לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן

פורום אופיס (מיקרוסופט)

‏פורום "אופיס", ב'תפוז', הוא חלק מקהילת ה"משתמשים הכבדים" במחשב.

מאחר וכולנו מעוניינים להפיק את המרב מחבילת ה"אופיס" של "מיקרוסופט" - מן הסתם תמצאו אצלנו "טיפים" ו"פטנטים", שונים, לייעול ושכלול השימוש בתוכנות "אופיס" למיניהן.
חשוב לזכור שחברי הקהילה עושים מלאכתם בהתנדבות(!) - מתוך רצון לעזור לזולת – ואינם חייבים דבר לאף אחד מהמבקרים כאן.

הח"מ חרט על דגלו לשמור, בקנאות, על רמתו המקצועית של פורום זה - שנחשב בעיני מומחי 'אופיס', באשר הם, לפורום המוביל בתחומו - גם אם יימצא צורך להילחם על כך.
במקביל להצגת פתרונות הוצבה מטרה נוספת והיא - להדריך וללמד דרכי שימוש בתוכנות החבילה ולא להסתפק רק בהצגת פתרונות במובן של "ללעוס וגם לבלוע".
לא אחת תפגשו גולשים זועמים על שהח"מ מפנה חלק ממרצו להדרכה, במקום להציג להם את הפתרון וחסל. יעידו כל אותם עשרות ומאות שחזרו להודות על שניתנה להם ההזדמנות להתאמץ ולהגיע לפתרון בכוחות עצמם. הניסיון מוכיח שגולש המוצא לבדו את הפתרון [גם אם בלווי הדר
כה והכוונה] מרגיש, ברוב המקרים, הרבה "יותר טוב עם עצמו".
פה ושם תיתקלו גם במצבים שההערות/הארות לא ממש מוצאות חן בעיני מי שהן מכוונות אליו.

מטרתנו העיקרית:
  לסייע לגולשים שנתקלו בבעיות תפעול/הבנת/הכרת תוכנות ה"אופיס" לשמש במה ל'ידענים' המוכנים לסייע לגולשים. 
הנכם מתבקשים להקליק על המילה 'המשך...' - במסגרת העליונה של דף הפורום -  כדי לעיין, להפנים ולפעול עפ"י המוסבר במאמר בקישור:  
לפני הצבת ‏שאלה/תגובה הקליקו כאן ועיינו בהנחיות המנהלתיות.  - זאת, ע"מ שההתנהלות, בפורום, תהיה חלקה וקלה וכך נוכל כולנו להפיק את המרב הן מהשאלות והן מהתגובות. 
*** תודה מיוחדת לחברי צוות הפורום, [ה'מואדמים'] על התמדתם ותרומתם.

מיכאל אבידן
,
2009-2016 (Microsoft® Most Valuable Professional (MVP

 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום אופיס (מיקרוסופט)

‏פורום "אופיס", ב'תפוז', הוא חלק מקהילת ה"משתמשים הכבדים" במחשב.

מאחר וכולנו מעוניינים להפיק את המרב מחבילת ה"אופיס" של "מיקרוסופט" - מן הסתם תמצאו אצלנו "טיפים" ו"פטנטים", שונים, לייעול ושכלול השימוש בתוכנות "אופיס" למיניהן.
חשוב לזכור שחברי הקהילה עושים מלאכתם בהתנדבות(!) - מתוך רצון לעזור לזולת – ואינם חייבים דבר לאף אחד מהמבקרים כאן.

הח"מ חרט על דגלו לשמור, בקנאות, על רמתו המקצועית של פורום זה - שנחשב בעיני מומחי 'אופיס', באשר הם, לפורום המוביל בתחומו - גם אם יימצא צורך להילחם על כך.
במקביל להצגת פתרונות הוצבה מטרה נוספת והיא - להדריך וללמד דרכי שימוש בתוכנות החבילה ולא להסתפק רק בהצגת פתרונות במובן של "ללעוס וגם לבלוע".
לא אחת תפגשו גולשים זועמים על שהח"מ מפנה חלק ממרצו להדרכה, במקום להציג להם את הפתרון וחסל. יעידו כל אותם עשרות ומאות שחזרו להודות על שניתנה להם ההזדמנות להתאמץ ולהגיע לפתרון בכוחות עצמם. הניסיון מוכיח שגולש המוצא לבדו את הפתרון [גם אם בלווי הדר
כה והכוונה] מרגיש, ברוב המקרים, הרבה "יותר טוב עם עצמו".
פה ושם תיתקלו גם במצבים שההערות/הארות לא ממש מוצאות חן בעיני מי שהן מכוונות אליו.

מטרתנו העיקרית:
  לסייע לגולשים שנתקלו בבעיות תפעול/הבנת/הכרת תוכנות ה"אופיס" לשמש במה ל'ידענים' המוכנים לסייע לגולשים. 
הנכם מתבקשים להקליק על המילה 'המשך...' - במסגרת העליונה של דף הפורום -  כדי לעיין, להפנים ולפעול עפ"י המוסבר במאמר בקישור:  
לפני הצבת ‏שאלה/תגובה הקליקו כאן ועיינו בהנחיות המנהלתיות.  - זאת, ע"מ שההתנהלות, בפורום, תהיה חלקה וקלה וכך נוכל כולנו להפיק את המרב הן מהשאלות והן מהתגובות. 
*** תודה מיוחדת לחברי צוות הפורום, [ה'מואדמים'] על התמדתם ותרומתם.

מיכאל אבידן
,
2009-2016 (Microsoft® Most Valuable Professional (MVP

 

הוספת הודעה

צרף
תמונה וידיאו קובץ
קבצים המצורפים להודעה

x
הודעה מהנהלת הפורום

ציינו את גרסת ה'אופיס' ומע' ההפעלה וכתבו את השאלה בפרוטרוט!
צטטו שגיאה או הציגו PrnScr. לבעיות 'אקסל' הציגו קובץ ולא תמונה
> > 
תקנון הפורום - נא לקרוא ולהפנים את ההנחיות המנהלתיות             ‏‏‏

 
 
 
 
 
 
המשך >>

לצפיה ב-'הזנת נתונים באקסל'
הזנת נתונים באקסל
22/04/2017 | 23:27
11
59
יש לי קובץ באקסל יש כמה אנשים שמזינים טקסט של שמות באנגלית
ואף פעם לא מזינים בצורה אחידה
ישנם שמזינים באותיות גדולות וישנם שמזינים באותיות קטנות
 
האם יש דרך לאלץ את כולם להקליד תמיד את האות הראשונה של השם הפרטי באות גדולה ואז אותיות קטנות וכנל גם את השם המשפחה ( אות ראשונה גדולה ואז אותיות קטנות )
לעזרתכם אודה
לצפיה ב-'אין צורך לאלץ אותם ("שחרר להם, קצת, חבל") . . .'
אין צורך לאלץ אותם ("שחרר להם, קצת, חבל") . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
23/04/2017 | 00:58
8
50

מקרו האירוע, המוצע בתמונה שלהלן, ישנה את הדרוש בתאי עמודות A+B.

התאים הצהובים מציגים את מה שהקלדתי בעמודה A ואת תוצאת ריצת המקרו.
 
לצפיה ב-'האם יש דרך להגדיר תא מותאם אישית או באמצעות אימות נתונים '
האם יש דרך להגדיר תא מותאם אישית או באמצעות אימות נתונים
23/04/2017 | 21:33
7
37
כלומר אם ירשמו david  אז אוטומטית התא יעוצב  ל David
או אימות נתונים מותאם אישית 
אני מחפש דרך ללא נוסאת proper וללא מאקרו 
בתודה מראש דניאל
 
 
לצפיה ב-'הצעתי היא - שימוש "חלקי" ב-PROPER'
הצעתי היא - שימוש "חלקי" ב-PROPER
24/04/2017 | 00:29
22
ראה תמונה. (האימות מוחל על תא A1)
אימות הנתונים אמנם לא ישנה את הכיתוב אוטמטית אך יאלץ אותך לכתוב "נכון"
לצפיה ב-'בדוק את האפשרויות של תיקון שגיאות אוטומטי'
בדוק את האפשרויות של תיקון שגיאות אוטומטי
24/04/2017 | 10:28
5
17
לצפיה ב-'התוכל להרחיב במקצת את הצעתך . . .'
התוכל להרחיב במקצת את הצעתך . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
24/04/2017 | 16:40
20
 
כולל גרסה ושפת הממשק של ה'אקסל' בו הקלדת, למשל, john והתוכנה הפכה זאת - אוטומטית - ל- John.
 
לצפיה ב-'תיקון שגיאות'
תיקון שגיאות
25/04/2017 | 07:53
1
20
אצלי (גם 2010 וגם 2016) האקסל מציג את חלונית תיקון שגיאות "הסטנדרטית" (זו שמופיעה גם באוטלוק ו-וורד) אבל מתעלם מכל מה שמוגדר בה.
 
יש אפשרות להשמיש אותה באקסל ?
לצפיה ב-'אולי אנחנו משתמשים בגרסה נחותה . . .'
אולי אנחנו משתמשים בגרסה נחותה . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
25/04/2017 | 09:09
18
 
ול-IYYI יש 'מהלכים נסתרים', ב'חלונות הגבוהים', ב-MS‏ ולכן גרסתו 'משופרת' משלנו.
 
אני, עדיין, ממתין למוצא פיו...
 
לצפיה ב-'לא עובד (למרות ההבטחות במסכי האפשרויות)...'
לא עובד (למרות ההבטחות במסכי האפשרויות)...
25/04/2017 | 12:40
1
10
לצפיה ב-'לזאת ייקרא: "לרתום את העגלה לפני הסוסים" . . .'
לזאת ייקרא: "לרתום את העגלה לפני הסוסים" . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
25/04/2017 | 12:52
13
 
לעולם, אל תשים מבטחך בהגדרות MS.
 
תמיד רצוי לבדוק את ה"סחורה"...
לצפיה ב-'פתרון טוב שבהחלט יאלץ את המשתמשים לכתוב כנדרש'
פתרון טוב שבהחלט יאלץ את המשתמשים לכתוב כנדרש
06/05/2017 | 18:44
1
3
לצפיה ב-'למי, בדיוק, מיועדת תגובתך . . . '
למי, בדיוק, מיועדת תגובתך . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
06/05/2017 | 18:58
2
לצפיה ב-'PERSONAL.XLSB'
PERSONAL.XLSB
25/04/2017 | 11:21
4
18
שלום רב,
כאשר אני מעתיק קובץ אקסל עם פקודות מאקרו, ממחשב למחשב...
במחשב השני אני לא רואה את הפקודות המוגדרות ב PERSONAL .
האם צריך להעתיק את חוברת PERSONAL בהליך נפרד ? ואם כן, כיצד ? היכן היא שמורה ? 
 
(7, 2010)
 
לצפיה ב-'אין קשר בין מחט לת*ת . . .'
אין קשר בין מחט לת*ת . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
25/04/2017 | 11:33
1
26
 
קובץ PERSONAL הוא קובץ, 'אקסלי', לכל דבר ועניין פרט לעובדה שבכל הפעלה של 'אקסל' הוא נפתח, אוטומטית, ברקע כדי להעמיד לרשותך את המקרואים ששמרת בו.
 
כדי למצוא את הנתיב בו הוא שמור - נהוג להריץ חיפוש ב"סייר הקבצים".
 
לצפיה ב-'בלי קשר...'
בלי קשר...
25/04/2017 | 12:15
19
וסתם מתוך סקרנות... , מה מהות התיקיות שנמצאות שם, תחת אותה תיקיה Excel, ונושאות שמות המכיל רצף מספרים ארוך וסימן % ... ??
אומנם יש כיתוב בעברית, אבל במקום לנחש, אשמח להסבר מלומד 
לצפיה ב-'אז ככה'
אז ככה
25/04/2017 | 11:40
1
23
אתה מערבב שני דברים שונים !
קודי VBA השייכים לקובץ מסויים - נשמרים עם הקובץ ועוברים איתו לכל אשר יפנה !
קובץ ה-PERSONAL  נמצא בWIN7  בנתיב הבא:
מחשב>"שם משתמש">
AppData> Roaming>Microsof>Excel>XLSTART
אותו אתה צריך להעתיק בנפרד למחשב היעד.
לצפיה ב-'תודה רבה איתרתי והעתקתי .'
תודה רבה איתרתי והעתקתי .
25/04/2017 | 11:49
5
לצפיה ב-'Excel 2016'
Excel 2016
24/04/2017 | 11:58
6
36
הי,
ב-Excle 2016 כיוון סמן הטקסט נשאר כל הזמן על עברית, גם כשהשפה הפעילה במחשב היא אנגלית.
מישהו נתקל בתופעה?
תודה,
תמר
לצפיה ב-'כן.'
כן.
24/04/2017 | 12:38
5
14
לצפיה ב-'ו....'
ו....
24/04/2017 | 12:46
4
7
לצפיה ב-'וזהו בגדול'
וזהו בגדול
24/04/2017 | 18:57
3
29
אתה יכול להתרגל לזה, יחד עם באגים מטרידים בהרבה, או לבחור כמוני להישאר ב 2010 עד שלא תהיה ברירה.
לצפיה ב-'לא ממש אופציה לא להתעלם ולא להישאר ב2010.'
לא ממש אופציה לא להתעלם ולא להישאר ב2010.
25/04/2017 | 08:37
2
16
מדובר בארגון שלם, ולא רק אני.
השאלה אם זה מוכר כבאג או משהו כזה....
לצפיה ב-'מוכר כ"באג" מזה מספר שנים . . .'
מוכר כ"באג" מזה מספר שנים . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
25/04/2017 | 09:32
1
15
 
וגם הצוות הטכני של MS מודע לו ובסקפטיותי אוכל רק לומר שלא נראה לי שזה "מזיז", שם,  למישהו...
 
לצפיה ב-'תודה!'
תודה!
26/04/2017 | 08:02
2
לצפיה ב-'ערב טוב לכולם '
ערב טוב לכולם
24/04/2017 | 19:49
2
33
אשמח לעזרה קטנה בבקשה
יש לי עסק קטן ומתחיל, ואני רוצה לבנות לי קובץ עם המלאי שאני קונה ומוכרת.
הכנסתי משהו באקסל רק לא יודעת ובטוחה איך לעשות את החישובים, ואם ככה כדאי לעשות את הטבלה. פתוחה להצעות ייעול של הקובץ.
קצת הסבר על הקובץ והמענה שהייתי רוצה שיתן לי
כל גליון יכיל מוצר אחר (כובעים, חולצות, תיקים וכו') תאריך הזמנת הסחורה, מאחר ואני עובדת עם כמה ספקים לאותו מוצר אז ארשום את שמם איפה שרשמתי 1,2,3 וכו'.  בדוגמא שרשמתי כאן זה עבור חולצות שבהן יש מידות שונות. מכירה זה אומר, ברגע שמכרתי ללקוח הראשון רושמת את הכמות שמכרתי לו, (אולי כדאי לרשום את שם הלקוח?) ואז זה אוטומטית מתעדכן לי בסוף העמודות כמה נשאר לי במלאי מכל מידה/מוצר, מאשר לספור כל הזמן (מעייף ) ..
כאמור אשמח לקבל אפילו אולי סידור קובץ בצורה שונה, פשוט זה מה שעלה לי לראש ובנסיון לעשות סדר במלאי.

תודה רבה לכולם והמשך ערב טוב
לצפיה ב-'שכחתי לציין , יש לי אופיס 2010'
שכחתי לציין , יש לי אופיס 2010
24/04/2017 | 21:41
13
ווינדוס 7
 
תודה
לצפיה ב-'ערב טוב.. אשמח לכל עזרה והכוונה כיצד לבצע זאת'
ערב טוב.. אשמח לכל עזרה והכוונה כיצד לבצע זאת
27/04/2017 | 21:00
12
תודה רבה מראש
לצפיה ב-'סריקת "דואר נכנס" לסינון דואר זבל'
סריקת "דואר נכנס" לסינון דואר זבל
24/04/2017 | 20:57
8
שלום לכולם

לאחר שימוש של שבועות מספר בו כל דואר הזבל נכנס לתיקיית "דואר נכנס"  החלטתי לעבור לעבודה של "שולחים בטוחים בלבד".
הייתי רוצה לסרוק את תיקיית "דואר נכנס" ולסנן את הודעות שלא הגיעו מרשימת ה "שולחים הבטוחים" הנמצאות בתיקיית "דואר נכנס" ולהעביר אותם לתיקיית "דואר זבל", בדיוק לאותו מקום שכל ההודעות שמגיעות עכשיו משולחים שאינם ברשימה עובר
האם זה אפשרי?
אאוטוק 2016
ווינדוס 10
תודה לעונים
לצפיה ב-'סימון תא גדול מתא אחר (תאריכים)'
סימון תא גדול מתא אחר (תאריכים)
24/04/2017 | 20:26
1
11
הי,
 
שאלה בנושא אקסל 2016.
 
אני מודד זמן תגובה לקריאת שירות.
יש לי עמודה של פתיחת קריאת שירות
יש לי עמודה של סגירת קריאת שירות
 
איך אני מסמן תאים במידה וזמן הטיפול (כלומר מהפתיחה ועד הסגירה גדול מ4 ימים)?
 
לא מצאתי את הנוסחה לבצע את זה....
 
תודה,
עידן
לצפיה ב-'מאחר ושורש הבעיה הוא מציאת נוסחה מתאימה . . .'
מאחר ושורש הבעיה הוא מציאת נוסחה מתאימה . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
24/04/2017 | 20:39
13

התמקד בתמונה שלהלן המציגה את הנוסחה.

אין צורך שתציב אותה בעמודה "C" (שם רק הצגתי את תוצאתה) אלא תשתמש בה בהגדרת 'עיצוב מותנה' הנשען על הנוסחה כדי לצבוע תאים שעומדים בתנאי (קרי: משך שירות שחורג מ-4 ימים).

 
לצפיה ב-'בוקר טוב, מבקשת עזרה. יש לי אופיס 13 ומערכת הפעלה 8.1'
בוקר טוב, מבקשת עזרה. יש לי אופיס 13 ומערכת הפעלה 8.1
24/04/2017 | 07:30
2
27
אני עובדת עם לפטופ וצג מחובר אליו.
אני עובדת על מצגת עם לינקים לאינטרנט ובזכות דר צבי ארצי, הבנתי את עניין "השתמש בתצוגת המגיש" המופיע בלפטופ ועל הצג מופיע הצגת השקופית.
בזמן עריכת המצגת, הפעלתי לינק לרשת וכשעשיתי ESC להמשיך ולערוך את המצגת, הצג השתנה, האייקונים שעל שולחן העבודה נעלמו, ישנם אייקונים חלקיים בשורת המשימה ואת כל מה שמופיע במסך הלפטופ אינו מופיע על הצג.
החיבור קיים ביניהם. בדקתי. עשיתי ריסטרט - וזה לא עזר.
אם אני מפעילה את המצגת, אני רואה אותה על הצג. למצב של עריכת המצגת, אני רואה את שולחן העבודה ללא האיקונים. מצ"ב תמונה.
בשורת המשימה של הצג , אני רואה שהישומים מופעלים בלפטופ אך אינני רואה אותם על הצג.
אשמח לרעיונות לתיקון התקלה ותודה על עזרתכם.
לצפיה ב-'כפתור חלונות + P'
כפתור חלונות + P
24/04/2017 | 12:37
1
18
שחקי עם האופציות שכפל והרחב
לצפיה ב-'יופי, תודה :) עשיתי וזה הצליח'
יופי, תודה :) עשיתי וזה הצליח
24/04/2017 | 14:55
3
לצפיה ב-'מספר עגול מחושב כמספר לא עגול'
מספר עגול מחושב כמספר לא עגול
21/04/2017 | 16:06
7
207
שלום לכולם,
אני מנסה לקבל שארית של מספר לא עגול לדו' 101.6 ע"י (MOD(101.6,1 ומשום מה האקסל מחזיר לי 0.599999999994 במקום 0.6
מצ"ב קובץ דוגמא.
מישהו יודע מה העניין?
אגב, לצורך העניין אני רוצה לכתוב שעות (מעל 24) כמספר עשרוני אבל במובן של שעות ודקות.
לדו' 101.59 שווה ל-101 שעות ו-59 דקות ולחשב את זה כמספר עשרוני.
תודה.
WIN7
OFFICE 2013
 
לצפיה ב-'הבה נתעלם מה"עניין" ונתמקד ב"צורך העניין" . . .'
הבה נתעלם מה"עניין" ונתמקד ב"צורך העניין" . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
21/04/2017 | 16:50
5
37

בדוק האם הצעתי, בתמונה שלהלן, עונה על בקשתך.
 
לצפיה ב-'מעולה, תודה! אבל מה עם "העניין" עצמו? מטריד אותי האם'
מעולה, תודה! אבל מה עם "העניין" עצמו? מטריד אותי האם
21/04/2017 | 17:23
4
22
זה משפיע על חישובים אחרים?
לצפיה ב-'כן, רק אם אתה תוכן החוקר את המרחקים בין גורמי השמיים ...'
כן, רק אם אתה תוכן החוקר את המרחקים בין גורמי השמיים ...
( לעמוד שלי בתפוז )
21/04/2017 | 17:28
3
15
לצפיה ב-'לא חוקר גרמי שמיים אבל הבדל בין 0.599999999994 ל-0.6 יכול'
לא חוקר גרמי שמיים אבל הבדל בין 0.599999999994 ל-0.6 יכול
23/04/2017 | 13:53
2
19
לשנות... כמו במקרה שנתקלתי בו.
בכל מקרה, אפילו רק לידיעה אם תוכל להרחיב על זה, אשמח לדעת למה זה נגרם...
 
לצפיה ב-'ֻבגדול - ככה 'אקסל' עובד by design . . .‏'
ֻבגדול - ככה 'אקסל' עובד by design . . .‏
( לעמוד שלי בתפוז )
23/04/2017 | 14:24
18

אבל, אם בנפשך הדבר - לחץ על 'קובץ' > 'אפשרויות' > 'מתקדם'.

בפרק 'בעת חישוב חוברת עבודה זו', בחר בחוברת העבודה הרצויה ואז סמן את האפשרות 'הגדר רמת דיוק כפי שמוצג' > 'אישור'

כעת - אם תבחר בתבנית מספר עם 5 מקומות עשרוניים ותסמן את האפשרות 'רמת הדיוק המוצגת', - הדיוק שמעבר ל-5 ספרות יאבד ברגע שתבצע 'שמירה' לחוברת העבודה.

*** אפשרות זו משפיעה על חוברת העבודה הפעילה, כולל כל הגליונות שבה.

חשוב לזכור שלא ניתן לבטל את הבחירה ולשחזר, בכך, את הנתונים שאבדו.
מומלץ לבצע ניסיונות על קובץ סתמי לפני הגדרה בקובץ שעליו עובדים.

*** בהצלחה ***
 
לצפיה ב-'זה ההסבר של מיקרוסופט לעניין'
זה ההסבר של מיקרוסופט לעניין
23/04/2017 | 18:55
11
לצפיה ב-'אחלה, תודה לכולם!'
אחלה, תודה לכולם!
25/04/2017 | 11:10
1
לצפיה ב-'ספירת אותיות'
ספירת אותיות
23/04/2017 | 12:12
2
20
אני רוצה לדעת כמה פעמים מופיעה האות ת' בכול תא?
יש לי שורת אקסל עם 50 עמודות ואני מבקש שתא אחר יספור כמה פעמים מופיע האות ת' אם וכאשר נרשמה בתאים.
לצפיה ב-'אפשר ככה - למשל על 22 עמודות את השאר תוכל להמשיך לבד.'
אפשר ככה - למשל על 22 עמודות את השאר תוכל להמשיך לבד.
23/04/2017 | 14:56
1
22
אם הספירה היא רק כאשר האות "ת" לבדה - ראה נוסחה. (התוצאה היא 4)
=COUNTIF(A2:V2,"="&"ת")
ואם האות "ת" היא גם חלק ממילה/מילים - ראה תמונה.
הנוסחה הינה נוסחת מערך. אין להקליד את הסוגריים המסוסלים.
יש לסיים את הנוסחה ע"י הקשה בו-זמנית על CTRL+SHIFT+ENTER
הצעה - להכניס את האות המבוקשת לתא - למשל A1  ולשנות את הנוסחה בהתאם. דבר זה יאפשר גמישות ונוחות כאשר נדרש שינוי האות המבוקשת.
 
לצפיה ב-'גם אם החלטת להפסיק לחסוך . . .'
גם אם החלטת להפסיק לחסוך . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
23/04/2017 | 15:57
27

תדאג, שלפחות, הארכיון יהיה מעודכן...
  =COUNTIF(A2:V2,"ת")
 
לצפיה ב-'בעייה עם קובץ Pst'
בעייה עם קובץ Pst
23/04/2017 | 14:12
11
שלום רב לכולם
יש לי בעייה עם קובץ PST בתוכנת OUTLOOK של גירסת אופיס 2007 באנגלית. מותקן על מערכת הפעלה ווינדוס 7.

אחרי נסיונות תיקון שלא צלחו החלטתי לבצע הסרה טוטאלית של כל אופיס והתקנה חדשה. מאחר ולהערכתי הבעיה הייתה בקובץ PST הסרתי באופן ידני גם את התיקייה שמכילה את הקובץ הזה כדי לא להשאיר שאריות ועלמנת שבהתקנה חדשה ייוצר קובץ חדש. לאחר ביצוע ההתקנה ופתיחת התוכנה OUTLOOK התוכנה מבקש מיקום קובץ ה- PST מאיר והיא לא מוצאת אותו. מה הסיפור, למה זה קורה? הרי הוא אמור ליצור חדש לא? בגלל שעשיתי גיבוי אז בישביל הניסיון החזרתי את ה-PST הישן למיקום וניסיתי לעבוד עם התוכנה. לצערי הבעייה חזרה. איך אני מבטל את הדרישה לקובץ PST בזמן התקנה חדשה? כלומר איך אני מגיע למצב שכשפותחים את התוכנה בפעם הראשונה אחרי התקנה הוא  מתחיל הליך רגיל של הגדרת דואר

אודה לעזרה מהירה בעניין

תודה מראש.
לצפיה ב-'חיפוש בין אפשרויות בקומבו באקסס 2007'
חיפוש בין אפשרויות בקומבו באקסס 2007
23/04/2017 | 09:50
7
הי
בטופס שיצרתי קיים קומבו עם נתונים המבוססים על שאילתא.
אני מעונין לעשות חיפוש בקומבו שבכל פעם שאני מקליד אות, יתבצע חיפוש לרשומות שמכילות את אותו רצף אותיות.
מה הדרך/דרכים לבצע זאת?
תודה
לצפיה ב-'פתירת משוואה בעזרת SOLVER באקסל'
פתירת משוואה בעזרת SOLVER באקסל
23/04/2017 | 01:19
20
שלום,
 
מנסה להשתמש בSOLVER באקסל על מנת לפתור משוואה עם נעלם אחד.
הגדרתי בתחילת הקובץ קבועים מספריים.
לאחר מכן, המשוואה שלי מכילה פונקציות של הנעלם (d pore). הגדרתי את כל החלקים במשוואה (הפונקציות), ואז ניסיתי להשתמש בסולבר, כאשר ה-Objective היה חלוקה של אגף שמאל של המשוואה באגף ימין, בקשה שהערך שלו יהיה שווה 1 (סוג של פסוק אמת כזה), כאשר המשתנה הוא תא שהכנסתי לו את הערך 1 (כדי שלא תהיה חלוקה ב-0, כי בפונקציות יש חלוקה במשתנה), אבל כתבתי לסולבר שניתן לשנות את התא הזה. לא הכנסתי אילוצים.
ובכל זאת, אני לא מצליחה לגרום לסולבר לבצע את הדרוש, ומתקבלת הודעת השגיאה המצורפת כתמונה (solver encountered an error value in the Objective cell or a constraint cell).
הצלחתי לפתור את הבעיה בקובץ אקסל בדרך קצת אחרת, כאשר הנעלם שלי היה נעלם שרק כפלתי בו, ללא צורך בחלוקה בנעלם. הנעלם היה phi. את שלב החלוקה על מנת לקבל את d pore הזנתי לאחר מכן, ידנית, ללא הסולבר. 
 
המשוואה שאני מנסה לפתור:
D eff=D ribo, water*F1(phi)*F2(phi)
 
phi=d ribonuclease/d pore
 
כאשר התשובה הסופית הדרושה היא d pore. 
 
מצורף קובץ האקסל עם השגיאה, וכן קובץ האקסל התקין. 
משתמשת בגרסת אופיס 2013, ווינדוס 7 (64 ביט)/
 
לעזרתכם אודה! :)
לצפיה ב-'אזור הדפסה'
אזור הדפסה
21/04/2017 | 23:46
16
60
שלום רב,
יש דבר אחד, אותו לא ניתן להגדיר תוך בחירת גליונות רבים... - אזור הדפסה.
(גם אם היה מדובר בטבלאות זהות.. אקסל לא מאפשר).
ואני תוהה האם יש דרך אולי באמצעות מקרו לאפשר הגדרת אזור הדפסה, לחוברת שלמה, ע"פ קריטריונים קבועים, באיבחת מקש אחת... :) ?
מדובר בגליונות עם טבלאות שונות. בד"כ יהיו גם הערות ולעיתים טבלאות עזר (משמאל לטבלה הראשית, אך אלה אינם מיועדים להדפסה). 
מה שמאפיין 'טבלה' (אצלי...) זה גבולות ועיצוב אחת השורות ברוחב הטבלה !!!
בקובץ שצרפתי - פס כחול.
יש גם טבלאות ללא רצף, כפי שניתן לראות בגליון 3.
(הערה : יתכנו עיצובים דומים בתוך הטבלאות עצמן).
והבקשה שלי - הגדרת אזור הדפסה כמפורט :
התחלה - תא A1
סיום - סוף הנתונים
(בדוגמה המצורפת  -  I23 , J20, F28, R38).
 
תודה 
(ווינדוס 7, אקסל 2010, 2016)
לצפיה ב-'אחת האפשרויות מוצגת להלן . . .'
אחת האפשרויות מוצגת להלן . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
22/04/2017 | 13:12
15
34
 Sub Micky()
   For Each SH In ActiveWorkbook.Sheets
         URC = SH.UsedRange.Columns.Count
         PA = SH.UsedRange.Rows.Count + SH.UsedRange.Row - 1
         SH.PageSetup.PrintArea = ""
         SH.PageSetup.PrintArea = Range(Cells(1, 1), Cells(PA, URC)).Address
   Next
End Sub
 
לצפיה ב-'לא לקחת בחשבון את הציטוט שלהלן:'
לא לקחת בחשבון את הציטוט שלהלן:
22/04/2017 | 15:29
14
26
ציטוט:
".. בד"כ יהיו גם הערות ולעיתים טבלאות עזר (משמאל לטבלה הראשית, אך אלה אינם מיועדים להדפסה). "
לצפיה ב-'אם כך - לא נותר לך אלא למצוא . . .'
אם כך - לא נותר לך אלא למצוא . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
22/04/2017 | 15:46
13
42

את מס' השורה, התכלת, באמצעות לולאה שתמצא, בעמודה, A  את: Interior.ColorIndex = 24  ואז לסרוק שמאלה עד למציאת תא ששונה מ: Interior.ColorIndex = 24 ולהפחית 1, מהתוצאה, כדי לקבל את מס' העמודה השמאלית ביותר של הטווח הנדרש ואת זאת להחיל על 'איזור ההדפסה'.
לצפיה ב-'ואיך בדיוק ? '
ואיך בדיוק ?
22/04/2017 | 17:29
12
19
הוא אומנם לוקח את כל הנתונים בגיליון.
האם אפשר לקבל את 'ההשלמה' לקוד , זו שמזהה באמצעות השורה (התכולה) את העמודה האחרונה ? 
תודה
לצפיה ב-'אז ככה . . .'
אז ככה . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
22/04/2017 | 18:23
5
35
 
1. האם אפשר להניח שאין, באף אחד מהגיליונות, שום תא אחר שצבוע בתכלת פרט לשורה המגדירה את הרוחב
 
2. האם מציאת מס' העמודה, האחרונה, בפס הצבוע סוגרת לך את כל הפינות
 
לצפיה ב-'כן...,'
כן...,
22/04/2017 | 20:24
4
20
השורה הזו היא היחידה הצבועה בצבע זה.
(כפי שכתבתי, יתכנו עיצובים דומים, לפעמים גם הם לרוחב הטבלה, אך בצבע אחר).
ואם תסייע לי, בבקשה, במציאת העמודה האחרונה ובשתילת הקוד בתוך הקוד הקודם..., אני מניח כי אמצא מנוחה על זרי הדפנה..., לפחות בכל הנוגע לאזור הדפסה... :) 
לצפיה ב-'זמני לא מאפשר לי לבדוק באופן יסודי . . .'
זמני לא מאפשר לי לבדוק באופן יסודי . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
22/04/2017 | 20:36
3
26

לכן - בדוק אתה אם הקוד, הקצרצר, שלהלן עונה על בקשתך.
  Sub RetrieveLastColoredColumn()
      Application.FindFormat.Clear
      Application.FindFormat.Interior.Color = 15849925
      MsgBox "Last Colored Column: " & ActiveSheet.UsedRange.Find(, , , , , xlPrevious, , , True).Column
End Sub
לצפיה ב-'בדקתי...'
בדקתי...
22/04/2017 | 21:18
2
18
עובד ! בתנאי שזה העיצוב היחידי בצבע זה בגליון. 
נכון ! אמרתי שזו השורה היחידה בגוון זה ואני עדיין עומד מאחורי אמירה זו, 
אבל אם אני צובע תא אחד בטבלה בגוון זה - הקוד מתביית דווקא עליו...
אז אני אמתין בסבלנות, לך מיכאל.
ואז, אנא הסבר לי במילים פשוטות : איך... או איזה מסלול עושה הקוד למציאת הגוון ?
וגם - מה הענין הזה של ה MsgBox ... , הרי זה צריך בסופו של דבר 'לשבת' בתוך הקוד הראשון שהצגת...
 
לצפיה ב-'אני שאלתי (ציטוט): "שום תא אחר שצבוע בתכלת..." . . . '
אני שאלתי (ציטוט): "שום תא אחר שצבוע בתכלת..." . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
22/04/2017 | 21:26
1
27
 
לא שאלתי על שורה ולא על טווח - שאלתי על תא
 
מרגע זה ואילך כל פעם שתצפה לתגובה ממני - היא תהיה רק לאחר שהצגת את טענתך בקובץ שכן אצלי שום דבר לא משתנה כשאני צובע תא, בתוך הטבלה, בצבע הזה.

אין לי ספק שתבין מדוע זה בדיוק הרגע הנכון, מבחינתי, לפרוש מהדיון הזה...
 
לצפיה ב-'אתה צודק.'
אתה צודק.
22/04/2017 | 22:07
16
לא ירדתי לסוף שאלתך. אתה ציינת 'תא'.
בכל אופן צרפתי קובץ עם הקוד האחרון שהצעת.
ותודה על הכל.
לצפיה ב-'למציאת העמודה האחרונה בכחול נסה את הקוד הבא'
למציאת העמודה האחרונה בכחול נסה את הקוד הבא
22/04/2017 | 18:59
5
30
 Sub FindLastCol()
   For st = 1 To 200
       If Cells(st, 1).Interior.ColorIndex = 24 Then Exit For
   Next
   For last = 1 To 200
       If Cells(st, last).Interior.ColorIndex <> 24 Then Exit For
   Next
  MsgBox "מספר העמודה האחרונה הוא " & last - 1
End Sub
אם יש צורך תשנה את מספרי השורה והעמודה האחרונים לבדיקה.
לצפיה ב-'האם תוכל...'
האם תוכל...
22/04/2017 | 20:43
4
12
להסביר... היכן שותלים את הבדיקה הזו ? והאם ה MsgBox מתייתר ?
ודבר נוסף, איפה רואים בקוד שלך שהפקודה/הלולאה רצה דווקא על עמודה A
 
לצפיה ב-'אז ככה....'
אז ככה....
22/04/2017 | 21:00
3
16
  • למה שלא תנסה קצת לשתול את הבדיקה ותוצאתה בקוד של מיכאל. 
         אם לא תצליח - תצרף לכאן את הקובץ עם הנסיונות.
  • את ריצת הלולאה הראשונה על עמודה A רואים בשורת ה-IF הראשונה.
  • ואכן ה-MsgBox  מיותר. הוא ניתן רק עבור ההסבר הראשוני.
 
לצפיה ב-'ובכן...'
ובכן...
22/04/2017 | 21:42
2
20
בדקתי את הקוד לפני פנייתי אליך. אפילו הנחתי/ניחשתי שאומנם שורת ה IF אחראית לכך. אבל כאשר הצבתי 2 במקום 1 ומחקתי את העיצוב בעמודה A ...
 (If Cells(st, 2
התשובה הייתה 0.
אז הבנתי (אף כי ידעתי...) שאני לא מבין כלום... 
מה שאני יודע הוא שהערך הראשון בתוך הסוגריים מגדיר את השורה (ואתה הגדרת לולאה עד 200) והערך השני הוא העמודה.
אז לדאבוני, נותרתי מבולבל.
בינתיים אני אנסה לשתול את הקוד כפי שהצעת..., ורק אבקשך להסביר לי מדוע זה החזיר לי 0 ...??
 

 
לצפיה ב-'אז ככה....'
אז ככה....
22/04/2017 | 22:38
1
18
חבל חבל שאתה לא מתעמק קצת יותר...
אם אתה משנה את התחלת הבדיקה מעמודה 1 לעמודה 2 -  צריך גם לשנות את טווח הלולאה השניה - ולהתחיל לבדוק מ-2 (ולא מ-1).  אז אם תשנה גם שם -  תקבל כמובן את התוצאה הנכונה.
בהצלחה.
לצפיה ב-'תודה רבה !'
תודה רבה !
22/04/2017 | 23:06
13
אני יודע שלא תאמין, כי אני בעצמי לא מאמין... אבל גיליתי את 'חצי העבודה' לבד .
ואתה יודע שאני נטול אגו לחלוטין.
מידי פעם לוחץ F5 כדי לראות היש תגובות/תשובות בשרשור.
ואני כעת, עדיין... בניסיון לשנות, בהתאם, את ה- URC בקוד של מיכאל.
לכן בינתיים לא מבקש עזרה.
 
לצפיה ב-'יצירת קובץ'
יצירת קובץ
21/04/2017 | 17:18
1
29
אשמח לקבל טבלה שמכילה:
שם ומשפחה, תאריך לידה, ותיבה שתכיל לי את הגיל המדוייק (שנים וחודשים)בין תאריך הלידה לבין התאריך: 01/09/2017
 
ניסיתי ליצור את הנוסחה, אבל רק הסתבכתי.
 
אודה לכם מאוד!!!
 
חגית.
לצפיה ב-'נסי להיעזר בפונקציה: Datedif . . .‏'
נסי להיעזר בפונקציה: Datedif . . .‏
( לעמוד שלי בתפוז )
21/04/2017 | 17:24
36
 
הסברים, אודותיה, ב"גוגל" ו/או ב'עזרה' של 'אקסל 2000'.
 
לצפיה ב-'איך בונים מודעה בווורד 2016?'
איך בונים מודעה בווורד 2016?
20/04/2017 | 22:15
14
לצפיה ב-'סינכרון תקיות אאוטלוק 2016'
סינכרון תקיות אאוטלוק 2016
19/04/2017 | 11:29
6
17
שלום,
ישנה בעייה כניראה בסינכרון תקיות האאוטלוק, בכל פעם מחדש, תקייה אחת לא מפסיקה לנסות להסתנכן.
למישהו יש רעיון מה הבעייה??
צרפתי תמונה !!
לצפיה ב-'ה'אאוטלוק' ואתה לא כל כך מסתדרים בזמן האחרון . . .'
ה'אאוטלוק' ואתה לא כל כך מסתדרים בזמן האחרון . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
20/04/2017 | 01:26
5
19

נסה להגדיר כמוסבר להלן (ובעזרת התמונה).

1) כשאתה בתיקיית הדואר שלך לחץ: CTRL+ ALT+S
2) בצד החלון שנפתח לחץ על כפתור 'עריכה...' ובחר בחשבון ה-IMAP שלך.
3) בטל את הסימון של "קבל את ספירת הפריטים שלא נקראו בתיקיה עבור התיקיות שאתה מנוי עליהן"
4) בדוק ש'קבל פריטי דואר' מסומן ומתחתיו סמן את האפשרות "השתמש באופן הפעולה המותאם אישית המוגדר להלן' .
5) בחלון 'בחר תיקיות...' (המציג את תיקיות חשבון ה-IMAP  שלך) סמן רק את 'תיבת דואר נכנס' והשאר את האחרים ללא סימון.
6) לחץ על 'אישור' כדי לצאת מההגדרות ולחץ [F9] כדי להריץ 'שלח/קבל' כדי לבדוק שהכל פועל כשורה.
 
לצפיה ב-'אכן כן......'
אכן כן......
20/04/2017 | 16:14
4
12
תודה מיכאל,
עכשיו הגדרתי את האאוטלוק לחשבון אחד (העיסקי) וכרגע מה שקורא הוא שבתקיית דואר נשלח לא מצטבר כלום??? ניסיתי מספר פעמים והדואל שאני שולח "נעלם" לא יודע לאן, אני מניח שמשהו בהגדרות לא תקין ואשמח לעזרה.
בנוסף שאלה? האם ניתן לסנכרן יומנים בין הגוגל ליומן באאוטלוק כך שיעמדו בקשר ויעדכנו האחד את השני? ומה לגבי אנשי קשר?
תודה.
לצפיה ב-'באיזה סוג חשבון דואר מדובר כעת . . .'
באיזה סוג חשבון דואר מדובר כעת . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
20/04/2017 | 19:32
3
9
 
אין לי שום כוונה "לחלוב" ממך את המידע.
 
הואל בטובך לפרט את כל הפרטים בנוגע להוספת החשבון והצג 'צילום 'מסך' של תיקיית הדואר' - של אותו חשבון - לאחר שהרחבת/פרסת את כל ענפיה.
 
לצפיה ב-'צילמתי את התקייה'
צילמתי את התקייה
20/04/2017 | 19:52
2
13
מדובר בחשבון GMAIL אותו הגדרתי באאוטלוק (יחידני) בינתיים, אני לא מוצא את הדואר ששלחתי בתקיית נשלחו??
 
תודה.
לצפיה ב-'אינני מומחה 'אאוטלוק' אך אומר רק זאת . . .'
אינני מומחה 'אאוטלוק' אך אומר רק זאת . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
20/04/2017 | 20:09
1
18

בתמונה מוצגת תיקיית הדואר IMAP שלי בג'ימייל.

ששלחתי, לעצמיף הודעה מחשבון ג'ימייל וכפי שתוכל לראות תחת התיקייה [Gmail] (תיקייה שמשום מה לא נמצאת אצלך) יש לי הודעה אחת - שלא נקראה - בתיקייה 'דואר יוצא'.

נסה לאתר תיקייה בשם זה כי ייתכן ששם תמצא את ההודעות ששלחת.
 
לצפיה ב-'11 הודעות שלא נקראו (קודם היו 10) אבל "מי סופר..." . . .'
11 הודעות שלא נקראו (קודם היו 10) אבל "מי סופר..." . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
20/04/2017 | 21:21
4
לצפיה ב-'sumifs'
sumifs
20/04/2017 | 17:31
1
31
היי
אני מנסה לחשב מטבלה שיתקיימו 2 תנאים 
אני בטוח שזה SUMIFS אבל לא מבין איך אני מכניס לנוסחא
מה שאני מנסה למצוא מסומן בדגש בקובץ המצורף
תודה רבה
לצפיה ב-'סקירה, זריזה, ב'עזרה' של 'אקסל' . . .'
סקירה, זריזה, ב'עזרה' של 'אקסל' . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
20/04/2017 | 18:12
29
 
היתה חושפת, לפניך, את כל "סודות" הפונקציה.
 
לצפיה ב-'בעיה מוזרה ומעצבנת קלות: החלונות במסמכים נפתחים קטנים'
בעיה מוזרה ומעצבנת קלות: החלונות במסמכים נפתחים קטנים
20/04/2017 | 11:41
17
יש לי כמה מסמכים שאני פותח אוטומטית ע"י מתזמן המשימות כל בוקר, חלקם בוורד וחלקן בתוכנת PDF.
מום מה, החלונות פתוחים על 3/4 מסך, לא מוקטן ולא על כל המסך, ורק לאחר שמקטינים ושוב מגדילים זה נפרס על כל המסך - מה אפשר לעשות?
[ווינד' 7, אופיס 2016]
לצפיה ב-'המרת קובץ וורד למסמכים נפרדים '
המרת קובץ וורד למסמכים נפרדים
19/04/2017 | 14:52
6
30
שלום, יש לי אופיס 2013. 
אשמח לדעת האם יש אפשרות להמיר קובץ וורד שיש לו מספר עמודים כך שישמור כל עמוד כקובץ נפרד, ואם אפשר גם להמיר אותו לpdf, או שישמור אותם ישר כ PDF.
אם אכן ישנה אפשרות כזו, איך אני קובע את השמות של הקובץ? האם אפשר לתת רשימה מראש לפי הסדר של העמודים? 
תודה רבה על העזרה 
לצפיה ב-'המשך לשאלה '
המשך לשאלה
19/04/2017 | 15:15
2
26
בדקתי בקבצי הקבוצה - ואכן יש עמוד שמסביר איךלעשות את זה ... 
הבעיה שהוא אומר ללחוץ על "split the merge" ואין לי אפשרות כזו... 
איך מוסיפים? 
לצפיה ב-'אפשר לקבל קישור לעמוד שמסביר זאת . . .'
אפשר לקבל קישור לעמוד שמסביר זאת . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
19/04/2017 | 15:30
1
15
לצפיה ב-'קישור'
קישור
20/04/2017 | 09:13
14
 
מצאתי את זה בקישורי הקבוצה. 
לצפיה ב-'התייחסות'
התייחסות
20/04/2017 | 08:53
2
14
חסר לי מידע לגבי הקובץ שברשותך, ובעיקר כיצד הוא נוצר (האם זה קובץ רגיל, או, למשל, קובץ שנוצר ממיזוג דואר) בכל אופן להלן התייחסות חלקית:
1) אם בסופו של דבר את מעוניינת בקבצי PDF, שקלי/בדקי את האפשרות הבאה: צרי קובץ PDF מקובץ ה'וורד' שלך.
הורידי והתקיני את התוכנה   PDF Split and Merge
(בחרי בלשונית Basic שהיא גרסת חינם). התכנה מאפשרת פיצול מסמך PDF לפי הרצונות שלך. באתר (למעלה מימין) יש גם תיעוד/מדריך לשימוש בתוכנה.
2) לגבי קובץ ה'וורד' ולשאלתך לגבי זה שאינך מוצאת אצלך את אפשרות הפיצול - שימי לב שהאפשרות נמצאת בתפריט Mailing ולמיטב ידיעתי, האפשרות שסימנת תהיה פעילה כשיהיה לך קובץ שנוצר באמצעות מיזוג דואר (ולכך התכוונתי בפתיח).
לצפיה ב-'סוג המסמך לפיצול'
סוג המסמך לפיצול
20/04/2017 | 09:12
1
12
תודה רבה צבי על תשובתך, היא בהחלט מועילה לי. 
אני אכן מתכוונת לפיצול מסמך שנוצר ממיזוג דואר והפיכתו לקבצי PDF נפרדים . אך הכפתור המדובר לא מופיע לי. 
מצרפת צילום של התפריט שלי אשר מופיע על מסמך שעבר מיזוג דואר. 
כאמור יש לי אופיס 2013, האם יש איזו הרחברה שאני יכולה להתקין כדי שהכפתור הזה יופיע? 
המון תודה 
לצפיה ב-'התשובה היא בקישור שצרפת בתשובך למיכאל אבידן'
התשובה היא בקישור שצרפת בתשובך למיכאל אבידן
20/04/2017 | 09:22
9
מדובר בתוסף (Add in).
בקישור שצרפת יש התייחסות והסבר מה לעשות כדי שהוא יפעל אצלך.
לצפיה ב-'חישוב בונוס לעובדים'
חישוב בונוס לעובדים
19/04/2017 | 15:40
10
24
היי, 
אני מנסה להכין טבלה שמחשבת את הבונוס של העובד אוטומטית לפי חוקים מוגדרים מראש. 
מצ"ב דוגמא.
תודה מראש!!!! 
לצפיה ב-'ה"חוקים" כלל לא ברורים . . . '
ה"חוקים" כלל לא ברורים . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
19/04/2017 | 16:06
9
21
 
מה, למשל, יהיה הבונוס אם סך המכירות הוא: 174,999 $
 
לצפיה ב-'תיקון'
תיקון
19/04/2017 | 16:20
1
14
טעות שלי... זה אומר ש מ 0 עד ל 50000 הסוכן יקבל 3% מהמכירה
מ 50000 עד 100000 הסוכן יקבל 4% מהמכירה
מצורף עם ההסבר...
תודה
לצפיה ב-'כשאקבל תשובה לשאלתי (ככתבה וכלשונה) . . . '
כשאקבל תשובה לשאלתי (ככתבה וכלשונה) . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
19/04/2017 | 17:19
40
 
אשקול אם להמשיך בדיון... ובלי קשר - עדיין לא נגעתי בנקודה שאם מבקשים לכפול ב- 3.5% מציגים את מלוא הערך ולא ערך "מעוגל"...
 
לצפיה ב-'לשאלתך'
לשאלתך
19/04/2017 | 18:03
6
19
אם סך המכירות הוא 174,999 אז הבונוס יהיה מחושב לפי הטבלה שאומרת עד 175,000 הסוכן יקבל 4%
בקובץ המצורף אתה יכול לראות את המספרים אחרי ה 0
מקווה שמובן
אם הנוסחא מסובכת אז גם תשובה שלא מצליח תתקבל בברכה.
תודה
לצפיה ב-'אין שום דבר מסובך ב'אקסל' . . .'
אין שום דבר מסובך ב'אקסל' . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
19/04/2017 | 18:13
5
34

התמונה שלהלן מציגעה את אחת הדרכים לחשב את הבונוס.

חשוב לציין שהבונוס יכול היה להיות "רק": 6,374.96 $ ואני משאיר לך לחשוב איך הגעתי לסכום הזה...
 
לצפיה ב-'מה לא עשיתי נכון '
מה לא עשיתי נכון
19/04/2017 | 18:26
3
20
 
 
לצפיה ב-'אני לא רואה שום דמיון (כמעט) בין מה שהצגת כעת . . .'
אני לא רואה שום דמיון (כמעט) בין מה שהצגת כעת . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
19/04/2017 | 18:31
2
17
 
לבין מה שהצגתי בתמונה...
 
לצפיה ב-'ועכשיו?'
ועכשיו?
19/04/2017 | 19:00
1
14
לצפיה ב-'הרבה יותר יפה ואפילו מתקרב לשלי . . .'
הרבה יותר יפה ואפילו מתקרב לשלי . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
19/04/2017 | 19:12
28
 
פרט לעובדה שחסרה לך אות אחת בנוסחה...
 
לצפיה ב-'לקח קצת זמן אבל הבנתי חחחח תודה רבה!!! '
לקח קצת זמן אבל הבנתי חחחח תודה רבה!!!
20/04/2017 | 11:48
11

חם בפורומים של תפוז

מכינים עוגת גבינה מכל הלב וזוכים בפרסים!!!
מכינים עוגת גבינה מכל...
שלחו לנו מתכון + תמונה של עוגת הגבינה הכי מקורית...
מכינים עוגת גבינה מכל הלב וזוכים בפרסים!!!
מכינים עוגת גבינה מכל...
שלחו לנו מתכון + תמונה של עוגת הגבינה הכי מקורית...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

בעלי מקצוע

repair-lab מעבדת מחשבים
repair-lab מעבדת מחשבים

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ