לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
3002630,026 עוקבים אודות עסקים

פורום אופיס (מיקרוסופט)

‏פורום "אופיס", ב'תפוז', הוא חלק מקהילת ה"משתמשים הכבדים" במחשב.

מאחר וכולנו מעוניינים להפיק את המרב מחבילת ה"אופיס" של "מיקרוסופט" - מן הסתם תמצאו אצלנו "טיפים" ו"פטנטים", שונים, לייעול ושכלול השימוש בתוכנות "אופיס" למיניהן.
חשוב לזכור שחברי הקהילה עושים מלאכתם בהתנדבות(!) - מתוך רצון לעזור לזולת – ואינם חייבים דבר לאף אחד מהמבקרים כאן.

הח"מ חרט על דגלו לשמור, בקנאות, על רמתו המקצועית של פורום זה - שנחשב בעיני מומחי 'אופיס', באשר הם, לפורום המוביל בתחומו - גם אם יימצא צורך להילחם על כך.
במקביל להצגת פתרונות הוצבה מטרה נוספת והיא - להדריך וללמד דרכי שימוש בתוכנות החבילה ולא להסתפק רק בהצגת פתרונות במובן של "ללעוס וגם לבלוע".
לא אחת תפגשו גולשים זועמים על שהח"מ מפנה חלק ממרצו להדרכה, במקום להציג להם את הפתרון וחסל. יעידו כל אותם עשרות ומאות שחזרו להודות על שניתנה להם ההזדמנות להתאמץ ולהגיע לפתרון בכוחות עצמם. הניסיון מוכיח שגולש המוצא לבדו את הפתרון [גם אם בלווי הדר
כה והכוונה] מרגיש, ברוב המקרים, הרבה "יותר טוב עם עצמו".
פה ושם תיתקלו גם במצבים שההערות/הארות לא ממש מוצאות חן בעיני מי שהן מכוונות אליו.

מטרתנו העיקרית:
  לסייע לגולשים שנתקלו בבעיות תפעול/הבנת/הכרת תוכנות ה"אופיס" לשמש במה ל'ידענים' המוכנים לסייע לגולשים. 
הנכם מתבקשים להקליק על המילה 'המשך...' - במסגרת העליונה של דף הפורום -  כדי לעיין, להפנים ולפעול עפ"י המוסבר במאמר בקישור:  
לפני הצבת ‏שאלה/תגובה הקליקו כאן ועיינו בהנחיות המנהלתיות.  - זאת, ע"מ שההתנהלות, בפורום, תהיה חלקה וקלה וכך נוכל כולנו להפיק את המרב הן מהשאלות והן מהתגובות. 
*** תודה מיוחדת לחברי צוות הפורום, [ה'מואדמים'] על התמדתם ותרומתם.

מיכאל אבידן
,
2009-2016 (Microsoft® Most Valuable Professional (MVP

 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום אופיס (מיקרוסופט)

‏פורום "אופיס", ב'תפוז', הוא חלק מקהילת ה"משתמשים הכבדים" במחשב.

מאחר וכולנו מעוניינים להפיק את המרב מחבילת ה"אופיס" של "מיקרוסופט" - מן הסתם תמצאו אצלנו "טיפים" ו"פטנטים", שונים, לייעול ושכלול השימוש בתוכנות "אופיס" למיניהן.
חשוב לזכור שחברי הקהילה עושים מלאכתם בהתנדבות(!) - מתוך רצון לעזור לזולת – ואינם חייבים דבר לאף אחד מהמבקרים כאן.

הח"מ חרט על דגלו לשמור, בקנאות, על רמתו המקצועית של פורום זה - שנחשב בעיני מומחי 'אופיס', באשר הם, לפורום המוביל בתחומו - גם אם יימצא צורך להילחם על כך.
במקביל להצגת פתרונות הוצבה מטרה נוספת והיא - להדריך וללמד דרכי שימוש בתוכנות החבילה ולא להסתפק רק בהצגת פתרונות במובן של "ללעוס וגם לבלוע".
לא אחת תפגשו גולשים זועמים על שהח"מ מפנה חלק ממרצו להדרכה, במקום להציג להם את הפתרון וחסל. יעידו כל אותם עשרות ומאות שחזרו להודות על שניתנה להם ההזדמנות להתאמץ ולהגיע לפתרון בכוחות עצמם. הניסיון מוכיח שגולש המוצא לבדו את הפתרון [גם אם בלווי הדר
כה והכוונה] מרגיש, ברוב המקרים, הרבה "יותר טוב עם עצמו".
פה ושם תיתקלו גם במצבים שההערות/הארות לא ממש מוצאות חן בעיני מי שהן מכוונות אליו.

מטרתנו העיקרית:
  לסייע לגולשים שנתקלו בבעיות תפעול/הבנת/הכרת תוכנות ה"אופיס" לשמש במה ל'ידענים' המוכנים לסייע לגולשים. 
הנכם מתבקשים להקליק על המילה 'המשך...' - במסגרת העליונה של דף הפורום -  כדי לעיין, להפנים ולפעול עפ"י המוסבר במאמר בקישור:  
לפני הצבת ‏שאלה/תגובה הקליקו כאן ועיינו בהנחיות המנהלתיות.  - זאת, ע"מ שההתנהלות, בפורום, תהיה חלקה וקלה וכך נוכל כולנו להפיק את המרב הן מהשאלות והן מהתגובות. 
*** תודה מיוחדת לחברי צוות הפורום, [ה'מואדמים'] על התמדתם ותרומתם.

מיכאל אבידן
,
2009-2016 (Microsoft® Most Valuable Professional (MVP

 

הוספת הודעה

צרף
תמונה וידיאו קובץ
קבצים המצורפים להודעה

x
הודעה מהנהלת הפורום

ציינו את גרסת ה'אופיס' ומע' ההפעלה וכתבו את השאלה בפרוטרוט!
צטטו שגיאה או הציגו PrnScr. לבעיות 'אקסל' הציגו קובץ ולא תמונה
> > 
תקנון הפורום - נא לקרוא ולהפנים את ההנחיות המנהלתיות             ‏‏‏

 
 
 
 
 
 
המשך >>

לצפיה ב-'סידור עבודה עם אילוצים'
סידור עבודה עם אילוצים
20/03/2018 | 17:15
1
26
שלום,
מבקש את עזרתכם:
אני מנסה להכין סידור עבודה באקסל (מצ"ב הקובץ).
בכל יום יש רשימה עם שעות וכ"א לשיבוץ מתוך רשימה מוגדרת.
יש מספר אילוצים (זה רק חלק):
-יוסי יכול לעבוד 3 פעמים בשבוע
-דנה יכולה לעבוד פעמיים בשבוע במרווח של לפחות יומיים
-שדנה עובדת, גם עדי צריכה לעבוד

כדי לא לסבך מאיזה יום ושעה מתחילים למלא את הסידור: נניח שמתחילים למלא את הסידור משעה 8:00 ביום א'.

המטרה במידה ויש התנגשות בעת המילוי בכפוף לאילוצים בין התאים, שני התאים עם ההתנגשות יצבעו בצבע אדום או בצורה אחרת ברורה (אם אפשר שכל התנגשות תבצע בצבע אחר). במידה ובוצע תיקון הצבע ייעלם.

אשמח להכוונתכם איך עושים זאת.
בברכה,
נירו
לצפיה ב-'מדובר במשימה מורכבת הדורשת תוכנה ספציפית...'
מדובר במשימה מורכבת הדורשת תוכנה ספציפית...
21/03/2018 | 14:09
22
הכיוון היותר מבטיח לדעתי הוא איתור תוכנה חינמית שתעשה את העבודה.
חפש בגוגל ותמצא הצעות - למשל כמו זאת
לא בדקתי את התוכנה.
לצפיה ב-'המרה מסמך וורד מגוגל דרייב'
המרה מסמך וורד מגוגל דרייב
21/03/2018 | 12:20
2
14
העלתי מסמך וורד רגיל  לענן לגוגל דרייב באמצעות המרתו תחילה,כמקובל-כנדרש, לגוגל דוקס, ושם ערכתי אותו (במשותף עם אחר). ועכשיו אני רוצה להחזיר אותו אחרי עריכתו, לוורד אורגינל, כמו קודם. מה עושים?
לצפיה ב-'ראיתי שאני יכול להורידו למחשבי חזרה כ-docx.זה וורד רגיל?!'
ראיתי שאני יכול להורידו למחשבי חזרה כ-docx.זה וורד רגיל?!
21/03/2018 | 12:30
1
11
לצפיה ב-'כן - וב-3-4 הקלקות עכבר היית מוודא זאת בעצמך . . .'
כן - וב-3-4 הקלקות עכבר היית מוודא זאת בעצמך . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
21/03/2018 | 12:46
15
לצפיה ב-'שכפול תאים'
שכפול תאים
21/03/2018 | 07:44
5
25
היי,
 
אודה לעזרתכם
 
איך אני משכפלת / מעתיקה את התא העליון?
ואיך עושים זאת באופן גורף, העתקת תא עליון לכל העמודה.
מצ"ב גיליון דוגמא
לצפיה ב-'לא לגמרי ברור (לי) . . .'
לא לגמרי ברור (לי) . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
21/03/2018 | 10:36
4
28
 
1. למה הכוונה "תא עליון"
 
2. האם את מעוניינת להציב את הערך: A/494336 בכל תאי עמודה "A"
 
3. לאיזה צורך את מבקשת למלא מעל מיליון תאים בערך הזה
 
לצפיה ב-'תודה על התגובה המהירה'
תודה על התגובה המהירה
21/03/2018 | 10:54
3
20
אני אנסה לחדד את הבקשה שלי.
 
בעמודה A2 רשום הנתון A/494336 אז בתא הריק שמתחתיו אני רוצה שיוזן אוטומטית הנתון A/494336. ב A3
בעמודה A4 רשום A/494337 אז בתא הריק שמתחתיו אני רוצה שיוזן אוטומטית הנתון A/494337. ב A5
 
וכן הלאה.
 
יש לי פשוט דוח שמתקבל מהמערכת שלנו בצורה הזאת ואני לא רוצה למלא את הפרטים החסרים אחד אחד.
פרט מאוד חשוב, הנתונים משתנים כל הזמן לכן אני לא כולה לרשום את הנתון עצמו בנוסחא.
 
ראה בקובץ המצורף - עמודה C - ככה צריך להיות
לצפיה ב-'אפשר ככה'
אפשר ככה
21/03/2018 | 11:12
22
  • בחרי את הטווח A2:A25
  • הקישי:  חפש ובחר>מעבר מיוחד>ריקים>אישור
  • הקישי בשורת הנוסחאות  A2= ואח"כ CTRL+ENTER
  • סעי לשלום.
לצפיה ב-'נסי כדלקמן . . .'
נסי כדלקמן . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
21/03/2018 | 11:19
1
39
 
1. סמני את הטווח כולו.
 
2. לחצי על: [F5] > 'מיוחד...' > 'ריקים' > 'אישור'.
 
3. בתא A2 הקלידי: A2= וסיימי בשילוב: Ctrl+Enter
 
לצפיה ב-'תודה רבה לכם זה עובד'
תודה רבה לכם זה עובד
21/03/2018 | 13:27
9
לצפיה ב-'שאלה: מערכת ההפעלה שלי היא Window 10. אני צריך לשדרג'
שאלה: מערכת ההפעלה שלי היא Window 10. אני צריך לשדרג
21/03/2018 | 07:59
16
את ה-Word שלי.
השאלה היא האם לשדרג ל-Word 2010 או ל-Word 2016 ?
תודה
 
לצפיה ב-'הסרת כפולים "מתקדמת" - אקסל 2010'
הסרת כפולים "מתקדמת" - אקסל 2010
19/03/2018 | 19:20
8
32
הי, ערב טוב.
שאלה קצת מוזרה אבל ננסה..
האפשרות של הסרת כפולים משאירה עותק אחד של הערך שנמצא כפול.
האם ישנה אפשרות כלשהיא לבצע הסרה דומה, בה במידה ונמצא ערך כלשהוא שמופיע בגיליון יותר מפעם אחת - אז כל הערכים האלה ימחקו?
 
תודה ושבוע טוב
לצפיה ב-'באמצעות מקרו אפשר לבצע הכל...ואם תצרף קובץ, כנדרש, ניתן יהיה'
באמצעות מקרו אפשר לבצע הכל...ואם תצרף קובץ, כנדרש, ניתן יהיה
19/03/2018 | 19:25
3
25
להתמקד במטרה.
ורצוי הסבר עם דוגמא בקובץ - לפני ואחרי.
לצפיה ב-'הי, בוקר טוב'
הי, בוקר טוב
20/03/2018 | 09:12
23
מצורף קובץ לדוגמא
בקובץ יש מספר עמודות ללא שם שבאות להדגים את המבנה הכללי של הקובץ המקורי, אך אין לערך שלהם חשיבות כרגע מבחינת הדוגמא.
 
עכשיו כשיצא לי לחשוב על הסוגיה, יכול להיות שהיא קצת יותר מורכבת ממה שחשבתי בהתחלה, אז חילקתי את הקובץ ל-2 מקרים אפשריים שעולים לי כרגע לראש (למרות שאחד מהם הוא קצת מקרה קצה, אבל אם אני כבר עושה עבודה אז מעדיף שהיא תהיה 100% ;-ׂׂ) )
 
מה שמעניין אותי אלו ההתאמות בין עמודה "תעודת זהות" לעמודה "תאריך זימון", והייתי רוצה שעבור כל ת.ז ישארו לי רק רשומות בהן יש תאריכי זימון שונים. 
 
לדוגמא, 
במקרה א' 
בשורה מספר 3 יש אותו הת.ז כמו שורה 5 (והת.ז הזה לא מופיע יותר בקובץ) ולשניהם יש את אותו תאריך זימון לכן הייתי רוצה ששניהם יעלמו. 
בניגוד לכך, בשורה 4 ובשורה 6 מופיעה אותה תעודת זהות עם תאריכי זימון שונים, ולכן הייתי רוצה ששתיהן תישארנה.
 
המצב קצת מסתבך במקרה ב', בו:
בשורה 13 וב-15 יש את אותו הת.ז עם תאריכי זימון שונים,
בשורה 13 וב-16 יש את אותו הת.ז עם תאריכי זימון שווים,
כאן כביכול הייתי רוצה לראות הסרת כפולים רגילה ע"ב השדה (ת.ז, תאריך זימון) כי הייתי רוצה לדעת שלת.ז X יש זימון גם בתאריך 1.1.18 וגם בתאריך 5.1.18.
 
אם לסכם, אני חושב שמה שהייתי רוצה לעשות זה:
- אם ערך ת.ז מופיע פעם אחת בקובץ - השאר אותו
- אם ערך ת.ז מופיע יותר מפעם אחת, אך בכל המופעים יש את אותו תאריך זימון - מחק את כולם
- אם ערך ת.ז מופיע יותר מפעם אחת, ויש לפחות 2 מופעים עם תאריך זימון שונה, השאר עותק אחד מכל תאריך זימון
 
תודה מראש,
לצפיה ב-'הי שוב...'
הי שוב...
20/03/2018 | 20:21
1
16
לקחתי את התשובה של ziv98 וניסיתי לשחק איתה קצת כדי להגיע לתוצה (שנראית לי כרגע כ-) רצויה
 
על הדרך רציתי לנסות ללמוד קצת איך עובד מקרו (לא הכרתי לפני) אז צפיתי בכמה סרטונים ב-youtube, אבל נתקלתי בבעיה מסוימת.
 
נניח ואני רושם בתא מסוים נוסחא כמו
ZZ = COUNTIF(A:A, A2) ZZ
ואני רוצה להעתיק את הנוסחא הזאת לכל שאר התאים, כמספר השורות שיש בגיליון.
 
הבעיה - במהלך הרצת המקרו לקחתי את התא עם הנוסחא ולחצתי פעמיים על ה"+" הקטן כדי להעתיק אותה, וזה אכן הועתק, אך לאחר מכן כשהרצתי את המקרו על קלט אחר הוא העתיק את הנוסחא רק ל-X השורות שהיו בהקלטה המקורית (נגיד היו בהקלטה 4 שורות, אז העתיק את הנוסחא רק לתאים שבשורות 2,3,4,5)
 
השאלה - האם אני יכול להקליט מקרו כך שהוא יעתיק את הנוסחא שיש בתא מסוים לכל השורות שיש בקלט, כאשר אני לא יודע מראש (בהקלטה) כמה שורות כאלה תהיינה?
לצפיה ב-'לצערי עשית מיש-מש וסלט שלם עם נוסחאות ו'כאילו' מקרו'
לצערי עשית מיש-מש וסלט שלם עם נוסחאות ו'כאילו' מקרו
20/03/2018 | 23:00
14
  • הנוסחה שרשמת אינה נוסחה. נוסחה בתא מתחילה תמיד בסימן"=" (ללא הגרשיים)
  • מקרו לא מכניסים לתא אלא למודול !!
  • אם תצרף את הקובץ עם כל הנסיונות - כולל הנוסחאות והמקרו -  ורצוי שתתן גיליון נוסף עם התוצאה הרצויה -  יהיה יותר קל לעזור.
לצפיה ב-'פעולה חד פעמית ?'
פעולה חד פעמית ?
20/03/2018 | 07:43
3
16
אם כן, ונניח שהערך הנבדק בעמודה A, בעמודה B כתוב:
 =COUNTIF(A:A,A1)>1
סנן ומחק את כל תוצאות ה - TRUE, מחק את עמודת העזר.
לצפיה ב-'תודה, יכול להיות שיתן מענה קל ומהיר..'
תודה, יכול להיות שיתן מענה קל ומהיר..
20/03/2018 | 08:50
2
16
ה"בעיה"היא (לא בטוח אם באמת בעיה...) שאני מחפש ערכים כפולים בין 2 עמודות
 
כלומר נניח ויש לי קובץ עם הרבה עמודות, אבל אני מחפש רשומות בעלות ת.ז+תאריך זימון שווים
כלומר אם יש לי:
1 | 1.1.18
1 | 2.1.18
אז הרשומות בסדר מבחינתי
 
אבל אם בכל הרשומות יש נניח משהו בסגנון של:  
1 | 1.1.18
1 | 1.1.18
אני הייתי רוצה ששתיהן תמחקנה.
 
האם ניתן להתאים את ה-COUNTIF להתאמת ערכים ביותר מעמודה אחת?
לצפיה ב-'הבעיה היחידה שאתה לא מגלה את כל הקלפים מראש...'
הבעיה היחידה שאתה לא מגלה את כל הקלפים מראש...
20/03/2018 | 09:07
1
20
נסה עם counifs
שים לב ל - S בסוף
לצפיה ב-'מה הכוונה "לא מגלה את הקלפים"?'
מה הכוונה "לא מגלה את הקלפים"?
20/03/2018 | 09:27
17
אגב, העלאתי דוגמא עם הסבר קצת יותר מלא על החזון שלי
יש סיכוי שיהיה אפשר לעשות קצת משחקים עם IF כדי להגיע לתוצאה (אולי משהו בסגנון של "אם מספר המופעים של ת.ז (נניח יוצא 2) שווה למספר התוצאה שחזר מ-countifs, ושניהם גדולים מ-1
(כלומר, הת.ז מופיע יותר מפעם אחת, אבל כל המופעים שלו הם על אותו תאריך זימון) אז שיסמן נניח "true",
ואז אני אמחק את כל המופעים שיש בהם true, ועל הגיליון שישאר אבצע פשוט סינון כפולים רגיל?
לצפיה ב-'סימון תאריך אחרון לכל חודש בהדגשה באקסל 16'
סימון תאריך אחרון לכל חודש בהדגשה באקסל 16
20/03/2018 | 16:08
2
16
שלום אני משתמש באופיס 16 ובאקסל הורדתי מיאהו טבלת נתונים ממויינת לפי תאריך יומי אני מנסה להדגיש רק את התאריך האחרון בכל חודש
איך אני מבצע זאת ?  
לצפיה ב-'בעזרת 'עיצוב מותנה' והפונקציה: EOMONTH . . .‏'
בעזרת 'עיצוב מותנה' והפונקציה: EOMONTH . . .‏
( לעמוד שלי בתפוז )
20/03/2018 | 16:55
1
23
 
התניית עיצוב תבדוק האם התא/ים שווים לערכו של EOMONTH.
 
תוכל ללמוד אודות הפונקציה ב'עזרה' של 'אקסל'.
 
לצפיה ב-'תודה אנסה כך'
תודה אנסה כך
20/03/2018 | 17:37
6
לצפיה ב-'powerpivot for excel 2010 מתרסק'
powerpivot for excel 2010 מתרסק
20/03/2018 | 10:43
3
24
מערכת הפעלה חלונות 7 64 ביט, מותקן אקסל 2010 32 ביט בנוסף לאופיס 2013 .
התופעה היא שהתוסף שנקרא powerpivot for excel  נעלם באופן אקראי כל מספר שעות ללא הודעות שגיאה כלשהן, ביצוע תיקון דרך "תוכניות ותכונות" בלוח הבקרה מחזיר אותו לתפקוד לפרק זמן אקראי.
מחפש פתרון קבוע לתופעה.
לצפיה ב-'עדכונים'
עדכונים
20/03/2018 | 11:31
1
22


 קורה בכל האקסלים
ללא הודעת שגיאה
בכל פעם בה אני סוגר אקסל ופותח התוסף נעלם.
 
לצפיה ב-'עדכון נוסף'
עדכון נוסף
26/03/2018 | 10:15
3
התוסף נטען תקין אם פותחים אקסל דרך האייקון של האקסל ובוחרים את אחד הקבצים הרלבנטים אך לא נטען כאשר פותחים קובץ רלבנטי מתוך תיקיה בדאבל קליק. כאשר נכנסים להגדרות קובץ->הגדרות-> תוספות רואים שהתוסף לא מסומן , כשמסמנים אותו הוא חוזר לעבוד גם על הקבצים בתיקיה עד הסגירה הבאה של האקסל או עד איתחול המחשב.
לצפיה ב-'אף אחד לא מכיר????'
אף אחד לא מכיר????
21/03/2018 | 15:45
8
לצפיה ב-'איך לבחור טקסט על פי תנאי מסויים?'
איך לבחור טקסט על פי תנאי מסויים?
19/03/2018 | 11:34
9
28
שלום,

מתנצל מראש אם השאלה מעורפלת. יש לי ידע בסיסי באקסל ולא יותר.

משתמש באופיס 2013, WIN7 64 ביט.

אני מנסה לבנות גיליון שבו יופיע לי טקסט במקום מסויים בדף בהתאם לתנאי כלשהו. צירפתי דוגמא מפורטת. את הטקסט מיקמתי בתיבות טקסט אבל אין לי בעיה אם הוא יופיע בתא רגיל, בתנאי שכל הטקסט יוכל להכנס לתא.

כדי להבהיר יותר את המטרה - אני עוסק בתחום של קשר בין מספרים למשמעות שלהם בעולם הפיסיקלי. אני רוצה לספק מידע על מספרים בהתאם למספר שיוקלד בתא.

תודה רבה!
לצפיה ב-'אחת האפשרויות - מועדפת עלי - ראה קובץ מצורף'
אחת האפשרויות - מועדפת עלי - ראה קובץ מצורף
19/03/2018 | 13:41
8
32
הוספתי גיליון data בו הכנסתי את "טקסטי הבסיס" בתאי עמודה B. בעמודה A יש את המספר המתאים לכל טקסט. כך אפשר להמשיך הלאה והלאה. שים לב לעיצוב תאי עמודה B (הלשונית "יישור").
בגיליון1 ,  בתא C6  יופיע הטקסט לפי הבחירה של המספר בתא F3
לצפיה ב-'תודה!'
תודה!
19/03/2018 | 13:53
7
13
אני מבין מה עשית. את הפונקציה שבה השתמשת אינני מכיר. אנסה להבין אותה.
 
עוד שאלה אם אפשר - האם אוכל להסתיר את גיליון ה DATA ותאים ושורות נוספים בגיליון כך שלא יהיו חשופים לעיני המשתמש וגם את הפונקציות עצמן? למעשה הייתי רוצה ליצור דף חלק שבו יהיה מקום רק להזין מספר ואת הטקסט שיופיע בהתאמה לכך (כלומר שלא יראו שורות ועמודות כלל).
לצפיה ב-'את כל מה שביקשת ניתן לבצע.'
את כל מה שביקשת ניתן לבצע.
19/03/2018 | 14:38
19
את גיליון data ניתן להסתיר הסתרה רגילה או 'עמוקה' - (אך דע לך כי כל משתמש מיומן יודע להתגבר על ההסתרה).
לצפיה ב-'"הסתרת" שורות ועמודות '
"הסתרת" שורות ועמודות
19/03/2018 | 15:27
5
19
קווי - רשת = רק את קווי החלוקה לעמודות ושורות
כותרות = האותיות והמספרים בראש עמודה / בצד שורה
לצפיה ב-'ואתה אומר שבכל מקרה לא ניתן להסתיר ממש '
ואתה אומר שבכל מקרה לא ניתן להסתיר ממש
19/03/2018 | 17:25
4
17
כלומר, מי שמבין יוכל לחשוף את הגיליון במלואו....
 
אין שום דרך למנוע את זה?
לצפיה ב-'לא אני כתבתי, אבל נכון'
לא אני כתבתי, אבל נכון
20/03/2018 | 07:40
3
11
90+ אחוז מהמשתמשים לא ידעו איך לפתוח את הגיליון, אבל מי שמאוד רוצה יצליח בקלות.
 
מצד שני - כמה ערכים שונים יש לערך המספרי ? לא משנה באיזה כלי - תמיד ניתן לבחור בכל הערכים האפשריים ולראות את התוצאות כולן (= הגיליון המוסתר).
לצפיה ב-'נכון, לא אתה אמרת '
נכון, לא אתה אמרת
20/03/2018 | 08:40
2
19
יש המון ערכים מספריים, ולא ריאלי שמישהו יצליח לנסות את כולם. אבל הצורך העיקרי שלי הוא לשמור דווקא על הפונקציות "בסוד" כי יש בהן מידע שאני לא אמור לחשוף בהתאם להסכם מסויים שאני חתום עליו.
לצפיה ב-'לא ריאלי זה דבר יחסי...'
לא ריאלי זה דבר יחסי...
20/03/2018 | 09:09
1
10
לצפיה ב-'בוא נגיד שזה לא מה שמדאיג אותי '
בוא נגיד שזה לא מה שמדאיג אותי
20/03/2018 | 11:39
6
לצפיה ב-'אאוטלוק 2010 מערכת חלונות 2007'
אאוטלוק 2010 מערכת חלונות 2007
19/03/2018 | 20:03
8
אבד לי הקובץ PST לא הצלחתי להכנס לתוכנת הדואר אאוטלוק, הייתה הודעה שאין
לו קובץ PST . הבאתי לו קובץ ישן ואז התוכנה עלתה.
איך אפשר לאתר את הקובץ שהכיל את כל החומר. ( לא היה לי גיבוי )
חיפשתי מספרית הזבל במחשב ללא הצלחה.
האם יש משהו שיכול לסייע בנדון.
אברהם
לצפיה ב-'קובץ אקסל איטי ותקוע - Help!!'
קובץ אקסל איטי ותקוע - Help!!
18/03/2018 | 19:23
5
27
שלום חברים/ות
 
יש לי קובץ אקסל עם כ-8,000 שורות עם תוכן שפתאום הפך לאיטי עד בלתי אפשרי.
 
יש המלצות?
אולי זה קשור לקטגוריות (תחת עיצוב תאים) בהם בחרתי לעמודות השונות?
 
תודות מראש וכו׳...
 
לצפיה ב-'היי, איזו גרסה ?, האם מדובר בקובץ עם מאקרו ?'
היי, איזו גרסה ?, האם מדובר בקובץ עם מאקרו ?
18/03/2018 | 20:49
15
לצפיה ב-'גרסה עדכנית, אין מאקרו - פירוט:'
גרסה עדכנית, אין מאקרו - פירוט:
18/03/2018 | 22:08
3
21
אני לא מול המחשב השניה, אבל לדעתי גרסה עדכנית של אופיס.
 
לא כולל מאקרו, אבל יתכן שזו כולל הרבה מאוד (אלפים) אובייקטים ״צפים״ - יש איך למחוק אותם במכה?
לצפיה ב-'מהיכרותך, את הקובץ, רק אתה יכול לדעת מה הוטבע בו . . .'
מהיכרותך, את הקובץ, רק אתה יכול לדעת מה הוטבע בו . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
18/03/2018 | 22:45
2
36

שמור אותו תחת שם אחר והרץ את המקרו שלהלן.

בסיום הריצה בצע שמירה ובדוק את התנהגות הקובץ.
 Sub Micky()
     MsgBox ActiveSheet.DrawingObjects.Count
     ActiveSheet.DrawingObjects.Delete
End Sub
 
לצפיה ב-'איך מוחקים אובייקטים ואיך מריצים מאקרו?'
איך מוחקים אובייקטים ואיך מריצים מאקרו?
19/03/2018 | 00:07
16
א: יש שיטה איך למחוק במכה את כל האובייקטים בקובץ (ורק אותם)?
 
ב: תוכל להסביר לי ב-2 מילים איך מריצים מאקרו?!   
 
תודה רבה מיכאל
לצפיה ב-'אקסל אמור "לאכול" 8000" רשומות בלי בעיות, עם עיצוב או בלי...'
אקסל אמור "לאכול" 8000" רשומות בלי בעיות, עם עיצוב או בלי...
19/03/2018 | 10:35
26
תנסה לבדוק אם יש עדכונים, יש עדיין תופעות לוואי ב-2016.
 
KB שהתקנתי ופתר חלק מהבעיות, תראה אם יסייע לך....
 
תחפש באתר של מיקרוסופט kb4011577
 
 
לצפיה ב-'קובץ לסקר'
קובץ לסקר
16/03/2018 | 12:51
2
22
שבת שלום
אצלינו בעבודה מעוניינים לבצכ סקר קצר לכל הלקוחות הרשומים אצלינו במייל - מדובר בקבוצה של 170-200 לקוחות. המטרה בסקר היא לשאול אותם 3-4 שאלות 
אנחנו רוצים שהם יענו לנו בטופס וורד כך שרוב הטקסט יהיה קבוע ויהיה להם אפשרות רק לכתוב ב 3 שורות תשובה לכל שאלה. תשובה לשאלה ראשונה היא כן או לא, תשובה לשאלה שניה היא עד חמש מילים וכך גם על תשובה לשאלה 3.
אני יודע שיש מאמר על כתיבת טקסט נעול או קבוע או מוקפא שלא ניתן לשנות למעט מקומות שיועדו לכך רק שאני לא מוצא את המאמר. אשמח לקישור עבור אופיס 2010. 
תודה ושבת שלום!
לצפיה ב-'חפש ב"גוגל" אחר: WORD יצירת טפסים . . .'
חפש ב"גוגל" אחר: WORD יצירת טפסים . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
16/03/2018 | 14:28
34
לצפיה ב-'מציע לשקול לקיים את הסקר באמצעות Google forms'
מציע לשקול לקיים את הסקר באמצעות Google forms
17/03/2018 | 16:12
8
היתרון הגדול על פני שימוש ב'וורד' הוא שהתשובות של הלקוחות מתקבצות בקובץ אחד (דמוי אקסל), עם חתכים להתפלגות התשובות ועוד.
יש רשת הרבה הדרכות, הן בהסברים והן בסרטונים אודות השימוש ב-Google Forms.
עובד גם בעברית.
לצפיה ב-'מעבר למייל ב 365'
מעבר למייל ב 365
17/03/2018 | 12:39
17

שלום לכל המקצוענים
יש לי 45 עובדים ושרת האקציינג שלי בסוף דרכו ולכן חשבתי לעבור ל 365
הוסבר לי שאצטרך לשדרג את office 2010 של כולם ל 2013  לפחות אחרת לא יעבוד טוב וזה המון כסף ל 45 איש
1. האם ניתן לשדרג רק outlook ולא את כל ה office והאם ההפרש במחיר מצדיק זאת
2. אם אני צריך שהעובדים לא יוכלו למחוק מיילים לצמיתות ולפחות 100 gb לעובד איז מסלול של 365 הייתם ממליצים לי?
תודה מראש
לצפיה ב-'אאוטלוק 2016 - שינוי צדדים'
אאוטלוק 2016 - שינוי צדדים
15/03/2018 | 22:17
3
22
התקנתי האאוטלוק 2016 שלי במחשב חדש.
רשימת התיקיות מופיעה בצד ימין (ברירת מחדל?).
בעוונותיי, אני רגיל שהיא תהיה בצד שמאל.
איך אני משנה את הצדדים?
לצפיה ב-'אפשרויות, מתקדם, מימין לשמאל, סדר חלוניות משמאל לימין...'
אפשרויות, מתקדם, מימין לשמאל, סדר חלוניות משמאל לימין...
17/03/2018 | 00:51
2
12
לצפיה ב-'חן חן'
חן חן
18/03/2018 | 07:58
4
לצפיה ב-'שינוי צדדים ללוח שנה'
שינוי צדדים ללוח שנה
24/03/2018 | 10:11
4
השינוי שהמלצת עובד לגבי הדואר. כיצד אני משנה לגבי לוח השנה באוטלוק?
כרגע החודשים מתקדמים לכיוון ימין, ואני מעדיף לכיוון שמאל.
לצפיה ב-'הפרדה בין שפת המחשב לשפה במסמך הוורד'
הפרדה בין שפת המחשב לשפה במסמך הוורד
15/03/2018 | 18:16
2
25
אני עובדת על מחשב ובו ווינדוס 10 (64 סיביות) ואופיס 2016. כאשר השפה במחשב מוגדרת על אנגלית (כלומר כתוב בפינה השמאלית למטה ENG) ואני נכנסת למסמך וורד בו הפונט מוגדר לעברית - הוא עדיין כותב לי באנגלית.(בתמונה המצורפת רואים זאת). האם יש אפשרות להפריד בין השפה של המחשב לשפה במסמך הוורד? במחשבים קודמים שלי לא הייתה תלות כזו.
לצפיה ב-'אם שינוי ההגדרה - למוצע בתמונה שלהלן - עוזר . . .'
אם שינוי ההגדרה - למוצע בתמונה שלהלן - עוזר . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
15/03/2018 | 21:08
1
28

הייתי מציע לא "לשחק" עם הגדרות התוכנה בלי להבין למה יש לצפות.
(ההגדרה הזאת לא משתנה, ככה סתם, מעצמה).
 
לצפיה ב-'תודה'
תודה
15/03/2018 | 21:51
9
זה עובד.
לצפיה ב-'OUTLOOK 2016 בעיה במיפוי שדות בייבוא CSV'
OUTLOOK 2016 בעיה במיפוי שדות בייבוא CSV
12/03/2018 | 23:59
5
19
הי,
תודה מראש.
WIN 10 - OFFICE -2016.
( לא מחשב שלי).
 
מנסה לייבא רשימת אנשי קשר (ממחשב קודם) מקובץ בפורמט CSV.
יש לי בעיה בקטע של מיפוי שדות.
כשאני גורר נתון מקובץ המקור לשדה שמתאים בOUTLOOK  (בצד השני), כל השדה GRAYED OUT - וערכו לא נכנס לשדה המתאים ב OUTLOOK. גם לא לשדה אחר- כמובן.
נסיתי CSV רגיל- שמתאים לWIN. ללא הצלחה.
נסיתי קובץ CSV בפורמט UTF 8  - ללא הצלחה.
 
אותו קובץ CSV - כשאני מייבא לOUTLOOK שלי ( WIN 10 OUTLOOK 2013 ) , מתפקד כהלכה.
יש רעיון איך להתקדם?  פרט ללהקליד את כל אנשי הקשר מחדש:)
אם למישהו יש OUTLOOK 2016 והוא מוכן לבדוק אצלו- אעלה בשמחה קובץ TEST.
 
תודה מראש.
 
לצפיה ב-'אז ככה . . .'
אז ככה . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
13/03/2018 | 00:30
3
24
 
1. מי הפיק את קובץ ה- CSV
 
2. האם מישהו פתח את קובץ ה- CSV, לאחר יצירתו, ובטרם הניסיון לקלוט אותו לאנשי הקשר
 
3. מהי שפת הממשק במחשב (עם ה- 2016) ומהי שפת הממשק במחשב שלך (2013)

 
לצפיה ב-'ראשית תודה למיקי לתגובה המהירה'
ראשית תודה למיקי לתגובה המהירה
13/03/2018 | 13:33
2
26
תשובותי:
1  הקובץ המקורי  הופק במחשב XP בתוכנת EXCEL גרסה 2003. בפורמט XLS. הנתונים "נמשכו" בגרירה לתוך EXCEL 2003 מתוך OUTLOOK EXPRESS!!!!!  :) ונשמרו כ XLS.
הקובץ הומר ל CSV במחשב WIN 10 EXCEL 2016.
2 כן, היה צריך לבצע עליו שינויי עריכה ( בעיקר למחוק שורות ריקות). נארז ב CSV חזרה במחשב WIN 10 EXCEL 2016.
3 שפת הממשק במחשב ( 2016 ) עברית. במחשב שלי ( 2013 ) אנגלית.
אשמח להמשך התייחסותך - תודה.
בכל אופן, נתת לי רעיון לכיוון חיפוש הבעיה.
 
לצפיה ב-'תסיים עם הרעיונות ואז נמשיך . . .'
תסיים עם הרעיונות ואז נמשיך . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
13/03/2018 | 15:04
1
16
לצפיה ב-'OK - תודה'
OK - תודה
13/03/2018 | 15:43
7
לצפיה ב-'נסה את זה...'
נסה את זה...
14/03/2018 | 20:46
17
  1. יצא ממחשב ה-2016 את אנשי הקשר שבו לקובץ CSV
  2. פתח את הקובץ שייצאת ומחק את תוכן השורות (השאר את שורת הכותרת)
  3. הדבק מתחת לכותרות את התוכן המתאים מהקובץ הישן ושמור את הקובץ כסוג CSV
  4. ייבא לאאוטלוק את הקובץ הערוך.
לצפיה ב-'עזרה בנוסחה'
עזרה בנוסחה
14/03/2018 | 16:44
1
44
שלום לכולם,
מצב קובץ
אקסל 2003 ומעלה
 
תודה
לצפיה ב-'אחת האפשרויות מוצעת בתמונה שלהלן . . .'
אחת האפשרויות מוצעת בתמונה שלהלן . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
14/03/2018 | 18:18
54
לצפיה ב-'טופס מרושת'
טופס מרושת
14/03/2018 | 11:12
1
21
בניתי טבלה הבנויה מ- 11 עמודות. ואני רוצה גם לשמור על היכולת לעשות קיבוץ תאים על מנת לכתוב מלל רב יותר וגם על כך שכיתוב לא יגרום לשינוי רוחב עמודה.
בקובץ המצורף יש דוגמה של הטבלה וכאשר אני נמצא בתא כלשהו של העמודה האחרונה [למשל] ואני כותב מלל ברצף הוא משנה את רוחב העמודה.
איך אני עושה זאת?
תודה
לצפיה ב-'עכשיו הקובץ מצורף'
עכשיו הקובץ מצורף
14/03/2018 | 13:54
10
לצפיה ב-' אאוטלוק = שדה ''הצג כ '''
אאוטלוק = שדה ''הצג כ ''
14/03/2018 | 01:09
8
בהקמת איש קשר לדואר-אלקטרוני , השדה  ''הצג כ  '' נוצר אוטומטי משדות  שם + דוא''ל . ויש אפשרות למחוק ידנית את כיתוב הדוא''ל .

לעומת זאת , אני לא רואה במסך ''אנשים - רשימה'' אפשרות להציג עמודה עם ''הצג כ '' . זה לא מופיע בטבלת-עזר של ''הגדרות-תצוגה-מתקדמת'' .

האם יש דרך  להוסיף שדה זה כעמודה במסך אנשים-רשימה , של  אאוטלוק 2013  ??  
תודה

לצפיה ב-'רשימה משתנה לאימות נתונים'
רשימה משתנה לאימות נתונים
13/03/2018 | 18:06
2
34
שלום שוב.
מבקש ליצור אימות נתונים עם רשימה דינמית כך שכשיתווספו שמות בעתיד האימות יכלול גם אותם.
מצורף קובץ
לצפיה ב-'אפשר, גם, כמוצע בתמונה שלהלן . . .'
אפשר, גם, כמוצע בתמונה שלהלן . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
13/03/2018 | 19:09
1
39
לצפיה ב-'תודה :) הייתי בכיוון אבל במרחק של כמה אלפי ק"מ alas '
תודה :) הייתי בכיוון אבל במרחק של כמה אלפי ק"מ alas
13/03/2018 | 20:45
12
לצפיה ב-'וורד בטאבלט'
וורד בטאבלט
12/03/2018 | 10:29
9
שלום,
יש לי מסמך וורד עם טבלאות שערוך בוורד (במחשב) בחבילת אופיס 2010 , למסמך יש פונקציות פקד כמו סלקט (תפריט נפתח) וכו' .
בטאבלט (לנובו גירסת אנדרואיד 7.1.1) הורדתי את וורד 365 ונסיתי לפתוח קובץ זה ולערוך אותו, אך הפונקציה של הסלקט לא נתמכת .
הקובץ נפתח בוורד 365 עם רישיון הוא לא תומך בפונקציה הנ"ל . לפני שארכוש מוצר מתאים של מיקרוסופט או דומיו, אני מברר האם יש פתרון לסוגיה הזו ?

חם בפורומים של תפוז

אירוח בנושא התמודדות עם ילדים בעת גירושין
אירוח בנושא התמודדות...
ביום שלישי, 1.5, תתארח בפורום מעיין אטיה, מדריכת...
אירוח בנושא התמודדות עם ילדים בעת גירושין
אירוח בנושא התמודדות...
ביום שלישי, 1.5, תתארח בפורום מעיין אטיה, מדריכת...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

בעלי מקצוע

פורום דיני מס הכנסה ומע
חייבים למס הכנסה?
דוד אפרים משרד עורכי דין
ייעוץ וייצוג משפטי
פורום גיוס והשקעות בחברות סטארטאפ
פורום גיוס והשקעות

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ