לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן

פורום אופיס (מיקרוסופט)

‏פורום "אופיס", ב'תפוז', הוא חלק מקהילת ה"משתמשים הכבדים" במחשב.

מאחר וכולנו מעוניינים להפיק את המרב מחבילת ה"אופיס" של "מיקרוסופט" - מן הסתם תמצאו אצלנו "טיפים" ו"פטנטים", שונים, לייעול ושכלול השימוש בתוכנות "אופיס" למיניהן.
חשוב לזכור שחברי הקהילה עושים מלאכתם בהתנדבות(!) - מתוך רצון לעזור לזולת – ואינם חייבים דבר לאף אחד מהמבקרים כאן.

הח"מ חרט על דגלו לשמור, בקנאות, על רמתו המקצועית של פורום זה - שנחשב בעיני מומחי 'אופיס', באשר הם, לפורום המוביל בתחומו - גם אם יימצא צורך להילחם על כך.
במקביל להצגת פתרונות הוצבה מטרה נוספת והיא - להדריך וללמד דרכי שימוש בתוכנות החבילה ולא להסתפק רק בהצגת פתרונות במובן של "ללעוס וגם לבלוע".
לא אחת תפגשו גולשים זועמים על שהח"מ מפנה חלק ממרצו להדרכה, במקום להציג להם את הפתרון וחסל. יעידו כל אותם עשרות ומאות שחזרו להודות על שניתנה להם ההזדמנות להתאמץ ולהגיע לפתרון בכוחות עצמם. הניסיון מוכיח שגולש המוצא לבדו את הפתרון [גם אם בלווי הדר
כה והכוונה] מרגיש, ברוב המקרים, הרבה "יותר טוב עם עצמו".
פה ושם תיתקלו גם במצבים שההערות/הארות לא ממש מוצאות חן בעיני מי שהן מכוונות אליו.

מטרתנו העיקרית:
  לסייע לגולשים שנתקלו בבעיות תפעול/הבנת/הכרת תוכנות ה"אופיס" לשמש במה ל'ידענים' המוכנים לסייע לגולשים. 
הנכם מתבקשים להקליק על המילה 'המשך...' - במסגרת העליונה של דף הפורום -  כדי לעיין, להפנים ולפעול עפ"י המוסבר במאמר בקישור:  
לפני הצבת ‏שאלה/תגובה הקליקו כאן ועיינו בהנחיות המנהלתיות.  - זאת, ע"מ שההתנהלות, בפורום, תהיה חלקה וקלה וכך נוכל כולנו להפיק את המרב הן מהשאלות והן מהתגובות. 
*** תודה מיוחדת לחברי צוות הפורום, [ה'מואדמים'] על התמדתם ותרומתם.

מיכאל אבידן
,
2009-2016 (Microsoft® Most Valuable Professional (MVP

 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום אופיס (מיקרוסופט)

‏פורום "אופיס", ב'תפוז', הוא חלק מקהילת ה"משתמשים הכבדים" במחשב.

מאחר וכולנו מעוניינים להפיק את המרב מחבילת ה"אופיס" של "מיקרוסופט" - מן הסתם תמצאו אצלנו "טיפים" ו"פטנטים", שונים, לייעול ושכלול השימוש בתוכנות "אופיס" למיניהן.
חשוב לזכור שחברי הקהילה עושים מלאכתם בהתנדבות(!) - מתוך רצון לעזור לזולת – ואינם חייבים דבר לאף אחד מהמבקרים כאן.

הח"מ חרט על דגלו לשמור, בקנאות, על רמתו המקצועית של פורום זה - שנחשב בעיני מומחי 'אופיס', באשר הם, לפורום המוביל בתחומו - גם אם יימצא צורך להילחם על כך.
במקביל להצגת פתרונות הוצבה מטרה נוספת והיא - להדריך וללמד דרכי שימוש בתוכנות החבילה ולא להסתפק רק בהצגת פתרונות במובן של "ללעוס וגם לבלוע".
לא אחת תפגשו גולשים זועמים על שהח"מ מפנה חלק ממרצו להדרכה, במקום להציג להם את הפתרון וחסל. יעידו כל אותם עשרות ומאות שחזרו להודות על שניתנה להם ההזדמנות להתאמץ ולהגיע לפתרון בכוחות עצמם. הניסיון מוכיח שגולש המוצא לבדו את הפתרון [גם אם בלווי הדר
כה והכוונה] מרגיש, ברוב המקרים, הרבה "יותר טוב עם עצמו".
פה ושם תיתקלו גם במצבים שההערות/הארות לא ממש מוצאות חן בעיני מי שהן מכוונות אליו.

מטרתנו העיקרית:
  לסייע לגולשים שנתקלו בבעיות תפעול/הבנת/הכרת תוכנות ה"אופיס" לשמש במה ל'ידענים' המוכנים לסייע לגולשים. 
הנכם מתבקשים להקליק על המילה 'המשך...' - במסגרת העליונה של דף הפורום -  כדי לעיין, להפנים ולפעול עפ"י המוסבר במאמר בקישור:  
לפני הצבת ‏שאלה/תגובה הקליקו כאן ועיינו בהנחיות המנהלתיות.  - זאת, ע"מ שההתנהלות, בפורום, תהיה חלקה וקלה וכך נוכל כולנו להפיק את המרב הן מהשאלות והן מהתגובות. 
*** תודה מיוחדת לחברי צוות הפורום, [ה'מואדמים'] על התמדתם ותרומתם.

מיכאל אבידן
,
2009-2016 (Microsoft® Most Valuable Professional (MVP

 

הוספת הודעה

צרף
תמונה וידיאו קובץ
קבצים המצורפים להודעה

x
הודעה מהנהלת הפורום

ציינו את גרסת ה'אופיס' ומע' ההפעלה וכתבו את השאלה בפרוטרוט!
צטטו שגיאה או הציגו PrnScr. לבעיות 'אקסל' הציגו קובץ ולא תמונה
> > 
תקנון הפורום - נא לקרוא ולהפנים את ההנחיות המנהלתיות             ‏‏‏

 
 
 
 
 
 
המשך >>

לצפיה ב-'עיצוב'
עיצוב
23/02/2017 | 14:04
2
16
בקובץ
WIN XP
כל האופיס
לצפיה ב-'לאחר בחירת כל הטווח היעזר במוצע בתמונה שלהלן . . .'
לאחר בחירת כל הטווח היעזר במוצע בתמונה שלהלן . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
23/02/2017 | 14:18
1
15
לצפיה ב-'אם לא הייתי ברור - התשובה מתחלקת לשניים . . .'
אם לא הייתי ברור - התשובה מתחלקת לשניים . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
23/02/2017 | 14:50
11
 
לכל טווח - נוסחת עיצוב משלו.
 
לצפיה ב-'onenote'
onenote
21/02/2017 | 18:58
1
24
שלום חברים לא יודע בדיוק איך זה עובד אבל פשוט כל דבר שאני רוצה להדפיס מכניס אותי ישר לתוכנה הזו באופיס ואני לא מעוניין בזה .
איך אני מכבה את התוכנה ולהדפיס רגיל מהword ?
אין לי שום שימוש בתוכנה הזו
תודה .
לצפיה ב-'onenote'
onenote
22/02/2017 | 07:26
19
onenote  מתקין מדפסת וירטואלית. כנראה שזו מדפסת ברירת המחדל שלך.
היכנס ל"התקנים ומדפסות" (לא ציינת גרסת מע' הפעלה, אבל דרך כפתור "התחל"), ובחר את המדפסת ה"אמיתית" להיות ברירת מחדל (לחצן עכבר ימני).
לצפיה ב-'מדוע פקודת 'החלף' לא מבצעת החלפת גודל גופן?'
מדוע פקודת 'החלף' לא מבצעת החלפת גודל גופן?
21/02/2017 | 14:00
3
27
יש לי מסמך וורד [2013, ווינ' 7] בן כ 40,000 מילה. אני רוצה להחליף בכולו את גודל הגופן מ ARIAL 14 לגודל 11 אבל זה לא מתבצע בכלל או רק על קטע קטן מאד.
מה אני עושה לא בסדר?
 
לצפיה ב-'במקום כל הנ"ל - לחץ Ctrl+A והגדר גופן וגודל כרצונך . . .'
במקום כל הנ"ל - לחץ Ctrl+A והגדר גופן וגודל כרצונך . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
21/02/2017 | 14:08
2
18
לצפיה ב-'אבל יש במסמך גופנים שונים וגדלים שונים'
אבל יש במסמך גופנים שונים וגדלים שונים
21/02/2017 | 14:17
1
18
ההמלצה שלך תשפיע על כך סוגי הגופנים במסמך ואני רוצה שרק הגופן שבגודל הזה ישתנה ב- 3 נקודות פחות.
לצפיה ב-'נסה'
נסה
21/02/2017 | 15:58
21
סמן את הקטע המבוקש שבו אמורה להתבצע ההחלפה, או את כל המסמך, אם ההחלפה מיועדת להתבצע בכל המסמך, ואחר שסימנת כנ"ל בצע את פעולה ההחלפה.
אפשרות שניה (נתקלתי בעבר בצורך הזה) הגדר את כל ההגדרות של הגופן (שם הגופן, צורה -מודגש/נטוי וכד') ונסה שוב לבצע את ההחלפה.
לצפיה ב-'הדפסת מספר מסמכי וורד ברצף'
הדפסת מספר מסמכי וורד ברצף
20/02/2017 | 17:13
5
39
האם יש דרך לגרום לוורד להדפיס מספר מסמכים אחד אחרי השני?
לדוגמה כדי לשמור על רצף במספור העמודים, או כדי להפוך אותם למסמך PDF אחד?
 
אופיס 365, חלונות 10.
לצפיה ב-'בדוק את מה שמוצע בקישור'
בדוק את מה שמוצע בקישור
20/02/2017 | 23:00
24
לצפיה ב-'לשמור על רצף במספור העמודים זו סתם דוגמה או צורך ...‏'
לשמור על רצף במספור העמודים זו סתם דוגמה או צורך ...‏
( לעמוד שלי בתפוז )
20/02/2017 | 23:20
3
7
לצפיה ב-'צורך.'
צורך.
21/02/2017 | 09:00
2
13
מדובר על פרקים של עבודת מחקר. כל פרק נכתב בקובץ נפרד, ועכשיו צריך להגיש.
אני צריך גם עותק מודפס וגם קובץ צרוב על תקליטור.
לצפיה ב-'אם כך, בדוק האם הקישור שלהלן תורם לך למשימה . . .'
אם כך, בדוק האם הקישור שלהלן תורם לך למשימה . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
21/02/2017 | 09:48
18

הנה, זה, שכאן.
 
לצפיה ב-'עבודת מחקר'
עבודת מחקר
21/02/2017 | 15:53
24
אינני יודע מה היקפה של העבודה (סך כל העמודים בכל הקבצים, ובעיקר - מה "המשקל" שלה).נסה לחבר את המשקל של כל הקבצים יחד כדי לקבל מושג כללי.
כל הנ"ל בא כדי לבחון את האפשרות, שעקרונית היא הכי פשוטה - לחבר את הקבצים למסמך 'וורד' אחד.
זה יפתור הרבה בעיות כמו מספור עמודים והפקת כל תכני העניינים הנדרשים בעבודה אקדמית (תוכן עניינים רגיל, רשימת הלחוחות, רשימת האיורים, רשימת הנספחים וכד').
אני מציע שתנסה לחבר את הקבצים ולראות מה המשקל של הקבוץ המאוחד.
הדרך לעשות זאת היא פשוטה מאוד:
  1. פתח את המסמך הראשון ועבור לסוף המסמך.
  2. מתפריט 'הוספה' בקבוצה 'טקסט' , הקלק על החץ הקטן שליד האייקון 'אובייקט' ובחר ב'טקסט מתוך קובץ'. נווט אל הקובץ שאמור להיות שני ו'הוסף'.
  3. חזור על הפעולות 1-2 לעיל לגבי כל קובץ של העבודה. בעבודת מחקר, יש בד"כ, 6-7 פרקים, כך שזה לא מסובך לחזור על פעולות 1-2 6-7 פעמים.
 
 
לצפיה ב-'יש אפשרות להכניס 'היפר קישור' למסמך WORD ללא קו תחתון?'
יש אפשרות להכניס 'היפר קישור' למסמך WORD ללא קו תחתון?
20/02/2017 | 20:32
4
20
וורד 2013 ווינדואז 7
לצפיה ב-'תחשוב טוב, טוב, לפני שאתה משיב . . .'
תחשוב טוב, טוב, לפני שאתה משיב . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
20/02/2017 | 20:44
3
33
 
האם מדובר במסמך מסוים או בהגדרה שתחול על כל המסמכים בהם תטביע היפר-קישור 'מעתה ועד עולם'
 
לצפיה ב-'רק על מסמך מסויים'
רק על מסמך מסויים
20/02/2017 | 21:05
2
12
לצפיה ב-'סמן את ההיפר-קישור והקלק, פעמיים, על הצלמית U . . .‏'
סמן את ההיפר-קישור והקלק, פעמיים, על הצלמית U . . .‏
( לעמוד שלי בתפוז )
20/02/2017 | 21:10
1
25
לצפיה ב-'תודה רבה'
תודה רבה
20/02/2017 | 21:36
8
לצפיה ב-'גודל סמן העכבר בוורד'
גודל סמן העכבר בוורד
20/02/2017 | 09:54
6
27
שלום,
במסמך ספיציפי שאני כותבת בוורד (לצערי לא יכולה להעלות אותו לפורום),גודל סמן העכבר השתנה (לא יודעת מה עשיתי). הסמן כעת פצפון ואני בקושי מצליחה לראות אותו. לא מצליחה לעבוד בצורה כזו.
האם מישהו יודע איך אני מתקנת את העניין?
תודה רבה
לצפיה ב-'דרך להעלאת הקובץ לכאן'
דרך להעלאת הקובץ לכאן
20/02/2017 | 13:41
2
14
בהנחה שרק המסמך הזה הסמן הוא קטנטן (האמנם?)
  1. שמרי את הקובץ בשם אחר.
  2. מחקי את כל העמודים מלבד עמוד אחד כלשהו.
  3. אם מה שמצוי בעמוד הזה עדיין חסוי - מחקי את רוב הטקסט.
  4. שמרי והעלי את הקובץ לכאן.
לצפיה ב-'תודה רבה'
תודה רבה
20/02/2017 | 13:50
1
19
מצורף. זה קורה רק בקובץ הזה. כשעוקבי עם העכבר אחר התוכן , סמן העכבר רוב הזמן בלתי נראה כמעט
 
תודה על העזרה
לצפיה ב-'ניסיון'
ניסיון
20/02/2017 | 14:04
84
אצלי הקובץ נפתח והסמן פועל כרגיל.
נסי להגדיל את התצוגה במסמך הזה ל-500% וסגרי אותו.
פתחי שוב והקטיני את התצוגה ל-100%.
האם עכשיו הסמן נראה תקין?
לצפיה ב-'נסי, אולי, ככה (בעזרת התמונה שלהלן) . . .'
נסי, אולי, ככה (בעזרת התמונה שלהלן) . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
20/02/2017 | 14:07
2
24

1. שני את ה'מרחק מתצוגה' ל-500% ושמרי את המסמך.

2. פתחי אותו > החזירי את ה'מרחק מתצוגה' ל- 100% ושמרי שוב.

3. פתחי, אותו, שוב ובדקי האם גודל הסמן חזר להיות "שפיו"...
לצפיה ב-'שמרתי על 500'
שמרתי על 500
20/02/2017 | 14:47
1
21
פתחתי וכשפתחתי זה נפתח שוב על 100 אחוז. אני עדיין לא רואה את הסמן.
לא חשוב. התייאשתי. תודה רבה
לצפיה ב-'עייני בהודעה הנעוצה בראש העמוד ופעלי כמתבקש בה . . .'
עייני בהודעה הנעוצה בראש העמוד ופעלי כמתבקש בה . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
20/02/2017 | 19:14
10
 
ככלל - אם לאחר שמירה ב-500% סגירה ופתיחה, מחדש, של המסמך הוא נפתח על 100% - יש לך בעיה בתוכנה ו/או בקובץ ו/או מקרו אירוע שרץ ברקע ומבצע משהו...
 
לצפיה ב-'רעיון ?'
רעיון ?
20/02/2017 | 17:11
29
כחלק מעבודתי אני נדרש לסדר בטבלאות מוגדרות ב WORD את התוצאות של הבדיקה שהרצתי לאחר שהרצתי בדיקה אוטומטית אני מקבל קובץ ב EXCEL שאנחנו קוראים לו LOG.קובץ זה הוא גדול עם הרבה נתונים מספריים שמסודר בעמודות בEXCEL והוא גם כותב לי עם כל בדיקה היא TRUE או FALSE.
עד כה אני משתמש בפיבוט טייבל אך זאת עבודה מסורבלת למדי שחוזרת על עצמה. לכן נידרשתי לייעל את העבודה עם מאקרו.
כלומר להכין טבלה ב EXCEL שתעביר את הנתונים הנכונים לאותה הטבלה בצורה נכונה. שאלתי היא איך עושים זאת עם מאקרו? אין לי אפילו רעיון
 
לצפיה ב-'עיצוב צורות בפאוור פויינט'
עיצוב צורות בפאוור פויינט
20/02/2017 | 15:34
13
שלום לכולם
האם ניתן לייצר בפאוור-פויינט קווים בסגנון כמו בתמונה המצורפת.
למעשה, לשלוט במרווח ההפסקות בקו מקווקו
 
תודה מראש
לצפיה ב-'שמירת קבצים נפרדים ממיזוג דואר'
שמירת קבצים נפרדים ממיזוג דואר
20/02/2017 | 12:36
2
12
שלום רב,
אופיס 2010, וינדוס 7 פרו (32 סיביות).
ביצעתי מיזוג דואר בקובץ וורד.
אני מעוניין לשמור כל מסמך בקובץ וורד נפרד.
האם מישהו יכול להכווין אותי כיצד אפשר לבצע זאת בצורה פשוטה יותר מלבצע עריכת קבצים נפרדים ולשמור כל עמוד בנפרד?
אשמח לקבל גם רעיונות כיצד לבנות מאקרו שיבצע את השמירה עם שמות קבצים שימשכו גם ממיזוג הדואר.
 
תודה רבה לכל מי שינסה לעזור
לצפיה ב-'הייתי שוקל להיעזר במוצע בקישור שלהלן . . .'
הייתי שוקל להיעזר במוצע בקישור שלהלן . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
20/02/2017 | 13:01
1
18

זה שכאן.
 
לצפיה ב-'תודה רבה!!!'
תודה רבה!!!
22/02/2017 | 07:23
2
לצפיה ב-'בעיה בהצגת גיליונות'
בעיה בהצגת גיליונות
19/02/2017 | 14:26
8
27
התקנתי אופיס במחשב, אני לא רואה בקובץ שאני עובד עליו בסרגל למטה את כל הגיליונות, אני מקבל גיליון אקסל אין סופי
לצפיה ב-'מעניין למה אתה קורא "גיליון אינסופי" כמה שורות יש לו '
מעניין למה אתה קורא "גיליון אינסופי" כמה שורות יש לו
19/02/2017 | 15:20
7
11
לצפיה ב-'אין סוף'
אין סוף
19/02/2017 | 17:24
6
26
יש לי 7,000 שורות
ולמטה אין לי ציון של הגיליונות, אני יכול להמשיך לגלול ולא קטרה כחום
לצפיה ב-'תגובה'
תגובה
20/02/2017 | 07:33
22
אין גרסה, אין צילום מסך להבהיר מה זה גיליון אינסופי, ובכל זאת:
נסה את המוצע בצילום המסך. ודא שה - V מסומן.
לצפיה ב-'עדיין לא מבין את הבעיה !'
עדיין לא מבין את הבעיה !
20/02/2017 | 11:39
4
25

לא שאלתי כמה שורות יש לך !!!
בדוק כמה שורות יש סה"כ בגיליון !
פתח גיליון ריק, הכנס לתא A1  ולחץ אחד-אחרי-השני על End ואח"כ על חץ למטה
האם אתה מגיע לפינה כפי שרואים בתמונה ששלחתי ???
אם לא - צלם את הפינה הימנית למטה אצלך וצרף לכאן.
 
לצפיה ב-'מחקתי את הקובץ'
מחקתי את הקובץ
20/02/2017 | 11:53
3
18
מחקתי את הקובץ הבעייתי ופתחי קובץ אחר שבו ראיתי את הגיליונות כפי שמופיע במע ששלחת
לצפיה ב-'אז מה נגמר ? - יש בעיה או לא ?'
אז מה נגמר ? - יש בעיה או לא ?
20/02/2017 | 11:58
2
11
לצפיה ב-'פתרתי את הבעיה במחיקת הקובץ, כרגע הבעיה לא הופיעה שוב, תודה '
פתרתי את הבעיה במחיקת הקובץ, כרגע הבעיה לא הופיעה שוב, תודה
20/02/2017 | 12:19
1
8
לצפיה ב-' '
20/02/2017 | 12:20
5
לצפיה ב-'איך אפשר לחפש מילה במסמך וורד, החל מהנקודה הנוכחית ומטה ?'
איך אפשר לחפש מילה במסמך וורד, החל מהנקודה הנוכחית ומטה ?
20/02/2017 | 11:49
17
היי, וורד 365, חלונות 7:
 
אני רוצה לבצע את הפעולות הבאות, ואם זה אפשרי תוך שימוש במקלדת בלבד ללא נגיעה בעכבר (הפעולות יבוצעו ע"י תוכנה חיצונית באופן אוטומטי) ,
 
1. לחפש מילת מפתח: "Start Point" שהחל ממנה ומטה אני רוצה לבצע את החיפוש.
 
2. לחפש את המילה שאני רוצה (לדוגמא A2) החל מנקודה זו והלאה, תוך אפשרות לביצוע "Find Next" על מנת להמשיך הלאה למילה הבאה עד לסיום המסמך.
 
כרגע כשאני מנסה לבצע זאת אז בכל פעם שאני מנסה לחפש את "A2" הוא קופץ לתחילת המסמך ומתחיל לחפש משם, במקום לחפש מהנקודה הנוכחית ומטה. האם זה אפשרי?
 
הנה דוגמא למצב שאני צריך, חיפוש "Start Point" ולאחר מכן חיפוש המילה: "A2" מנקודה זאת והלאה כלפי מטה:

A1
A2
A1
A2
A1
A2
A1
A2
A1
A2
Start Point
A1
A2
A1
A2
A1
A2
A1
A2
A1
A2
 
איך אפשר לבצע זאת?
תודה מראש.
 
לצפיה ב-'סטיית תקן'
סטיית תקן
19/02/2017 | 07:49
1
46
שלום
אני מעוניין לחשב אי וודאות (פעמיים סטיית התקן) משותפת למספר איברים המרכיבים נוסחה מסוימת.
לכל איבר יש את הערך המספרי שלו ואי הוודאות שלו.
כיצד ניתן לחשב באקסל את אי הוודאות הכוללת של התוצאה הסופית המתקבלת מהנוסחה?

תודה למשיבים
לצפיה ב-'מצורפת הנוסחה לדוגמא'
מצורפת הנוסחה לדוגמא
19/02/2017 | 08:26
19
לצפיה ב-'סיכום עמודות לפי פיבוט'
סיכום עמודות לפי פיבוט
15/02/2017 | 15:56
13
34
שלום,
מצ"ב קובץ
לא  מצליח לסכם עמודת grand total
אשמח לסיוע
לצפיה ב-'אפשר תשובה'
אפשר תשובה
16/02/2017 | 10:41
7
לצפיה ב-'לא ברור את מה אתה רוצה לסכם. תוסיף ידנית לצורך הסבר'
לא ברור את מה אתה רוצה לסכם. תוסיף ידנית לצורך הסבר
16/02/2017 | 13:33
11
6
לצפיה ב-'הוספתי בתוך גיליון sum'
הוספתי בתוך גיליון sum
16/02/2017 | 14:24
10
19
את הקשיים שלי.
אשמח לעזרה.
לצפיה ב-'עדיין לא ברור (לי)'
עדיין לא ברור (לי)
16/02/2017 | 18:12
7
9
בקובץ אין חודשים. לא ברור איך אתה רוצה שיסוכמו נתונים לפי חודשים.
בעמודה הצהובה תכתוב ידנית את הסכומים שאתה רוצה לקבל ותסביר איך הגעת לחישוב.
 
לצפיה ב-'לדעתי, הוא מבקש טבלת ציר שניזונה מ-2 טבלאות מקור... '
לדעתי, הוא מבקש טבלת ציר שניזונה מ-2 טבלאות מקור...
( לעמוד שלי בתפוז )
16/02/2017 | 18:21
11
לצפיה ב-'בדיוק מיכאל'
בדיוק מיכאל
16/02/2017 | 18:47
5
18
טבלת ציר שנזונה מ2 טבלאות.בטבלת ציר עשיתי קשרי גומלין ללא הצלחה.וגם מעוניין.בחישוב של עמודת בסה"כ האנכי.תודה
לצפיה ב-'לי זה היה ברור מהשאלה הראשונה . . .'
לי זה היה ברור מהשאלה הראשונה . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
16/02/2017 | 19:33
14
לצפיה ב-'ועכשיו בבקשה'
ועכשיו בבקשה
16/02/2017 | 19:37
3
14
אפשר לעזור לי
לצפיה ב-'אני משתדל לעזור למי שנוהג לעזור לי . . .'
אני משתדל לעזור למי שנוהג לעזור לי . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
16/02/2017 | 19:40
2
26
 
אם תסקור את הפוסטים שלך בפורום (במהלך השנים האחרונות) אין לי ספק שתבין...
 
לצפיה ב-'כשאגיע'
כשאגיע
16/02/2017 | 22:39
1
23
למצב שאוכל לסייע.אנהל את הפורום...
לצפיה ב-'בכל אופן'
בכל אופן
16/02/2017 | 22:40
15
תודה על הסיוע עד היום
לצפיה ב-'נסה את הפעולות הבאות'
נסה את הפעולות הבאות
18/02/2017 | 10:42
1
33
  1. סמן את Table1 בגיליון Sheet1 ובחר בהוספה>טבלת ציר. אשר את הבחירה.
  2. בחר ב"טבלאות נוספות" ואשר את יצירת טבלת הציר החדשה (ראה צילום המסך).
  3. בגיליון החדש (בקובץ המצורף זה גיליון2) יופיעו בטבלת הציר שתי הטבלאות. מכאן הדרך פשוטה
מצורף קובץ הדגמה
לצפיה ב-'להבנתי - התמונה, שלהלן, מציגה את מה שהוא מצפה לו . . .'
להבנתי - התמונה, שלהלן, מציגה את מה שהוא מצפה לו . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
18/02/2017 | 15:54
24
‏‏                                           
לצפיה ב-'שאלה ב-Word 2003'
שאלה ב-Word 2003
17/02/2017 | 12:13
2
25
קרה לי מקרה מוזר.
 
אם אני מסמן מילה או שורה, ומקליד עליה משהו אחר, אני מצפה שהמילה הצבועה תמחק ובמקומה תוצג ההקלדה החדשה
 
מסתבר, שהשבוע, קרה איזה שינוי, והתוכן החדש שאני מקליד, דוחף קדימה את התוכן הקודם.
איך פותרים את זה?
תודה
לצפיה ב-'גם השבוע לא נהוג לשחק עם הגדרות התוכנה . . .'
גם השבוע לא נהוג לשחק עם הגדרות התוכנה . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
17/02/2017 | 14:54
1
34

בעיקר כשלא יודעים מה תהיה התוצאה...

וכעת - גש לתפריט 'כלים' > 'אפשרויות' > לשונית 'עריכה' > סמן את האפשרות 'הקלדה מחליפה בחירה' > 'אישור'.
 
 
לצפיה ב-'תודה (ואני נשבע שלא נגעתי אפילו בחלון הזה)'
תודה (ואני נשבע שלא נגעתי אפילו בחלון הזה)
17/02/2017 | 16:26
12
לצפיה ב-'מדוע אותו קובץ וורד בWord2016 נפתח בעמוד 1 ובאחר על 2עמודים'
מדוע אותו קובץ וורד בWord2016 נפתח בעמוד 1 ובאחר על 2עמודים
15/02/2017 | 00:58
1
23
שלום

יש ברשותי Word2016
הקלדתי מסמך על עמוד 1 מלא, ועם מסגרת, ושלחתי לאנשים.
חלק אמרו לי שזה נפתח אצלם על 2 עמודים. כלומר השורה האחרונה של המסמך יצאה בעמוד השני (אף שאצלי היא נמצאת בעמוד 1)
בדקתי במחשב נוסף שברשותי, שם יש לי Word2010  סטרטר, והדפסתי, ואכן זה יצא על 2 עמודים (בעמוד השני יש רק את השורה האחרונה, וכמובן מסגרת)
מה הסיבה לזה?
האם בגלל הבדלי הגירסאות העימוד משתנה?
יש דרך לפתור את הבעיה?

תודה רבה
לצפיה ב-'אשמח לקבל עזרה בעניין'
אשמח לקבל עזרה בעניין
16/02/2017 | 23:51
9
באם יש אפשרות לשנות משהו בהגדרה בשביל שיהיה תואם אצל כל אלו שמקבלים את הקובץ.
 
תודה
לצפיה ב-'המאקרו RtlRun הפסיק לעבוד'
המאקרו RtlRun הפסיק לעבוד
16/02/2017 | 18:31
19
שלום,
אתמול הצלחתי לסדר קבצים בוורד בעזרת ה RtlRun. כעת הוא לא עושה כלום... ניסיתי להפעילו על אותם טקסטים שעליהם הוא עבד בעבר וכלום לא קורה...
יש לכם רעיון?
לצפיה ב-'החזרת מיקום שגיאות'
החזרת מיקום שגיאות
16/02/2017 | 15:03
4
19
ב"ה
שלום וברכה,
יש לי גליון (עם עשרות עמודות ושורות) שיש בתאים רבים נוסחה. 
(גליון זה אוסף מידע מטבלאות אחרות, ומתעדכן אוטומטית.)
 
מידי פעם ישנם שגיאות בגליון,  בעיקר NA - אין מה להציג.
על מנת להקל את בדיקה המידע אני רוצה להציג (בגליון לייד) באיזה תאים ישנם שגיאות. זאת אומרת להחזיר את כתובת התא. 
 
מצו"ב קובץ דוגמא:
  1. המידע נמצא בגליון DATA, והתוצאה הרצוי'ה מוצגת בגליון ERROR. 
  2.  צורת הצגת המידע (אורך רוחב) לא כל כך עקרונית, העיקר שזה יהי'ה מרוכז ולא מפוזר על עשרות עמודות ושורות.
  3. עקב המורכבות של לעלות כל מיני גליון וכו', כעת בגליון DATA יש את המידע כערכים ולא באמת את הנוסחות.
מערכת הפעלה: windows10, אופיס 2016 פרו.
באמת אני עובד עם google spradsheet. אבל לא מצאתי פורום לזה בעברית. אז גם אם זה יתבצע באקסל זה טוב...
 
 
 
 
לצפיה ב-'לא צריעה להיות שום בעיה להריץ 'סינון' על השגיאות . . .'
לא צריעה להיות שום בעיה להריץ 'סינון' על השגיאות . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
16/02/2017 | 15:46
3
14
 
כדי להציג רק אותן.
 
לצפיה ב-'זאת אומרת לעשות סינון עמודה עמודה?'
זאת אומרת לעשות סינון עמודה עמודה?
16/02/2017 | 16:01
2
16
ב"ה
רעיון יפה ויעיל. תודה.
אם יש גם אפשרות לנוסחה, יותר טוב.
לצפיה ב-'מה שהצגת בקובץ איננה שגיאה 'אמיתית' אלא ערך שהוקלד . . .'
מה שהצגת בקובץ איננה שגיאה 'אמיתית' אלא ערך שהוקלד . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
16/02/2017 | 16:11
1
19

נסה, להבא, להשתמש ב: ()NA=

התמונה, שלהלן, מציעה דרך נוספת להצגה מקובצת של כתובות התאים השגויים.
לצפיה ב-'תודה רבה'
תודה רבה
16/02/2017 | 16:32
5
לצפיה ב-'גודל קובץ Excel '
גודל קובץ Excel
16/02/2017 | 12:12
2
26
שלום לכולם,

ניסיתי לחפש במאמרים אך לא מצאתי.
אני עובד עם קבצים מאוד גדולים וארוכים ב- Excel (במיוחד אם אני עושה עליהם VLOOKUP ופונקציות נוספות), כך שיוצא שהקובץ מאוד גדול.

על אף שאני מעתיק את הנוסחאות ומדביק אותן כערכים, גודל הקובץ נותר עצום (רק אם אני מעתיק כערכים לקובץ חדש ושומר- גודל הקובץ קטן)

אני זוכר שבאקסס יש אפשרות לדחיסה של מסד הנתונים. האם יש פונקציה כזאת גם באקסל?

תודה מראש,
יניב
לצפיה ב-'לא צריכה להיות שום בעיה מיוחדת למצוא את המאמר הזה . . .'
לא צריכה להיות שום בעיה מיוחדת למצוא את המאמר הזה . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
16/02/2017 | 12:17
1
26

בהנחה שחיפשת בפורום הנכון...

הנה, ראה כאן.
 
לצפיה ב-'תודה רבה וסליחה על הטרחה :) '
תודה רבה וסליחה על הטרחה :)
16/02/2017 | 14:46
5
לצפיה ב-'מטריצה מבוססת אקסל'
מטריצה מבוססת אקסל
15/02/2017 | 12:34
1
42
היי,
אשמח לעזרה עם יצירת מטריצה על בסיס הנתונים המצורפים.
אני צריכה שהפרויקטים יופיעו על המטריצה על בסיס הציון שלהם בשני פרמטרים.
המטרה היא שבמהלך דיון, נוכל לשנות את הציונים בפרמטרים והגרף ישתנה בהתאם.
תודה רבה!
לצפיה ב-'גרף פיזור'
גרף פיזור
16/02/2017 | 07:59
18
הגרף המבוקש הוא מסוג "פיזור".
כדי לזהות בתווית / מקרא כל פרוייקט בנפרד - הוא צריך להיות סידרה נפרדת.
הייתי שוקל שימוש במאקרו הבא:
 Sub cre_scatter_graph()

   ActiveSheet.Shapes.AddChart.Select
   ActiveChart.ChartType = xlXYScatter
   i = 1
   While Cells(i + 1, 1) <> ""
        ActiveChart.SeriesCollection.NewSeries
        ActiveChart.SeriesCollection(i).Name = "=Sheet1!$A$" & i + 1
        ActiveChart.SeriesCollection(i).XValues = "=Sheet1!$B$" & i + 1
        ActiveChart.SeriesCollection(i).Values = "=Sheet1!$C$" & i + 1
        i = i + 1
   Wend
End Sub
 
 
לצפיה ב-'בעיה בהדבקת טקסט לוורד 2010 '
בעיה בהדבקת טקסט לוורד 2010
14/02/2017 | 20:39
2
23
הי חברים,
בהדבקה של טקסט מפייסבוק (שמור על עיצוב המקור) לוורד אני נתקל בשתי בעיות:
1) ליד סימנים מיוחדים בטקסט (כמו לב, או עיגול וכו') הוורד מוסיף ריבוע, או ריבוע קטן עם סימן שאלה בפנים, ואני צריך לאתר אותם ולמחוק על מנת "לנקות" את הטקסט.
2) סימני סוגריים הפוכים בסופי משפטים וסימני ניקוד במקרים מסויימים במיקום לא נכון. למשל ".2" במקום "2."
בדקתי הגדות איזור ושפה שזה עברים, וכמובן שמיקמתי את הטקסט מימין לשמאל... לא מבין איך לסדר זאת.
עזרה בבקשה :)
*דרך אגב גם בהדבקה ללא עיצוב מקור עדיין מופיעים הריבועים עם סימן השאלה (אבל לא הריבועים האחרים) ועדיין יש בעייה עם הסוגריים וסימני הפיסוק
לצפיה ב-'בדוק את את האפשרות הבאה (לפתרון חלקי, אולי)'
בדוק את את האפשרות הבאה (לפתרון חלקי, אולי)
14/02/2017 | 21:10
1
16
1) סמן את הטקסט
2) הקש על צירוף המקשים Alt +F8
3) בחלונית המאקרו הקלד RtlRun > הפעל.
האם חלק מהבעיות נפתרו?
לצפיה ב-'עדכון'
עדכון
15/02/2017 | 17:45
10
בעיית הפיסוק הסתדרה :) תודה רבה
האם יש לך רעיון לגבי הריבועים שמופיעים? (אני מזכיר שמופיע ריבוע או ריבוע עם ? בפנים ליד כל סימן עיצובי בטקסט (כגון לב, עיגול או שמש...)

חם בפורומים של תפוז

אירוח בנושא אבחון גנטי טרום השרשה
אירוח בנושא אבחון...
ביום ד` נארח בפורום את ד``ר ברוך פלדמן, מומחה...
אירוח בנושא אבחון גנטי טרום השרשה
אירוח בנושא אבחון...
ביום ד` נארח בפורום את ד``ר ברוך פלדמן, מומחה...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

בעלי מקצוע

repair-lab מעבדת מחשבים
repair-lab מעבדת מחשבים
פורום מחשבים ניידים
פורום מחשבים ניידים
Tesqa
לבדיקות תוכנה

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ