לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
1309613,096 עוקבים אודות עסקים

פורום בישול לילדים

בישול עבור ילדים, נדמה לפעמים כמשימה קשה ומפרכת. מי לא מכיר/מכירה את הסיפור על ההורה שטרח והכין, ובסוף הילד החליט לאכול שניצל יבש עם קטשופ? אצלנו בפורום מאמינים שאפשר!אפשר למצוא מתכונים מלבבים, מזינים, דיאטטיים, נעימים, כיפים עבור כל ילד וילדה וגם עבור אמא ואבא.אתם מוזמנים לעלעל ב-* דפי הפורום - גם באלו שנמצאים כבר בארכיון, * במאמרים (מתכונים בודדים עם תמונה), * בקישורים (כדאי להציץ בארוחות גולשים, ובסדנאות/הדרכות - הסדנאות הוכנו ע"י חברי הפורום ומראים צעד אחר צעד את אופן ההכנה + תמונות). נשתף אתכם במתכונים, בטיפים ורעיונות, ואפילו נזמין את הילדים, להציע הצעות מהפורום שלנו בכדי להעשיר את הידע ההורי.אני מקווה שיהיה לנו כיף ביחד, זכרו לשמור על נימוס ושפה נאותה.להתראות בפורום!

הנהלת הפורום:

אודות הפורום בישול לילדים

בישול עבור ילדים, נדמה לפעמים כמשימה קשה ומפרכת. מי לא מכיר/מכירה את הסיפור על ההורה שטרח והכין, ובסוף הילד החליט לאכול שניצל יבש עם קטשופ? אצלנו בפורום מאמינים שאפשר!אפשר למצוא מתכונים מלבבים, מזינים, דיאטטיים, נעימים, כיפים עבור כל ילד וילדה וגם עבור אמא ואבא.אתם מוזמנים לעלעל ב-* דפי הפורום - גם באלו שנמצאים כבר בארכיון, * במאמרים (מתכונים בודדים עם תמונה), * בקישורים (כדאי להציץ בארוחות גולשים, ובסדנאות/הדרכות - הסדנאות הוכנו ע"י חברי הפורום ומראים צעד אחר צעד את אופן ההכנה + תמונות). נשתף אתכם במתכונים, בטיפים ורעיונות, ואפילו נזמין את הילדים, להציע הצעות מהפורום שלנו בכדי להעשיר את הידע ההורי.אני מקווה שיהיה לנו כיף ביחד, זכרו לשמור על נימוס ושפה נאותה.להתראות בפורום!
הוספת הודעה

צרף
תמונה וידיאו קובץ
קבצים המצורפים להודעה

x
הודעה מהנהלת הפורום

המתכונים של הפורום נמצאים במאמרים ובקישורים של הפורום
המשך >>

לצפיה ב-'דג סלומון ופירה בטטה'
דג סלומון ופירה בטטה
17/11/2017 | 12:38
1
מצרכים: 
דגי סלומון לפי מספר הסועדים. 
שום לפי כמות הדגים שן שום כתוש לכל חתיכה של דג. 
עשבי תיבול טריים מה שיש בבית (עלי מנגולד, עירית)רצוי רוזמרין מוסיף המון. 
מיץ מלימון אחד לפזר על נתחי הדגים. 
מלח גס.פלפל שחור גרוס. 
 
ההכנה: 
לשפוך שמן זית ולעסות את הדג. 
לפזר מלח גס, פלפל שחור, עשבי תיבול. 
לוקחים תבנית שמים נייר פרגמנט מעל את הדגים, ומעל הדגים מניחים נייר פרגמנט ואופים בחום של 200 מעלות למשך עשרים דקות. 
מוציאים את נייר הפרגמנט וממשיכים לאפות לעוד 20 דקות. 
 
שידרוגים
ניתן להוסיף פלחי לימון על הדג  זה נותן טעם. או לבשל מיץ מתפוז ולשפוך על הדג. 
 
בתמונה לצידי הדג זה פירה בטטה. 
תפוחי אדמה לבנים, ובטטה אחת..
 
לצפיה ב-'בעיה עם העוגיות מרוקאיות'
בעיה עם העוגיות מרוקאיות
15/11/2017 | 13:01
8
הכנתי קמח 1 ק"ג , 5 ביצים 3 סוכר וניל,כוס סוכר,
עירברבתי בהדרגה ע"י כוס שמן לא יצא טוב הכל פירורים צריך להיות בצק בשביל למכשיר הכנת עוגיות . יש עצות מועילות מבלי לזרוק!
לצפיה ב-'הי ח'ברה עברתי דירה ארבע חדרים ולמתנה קיבלתי שיש ארוך במטבח '
הי ח'ברה עברתי דירה ארבע חדרים ולמתנה קיבלתי שיש ארוך במטבח
15/11/2017 | 12:59
7
געגעועים לבישול! 
 
לצפיה ב-'למדינה'
למדינה
12/11/2017 | 14:48
15
היי יקרה, 
 
בהצלחה בשיפוצים.
 
נשיקות.
לצפיה ב-'מרק פטריות ועוד...'
מרק פטריות ועוד...
12/11/2017 | 13:39
37
מצרכים: 
2 חבילות פטריות. 
2 בצלים סגולים גדולים. 
3 כרישה. 
10 שיני שום. 
חבילה עלי סלרי.
חבילה מנגולד.
חבילה תרד. 
6 כפות קוואקר שיבולת שועל. 
2 כוסות (אפונה, גריסים, שעועית שחורה, קינואה, עדשים ירוקות, קינואה, עדשים אדומים כל זה קניתי מוכרים מרק ביתי כפרי עם כל המיקס הזה). 
כורכום, מלח גס, מלח סלרי, אבקת מרק פטריות, קצת חוויאג' אבל איכותי. 
4 תפוחי אדמה גדולים שלמים. 
חבילה עלי תרד.
 
 
ההכנה: 
 
לטגן את כל המצרכים הנ"ל, להוסיף תבלינים..
להוסיף מים עד גובה תכולת המצרכים ולבשל שעה. 
לצפיה ב-'ספגטי בולונז'
ספגטי בולונז
12/11/2017 | 11:59
30
מצרכים: 
500 גר' פסטה מס' 9 של חברת ברילה.
500 גר' בשר טחון צלעות טרי.
2 בצלים סגולים קצוצים. 
1 בצל לבן קצוץ.
8 שיני שום כתושות. 
4 עלי דפנה. 
2 עגבניות קצוצות במג'מיקס. 
2 עלי מנגולד קצוצים. 
כורכום, קורט קינמון, פלפל שחור גרוס, קצת מלח סלרי ניתן לקנות מבית טבע. 
כפית מלח גס. 
4 כפות גדושות של רסק עגבניות של יכין (פריכוז). 
 
ההכנה: 
1. לטגן היטב את הבצל כאשר הבצל מזהיב להוסיף את הבשר. 
2. לטגן את הבשר עד שצבעו משתנה. 
3. להוסיף את העגבניות והשום, העלי מנגולד, את כל התבלינים ולהמשיך לטגן על אש קטנה!
4. להוסיף מים רותחים עד גובה תכולת המצרכים שבסיר, ולבשל על אש קטנה  במשך 45 דקות. 
 
ובתיאבון. 
 
 
לצפיה ב-'ערב טוב לכולם'
ערב טוב לכולם
09/11/2017 | 00:06
1
41
אכן הפייסבוק השתלט אך כמו שאתם רואים בסוף כולם יחזרו אלינו לפרדס.
מקווה להיכנס כמו בעבר
אין לי מחשב כרגע אני בשיפוצים
עושה הכל מהפלאפון
לצפיה ב-'יופי לראות אותך פה '
יופי לראות אותך פה
09/11/2017 | 23:17
4
לצפיה ב-'חמין מקרוני בגירסה שלי משודרגת'
חמין מקרוני בגירסה שלי משודרגת
08/11/2017 | 15:32
44
מקור המתכון של ישראל אהרוני, אני רק הוספתי כמה דברים ששיפרו את הטעם. 
 
חמין מקרוני: 
חבילה פסטה של חברת ברילה מס' 7. 
2 בצלים לבנים קצוצים.
2 בצלים סגולים קצוצים. 
6 תפוחי אדמה אדומים חתוכים לאורכם לחצי. 
כוס חד פעמית של פירורי לחם גריסיני.
4 כוסות חד פעמית של מים. 
12 שיני שום חתוכות גס. 
חבילה פטרוזילה קצוצה במג'מיקס.
4 כרעיים, 4 שוקיים. 
כפית מלח גס..פלפל שחור גרוס..פפריקה מתוקה רצוי הונגרית של חברת מימון, בערך 4 כפות גדושות. 
4 כפות אבקת מרק עוף בשרי. 
4 עלי דפנה. 
4 כפות מלח סלרי ניתן לקנות מבית טבע משדרג את הטעם פלאים. 
 
ההכנה: 
לבשל את הפסטה לפי הוראות היצרן.
להוסיף לפסטה כפית מלח, פלפל שחור, פטרוזיליה, פירורי לחם, וחמש שיני שום חתוכות גס. לערבב היטב ולהניח בצד. 
 
לקחת 2 כוסות שמן זית ולטגן את הבצלים, עם יתר השום, עלי דפנה, ואת התפוחי אדמה. 
 
להוסיף את חלקי העוף ולטגן בערך 20 דקות על אש קטנה. להוסיף את הפפריקה..הכורכום..המים..המלח סלרי..ואבקת מרק עוף, לטגן עוד 5 דקות
ולכבות את הסיר. 
 
לקחת סיר רחב לפזר עוד שמן זית לרפד את הסיר בתפוחי אדמה..
מעל לשפוך שליש מהפסטה..לפזר מעל הפסטה הרוטב שטוגנו חלקי העוף. 
להוסיף את כל חלקי העוף, לפזר עוד קצת מהרוטב שנשאר. 
מעל לפזר את הפסטה שנותר ..ולפזר מהרוטב שנותר על הפסטה..
להוסיף את ה-4 כוסות מים.
ולהניח על פלטה לכל הלילה.
 
חשוב מאוד
להניח נייר אפייה מעל הפסטה ולסגור עם המכסה. 
 
 
לצפיה ב-'ברוכה הבאה cici'
ברוכה הבאה cici
07/11/2017 | 21:59
3
לצפיה ב-'וואוו כמה זמן לא הייתי כאן... פייסבוק השתלט על חיינו'
וואוו כמה זמן לא הייתי כאן... פייסבוק השתלט על חיינו
07/11/2017 | 12:01
1
34
לראות כינויים מוכרים... והטכלונוגיה שודרגה גם כאן... יופי.
אז יום נעים כי ביום שלישי פעמיים כי טוב .

חנהל'ה clcl
לצפיה ב-'וואו באמת עידן ועידנים שלא נתקלתי בניק שלך -'
וואו באמת עידן ועידנים שלא נתקלתי בניק שלך -
07/11/2017 | 15:04
4
לצפיה ב-'קציצות ירק'
קציצות ירק
05/11/2017 | 18:13
1
424
מצרכים: 
4 תפוחי אדמה מבושלים ומעוכים.
1 בצל.
1 כרישה. 
חופן בצל ירוק (רק העלים).
חופן עלי סלרי בלי הגבעולים. 
8 שיני שום. 
1 בצל ספרדי (אם אין לכם להוסיף בצל סגול). 
חופן עלי מנגולד ללא הגבעולים. 
מלח גס..אבקת מרק עוף..פלפל שחור גרוס או צ'ילי חריף. כורכום. 
חופן שמיר. 
חופן פטרוזיליה. 
3 ביצים. 
2 כוסות פירורי לחם. 
 
ההכנה: 
1. לבשל את התפוחי האדמה, ולמעוך 
    לפירה. 
2. לטגן את הבצלים עם השום והעלי 
    מנגולד ולהוסיף את התבלינים. 
3. את שאר המצרכים להכניס לבלנדר
    ולטגן. 
לצפיה ב-''
06/11/2017 | 08:12
2
לצפיה ב-'דגי סלומון'
דגי סלומון
03/11/2017 | 14:05
1
466
מצרכים: 
דגי סלומון 
עלי רוזמרין
מלח..פלפל שחור גרוס..
לימונים פרוסים
שמן זית
שקדים פרוסים
שום כתוש
 
ההכנה: 
לקחת תבנית ולשים נייר אפייה.
לשפוך שמן זית על הדגים. 
לפזר מלח גס...פלפל שחור גרוס.
שום כתוש. 
פרוסות לימון. 
עלי רוזמרין. 
חופן שקדים פרוסים. 
לשים ראש של שום שלם..בתבנית. 
ולימון חצוי לשניים בתבנית. 
לכסות עם נייר אפייה את הדגים ולהכניס לתנור ל-200 מעלות, למשך 15 דקות..
להוציא את נייר האפייה ולהמשיך לאפות עוד 10 דקות. 
 
אני מצטערת מראש שלא כתבתי כמויות מדוייקות..מאחר ואני מכינה את הדגים ללא מתכון מדוייק כמו הסבתות. אבל פתחתי את ההודעה הזו על מנת לתת לכן/ם רעיון..
 
 
לצפיה ב-'אין על סלמון אפוי!'
אין על סלמון אפוי!
05/11/2017 | 15:09
11
לצפיה ב-'מרק ירקות'
מרק ירקות
02/11/2017 | 07:15
1
28
בוקר טוב,
אתמול ב 16אחר הצהריים הכנתי מרק ירקות. הצרה היא שקמתי בבוקר וראיתי שהשארתי אותו בחוץ כל הלילה. הכנסתי למקרר בשש וחצי בבוקר. האם אפשרי באמת לאכול אותו היום או לזרוק??

תודה מראש
לצפיה ב-'במקרה כזה מחממים את המרק, אם הריח לא חמוץ ,אז זה בסדר.'
במקרה כזה מחממים את המרק, אם הריח לא חמוץ ,אז זה בסדר.
02/11/2017 | 12:13
15
לוודא שלא מקולקל:
כול תבשיל לחמם על הגז ,וברגע שיוצאים אדים יש באוויר ריח של מרק טוב .
אם המרק מקולקל  האדים שמתפזרים הם בריח חמוץ.
לצפיה ב-'ארוחת צהריים לקחת'
ארוחת צהריים לקחת
26/10/2017 | 09:25
4
65
שלום,
אשמח לרעיונות מה אפשר לשלוח לילד ארוחת צהריים לטיול שנתי - שאפשר לשים בקופסה, לאכול קר, בלי סכו"ם ושיחזיק מעמד יום בלי קירור.
תודה
לצפיה ב-'כמובן תלוי בילד'
כמובן תלוי בילד
26/10/2017 | 12:33
1
45
כריכים/פיתה הם ברירת המחדל עבורי, קופסת ירקות חתוכים, קופסת תירס קטנה
קופסת לפתן אננס קטנה.
אפשר מאפינס ירקות או לביבות ירק
לצפיה ב-' כן, תלוי בילד...'
כן, תלוי בילד...
26/10/2017 | 16:32
35
ממה שאמרת, הילד שלי יאכל לחם של הכריך/פיתה.
לצפיה ב-'תכיני לביבות תפו"א שהקלדתי למטה.'
תכיני לביבות תפו"א שהקלדתי למטה.
31/10/2017 | 09:02
1
32
משביע וגם טעים.
לצפיה ב-'וגם קרקרים,תפוחים ,ורצועות פלפלים צבעים,כתום ,אדום ,וצהוב.'
וגם קרקרים,תפוחים ,ורצועות פלפלים צבעים,כתום ,אדום ,וצהוב.
31/10/2017 | 09:09
10
לצפיה ב-'רעבים? אין לכן/ם זמן לבשל רוצים משהו חם כנסו'
רעבים? אין לכן/ם זמן לבשל רוצים משהו חם כנסו
22/10/2017 | 21:29
86
1 שקית של סנפורסט לקט ירקות מעורבים
(אפונה, גזר, תפוח אדמה, תירס, שעועית ירוקה).
1 בצל חתוך לרצועות.
4 שיני שום שלמות.
4 כפות אבקת מרק עוף (ללא מונסודיום וגלוטמט).
קארי, כורכום, פלפל שחור גרוס, כפית מלח גס.
1 פחית חלב קוקוס רצוי אורגני.

ההכנה:
לוקחים סיר שופכים מעט שמן זית, ומתחילים לאדות את כל הירקות הנ"ל.
כאשר הירקות מתרככים מוסיפים את התבלינים הנ"ל וממשיכים לטגן על אש קטנה לעוד 10 דקות.
מוסיפים מים רותחים עד מעל תכולת המוצרים, ומבשלים חצי שעה.
מוסיפים את פחית חלב הקוקוס, מבשלים עוד 3 דקות, מכבים את הסיר ובתיאבון.
לצפיה ב-'לחם'
לחם
22/10/2017 | 17:17
1
23
אפשרי להכין כיכר לחם מקמח תופח??
 
לצפיה ב-'לחם מכינים עם שמרים, אבקת האפיה לא תזיק'
לחם מכינים עם שמרים, אבקת האפיה לא תזיק
23/10/2017 | 13:51
5
לצפיה ב-'מרק פטריות ועוד הפתעות כנסו '
מרק פטריות ועוד הפתעות כנסו
19/10/2017 | 20:03
2
88
מצרכים:
3 סלסלאות של פטריות טריות.
2 בצלים גדולים לבנים
1 בצל אדום
1 כרישה חתוכה לעיגולים
4 תפוחי אדמה גדולים חתוכים לחצאים.
4 שיני שום שלמות.
3 עלי דפנה לא חובה.
3 כפות של שיבולת שועל.
קניתי מרק כפרי ביתי בקופסת פלסטיק שמכיל: עדשים אדומות,
עדשים ירוקות, עדשים שחורות, אפונה ירוקה, גריסי פנינה, קינואה, גמבה אדומה, גמבה ירוקה, גזר, תפוח אדמה, בצל, פטרוזיליה, להוסיף 7 כפות ...בערך.
4 כפות אבקת מרק פטריות, או 4 כפות אבקת מרק עוף.
חופן עלי סלרי.
מלח גס..פלפל שחור גרוס..כורכום.

ההכנה:
לקחת סיר לשפוך שמן זית, או שמן קוקוס ולהוסיף את כל המצרכים הנ"ל, ולאדות בערך רבע שעה ולערבב מדי פעם....

להוסיף את התבלינים ולהמשיך לאדות בערך 10 דקות, להוסיף את מרכיבי המרק כפרי הביתי 7 כפות, למלא את הסיר במים רותחים עד מעל תכולת המצרכים, להוסיף את גבעולי עלי סלרי, ולבשל שעה על אש קטנה.
לצפיה ב-'איזה יופי, המרק נראה מעולה.'
איזה יופי, המרק נראה מעולה.
21/10/2017 | 10:34
1
7
לצפיה ב-'תודה '
תודה
21/10/2017 | 14:02
3
לצפיה ב-'קורס בישול מבשלים אוכל עם דנה '
קורס בישול מבשלים אוכל עם דנה
17/10/2017 | 10:58
29
דנה שלום רב
אולי דרך הפורום הזה אוכל להשיגך, אני מורה בשבתון ומעוניינת להירשם לקורס מבשלים אוכל לאירוח עם דנה בת"א, חזרי אלי עוד היום בבקשה
אתי חיינה 0502945340
תודה רבה
 
 
לצפיה ב-' מחכים לכם בפורומים תיירותיים חדשים '
מחכים לכם בפורומים תיירותיים חדשים
16/10/2017 | 15:53
2
 
מתכננים טיול בחו"ל
רוצים להתייעץ עם מדריך טיולים שייתן לכם את כל הטיפים השווים
 
אתם מוזמנים לפורומים החדשים שלנו 
 
פורום חדש על המדינות הבלטיות לתכנן טיול בצפון-מזרח אירופה
 
בואו לברר על האטרקציות הכי שוות בפורום טיולים באירופה
 
הודו, נפאל, הפיליפינים... אתם מוזמנים לפורום המזרח הרחוק לשאול הכל
 
טיול לכבוד הפנסיה? טיול אחרי צבא? ירח דבש? הכל בפורום דרום ומרכז אמריקה
 
רואים רק לבן בעיניים? פורום חופשות סקי הוא הפורום שלכם
 
 
המשך גלישה נעימה
לצפיה ב-'ארוחה בסיר אחד שווארמה ופתיתים'
ארוחה בסיר אחד שווארמה ופתיתים
13/10/2017 | 02:22
271
מצרכים:
500 גר' שווארמה הודו נקבה.
2 בצלים קצוצים.
4 שיני שום קצוצות.
2 תפוחי אדמה גדולים שלמים.
4 עלי דפנה.
4 כפות אבקת מרק בטעם עוף- רכיבים טבעיים בלבד!
פלפל שחור גרוס, כורכום, פפריקה מתוקה הונגרית של חברת מימון. מלח גס.

ההכנה:
מטגנים את הבצל, השום, העלי דפנה...והתפוחי האדמה.
כשהבצל מתחיל להזהיב להוסיף את הבשר ולטגן עד שהבשר משנה את צבעו.
להוסיף את כל התבלינים ולהמשיך לטגן במשך 5 דקות.
להוסיף מים רותחים עד גובה תכולת המצרכים, ולבשל במשך שעה.
להוסיף שקית פתיתים ולבשל עוד רבע שעה.
להרתיח סיר עם מים רותחים ולהניח את הסיר במשך 10 דקות.
לזכור להוציא את התפוחי האדמה (זה מוסיף טעם כאשר מטגנים היטב עם הבצל...).
ניתן כמובן לאכול אותם בנפרד.

חם בפורומים של תפוז

אירוח בנושא יחסים בין אחים ואחיות
אירוח בנושא יחסים בין...
ביום ראשון, 19.11, נארח את קרן גאולה, מנחת הורים,...
אירוח בנושא יחסים בין אחים ואחיות
אירוח בנושא יחסים בין...
ביום ראשון, 19.11, נארח את קרן גאולה, מנחת הורים,...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

הודעות נבחרות

בעלי מקצוע

פורום קרב מגע הגנה עצמית
פורום קרב מגע הגנה עצמית
האקדמיה הישראלית לקרב מגע
קרב מגע והגנה עצמית

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ