לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
הסתרת שרשור מעל 
עדכן
פורום אופיס (מיקרוסופט)

‏פורום "אופיס", ב'תפוז', הוא חלק מקהילת ה"משתמשים הכבדים" במחשב.

מאחר וכולנו מעוניינים להפיק את המרב מחבילת ה"אופיס" של "מיקרוסופט" - מן הסתם תמצאו אצלנו "טיפים" ו"פטנטים", שונים, לייעול ושכלול השימוש בתוכנות "אופיס" למיניהן.
חשוב לזכור שחברי הקהילה עושים מלאכתם בהתנדבות(!) - מתוך רצון לעזור לזולת – ואינם חייבים דבר לאף אחד מהמבקרים כאן.

הח"מ חרט על דגלו לשמור, בקנאות, על רמתו המקצועית של פורום זה - שנחשב בעיני מומחי 'אופיס', באשר הם, לפורום המוביל בתחומו - גם אם יימצא צורך להילחם על כך.
במקביל להצגת פתרונות הוצבה מטרה נוספת והיא - להדריך וללמד דרכי שימוש בתוכנות החבילה ולא להסתפק רק בהצגת פתרונות במובן של "ללעוס וגם לבלוע".
לא אחת תפגשו גולשים זועמים על שהח"מ מפנה חלק ממרצו להדרכה, במקום להציג להם את הפתרון וחסל. יעידו כל אותם עשרות ומאות שחזרו להודות על שניתנה להם ההזדמנות להתאמץ ולהגיע לפתרון בכוחות עצמם. הניסיון מוכיח שגולש המוצא לבדו את הפתרון [גם אם בלווי הדר
כה והכוונה] מרגיש, ברוב המקרים, הרבה "יותר טוב עם עצמו".
פה ושם תיתקלו גם במצבים שההערות/הארות לא ממש מוצאות חן בעיני מי שהן מכוונות אליו.

מטרתנו העיקרית:
  לסייע לגולשים שנתקלו בבעיות תפעול/הבנת/הכרת תוכנות ה"אופיס" לשמש במה ל'ידענים' המוכנים לסייע לגולשים. 
הנכם מתבקשים להקליק על המילה 'המשך...' - במסגרת העליונה של דף הפורום -  כדי לעיין, להפנים ולפעול עפ"י המוסבר במאמר בקישור:  
לפני הצבת ‏שאלה/תגובה הקליקו כאן ועיינו בהנחיות המנהלתיות.  - זאת, ע"מ שההתנהלות, בפורום, תהיה חלקה וקלה וכך נוכל כולנו להפיק את המרב הן מהשאלות והן מהתגובות. 
*** תודה מיוחדת לחברי צוות הפורום, [ה'מואדמים'] על התמדתם ותרומתם.

מיכאל אבידן
,
2009-2016 (Microsoft® Most Valuable Professional (MVP

 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום אופיס (מיקרוסופט)

‏פורום "אופיס", ב'תפוז', הוא חלק מקהילת ה"משתמשים הכבדים" במחשב.

מאחר וכולנו מעוניינים להפיק את המרב מחבילת ה"אופיס" של "מיקרוסופט" - מן הסתם תמצאו אצלנו "טיפים" ו"פטנטים", שונים, לייעול ושכלול השימוש בתוכנות "אופיס" למיניהן.
חשוב לזכור שחברי הקהילה עושים מלאכתם בהתנדבות(!) - מתוך רצון לעזור לזולת – ואינם חייבים דבר לאף אחד מהמבקרים כאן.

הח"מ חרט על דגלו לשמור, בקנאות, על רמתו המקצועית של פורום זה - שנחשב בעיני מומחי 'אופיס', באשר הם, לפורום המוביל בתחומו - גם אם יימצא צורך להילחם על כך.
במקביל להצגת פתרונות הוצבה מטרה נוספת והיא - להדריך וללמד דרכי שימוש בתוכנות החבילה ולא להסתפק רק בהצגת פתרונות במובן של "ללעוס וגם לבלוע".
לא אחת תפגשו גולשים זועמים על שהח"מ מפנה חלק ממרצו להדרכה, במקום להציג להם את הפתרון וחסל. יעידו כל אותם עשרות ומאות שחזרו להודות על שניתנה להם ההזדמנות להתאמץ ולהגיע לפתרון בכוחות עצמם. הניסיון מוכיח שגולש המוצא לבדו את הפתרון [גם אם בלווי הדר
כה והכוונה] מרגיש, ברוב המקרים, הרבה "יותר טוב עם עצמו".
פה ושם תיתקלו גם במצבים שההערות/הארות לא ממש מוצאות חן בעיני מי שהן מכוונות אליו.

מטרתנו העיקרית:
  לסייע לגולשים שנתקלו בבעיות תפעול/הבנת/הכרת תוכנות ה"אופיס" לשמש במה ל'ידענים' המוכנים לסייע לגולשים. 
הנכם מתבקשים להקליק על המילה 'המשך...' - במסגרת העליונה של דף הפורום -  כדי לעיין, להפנים ולפעול עפ"י המוסבר במאמר בקישור:  
לפני הצבת ‏שאלה/תגובה הקליקו כאן ועיינו בהנחיות המנהלתיות.  - זאת, ע"מ שההתנהלות, בפורום, תהיה חלקה וקלה וכך נוכל כולנו להפיק את המרב הן מהשאלות והן מהתגובות. 
*** תודה מיוחדת לחברי צוות הפורום, [ה'מואדמים'] על התמדתם ותרומתם.

מיכאל אבידן
,
2009-2016 (Microsoft® Most Valuable Professional (MVP

 

הוספת הודעה

צרף
תמונה וידיאו קובץ
קבצים המצורפים להודעה

x
הודעה מהנהלת הפורום

ציינו את גרסת ה'אופיס' ומע' ההפעלה וכתבו את השאלה בפרוטרוט!
צטטו שגיאה או הציגו PrnScr. לבעיות 'אקסל' הציגו קובץ ולא תמונה
> > 
תקנון הפורום - נא לקרוא ולהפנים את ההנחיות המנהלתיות             ‏‏‏

 
 
 
 
 
 
המשך >>

לכל המבקרים - להלן דרך ההתנהלות בפורום זה . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
02/04/2016 | 16:22
99
* נא לציין - בכל שאלה - את גרסת ה'אופיס' ומע' ההפעלה ולהציג את השאלה בצורה הכי מפורטת שניתן בלי לחסוך במילים.

* לבעיות 'אקסל' יש להצמיד קובץ ולא תמונה (גם לא PDF).

* אפשר ורצוי לשנות נתונים חסויים אבל חשוב להשאיר את מבנה הנתונים המקורי.

* הודעות שגיאה יש לצטט, ככתבן וכלשונן, ורצוי להצמיד גם 'צילום מסך' (PrnScr).
  נהוג להציג קבצי תמונות בעלות סיומת PNG או: JPG ולא כמסמך PDF או DOC(X)

 למידע, נוסף ומפורט, הנה קישור לתקנון הפורום - אותו אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים.
 
לממשק ה'תפוזי' הוספה אפשרות עריכת הודעות . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
02/04/2016 | 16:20
36
הסברים - כאן.
 
הספר: "איך להקליט מקרו שגם עובד" ועוד... . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
02/04/2016 | 16:18
52

הספר (170 עמוד) עוסק, בין היתר, בהתאמת מקרו מוקלט לצרכים נקודתיים ועוד...

באישור מיוחד מאת המחבר, ג'ון פרנקו, ניתן להוריד (חינם) את הספר (הכתוב באנגלית - בפורמט PDF)
 
ההורדה: מהקישור הזה.
 
יסודות השימוש בפונקציות: VLOOKUP ו- INDEX+MATCH ‏
( לעמוד שלי בתפוז )
02/04/2016 | 16:14
1
90
החוברת (בת 30 עמוד) כוללת 3 שיעורים העוסקים, בעיקר, באחזור נתונים בעזרת הפונקציות הנ"ל.

באישור מיוחד מאת המחבר, ג'ון פרנקו, ניתן להוריד (חינם) את החוברת (הכתובה באנגלית - בפורמט PDF).
 
ההורדה מהקישור הזה
 
תיקון לקישור . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
02/04/2016 | 16:39
75
חיבור מספר ואות
04/05/2016 | 21:44
1
11
יש לי טבלה ואני מבקש לחבר בין המספרים לאותיות
האם אפשרי בנוסחה?
מצורף קובץ, אקסל 10
תודה
אחת האפשרויות מוצעת בתמונה שלהלן . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
04/05/2016 | 22:30
9
אין לי ספק שתבין מדוע שיניתי חלק מהערכים...
PowerPoint 2010 - ערכת נושא
04/05/2016 | 11:29
1
9
שלום רב,
כיצד מסירים מהמצגת ערכת נושא, שנבחרה עבור כל שיקופיות המצגת דרך כרטיסיית עיצוב?
לפני הכל האם את מודעת לר"מ . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
04/05/2016 | 21:23
5
כעיקרון - על כל המצגות להכיל ערכת נושא כלשהיא ומכאן, - בעת הסרת ערכה, עלייך לשנות/לבחור בערכת נושא אחרת.
 
האם זו כוונתך
 
עיצוב ערכים ב Pivot
04/05/2016 | 16:52
1
9
לחשברי הפורום שלום,
כל פעם שאני בונה עיצוב מותנה על הערכים בתוך טבלת Pivot, העיצוב מפסיק לעבוד אחרי שאני משחק עם ה Pivot. הטווחים בתוך עיצוב מותנה משתבשים.
אני לא מוסיף עמודות נוספות, רק פותח, מצמצם את השורות.
שי המלצה להתגבר על התופעה ?
בתודה לכל המגיבים.
אולג.
 
האם במילה "משחק" כוונתך לאחר שאתה "מרענן" את הטבלה ..
( לעמוד שלי בתפוז )
04/05/2016 | 17:04
6
Help!! תמיכה בWORD
04/05/2016 | 12:12
23
קובץ word שקיבלתי בדיסק און קי והוא בג'יבריש והוא חשוב ביותר
ניסיתי לתקן ע"י האפשרות תיקון של אופיס
הרצתי בתוכנה של תיקון
שיניתי את שם הקובץ לאנגלית למילה אחת
ניסיתי לשמור אותו בכמה פורמטים
האם יש מישהו שיוכל לעזור ??
תודה מראש לעונים
 
מפידיאף לפאוארפוינט
03/05/2016 | 22:17
1
16
האם יש אפשרות קלה להפוך PDF למצגת POWERPOINT. לפידיאף מספר עמודים שכל אחד מהם צריך להפוך לשקף במצגת. תודה
אין קל מהמוצג בתמונה שלהלן . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
03/05/2016 | 22:52
21
מאקרו המחפש ערך במספר גיליונות
03/05/2016 | 13:55
5
28
שלום לכולם
אני מחפש כיצד לבצע את הפעולה הבאה:
בקובץ אקסל יש מספר גיליונות כשאחד מהם נקרא "ראשי".
בגיליון זה יש תא בוא אני רושם ערך מספרי כלשהו.
אני רוצה לבצע חיפוש של הערך הזה בכל אחד משאר הגיליונות ולקבל את שם הגיליון בו הוא נמצא בתא אחר (באותו גיליון "ראשי").
כמו כן, מספר הגיליונות יכול להשתנות עם הזמן ואינו קבוע.
צרפתי קובץ לדוגמא.
ברשותי ווינדוס 7 , אקסל 2007

תודה לעוזרים
נסה את הקוד הבא
03/05/2016 | 14:41
4
52
ניתן להתאימו לצרכיך למשל ע"י בדיקת אורך עמודה A בכל קובץ וחיפוש רק בתחום עם הנתונים.
ניתן להוסיף הערה/הודעה אם המספר לא נמצא באף גיליון.
 Sub FindNum()
   For Each sh In ThisWorkbook.Sheets
       For Each cl In sh.Range("A1:A999")
           If cl.Value = ActiveSheet.Range("C2") Then [F2] = sh.Name
       Next
   Next
End Sub
 
היכן למקם את הקוד?
03/05/2016 | 15:15
10
אוקי הצלחתי. זה עובד מצויין. המון תודות..
03/05/2016 | 15:44
2
28
רק עוד הערה קטנה אם כבר הזכרת זאת.. איך ואיפה אני משלב הודעה "מספר לא נמצא"?
שים לב - הוספתי שורה בהתחלה ושורה בסוף הקוד
03/05/2016 | 17:53
1
44
  Sub FindNum()
[F2] = ""
   For Each sh In ThisWorkbook.Sheets
       For Each cl In sh.Range("A1:A999")
           If cl.Value = ActiveSheet.Range("C2") Then [F2] = sh.Name
       Next
   Next
If [F2] = "" Then [F2] = "לא נמצא באף גיליון"
End Sub
 
או, במקום זאת - להוסיף MSGBOX עם הודעה מתאימה.
ואז השורה האחרונה תראה כך:
If [F2] = "" Then MsgBox "לא נמצא באף גיליון"
אין עליך ידידי! תודה..
03/05/2016 | 19:38
6
מפתח נושאים בוורד
03/05/2016 | 00:04
3
18
שלום
איך אני יכול לעשות בקובץ וורד קישור לנושא מסויים,,,אבל שגם יהיה לי כתוב העמוד בו מופיע הנושא.
 
כלומר נניח כך:
 נושא משוואות שאלה 8  מבחן 1  עמוד 83
 נושא משוואות שאלה 8  מבחן 2  עמוד 145
 נושא משוואות שאלה 9  מבחן 3  עמוד 425
 נושא משוואות שאלה 3  מבחן 11  עמוד 325
 
אבל עם השינויים בקובץ העמודים יתעדכנו אוטומט.
 
איך עושים זאת?

 
 
"אוטומט" יש בהרבה רכבים (אבל לא בכולם) . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
03/05/2016 | 01:15
2
20
אף שערה לא נפלה מראשו של אף אחד בעת ריענן 'הפניות' בלחיצה על [F9] או משהו דומה...

נסה להגדיר 'תוכן עניינים' (TOC) רק על הנושאים המעניינים אותך.

סעיף ב'תוכן עניינים' הופך ל'קישור' כך שהקלקה עליו מעבירה אותך לנושא בעמוד המתאים.
המשך
03/05/2016 | 01:44
1
14

בתוכן עניינים אין אפשרות למיין לפי נושאים כך( כי זה ממיין את כל הנושאים מעורבב לפי סדר עמודים.)

מפתח נושאים
נושא משוואות שאלה 8  מבחן 1  עמוד 83
 נושא משוואות שאלה 8  מבחן 2  עמוד 145
 נושא משוואות שאלה 9  מבחן 3  עמוד 425
 נושא משוואות שאלה 3  מבחן 11  עמוד 325

נושא משולשים שאלה 12  מבחן 12  עמוד 43
 נושא משולשים שאלה12  מבחן 12  עמוד 123
 נושא משולשים שאלה 12  מבחן 11  עמוד 258
 נושא משולשים שאלה 12  מבחן 12עמוד 324

נושא עיגולים שאלה2  מבחן 5  עמוד 5
 נושא עיגולים שאלה 2  מבחן 7  עמוד 55
 נושא עיגולים שאלה 2  מבחן 8  עמוד 245
 נושא עיגולים שאלה 2  מבחן 11  עמוד 333


 
נסה, אולי, בעזרת "אינדקסים" . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
03/05/2016 | 11:00
20
אם נושא אי-המיון היה חשוב כל כך היה עליך לציין זאת מפורשות ולא לרמוז על כך בתצוגת הנושאים שהצגת בשאלתך.

אינני בטוח שבעת שימוש ב"אינדקסים" - מספרי העמוד יתעדכנו בעת 'ריפרוש' [F9] לאחר ביצוע שינויים.
 
OneDrive - סטטוס סינכרון עם הענן - סימן V ליד כל תיקייה
02/05/2016 | 19:54
9
שלום רב,
יש לי מספר מחשבים המחוברים לאותו חשבון OneDrive. כולם מסתנכרנים כראוי.
במחשב אחד יש לי חיווי ליד כל תיקייה (סימן V בתוך עיגול ירוק) המציין שהסניכרון הושלם.
אודה על הנחיה איך מאפשרים / יוצרים אינדיקציה שכזאת בשאר המחשבים?
תודה.
 
למיין טבלה על גיליון נעול
02/05/2016 | 14:46
4
23
שלום לכולם,

האם ניתן למיין טבלה כאשר הגיליון כולו נעול/מוגן ?

אני פשוט לא מצליח להבין מדוע מיקרוסופט נתנו את האופציה לסמן ב V את האפשרות "למיין" ברשימת "אפשר/אל תאשפר" בחלונית "נעילת גיליון" כאשר בין אם זה מסומן ובין אם לא - זה לא משפיע, או שאולי (ולכן אני שואל) אני מפספס משהו ?

אשמח אם תגידו לי אם הדבר לא אפשרי שככה אני כבר אכתוב איזה VBA קוד לעקוף את זה (דבר שממש נראה לי מיותר לעשות אם כן ניתן לעשות את זה דרך ההגדרות).

אקסל 13/16

בברכה.
בתוסף אקסל פלוס אפשר לבטל הגנת גיליון
02/05/2016 | 14:51
13
אז ככה . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
02/05/2016 | 15:03
2
27
1. ע"מ שניתן יהיה למיין את הטבלה יש לסמן את כולה ולבטל את המאפיין 'נעול' מתאיה.
 
2. ביטול הנעילה תאפשר, כמובן להקליד בתאי הטבלה (תחושת הבטן שלי אומרת שאתה מבקש למנוע, זאת, מהמשתמש).
 
3. היה וכך הוא - הדרך היחיד תהיה לכתוב מקרו שיבטל את ההגנה יבצע את המיון (עפ"י קריטריונים שיוזנו בו) ויחיל מחדש את ההגנה (עם או בלי סיסמה).
 
 
תחושת בטן שלך מדויקת
02/05/2016 | 15:57
1
22
ואם ככה הדבר, אני אכתוב קוד לזה.
 
ואולי בכל זאת, אולי אתה יודע, אז על מה משפיע הלחצן V שבתמונה שהעלתי ?
שחקתי עם זה לא מעט ותחושת הבטן שלי, שמיקרוסופט פשוט "ציירו" אותו ושכחו לכתוב קוד מאחורה :)
 
תודה רבה לך 
"שיחקת" עם זה מעט מידי . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
02/05/2016 | 19:06
23
אם תבטל את הנעילה מתאי הטבלה (פעולה מה שמאפשר הקלדה חופשית בהם) ותבטל גם את הבחירה מהאפשרות 'למיין' - תבחין, עד מהרה, שאפשרות המיון הפכה ל'בלתי זמינה' (מואפרת).
 
איך אני מייצר מספרים רציפים כמו 96000012 96000013 9600014?
02/05/2016 | 04:42
4
25
בסדר עולה או יורד שהמספר 960 ישמר 
עד שיגיע אוטומטית למספר 9169999
02/05/2016 | 05:31
3
23
ממספר
9160000
עד 9169999
 
נסה את זה
02/05/2016 | 08:16
2
39
  1. כתוב בתא הראשון את המספר ההתחלתי
  2. בחר בתפריט ב: בית>מילוי>סדרה
  3. מלא את פרטי החלון בהתאם לצילום המסך ואשר
 
תודה!! זה יכול להיות גם תקף לשמות עם מספרים באותה שיטה? כמו
02/05/2016 | 15:44
1
22
michal888
michal889
יש שיטה למספרים אקראיים? למשל 88765
                                                   86578
לדעתי, זה בדיוק הזמן הנכון להסב את תשומת לבך . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
02/05/2016 | 18:30
33
ששימוש בשיטת 'מילוי התאים' - לא יאפשר מחיקת שורה/ות, בגיליון, מבלי "להרוס" את הרצף הסידורי של המספרים.
 
חישוב נוסחא והעתקתה מגליונות שונים לגליון מסכם
01/05/2016 | 12:52
6
30
שלום 
אני עובדת עם וינדוס 7 אופיס 2010.
יש לי שלושים גליונות (בקובץ המצורף רק שלושה לצורף הדגמה)
כאשר בכל אחד אני צריכה להריץ את הפונקציה 
=COUNTA(C6:C35).
ואת התוצאה להעביר לגליון מסכם אחד.
אשמח לדעת האם יש דרך פשוטה לעשות זאת.
כרגע אני מריצה את הפונקציה ידנית בכל גליון ומעתיקה את התוצאה לגליון מסכם.
תודה על העזרה.
מצורף קובץ לדוגמא.
למשל...
01/05/2016 | 13:06
28
אז ככה . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
01/05/2016 | 13:07
4
43
מאחר וכמות הימים בחודש משתנה - הייתי מציע להשתמש במה שהכי נוח וקל - כמוצע בתמונה שלהלן:
 
הסבר קטן נוסף
02/05/2016 | 11:10
3
19
תודה על התשובה המהירה,
האם תוכל להסביר לי את הערכים שיש בתוך הסוגרים?
איפה זה מציין את שם הגליון ?
האם &$A1& מציין את הגליון הראשון?
איך זה יודע לקחת את השדות מ C6 עד C35?
סליחה על חןסר ההבנה.
 
יום טוב
אז ככה . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
02/05/2016 | 14:15
2
15
1. אני לא מאמין שלא שמת לב שהקלדתי את שמות הגיליונות בתאי עמודה A.

2. פונקציית ה-INDIRECT מוזנת בשם הגיליון מהתא המתאים (עם הגרשיים והגרש המשלימים את הנדרש).

3. הייתי בטוח שתבין בעצמך שהשמוש ב- C6:C35 שגוי בעיקר בחודשים בהם יש 31 יום.

4. השימוש ב- C:C מאפשר דינאמיות אבל בגלל שגם הכותרת (שבתא C5) נספרת - הייתי חייב להפחית 1 מהספירה של הפונקציה: COUNTA
 
לא מצליחה להריץ לכל השורות
02/05/2016 | 18:19
1
6
הי 
אכן "לא ראיתי את סיפור ה A..." - סליחה - קורה.
ואכן עכשו זה נותן תוצאה רצויה ,
אולם כאשר אני מושכת את הפונקציה לכל השורות אני מקבלת תוצאה של 0 
מה יכולה להיות הסיבה?
רצוי לשנן - בע"פ - את ההודעה הנעוצה בראש דף הפורום...
( לעמוד שלי בתפוז )
02/05/2016 | 18:27
4
והמתבקש בה תקף לשאלות, תגובות והמשכי דיון...
עזרתכם בהפעלה אופיס 2013
02/05/2016 | 17:57
11
יש לי מחשב נייד של דל מלפני ארבע שנים
הכל עבד טוב עד שבוע שעבר
אישתי השתמשה במחשב וכעת הפלא ופלא כל יישומי האופיס דורשים שאכניס סיריאל לאמת את האופיס, 
הכנסתי את הסיריאל שמופיע על המדבקה בגב המחשב אבל האופיס לא מקבל את זה
מה עושים?
לימוד שרפויינט
01/05/2016 | 10:40
1
15
בוקר טוב,
 
אני מעוניין ללמוד באופן עצמאי איך לעבוד בסביבת שרפויינט.
האם קיימת סביבה חינמית של מייקרוסופט (כמו SQL EXPRESS) שמאפשרת התקנה של התוכנה במחשב ביתי?
 
מכל מה שמצאתי באינטרנט, הדרך היחידה היא בתשלום או דרך מקום העבודה (אם יש בו את המערכת).
 
מישהו?
02/05/2016 | 16:21
3
איך להוסיף אפקט צליל לפאוורפוינט?
01/05/2016 | 14:19
1
11
שלום לכם,
 
אני משתמש בפאוורפוינט 2003 ומערכת הפעלה WIN7.
 
במצגת שלי יש טקסט שאני רוצה לתת לו אפקט של מכונת כתיבה כולל הצליל של מכונת הכתיבה. הבעיה שכשאני רוצה להוסיף את הצליל אני מקבל הודעה שהתכונה אינה מותקנת. גם כשאני מכניס את דיסק ההתקנה לכונן ההודעה חוזרת. איך אפשר להוסיף אפקטים של צליל?
 
תודה!
מישהו שמע? יודע?
02/05/2016 | 15:41
3
אני לא מצליח למצוא פתרון באף מקום.
מיון עמודה הכוללת מספרים ותווים
02/05/2016 | 15:02
1
17
שלום,
אני עובד עם אקסל 2010.
מבקש לדעת כיצד אפשר למיין עמודה הכוללת מספרים ואותיות .
לדוגמא : 10010,10010א, 10010ג, 10030, 10050, 10010ד וכדומה.
במיון רגיל קודם המספרים מופיעים ובסוף המיון המספרים כולל התווים מופיעים.
כיצד ממינים שיהיה רצף של המספרים כולל האותיות ?
תודה.
ההודעה הנעוצה בראש דף הפורום מכוונת לכל באי הפורום . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
02/05/2016 | 20:05
6
מחפש תוכנה לכתיבת מחברות כולל איורים
01/05/2016 | 23:54
16
שלום,
אני משתמש במקבוק אייר ללימודים ואני צריך תוכנה כמו תמלילן (WORD) אבל שתשלב יכולות של ציור חופשי (לדוגמא אם אני רוצה לצייר תרשים שעל הלוח). 
הורדתי מהמק אפסטור את ה-OneNote של מיקרוסופט אבל בגירסא החינמית אין את האופציה לציורים. כמו כן בדקתי את Google Keep והיא פשוטה מידי. 
מבחינתי ONENOTE הוא מעולה אבל אני חייב את האופציה לצייר.
חם בפורומים של תפוז
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
יחודי - גאג'טים ומוצרי ריגול ואבטחה
יחודי - גאג'טים ומוצרי
פורום מחשבים ניידים
פורום מחשבים ניידים
פורום מערכות אבטחה
פורום מערכות אבטחה
מקרא סימנים
בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ