לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
4402344,023 עוקבים אודות עסקים

פורום מתכונים

ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מתכונים

ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 
הוספת הודעה

צרף
תמונה וידיאו קובץ
קבצים המצורפים להודעה

x
הודעה מהנהלת הפורום
** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
המשך >>

לצפיה ב-'אפיית לחם מחמצת'
אפיית לחם מחמצת
16/08/2018 | 23:02
2
45
ככל שהבצק יהיה נוזלי יותר יש לו פוטנציאל להיות עם יותר חורים??

הלחם שלי יוצא מעולה ממש, אבל וזו כנראה שריטה שלי , מנסה שיצא לחם עם יותר חורים ויותר גדולים... תעזרו בעיצות?
לצפיה ב-'"נוזלי" זו לא ההגדרה הנכונה. אם הבצק יהיה נוזלי ....'
"נוזלי" זו לא ההגדרה הנכונה. אם הבצק יהיה נוזלי ....
17/08/2018 | 16:45
19
.. לא נראה לי שיהיה לחם.
 
מה שנכון הוא שככל ש % המים יהיה גבוה יותר (זה לא זהה ל"נוזלי") אזי יש מצב לחורים גדולים יותר בלחם (בתנאי שכל התהליך בוצע נכון).
 
יחד עם זאת תזכרי ש % מים גבוה - זה לא משהו בפני עצמו אלא תלוי בקמח.
 
אם את בונה על קמח לחם ישראלי רגיל, אז הייתי מנסה להגיע להידרציה של 70% ומשם מעלה לפי התוצאות ויכולות הלישה (ידנית או במיקסר) ועיצוב להחם עד ל 75%.
לצפיה ב-'זאת שריטה טובה (לטעמי)'
זאת שריטה טובה (לטעמי)
17/08/2018 | 18:28
24
ראשית, לחם עם חורים גדולים אינו רק לחם מחמצת, מחמצת היא רק
אחד המרכיבים בבצק שמשמשת לטעם ותפיחה אבל לחם מחמצת יכול
להיות גם לחם דחוס.
אכן דרושה כמות מים גבוהה לקבלת החורים אבל זה מצריך גם עיבוד
נכון של הבצק ידנית בקיפולים, בלישת מיקסר, או לישה עצמית (כמו
ב"לחם ללא לישה"). 
תלוי בסוג הלחם כמות המים יכולה להיות גבוהה עד כדי 90% ממשקל
הקמח לכן צריך לדעת לעבוד עם בצק כזה כי הוא רך ודביק מאד.
לקבלת לחם עם חורים גדולים ישנה גם חשיבות לעיצוב הסופי של הבצק.
 
 
לצפיה ב-'שעועית ירוקה עם שום'
שעועית ירוקה עם שום
17/08/2018 | 10:10
7
49
בכמה מסעדות נתקלתי בשעועית ירוקה כתוספת.
זו שעועית ירוקה עם שום וזה ממש טעים לי.
רציתי להכין בבית אבל אני לא יודעת כמה שום לשים.
אולי למישהו יש מתכון כזה?
לצפיה ב-'נסי פה'
נסי פה
17/08/2018 | 12:07
4
51
https://www.google.com/search?q=%D7%9E%D7%AA%D7%9B...:{referrer:source?}&ie=UTF-8&oe=UTF-8&sourceid=ie7&rlz=
תבחרי 1 לפי הטעם
לצפיה ב-'אתה אמיתי שמישהו בפורום ביקש מתכון ושלחת אותו לגוגל?'
אתה אמיתי שמישהו בפורום ביקש מתכון ושלחת אותו לגוגל?
17/08/2018 | 14:59
3
31
אחרי שביקשתי ממך לא לעשות את זה ועוד התחכמת שביקשו מרקים קרים ולא מתכונים למרקים קרים? אז עכשיו ביקשו מתכון.
 
 
לצפיה ב-'אפשר שפעם אחת מיכאל יכתוב פוסט ולא יקבל תגובות מבאסות'
אפשר שפעם אחת מיכאל יכתוב פוסט ולא יקבל תגובות מבאסות
17/08/2018 | 15:27
1
27
ובכלל הזהרי לך גברת גננת, את עוד עשויה להיכנס לרשימת החסימה הסוחפת של האדון המנחל. אויה ואבויה...
לצפיה ב-'אפשר שתפסיק להתחכם?'
אפשר שתפסיק להתחכם?
17/08/2018 | 16:06
24
אתה חושב שזה מרשים או מצחיק מישהו?
לצפיה ב-'הבנתי'
הבנתי
17/08/2018 | 16:20
26
אם זה לא מתכון שלי, לא לכתוב! 
לגבי מרקים קרים, זה לא אני. תבדוק את הרפש של מי אתה מנסה למרוח לי על הראש?
לצפיה ב-'אני גם מאוד אוהבת :)'
אני גם מאוד אוהבת :)
17/08/2018 | 15:39
24
אני מוסיפה גם לפעמים פטריות, עגבניות שרי, בצל, שומשום.
אני גם מגוונת מבחינת הרטבים ולפעמים מוסיפה סויה ו/או  טריאקי.
 
עכשיו אני מכינה סתם לפי העין אבל אני זוכרת שבבלוג של ניקי ב ובאתר 10dakot יש מתכונים פשוטים וטובים.
 
לצפיה ב-'שעועית ירוקה ושום'
שעועית ירוקה ושום
17/08/2018 | 18:06
28
שעועית ירוקה ושום
 
2 מנות

250 גר' שעועית ירוקה עדינה
  • לקטום את הקצוות, לחלוט במים רותחים 2 דקות ולהעביר מיד לקערת מים קרים להפסקת הבישול, לסנן מהמים ולהניח בצד.
1 כף שמן קנולה
2 שיני שום כתושות
  • לחמם את השמן בווק להוסיף את השום, לטגן חצי דקה.
  • להוסיף את השעועית הירוקה ולערבב, לטגן בבחישה עוד 3 דקות.
1/2 כפית סוכר או תחליף
1/2 כפית מלח
1 כף רוטב סויה
1 כפית רוטב צ'ילי מתוק או לפי הטעם
1 כף שמן שומשום
2 כפות שומשום קלוי (לא חובה)
  • להוסיף בערבוב תוך כדי טיגון לעוד דקה.
  • להגיש.
 
ניתן להוסיף בהגשה בוטנים/קשיו קלויים וקצוצים.
 
לצפיה ב-'מתכונים של זוזוברה'
מתכונים של זוזוברה
17/08/2018 | 12:40
40
היי חברים ישנים וחדשים
נראה לי שלא ביקרתי פה שנים!
אשמח אם יש למי מכם מתכונים של מסעדת זוזוברה (בעיקר החציל הקר של מנת הפתיחה, או מנת הסופר בי)
הבחור שלי חוגג יום הולדת וביקש אותם ושכמותם בארוחת יום ההולדת שלו.
זה פחות הקאפ אוף טי שלי ואני חשבתי על סגנון אחר כי נודלסים למיניהם קצת משעממים אותי אבל.. חתן הבר מצווה ביקש..
תודה מראש
לצפיה ב-'עצה באפיה תנור מול טוסטר אובן'
עצה באפיה תנור מול טוסטר אובן
15/08/2018 | 09:02
6
62
שלום,
אשמח להתייעצות בנודע לאפייה. אני גרה בדירה שכורה, בדירה הקודמת השתמשתי בכירה חשמלית וטוסטר אובן ישן (בלי טיימר, בלי חימום מאוזן) והסתדרתי, פחות עם הכירה החשמלית שהייתי צריכה להחליף לעיתים תכופות.
עברתי לדירה בה יש תנור ישן משולב עם כיריים גז.
מאוד נהנית מהכיריים גז, התנור עצמו לא עובד.
את הטוסטר אובן הישן זרקתי.
לתקן את התנור שהוא לא שלי נראה לי יהיה יקר ומיותר כי הוא ישן ובטח התיקון לא יחזיק לזמן רב.
לקנות תנור חדש אני מעדיפה שלא.
חשבתי על לקנות טוסטר אובן חדש טוב, נועד בעיקר לדג\עוף\ירקות בתנור.
אין לי צורך באפיית עוגות, זה לא מתחביביי.
בטוסטר אובן הקודם הרגשתי שהוא לא מבשל טוב עוף, לירקות לוקח יותר מדיי זמן, ודגים דווקא היה טוב כי הם צריכים  פחות זמן מבשר.
האם אתם חושבים שטוסטר אובן חדש ימלא את צרכי בבישול עוף וירקות בזמן סביר כמו שלוקח לתנור?
האם אתם יכולים להמליץ על דגם מסויים?או נתונים מסויימים?
לצפיה ב-'אפשר להציע פתרון אחר?'
אפשר להציע פתרון אחר?
15/08/2018 | 11:00
4
57
אני באמת מעדיף בגדול תנור על אובן.
 
ומבין מאד את חוסר הרצון שלך לנסות לתקן תנור ישן (אגב, האם ניסיתי לבקש מבעל הדירה לתקן?)
 
יש המון המון המון תנורים משולבים למכירה באתר יד 2 במחירים של אובן ממוצע.
 
עכשיו זו עונת מעבר הדירות ורבים נאלצים למכור במחירים מאד נמוכים תנורים טובים מאד.
 
יש מצב שייצא לך אותו מחיר ותקבלי תנור טוב. תוכלי כמובן לבדוק אצלהם שעובד כמו שצריך לפני הקנייה.
 
אם הוא יימצא חן בעיניך תוכלי לקחת אתו איתך במעבר הבא.
 
אפשר למצוא תנורים ממש סבבה ב 300-400 שקל מאנשים לחוצים לפני מעבר. יש המון סטודנטים שעוברים, משפחות לפני תחילת שנת הלימודים וכו'.
 
אם בא לך תבדקי
לצפיה ב-'ניסיתי, אמרתי לו שהתנור לא עובד'
ניסיתי, אמרתי לו שהתנור לא עובד
16/08/2018 | 09:21
3
39
הוא אמר בסדר, לא הראה נכונות לתקן.
אני מאוד אוהבת את הדירה והוא בסדר ועזר בהרבה דברים אחרים שבעלי דירות אחרים לא עשו, אז אני לא רוצה להתקטנן על זה.
אני אנסה למצוא תנור יד שניה ב 400 שקל, למרות שאני חושבת שהסיכוי לזה קלוש.
לצפיה ב-'נראה לי שאפשר גם הרבה יותר בזול'
נראה לי שאפשר גם הרבה יותר בזול
16/08/2018 | 12:52
1
55
 
לצפיה ב-'רעיון מצויין. לא חשבתי על זה בכלל'
רעיון מצויין. לא חשבתי על זה בכלל
16/08/2018 | 13:51
37
רק לוודא שהתנור באמת עובד ולא מקצר וכו'
לצפיה ב-'לפני ששלחתי את ההודעה בדקתי באתר יד 2'
לפני ששלחתי את ההודעה בדקתי באתר יד 2
16/08/2018 | 13:48
41
אפשר לסנן לפי מחיר ועדיף גם לפי עיר מגורים (כדי לא להגרר עם זה).
 
יש המון תנורים במחירים האלה.
 
את יכולה את התוצאות לפלטר כגלריית תמונות וככה לראות מהר את המצב ואת הסגנון של התנור.
 
אם את מכירה חברות ויש לך מועדפות - את יכולה להכניס זאת לחיפוש
לצפיה ב-'טוסטר אובן.....'
טוסטר אובן.....
15/08/2018 | 15:24
56
אין שום סיבה שעוף או ירקות לא יתבשלו בו טוב.
כנראה בטוסטר אובן שהיה לך, גופי החימום לא עבדו, או שחימום עליון או תחתון היו מושבתים.
מעבר להצעה לקנות ביד 2,  אני ממליצה על כל טוסטר אובן בגודל המתאים לך.
התוצרת - ממש לא משנה.
קבלנו לפני שנים רבות טוסטר אובן מתנה לחג, גדול - נפח 40 ליטר, תוצרת בלתי מוכרת בעליל, והוא עדיין עובד ללא שום בעיה.
יש לי תנור בנוי, ולפעמים- אם אני אופה משהו בתבנית לא כל כך גדולה- אני מעדיפה את הטוסטר אובן במקום התנור.
 
לצפיה ב-'אני מאד קרוב לחסימה גורפת של הרבה גולשים'
אני מאד קרוב לחסימה גורפת של הרבה גולשים
12/08/2018 | 12:43
2
134
מבקש מכולם להתאפס על עצמם ועל התגובות שלהם.


לצפיה ב-'למה?'
למה?
12/08/2018 | 13:30
1
121
כי אומרים את האמת? אולי לא שמת לב, אבל עד לא מזמן מיכאל לנג נעדר לכמה חודשים מהפרום, והכל היה שקט ורגוע. הוא חזר, והתחילו התסיסות והתגובות שלא נראות לך. 
מסקנה?
לצפיה ב-'מסקנה שאתם לא יודעים להגיב בלי לריב'
מסקנה שאתם לא יודעים להגיב בלי לריב
12/08/2018 | 18:12
115
וזה נאמר לכל הצדדים המעורבים.
 
 
 
לצפיה ב-'מתכון למרק טום יאם'
מתכון למרק טום יאם
11/08/2018 | 09:34
115
חומרי גלם:
חבילת למון גראס
שקית שרימפס קפואה 500 גר'
שקית דג, פילה בקלה (חצי מהתכולה)
2 סלסלות פטריות שמפיניון חתוכות לפרוסות
1 זר סלרי חתוך דק, רק הגבעולים (ללא העלים)
1/2 צרור בצל ירוק, חתוך באלכסון באורך 3-4 ס"מ
חבילת נבטים
3-4 שיני שום קלופות וחתוכות בינוני
מיץ מ-2 לימונים
רוטב דגים - 3 כפות
רוטב סויה - 5 כפות
חצי צרור כוסברא קצוצה.
מלח ופלפל
פלפל חריף: צ'ילי אדום
אופן הכנה:
בסיר עם מים רותחים, מבלים כ-30 דקות את:
הלמון גראס, הסלרי, השום, רוטב דגים, סויה, מלח ופלפל שחור.
חותכים את הדג לחתיכות של ביס ומטגנים קלות בשמן.
מוסיפפים את הדג והשרימפס לנוזל,
יחד עם הפטריות, הבצל ומיץ הלימון ולבסוף גם הנבטים והכוסברא.
מביאים לרתיחה ומכבים.
את הצ'ילי החריף, חותכים לטבעות דקות ומוסיפים לפי הטעם בהגשה.
בתיאבון.
 
לצפיה ב-'מישהו הכין פה מרק טום יאם?'
מישהו הכין פה מרק טום יאם?
09/08/2018 | 07:53
9
133
אשמח למתכון.
אנא, לא מרק טום יאם עם חלב קוקוס! זה פטנט ישראלי שאינו תואם למקור.
קוריוז:
יש בחיפה בעיר מסעדה תאילנדית שמוכרת את המנה ב-92 ש"ח! 
יש בבודפשט מסעדה תאילנדית, שמכינה את הדבר הכי קרוב למקור, שאכלתי במערב. 
לצפיה ב-'מניח שהסיבה למחיר הוא שימוש בפירות ים?'
מניח שהסיבה למחיר הוא שימוש בפירות ים?
09/08/2018 | 13:55
1
33
לצפיה ב-'לא נראה לי'
לא נראה לי
09/08/2018 | 16:23
92
במסעדת פאט וינו מנת פסטה פרוטי לה מארה, שבה יש יותר פירות ים עולה רק 61 ש"ח (30 ש"ח פחות). במנה זו יש מולים (ללא הקונכיה, קלמרי ושרימפס ברוטב שמנת רוזה).
לעומת מסעדת צ'אנג בה:
טום יאם
 
92 ₪
 
 
 
מרק חריף וחמוץ מסורתי עם שרימפס, קלמארי, קוביות דג, עגבניות שרי, בצל לבן, סלרי, שמפיניון, צ'ילי, גלנגל, כפיר ליים, פיש סוס, לימון וכוסברה
 
לצפיה ב-'חלב קוקוס במרק טום יאם?!'
חלב קוקוס במרק טום יאם?!
09/08/2018 | 16:45
2
92
שיתבישו להם ! 
התאילנדים בעצמם שמים חלב קוקוס במרק (ממש בושה) יחד עם שבבי צילי יבש וקארי   
לצפיה ב-'טוב לדעת'
טוב לדעת
09/08/2018 | 18:40
1
91
Tom Kha Kung: Substitute coconut milk for half or all the water or stock.
אני ביקשתי TOM YUM (בלי! Kung).
צר לי שתופעות הלוואי של פטריות הזיה אינן הפיכות, או שמדובר בהבנת הנקרא? 
לצפיה ב-'לא שאני מבין גדול ובטח אם אני על פטריות הזיה '
לא שאני מבין גדול ובטח אם אני על פטריות הזיה
09/08/2018 | 19:14
72
אבל  Kung זה סוג של שרימפס 
בכל מקרה הסוג היחיד של טום יאנ שהוא סוג של צלול זה טום יאן מא סיי שהוא יחסית צלול (אבל גם לזה מוסיפים מעט חלב קוקוס להסמחה)
אבל מה אני מבין ..... 
 
אההה וכן עברתי קורס בישול אינטסיבי של שבועיים בתאילנד משם הידע שלי (ולא ממסעדה בבודפסט)
לצפיה ב-'לא להתרגש ייתר על המידה'
לא להתרגש ייתר על המידה
09/08/2018 | 18:12
3
82
לענות לך לגבי המסעדה בחיפה איני יכול להתייחס. למרק האלוהי שאתה אוכל בבודפשט ("הכי קרוב למקור") גם איני יכול, אבל עקרונית, לכל המרקים הפופולריים הללו מתכון בסיסי שעליו מולבשות ווריאציות מוואריציות שונות. הוספת חלב קוקוס בהחלט מקובלת ואם תחפש Tom Yam Kung תמצא מאות מתכונים.
לצפיה ב-'אם לא הובנתי נכון, אני לא רוצה במרק חלב קוקוס'
אם לא הובנתי נכון, אני לא רוצה במרק חלב קוקוס
09/08/2018 | 18:36
2
75
לחלב קוקוס יש מרקם ומתיקות שאין לה מקום לטעמי, במרק הזה. בכל המקרים שבהם אכלתי מרק טום יאם במסעדות תאילנדיות אוטנטיות, אכלתי מרק נפלא בלי חלב קוקוס. באותם מקרים (בארץ בלבד!) שבהן בתפריט מצויין שיש חלב קוקוס במרק, נמנעתי להזמין אותו.
לגבי המרק בבודפשט: https://www.thaietterem.hu/en/
היה טעים מאוד, אך סבלתי למחרת ב-00...
 
לצפיה ב-'זה ש"אתה לא רוצה" חלב קוקוס לא הופך...'
זה ש"אתה לא רוצה" חלב קוקוס לא הופך...
09/08/2018 | 21:06
1
83
...את דבריך לאמת אוניברסלית הנשענת על איזה חור בבודפסט. יש לי סוד עבורך אני שונא חלב קוקוס (להוציא קינוחים) אבל אני לא  מצהיר הצהרות מטופשות ובובסטיות ומנסה שלא להעליב גולשים.
ואת רשמיך מפטריות הזייה תוסיף למחברת המלאת שגיאות של מלון דן. אתה הרי נסמך כרגיל על יסודות איתנים כמו המחברת או החור ההוא בבודפסט, עיר ואם בתאילנד בכלל ובמטבח התאי בפרט!
לצפיה ב-'אפשר שפעם אחת מיכאל יכתוב פוסט ולא יקבל שלל תגובות מבאסות?'
אפשר שפעם אחת מיכאל יכתוב פוסט ולא יקבל שלל תגובות מבאסות?
10/08/2018 | 06:28
82
גם אם אתם חושבים שאתם יודעים יותר טוב ממנו ומתים להניס לו מתחת לחגורה?
 
אם הוא מפריע לכם פשוט אל תגיבו לו.
 
אחר כך סתם יש מריבות
לצפיה ב-'גרנדין ביתי - לא מספיק אדום!'
גרנדין ביתי - לא מספיק אדום!
08/08/2018 | 15:45
3
113
הכנתי גרנדין בצורה פשוטה: מיץ רימונים טבעי, מערבבים עם סוכר ומסמכים על ידי צמצום תוך כדי חימום על אש קטנה ובחישה. מתכון קלאסי.
בעיה היא שזה יצא אדום אמנם, אבל לא מצליח לצבוע את הקוקטייל לאדום והוא יוצא לי חום בהיר במקום. אני מנחש שהגרנדין שמשמש בבארים הוא סוג של זיוף שבו עשו סירופ סוכר עם צבע מאכל ואולי חומצת לימון.
אבל גם אני רוצה שיצא לי גם יפה.  מה עוד יכול לתת לי צבע חזק, חוץ מלקנות צבע מאכל ולהוסיף לגרנדין שלי?
לצפיה ב-'אולי שווה'
אולי שווה
08/08/2018 | 16:49
2
87
לסחוט לבד את הרימון ולסנן (כמיטב המסורת) ולא לסמוך על הטבעי שבמיץ
לצפיה ב-'לא סביר'
לא סביר
09/08/2018 | 18:33
1
51
את המיץ קניתי בחנות של כל מיני דברים סופר-טבעיים.
פשוט רימון טבעי כנראה לא מספיק אדום.
אני חושב אולי להוסיף קצת סירופ פטל שחור (מבושל מעט ומסונן). הצבע שלו הוא אדום הרבה יותר חזק.
לצפיה ב-'אולי שווה לצמצם קודם את המיץ רימונים'
אולי שווה לצמצם קודם את המיץ רימונים
13/08/2018 | 15:05
23
ורק אח"כ להוסיף סוכר?
לצפיה ב-'האם ניתן להקפיא סלטים מזרחיים ?'
האם ניתן להקפיא סלטים מזרחיים ?
07/08/2018 | 15:34
4
94
הגיעה לידי כמות גדולה של סלטים בעקבות ביטול של איזשהו אירוע (למשל מטבוחה, חציל פיקנטי, איקרא, סלט סלמון, חציל במיונז, כרוב אדום ועוד) ואין לי מקום במקרר. אפשר להכניס למקפיא ולהפשיר בבוא העת ?
תודה מראש.
לצפיה ב-'מטבוחה אפשר להקפיא, את כל השאר לא נראה לי'
מטבוחה אפשר להקפיא, את כל השאר לא נראה לי
08/08/2018 | 08:33
1
68
מצד שני הפג תוקף שלהם די ארוך...
לצפיה ב-'תודה רבה'
תודה רבה
09/08/2018 | 12:55
29
               
לצפיה ב-'אפשר לשאול מה זה סלט סלמון? '
אפשר לשאול מה זה סלט סלמון?
08/08/2018 | 16:51
1
23
לצפיה ב-'אני חושבת שזה חתיכות של סלמון מעושן עם מיונז ובצל'
אני חושבת שזה חתיכות של סלמון מעושן עם מיונז ובצל
09/08/2018 | 12:54
52
            
לצפיה ב-'מחכים לכם בפורום תפוז ויראלי - כל מה שרץ ברשת ומעניין'
מחכים לכם בפורום תפוז ויראלי - כל מה שרץ ברשת ומעניין
09/08/2018 | 12:09
9
 
 אתם מוזמנים לשתף עם כולם את הסרטונים החמים, הפרובוקציות המדוברות והפוסטים הכי מבוקשים.
היכנסו עכשיו לפורום תפוז ויראלי ושתפו גם אתם
לצפיה ב-'הקפאה'
הקפאה
09/08/2018 | 07:50
1
72
למיטב הבנתי, הקפאה היא לא פטנט לשמירה אינסופית של מזון מבושל.
אחרי זמן מה, התבשיל מאבד את ריחו וטעמיו. 
מעבר לטעם, חלק מהמזון מאבד מערכיו התזונתיים. אילו מצויים בחומרי הגלם, שעברו בישול (רתיחה +) ואח"כ הקפאה ל-18C-. 
למשל, בשר קפוא למיטב הבנתי (עוף בעיקר) לא ראוי אחרי חודש.
לצפיה ב-'בשר קפוא אפשר לשמור במקפיא כמה חודשים בלי בעיה'
בשר קפוא אפשר לשמור במקפיא כמה חודשים בלי בעיה
13/08/2018 | 15:06
11
לצפיה ב-'מה דעתכם? אפשר להקפיא פטה כבד?'
מה דעתכם? אפשר להקפיא פטה כבד?
08/08/2018 | 09:54
2
33
לצפיה ב-'פחות דעה, יותר עובדה...'
פחות דעה, יותר עובדה...
08/08/2018 | 10:57
1
100
אפשר בהחלט להקפיא! הטעם יהיה בסדר, המרקם שונה.
התוצאה לאחר הפשרה לא תהיה דומה למרקם של הטרי, המרקם יהפוך לפירורי.
לצפיה ב-''
08/08/2018 | 11:43
5
לצפיה ב-'רוטב עגבניות וגבינה מומסת'
רוטב עגבניות וגבינה מומסת
04/08/2018 | 19:03
7
163
היי,

אכלתי פעם בחו"ל במסעדה איטלקית מנה שבעיקרה היתה קערה עם רוטב עגבניות וגבינות מומסות... שפשוט מרימים עם מזלג

מישהו מכיר את המנה ומתכון עבורה?

תודות
לצפיה ב-'בבקשה'
בבקשה
05/08/2018 | 21:09
6
125

כמו תמיד, רוטב מפולצן שנולד ממאכל של עניים שהשתמשו בשאריות ויצרו משו טעים. הרוטב נקרא "רוטב ארבע הגבינות" ומורכב מ 4 גבינות ביחסים שווים, בד"כ מסקפונה, גונגונזולה (המקבילה האיטלקית לרוקפור), פרמזן וטלג'יו (TALEGGIO)  שהיא איך לומר, גבינה ריחנית מאוד...      
אני ניסיתי עם כל מיני תערובות של גבינות צהובות שהיו בבית. טעים אבל לא מדהים   
להמיס את הגבינות באיטיות רבה ולערבב. כשהגבינות מותכות והתערובת הומוגנית יש להוסיף תוך ערבול רסק או גרידת עגבניות קלופות. כמות  לפי הטעם. להשתמש כרוטב לכל סוגי הפסטה. אני הוספתי גם אורגנו ושום כתוש.
לא לצפות לגדולות ונצורות. 
לצפיה ב-'נדב, תודה רבה!'
נדב, תודה רבה!
05/08/2018 | 22:26
1
21
לצפיה ב-''
06/08/2018 | 10:26
10
לצפיה ב-'זה המון כולסטרול.'
זה המון כולסטרול.
09/08/2018 | 07:00
3
40
המון כולסטרול בדבר הזה 
לצפיה ב-'אבל כולסטרול זה טעים'
אבל כולסטרול זה טעים
09/08/2018 | 10:44
1
19
לצפיה ב-''
09/08/2018 | 13:55
5
לצפיה ב-'דווקא הכולסטרול מדאיג אותך'
דווקא הכולסטרול מדאיג אותך
09/08/2018 | 21:17
38
כמות השומן בכלל היא ה"מדאיגה" וכמו תמיד זה תלוי בכמות שאת אוכלת. ההבדל בין 100 גר' פרמזן שתוסיפי לפסטה או 100 גר' תערובת גבינות הוא זניח.
ולידיעתך ב 2018 כבר נהוג לחשוב שדיאטה עתירת כולסטרול לא ממש "מוסיפה כולסטרול". את הכולסטרול אנו מייצרים בעצמנו ומי שלגופו נטיית ייתר לייצירת כולסטרול - דיאטה לא תעזור לו אלא טיפול תרופתי. דיאטה ממולצת כטיפול נלווה למי שרמות הכולסטרול שלו הם 400 500 ו 600. כן יש מקרים כאלה...
לצפיה ב-'סלט חצילים רומני'
סלט חצילים רומני
05/08/2018 | 11:29
352
חומרי גלם:
2 חצילים בינוניים שלמים
3 פלפלים אדומים (גמבה) שלמים
חצי ראש שום
בצל בינוני
מיץ מלימון 1
שמן זית
מלח ופלפל שחור
אופן הכנה:
מכניסים על מגש עם רדיד אלומיניום את החצילים והגמבות לתנור 203 מע'
עד שהגמבות מאבדות נפח ומתחילות להשחיר קלות, באמצע הופכים את הירקות.
מוציאים מהתנור:
את החציל מניחים להתקרר.
את הגמבות מכניסים לכערה ומכסים בנילון נדבק (מקל על הסרת הקליפה).
(אחרי שהתקרר מעט ואפשר לגעת ביד)
פותחים את החציל ל-2 ומסירים את הראש. מוציאים את התוכן למסננת.
מניחים את התוכן על קרש וקוצצים עם סכים שתי וערב עד שמתקבלת עיסה.
מעבירים לכערה.
נסירים את הקליפה והגרעינים מהגמבה, קוצצים דק, מעבירים לקערת החצילים.
מוסיפים חצי ראש שום קטוש, בצל חתוך דק דק, את המיץ ליומון, שמן זית (לפי הטעם) מלח ופלפל גם.
מערבבים היטב לקבלת מרקם אחיד בצבעים.
מניחים במקרר לצינון.
להגיש קר.
בתיאבון
 
לצפיה ב-'מיקסר או בלנדר? מה ההבדל ומה אני צריך לקנות?'
מיקסר או בלנדר? מה ההבדל ומה אני צריך לקנות?
03/08/2018 | 13:04
4
108
אני מנסה להבין מה ההבדל בין מיקסר לבין בלנדר מבחינת מה זה כל אחד מהם ומה כל אחד מהם עושה שהשני לא.
מה יותר שימושי בבית ולאיזה מטרות?
דוגמאות:
* נניח לרסק קרח, אבל לא לרמת אבקה אלא לרמת גרגרים גדולים: מה מתאים?
* מילקשייק עם פירות קשים (תפוח לדוגמה): מה מתאים?
לצפיה ב-'בשתי הדוגמאות התשובה היא בלנדר'
בשתי הדוגמאות התשובה היא בלנדר
03/08/2018 | 14:21
2
78
מיקסר הוא מכשיר גדול שמיועד ללישה/ערבול. הוא אינו כותש דברים
 
חפש בגוגל תמונות את שניהם - ייתכן וזה יעשה סדר בדברים
לצפיה ב-'כלומר מיקרס זה בשביל להכין בצק?'
כלומר מיקרס זה בשביל להכין בצק?
03/08/2018 | 15:11
1
67
למה עוד צריך משכיר גדול לערבול ובחישה? (סליחה אם אני נשמע מפגר)
להקציף ביצים, הכנת קרמים ועוגות גבינה: האם זה משימות בשביל מיקסר?
לצפיה ב-'אכן כן'
אכן כן
03/08/2018 | 16:27
69
מקסר משמש כדי ללוש בצקים, לערבב ולערבל ולצורך הקצפה.
 
לצורך טחינה וריסוק משתמשים בבלנדר.
לצפיה ב-'הכי שימושי מג'ימיקס.'
הכי שימושי מג'ימיקס.
04/08/2018 | 13:40
67
אבל ברצינות, כל אחד וצרכיו, אם אתה מבשל מאד מתחיל, מיקסר יד קטן ואולי בלנדר מוט, אם תקנה את הבלנדר מוט עם המיכל - כבר יש לך יופי של ציוד להתחלה.
כמה אתה מבשל, מה אתה מבשל - צריכה להיות השאלה הראשונה, ולמי,
בעיני עד היום מעבד מזון (פוד פרוססור) ומיקסר יד הם הכי יעילים.
אם אתה לא בראש של בישולים אלא של שייקים, בלנדר, תוודא שזה שאתה קונה חזק מספיק (וזה יתבטא במחירו) לריסוק קרח.
לצפיה ב-'אתם מכירים את המיקסר בתמונה?'
אתם מכירים את המיקסר בתמונה?
01/08/2018 | 13:54
4
201
זה חלק מהאופציות בעבודה למתנת חג.
אין לי מיקסר ותאמת אני לא בטוחה האם אני צריכה מיקסר.
האם המיקסר הזה ספציפית טוב?
כתבו שהוא עולה 1200 שח.
לצפיה ב-'לא מכיר אותו אישית, אבל זה דגם נפוץ (אם כי נראה לי ש....'
לא מכיר אותו אישית, אבל זה דגם נפוץ (אם כי נראה לי ש....
01/08/2018 | 17:15
1
97
דגם ישן.  הנוכחי נמכר בטענה של הספק 1500W וככל שאני מצליח לראות בצילום רשום 800W).  מחיר הדגם החזק (?) יותר - 908/918 ש'ח (צבע).
 
 
אם את לא צריכה מיקסר, אז קחי אותו רק אם אין מתנה טובה יותר
 
אם את צריכה מיקסר ויש מתנה טובה יותר, אז קחי אותה וקני את המיקסר הזה -
 
 
(שגם יתפוס פחות מקום וגם יעשה לפחות את אותה עבודה שזה יעשה).
לצפיה ב-'בסוף כנראה אקח את ה500 שח תלושים וזהו...'
בסוף כנראה אקח את ה500 שח תלושים וזהו...
01/08/2018 | 17:20
31
לצפיה ב-'מכיר ומשתמש בו כמה שנים טובות'
מכיר ומשתמש בו כמה שנים טובות
02/08/2018 | 00:37
95
 
מקסר חזק אבל מרעיש כמו מטוס בזמן הרצת מנועים לפני המראה.
 
 
 
 
לצפיה ב-'מזיכרון, בדיוטי פרי ניתן להשיגו ב 200$'
מזיכרון, בדיוטי פרי ניתן להשיגו ב 200$
04/08/2018 | 00:24
64
נדמה לי שהוא מגיע עם אביזרים נוספים כמו מטחנת בשר ובלנדר. בלי נדר.
 
לצפיה ב-'<נא למחוק>'
<נא למחוק>
03/08/2018 | 21:03
98
...........
 
לצפיה ב-'היי, אשמח לשתף כמה דברים שהכנתי'
היי, אשמח לשתף כמה דברים שהכנתי
01/08/2018 | 10:23
15
184
מהשבועיים האחרונים (מילואים ועומס בעבודה ובכלל לא הספקתי להתחבר).
לצפיה ב-'ארוחת ערב מוצש'
ארוחת ערב מוצש
01/08/2018 | 10:24
1
262
חזה סלמון שהושרה כ20 דקות בשמן זית, חמאה ומלח פלפל ליד אספרגוס ופטריות טריות עם פרוסות תפוחי אדמה.
הכל על מחבת פסים לוהט לכ 9-10 דקות (את האספרגוס התחלתי קצת לפני.
לצפיה ב-'סלמון'
סלמון
01/08/2018 | 11:49
186
הערה: סלמון זה דג, לא עוף. לכן מדובר בפילה סלמון ולא חזה.
 
מתכון שלי: לערבב מרינדה מ:-
2 כפות חרדל דיג'ון
3 כפות רוטב סויה (יפני או אמריקאי)
4 כפות שמן זית
לערבב היטב עג שהנוזל הופך לאחיד.
למרוח עם כף על החלק בלי העור בנדיבות ולהשאיר לפחות שעה.
טיגון:
במעט שמן זית במחבת, לחמם לחום בינוני, ולהניח את הדג עם הצד בלי העור למטה. אחרי שהצבע משתנה בערך עד החצי, או שהצד משחים קלות, להפוך, ולטגן את הצד של העור.
לטגן מיץ מ-2-3 לימונים, וחבילת חמאה (100 גר') לצמצם קצת אחרי שהחמאה מותכת, ולהשקות בנדיבות את רצועות הדג.
 
יוצא מעדן
לצפיה ב-'קציצות ברוטב'
קציצות ברוטב
01/08/2018 | 10:39
211
מבחינת מתכון זה די אלתור.
חצי קג בשר טחון עם 2 קישואים מגורדים
כמעט קילו חזה עוף חתוך קצוץ מעורבב עם בטטה מגורדת
 
כמובן שלכל תערובות הוספתי תבלינים שונים והשארתי במקרר ללילה (לא חייב)
 
מבחינת רוטב די אילתרתי אבל הכנתי סוג של רוטב עגבניות. גירדתי עגבניות ושום והשארתי על סיר רחב יחד עם שמן זית, הוספתי רסק , תבלינים ומים חמים, לאחר שרתח והיה מוכן הוספתי קוביות גזר ותפוח אדמה וסגרתי את המכסה .
הכנתי כדורים מהתערובות והוספתי לסיר עם הרוטב, בלי לערבב כיסיתי את הסיר ולאחר 10 דקות כשהקציצות קצת התייצבו , ערבבתי וכיסיתי ברוטב.
בישלתי עוד כ30-40 דקות במכסה סגור.
 
ריח משגע, טעים מאוד ויצא לי כלכך הרבה שיכולתי גם לפנק את ההורים שלי וסבא שלי בקופסת אוכל חמה .
 
לצפיה ב-'לחם זיתים ללא לישה'
לחם זיתים ללא לישה
01/08/2018 | 10:48
2
220
לא יצא מושלם אבל יצא טעים.
שילבתי קמח שיפון מלא וקמח כוסמין (ללא קמח לבן מלבד כשעבדתי עם הבצק)
השתמשתי עם מתכון מהקישור הזה
 
לצפיה ב-' בזכותך הגעתי לבלוג הנפלא'
בזכותך הגעתי לבלוג הנפלא
01/08/2018 | 18:15
1
129
ומצאתי לא מעט מתכונים שנראים לי בהחלט מתאימים לאופי ולטעם שלי.
וכמובן מחמיאה לך על כל מה שהכנת.
רעיה
לצפיה ב-'זה כיף למצוא בלוגים כאלו'
זה כיף למצוא בלוגים כאלו
02/08/2018 | 06:46
73
לאחרונה יוצא לי לעשות הרבה מילואים בנוסף יש עומס בעבודה ובכלל בחיים, אז אני לא תמיד יכולה לאפות או להכין דברים שלוקחים הרבה זמן , זה נחמד שיש אופציות לדברים יחסית קלילים ומהירים שלא נופלים בטעם.
 
מחכה לראות מה תכיני משם
לצפיה ב-'ערב פיצות'
ערב פיצות
01/08/2018 | 11:13
186
ביום שני האחרון התחשק לי להכין פיצות, בכלל מאז שהתחלתי להכין לבד אני כבר לא נהנית מפיצות קנויות ומעדיפה את הבייתיות, אבל אני עצלנית ולא תמיד בא לי להכין.
הפעם החשק גבר על העצלנות.
ראשון בערב הכנתי בצק לפי המתכון וההסבר בקישור:  https://ambra100.blogspot.com/2017/09/pizza.html?m...
ביום שני בערב כשעה לפני הכנת הפיצות הוצאתי את הבצק מהמקרר והדלקתי תנור.
הכנתי רוטב: 3 שיני שום מגורדות וקצת על המחבת עם שמן זית, הוספתי 4 עגבניות בשלות מגורדות וקופסה קטנה של רסק עגבניות, כמובן מלח פלפל ואורגנו (טרי ויבש).
מבחינת תוספות :
פיצה 1 – חצי זיתים (מהמעדניה לא מקופסת שימורים) וחצי טונה
פיצה 2 – חצי פיטריות טריות וחצי בטטה . את הפיטריות והבטטה השרתי כ10-15 דקות בשמן זית עם אורגנו יבש ומלח גס לפני ששמתי על הפיצה.
פיצה 3- בצל סגול (שמתי לפני אפיה ראשונה, הסבר בהמשך) וגבינת עיזים.
 
מבחינת הכנה של הפיצה – פתחתי את הבצק על קצת קמח תירס, יצרתי את הצורה והעובי שאני רוצה, שמתי קצת עגבניות והכנסתי לתנור שחומם מראש על 250 מעלות, את הפיצה שמתי על תבנית של תנור שהנחתי בתחתית התנור בתחילת החימום, לאחר 6-7 דקות הוצאתי את הפיצה ושמתי גבינה , שילבתי גבינת מוצרלה וגאודה מעושנת ומעל התוספות, הברשתי בקצת שמן זית את הקצוות של הבצק ואז הכנסתי לעוד 6-7 דקות לתנור על רשת באמצע/למעלה של התנור.
בפיצה עם הבצל וגבינת עיזים, את הבצל שמתי מעל הרוטב לפני האפייה הראשונה, ככה הוא יוצא יותר מבושל וטוב בעיני.
 
יצא מעולה, בצק דק אבל לא מידי, קראנצי, טעים (לשם שינוי גם לא היה חסר לי מלח).
 
 
לצפיה ב-'הכל נראה יפה מאד '
הכל נראה יפה מאד
01/08/2018 | 12:24
24
לצפיה ב-'איזה יופי, תודה על השיתוף'
איזה יופי, תודה על השיתוף
01/08/2018 | 19:59
16
לצפיה ב-'נפלא. תודה רבה על השיתוף. איזה כיף'
נפלא. תודה רבה על השיתוף. איזה כיף
01/08/2018 | 21:32
1
21
לצפיה ב-'תודה '
תודה
02/08/2018 | 06:47
41
ואפילו זכרתי להעלות מתכונים
לצפיה ב-'הכל נראה מעולה'
הכל נראה מעולה
02/08/2018 | 00:33
3
64
סחתיין
לצפיה ב-'תודה רבה!'
תודה רבה!
02/08/2018 | 06:53
2
48
אני לא מרבה להעלות פה, גם כי אני לא מספיקה/שוכחת וגם סתם כי לא תמיד אני מכינה דברים מעניינים וטובים כמו שאתם פה מעלים.
פעם ב.. כיף להעלות ולהשוויץ קצת , לקבל טיפים, רעיונות.
 
אחלה יום
לצפיה ב-'קבלי שאפו נוסף. לא רק נראה יפה, מריח לי גם טעים מאוד.'
קבלי שאפו נוסף. לא רק נראה יפה, מריח לי גם טעים מאוד.
04/08/2018 | 00:21
1
21
לצפיה ב-''
08/08/2018 | 14:10
5
לצפיה ב-'שלום. איך רוטב הסויה של מאסטר שף (500 מ''ל) לפני שאני '
שלום. איך רוטב הסויה של מאסטר שף (500 מ''ל) לפני שאני
31/07/2018 | 03:21
17
131
פותחת את הבקבוק (זכוכית).  תוצרת תאילנד. תודה
לצפיה ב-'תפתחי ותטעמי אם הוא מתאים לטעמך'
תפתחי ותטעמי אם הוא מתאים לטעמך
31/07/2018 | 13:45
16
131
מקסימום הלכו 10 ש"ח.
מה זה מענין מה טעמם של אחרים?
שוב פרסומת.
לצפיה ב-'זה הרבה יותר מ10 ש'
זה הרבה יותר מ10 ש
31/07/2018 | 16:56
15
46
לצפיה ב-'זה פחות....9.90 ש"ח ליתר דיוק'
זה פחות....9.90 ש"ח ליתר דיוק
31/07/2018 | 17:02
79
לצפיה ב-'למה אתה מתווכח על שטויות. עלותו 16.90 ש'
למה אתה מתווכח על שטויות. עלותו 16.90 ש
31/07/2018 | 19:15
13
39
לצפיה ב-'המחיר לא משנה'
המחיר לא משנה
31/07/2018 | 19:43
6
103
כנראה שלאיש בפורום אין היכרות עם המותג הספציפי.
 
מניח שבאמת האופציה היא לפתוח ולנסות. אם טעים להמשיך להשתמש ואם לא...
 
יש היום מבצעים על סויה שנחשבת איכותית כמו קיקומן ויאמאסה - שם אפשר לדעת בוודאות שמה שקונים יהיה מוצלח
לצפיה ב-'אשמח לדעת איך אתה מגדיר "מוצר מוצלח"'
אשמח לדעת איך אתה מגדיר "מוצר מוצלח"
31/07/2018 | 19:50
1
86
אני למשל מכיר רטבי סויה הרבה יותר "מוצלחים" לטעמי מאשר קיקומן שמתאים למטרות ספציפיות כמו למשל תיבול שיפודי יקיטורי אבל לאו דווקא להכנת רטבים אבל זה ל ט ע מ י !
ובכלל עצימת העיניים שלך לאחרונה לכל מיני שנכנסים לכאו עם הצעות "לבדיקה" או "חוות דעת" תמוהה למדי או שמא אתה יודע משהו שאנחנו רק מנחשים?
לצפיה ב-'איך אני מגדיר מוצר מוצלח?'
איך אני מגדיר מוצר מוצלח?
31/07/2018 | 22:16
80
מוצר שאני קונה שוב ויוצא לי טעים במה שאני מכין איתו.
 
אני יודע שביקשתי ממך הרבה פעמים ושאתה מתעלם בצורה מופגנת ומזלזלת - אם משהו נראה לי כמו פרסומת אני מעיר או כותב במסר פרטי לברר.
 
אם פעם בכמה זמן מגיע גולש ותיק בתפוז ובפורום וכותב שם של מותג זו לא פרסומת.
 
זו פעם אחרונה שאתה מעיר בנושא.
לצפיה ב-'לי המחיר מאוד משנה'
לי המחיר מאוד משנה
31/07/2018 | 21:04
3
30
לצפיה ב-'אתה לא תקבע אם המחיר '
אתה לא תקבע אם המחיר
31/07/2018 | 21:14
2
89
משנה. ואם לא ימצא חן לזרוק?
לצפיה ב-'פספסת את כוונתי'
פספסת את כוונתי
31/07/2018 | 22:18
1
98
ההערה על המחיר לא משנה הייתה למי שנכנס איתך לדיונים על המחיר של הסויה.
 
אמרתי שזה לא משה לשאלה שלך ושאני מצפה שיענו לך רק בהיבט אם הסויה טעימה או לא. ושאם לא טעים לך אז אין מה להשתמש גם אם שילמת 10 שקלים וגם אם שילמת 17 שקלים.
 
מקווה שיותר ברור
לצפיה ב-'הבנתי. מתנצלת..'
הבנתי. מתנצלת..
31/07/2018 | 23:26
23
לצפיה ב-'מביאים לך הוכחות ואת בשלך...'
מביאים לך הוכחות ואת בשלך...
31/07/2018 | 19:51
1
109
אז מי כאן עוסק בשטויות?
לצפיה ב-' מציעה שלא תתערב סגנון '
מציעה שלא תתערב סגנון
31/07/2018 | 21:11
83
דיבורך לא מקובל עלי. לנדב המפורסם. נקודה
לצפיה ב-'מאיפה אתה יודע כמה שילמתי'
מאיפה אתה יודע כמה שילמתי
31/07/2018 | 21:16
3
27
לצפיה ב-'ל-TC משהו..'
ל-TC משהו..
31/07/2018 | 21:18
2
26
לצפיה ב-'מה זה העליהום הזה. בסהכ'
מה זה העליהום הזה. בסהכ
31/07/2018 | 21:23
1
84
שאלתי שאלה תמימה. מה פתאום פרסומת בראשך? אתם מה שנקרא הישראלים המכוערים. עושים מזבוב פיל. גם אלה שלא מתערבים לטובתי
לצפיה ב-'עכשיו בטח העליהום ימשיך'
עכשיו בטח העליהום ימשיך
31/07/2018 | 21:25
25
לצפיה ב-'הי מחפשת מתכונים סקסיים וחגיגיים לארוחת ט"ו באב '
הי מחפשת מתכונים סקסיים וחגיגיים לארוחת ט"ו באב
25/07/2018 | 10:19
17
291
לצפיה ב-'לדעתי סטייק, עם פירה בצד ויין '
לדעתי סטייק, עם פירה בצד ויין
25/07/2018 | 14:25
40
לצפיה ב-'מה זה מתכון סקסי, אני יודע שסקס פירושו יחסי מין'
מה זה מתכון סקסי, אני יודע שסקס פירושו יחסי מין
25/07/2018 | 14:33
2
123
אז מה הקשר לאוכל?
לצפיה ב-'ברור שיש קשר'
ברור שיש קשר
25/07/2018 | 17:00
1
174
 
אם מכרו לך נתח פילה טרי ובסוף הסתבר לך שקיבלת פילה מדומה מופשר עם תוספת מים אז סימן ש@#%%& אותך.
לצפיה ב-'כבוד השיח - תשובה יפה והגיונית '
כבוד השיח - תשובה יפה והגיונית
25/07/2018 | 17:02
43
לצפיה ב-'חסר המון מידע כדי שנוכל ממש לעזור'
חסר המון מידע כדי שנוכל ממש לעזור
25/07/2018 | 17:37
4
208
למשל האם אוכלים כשר. האם מעדיפים בשרי או חלבי.
ככלל אני גם חושבת שבשר זה הכי סקסי שיש אבל זה גם די כבד ולא תמיד כיף לאכול כבד אם מתכוונים אחרי זה להמשיך לעוד דברים סקסיים.
אני חושבת שאם הייתי צריכה לבנות עכשיו ארוחה רומנטית הייתי עושה אותה כך:
למנה ראשונה הייתי עושה:
או - שוט של גספאצ'ו עם וודקה או קאווה (מכינים גספאצ'ו ומוסיפים לזה את האלכוהול)
או - סביצ'ה של דג נא על מצע של גספאצ'ו.
או - טרטר בשר עם חלמון שליו
 
עיקרית:
פילה סלמון או דניס
או לחלופין סטייק אנטריקוט/ סינטה
על מצע של פירה כרובית/ פירה שורשים/ פירה רגיל או פירה כתום (אם פירה כתום לא הייתי עושה סלמון). לחלופין  - על מצע של פסטה ברוטב שמנת.
 
 
קינוח:
הייתי עושה קינוח קטן משותף או שני קינוחים קטנים בכוסות. כמה הצעות:
למשל: קרם פטיסייר עם קרמל מלוח, שברי בסקוויטים (אפשר עוגיות לוטוס) ופירות שאוהבים.
פונדנט שוקולד חם שנשפך כשפותחים אותו
 
לצפיה ב-'כמובן שתמונה אחת הייתה חייבת לא לעלות'
כמובן שתמונה אחת הייתה חייבת לא לעלות
25/07/2018 | 17:38
179
של הקינוח
לצפיה ב-'תודה אנחנו אוכלים כמעט הכול ולכן לא הגבלתי.. הרעיונות משגעים'
תודה אנחנו אוכלים כמעט הכול ולכן לא הגבלתי.. הרעיונות משגעים
26/07/2018 | 09:08
1
35
לצפיה ב-'הכי רומנטי: ליקוי הירח שהיה ממש יפה '
הכי רומנטי: ליקוי הירח שהיה ממש יפה
28/07/2018 | 10:09
14
לצפיה ב-'וללא כל קשר לט"ו באב. מה שהעלת - מדהים !! שאפו.'
וללא כל קשר לט"ו באב. מה שהעלת - מדהים !! שאפו.
26/07/2018 | 13:18
29
לצפיה ב-'צ'וריסו עם מיונז'
צ'וריסו עם מיונז
25/07/2018 | 18:55
46
לצפיה ב-'שלי'
שלי
31/07/2018 | 14:07
6
89
רבע עגבניה ממולאת בקרם בזיליקום
רושטי ועליו 2 ביצי עין (סליו)
רושטי עם גבינה וסלט
תפוחי אדמה גזרים וסלקים
לצפיה ב-'שאפו '
שאפו
01/08/2018 | 12:30
1
11
לצפיה ב-'מסמיק ... תודה '
מסמיק ... תודה
02/08/2018 | 16:47
4
לצפיה ב-'איזה יופי!!'
איזה יופי!!
01/08/2018 | 18:18
1
9
לצפיה ב-'תודה '
תודה
02/08/2018 | 16:51
5
לצפיה ב-'יופי של יצירות, מוסיפה שאפו.'
יופי של יצירות, מוסיפה שאפו.
05/08/2018 | 10:43
1
29
קרם בזיליקום? מי ומה זה? 
כל העצבים המעוצבנים שלי נרגעו, (קראתי עכשיו את הדיון ה"מרתק" על רוטב הסויה).
לצפיה ב-'תודה'
תודה
07/08/2018 | 11:02
15
זה כמו מוס סלמון / אבוקדו אבל עשוי מבזיליקום

חם בפורומים של תפוז

אירוח וידאו - תמ``א 38
אירוח וידאו - תמ``א 38
עו``ד עפר שחל, מנהל הפורום ומומחה לבתים משותפים...
אירוח וידאו - תמ``א 38
אירוח וידאו - תמ``א 38
עו``ד עפר שחל, מנהל הפורום ומומחה לבתים משותפים...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

בעלי מקצוע

אורית הרטום - דיאטנית קלינית ורופאה סינית
אורית הרטום
פורום תקשורת חזותית-מיתוג עסקי
בואו למתג את העסק שלכם
פורום תביעות ייצוגיות
פורום תביעות ייצוגיות

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ