לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן

פורום אופיס (מיקרוסופט)

‏פורום "אופיס", ב'תפוז', הוא חלק מקהילת ה"משתמשים הכבדים" במחשב.

מאחר וכולנו מעוניינים להפיק את המרב מחבילת ה"אופיס" של "מיקרוסופט" - מן הסתם תמצאו אצלנו "טיפים" ו"פטנטים", שונים, לייעול ושכלול השימוש בתוכנות "אופיס" למיניהן.
חשוב לזכור שחברי הקהילה עושים מלאכתם בהתנדבות(!) - מתוך רצון לעזור לזולת – ואינם חייבים דבר לאף אחד מהמבקרים כאן.

הח"מ חרט על דגלו לשמור, בקנאות, על רמתו המקצועית של פורום זה - שנחשב בעיני מומחי 'אופיס', באשר הם, לפורום המוביל בתחומו - גם אם יימצא צורך להילחם על כך.
במקביל להצגת פתרונות הוצבה מטרה נוספת והיא - להדריך וללמד דרכי שימוש בתוכנות החבילה ולא להסתפק רק בהצגת פתרונות במובן של "ללעוס וגם לבלוע".
לא אחת תפגשו גולשים זועמים על שהח"מ מפנה חלק ממרצו להדרכה, במקום להציג להם את הפתרון וחסל. יעידו כל אותם עשרות ומאות שחזרו להודות על שניתנה להם ההזדמנות להתאמץ ולהגיע לפתרון בכוחות עצמם. הניסיון מוכיח שגולש המוצא לבדו את הפתרון [גם אם בלווי הדר
כה והכוונה] מרגיש, ברוב המקרים, הרבה "יותר טוב עם עצמו".
פה ושם תיתקלו גם במצבים שההערות/הארות לא ממש מוצאות חן בעיני מי שהן מכוונות אליו.

מטרתנו העיקרית:
  לסייע לגולשים שנתקלו בבעיות תפעול/הבנת/הכרת תוכנות ה"אופיס" לשמש במה ל'ידענים' המוכנים לסייע לגולשים. 
הנכם מתבקשים להקליק על המילה 'המשך...' - במסגרת העליונה של דף הפורום -  כדי לעיין, להפנים ולפעול עפ"י המוסבר במאמר בקישור:  
לפני הצבת ‏שאלה/תגובה הקליקו כאן ועיינו בהנחיות המנהלתיות.  - זאת, ע"מ שההתנהלות, בפורום, תהיה חלקה וקלה וכך נוכל כולנו להפיק את המרב הן מהשאלות והן מהתגובות. 
*** תודה מיוחדת לחברי צוות הפורום, [ה'מואדמים'] על התמדתם ותרומתם.

מיכאל אבידן
,
2009-2016 (Microsoft® Most Valuable Professional (MVP

 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום אופיס (מיקרוסופט)

‏פורום "אופיס", ב'תפוז', הוא חלק מקהילת ה"משתמשים הכבדים" במחשב.

מאחר וכולנו מעוניינים להפיק את המרב מחבילת ה"אופיס" של "מיקרוסופט" - מן הסתם תמצאו אצלנו "טיפים" ו"פטנטים", שונים, לייעול ושכלול השימוש בתוכנות "אופיס" למיניהן.
חשוב לזכור שחברי הקהילה עושים מלאכתם בהתנדבות(!) - מתוך רצון לעזור לזולת – ואינם חייבים דבר לאף אחד מהמבקרים כאן.

הח"מ חרט על דגלו לשמור, בקנאות, על רמתו המקצועית של פורום זה - שנחשב בעיני מומחי 'אופיס', באשר הם, לפורום המוביל בתחומו - גם אם יימצא צורך להילחם על כך.
במקביל להצגת פתרונות הוצבה מטרה נוספת והיא - להדריך וללמד דרכי שימוש בתוכנות החבילה ולא להסתפק רק בהצגת פתרונות במובן של "ללעוס וגם לבלוע".
לא אחת תפגשו גולשים זועמים על שהח"מ מפנה חלק ממרצו להדרכה, במקום להציג להם את הפתרון וחסל. יעידו כל אותם עשרות ומאות שחזרו להודות על שניתנה להם ההזדמנות להתאמץ ולהגיע לפתרון בכוחות עצמם. הניסיון מוכיח שגולש המוצא לבדו את הפתרון [גם אם בלווי הדר
כה והכוונה] מרגיש, ברוב המקרים, הרבה "יותר טוב עם עצמו".
פה ושם תיתקלו גם במצבים שההערות/הארות לא ממש מוצאות חן בעיני מי שהן מכוונות אליו.

מטרתנו העיקרית:
  לסייע לגולשים שנתקלו בבעיות תפעול/הבנת/הכרת תוכנות ה"אופיס" לשמש במה ל'ידענים' המוכנים לסייע לגולשים. 
הנכם מתבקשים להקליק על המילה 'המשך...' - במסגרת העליונה של דף הפורום -  כדי לעיין, להפנים ולפעול עפ"י המוסבר במאמר בקישור:  
לפני הצבת ‏שאלה/תגובה הקליקו כאן ועיינו בהנחיות המנהלתיות.  - זאת, ע"מ שההתנהלות, בפורום, תהיה חלקה וקלה וכך נוכל כולנו להפיק את המרב הן מהשאלות והן מהתגובות. 
*** תודה מיוחדת לחברי צוות הפורום, [ה'מואדמים'] על התמדתם ותרומתם.

מיכאל אבידן
,
2009-2016 (Microsoft® Most Valuable Professional (MVP

 

הוספת הודעה

צרף
תמונה וידיאו קובץ
קבצים המצורפים להודעה

x
הודעה מהנהלת הפורום

ציינו את גרסת ה'אופיס' ומע' ההפעלה וכתבו את השאלה בפרוטרוט!
צטטו שגיאה או הציגו PrnScr. לבעיות 'אקסל' הציגו קובץ ולא תמונה
> > 
תקנון הפורום - נא לקרוא ולהפנים את ההנחיות המנהלתיות             ‏‏‏

 
 
 
 
 
 
המשך >>

לצפיה ב-'סידור עבודה'
סידור עבודה
05/07/2016 | 19:30
1
45
שלום אני צריך תוכנת שיבוץ משמרות אוטומטי לפי בקשות עובדים בתוכנת אקסל
האם קיים דבר כזה\ אפשר לעשות דבר שכזה?
תודה לעוזרים
לצפיה ב-'סדור עבודה באקסל'
סדור עבודה באקסל
07/07/2016 | 11:47
24
אקסל הוא לא הכלי לנושא זה.
אבל נניח שמשהו כתב תוכנה באקסל.
הרי היא מותאמת לצרכי הארגון שלו.
אין סיכוי שתצליח לארגון שלך (כי אתם עובדים בשיטה אחרת)
מה שאתה יכול לנסות להוציא הסבר מפורט של דרישותיך ,
אולי משהו ירים את הכפפה (בתשלום)
לצפיה ב-'מדוע UNDO באקסל מתנהג באופן שונה מכל אפלקציה אחרת?'
מדוע UNDO באקסל מתנהג באופן שונה מכל אפלקציה אחרת?
06/07/2016 | 16:49
20
שלום

אני עם אופיס 2016 מעודכן לגרסה האחרונה ביותר (חלונות 10). פתאם שמתי לב לבאג רציני באקסל. אני פותח מספר גליונות שאין ביניהם שום קשר ועובד עליהם במקביל. נניח ואניעובד על גליון (קובץ) מס' 1 ושומר ואז עובר לעבוד על קובץ מס' 2 ושומר. עכשיו אני חוזר לגליון מס' 1 (קובץ 1) ומחליט לבטל שינויים עי CTRL-Z במקום לבטל שינויים בקובץ מס' 1, זה מבטל שינויים קובץ שבו בוצעו שינויים לאחרונה, ז"א בקובץ מס' 2! זהו באג מאד רציני ומסוכן. לא ברור איך משחררים מוצר כזה ללקוח סופי? האם יש דרך לשנות את ברירת המחדל הזאת? אני יכול להניח שזה נעשה מתוך הנחה שניתן לקשר בין נתונים בין קבצים, אבל זה ממש לא המצב ברוב המקרים. אני עובד על שני קבצים במקביל שיש בניהם שום קשר גם לא מקרי...

תודה


לצפיה ב-'פונקציית Sum משתנה '
פונקציית Sum משתנה
05/07/2016 | 19:15
1
30
אהלן,
ברשותי Windows 7 64Bit עם Excel 2010.
 
בקובץ שצירפתי, אני מנסה למצוא נוסחה בה אוכל לסכום ולדעת את הפער בין המצב בתחילת היום לבין המצב הנוכחי. הבעיה היא שלא תמיד רשימת השמות נמצאת בסדר זה, ולעיתים קרובות גם סדר השמות בטבלה " תחילת היום" וגם סדר השמות בטבלה "מצב נוכחי" משתנה, ולכן פונקציית Sum רגילה לא תהיה אקוטאלית. 
 
אשמח לעזרתכם!
לצפיה ב-'אחת האפשרויות מוצעת בתמונה שלהלן . . .'
אחת האפשרויות מוצעת בתמונה שלהלן . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
05/07/2016 | 19:36
37
לצפיה ב-'מיון טבלת ציר עם 3 עמודות'
מיון טבלת ציר עם 3 עמודות
04/07/2016 | 09:22
5
31
שלום,

יש לי טבלה המכילה מספרים סידוריים, חוזים, הסטטוס שלהם והתאריכי סיום שלהם. חלק מהמספרים הסידורים יכולים להיות שייכים ל 2 חוזים או יותר.

ברצוני ליצור טבלת ציר, כאשר תאריך סיום החוזה ממויין מהמאוחר ביותר למוקדם ביותר.

כאשר אני בונה טבלת ציר עם 3 עמודות (מס' סידורי, מס' חוזה וסטטוס) - אני לא מצליח למיין את עמודת התאריכים בצורה הפוכה (מהתאריך המאוחר לתאריך המוקדם). לעומת זאת, כאשר אני בונה את טבלת הציר רק עם 2 עמודות - אין בעיה למיין את עמודת התאריכים.

מה יכולה להיות הבעיה?

ועוד שאלה: למה לא ניתן לבטל את ההדגשה בטבלת הציר?

תודה
לצפיה ב-'אגב, את הטבלה עיצבתי בסגנון Classic, והאקסל הינו 2010'
אגב, את הטבלה עיצבתי בסגנון Classic, והאקסל הינו 2010
04/07/2016 | 09:43
7
לצפיה ב-'לאחר הרבה נסיונות, הצלחתי, אבל אין לי מושג איך משחזרים'
לאחר הרבה נסיונות, הצלחתי, אבל אין לי מושג איך משחזרים
04/07/2016 | 18:28
3
20
את זה...
האם זה באג?
 
גם ניסיתי את הנאמר במאמר הזה, אז ללא הועיל...
 
מה יכולה להיות הבעיה?
לצפיה ב-'אם הבנתי נכון, מיון התאריך אצלך לא מצליח כי הוא בנתונים'
אם הבנתי נכון, מיון התאריך אצלך לא מצליח כי הוא בנתונים
04/07/2016 | 23:22
2
14
זה כן ממין בתוך החוזה,
תבגיקה שים את התאריך בשדה השורות כשדה ראשון
תראה שתוכל למיין לפי זה
לצפיה ב-'תדה, אבל אני צריך את המיון בנתונים (עובדה, שבדוגמא של 2'
תדה, אבל אני צריך את המיון בנתונים (עובדה, שבדוגמא של 2
05/07/2016 | 14:38
1
12
העמודות הוא כן מיין את הנתונים).
 
האם זה באג? אם לא - איך ממיינים לפי שדה הנתונים?
 
תודה
לצפיה ב-'המיון שבקשת מתבצע בתוך השדות'
המיון שבקשת מתבצע בתוך השדות
05/07/2016 | 17:50
14
כלומר אם תשנה לתאריכים שונים בתוך מספר החוזה תראה  שהמיון משנה
כל רמה נוספת המיון מצתמצם לשדה נוסף
לצפיה ב-'שאלות בנושאים שונים באקסל '
שאלות בנושאים שונים באקסל
05/07/2016 | 09:19
7
54
שלום חברים,
ברשותי ווינדוס 7 , אקסל 2007
יש לי 3 שאלות:
אחת - נתון מספר שבוע. כיצד אוכל ממנו להוציא את תאריך ההתחלה והסיום של אותו שבוע.
שתיים - כיצד ניתן לקבע את רוחב העמודות ורק רוחב השורות יתאים עצמו לאורך המלל? (מקווה שהשאלה ברורה..)
שלוש - האם יש אפשרות (ואם כן כיצד) לבצע הסתרה של גיליון (HIDE) רק כאשר יש לי 11 גיליונות פתוחים ומעלה (כלומר שיהיו 10  גיליונות גלויים וכאשר אפתח גיליון נוסף, יבוצע HIDE לגיליון הראשון ובהתאמה יבצע זאת גם לשני כשאפתח עוד אחת..
(שוב, מקווה שהשאלה ברורה..)

תודה מראש לעונים התותחים,
לצפיה ב-'אז ככה . . .'
אז ככה . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
05/07/2016 | 10:26
2
44
1. נסה להיעזר בתמונה שלהלן.

2. שאלה 2 לא מובנת לי.

3. אין לי קובץ עם כ"כ הרבה גיליונות ולכן לא אוכל לבדוק את אשר הייתי, אולי, מציע.
 
לצפיה ב-'אז ככה'
אז ככה
05/07/2016 | 13:33
1
28
לגבי הנוסחה שהצעת היא עובדת היטב. תודה רבה.
לגבי שאלה שניה, אני רוצה לכתוב בתא מסויים מלל וכשהוא יגיע לסוף התא היא תמשיך בשורה חדשה (באותה תא). כלומר אני רוצה שרוחב העמודות יישאר קבוע ואילו המרווח בין השורות יגדל בהתאם לכמות המלל שאני רושם.
 
שאלה שלישית - אנסה לנסח שוב את הבעיה.
אני רוצה לפתוח גיליון בכל שבוע ששמו הוא בעצם מספר השבוע.
עכשיו, אני לא רוצה שהיו לי 52 גיליונות אלא רק 10 האחרונים. (השאר יהיו מוסתרים)
אני רוצה שזה יעשה אוטמטית בעת פתיחת גיליון חדש כך שאם יש כבר 10 פתוחים, אז אוטומטית הראשון יוסתר. בשבוע אח"כ אפתח שוב גיליון חדש והשני יוסתר. וכך הלאה..
לצפיה ב-'אז ככה . . .'
אז ככה . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
05/07/2016 | 14:18
26
* סמן את טווח התאים/כל העמודה - גש לרצועת התפריט 'בית' ובמקטע 'יישור' הקלק על 'גלישת טקסט'.
 
* על שאלה 3 עניתי בתגובתי הקודמת.
לצפיה ב-'לגבי השאלה השלישית'
לגבי השאלה השלישית
05/07/2016 | 14:51
3
35
הכנס את הקוד הבא בעורך ה-VBA ברמת 'חוברת העבודה' 
 Private Sub Workbook_NewSheet(ByVal Sh As Object)
nc = Sheets.Count
   For ns = 1 To nc
       If Sheets(ns).Visible = False Then siv = siv + 1
   Next
   If nc > 10 Then Sheets(siv + 1).Visible = False
End Sub
 
לצפיה ב-'מאחר וכאמור אין לי קובץ עם כ"כ הרבה גיליונות . . .'
מאחר וכאמור אין לי קובץ עם כ"כ הרבה גיליונות . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
05/07/2016 | 16:19
2
34
אין לי אפשרות לבדוק, בפועל, ולכן ממבט חטוף בקוד - נראה לי שאפשר לוותר על כל הלולאה ולשנות, במעט, את פקודת ה- IF שתיראה כך:
 
 If nc > 10 Then Sheets(nc - 10).Visible = 0
 
לצפיה ב-'מה הבעיה לבדוק על 3 גיליונות ? - וכן, אתה צודק עובד.'
מה הבעיה לבדוק על 3 גיליונות ? - וכן, אתה צודק עובד.
05/07/2016 | 17:19
1
13
לצפיה ב-'אין לי גם 3. אצלי ברירת המחדל מוגדרת כ- 2 . . .'
אין לי גם 3. אצלי ברירת המחדל מוגדרת כ- 2 . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
05/07/2016 | 17:26
10
לצפיה ב-'אאוטלוק 2016 עם חשבון POP של GMAIL'
אאוטלוק 2016 עם חשבון POP של GMAIL
05/07/2016 | 13:44
1
19
שלום,
התקנתי אופיס 2016
יש לי 2 חשבונות GMAIL
בהגדרות האאוטלוק הכל תקין [בדקתי מול מחשבים אחרים שמוגדרים עם GMAIL]
חשבון אחד הוריד את המיילים הכל תקין
החשבון השני פשוט מסרב להוריד לאאוטלוק את המיילים בדקתי את כל ההגדרות, התקנתי אותו מחדש, וידאתי הגדרות בGMAIL עצמו וכלום...לא יורדים המיילים
ועכשיו גם החשבון הראשון שהיה תקין לא שולח מיילים החוצה ומבקש כל הזמן להזין סיסמה [החלון הקופץ והמעצבן]
תחת CMD הרצתי SFC /SCANNOW כבר והפעלתי מחדש את המחשב
כלום לא עוזר
לא שולח מיילים ובחשבון הנוסף לא מוריד אותם
הקטע הוא שאם אני פותחת את הGMAIL ברשת הוא מקבל את ההודעה על ההתקנה המוצלחת של האאוטלוק אבל רק שם אני רואה את זה לא באאוטלוק עצמו
 
H E L P
כבר יומיים תקועה עם זה
לצפיה ב-'בבקשה את עזרתכם '
בבקשה את עזרתכם
06/07/2016 | 15:39
6
לצפיה ב-'כותרת תחתונה שונה בעמוד אחרון של word'
כותרת תחתונה שונה בעמוד אחרון של word
05/07/2016 | 11:15
13
הי,
רציתי לדעת כיצד ניתן לשנות אך ורק את הכותרת האחרונה במסמך ללא שימוש במקטעי עמוד,
תודה
לצפיה ב-'סיכום לפי תנאי באקסל '
סיכום לפי תנאי באקסל
02/07/2016 | 11:03
12
90
עובד על win10 ,אקסל 2013
החלטתי לרשום את ההוצאות שיש בפרדסים בטבלת אקסל ואני מתקשה שיהיה לי סיכום הוצאות לפי זן וסיכום לפי חלקה.
בקובץ המצורף  בתא סה"כ הוצאות לימון אני צריך לסכם את כל ההוצאות של שטחי הלימון, וכמובן כך לתפוז וכו' , איך לסכם את עמודה D  לפי סוג הפרי (לימון, תפוז, אור ).  באופן דומה ארצה לעשות סיכום לפי חלקה למשל סה"כ הוצאה אור חירות.
כמו כן איך לעשות שבעמודה A בגליון הראשון (הוצאות פרדסים) תהיה בחירה של רשימת החלקות מגליון השני עמודה A (חלקות וגודל חלקות), כרגע אני כותב ידנית אבל בחירה מהרשימה תהיה קלה יותר ונכונה יותר.
תודה
שמוליק
לצפיה ב-'תשובה חלקית - ראה תמונה'
תשובה חלקית - ראה תמונה
02/07/2016 | 11:27
1
35
הנוסחה היא עבור הטבלה התחתונה בגיליון "הוצאות פרדסים"
לא כל כך הבנתי את שאר השאלות.
מלא את הטבלה העליונה ידנית כדי להסביר את מה שאתה צריך.
השאלה האחרונה בכלל לא ברוה. תן דוגמא.
לצפיה ב-' על עזרתך, אנסה לעשות מה שהצעת, '
על עזרתך, אנסה לעשות מה שהצעת,
04/07/2016 | 14:51
5
לצפיה ב-'אחת האפשרויות - לשאלה כפי שנשאלה - מוצעת בתמונה שלהלן...'
אחת האפשרויות - לשאלה כפי שנשאלה - מוצעת בתמונה שלהלן...
( לעמוד שלי בתפוז )
02/07/2016 | 11:47
6
62
יהיה נחמד, אם תשתדל להיות עקבי בכמות הרווחים במחרוזות התאים הצבועים בצהוב.
לצפיה ב-'העירו לי (בצדק) על 'נוסחת המערך' . . .'
העירו לי (בצדק) על 'נוסחת המערך' . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
02/07/2016 | 12:13
5
73
אז הנה היא שוב:
לצפיה ב-'תרשה גם לי להעיר'
תרשה גם לי להעיר
02/07/2016 | 19:57
3
51
הנוסחה האחרונה שלך (נוסחת המערך) לא נותנת מענה כאשר המילה המבוקשת (במקרה הזה "טבורי") אינה המילה הראשונה בעמודה A.
לכן התוצאה בטבלה -  בתא G4 שגויה -  היא צריכה להיות 4,800 .
אני מציע לכן את הנוסחה הבאה - שהיא גם יותר קצרה וגם עונה על הבעיה שהעליתי.
 {=SUM(IFERROR(FIND(TRIM(RIGHT(SUBSTITUTE(F2," ",REPT(" ",93)),93)),A$2:A$28)>0,0)*D$2:D$28)*(F2<>"")}
החלק האחרון בסוף בא להבטיח ששורות ריקות לא יניבו תוצאה.
לצפיה ב-'גם לך מותר, אחת לתקופה, להיות צודק . . .'
גם לך מותר, אחת לתקופה, להיות צודק . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
02/07/2016 | 20:42
2
44
זו היתה דוגמה, מאלפת, לאיך לא להגיב כשנחפזים לצאת להתארח אצל הנכדים.
 
מי טווה כאן, לא אחת, את הפתגם: "החיפזון מהשטן"

...ויפה שזכרת שאין צורך להשתמש ב'מינוס' 'מינוס'...

 
לצפיה ב-' כן ירבו - הנכדים - תהנה מכל רגע.'
כן ירבו - הנכדים - תהנה מכל רגע.
02/07/2016 | 21:12
1
10
לצפיה ב-' אמן . . .'
אמן . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
02/07/2016 | 22:27
11
לצפיה ב-' על עזרתך, אנסה לעשות מה שהצעת, כולל התיקון של u333 '
על עזרתך, אנסה לעשות מה שהצעת, כולל התיקון של u333
04/07/2016 | 14:54
7
לצפיה ב-'בחירה מתוך רשימת חלקות = 'אימות נתונים' . . .'
בחירה מתוך רשימת חלקות = 'אימות נתונים' . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
02/07/2016 | 13:02
33
חפש, ב"גוגל", מידע אודות הנ"ל ו/או אודות: EXCEL DATA VALIDATION
לצפיה ב-'טבלת ציר'
טבלת ציר
03/07/2016 | 07:51
1
20
כאשר השאלה מתאפיינת באמירה כמו: "באופן דומה ארצה לעשות סיכום לפי חלקה למשל" הפיתרון הקלאסי הוא טבלת ציר, שמאפשרת חיתוכים שונים באופן מהיר.
לטבלת ציר יש מגבלות (למשל צריך לזכור לרענן אותה), והיא קצת יותר מורכבת ללימוד מאשר תגובה בפורום, אבל היא תאפשר לך לחלק לפי חודשים(*), חלקות, סוגי פרי, גם וגם (חלקה / חודש) וכו'.
 
(*) המלצה - תאריך באקסל כותבים כתאריך עם מפריד "/". זה יעזור לך בהמשך לחתוך לפי חודש / שנה. לא כותבים "תאריך - תאריך", אלא מפרידים לשתי עמודות. אתה יכול להחליט שאם העבודה היא של יום אחד, עמודת "עד" תישאר ריקה.
לצפיה ב-' אין לי מושג מה זה טבלת ציר נראה לי שמה שהציעו '
אין לי מושג מה זה טבלת ציר נראה לי שמה שהציעו
04/07/2016 | 15:01
12
חברנו   u333  ו מיכאל אבידן יעבוד אצלי זה יהיה ממש טוב בשבילי, ויענה על מה שאני צריך.  אין לי צורך להוצאות לפי חודשים וכדומה.  אני רק מקווה שיהיה הכנסות 
 
לצפיה ב-'שליחת קובץ גדול בבאוטלוק'
שליחת קובץ גדול בבאוטלוק
03/07/2016 | 15:16
5
20
לא נותן לי לצרף קובץ גדול למייל
לצפיה ב-'גם כשמצליחים לשלוח מתקבלת הודעה שגיאה '
גם כשמצליחים לשלוח מתקבלת הודעה שגיאה
03/07/2016 | 15:19
14
כדלהלן:

From: מנהל המערכת
Sent: Wednesday, June 29, 2016 3:42 PM
To: מירה
Subject: לא ניתנת למסירה:
 
 
ההודעה שלך לא הגיעה לחלק מהנמענים המיועדים או לכולם.
 
      נושא:
      נשלחה: ‏29/06/16 15:41
 
אין אפשרות להגיע אל הנמענים הבאים:
 
      גיבוי חדש (GIB@gmail.com) ב- 29/06/16 15:42
            552 5.2.3 guidelines. ze10sm3575069wjb.2 - gsmtp
 
 
לצפיה ב-'מה גודלו ?'
מה גודלו ?
03/07/2016 | 18:40
2
8
לצפיה ב-'32מב'
32מב
04/07/2016 | 09:09
1
4
לצפיה ב-'אני משתמש בג'מבו מייל'
אני משתמש בג'מבו מייל
04/07/2016 | 13:12
11
לצפיה ב-'OFFICE 2013'
OFFICE 2013
04/07/2016 | 09:13
2
31
האם משהו מעוניין לתת הדרכה בתשלום
תודה
פיני
לצפיה ב-'אשמח להתייחסות או הפנייה תודה'
אשמח להתייחסות או הפנייה תודה
07/07/2016 | 09:48
1
4
לצפיה ב-'הפורום איננו 'לוח דרושים' . . .'
הפורום איננו 'לוח דרושים' . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
07/07/2016 | 12:04
4
לא מחקתי את שאלתך כי יצאתי מנקודת הנחה שכל מי שמעוניין להדריך ימצא את הדרך לתקשר איתך (מסר פרטי/מייל) ואם לא פנו אליך סימן הוא שאף אחד לא מעוניין.
 
*** בדף הפורום לא אאפשר הצעות מהסוג המתבקש ***
 
לצפיה ב-'רכישת שטח ONEDRIVE ללא 365'
רכישת שטח ONEDRIVE ללא 365
30/06/2016 | 23:53
20
62
עובד עם Office 2016 home and business
מספק אותי.
רכשתי ONEDRIVE 50GB

מנצל את כול השטח ... נגמר.
האם ניתן לרכוש עוד שטח ללא רכישת Office 365 ???
לצפיה ב-'מציע שתבדוק - היטב - באתר 'מיקרוסופט' . . .'
מציע שתבדוק - היטב - באתר 'מיקרוסופט' . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
01/07/2016 | 14:26
17
53
ו/או תתקשר למח' התמיכה/שיווק שלהם (חפש אותם ב"גוגל").
 
למיטב ידיעתי רכישה/מנוי חודשי של Office 365 HOME כולל שטח אחסון של  1 טרה-בייט, ב-'OneDrive'.
לצפיה ב-'בדקתי ... מצאתי שטעיתי ... הכונן הוא 100GB ... מספק בהחלט. '
בדקתי ... מצאתי שטעיתי ... הכונן הוא 100GB ... מספק בהחלט.
01/07/2016 | 21:28
16
18
לצפיה ב-'אולי זה, בכל זאת, 1,000GB = 1TB . . .‏'
אולי זה, בכל זאת, 1,000GB = 1TB . . .‏
( לעמוד שלי בתפוז )
01/07/2016 | 21:50
15
27
לצפיה ב-'אולי אתה תצליח להסביר לי את ההיגיון הכלכלי העומד מאחורי ...'
אולי אתה תצליח להסביר לי את ההיגיון הכלכלי העומד מאחורי ...
02/07/2016 | 07:29
14
39
ההחלטות של MS ?
רוצה לקנות עוד שטח ONEDRIVE ... אולם MS לא מאפשרים לי, אלא אם אקנה Office 365.
לצפיה ב-'אולי לא מעניין אותם להיות חברת "שטחי איחסון" ?'
אולי לא מעניין אותם להיות חברת "שטחי איחסון" ?
03/07/2016 | 07:53
13
35
אולי זה צ'ופר לרוכשי 365 ?
אני רואה (גם בתגובה שלך לשרשור קודם) שהתוכנית העסקית של MS ממש מטרידה את מנוחתך...
לצפיה ב-'סליחה שאני מתפרץ לדיון אבל..'
סליחה שאני מתפרץ לדיון אבל..
03/07/2016 | 15:36
12
24
פעם גם לא עניין אותם להיות חברה של סמרטפונים ו/או מערכות הפעלה לסמרטפונים.
ועוד יותר ״פעם״ לא עניין אותם תחום החיפוש באינטרנט ובטח שלא רשתות חברתיות.
 
אבל תמיד הם התחרטו על זה מתישהו.
 
אז אולי הגיע הזמן שהפעם הם ינסו לעלות על טרנד בזמן, העולם נוטש את שולחן העבודה ועובר לרשת, אז שישנו את התוכנית העסקית שלהם. 
לצפיה ב-'אם לא הבנת'
אם לא הבנת
03/07/2016 | 15:56
11
41
אז התוכנית העסקית של MS ממש (אבל ממש) לא מטרידה אותי.
 
לגבי מעבר לענן - הם סופר עברו לענן. יש הבדל מהותי בין לעבור לענן, לבין למכור שטח אחסון בלי שירותים נוספים: ה - 365 זמין מכל מכשיר שמחובר לרשת, עם ובלי להוריד את התוכנה (אפליקציה) המתאימה.
מי שרוכש את ה - 365 יכול לרכוש שטחי אחסון ככל שיסכים לשלם:
 
עריכה:
עכשיו אני מסתכל במחיר, ורואה שצריך להיות פראייר כדי לא לקנות 365:
50 GB עולים 9 ש"ח. פי 20 מזה (טרה) עולה 30 ש"ח = פי 3 בערך, וכולל 365.
כמובן כאשר הדיון כולו התחיל בזה שהמשתמש מעוניין לרכוש שטח אחסון ב - onedrive, ולא בשירותי איחסון אחרים.
 
 
 
 
לצפיה ב-'היה ניכר מדבריך ש..'
היה ניכר מדבריך ש..
03/07/2016 | 16:18
10
25
שאתה מזלזל (בשם מיקרוסופט) בתחום ״מכירת שטחי איחסון״, ומה שניסיתי לומר זה, שאם יש לזה ביקוש - תטפח את זה ותמכור מזה. 
 
ואם הם לדבריך ״סופר עברו לענן״ - מדוע אין לי מערכת הפעלה בענן ?
תן לי מוצר אחד שלהם בענן שלמתחרים שלהם אין בענן.
לצפיה ב-'ואם הילד (אני) רוצה יותר מ 100GB ... איך קונים ?'
ואם הילד (אני) רוצה יותר מ 100GB ... איך קונים ?
03/07/2016 | 17:56
7
16
לצפיה ב-'נכנס לקישור שנתתי וקונה.'
נכנס לקישור שנתתי וקונה.
03/07/2016 | 17:59
2
139
לצפיה ב-'נו ... אנלא מוצא את זה ... תן קישור לקניית שטח.'
נו ... אנלא מוצא את זה ... תן קישור לקניית שטח.
03/07/2016 | 22:15
1
13
לצפיה ב-'קרא את כל (!) התגובות שלי בדיון זה'
קרא את כל (!) התגובות שלי בדיון זה
04/07/2016 | 07:18
45
לצפיה ב-'אני רק אניח כאן את השאלה שלי . . .'
אני רק אניח כאן את השאלה שלי . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
03/07/2016 | 18:14
3
47
ואחזור, מידי פעם, לבדוק אם ומה הגבת.
 
מעבר לעובדה שאינך קורא ו/או לא מעוניין להתייחס למה שמגיבים לך - השאלה, המרכזית, היא: האם המחשב שלך חסום ליציאה ל"גוגל" ולכן אתה מנסה להפיל את ה'תיק' הזה עלינו
 
לצפיה ב-'->'
->
03/07/2016 | 21:35
2
17
בוואדי שאני קורא תגובות ... אז למה אני שואל ?
מה "תיק" ?
מי מפיל תיקים ?
 
מה מי איך למה כמה ?
 
סחתן על הצבעים בשאלה !
 
אתה סבא מוזר.
לצפיה ב-'אם אתה קורא - אז ... '
אם אתה קורא - אז ...
( לעמוד שלי בתפוז )
03/07/2016 | 21:44
1
129
1. כמה שטח אכסון אמור להיות בידי משתמש "אופיס 365"
   100 ג"ב או 1,000 ג"ב (1 טרה-בייט).
 
2. ברשותי דיסק גיבוי חיצוני שנפחו 1,000 ג"ב ואני מבטיחך שב-4 המחשבים השולחניים + הלפטופ - המשמשים אותי בעבודתי היומיומית יש "קצת" יותר נפח קבצים מאשר אצלך.
   (סמוך על הניחוש שלי).
 
3. אם אני מסתדר עם 1,000 ג"ב אולי תהיה נחמד (גם בלי להיות סבא) ותסביר לי לשם מה דרוש לך שטח אכסון מעבר לנפח שאני ציינתי שאמור לעמוד לרשותך
 
4. ולסיכום - נושא שטח אכסון (גם אם מוקנה לך כתוצאה משימוש ב'אופיס 365') איננו מעניינו של פורום זה.
   מח' התמיכה והמכירות של MS יישמחו לענות על שאלות מעין אלו (זה מזכיר לי את "מתקפת" השאלות בנושא הרישיונות שהפלת עלינו לפני מספר חודשים).
 
*** בהצלחה ***
 
לצפיה ב-'ובלי קשר לכלום ...'
ובלי קשר לכלום ...
03/07/2016 | 22:26
18
מוריד את הכובע בהתייחס לסדר המופתי של תגובותך.
לצפיה ב-'תגובה (אחרונה)'
תגובה (אחרונה)
03/07/2016 | 17:57
1
34
לא זילזלתי באף אחד.
השואל שאל למה הם לא מוכרים לו שטח איחסון, וזרקתי אופציה אחת מתוך 1000 אפשריות אחרות. אחרי שראיתי את התמחור, אני אפילו לא חושב שאני מסכים עם קביעתו שהם לא מוכרים שטחי איחסון.
כמו שאמרתי - התוכנית העסקית שלהם לא מעניינת אותי.
הדבר היחיד שמעניין אותי זה שייצבו את אקסל 2013 ו 2016 בעברית.
לצפיה ב-'ואם כבר עברית אז..'
ואם כבר עברית אז..
03/07/2016 | 22:52
23
שיסדרו גם תמיכה מלאה לטפסים שלהם ב userform.
לצפיה ב-'לכול המתעניינים, קישור לרכישת השרות'
לכול המתעניינים, קישור לרכישת השרות
04/07/2016 | 14:09
27
לצפיה ב-'אתה יכול להשתמש באופיס 365 personal ופשוט להתעלם מהתוכנה'
אתה יכול להשתמש באופיס 365 personal ופשוט להתעלם מהתוכנה
06/07/2016 | 11:04
18
אל תתקין את גרסת ה 365 של האופיס, ואל תשתמש בה - פשוט תתעלם ותתייחס לזה כתשלום עבור השטח איכסון. אתה תקבל טרה בייט תמורת 70 דולר לשנה, שזה בערך 5.8 דולר לחודש.
 
אתה ממילא משלם עכשיו 2 דולר בחודש ל 50 גיגה, אז תוסיף עוד 3.8 דולר בחודש ותקבל 1000 גיגה.
 
אני יודע שזה לא בדיוק מה שחיפשת, אבל זה יכול לפתור את הבעיה.
 
הרי, סביר שהיו גובים ממך כ 4 דולר על 100 גיגה חודשי, אז ההפרש במחיר לא כזה נורא לעומת הנפח שמקבלים (בלי קשר לחבילת התוכנה שכלולה כבונוס).
לצפיה ב-'החזרת נתון בהתקיים שני תנאים'
החזרת נתון בהתקיים שני תנאים
01/07/2016 | 15:55
2
31
שלום,
בקובץ המצורף אני צריך שבגליון "ריכוז גבייה" יוחזר הנתון לרובריקה של החודש והדירה הספציפית כאשר הנתון יופיע בגליון הכנסות.
 
לצפיה ב-'כשמציגים תוצאות שהוקלדו ידנית - רצוי לדייק . . .'
כשמציגים תוצאות שהוקלדו ידנית - רצוי לדייק . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
01/07/2016 | 16:27
39
היעזר בנוסחה המוצעת בתמונה שלהלן:
לצפיה ב-'עצה ידידותית ליוחנן'
עצה ידידותית ליוחנן
02/07/2016 | 10:15
24
יהיה לך יותר קל לנהל את המידע שלך אם תנהל את ההכנסות וההוצאות בגיליון אחד.
ואח"כ תנתח את הנתונים עי טבלאות ציר
תחשוב לדוגמה האם חשבון העובר ושב שלך מנוהל בשני מקומות ? או שיש שורות של הכנסות ושורות של הוצאות? כמובן שלא.
לצפיה ב-'העברת נתונים בין גיליונות כאשר מספר הנתונים משתנה ולא קבוע'
העברת נתונים בין גיליונות כאשר מספר הנתונים משתנה ולא קבוע
28/06/2016 | 17:13
6
34
שלום וברכה,
נדרש להעביר נתונים בין 2 גיליונות מצורף אקסל..
בגיליון "קבוצות ומנות" רשימה של קבוצה ומספרי מנות בכל קבוצה.   כמות המנות בכל קבוצה לא קבועה.  
נדרש להעביר לגליון "תצוגת מנות" את מספרי המנות בכל קבוצה.
כמובן שזו דוגמא והגליונות הינם בגודל של 3000 4000 רשומות ומספר הקבוצות 12 (מספר קבוע).
מספר המנות מתעדכן כל הזמן - Vlookup לא עובד כאן אלא אם זה משהו מורכב שאיני מכיר....
 
תודה על העזרה
לצפיה ב-'אפשר ככה - ראה תמונה'
אפשר ככה - ראה תמונה
28/06/2016 | 20:48
1
52
  • הנוסחה הינה נוסחת מערך. אין להקליד את הסוגריים המסולסלים. יש לסיים הקלדת הנוסחה ע"י לחיצה בו-זמנית על CTRL+SHIFT+ENTER
  • הנוסחה הינה אחידה לכל הטווחים הצהובים ולכל העמודות הצהובות.
  • עבור רשימה ארוכה יותר -  הייתי נותן לרשימה בגיליון "קבוצות ומנות" שם דינמי -  זה גם יקטין (קצת) את אורך הנוסחה.
בהצלחה.
לצפיה ב-'אני יודע שאני חוזר על עצמי בפעם ה-"93" . . .'
אני יודע שאני חוזר על עצמי בפעם ה-"93" . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
29/06/2016 | 00:32
33
אבל, באמת, הגיע הזמן שתעדכן/תחדש את הארכיון.
 
אין צורך לכפול ב'שני מינוסים' ו/או להשתמש בפונקציה: N כשקיימת מכפלה של ערכים בוליאניים זה בזה ו/או בערכים נומריים.

ככה יכולה היתה להיראות הנוסחה בגישה שהצעת.
לצפיה ב-'נסה להיעזר ב'נוסחת המערך' - מהתמונה שלהלן . . .'
נסה להיעזר ב'נוסחת המערך' - מהתמונה שלהלן . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
29/06/2016 | 00:29
3
41
לצפיה ב-'העברת נתונים - עדכנתי באקסל - לא עובד'
העברת נתונים - עדכנתי באקסל - לא עובד
01/07/2016 | 11:14
2
17
היי
 
תודה רבה
לא הייתי מגיע לזה לבד
העתקתי את הנוסחה לאקסל - לא עובד משום מה...
תוכל לבדוק בבקשה.
 
לצפיה ב-'בדוק היטב את נוסחתך לעומת זו המוצגת כאן'
בדוק היטב את נוסחתך לעומת זו המוצגת כאן
01/07/2016 | 11:37
18
 =IFERROR(INDEX(rr!$B$2:$B$29,SMALL((rr!$A$2:$A$29=A$4)*ROW($1:$28),ROW()-4+SUM(IF((rr!$A$2:$A$29=A$4)*ROW($1:$28)=0,1,0)))),"")
וזכור כי זו נוסחת מערך. אין להקליד את הסוגריים המסולסלים.
יש לסיים ההקלדה ע"י CTRL+SHIFT+ENTER
לצפיה ב-'אם תגובתך הופנתה אליי - אומר רק זאת . . .'
אם תגובתך הופנתה אליי - אומר רק זאת . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
01/07/2016 | 17:13
26
לא ראיתי שום ניסיון, מצדך, להשתמש ב'נוסחת המערך' (המקוצרת) שהצעתי.
 
לצפיה ב-'וורד - מעבר אוטומטי לאנגלית בעת מחיקה'
וורד - מעבר אוטומטי לאנגלית בעת מחיקה
01/07/2016 | 11:36
6
שלום, 
כשאני כותב בעברית ומוחק ע"י CTRL + לחצן מחיקה (למחוק מהר יותר) זה עובר לי לאנגלית. איך מבטלים את המעבר האוטומטי הזה? 
 
*אופיס 2010
לצפיה ב-'גרף מדרגות אקסל 2010'
גרף מדרגות אקסל 2010
29/06/2016 | 10:30
5
39
שלום,
יש בקובץ כרגע השוואה בעזרת גרף קוים.
איך ניתן לעשות השוואת גרפים בסגנון גרף מדרגה כי בין טווח לטווח אין שינוי באחוזים.
 
תודה.
 
לצפיה ב-'מישהו משהו??.רעיון???? תודה !'
מישהו משהו??.רעיון???? תודה !
30/06/2016 | 08:12
2
לצפיה ב-'נסה לאמץ את העקרון בצילום המסך המצורף'
נסה לאמץ את העקרון בצילום המסך המצורף
30/06/2016 | 12:51
3
22
לצפיה ב-'עקרון מוכר ...אבל .תנסה על מה שצירפתי...'
עקרון מוכר ...אבל .תנסה על מה שצירפתי...
30/06/2016 | 14:08
2
13
לצפיה ב-'יוצא די בלאגן כי הקווים עולים אחד על השני'
יוצא די בלאגן כי הקווים עולים אחד על השני
30/06/2016 | 16:28
1
15
בנוסף אי אפשר לשלב טקסט בערכי ה-X
77400+ לא הולך. שים במקום זה ערך מספרי כל שהוא.
לצפיה ב-'אפשר לשנות קצת את הערכים כדי שהקווים לא יסתירו אחד את השני'
אפשר לשנות קצת את הערכים כדי שהקווים לא יסתירו אחד את השני
30/06/2016 | 22:41
15
לצפיה ב-'למומחים: יצירת שדות מרובים בטופס מבוסס vba'
למומחים: יצירת שדות מרובים בטופס מבוסס vba
29/06/2016 | 19:57
2
26
שלום
נניח ואני רוצה ליצור בעורך המאקרו טופס להזנת נתונים בגיליון העבודה ובו 50 תיבות טקסט אחד מתחת לשני (לדוגמא טופס להזנת נתונים כלשהם עבור 50 עובדים).
האם עלי ליצור 50 תיבות טקסט באופן ידני או שיש דרך מהירה לעשות זאת?
תודה
לצפיה ב-'האם כוונתך למשהו כזה ?'
האם כוונתך למשהו כזה ?
30/06/2016 | 01:51
1
41
אם כן -  טופס זה נוצר אמנם לא ע"י הכנסת כל התיבות "במכה אחת"
אלא ע"י יצירת תיבה אחת, העתקתה לעמודה אחת 14 פעם (15 שניות)
העתקת העמודה פעמיים ימינה -  10 שניות
**  כל זאת תוך שימוש נכון ומשכיל בשדה  Format  של תפריט עורך המקרואים.
לצפיה ב-'בדיוק'
בדיוק
30/06/2016 | 10:42
26
התכוונתי אכן לזה.
תודה על העזרה.
התחלתי לשחק עם תפריט ה format אם יש לך טיפים או הפניה למדריך וכדומה אשמח לקבל.
לצפיה ב-'וורד 2013'
וורד 2013
30/06/2016 | 09:39
2
25
שלום
רציתי לדעת איך אני משנה את ברירת המחדל של הערות השוליים. אני לא מוצאת תבנית. הכוונה היא לפונט, ולמאפייני הפסקה, כלומר יש מסמכים בהם ההערה נכתבת בפון דויד, במסמך אחר בפונט טיימס רומן ואין אחידות. בנוסף בחלק המרווח הוא שורה בחלק שורה וחצי.
אני לא מוצאת תבנית שמשפיע כמו למשל התבניות של טקסט שניתן ליצור ברירות מחדל לסגנונות כגון רגיל, כותרת אחת וכו'.
דבר נוסף הוא איך אני עוצרת את ההחלה האוטומטית של תכונה להמשך השורות? כשאני כותבת משפט ומדגישה אותו בקו תקתון. אנטר עובר לשורה הבאה ולוקח איתו את ההגדה, כלומר ג השורה הבאה תהיה מודגשת אוטומטית עם קו תחתון עם טקסט מודגש וכו'.
תודה
מי

לצפיה ב-'מישהו?'
מישהו?
04/07/2016 | 11:05
1
7
מקפיצה
לצפיה ב-'נסי להיעזר במאמר ממאמרי הפורום . . .'
נסי להיעזר במאמר ממאמרי הפורום . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
04/07/2016 | 17:07
4
הנה, זה שכאן.
 
לצפיה ב-'תא ריק שיש בו נוסחה, גורם לשגיאה'
תא ריק שיש בו נוסחה, גורם לשגיאה
29/06/2016 | 00:08
15
39
שלום!
ברשותי ווינדוס 7 ואופיס 2010
מצורף קובץ
בגיליון אקסל המצורף כאן יש רשימת לקוחות עם תאריכים,סכום ששילם הלקוח,עלות המוצר במפעל לפי המחירון,סכום חשבונית שנתקבלה מהמפעל בפועל.
הזנתי נוסחא לתא J2 שתתן לי את הרווח הנקי לשנת 2015.
הבעיה שבגלל שבתוך הנוסחא יש החלק הזה IF(YEAR(B2:B100)=2015 
כל פעם שבעמודה B יש תא ריק שהנוסחא שבו מחזירה תא ריק הוא גורם להודעת VALUE.
מקווה שהסברתי ברור.
תודה רבה!!
 
לצפיה ב-'אז ככה . . .'
אז ככה . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
29/06/2016 | 01:33
6
41
1. לדעתי, תא ריק בעמודה "B" לא גורם לשום שגיאה.

2. נסה את הנוסחה המוצעת בתמונה שלהלן שלדעתי ולהבנתי מציגה את הערך הנכון.
לצפיה ב-'לדעתי התוצאה שלו נכונה...'
לדעתי התוצאה שלו נכונה...
29/06/2016 | 09:55
2
30
את הנוסחה אפשר לקצר ל:
 =SUM(IF(YEAR(B2:B100)=2015,C2:C100-E2:E100-(E2:E100="")*D2:D100))
יש לסיים את הכנסת הנוסחה עם Ctrl+Shift+Enter
גם אצלי תאים ריקים לא יוצרים בעיה
לצפיה ב-'שלא יראה כויכוח - אבל . . .'
שלא יראה כויכוח - אבל . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
29/06/2016 | 10:48
1
28
אם עלות הייצור (בשנת 2015) הסתכמה ב: 12,621 ש"ח וסך ההכנסות (בשנה זו - רק מול מס' חשבוניות) הוא: 20,000 ש"ח - הרווח הוא: 7,379 ש"ח.
 
(אלא אם לא הבנתי נכון את השאלה).
לצפיה ב-'לדעתי הוא התכוון לזה...'
לדעתי הוא התכוון לזה...
29/06/2016 | 12:29
20
לצפיה ב-'אצלי זה מחזיר שגיאה , מצורף קובץ'
אצלי זה מחזיר שגיאה , מצורף קובץ
29/06/2016 | 20:48
2
10
בתא J2 כתבתי את הנוסחה שלך.
בתא B9 יש נוסחה שמחזירה תא ריק.
בלי התא הנ"ל הנוסחא שלך מצויינת (עוד לא הבנתי אותה) עם התא הזה מתקבלת הודעת שגיאה.
לצפיה ב-'נסה את זה'
נסה את זה
30/06/2016 | 00:53
1
23
הכנס בתא  J2 את הנוסחה הבאה:
 =SUMPRODUCT(IF(ISERROR((YEAR(B2:B10)=2015)),0,1)*((E2:E10<>"")*C2:C10-D2:D10))
ואז לא משנה מה יש לך בעמודה B.  אם זה תאריך -  זה יבדוק את השנה.
לצפיה ב-'אם התוצאה איננה חשובה (למרות שנטען שהיא: 9929) . . .'
אם התוצאה איננה חשובה (למרות שנטען שהיא: 9929) . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
30/06/2016 | 02:11
13
אזי 'נוסחת המערך', שהצעת, יכולה להתקצר בכ- 25%.
 =SUM((1-ISERR(YEAR(B2:B10)=2015))*(E2:E10<>"")*C2:C10-D2:D10)
 
לצפיה ב-'ואני רק מניח את זה כאן . . .'
ואני רק מניח את זה כאן . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
29/06/2016 | 14:00
7
23
עבור המבוגרים שבינינו (עם קשיים בהבנת הנקרא) - בפעם הבאה שאתה מציג שאלה מעין זו דאג להציג טבלה מסודרת המשקפת את הנתונים כמות שהם.

עמודה "E" נראתה בעיניי כמספר חשבונית ולא סכום החשבונית שהוצג כעלות יצירת המוצר בפועל.

הנה - כך מציגים טבלה מצורפת לשאלה:
לצפיה ב-'צודק... אז מה בכל אופן התשובה?'
צודק... אז מה בכל אופן התשובה?
29/06/2016 | 14:29
6
19
הנוסחה שאני כתבתי מחזירה שגיאה כשאחד מהתאים בעמודה B הוא ריק (אבל לא כשהוא ריק באמת אלא כשיש נוסחא שמחזירה תא ריק)
מצורף קובץ עם דוגמא בגיליון מספר 2 לשגיאה בנוסחא כשאחד התאים בB לא ריק ממש.
גם הפתרון של iyyi לא פותר את הבעיה הזו.
תודה!
 
לצפיה ב-'תאריך = מספר'
תאריך = מספר
29/06/2016 | 16:08
4
25
תאריך באקסל הוא מספר. שאתה כותב:
  =IF(A9="","","1/9/2015")
ו - A9 ריק - אתה מקבל מרכאות כפולות = טקסט.
ב - J2 אתה מנסה להוציא שנה מתוך טקסט - זה מה שיוצר את השגיאה.
 
החלף את B9 ב - 
  =IF(A9="",0,.....
כך ששני חלקי ה - IF הם מספרים
לצפיה ב-'תודה על התשובה וההסבר, '
תודה על התשובה וההסבר,
29/06/2016 | 20:37
3
12
אכן עזרת לי מאד, ובכל אופן הייתי שמח אם אפשר שהתאים יהיו ריקים ולא לראות רשימות אפסים מול העיניים...
מה שעוד יכול לעזור פה זו נוסחה שתגדיר להוציא את השנה מתא B2 עד לתחתית הרשימה.
יש אפשרות להגדיר דבר כזה באקסל?
תודה!
לצפיה ב-'מי שלא מעוניין לראות 'אפסים' בתאי 'אפס' . . .'
מי שלא מעוניין לראות 'אפסים' בתאי 'אפס' . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
29/06/2016 | 21:20
1
16
נכנס ל'אפשרויות' התוכנה ומבטל את הבחירה מהאפשרות 'הצג אפס בתאים שלהם ערך אפס'.
לצפיה ב-'מעולה, תודה!'
מעולה, תודה!
29/06/2016 | 23:00
8
לצפיה ב-'עיצוב מותנה ?'
עיצוב מותנה ?
29/06/2016 | 22:33
10
לצפיה ב-'נראה לי שזו הבעיה'
נראה לי שזו הבעיה
29/06/2016 | 17:21
17
נוסחאות קצרות יותר נתנו למעלה
לצפיה ב-'פתיחת קבצי וורד נעולים'
פתיחת קבצי וורד נעולים
29/06/2016 | 16:36
22
יש לי כמה מסמכים שנעלתי לפני 5 שנים ואני לא זוכרת את הסיסמה :(
אם מישהו יכול לעזור לי לתת לי תוכנה, לפתוח בעצמו, אני ממש אשמח, אין לי בעיה גם לשלם...
 
 
לצפיה ב-'בעיית ספר כתובות באאוטלוק 2010'
בעיית ספר כתובות באאוטלוק 2010
29/06/2016 | 12:27
1
15
היי.
בעיה די משונה, למרות שקראתי המון אני לא מצליחה להגיע לפתרון.
יש לי ספר כתובות שהוא גם אנשי הקשר שלי. יש זהות בין שניהם.
כאשר אני מוסיפה איש קשר חדש, דרך אנשי הקשר, הוא מופיע ברשימת הקונטקטס, אולם לא מתווסף לספר הכתובות כך שבעצם אני לא יכולה לשלוח אליו מייל...הרשימה נותרת עם השמות הקודמים בלבד.
אני מבינה שיש כאן בעיית זהות בין הספר לאנשי הקשר, אבל זו בעצם אותה הרשימה, אז מה קורה פה?
תודה רבה ויום טוב.
לצפיה ב-'אשמח אם מישהו בכל זאת ינסה לעזור'
אשמח אם מישהו בכל זאת ינסה לעזור
05/07/2016 | 11:15
1
תודה רבה ויום טוב
....................................

חם בפורומים של תפוז

אירוח בנושא פוריות
אירוח בנושא פוריות
ד``ר נהרי מומחית לפריון מגיעה לענות על שאלותיכם
אירוח בנושא פוריות
אירוח בנושא פוריות
ד``ר נהרי מומחית לפריון מגיעה לענות על שאלותיכם
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

בעלי מקצוע

פורום מחשבים ניידים
פורום מחשבים ניידים
אפיקי חכמה בע
אפיקי חכמה בע"מ
פורום מערכות אבטחה
פורום מערכות אבטחה

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ