לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
4390043,900 עוקבים אודות עסקים

פורום מתכונים

ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מתכונים

ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 
הוספת הודעה

צרף
תמונה וידיאו קובץ
קבצים המצורפים להודעה

x
הודעה מהנהלת הפורום
** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
המשך >>

לצפיה ב-'נא להצמד לנושא הפורום - מתכונים'
נא להצמד לנושא הפורום - מתכונים
17/06/2018 | 08:08
1
104
אם ימשיכו פה הויכוחים אחסום את כל המעורבים בלי אזהרה נוספת
לצפיה ב-'ואם למישהו יש טענות או פורסם כנגדו פוסט שנראה לו פוגעני'
ואם למישהו יש טענות או פורסם כנגדו פוסט שנראה לו פוגעני
18/06/2018 | 16:21
44
אני מבקש לא להגיב בפורום ולא להגרר לויכוחים על גבי הפורום.
 
שילחו לי הודעה ואני אטפל בכך.
 
אני לא אקבל ניהול ויכוחים על גבי הפורום, ולא משנה מי התחיל וכמה תומכים וכמה מתנגדים.
 
לצפיה ב-'קינמון'
קינמון
19/06/2018 | 10:56
5
66
בזמן האחרון יוצא לי לשלב קינמון ביותר ויותר מאכלים.

זה תבלין שבצעירותי די נרתעתי ממנו, אבל אני נהנה לגלות את האיכויות שלו.

זה התחיל בבישול הודי ששילבתי מקלות קינמון בתבשילים.

אחר כך שילבתי קינמון בהכנת אורז לבן (זה מקפיץ מאד טעמים).

לפני שבוע אכלתי בסינג לונג והם שמים קינמון באגרול. בביס הראשון זה מוזר, אבל מהביס השני זה מוצלח ונכון.

כשאני מבשל לילדים מיץ אגסים ושזיפים (מיובשים) אני מוסיף קינמון והם אוהבים.

אילו עוד שילובים יכולים להיות מוצלחים לקינמון בבישול?
לצפיה ב-'בשר אדום אוהב קינמון, עדשים,אורז וכל הדיסות אוהבות קינמון '
בשר אדום אוהב קינמון, עדשים,אורז וכל הדיסות אוהבות קינמון
20/06/2018 | 07:55
1
9
לצפיה ב-'אולי באמת אכין צלי עם פירות יבשים וקינמון'
אולי באמת אכין צלי עם פירות יבשים וקינמון
20/06/2018 | 11:37
5
לצפיה ב-'אני בעייתית...אני אוהבת קינמון רק במאפי שמרים וקינוחים... :)'
אני בעייתית...אני אוהבת קינמון רק במאפי שמרים וקינוחים... :)
20/06/2018 | 15:16
2
5
לצפיה ב-'בעייתית? לא ולא...'
בעייתית? לא ולא...
20/06/2018 | 15:27
1
10
גם אני אוהב קינמון במתוקים, בקינוחים ובמאפים, בפרט אילו המכילים תפוחי עץ. מי שמוצא ש "בשר אדום אוהב (?) קינמון" שיבושם לו, תרתי משמע... כמה קינמון בסטייק פילה בקר?
הוא מופיע לעיתים בתערובות של תבלינים (ראס אל חנות, קארי הודי לסוגיו וכד') אך יש להשתמש במתינות רבה. זה תבלין שתלטן מאוד... 
לצפיה ב-'דווקא בקינוחים אני פחות אוהב את השילוב שלו'
דווקא בקינוחים אני פחות אוהב את השילוב שלו
20/06/2018 | 16:13
6
נגיד בצ'ורוס אם יש גם קינמון מעורבב בסוכר אני פחות מתלהב.
 
ברוטב לפילה בקר ממיצוי של יין אדום אפשר להוסיף טיפה קינמון. לא?
לצפיה ב-' מבשלים ומכירים את החצי השני '
מבשלים ומכירים את החצי השני
17/06/2018 | 11:22
1
87

רוצים להכיר בני זוג בדרך חווייתית שכוללת ריחות בישול ותבלינים?
הגיע הזמן להבין שפרטנר במטבח הוא אולי פרטנר לחיים... 
 

 
לצפיה ב-'רעיון נפלא. שימו לב כל הפנויים והפנויות '
רעיון נפלא. שימו לב כל הפנויים והפנויות
18/06/2018 | 16:26
14
לצפיה ב-'האם אפשר להשרות גרגירי חומוס בקירור?'
האם אפשר להשרות גרגירי חומוס בקירור?
14/06/2018 | 11:26
2
67
שלום
אני מעוניין להשרות גרירי חומוס אבל לא אהיה בבית ליותר מ24 שעות וברגע שאני שב הבייתה אני מועניין ישר לבשל את החומוס. לכן אני לא רוצה להשאיר את החומוס המושרה בחוץ לכל כך הרבה זמן  בחוץ מבלי להחליף מים (גם די חם במטבח שלי).
האם אפשר להשרות את גרגירי החומוס במקרר למשך הזמן הזה? האם הקירור לא ימנע מהגרגירים לספוח את כמות הנוזלים שהם צריכים לספוח?
לצפיה ב-'אין בעיה...'
אין בעיה...
14/06/2018 | 12:09
67
שים את החומוס בקערה גדולה  וכסה במים בגובה
כ 7 ס"מ מעל הגרגרים. זה בדיוק כמו התפחה רגילה.
 
אתה יכול גם להתפיח את החומוס יום לפני ולשמור
במקפיא עד הבישול. שים בסיר כשהם קפואים ותתחיל
לבשל.
לצפיה ב-'זה מאד רצוי'
זה מאד רצוי
18/06/2018 | 12:23
29
אני בקיץ תמיד מוסיף בקערה מים עד מעל גרגירי החומוס מכסה הייטב בניילון נצמד ומכניס למקרר. בזמנו ביקרתי באחד מיצרניות החומוס והם משרים גרגירי חומוס(מאות קילו) ומוסיפים למיכל כמויות של קרח.
לצפיה ב-'הבטחות יש לקיים, הבטחתי ל superman1234 שאצלם שלב'
הבטחות יש לקיים, הבטחתי ל superman1234 שאצלם שלב
12/06/2018 | 13:21
7
210
אחר שלב הכנת טחינה גולמית מגרעיני שומשום ושמן בתרמומיקס
מצורף הקובץ עם הצילומים.
לצפיה ב-'מצפה שבזה יסתיים הויכוח!!'
מצפה שבזה יסתיים הויכוח!!
12/06/2018 | 13:23
6
35
לצפיה ב-'ראשית , כל הכבוד. אכן הבטחות צריך לקיים.'
ראשית , כל הכבוד. אכן הבטחות צריך לקיים.
12/06/2018 | 17:04
5
87
שנית, אני חושב שעברנו משלב הוויכוח לשלב המעשי.
קבל [או דחה] את חוות דעתי :
1. אומנם לא ציינת, אבל אני שמתי לב שהנפח שכוס הנירוסטה יכולה לעבד הוא ממש קטן. האם אני צודק ? [מה הנפג שניתן לעיבוד ?]
2. אני מניח שהתוצאה הסופית הינה אכן טחינה גולמית טעימה. אבל לטעמי יש יותר מדי התעסקות עם המכשיר בכדי לייצר את הטחינה.
3. אני משתמש בטחינת "הנסיך". ברשימת  הרכיבים רשום במפורש : גרעיני סומסום 99.5% ו 0.5% מלח. אין שום תוספת של שמן. אתה צריך להוסיף שמן וסומסום שאיכות הייצור שלו תלוייה ביצרן ,  בדיוק כמו שאיכות הטחינה שאני קונה תלוייה ביצרן. כך שאני לא מוצא שום יתרון להכין את הטחינה בעצמי.
 
לדעתי האישית, זהו מכשיר מיותר בלי שום קשר למחיר שלו. אני מניח שיש אנשים שקנו את המכשיר ומשתמשים בו ונהנים ממנו, יש כאלו שקנו את המכשיר והוא הפך לפיל לבן , ויש כאלו שלא קנו בכלל.....
לצפיה ב-'צודק, נפח הכוס הוא קטן'
צודק, נפח הכוס הוא קטן
12/06/2018 | 17:17
4
60
אני משאר שבגלל שהמכשיר גם מבשל, לתת כוס גדולה פרושו מנוע שצורך יותר אנרגיה עם בישול זה ייהפך למכשיר תעשייתי.
הנפח שלו הוא לחצי קילו קמח לבצק.
העובדה אם הטחינה שבכל המפעלים בשנים האחרונות הטחינה היתהנ עם מזהמים.
בנוסף עזוב טחינה, יש דברים שהמכשיר הזה מיצר ואין פאשלות.
אלפי מתכונים שנוסו ואתה מקבל רק את ההוראות ואין פאשלות.
ד.א. ההתעסקות אם הטחינה היא משחק, יתרה מזאת חומוס המכשיר מכין תוך 60 שניות.
אל תשכח שהמכשיר הזה מכיל בתוכו מספר מכשירים ואין לא אקססוריוס בכלל.
כמובן שאין לי עניין לשכנע פה אף אחד אין לי אינטרס כלכלי, זאת הזכרתי לא פעם.
 
לצפיה ב-'השאלה שנשאלת, האם המכשיר הזה נחוץ.'
השאלה שנשאלת, האם המכשיר הזה נחוץ.
12/06/2018 | 17:43
3
58
לנו יש מיקסר של קנווד דגם KMIX עם מנוע 1200W + מטחנת בשר+בלנדר [אתה יכול לראותו בפוסט שלי על הכעכים]
יש לנו מעבד מזון של מולינקס עם קערה בנפח של 2 ליטר + מסחטת מיצים . [אתה יכול לראות אותו בדיון שהתפתח על התרמומיקס].
מאזניים אלקטרונים [שרק אני משתמש בהם, אשתי אינה זקוקה להם].
אצלנו מבשלים באמצעים קונבציונליים ובנפחים יותר גדולים מאשר התרמומיקס מאפשר למרות שאנחנו בד"כ רק שני אנשים.
כך ששלושת המכשירים הללו עושים כל מה שצריך , לדעתי גם מעל ומעבר למה שיכול לעשות התרמומיקס.
אני מניח שיש לך בבית מיקסר ומעבד מזון רגיל כך שהתרמומיקס גם אצלך הוא להכנת פריטים איזוטריים. תקן אותי אם אני טועה.
לצפיה ב-'אז זהו ידידי, אצלינו יש רק תרמומיקס.'
אז זהו ידידי, אצלינו יש רק תרמומיקס.
12/06/2018 | 18:49
2
54
הוא גם מיקסר, גם מעבד מזון, גם קוצץ, גם טוחן, גם שוקל, גם מבשל וגם מבשל על אדים.
הסכין שאתה רואה בצילום משמש לכל הפונקציות. רק להקצפת ביצים או שמנת יש פרפר מיוחד.
אם מתחשק לי אני יכול לבשל בו גם פסטה, לכוון טמפ' וזמן, למרות שהסכין מסתובב הפסטה לא תיפגע, היות וניתן לכוון כיוון סיבוב הפוך לסכין.
לסחוט מיצים הוא לא מסוגל אך יש לו תוכנית להכנת משקה קל לימונדה בו משתמשים בכל הלימון כולל הקליפה.
אווווו ..... הסכין הזה גם קוצץ קוביות קרח.
ניתן גם להכין קמח, מכל מיני קיטניות.
אני מכין איתו פפריקה מתוקה מפלפל אדום יבש.
קרמים שונים כגון פסיפלור עם תוכנית מדוייקת שאינה מפשלת.
כל מה שכתבתי הוא אמת לאמיתה ואולי אפילו שכחתי חלק.
במכשיר החדש, שאני מת לקנות, יש גם מסך בו מופיעים עשרות מתכונים, עליך לבקש את המתכון להוסיף את הרכיבים ולהפעיל.
יש הרבה פורומים של תרמומיקס בעולם למתכונים נהדרים.
לצפיה ב-'כתבתי מפורשות - יש אנשים שקנו את המכשיר ונהנים ממנו.'
כתבתי מפורשות - יש אנשים שקנו את המכשיר ונהנים ממנו.
12/06/2018 | 19:12
1
67
אם כל האביזרים של המכשיר הם אלו שבתמונה, אזי המכשיר מוגבל מאוד.
למיקסר ביתי רגיל יש 3 סוגי מערבלים , שלא לדבר על בלנדר [שכותש קרח] ומטחנת בשר ונפח עבודה של 5 ליטר. למעבד מזון יש להב מתכת שני גדלים של "פומפיה" ושני גדלים של חיתוך אופקי. ונפח עבודה של 2 ליטר. מרקים , פסטות  ודברים אחרים מכינים בכמויות שהמכשיר שלך לא יוכל לעשות.
בנוסף הן למיקסר והן למעבד מזון ישנם עוד אביזרים למוצרים איזוטריים כמו הכנת נקניקיות,[בחיים לא השתמשתי] ועוד.
עכשו אני חושב שבאמת מיצינו...
לצפיה ב-''
12/06/2018 | 20:05
8
לצפיה ב-'אבנים'
אבנים
09/06/2018 | 22:29
1
128
איך זה לשים אבנים אש/ קרמיות על מנגל
לעומת פחמים התוצאה של האבן, מה דעתכם
מישהו ניסה.
לצפיה ב-'אני השתמשתי פעם בחלוקי נחל גדולים על גחלים לוחשות'
אני השתמשתי פעם בחלוקי נחל גדולים על גחלים לוחשות
12/06/2018 | 17:22
55
הבשר יצא שופרא דה שופרא.
לצפיה ב-'קמח חזק'
קמח חזק
11/06/2018 | 11:54
4
114
שלום לכולם.
האם מישהו יודע היכן ניתן לקנות קמח חזק - 390W?
מחיפוש באינטרנט לא מצאתי היכן לקוחות פרטיים יכולים לקנות...
 
תודה
לצפיה ב-'אתה יכול להכין לבד'
אתה יכול להכין לבד
11/06/2018 | 16:02
3
101
קמח W390 יכול להכיל עד 15% חלבון/פרוטאין/גלוטן..
ראה מה כתוב על האריזה של קמח חיטה לבן והוסף לו אבקת גלוטן להשלים ל-14-15%.
קח בחשבון שבצק מקמח קשה כזה דורש התפחה ארוכה מאד בטמפ' נמוכה, 15-18 שעות לפחות במקרר כדי לאפשר לגלוטן להתפתח.
לצפיה ב-'ראשית, תודה על הטיפ'
ראשית, תודה על הטיפ
11/06/2018 | 20:29
2
66
שנית, אני לא בטוח שזה ייתן לי את התוצאה הרצויה. למעשה, ממה שאני מכיר, צריך לערבב את הקמח הרגיל עם קמח מניטובה אשר מכיל כ 15% חלבון, אך גם קמח מניטובה לא ניתן להשיג כלקוח פרטי.
 
שלישית, ברור שאני מכוון להתפחה ארוכה. 
 
בכל מקרה הייתי שמח לדעת היכן ניתן לקנות קמח חזק. 
 
רב תודות.
לצפיה ב-'המשך...'
המשך...
12/06/2018 | 09:25
1
62
עם תערבב קמח רגיל עם קמח 15% תוריד את אחוז החלבון בהתאם ליחס הערבוב...כלומר, תתרחק ממבוקשך W390.
שנים רבות אני מערבב גלוטן בקמח הרגיל בהתאם לרצוני, התוצאות מצוינות ואינני מסתפק בפחות מכמעת מושלם עד מושלם.
בהצלחה בחיפוש!
לצפיה ב-''
12/06/2018 | 12:25
7
לצפיה ב-'בשלן בייתי'
בשלן בייתי
11/06/2018 | 22:35
87
אשמח לשמוע מי מכם בגילאים שלי 25-30, שמחפש לפתוח ערוץ ביוטיוב, חובב גם את עולם המטבח וישמח להכיר מסעדות איכותיות וכמובן לבשל ולעלות סרטונים, אשמח לשמוע אם כן, :)
שותף/שותפה
תודה רבה
 
אני בא מהעולם  של המטבח וגם בוגר אחד מבתי הספר לקולינאריה בארץ.
לצפיה ב-'תיבול הקרוטונים של אוסם'
תיבול הקרוטונים של אוסם
09/06/2018 | 13:27
9
165
כשהתארחתי אצל אחייניתי, הם הגישו קרוטונים של אוסם עם טעם די מרשים (ומחיר מפחיד לא פחות)
 
חיפשתי בפורום על שיטות ומתכונים להכנת קרוטונים ומצאתי כמה שנראים לא רע (אנסה בהזדמנות). אבל אני תוהה לגבי התיבול הספציפי של הקרוטונים הספציפיים של אוסם.
 
האם מישהו מכיר מתכון שיכול להתחרות בטעם שלהם?
 
תָּמִיר
 
לצפיה ב-'כן, בקלות ופי כמה יותר טעים.'
כן, בקלות ופי כמה יותר טעים.
09/06/2018 | 20:04
8
136
אבל בשביל זה צריך פשוט לבקש מתכון ולא להרבות
במלל שכולו פרסומת.
לצפיה ב-'אתה מעיז לרמוז שזו פרסומת?'
אתה מעיז לרמוז שזו פרסומת?
09/06/2018 | 20:17
103
אתה רוצה לעורר עליך את זעפם של האלים ובראשם האדון המנהל? השכחת שבכל חשד לפרסומת יש לשלוח מסר אישי וחסוי למנהל? אתה רוצה לעורר ריב ומדון בינו לבין ההנהלה שממשיכה לסבור שאילו הגולשים כאן הם אידיוטים?
רחמים על מנהלנו האמיץ...
לצפיה ב-'חחח.. פירסומת? מוואה ?! לא לא לא .. '
חחח.. פירסומת? מוואה ?! לא לא לא ..
09/06/2018 | 22:19
6
112
בסך הכל רציתי לבקש את המתכון שישתווה לטעם של האוסם הללו.
אבל באמת שאני רוצה מתכון.  אבל לא "סתם מתכון לקרוטונים".
(כי את זה אפשר למצוא בקלילות ואת זה כבר ציינתי בהודעתי המקורית)

מעוניין במתכון בליגה של אוסם.  החריפות, הקריספיות, העיקצוץ המענג.  את זה אני מחפש.  אז אם יש לך מתכון כזה, אשמח לקבל.

תָּמִיר
לצפיה ב-'ושכחת להוסיף'
ושכחת להוסיף
10/06/2018 | 12:07
5
110
הניחוח במשכר, הטעם הממכר והמרקם ה...
כולה מוצר זול ונלוז מלא תוספים מיותרים אבל אתה הרי מחפש לו תחליף, אתה לא מפרסם.... מה פתאום? אגב שכחת צילום צד...
לצפיה ב-'די נו, זה כבר מתחיל להשמע כמו פארנויה..'
די נו, זה כבר מתחיל להשמע כמו פארנויה..
11/06/2018 | 03:39
4
76
אני לא מפרסם ולא נעליים.  סתם אדם שנתקל במוצר עם טעם טוב ומיוחד ומעוניין לדעת אם למישהו יש מתכון של זה.

ובמיוחד לבחור TCHM, שאמר שיש לו מתכון עם טעם "פי כמה יותר טעים.."

נו, אני באמת ממתין למתכון המיוחל.

תודה,

תָּמִיר

 
לצפיה ב-'אני חייב לציין ש'
אני חייב לציין ש
11/06/2018 | 12:30
3
88
הקרוטונים המתובלים של אוסם, עשויים מרכיבים טבעיים בלבד.
ממולץ לכום להוסיפם למרקים, סלטים ועוד...
הם מעשירים את טעם המאכל ומוסיפים לו נופך מיוחד.
 
מתכון אין לי אבל אם תשלח מייל לאיציק צאיג הוא ישמח לעזור לך, תגיד לו שארתור מתפוז שלח אותך 
לצפיה ב-'אני חייב לציין ש'
אני חייב לציין ש
11/06/2018 | 14:18
1
87
גם נפט זה רכיב טבעי, וגם סוגים שונים של רעל.
לא מומלץ להוסיפם למרקים, סלטים ועוד...
לצפיה ב-''
11/06/2018 | 19:17
47
לצפיה ב-'סביר שאיציק לא יעזור. הוא בתהליך עזיבה של אסם'
סביר שאיציק לא יעזור. הוא בתהליך עזיבה של אסם
11/06/2018 | 16:45
23
לצפיה ב-'כמה זמן סלטים מחזיקים במקרר?'
כמה זמן סלטים מחזיקים במקרר?
10/06/2018 | 16:39
2
119
כמו נגיד סלט כרוב עם מיונז(קולסלאו)
או סלט תפוחי אדמה שיש בו מיונז וביצים קשות.
בשניהם יש מיץ לימון סחוט טרי.
כמה ימים מאז ההכנה אפשר לאכול אותם כשהם נשמרים במקרר?
תודה!
לצפיה ב-'סלטים מהסוג שציינת - לחסל כמה שיותר מהר...'
סלטים מהסוג שציינת - לחסל כמה שיותר מהר...
10/06/2018 | 19:52
1
85
בפרט אם אתה הוא זה שהכנת אותם באמצעים ביתיים ללא חומרי שימור (זבל בזכות עצמו) תעשייתיים. ולא, על תבנה על לימון/חומץ/חריף ושאר מוצרים כ"חומר שימור". 
לא מדובר (רק) על הידרדרות בקטריולוגית אלא גם על הידרדרות בטעם.
לדעתי לחסל תוך יומיים מרגע שהכנת!
לצפיה ב-'אם לשפוט רק לפי הטעם...'
אם לשפוט רק לפי הטעם...
10/06/2018 | 20:14
77
הסלט כרוב שהכנתי ביום חמישי האחרון וטעמתי היום הזמן עשה לו רק טוב והוא טעים יותר מאשר ביום של ההכנה...
את מצבו הבקטריאלי אני אכן לא יודע ויש סיכוי שמדובר במפגע זיהומי אבל בכל מה שקשור לטעם את המבחן הזה הוא עובר...
לצפיה ב-'סיר קאזאן/בוכרי'
סיר קאזאן/בוכרי
09/06/2018 | 17:24
3
94
איפה ניתן לקנות סיר כזה?
לצפיה ב-'מנטו קאזאן'
מנטו קאזאן
09/06/2018 | 18:12
2
89
 
אני מאדה מנטו בכלי במבוק ואם יש צורך ב 2-3 שכבות.
 
לצפיה ב-'לדעתי הוא מתכוון קאזאן להכנת פלוב'
לדעתי הוא מתכוון קאזאן להכנת פלוב
09/06/2018 | 19:10
1
23
לצפיה ב-'כל סיר ורצוי כבד טוב להכנת פלוב...'
כל סיר ורצוי כבד טוב להכנת פלוב...
09/06/2018 | 19:57
62
את הבוכרים המקוריים ניתן לקנות בשווקי רמלה-לוד
כבדים, מיציקת אלומיניום ובכל הגדלים.
לצפיה ב-'עוגת ביסקוויטים'
עוגת ביסקוויטים
06/06/2018 | 15:28
7
229
שלום

אני רוצה להכין עוגת ביסקוויטים פשוטה.
אני נתקל במתכונים ברשת שמבקשים לפעמים כופסא 1 של שמנת וכאלה עם 2.
אבקש מתכון פשוט וטוב.
תודה מראש
לצפיה ב-'2-2-2'
2-2-2
06/06/2018 | 19:57
6
141
2 שמנת מתוקה
2 פודינג וניל
2 כוסות חלב
 
להקציף יחדיו עד שנוצר קרם רך .
 
לטבול בסקוויטים בקפה נמס על חלב או שוקו (אנכי לא מרטיבה) לסדר בסקוויטים קרם ביסקוויטים קרםוכן הלאה.
מעל לגרד שוקולד מריר ולמקרר 
לצפיה ב-'סוכר? 2 פודינג זה לא יותר מדי?'
סוכר? 2 פודינג זה לא יותר מדי?
07/06/2018 | 10:34
5
36
לצפיה ב-'המתכון הנ"ל, ללא הסוכר הוא המקורי על אריזת האינסטנט פודינג '
המתכון הנ"ל, ללא הסוכר הוא המקורי על אריזת האינסטנט פודינג
07/06/2018 | 11:46
4
84

אני משנה מעט,
1 שמנת מתוקה
1 כוס חלב
1 אינסטנט פודינג וניל
מעט סוכר, להקציף הכל,
להוסיף בבחישה ידנית או במיקסר במהירות נמוכה
1 שמנת חמוצה, רצוי של פעם,
אני מוסיפה גרדת לימון,
בשכבות על בישקוטים.
לטעמי אין צורך בשוקולד מגורר, אבל – עניין של טעם.
אני גם מוסיפה את השמנת החמוצה במיקסר, באותה המהירות, לוקח לכל התערובת מעט יותר זמן להתייצב במקרר.

 
לצפיה ב-'כמה אחוז שומן השמנת? כמה סוכר?'
כמה אחוז שומן השמנת? כמה סוכר?
07/06/2018 | 14:25
3
21
לצפיה ב-'38 אחוז , 2 פודינג מספיק לעוגה גדולה . אני לא מוסיפה סוכר!'
38 אחוז , 2 פודינג מספיק לעוגה גדולה . אני לא מוסיפה סוכר!
07/06/2018 | 19:33
23
לצפיה ב-'נדמה לי 27% שומן.'
נדמה לי 27% שומן.
08/06/2018 | 07:11
1
50
כף סוכר למיכל של 250 מ"ל שמנת מתוקה,
אבל מציעה לטעום ולראות מה מתאים לך.
כבר עשיתי עם %שומן יותר נמוכים, 15%,
בסדר אבל פחות טעים.
לצפיה ב-'הבהרה, שמנת מתוקה 38%, חמוצה 27%, של פעם.'
הבהרה, שמנת מתוקה 38%, חמוצה 27%, של פעם.
09/06/2018 | 12:47
12
לצפיה ב-'מתכון שמצאתי באחד הפורומים החברתיים בתפוז.'
מתכון שמצאתי באחד הפורומים החברתיים בתפוז.
03/06/2018 | 19:07
2
327
לאור התגובות החיוביות, אני מביא אותו לכאן. 
לצערי לא היתה מצורפת תמונה לתוצאה.
 
למי שרוצה להכין ארוחת צהריים קלה-להכנה וטעימה :
המצרכים הדרושים:
1/2 שקית שעועית-ירוקה -קפואה ,(400 גרם)
2 כוסות אפונה-קפואה. 
8 שוקי –עוף  נקיים ,לאחר רתיחה של 5 דקות ,( או טיגון יפה מכול הצדדים.)
בצל-גדול קצוץ -גס,(אפשר לקצוץ במעבד- המזון)
6 שיני שום (חתוך כול שן ל-3 פרוסות),
2 גזרים טריים -לחתוך לעיגולים דקים או קוביות,(אפשר לקצוץ במעבד-המזון.)
כוס אחת מים - לערבב עם  2 כפות רסק עגבניות .
כף תבלין "חוואייג' -למרק"  
כפית מלח
2 כפות פפריקה מתוקה 
1/2כפית פלפל שחור
חופן שמיר -קצוץ וחופן עלי -פטרוזיליה.(אפשר גם לוותר על עשבי התיבול,אם אין .)
5 כפות שמן (לטיגון הבצל ,השום, ופרוסות הגזר)

אופן ההכנה:

לחמם את השמן בסיר,להוסיף את הבצל-הקצוץ-ולטגן 2 דקות,
ולהוסיף את הגזר הפרוס ולטגן עוד  2 דקות, לערבב מדי פעם.
ולהוסיף את שיני-השום הקצוצות, ואת שוקי-העוף -ולטגן הכול ביחד 5 דקות .
אחרי 5 דקות  מוסיפים  את השעועית-הירוקה-הקפואה,ואת האפונה הקפואה, ואת כוס-המים עם רסק- העגבניות והתבלינים ,
לבשל ביחד  5 דקות,לערבב ,ולכסות במכסה ולבשל שעה אחת ,
על אש בינונית, ואחרי שעה התבשיל הטעים מוכן.
מצוין עם תוספת של אורז .

הערה:
לנמנעים מאכילת עגבניות –או פטרוזיליה: אפשר גם לוותר עליהם -ועדיין מתקבל תבשיל מאוד טעים ריחני ועסיסי .
 
המלצה לצמחונים:
במקום עוף אפשר להשתמש  ב-2 סלסלות פטריות-שמפיניון,
חותכים את הפטריות ל-2, ומטגנים עם כף שמן ,מעט  מלח ובצל-קצוץ, לאחר 2 דקות מוסיפים את השעועית -הירוקה וכול שאר המצרכים שרשומים במתכון.
אוכלים בתוספת  אורז.

 
לצפיה ב-'ניראה מעניין אך עבורי ללא עישבי תיבול וללא החוואיג''
ניראה מעניין אך עבורי ללא עישבי תיבול וללא החוואיג'
03/06/2018 | 22:17
37
לצפיה ב-'נראה מצויין'
נראה מצויין
05/06/2018 | 11:05
71
ננסה עם הרבה פחות שמן.
מעניין אם אפשר גם לאפות בתנור במקום בסיר על הגז.
לצפיה ב-'אסאדו על האש'
אסאדו על האש
02/06/2018 | 13:08
23
326
איך זה לעשות שפונדרה  במנגל בלי הגבהה אבל מנגל עם רשת עבה,
הייתם עושים או מעדיפים נתחים עסיסיים אחרים ולא רק בגלל שאין הגבהה לרשת מה דעתכם?
אני עושה אסאדו בד"כ, במחבת אבל בא לי לעשות על האש, שפונדרה משובחת.
לצפיה ב-'אתה יכול לשים גחלים בצד אחד של המנגל'
אתה יכול לשים גחלים בצד אחד של המנגל
02/06/2018 | 17:10
1
98
לצרוב טוב את הנתח מכל הצדדים ואז להעביר את הנתח לצד בלי הגחלים ולכסות את כל המנגל.
לצפיה ב-'רעיון נחמד,'
רעיון נחמד,
02/06/2018 | 19:41
58
בסוף קניתי מנגל 250
רשת  6 מ"מ, כבדה- מניח קילו וחצי +-
והמנגל עצמו מרגיש ברזל מצופה- צבוע שחור
- לטעמי רשת 10-12 מ "מ, 
 
הוצאה שהיתה מכפילה לי את המחיר, ולא מכיר אנשים שיש להם מנגל כזה בבית.
הוא 70X30
לצפיה ב-'השיטה שלי בכדי שבשר לא יתיבש על האש היא בדרך כלל זו,'
השיטה שלי בכדי שבשר לא יתיבש על האש היא בדרך כלל זו,
02/06/2018 | 21:07
5
110
לצלוחית אני יוצק שמן, חוצה בצל, נועץ בו מזלג ארוך, טובל מפעם לפעם בשמן ומרטיב את הבשר, לקראת סוף הצליה אני מוסיף תבלינים לטעמי וממשיך להרטיב את הבשר, כמובן משני הצדדים.
לעולם איני משאיר בשר על האש ללא מסג' צמוד
צריך לשים לב ששמן לא ינזל לתוך המנגל בכדי שלא תעלה להבה.
בצורה זו הבשר ניצלה אך אינו מתיבש.
לצפיה ב-'הבשר האחרון טבלתי'
הבשר האחרון טבלתי
02/06/2018 | 21:53
4
74
  •  בשומן אווז מומס
  •  - היה מעולה
  • קניתי מנגל חדש 6 מ"מ, צריך לחנוך אותו בקרוב - הרשת שוקלת 1.5 קילו לערך
לצפיה ב-'אין ספק ששומן אווז עדיף על שמן.'
אין ספק ששומן אווז עדיף על שמן.
02/06/2018 | 22:56
3
54
איני מומחה בנושא מנגלים, ראיתי את המנגל שקנית.
יש משמעות לאיכות של הצליה? או שרק המנגל מחזיק הרבה יותר זמן מעמד מאשר כל הזבל של המנגלים הדקיקים שטובים לשימוש חד פעמי.
לצפיה ב-'הצריבה יותר מהירה אמורה להיות'
הצריבה יותר מהירה אמורה להיות
02/06/2018 | 23:55
1
49
וגם אם החום נשמר אז מכת חום טובה עדיפה חום טוב לא מרוכז ולא חזק מספיק שבו הבשר  - הרי החום הוא חום יבש , מה שנקרא - בלי שמן - לכן צריבה טובה נותנת חריכה נאה- והשאר לא תשרוף, וכמובן  יש אסכולה שאולי יגיד צריך מכת חום חזקה ואז חום יחסית נמוך, אבל  בכל מנגל אתה לא יכול לקבוע טמפרטורה לא ב-20 ולא ב-2000 שקל
הרשת עבה אז היא לא מתעותת שזה טוב, וגם רצועות בשר דקות - שצריכות דרגת צלייה נמוכה - זה יהיה מוכן 1-2 מכל צד כי הרשת עצמה גם כבדה אז החום נשמר.
 
אני גם במחבת שלי יש לי קבועה 28 ס"מ  - לא רוצה לעשות פרסומת סמויה, אבל מחבת בסגנון הזאת גם 2000 שנה תראה כמו חדשה ולא מתעותת מלימטר אבל היא  3 קילו - קח בחשבון , כשרוצים ארוחה רצינית אז המנגל - אבל ליום יום ותבשילים "מהירים" עושה בזה.
לצפיה ב-',תודה רבה עבור ההסבר המפורט.'
,תודה רבה עבור ההסבר המפורט.
03/06/2018 | 01:25
8
לצפיה ב-'"אין ספק"????'
"אין ספק"????
03/06/2018 | 17:45
40
מן הסתם, כול תושבי ארגנטינה, מולדת האסאדו, מבשלים מורחים ומטגנים בשומן אווזים...
אסאדו אינו מצריך לא טבילה, לא מרינדה ולא מריחה. כל הסוד הוא במשך הבישול (לפחות 3 שעות), חוזק האש (רמץ לוחש) והמרחק מן האש (50 ס"מ לפחות). הבשר אינו אמור להישרף או להתייבש. הוא ניזון מן השומנים של עצמו.
לצפיה ב-'הדרך הכי טובה לצלייה על האש. '
הדרך הכי טובה לצלייה על האש.
03/06/2018 | 09:52
14
86
סו וויד.
מכינים את הבשר ומתבלים עם מה שרוצים, מכנסים  לסו וויד לחום וזמן לפי טבלאות להכנה, ואחרי זה צולים לחצי דקה עד דקה (תלוי בגודל הנתח) מכל צד. הסו וויד גורם לנתח להיות ברמת ההכנה הרצויה לכל עובי החתך שלו, אין איבוד נוזלים והוא נשאר עסיסי, ללא כל תלות בעובי הנתח. הצליה הקצרה נותנת לו את המרקם החיצוני הרצוי יחד עם טעמי העשן. 
לצפיה ב-', אבל לא כל אחד יכול להרשות לעצמו לקנות ANOVA למשל?'
, אבל לא כל אחד יכול להרשות לעצמו לקנות ANOVA למשל?
03/06/2018 | 13:25
13
74
תגיד, יש לך אולי מתכון להכנת טחינה משומשום גולמי ב ANOVA ?
לצפיה ב-'בטוח יש למישו כאן מתכון להכנת טחינה הכי הכי'
בטוח יש למישו כאן מתכון להכנת טחינה הכי הכי
03/06/2018 | 13:55
2
70
בעזרת תרמומיקס
אזהרה :לא לדלפונים...
לצפיה ב-'כן, ידידי היקר, אכן התרמומיקס שהוא המכשיר הטוב ביותר בעולם'
כן, ידידי היקר, אכן התרמומיקס שהוא המכשיר הטוב ביותר בעולם
03/06/2018 | 20:05
105
אינו מתאים לדלפונים, מהסיבה שהוא יקר מאוד.
ואכן שניים!!! התרמומיקס הוא המכשיר הביתי היחיד בעולם, עד כמה שידוע לי עד כה, שמסוגל להכין טחינה גולמית מזרעוני שומשום.
וכמו שתוכל, ידידי היקר, לראות במתכון המצורף, זמן ההכנה של הטחינה בתרמומיקס הוא 20 דק' בדיוק.
היתרון של הטחינה שהוכנה בעזרת התרמומיקס הוא שהטחינה הזו היא נטולת מיקרובים תעשייתים.
לאחר הכנת הטחינה הגולמית בתרמומיקס מכשיר התרמומיקס גם מנקה את עצמו.
פרט חשוב, בדגם החדש של התרמומיקס יש גם צג ובו מופיעים עשרות מתכונים מוצלחים ביותר שאותם הכינו ובדקו שפים מעולים.
מה שצריך זה להכניס את המוצרים ולהפעיל את התרמומיקס, רצוי בכדי לא להשתעמם בזמן פעולת התרמומיקס, להכין מראש קפה (אפשר גם תה) ולהפעיל את הטלויזיה על תוכנית אהובה.
המשך ערב נעים ביותר ידידי היקר!!!
 
 
לצפיה ב-'תגיד, ברצינות, ידידי היקר, יש לך אינטרס כלכלי בתרמומיקס'
תגיד, ברצינות, ידידי היקר, יש לך אינטרס כלכלי בתרמומיקס
03/06/2018 | 20:16
47
זו לא פעם ראשונה שאתה דואג לפרסם פה!!!
לצפיה ב-'לא חייבים ANOVA. '
לא חייבים ANOVA.
03/06/2018 | 14:07
9
75
יש זולים יותר. אני קניתי כזה:
לגבי טחינה, יש לי מתכון להכנה במכשיר הזה. אבל הוא סודי. 
לצפיה ב-'בתרמומיקס כל המתכונים חשופים, אין סודות.'
בתרמומיקס כל המתכונים חשופים, אין סודות.
03/06/2018 | 20:11
8
21
לצפיה ב-'אפשר אולי לראות את תהליך הכנת הטחינה בתמונות ?'
אפשר אולי לראות את תהליך הכנת הטחינה בתמונות ?
03/06/2018 | 20:19
7
33
שלב אחרי שלב ?
לצפיה ב-'כן, מבטיח חגיגית להכין טחינה גולמית ולצלם שלב אחר שלב.'
כן, מבטיח חגיגית להכין טחינה גולמית ולצלם שלב אחר שלב.
03/06/2018 | 20:24
1
39
קבל את הבטחתי זו כהתחייבות!!!
פשוט סירטון להכין זה זמן רב, 20 דקות, זמן ההכנה.
לצפיה ב-'זה בסדר.נמתין בסבלנות. '
זה בסדר.נמתין בסבלנות.
03/06/2018 | 20:26
10
לצפיה ב-'במחשבה שניה, אם תרצה, אתה מוזמן לבוא לביתי ולראות זאת בצורה '
במחשבה שניה, אם תרצה, אתה מוזמן לבוא לביתי ולראות זאת בצורה
03/06/2018 | 20:27
4
37
חיה וגם אכין חומוס שזמן הכנתו הוא 60 /שניות.
לצפיה ב-'אבי, לא צריך להיסחף. ניתן להכין חומוס בכל מעבד מזון רגיל.'
אבי, לא צריך להיסחף. ניתן להכין חומוס בכל מעבד מזון רגיל.
03/06/2018 | 20:29
3
40
להכין טחינה מזרעוני חומוס זה מעניין, לפחות אותי.
אשמח לראות בתמונות/סרטון מה שתחליט.
לצפיה ב-'יש לך טעות, בחומוס שאני מכין בעזרת התרמומיקס'
יש לך טעות, בחומוס שאני מכין בעזרת התרמומיקס
03/06/2018 | 20:43
2
49
איני משתמש בטחינה גולמית קנויה, המתכון הוא עם גרעיני חומוס, כן, אך עם זרעוני שומשום ושמן, טחינה חזקה ובישול בחום גבוה.
זרעוני השומשום והשמן הם הרכיבים שבעצם יוצרים את הטחינה הגולמית.
אין ספק שכל מכשיר יכול להכין חומוס כם גרעיני חומוס וטחינה גולמית מוכנה.
כמו שכתבתי אעשה זאת, אני מתחייב.
ועומד מאחורי הזמנתי שתבוא לראות זאת אישית.
בוא אגלה לך סוד, כאשר באה אלינו הסוכנת להצגת התרמומיקס הייתי מאוד סקפטי לגבי הרכישה.
לאחר המצגת ,ללא היסוס חתמנו על הרכישה למרות מחירו הגבוה, זה היה בספרד.
לצפיה ב-'ראשית תודה עבור ההזמנה.'
ראשית תודה עבור ההזמנה.
03/06/2018 | 21:02
1
48
אין לי טעות. אותי מעניין לראות רק את זרעוני הסומסום הופכים לטחינה. אני מבין שאתה מוסיף שמן. איזה שמן ? האם אתה מוסיף עוד רכיבים בייצור טחינה ?
לצפיה ב-'במתכון המקורי השמן הוא שמן זית'
במתכון המקורי השמן הוא שמן זית
03/06/2018 | 21:31
44
היות ולא אישתי ולא אני אוהבים שמן זית אני משתמש בשמן רגיל.
לא, איני מוסיף שום רכיב נוסף בהכנת הטחינה, רק שומשום ושמן.
לצפיה ב-'סו ויד זה בד"כ למסעדות'
סו ויד זה בד"כ למסעדות
03/06/2018 | 17:11
2
101
לא מצאתי לבית מכשיר כזה, וגם אם כן בטח יהיה מאד יקר, 
מסתפק במנגל חביב וזהו.
לצפיה ב-'זה לשימוש ביתי. '
זה לשימוש ביתי.
03/06/2018 | 18:15
90
אני משתמש בזה בבית. מה זה נקרא אצלך מאד יקר? עלה לי בסביבות 85 דולר, קניתי באיביי. 
לצפיה ב-'יש לקנות בחניות חשמל פלטה חשמלית פסים'
יש לקנות בחניות חשמל פלטה חשמלית פסים
03/06/2018 | 18:42
58
ערב טוב.
כפי שכתבתי שיש להשיג פלטה ישמלית פסים המחיר נדמה לי עד 99 שח.
לצפיה ב-'מה ההבדל בין potato starch ל-potato flour?'
מה ההבדל בין potato starch ל-potato flour?
29/05/2018 | 15:16
6
98
איך קוראים ל strach בעברית ואם מישהו יודע איזה מותג לקנות
לצפיה ב-'שניהם אותו מוצר....עמילן תפוחי אדמה'
שניהם אותו מוצר....עמילן תפוחי אדמה
29/05/2018 | 15:53
4
110
starch זה עמילן.
 "קמח" תפוחי אדמה = עמילן תפוחי אדמה
כל מותג טוב, אין הבדל באיכות.
לצפיה ב-'תודה '
תודה
29/05/2018 | 16:10
3
77
הכנתי אתמול עוף מטוגן מאד טעים. ראיתי אחר כך שממליצים לצפות ב-potato starch במקום corn starch כדי לקבל ציפוי יותר פריך.
 
 
לצפיה ב-'כל עמילן טוב לצורך הענין....'
כל עמילן טוב לצורך הענין....
29/05/2018 | 16:18
89
צריך לפזר מעט מעל ולערבב עד לקבלת ציפוי שגם 
מרכך מעט עם חומרי טעם וריכוך נוספים וגם משמש
כ"דבק" לציפוי נוסף כמו טבילה בבלילה.
לצפיה ב-'תנסה לצפות בגרעיני שומשום, יוצא גם כן מעולה.'
תנסה לצפות בגרעיני שומשום, יוצא גם כן מעולה.
02/06/2018 | 13:11
1
37
כנ"ל לגבי שניצל, טבילה בביצה טרופה ולאחר מכן בגרעיני שומשום.
לצפיה ב-''
02/06/2018 | 14:29
8
לצפיה ב-'starch ולא strach זה עמילן, היתה לך טעות מקלדת בתוכן.'
starch ולא strach זה עמילן, היתה לך טעות מקלדת בתוכן.
02/06/2018 | 12:37
22
לצפיה ב-'פירה כרישה'
פירה כרישה
31/05/2018 | 20:26
3
85
היי,

פעם אכלתי במסעדה בנהריה פירה כרישה כתוספת לסטייק . יש למישהו מתכון למשהו כזה?

תודה מראש
לצפיה ב-'אני מכין לפעמים, אינני יודע אם מקביל לזה שטעמת...'
אני מכין לפעמים, אינני יודע אם מקביל לזה שטעמת...
31/05/2018 | 21:35
2
105
לחתוך לטבעות ולבשל את הכרישה כ 20 עד 25 דקות במי מלח. אני נוהג גם להוסיף תפו"א מבושלים ביחס של שליש תפו"א לכשני שליש כרישה.
לאחר הבישול יש לסחוט היטב היטב את הכרישה. 
להכניס הכל למעבד מזון ולרסק. לתבל ולהוסיף כנראה לך שמנת, גבינות וכיו"ב.
לצפיה ב-'תודה רבה פרנסואה'
תודה רבה פרנסואה
01/06/2018 | 08:45
1
21
לצפיה ב-''
01/06/2018 | 10:26
4
לצפיה ב-'בוקר טוב, אני רוצה לקנות תחתיות ארטישוק.'
בוקר טוב, אני רוצה לקנות תחתיות ארטישוק.
30/05/2018 | 07:24
8
111
פעם קניתי וזה היה לי מאוד חמוץ כנראה משרים את זה קודם ההקפאה בלימון, האם ידוע לכם אם יש תחתיות ארטישוק בלי טעם חמוץ, כי לא בא לי לקלף את הפרי או הירק הזה, אשמח לדעתכם.
לצפיה ב-'בןקר טוב יש שני אפשרויות'
בןקר טוב יש שני אפשרויות
30/05/2018 | 08:12
1
121
בוקר טוב
יש מוקפים במקלה או באריזה
יש שימורים .
אני לא מכיר במרכז אבל אצלנו בכרמיאל ניתן להשיג בתפזורת קפואים באוטליז
ושם ניצן לקנות מבחר ירקות קפואים
מאיר
לצפיה ב-'תודה לך מאיר.'
תודה לך מאיר.
30/05/2018 | 13:09
19
לצפיה ב-'האם את/ה מאיזור המרכז?'
האם את/ה מאיזור המרכז?
30/05/2018 | 13:12
2
84
יש כמה איטליזים ביפו שמוכרים תחתיות קטנות קפואות תוצרת עצמית.
 
 
לצפיה ב-'תודה אבל לא אסע עד יפו, אני מהמרכז.'
תודה אבל לא אסע עד יפו, אני מהמרכז.
30/05/2018 | 13:30
1
38
לצפיה ב-'יפו עדיין נמצאת במרכז של המרכז'
יפו עדיין נמצאת במרכז של המרכז
31/05/2018 | 16:55
65
ניתן לנטרל את החמיצות שנועדה למניעת חימצון 
והשחרה בקלות רבה. אבל החמיצות כל כך קלה
שלא נהוג לעשות זאת.
לצפיה ב-'אני רוכש תחתיות מוקפאות בשופר סל'
אני רוכש תחתיות מוקפאות בשופר סל
31/05/2018 | 09:39
69
אני רוכש תחתיות מוקפאות המקרר הירקות הקפואים בשופר סל ומבחינתי הם טובות 
לצפיה ב-'הקפואות לא חמוצות'
הקפואות לא חמוצות
03/06/2018 | 17:34
1
13
לצפיה ב-'כך קניתי שקית שופרסל לאחר שאין '
כך קניתי שקית שופרסל לאחר שאין
06/06/2018 | 18:44
29
אשמח לדווח לכם.
 
תודה.
לצפיה ב-'מנה ראשונה ואחרונה '
מנה ראשונה ואחרונה
28/05/2018 | 18:09
7
316
בא לי לפנק לפנק לפנק
לצפיה ב-'האם מה שאני רואה זה עלים וירקות?'
האם מה שאני רואה זה עלים וירקות?
29/05/2018 | 12:30
4
36
לצפיה ב-'ודג במרקם ענן בקנלוני שעשוי ממנגו'
ודג במרקם ענן בקנלוני שעשוי ממנגו
29/05/2018 | 15:29
3
41
לצפיה ב-'וואווו, תערובת שבחיים לא אטעם.'
וואווו, תערובת שבחיים לא אטעם.
29/05/2018 | 19:08
2
29
לצפיה ב-'אומרים שטעים '
אומרים שטעים
30/05/2018 | 13:09
1
23
לצפיה ב-'הבעיה היא אצלי, אני יודע. איני אוהב ירקות מבושלים מכל סוג.'
הבעיה היא אצלי, אני יודע. איני אוהב ירקות מבושלים מכל סוג.
30/05/2018 | 13:15
19
לצפיה ב-''
29/05/2018 | 15:54
7
לצפיה ב-'נראה כמו מנות של שף ממסעדה יקרה'
נראה כמו מנות של שף ממסעדה יקרה
01/06/2018 | 22:05
46
אתה עובד בתחום או תחביב?
לצפיה ב-'שאלה על חומוס'
שאלה על חומוס
25/05/2018 | 12:16
20
212
אני נוהג לבשל חומוס, לחלק לשקיות, ולהקפיא. אחרי זמן מוציא שקית מהמקפיא, מפשיר, ומכין ממרח חומוס. כשכל הילדים והנכדות באים, החומוס נגמר ולא מתקלקל. כשאני ואשתי לבד בבית, הכמות גדולה מדי. העניין הוא שאני רוצה להכין מנות קטנות יותר. הבעיה היא שמעבד המזון לא יודע לעבוד טוב עם מנות אישיות. השאלה: האם מישהו ניסה לטחון את החומוס לאחר הבישול, בלי להוסיף את שאר המרכיבים מלבד מים, והקפיא את העיסה? בצורה כזו אוכל להכין מנות קטנות, ואת הטחינה ושאר התבלינים אוכל לערבב ידנית עם מזלג. 
לצפיה ב-'בוודאי, אין בעיה ואפילו נוח יותר'
בוודאי, אין בעיה ואפילו נוח יותר
25/05/2018 | 13:04
1
155
ניתן לטחון חומוס מבושל לאחר צינון למחית והקפיא.
מפשירים ומשתמשים בערבוב ידני או בעזרת מיקסר
עם וו הגיטרה אם זה כמויות קטנות או במעבד מזון
לכמויות גדולות יותר.
לצפיה ב-'מה כוונתך "לאחר צינון למחית והקפיא".'
מה כוונתך "לאחר צינון למחית והקפיא".
01/06/2018 | 19:00
27
חשבתי שאתה גאון שאינו טועה טעויות כתיב.
אולי כדאי עכשיו לפנות לבית הדין הבינלאומי בהאג ולהגיש תלונה נגדך.
לצפיה ב-'לא ניסיתי אבל אין שום סיבה שזה לא יצליח'
לא ניסיתי אבל אין שום סיבה שזה לא יצליח
25/05/2018 | 13:44
92
 
בטחינת החומוס לפני הקפאתו אתה לא משנה שום דבר מלבד המרקם.
 
מעניין לדעת כמה ימים מחזיק מעמד החומוס המוכן שלך, אצלי הוא מחזיק יותר משבוע במקרר במצב מצויין.
לצפיה ב-'מניסיון שלי, אתה יכול להקפיא את החומוס'
מניסיון שלי, אתה יכול להקפיא את החומוס
25/05/2018 | 18:33
127
עם שאר המרכיבים (בלי ירק במידה ואתה מוסיף פטרוזיליה לדוגמא) ולהקפיא במנות שמתאימות לך.
אומנם לא ניסיתי, אבל נראה לי שיותר מהפשרה אחת תפגע בטעם ובמרקם.
 
לצפיה ב-'תודה לכל העונים. '
תודה לכל העונים.
26/05/2018 | 08:18
68
בפעם הבאה שארצה להכין, כך אעשה. 
לצפיה ב-'ניסיתי'
ניסיתי
28/05/2018 | 08:50
77
המירקם נפגע מעט, אבל הטעם לא
לצפיה ב-'מבשלת (בד"כ מנביטה קודם) ומקפיאה, מסתייגת מחלק מהתשובות.'
מבשלת (בד"כ מנביטה קודם) ומקפיאה, מסתייגת מחלק מהתשובות.
28/05/2018 | 11:59
8
84
אולי אני טועה,
מכיוון שאין לנו אמצעי סגירה ואטימה מוחלטים, טחינת הגרגרים תגדיל את השטח המתחמצן.
הצעה, לנסות כך וכך ולהחליט לפי התוצאות.
לצפיה ב-'מסתייג מחלק מהסתייגותך'
מסתייג מחלק מהסתייגותך
28/05/2018 | 12:13
6
80
יש לנו אפשרות לאטימה די טובה שמספיקה לצורך הקפאה.
 
כל מה שנכנס אצלי למקפיא מוכנס לשקית נילון חזקה שלאחר שאני שואב ממנה את כל האויר (באמצעות הפה) אני סוגר אותה בצורה אטומה.
 
כמת האויר שנשארת  בתוך השקית היא מזערית והאינדיקציה הטובה לכך היא העובדה שלא נוצר בשקית קרח.
לצפיה ב-'מודה באשמה, כנראה שלא אוטמת מספיק טוב.'
מודה באשמה, כנראה שלא אוטמת מספיק טוב.
29/05/2018 | 12:17
13
לצפיה ב-'רעיון הוצאת האויר עם הפה הוא רעיון מעולה.'
רעיון הוצאת האויר עם הפה הוא רעיון מעולה.
29/05/2018 | 12:28
4
46
יש מכשיר מיוחד לאטימת שקיות, אך רעיון הפה הוא לא פחות טוב, זמין וזול.
לצפיה ב-'אפשר להעזר במשאבה ידנית קטנה, במזרק או אפילו בשואב אבק'
אפשר להעזר במשאבה ידנית קטנה, במזרק או אפילו בשואב אבק
29/05/2018 | 14:23
3
44
 
כמו כן יש שיטה של טבילת השקית עם תכולתה בכלי עם מים שגורמים לכל האויר לצאת אבל כאמור מנסיוני במטבח שאיבה עם הפה מספיקה למרות שסביר שכמה מילימטרים מעוקבים של אויר אולי יישארו בשקית.
 
מה שחשוב הוא לקשור את השקית בקשר אוטם כלומר כזה שמבוסס על עניבה ולא של קשירת קצוות כמו שרוך נעליים.
לצפיה ב-'בקשר עניבה, כוונתך לקשר לולאה חזק?'
בקשר עניבה, כוונתך לקשר לולאה חזק?
29/05/2018 | 18:55
2
37
יש לי שואב אבקçק קטן שקניתי לניקוי פנים המכונית אנסה באמת. זה רעיון לא רע בכלל.
 
לצפיה ב-'בדיוק, קשר לולאה שבדרך כלל אוטם הכי טוב'
בדיוק, קשר לולאה שבדרך כלל אוטם הכי טוב
30/05/2018 | 11:45
1
12
לצפיה ב-'אם כך, הבנתי נכון, תודה.'
אם כך, הבנתי נכון, תודה.
30/05/2018 | 12:45
10
לצפיה ב-'איטום'
איטום
28/05/2018 | 12:23
53
הרעיון לעשות ואקום ואטימה מוצא חן בעיני. אני אנסה. יש לי מכשיר שעושה ואקום ואוטם לטובת בישול בסו-וויד. אנסה איתו. 
לצפיה ב-'מבחינתי דומה לפלאפל'
מבחינתי דומה לפלאפל
28/05/2018 | 14:02
2
73
אני עושה מחית מגרגירי החומוס לא מבושלים מוסיף את שאר החומרים ומקפיא .אחרי שאני מפשיר ומטגן יוצאים כדורי פלאפל.נהדרים לי יש תמיד במקפיא עיסה להכנת פלאפל לכל מקרה 
לצפיה ב-'אכן, גם אני מכין כמות של עיסה לפאלפל, חלק מקפיא '
אכן, גם אני מכין כמות של עיסה לפאלפל, חלק מקפיא
29/05/2018 | 12:32
42
ובחלק משתמש, העיסה נשמרת טוב במקפיא.
לצפיה ב-'אותו כנ"ל'
אותו כנ"ל
29/05/2018 | 14:25
43
לצפיה ב-'אם רוצים שהחומוס או הטחינה ישארו'
אם רוצים שהחומוס או הטחינה ישארו
06/06/2018 | 18:49
1
16
יותר זמן ולא יתקלקל מכינים אותם עם מיץ לימון משומרי ולא עם מיץ לימון טרי,
זה לא פוגם בטעם ונשאר יותר משבוע ימים.
לצפיה ב-'אין סיכוי למיץ לימון משומר. רק טרי. '
אין סיכוי למיץ לימון משומר. רק טרי.
06/06/2018 | 20:07
5

חם בפורומים של תפוז

אירוח בנושא טיפוח ושמירה על עור הפנים בגיל השלישי
אירוח בנושא טיפוח...
ד``ר רון יניב יענה על שאלות בנושא טיפוח ושמירה על...
אירוח בנושא טיפוח ושמירה על עור הפנים בגיל השלישי
אירוח בנושא טיפוח...
ד``ר רון יניב יענה על שאלות בנושא טיפוח ושמירה על...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

בעלי מקצוע

פורום תביעות ייצוגיות
פורום תביעות ייצוגיות
פורום תקשורת חזותית-מיתוג עסקי
בואו למתג את העסק שלכם
פורום תזונה ודיאטה
בואו לקבל ייעוץ והכוונה

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ