לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן

פורום אופיס (מיקרוסופט)

‏פורום "אופיס", ב'תפוז', הוא חלק מקהילת ה"משתמשים הכבדים" במחשב.

מאחר וכולנו מעוניינים להפיק את המרב מחבילת ה"אופיס" של "מיקרוסופט" - מן הסתם תמצאו אצלנו "טיפים" ו"פטנטים", שונים, לייעול ושכלול השימוש בתוכנות "אופיס" למיניהן.
חשוב לזכור שחברי הקהילה עושים מלאכתם בהתנדבות(!) - מתוך רצון לעזור לזולת – ואינם חייבים דבר לאף אחד מהמבקרים כאן.

הח"מ חרט על דגלו לשמור, בקנאות, על רמתו המקצועית של פורום זה - שנחשב בעיני מומחי 'אופיס', באשר הם, לפורום המוביל בתחומו - גם אם יימצא צורך להילחם על כך.
במקביל להצגת פתרונות הוצבה מטרה נוספת והיא - להדריך וללמד דרכי שימוש בתוכנות החבילה ולא להסתפק רק בהצגת פתרונות במובן של "ללעוס וגם לבלוע".
לא אחת תפגשו גולשים זועמים על שהח"מ מפנה חלק ממרצו להדרכה, במקום להציג להם את הפתרון וחסל. יעידו כל אותם עשרות ומאות שחזרו להודות על שניתנה להם ההזדמנות להתאמץ ולהגיע לפתרון בכוחות עצמם. הניסיון מוכיח שגולש המוצא לבדו את הפתרון [גם אם בלווי הדר
כה והכוונה] מרגיש, ברוב המקרים, הרבה "יותר טוב עם עצמו".
פה ושם תיתקלו גם במצבים שההערות/הארות לא ממש מוצאות חן בעיני מי שהן מכוונות אליו.

מטרתנו העיקרית:
  לסייע לגולשים שנתקלו בבעיות תפעול/הבנת/הכרת תוכנות ה"אופיס" לשמש במה ל'ידענים' המוכנים לסייע לגולשים. 
הנכם מתבקשים להקליק על המילה 'המשך...' - במסגרת העליונה של דף הפורום -  כדי לעיין, להפנים ולפעול עפ"י המוסבר במאמר בקישור:  
לפני הצבת ‏שאלה/תגובה הקליקו כאן ועיינו בהנחיות המנהלתיות.  - זאת, ע"מ שההתנהלות, בפורום, תהיה חלקה וקלה וכך נוכל כולנו להפיק את המרב הן מהשאלות והן מהתגובות. 
*** תודה מיוחדת לחברי צוות הפורום, [ה'מואדמים'] על התמדתם ותרומתם.

מיכאל אבידן
,
2009-2016 (Microsoft® Most Valuable Professional (MVP

 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום אופיס (מיקרוסופט)

‏פורום "אופיס", ב'תפוז', הוא חלק מקהילת ה"משתמשים הכבדים" במחשב.

מאחר וכולנו מעוניינים להפיק את המרב מחבילת ה"אופיס" של "מיקרוסופט" - מן הסתם תמצאו אצלנו "טיפים" ו"פטנטים", שונים, לייעול ושכלול השימוש בתוכנות "אופיס" למיניהן.
חשוב לזכור שחברי הקהילה עושים מלאכתם בהתנדבות(!) - מתוך רצון לעזור לזולת – ואינם חייבים דבר לאף אחד מהמבקרים כאן.

הח"מ חרט על דגלו לשמור, בקנאות, על רמתו המקצועית של פורום זה - שנחשב בעיני מומחי 'אופיס', באשר הם, לפורום המוביל בתחומו - גם אם יימצא צורך להילחם על כך.
במקביל להצגת פתרונות הוצבה מטרה נוספת והיא - להדריך וללמד דרכי שימוש בתוכנות החבילה ולא להסתפק רק בהצגת פתרונות במובן של "ללעוס וגם לבלוע".
לא אחת תפגשו גולשים זועמים על שהח"מ מפנה חלק ממרצו להדרכה, במקום להציג להם את הפתרון וחסל. יעידו כל אותם עשרות ומאות שחזרו להודות על שניתנה להם ההזדמנות להתאמץ ולהגיע לפתרון בכוחות עצמם. הניסיון מוכיח שגולש המוצא לבדו את הפתרון [גם אם בלווי הדר
כה והכוונה] מרגיש, ברוב המקרים, הרבה "יותר טוב עם עצמו".
פה ושם תיתקלו גם במצבים שההערות/הארות לא ממש מוצאות חן בעיני מי שהן מכוונות אליו.

מטרתנו העיקרית:
  לסייע לגולשים שנתקלו בבעיות תפעול/הבנת/הכרת תוכנות ה"אופיס" לשמש במה ל'ידענים' המוכנים לסייע לגולשים. 
הנכם מתבקשים להקליק על המילה 'המשך...' - במסגרת העליונה של דף הפורום -  כדי לעיין, להפנים ולפעול עפ"י המוסבר במאמר בקישור:  
לפני הצבת ‏שאלה/תגובה הקליקו כאן ועיינו בהנחיות המנהלתיות.  - זאת, ע"מ שההתנהלות, בפורום, תהיה חלקה וקלה וכך נוכל כולנו להפיק את המרב הן מהשאלות והן מהתגובות. 
*** תודה מיוחדת לחברי צוות הפורום, [ה'מואדמים'] על התמדתם ותרומתם.

מיכאל אבידן
,
2009-2016 (Microsoft® Most Valuable Professional (MVP

 

הוספת הודעה

צרף
תמונה וידיאו קובץ
קבצים המצורפים להודעה

x
הודעה מהנהלת הפורום

ציינו את גרסת ה'אופיס' ומע' ההפעלה וכתבו את השאלה בפרוטרוט!
צטטו שגיאה או הציגו PrnScr. לבעיות 'אקסל' הציגו קובץ ולא תמונה
> > 
תקנון הפורום - נא לקרוא ולהפנים את ההנחיות המנהלתיות             ‏‏‏

 
 
 
 
 
 
המשך >>

לצפיה ב-'שאלה אקסל '
שאלה אקסל
30/05/2017 | 18:56
20
39
שלום רב!
מצ"ב קובץ עם השאלה . הקובץ המקורי עם מאות שורות אך ממש פישטתי הדוגמא.
בניתי עמודת עזר למצוא את הפעמים של רווח ברצף משותף.
מחפש נוסחא שתתן לי נניח מה הסכום הגבוה ביותר בהנחה שהיו X רווחים ברצף, ומתי .
תודה   גרסה 13 אם לא טועה
 
לצפיה ב-'בקובץ המצורף, הכנס בתא F1 את מספר הימים ברצף'
בקובץ המצורף, הכנס בתא F1 את מספר הימים ברצף
31/05/2017 | 02:27
19
24
בתאים F3:G3 תקבל את התשובות.
שים לב שהנוסחה ב-F3 היא נוסחת מערך שיש לסיים את הכנסתה בצירוף המקשים Ctrl+Shift+Enter
מצורף קובץ הדגמה
 
לצפיה ב-'תקן את נוסחת סכום הרווח להיות...'
תקן את נוסחת סכום הרווח להיות...
31/05/2017 | 07:48
18
25
 =SUM(OFFSET(D1,MATCH(F3,A:A,)-1,,-F1))
 
לצפיה ב-'עדיין לא מסתדר....'
עדיין לא מסתדר....
01/06/2017 | 19:26
17
12
קודם כל תודה רבה
ניסיתי להזין הנוסחת מערך בקובץ המקור ופשוט יוצאים תאריכים לא נכונים .
שולח לך גם בדוגמא הזו  למשל הרצף של 3  - יש גם יותר גבוה בתאריך מאוחר יותר.
לצפיה ב-'הנוסחה בתגובה התייחסה לדוגמה של 25 שורות'
הנוסחה בתגובה התייחסה לדוגמה של 25 שורות
01/06/2017 | 20:12
16
18
אם אתה מגדיל את מספר השורות, צריך לשנות את הנוסחה בהתאם.
בדוגמה המצורפת הגדלתי את התחום עד שורה 100
 =INDEX(A3:A100,SUM(IF(D3:D100=MAX((E3:E100=F1)*D3:D100),ROW(A3:A100)-2)))
 
 הנוסחה בתא F3  היא  נוסחת מערך. יש לסיים את הכנסתה בצירוף המקשים Ctrl+Shift+Enter. צירוף זה מוסיף את הסוגריים המסולסלים - אין להקלידם. 
לצפיה ב-'מצטער לא הייתי ממש ברור...'
מצטער לא הייתי ממש ברור...
02/06/2017 | 11:01
15
30
שיניתי ל 100 . 
מה שמופיע זה 14/3  עם רווח 4170
אני מחפש את תאריך 2/3  כי  שם רצף הסתיים  ( אחכ בעמודה E יש 0 ).
בתאריך 14/3  רצף עדיין ממשיך כי אין אחכ 0 . 
 
למרות שגם נוסחא זו עזרה לי זה עוד נתון חשוב...
לצפיה ב-'בהמשך להודעתי הקודמת'
בהמשך להודעתי הקודמת
02/06/2017 | 21:23
14
16
1)במחשבה שנייה זה אפילו משרת אותי ואין צורך במה שביקשתי הודעה קודם כלומר זאת הנוסחא .
עדיין , ברגע שהרחבתי הבחירה שוב יש שיבוש למשל בספרה 6 . מצרף את הקובץ שוב יש  שם תאריך שגוי 1900 .
2) בהתעלם מהרצף,  אשמח לנוסחא שתתן נניח 10 פעמים עם הרווח הגבוה ביותר - אפשרי באמצע מינוס - מתעלם מרצף.
3) אני מנסה ללמוד הנוסחא -  מה אומר בסוף  ה  מינוס 2 .  למה מינוס 2 ?
 
אשמח לתשובות המון תוגה
לצפיה ב-'נסה את זה'
נסה את זה
03/06/2017 | 04:13
13
22
לצפיה ב-'לצערי לא עובד...'
לצערי לא עובד...
03/06/2017 | 09:56
12
11
סימנתי  בצהוב לפחות פעמיים  של רצף 6 שמקבלים יותר מ 2598 . 
 
ואשמח לקבל גם נוסחא שתכלול X  הכי גבוהים גם ללא קשר לרצף ( שבאמצע יכול להיות הפסד)
המון תודה
לצפיה ב-'נראה לי שעמודת עזר נוספת פותרת את השאלה המקורית נכון'
נראה לי שעמודת עזר נוספת פותרת את השאלה המקורית נכון
03/06/2017 | 10:47
11
10
לצפיה ב-'אפשר לקצר קצת את נוסחת התאריך להיות...'
אפשר לקצר קצת את נוסחת התאריך להיות...
03/06/2017 | 11:18
10
12
 =SUM(IF(F3:F1000*(E3:E1000=G1)=MAX((E3:E1000=G1)*F3:F1000),A3:A1000))
יש לסיים את הכנסת הנוסחה עם Ctrl+Shift+Enter
לצפיה ב-'אני רוצה לעשות קצת סדר ....'
אני רוצה לעשות קצת סדר ....
03/06/2017 | 13:17
9
12
1) לגבי שאלה מקורית - בסדר גמור. אעזר בטור עזר כפי שהצעת. 
 
2) אם אני בכל זאת רוצה את סכום ה x פעמים שבהם יש רווח רצוף ! הכי גבוה. גם אם הם נמצאים בתוך רצף ארוך יותר. 
 
3) כעת בלי קשר לרצף - מעוניין ב x מופעים בעלי סכום הכי גבוה ( יכול להיות שלילי באמצע ). 
 
מצטער אם אני רצת נודניק ..אני פשוט מכין משהו ועולים כל הזמן רעיונות ודברים אבל אם ייפתרו 2-3 מאד אשמח. אני בינתיים גם מנסה בעצמי אך ללא הצלחה. 
תודה שוב 
 
לצפיה ב-'תעלה דוגמה ידנית של מה שאתה רוצה לקבל בשתי השאלות עם הסברים'
תעלה דוגמה ידנית של מה שאתה רוצה לקבל בשתי השאלות עם הסברים
03/06/2017 | 14:07
8
7
לצפיה ב-'בבקשה - הכל ברור בקובץ כולל בצבעים '
בבקשה - הכל ברור בקובץ כולל בצבעים
03/06/2017 | 15:13
7
8
מקווה שעכשיו מובן
 
 
לצפיה ב-'בבקשה'
בבקשה
03/06/2017 | 16:39
6
16
לצפיה ב-'UFD פשוטה שוות ערך 'טקסטואלי' לאורכן של 6-7 נוחסאות. . .'
UFD פשוטה שוות ערך 'טקסטואלי' לאורכן של 6-7 נוחסאות. . .
( לעמוד שלי בתפוז )
03/06/2017 | 18:24
20

ללא עמודת עזר, וכולם מבסוטים...

גיליוי נאות - בדקתי רק על קבוצות רציפות כולל שליליים.
 
לצפיה ב-'iyyi - מלך , הרבה תודה '
iyyi - מלך , הרבה תודה
04/06/2017 | 00:04
4
16
זה עובד יופי  ,מיכאל   אני קצת סקרן לראות את הנוסחא האחת ( אם כבר עשית - כדי ללמוד)  אבל גם אם לא ככה זה סבבה . 
לצפיה ב-'זו לא נוסחה - זו 'פונקציה מותאמת אישית' (UDF) . . .‏'
זו לא נוסחה - זו 'פונקציה מותאמת אישית' (UDF) . . .‏
( לעמוד שלי בתפוז )
04/06/2017 | 13:05
3
21

ואין לי ספק שניתן לקצרה במעט.

היעזר בתמונה שלהלן:

* את הקוד הכחול יש להקליד, בעורך המקרואים, ב'מודול' רגיל.
* את הקוד האדום יש להקליד למודול ברמת הגיליון.
 
לצפיה ב-'תודה רבה '
תודה רבה
04/06/2017 | 19:30
2
לצפיה ב-'ומשהו עם קרדיט ל- ziv98 שהזכיר לי נשכחות . . .'
ומשהו עם קרדיט ל- ziv98 שהזכיר לי נשכחות . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
04/06/2017 | 22:03
1
14

כל האשמה נופלת על ה"קלאבאסה" (שלי) שהגיל נותן בה את אותותיו.

ה- UDF שלהלן, עושה שימוש בארגומנט אופציונאלי שנקרא: 'דגל' (Flag).

על פי הימצאות ה'דגל' הפונקציה יודעת מה היא נדרשת להחזיר - את התאריך או את הערך.
 
לצפיה ב-'בהגדרת המשתנים Temp1 ו-Temp2 כדאי...'
בהגדרת המשתנים Temp1 ו-Temp2 כדאי...
05/06/2017 | 09:12
8
להשתמש ב - Rng.Column במקום המספר 4. זה יאפשר להשתמש בפונקציה גם כשנתוני הרווח נמצאים בעמודה שונה.
כמו כן, נראה לי שכדאי לתת את עמודת התאריך כפרמטר.
לצפיה ב-'עזרה בפונקציית אקסל למערך'
עזרה בפונקציית אקסל למערך
01/06/2017 | 10:31
12
39
שלום,
מבקש עזרה במציאת פונקציה עבור טבלה (מערך) בקובץ המצורף.
ברצוני שהפונקציה תקבדוק שני תנאים ותחזיר ערך.
תנאי 1 - עמודה A - אזור
תנאי 2 - שורה 1 - מדינה
תושבה בעת הצלבה בין תנאי 1 ותנאי 2.
תודה רבה.
 
לצפיה ב-'אפשר, גם, כמוצע בתמונה שלהלן . . .'
אפשר, גם, כמוצע בתמונה שלהלן . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
01/06/2017 | 10:59
42
לצפיה ב-'גם ככה...'
גם ככה...
01/06/2017 | 13:14
6
29
לצפיה ב-'אין לך את זה בנוסחה עוד קצת יותר ארוכה . . .'
אין לך את זה בנוסחה עוד קצת יותר ארוכה . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
01/06/2017 | 13:24
5
29

ולפני שאתה מגיב (אם בכלל) בדוק אותה על תא A11...
לצפיה ב-'תשובה חלקית.....מכל מלמדי השכלתי'
תשובה חלקית.....מכל מלמדי השכלתי
01/06/2017 | 15:05
1
18
ציטוט עם שינויים מתאימים......
 
"1. לא ראיתי שהשואל התייחס (לשנים עבריות ובכלל .....וכו') לשם מדינה בן שתי מילים...."
ואם אתאמץ - אולי אצליח למצוא נוסחה ארוכה יותר.
(למרות שכל ההבדל "הנוראי" באורך הוא 10 תווים...)
לצפיה ב-'גם ל'איטליה' ול'ספרד' הוא לא התייחס . . .'
גם ל'איטליה' ול'ספרד' הוא לא התייחס . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
01/06/2017 | 15:15
23
 
התירוצים הללו התאימו, אולי, לימי "93" העמודות הזכורות לטוב...
 
לצפיה ב-'גם את החלקים בצהוב הוא לא ביקש - האם נוסחתך עונה עליהם ?'
גם את החלקים בצהוב הוא לא ביקש - האם נוסחתך עונה עליהם ?
01/06/2017 | 15:14
2
21
לצפיה ב-'האמן לי שאתה מעדיף שלא אגיב על כך . . .'
האמן לי שאתה מעדיף שלא אגיב על כך . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
01/06/2017 | 15:15
1
17
לצפיה ב-'תודה רבה לכולם !'
תודה רבה לכולם !
01/06/2017 | 15:52
7
לצפיה ב-'עם שינוי קטן בשאלה תוכל לעשות את זה הרבה יותר פשוט'
עם שינוי קטן בשאלה תוכל לעשות את זה הרבה יותר פשוט
01/06/2017 | 18:48
3
28
לעשות דברים בצורה פשוטה זאת מטרה חשובה בחיים בכלל ובאקסל בפרט.
לצפיה ב-'אם המטרה הזאת באמת חשובה . . .'
אם המטרה הזאת באמת חשובה . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
01/06/2017 | 23:42
1
26
 
אזי השימוש ב-Vlookup (עם מנח הנתונים שהצעת) הוא לא רק יותר קצר אלא גם יותר מוכר, למשתמש הממוצע, (שלא ממש מכיר שימוש ב-Index על טבלה דו-ממדית).
 
לצפיה ב-'תודה רבה'
תודה רבה
02/06/2017 | 06:42
4
לצפיה ב-'תודה רבה'
תודה רבה
02/06/2017 | 06:42
1
לצפיה ב-'גוגל פורם'
גוגל פורם
31/05/2017 | 18:25
1
20
יצרתי טופס בעזרת גוגל form.  איך עושים חיפוש של ערך מסוים בדף התגובות כמו באקסל רגיל - חיפוש והחלפה
לצפיה ב-'כמעט כמו שעושים באקסל...'
כמעט כמו שעושים באקסל...
01/06/2017 | 14:16
8
האפשרות של חיפוש והחלה נמצאת בתפריט 'עריכה'. הקשה על צירוף המקשים Ctrl+H תציג את האפרות 'חיפוש' ו'החלפה'.
הערונת: השאלה אינה קשורה לפורום הזה.
לצפיה ב-'שאלות באאוטלוק 2016'
שאלות באאוטלוק 2016
31/05/2017 | 10:46
7
33
1. בצד ימין יש לי מלא תיקיות - איך אני יכול לבצע חיפוש לתיקייה ולהגיע אליה מהר יותר - יש לי כ 60 תיקיות ולא מוצא אפשרות לחיפוש
2. איך אפשר לקפל תתי תיקיות בבת אחת על מנת לקצר את הרשימה הארוכה  האם יש מדריך בעברית עם טיפים לעבודה קלה באווטלוק
תודה על תשובה מהירה או לא מהירה
לצפיה ב-'נסה את צירוף המקשים Ctrl+Shift+F'
נסה את צירוף המקשים Ctrl+Shift+F
31/05/2017 | 15:31
1
15
לצפיה ב-'לא עובד'
לא עובד
31/05/2017 | 18:20
8
לצפיה ב-'אז ככה . . .'
אז ככה . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
31/05/2017 | 19:34
4
124

לשאלה מס' 1 - לדעתי אתה זקוק למקרו (אחפש, בהקדם, משהו שיתאים).

לשאלה מס' 2 - האם קליק על המשולש המוקף בעיגול אדום לא מכווץ/סוגר את כל התיקיות שהורחבו
 
לצפיה ב-'לגבי שאלה 2 - מחפש קיצור שברגע שאלחץ עליו הוא יסגור את כולם '
לגבי שאלה 2 - מחפש קיצור שברגע שאלחץ עליו הוא יסגור את כולם
31/05/2017 | 22:52
3
8
לצפיה ב-'האם בדקת את מה שהצעתי ככתבו וכלשונו . . .'
האם בדקת את מה שהצעתי ככתבו וכלשונו . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
31/05/2017 | 23:32
2
32
 
או שאתה מנסה, בכוח, "להמציא את הגלגל" מחדש
 
לצפיה ב-'אני מחפש קיצור במקלדת לכך'
אני מחפש קיצור במקלדת לכך
01/06/2017 | 08:04
1
7
לצפיה ב-'אז ככה . . .'
אז ככה . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
01/06/2017 | 10:11
141
 
כתבת (ציטוט): "איך אפשר לקפל תתי תיקיות בבת אחת..." ועל כך הגבתי ואין לי שום כוונה להמשיך במאמץ המלחמתי.
 
להבא, זכור להגביל/לתחום את הדרך בה אתה מעוניין רק זכור שקליק בודד, עם העכבר, היא פעולה קצרה בהרבה משילוב מקשים (בעיקר למי שיש 'אצבעות קצרות' וזקוק לשתי ידיים לשם כך).
 
בנוגע לחיפוש אחר תיקייה לפי שמה - הרץ חיפוש ב"גוגל" אחר: Outlook VBA find a folder by its name

 
לצפיה ב-'גיבוי המחשב באמצעות אופיס 365'
גיבוי המחשב באמצעות אופיס 365
01/06/2017 | 01:00
8
כחלק מהאופיס 365 יש שטח בענן של 1TB
האם יש דרך להשתמש בשטח זה לצורך גיבוי כלל המחשב באופן שיהיה נוח/יעיל/בטוח כך שכל שינוי במחשב ישמר אוטומטית? 
לצפיה ב-'הדבקה לתוך עיצוב היעד (אקסל)'
הדבקה לתוך עיצוב היעד (אקסל)
29/05/2017 | 08:52
9
29
בוקר טוב.
 
הדבקת ה-default אצלי (ctrl+v) משמרת את העיצוב במקור (המסמך ממנו עשיתי copy). רק אם אני נכנס להגדרה מיד לאחר ההדבקה אני יכול לשנות אותה לכזו ששומרת על העיצוב ביעד (המסמך בו אני מדביק).
 
איך אני יכול להגדיר באופן גורף שכל הדבקת default "תתישר" לפי עיצוב היעד? אני לא מוצא בהגדרות הכלליות של האקסל.
 
(אופיס 2016).
 
תודה רבה ויום נעים!
לצפיה ב-'לדעתי אין'
לדעתי אין
29/05/2017 | 13:53
19
.
 
לצפיה ב-'אז ככה . . .'
אז ככה . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
29/05/2017 | 14:11
7
28
 
בהתאם לרמת חשיבות הנושא (עבורך) ורק אם אין לך בעיה להשתמש בצלמית מסוימת במקום בשילוב המקשים: Ctrl+V אוכל להציע לך פיתרון.
 
לצפיה ב-'אני גולש כרגע באתר דרך הסלולרי אז אני'
אני גולש כרגע באתר דרך הסלולרי אז אני
29/05/2017 | 17:25
11
לא רואה אם צרפת את הפתרון המוצע או לא (?)
 
לצפיה ב-'אני אשמח '
אני אשמח
31/05/2017 | 14:35
5
6
לצפיה ב-'הוסף, לסרגל הגישה המהירה (QAT) את הצלמית 'הדבק נוסחאות'.'
הוסף, לסרגל הגישה המהירה (QAT) את הצלמית 'הדבק נוסחאות'.
( לעמוד שלי בתפוז )
31/05/2017 | 19:48
4
16

ובדוק את יכולותיה בדבר הדבקת נתון, כלשהו, שהועתק אבל עם השארת עיצוב גיליון/תא היעד.
 
לצפיה ב-'תודה רבה. אנסה בהקדם האפשרי. '
תודה רבה. אנסה בהקדם האפשרי.
31/05/2017 | 20:35
2
לצפיה ב-'תודה רבה! עובד מצויין. רק שינוי קטן:'
תודה רבה! עובד מצויין. רק שינוי קטן:
01/06/2017 | 09:31
2
9
ראיתי ברשימת הפקודות את הפקודה:
"הדבק ושמור על עיצוב היעד" והשתמשתי בה. מה היתרון של להשתמש בפקודה שאתה רשמת: "הדבק נוסחאות"?
(אגב, השורה שמיועדת להדבקה היא טקסטואלית בלבד, ללא נוסחאות).
לצפיה ב-'לדעתי, שום הבדל. התוצאה אמורה להיות זהה . . .'
לדעתי, שום הבדל. התוצאה אמורה להיות זהה . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
01/06/2017 | 10:17
1
4
לצפיה ב-'אחלה. תודה רבה! ושאלה נוספת ברשותכם:'
אחלה. תודה רבה! ושאלה נוספת ברשותכם:
01/06/2017 | 16:28
5
האם יש דרך להעלות קובץ אקסל ל-"ענן" כך שהוא יהיה זמין לעריכה ע"י מספר אנשים, אבל לא דרך גוגל spreadshits? כלומר, כפי שהוא?
לצפיה ב-'שאלה באקסל '
שאלה באקסל
29/05/2017 | 21:48
3
42
שלום למומחים,
מצ''ב חוברת עבודה עם השאלה בפנים.
יש לי אופיס 2013
תודה
לצפיה ב-'נסה להפעיל את הקוד הבא: (שים לב לתיקון !) ה'מקט' השתבש !!'
נסה להפעיל את הקוד הבא: (שים לב לתיקון !) ה'מקט' השתבש !!
29/05/2017 | 22:25
2
38
  Sub SortMyPivot()
   ActiveSheet.PivotTables("pivottable2").PivotFields("î÷è").AutoSort xlAscending, "מקט"
End Sub
טבלת הציר תמוין לפי עמודת המק"ט ותתאים לסדר של המקט בכלי הפריסה.
לצפיה ב-'הסבר'
הסבר
29/05/2017 | 22:37
1
39
תודה
אני צריך את הטבלה העליונה מסודרת לפי עמודת ההפרש בין שתי התקופות
מהקטן לגדול ולא לפי סדר המקט.
אני צריך שסדר המקטים בכלי פריסה ייסתדר לסדר מקטים בטבלה העליונה ולא ההפך.
לדעתי צריך קוד מאקרו בתוך הכלי פריסה רק שאני לא יודע איך בדיוק לעשות את זה.
לצפיה ב-'מישהו יכול לעזור לי עם זה?'
מישהו יכול לעזור לי עם זה?
04/06/2017 | 23:10
9

אני צריך שסדר המקטים בכלי פריסה ייסתדר לסדר מקטים בטבלה העליונה ולא ההפך.
לדעתי צריך קוד מאקרו בתוך הכלי פריסה רק שאני לא יודע איך בדיוק לעשות את זה.
תודה
 
לצפיה ב-'ביטול מיספור עמוד '
ביטול מיספור עמוד
28/05/2017 | 10:27
2
21
שבוע טוב ובוקר טוב
ברשותנו אופיס 2013
אנו מוצאים מכתב בן 5 עמודים, אך רוצים שהוורד לא ימספר את העמוד האחרון
משמע 4 עמודים ראשונים יהיו ממוספרים 1,2,3,4... אך האחרון לא
 
תודה רבה
 
לצפיה ב-'אפשר, גם ככה . . .'
אפשר, גם ככה . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
29/05/2017 | 17:59
1
18
 
1. עבור לסוף העמוד שלפני האחרון.
 
2. הצב את הסמן מתחת לטקסט וגש לרצועת התפריט 'פריסת עמוד' > 'מעברים' > 'רציף'.
 
3. לחץ קליק כפול על מס' העמוד האחרון.
 
4. ברצועת התפריט 'ניווט' הקלק על 'קשר לקודם' כדי להופכו לאפרפר ולנתק, בכך, את הקשר הרציף הכותרות וכל שנשאר לך הוא למחוק את מספרו של העמוד האחרון.
 
לצפיה ב-'תודה רבה וחג שמח'
תודה רבה וחג שמח
30/05/2017 | 09:22
2
לצפיה ב-'שינוי השולח באאוטלוק 2016'
שינוי השולח באאוטלוק 2016
29/05/2017 | 16:55
6
קודם כל, מדובר בסביבה עם שרת Office365, אני האדמין של השרת.
יש לי משתמש שיש לו שתי כתובות מייל (alias):
האחת היא amir@domain.com והשנייה היא amirn@domain.com.
הסיבה לכפילות היא צורך פנימי שלנו.
הכתובת amir@domain.com מוגדרת בשרת ככתובת דיפולט של היוזר.
כשהוא יוצר מייל חדש אאוטלוק שולח מה alias השני, amirn@domain.com, גם אם הוא מנסה לשנות את השדה FROM הכתובת הדיפולטית לא מופיעה בכלל והוא צריך להזין אותה ידנית.
כבר ניסיתי הסרה והתקנה מחדש של אאוטלוק, עידכונים (כמובן).
ניסיתי שינוי באאוטלוק דרך file -> account settings אבל המייל הדיפולטיבי לא מופיע שם.
יש למישהו רעיון?
לצפיה ב-'בקשת עזרה בחישוב סכום תאים על סמך פרמטר מתאים אחרים'
בקשת עזרה בחישוב סכום תאים על סמך פרמטר מתאים אחרים
29/05/2017 | 01:16
3
25
שלום,

פרטים טכניים - אקסל 2016, חלונות 10, 32 ביט

ערכתי טבלה בת כמה שורות כשכל שורה מכילה מספר נתונים על אירוע מסוים.

באותה שורה תא D מכיל ערך מספרי, ותא I מכיל ערך טקסט (YES/NO) על אותו אירוע.

אני מחפש דרך לחשב את סכום כל התאים ב D , אבל רק לאותם אירועים בהם ערך הטקסט הוא YES.

הכוונה,

אם ב D2 הערך הוא 2, D3 הערך הוא 3, D4 הערך הוא 4
אבל רק I2 ו I4 מכילים YES אז הסכום יהיה "6".

אשמח להוסיף עוד נתונים אם משהו לא מובן או חסר :)

תודה רבה! :)
לצפיה ב-'ניסית פעם לתקו אוטו מבלי להביאו למוסך '
ניסית פעם לתקו אוטו מבלי להביאו למוסך
29/05/2017 | 02:29
2
19
והכוונה היא -  קרא את ההודעה הראשונה הנעוצה בראש העמוד ופעל בבקשה לפיה.
לצפיה ב-'לא, אבל יצא לי כמה פעמים לשאול משהו בטלפון :)'
לא, אבל יצא לי כמה פעמים לשאול משהו בטלפון :)
29/05/2017 | 05:25
1
29
קראתי, אבל לא חשבתי שמה ששאלתי נחשב תקלה או בעיה, אז לא צרפתי קובץ.
בכל מקרה, הקובץ מצורף עכשיו. תודה רבה! :)
לצפיה ב-'עידכון: מצאתי נוסחא שעשתה את מה שרציתי'
עידכון: מצאתי נוסחא שעשתה את מה שרציתי
29/05/2017 | 05:40
25
SUMIF
 
במקרה שלי זה -
 
SUMIF(I2:I8, "Yes", D2:D8)
 
או באופן כללי, לטובת משתמשים אחרים שיתקלו בהודעה הזו
 
SUMIF(range,"TEXT",sum_range)
 
כשאת TEXT אפשר להכניס גם עם * או ? כמו כל שדה חיפוש חלונאי.
 
לצפיה ב-'וורד 2016'
וורד 2016
29/05/2017 | 01:05
29
אני מנסה לייצר קובץ של וורד 2016 שתהיה בו אפשרות לעשות היפר-קישור לתיבות דו שיח שיהיו בצדי המסמך. כרגע ממה שאני מבין וורד מציעים לעשות היפר קישור לדברים שנמצאים בתוך המסמך עצמו, ואני לא רוצה לעשות מסמך עם הרבה עמודים שבהם יהיה את כל הטקסטים של ההיפר קישור.  לחילופין, אם זה בלתי אפשרי, מישהו יודע איך עושים אפקט שמאפשר לשים שתי תיבות טקסט אחת על השנייה, וכאשר ילחץ היפר קישור מסוים אז תיבת הטקסט תקפוץ קדימה, וככה בעצם להכניס את כל תיבות הטקסט לעמוד אחד.  בפוואר פוינט זה לא בעיה , אבל זו לא הפלטפורמה שאני רוצה, אני רוצה משהו שיהיה אפשר לערוך תוך כדי ולא לעשות פרזנטציה.
לצפיה ב-'אני מעוניין ברצף של תאים כגון: א. א: ב. ב: ג. ג: וכו''
אני מעוניין ברצף של תאים כגון: א. א: ב. ב: ג. ג: וכו'
26/05/2017 | 11:07
13
25
לצפיה ב-'אם אתה מתחיל משורה 1 אתה יכול להשתמש בנוסחה...'
אם אתה מתחיל משורה 1 אתה יכול להשתמש בנוסחה...
26/05/2017 | 11:40
12
41
 =MID("אבגדהוזחטיכלמנסעפצקרשת",ROUND(ROW()/2,0),1)&IF(MOD(ROW(),2),".",":")
ולגרור גלפי מטה
אם אתה מתחיל משורה אחרת תוסיף לנוסחה הורדה של מספר בהתאם למיקום השורה
לצפיה ב-'אני מתכוון דוקא לאותיות ולא למספרים כגון א. א: ב. ב: ג. ג:'
אני מתכוון דוקא לאותיות ולא למספרים כגון א. א: ב. ב: ג. ג:
26/05/2017 | 11:54
11
11
לצפיה ב-'האם ניסית את הצעתי?'
האם ניסית את הצעתי?
26/05/2017 | 12:03
10
27
לצפיה ב-'מצויין. '
מצויין.
27/05/2017 | 22:36
7
לצפיה ב-'לא רוצה להמשיך לאות "כ" אלא להמשיך יא יב יג... כא כב כג'
לא רוצה להמשיך לאות "כ" אלא להמשיך יא יב יג... כא כב כג
27/05/2017 | 22:38
5
לצפיה ב-'ואני רוצה אותו בשורה רוחבית ולא בטור'
ואני רוצה אותו בשורה רוחבית ולא בטור
27/05/2017 | 22:39
7
7
לצפיה ב-'אני מוכרח להעיר משהו.....'
אני מוכרח להעיר משהו.....
27/05/2017 | 23:18
5
23
אם בהצבה הראשונה - לא היית מסתפק רק בשורה אחת סתמית ומסכנה אלא קורא את ההנחיות להצגת שאלה המופיעות בראש הדף, מצרף קובץ (לא תמונה) עם התוצאה הרצויה, מנח האותיות הרצוי וכד' - היית יכול לחסוך לך ולנו כמעט עדר שלם של עיזים.....
אז בבקשה,  עדיין לא מאוחר. צרף קובץ ובו תאור מדויק של מה שאתה צריך.
לצפיה ב-'טוב, אם מיכאל הסכים להראות את שלו - לי גם היה משהו מוכן..'
טוב, אם מיכאל הסכים להראות את שלו - לי גם היה משהו מוכן..
28/05/2017 | 02:00
4
32
ה-UDF  טוב עד מהספר 1000
לצפיה ב-'איך אמר, פעם, התנא בן זומא . . .'
איך אמר, פעם, התנא בן זומא . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
28/05/2017 | 10:12
3
38
 
"מה שמותר לרבי אסור לחסידים ומה שמותר לחסידים, - על אחת כמה וכמה, מותר לרבי".
 
לא אני נוהג לענות על שאלות תחת הכותרת: ''עיין בהודעה הנעוצה בראש דף הפורום -  ועד אז בדוק את זה...''
 
מזה שנים שאני טוען (אסור לי למנוע) שאין לענות על שאלות שלא נשאלו בהתאם למתבקש בהודעת ההתנהלות.
 
ברוב המקרים אני נמנע מלהציג פיתרון גם אם אינני מוצא בעיה להקליד את הנתונים הנדרשים בהתאם להסבר ו/או מתוך תמונה שצורפה לשאלה.
 
לדעתי, המקרה העכשווי הינו יוצא דופן שהרי אין צורך בשום נתוני מקור והכל תלוי בהסבר שמספק השואל.
 
*** לא הבנתי מדוע מצאת לנכון להגביל אותו ל- 1,000
 
לצפיה ב-'לגבי "ההגבלה ל-1000".....'
לגבי "ההגבלה ל-1000".....
28/05/2017 | 13:22
2
25
פשוט מאחר ומעל 1000 באותיות עבריות יש שתי אסכולות:
למשל - אם ניקח את השנה הנוכחית העברית שהיא  5,777  לבריאת העולם אזי נקבל:
לפי הקוד שאתה נתת -  תתתתתתתתתתתתתתקעז
ולפי השיטה הנהוגה למשל בתאריך עברי -  ה-תשעז
אז בוא ניתן לשואל - אם הוא עדיין אתנו - להחליט אם הוא צריך בכלל מעל 1000 ואם כן - איזו שיטה הוא מעדיף.
בכל מקרה - אם לאפשר - בקוד שאני נתתי - לספור למשל עד 6000 -  יש להוסיף את 4 השורות הבאות לקוד שנתתי - לפני השורה האחרונה:
  'תוספת 4 שורות אלו תספור גם אלפים עד 6000
   '==============================================
   If X > 999 And X < 2000 Then Res = "-א" & Res
   If X > 1999 And X < 3000 Then Res = "-ב" & Res
   If X > 2999 And X < 4000 Then Res = "-ג" & Res
   If X > 3999 And X < 5000 Then Res = "-ד" & Res
   If X > 4999 Then Res = "-ה" & Res
   '==============================================
   HebNum = Res
End Function
 
לצפיה ב-'תודה ענקית לכל המסייעים. אכן נושעתי.'
תודה ענקית לכל המסייעים. אכן נושעתי.
28/05/2017 | 13:55
10
לצפיה ב-'אז ככה . . .'
אז ככה . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
28/05/2017 | 19:55
21
 
1. לא ראיתי שהשואל התייחס לשנים עבריות ובכלל אותה "ה" (תוצאת ה-"5") לא מופיעה באף אחד מלוחות השנה שמסביבי כולל זה של ה'אאוטלוק' ושל 'אקסל+'.
 
2. תצוגת תשע"ז מספיקה לכל הדעות (פרט, אולי, לתושבי אחת השכונות בירושלים ולעיר השכנה לרמת-גן).
 
לצפיה ב-'מעבר להערה בעניין דרך ההתנהלות בפורום בהודעה הנעוצה ... '
מעבר להערה בעניין דרך ההתנהלות בפורום בהודעה הנעוצה ...
( לעמוד שלי בתפוז )
28/05/2017 | 00:57
37

שים לב שניתן לערוך הודעה במסגרת 15 הדקות מרגע כתיבתה וזאת, בעיקר, כדי לא "לנפח" את ה'פתיל'.

נסה לשלב בין 'פונקציה מותאמת אישית' (UDF) ונוסחה - כמוצע בתמונה שלהלן:
 
לצפיה ב-'בעיה בניקוד '
בעיה בניקוד
28/05/2017 | 17:29
1
18
יש לי אופיס 2007 וחלונות 10 משום מה הניקוד של וו חולם (וֹ) יוצא כך שהנקודה שלמעלה מוסטת מעט לימין. יש לזה פתרון?
תודה
לצפיה ב-'פליז? אפשר להתייחס?'
פליז? אפשר להתייחס?
29/05/2017 | 10:25
7
לצפיה ב-'בעיה עם המרת תאריך -מצ"ב קובץ'
בעיה עם המרת תאריך -מצ"ב קובץ
25/05/2017 | 16:52
8
29
שלום.
המספרים שנמצאים תחת "מקור" הובאו מתוכנה אחרת.
ניסיתי להמיר לפורמט תאריכים אך ללא הצלחה.אנא סיועכם.תדה
לצפיה ב-'אז ככה . . .'
אז ככה . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
25/05/2017 | 17:15
34

לכל פונקציה יש את התחביר שלה (היעזר בתמונה שלהלן) שאותו אינך יכול לשנות ויכול היית להציץ ב'עזרה' כדי ללמוד אודותיה.

בכללי - אין צורך בנוסחה, כדי להמיר את התאריך, - די יהיה להשתמש בתכונת ה'טקסט לעמודות' כדי לשנות את העיצוב בעמודת המקור.
לצפיה ב-'אפשר גם בעזרת טקסט לעמודות'
אפשר גם בעזרת טקסט לעמודות
25/05/2017 | 22:54
6
20
  1. סמן את העמודה
  2. בחר בתפריט: נתונים>טקסט לעמודות>הבא>הבא> תאריך>סיום
לצפיה ב-'איך הופכים תאריכים לרבעון? מצ"ב קובץ'
איך הופכים תאריכים לרבעון? מצ"ב קובץ
28/05/2017 | 14:52
5
22
קודם תודה.
סידרתי תאריכים בעזרת טקסט לעמודות.אבל לא מצליח להפוך לרבעון.אשמח אם תעזרו גם בזאת.תודה
 
לצפיה ב-'שנה את עיצוב התאים של הרבעונים למספר במקום תאריך'
שנה את עיצוב התאים של הרבעונים למספר במקום תאריך
28/05/2017 | 17:47
14
לצפיה ב-'בהנחה שהבנת את פעולתן של 3 הנוסחאות שהצגת . . .'
בהנחה שהבנת את פעולתן של 3 הנוסחאות שהצגת . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
28/05/2017 | 20:16
3
27
 
נסה לחשוב על נוסחה, נוספת, קצרה ב- 2-3 תווים, שתוצאתה זהה.
 
לצפיה ב-' מותר להציע '
מותר להציע
30/05/2017 | 12:47
2
7
לצפיה ב-'ממתי אתה מבקש את רשותי להציג משהו . . . '
ממתי אתה מבקש את רשותי להציג משהו . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
30/05/2017 | 12:59
4
לצפיה ב-'אז אפשר גם ככה: (INT((MONTH(A2)+2)/3='
אז אפשר גם ככה: (INT((MONTH(A2)+2)/3=
30/05/2017 | 14:13
6
לצפיה ב-'קווים כחולים מתחת למלל'
קווים כחולים מתחת למלל
28/05/2017 | 11:05
12
עיינתי בשני האתרים ששלחת לי.
1. אצלי לא מופיעים ב WORD 13 
   REPLACE ו- IGNORE RULES
2.  הורדת ה-   ( MARK FORMATTING)  V   כפי שמתוארת באתר
לא משפיעה על המסמך
תודה
אשמח להצעות או לרעיונות נוספים
לצפיה ב-'הורדת דטה של מניות .'
הורדת דטה של מניות .
27/05/2017 | 22:32
24
יש איזה שגיאה בקוד שעבד עד עכשיו .
מצרף לכם את הקובץ.

תודה מראש ,
דני

לצפיה ב-'המרה מאקסל לוורד '
המרה מאקסל לוורד
27/05/2017 | 10:26
2
27
שלום, 
ברשותי מערכת הפעלה וינדוס 8, אופיס 2016, 64 ביט/סיביות.
 
יש לי קובץ אקסל עם שאלות MSQ (רב ברירה), כאשר באקסל יש את העמודות הבאות (משמאל לימין)
עמודה A: משהו לא חשוב (לא יודע בדיוק מה זה)
עמודה B: השאלה
עמודות C,D,E,F,G הן האופציות השונות לתשובה
עמודה H: מציינת את מספר העמודה עם התשובה הנכונה 
עמודה E: מציינת את שנת המבחן שממנה נלקחה השאלה
 
עמודה A ועמודה E לא חשובות לי, כי מה שחשוב הוא שיהיה לי השאלות והתשובות בתצורת הדפסה של וורד בסגנון הבא:
 
Is it possible to convert Excel into Word? 
a) yes
b) no
c) sometimes
d) a+b
e) always  
 
כעת למען ההגינות, מצאתי באינטרנט תשובה אבל מכיון שאין לי מושג וחצי מושג באקסל (בזמן שאני שולט היטב בוורד ופאוור פוינט), אז אני לא מבין מה התשובה אומרת. 
 
קובץ האקסל מצורף על שאלותיו ותשובותיו. 
 
לצפיה ב-'לדעתי, אתה אמור להריץ "מיזוג דואר" (Mail Merge) . . .‏'
לדעתי, אתה אמור להריץ "מיזוג דואר" (Mail Merge) . . .‏
( לעמוד שלי בתפוז )
27/05/2017 | 10:45
1
20
 
לאחר שתארגן, לטבלה, שורת כותרת - תוכל לחפש מידע, אודות התהליך, ב"גוגל" וגם בקישורי הפורום הזה.

*** בהצלחה ***
לצפיה ב-'אכן, תודה'
אכן, תודה
27/05/2017 | 12:30
7
עקבתי בפרוטרוט אחרי ההוראות בתשובה ההיא שקישרתי, והוספתי הרבה ניסוי וטעייה (הוא מניח שכמה דברים כבר ידועים לקורא... בזמן שהם לא), עד שהכל הסתדר.
נקודת הפתיחה היא אופיס וורד > מיזוג דואר > Directory וכו'
לצפיה ב-'איך מאפסים את המרווח בין שורות ל-0 במקום 8'
איך מאפסים את המרווח בין שורות ל-0 במקום 8
26/05/2017 | 22:59
1
15
תמונה מצורפת. אני רוצה שבכל פעם שאני מפעיל את האופיס, זה אוטומטית יהיה על 0...
 
תודה.
לצפיה ב-'משנים את ההגדרה בקובץ התבנית של התוכנה NORMAL.DOTM. . .‏'
משנים את ההגדרה בקובץ התבנית של התוכנה NORMAL.DOTM. . .‏
( לעמוד שלי בתפוז )
26/05/2017 | 23:27
18
 
חפש אותו בכונן הקשיח וכדי ללמוד אודותיו הרץ חיפוש ב"גוגל".
 
להבא - יהיה נחמד אם תעיין בהודעה הראשונה הנעוצה בדף הפורום ופעל כמתבקש בה.
 
*** בהצלחה ***
 
לצפיה ב-'שאלות על אופן אופיס'
שאלות על אופן אופיס
26/05/2017 | 17:33
17
שלום רב,
 
מכיוון שסגרו את פורום אופן אופיס, האם יש אפשרות לשאול כאן?
 
תודה
לצפיה ב-'אתמול פתחיתי את הקובץ'
אתמול פתחיתי את הקובץ
26/05/2017 | 11:14
19
פתחתי את הקובץ שאני עובד עליו קבוע.
ואני שם לב שנמחקו לי נתונים
וגם אני שם לב שהוא לא מחשב לי אונליין נתונים שאני מזין עך אף שהנוסחאות קיימות ותקינות.
רק לאחר שעשיתי שיחזור לתאריך אחרון הכל חזר לתיקונו.
מישהו מכיר תופעה כזאת?
כי זה אומר שיום אחד הכל יכול להדפק שם!!

חם בפורומים של תפוז

בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

בעלי מקצוע

פורום גיוס והשקעות בחברות סטארטאפ
פורום גיוס והשקעות
קופרברג, עזרא ושות'- רואי חשבון ויועצים עסקיים
קופרברג עזרא ושות'- רו"ח
המקור לאשראי עסקי
זקוקים לתוכנית עיסקית?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ