רוטב אדום לדגים, דגי סלומון, או כל דג אחר שהילדים אוהבים.
ניתן גם להוסיף אורז כאשר הרוטב רותח וזה גם טעים.
מצרכים לרוטב:
1 בצל לבן, 1 בצל סגול.
2 שיני שום חתוכות גס.
1 כרישה קצוצה החלק הלבן.
1 שורש טבעי של כורכום ניתן להשיג בבית טבע.
1 שורש פטרוזיליה חתוך לחצאי עיגולים.
6 גבעולי עלי סלרי.
3 גזרים.
3 תפוחי אדמה שלמים.
חופן עגבניות שרי חתוכות לחצי השתמשתי בעגבניות צהובות.
פטרוזיליה יבשה, כורכום,כמון,פפריקה מתוקה, ומלח גס..פלפל שחור גרוס. פטרוזיליה יבשה.
4 חבילות רסק עגבניות הכי קטנות של יכין.
ההכנה:
להכניס את כל המצרכים הנ"ל ולטגן עד שכל הירקות מתרככים, להוסיף את תבלין הכורכום, מלח, פלפל שחור גרוס, פטרוזיליה, ואת הרסק העגבניות, ולהמשיך לטגן בערך עוד 5 דקות,
מוסיפים את השום וממשיכים לטגן עד שהשום מתרככך.
מוסיפים כף גדושה כמון, 4 כפות גדושות פפריקה מתוקה..מערבבים מטגנים 3 דקות!
מוסיפים מים רותחים עד גובה תכולת המוצרים בסיר, להוסיף עלי סלרי ולבשל את הרוטב חצי שעה.