועות הכנתי היום 
לצפיה ב-'דווקא שמעתי היום את התוכנית והתרשמתי מתשובותיו '
דווקא שמעתי היום את התוכנית והתרשמתי מתשובותיו
03/06/2020 | 22:46
4
שאלו אותו באיזה גרגרי חומוס להשתמש להכנת ממרח חומוס 
והוא ענה : בולגרי ( ולא סתם הגרגרים הקטנים ....) 
 
ושאלו האם להשתמש בסודה לשתייה לריכוך וענה שיש מספר אסכולות בנושא
 
התשובות שלו נכונות ורציניות ויש מה ללמוד ממנו .
 
אני יודע חלק גדול ממה שהוא עונה אבל דווקא בגלל זה מבין 
שהוא תורם תרומה עצומה לרמה הקולינארית של מי שלא יודע.
לצפיה ב-'error'
error
02/06/2020 | 05:00
4
לצפיה ב-'error'
error
02/06/2020 | 04:48
לצפיה ב-'error'
error
02/06/2020 | 04:35
לצפיה ב-'error'
error
02/06/2020 | 04:35
לצפיה ב-'error'
error
02/06/2020 | 04:35
לצפיה ב-'error'
error
02/06/2020 | 04:35
לצפיה ב-'error'
error
02/06/2020 | 04:35
לצפיה ב-'error'
error
02/06/2020 | 04:32
לצפיה ב-'error'
error
02/06/2020 | 04:24
לצפיה ב-'error'
error
02/06/2020 | 04:24
לצפיה ב-'error'
error
02/06/2020 | 04:15
לצפיה ב-'error'
error
02/06/2020 | 04:15
לצפיה ב-'error'
error
02/06/2020 | 04:15
לצפיה ב-'error'
error
02/06/2020 | 04:15
לצפיה ב-'error'
error
02/06/2020 | 04:15
לצפיה ב-'error'
error
02/06/2020 | 04:14
לצפיה ב-'error'
error
02/06/2020 | 04:07
לצפיה ב-'error'
error
02/06/2020 | 04:05
לצפיה ב-'error'
error
02/06/2020 | 03:57

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ