לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
1338513,385 עוקבים אודות עסקים

פורום בישול לילדים

בישול עבור ילדים, נדמה לפעמים כמשימה קשה ומפרכת. מי לא מכיר/מכירה את הסיפור על ההורה שטרח והכין, ובסוף הילד החליט לאכול שניצל יבש עם קטשופ? אצלנו בפורום מאמינים שאפשר!אפשר למצוא מתכונים מלבבים, מזינים, דיאטטיים, נעימים, כיפים עבור כל ילד וילדה וגם עבור אמא ואבא.אתם מוזמנים לעלעל ב-* דפי הפורום - גם באלו שנמצאים כבר בארכיון, * במאמרים (מתכונים בודדים עם תמונה), * בקישורים (כדאי להציץ בארוחות גולשים, ובסדנאות/הדרכות - הסדנאות הוכנו ע"י חברי הפורום ומראים צעד אחר צעד את אופן ההכנה + תמונות). נשתף אתכם במתכונים, בטיפים ורעיונות, ואפילו נזמין את הילדים, להציע הצעות מהפורום שלנו בכדי להעשיר את הידע ההורי.אני מקווה שיהיה לנו כיף ביחד, זכרו לשמור על נימוס ושפה נאותה.להתראות בפורום!

הנהלת הפורום:

אודות הפורום בישול לילדים

בישול עבור ילדים, נדמה לפעמים כמשימה קשה ומפרכת. מי לא מכיר/מכירה את הסיפור על ההורה שטרח והכין, ובסוף הילד החליט לאכול שניצל יבש עם קטשופ? אצלנו בפורום מאמינים שאפשר!אפשר למצוא מתכונים מלבבים, מזינים, דיאטטיים, נעימים, כיפים עבור כל ילד וילדה וגם עבור אמא ואבא.אתם מוזמנים לעלעל ב-* דפי הפורום - גם באלו שנמצאים כבר בארכיון, * במאמרים (מתכונים בודדים עם תמונה), * בקישורים (כדאי להציץ בארוחות גולשים, ובסדנאות/הדרכות - הסדנאות הוכנו ע"י חברי הפורום ומראים צעד אחר צעד את אופן ההכנה + תמונות). נשתף אתכם במתכונים, בטיפים ורעיונות, ואפילו נזמין את הילדים, להציע הצעות מהפורום שלנו בכדי להעשיר את הידע ההורי.אני מקווה שיהיה לנו כיף ביחד, זכרו לשמור על נימוס ושפה נאותה.להתראות בפורום!
הוספת הודעה

צרף
תמונה וידיאו קובץ
קבצים המצורפים להודעה

x
הודעה מהנהלת הפורום

המתכונים של הפורום נמצאים במאמרים ובקישורים של הפורום
המשך >>

לצפיה ב-'שאלה'
שאלה
24/02/2018 | 14:57
1
5
מדוע שומן מהחי .חמאה.
עדיף על שומן מהצומח.מרגרינה.?
מוזר.
צ'י
לצפיה ב-'כי מרגרינה -מוצר סינטטי '
כי מרגרינה -מוצר סינטטי
25/02/2018 | 12:30
1
שיש בו חומצות טראנס שנוטות להעלות כולסטרול רע ושומן רווי..
לעומת חמאה שאינה מוצר מעובד ולמי שאין כולסטרול מותר לצרוך -במתינות
 
לצפיה ב-'שעועית רחבה ברוטב אדום'
שעועית רחבה ברוטב אדום
24/02/2018 | 08:30
10
שעועית רחבה שגם ילדים אוהבים. 
 
מצרכים: 
2 חבילות שעועית ירוקה רחבה
4 כפות אבקת מרק
חצי כפית מלח גס
פלפל שחור גרוס
כורכום
4 קופסאת רסק עגבניות השתמשתי בחברת פריכוז הרסק מאוד טעים. 
 
ההכנה: 
 
לשטוף את השעועית במסננת. 
להכניס את השעועית לסיר ולמלא מים עד גובה תכולת השעועית.
כאשר המים רותחים מוסיפים את כל התבלינים, האבקת מרק עוף ורסק העגבניות, ומבשלים חצי שעה. 
 
גם טעים, ומאוד בריא.
לצפיה ב-'דג בקלה עם ציפוי טעים'
דג בקלה עם ציפוי טעים
24/02/2018 | 08:16
7
מצרכים: 
חבילה בקלה. 
ביצים.
מלח גס, פלפל שחור גרוס.
חבילה פירורי לחם גריסיני.
חבילה שומשום. 
כמה לימונים (להשרות את הדגים). 
קמח כוסמין.
 
ההכנה: 
לשים את הדגים בקערה גדולה לסחוט עליהם מיץ מכמה לימונים טריים, ולהשרות חצי שעה, לשטוף ולסנן.
 
לייבש את הדגם היטב במגבת. 
 
להכין צלחת עם קמח כוסמין.
לטרוף כמה ביצים ולשים בצלחת.
לשים בצלחת חבילה פירורי לחם גריסיני
ולפזר בפנים שומשום מוסיף טעם. 
 
ההכנה: 
לטבול את הדג בקמח ולנער, לטבול את הדג בביצים ואחר כך בפירורי לחם
ולטגן. 
הציפוי כך יוצא מאוד טעים וילדים מאוד אוהבים את זה. 
לצפיה ב-'חביתה טעימה'
חביתה טעימה
20/02/2018 | 10:51
1
21
מצרכים: 
 
2 ביצים.
כף כמון.
קורט מלח גס. 
כורכום.
כף כמון. 
2 פטריות טריות חתוכות לאורכן.
שמיר טרי.
פטרוזילה טרייה
חצי ראש של שום חתוך לאורכן, או לחתוך אותם קצוץ. 
 
ההכנה: 
לטרוף את הביצים, להוסיף את שאר המצרכים ולטגן בשמן קוקוס רצוי של חברת פוקה הטעם אדיר, או טיגון בשמן זית. 
 
 
לצפיה ב-'פעמיים כי טוב?'
פעמיים כי טוב?
25/02/2018 | 12:30
2
כ"כ הרבה כמון?
לצפיה ב-'תמונת קציצות עוף וקינואה'
תמונת קציצות עוף וקינואה
19/02/2018 | 19:25
155
משום מה התמונה לא עלתה לי בהודעה הקודמת, מצורף תמונה. 
לצפיה ב-'קציצות ברוטב אדום וקינואה'
קציצות ברוטב אדום וקינואה
19/02/2018 | 19:10
10
קציצות ברוטב אדום רשום בפורום על שמי בארכיון. 
 
קינואה: 
שקית קינואה-
על כל כוס קינואה להוסיף מים רותחים, כפית מלח גס, כף אבקת מרק עוף, כורכום..
 
לשטוף את הקינואה היטב, להוסיף את המים הרותחים עם התבלינים הנ"ל ולבשל 20 דקות. 
 
קינואה זה מאוד בריא ..
לצפיה ב-'דג סלמון ברוטב הדרים'
דג סלמון ברוטב הדרים
19/02/2018 | 18:54
22
מצרכים: 
 
דג סלומון לפי מספר סועדים.
אני אפיתי 2 חתיכות. 
1 כוס מיץ תפוזים סחוט. 
חצי כוס מי קוקוס. 
מלח גס, פלפל שחור גרוס, טימין יבש.
מיץ מלימון אחד. 
50 גר' חמאה. 
2 כפות חומץ תפוחים. 
 
ההכנה: 
להרתיח את המיץ תפוזים, מיץ הלימון וכל התבלינים הנ"ל. 
כאשר הרוטב רותח להוסיף את המי קוקוס, להוסיף את החמאה לבשל עוד 2 דקות, ולכבות להבה. 
 
לקחת תבנית אלומיניום לרפד אותה בנייר אפייה, לפזר מעל הדגים שמן זית, מלח גס, ואת כל הרוטב. 
לכסות עם נייר אפייה ולאפות על 190 מעלות למשך 20 דקות, ועם מצקת באמצע האפייה לשפוך את הרוטב מהתבנית על הדגים. 
להסיר את נייר האפייה ולהמשיך לאפות על 190 מעלות למשך 20 דקות. 
 
והטעם גן עדן! טעם מאוד מיוחד. 
 
כאשר מסירים את נייר האפייה לשפוך מהרוטב שבתבנית על הדגים.. .
 
בתיאבון. 
לצפיה ב-'פשטידה ללא ביצים- אודה לעזרתכן !!!'
פשטידה ללא ביצים- אודה לעזרתכן !!!
29/01/2018 | 09:36
3
26
האם ניתן להכין בלילה לפשטידה שמכילה קורנפלור ומי במקום ביצים יום לפני ההגשה ?
הכוונה להכין את הבלילה יום לפני ולאפות למחרת היום.
לצפיה ב-'אפשר להכין בשמל שידביק את רכיבי הפשטידה'
אפשר להכין בשמל שידביק את רכיבי הפשטידה
01/02/2018 | 00:02
17
ואפשר להכין מראש, אבל קחי בחשבון שתצטרכי לטרוף היטב לפני האפיה כי הבשמל עלול להיות גושי
לצפיה ב-'לרונה'
לרונה
20/02/2018 | 10:53
1
יש בעדן מרקט, או בחנות ניצת הדובדבן שקית שבתוכה יש אבקה לתחליף לביצה, ואני מאמינה שבכל בית טבע ניתן לקנות. 
לצפיה ב-'מהו האוכל המומלץ לגובה לגביהה? '
מהו האוכל המומלץ לגובה לגביהה?
31/12/2017 | 13:33
6
70
איזה אוכל ידוע בתור מגביה ?
 
תודה!
לצפיה ב-'דייסת שיבולת -שועל טובה לילדים ,ידועה כתורמת לגדילה,,'
דייסת שיבולת -שועל טובה לילדים ,ידועה כתורמת לגדילה,,
31/12/2017 | 16:47
56
שיבולת שועל זה דגן מעולה, שמכיל את הויטמינים והמינרלים שמזרזים את הגדילה,
לכן מאוד מומלצת לילדים בבוקר או בערב.
לצפיה ב-''
01/01/2018 | 20:29
4
40
אין כזה דבר אוכל מגביה
מה שחשוב תזונה מאוזנת לאכול חלבונים ירקות ופירות במידה, לא לדלג על ארוחות.
לכל אדם יש גובה שנקבע ע"י הגנטיקה, אם הוא חי בתנאים פחות מטובים הוא לא יממש את כל פוטנציאל הגדילה.
לצפיה ב-'האם אדם יכול לדעת מה הגובה הגנטי שלו ?'
האם אדם יכול לדעת מה הגובה הגנטי שלו ?
03/01/2018 | 13:00
3
55
אם פוטנציאל הגובה הוחמץ ,
אפשר לדעת כמה ס"מ "הפסיד" ?
לצפיה ב-'כן, בצילום כף יד '
כן, בצילום כף יד
04/01/2018 | 13:01
2
44
(מרפאה אנדוקרינית)  ע"י חישוב המרחק בין העצמות ניתן להעריך את הגובה הפוטנציאלי -בילדים.
לא מכירה שעושים את זה במבוגרים
לצפיה ב-'אם אדם אחרי גיל 21 חושב שהוא היה אמור להיות גבוה יותר '
אם אדם אחרי גיל 21 חושב שהוא היה אמור להיות גבוה יותר
24/01/2018 | 07:59
1
31
ולא הגיע לגובה שהיה אמור להגיע.
הוא יכול להוכיח את זה שהוא החמיץ מס' ס"מ ? "והיה צריך להיות יותר גבוה" ?
 
תודה!
 
לצפיה ב-'לא חושבת...'
לא חושבת...
25/01/2018 | 23:58
8
לצפיה ב-'איזה קובה מוכנה מומלץ לבשל ?'
איזה קובה מוכנה מומלץ לבשל ?
31/12/2017 | 12:38
2
37
לצפיה ב-'אצלינו מאוד אוהבים קובה דלעת:'
אצלינו מאוד אוהבים קובה דלעת:
31/12/2017 | 17:04
48
יש מתכון מעולה של דנה שרון ,שהכנתי אותו כמה פעמים וזה יוצא ממש טעים :
לקחת בחשבון שלהכנת הקובות כולל הבישול, צריך זמן של שעה .)
 
בבקשה המתכון לקובות
כאן:
לצפיה ב-'זה יותר החלטה של איזה מרק להכין'
זה יותר החלטה של איזה מרק להכין
01/01/2018 | 20:30
28
אני אוהבת מרק דלעת
לצפיה ב-'צריך המלצה למיקסר'
צריך המלצה למיקסר
30/12/2017 | 15:38
3
21
רוצה לקנות מיקסר למטבח החדש שלנו - עד היום הסתדרנו עם מיקסר ידני אבל היה ממש קשה. אני מאמין שברגע שנכנס לבית החדש ויהיו לנו נוח יותר במטבח + מכשירי בישול טובים נבשל ונאפה הרבה יותר , גם אני וגם אישתי, ובהמשך גם הילדה...
 
אני חושב אולי להזמין מיקסר מאמזון UK , ודי מתביית על KENWOOD
האם קערה 4.6 ליטר מספיק? הבא בתור זה 6.7 ליטר ....
ב-kitchenaid הקערה 5 ליטר ואחותי שהיא בשלנית גדולה אמרה שלה זה לא מספיק.
 
 
לצפיה ב-'הקערה הקטנה של קנווד טובה להכנת בצק מקילו קמח'
הקערה הקטנה של קנווד טובה להכנת בצק מקילו קמח
30/12/2017 | 20:36
2
22
וקצף מ8 ביצים גם יוצא טוב
אני הגדלתי לקערה הגדולה ונהנית מאוד
לצפיה ב-'חנה השארת אותי מבולבל...'
חנה השארת אותי מבולבל...
30/12/2017 | 23:12
1
24
אז לדעתך כדאי ללכת ישר על הגדולה או שה-4.6 ליטר מספיק ל-99% מאיתנו ב-99% מהמקרים?
לצפיה ב-''
31/12/2017 | 00:24
16
תלוי מה הצרכים
אם בדר"כ קילו קמח מספיק אזי הקערה הקטנה מספיקה.
אני מצאתי את עצמי מכינה בצקים מכמות גדולה יותר של קמח ונאלצת להכין בפעמיים, לכן החלפתי.
לצפיה ב-'האם ניתן להוסיף לדייסת שיבולת שועל כוסמין או שעורה?'
האם ניתן להוסיף לדייסת שיבולת שועל כוסמין או שעורה?
26/12/2017 | 15:13
19
שלום לכם,
האם אפשרי?
 
ואם כן, האם עדיף לרכוש פתיתי שעורה/כוסמין או שאפשר להוסיף את הזרעים עצמם?
(קשה להשיג פתיתי שעורה ופתיתי כוסמין)
 
תודה
 
לצפיה ב-' פורומים חדשים מחכים לכם '
פורומים חדשים מחכים לכם
24/12/2017 | 13:14
12
 
פורום חדש יעסוק בדיני המס כולל תחום המיסוי הפלילי, בו תקבלו ייעוץ מעו"ד מומחה, לשעבר מנהל תחום במחלקת החקירות של רשות המיסים 
היכנסו עכשיו לפורום דיני מע"מ ומס הכנסה 
 
פורום חדש מרכז ייעוץ משפטי ומענה על שאלות בנושאים של ויזה, דרכון זר, הגירה, אזרחות ואשרת עבודה בחו"ל, בבריטניה וארה"ב בעיקר
היכנסו עכשיו לפורום ויזה ואזרחות בבריטניה וארה"ב
לצפיה ב-'בשוקולד אי אפשר לטעות לא?'
בשוקולד אי אפשר לטעות לא?
14/12/2017 | 00:41
1
70
היי לכולם,
הבת שלי חוגגת 10 עוד שבועיים וממש רוצה סדנת שוקולד לחברות שלה. בדקתי עם כמה חברות לסדנאות שוקולד ודיברתי עם אחת שממש נשמעה לי אמינה ומקצועית 'דליתה שוקולד'. אשמח להמלצות נוספות לפני שאסגור.
 http://dalita.co.il/
תודהה
 
 
לצפיה ב-'וגם לא בפרסומת'
וגם לא בפרסומת
17/12/2017 | 00:41
15
לצפיה ב-'אשמח לעזרתכם! :)'
אשמח לעזרתכם! :)
10/12/2017 | 14:24
1
67
שלום לכולם אשמח לעזרתכם!! :)
שמי מאיה וכחלק מעבודת הגמר (תזה) שלי בתואר השני בפסיכולוגיה קלינית אני מתעניינת בהרגלי האכילה של אבות ובנים. לצורך המחקר אני זקוקה לאבות לבנים בטווח הגילאים 4-20 שישיבו על שאלון אינטרנטי שאורך כ-15 דקות. השאלון כמובן נשמר באופן אנונימי לחלוטין ומאוד יעזור לי לקידום המחקר. אשמח לעזרתכם אם זה רלוונטי בעבורכם או לשיתופים למכרים שזה יכול להיות רלוונטי להם! המון המון תודה!!!
https://ruppin.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_bfuSa3...
לצפיה ב-''
17/12/2017 | 00:42
13
הרבה מאוד זמן...
לצפיה ב-'מרק בשר'
מרק בשר
30/11/2017 | 17:56
3
151
מצרכים:
700 גר בשר שריר טרי חתוך לקוביות.
1 בצל לבן גדול קצוץ.
1 בצל סגול קצוץ.
8 שיני שום שלמות. 
4 גזרים חתוכים לעיגולים גסים.
2 גמבות אדומות חתוכים גס.
4 עלי דפנה. 
400 גר רסק עגבניות של פריכוז.
6 גבעולי עלי סלרי.
3 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות גסים.
כף כמון, קורט קינמון, 2 כפות גדושות פפריקה מתוקה בשמן של חברת פרג  כפית כורכום..פלפל שחור גרוס, מלח גס, 4 כפות אבקת מרק בשרי ללא מונסודיום וללא גלוטומט של חברת קנור. 
קופסא חומוס של חברת יכין. 
חופן עלי תרד. 
חבילה פטרוזיליה קצוצה. 
 
ההכנה: 
לקחת סיר לפזר שמן זית ולהוסיף את כל הירקות הנ"ל ולטגן בערך 20 דקות. 
להוסיף תבלינים, ואת הרסק ולערבב היטב. 
לקחת צלחת להוסיף את הקוביות בשר לשפוך 4 כפות שמן זית...מלח גס..פלפל שחור לערבב היטב ולטגן את הבשר משני צדדיו..ולהוסיף לסיר. 
לשפוך מים רותחים עד גובה המצרכים, להוסיף את הירק ולבשל 3 שעות. 
לצפיה ב-'עם כל הכבוד למרקים שלך'
עם כל הכבוד למרקים שלך
10/12/2017 | 22:13
2
77
אני לא מכירה אף ילד שיסכים לטעום מהם. המתכונים מתאימים לפורום מתכונים, לא לבישול לילדים. 
לצפיה ב-'למם'
למם
21/12/2017 | 21:51
43
למם, 
אם מבשלים מרק טעים, ויש ילדים שאוהבים בשר, אז אין סיבה שלא יאהבו את המרק הזה. אני צנועה ולא אוהבת לפרגן לעצמי, אבל המרק מאוד טעים. 
ערב טוב, 
וסופ"ש נעים. 
לצפיה ב-'למם: אני כן מכירה כמה ילדים ,שמאוד אוהבים מרק בשר,,'
למם: אני כן מכירה כמה ילדים ,שמאוד אוהבים מרק בשר,,
31/12/2017 | 22:01
36
ואפילו בגיל 3 וחמש,כשחוזרים רעבים מהגן ,מאוד נהנים ממרק בשר וירקות ,
זה טעים.
לצפיה ב-'מרק ירקות עם שווארמה'
מרק ירקות עם שווארמה
29/11/2017 | 21:46
224
מצרכים:
500 גר' שווארמה הודו חתוך לרצועות. 
2 בצלים קצוצים. 
8 שיני שום קצוצות. 
3 תפוחי אדמה חתוכים במג'מיקס לרצועות.
4 גזרים חתוכים במג'מיקס לרצועות. 
4 קישואים חתוכים במג'מיקס לרצועות. 
5 גבעולי עלי סלרי לקצוץ במג'מיקס. 
חופן פטרוזיליה.
חופן שמיר.
מלח גס, אבקת מרק, פלפל שחור גרוס, כורכום, חוויאג'.
כוס גריסים. 
 
ההכנה:
לטגן את הבצלים והשום כאשר הבצלים מזהיבים להוסיף את השווארמה ולטגן היטב. 
חשוב- לקחת סיר להרתיח מים ולהכניס את השווארמה לשתי דקות על מנת לנקות את הבשר, ולסגור אותו שלא יתפרק בבישול. 
 
להוסיף את שאר הירקות הנ"ל ולאדות היטב במשך עשרים דקות. 
 
להוסיף את התבלינים הנ"ל ולהמשיך לטגן במשך 10 דקות. 
 
להוסיף מים רותחים עד גובה המצרכים, ולבשל שעה וחצי. 
לצפיה ב-'כלי מטבח '
כלי מטבח
29/11/2017 | 15:32
1
66
הםא מישהו קנה כלי מטבח מאתר כלי בית? ממליצים? 
לצפיה ב-'קניתי פעם בחנות שלהם בהוד השרון.'
קניתי פעם בחנות שלהם בהוד השרון.
06/12/2017 | 20:18
25
יש בכפר סבא חנות בשם יצחק כהן עם מבחר גדול מאוד של מוצרים במחירים נוחים.
שווה לחפש גם שם.
רעיה
לצפיה ב-'מפרום'
מפרום
28/11/2017 | 17:05
90
המפרום ברוטב.
קרדיט המתכון של ביג ז'ק כנסו בגוגל ויופיע לכם המתכון. 
לצפיה ב-'מפרום'
מפרום
28/11/2017 | 17:01
2
76
הקרדיט למתכון כנסו לגוגל ותקלידו 
מפרום ביג ז'ק ויעלה לכם המתכון.
לצפיה ב-'נראה טוב מאוד!'
נראה טוב מאוד!
02/12/2017 | 19:50
1
8
לצפיה ב-'תודה חנה'
תודה חנה
04/12/2017 | 02:43
7

חם בפורומים של תפוז

אירוח בנושא קניות באינטרנט
אירוח בנושא קניות...
מומחית לקניות ברשת עונה לכם על כל השאלות הנוגעות...
אירוח בנושא קניות באינטרנט
אירוח בנושא קניות...
מומחית לקניות ברשת עונה לכם על כל השאלות הנוגעות...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

הודעות נבחרות

בעלי מקצוע

פורום קרב מגע הגנה עצמית
פורום קרב מגע הגנה עצמית
האקדמיה הישראלית לקרב מגע
קרב מגע והגנה עצמית

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ