לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
הסתרת שרשור מעל 
עדכן
פורום אופיס (מיקרוסופט)

‏פורום "אופיס", ב'תפוז', הוא חלק מקהילת ה"משתמשים הכבדים" במחשב.

מאחר וכולנו מעוניינים להפיק את המרב מחבילת ה"אופיס" של "מיקרוסופט" - מן הסתם תמצאו אצלנו "טיפים" ו"פטנטים", שונים, לייעול ושכלול השימוש בתוכנות "אופיס" למיניהן.
חשוב לזכור שחברי הקהילה עושים מלאכתם בהתנדבות(!) - מתוך רצון לעזור לזולת – ואינם חייבים דבר לאף אחד מהמבקרים כאן.

הח"מ חרט על דגלו לשמור, בקנאות, על רמתו המקצועית של פורום זה - שנחשב בעיני מומחי 'אופיס', באשר הם, לפורום המוביל בתחומו - גם אם יימצא צורך להילחם על כך.
במקביל להצגת פתרונות הוצבה מטרה נוספת והיא - להדריך וללמד דרכי שימוש בתוכנות החבילה ולא להסתפק רק בהצגת פתרונות במובן של "ללעוס וגם לבלוע".
לא אחת תפגשו גולשים זועמים על שהח"מ מפנה חלק ממרצו להדרכה, במקום להציג להם את הפתרון וחסל. יעידו כל אותם עשרות ומאות שחזרו להודות על שניתנה להם ההזדמנות להתאמץ ולהגיע לפתרון בכוחות עצמם. הניסיון מוכיח שגולש המוצא לבדו את הפתרון [גם אם בלווי הדר
כה והכוונה] מרגיש, ברוב המקרים, הרבה "יותר טוב עם עצמו".
פה ושם תיתקלו גם במצבים שההערות/הארות לא ממש מוצאות חן בעיני מי שהן מכוונות אליו.

מטרתנו העיקרית:
  לסייע לגולשים שנתקלו בבעיות תפעול/הבנת/הכרת תוכנות ה"אופיס" לשמש במה ל'ידענים' המוכנים לסייע לגולשים. 
הנכם מתבקשים להקליק על המילה 'המשך...' - במסגרת העליונה של דף הפורום -  כדי לעיין, להפנים ולפעול עפ"י המוסבר במאמר בקישור:  
לפני הצבת ‏שאלה/תגובה הקליקו כאן ועיינו בהנחיות המנהלתיות.  - זאת, ע"מ שההתנהלות, בפורום, תהיה חלקה וקלה וכך נוכל כולנו להפיק את המרב הן מהשאלות והן מהתגובות. 
*** תודה מיוחדת לחברי צוות הפורום, [ה'מואדמים'] על התמדתם ותרומתם.

מיכאל אבידן
,
2009-2016 (Microsoft® Most Valuable Professional (MVP

 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום אופיס (מיקרוסופט)

‏פורום "אופיס", ב'תפוז', הוא חלק מקהילת ה"משתמשים הכבדים" במחשב.

מאחר וכולנו מעוניינים להפיק את המרב מחבילת ה"אופיס" של "מיקרוסופט" - מן הסתם תמצאו אצלנו "טיפים" ו"פטנטים", שונים, לייעול ושכלול השימוש בתוכנות "אופיס" למיניהן.
חשוב לזכור שחברי הקהילה עושים מלאכתם בהתנדבות(!) - מתוך רצון לעזור לזולת – ואינם חייבים דבר לאף אחד מהמבקרים כאן.

הח"מ חרט על דגלו לשמור, בקנאות, על רמתו המקצועית של פורום זה - שנחשב בעיני מומחי 'אופיס', באשר הם, לפורום המוביל בתחומו - גם אם יימצא צורך להילחם על כך.
במקביל להצגת פתרונות הוצבה מטרה נוספת והיא - להדריך וללמד דרכי שימוש בתוכנות החבילה ולא להסתפק רק בהצגת פתרונות במובן של "ללעוס וגם לבלוע".
לא אחת תפגשו גולשים זועמים על שהח"מ מפנה חלק ממרצו להדרכה, במקום להציג להם את הפתרון וחסל. יעידו כל אותם עשרות ומאות שחזרו להודות על שניתנה להם ההזדמנות להתאמץ ולהגיע לפתרון בכוחות עצמם. הניסיון מוכיח שגולש המוצא לבדו את הפתרון [גם אם בלווי הדר
כה והכוונה] מרגיש, ברוב המקרים, הרבה "יותר טוב עם עצמו".
פה ושם תיתקלו גם במצבים שההערות/הארות לא ממש מוצאות חן בעיני מי שהן מכוונות אליו.

מטרתנו העיקרית:
  לסייע לגולשים שנתקלו בבעיות תפעול/הבנת/הכרת תוכנות ה"אופיס" לשמש במה ל'ידענים' המוכנים לסייע לגולשים. 
הנכם מתבקשים להקליק על המילה 'המשך...' - במסגרת העליונה של דף הפורום -  כדי לעיין, להפנים ולפעול עפ"י המוסבר במאמר בקישור:  
לפני הצבת ‏שאלה/תגובה הקליקו כאן ועיינו בהנחיות המנהלתיות.  - זאת, ע"מ שההתנהלות, בפורום, תהיה חלקה וקלה וכך נוכל כולנו להפיק את המרב הן מהשאלות והן מהתגובות. 
*** תודה מיוחדת לחברי צוות הפורום, [ה'מואדמים'] על התמדתם ותרומתם.

מיכאל אבידן
,
2009-2016 (Microsoft® Most Valuable Professional (MVP

 

הוספת הודעה

צרף
תמונה וידיאו קובץ
קבצים המצורפים להודעה

x
הודעה מהנהלת הפורום

ציינו את גרסת ה'אופיס' ומע' ההפעלה וכתבו את השאלה בפרוטרוט!
צטטו שגיאה או הציגו PrnScr. לבעיות 'אקסל' הציגו קובץ ולא תמונה
> > 
תקנון הפורום - נא לקרוא ולהפנים את ההנחיות המנהלתיות             ‏‏‏

 
 
 
 
 
 
המשך >>

איך ליצור שרשור חכם?
28/01/2016 | 16:36
6
36
יש לי מטריצה עם נתונים. אני רוצה בתחתית העמודות ליצור חיבור של התאים כטקסט, ללא נקודה פסיק בהתחלה או בסוף. כאשר החיבור לא יכלול נקודה-פסיק באופן כפול.
נניח שיש לי רק עמודה אחת עם ערכים אפשריים בתאים a1:a5, כאשר ב a4 הוא תא ריק וכל השאר כוללים את מספר התא שלהם. אם אבצע בתחתית חיבור ע"י:
=A1&";"&A2&";"&A3&";"&A4&";"&A5
הנ"ל גרם לתוצאה a1;a2;a3;;a5
כאשר אני מנסה לקבל a1;a2;a3;a5
 
צירפתי קובץ עם הנתונים.
EXCEL 2013
נסה בעזרת 'פונקציה אישית' (UDF) המוצעת בתמונה שלהלן. . .
( לעמוד שלי בתפוז )
28/01/2016 | 16:52
5
25
תודה על המענה המהיר אך הפונקציה מחזירה ערך ריק בכל השדות...
28/01/2016 | 18:15
4
9
ב a9 עד e9.
אצלך זה עבד?
בדקתי שהכתבתי את הפונקציה בדיקו כפי שכתבת. כיצד זה ייתכן?
רק אל תגדי שהקלדת אותה בגיליון עצמו . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
28/01/2016 | 18:26
3
18
לא לא
28/01/2016 | 18:44
2
16
הוספתי מודול ובו כתבתי:
Function JoinUS(Rng As Range, Sep As String)
For Each CL In Rng
If CL > "" Then JoinCells = JoinCells & Sep & CL
Next
JoinUS = Mid(JoinUS, Len(Sep) + 1)
End Function
 
 
רצ"ב הקובץ.
הEXCEL מזהה את הפונקציה אבל מחזיר ערך ריק, ראה ערך ב a11
 
הטעיתי אותך שלא בכוונה - הנה הקוד הנכון . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
28/01/2016 | 18:54
1
26
 Function JoinUs(Rng As Range, Sep As String)
       For Each CL In Rng
              If CL > "" Then JoinUs = JoinUs & Sep & CL
       Next
       JoinUs = Mid(JoinUs, Len(Sep) + 1)
End Function
 
נפלא! כעת זה עובד. תודה
28/01/2016 | 22:51
5
השתגעו לי התאריכים
27/01/2016 | 19:32
6
27
משום מה פתאום כאשר אני מושך תא עם תאריך, התא הבא במקום להיות היום הבא מציג את השנה הבאה. כמו כן פעם כאשר הייתי לדוגמא כותב 28-1 התא היה מציג תאריך מלא 28/01/2016. עכשיו, יוק. נשאר כך
לא משנה שאני קובע את תצורת התאריך בפורמט התא.
לא עשיתי כלום, רק שדרגתי לחלונות 10
אופיס 2010
 
מה קרה?
 
תודה
 
את דעתי על שדרוג ל'חלונות 10' אביע במקומות המתאימים. . .
( לעמוד שלי בתפוז )
27/01/2016 | 19:41
5
35
נסה להקליד את התאריך ולגרור בעמודה אחרת המעוצבת כ'כללי' (General).
 
כנ"ל לעניין 28-1
 
לא עובד תודה
28/01/2016 | 10:24
4
16
האמת שהתפלאתי שהשדרוג עבר ללא בעיה
הצמד לכאן את הקובץ ובו הנתונים שכבר הקלדת . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
28/01/2016 | 11:17
3
12
ודרך אגב - כוונתי לא היתה לתהליך השדרוג עצמו אלא ל'תופעות הלוואי' ול'מחלות הילדות' שהוא גורם...

סבב, קצר, בין הפורומים העוסקים במע' הפעלה - יאפשר לך לקרוא מה חוו רוב (לא כל) המשדרגים...
 
הנה. תודה
28/01/2016 | 15:15
2
19
זה נראה לך הגיוני ו/או סביר . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
28/01/2016 | 15:49
1
16
אכן בוודאי שלא. כפי שאומרת כותרת השרשור
28/01/2016 | 18:08
14
וכפי שאמרתי לא משנה כיצד אני קובע את פורמט התא. לי מופיע פתאום ארמני.
רק לידיעה, לפני ששלחתי לך בחרתי אנגלית UK לכל התאים. וידאתי שזה אכן כך. והנה אחרי שמירה זה בחר לבד את אופן הפרמוט. נראה לי שאולי אתקין אופיס מחדש
שימוש ב INDEX ב EXCEL
28/01/2016 | 16:26
2
21
שלום,
אני מנסה להשתמש ב INDEX.
בארגומנט הראשון, במקום להפנות אותו לטווח, אני רוצה להפנות לתא, שבו מצויין הטווח.
איך אני עושה זאת?
 
צירפתי קובץ.
בתא a6 אני מנסה ליצור את הפונקציה INDEX, כאשר אני מפנה לתא a5 שהוא כאמור מכיל את הטווח. (a1:a3)
 
EXCEK 2013
אפשר, גם, כמוצע בתמונה שלהלן . . .‏
( לעמוד שלי בתפוז )
28/01/2016 | 16:33
1
36
תודה רבה
28/01/2016 | 16:39
4
בעיה ביצור קובץ XML באקסל מVBA
28/01/2016 | 13:32
3
17
אנחנו מנסים ליצור קובץ XML מקובץ אקסל בעזרת VBA
מצורף למייל זה קובץ האקסל וקובץ XML  לדוגמה.
בקובץ אקסל המקורי יש מעל 3000 פריטים(לצערי הקבצים של העבודה ולא אוכל לעלות את הקובץ המלא)
האתר שאליו אנחנו מתחברים בXML מבקש מאתינו לשלוח לו רק 100 פריטים בפעם.
 
הבעיה היא שמתוך כל 100 פריטים נוצרים ב4 מהם רווחים בין אותיות באותה מילה שלא אמורים להיות שם בעיה זו משפיעה עלXML  וגורמת לבעיות.
לא ברור לנו מה גורם לבעיות של רווחים אשמח לקבל עצה טובה מה אפשר לעשות.
 
אני מצרף לצורך הדוגמה מסמך וורד שבו מסומן בצבע צהוב מקומות שבהם יש רווחים לא ברורים.
 
יסלח לי אבידן שאני לא מעלה את קוד הVBA פשוט זה פונקציות על גבי פונקציות וזה מסובך מדי.
 
 
 
מעניין שלא שמת לב שאבידן "סלח" לך כבר לפני כשנתיים . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
28/01/2016 | 13:41
2
20
כשהרגשת שהאווירה בפורום היא אווירה של מתקפה וכשיצא לי לדבר אם חבר נוסף שמתרחק מהפורום, הזה, מאותה סיבה.
 
ומאז, רק כדי שתחוש משב רוח נעים ואווירה תואמת - חדלתי מלהגיב על שאלותיך...
 
 
מצויין לאחרים יש תשובה
28/01/2016 | 13:48
1
15
שמתי לב שהחלטת להתעלם מהשאלות שלי יש אחרים שעונים.
ואם אתה בוחר להתעלם ממני וזה עושה לך טוב זה זכותך.
. . .
( לעמוד שלי בתפוז )
28/01/2016 | 13:53
5
הודעה באוטלוק
28/01/2016 | 13:47
14
לאחרונה קופצת לי מדי פעם הודעה שצילומה רצ"ב. במה מדובר ואיך נמנעים ממנה?
בחירה מרשימה נפתחת באקסל
27/01/2016 | 15:59
1
25
אני מחפש דרך להקל על בחירה מרשימה נפתחת באקסל
במקום לעבור אחד אחד אני מחפש דרך להקליד את תחילת הבחירה. לדוגמה: יש לי רשימת שמות ארוכה מאוד ואני רוצה לבחור את השם "יחזקאל"  ואז בשביל זה אני רוצה להקליד את התחלת השם כמו: כמו: "יחז" והוא יביא אותי לאזור ברשימה שמתחיל ב"יחז"  כמו: יחזקאל או יחזקיה. האם זה אפשרי?
אמח משתמש ב OFFICE 2013
 
ב'כלים ומידע' > גש ל'אלבומים' . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
27/01/2016 | 22:18
25
עבור לקטגוריה 'אקסל' ועיין במספר תמונות המציעות פתרונות בנושא 'השלמה אוטומטית'.
גרירת תאים באקסל - יש פתרון?
27/01/2016 | 15:51
3
40
מישהו יודע איך אפשר לפתור את זה?
 
אין צורך בעמודת העזר "A" . . .‏
( לעמוד שלי בתפוז )
27/01/2016 | 18:59
2
25
כפי שניתן לראות בהצעתי, בתמונה שלהלן:
ההסבר שלי לא היה טוב
27/01/2016 | 19:38
1
14
לעמודת עזר יש משמעות. זו לא סתם עמודה - יש שם מספרים כמו 31, 40, 9. אני מתנצל שלא הבהרתי את עצמי ונתתי לה שם כללי וחסר משמעות.
השם כלל לא חשוב - בדוק את הערכים שהצגת שם . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
27/01/2016 | 19:43
21
למיטב זכרוני היו אלה ערכים סידוריים ותו לא...
 
אני לא נוהג לטפל פעמיים באותה סוגייה.
 
להבא - הצג קובץ התואם למציאות ולדרישה...
 
אקסל: שינוי ציר X בתרשים
27/01/2016 | 18:38
1
19
שלום.
אקסל 2010.
 
בקובץ המצורף יצרתי תרשים עפ"י נתונים.
ציר ה- X מתייחס לנתונים שבעמודה B
(B1:B6).
בציר X שבתרשים הספרות הן מ- 0 עד 7. שינוי הקבוע (מקסימום) למספר גדול (נניח 20,000) מביא לכך שכל הבועות תמוקמנה על נקודת האפס כך שהן מוסתרות בחלקן.
 
איני מבין מדוע הערכים הם עד 7. מעבר לכך, הבועה הגדולה ביותר היא של ארה"ב. מכיוון שהערכים של מדינה זו הם הגדולים ביותר בכל פרמטר, הייתי מצפה לכך שהבועה שלה תהיה הכי רחוקה מנקודת האפס, בעוד המצב הפוך.
 
מה שאני מבקש:
הסבר לגבי הענין שבפיסקה הקודמת.
לדעת האם וכיצד ניתן לשנות את הספרות בעמודה X כך שישקפו את הנתונים נאמנה.
תודה
שנה את תחומי הסדרות כך שיתחילו משורה 2 ולא משורה 1
28/01/2016 | 12:19
6
חיפוש במערך
27/01/2016 | 11:15
4
29
שלום חברים,

מנסה לעשות חיפוש בתוך מערך.
מצ"ב קובץ אקסל ובו הנתונים ומה שאני מנסה לעשות.

אשמח ואודה לעזרתכם....
אחת האפשרויות מוצעת בתמונה שלהלן . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
27/01/2016 | 11:55
3
30
תשומת לבך שהנוסחה שבעמודה "F" היא 'נוסחת מערך' ולכן יש לסיים את הקלדתה ע"י שילוב המקשים: Ctrl+Shift+Enter
[כך נוצרים הסוגרים המסולסלים - אותם לא מקלידים]
תודה רבה...
27/01/2016 | 13:13
2
15
אין אפשרות לעשות את זה עם match,index,vlookup וכדומה כדי שאני אקבל את התשובה בתא אחד למטה ולא בטבלה?
דבר שני, ראיתי שבשורה הנייה כתבת "אל על" בתוך הנוסחה אבל זה לא תמיד יהיה אלעל, הנתונים כל הזמן משתנים...
 
תודה...
העיקרון, הכללי, מוצג בתמונה שלהלן . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
27/01/2016 | 14:47
1
24
אני משכוכנע שתוכל להיעזר בו כדי למצוא את התשובה לסעיף 2 בשאלתך...
תודה רבה רבה רבה!
27/01/2016 | 15:27
6
יצירת אירוע שנפרש על גבי יומיים בלוח השנה OUTLOOK 2010
26/01/2016 | 22:58
2
20
אני יוצר אירוע בלוח השנה שלי האירוע פרוש על שני ימים מתחיל ביום ראשון בלילה ומסתיים ביום שני בצהריים 
כשאני לוחץ על שמור וסגור האירוע שיצרתי מופיע בחלק העליון של לוח השנה 
האם יש דרך ליצור אירוע כזה שמסומן על גבי שני הימים בצורה רגילה כמו כל פגישה או אירוע אחר .?
יהיה עליך להמתין למוצא פיו של משתמש ב"אופיס 2010" . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
27/01/2016 | 02:03
13
אבל, סתם, להשכלה כללית - פגישה שהוגדרה (ב"אאוטלוק 2013") מיום ג' בשעה 21:30 ועד יום ד' בשעה 10:45 נצבעה כראוי משעה 21:30 ועד חצות וביום המחרת משעה 00:00 ועד 10:45.
 
מעניין לשמוע ממשתמשי "אופיס 2010" איך הם רואים זאת...
 
2010
27/01/2016 | 12:23
11
תקין לחלוטין.
אולי אתה מגדיר "אירוע של יום שלם" ? (בהגדרת האירוע אתה מסמן V, שמוריד את בחירת השעות)
פונקציית INDIRECT
26/01/2016 | 16:08
5
40
שלום,

אני מנסה להשתמש בפונקציה אבל היא מחזירה לי שגיאה.
בחנתי את מה שכתבתי מכל הכיוון שואני לא מוצא מה השגיאה.
מישהו בבקשה יכול לעזור לי.

אני משתמש באקסל 2013.בקובץ סימנתי את התא באדום

תודה :)
קובץ היעד פתוח ?
26/01/2016 | 18:29
4
33
תוריד גם את כל ה ENTER המיותרים.
מתוך העזרה:
If ref_text refers to another workbook (an external reference), the other workbook must be open. If the source workbook is not open, INDIRECT returns the #REF! error value
אני לא לגמרי משוכנע שמדובר ב'אנטרים' . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
26/01/2016 | 21:38
3
19
חלק מההונגרים ציינו שהם נוהגים להציג נוסחאות מורכבות/ארוכות במספר שורות (בשורת הנוסחאות) כשה"שבירה" מושגת ע"י: Alt+Enter - שלא פוגם בפעולת הנוסחה אבל מקל על "הבנתה".
ALT+ENTER
27/01/2016 | 08:40
2
20
קודם כל - נחמד ללמוד משהו חדש, בפרט שהוא נראה לי שימושי.
שנית - אצל השואל ה - ENTER נמצא בתוך המרכאות. במקרה כזה גם ALT+ENTER מחזיר REF (מצ"ב צילום מסך)
מחקתי את האנטרים אבל זה עדיין REF
27/01/2016 | 09:07
1
11
אני האמת משתמש הרבה בALT+ENTER,
בעיקר בתוך נוסחאות IF ו-VLOOKUP בתוך הסוגריים ועדיין לא יצא לי לקבל שגיאה.
תבדוק שוב בדיוק (!) מה שכתבתי
27/01/2016 | 09:38
14
הורדת קו מפריד בין מספרים
25/01/2016 | 12:26
5
28
שלום
יש לי בעמודה מספרים שבנויים בצורה הבאה 12-23654-78
אני מעוניין לבטל את הקו המפריד כדי שיופיע כך  122345678
 
תודה
אפשר ככה
25/01/2016 | 12:36
1
36
 =SUBSTITUTE(A1,"-","")
 
תודה רבה!!!
25/01/2016 | 19:31
5
החלפה פשוטה תעשה את העבודה
25/01/2016 | 21:51
2
93
סמן את הטווח הרצוי, לחץ על שילוב המקשים ctrl+h\
חפש את: -
החלף ב: (השאר ריק)
 
מעין אפשר הסבר
26/01/2016 | 18:24
1
17
יש לי 2013
אפשר הסבר יותר מפורט ?
 
תודה
פרט - מה לא הצלחת?
27/01/2016 | 07:08
12
סמן את הטווח שבו נמצאים הנתונים השגויים
פתח את חלונית ההחלפה (Ctrl+h)
בחלק העליון הקלד את התו שאתה רוצה להחליף (מקף)
ואת החלק התחתון השאר ריק (כי אתה לא רוצה להחליף אותו בכלום)
מיון בטבלת ציר -אקסל 2010 עברית
26/01/2016 | 11:17
4
26
שלום 
אני מעוניינת להציג בטבלת ציר את נתוני עמודת מחיר בסדר עולה 
איך עושים את זה ? ( מצ"ב קובץ )
תודה 
מיון בטבלת ציר
26/01/2016 | 11:37
2
23
טבלת ציר ממויינת אוטומטית היררכית (שדה שנמצא "אחרי" הוא מיון פנימי בתוך השדה שנמצא לפניו).
אם ניתן (תלוי בנתונים) להציג את המחיר כסכום המחיר (אם יש אחד) או מקסימום - את הערכים ניתן למיין.
אופציה אחרת (ולא אלגנטית...) להוסיף עמודת מחיר2=מחיר, ולהכניס אותה כעמודה ראשונה, גם אם מוסתרת.
אתה יכול להסביר לי בבקשה לא ברור לי
26/01/2016 | 13:17
1
8
איך מה ?
26/01/2016 | 17:31
12
הצעתי 2 אופציות.
באחת הקדימו אותי בהסבר. שימי לב שאם ללקוח יש יותר ממחיר אחד(או שורה אחת במקור הנתונים)  - ההצעה לא מתאימה.
תנסי כך...
26/01/2016 | 13:28
25
תעבירי את שדה מחיר מאיזור תויות שורה לאיזור ערכים.
ומכאן מיון פשוט דרך לשונית נתונים>מיון
רשימת תפוצה
25/01/2016 | 16:17
2
26
שלום רב,
קיבלתי רשימת תפוצה באאוטלוק 2010 זה נמצא באנשי קשר.
כעת אני רוצה לפרק אותה לרשימה של אנשי קשר נפרדים.
לא מצאתי את האופציה הנ"ל.
תודה מראש,
לי
 
שתי האפשרויות המקובלות מתוארות בקישור שלהלן . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
25/01/2016 | 18:59
1
26

הנה, זה שכאן.
 
 
רשימת תפוצה
26/01/2016 | 11:36
8
שלום רב,
המיפוי לא עבד ב- אאטלוק 2010, דילגתי על שלב המיפוי וזה ייבא לי את אנשי הקשר בנפרד.
בנוסף חשוב לשמור על אותו שם שדה כמו באניש הקשר.
תודה על התשובה.
 
מיון טבלה לפי א' ב'
24/01/2016 | 19:26
6
27
אופיס 2010  חלונות XP  . אני מנסה למיין את הטבלה בדיוק לפי ההוראות בעזרה ובכל המדריכים וזה לא הולך .
מה אפשר לעשות ?
ההנחיות למעלה כל - כך - ברורות !!! צרף לכאן את הקובץ !!
24/01/2016 | 20:01
5
15
למה הכוונה
25/01/2016 | 21:13
4
22
ההנחיות למעלה ?
אני פועל בדיוק לפי ההנחיות באתר של אופיס :
 
בחירת עמודה>טבלאות>פריסה>מיון ( אין כותרת )>אפשרויות מיון>מיין עמודה בלבד .
לא מצליח להבין למה זה לא הולך .
אם תמחק את ה-Enterים המסומנים זה יסתדר
25/01/2016 | 21:28
1
29
וואלה , עובד ! !
25/01/2016 | 21:42
10
תודה רבה ! !
בטל/מחק את כל לחיצות ה-Enter שמעל כל המחרוזות שבתאים ...
( לעמוד שלי בתפוז )
25/01/2016 | 21:30
1
26
ונסה למיין  (את הקוסמטיקה משאירים תמיד לסוף...)

להבא - השתדל לציין את שם התוכנה ('אופיס' זו חבילת תוכנות) גרסתה וכפי שכבר נוכחת לדעת, הצמדת קובץ רק תורמת להבנת הבעיה.
 
תודה , מיכאל , היפנמתי
25/01/2016 | 21:44
6
Times פונט
25/01/2016 | 18:05
1
15
נתבקשתי לכתבו מאמר בפונט Times. נאמר במפורש כי אין הכוונה ל-New Times Roman המופיע ברשימת הפונטים של האופיס 2007. איך עושים זאת?
למיטב זכרוני הגופן הנ"ל איננו בין הגופנים המותקנים במחשב
( לעמוד שלי בתפוז )
25/01/2016 | 19:27
11
תכולי להריץ חיפוש ב"שגוגל" והורידו ולהתקינו במחשב (אם וכאשר יימצא)
בעיה בכתיבת עברית במצגת פאואר-פוינט
25/01/2016 | 17:37
1
10
שלום לכולם,
הכנתי תבנית למצגת שעושה שימוש בגופן Open Sans Hebrew.
 
במחשב שמריץ windows 7 pro ו office 2010 standard
עובדת רק הגרסה האנגלית. כשמנסים לכתוב בעברית מופיע ג׳יבריש.
 
יש לציין שהמצגת נבדקה ונמצאה עובדת על המחשבים הבאים:
מחשב שמריץ ווינדוס 8 ואופיס 365
מחשב שמריץ ווינדוס XP ואופיס 2003
 
לכל גרסה יש קובץ משלו (העיצוב הפוך) אבל היות שהגופן מכיל את שתי השפות מדובר באותו גופן. במחשבים שעליהם עבדה המצגת הגופן לא היה מותקן.
 
לא מותקנים כל תוספים חריגים על האופיס במחשב שעושה את הבעיות.
אני מניח שהבעיה יכול להיות בכלל קשורה למערכת ההפעלה.
 
אשמח לכל עזרה או רעיון,
תודה.
האם יש משהו שיכול לגרום לטקסט עברי להופיע כג׳יבריש?
26/01/2016 | 14:04
1
סכום במילים באקסל 2007
25/01/2016 | 11:02
9
36
שלום חברים 
האם אפשר לבקש מאקסל 2007 לרשום במילים באנגלית !!!!! את הסכום שרשום בספרות ???? ( הסכומים ללא סנטים , יכולים להיות סכומים במליונים)
תודה מראש
 
רק אם תבקש ממנו יפה. אבל ממש, ממש, יפה . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
25/01/2016 | 11:32
8
48
אלף תודות לא חשבתי שזה אפשרי... אבל
25/01/2016 | 13:15
7
27
אני לא מצליח להפעיל את הפונקציה, אודה לעזרתך 
מצב הקובץ
העבר את הקוד ממודול הגיליון למודול רגיל
25/01/2016 | 13:31
6
29
הנה ציטוט מתוך ההנחיות באתר מיקרוסופט:
"On the Insert menu, click Module."
הצלחתי החלפתי בקוד את המילה דולר במילה יורו....
25/01/2016 | 13:51
5
16
אבל עדיין אקסל רושם את המילה דולר , מה פספסתי ?
איפה צריך לשנות בקוד על מנת לקבל את הסכום במלים במטבע יורו ?.
אם לא ניתן אז עדיף בלי מטבע 
אודה לעזרתכם
כמה פעמים החלפת אותה בקוד . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
25/01/2016 | 14:05
4
26
אם פחות מ-11 פעם - אז חבל"ז...

ובכללי - אתה יכול, בקלות, להתאים את הקוד כך שיבקש את שם המטבע מהמשתמש ובעזרת מספר שינויים , קלים, תכל להציג את המלל לצד כל סוג של מטבע בו תבחר.
 
ספרתי 12 פעמיים ...
25/01/2016 | 14:16
3
23
מה פספסתי ?
הנה - תהנה
25/01/2016 | 14:32
1
22
תודה רבה רבה,
25/01/2016 | 14:55
8
לא פחות מ-11 זה 11 או יותר . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
25/01/2016 | 14:54
14
אני מניח שדילגתי על איזו שורת הערה, בה הופיע Dollar, ולכן הסתפקתי בהחלפה של 11 בלבד.
אאוטלוק 2007 - פריטים שנשלחו מופיעים ב
25/01/2016 | 14:53
10
שלום 
 
יש לי בעיה ב אופיס 2007 - ב אאוטלוק - פריטים שנשלחו - כל ה שם של ה''שולח''
מופיע כמו ה שם של בעל החשבון של ה אאוטלוק
 
כלומר בקטגוריה של הפריטים שנשלחו מופיעים המיילים כמו שם של בעל החשבון
ולא מופיע שם של ה נמען שאליו נשלחה ההודעה . 
windows 7 
הדבר קרה לאחר ייבוא של קובץ PST 
 
אשמח לעזרה . 
תודה מראש . 
שאלה באקסל
25/01/2016 | 11:52
1
33
שלום
האם אפשרי (וא"כ כיצד) לשתף באניטרנט קובץ אקסל המכיל פקודות מאקרו?

תודה
איפה היא?
26/01/2016 | 00:22
11
איפה התשובה לשאלה האם וכיצד ניתן לשתף דרך האינטרנט קובץ אקסל המכיל פקודות מאקרו?

נ.ב. חיפשתי בגוגל אך מצאתי משהו ברור
חם בפורומים של תפוז
עוסק מורשה או חברה בע``מ
עוסק מורשה או חברה...
עכשיו בפורום הלוואות לעסקים, דיון בנושא עוסק...
עוסק מורשה או חברה בע``מ
עוסק מורשה או חברה...
עכשיו בפורום הלוואות לעסקים, דיון בנושא עוסק...
מזונות לילדי
מזונות לילדי
מה שיעור המזונות שעלי לדרוש מבעלי אחרי 27 שנות...
מזונות לילדי
מזונות לילדי
מה שיעור המזונות שעלי לדרוש מבעלי אחרי 27 שנות...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
Flix וידאו
פורום מחשבים ניידים
פורום מחשבים ניידים
יחודי - גאג'טים ומוצרי ריגול ואבטחה
יחודי - גאג'טים ומוצרי
אביעד מחשבים
אביעד מחשבים
מקרא סימנים
בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ