לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
1399813,998 עוקבים אודות עסקים

פורום בישול לילדים

בישול עבור ילדים, נדמה לפעמים כמשימה קשה ומפרכת. מי לא מכיר/מכירה את הסיפור על ההורה שטרח והכין, ובסוף הילד החליט לאכול שניצל יבש עם קטשופ? אצלנו בפורום מאמינים שאפשר!אפשר למצוא מתכונים מלבבים, מזינים, דיאטטיים, נעימים, כיפים עבור כל ילד וילדה וגם עבור אמא ואבא.אתם מוזמנים לעלעל ב-* דפי הפורום - גם באלו שנמצאים כבר בארכיון, * במאמרים (מתכונים בודדים עם תמונה), * בקישורים (כדאי להציץ בארוחות גולשים, ובסדנאות/הדרכות - הסדנאות הוכנו ע"י חברי הפורום ומראים צעד אחר צעד את אופן ההכנה + תמונות). נשתף אתכם במתכונים, בטיפים ורעיונות, ואפילו נזמין את הילדים, להציע הצעות מהפורום שלנו בכדי להעשיר את הידע ההורי.אני מקווה שיהיה לנו כיף ביחד, זכרו לשמור על נימוס ושפה נאותה.להתראות בפורום!

הנהלת הפורום:

אודות הפורום בישול לילדים

בישול עבור ילדים, נדמה לפעמים כמשימה קשה ומפרכת. מי לא מכיר/מכירה את הסיפור על ההורה שטרח והכין, ובסוף הילד החליט לאכול שניצל יבש עם קטשופ? אצלנו בפורום מאמינים שאפשר!אפשר למצוא מתכונים מלבבים, מזינים, דיאטטיים, נעימים, כיפים עבור כל ילד וילדה וגם עבור אמא ואבא.אתם מוזמנים לעלעל ב-* דפי הפורום - גם באלו שנמצאים כבר בארכיון, * במאמרים (מתכונים בודדים עם תמונה), * בקישורים (כדאי להציץ בארוחות גולשים, ובסדנאות/הדרכות - הסדנאות הוכנו ע"י חברי הפורום ומראים צעד אחר צעד את אופן ההכנה + תמונות). נשתף אתכם במתכונים, בטיפים ורעיונות, ואפילו נזמין את הילדים, להציע הצעות מהפורום שלנו בכדי להעשיר את הידע ההורי.אני מקווה שיהיה לנו כיף ביחד, זכרו לשמור על נימוס ושפה נאותה.להתראות בפורום!
הוספת הודעה

צרף
תמונה וידיאו קובץ
קבצים המצורפים להודעה

x
הודעה מהנהלת הפורום

המתכונים של הפורום נמצאים במאמרים ובקישורים של הפורום
המשך >>

לצפיה ב-'האם ניתן להוסיף לדייסת שיבולת שועל כוסמין או שעורה?'
האם ניתן להוסיף לדייסת שיבולת שועל כוסמין או שעורה?
26/12/2017 | 15:13
21
שלום לכם,
האם אפשרי?
 
ואם כן, האם עדיף לרכוש פתיתי שעורה/כוסמין או שאפשר להוסיף את הזרעים עצמם?
(קשה להשיג פתיתי שעורה ופתיתי כוסמין)
 
תודה
 
לצפיה ב-' פורומים חדשים מחכים לכם '
פורומים חדשים מחכים לכם
24/12/2017 | 13:14
35
 
פורום חדש יעסוק בדיני המס כולל תחום המיסוי הפלילי, בו תקבלו ייעוץ מעו"ד מומחה, לשעבר מנהל תחום במחלקת החקירות של רשות המיסים 
היכנסו עכשיו לפורום דיני מע"מ ומס הכנסה 
 
פורום חדש מרכז ייעוץ משפטי ומענה על שאלות בנושאים של ויזה, דרכון זר, הגירה, אזרחות ואשרת עבודה בחו"ל, בבריטניה וארה"ב בעיקר
היכנסו עכשיו לפורום ויזה ואזרחות בבריטניה וארה"ב
לצפיה ב-'אשמח לעזרתכם! :)'
אשמח לעזרתכם! :)
10/12/2017 | 14:24
1
78
שלום לכולם אשמח לעזרתכם!! :)
שמי מאיה וכחלק מעבודת הגמר (תזה) שלי בתואר השני בפסיכולוגיה קלינית אני מתעניינת בהרגלי האכילה של אבות ובנים. לצורך המחקר אני זקוקה לאבות לבנים בטווח הגילאים 4-20 שישיבו על שאלון אינטרנטי שאורך כ-15 דקות. השאלון כמובן נשמר באופן אנונימי לחלוטין ומאוד יעזור לי לקידום המחקר. אשמח לעזרתכם אם זה רלוונטי בעבורכם או לשיתופים למכרים שזה יכול להיות רלוונטי להם! המון המון תודה!!!
https://ruppin.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_bfuSa3...
לצפיה ב-''
17/12/2017 | 00:42
36
הרבה מאוד זמן...
לצפיה ב-'מרק בשר'
מרק בשר
30/11/2017 | 17:56
3
229
מצרכים:
700 גר בשר שריר טרי חתוך לקוביות.
1 בצל לבן גדול קצוץ.
1 בצל סגול קצוץ.
8 שיני שום שלמות. 
4 גזרים חתוכים לעיגולים גסים.
2 גמבות אדומות חתוכים גס.
4 עלי דפנה. 
400 גר רסק עגבניות של פריכוז.
6 גבעולי עלי סלרי.
3 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות גסים.
כף כמון, קורט קינמון, 2 כפות גדושות פפריקה מתוקה בשמן של חברת פרג  כפית כורכום..פלפל שחור גרוס, מלח גס, 4 כפות אבקת מרק בשרי ללא מונסודיום וללא גלוטומט של חברת קנור. 
קופסא חומוס של חברת יכין. 
חופן עלי תרד. 
חבילה פטרוזיליה קצוצה. 
 
ההכנה: 
לקחת סיר לפזר שמן זית ולהוסיף את כל הירקות הנ"ל ולטגן בערך 20 דקות. 
להוסיף תבלינים, ואת הרסק ולערבב היטב. 
לקחת צלחת להוסיף את הקוביות בשר לשפוך 4 כפות שמן זית...מלח גס..פלפל שחור לערבב היטב ולטגן את הבשר משני צדדיו..ולהוסיף לסיר. 
לשפוך מים רותחים עד גובה המצרכים, להוסיף את הירק ולבשל 3 שעות. 
לצפיה ב-'עם כל הכבוד למרקים שלך'
עם כל הכבוד למרקים שלך
10/12/2017 | 22:13
2
121
אני לא מכירה אף ילד שיסכים לטעום מהם. המתכונים מתאימים לפורום מתכונים, לא לבישול לילדים. 
לצפיה ב-'למם'
למם
21/12/2017 | 21:51
70
למם, 
אם מבשלים מרק טעים, ויש ילדים שאוהבים בשר, אז אין סיבה שלא יאהבו את המרק הזה. אני צנועה ולא אוהבת לפרגן לעצמי, אבל המרק מאוד טעים. 
ערב טוב, 
וסופ"ש נעים. 
לצפיה ב-'למם: אני כן מכירה כמה ילדים ,שמאוד אוהבים מרק בשר,,'
למם: אני כן מכירה כמה ילדים ,שמאוד אוהבים מרק בשר,,
31/12/2017 | 22:01
67
ואפילו בגיל 3 וחמש,כשחוזרים רעבים מהגן ,מאוד נהנים ממרק בשר וירקות ,
זה טעים.
לצפיה ב-'מרק ירקות עם שווארמה'
מרק ירקות עם שווארמה
29/11/2017 | 21:46
267
מצרכים:
500 גר' שווארמה הודו חתוך לרצועות. 
2 בצלים קצוצים. 
8 שיני שום קצוצות. 
3 תפוחי אדמה חתוכים במג'מיקס לרצועות.
4 גזרים חתוכים במג'מיקס לרצועות. 
4 קישואים חתוכים במג'מיקס לרצועות. 
5 גבעולי עלי סלרי לקצוץ במג'מיקס. 
חופן פטרוזיליה.
חופן שמיר.
מלח גס, אבקת מרק, פלפל שחור גרוס, כורכום, חוויאג'.
כוס גריסים. 
 
ההכנה:
לטגן את הבצלים והשום כאשר הבצלים מזהיבים להוסיף את השווארמה ולטגן היטב. 
חשוב- לקחת סיר להרתיח מים ולהכניס את השווארמה לשתי דקות על מנת לנקות את הבשר, ולסגור אותו שלא יתפרק בבישול. 
 
להוסיף את שאר הירקות הנ"ל ולאדות היטב במשך עשרים דקות. 
 
להוסיף את התבלינים הנ"ל ולהמשיך לטגן במשך 10 דקות. 
 
להוסיף מים רותחים עד גובה המצרכים, ולבשל שעה וחצי. 
לצפיה ב-'כלי מטבח '
כלי מטבח
29/11/2017 | 15:32
1
156
הםא מישהו קנה כלי מטבח מאתר כלי בית? ממליצים? 
לצפיה ב-'קניתי פעם בחנות שלהם בהוד השרון.'
קניתי פעם בחנות שלהם בהוד השרון.
06/12/2017 | 20:18
38
יש בכפר סבא חנות בשם יצחק כהן עם מבחר גדול מאוד של מוצרים במחירים נוחים.
שווה לחפש גם שם.
רעיה
לצפיה ב-'מפרום'
מפרום
28/11/2017 | 17:05
129
המפרום ברוטב.
קרדיט המתכון של ביג ז'ק כנסו בגוגל ויופיע לכם המתכון. 
לצפיה ב-'מפרום'
מפרום
28/11/2017 | 17:01
2
108
הקרדיט למתכון כנסו לגוגל ותקלידו 
מפרום ביג ז'ק ויעלה לכם המתכון.
לצפיה ב-'נראה טוב מאוד!'
נראה טוב מאוד!
02/12/2017 | 19:50
1
11
לצפיה ב-'תודה חנה'
תודה חנה
04/12/2017 | 02:43
8
לצפיה ב-'פתיתים ברוטב אדום '
פתיתים ברוטב אדום
28/11/2017 | 16:58
1
153
מצרכים: 
חבילה פתיתים בצורת אורז. 
1 בצל גדול קצוץ. 
3 שיני שום. 
2 קופסאות רסק עגבניות קטנות. 
3 עלי מנגולד קצוצים. 
3 כפות אבקת מרק בטעם עוף (רכיבים טבעיים בלבד).
מלח גס, פלפל שחור גרוס, כורכום. 
2 עגבניות קצוצות דק. 
 
ההכנה: 
לטגן את הבצל עם השום.
כאשר הבצל מזהיב להוסיף את התבלינים ועלי המנגולד. 
להוסיף את העגבניות כשהכל מתרככך
להוסיף את הרסק. 
4 כוסות מים רותחים ואבקת מרק בטעם עוף.ולבשל לפי הוראות היצרן. 
 
לצפיה ב-'שווה!'
שווה!
02/12/2017 | 19:50
8
לצפיה ב-'הדרכה פשוטה להצגת ערכים תזונתיים של מרכיבי התפריט'
הדרכה פשוטה להצגת ערכים תזונתיים של מרכיבי התפריט
23/11/2017 | 18:21
64
שלום לכולם,
יצרתי הדרכה פשוטה לכלי שבעזרתו אפשר לדעת מה הערך הקלורי ומה הערכים התזונתיים (ויטמינים,יסודות כמו זרחן ,אשלגן,סידן ועוד)
להנאתכם בקישור הבא:
https://youtu.be/sskDg_1PJ0g
לצפיה ב-'עוגת פאי לימון פרווה'
עוגת פאי לימון פרווה
18/11/2017 | 11:58
1
93
האם ניתן להשתמש עם הבצק פריך המוכן של מעדנות
לצפיה ב-'לקלתית? כן, בטח'
לקלתית? כן, בטח
19/11/2017 | 00:16
39
שימי לב רק שזו הגרסה המתוקה
לצפיה ב-'דג סלומון ופירה בטטה'
דג סלומון ופירה בטטה
17/11/2017 | 12:38
5
409
מצרכים: 
דגי סלומון לפי מספר הסועדים. 
שום לפי כמות הדגים שן שום כתוש לכל חתיכה של דג. 
עשבי תיבול טריים מה שיש בבית (עלי מנגולד, עירית)רצוי רוזמרין מוסיף המון. 
מיץ מלימון אחד לפזר על נתחי הדגים. 
מלח גס.פלפל שחור גרוס. 
 
ההכנה: 
לשפוך שמן זית ולעסות את הדג. 
לפזר מלח גס, פלפל שחור, עשבי תיבול. 
לוקחים תבנית שמים נייר פרגמנט מעל את הדגים, ומעל הדגים מניחים נייר פרגמנט ואופים בחום של 200 מעלות למשך עשרים דקות. 
מוציאים את נייר הפרגמנט וממשיכים לאפות לעוד 20 דקות. 
 
שידרוגים
ניתן להוסיף פלחי לימון על הדג  זה נותן טעם. או לבשל מיץ מתפוז ולשפוך על הדג. 
 
בתמונה לצידי הדג זה פירה בטטה. 
תפוחי אדמה לבנים, ובטטה אחת..
 
לצפיה ב-'נראה מעולה, תודה! רק הערה אחת, הדג נקרא סלמון, לא סלומון :)'
נראה מעולה, תודה! רק הערה אחת, הדג נקרא סלמון, לא סלומון :)
18/11/2017 | 01:07
1
30
לצפיה ב-'למיקי'
למיקי
04/12/2017 | 02:58
46
ידוע לי שכך הדג נקרא, עקב הקלדה מהירה כך נרשם. 
לצפיה ב-'ואיפה מתכון לפירה בטטה?'
ואיפה מתכון לפירה בטטה?
26/11/2017 | 13:58
1
52
ילדים לא כל כך מתחברים לדג הזה.
כמה דברים לא הבנתי: נייר פרגמנט מעל ומתחת לדג?
סך הכל 40 דקות בתנור?
דג סלומון מתייבש מאד מהר...
מה זה לבשל מיץ מתפוז ולשפוך על הדג?
צריך לסחוט תפוז , לבשל את המיץ? כמה זמן? רק את המיץ?
ואז להוסיף על הדג?
 
לצפיה ב-'ללוליטה'
ללוליטה
04/12/2017 | 02:56
45
יש הרבה ילדים שאוהבים לאכול דגים,
ולשאלותייך אני עונה: 
1. יש להניח נייר פרגמנט בתבנית אפייה  
    וגם מעל הדג.
2. אפשר לסחוט מיץ לימון טבעי ולאפות.
    או לבשל מיץ תפוזים מתפוז טרי 
    ולשפוך על הדג. 
3. לאפות את הדג סך הכל 40 דקות,
     20 דקות לאפות את הדג שהנייר 
     פרגמנט מעל הדג, ואז להסיר את 
     נייר האפייה ולאפות עוד 20 דקות
     הדג לא מתייבש. 
 
מתכון לפירה בטטה: 
לקחת 3 תפוחי אדמה בהירים שלמים.
לקחת בטטה אחת.
לבשל אותם בערך 25 דקות.
לסנן את המים, להוסיף 100 גר' חמאה, מלח גס ולמעוך לפירה.
 
ניתן לשפוך חצי כוס מים שבהם בושלו  התפוחי אדמה להוספת טעם. 
לצפיה ב-'ניסיון'
ניסיון
26/11/2017 | 15:06
20
לצפיה ב-'בעיה עם העוגיות מרוקאיות'
בעיה עם העוגיות מרוקאיות
15/11/2017 | 13:01
70
הכנתי קמח 1 ק"ג , 5 ביצים 3 סוכר וניל,כוס סוכר,
עירברבתי בהדרגה ע"י כוס שמן לא יצא טוב הכל פירורים צריך להיות בצק בשביל למכשיר הכנת עוגיות . יש עצות מועילות מבלי לזרוק!
לצפיה ב-'הי ח'ברה עברתי דירה ארבע חדרים ולמתנה קיבלתי שיש ארוך במטבח '
הי ח'ברה עברתי דירה ארבע חדרים ולמתנה קיבלתי שיש ארוך במטבח
15/11/2017 | 12:59
99
געגעועים לבישול! 
 
לצפיה ב-'מרק פטריות ועוד...'
מרק פטריות ועוד...
12/11/2017 | 13:39
135
מצרכים: 
2 חבילות פטריות. 
2 בצלים סגולים גדולים. 
3 כרישה. 
10 שיני שום. 
חבילה עלי סלרי.
חבילה מנגולד.
חבילה תרד. 
6 כפות קוואקר שיבולת שועל. 
2 כוסות (אפונה, גריסים, שעועית שחורה, קינואה, עדשים ירוקות, קינואה, עדשים אדומים כל זה קניתי מוכרים מרק ביתי כפרי עם כל המיקס הזה). 
כורכום, מלח גס, מלח סלרי, אבקת מרק פטריות, קצת חוויאג' אבל איכותי. 
4 תפוחי אדמה גדולים שלמים. 
חבילה עלי תרד.
 
 
ההכנה: 
 
לטגן את כל המצרכים הנ"ל, להוסיף תבלינים..
להוסיף מים עד גובה תכולת המצרכים ולבשל שעה. 
לצפיה ב-'ספגטי בולונז'
ספגטי בולונז
12/11/2017 | 11:59
242
מצרכים: 
500 גר' פסטה מס' 9 של חברת ברילה.
500 גר' בשר טחון צלעות טרי.
2 בצלים סגולים קצוצים. 
1 בצל לבן קצוץ.
8 שיני שום כתושות. 
4 עלי דפנה. 
2 עגבניות קצוצות במג'מיקס. 
2 עלי מנגולד קצוצים. 
כורכום, קורט קינמון, פלפל שחור גרוס, קצת מלח סלרי ניתן לקנות מבית טבע. 
כפית מלח גס. 
4 כפות גדושות של רסק עגבניות של יכין (פריכוז). 
 
ההכנה: 
1. לטגן היטב את הבצל כאשר הבצל מזהיב להוסיף את הבשר. 
2. לטגן את הבשר עד שצבעו משתנה. 
3. להוסיף את העגבניות והשום, העלי מנגולד, את כל התבלינים ולהמשיך לטגן על אש קטנה!
4. להוסיף מים רותחים עד גובה תכולת המצרכים שבסיר, ולבשל על אש קטנה  במשך 45 דקות. 
 
ובתיאבון. 
 
 
לצפיה ב-'ערב טוב לכולם'
ערב טוב לכולם
09/11/2017 | 00:06
3
124
אכן הפייסבוק השתלט אך כמו שאתם רואים בסוף כולם יחזרו אלינו לפרדס.
מקווה להיכנס כמו בעבר
אין לי מחשב כרגע אני בשיפוצים
עושה הכל מהפלאפון
לצפיה ב-'יופי לראות אותך פה '
יופי לראות אותך פה
09/11/2017 | 23:17
11
לצפיה ב-'למדינה'
למדינה
12/11/2017 | 14:48
42
היי יקרה, 
 
בהצלחה בשיפוצים.
 
נשיקות.
לצפיה ב-'ברוכות הנמצאות ו"שיפוצים" נעימים.'
ברוכות הנמצאות ו"שיפוצים" נעימים.
22/11/2017 | 20:33
10
לצפיה ב-'חמין מקרוני בגירסה שלי משודרגת'
חמין מקרוני בגירסה שלי משודרגת
08/11/2017 | 15:32
136
מקור המתכון של ישראל אהרוני, אני רק הוספתי כמה דברים ששיפרו את הטעם. 
 
חמין מקרוני: 
חבילה פסטה של חברת ברילה מס' 7. 
2 בצלים לבנים קצוצים.
2 בצלים סגולים קצוצים. 
6 תפוחי אדמה אדומים חתוכים לאורכם לחצי. 
כוס חד פעמית של פירורי לחם גריסיני.
4 כוסות חד פעמית של מים. 
12 שיני שום חתוכות גס. 
חבילה פטרוזילה קצוצה במג'מיקס.
4 כרעיים, 4 שוקיים. 
כפית מלח גס..פלפל שחור גרוס..פפריקה מתוקה רצוי הונגרית של חברת מימון, בערך 4 כפות גדושות. 
4 כפות אבקת מרק עוף בשרי. 
4 עלי דפנה. 
4 כפות מלח סלרי ניתן לקנות מבית טבע משדרג את הטעם פלאים. 
 
ההכנה: 
לבשל את הפסטה לפי הוראות היצרן.
להוסיף לפסטה כפית מלח, פלפל שחור, פטרוזיליה, פירורי לחם, וחמש שיני שום חתוכות גס. לערבב היטב ולהניח בצד. 
 
לקחת 2 כוסות שמן זית ולטגן את הבצלים, עם יתר השום, עלי דפנה, ואת התפוחי אדמה. 
 
להוסיף את חלקי העוף ולטגן בערך 20 דקות על אש קטנה. להוסיף את הפפריקה..הכורכום..המים..המלח סלרי..ואבקת מרק עוף, לטגן עוד 5 דקות
ולכבות את הסיר. 
 
לקחת סיר רחב לפזר עוד שמן זית לרפד את הסיר בתפוחי אדמה..
מעל לשפוך שליש מהפסטה..לפזר מעל הפסטה הרוטב שטוגנו חלקי העוף. 
להוסיף את כל חלקי העוף, לפזר עוד קצת מהרוטב שנשאר. 
מעל לפזר את הפסטה שנותר ..ולפזר מהרוטב שנותר על הפסטה..
להוסיף את ה-4 כוסות מים.
ולהניח על פלטה לכל הלילה.
 
חשוב מאוד
להניח נייר אפייה מעל הפסטה ולסגור עם המכסה. 
 
 
לצפיה ב-'ברוכה הבאה cici'
ברוכה הבאה cici
07/11/2017 | 21:59
12
לצפיה ב-'וואוו כמה זמן לא הייתי כאן... פייסבוק השתלט על חיינו'
וואוו כמה זמן לא הייתי כאן... פייסבוק השתלט על חיינו
07/11/2017 | 12:01
2
101
לראות כינויים מוכרים... והטכלונוגיה שודרגה גם כאן... יופי.
אז יום נעים כי ביום שלישי פעמיים כי טוב .

חנהל'ה clcl
לצפיה ב-'וואו באמת עידן ועידנים שלא נתקלתי בניק שלך -'
וואו באמת עידן ועידנים שלא נתקלתי בניק שלך -
07/11/2017 | 15:04
12
לצפיה ב-'פייסבוק ממש לא השתלט עלי... ו'
פייסבוק ממש לא השתלט עלי... ו
22/11/2017 | 20:35
25
אני מכינה באופן קבוע את סלט הכרוב הירוק שלך (כמו בפלפאליות)...
רעיה

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

הודעות נבחרות

בעלי מקצוע

האקדמיה הישראלית לקרב מגע
קרב מגע והגנה עצמית
פורום קרב מגע הגנה עצמית
פורום קרב מגע הגנה עצמית

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ