לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
2905729,057 עוקבים אודות עסקים

פורום אופיס (מיקרוסופט)

‏פורום "אופיס", ב'תפוז', הוא חלק מקהילת ה"משתמשים הכבדים" במחשב.

מאחר וכולנו מעוניינים להפיק את המרב מחבילת ה"אופיס" של "מיקרוסופט" - מן הסתם תמצאו אצלנו "טיפים" ו"פטנטים", שונים, לייעול ושכלול השימוש בתוכנות "אופיס" למיניהן.
חשוב לזכור שחברי הקהילה עושים מלאכתם בהתנדבות(!) - מתוך רצון לעזור לזולת – ואינם חייבים דבר לאף אחד מהמבקרים כאן.

הח"מ חרט על דגלו לשמור, בקנאות, על רמתו המקצועית של פורום זה - שנחשב בעיני מומחי 'אופיס', באשר הם, לפורום המוביל בתחומו - גם אם יימצא צורך להילחם על כך.
במקביל להצגת פתרונות הוצבה מטרה נוספת והיא - להדריך וללמד דרכי שימוש בתוכנות החבילה ולא להסתפק רק בהצגת פתרונות במובן של "ללעוס וגם לבלוע".
לא אחת תפגשו גולשים זועמים על שהח"מ מפנה חלק ממרצו להדרכה, במקום להציג להם את הפתרון וחסל. יעידו כל אותם עשרות ומאות שחזרו להודות על שניתנה להם ההזדמנות להתאמץ ולהגיע לפתרון בכוחות עצמם. הניסיון מוכיח שגולש המוצא לבדו את הפתרון [גם אם בלווי הדר
כה והכוונה] מרגיש, ברוב המקרים, הרבה "יותר טוב עם עצמו".
פה ושם תיתקלו גם במצבים שההערות/הארות לא ממש מוצאות חן בעיני מי שהן מכוונות אליו.

מטרתנו העיקרית:
  לסייע לגולשים שנתקלו בבעיות תפעול/הבנת/הכרת תוכנות ה"אופיס" לשמש במה ל'ידענים' המוכנים לסייע לגולשים. 
הנכם מתבקשים להקליק על המילה 'המשך...' - במסגרת העליונה של דף הפורום -  כדי לעיין, להפנים ולפעול עפ"י המוסבר במאמר בקישור:  
לפני הצבת ‏שאלה/תגובה הקליקו כאן ועיינו בהנחיות המנהלתיות.  - זאת, ע"מ שההתנהלות, בפורום, תהיה חלקה וקלה וכך נוכל כולנו להפיק את המרב הן מהשאלות והן מהתגובות. 
*** תודה מיוחדת לחברי צוות הפורום, [ה'מואדמים'] על התמדתם ותרומתם.

מיכאל אבידן
,
2009-2016 (Microsoft® Most Valuable Professional (MVP

 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום אופיס (מיקרוסופט)

‏פורום "אופיס", ב'תפוז', הוא חלק מקהילת ה"משתמשים הכבדים" במחשב.

מאחר וכולנו מעוניינים להפיק את המרב מחבילת ה"אופיס" של "מיקרוסופט" - מן הסתם תמצאו אצלנו "טיפים" ו"פטנטים", שונים, לייעול ושכלול השימוש בתוכנות "אופיס" למיניהן.
חשוב לזכור שחברי הקהילה עושים מלאכתם בהתנדבות(!) - מתוך רצון לעזור לזולת – ואינם חייבים דבר לאף אחד מהמבקרים כאן.

הח"מ חרט על דגלו לשמור, בקנאות, על רמתו המקצועית של פורום זה - שנחשב בעיני מומחי 'אופיס', באשר הם, לפורום המוביל בתחומו - גם אם יימצא צורך להילחם על כך.
במקביל להצגת פתרונות הוצבה מטרה נוספת והיא - להדריך וללמד דרכי שימוש בתוכנות החבילה ולא להסתפק רק בהצגת פתרונות במובן של "ללעוס וגם לבלוע".
לא אחת תפגשו גולשים זועמים על שהח"מ מפנה חלק ממרצו להדרכה, במקום להציג להם את הפתרון וחסל. יעידו כל אותם עשרות ומאות שחזרו להודות על שניתנה להם ההזדמנות להתאמץ ולהגיע לפתרון בכוחות עצמם. הניסיון מוכיח שגולש המוצא לבדו את הפתרון [גם אם בלווי הדר
כה והכוונה] מרגיש, ברוב המקרים, הרבה "יותר טוב עם עצמו".
פה ושם תיתקלו גם במצבים שההערות/הארות לא ממש מוצאות חן בעיני מי שהן מכוונות אליו.

מטרתנו העיקרית:
  לסייע לגולשים שנתקלו בבעיות תפעול/הבנת/הכרת תוכנות ה"אופיס" לשמש במה ל'ידענים' המוכנים לסייע לגולשים. 
הנכם מתבקשים להקליק על המילה 'המשך...' - במסגרת העליונה של דף הפורום -  כדי לעיין, להפנים ולפעול עפ"י המוסבר במאמר בקישור:  
לפני הצבת ‏שאלה/תגובה הקליקו כאן ועיינו בהנחיות המנהלתיות.  - זאת, ע"מ שההתנהלות, בפורום, תהיה חלקה וקלה וכך נוכל כולנו להפיק את המרב הן מהשאלות והן מהתגובות. 
*** תודה מיוחדת לחברי צוות הפורום, [ה'מואדמים'] על התמדתם ותרומתם.

מיכאל אבידן
,
2009-2016 (Microsoft® Most Valuable Professional (MVP

 

הוספת הודעה

צרף
תמונה וידיאו קובץ
קבצים המצורפים להודעה

x
הודעה מהנהלת הפורום

ציינו את גרסת ה'אופיס' ומע' ההפעלה וכתבו את השאלה בפרוטרוט!
צטטו שגיאה או הציגו PrnScr. לבעיות 'אקסל' הציגו קובץ ולא תמונה
> > 
תקנון הפורום - נא לקרוא ולהפנים את ההנחיות המנהלתיות             ‏‏‏

 
 
 
 
 
 
המשך >>

לצפיה ב-'איך לבטל אנימציה במסך המדריך ב PowerPoint '
איך לבטל אנימציה במסך המדריך ב PowerPoint
19/07/2017 | 13:27
5
 
אהלן. במהלך הצגה ב PowerPoint 2010, ב- Presentor view.
יש אפשרות לבטל את האנימציה בהצגה במסך של המדריך כך שהוא יוכל לראות את כל השקף (בשונה מההצגה על המסך שם השורות מוצגות באופן מדורג)?
חשוב כמדריך לראות מה השלב הבא בהצגה.....
לצפיה ב-'Outlook - בעיות בחיפוש'
Outlook - בעיות בחיפוש
19/07/2017 | 01:18
12
ביצעתי שינויים ב- Outlook ובהגדרות התיוק בארכיון שלי.
לאחר שינויים אלה החיפוש ב- Outlook לא עובד טוב.
1. החיפוש מאוד איטי,
2. תוצאות החיפוש שמתקבלות אינם ממוינות לפי תאריך.
3. בתוצאות החיפוש מתקבלים אי-מיילים ישנים מאוד.
 
האם הבעיות קשורות לתיוק בארכיון וכיצד ניתן לפתור בעיות אלה?
תודה
לצפיה ב-'עיגול מספרים לאלפים שלמים אקסל 2007'
עיגול מספרים לאלפים שלמים אקסל 2007
18/07/2017 | 12:05
3
18
שלום חברים
באקסל דוגמא נתון מספרים , ברצוני לעגל את המספרים לאפים שלמים , העגול לא לתצוגה בלבד ( לצורך חישובים )
אודה לעזרתכם
 
לצפיה ב-' מתעצל "להציץ" ב'עזרה' של 'אקסל' . . .'
מתעצל "להציץ" ב'עזרה' של 'אקסל' . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
18/07/2017 | 12:14
2
16
לצפיה ב-'אתה לא מאמין ...'
אתה לא מאמין ...
18/07/2017 | 13:30
1
32
ברור שבדקתי בעזרה של האקסל , אני גם מכיר את הפונקציה הזאת
אבל ... שכחתי שאפשר לרשום מינוס 2 בפונקציה (במספר ספרות שברצונך לעגל)
לצפיה ב-'אכן, נכון, אני לא מאמין . . .'
אכן, נכון, אני לא מאמין . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
18/07/2017 | 14:12
39
 
שכן, אם היית בודק (היום), ב'עזרה', היית "נזכר" באפשרויות השונות ובעיקר שרצוי להשתמש ב'מינוס 3' ולא ב'מינוס 2' (אבל "מי סופר...")
 
לצפיה ב-'עזרה במאקרו'
עזרה במאקרו
17/07/2017 | 03:06
18
48
מדוע הקוד הזה אינו עובד על מס' גיליונות ?
על גיליון אחד, ללא הלולאה זה עובד.
Sub ccc()
    
   For Each Sh In ActiveWorkbook.Windows(1).SelectedSheets
          Selection.SpecialCells(xlCellTypeComments).Select
          Selection.ClearComments
    Next
     
End Sub
 
הערה : השורות בעת כתיבת ההודעה מסודרות 'בשלשות' , אבל בתצוגה מקדימה זה מתבלגן...
(7,2010)
לצפיה ב-'מה בדיוק לא עובד ?'
מה בדיוק לא עובד ?
17/07/2017 | 07:43
17
31
אתה פונה לגיליונות שנבחרו (SelectedSheets), ושם לאזור שנבחר (Selection):
ה - Selection השני מתייחס לתאים לא לגיליונות.
זו כוונתך ?
בכל מקרה הבעיה לא בלולאה, כיוון ש:
 Sub bbb()


For Each sh In ActiveWorkbook.Windows(1).SelectedSheets
   MsgBox sh.Name
Next
End Sub
עובד מצויין.
 
 
* קוד כותבים בתוך מסגרת code snippet - האייקון השמאלי בעורך ההודעה.
לצפיה ב-'מצורף...'
מצורף...
17/07/2017 | 08:58
16
22
קוד aaa - עובד על כל גיליון בנפרד.
לקוד ccc - הוספתי לולואה , בחרתי 2 גיליונות ומתקבלת שגיאה.
  1. נדמה שאני מבין, חלקית.., את מה שהעורך אומר בהודעה...
  2. בכל מקרה, לא יודע כיצד לפתור.
תודה על העזרה ואשמח גם להסבר קצר  
לצפיה ב-'חשוב לי לדעת אם אתה יודע ומבין . . .'
חשוב לי לדעת אם אתה יודע ומבין . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
17/07/2017 | 10:02
15
40

מדוע לא הגבתי ולא הייתי מגיב על השאלה שנשאלה ב- 03:06

וכעת, כשהתעלמתי מהראשונה, אתייחס לעכשווית:
 Sub ccc()
   For Each SH In ActiveWorkbook.Sheets
         SH.Cells.SpecialCells(xlCellTypeLastCell).ClearComments
   Next
End Sub

לצפיה ב-'לגמרי...'
לגמרי...
17/07/2017 | 10:59
14
34
באמת שחשבתי שאפשר לראות מיד את הטעות בקוד כזה קצר.
וגם הלאות בשעה הנקובה...
ועכשיו אנא ממך, הסבר לי...
אני רואה את השינויים בתחביר, גם ב For Each  וגם בפקודת הקוד עצמו.
אבל לא מצליח להבין את המהות.
ובכל זאת :
  • הלולאה :
    פונה אל חוברת העבודה הפעילה בווינדוס, ושם פונה אל הגיליונות הנבחרים.
    בקוד שלך הושמט Windows , כנראה העורך מבין זאת לבד...
    (עדיין לא מבין מה תפקידו של 1 בתוך הסוגריים)
  • הקוד :
    הפקודה שלי פונה לאובייקט - 'בחירה' ..., למיוחד, להערות - ובוחרת.
    בשורה השניה פונה לבחירה (הפעם לנ"ל) - ומוחקת.
    לעומת זאת, הקוד שלך לבש פורמט אחר... 
    אז מה ההבדל ?
תודה !
לצפיה ב-'הקוד שלי "לובש פראבדה" . . .'
הקוד שלי "לובש פראבדה" . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
17/07/2017 | 11:08
1
44
 
אני לא מבזבז מידי הרבה אנרגיה על ש****ת.
 
אני כותב/משתמש בפקודות VBA שהן התחביר הנכון/המקובל (ממעט להשתמש ב- Select) - וגם משתדל, מאוד, "לא להמציא את הגלגל מחדש..."
 
לצפיה ב-' רבה !'
רבה !
17/07/2017 | 11:32
29
באמת !
אבל אם לדעתך, 'לנסות להבין' זה שטויות..., אז הפעם אני חולק עליך.
לצפיה ב-'הקוד שלך'
הקוד שלך
17/07/2017 | 11:29
11
32
לא "הפקודה שלי פונה לאובייקט - 'בחירה' ..., למיוחד, להערות - ובוחרת.
בשורה השניה פונה לבחירה (הפעם לנ"ל) - ומוחקת."
 
הוא פונה לאזור התאים שנבחר מראש (selection).
לצפיה ב-'לא הבנתי תגובתך... :)'
לא הבנתי תגובתך... :)
17/07/2017 | 11:58
10
29
השורה השניה בקוד שלי (Selection.ClearComments), פונה לאזור/תאים שנבחרו בשורה הראשונה.
עד כאן נדמה לי שגם אתה התכוונת לזה ("פונה לאזור התאים שנבחר מראש") .
השאלה שלי היא מדוע אחרי Next העורך נתקע ולא ממשיך לגיליון הבא ?  
לצפיה ב-'ומה בדיוק עושה השורה הקודמת ?'
ומה בדיוק עושה השורה הקודמת ?
17/07/2017 | 16:37
7
16
אחרי שתבדוק. לא מה אתה חושב שהיא עושה...
לצפיה ב-'בדקתי...'
בדקתי...
17/07/2017 | 21:33
6
17
השורה הראשונה פונה לטווח X (תאים עם הערות) ו- בוחרת אותו.
השורה השנייה פונה לאותו הטווח X  ו- מוחקת אותו. 
בדוק 100% .
ועכשיו... לאן זה מוביל אותנו ?
האמת, יש לי איזו תאוריה למה זה לא עובד בלופ, אבל אנ'לא בטוח...ולא בא לי שמיכאל 'יתהפך' עלי שוב...:) 
אז ממתין לכריש שיכה בפטיש...
 
לצפיה ב-'כדי לסגור את הפינה'
כדי לסגור את הפינה
18/07/2017 | 07:52
5
21
קח חוברת ריקה עם יותר מגיליון אחד.
הצב את הסמן בכל גיליון במקום אחר.
הרץ את 2 המאקרואים הבאים:
  Sub ccc()
  For Each sh In ActiveWorkbook.Sheets
         sh.Activate
         MsgBox Selection.Address
  Next
End Sub


Sub ccc1()
  For Each sh In ActiveWorkbook.Sheets
      ' without activate
         MsgBox Selection.Address
  Next
End Sub
עכשיו ברור ?
לצפיה ב-'אתה גדול ! '
אתה גדול !
18/07/2017 | 11:34
4
25
דרך יפה ומקורית להסביר ללא מילים.
מזכיר לי איך ניראת נוסחה אל מול הגרף...
למעשה, u333 כבר הזכיר בתגובתו את פקודת 'הפעלת הגיליון' , ואתה בדרך שלך, שמת דגש על הנושא.
הקוד המקורי שלי 'תקוע' על ה - Selection (שמיקי לא אוהב...ומסתבר בצדק) שהרי היא מאוד מסוימת, זאת לעומת, או בניגוד, לאובייקט ה'גיליון' - Sh שהוא כללי.
מקווה שלא חטאתי לאמת.
תודה רבה !
 
 
לצפיה ב-' "...מיקי לא אוהב" . . .'
"...מיקי לא אוהב" . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
18/07/2017 | 11:41
3
29
 
תתלווה אליי למפגש MVPs בספטמבר, הקרוב, ותרגיש את נחת זרועם ו/או את סקילתם, אותך, באבנים למשמע המילה: Select.
 
לצפיה ב-'נו...אז רק כמעט דייקתי...אבל הבנתי :)'
נו...אז רק כמעט דייקתי...אבל הבנתי :)
18/07/2017 | 11:57
5
לצפיה ב-'דרך אגב, מה אומרים החברים על השימוש ב - Dim להצהרת המשתנים?'
דרך אגב, מה אומרים החברים על השימוש ב - Dim להצהרת המשתנים?
20/07/2017 | 12:00
1
3
לצפיה ב-'הדעות חלוקות . . .'
הדעות חלוקות . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
20/07/2017 | 17:10
5
לצפיה ב-'רק תשובה לשאלה המקורית - ללא הבעת דעה....'
רק תשובה לשאלה המקורית - ללא הבעת דעה....
17/07/2017 | 18:18
1
36
מעבר לכך שכדי למחוק הערות:
  1. אין צורך לבחור גיליון גיליון.
  2. אין צורך לבחור טווח טווח
  3. אין צורך להכנס לתאים בהם יש הערות
אבל אם אתה דווקא מתעקש לבצע את כל הפעולות המיותרות שלעיל - נסה בקוד המקורי שלך 'ccc'  לשנות כך:
 Sub ccc()
  For Each sh In ActiveWorkbook.Sheets
         sh.Activate
         Selection.SpecialCells(xlCellTypeComments).Select
         Selection.ClearComments
  Next
End Sub
 
ובמקום כל הריצה המיותרת בין הגיליונות שלעיל - הקוד הבא יעשה הכל ללא תזזיות מיותרות:
 Sub ClearComm_U333()
   For Each sh In ActiveWorkbook.Sheets
         sh.UsedRange.ClearComments
   Next
End Sub
 
 
לצפיה ב-' גדולה...'
גדולה...
17/07/2017 | 21:58
19
דומה לפתרון של מיקי.
פשוט ואלגנטי.
ואני שאיני בקיא ברזי המאקרו..., מוקיר ומודה לך מאוד על ההסבר המפורט.
לצפיה ב-'פתיחת קובץ אופיס מדואר אלקטרוני'
פתיחת קובץ אופיס מדואר אלקטרוני
18/07/2017 | 09:47
11
כאשר אני מורידה קובץ וורד או אקסל , הוא מבקש תמיד "אפשר עריכה"
איך ניתן לבטל נעילה זו?
אני רוצה שכל קובץ יהיה זמין לעריכה.
לצפיה ב-'אקסל קופא'
אקסל קופא
17/07/2017 | 19:03
4
454
שלום לכולם,
עבדתי היום עם קובץ אקסל די כבד (23M) כשפתאום (לא יודע אם זה קשור אבל זה קרה אחרי כמה סינונים) הוא קפא והפסיק לעבוד - כלומר לא ניתן לבחור שום תא/ללחוץ על שום לחצן בסרגלי הכלים.
מאז אני מצליח לפתוח את הקובץ אבל הכל עדיין קפוא.
בנוסף, בפתיחת הקובץ הנ"ל אני מקבל את ההודעה המצ"ב בוורד בשם הודעה 17.7
שאני פותח קבצים אחרים, הכל בסדר ואני יכול לעבוד אבל ברגע שפתחתי גם את הקובץ המדובר גם הקבצים האחרים קופאים ואז אני יכול רק לסגור את הקבצים (גם עם שמירה).
העתקתי את הקובץ לדיסק חיצוני ופתחתי במחשב אחר - עובד יופי
פתחתי את הקובץ בסייף מוד - עובד יופי
מותקנת אצלי במחשב תוכנה כמו סקייפ שנקראת WEBEX , מקושרת לאקסל (יש אייקון שלה בסרגל כלים ואפשר לשתף את האקסל עם משתמשים אחרים) והיא עברה אתמול עדכון, משום מה אני חושד בה למרות שגם בבוקר (אחרי העדכון) הכל עבד. וגם כשביטלתי את הקישור שלה לאקסל זה לא עזר.
הורדתי את קובץ ה-ADDIN ואת קובץ הפרסונל של האקסל מהתיקיות הרלוונטיות וגם לא עזר.
למישהו יש רעיון? 
אשמח לעזרתכם.
תודה!
WIN 7
OFFICE 2013
לצפיה ב-'הסבר, בפרוטרוט, את המשפט: "הורדתי את קובץ ה-ADDIN". . .‏'
הסבר, בפרוטרוט, את המשפט: "הורדתי את קובץ ה-ADDIN". . .‏
( לעמוד שלי בתפוז )
17/07/2017 | 20:43
3
13
לצפיה ב-'הסרתי את הקבצים מהתיקיות'
הסרתי את הקבצים מהתיקיות
17/07/2017 | 20:50
2
12
לצפיה ב-'"ככה לא בונים חומה" . . .'
"ככה לא בונים חומה" . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
17/07/2017 | 21:36
1
25
 
הסרת תוספים ראוי שתעשה בדרך המקובלת (אינני יודע מה יקרה כעת כשפעלת עפ"י ההיגיון ולא עפ"י הנוהל).
 
אין צורך ולא נהוג למחוק קבצי תוספים אלא מנטרלים את פעולתם.
 
* גש ל'קובץ' > 'אפשרויות' > 'תוספות' > בחלונית הגלילה 'נהל', שבחלק התחתון, בחר ב'תוספות COM > ביצוע...' ובטל את הבחירה מכל ה'תוספים'.
 
* נטרל את כל יתר התוספים בקטגוריות המופיעות בחלונית הגלילה 'נהל'.
 
* סגור והפעל מחדש את 'אקסל' ופתח את הקובץ.
 
דרך אגב - חוברת עבודה שנפחה 23 מ"ב איננה בנויה נכון (לדעתי).
 
לצפיה ב-'גדול! תודה רבה! זה אכן היה'
גדול! תודה רבה! זה אכן היה
17/07/2017 | 22:42
26
ה-WEBEX שחשדתי בו... השאר תקין.
החכמתי.
אגב, הייתי שמח לדעת מה ניפח כ"כ את הקובץ אבל הוא מורכב מדי בשביל שאוכל להסביר
אני מניח שזה בעיקר בשל מס' שורות ועמודות פעילות A1-GF1659 (רק בגיליון אחד מתוך 13) ו/או ריבוי עיצוב מותנה ו/או OFFSET + MATCH תקן אותי אם אני טועה?
בכללי, אם תוכל לתת כמה מילים על מה מנפח קובץ זה יהיה מצויין!
לצפיה ב-'עזרה בהתאמת תוויות לעמוד '
עזרה בהתאמת תוויות לעמוד
15/07/2017 | 11:26
11
32
שבת שלום לכולם,

לא יוצא מזה, למרות שלפני החלפת המדפסת הכל עבד טוב:

1. יש לי דפי מדבקות A4 שהם 4 לרוחב ו- 8 לאורך.

2. אני עם אופיס 2016 ו-ויינדוס 7.

3. אני מכניס את כל המידות בהגדרת המדבקות והדף, נכון לפי הבנתי, ובכל זאת אני מקבל הודעת שגיאה שהערכים שהכנסתי יוצרים עמוד הגדול מגודל העמוד של התוויות.

להלן תמונה המסך עם הערכים והודעת השגיאה למטה.

למען הגילוי הנאות - מדובר בתוויות לצינצנות ריבה שאני מכין, כך שמי שיביא לפיתרון יהיה זכאי ל2 צינצנות ריבה בטעמים לפי בחירתו (במקום הייצור)... כולל כוס קפה.


לצפיה ב-'אף אחד? משהו לא בסדר בפניה שלי?'
אף אחד? משהו לא בסדר בפניה שלי?
15/07/2017 | 16:41
8
לצפיה ב-'אולי בכל זאת?'
אולי בכל זאת?
17/07/2017 | 09:58
5
9
באמת אין כאן אף אחד שיכול לעזור לי לאתר את הטעות?
לצפיה ב-'נסה להגדיר את דף המדבקות . . .'
נסה להגדיר את דף המדבקות . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
17/07/2017 | 10:04
39
 
בעזרת קוד היצרן (המוטבע, בדרך כלל, על אריזת דפי המדבקות)  ולא בדרך, הידנית, בה הגדרת...
 
לצפיה ב-'בדוק את האפשרות הבא'
בדוק את האפשרות הבא
17/07/2017 | 10:46
17
אם אינך מוצא את שם היצרן והדגם של המדבקות שברשותך ב"מחסן" של 'וורד' (כפי שהוצע לך ע"י מיכאל אבידן), בדוק את האפשרות הבאה:
בנתונים שהזנת הג'ובה הכולל' הוא 28 וזה בסדר (8 מדבקות לפי 3.5).
לדעתי, הבעיה היא בנתון של 'שוליים עליונים'. אצלך רשום 0.845 ואם מוסיפים את אותו ערך לשוליים התחתונים מתקבל הערך של  1.695 (לשני השוליים).
כשמוסיפים את הערך הזה לגובה הכולל (28) מתקבל הערך של 29.695, בעוד שהגובה של ניר A4 הוא 29.7. כלומר, חסר 0.005.
נסה להוסיף 0.0025 לערך של גובה שוליים ולרשום שם 0.8475 ולראות מה קורה, ואם עדיין יש בעיה - אז לנסות הוספה של 0.002 (לרשום 0.847) ולראות מה קורה.
לצפיה ב-'תיקון טעות'
תיקון טעות
17/07/2017 | 10:59
2
9
בבדיקה חוזרת שלי:
הטעות היא בערכים המוזנים ב'גובה כולל' וב'רוחב' כולל'.
הערכים צריכים להיות זהים למידות התווית: 'גובה כולל' 3.5, 'רוחב כולל' 3.5.
מצ"ב הקובץ.
לצפיה ב-'אני חושב שאתה טועה:'
אני חושב שאתה טועה:
17/07/2017 | 12:21
1
11
לצפיה ב-'ניסית להגדיר לפי הצעתי?'
ניסית להגדיר לפי הצעתי?
17/07/2017 | 15:28
96
אם תעיין, שוב, באיור שצרפת, תראה שההגדרות שציינתי (בתיקון הטעות)
צרפתי לך את הקובץ שהופק לפי ההגדרות שתיארתי.
 
לצפיה ב-'אם במקרה מדבקות של "גלילון"'
אם במקרה מדבקות של "גלילון"
17/07/2017 | 11:48
17
לצפיה ב-'אז קיוויתי שעזרתם לי... ועדיין'
אז קיוויתי שעזרתם לי... ועדיין
17/07/2017 | 12:16
2
11
המדבקות הן של גלילון. ניסיתי לבקש עזרה, אבל הם לא "תומכים".

הפנו אותי כנראה לאן שגם אתם, ואכן יש שם טבלת מידות (בה כתוב ששוליים עליונים צריכים להיות 0.85), אבל עדיין משהו לא בסדר:

אולי סתם אני על איזה באג?

(דרך אגב, בטבלה שלהם יש טעות משמעותית בשתי העמודות של "גובה ואורך כולל".  הם נותנים שם שוב את נתוני הגובה והאורך של מדבקה בודדת, ובעצם זה צריך להיות רוחב מדבקה X4, וגובה מדבקה X8).
ניסיתי להסב את תשומת ליבם, אבל הם כל כך בטוחים שאנחנו אידיוטים...


 
לצפיה ב-'כשהמדבקות תהיינה תוצרת אוסטריה או אוסטרליה . . .'
כשהמדבקות תהיינה תוצרת אוסטריה או אוסטרליה . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
17/07/2017 | 13:20
1
12
 
מובטח לך שהמידות, המצוינות, תהיינה נכונות.
 
שכחת באיזו "מדינת חפיף" אתה מתגורר
 
לצפיה ב-'אני לא חושב שיש בעיה במידות-'
אני לא חושב שיש בעיה במידות-
17/07/2017 | 13:42
13
אלא בהגדרות שלי... או שבאמת יש איזה באג.

ניסיתי כמה וכמה אפשרויות ב"שוליים עליונים", כולל מדידה פיזית של הנייר.  מזכיר לכם, הבעייה שלי היא לא התאמת ההדפסה בפועל, אלא אישור ההגדרות.

ושוב - אותו קובץ בדיוק הודפס שוב ושוב בלי בעיות למדפסת הישנה (ברדר משהו).
 
לצפיה ב-'חוברת עבודה מוסתרת...'
חוברת עבודה מוסתרת...
16/07/2017 | 19:53
3
36
אין לי מושג מהיכן ולמה זה צץ...
בחרתי קוד מסוים וביקשתי להיכנס לעריכה - 'ערוך' 
אקסל הקפיץ הודעה כבתמונה המצורפת.
מאידך, יכול להיכנס לעורך דרך 'צעד לתוך' ו/או דרך האייקון Visual Basic .
  1. מה נשתנה היום הזה ? רק אתמול נכנסתי לעריכה דרך 'ערוך'...?
  2. מה בעצם ההבדל בין 'ערוך' לבין 'צעד לתוך' ?  
(7,2010)
לצפיה ב-'נפתרה הבעיה, אך...'
נפתרה הבעיה, אך...
16/07/2017 | 20:22
2
29
נותרה השאלה...
ביטלתי את הסתרת החוברת PERSONAL  וזה הסתדר.
אבל מי הסתיר אותה ??  לא זוכר ואין מצב שמישהו יתקרב למחשב שלי... :)
 
לצפיה ב-'זה לא נגמר...'
זה לא נגמר...
16/07/2017 | 21:29
1
32
מסתבר שהיא (ה PERSONAL) צריכה להיות מוסתרת. זה כל הענין.
אז עדיין אני לא יכול להיכנס לעריכה דרך 'ערוך'.
אודה למענה
לצפיה ב-'תודה וסליחה'
תודה וסליחה
16/07/2017 | 22:14
23
אפשר לסגור את המונולוג.
הכל ברור לי לגמרי.
אין כל בעיה, הכל מתחבר ואפילו הגיוני.
 
לצפיה ב-'שאלה בפאור פוינט'
שאלה בפאור פוינט
16/07/2017 | 14:38
7
וינדוס 5 אופיס 16
יש לי שקף עם סרטון. אני רוצה שהכיתוב יופיע כל עוד הסרטון מופעל,
אבל כאשר אני מפעיל את הסרטון הכיתוב נעלם
האם יש אפשרות ששניהם יפעלו ביחד?
לצערי השקף גדול מדי ולא עולה צירפתי תמונת מסך - מקווה שזה יעזור- 
ותודה
לצפיה ב-'בעיה - אאוטלוק מחיל כללים על כל תיבות המייל, כנגד רצוני. '
בעיה - אאוטלוק מחיל כללים על כל תיבות המייל, כנגד רצוני.
16/07/2017 | 09:01
1
8
יש לי 4 תיבות מייל באאוטלוק, שלוש מהן POP3, ואחת IMAP. 
 
כשאני יוצר כלל למייל כלשהו, הכלל חל לגבי כל שלושת תיבות ה-POP3, למרות שאני רוצה רק תיבה אחת. אי אפשר לשנות את זה בבחירת התיבות, הוא מצרף לי את שלושתן לאותה שורת בחירה, וזו האפשרות היחידה. 
 
יש דרך לפתור את זה?
תודה רבה
 
לצפיה ב-'הצלחתי לפתור את הבעיה '
הצלחתי לפתור את הבעיה
16/07/2017 | 09:31
7
בהגדרות מתקדמות היה צריך לבחור "באמצעות החשבון שצוין". 
תודה, בכל מקרה
לצפיה ב-'ציר תאריכים '
ציר תאריכים
13/07/2017 | 11:25
2
32
שלום לכולם...
אנא עזרתכם , כיצד עושה ציר תאריכים?
המטרה: לפי ניהול פרוייקט בחודש/שנה
שיהיה ממורקר...
תודה לעוזרים
לצפיה ב-'אפשר בעזרת עיצוב מותנה עם נוסחה.'
אפשר בעזרת עיצוב מותנה עם נוסחה.
13/07/2017 | 12:30
1
22
סמני את האזור A3:S25 והחילי עליו עיצוב מותנה עם הנוסחה הבאה:
  =AND(A$2>=$U3,A$2<=$T3)
 
בחרי בעיצוב עם מילוי
 
לצפיה ב-'תודוששששששששששששש'
תודוששששששששששששש
16/07/2017 | 07:54
11
אלוףףףףףףףףף
תודה רבה רבההההההה
לצפיה ב-'max if ב power pivot'
max if ב power pivot
13/07/2017 | 21:34
4
31
שלום,
יש לי בסיס נתונים ובו עמודה בפורמט yyy-mm-dd hh:mm:ss - נקראת "זמן התחלה".
יש לי טבלת power pivot עם מדיד שנותן את המינימום בכל יום.
הבעיה היא שיש ימים שבהם מופיע זמן התחלה עם שעה 00:00:00- (כנראה בטעות לא הוקלד זמן התחלה).
האם יש דרך לעשות נוסחה של מינימום שתתעלם מנתונים כאלה בלי שעה ותקח במקום את השעה התקינה הבאה בתור? אולי עם max if?
 
בנוסף- האם יש דרך לחלץ רק את אותם נתונים כדי שיהיה אפשר לראות ולתקן אותם (זו טבלה ענקית עם נתונים של ארבע שנים ולכן אני מחפשת דרך להקל על הטיפול בה.
 
 (לא יכולה להעלות את הקובץ כי הנתונים בו חסויים)
גירסת אופיס- 2016
תודה רבה.
לצפיה ב-'תעלי קובץ אקסל לדוגמה עם פירוט מה יש ומה את רוצה לקבל'
תעלי קובץ אקסל לדוגמה עם פירוט מה יש ומה את רוצה לקבל
15/07/2017 | 18:59
3
6
לצפיה ב-'הנה קובץ דוגמא'
הנה קובץ דוגמא
16/07/2017 | 01:00
2
12
פירטתי את השאלות שלי גם בפנים
לצפיה ב-'בכללי - נסי להיעזר במוצע בתמונה שלהלן . . .'
בכללי - נסי להיעזר במוצע בתמונה שלהלן . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
16/07/2017 | 02:20
1
28

 
לצפיה ב-'רעיון מעניין, אנסה, תודה רבה!'
רעיון מעניין, אנסה, תודה רבה!
16/07/2017 | 23:48
6
לצפיה ב-'קישור מאקסל לפאוור פיונט'
קישור מאקסל לפאוור פיונט
15/07/2017 | 22:49
10
שלום,
יש קובץ אקסל שאותו אני מעדכן מדי חודש, ובו כמות רבה של טבלאות.
את הטבלאות "העתקתי" לקובץ פאוור פוינט בדרך הבאה:
העתק -- הדבקה מיוחדת -- paste link --- אובייקט של חוברת עבודה אקסל.
הכל עובד מצויין. הלינקים מתעדכנים בפאוור פוינט כשאני מעדכן את קובץ האקסל.
הבעיה שלי מתחילה כשאני רוצה להעתיק את שני הקבצים (אקסל ופאוור פוינט) לחודש הבא. אני לא מצליח לקשר את הלינקים, אלא נדרש להגדיר מחדש.
האם יש דרך לעדכן קישורים בדרך מהירה (כמו שניתן לעשות כן בין שני קבצי אקסל)?
 
תודה מראש
לצפיה ב-'קישור דביק'
קישור דביק
15/07/2017 | 14:41
4
32
חוברת ריקה לגמרי, אך בכל זאת יש בה קישור שלא ניתן למחוק אותו.
'עצור קישורים' - לא פועל, גם לא ממחשב אחר...
קרוב לוודאי שהבעיה בתא A1 .
אבל אינני רוצה למחוק את התא (כי בקובץ המקורי יש יותר מתא אחד... והם לא ריקים...)
וגם אינני רוצה לבטל את האפשרות של 'עדכון נתונים'.
אני מעונין רק לנתק קישורים, ולהבין בעצם מה הבעיה ?  
תודה
(7,2010)
לצפיה ב-'לפני שאשיב - אני סקרן לדעת מי הקים את הקובץ ומתי ...'
לפני שאשיב - אני סקרן לדעת מי הקים את הקובץ ומתי ...
( לעמוד שלי בתפוז )
15/07/2017 | 15:49
3
18
לצפיה ב-'הסיפור המלא...'
הסיפור המלא...
15/07/2017 | 16:44
2
39
  1. הקובץ המקורי הוא קובץ שאני הקמתי מזמן ! אינני יכול לזכור.
    הוא 'כבד' והוא משמש מעין תבנית שאני מעביר מפרויקט לפרויקט ומשנה בהתאם.
  2. לפני יומיים העברתי גיליון מתוכו ('העברה או העתקה...'), לחוברת חדשה לצורך מסוים.
    זו אינה הפעם הראשונה שאני נוקט בשיטה זו ותמיד מנתק את הקישורים ואין כל בעיה.
    גם הפעם כאשר פתחתי את הקובץ, עלתה הודעה "חוברת עבודה זו מכילה קישורים וכו'..."  , אלא שהפעם לא ניתן לנתק את הקישורים.
  3. כדי להעלות לפורום את הבעיה (ללא התוכן וללא מידע) , העתקתי את המקור מסעיף 1 , שיניתי את שמו ל 'חוברת9' וביצעתי שוב את התהליך המפורט בסעיף 2 (לחוברת החדשה קראתי 'קישור ד').
    כמובן, מחקתי כמעט את כל התוכן למעט את תא A1...

    אינני יודע איזה פרט חשוב או לא... אבל לא חסכתי זמן ונדמה לי שלא החסרתי שום פרט, כי התסכול והזמן שהלך לאיבוד...היה רב לאין שיעור...    
לצפיה ב-'אחלה סיפור, באמת . . .'
אחלה סיפור, באמת . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
15/07/2017 | 16:56
1
40
 
יש קישורים ויש קישורים.
 
כשאתה מגדיר 'עיצוב מותנה' שנשען על התנייה שמקושרת לקובץ אחר - זה נקרא: 'קישור מוסתר'.
 
בטל בתא A1 את העיצוב המותנה המקושר ל'חשמל חריגים לבנארית' או איך שקראת לו - ואתה מסודר.
 
*** גם ביתר התאים, שבעמודה A, הגדרת 'עיצוב מותנה' אבל הוא מותנה ב- COUNTIF לוקאלי ולכן אין איתו שום בעיה.
 
לצפיה ב-''
15/07/2017 | 17:49
24
ואני לא גבאי...אצלי זה 'וואו' אחד אבל גדול.
איך הפיל הפך יתוש...
איך הדברים הופכים לפשוטים כשמיקי מסביר.
תודה רבה !
 
לצפיה ב-'שאלה בוורד 2016'
שאלה בוורד 2016
13/07/2017 | 11:52
2
28
איך אני יכול להוסיף הערת שולים שתפנה להערה שכבר קיימת?
יש לי מסמך ואני רוצה להוסיף בהערות מקור לציטוט מסויים
בחלק מהמקרים מדובר באותו המקור
כרגע יש לי בהערות רשימה של מקורות שחוזרת על עצמה
יש למישהו אולי פתרון?

תודה מראש
לצפיה ב-'התייחסות'
התייחסות
14/07/2017 | 17:32
1
17
לפני שאציג את האפשרות להפניה להערה קיימת, אני מבקש להתייחס לצורת הכתיבה.
בהנחה שהבנתי נכון את התיאור שלך, אתה מציין בהערות השוליים מקורות. נניח שבעמוד3  יש הערת שוליים מספר 1 ובה שם של מקור. האם את מתוכוון לכך שאם למשל, בעמוד 37 יש אתה מוסיף הערת שוליים מספר 42, ורוצה שיהיה כתוב בה "ראה מקור בהערה מס' 1"? - הפעולה השאת אפשרית, אבל תחשוב לרגע עם הקורא, שצריך לאתר את המיקום של הערת שוליים מס' 1... לי זה נראה לא הגיוני, ומבחינת הקורא, עדיף שהמקור יופיע גם בעמוד 37, ובכל מקום נוסף אחר.
זה נכון שניתן לכתוב בהערה 42, "ראה מקור בהערה 1, בעמוד 3", אבל זה עדיין לא נוח (מבחינת הקורא).
זה המקום לשאול/לברר, אם יש סיבה מיוחדת לציון המקורות באמצעות הערות שוליים, ולא, למשל, להכין את רשימת המקורות בסוף המסמך וזהו. אם זה אילוץ אקדמי (מאחר שיש תחומי דעת שנוקטים בשיטת הערות השוליים) אזי אני ממליץ לכתוב את המקור פעם נוספת (כפי שזה עכשיו אצלך).
יחד עם זאת, אם תרצה להשתמש ב"הפניה" - להלן הדרך.
נשתמש בדוגמה שלעיל (כלומר, שבעמוד 3 יש הערת שוליים מס' 1 ובה שם של מקור).
בעמוד 37, הוססף הערת שוליים מס' 42 וכתוב את המילים "ראה הערה מס'". מתפריט 'הפניות' בחר 'הפניה מקושרת' (בקבוצה 'הפניות').
בחלון הימני 'סוג הפניה' בחר 'הערת שולים', סמן את הערת השוליים מס' 1, ובחלון השמאלי 'הוסף הפניה ל' - בחר את מספר ההערה -> 'הוסף'. הקלד את המילה 'בעמוד', וחזוע הפעולה של בחירה וסימון הערת השוליים מס' 1, ובחלון 'הוסף הפניה ל' בחר 'מספר עמוד'.
לצפיה ב-'תודה רבה על התגובה המפורטת'
תודה רבה על התגובה המפורטת
15/07/2017 | 11:48
4
מדובר בהערות שוליים באותו העמוד שמפנות לאותו המקור 
ורציתי לבצע הפניה לאותה הערת שוליים יותר מפעם אחת כדי שלא אצטרך לשכפל את אותה ההערה שוב ושוב
בכל מקרה מצאתי תשובה גם באתר של מיקרוסופט.
 
שוב תודה
לצפיה ב-'שאלה באקסל'
שאלה באקסל
13/07/2017 | 17:40
8
73
שלום 
 
מצורף קובץ
יש טבלת מקור -כפי הנראה בקובץ המצורף.יש בה פירוט מרחקים בין מקומות.
ממנה אני מעוניין לשלוף 2 נתונים "מוצא ויעד" לטבלה אחרת.
בהקלדת 2 הנתונים אקבל את המרחק ישרות מטבלה 1.
 
מצורף הקובץ.
 
תודה
לצפיה ב-'אפשר, גם ככה . . .'
אפשר, גם ככה . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
13/07/2017 | 18:14
2
35

1. בתאים הצהובים הגדר 'אימות נתונים' (Data Validation) מ'רשימה'.
    תוכל ללמוד אודות הנושא ב"גוגל".

2. את המרחק תחשב בעזרת הנוסחה המוצעת בתמונה שלהלן.
 
לצפיה ב-'הערה הערתית - לשאלה בדיוק כפי שהוצגה'
הערה הערתית - לשאלה בדיוק כפי שהוצגה
13/07/2017 | 18:44
1
28
אם נשאיר את "טבלה1" של השואל בדיוק כמות שהיא - אזי עבור המרחק "חיפה-אלון תבור" נקבל 165 במקום 55 !!
לכן כתבתי לשואל את ההערה ברוח זו.
לצפיה ב-'גם אם הנחתך נכונה שימוש ב- INDEX+MATCH יקצר את הצעתך ...'
גם אם הנחתך נכונה שימוש ב- INDEX+MATCH יקצר את הצעתך ...
( לעמוד שלי בתפוז )
13/07/2017 | 20:59
20
לצפיה ב-'תשובה והערה חשובה !'
תשובה והערה חשובה !
13/07/2017 | 18:49
3
30
שים לב שבטבלת המקור (טבלה1) יש שורות המופיעות מספר פעמים ולכן, לפי הפתרון של מיכאל - שהוא הקצר ביותר, תקבל שגיאה !
ניתן -  בטבלה כמות שהיא - להשתמש בנוסחה הבאה - היא תבחר רק את ההופעה הראשונה של זוג היישובים.
הנוסחה היא נוסחת מערך. אין להקיש את הסוגריים המסולסלים. יש לסיים את הנוסחה בהקשה בו-זמנית על CTRL+SHIFT+ENTER
לצפיה ב-'גם השימוש בפונק' CHOOSE הוא "צעד אחד גדול מידי" . . .'
גם השימוש בפונק' CHOOSE הוא "צעד אחד גדול מידי" . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
13/07/2017 | 22:49
2
23
 
ואפשר בלעדיה...
 
לצפיה ב-'יודע גם יודע - רציתי פשוט להראות עוד דרך...'
יודע גם יודע - רציתי פשוט להראות עוד דרך...
14/07/2017 | 00:09
1
18
אכן, אפשר גם ככה:  (וזה אפילו קצת 'חוסך דיו')
 {=IFERROR(INDEX(C$10:C$17,MATCH(H10&G10,B$10:B$17&A$10:A$17,)),"")}
 
לצפיה ב-'שימוש ב- INDEX+MATCH הצעתי בשעה 20:59 . . .'
שימוש ב- INDEX+MATCH הצעתי בשעה 20:59 . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
14/07/2017 | 00:20
13

גם את נוסחתך הנוכחית ניתן לקצר בכ- 15% ואין, כלל, צורך ב'נוסחת מערך'.
 
לצפיה ב-'מאחר ונקודות המוצא והיעדים חוזרים על עצמם כדאי ...'
מאחר ונקודות המוצא והיעדים חוזרים על עצמם כדאי ...
15/07/2017 | 10:53
14
ליצור אימות נתונים כך שרשימת נקודות המוצא תראה את הנקודות ללא כפילויות, ורשימת היעדים תראה רק את היעדים שיש מרחקים מנקודת המוצא שנבחרה.
בקובץ המצורף עמודות M:N אן רשימות כאלה שעליהן נשען אימות הנתונים.
הנוסחה ב-M11 היא:
 =IFERROR(INDEX(A$10:A$17,MATCH(,COUNTIF(M$10:M10,A$10:A$17),0)),"")
 
יש לסיים ב-Ctrl+Ahift+Enter ולגרור למטה
 
הנוסחה ב-N11 היא:
 =IFERROR(INDEX(B$10:B$17,MATCH(,IF(A$10:A$17=G$10,COUNTIF(N$10:N10,B$10:B$17),""))),"")
 
יש לסיים ב-Ctrl+Ahift+Enter ולגרור למטה
 
מודגם בקובץ המצורף
 
לצפיה ב-'השוואת ערכים בין עמודות בתא אחד'
השוואת ערכים בין עמודות בתא אחד
13/07/2017 | 18:32
3
60
שלום לכולם,
אני צריך לבדוק בתא אחד האם לאורך העמודה קיימים ערכים נמוכים מעמודה אחרת, אם כן שאקבל "קיימים" אם לא, "לא קיימים".
עדיף בנוסחא רגילה, ללא מאקרו.
מצ"ב קובץ להמחשה.
אשמח לעזרתכם!
תודה.
WIN7
OFFICE 13
 
לצפיה ב-'הכנס בתאים C6 E6 G6 את הנוסחה הבאה'
הכנס בתאים C6 E6 G6 את הנוסחה הבאה
13/07/2017 | 19:10
28
 ={IF(SUM(IF(G$8:G$1658<($A$8:$A$1658),1))>0,"לא קיים","קיים")}
הנוסחה הינה נוסחת מערך. אין להקליד את הסוגריים המסולסלים.
יש לסיים את הנוסחה ע"י הקשה בו-זמנית על CTRL+SHIFT+ENTER
לצפיה ב-'אפשר, גם, כמוצע בתמונה שלהלן . . .'
אפשר, גם, כמוצע בתמונה שלהלן . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
13/07/2017 | 19:13
37
שלושת הנוסחאות הינן 'נוסחאות מערך'. יש לסיים את הקלדתה בהקשת: Ctrl+Shift+Enter
הקשת שילוב מקשים זה יוסיף את הסוגריים המסולסלים. אין להקלידם ידנית.
 
לצפיה ב-'מעולה, תודה לשניכם!'
מעולה, תודה לשניכם!
14/07/2017 | 00:42
11
עם התאמה קטנה במקרים שחסרים מחירים במחיר 2 - עובד פיקס!
תודה.
לצפיה ב-'מעל 2 קבצי אקסל מעמיסים על המחשב'
מעל 2 קבצי אקסל מעמיסים על המחשב
13/07/2017 | 19:53
2
17
שלום חברים.
כאשר אני פותח 2 קבצי אקסל או יותר זה מעמיס לי על המעבד עד 100% עומס וברגע זה המחשב נתקע וכמעט לא זז.
כמה דברים שחשוב לדעת:
1. הבעיה הזו מלווה אותי כמה הרבה מאוד זמן ובמחשבים שונים, במשרד ובבית.
2. כל המחשבים שלי הם חדישים ומתקדמים.
3. רישוי אקסל אצלי בכל המחשביםם מקוריים ולא פרוצים.
מקווה שכל הפרטים שיש כאן יספקו.
אשמח לעזרתכם.
לצפיה ב-'אז ככה . . .'
אז ככה . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
13/07/2017 | 20:25
1
26
 
1. להבא, הואל בטובך לקרוא את צההודעה הנעוצה בראש דף הפורום ולהתנהל כמתבקש בה.
 
2. סגור את כל התוכנות במחשב.
 
3. לחץ והחזק לחוץ את המקש SHIFT ובמצב זה הפעל את 'אקסל'.
 
פתח את שני הקבצים דרך 'קובץ' > 'פתיחה' ולא|! בקליק כפול עליהם.
 
*** האם גם במצב זה 'אקסל' מעמיס על המעבד והמחשב נתקע
 
לצפיה ב-'תודה רבה לך. אני אבדוק את מה שרשמת לי וכמובן אעדכן אותך.'
תודה רבה לך. אני אבדוק את מה שרשמת לי וכמובן אעדכן אותך.
13/07/2017 | 20:30
5
לצפיה ב-'סינון דואר זבל הפסיק לעבוד ב outlook'
סינון דואר זבל הפסיק לעבוד ב outlook
13/07/2017 | 10:09
1
10
שלום לכולם

לאחר עדכון האחרון של אופיס 2016 סינון דואר הזבל הפסיק לעבוד.

אני עובד עם "רשימות בטוחות בלבד: באפשרויות דואר הזבל ועד העדכון האחרון הסינון עבד כפי שצריך.

בדקתי שרשימת השולחים בבטוחים שלי עדיין קיימת והכול קיים ונכון.

מה עושים?
Win 10
Office 2016

תודה
molvy
לצפיה ב-'מסנן דואר זבל בתכנת OUTLOOK2016'
מסנן דואר זבל בתכנת OUTLOOK2016
20/07/2017 | 08:51
1
בוקר טוב לכולם.
 
בדקתי שוב ושוב את ההגדרות של דואר הזבל אצלי
 
לדעתי אני עושה את הגדרות של דואר הזבל כמו שצריך ועדיין המערכת לא מסננת דואר זבל כלל
 
כאמור אני משתמש באופציה של "שולחים בטוחים" בסינון דואר הזבל ונכון להיום אין כלל מכתבים שמועברים לתיקיית דואר הזבל.
 
אשמח אם מישהו יתייחס
 
תודה רבה
molvy
לצפיה ב-'פילטר באקסל'
פילטר באקסל
12/07/2017 | 16:44
6
35
שלום
יש לי טבלה עם 2 עמודות.
בעמודה ראשונה יש תאים מאוחדים (MERGE). כשאני מפלטר עליה אני לא רואה את כל השורות שיש בהם נתונים מהעמודה השניה.
מצ"ב קובץ שממחיש את הבעיה.
איך אני יכול לפלטר על עמודה ראשונה ושכל המידע בעמודה השניה יופיעו?
 
בדוגמא שצירפתי אני רוצה לפלטר על a ושיופיעו לי מספרים 1-5 ולא רק 1 כפי שקורה כעת..
 
 
לצפיה ב-'לדעתי - רק ע"י ביטול המיזוג, מילוי התאים הריקם בערך....'
לדעתי - רק ע"י ביטול המיזוג, מילוי התאים הריקם בערך....
12/07/2017 | 17:16
3
14
שמעליהם ואז לסנן.
את התאור לעיל ניתן לעשות ידנית די מהר או באמצעות מקרו.
לצפיה ב-'וזה התהליך הידני:'
וזה התהליך הידני:
12/07/2017 | 17:25
2
17
  • בחר את הטווח A2:A18
  • לחץ "מזג ומרכז" לביטול המיזוג -  השאר בתחום שנבחר.
  • לחץ "חפש ובחר>מעבר מיוחד>ריקים ENTER
  • אתה נמצא כרגע בתא A3 - הקש "=" ללא הגרשיים
  • בחר תא A2  כך שהנוסחה תהיה  A2=
  • לחץ CTRL+ENTER -  ואללה -  התהליך הסתיים !
כעת מיין כאוות נפשך.
 
לצפיה ב-'בהנחה שאני רוצה'
בהנחה שאני רוצה
12/07/2017 | 18:53
1
11
להשאיר את העמודה הראשונה כפי שהיא. . האם אין דרך אחרת? אני ממש זקוק לזה..
לצפיה ב-'אם כך נסה בדיוק בדיוק את התהליך הבא:'
אם כך נסה בדיוק בדיוק את התהליך הבא:
12/07/2017 | 19:14
14
בחר את הטווח A2:A18 לחץ "העתק"
מצא נקודה פנויה מימין למשל תא F2 -  בחר אותו ולחץ "הדבק"
המשך בטווח A2:A18 את התהליך שהסברתי קודם למילוי כל התאים בעמודה A
לאחר סיום התהליך שלעיל - בחר את הטווח F2:F18
הפעל את מברשת העיצוב
בחר תא A2 - העיצוב יועתק לטווח A2:A18 -  יוחזרו התאים הממוזגים.
כעת נסה למיין לפי תאי עמודה A
כעת אתה יכול למחוק את עמודה F
בהצלחה.
לצפיה ב-'חיפוש זריז במאמרי הפורום היה מסדר אותך כבר מזמן . . .'
חיפוש זריז במאמרי הפורום היה מסדר אותך כבר מזמן . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
12/07/2017 | 19:17
14
לצפיה ב-'תודה רבה לכם.. עובד יופי ובאמת לא ראיתי שהתשובה נמצאת'
תודה רבה לכם.. עובד יופי ובאמת לא ראיתי שהתשובה נמצאת
13/07/2017 | 08:14
10
במאגר המאמרים..
תבורכו..

חם בפורומים של תפוז

אירוח בנושא תפעול העסק שלך
אירוח בנושא תפעול...
עסוק בתפעול העסק במקום בפיתוחו? מומחה יענה לך על...
אירוח בנושא תפעול העסק שלך
אירוח בנושא תפעול...
עסוק בתפעול העסק במקום בפיתוחו? מומחה יענה לך על...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

בעלי מקצוע

המקור לאשראי עסקי
זקוקים לתוכנית עיסקית?
קופרברג, עזרא ושות'- רואי חשבון ויועצים עסקיים
קופרברג עזרא ושות'- רו"ח
repair-lab מעבדת מחשבים
repair-lab מעבדת מחשבים

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ