לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
2976529,765 עוקבים אודות עסקים

פורום אופיס (מיקרוסופט)

‏פורום "אופיס", ב'תפוז', הוא חלק מקהילת ה"משתמשים הכבדים" במחשב.

מאחר וכולנו מעוניינים להפיק את המרב מחבילת ה"אופיס" של "מיקרוסופט" - מן הסתם תמצאו אצלנו "טיפים" ו"פטנטים", שונים, לייעול ושכלול השימוש בתוכנות "אופיס" למיניהן.
חשוב לזכור שחברי הקהילה עושים מלאכתם בהתנדבות(!) - מתוך רצון לעזור לזולת – ואינם חייבים דבר לאף אחד מהמבקרים כאן.

הח"מ חרט על דגלו לשמור, בקנאות, על רמתו המקצועית של פורום זה - שנחשב בעיני מומחי 'אופיס', באשר הם, לפורום המוביל בתחומו - גם אם יימצא צורך להילחם על כך.
במקביל להצגת פתרונות הוצבה מטרה נוספת והיא - להדריך וללמד דרכי שימוש בתוכנות החבילה ולא להסתפק רק בהצגת פתרונות במובן של "ללעוס וגם לבלוע".
לא אחת תפגשו גולשים זועמים על שהח"מ מפנה חלק ממרצו להדרכה, במקום להציג להם את הפתרון וחסל. יעידו כל אותם עשרות ומאות שחזרו להודות על שניתנה להם ההזדמנות להתאמץ ולהגיע לפתרון בכוחות עצמם. הניסיון מוכיח שגולש המוצא לבדו את הפתרון [גם אם בלווי הדר
כה והכוונה] מרגיש, ברוב המקרים, הרבה "יותר טוב עם עצמו".
פה ושם תיתקלו גם במצבים שההערות/הארות לא ממש מוצאות חן בעיני מי שהן מכוונות אליו.

מטרתנו העיקרית:
  לסייע לגולשים שנתקלו בבעיות תפעול/הבנת/הכרת תוכנות ה"אופיס" לשמש במה ל'ידענים' המוכנים לסייע לגולשים. 
הנכם מתבקשים להקליק על המילה 'המשך...' - במסגרת העליונה של דף הפורום -  כדי לעיין, להפנים ולפעול עפ"י המוסבר במאמר בקישור:  
לפני הצבת ‏שאלה/תגובה הקליקו כאן ועיינו בהנחיות המנהלתיות.  - זאת, ע"מ שההתנהלות, בפורום, תהיה חלקה וקלה וכך נוכל כולנו להפיק את המרב הן מהשאלות והן מהתגובות. 
*** תודה מיוחדת לחברי צוות הפורום, [ה'מואדמים'] על התמדתם ותרומתם.

מיכאל אבידן
,
2009-2016 (Microsoft® Most Valuable Professional (MVP

 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום אופיס (מיקרוסופט)

‏פורום "אופיס", ב'תפוז', הוא חלק מקהילת ה"משתמשים הכבדים" במחשב.

מאחר וכולנו מעוניינים להפיק את המרב מחבילת ה"אופיס" של "מיקרוסופט" - מן הסתם תמצאו אצלנו "טיפים" ו"פטנטים", שונים, לייעול ושכלול השימוש בתוכנות "אופיס" למיניהן.
חשוב לזכור שחברי הקהילה עושים מלאכתם בהתנדבות(!) - מתוך רצון לעזור לזולת – ואינם חייבים דבר לאף אחד מהמבקרים כאן.

הח"מ חרט על דגלו לשמור, בקנאות, על רמתו המקצועית של פורום זה - שנחשב בעיני מומחי 'אופיס', באשר הם, לפורום המוביל בתחומו - גם אם יימצא צורך להילחם על כך.
במקביל להצגת פתרונות הוצבה מטרה נוספת והיא - להדריך וללמד דרכי שימוש בתוכנות החבילה ולא להסתפק רק בהצגת פתרונות במובן של "ללעוס וגם לבלוע".
לא אחת תפגשו גולשים זועמים על שהח"מ מפנה חלק ממרצו להדרכה, במקום להציג להם את הפתרון וחסל. יעידו כל אותם עשרות ומאות שחזרו להודות על שניתנה להם ההזדמנות להתאמץ ולהגיע לפתרון בכוחות עצמם. הניסיון מוכיח שגולש המוצא לבדו את הפתרון [גם אם בלווי הדר
כה והכוונה] מרגיש, ברוב המקרים, הרבה "יותר טוב עם עצמו".
פה ושם תיתקלו גם במצבים שההערות/הארות לא ממש מוצאות חן בעיני מי שהן מכוונות אליו.

מטרתנו העיקרית:
  לסייע לגולשים שנתקלו בבעיות תפעול/הבנת/הכרת תוכנות ה"אופיס" לשמש במה ל'ידענים' המוכנים לסייע לגולשים. 
הנכם מתבקשים להקליק על המילה 'המשך...' - במסגרת העליונה של דף הפורום -  כדי לעיין, להפנים ולפעול עפ"י המוסבר במאמר בקישור:  
לפני הצבת ‏שאלה/תגובה הקליקו כאן ועיינו בהנחיות המנהלתיות.  - זאת, ע"מ שההתנהלות, בפורום, תהיה חלקה וקלה וכך נוכל כולנו להפיק את המרב הן מהשאלות והן מהתגובות. 
*** תודה מיוחדת לחברי צוות הפורום, [ה'מואדמים'] על התמדתם ותרומתם.

מיכאל אבידן
,
2009-2016 (Microsoft® Most Valuable Professional (MVP

 

הוספת הודעה

צרף
תמונה וידיאו קובץ
קבצים המצורפים להודעה

x
הודעה מהנהלת הפורום

ציינו את גרסת ה'אופיס' ומע' ההפעלה וכתבו את השאלה בפרוטרוט!
צטטו שגיאה או הציגו PrnScr. לבעיות 'אקסל' הציגו קובץ ולא תמונה
> > 
תקנון הפורום - נא לקרוא ולהפנים את ההנחיות המנהלתיות             ‏‏‏

 
 
 
 
 
 
המשך >>

לצפיה ב-'החלפת גופן של מלל כתוב'
החלפת גופן של מלל כתוב
22/12/2017 | 21:24
1
22
אני כותבת עבודה בוורד שיש בה כיתוב גם בעברית וגם באנגלית. העבודה נכתבה כבר. האם יש דרך להחליף את הגופן של כל מה שנכתב באנגלית בגופן calibri לגופן times new roman?
תודה
לצפיה ב-'כן'
כן
23/12/2017 | 09:35
17
ההסבר מתייחס לאופיס 2010 ומעלה.
בחרי בכל המסמך, וברצועה 'גופן' (בתפריט 'בית'), הקלקי על החץ הקטן שמשמאל למילה 'גופן' (בגרסה שבעברית).
בחלון שייפתח, תוכלי להגידר את הגופן הרצוי בלועזית.
היעזרי באיור המצ"ב.
 
לצפיה ב-'סכום ביניים'
סכום ביניים
21/12/2017 | 13:45
4
32
שלום רב
אני משתמש בפונקיה הזאת, למשל, על כל שינוי בטור A , תסכם את טור C
כאשר את מעביר את התוצאה לרמת הצגה 2 אני רואה רק את טורים A  C
אני מעוניין לראות גם את טור B
האם ניתן?
תודה
יוסי
 
לצפיה ב-'תעלה קובץ דוגמה'
תעלה קובץ דוגמה
21/12/2017 | 15:46
3
7
לצפיה ב-'סיכום ביניים'
סיכום ביניים
21/12/2017 | 15:56
2
22
מצ"ב - מעוניין לראות את טור B (בתצוגה 2)
לצפיה ב-'אפשר בצורה הבאה:'
אפשר בצורה הבאה:
22/12/2017 | 09:31
1
35
פתח את כל הרמות
סמן בעמודה B את הטווח B2:B10  , בעזרת SHIFT וחץ למטה , עד שורה אחת לפני שורת סכום כולל.
לחץ F5 , בחר מיוחד, בחר ריקים
הקלד B3= ׁׁׁׁ(או = ותנוע עם חץ מעלה , תא אחד למעלה)
לחץ CTRL + ENTER
 
לצפיה ב-'מעולה - תודה רבה רבה !!!!'
מעולה - תודה רבה רבה !!!!
22/12/2017 | 15:06
4
לצפיה ב-'העתקת נתונים רלבנטים בלבד, מגליון אחד לשני'
העתקת נתונים רלבנטים בלבד, מגליון אחד לשני
21/12/2017 | 11:59
4
37
שלום,
 
אקסל 2013:
יש לי גליון של מחירון, וגליון של הצעת מחיר.
מנהל המכירות מזין את הכמויות של הפריטים בגליון הצעות מחיר.
 
ברצוני ש:
1. השורות הרלבנטיות (כמות>0) יועתקו לגליון של הצעות המחיר.
2. הכותרות יתווספו, רק במידה והן רלבנטיות. לדוגמא - המשתמש לא בחר אביזרים נילווים, אז כותרת זו לא תופיע בהצעת המחיר.
3. תופיע שורת סיכום בהצעת המחיר
 
עוד משהו: ברצוני להמנע מתיכנות VBA...
 
אשמח לעזרה,
תודה
לצפיה ב-'שתי הערות . . .'
שתי הערות . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
21/12/2017 | 13:04
3
29
 
1. אחלה קו מחשבה ודרך להקמת 'הצעת מחיר'.
 
2. מאוד, אהבתי את הצביעה (בצהוב) של כל 16,384 התאים בשורות הכותרות.
לצפיה ב-'תודה: האם אפשרי לקבל את רשימת השורות הרלבנטיות והכותרות'
תודה: האם אפשרי לקבל את רשימת השורות הרלבנטיות והכותרות
21/12/2017 | 13:45
2
22
ללא צורך בתיכנות?
 
תודה
לצפיה ב-'עם כל הצער - לא ממני. אני לא נותן יד ל"עבודה עקומה". . .'
עם כל הצער - לא ממני. אני לא נותן יד ל"עבודה עקומה". . .
( לעמוד שלי בתפוז )
21/12/2017 | 13:52
1
16
לצפיה ב-'אם כך,'
אם כך,
21/12/2017 | 21:33
14
באיזו צורה עבודה 'ישרה' יש לבצע משימה זו?
מה הבעיה במה שהצעתי? האם זה אפשרי? אשמח לקצה חוט
לצפיה ב-'העתקת גרפים. שינוי גירסה באקסל'
העתקת גרפים. שינוי גירסה באקסל
21/12/2017 | 12:15
1
10
שלום.
 
היה  לי אקסל 2010 ועברתי ל 2016.
כשאני מעתיק גרף מקובץ ישן שלי לקובץ חדש הגרף משנה את הצבעים שלו (מצבעי ברירת המחדל שהיו)
מעבר לכך, הפורמט ה"סטנדרטי" שהיה באקסל 2010 , כרגע כשאני רוצה לשנות את הפורמט למשהו אחר, יש אפשרויות מאוד ספצפיות, ולפחות לטעמי "מיוחדות" מידי (באקסל 2016), כשאני רוצה בסך הכל פורמט פשוט כפי שהיה לי ב 2010.
אם יש צורך אציג דוגמאות..
 
כל השגה בנושא תתקבל בברכה.
 
לצפיה ב-'תעלה קובץ דוגמה, ואם יש לך, צילום מסך של איך שזה נראה פעם'
תעלה קובץ דוגמה, ואם יש לך, צילום מסך של איך שזה נראה פעם
21/12/2017 | 15:47
5
לצפיה ב-'העתקת גיליון'
העתקת גיליון
20/12/2017 | 11:32
3
27
שלום
אופיס 2010
ווינדוס 10 (64)
 
ברצוני לבנות קובץ בו יש מספר גיליונות כאשר ישנו גיליון בסיס אותו אני מעדכן אחד לחודש וכל שאר הגיליונות מתעדכנים דרכו. בכל שאר הגליונות ישנם עמודות אותם אני מעדכן באופן שוטף. 
אנסה להסביר בצורה קצת יותר ברורה.. גיליון הבסיס נועד אך ורק כדי לעדכן נוסחאות/תאריכים וכד למשל בתחילת החודש אני פותח קובץ חדש ובגיליון בסיס  מעדכן תאריכים . בשאר הגיליונות אני מעדכן באופן יומיומי שעות העבודה של העובדים ואלו נתונים יבשים בלבד!
אפשרות אחת זה לעבור בין הגיליונות ותא תא ולעשות "=" וללכת לגיליון בסיס כדי שישאב את הנתונים משם. עבודה לא הגיונית.. אני בטוח שיש פתרון נוסף ואשמח לדעת מה האפשרויות.
מקווה שהסברתי בצורה מובנת..
 
תודה
 
הראל
לצפיה ב-'אולי ככה....?'
אולי ככה....?
20/12/2017 | 12:06
1
25
לצפיה ב-'בקובץ יש כל כך הרבה פרטים אישיים של עובדים... '
בקובץ יש כל כך הרבה פרטים אישיים של עובדים...
20/12/2017 | 13:27
20
אנסה לבנות קובץ דג
לצפיה ב-'למה "עבודה לא הגיונית..." . . .'
למה "עבודה לא הגיונית..." . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
20/12/2017 | 14:17
49

אתה מבצע זאת על התא הראשון/עליון ואז מעתיק אותו לאורך העמודה.

נניח שמדובר ב- 31 ימי החודש (אין יותר מזה).

בתא A1, בגיליון שאיננו גיליון הבסיס, הקלד סימן שויון אעבוד - בעזרת העכבר - לאותו תא בגיליון הבסיס והקש Enter.

קיבלת נוסחה שמפנה לתא A1 בגיליון הבסיס ונשאר לך, רק, להעתיקה לאורך העמודה (אם אלו תאריכים - העתק עד לתא A31).

אתה יכול לחזור על הפעולה גם עבור תאים בעמודות אחרות.
לצפיה ב-'כיצד מוסיפים מִסְפָּרֵי סטפנוס?'
כיצד מוסיפים מִסְפָּרֵי סטפנוס?
20/12/2017 | 13:38
13
41
שלום רב.
אני חדש כאן וזוהי הפעם הראשונה שאני כותב בפורום הזה.
 
ובכן, שאלתי היא: כיצד אני מוסיף מספרים ואותיות לצדי המסמך. בשוליים.
מי שמכיר ספרי פילוסופים, יודע שקיימים "מספרי" או "עמודי" מהדורת סטפנוס. (שהם בעצם החלוקה המקורית והאוניברסלית.)
זה קיים גם במחזות יווניות, הומרוס וכו'
 
הייתי רוצה "להצמיד" את המספרים אל הטקסט, כך שגם אם אני, למשל, משנה את גודל הגופן, מקטין או מגדיל ––– אז עדיין המספרים יהיו קשורים למיקומם.
 
דוגמא נוספת שתסביר: אם אני רוצה להוסיף לטקסט מהתנ"ך – את מספרי הפסוקים – שיהיו בשוליים. איך אני עושה זאת??
 
צרַפְתי תמונה

תודה רבה מאוד
התשיעי
 
לצפיה ב-'סליחה, שכחתי לציין: יש לי וורד 2016'
סליחה, שכחתי לציין: יש לי וורד 2016
20/12/2017 | 15:59
12
12
לצפיה ב-'תגובת הקפצה - חידוד השאלה'
תגובת הקפצה - חידוד השאלה
25/12/2017 | 11:02
11
7
שלום רב.
איך מוסיפים הערות (מספרים או אותיות) לשוליים?
ניסיתי: הוספה>>תיבת טקסט>>תיבת טקסט פשוטה.
 
אך האם ישנה דרך יותר פשוטה/אינטלגנטית?
האם ישנה דרך להצמיד את המספר ממש למילה בטקסט? ושהמספר (או האות) יופיע בשוליים שליד? (ימין או שמאל)
 
אני מתכוון להוציא בעתיד ספר
 
מקווה שהפעם אזכה לתגובה
תודה רבה
 
לצפיה ב-'סליחה, אני מנסה להקפיץ'
סליחה, אני מנסה להקפיץ
25/12/2017 | 11:08
10
7
תגובת הקפצה
... [הכוונה לחלון 'תוכן' ולא לשורת הנושא]  15 תווים לפחות  - היא גם תוקפץ לראש הדף הראשון.....
 
אין לי מושג איך מקפיצים אז אני מנסה....
לצפיה ב-'במאמר שבקישור יש התייחסות לפרק הזמן בו ניתן להקפיץ . . .'
במאמר שבקישור יש התייחסות לפרק הזמן בו ניתן להקפיץ . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
25/12/2017 | 15:00
9
4
 
הנה, כאן.
לצפיה ב-'אוקי. סבבה. אני חושב שהבנתי. '
אוקי. סבבה. אני חושב שהבנתי.
25/12/2017 | 18:24
8
9
אז 72 שעות זה אומר 6 ימים מההודעה הראשונה.
שזה אומר שמחר אפשר...
תודה
 
לצפיה ב-'האם אפשר בבקשה להתייחס לשאלתי?'
האם אפשר בבקשה להתייחס לשאלתי?
27/12/2017 | 10:24
7
8
1
שלום. אנסה להמנע מ"קלוץ קאשס" (מושג יידישאי),
אבל אנסח שוב את שאלתי:
אם אני אנסה (לדוגמא) לכתוב פרק מהתנ"ך בוורד, אבל שמספרי הפסוקים יופיעו בשוליים. איך עושים זאת? (שהמספרים יוצמדו לפסוקים שמתאימים להם. כך שאפילו אם אני משנה את גודל הפונט או משנה (רק שינוי בעריכה) את הטקסט - עדיין המספרים יהיו ביחס מתאים לפסוקים.)
תודה
לצפיה ב-'אולי לא ניסחתי היטב:'
אולי לא ניסחתי היטב:
28/12/2017 | 16:17
6
5
או מספרים, או אותיות. (במקרה של עמודי סטפנוס - גם וגם)
תודה
לצפיה ב-'ועוד משהו'
ועוד משהו
29/12/2017 | 09:48
5
3
האותיות a,b,c,d חוזרות על עצמן.
 
ניסיתי כמובן בית>>מספור>>הגדרת תבנית חדשה
אבל זה לא זה
 
תודה רבה למיכאל אבידן
לצפיה ב-'שנה אזרחית נהדרת לכל הפורום הנהדר הזה'
שנה אזרחית נהדרת לכל הפורום הנהדר הזה
31/12/2017 | 09:04
4
4
באמת אנשים נפלאים וחמים,
תודה על היחס הנהדר,
(ועוד הכל על בסיס התנדבות!!)
 
מר אבידן -- עלה והצלח!!
לצפיה ב-'הקפצה!!'
הקפצה!!
01/01/2018 | 19:26
3
2
לצפיה ב-'הקפצה!!'
הקפצה!!
02/01/2018 | 10:48
2
2
לצפיה ב-'ניסוח השאלה מחדש - במשפט אחד'
ניסוח השאלה מחדש - במשפט אחד
03/01/2018 | 10:55
1
4
ב Word - האם ניתן בכלל לכתוב בשוליים?
(ואני לא מתכוון להוספה של "תיבת טקסט")
 
לתשובתכם אודה
לצפיה ב-'כתיבה בשוליים - הקפצה '
כתיבה בשוליים - הקפצה
08/01/2018 | 12:59
1
לצפיה ב-'חיבור לFTP מאובטח VBA בעזרת putty'
חיבור לFTP מאובטח VBA בעזרת putty
20/12/2017 | 13:09
2
17
היה לנו מתכנת חיצוני שבנה לנו מאקרו לאקסל בVBA  שמשתמש בPSCP a putty protocol
שהתחבר לFTP מאובטח בעזרת CMD
לאחר כשנה שהשתמשנו בהצלחה במאקרו כיום נראה שכאשר אנחנו מפעילים אותו אנחנו כן מצליחים להתחבר לFTP  המאובטח ובנוסף מסך הCMD נפתח ומתחיל לעלות את התמונות לFTP
הבעיה שכאשר אנחנו מתחברים לFTP דרך הFile Zila  ומחפשים את הקבצים שעלו לשרת אנחנו לא רואים אותם שם.
אני חושד שהקבצים עולים למקום הלא נכון.
 
יש לי קצת ידע בVBA  הייתי לראות איך אני מייצר קובץ של היסטוריית התחברות של Puty לFTP
תודה על העזרה.
לצפיה ב-'בודקים מצד אותו שרת FTP/SCP להיכן מועלים הקבצים,ללא קשר לVBA'
בודקים מצד אותו שרת FTP/SCP להיכן מועלים הקבצים,ללא קשר לVBA
22/12/2017 | 01:05
1
7
לצפיה ב-'אין דרך בשרת שאני משתמש בו לראות לאיפה עלו התמונות.'
אין דרך בשרת שאני משתמש בו לראות לאיפה עלו התמונות.
25/12/2017 | 13:01
2
אין דרך בשרת שאני משתמש בו לראות לאיפה עלו התמונות.
לכן הייתי רוצה לבדוק קובץ שנותן לי היסטוריה של העלות.
יש לכם רעיונות איך לבצע את זה?
 
לצפיה ב-'בעיות באופיס 2016 על ווינדוס 10 64 ביט'
בעיות באופיס 2016 על ווינדוס 10 64 ביט
20/12/2017 | 11:26
22
עברנו במחשב חדש לאופיס 2016. הקבצים נכתבו במקור באופיס 2007. צצו מספר בעיות בהגהת קובץ גדול (300 עמוד). עיקר הבעיות נובעות במעבר בין אנגלית לעברית ובחזרה. מספר דוגמאות: 1. הסמן נראה כאילו ישנו רווח בינו לבין המילה האחרונה כשבפועל הרווח איננו קיים. 
2. במעבר שפות הסמן משתנה אך הפונט נשאר בשפה הקודמת (כמובן שהוגדרו פונטים קבועים לכל שפה בנורמל). 
3. קיימת השהיה בין ההקשה על מקש המקלדת להופעת האותיות על הצג. 
4. בהדבקת מלים בהערות השוליים גודל הפונט משתנה מדי פעם (פעם מודבק כ-12 כפי שהוגדר,ופעם כ-10).
5. אופציית התרגום אינה קיימת כמובנה בהערות השוליים ויש לפתוח אותה דרך סרגל הכלים העליון (שפה>תרגום>תרגם קטע מסומן). בעבר ניתן היה לפתוח אופציית תרגום גם בהערות השוליים על ידי לחיצה על כפתור ימני בעכבר (קיים רק בגוף הטקסט). 
6. מעבר השפות מאד בעייתי באופן כללי. 
אנא עזרתכם. 
לצפיה ב-'עזרה דחופה בנושא תאריכים באקסל'
עזרה דחופה בנושא תאריכים באקסל
19/12/2017 | 19:01
2
80
היי,
הצורך שלי הוא כזה:
אני יוצר טבלה עם תאריכים עתידיים, ואני מעוניין כשמגיע תאריך של היום, תהיה פקודה שתצבע את התא אוטומטית באדום (את התא שמכיל את התאריך של אותו יום שאני מסתכל באקסל).
מקווה שהסברתי טוב.
 
תודה רבה מראש.
לצפיה ב-''עיצוב מותנה' עם תנאי שערך התא שווה ל- ()TODAY . . .‏'
'עיצוב מותנה' עם תנאי שערך התא שווה ל- ()TODAY . . .‏
( לעמוד שלי בתפוז )
19/12/2017 | 19:08
1
41

היעזר בתמונה שלהלן:
 
לצפיה ב-'תודה רבה מיכאל, הצלת אותי (:'
תודה רבה מיכאל, הצלת אותי (:
19/12/2017 | 19:27
10
לצפיה ב-'בעיה באאוטלוק 2013'
בעיה באאוטלוק 2013
19/12/2017 | 17:16
10
יש אצלי משתמשת עם אופיס 2013.
האאוטלוק אצלה נפתח רק ב Safe mode, וכל פעם שאני מנסה להפעיל אותו במצב רגיל הוא לא נפתח.
מה שעוד מוזר, כשאני הולך ל control panel כדי לפתוח את ההגדרות של MAIL זה לא מגיב בכלל.
הסרתי את ההתקנה, עשיתי ריסטרט, התקנתי מחדש ועדיין הבעיה חוזרת.
מחקתי ידנית את תיקיית Outlook בתוך Appdata של המשתמשת, התקני מחדש ועדיין אותה בעיה.
אגב, Excel ו Word עובדים מצויין.
יש רעיונות?
 
לצפיה ב-'היי- איך האופיס 2016 בעברית?'
היי- איך האופיס 2016 בעברית?
19/12/2017 | 14:52
18
היי,
 
מעוניינת לרכוש מחשב חדש, הציעו לי אופיס 2016 בעברית גרסה מלאה עם רישיון.
האם מומלץ אופיס 2016 בעברית?
לצפיה ב-'כמה שאלות קטנות לגבי אופיס'
כמה שאלות קטנות לגבי אופיס
19/12/2017 | 13:06
23
יש לי מחשב עם חלונות 7 עברית (64 ביט).
ואופיס 2010 עברית חוקי עם רשיון לשלושה מחשבים.  
1. אני קונה מחשב חדש ומתלבט אם להתקין בו את האופיס שיש לי או לקנות אופיס 2016
יש הבדל גדול ביניהם? (אני משתמש רק בוורד ואקסל).  
2. איך אני יכול לדעת כמה התקנות עוד נשארו לי מהאופיס 2010?
3. ראיתי שהיום כבר פחות מוכרים את התוכנה עם דיסק ויותר מוכרים רשיונות שימוש לזמן מוגבל. אבל אני בכל זאת מעדיף לקנות את התוכנה עם רשיון למחשב אחד (או שלושה).
זה עדיין אפשרי?
לצפיה ב-'העברת תיקי מיילים מאאוטלוק אקספרס 2007 לג'ימייל'
העברת תיקי מיילים מאאוטלוק אקספרס 2007 לג'ימייל
19/12/2017 | 08:01
11
אודה מאוד מאוד עבור הדרכה להעברת תיקי מיילים מאאוטלוק אקספרס 2007 לג'ימייל. אינני בקיא עולם המחשבים. טכנאי מבקש עבור ביצוע ההעבררה סכום די גבוה, לדעתי.   1110706@gmail.com לעונים תודה
לצפיה ב-'אימות נתונים דינמי בתאריכים'
אימות נתונים דינמי בתאריכים
17/12/2017 | 19:48
11
53
יש לי טבלת תאריכים מוגדרת ואני צריך לעשות שדה רשימה נגללת שיהיה בתוכה רק תאריכים חודש מסוים מתוך הרשימה (כמו סינון ושיעבור לתיבה)
למשל את כל התאריכים של חודש פברואר
מצורף קובץ לדוגמא
תודה
לצפיה ב-'אתה יכול...'
אתה יכול...
17/12/2017 | 21:38
1
52
 באמצעות צירוף המקשים Ctrl+F3 להגדיר את השם Dates עם הנוסחה:
  =INDIRECT("A"&MATCH(MONTH(גיליון1!H1),MONTH(גיליון1!$A$2:$A$113),)+1&":A"&IFERROR(MATCH(MONTH(גיליון1!H1)+1,MONTH(גיליון1!$A$2:$A$113),),COUNT(גיליון1!$A$2:$A$113)+1))
 
לאחר מכן באימות הנתונים הגדר במקור הנתונים את הנוסחה Dates=
בתאים H1 ו-I1 אתה כותב את תאריך של של אחד מימי החודש המבוקש
 
מצורף קובץ הדגמה
לצפיה ב-'תודה רבה'
תודה רבה
17/12/2017 | 22:44
20
אשמח לקבל הסבר איך זה עובד.
לצפיה ב-'בדוק האם המוצע, בתמונה שלהלן, עונה על הדרישה . . .'
בדוק האם המוצע, בתמונה שלהלן, עונה על הדרישה . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
17/12/2017 | 22:56
8
54

בתאים שמעל לאימות הנתונים יש להקליד את התאריך הראשון לכל חודש.
 
לצפיה ב-'אפשר להעלות את הקובץ?'
אפשר להעלות את הקובץ?
18/12/2017 | 00:03
1
23
תודה
לצפיה ב-'כבר מזמן אין קובץ... '
כבר מזמן אין קובץ...
( לעמוד שלי בתפוז )
18/12/2017 | 00:25
29
 
כי אני לא שומר קבצים שאינם נחוצים לי. 
 
מה הבעיה להקליד את הנוסחה בחלונית הגדרת 'אימות הנתונים',  שבתא F2, כמקור ה'רשימה'  
 
לצפיה ב-'ה-QA הגיע. אז ככה....'
ה-QA הגיע. אז ככה....
18/12/2017 | 11:43
5
31
הנוסחה שהצעת היתה מושלמת לו כל החודשים בעמודה A היו מתחילים ב-1 לכל חודש.
מאחר ויש חודשים המתחילים בתאריך שונה מן ה-1 בחודש - (מרץ, אפריל, יוני ועוד..) - ה-MATCH הראשון לא מוצא את הראשון בחודש ולכן עושה חיפוש מקורב ומוצא את היום האחרון בחודש הקודם. ואז יום זה מופיע כפריט הראשון ברשימה הנפתחת לאותו חודש.
הנוסחה של IYYI עונה במלואה.
לצפיה ב-'QA זה טוב אבל לא מצוין. . . '
QA זה טוב אבל לא מצוין. . .
( לעמוד שלי בתפוז )
18/12/2017 | 13:40
4
32
כשהקלדת את הנוסחה יכולת, באותה נשימה, לעדכן אותה כדי שתהיה נכונה...
לצפיה ב-'אז הנה הנשימה..הכלאה בין שלך ושל IYYI'
אז הנה הנשימה..הכלאה בין שלך ושל IYYI
18/12/2017 | 14:03
3
31
 =INDIRECT("A"&MATCH(MONTH(גיליון1!$H$1),MONTH(גיליון1!$A$2:$A$113),)+1&":A"&MATCH(EOMONTH(גיליון1!$H$1,0),גיליון1!$A:$A))
 
לצפיה ב-'רק ראיתי קיבוע מלא של H1 - ישר הפסקתי להמשיך ובחון . . .'
רק ראיתי קיבוע מלא של H1 - ישר הפסקתי להמשיך ובחון . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
18/12/2017 | 14:16
2
24
 
מאחר והנחתי שזה עוד משהו שנשלף מהארכיון...
 
לצפיה ב-'וזה מה שהעלאתי בחכתי (עד כה) לתא ‏F2 ‏. . .'
וזה מה שהעלאתי בחכתי (עד כה) לתא ‏F2 ‏. . .
( לעמוד שלי בתפוז )
18/12/2017 | 15:34
1
44
  =INDIRECT("A"&MATCH(MONTH(F1),MONTH($A:$A),)&":A"&MATCH(EOMONTH(F$1,0),$A:$A))
 
לצפיה ב-'תודה עובד יפה'
תודה עובד יפה
19/12/2017 | 19:13
5
לצפיה ב-'עזרה בבקשה: מישהו יכול בבקשה להנחות אותי איפה אני פוקד על'
עזרה בבקשה: מישהו יכול בבקשה להנחות אותי איפה אני פוקד על
16/12/2017 | 11:31
1
39
שמירת מיקום האייקונים על הצג, בעת ביצוע RESTART למחשב?
תודה
לצפיה ב-'לא שייך לכאן, אך נסה תוכנה בשם FENCES'
לא שייך לכאן, אך נסה תוכנה בשם FENCES
18/12/2017 | 00:39
13
לצפיה ב-'הוספת עמודות וקיבוע נוסחה'
הוספת עמודות וקיבוע נוסחה
17/12/2017 | 12:21
5
28
שלום רב,
יש לי אקסל חודשי ובו כל חודש אני מוסיפה עמודה חדשה עם נתונים של אותו חודש. לאחר העמודה יש לי עמודה שמסכמת תמיד את שלושת החודשים האחרונים בלבד.
האם ניתן לקבע נוסחה שתמיד תחשב רק את שלושת החודשים האחרונים, לאחר שאני מוסיפה עמודה חדשה?
תודה מראש
לצפיה ב-'קראי היטב ההנחיות וצרפי קובץ עם דוגמא ידנית !'
קראי היטב ההנחיות וצרפי קובץ עם דוגמא ידנית !
17/12/2017 | 14:21
12
לצפיה ב-'אז ככה . . .'
אז ככה . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
17/12/2017 | 15:42
1
43

בהנחה שהעמודה הנוספת מוכנסת, תמיד, בין החודש האחרון לעמודת הסיכום - נסי להיעזר במוצע בתמונה שלהלן:
 
לצפיה ב-'תודה מיכאל, זה זה, עזרת לי מאוד וחסכת לי הרבה זמן עבודה!! '
תודה מיכאל, זה זה, עזרת לי מאוד וחסכת לי הרבה זמן עבודה!!
18/12/2017 | 11:06
9
לצפיה ב-'יכול להיות שהכוונה לזה'
יכול להיות שהכוונה לזה
18/12/2017 | 09:49
1
17
לצפיה ב-'מעולה.נראה לי את זה אני צריכה. אעדכן'
מעולה.נראה לי את זה אני צריכה. אעדכן
18/12/2017 | 11:02
12
לצפיה ב-'חיפוש נתון בגליון אחר'
חיפוש נתון בגליון אחר
14/12/2017 | 14:11
8
30
היי, האם ניתן לחפש נתון הנמצא בגליון אחד בגליון אחר.

תודה.
לצפיה ב-'עקרונית כן. כדאי שתתן קצת יותר פרטים.'
עקרונית כן. כדאי שתתן קצת יותר פרטים.
14/12/2017 | 14:28
7
10
לצפיה ב-'מה עוד צריך לדעת? צירפתי קובץ.'
מה עוד צריך לדעת? צירפתי קובץ.
14/12/2017 | 14:36
6
24
צריך לחפש האם הנתונים בגליון "נתונים לחיפוש" קיימים בגליון "דאטה".
 
תודה.
 
לצפיה ב-'True מציין 'קיים' ו-False מציין 'לא קיים' . . .'
True מציין 'קיים' ו-False מציין 'לא קיים' . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
14/12/2017 | 15:15
3
34

זה עונה - בדיוק - על השאלה כפי שנשאלה.
 
לצפיה ב-'מתקבלת הודעת שגיאה'
מתקבלת הודעת שגיאה
14/12/2017 | 15:48
2
15
לצפיה ב-'אני לא לגמרי משוכנע שפעלת כפי שהצעתי . . .'
אני לא לגמרי משוכנע שפעלת כפי שהצעתי . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
14/12/2017 | 15:55
1
25

וגם אם כן - תמונות אני תולה במוזיאון ה"לובר"...
 
לצפיה ב-'במקום תגובה צינית, יהירה ומזלזלת...'
במקום תגובה צינית, יהירה ומזלזלת...
14/12/2017 | 16:30
23
יכולת פשוט לציין שהנוסחה לא תעבוד עם תאי טקסט.
 
את ההערה לתמונה בכלל לא הבנתי. רק לך מותר לעלות תמונות?
 
אני חייב להגיד לך משהו, אתה ממש לא מזמין לפורום שבניהולך.
כמנהל הייתי חושב שאתה עושה את זה בכיף, אך במקום, יש תחושה שאתה "עושה טובה".
 
זה לא נעים ל"פשוטי העם" וחבל.
 
המשך יום טוב.
 
לצפיה ב-'הנוסחה הרגילה הבאה תעבוד'
הנוסחה הרגילה הבאה תעבוד
14/12/2017 | 16:09
1
31
כל שאלה או בעיה - רק עם צרוף קובץ !!!  עם הנסיונות
לצפיה ב-'איך לא חשבתי על COUNTIF? תודה רבה, אתה תותח!!!'
איך לא חשבתי על COUNTIF? תודה רבה, אתה תותח!!!
14/12/2017 | 16:17
8
לצפיה ב-'בקשת עזרה בכתיבת MACRO'
בקשת עזרה בכתיבת MACRO
13/12/2017 | 21:44
9
45
ראשית, חג אורים שמח לכולנו:)
WIN 10 EXCEL 2013
 
מבקש עזרה בכתיבת MACRO , שלא הצלחתי לכתוב לבד - למרות שיטוט באתרי VBA ברשת.
בקובץ 4 גליונות: AAA,BBB,CCC ו ALL.
אני מגיע ידנית לגליון AAA ושם מפעיל את המקרו.
המקרו צריך להעתיק מגליון AAA  שורות 5 עד 15 עמודות A עד C, לגליון ALL לשורות 2 ומטה ביעד.
אני עובר ידנית לגליון  BBB.
מפעיל את המקרו מחדש.
הוא צריך  להעתיק מגליון BBB שורות 5 עד 15 עמודות A עד C, ( יכול להיות אחרות. במקום מספר אציב במציאות משתנה - אך נניח כנ"ל)  לגליון ALL אחרי השורה האחרונה שכבר כתובה בו.
מציאת השורה האחרונה  כנראה בעזרת הפקודה:
ALL_YES_LENGTH = Sheets("ALL").Cells(Rows.Count, 1).End(xlUp).Row
עובר ידנית לגליון CCC . 
מפעיל את המקרו מחדש והוא צריך להעתיק שורות 5-15  עמודות A עד C, מ CCC לגליון ALL אחרי השורה האחרונה.
התוצאה צריכה להראות כמו בדוגמא בגליון ALL.
תודה מראש.
 
לצפיה ב-'נסה את זה'
נסה את זה
14/12/2017 | 00:32
6
30
 Sub Copy2All()
first = InputBox("First row")
last = InputBox("Last row")
f = Sheets("ALL").Cells(Rows.Count, 1).End(xlUp).Row + 1
Rows(first & ":" & last).Copy Destination:=Worksheets("ALL").Range("A" & f)
Cells(first, 1).Select
End Sub
 
לצפיה ב-'תודה רבה:) ייבדק:)'
תודה רבה:) ייבדק:)
14/12/2017 | 11:22
6
לצפיה ב-'תודה רבה - לא שהטלתי ספק:) אבל אוהב לבדוק - עובד פיקס- תודה '
תודה רבה - לא שהטלתי ספק:) אבל אוהב לבדוק - עובד פיקס- תודה
14/12/2017 | 11:37
6
לצפיה ב-'יש מצב לבעיטת המשך?'
יש מצב לבעיטת המשך?
14/12/2017 | 13:24
3
20
צמצטער, לא חשבתי על זה בקובץ הדוגמא:(
מבקש לבצע את ההדבקה בSPECIAL רק VALUES . ללא נוסחאות.
נסיתי להוסיף לDESTINATION 
 PasteSpecial(xlPasteValues) 
לא עבד:(
 
תודה מראש
 
לצפיה ב-'אז ככה....'
אז ככה....
14/12/2017 | 14:24
2
25
חבל.. חבל שאחרי כל כך הרבה זמן אתה לא מצרף קובץ עם הנסיונות !!
הקוד הבא יעבוד לשיטתי.
תוכל לאמץ אותו גם לשיטת הבחירה ע"י INPUTBOX
 Sub Paste_Special()
Range("A5:C15").Copy
Sheets("ALL").Activate
Cells(Cells(Rows.Count, 1).End(xlUp).Row + 1, 1).PasteSpecial Paste:=xlPasteValues
End Sub
 
לצפיה ב-'תודה רבה, ייבדק. :)'
תודה רבה, ייבדק. :)
14/12/2017 | 14:53
5
לצפיה ב-'תודה רבה, בדקתי עובד!! :)'
תודה רבה, בדקתי עובד!! :)
14/12/2017 | 15:43
12
שוב תודה ומצטער על אי הוספת הנסיונות.
לצפיה ב-'לשאלה בדיוק בדיוק כמו שנשאלה - ללא בחירת שורות - מספיקה....'
לשאלה בדיוק בדיוק כמו שנשאלה - ללא בחירת שורות - מספיקה....
14/12/2017 | 02:14
1
21
שורת הקוד הבאה בלבד:
 Range("A5:C15").Copy Sheets("ALL").Cells(Sheets("ALL").Cells(Rows.Count, 1).End(xlUp).Row + 1, 1)
 
לצפיה ב-'תודה רבה'
תודה רבה
14/12/2017 | 11:26
11
ניסיתי שורה דומה- ולא עבד:(
אולי בגלל בחירת ה RANGE 
 Range(all_yas_range).Copy Sheets("ALL").Cells(ALL_YES_LENGHT, 1)
בכל אופן, תודה רבה.
לצפיה ב-'הוספת תו באמצע מספר'
הוספת תו באמצע מספר
14/12/2017 | 10:23
2
27
בוקר טוב,
יש לי רשימת מספרים בעלי מספר ספרות שונה (בין 6-9 ספרות) ואני צריך להוסיף מקף אחרי ארבעת הספרות הראשונות.
כיצד ניתן לבצע?
 
תודה רבה.
 
לצפיה ב-'אחת האפשרויות מוצעת בתמונה שלהלן . . .'
אחת האפשרויות מוצעת בתמונה שלהלן . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
14/12/2017 | 11:11
1
33
לצפיה ב-'תודה רבה'
תודה רבה
14/12/2017 | 11:57
9
לצפיה ב-'המרת שעה למספר'
המרת שעה למספר
13/12/2017 | 12:53
2
20
היי
איך אני יכולה באקסל להמיר שעה למספר ?
לדוגמא 00:30 דקות -ל 30
1:00 ל 60 , 0:45 ל - 45
 
תודה למשיבים
לצפיה ב-'לכפול ב - 24 וב - 60, את התוצאה לעצב כמספר'
לכפול ב - 24 וב - 60, את התוצאה לעצב כמספר
13/12/2017 | 13:56
22
 =A1*24*60
=A1*1440
 
לצפיה ב-'תכפילי את ערך התא ב-1440 ותעצבי כמספר עם 2 ספרות אחרי הנק''
תכפילי את ערך התא ב-1440 ותעצבי כמספר עם 2 ספרות אחרי הנק'
13/12/2017 | 14:01
11

חם בפורומים של תפוז

אירוח בנושא תזונת ספורט
אירוח בנושא תזונת...
אודליה ביצ׳צ׳ו, תזונאית ונטורופתית, מייעצת לכם...
אירוח בנושא תזונת ספורט
אירוח בנושא תזונת...
אודליה ביצ׳צ׳ו, תזונאית ונטורופתית, מייעצת לכם...
אירוח בנושא טיפולי פוריות
אירוח בנושא טיפולי...
ד``ר טל שביט, מנהל היחידה להפריה חוץ גופית באסותא...
אירוח בנושא טיפולי פוריות
אירוח בנושא טיפולי...
ד``ר טל שביט, מנהל היחידה להפריה חוץ גופית באסותא...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

בעלי מקצוע

קופרברג, עזרא ושות'- רואי חשבון ויועצים עסקיים
קופרברג עזרא ושות'- רו"ח
דוד אפרים משרד עורכי דין
ייעוץ וייצוג משפטי
פורום דיני מס הכנסה ומע
חייבים למס הכנסה?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ