לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן

פורום אופיס (מיקרוסופט)

‏פורום "אופיס", ב'תפוז', הוא חלק מקהילת ה"משתמשים הכבדים" במחשב.

מאחר וכולנו מעוניינים להפיק את המרב מחבילת ה"אופיס" של "מיקרוסופט" - מן הסתם תמצאו אצלנו "טיפים" ו"פטנטים", שונים, לייעול ושכלול השימוש בתוכנות "אופיס" למיניהן.
חשוב לזכור שחברי הקהילה עושים מלאכתם בהתנדבות(!) - מתוך רצון לעזור לזולת – ואינם חייבים דבר לאף אחד מהמבקרים כאן.

הח"מ חרט על דגלו לשמור, בקנאות, על רמתו המקצועית של פורום זה - שנחשב בעיני מומחי 'אופיס', באשר הם, לפורום המוביל בתחומו - גם אם יימצא צורך להילחם על כך.
במקביל להצגת פתרונות הוצבה מטרה נוספת והיא - להדריך וללמד דרכי שימוש בתוכנות החבילה ולא להסתפק רק בהצגת פתרונות במובן של "ללעוס וגם לבלוע".
לא אחת תפגשו גולשים זועמים על שהח"מ מפנה חלק ממרצו להדרכה, במקום להציג להם את הפתרון וחסל. יעידו כל אותם עשרות ומאות שחזרו להודות על שניתנה להם ההזדמנות להתאמץ ולהגיע לפתרון בכוחות עצמם. הניסיון מוכיח שגולש המוצא לבדו את הפתרון [גם אם בלווי הדר
כה והכוונה] מרגיש, ברוב המקרים, הרבה "יותר טוב עם עצמו".
פה ושם תיתקלו גם במצבים שההערות/הארות לא ממש מוצאות חן בעיני מי שהן מכוונות אליו.

מטרתנו העיקרית:
  לסייע לגולשים שנתקלו בבעיות תפעול/הבנת/הכרת תוכנות ה"אופיס" לשמש במה ל'ידענים' המוכנים לסייע לגולשים. 
הנכם מתבקשים להקליק על המילה 'המשך...' - במסגרת העליונה של דף הפורום -  כדי לעיין, להפנים ולפעול עפ"י המוסבר במאמר בקישור:  
לפני הצבת ‏שאלה/תגובה הקליקו כאן ועיינו בהנחיות המנהלתיות.  - זאת, ע"מ שההתנהלות, בפורום, תהיה חלקה וקלה וכך נוכל כולנו להפיק את המרב הן מהשאלות והן מהתגובות. 
*** תודה מיוחדת לחברי צוות הפורום, [ה'מואדמים'] על התמדתם ותרומתם.

מיכאל אבידן
,
2009-2016 (Microsoft® Most Valuable Professional (MVP

 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום אופיס (מיקרוסופט)

‏פורום "אופיס", ב'תפוז', הוא חלק מקהילת ה"משתמשים הכבדים" במחשב.

מאחר וכולנו מעוניינים להפיק את המרב מחבילת ה"אופיס" של "מיקרוסופט" - מן הסתם תמצאו אצלנו "טיפים" ו"פטנטים", שונים, לייעול ושכלול השימוש בתוכנות "אופיס" למיניהן.
חשוב לזכור שחברי הקהילה עושים מלאכתם בהתנדבות(!) - מתוך רצון לעזור לזולת – ואינם חייבים דבר לאף אחד מהמבקרים כאן.

הח"מ חרט על דגלו לשמור, בקנאות, על רמתו המקצועית של פורום זה - שנחשב בעיני מומחי 'אופיס', באשר הם, לפורום המוביל בתחומו - גם אם יימצא צורך להילחם על כך.
במקביל להצגת פתרונות הוצבה מטרה נוספת והיא - להדריך וללמד דרכי שימוש בתוכנות החבילה ולא להסתפק רק בהצגת פתרונות במובן של "ללעוס וגם לבלוע".
לא אחת תפגשו גולשים זועמים על שהח"מ מפנה חלק ממרצו להדרכה, במקום להציג להם את הפתרון וחסל. יעידו כל אותם עשרות ומאות שחזרו להודות על שניתנה להם ההזדמנות להתאמץ ולהגיע לפתרון בכוחות עצמם. הניסיון מוכיח שגולש המוצא לבדו את הפתרון [גם אם בלווי הדר
כה והכוונה] מרגיש, ברוב המקרים, הרבה "יותר טוב עם עצמו".
פה ושם תיתקלו גם במצבים שההערות/הארות לא ממש מוצאות חן בעיני מי שהן מכוונות אליו.

מטרתנו העיקרית:
  לסייע לגולשים שנתקלו בבעיות תפעול/הבנת/הכרת תוכנות ה"אופיס" לשמש במה ל'ידענים' המוכנים לסייע לגולשים. 
הנכם מתבקשים להקליק על המילה 'המשך...' - במסגרת העליונה של דף הפורום -  כדי לעיין, להפנים ולפעול עפ"י המוסבר במאמר בקישור:  
לפני הצבת ‏שאלה/תגובה הקליקו כאן ועיינו בהנחיות המנהלתיות.  - זאת, ע"מ שההתנהלות, בפורום, תהיה חלקה וקלה וכך נוכל כולנו להפיק את המרב הן מהשאלות והן מהתגובות. 
*** תודה מיוחדת לחברי צוות הפורום, [ה'מואדמים'] על התמדתם ותרומתם.

מיכאל אבידן
,
2009-2016 (Microsoft® Most Valuable Professional (MVP

 

הוספת הודעה

צרף
תמונה וידיאו קובץ
קבצים המצורפים להודעה

x
הודעה מהנהלת הפורום

ציינו את גרסת ה'אופיס' ומע' ההפעלה וכתבו את השאלה בפרוטרוט!
צטטו שגיאה או הציגו PrnScr. לבעיות 'אקסל' הציגו קובץ ולא תמונה
> > 
תקנון הפורום - נא לקרוא ולהפנים את ההנחיות המנהלתיות             ‏‏‏

 
 
 
 
 
 
המשך >>

לצפיה ב-'שאלת וורד 2007'
שאלת וורד 2007
07/09/2016 | 00:34
10
האם יש דרך שבה כל הפסקאות בטקסט יהיו מוזחות, מלבד הפיסקה הראשונה בכל תת פרק?
עד עכשיו פשוט סימנתי את ההזחה הרצויה בקטגוריית "פיסקה" וכל פעם הייתי צריכה לבטל את זה עבור כל פיסקה ראשונה. אבל בטקסט ארוך זה בעייתי..יש פתרון?
לצפיה ב-'דואר יוצא באאוטלוק מגיע גם לדואר נכנס'
דואר יוצא באאוטלוק מגיע גם לדואר נכנס
06/09/2016 | 14:40
1
16
באחד המחשבים במשרד כל דואר שנשלח באאוטלוק מגיע גם לתיבת דואר נכנס. איך אפשר לבטל את זה?
שאלה נוספת: באאוטלוק מוגדרים שני חשבונות. בחשבון שאינו ברירת המחדל - כל דואר יוצא מופיע פעמיים ב"תיבת דואר יוצא" (הנמען אינו מקבל פעמיים, אבל זה מעצבן...)
תודה מראש!
לצפיה ב-'יש למישהו עצה?'
יש למישהו עצה?
11/09/2016 | 08:22
1
לצפיה ב-' מישהו רוצה "קצת מזה" . . .'
מישהו רוצה "קצת מזה" . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
06/09/2016 | 11:25
47
לצפיה ב-'דוחות באקסל'
דוחות באקסל
05/09/2016 | 09:32
2
59
מדובר בטבלאות בפורמט זהה (בד"כ), למעט מס' השורות שמשתנה בהתאם.
מצורף קובץ דוגמה : 
בגיליון 1 - טבלה א' 
בגיליון 2 - טבלה ב'
(בפועל יכול להיות 40-50  טבלאות...)
כל דוח/טבלה חייב להיות בגיליון נפרד.
הבעיה מתחילה כאשר אני רוצה להדפיס את הטבלאות - בוחר את כל הגיליונות (במקרה זה גיליון 1 + גיליון 2) ומדפיס.
כמובן, אקסל מדפיס כל גיליון בדף נפרד...
כאשר הטבלאות לא ארוכות, אזי מתקבל מעט חומר על הרבה נייר...
הפתרון הפשוט שלי היה 'העתק-הדבק' של כל הטבלאות לגיליון מרכז אחד (ראה בדוגמה המצורפת 'גיליון 3') , כאשר בין טבלה לטבלה מירווח של 1-2 שורות.
והשאלה שלי היא האם יש דרך מתוחכמת יותר ? 
תודה
(ווינדוס 7, אופיס 2010, בקרוב 2016 אם זה משנה...)
לצפיה ב-'תודה רבה'
תודה רבה
05/09/2016 | 16:28
17
הפתרון עם המצלמה מזכיר 'העתק- הדבק' , חוץ מהקישורים שהמצלמה יוצרת... שזה יתרון לא קטן. אבל כנראה שמאקרו יתן מענה מושלם. נלמד.
ושוב תודה.
לצפיה ב-'התקנת חשבון דוא"ל אקסצ'ינג' על אוטלוק 2016 חדש.'
התקנת חשבון דוא"ל אקסצ'ינג' על אוטלוק 2016 חדש.
02/09/2016 | 15:22
16
38
ההתקנה האוטומטית לא מצליחה ואין התקנה ידנית של חשבון אקסצ'ינג' באופיס 2016. ראו כאן : http://www.slipstick.com/outlook/exchange-account-...
 
מה עושים ?
לצפיה ב-'אופיס preview?'
אופיס preview?
02/09/2016 | 19:44
1
26
הקישור שצירפת מתייחס ל preview
באותו קישוור יש גם מספר תשובות
לצפיה ב-'תודה. לא שמתי לב. אני משתמש בגרסה סופית, קנייה ישירות מהיצרן'
תודה. לא שמתי לב. אני משתמש בגרסה סופית, קנייה ישירות מהיצרן
02/09/2016 | 20:07
7
לצפיה ב-'יכול להיות שגרסת האקסצ'ינג' של הספק לא מעודכנת מספיק ?'
יכול להיות שגרסת האקסצ'ינג' של הספק לא מעודכנת מספיק ?
02/09/2016 | 21:13
11
28
לצפיה ב-'איזה ספק ?'
איזה ספק ?
04/09/2016 | 07:53
10
17
יכול להיות שאתה מגדיר חשבון לא מתאים, ואתה צריך POP3 ?
אקסצ'ינג' הוא שרת דואר ארגוני.
 
לצפיה ב-'מגדיר כהלכה'
מגדיר כהלכה
04/09/2016 | 14:05
9
22
נטויז'ן.
 
על מנת להגיע לפתרון מידי אני מתקין 2013, מגדיר חשבון ומשדרג ל 2016.
דרך עקומה .. זה מה יש.
 
נראה כאילו משהו לא תקין אצל הספק. מדוע ?
כיוון שב 2016 אין הגדרה ידנית. הכול אוטומטי. אי לכך אני טוען שהבעיה אצל הספק.
לצפיה ב-'בשלב זה אני מציע לך'
בשלב זה אני מציע לך
04/09/2016 | 14:22
33
להתקשר לנטוויזן.
נטוויזן לא אמור להיות אקציינג (גם אם במקרה זה הצליח לך בגירסאות אחרות).
 
שאתה עובד עם אקציינג' - שרת דואר ארגוני - אתה, כמנהל מערכת, בשתיים וחצי דקות יכול להגדיר את ההתקנה האוטומטית.
 
 
לצפיה ב-'ככה מגדירים "כהלכה"חשבון נטויז'ן . . .'
ככה מגדירים "כהלכה"חשבון נטויז'ן . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
04/09/2016 | 23:22
7
27
לצפיה ב-'קודם כול תודה, אח"כ .. זוהי בדיוק הנקודה.'
קודם כול תודה, אח"כ .. זוהי בדיוק הנקודה.
05/09/2016 | 09:44
6
21
אין יותר הגדרה ידנית ב 2016.
 
הצילום לקוח מאופיס אחר.
לצפיה ב-'ליתר דיוק - אין הגדרה ידנית של חשבון EXCHANGE.'
ליתר דיוק - אין הגדרה ידנית של חשבון EXCHANGE.
05/09/2016 | 09:46
5
10
לצפיה ב-'לא יעזור שתתעקש'
לא יעזור שתתעקש
05/09/2016 | 10:05
4
22
זה מה שנטוויזן חושבים על הגדרת החשבון שלהם:
 
הוא pop3 ולא אקסצינג'
לצפיה ב-'...בסוף הוא (כמעט) תמיד מתנצל . . .'
...בסוף הוא (כמעט) תמיד מתנצל . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
05/09/2016 | 10:17
13
לצפיה ב-'לא הסברתי את עצמי היטב.'
לא הסברתי את עצמי היטב.
05/09/2016 | 10:54
2
35
אני לקוח עסקי בנטויז'ן בעל מספר תיבות אקסצ'ינג' בדומיין פרטי.
לצפיה ב-'שאלה'
שאלה
05/09/2016 | 14:31
1
36
מאתמול בשעה 14:22 ועד היום - דיברת עם נציג שירות של נטוויז'ן ?
 
http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/62/181204555...מחשבים/אופיס_(מיקרוסופט)
לצפיה ב-'לא. כרגע הכול מוגדר. מחפש להבין. לא מחפש הרפתקאות.'
לא. כרגע הכול מוגדר. מחפש להבין. לא מחפש הרפתקאות.
06/09/2016 | 06:36
14
לצפיה ב-'Exchange account autodiscover'
Exchange account autodiscover
04/09/2016 | 06:36
18
חיפושים ברשת עולה שעל מנת להגדיר חשבון שכזה יש להפעיל autodiscover.
מה זה אומר ?
לצפיה ב-'נמצאה הבעיה וטופלה'
נמצאה הבעיה וטופלה
07/09/2016 | 16:51
12
לדברי נטויז'ן במשרת ה DNS הייתה חסרה רשומת auto discover לדומיין.
 
 
 
לצפיה ב-'סנכרון לוח שנה באאוטלוק 2010 '
סנכרון לוח שנה באאוטלוק 2010
05/09/2016 | 11:46
15
שלום רב 
אני משתמש בלוח השנה של אווטלוק הן במחשב הנייח באאוטלוק שבאופיס, הן ברשת (OUTLOOK.COM) והן בנייד באמצעות האפליקציה. עד לאחרונה לוח השנה היה מסונכרן פחות או יותר בסדר בין שלושת היישומים הללו. בימים האחרונים אין סנכרון של ארועים שאני מוסיף במחשב והמחשב גם לא מקבל ארועים שאני מוסיף אונליין או באפליקציה בנייד. מתקבלת הודעת שגיאה (מצ"ב צילום מסך). 
כמובן שהפעלתי מחדש את המחשב וכן התקנתי מחדש את התוסף OUTLOOKCONNECTOR, אך ללא הועיל. 
אציין שבעוונותיי אני עדיין עובד בחלונות XP. 
אודה מאוד מראש על כל עזרה. 
מני
לצפיה ב-'אקסל 2013- איך בודקים מובהקות של קשרים'
אקסל 2013- איך בודקים מובהקות של קשרים
03/09/2016 | 14:48
2
23
עשיתי חישובים סטטיסטיים של ממוצע, חציון, שכיח, סטיית תקן ומדד פירסון.
אבל מדד פירסון יוצא בלי רמת מובהקות.
אז איך יודעים מה המובהקות של הקשר? איך עושים את זה בפועל?
אודה לתשובתכם.
 
 
 
 
לצפיה ב-'אין פונקציה למובהקות'
אין פונקציה למובהקות
04/09/2016 | 14:11
10
לצפיה ב-'הקישור, שלהלן, מקדם אותך במשהו . . .'
הקישור, שלהלן, מקדם אותך במשהו . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
04/09/2016 | 23:29
14
זה שכאן.
 
לצפיה ב-'שאלה באקסל'
שאלה באקסל
04/09/2016 | 20:15
2
65
יש לי טבלה אם מס' עמודות של ספקים ובמקביל יש שורות עם מספרי הזמנה.
שאלה 1. אני רוצה שע"י נוסחה כל פעם שאני יקיש את מס' ההזמנה יופיע לי כל שמות הספקים שמופיע תחתם המילה כן מצ"ב דוגמא לתוצאה הרצויה שאלה
2. האם יש אפשרות הפוכה שאני רושם את שם הספק והוא יביא לי את כל מס' ההזמנות של אותו ספק

מצ"ב דוגמא לשאלות
אקסל 2013 וינדוס 7
לצפיה ב-'תורכי - תורכי - לשאלה מס. 1 - ראה תמונה.'
תורכי - תורכי - לשאלה מס. 1 - ראה תמונה.
04/09/2016 | 23:44
42
לצפיה ב-'המתחיל במצווה - אומרים לו גמור - הנה המענה לשאלה מס. 2'
המתחיל במצווה - אומרים לו גמור - הנה המענה לשאלה מס. 2
05/09/2016 | 01:22
46
לצפיה ב-'חישוב ריבית מצטברת לתקופה || אקסל 2010/2013'
חישוב ריבית מצטברת לתקופה || אקסל 2010/2013
02/09/2016 | 15:03
5
45
שלום,
 
ביצעתי לא מעט ניסיונות עם כל מיני פונ' המופיעות בעמוד התמיכה הזה באתר של Microsoft, אך, לצערי - לא הצלחתי להגיע למענה.
 
אני מנסה לבצע חישוב של הריבית המצטברת של מספר הלוואות.
ההלוואות ניתנו במועדנים שונים. אני מעוניין לחשב את הריבית שהצטברה עבור כל הלוואה ובסוף לסכם את סך הריבית עבור השנה כולה בגין ההלוואות כולן.
 
אם אפשר לחשוב ריבית לפי מספר הימים המדויק, הדבר יהיה עוד יותר טוב. אבל, אסתפק גם בסטיה של 15+- ימים (תחילת / סוף חודש).
 
הלוואה לדוגמא:
מועד נטילת ההלוואה: 02/09/2016.
מועד פרעון ההלוואה: 30/11/2018.
ריבית נומינאלית שנתית: 17.9% (מי לא ילווה עם ריבית כזו )
תקופות חישוב הריבית השנתית: 4 (רבעוני).
שיטת ריבית: ריבית דריבית.
בסיס שנתי: 365 ימים.
 
מהי הפונ' באקסל בה יש להשתמש ע"מ לחשב את הריבית שתצטבר (או, את הערך הנוכחי של כלל ההלוואה קרן+ריבית) לתאריך 15/03/2017?
 
זו רק דוגמא. במסמך אותו אני מנסה להכין, יש מספר הלוואות שניטלו בתאריכים שונים.
 
מעולם לא השתמשתי באקסל ע"מ לבצע חישובים פיננסיים. אני מקווה שאם אדע מהי הפונ' המתאימה, אולי אצליח להגיע לתוצאה.... גם זה בספק, אך, כמובן שאנסה.
 
תודה רבה!
לצפיה ב-'הפונקציה לחישוב ריבית משולמת בתקופה מסוימת היא IPMT'
הפונקציה לחישוב ריבית משולמת בתקופה מסוימת היא IPMT
03/09/2016 | 14:20
4
31
בקובץ המצורף בשורה 2 יש תאים צהובים שהם תאי הקלט לפרטי ההלוואה.
בהמשך השורה יש חישוב של מספר התקופות הכולל להחזר ההלוואה, הריבית התקופתית (במקרה שנתת זאת ריבית רבעונית) ומספר תקופות התשלום עד תאריך הדוח המבוקש (בדוגמה שלך 15/3/17).
בתא L2 יש נוסחת מערך המחשבת את סכום תשלומי הריבית בכל תקופת ההלוואה.
בתא M2 יש סיכום של הריבית המשולמת עד תאריך הדוח המבוקש. במקרה שלך זה 2 תשלומים עד 15/3/17. שים לב שנוסחאות מערך צריך לסיים את הכנסתן בצירוף המקשים Ctrl+Shift+Enter
 
מתחת יש לוח סילוקין של ההלוואה (לצורך המחשה בלבד. אין שימוש בחישוב בשורה 2 בנתונים אלה) עם חלוקה לתשלומי קרן וריבית. בעמודה F יש חישוב של הריבית ללא הפונקציה IPMT, ובעמודה I יש חישוב בעזרת הפונקציה.
הוספתי את הנוסחאות בעמודה I לצורך הבנת השימוש בפונקציה.
ההפרש בסוף לוח השפיצר נובע מכך שתאריך סיום ההלוואה אינו בסוף רבעון. אם תשנה לתאריך מתאים זה ייסגר לך על 0
אני מקווה שזה עונה על שאלתך.
 
מצורפים: צילום מסך וקובץ הדגמה.
 
לצפיה ב-'מצורף הקובץ'
מצורף הקובץ
03/09/2016 | 18:14
3
16
לצפיה ב-'אמ.. הו, וואו. חשכו עיניי '
אמ.. הו, וואו. חשכו עיניי
04/09/2016 | 01:29
2
30
עם הידע המועט שיש לי, לעולם לא הייתי מצליח לייצר את הקובץ הזה. יש לי עוד עקומת לימוד ארוכה-ארוכה. בהזדמנות זו, למעט קריאה בפורום (לומד פה לא מעט!) ישנה המלצה היכן ניתן ללמוד אקסל באופן מסודר? אפילו מהשלב בו לומדים איך להתקין את התוכנה... [אין בעיה עם אנגלית, אולי אפילו רצוי...].
 
בשעה+ האחרונה "השתעשעתי" עם הקובץ שהעלית. ניסיתי ללמוד אותו, עם הצלחה חלקית בלבד.
 
שאלות בנוגע לדברים שכתבת:
"בתא L2 יש נוסחת מערך המחשבת את סכום תשלומי הריבית בכל תקופת ההלוואה." ההתרשמות שלי שמדובר בתשלום ריבית עבור התקופה הראשונה בלבד. שכן תשלום הריבית בתקופה השניה תהיה מעט גבוהה יותר בגלל "ריבית דריבית".
בהלוואות אותן אני מנסה לחשב, אין *תשלום* ריבית בכל סוף תקופה, אלא התשלום עבור הריבית הוא אך ורק במועד פרעון הלוואה. במועד הפרעון, משלמים את הקרן כולה ואת כל הריבית שהצטברה.
תקופות הריבית (המצטברת) הן כל רבעון.
 
"בתא M2 יש סיכום של הריבית המשולמת עד תאריך הדוח המבוקש. במקרה שלך זה 2 תשלומים עד 15/3/17."
בדוגמא אין 2 תקופות מלאות. על-פניו נראה שהעניין הזה נלקח בחשבון שכן סך הריבית ששולמה (8.01) היא בוודאי לא עבור תקופה אחת והיא לא אמורה להיות עבור 2 תקופות מלאות.
אם "מקצינים" את המצב, ונבחר בתאריך חישוב שהוא בתוך הרבעון הראשון למתן ההלוואה, נניח 10/10/2016 הרי שנקבל שגיאה ב"ריבית משולמת". אבל, המשולמת היא עניין אחד, השאלה כמה ריבית נצברה לתאריך החישוב. (אחת ההלוואות אותן אני מבקש לבדוק ניתנה במהלך נובמבר 2015 ותאריך הבדיקה הוא 31/12/2015 ).
 
אגב, יש דרך לבטל את סימן הש"ח? סקרנות שכזו למה הוא מופיע לו בצורה אוטומטית.
 
~~~~~~
אני תוהה לגבי צורת החישוב של הריבית התקופתית.
In your Excel: =(1+B2)^(E2/12)-1
Should it be: =(1+B2(E2/12))^(E2/12)-1 ?
נניח מצב של ריבית שנתית בת 8%, בחישוב רבעוני.
הריבית האפקטיבית לפי השורה השניה תצא:
(1+0.08/4)^4 - 1 = 1.02^4 - 1 = 0.0824
אם נבצע אותה אותה פעולה עם פונ' EFFECT:
ריבית נומינאלית של 8%, תקופות: 4 (כל רבעון):
=EFFECT(0.08,4) = 0.0824
 
מנסה להבין מדוע הגדרת את הריבית התקפותית כפי שהגדרת.
מצד שני, בחישוב שלי לעיל, אני מציג את הריבית האפקטיבית השנתית, ולא האפקטיבית הרבעונית.
 
~~~~~~~~~~~
 
אולי אני "מאבד ראש" וכותב שטויות. I have no idea. אאשים את השעה...
 
על הבונוס של לוח שפיצר. הלכתי עוד יותר לאיבוד עם פונ' האקסל שבו...
לצפיה ב-'זה שמדובר בהלוואה הנפרעת בסוף התקופה זה משהו שחייבים לציין!'
זה שמדובר בהלוואה הנפרעת בסוף התקופה זה משהו שחייבים לציין!
04/09/2016 | 08:57
1
25
בהלוואה כזאת חישוב הריבית הרבה יותר פשוט.
לאחר שחישבת את הריבית האפקטיבית השנתית, כל מה שנדרש הוא לחשב את מספר השנים בכל תקופת דוח, ואז לבצע חישוב רגיל של ריבית דריבית.
מצורף קובץ הדגמה.
 
לצפיה ב-'תודה רבה!! כ"כ מצטער על התגובה המאוחרת...'
תודה רבה!! כ"כ מצטער על התגובה המאוחרת...
15/09/2016 | 08:13
לא שמתי לב להתראה בתפוז ולא הספקתי להתפנות לבדוק בפורום. נכנסתי עכשיו ומסתבר שאני בדיליי של 11 ימים. סליחה!
בנוסף, סליחה שלא כתבתי בצורה ברורה בהודעה הראשונה.
 
מקווה שבמהלך סוף השבוע אתפנה שוב לעניין בשבילו ביקשתי עזרה.
תודה רבה!
לצפיה ב-'הוספת קטע באנגלית'
הוספת קטע באנגלית
02/09/2016 | 08:35
2
22
שלום,

יש לי מסמך בן כמה עשרות עמודים בעברית.
אני מבקש להוסיף לו מספר עמודים באנגלית הצריכים להופיע בסוף המסמך.
אני מבקש כי התוספת באנגלית תתחיל במסמך מסופו, כלומר מי שידפדף במסמך בעברית ידפדף מימין לשמאל, ומי שיקרא את החלק באנגלית ידפדף בו משמאל לימין, כאשר דף הכריכה האחורית הוא דף מספר אחד בחלק באנגלית.
כיצד עושים זאת בוורד 2016?
תודה וסוף שבוע טוב
לצפיה ב-'דפדוף = הדפסה . . .'
דפדוף = הדפסה . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
02/09/2016 | 22:22
1
920
צור שני מסמכים/קבצים נפרדים.
 
הדפס את שניהם וכרוך כמסמך אחד.
 
לצפיה ב-'תודה. זה רעיון. נלך על זה'
תודה. זה רעיון. נלך על זה
02/09/2016 | 23:27
2
לצפיה ב-'אופיס 2010 WINDOWS8'
אופיס 2010 WINDOWS8
02/09/2016 | 09:41
7
35
שלום רב, לפורום היקר!!!!
אני מבקשת נוסחה כזאת:
הנוסחה תספור לי את ימי השבוע בלבד ותדלג על סוף שבוע (שישי שבת)
דוגמא: תחשב את הימים מ-א עד ה (כולל ה) ותדלג על ימים שישי ושבת
אני נותנת תאריך והנוסחה תדע לספור לי את ימי התאריך ותדלג על שישי שבת
אבקש לאדגים את ההסבר שלכם בתמונה. כיוון שאני מבינה במחשב
תודה רבה רבה מאוד!!!
לצפיה ב-'קראי בעזרה אודות הפונק' NETWORKDAYS.INTL'
קראי בעזרה אודות הפונק' NETWORKDAYS.INTL
02/09/2016 | 11:37
5
14
לצפיה ב-'נוסחאת NETWORKDAYS.INTL(start_date, end_date, [weekend]'
נוסחאת NETWORKDAYS.INTL(start_date, end_date, [weekend]
02/09/2016 | 13:24
4
30
שלום
בכל זאת זקוקה לעזרא. אני לא מתמצאת
ראה את הנוסחה שבנדון. אני לא יודעת איפוא לשבץ תאריך התחלה של תחילת שבוע. ותאריך סוף שבוע
מצורף קובץ...
להזכירך, לא מעניין אותי חגים, רק לחשב את ימי השבוע מבלי לחשב ימי שישי ושבת
לצפיה ב-'לא הצלחתי לצרף קובץ. '
לא הצלחתי לצרף קובץ.
02/09/2016 | 13:25
9
לצפיה ב-'שאלה הכי פשוטה - האם קראת את העזרה אודות הפונקציה ?????'
שאלה הכי פשוטה - האם קראת את העזרה אודות הפונקציה ?????
02/09/2016 | 13:35
2
11
לצפיה ב-'כן. ולא הצלחתי להבין. ראה למעלה מה קיבלתי כשחיפשתי את הנוסחה'
כן. ולא הצלחתי להבין. ראה למעלה מה קיבלתי כשחיפשתי את הנוסחה
02/09/2016 | 16:47
1
26
אבל אני לא יודעת ליישם את הנוסחה
לפי התשובה שקיבלתי , ראה תגובה מעל,
לא הצלחתי להבין איך מיישמים את הנוסחה
לצפיה ב-'מצטער - אני לא אוותר עד שתביני לבד !!'
מצטער - אני לא אוותר עד שתביני לבד !!
02/09/2016 | 18:28
23
קראי ונסי להבין את מה שסימנתי בעזרה של אקסל המצ"ב.
וקצת רמז -  Start  זה  תאריך התחלת התקופה.  End  זה תאריך סוף התקופה.
הארגומנט השלישי -  במקרה שלנו - 7 -  מציין אלו יום או יומיים מהווים "סוף-שבוע".
נסי שוב !
אם לא תצליחי -  צרפי את הקובץ עם הנסיון
לצפיה ב-'"אני נותנת תאריך" . . . '
"אני נותנת תאריך" . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
02/09/2016 | 20:01
26
למיטב זיכרוני "צריכים שניים לטנגו"... ואני לא חושב שיש בעיה בהצמדת קובצ קטנטן להודעה.
לצפיה ב-'אאוטלוק 2016 - קופצת כל הזמן כתובית שצריך להכניס סיסמא '
אאוטלוק 2016 - קופצת כל הזמן כתובית שצריך להכניס סיסמא
02/09/2016 | 17:48
2
22
דבר כזה לא ראיתי הרבה זמן, יש לי מספר תיבות של גימל 
מידי פעם קופצת ההודעה שאומרת לאשר את הסיסמא - הדבר מתיש אותי 
איך אפשר לגרום לאאוטלוק שלא יבקש כל פעם את הסיסמא 
דרך אגב זה לא קורה בתדירות גבוהה אבל זה קורה מספר פעמים ביום 
לצפיה ב-'לסמן שמור סיסמה ?'
לסמן שמור סיסמה ?
02/09/2016 | 19:39
1
7
לצפיה ב-'זה מה שאני עושה 5 פעמים ביום '
זה מה שאני עושה 5 פעמים ביום
02/09/2016 | 19:51
13
ברור שאני לוחץ על שמור סיסמא - אבל זה קופץ כל שעה שעתיים 
לצפיה ב-'עזרה עם קוד'
עזרה עם קוד
01/09/2016 | 16:33
9
261
שלום לכולם,
השתמשתי בקוד הרצ"ב בתוך חוברת ששמרתי כ- ADD-IN 
ומשום מה הוא לא עובד יותר...
הקוד מחלץ מילה מתוך תא כמו WMID למי שמכיר בתוסף MORFUNC (לצערי אני עם אופיס 2013 ולכן לא יכול להתקין את זה שוב) 
ה-ADD-IN  מופיע כפעיל.
אופיס 2013
WIN7 
תודה.
 
Function FindWord(Source As String, Position As Integer)
'Update 20131202
Dim arr() As String
arr = VBA.Split(Source, " ")
xCount = UBound(arr)
If xCount < 1 Or (Position - 1) > xCount Or Position < 0 Then
    FindWord = ""
Else
    FindWord = arr(Position - 1)
End If
End Function
 
לצפיה ב-'נבדק, כרגע, ב'אקסל 2016' ועובד היטב . . .'
נבדק, כרגע, ב'אקסל 2016' ועובד היטב . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
02/09/2016 | 02:32
8
35
לא התעמקתי בשינוי/קיצור ה-UDF.

הישארתיה AS IS...
לצפיה ב-'אני משום מה מקבל אפס מה יכולה להיות הסיבה? לחלופין'
אני משום מה מקבל אפס מה יכולה להיות הסיבה? לחלופין
04/09/2016 | 10:37
7
16
יש לך אולי פתרון אחר?
לצפיה ב-'מה דעתך ? רק אם אתה מסכים !? להואיל לצרף את הקובץ עם הקוד ??'
מה דעתך ? רק אם אתה מסכים !? להואיל לצרף את הקובץ עם הקוד ??
04/09/2016 | 11:17
6
9
לצפיה ב-'מצ"ב, תודה.'
מצ"ב, תודה.
04/09/2016 | 16:46
5
8
לצפיה ב-'שלח גם את קובץ התוסף המכיל את ה-UDF (זה שסיומו xlam)'
שלח גם את קובץ התוסף המכיל את ה-UDF (זה שסיומו xlam)
04/09/2016 | 17:17
4
8
לצפיה ב-'מצ"ב.'
מצ"ב.
04/09/2016 | 17:42
3
10
לצפיה ב-'טוב, הוצאת לי את הנשמה !!! אבל מצאתי !!'
טוב, הוצאת לי את הנשמה !!! אבל מצאתי !!
04/09/2016 | 18:35
2
39
שים לב טוב טוב:
בקוד במודול1 ,  בקטע ה-IF  -  לפני המילים  FindWord -  בשני המקרים -  ישנם כמה "רווחים" המחוברים למילים האלו !
לך לקוד,  הקש פעמיים על המילה FindWord   -  ומחק את הרווחים המובילים.
וסע לשלום !
 
אגב,  בקוד שהעלית ב-1/9  הרווחים האלו לא היו ולכן הוא עבד - גם אצל מיכאל וגם אצלי !
לצפיה ב-'מוזר... תותח!! תודה! '
מוזר... תותח!! תודה!
04/09/2016 | 21:57
1
11
לצפיה ב-' '
04/09/2016 | 22:06
5
לצפיה ב-'סריקה למייל ממדפסת'
סריקה למייל ממדפסת
01/09/2016 | 18:50
1
23
שלום לכולם,
יש לי מדפסת Canon Pixma MX395 שיש לה אופציה של סריקה ישירות למייל בתור קובץ מצורף.
עד לפני חודש היה לי ווינדוס 7 ואופיס 2007 והכל עבד מעולה.
לפני חודש שדרגתי לווינדוס 10 ואז הייתי צריך להתקין דרייבר חדש למדפסת מן הסתם, והסריקה עדיין עבדה.
היום שדרגתי מאופיס 2007 ל-2010 ומאז אני לא מצליח לסרוק עם התכנה של קנון ומקבל הודעת שגיאה:
The command line argument is not valid.  Verify the switch you are using.
ניסיתי להסיר את האופיס ולהתקין מחדש, לא עזר.
ניסיתי להסיר את המדפסת על שלל תכנותיה ולהתקין מחדש, לא עזר.

אני מבין שזה משהו שקשור לתכנה של המדפסת שמנסה להפעיל את האאוטלוק עם מתג לא מתאים, אבל אין לי אפשרות להגדיר אותו בתכנה של המדפסת.
אני יודע שמיקי פתר את הבעיה הזו אבל עם מדפסת של בראדר (למען האמת, רוב הבעיות שאני קורא בפורומים של מיקרוסופט הן על מדפסות של בראדר), אבל לי יש קנון ולכן הפתרון שהוא הציע באחד הפורומים, לא רלוונטי לי.
אודה לכל עזרה בנידון.
לצפיה ב-'לא יכולתי לערוך את ההודעה כדי להוסיף צילום מסך של השגיאה'
לא יכולתי לערוך את ההודעה כדי להוסיף צילום מסך של השגיאה
01/09/2016 | 19:02
12
לצפיה ב-'עיצוב מותנה על עמודות לסירוגין'
עיצוב מותנה על עמודות לסירוגין
31/08/2016 | 01:55
7
43
שלום וברכה
מעונין שהשורה תסומן אם ישנם נתונים כפולים באותה שורה. אבל... לא בכל השורה אלא רק בעמודות מסויימות כפי הקובץ המצורף. 
(אם השעה זהה זה לא אמור לצבוע את השורה)
 
בקובץ המצורף שורות 1, 4, 7, 9, אמורות להצבע.
ניסתי עם נוסחת =COUNTIF אך היא דורשת שהטווח יהיה רציף...
 
תודה רבה
 
נ.ב. מיכאל תודה על הסיוע בשרשור הקודם הצלחתי להגיע לתוצאה הרצויה בשיעורי הבית...
לצפיה ב-'גם זה "כמעט עובד" (בדומה לאשכול' ההוא) . . .'
גם זה "כמעט עובד" (בדומה לאשכול' ההוא) . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
31/08/2016 | 05:49
6
44
ולכן, אני מרשה לעצמי להניח ש'דיוק' זה לא הצד החזק שלך.

לאחר שתציג טבלה "נורמלית" (היכן ראית ולו 'שעה אחת לרפואה') אפשר יהיה, אולי, להיענות לאתגר.

מאחר ובטיסות "אל-על" (שאינן מעל לאוקיינוסים) אין, לדעתי, שירותי Wi-Fi - לא אוכל, מן הסתם, להמשיך ולקחת חלק בדיון.

ברמה התיאורטית, אוכל לומר, שניתן להתגבר על מבוקשך בעזרת נוסחה המכילה: 2 פונקציות: COUNTIF (השונות, במקצת, זו מזו) והפונקציה: ISEVEN (הבודקת שמס' העמודה הינו 'אי זוגי').

וכל הנ"ל כרוך בתוך הפונקציה: AND.
 
לצפיה ב-'תיקנתי הקובץ וגם הרחבתי השאלה...'
תיקנתי הקובץ וגם הרחבתי השאלה...
31/08/2016 | 14:55
5
26
מעונין ששם עובד לא יופיע פעמיים באותה שורה.
ולכן תסומן השורה בעיצוב מותנה באם נכניס שם עובד פעם שניה באותה שורה.
בחלקה השני של הטבלה שמות העובדים לא מופיעים לסירוגין.
 
לא מצליח להגיע לתוצאה הרצויה.
 
 
נ.ב. מיכאל טיסה נעימה...
 
תודה
 
 
 
לצפיה ב-'בוא תשלים את הדוגמה וצבע ידנית את מה שאתה רוצה שייצבע'
בוא תשלים את הדוגמה וצבע ידנית את מה שאתה רוצה שייצבע
31/08/2016 | 17:52
4
16
לצפיה ב-'מצורף הקובץ צבוע.'
מצורף הקובץ צבוע.
31/08/2016 | 18:25
3
22
לצפיה ב-'נסה, אולי, להתנות את הצביעה בעזרת המוצע בתמונה שלהלן ...'
נסה, אולי, להתנות את הצביעה בעזרת המוצע בתמונה שלהלן ...
( לעמוד שלי בתפוז )
31/08/2016 | 22:44
2
72
לצפיה ב-'גאון אתה'
גאון אתה
01/09/2016 | 08:58
1
25
תודה רבה על ההשקעה והמסירות.
 
 
לצפיה ב-' BKF . . .‏'
BKF . . .‏
( לעמוד שלי בתפוז )
01/09/2016 | 10:43
16
רק שהסופרלטיב מגיע, הפעם, לאוויר ההרים, הצלול, (בעמק זלצקאמרגוט, אוסטריה) שיש לו השפעה טובה גם על ה'גאונות'...
לצפיה ב-'אופיס 2010 הפעלה וינדוז 8'
אופיס 2010 הפעלה וינדוז 8
31/08/2016 | 19:03
5
26
שלום רב
צירפתי לקובץ WORD קובץ תמונה, מספריית התמונות
הבעיה היא שהתמונה נצפית רק אם נכנסים אל האובייקט (התמונה)
ללא לחיצה כפולה, איני רואה את התמונה
תודה רבה לעזרה בשפה פשוטה, איני מומחית במחשבים
לצפיה ב-'סליחה. תיקון טעות'
סליחה. תיקון טעות
31/08/2016 | 19:06
4
16
את האובייקט, שהוא תמונה, הוספתי לקובץ EXEL
לצפיה ב-'תואילי להסביר בדיוק איך הוספת את התמונה לאקסל'
תואילי להסביר בדיוק איך הוספת את התמונה לאקסל
31/08/2016 | 20:42
3
10
וצרפי את הקובץ עם הבעיה
לצפיה ב-'הוספת אובייקט, יצירה מקובץ קיים'
הוספת אובייקט, יצירה מקובץ קיים
31/08/2016 | 20:47
2
9
לצפיה ב-'אני עדיין מחכה לראות כאן את הקובץ עם הנסיונות '
אני עדיין מחכה לראות כאן את הקובץ עם הנסיונות
31/08/2016 | 21:00
8
לצפיה ב-'למה את מוסיפה תמונה כ'אוביקט' . . .'
למה את מוסיפה תמונה כ'אוביקט' . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
01/09/2016 | 00:12
21
מה רע מצאת ב'הוספה' > 'תמונות' > ניווט לקובץ התמונה ולחיצה עליו
 
לצפיה ב-'דחוף דחוף אקסל אקסל'
דחוף דחוף אקסל אקסל
31/08/2016 | 16:16
4
39
היי
מצ"ב דוג 
איך מחשבים את הסכום מהטבלה גם לפי שם וגם לפי סוג התשלום ( CREDIT/WIRE ) 
אני יודע שאם אני רק רוצה לפי השם אני עושה SUMIF אבל עכשיו אני מנסה גם לפי שם וגם לפי סוג התשלום
תודה!!
לצפיה ב-'אולי, בעזרת: SUMIFS . . .‏'
אולי, בעזרת: SUMIFS . . .‏
( לעמוד שלי בתפוז )
31/08/2016 | 16:48
32
זו ההרחבה של הפונקציה שהזכרת והיא מאפשרת להזין טווחים וקריטריונים מרובים.
 
קרא אודותיה ב'עזרה' של 'אקסל'.
 
*** הנ"ל נכתב ב'שח נבון' מבלי לפתוח את הקובץ ***

אההה... ותרשום לפניך שלא כותבים "שחוף" או "הצילו" כשפונים בבקשת עזרה לפורום.
 
לצפיה ב-'אפשר גם ככה - רק אם תעשה כמה תיקונים.....'
אפשר גם ככה - רק אם תעשה כמה תיקונים.....
31/08/2016 | 17:08
2
41
  • כתוב נכון בכל המקומות את המילה credit
  • סלק רווחים מיותרים 
  • הנוסחה אחידה לכל הטווח הצהוב.
לצפיה ב-'מלך!! תודה'
מלך!! תודה
31/08/2016 | 18:18
1
27
שאלה נוספת, איך מוצאים כמה כפילויות של לקוחות יש תחת אותו שם וגם של אותו סוכן (Name )
מצ"ב הקובץ
שוב תודהההה
לצפיה ב-'נסה, אולי, בעזרת המוצע בתמונה שלהלן . . .'
נסה, אולי, בעזרת המוצע בתמונה שלהלן . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
31/08/2016 | 21:44
41
לצפיה ב-'המרה'
המרה
31/08/2016 | 12:16
1
169
כיצד ניתן להמיר מ-gpeg לאחד מהבאים
pdf' txt' rtf'docx' doc
 
לצפיה ב-'חפש בגוגל ...'
חפש בגוגל ...
31/08/2016 | 12:47
18
תכתוב בגוגל   
gpeg to doc  למשל ותקבל רשימת מחוללים כאלה
 
 
----------------------------------------------------
טו בי טופ - קידום אתרים   www.2btop.co.il
לצפיה ב-'נוסחאות נסתרות באקסל'
נוסחאות נסתרות באקסל
30/08/2016 | 18:55
10
40
שלום רב.
היום מישהו הסב את תשומת ליבי לנוסחה DATEDIF.
(https://support.office.com/en-us/article/DATEDIF-f... מסתבר שנוסחה זו קיימת באקסל, אך משום מה לא מופיעה ברשימת הנוסחאות כאשר מחפשים אותה באשף.
תהיתי האם יש עוד נוסחאות כאלה? יש איתה בעיה כלשהי שבגללה היא לא מופיעה באשף?
תודה
לצפיה ב-'למיטב ידיעתי היא מתועדת רק בגרסת 2000 . . .'
למיטב ידיעתי היא מתועדת רק בגרסת 2000 . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
30/08/2016 | 19:33
33
אין איתה שום בעיה ואינני מכיר פונקציות נוספות שאינן מתועדות.
 
פרטים בנוגע ל- DatedIf ניתן מצוא ב"גוגל".
 
לצפיה ב-'הנה מה ש-Chip Pearson כותב על DATEDIF '
הנה מה ש-Chip Pearson כותב על DATEDIF
30/08/2016 | 20:09
38
ציטוט:
 DATEDIF is treated as the drunk cousin of the Formula family. Excel knows it lives a happy and useful life, but will not speak of it in polite conversation. Do not confuse the DATEDIF worksheet function with the DateDiff VBA function.
ואכן הפונקציה חיה ובועטת בכל הגירסאות של אקסל עד היום.
לצפיה ב-'יש עוד...'
יש עוד...
31/08/2016 | 09:13
7
36
לפני היות ה-VBA הייתה לאקסל שפת פקודות שנקראה XLM.
הפונקציות של שפה זאת זמינות גם היום אבל רק בתוך הגדרה של שמות.
שימוש בפונקציות אלה מחייב שהקובץ יאפשר הרצות מקרו ולכן הוא צריך להישמר כסוג XLS או XLSM.
בצילום המסך מודגם שימוש בפונקציה GET.CELL שהיא אחת השימושיות שבהן.
פירוט על הפרמטרים  של פונקציה זאת אפשר לקרוא כאן.
הפונקציה (שם) מחזירה את ה-Color Index של צבע המילוי של התא.
בקובץ המצורף יש שימוש בשם כדי להיא את שם הצבע בעזרת VLOOKUP
לצפיה ב-'לדעתי, זה רחוק מלהיות דומה . . .'
לדעתי, זה רחוק מלהיות דומה . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
31/08/2016 | 09:48
6
26
1. GET.CELL איננה פונקציית גיליון מובנית 'נורמלית' ולפיכך איננה יכולה להיות מוקלדת ישירות בתא.
 
2. מעבר לצורך בהחלת 'שם' לא ניתן לשנות, בה, ארגומנטים בגיליון (כי אלו כלל לא מוקלדים שם) אלא יש להכניסם במקטע שעליו הוחל ה'שם'.
 
3. ל- DATEDIF יש 5-6 ארגומנטים בעוד של- GET.CELL יש מעל 50-60.
   אין לי ספק שאתה (כמוני) מכיר את כל הארגומנטים של הראשונה אבל כדי לאחזר צבע רקע של תא אתה חייב לסקור דף HELP שמצאת ב"גוגל".
לצפיה ב-'בנוסף, ואין לי כרגע אפשרות לבדוק . . .'
בנוסף, ואין לי כרגע אפשרות לבדוק . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
31/08/2016 | 10:03
1
20
 
נסה לראות מה קורה בהעתקת ה- Cindex מגיליון1 לגיליון2, כדי לאחזר את צבע רקעי התאים בעמודה "A" שבגיליון2 (לא לפני ששינית את צבעי הרקע, שלהם, מ'סיבות מובנות').
 
לצפיה ב-'בנוסף(2) עם Wi-Fi זמני . . .'
בנוסף(2) עם Wi-Fi זמני . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
31/08/2016 | 11:03
17
מעבר להיותה של GET.CELL 'פונקציה לא נדיפה' (וגם זה בלשון המעטה - מאחר שלא כמו: NOW היא לא מתעדכנת - גם לא בעת חשוב מחדש של הגיליון והדרך היחידה לרעננה היא כניסה לתא הצבוע > לחיצה על [F2] ואז Enter).

לעומתה, ה-UDF שלהלן תתעדכן בכל חישוב מחדש, וניתן להשתמש בה בכל גיליון שלא כמו ה- GET.CELL שמחייבת, במקרה הטוב, לשכפל בהעתקה את הגיליון - ואני בטוח שאינני צריך לשכנע אותך מה עדיף.

מעבר לנ"ל בדוק את מס' הצבע המאוחזר ע"י ה- GET.CELL לעומת ה-UDF, כשמדובר בצבעי רקע לא יסודיים (לא, אדום, ירוק, צהוב).

וכן - אני יודע ש"כולה" רצית להציג משהו שלא מתועד ב'יעזרה' של 'אקסל'. 
  Function InterColor(CL As Range)
       Application.Volatile
       InterColor = CL.Interior.ColorIndex
End Function
 
לצפיה ב-'נכון שזה לא דומה, אבל עדיין אלה פונקציות לא מתועדות...'
נכון שזה לא דומה, אבל עדיין אלה פונקציות לא מתועדות...
31/08/2016 | 11:25
3
22
שעם כל המגבלות שלהן יכולות לתת למשתמש ללא כתיבת קוד VBA מידע שלא קיים בפונקציות הרגילות.
מכיוון שהשואל התעניין בפונקציות נוספות על אלה הרגילות והמתועדות, יידעתי אותו על פונקציות אלה (עם כל המגבלות שלהן).
חופש נעים...
לצפיה ב-' . . .'
. . .
( לעמוד שלי בתפוז )
31/08/2016 | 11:31
6
לצפיה ב-'תוכל להוסיף לרשימה גם את GET.WORKBOOK'
תוכל להוסיף לרשימה גם את GET.WORKBOOK
31/08/2016 | 12:26
1
11
לצפיה ב-'"אותה גברת בשינוי אדרת" . . .'
"אותה גברת בשינוי אדרת" . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
31/08/2016 | 13:37
6
לצפיה ב-'שאלה לגבי תבנית מסמך בוורד (WIN7, WORD2007)'
שאלה לגבי תבנית מסמך בוורד (WIN7, WORD2007)
30/08/2016 | 17:17
2
13
שלום לכולם,
מצורפת תבנית שבה : 
1. הכנסתי כותרת עליונה הפרוסה על כל רוחב הדף (כדי שאפשר יהיה לשתול תמונה ברוחב הדף). בעקבות זאת הגדלתי את השוליים וגם הזזתי את אייקוני הכניסות (מה השם המדוייק שלהם?) ל- 2 צדדי הסרגל. 
2. מיד לאחר הכותרת הכנסתי מעבר מקטע שהחל ממנו הסרגל חוזר להיות נורמטיבי עם כניסות ושוליים מוזחים פנימה.
 
הכל טוב ויפה ושמרתי את התבנית.
 
.. אבל בפתיחת מסמך DOC מהתבנית, ה- WORD מתעקש להציב את הסמן בדיוק בשורה של מעבר המקטע ולא בשורה הבאה. 
האקסל מיועד למשתמשים לא מתוחכמים שגם לא יראו את סימני המקטע והפיסקה ובוודאי שלא ילחצו על החץ כדי לעבור לשורה הראשונה של המקטע (זה עם הסרגל הנורמטיבי). ז"א שכל שורה חדשה שהם יפתחו תהיה עדיין תחת הגדרות הסרגל הרחב. וזה לא טוב .. 
 
איך פותרים את הבעיה ומאלצים את וורד להציב את הסמן בשורה הראשונה של המקטע ?
האם יש לכם פתרון שכולל אפשרות לשים את התמונה בלי להגדיל את השוליים למלוא רוחב הדף - אשמח גם כן לשמוע. 
 
תודה רבה לעונים,
איתן 
לצפיה ב-'אז ככה . . .'
אז ככה . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
30/08/2016 | 18:27
1
14
בפתיחת הקובץ שהצמדת הסמן לא נראה, כלל, במסמך.
 
קליק בודד בגוף המסמך, (לא חשוב היכן) מציב ומציג, את הסמן, בתחילת המקטע מיד מתחת ל'מעבר הרציף'.

לא נתקלתי בשום בעיה להשאיר את מזיחי הכניסות במקומות ברירת המחדל שלהם ולהכניס תמונה אל תוך הכותרת העליונה.

לאחר שהכנסתיה לכותרת > לחצתי, עליה, קליק ימני > 'גלישת טקסט' ובחרתי ב'ריבוע'.
כעת התאפשר לי למתוח אותה לכל הכיוונים.
 
נ.ב. לא ראית בקובץ, שצורף, שום קשר ו/או התייחסות ל'אקסל' - אותו הזכרת בהודעתך.
 
לצפיה ב-'תודה על תשובתך מיכאל '
תודה על תשובתך מיכאל
30/08/2016 | 18:45
8
האופציה של גלישת טקסט נתנה מענה מספק. תודה רבה.
המילה "אקסל" התפלקה בטעות לשאלה שכמובן עסקה רק בוורד.
והסמן .. מופיע ומהבהב בתחילת השורה שבה נמצא המקטע. מופיע ממש על השוליים ולכן לא רואים אותו.

חם בפורומים של תפוז

במיוחד להורים לתינוקות
במיוחד להורים לתינוקות
Developy הינו פורטל תוכן המיועד להורים לתינוקות
במיוחד להורים לתינוקות
במיוחד להורים לתינוקות
Developy הינו פורטל תוכן המיועד להורים לתינוקות
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

בעלי מקצוע

פורום מחשבים ניידים
פורום מחשבים ניידים
אפיקי חכמה בע
אפיקי חכמה בע"מ
פורום מערכות אבטחה
פורום מערכות אבטחה

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ