לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
3087230,872 עוקבים אודות עסקים

פורום אופיס (מיקרוסופט)

‏פורום "אופיס", ב'תפוז', הוא חלק מקהילת ה"משתמשים הכבדים" במחשב.

מאחר וכולנו מעוניינים להפיק את המרב מחבילת ה"אופיס" של "מיקרוסופט" - מן הסתם תמצאו אצלנו "טיפים" ו"פטנטים", שונים, לייעול ושכלול השימוש בתוכנות "אופיס" למיניהן.
חשוב לזכור שחברי הקהילה עושים מלאכתם בהתנדבות(!) - מתוך רצון לעזור לזולת – ואינם חייבים דבר לאף אחד מהמבקרים כאן.

הח"מ חרט על דגלו לשמור, בקנאות, על רמתו המקצועית של פורום זה - שנחשב בעיני מומחי 'אופיס', באשר הם, לפורום המוביל בתחומו - גם אם יימצא צורך להילחם על כך.
במקביל להצגת פתרונות הוצבה מטרה נוספת והיא - להדריך וללמד דרכי שימוש בתוכנות החבילה ולא להסתפק רק בהצגת פתרונות במובן של "ללעוס וגם לבלוע".
לא אחת תפגשו גולשים זועמים על שהח"מ מפנה חלק ממרצו להדרכה, במקום להציג להם את הפתרון וחסל. יעידו כל אותם עשרות ומאות שחזרו להודות על שניתנה להם ההזדמנות להתאמץ ולהגיע לפתרון בכוחות עצמם. הניסיון מוכיח שגולש המוצא לבדו את הפתרון [גם אם בלווי הדר
כה והכוונה] מרגיש, ברוב המקרים, הרבה "יותר טוב עם עצמו".
פה ושם תיתקלו גם במצבים שההערות/הארות לא ממש מוצאות חן בעיני מי שהן מכוונות אליו.

מטרתנו העיקרית:
  לסייע לגולשים שנתקלו בבעיות תפעול/הבנת/הכרת תוכנות ה"אופיס" לשמש במה ל'ידענים' המוכנים לסייע לגולשים. 
הנכם מתבקשים להקליק על המילה 'המשך...' - במסגרת העליונה של דף הפורום -  כדי לעיין, להפנים ולפעול עפ"י המוסבר במאמר בקישור:  
לפני הצבת ‏שאלה/תגובה הקליקו כאן ועיינו בהנחיות המנהלתיות.  - זאת, ע"מ שההתנהלות, בפורום, תהיה חלקה וקלה וכך נוכל כולנו להפיק את המרב הן מהשאלות והן מהתגובות. 
*** תודה מיוחדת לחברי צוות הפורום, [ה'מואדמים'] על התמדתם ותרומתם.

מיכאל אבידן
,
2009-2016 (Microsoft® Most Valuable Professional (MVP

 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום אופיס (מיקרוסופט)

‏פורום "אופיס", ב'תפוז', הוא חלק מקהילת ה"משתמשים הכבדים" במחשב.

מאחר וכולנו מעוניינים להפיק את המרב מחבילת ה"אופיס" של "מיקרוסופט" - מן הסתם תמצאו אצלנו "טיפים" ו"פטנטים", שונים, לייעול ושכלול השימוש בתוכנות "אופיס" למיניהן.
חשוב לזכור שחברי הקהילה עושים מלאכתם בהתנדבות(!) - מתוך רצון לעזור לזולת – ואינם חייבים דבר לאף אחד מהמבקרים כאן.

הח"מ חרט על דגלו לשמור, בקנאות, על רמתו המקצועית של פורום זה - שנחשב בעיני מומחי 'אופיס', באשר הם, לפורום המוביל בתחומו - גם אם יימצא צורך להילחם על כך.
במקביל להצגת פתרונות הוצבה מטרה נוספת והיא - להדריך וללמד דרכי שימוש בתוכנות החבילה ולא להסתפק רק בהצגת פתרונות במובן של "ללעוס וגם לבלוע".
לא אחת תפגשו גולשים זועמים על שהח"מ מפנה חלק ממרצו להדרכה, במקום להציג להם את הפתרון וחסל. יעידו כל אותם עשרות ומאות שחזרו להודות על שניתנה להם ההזדמנות להתאמץ ולהגיע לפתרון בכוחות עצמם. הניסיון מוכיח שגולש המוצא לבדו את הפתרון [גם אם בלווי הדר
כה והכוונה] מרגיש, ברוב המקרים, הרבה "יותר טוב עם עצמו".
פה ושם תיתקלו גם במצבים שההערות/הארות לא ממש מוצאות חן בעיני מי שהן מכוונות אליו.

מטרתנו העיקרית:
  לסייע לגולשים שנתקלו בבעיות תפעול/הבנת/הכרת תוכנות ה"אופיס" לשמש במה ל'ידענים' המוכנים לסייע לגולשים. 
הנכם מתבקשים להקליק על המילה 'המשך...' - במסגרת העליונה של דף הפורום -  כדי לעיין, להפנים ולפעול עפ"י המוסבר במאמר בקישור:  
לפני הצבת ‏שאלה/תגובה הקליקו כאן ועיינו בהנחיות המנהלתיות.  - זאת, ע"מ שההתנהלות, בפורום, תהיה חלקה וקלה וכך נוכל כולנו להפיק את המרב הן מהשאלות והן מהתגובות. 
*** תודה מיוחדת לחברי צוות הפורום, [ה'מואדמים'] על התמדתם ותרומתם.

מיכאל אבידן
,
2009-2016 (Microsoft® Most Valuable Professional (MVP

 

הוספת הודעה

צרף
תמונה וידיאו קובץ
קבצים המצורפים להודעה

x
הודעה מהנהלת הפורום

ציינו את גרסת ה'אופיס' ומע' ההפעלה וכתבו את השאלה בפרוטרוט!
צטטו שגיאה או הציגו PrnScr. לבעיות 'אקסל' הציגו קובץ ולא תמונה
> > 
תקנון הפורום - נא לקרוא ולהפנים את ההנחיות המנהלתיות             ‏‏‏

 
 
 
 
 
 
המשך >>

לצפיה ב-' לכל המבקרים - להלן דרך ההתנהלות בפורום זה . . .'
לכל המבקרים - להלן דרך ההתנהלות בפורום זה . . .
25/04/2019 | 21:41
51

* נא לציין - בכל שאלה - את גרסת ה'אופיס' ומע' ההפעלה ולהציג את השאלה בצורה הכי מפורטת שניתן בלי לחסוך במילים.
   לא יזיק לציין גם את הארכיטקטורה (32 או 64 'ביט'/'סיביות') של מע' ההפעלה וה'אופיס'.
 
* לבעיות ב-"Excel"  וב- "Word"  יש להצמיד קובץ ולא תמונה (גם לא PDF).

* במקרים שנפח הקובץ גדול מ- 2 מ"ב – ניתן להעלותו לאתר אכסון הקבצים ולהציג קישור להורדתו.
*** לנוחיותכם, בחרו באחד משני אתרי האכסון הבאים:  http://www.sendspace.com , http://www.upf.co.il  

* אפשר ורצוי לשנות נתונים חסויים אבל חשוב להשאיר את מבנה הנתונים המקורי.

* במידה ומדובר ב'אאוטלוק' המחובר לשרת דואר (Exchange) יש לציין זאת בשאלה ובמקביל רצוי לפנות למנהל הרשת בארגון.
 
* הודעות שגיאה יש לצטט, ככתבן וכלשונן, ורצוי להצמיד גם 'צילום מסך' (PrnScr).
   נהוג להציג קבצי תמונות בעלות סיומת PNG או: JPG ולא כמסמך PDF או  DOC(X)

 למידע, נוסף ומפורט, הנה קישור לתקנון הפורום המלא - אותו אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים.
 
לצפיה ב-' לממשק ה'תפוזי' הוספה אפשרות עריכת הודעות . . .'
לממשק ה'תפוזי' הוספה אפשרות עריכת הודעות . . .
25/04/2019 | 21:37
19

הסברים - כאן.
 
לצפיה ב-' הספר: "איך להקליט מקרו שגם עובד" ועוד... . . .'
הספר: "איך להקליט מקרו שגם עובד" ועוד... . . .
25/04/2019 | 21:35
20

הספר (170 עמוד) עוסק, בין היתר, בהתאמת מקרו מוקלט לצרכים נקודתיים ועוד...

באישור מיוחד מאת המחבר, ג'ון פרנקו, ניתן להוריד (חינם) את הספר (הכתוב באנגלית - בפורמט PDF)
 
ההורדה: מהקישור הזה.
 
לצפיה ב-'‏ יסודות השימוש בפונ': VLOOKUP ו- INDEX+MATCH‏‏...'
יסודות השימוש בפונ': VLOOKUP ו- INDEX+MATCH‏‏...
25/04/2019 | 21:32
36

החוברת (בת 30 עמוד) כוללת 3 שיעורים העוסקים, בעיקר, באחזור נתונים בעזרת הפונקציות הנ"ל.

באישור מיוחד מאת המחבר, ג'ון פרנקו, ניתן להוריד (חינם) את החוברת (הכתובה באנגלית - בפורמט PDF).
 
 ההורדה: מהקישור הזה.  
 
לצפיה ב-'חישוב ב2 גליונות שונים'
חישוב ב2 גליונות שונים
24/06/2019 | 20:21
1
11
שלום
צריך את עזרתכם במציאת פתרון לביצוע חישוב בין גיליונות .
יש לי מסמך עם 2  גליונות
בגיליון 1 (ראשי) יש לי מספר נוסחאות חישוב שמושפעות אחד מהשני כאשר יש 3 פרמטרים משתנים (הובלה, מכס,מטח, צבוע בירוק)
 
בגיליון השני (חישוב) יש לי טבלה ובה רשומים כל הנתונים המשתנים (הובלה , מכס, מטח, צבוע בירוק)
 
בכל שורת נתונים יש 3 פרמטרים משתנים, אני רוצה להציב אותם בגיליון הראשון (ראשי) לקבל תוצאה (בתא C10, בגיליון "הראשי" ) ואז לרשום את התוצאה בעמודה F  בגיליון "חישוב" בשורה שממנה נלקחו הנתונים.
ולאחר מכן  לעבור לשורה הבאה ולבצע את אותה פעולה עם הנתונים הרלוונטיים
 
*קובץ דוגמא מצורף

איך אני עושה זאת ?

תודה
גיא
 
לצפיה ב-'לא ברור למה להעביר את הנתונים לגיליון ראשי'
לא ברור למה להעביר את הנתונים לגיליון ראשי
25/06/2019 | 22:56
4
האם יש סיבה לא לכתוב את הנוסחה בעמודה F בגיליון חישוב?
תסביר יותר את הנקודה הזאת, וגם את החישוב שאתה רוצה לבצע
 
לצפיה ב-'בדיקת קיום רשומה בטבלה '
בדיקת קיום רשומה בטבלה
24/06/2019 | 22:46
5
17
הי חברים,

צריך עזרה קטנה מכם:
יש לי טבלה של 3 עמודות: Category, Type, Name, שבכל שורה מופיע שילוב ייחודי של טקסט לפי 3 הפרמטרים הנ"ל.

ליד הטבלה ישנה אפשרות להוסיף במאקרו רשומה חדשה לטבלה עם שילוב חדש וייחודי של 3 הפרמטרים.

יש לי כבר מאקרו שמוסיף את הרשומה החדשה שהגדרתי לתחתית הטבלה (לא זמין בקובץ).
אני צריך להוסיף למאקרו פקודה שכאשר מנסים להכניס רשומה חדשה, היא תבדוק את כל הרשומות בטבלה ותוודא שאין כבר רשומה זהה כזו.
אם אין רשומה זהה בטבלה, הרשומה החדשה תתווסף לטבלה (במאקרו הקיים היא כבר מתווספת אבל ללא כל בדיקה מקדימה).

התוספת הנדרשת היא שאם זוהתה רשומה זהה בטבלה, אזי המאקרו יעצור את התהליך ויקפיץ הודעה למשתמש שרשומה כזו כבר קיימת.

הערה: 3 התאים שאליהם מזינים את הרשומה החדשה עם 3 הפרמטרים, מוגדרים כ-Defined Name עבור צרכים של מקרואים אחרים. היית שמח להשתמש בשם זה בתוספת הנדרשת.

מהי הדרך הכי פשוטה ויעילה לכתוב את המאקרו?

מצורף קובץ דוגמא.

תודה מראש 
לצפיה ב-'שכחתי להגיד...'
שכחתי להגיד...
25/06/2019 | 06:32
7
שהטבלה מחזיקה מספר משתנה של שורות ולכן המאקרו צריך להתייחס אליה כטווח דינאמי ולא קבוע.
תודה.
לצפיה ב-'אתה יכול לעשות משהו כזה...'
אתה יכול לעשות משהו כזה...
25/06/2019 | 11:06
3
11
אתה יכול לטעון את הפרמטרים של הרשומה החדשה למשתנים, ואז באמצעות פונקציית הגיליון COUNTIFS, בהנחה שגרסת האקסל שלך תומכת בפונקציה זאת, לראות אם הרשומה כבר קיימת.
המקרו המצורף מדגים זאת. טעינת המשתנים נעשית ידנית במקרו. במקרו שלך תיקח את זה מהמקרו השני.
אם הרשומה קיימת הוא מוציא הודעה. אם לא הוא מוסיף אותה.
כדי לנסות מצבים שונים, שנה בקוד המקרו את ערכי הפרמטרים. להלן קוד המקרו:
 Sub CheckNewData()
' Load your new record parametes
c = "aaa"
t = "eee"
n = "qqq"
Nr = Cells(Rows.Count, 7).End(xlUp).Row + 1
cnt = WorksheetFunction.CountIfs([A:A], c, [B:B], t, [C:C], n)
If cnt > 0 Then
   MsgBox "רשומה קיימת"
   Exit Sub
Else
   Cells(Nr, 7) = c: Cells(Nr, 8) = t: Cells(Nr, 9) = n
End If
End Sub
 
לצפיה ב-'תודה אבל נראה לי שיש לנו איזושהי אי הבנה...'
תודה אבל נראה לי שיש לנו איזושהי אי הבנה...
25/06/2019 | 12:58
2
5
המאקרו שכתבת כאן מוסיף לי את הרשומה שציינת במאקרו (aaa eee qqq) מתחת לשדות של הוספת רשומה חדשה.... כל הפעלת מאקרו מוסיפה את הצירוף הזה פעם אחר פעם...
אני צריך שבהקדלת צירוף מסוים בשדות G2, H2, I2, המאקרו יבדוק אם צירוף זה כבר קיים בטבלה שבעמודות ABC ולא יאפשר את הוספתו לטבבלה אם הוא כבר קיים בה...
לצפיה ב-'מצורף קובץ מתוקן'
מצורף קובץ מתוקן
25/06/2019 | 15:58
1
10
בקובץ המצורף לחיצה על כפתור "הוסף רשומה" תבדוק אם רשומת הנתונים בתאים G2:I2 קיימת בעמודות A:C. אם כן מופיעה הודעה. אם לא מתווספת הרשומה לעמודות A:C למטה.
להלן קוד המקרו:
 Sub AddNew()
Nr = Cells(Rows.Count, 1).End(xlUp).Row + 1
cnt = WorksheetFunction.CountIfs([A:A], [g2], [B:B], [h2], [C:C], [I2])
If cnt > 0 Then
   MsgBox "רשומה קיימת"
   Exit Sub
Else
  Range(Cells(Nr, 1), Cells(Nr, 3)) = [G2:i2].Value
End If
End Sub
 
 
מצורף קובץ הדגמה
לצפיה ב-'עובד מעולה! תודה רבה '
עובד מעולה! תודה רבה
25/06/2019 | 16:55
2
לצפיה ב-'GETPIVOTDATA '
GETPIVOTDATA
25/06/2019 | 00:17
63
שלום,

האם ואיך אפשר לחשב סכום של משפחת מוצרים בעזרת GETPIVOTDATA בלי לשנות את מבנה הפיבוט?

Office 2016
תודה!
לצפיה ב-'איחוד 3 טבלאות ציר לטבלת ציר אחת-אופיס 2010'
איחוד 3 טבלאות ציר לטבלת ציר אחת-אופיס 2010
21/06/2019 | 00:42
4
19
שלום,
יש לי 3 טבלאות ציר ואני מעוניין לאחד אותן לטבלת ציר אחת.
האם ניתן לבצע זאת באופיס 2010?
אם כן, אשמח להסבר כיצד עושים זאת.
תודה למגיבים
לצפיה ב-'הבהרה '
הבהרה
21/06/2019 | 07:16
12
אם זה לא מובן, המטרה היא להציג טבלת ציר אחת שתכלול
את כל עלויות השיווק של כל הפרויקטים בשנים 2016-2018.
 
לצפיה ב-'האם ניתן ?'
האם ניתן ?
23/06/2019 | 08:25
8
אשמח לתגובה.
במידה ואהפוך את הפיבוטים בגליונות לטבלה פשוטה (אעתיק ערכים)
האם אז ניתן לאחד את המידע בגליונות ?
תודה 
לצפיה ב-'אשף PIVOT TABLE כמעט מתאים למשימה '
אשף PIVOT TABLE כמעט מתאים למשימה
23/06/2019 | 10:46
1
9
בעזרת האשף הצלחתי "להוציא" את הנתונים מתוך הגליונות לטבלת פיבוט נפרדת אבל האשף גם מחבר ערכים ואת זה אני לא רוצה .
אני צריך פשוט להציג את הנתונים השונים שישנם בגליונות .
לצפיה ב-'צרף קובץ גם (!) עם נתוני המקור, לא רק טבלאות הציר'
צרף קובץ גם (!) עם נתוני המקור, לא רק טבלאות הציר
24/06/2019 | 07:30
5
לצפיה ב-'VBA'
VBA
21/06/2019 | 19:00
9
21
אם אני רוצה לדלג על חלקו הראשון של קוד, ולהריץ רק את סופו...
אני לוחץ F8 ואז גורר את החץ הצהוב כל הדרך למטה... זה ממש עינוי.
היש דרך אלגנטית ?
7/2010
לצפיה ב-'תוסיף באופן זמני הערות לשורות עליהן אתה מדלג, ותסיר לאחר מכן'
תוסיף באופן זמני הערות לשורות עליהן אתה מדלג, ותסיר לאחר מכן
22/06/2019 | 11:57
5
21
לצפיה ב-'תודה, זה פתרון לקוד קצר.'
תודה, זה פתרון לקוד קצר.
22/06/2019 | 18:05
4
15
עלה בדעתי להשתמש ב  GoTo , זמנית , וזה עובד יפה.
וברשותך, אני מנסה לכתוב פורמולה פשוטה! ב VBA  וזה מסתבך לי. גם לא יכול להקליט כי הארגומנטים משתנים (ובכלל הוא תמיד נותן בסטייל R1C1...).
אני רוצה לכתוב בתא מסוים (נניח ב- B790) את הנוסחה    A500=
כאשר בתא A500 מאוחסן הערך 10.
ו- 500 הוא משתנה, והוא שמור בזכרון בשם Lr .
(זו כמובן, דוגמה, רק להבין את העקרון/הטעות)

כשאני רושם 
"Range("B790").Formula = "=A & Lr
אני לא מקבל 10 אלא מחרוזת. 
אני מעונין בנוסחה שתתן את התוצאה 10, וכאשר אני אעמוד על התא - יוצג בשורת הנוסחאות :   A500=
 
 
לצפיה ב-'ואולי הקוד סתם ארוך מידי . . .'
ואולי הקוד סתם ארוך מידי . . .
22/06/2019 | 18:50
3
20

את ה'תג' (גרש ההערה) לא מוסיפים שורה שורה.

מסמנים את כל הקטע הרלוונטי ומקליקים על הצלמית המוסיפה את ה'גרש' לכל השורות שסומנו.

הקוד, שחיפשת - ושהוצג כאן מאות, אם לא אלפי, פעמים בעבר, - הוא:
   LR = Cells(Rows.Count, 1).End(xlUp).Row
[B790].Formula = "=A" & LR
לצפיה ב-'תודה רבה כמה '
תודה רבה כמה
22/06/2019 | 21:14
2
18
פשוט... הצלת אותי.
והגרש - באמת לא הבנתי איך iyyi  מציע פתרון כזה...להקליד גרש שורה אחר שורה... :)
תודה. 
לצפיה ב-'לא ראיתי שהוצע לך (ציטוט) "להקליד גרש שורה אחר שורה...".'
לא ראיתי שהוצע לך (ציטוט) "להקליד גרש שורה אחר שורה...".
22/06/2019 | 21:40
1
11
לצפיה ב-'נכון, מחילה :) כך זה הובן על ידי, לא הכרתי אופציה אחרת..'
נכון, מחילה :) כך זה הובן על ידי, לא הכרתי אופציה אחרת..
22/06/2019 | 22:26
8
לצפיה ב-'ככה אני מריץ קוד מהאמצע:'
ככה אני מריץ קוד מהאמצע:
24/06/2019 | 23:27
1
3
לחץ F8 פעם אחת: השורה הראשונה של הקוד תבוצע.
 
קליק ימני על שורת הקוד הרצויה ובחר Set next Statement, ואז השורה שבחרת תודגש בצהוב, להמשך הריצה.
 
אגב, מיכאל, איפה נמצאת הצלמית של ה'גרש'? לא מצאתי אצלי (אופיס 365)
לצפיה ב-'האם הסגרל Edit מוצג אצלך בעורך המקרואים . . .'
האם הסגרל Edit מוצג אצלך בעורך המקרואים . . .
25/06/2019 | 13:12
1
לצפיה ב-'תוסיף'
תוסיף
25/06/2019 | 09:54
3
goto there
 
קטע קוד שצריך לדלג עליו
 
there:
 
לצפיה ב-'שאלת וורד 2007'
שאלת וורד 2007
18/06/2019 | 11:50
7
25
וינדווס 7 אוליטמייט.

אני מנסה לעשות בוורד מקף ארוך וזה לא נותן לי בשום צורה. לא ע"י אלט ומינוס (אתמול זה עשה לי בכלל מקף עליון, היום זה עושה לי עיגול) ולא ע"י מילה רווח מילה.
אודה לעזרה!

לצפיה ב-'אז, אולי, ככה . . .'
אז, אולי, ככה . . .
18/06/2019 | 12:09
6
27

1. ניתן להקליד להחזיק, יחד, לחוצים את המקשים Ctrl + Alt ואז הקשה על 'סימן המינוס' בלוח המקשים המספרי (בימין המקלדת).

2. תוכל להזין מקף כזה גם באמצעות לחיצה ארוכה על המקש Alt תוך כדי הקלדת: 0151 (גם זה בלוח המקשים המספרי).
 
לצפיה ב-'תודה, אבל'
תודה, אבל
18/06/2019 | 12:15
21
מדובר בלפטופ
לצפיה ב-'ואני בת'
ואני בת
18/06/2019 | 12:15
4
11
לצפיה ב-'גם בנות אמורות להכיר את ה'לפטופ' שבשימושן . . .'
גם בנות אמורות להכיר את ה'לפטופ' שבשימושן . . .
18/06/2019 | 12:34
3
20
 
למיטב זיכרוני יש בכל 'לפטופ' מקש המשנה חלק מהמקלדת לפונקציונאליות של 'פד ימני' של מקלדת שולחנית.
 
לצפיה ב-'למה אתה כזה שיפוטי?'
למה אתה כזה שיפוטי?
18/06/2019 | 12:59
2
16
לא כולם מבינים בזה, בפרט כשמדובר בלפטופ חדש.
היה נחמד יותר אם היית מציין את שם המקש.
לצפיה ב-'התייחסות'
התייחסות
19/06/2019 | 14:41
1
14
שאלת ההמשך שלך לא קשורה לעניינו של הפורום הזה, ובכל מקרה - קשה למקד אותך למקש/ים, מאחר שלא ציינת את יצרן המחשב והדגם שלו.
גם אם היית עושה זאת, זה לא אומר שגולשי הפורום הזה מכירים את הלפטופ שברשותך.
בעיקרון, למיטב ידיעתי, סביר שיהיה בלפטופ מקש שכתוב עליו Fn (חפשי בסביבות מקש הרווח) שמחליף את התפקוד של חלק מהמקשים (יש מקשים שיש עליהם כיתוב שצבוע בצבע שצבוע הכיתוב על המקש Fn, והקלקה על המקש הזה ולאחריה הקלקה על אחד המקשים שיש להם שתי פונקציות תפעיל את הפונקציה הצבועה.
לצפיה ב-'תודה. ניסיתי כבר אז עם מקש הFN וזה גם לא עזר, בכל מקרה'
תודה. ניסיתי כבר אז עם מקש הFN וזה גם לא עזר, בכל מקרה
20/06/2019 | 12:29
9
הגדרתי ידנית איזו פקודה וזה עובד.
לצפיה ב-'החלפת טקסט בתמונה'
החלפת טקסט בתמונה
19/06/2019 | 09:26
6
האם אפשרי להציג כל פעם תמונה אחרת לפי הטקסט שרשום. כמובן יהיה אפשר לרשום טקסט מרשימה נפתחת בלבד.
לצפיה ב-'שאלה בנושא קוד VBA לאקסל'
שאלה בנושא קוד VBA לאקסל
18/06/2019 | 13:51
2
18
שלום
יש לי קוד אירוע Worksheet_SelectionChange שמבצע משהו כל זמן שבחרתי תא מסוים. העניין שאני צריך להגביל אותו שיבצע זאת רק אם אני בוחר תא בעמודה מסוימת. נניח מ- B בלבד.
 
מה אני צריך לרשום שיעשה זאת?
 
תודה מראש,
לצפיה ב-'מתחת לכותרת שם המקרו הוסף את שלהלן . . .'
מתחת לכותרת שם המקרו הוסף את שלהלן . . .
18/06/2019 | 14:56
1
20
 If Target.Column <> 2 Then Exit Sub
 
לצפיה ב-'תודה רבה. עובד נהדר!'
תודה רבה. עובד נהדר!
19/06/2019 | 20:47
2
לצפיה ב-'מחיקת תמונות מאקסל'
מחיקת תמונות מאקסל
16/06/2019 | 19:04
3
19
אני מעתיק נתונים לקובץ אקסל לצורך עיבוד וחישוב
בהעתקה מועברים הרבה תמונות קטנות
אני מעוניין שכל התמונות ימחקו
אשמח לקבל סיוע מקרו או קוד מתאים
מצ"ב דוגמא
לצפיה ב-'הקש על F5 לאחר מכן לפי צילום המסך ולבסוף הקש על Delete'
הקש על F5 לאחר מכן לפי צילום המסך ולבסוף הקש על Delete
16/06/2019 | 20:43
18
לצפיה ב-'אם אין פונקציות: נסה בהדבקה (!) - הדבקה מיוחדת - ערכים'
אם אין פונקציות: נסה בהדבקה (!) - הדבקה מיוחדת - ערכים
17/06/2019 | 07:34
1
10
לצפיה ב-'2 פתרונות טובים ופשוטים. '
2 פתרונות טובים ופשוטים.
17/06/2019 | 18:40
4
לצפיה ב-'קצת סדר בעניין גרסאות האופיס'
קצת סדר בעניין גרסאות האופיס
15/06/2019 | 14:45
1
72
אהלן
אז ככה אני מעוניין להתקין אופיס (לקנות מהאיביי).
ראיתי שיש מלא גרסאות, רציתי לשאול מה ההבדל בין אופיס 365 Personal לאופיס 365 Professional Plus ?
מה שמוזר שבאתר מייקרוסופט יש אפשרות לקנות רק פרסונל או Home או 2019 .. האם פרופשינל פלוס נכלל בתוך הפרסונל?
לי חשוב שתהיה הגרסא המלאה כולל אקסס שהבנתי שבחלק הגרסאות זה לא קיים..
לצפיה ב-'בנוסף..'
בנוסף..
15/06/2019 | 14:50
17
אם אני אתקין את 365 האם תהיה לי אפשרות בחירה בין 2016 ל 2019?
לצפיה ב-'צ"ט שאלה למומחה :) תחליף ל indirect'
צ"ט שאלה למומחה :) תחליף ל indirect
12/06/2019 | 15:11
3
39
שלום לכולם ,
מערכות : win 10
office 365
השאלה :
מצורף קובץ.
ישנו גיליון שנקרא bom  עץ מוצר .
ויש גליון main m  שבו מקושרים 5 תאים ע"י פונקציית indirect כשהשתמשתי בגדרת שמות לטבלאות בגליון  data .

הדוגמא בתרגיל לשני בהס, אבל תאכלס מדובר על BOM של 200 בה"ס: רשומות מעל 10,000
אומר שצריך לבנות מעל 1500טבלאות .

האם ישנה דרך הגיליון של ה- bom לכתוב נוסחא שתקשר בין התאים ב main m ? בין בהס לקומה לכיתה לילד למס' ילד
נוסחא שתוכל לחפש ולהיות תלויה בתא שלפניו ותחפש ב BOM
? (בדוגמא יש רק 2 בה"ס לכן קצרה היא  )
מחפש דרך להחליף את מה שיש כרגע בקובץ במקום שמות לטבלאות חיפוש ב BOM ( הגליון -BOM  בסוף קבוע כל הטבלה)

תודה
לצפיה ב-'עזרה משהו לפני שבת !?'
עזרה משהו לפני שבת !?
13/06/2019 | 16:47
2
16
vlookup + match ?
לצפיה ב-'קובץ דוגמה'
קובץ דוגמה
16/06/2019 | 10:18
1
21
קובץ הדוגמה עזר מאוד - הוא שכנע אותי סופית, שתשובתי הקודמת (ולמה לא המשכת את הדיון שם...) נכונה 
לצפיה ב-'מכיוון שפתחתי הודעה שמהתגובה שלך הבנתי שאינה רלוונטית באופן '
מכיוון שפתחתי הודעה שמהתגובה שלך הבנתי שאינה רלוונטית באופן
18/06/2019 | 10:00
10
שפניתי, לכן העדפתי לפנות שוב בצורה מלאה ופרטנית , כנראה שפרטנית למדי.
 
תודה לך 
לצפיה ב-'יצירת משחק כרטיסיות באקסל'
יצירת משחק כרטיסיות באקסל
12/06/2019 | 01:20
1
26
שלום, חילקתי בגליון לחלק שהוא האינדקס והחלק שהוא המשחק עצמו.
 
אודה אם מישהו יוכל לעזור לי עם הנוסחאות, לגבי התאים המסומנים בצהוב. 
 
מצ"ב קובץ.
 
תודה רבה לעוזרים!
לצפיה ב-'RANDBETWEEN'
RANDBETWEEN
12/06/2019 | 08:04
16
הפונקציה randbetween "מייצרת" מספר רנדומלי בטווח שתבקש. די בקלות ניתן לשלוף בצורה כזו שאלה רנדומלית.
 
אבל !
 
הקלדת תשובה תגרום לחישוב מחדש של הגיליון, כך שהשאלה תתחלף...
 
לדעתי אתה צריך מאקרו.
לצפיה ב-'שאלה כללית למומחים ע'' ט'
שאלה כללית למומחים ע'' ט
11/06/2019 | 21:45
3
30
מערכות:
Win10.
Office 365.
לא קובץ, אין עדיין קובץ, הרעיו בחיתולים. 
השאלה כזאת,
נדרשתי לבנות טופס באקסל, מתוך בחירה list, לפי 4 רמות.
כלומר תא A1  רמה 1
וA2 רמה 2
ו A3 רמה 3
ו A4 רמה 4
ו  A5 רמה חמש.
מדובר בנושא עץ מוצר. 
העניין הוא שהרשימה ארוכה ויוצרת בכל כ70 אבות רמה 1, להם מלא בנים רמה 2 ורמה 3 נכדים וכ'ו.
בכל תא( A1- A5) יפתח רשימה התלוי  בתא מעליו, כלומר הפתרון שמצאתי הינו שימוש בהגדרת שמות לכל טבלה וטבלה ואחכ בתאים A1 - A5 פונקצית indirect.
העניין שלפי החישוב יצא להגדיר כ 1400 טבלאות. 
1. האם אפשרי באקסל 
2. מחפש דרך יותר יעילה וקצרה. 
3. מתנצל שאין קובץ לעלות רשימה שתלויה בשדה הקודם להראות. יש כאלו כבר ששאלו בפורום ובאינטרנט, המומחים כאן בטוח יתפסו. 
4.בסיס הנתונים: גיליון שיהיה מורכב מרמה 1 וכל תא שווה לאב, אחכ לכל אב יש מס בנים - רמה 2 
עמודה 3 נכדים לכל תא ברמה 2 יש רשימת נכדים 
עמודה 4 - נינים לכל תא ברמה 3 יש נינים 
עמודה 5 לכל נין, יש מספר אחד בלבד = התוצאה הסופית. 
 
והגליון של הטופס - main menu,  יהיה לפי מה, שכתבתי בהתחלה בפיסקה הראשונה. 
 
אולי עזרה בלכתוב נכון את בסיס הנתונים באופן שאוכל לכתוב פונקציה פשוטה  
 
אשמח לעזרה:)
לצפיה ב-'מצרף לינק דוגמא '
מצרף לינק דוגמא
11/06/2019 | 22:15
15
מצורף לינק אשר עזר לי להבין שאפשר באקסל, אבל יש לע רשימות טבלאות מלא מעל 1000 טבלאות, עץ מוצר, מחפש דרך קצרה יותר.
 
לינק
לצפיה ב-'דעתי (הפרטית מאוד)'
דעתי (הפרטית מאוד)
12/06/2019 | 07:59
1
18
מה שיהיה מאוד מורכב באקסל, יהפוך ללא נורא מורכב באקסס, בעיקר בעץ עם מספר מוגדר של רמות, ואפילו (וקצת יותר מורכב) עץ עם מספר לא ידוע של רמות.
 
אפשר לכתוב מכתב יפה ומעוצב באקסל, עדיף בוורד. לדעתי זה בדיוק מצבך - אתה מנסה לכתוב "מכתב" בתוכנה שפחות מתאימה.
לצפיה ב-' אצרף קובץ דוגמה אולי יעזור '
אצרף קובץ דוגמה אולי יעזור
12/06/2019 | 13:31
5
לצפיה ב-'דו"ח יתרות באקסל'
דו"ח יתרות באקסל
10/06/2019 | 15:23
2
22
שלום רב,
 
אני מעוניין לבנות דו"ח שבו על כל שורת פעולה בחשבון - ייתן מיידית את היתרה בשורה.
 
מצורפת דוגמא
 
כיצד לעשות זאת?
 
תודה
 
לצפיה ב-'הוסף ב-C2 את הנוסחה שבצילום המסך וגרור כלפי מטה'
הוסף ב-C2 את הנוסחה שבצילום המסך וגרור כלפי מטה
10/06/2019 | 18:22
1
35
לצפיה ב-'מצוין. תודה. האם יש אפשרות לעשות זאת גם באקסס?'
מצוין. תודה. האם יש אפשרות לעשות זאת גם באקסס?
23/06/2019 | 09:11
3
המדובר בפלט שאילתא שנותן דו"ח שכזה - ולהוסיף עמודת יתרות נוספת בשאילתא.
 
 
אפשרי?
לצפיה ב-'עיצוב תאים בניתוח טבלת ציר'
עיצוב תאים בניתוח טבלת ציר
10/06/2019 | 11:39
1
21
שלום,
 
יש לי קובץ עם טבלת ציר.
כשאני לוחץ על התוצאות בטבלה - נפתח לי גיליון חדש, אבל הנתונים מופיעים בפורמט של תאריך במקום בפורמט של סכום.
בתמונה "טבלת ציר" - אם אני לוחץ דאבל קליק על אחד הסכומים, נפתח לי הגיליון שמעוצב כמו בתמונה "ניתוח טבלת ציר"
איך אפשר לעשות שהעיצוב יהיה באופן שאני רוצה ולא בפורמט תאריך?
 
תודה רבה,
לירון
 
לצפיה ב-'קובץ לדוגמא'
קובץ לדוגמא
13/06/2019 | 11:42
8
יש דרך לשנות את העיצוב תא?
לצפיה ב-'PERSONAL פגום'
PERSONAL פגום
09/06/2019 | 21:14
3
28
שלום ,
נניח שיש לי בעיה כלשהי באחד המאקרואים בקובץ הפרסונל.
איך אני מבודד את הבעיה ?
כלומר : האם יש אפשרות 'לכבות' מודול מסוים ולבדוק האם השגיאה עדיין מתרחשת ?
(7/2010 עדיין)
 
לצפיה ב-'אתה לא מכיר את שתי הצלמיות הללו . . .'
אתה לא מכיר את שתי הצלמיות הללו . . .
09/06/2019 | 23:16
2
35
לצפיה ב-'ממש לא. עכשיו אולי...'
ממש לא. עכשיו אולי...
10/06/2019 | 00:00
1
30
מאחר שהבנתי בעזרתך, שחסרים לי כמה אייקונים, הלכתי ל view והוספתי את הסרגל Edit.
אני מניח שכדי 'לכבות' צריך לבחור 'חסום תגובה'...
מודול שלם - אי אפשר.לכבות...וחבל
אז נכנסתי פנימה (סתם מודול קלאסי), וזה מתברר ממש כמו לשים גרש רק יותר אלגנטי.
וכעת אני צריך לעבור קוד אחר קוד ולחסום אותו...וכל פעם לבדוק אם יש עדיין בעיה. נראה לי שאני לא הולך לישון היום...
תודה רבה מיכאל !
ואולי תרצה לדעת מה הבעיה..., אז אומר בקצרה כך :
ביום בהיר אחד כל קובץ אקסל שאני סוגר (בלי קשר לשמירה)- אקסל אינו מגיב. אח"כ נוצר קובץ משוחזר ובלגן. את אותו הקובץ אני פותח וסוגר במחשב אחר והכל תקין.  זו הסיבה שהחלטתי להתקין אופיס מחדש ועל הדרך לעבור ל 2016.
בינתיים, במסגרת החקירה בגוגל, העברתי את הפרסונל למחשב האחר והנה אותו הקובץ שעבד כראוי הגיב בסגירה עם אותה השגיאה. כשאני מוחק את הפרסונל מהתיקיה XLSTART הכל תקין.
משום מה הוא פגום.
אז שוב תודה ולילה טוב.
 
לצפיה ב-'האם יש משמעות ל...'
האם יש משמעות ל...
10/06/2019 | 05:50
18
מספר הגיליונות בקובץ ה PERSONAL ?
בקובץ פרסונל ישן שגיביתי בעבר יש גיליון אחד (ללא קווי רשת).
בקובץ הפגום יש 21 גיליונות... 
 

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

בעלי מקצוע

פורום דיני מס הכנסה ומע
חייבים למס הכנסה?
דוד אפרים משרד עורכי דין
ייעוץ וייצוג משפטי
ליאת בן שי שרותי תמלול
הכל בגלל מילה אחת!

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ