לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן

פורום אופיס (מיקרוסופט)

‏פורום "אופיס", ב'תפוז', הוא חלק מקהילת ה"משתמשים הכבדים" במחשב.

מאחר וכולנו מעוניינים להפיק את המרב מחבילת ה"אופיס" של "מיקרוסופט" - מן הסתם תמצאו אצלנו "טיפים" ו"פטנטים", שונים, לייעול ושכלול השימוש בתוכנות "אופיס" למיניהן.
חשוב לזכור שחברי הקהילה עושים מלאכתם בהתנדבות(!) - מתוך רצון לעזור לזולת – ואינם חייבים דבר לאף אחד מהמבקרים כאן.

הח"מ חרט על דגלו לשמור, בקנאות, על רמתו המקצועית של פורום זה - שנחשב בעיני מומחי 'אופיס', באשר הם, לפורום המוביל בתחומו - גם אם יימצא צורך להילחם על כך.
במקביל להצגת פתרונות הוצבה מטרה נוספת והיא - להדריך וללמד דרכי שימוש בתוכנות החבילה ולא להסתפק רק בהצגת פתרונות במובן של "ללעוס וגם לבלוע".
לא אחת תפגשו גולשים זועמים על שהח"מ מפנה חלק ממרצו להדרכה, במקום להציג להם את הפתרון וחסל. יעידו כל אותם עשרות ומאות שחזרו להודות על שניתנה להם ההזדמנות להתאמץ ולהגיע לפתרון בכוחות עצמם. הניסיון מוכיח שגולש המוצא לבדו את הפתרון [גם אם בלווי הדר
כה והכוונה] מרגיש, ברוב המקרים, הרבה "יותר טוב עם עצמו".
פה ושם תיתקלו גם במצבים שההערות/הארות לא ממש מוצאות חן בעיני מי שהן מכוונות אליו.

מטרתנו העיקרית:
  לסייע לגולשים שנתקלו בבעיות תפעול/הבנת/הכרת תוכנות ה"אופיס" לשמש במה ל'ידענים' המוכנים לסייע לגולשים. 
הנכם מתבקשים להקליק על המילה 'המשך...' - במסגרת העליונה של דף הפורום -  כדי לעיין, להפנים ולפעול עפ"י המוסבר במאמר בקישור:  
לפני הצבת ‏שאלה/תגובה הקליקו כאן ועיינו בהנחיות המנהלתיות.  - זאת, ע"מ שההתנהלות, בפורום, תהיה חלקה וקלה וכך נוכל כולנו להפיק את המרב הן מהשאלות והן מהתגובות. 
*** תודה מיוחדת לחברי צוות הפורום, [ה'מואדמים'] על התמדתם ותרומתם.

מיכאל אבידן
,
2009-2016 (Microsoft® Most Valuable Professional (MVP

 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום אופיס (מיקרוסופט)

‏פורום "אופיס", ב'תפוז', הוא חלק מקהילת ה"משתמשים הכבדים" במחשב.

מאחר וכולנו מעוניינים להפיק את המרב מחבילת ה"אופיס" של "מיקרוסופט" - מן הסתם תמצאו אצלנו "טיפים" ו"פטנטים", שונים, לייעול ושכלול השימוש בתוכנות "אופיס" למיניהן.
חשוב לזכור שחברי הקהילה עושים מלאכתם בהתנדבות(!) - מתוך רצון לעזור לזולת – ואינם חייבים דבר לאף אחד מהמבקרים כאן.

הח"מ חרט על דגלו לשמור, בקנאות, על רמתו המקצועית של פורום זה - שנחשב בעיני מומחי 'אופיס', באשר הם, לפורום המוביל בתחומו - גם אם יימצא צורך להילחם על כך.
במקביל להצגת פתרונות הוצבה מטרה נוספת והיא - להדריך וללמד דרכי שימוש בתוכנות החבילה ולא להסתפק רק בהצגת פתרונות במובן של "ללעוס וגם לבלוע".
לא אחת תפגשו גולשים זועמים על שהח"מ מפנה חלק ממרצו להדרכה, במקום להציג להם את הפתרון וחסל. יעידו כל אותם עשרות ומאות שחזרו להודות על שניתנה להם ההזדמנות להתאמץ ולהגיע לפתרון בכוחות עצמם. הניסיון מוכיח שגולש המוצא לבדו את הפתרון [גם אם בלווי הדר
כה והכוונה] מרגיש, ברוב המקרים, הרבה "יותר טוב עם עצמו".
פה ושם תיתקלו גם במצבים שההערות/הארות לא ממש מוצאות חן בעיני מי שהן מכוונות אליו.

מטרתנו העיקרית:
  לסייע לגולשים שנתקלו בבעיות תפעול/הבנת/הכרת תוכנות ה"אופיס" לשמש במה ל'ידענים' המוכנים לסייע לגולשים. 
הנכם מתבקשים להקליק על המילה 'המשך...' - במסגרת העליונה של דף הפורום -  כדי לעיין, להפנים ולפעול עפ"י המוסבר במאמר בקישור:  
לפני הצבת ‏שאלה/תגובה הקליקו כאן ועיינו בהנחיות המנהלתיות.  - זאת, ע"מ שההתנהלות, בפורום, תהיה חלקה וקלה וכך נוכל כולנו להפיק את המרב הן מהשאלות והן מהתגובות. 
*** תודה מיוחדת לחברי צוות הפורום, [ה'מואדמים'] על התמדתם ותרומתם.

מיכאל אבידן
,
2009-2016 (Microsoft® Most Valuable Professional (MVP

 

הוספת הודעה

צרף
תמונה וידיאו קובץ
קבצים המצורפים להודעה

x
הודעה מהנהלת הפורום

ציינו את גרסת ה'אופיס' ומע' ההפעלה וכתבו את השאלה בפרוטרוט!
צטטו שגיאה או הציגו PrnScr. לבעיות 'אקסל' הציגו קובץ ולא תמונה
> > 
תקנון הפורום - נא לקרוא ולהפנים את ההנחיות המנהלתיות             ‏‏‏

 
 
 
 
 
 
המשך >>

לצפיה ב-'בעיה בהתקנת אופיס 2007- מערכת הפעלה ווינדוס 10'
בעיה בהתקנת אופיס 2007- מערכת הפעלה ווינדוס 10
27/12/2016 | 21:03
3
11
במהלך ההתקנה קופצת לי ההודעה: the file 90120000-0030-0000-0000-0000000ffice/enterpriseWW.msi could not be found.
 
מה זה אומר והאם יש דרך לפתור את הבעיה? אודה לעזרה
 
לצפיה ב-'הצב את הודעת השגיאה ב"גוגל" ועיין בתוצאות הרלוונטיות ...'
הצב את הודעת השגיאה ב"גוגל" ועיין בתוצאות הרלוונטיות ...
( לעמוד שלי בתפוז )
27/12/2016 | 21:13
2
11
לצפיה ב-'הצבתי, זה הביא אותי לתמיכה של מיקרוסופט אבל לא ראיתי פיתרון'
הצבתי, זה הביא אותי לתמיכה של מיקרוסופט אבל לא ראיתי פיתרון
27/12/2016 | 21:47
1
6
לצפיה ב-'לי חזרו 847 תוצאות....'
לי חזרו 847 תוצאות....
28/12/2016 | 08:32
5
לצפיה ב-'עזרה עם פקודת מאקרו באקסל'
עזרה עם פקודת מאקרו באקסל
27/12/2016 | 17:32
5
45
היי
יש לי WIN 7
OFFICE 2010
אני מייבא נתונים מ2 אתרים שונים באמצעות data from web
במקביל ע"מ שהנתונים יהיו מעודכנים הגדרתי פקודת RefreshIt שתרפרש את הנתונים כל כמה שניות.
לעיתים נוצרת התנגשות בקריאת הנתונים ואז קופצת השגיאה הבאה:
ואז צריך ידנית ללחוץ על debug להיכנס למסך של קוד ויזואל בייסיק ולהתחיל מחדש את פקודת הרפרוש.
האם ניתן לדלג על זה ופשוט שבמידה וקופצת השגיאה המערכת תתעלם ממנה ופשוט תרפרש מחדש?
מקווה שהוסבר כמו שצריך.
מצורפים הקבצים
(הנתונים נמשכים מאתר פנימי ולכן לא יעבדו אצלכם אבל הם לא באמת רלוונטיים...)
תודה רבה!
לצפיה ב-'כמה זה, בדיוק, "כל כמה שניות" . . .'
כמה זה, בדיוק, "כל כמה שניות" . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
27/12/2016 | 17:38
4
15
לצפיה ב-'כרגע הגדרתי על 5 שניות'
כרגע הגדרתי על 5 שניות
27/12/2016 | 17:43
20
אני לא יכול שיהיה ארוך מידי כי מדובר במסך שצריך להיות מעודכן מאוד!
לרוב זה עובד תקין אבל מידי פעם (פעם בשעה לערך...)קופצת הודעת השגיאה הזו ואני רוצה להימנע ממנה...
 
 
לצפיה ב-'מישהו במקרה ?'
מישהו במקרה ?
31/12/2016 | 23:02
2
7
אני פשוט לא רוצה שההודעה החופרת הזאת תקפוץ כל פעם ומישהו יצטרך להתערב ידנית ולנטרל אותה. רוצה שהאקסל כל פעם יתעלם ממנה באיזושהי דרך...
 
תודה!!
לצפיה ב-'נסה לחפש ב"גוגל" אחר המחרוזת שלהלן (כולל הגרשיים) . . .'
נסה לחפש ב"גוגל" אחר המחרוזת שלהלן (כולל הגרשיים) . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
01/01/2017 | 09:48
1
16

EXCEL ERROR 1004
"cannot be done because the data is refreshing in the background"
 
לצפיה ב-'לא מוצא תשובה מתאימה...'
לא מוצא תשובה מתאימה...
03/01/2017 | 11:17
ראיתי שהרבה אנשים נתקלים בזה אבל לא מצאתי פתרון שסידר לי את הבעיה..
תוכל לכוון אותי ?:)
 
תודה!
לצפיה ב-'יש דרך להצמיד שורות במסמך מלא ENTERים?'
יש דרך להצמיד שורות במסמך מלא ENTERים?
27/12/2016 | 15:04
5
13
או במילים אחרות: יש דרך למחוק את כל האנטרים שנעשו בין השורות?
[אופיס 2013 ווינדואז 7]
לצפיה ב-'אפשר, אולי, ככה . . .'
אפשר, אולי, ככה . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
27/12/2016 | 15:39
4
21

*  לחץ על: Ctrl+A ואז על: Ctrl+H.

*  בחלונית 'חפש את:' הקלד:‏ p^

*  את החלונית 'החלף ב:' השאר ריקה (או הקלד בה תו רווח אחד) ולחץ על: 'החלף הכל'.

*** רצוי שתחזור על התהליך בעבור ערך חיפוש: b^
 
לצפיה ב-'קיבלתי גוש טקסט בלי שום מעברי שורה'
קיבלתי גוש טקסט בלי שום מעברי שורה
27/12/2016 | 15:48
3
14
אין דרך לבטל רק את הרווח בלי להדביק את השורות?
למשל: כשיש שורה קצרה, אנטר, שורה ארוכה
אקבל אחרי התהליך שתי שורות, קצרה וארוכה, לא שורה וחצי.
לצפיה ב-'אתמול, בשעה 12:28 u333 כתב לך משהו . . .'
אתמול, בשעה 12:28 u333 כתב לך משהו . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
27/12/2016 | 15:55
2
22
 
האם אתה חושב לאמץ, בשלב מסוים, את דרך ההתנהלות בפורום
 
(פרוט, בצורה די ברורה, תוכל לפגוש בהודעה הראשונה, הנעוצה, בראש דף הפורום)
 
לצפיה ב-'היי מיכאל - נדמה לי שההצבה לא במקום !'
היי מיכאל - נדמה לי שההצבה לא במקום !
27/12/2016 | 16:01
1
9
לצפיה ב-''דימיון' מפותח הוא אחת מהפריווילגיות שמותרות לכל גולש...'
'דימיון' מפותח הוא אחת מהפריווילגיות שמותרות לכל גולש...
( לעמוד שלי בתפוז )
27/12/2016 | 16:07
19
 
כשלמישהו נדמה משהו - מין ראוי שיסביר את הסיבה לכך...
 
לצפיה ב-'בדיקה שגליון DD קיים, במידה וכן יבצע את המשך הקוד מאקרו'
בדיקה שגליון DD קיים, במידה וכן יבצע את המשך הקוד מאקרו
26/12/2016 | 11:41
15
17
שלום לכולם,
מערכת: windos 7  אופיס 2010
1.באופן קבוע מכניס גליון לקובץ בשם "DD"
2.יוצור קוד מאקרו שפועל על הגליון חדש בשם DD אבל אם שכחתי להכניס את הגליון , ארצה לקבל הודעה , שלא הוכנס הגליון DD.
3.מצורף קוד שניסיתי לכתוב בעזרת אתרים וספרים.
 לא השתמשתי כנראה בלולאה  בכדי שיתבצע בדיקה ואם לא מתקיים הכלל (הגליון DD אינו קיים בקובץ ,יצא ולא ימשיך בקוד, אחרת כן יתבצע הקוד, כניסה לגליון DD והמשך ביצוע מה שכתוב בקוד.
אשמח להסבר. תודה
לצפיה ב-'תשובה בשני שלבים:'
תשובה בשני שלבים:
26/12/2016 | 12:28
14
51
  1. תוכחה:  כמה זמן אתה משוטט בפורום כדי לדעת שיש לצרף קובץ - לא תמונה ולא סיפורים.
  2. ולשאלתך -  אם הבנתי נכון - שאינך רוצה הוספה אוטומטית של גיליון DD אם הוא אינו קיים אלא רק התראה - נסה את הקוד הבא. 
מכאן ועד הוספה אוטומטית של הגיליון - הדרך קצרה...
 Sub addsheets()
sc = Sheets.Count
   For nc = 1 To sc
       If Sheets(nc).Name Like "DD" Then flg = True: Exit For
   Next
       If flg = True Then
           Sheets("DD").Select
           Range("A1").Formula = "3333"
       Else
           MsgBox "Sheet DD Does not Exist. Please Insert"
       End If
End Sub
 
לצפיה ב-'תודה ירושלים:)'
תודה ירושלים:)
26/12/2016 | 13:23
9
21
אפשר לצרף תמונה, מה היעוד של צרוף תמונה?
חשבתי שזאת דרך נוספת ומקלה, גם מנהלי הפורום משתמשים בתמונות כתשובות
לא?
חג שמח
לצפיה ב-'חבל שלא תפסת את הפואנטה של צירוף קובץ.....'
חבל שלא תפסת את הפואנטה של צירוף קובץ.....
26/12/2016 | 14:48
5
25
  • תומכי ומנהלי הפורום לא חייבים להשקיע זמן ומאמץ להקמת קבצים אשר ממילא קיימים אצל השואל.
  • בהרבה מקרים השאלה אינה ברורה דיה וקשה להבינה ללא דוגמא ממשית של התוצאה הרצויה.
  • אחת המטרות של הפורום היא לעזור ולתקן שגיאות וטעויות של השואלים - ואז, קשה לתקן אוטו אם לא מביאים אותו למוסך.....
  • בטח למיכאל יש עוד מה להוסיף..
לצפיה ב-'בבקשה'
בבקשה
27/12/2016 | 13:21
4
16
אשמח מעט לקבל את הסבר על הקוד שכתבת, הצלחתי לשרבט אותו פנימה והבינה את הלוגיקה באופן כללי
לצפיה ב-'החלק הנ"ל- אשמח להסבר'
החלק הנ"ל- אשמח להסבר
27/12/2016 | 13:31
2
17
 sc = Sheets.Count
   For nc = 1 To sc
       If Sheets(nc).Name Like "DD" Then flg = True: Exit For
 
לצפיה ב-'זוהי אחת השיטות (אולי לא הקצרה ביותר) לבדיקת קיום גיליון לפי'
זוהי אחת השיטות (אולי לא הקצרה ביותר) לבדיקת קיום גיליון לפי
27/12/2016 | 15:53
1
23
שם הגיליון.
  • שורה ראשונה -  משתנה sc  מקבל את מספר הגיליונות הכולל בקובץ.
  • שורה שניה - התחלת לולאה ע"פ כל הגיליונות -  ממספר 1 עד האחרון (sc) -  
  • שורה שלישית - אם שם הגיליון הנבדק בלולאה הוא "DD"  אז משתנה flg  מקבל את הערך TRUE וריצת הלולאה נפסקת.  (אח"כ משתמשים בערך המשתנה להפקת ההודעה על אי קיום הגיליון)
וכמובן יש לציין כי השיטה של מיכאל קצרה יותר.
 
 
לצפיה ב-'גם לי יש בעיה בהבנת הקוד שהוצע . . .'
גם לי יש בעיה בהבנת הקוד שהוצע . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
27/12/2016 | 16:05
19
 
1. מה "מחפש" שם האופרטור: LIKE
 
2. להזכירך (נשכחות) שדי להציב:  ...If flg Then
 
לצפיה ב-'סליחה אבל קשה לי קצת להבין מה אתה רוצה ?'
סליחה אבל קשה לי קצת להבין מה אתה רוצה ?
27/12/2016 | 15:42
19
  1. מה המשפט הזה אמור להביע ? "הצלחתי לשרבט אותו פנימה והבינה את הלוגיקה באופן כללי"
  2. מה המקרו בקובץ שלך אמור לעשות ? מה זה הסינון הזה בסוף ?
  3. ממבט ראשון אתה מקבל שגיאה כי מנסה לתת את אותו השם ל-2 גיליונות שונים שהוספת - וזה אסור !
לצפיה ב-'המנהל (לא ראיתי כאן מנהלים) נוהג עפ"י הלכות רבי בן זומא.'
המנהל (לא ראיתי כאן מנהלים) נוהג עפ"י הלכות רבי בן זומא.
( לעמוד שלי בתפוז )
26/12/2016 | 16:09
2
257
 
שטען: "מה שמותר לרבי אסור לחסידים".
 
כבר אמרו לפני שאף אחד, כאן, לא חייב כלום לאף אחד.
 
כדי שאציג לך פיתרון בצורת קובץ 'אקסל' עליי לשמור אותו במחשבי ואח"כ למחוק אותו (שתי פעולות שבעיניי מיותרות לחלוטין מבחינתי).
 
מעבר לכך - כשתקליד, בעצמך, נוסחה - שהוצגה בתמונה - סביר להניח שגם תלמד ותחוש אותה ואת מקטעיה.
 
ברשותך, לא אתייחס למשפט: "חשבתי שזאת דרך נוספת ומקלה," מסיבות מובנות (אני מקווה שגם לך).
 
לצפיה ב-'מסכים'
מסכים
27/12/2016 | 13:24
1
12
התשובה שקבלתי בקוד, עשיתי העתק הדבק מחקתי וסדרתי...על איזה הקלדה חשבת?
 
לא הקלדתי, משום שקבלתי את התשובה לא כתמונה.
ואני מסכים איתך אם הקליד אלמד, קבלתי כמה Error ועפ,י הניסוי והטעיה ( חלק הקלדתי) למדתי, אני משתמש בעוד מלא פרומים חלקם לועזיים.
ותודה גם לך , חג שמח
לצפיה ב-'אני לא מדבר על מה שקיבלת מאחרים . . .'
אני לא מדבר על מה שקיבלת מאחרים . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
27/12/2016 | 13:38
14
 
התייחסתי ל"טענותיך" בעניין הדרך בה אני נוהג להציג את הפתרונות שלי.
 
אינני יודע (כי לא חקרתי לעומק) את רמת מיומנותך למחוק ולסדר קודים שהוצעו לך.
 
*** שתהיה לך הצלחה, רבה, גם בפורומים הלועזיים.
 
לצפיה ב-'תודה ירושלים:)'
תודה ירושלים:)
26/12/2016 | 14:10
15
אפשר לצרף תמונה, מה היעוד של צרוף תמונה?
חשבתי שזאת דרך נוספת ומקלה, גם מנהלי הפורום משתמשים בתמונות כתשובות
לא?
חג שמח
לצפיה ב-'עוד פעם Select (ושלא תעז להאשים אותו...) . . .'
עוד פעם Select (ושלא תעז להאשים אותו...) . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
26/12/2016 | 19:13
2
38
 
בנוסף, אין צורך בלולאה כדי לוודא את קיומו של גיליון מסוים.
 
 Sub SheetExistanceCheck()
     On Error Resume Next
     SH = ActiveWorkbook.Sheets("DD")
     If Err.Number = 9 Then
        MsgBox "Sheet DD Does not exist !"
     Else
        Sheets("DD").[A1] = "3333"
     End If
End Sub
 
לצפיה ב-'יפה מאוד, מהיכן ידעת Error = 9 ?'
יפה מאוד, מהיכן ידעת Error = 9 ?
27/12/2016 | 13:48
1
16
אם תרצה להסביר ,
   On Error Resume Next
     SH = ActiveWorkbook.Sheets("DD")
אשמח להסבר לשתי שורות הראשונות.
 
לצפיה ב-'את זה לומדים 'בשעות הלבנות של הלילה' . . .'
את זה לומדים 'בשעות הלבנות של הלילה' . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
27/12/2016 | 14:27
14
 
הקלד גרש בודד לפני הפקודה: ...On Error.
 
במצב זה (כשהדילוג על השגיאות בוטל) המקרו אמור לעצור ולהתריע על שגיאה (9) כשמנסים להחיל ערך למשתנה - במקרה הזה שם גיליון "DD" שאיננו בנמצא.
 
מאחר ואינני מעוניין שהמקרו יעצור - הוספתי את ההכרזה: ...On Error
 
כעת גם אתה יודע מהו מספר השגיאה (9) ובמקטע ה-IF אני בודק את קיומה של שגיאה מס' 9 ופועל בהתאם.
 
פשוט - הא 
 
לצפיה ב-'סימון ערכים כפולים'
סימון ערכים כפולים
27/12/2016 | 15:33
1
13
שלום רב,

מצורף קובץ ובו רשימת תאריכים שחלקם חוזרים על עצמם.
איך ניתן לדעת כמה פעמים כל תאריך חוזר על עצמו
לדוגמא בקובץ 12/01/2015 חוזר על עצמו 3 פעמים
ו - 15/01/2015 חוזר על עצמו פעמיים.
אשמח לעזרתכם

תודה רבה


לצפיה ב-'ככה אני הייתי עושה זאת . . .'
ככה אני הייתי עושה זאת . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
27/12/2016 | 15:44
19
לצפיה ב-'בעייה במספור הערות סיום שהומרו מהערות שוליים:'
בעייה במספור הערות סיום שהומרו מהערות שוליים:
26/12/2016 | 18:23
9
23
כשאני מנסה להפוך הערות שוליים להערות סיום ב- WORD 2013 אני לא מקבל מספור 1 - 10 והלאה אלא א' ב' לטיני.
איך אני משנה את זה למספור רץ בעמוד ובהערות? [WINDOWS 7]
כמובן שבהגדרות ההמרה הוגדר מספור לא א' ב' לטיני.
לצפיה ב-'תשובה'
תשובה
26/12/2016 | 23:11
8
12
זו אכן בעיה מעצבנת, קיימת גם ב'וורד' 2010...
פיתרון:
בקובץ עם הערות הסיום, הצב את הסמן בתוך הטקסט של אחת הערות (הקלקה אחת בטקסט של אחת ההערות).
מתפריט 'הפניות' הקלק על החץ הקטן שליד המילה 'הערות שוליים' (בגרסה בעברית, הוא נמצא משמאל לצמד המילים 'הערות שוליים').
בחלון השיח שייפתח, בחלונית 'תבנית מספר' בחר בתבנית של 'מספור רגיל' --> החל.
 
לצפיה ב-'תודה דוקטור! פתרת את הבעייה!'
תודה דוקטור! פתרת את הבעייה!
27/12/2016 | 09:12
7
9
אני רק שאלה נוספת: איך אני נפטר מהקו העליון מעל הערות הסיום?
לצפיה ב-'ככה'
ככה
27/12/2016 | 10:40
6
13
1) מתפריט 'תצוגה' --> 'טיוטא' (בקבוצה 'תצוגות מסמך').
2)מתפריט  'הפניות' --> 'הצג הערות' (בקבוצה 'הערות שוליים').
3) בחלק התחתון של המסמך, בצד שמאל (בהנחה שהאופיס שלך הוא בעברית), בחלונית שלידה כתוב 'איפוס', הקלק על החץ הקטן ובחר ב'מפריד הערות סיום'. עכשיו מוצג בחלק התחתון הקו. סמן אותו ומחק.
לצפיה ב-'קלי קלות! תודה רבה! ואני רק עוד שאלה וזהו...'
קלי קלות! תודה רבה! ואני רק עוד שאלה וזהו...
27/12/2016 | 11:24
5
9
כרגיל, ההערות מופיעות בדרך של ספרה - רווח - ולאחריו התוכן.
איזו פקודה אני צריך לתת ב'החלף' כדי ליצור לאחר הספרה של ההערה רווח כפול?
לצפיה ב-'אני לא מכיר פקודה מובנית שעושה זאת'
אני לא מכיר פקודה מובנית שעושה זאת
27/12/2016 | 11:31
7
לצפיה ב-'גם לי יש רק שאלה וזהו . . .'
גם לי יש רק שאלה וזהו . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
27/12/2016 | 13:29
3
14
 
האם שאלתך זו היא האחרונה בסדרה הנוכחית
 
היה וכן - אין (לי) שום בעיה להציג לך פיתרון, פשוט, לבקשתך.
 
היה ולא - קבץ את כל השאלות, הנותרות, והצג אותן כמקשה אחת.
 
לצפיה ב-'אחרונה כבודו!'
אחרונה כבודו!
27/12/2016 | 13:50
2
5
לצפיה ב-'אם כך - העניין פשוט בתכלית . . .'
אם כך - העניין פשוט בתכלית . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
27/12/2016 | 14:09
1
17

השתמש בתכונה המובנית, בתוכנה, 'חיפוש והחלפה' (Ctrl+H) והיעזר במוצע בתמונה שלהלן.

לפני הרצת הנ"ל סמן רק את מקטע ה'הערות' אלא אם אתה מעוניין שתו הרווח יוכנס גם לצד ערך האינדקס בטקסט עצמו.
לצפיה ב-'תודה רבה! אתה אלוף!'
תודה רבה! אתה אלוף!
27/12/2016 | 14:27
6
לצפיה ב-'הערות סיום '
הערות סיום
27/12/2016 | 12:37
2
22
שלום רב,
אשמח לעזרה - אני צריכה להכניס הערות סיום לעבודה אבל אני צריכה שהערות הסיום יהיו בסוף העבודה ושבכל פרק הערות הסיום יתחילו מהמספר 1. כלומר הערות הסיום של פרק ראשון יתחילו מאחת עד...ואז הערות הסיום של פרק 2 יתחילו שוב מאחת. מישהו יודע להסביר לי איך עושים את זה? תודה
 
לצפיה ב-'תשובה'
תשובה
27/12/2016 | 13:51
1
16
1) 2 תנאים למימוש מבוקשך:
א) את משתמשת בסגנון 'כותרת' לעיצוב כל פרק (אני מניח 'כותרת1').
ב) כל פרק (מלבד הפרק הראשון) יוגדר כ'מקטע' (חדש או רציף).
2) הכניסי את הערות השולים כרגיל בכל המסמך (אני מניח שמדובר ב'הערות סיום').
3) הציבי את הסמן (הקלקה אחת) בתוך אחת מהערות.
4) מתפריט 'הפניות', הקלקי על החץ הקטן שליד הקבוצה 'הערות שוליים', ובחלון השיח שייפתח, בחלונית 'מספור' בחרי ב'התחל מחדש בכל מקטע', ובחלונית 'החל שינויים על' - בחרי 'על כל המסמך'.
לצפיה ב-'תודה רבה '
תודה רבה
27/12/2016 | 13:58
3
לצפיה ב-'כותרות במסמך וורד'
כותרות במסמך וורד
27/12/2016 | 13:26
11
וורד 2016.
אני רוצה שהכותרות והשוליים העליונים (גם אם ריק) יוצגו.
כמו שהיה בעבר.

לצפיה ב-'מאקרו עבור סולבר'
מאקרו עבור סולבר
23/12/2016 | 17:51
7
36
היי, יש לי אקסל 2013, אני מנסה להקצות מאקרו ללחצן להפעלת סולבר וזה עושה לי ארור-ים. יש איזה משהו שאני צריכה לדעת שבגללו זה לא עובד? יש איזה שיטה מיוחדת להפעיל את זה?
תודה!
לצפיה ב-'השיטה מתחילה'
השיטה מתחילה
25/12/2016 | 07:30
6
19
בלהביא את האוטו למוסך...
לצפיה ב-'קצת בעיה'
קצת בעיה
25/12/2016 | 19:31
5
13
אני לא יכולה להעלות את הקובץ כי זה להגשה עם ציון, ושנה שעברה היו אצלנו העתקות עד הירח, פסלו לסטודנטים את הקורס ופוסלים מלגות ועוד כאלה, לא נעים.
השאלה אם יש אפשרות לעשות כפתור עם פקודת מאקרו שפשוט מפעיל את הסולבר, ואם כן אז איך, לדעתי אין צורך בקובץ הספציפי שלי עבור הבעיה.
תודה רבה על ההבנה
לצפיה ב-'זה יותר פשוט מפשוט . . .'
זה יותר פשוט מפשוט . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
25/12/2016 | 20:40
4
15

אם תקליטי מקרו בזמן שאת מריצה את ה- Solver, יתקבל המקרו המבוקש.
 
לצפיה ב-'היי, אני אפרט את מה שעשיתי ותגיד איפה הכשל שלי'
היי, אני אפרט את מה שעשיתי ותגיד איפה הכשל שלי
26/12/2016 | 16:22
3
10
הפעלתי הקלטה, עברתי ללשונית נתונים - סובלר - סולב. אחרי זה OK כשיש תוצאה והפסקתי הקלטה.
שתלתי את המאקרו בכפתור ואחרי לחיצה עליו זה מה שקיבלתי: (תמונה)
 
השאלה אם יש סדר אחר לעשות את הדברים, כי ניסיתי מספר צעדים ולא הגעתי לכפתור פועל.
לצפיה ב-'בדקי אם ההפנייה שבתמונה מסומנת אצלך (אם לא סמני אותה)...'
בדקי אם ההפנייה שבתמונה מסומנת אצלך (אם לא סמני אותה)...
( לעמוד שלי בתפוז )
26/12/2016 | 18:18
2
14
לצפיה ב-'גאון'
גאון
26/12/2016 | 19:27
1
12
אין לי דרך אחרת לתאר.
אני חייבת לך!!
כבר שבוע אני נלחמת ולא מבינה איפה קורס לי התהליך...
 
אני כל כך כל כך מודה לך, רק אחרי שמנסים כל כך הרבה אפשר להעריך את העזרה שמקבלים.
 
בקיצור, הצלחתי, עובד!!
 
 
לצפיה ב-' BKF . . .‏'
BKF . . .‏
( לעמוד שלי בתפוז )
26/12/2016 | 20:44
6
‏                             
לצפיה ב-'VBA בחירה מרובה'
VBA בחירה מרובה
26/12/2016 | 12:35
3
22
שלום,
 
אני מנסה באמצעות VBA לבחור בחירה מרובה שתראה כמו בתמונה המצורפת.
 
אני מצרף גם את קובץ הניסיון.
 
הבעיה בקוד שכתבתי זה שהאקסל מאחד את הבחירה ולא מבודד אותה כמו התמונה.
 
אקסל 16
 
בברכה,
לצפיה ב-'נסה את הקוד המצ"ב - מתייחס לתמונה שצרפת לשאלה'
נסה את הקוד המצ"ב - מתייחס לתמונה שצרפת לשאלה
26/12/2016 | 14:57
2
20
 Sub U_333()
   Range("A1:E7").Select
   Range("A7").Activate
End Sub
 
לצפיה ב-'תודה U333 אבל זה לא מה שבקשתי'
תודה U333 אבל זה לא מה שבקשתי
26/12/2016 | 15:35
1
12
אם תשים לב, בתמונה יש SELECT בקווים כאלה שנוצרו כתוצאה מהחזקה של כפתור CNTRL.
לצפיה ב-'מה ההבדל ובשביל מה זה טוב ?'
מה ההבדל ובשביל מה זה טוב ?
26/12/2016 | 19:54
2
לצפיה ב-'פריסה של ערכים'
פריסה של ערכים
26/12/2016 | 11:22
1
18
שלום, ברשותי קובץ רשימת לקוחות עם 700 לקוחות .
יש דרך לסדר אותו עם נוסחאות לפי התנאים הבאים?
1. פריסת הלקוחות לרוחב ככה שיהיה רווח של עמודה אחת בין כל לקוח ולקוח
2. כל עמודה עם לקוח תהיה ברוחב של עמודה B ברוחב של 150 פיקסלים
3. כל עמודה עם לקוח תהיה עם גבולות מלאים
4. כל עמודה עם לקוח תהיה במילוי צבע
גליון 1 מייצג את הקובץ המקורי, גליון 2 מייצג את הקובץ הרצוי.
תודה רבה.
לצפיה ב-'המקרו המצ"ב ישמח לבצע עבורך את המשימה - בגיליון Sheet3'
המקרו המצ"ב ישמח לבצע עבורך את המשימה - בגיליון Sheet3
26/12/2016 | 14:43
16
הכנס את המקרו למודול רגיל.
עצב את תא C4  לפי הדוגמא הרצויה בגיליון היעד כגון: צבע מילוי, צבע גופן, גבולות תאים, וכד'.
הפעל את המקרו מתוך גיליון Sheet1
 Sub CopyList()
Application.ScreenUpdating = 0
k = Application.CountA(Range("B:B"))
lr = Cells(Rows.Count, 2).End(xlUp).Row
   For n = 6 To lr
       Cells(n, 2).Copy Sheets("Sheet3").Cells(6, (n - 5) * 2)
       With Sheets("Sheet3").Columns((n - 5) * 2)
          .ColumnWidth = 20
       End With
       Sheets("Sheet1").Range("C4").Copy
       Sheets("Sheet3").Columns((n - 5) * 2).PasteSpecial Paste:=xlPasteFormats
       Application.CutCopyMode = False
   Next
Sheets("Sheet3").Activate
[A1].Select
Application.ScreenUpdating = 1
End Sub
 
לצפיה ב-'לא מצאתי איך משנים מספר עמודות ושורות באקסל (2016,MAC)'
לא מצאתי איך משנים מספר עמודות ושורות באקסל (2016,MAC)
26/12/2016 | 10:30
10
ואיך מקפאים יותר משורה אחת או עמודה?
הצלחתי להקפיא 2 שורות אבל ברגע אני עושה סידור לפי הABC, השורה השניה גם מתחלפת למרות שהיא מוקפאת.
ועמודה הצלחתי להקפיא רק את הראשונה אבל אני מצליח להקפיא יותר מעמודה אחת
לצפיה ב-'התניית צבע למספר'
התניית צבע למספר
23/12/2016 | 18:39
5
31
שלום,
יש ברשותי קובץ דירוג לקוחות לפי צבעים , ברצינו להפוך אותו לדירוג לקוחות לפי מספור כפי שמופיע בקובץ המצורף, יש דרך לעשות זאת עם נוסחא?
רב תודות.
לצפיה ב-'"נוסחה" שהיא למעשה UDF שנכתבה בשפת ה- VBA (מקרו) . . .'
"נוסחה" שהיא למעשה UDF שנכתבה בשפת ה- VBA (מקרו) . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
23/12/2016 | 19:06
1
33
 
אני הייתי הולך על מקרו פשוט שמבצע משהו שמזכיר את פונקציית ה- VLOOKUP.
 
יהיה אפילו קל יותר אם היית מחליט לאמץ את מספרי הצבעים של 'לוח הצבעים' ה- Color Pallete.
 
חפש מידע ב"גוגל" אודות 'לוח הצבעים'.
 
לצפיה ב-'וכעת כל שנשאר לך הוא לבדוק מה קל ופשוט, יותר, מבחינתך...'
וכעת כל שנשאר לך הוא לבדוק מה קל ופשוט, יותר, מבחינתך...
( לעמוד שלי בתפוז )
24/12/2016 | 13:41
25
לצפיה ב-'אפשר לעשות זאת בעזרת שם המשתמש בפונקציה get.cell'
אפשר לעשות זאת בעזרת שם המשתמש בפונקציה get.cell
24/12/2016 | 01:12
2
28
בקובץ המצורף הוגדר השם GetColor. שים לב שבזמן הגדרת השם (לחיצה על צירוף המקשים Ctrl+F3) אתה צריך לעמוד בתא D4. שם אתה מקצה לשם את הנוסחה: 
    =GET.CELL(63,גיליון1!C4)
 
שימוש בשם בעמודה D מחזיר את קוד הצבע של התא בעמודה C באותה שורה.
אתה יכול לבנות טבלת המרה של קודי הצבע לערכים שאתה רוצה.
שילוב של פונקציית VLOOKUP עם השם GetColor  יביא לך את הערך המספרי בו אתה מעוניין. הנוסחה בתא D4 נראית כך:
    =VLOOKUP(GetColor,M$5:N$8,2)
כדי שזה יעבוד אתה צריך לשמור את הקובץ כסוג שמקבל פקודות מקרו (xlsm, xls)
הנ"ל מודגם בקובץ ובצילום המסך המצורפים.
 
לצפיה ב-'שאלה '
שאלה
26/12/2016 | 10:22
1
10
מה מייצג המספר 63?
תודה
לצפיה ב-'מספר הפעולה המורה לפונקציה להחזיר את קוד הצבע של המילוי'
מספר הפעולה המורה לפונקציה להחזיר את קוד הצבע של המילוי
26/12/2016 | 23:41
4
בקישור הזה תוכל לראות הסבר על הפונקציה
לצפיה ב-'שוב שואל'
שוב שואל
26/12/2016 | 00:22
1
19
שלום.יש תוסף של pivot.אני מנסה לסכם טבלאות ממס גיליונות לטבלת סיכום אחת.ולא מצליח.מנסה הכל .אך לא הולך אפשר להדגים לי על 3 טבלאות מגי ליונות שונים?תשלחו קובץ אשמח מאד.מהמתוסכל
לצפיה ב-'לא זכור לי שכבר שאלת, זאת, פעם . . .'
לא זכור לי שכבר שאלת, זאת, פעם . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
26/12/2016 | 00:36
17
 
ובמקביל, רצוי שתציץ בהודעה העליונה, הנעוצה, בדף הפורום ותפעל כמתבקש בה...
 
לצפיה ב-'פונקציה שמעבירה נתונים בגיליונות '
פונקציה שמעבירה נתונים בגיליונות
25/12/2016 | 16:07
4
29
הי לכולם , האם יש פונקציה שאקסל שדומה לסיכומי ביניים שעושים ובוחרים: מעבר עמוד שונה לאחר כל שינוי בעמודה מסוייימת 
רק שהפעם לאחר כל שינוי בעמודה מסויימת לא יהיה מעבר עמוד אלה מעבר גיליון ? 
 
חשוב מאוד 
 
תודה
גלית 
 
 
לצפיה ב-'קראי את ההודעה הראשונה בפורום ("לכל המבקרים...) ופעלי על פיה'
קראי את ההודעה הראשונה בפורום ("לכל המבקרים...) ופעלי על פיה
25/12/2016 | 16:52
3
8
לצפיה ב-'תשובתי'
תשובתי
25/12/2016 | 17:29
2
15
הי , קראתי ואין לי קובץ דוגמא או גרסת אקסל כי אין לי בעיה יש לי שאלה
אם קיימת כזו אופציה בכל אקסל שהוא אני ארכוש במידת הצורך כי היא נחוצה לי מאוד 
 
כרגע עובדת עם 2013 
לצפיה ב-'למה לך לרכוש כשאת מציינת שבשימושך גרסת 2013 . . .'
למה לך לרכוש כשאת מציינת שבשימושך גרסת 2013 . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
25/12/2016 | 17:53
14
 
אני לא הייתי משיב על שאלתך (גם לא ברמה העקרונית) בלי לראות קובץ ובו הנתונים.
 
להקים קובץ כזה (הרי את יודעת בדיוק איך הוא אמור להיראות) ייקח לך 5-10 דקות ובו תוכלי להציג את המצוי והרצוי...
 
לצפיה ב-'אין משהו מובנה באקסל (גם לא ב-2016), אבל...'
אין משהו מובנה באקסל (גם לא ב-2016), אבל...
25/12/2016 | 18:52
13
אפשר לכתוב מקרו קטן שיבצע את הפעולה.
אקסל 2013 מתאים לכך.
לצפיה ב-'מקרו לסיכום אוטומטי של עמודה'
מקרו לסיכום אוטומטי של עמודה
25/12/2016 | 09:58
4
33
יש לי מספר גליונות שהטבלאות זהות אבל מספר השורות לא זהה
מחפש מקרו שיעשה סכום לעמודות O,P,Q,R
ויוסיף גליון המרכז את כל הסכומים
תודה לכל העוזרים
לצפיה ב-'האם הגיליון TOTALS קיים או שאתה רוצה להוסיפו ע"י המקרו ?'
האם הגיליון TOTALS קיים או שאתה רוצה להוסיפו ע"י המקרו ?
25/12/2016 | 11:55
8
ומה עם כל הנוסחאות בגיליון זה, שורה 2 ועמודה G -  האם הן כבר קיימות ?
לצפיה ב-'אתה תמיד פוזל לכיוון מקרו כשניתן בעזרת נוסחה פשוטה...'
אתה תמיד פוזל לכיוון מקרו כשניתן בעזרת נוסחה פשוטה...
( לעמוד שלי בתפוז )
25/12/2016 | 13:16
2
26

(שיניתי חלק מהערכים רק כדי לבדוק את נכונות הנוסחה והיא זהה בכל תאי הטווח האפרפר).

היה ורשימת שמות הגיליונות לא קיימת (עדיין) אין בעיה להציגה בעזרת מקרו קטנטן.
לצפיה ב-'ואם רשימת הגיליונות, עדיין, לא קיימת . . .'
ואם רשימת הגיליונות, עדיין, לא קיימת . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
25/12/2016 | 13:35
1
21

הרץ את המקרו שלהלן מתוך הגיליון Totals.
  Sub MakeSheetsList()
    SC = Sheets.Count
    Range("B5:B10000").ClearContents
    For SH = 3 To SC
          Cells(SH + 2, 2) = Sheets(SH).Name
    Next
End Sub
 
לצפיה ב-'וגם זה זקוק להתייחסות קלה . . .'
וגם זה זקוק להתייחסות קלה . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
25/12/2016 | 14:21
15
לצפיה ב-'בדיקת יומולדת לפי תאריך עברי'
בדיקת יומולדת לפי תאריך עברי
23/12/2016 | 09:40
5
30
שלום רב,
אני מנסה לבנות קובץ שבודק למי יש יומולדת (לפי תאריך עברי) החודש
יש לי בקובת רשימה של אנשים עם תאריכי לידה עבריים
בתא I1 (ירוק)אני רושם את השנה
בתאים הצהובים (עמודה K) אני בודק האם השנה שרשומה בתא I1 מעוברת או לא,
לפי זה אני מחזיר את היום והחודש , כמובן שהאתגר הוא רק בחודש אדר, שבו יתכן מצב שילד שנולד בג' אדר ב יחגוג לפני ילד שנולד בכ' אדר א (בשנה לא מעוברת)
עכשיו אני מנסה למצוא דרך לצבוע את האיש הבא בתור שיחגוג יומולדת,
כלומר אם התאריך היום הוא ג' אדר, ויש מי שיחגוג ב כ' אדר, אז הוא צריך להיות מסומן.
חשבתי לנסות עם large, אבל אני לא יודע איך לבחור את הרישמה שתתחיל מהערך של היום הנוכחי
תודה לעוזרים
 
 
לצפיה ב-'טוב, הסתדרתי, יש לי רק בעיה עם תאריכים כפולים, אשמח לרעיונות'
טוב, הסתדרתי, יש לי רק בעיה עם תאריכים כפולים, אשמח לרעיונות
23/12/2016 | 15:47
3
21
במידה ושניים נולדו באותו תאריך יש לי בעיה לאחזר בvlookup את שני השמות, תמיד חוזר לי הערך הראשון
לצפיה ב-'נסה, אולי, בעזרת המוצע בתמונה שלהלן . . .'
נסה, אולי, בעזרת המוצע בתמונה שלהלן . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
23/12/2016 | 16:09
28
לצפיה ב-'בדוק אם זה עוזר לך'
בדוק אם זה עוזר לך
23/12/2016 | 17:07
1
24
בתא K1 יש חישוב האם השנה מעוברת.
בעמודה E יש לך עמודת עזר עם נתון מספרי המבטא את החודש והיום כאשר בשנה מעוברת אדר ב' מקבל ערך גבוה יותר מאדר א ונמוך יותר מניסן. חישוב הערך של החודש נעשה ע"י טבלה בעמודות R:T
לערך המחושב הוספתי את מספר השורה חלקי מיליון. זה מבדיל בין אנשים עם אותו תאריך.
 
נראה לי שבקובץ המצורף החישובים יותר פשוטים.
 
 
לצפיה ב-'תודה, לומד את הנוסחאות'
תודה, לומד את הנוסחאות
24/12/2016 | 21:05
12
אכן הרבה יותר פשוט וקריא משלי, כל הכבוד
למדתי הרבה
 
לצפיה ב-'שאלה: מה זה כל כך משנה ? הכי טוב זה לנהוג לפי הכלל...'
שאלה: מה זה כל כך משנה ? הכי טוב זה לנהוג לפי הכלל...
23/12/2016 | 16:39
24
שנקבע ע"י כל מיני רבנים למיניהם.
מי שנולד בשנה מעוברת - באדר א' או ב' - חוגג בשנה רגילה באדר וזהו.
הרי אין לו אפשרות אחרת !
הרי בעיה דומה גם תצוץ כאשר מדובר על ל' בחשוון או כסלו
לצפיה ב-'קיצור דרך לאחת האפשרויות העיצוב ב-"גבולות" (אופיס 2016)'
קיצור דרך לאחת האפשרויות העיצוב ב-"גבולות" (אופיס 2016)
24/12/2016 | 00:09
17
אני נוהג להדביק בהרבה מסמכים (גם וורד, גם בדוא"ל) קטעים שגזרתי באמצעות "כלי החיתוך" כדי שיראו את גבולות המקטע שהודבק.
בכל פעם זה מחייב אותי לבצע כמה מהלכים - הקשה על לשונית "עיצוב" / כניסה ל"גבולות" / בחירה באפשרות "גבולות והצללה" / ורק לאחר מכן בחירה בגבול המבוקש (בד"כ אני בוחר ב - "תלת מימדי").
יצירת קיצור דרך כלשהו שיאפשר לי לבחור ישר ב"תלת מימדי" תהיה לתועלת רבה עבורי.
האם אפשרי? 
לצפיה ב-'שאלת "צייר" ושאלת "אקסל" (2010) '
שאלת "צייר" ושאלת "אקסל" (2010)
23/12/2016 | 18:36
2
25
הי, מה נשמע?
 
צייר: יש לי תמונה (שהורדתי מגוגל) ואני רוצה להוסיף עליה כיתוב כלשהוא (בכתב מסוים, משהו שיש לי בוורד..)
האם יש דרך להעתיק כתב מוורד לצייר כך שהרקע שלו יהיה שקוף ולא יופיע על התמונה עם רקע לבן? 
 
אקסל: נניח ויש לי קובץ עם תאריכי לידה בפורמט xx/yy/zzzz ואני רוצה לחשב מהם את הגיל של האדם בצורה של שנה + חודש (נניח מישהו נולד 20/3/1990 אז שיחזיר 26.9.
חיפשתי קצת וראיתי שיש פונקציה =DATEDIF אבל משום מה היא כל פעם מחזירה לי שגיאת value! ולא כ"כ הצלחתי להבין למה (לפי צעדי החישוב זה נראה שאולי משהו לא עובד עם הפונקציה now()? )
 (מצורף הקובץ לדוגמא..) 
 
.
תודה וסוף שבוע מעולה! 
לצפיה ב-'לחלק השני של השאלה נסה הנוסחה הבאה'
לחלק השני של השאלה נסה הנוסחה הבאה
23/12/2016 | 19:45
1
22
  =DATEDIF(A1,TODAY(),"Y") & "." & DATEDIF(A1,TODAY(),"YM")
רק שים לב שהתוצאה היא טקסט ולא ניתן לעשות עליה חישובים.
לצפיה ב-'הי'
הי
23/12/2016 | 20:01
17
זאת נראית שמזכירה את הנוסחא שכתובה בקובץ שצירפתי (הנוסחא בתא B2)
 
בכל מקרה, העתקתי אותה לגיליון שלי וגם היא מחזירה לי שגיאת value 
 
עריכה: אני חושב שהבנתי למה..
התאריך שאני כתבתי הוא 20/03/1990 וכנראה שהגיליון "רואה" את זה כ-03/20/1990...
יש אפשרות לגרום לגיליון לראות את זה בצורה נכונה *בלי להפוך אותם ידנית*?
כי בקובץ המקור שלי (היכן שיש את כל הנתונים האמיתים של האנשים) יש אלפי תאריכי לידה בפורמט הזה (ה"נכון", כמו 20/03/1990) 
 
תודה! 
לצפיה ב-'בעיה מוזרה/מעצבנת באקסל (2106,MAC)'
בעיה מוזרה/מעצבנת באקסל (2106,MAC)
23/12/2016 | 12:11
16
יש לי תקיה אחת שבא אני מרכז כל הexternal data עם משהו כמו 17 לשוניות כרגע, שבכל לשונית אני שם 15-20 מקורות של של HTML
לא יודע למה אבל מאז שאני הגדלתי את הכמות של הexternal data, ברגע שאני עושה ריענון אני מקבל שגיאה כל פעם בחלק אחר של הכתובות HTML
זה רושם לי : Unable to open http://www.... cannot locate the internet .server or proxy server 
עכשיו הקטע המעצבן שכל כתובות שלא מצליח לרענן אני צריך ללחוץ OK ואז רושם לי אותה הודעה עם כתובת אחרת שלא הצליח לרענן וככה אני צריך ללחוץ 30-40 פעמים עד שנגמר כל הכתובות שלא הצליח לרענן
ומה שמוזר שאם אני הולך ספיצפית למקור שלפני כן נתן לי שגיאה ועושה רענון זה כן עובד.
הבעיה שיש לי אפשרות לעשות רענון במכה אחת לכל הלשוניות או לעשות רענון לכל כתובת html בנפרד, משום מה אין אפשרות לעשות רענון רק ללשנוית ספצפית.
 
 
 
 

חם בפורומים של תפוז

בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

בעלי מקצוע

פורום מחשבים ניידים
פורום מחשבים ניידים
אפיקי חכמה בע
אפיקי חכמה בע"מ

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ