לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן

פורום אופיס (מיקרוסופט)

‏פורום "אופיס", ב'תפוז', הוא חלק מקהילת ה"משתמשים הכבדים" במחשב.

מאחר וכולנו מעוניינים להפיק את המרב מחבילת ה"אופיס" של "מיקרוסופט" - מן הסתם תמצאו אצלנו "טיפים" ו"פטנטים", שונים, לייעול ושכלול השימוש בתוכנות "אופיס" למיניהן.
חשוב לזכור שחברי הקהילה עושים מלאכתם בהתנדבות(!) - מתוך רצון לעזור לזולת – ואינם חייבים דבר לאף אחד מהמבקרים כאן.

הח"מ חרט על דגלו לשמור, בקנאות, על רמתו המקצועית של פורום זה - שנחשב בעיני מומחי 'אופיס', באשר הם, לפורום המוביל בתחומו - גם אם יימצא צורך להילחם על כך.
במקביל להצגת פתרונות הוצבה מטרה נוספת והיא - להדריך וללמד דרכי שימוש בתוכנות החבילה ולא להסתפק רק בהצגת פתרונות במובן של "ללעוס וגם לבלוע".
לא אחת תפגשו גולשים זועמים על שהח"מ מפנה חלק ממרצו להדרכה, במקום להציג להם את הפתרון וחסל. יעידו כל אותם עשרות ומאות שחזרו להודות על שניתנה להם ההזדמנות להתאמץ ולהגיע לפתרון בכוחות עצמם. הניסיון מוכיח שגולש המוצא לבדו את הפתרון [גם אם בלווי הדר
כה והכוונה] מרגיש, ברוב המקרים, הרבה "יותר טוב עם עצמו".
פה ושם תיתקלו גם במצבים שההערות/הארות לא ממש מוצאות חן בעיני מי שהן מכוונות אליו.

מטרתנו העיקרית:
  לסייע לגולשים שנתקלו בבעיות תפעול/הבנת/הכרת תוכנות ה"אופיס" לשמש במה ל'ידענים' המוכנים לסייע לגולשים. 
הנכם מתבקשים להקליק על המילה 'המשך...' - במסגרת העליונה של דף הפורום -  כדי לעיין, להפנים ולפעול עפ"י המוסבר במאמר בקישור:  
לפני הצבת ‏שאלה/תגובה הקליקו כאן ועיינו בהנחיות המנהלתיות.  - זאת, ע"מ שההתנהלות, בפורום, תהיה חלקה וקלה וכך נוכל כולנו להפיק את המרב הן מהשאלות והן מהתגובות. 
*** תודה מיוחדת לחברי צוות הפורום, [ה'מואדמים'] על התמדתם ותרומתם.

מיכאל אבידן
,
2009-2016 (Microsoft® Most Valuable Professional (MVP

 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום אופיס (מיקרוסופט)

‏פורום "אופיס", ב'תפוז', הוא חלק מקהילת ה"משתמשים הכבדים" במחשב.

מאחר וכולנו מעוניינים להפיק את המרב מחבילת ה"אופיס" של "מיקרוסופט" - מן הסתם תמצאו אצלנו "טיפים" ו"פטנטים", שונים, לייעול ושכלול השימוש בתוכנות "אופיס" למיניהן.
חשוב לזכור שחברי הקהילה עושים מלאכתם בהתנדבות(!) - מתוך רצון לעזור לזולת – ואינם חייבים דבר לאף אחד מהמבקרים כאן.

הח"מ חרט על דגלו לשמור, בקנאות, על רמתו המקצועית של פורום זה - שנחשב בעיני מומחי 'אופיס', באשר הם, לפורום המוביל בתחומו - גם אם יימצא צורך להילחם על כך.
במקביל להצגת פתרונות הוצבה מטרה נוספת והיא - להדריך וללמד דרכי שימוש בתוכנות החבילה ולא להסתפק רק בהצגת פתרונות במובן של "ללעוס וגם לבלוע".
לא אחת תפגשו גולשים זועמים על שהח"מ מפנה חלק ממרצו להדרכה, במקום להציג להם את הפתרון וחסל. יעידו כל אותם עשרות ומאות שחזרו להודות על שניתנה להם ההזדמנות להתאמץ ולהגיע לפתרון בכוחות עצמם. הניסיון מוכיח שגולש המוצא לבדו את הפתרון [גם אם בלווי הדר
כה והכוונה] מרגיש, ברוב המקרים, הרבה "יותר טוב עם עצמו".
פה ושם תיתקלו גם במצבים שההערות/הארות לא ממש מוצאות חן בעיני מי שהן מכוונות אליו.

מטרתנו העיקרית:
  לסייע לגולשים שנתקלו בבעיות תפעול/הבנת/הכרת תוכנות ה"אופיס" לשמש במה ל'ידענים' המוכנים לסייע לגולשים. 
הנכם מתבקשים להקליק על המילה 'המשך...' - במסגרת העליונה של דף הפורום -  כדי לעיין, להפנים ולפעול עפ"י המוסבר במאמר בקישור:  
לפני הצבת ‏שאלה/תגובה הקליקו כאן ועיינו בהנחיות המנהלתיות.  - זאת, ע"מ שההתנהלות, בפורום, תהיה חלקה וקלה וכך נוכל כולנו להפיק את המרב הן מהשאלות והן מהתגובות. 
*** תודה מיוחדת לחברי צוות הפורום, [ה'מואדמים'] על התמדתם ותרומתם.

מיכאל אבידן
,
2009-2016 (Microsoft® Most Valuable Professional (MVP

 

הוספת הודעה

צרף
תמונה וידיאו קובץ
קבצים המצורפים להודעה

x
הודעה מהנהלת הפורום

ציינו את גרסת ה'אופיס' ומע' ההפעלה וכתבו את השאלה בפרוטרוט!
צטטו שגיאה או הציגו PrnScr. לבעיות 'אקסל' הציגו קובץ ולא תמונה
> > 
תקנון הפורום - נא לקרוא ולהפנים את ההנחיות המנהלתיות             ‏‏‏

 
 
 
 
 
 
המשך >>

לצפיה ב-' לכל המבקרים - להלן דרך ההתנהלות בפורום זה . . .'
לכל המבקרים - להלן דרך ההתנהלות בפורום זה . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
07/02/2017 | 11:21
55

* נא לציין - בכל שאלה - את גרסת ה'אופיס' ומע' ההפעלה ולהציג את השאלה בצורה הכי מפורטת שניתן בלי לחסוך במילים.

* לבעיות ב-"Excel"  וב- "Word"  יש להצמיד קובץ ולא תמונה (גם לא PDF).

* במקרים שנפח הקובץ גדול מ- 2 מ"ב – ניתן להעלותו לאתר אכסון הקבצים ולהציג קישור להורדתו.
*** לנוחיותכם, בחרו באחד משני אתרי האכסון הבאים:  http://www.sendspace.com , http://www.upf.co.il  

* אפשר ורצוי לשנות נתונים חסויים אבל חשוב להשאיר את מבנה הנתונים המקורי.

* במידה ומדובר ב'אאוטלוק' המחובר לשרת דואר (Exchange) יש לציין זאת בשאלה ובמקביל רצוי לפנות למנהל הרשת בארגון.
 
* הודעות שגיאה יש לצטט, ככתבן וכלשונן, ורצוי להצמיד גם 'צילום מסך' (PrnScr).
   נהוג להציג קבצי תמונות בעלות סיומת PNG או: JPG ולא כמסמך PDF או  DOC(X)

 למידע, נוסף ומפורט, הנה קישור לתקנון הפורום המלא - אותו אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים.
 
לצפיה ב-' לממשק ה'תפוזי' הוספה אפשרות עריכת הודעות . . .'
לממשק ה'תפוזי' הוספה אפשרות עריכת הודעות . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
07/02/2017 | 11:19
18
 
הסברים - כאן.
 
לצפיה ב-' הספר: "איך להקליט מקרו שגם עובד" ועוד... . . .'
הספר: "איך להקליט מקרו שגם עובד" ועוד... . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
07/02/2017 | 11:17
27
 
הספר (170 עמוד) עוסק, בין היתר, בהתאמת מקרו מוקלט לצרכים נקודתיים ועוד...

באישור מיוחד מאת המחבר, ג'ון פרנקו, ניתן להוריד (חינם) את הספר (הכתוב באנגלית - בפורמט PDF)
 
ההורדה: מהקישור הזה.
 
לצפיה ב-' יסודות השימוש בפונקציות: VLOOKUP ו- INDEX+MATCH‏'
יסודות השימוש בפונקציות: VLOOKUP ו- INDEX+MATCH‏
( לעמוד שלי בתפוז )
07/02/2017 | 11:13
32

החוברת (בת 30 עמוד) כוללת 3 שיעורים העוסקים, בעיקר, באחזור נתונים בעזרת הפונקציות הנ"ל.

באישור מיוחד מאת המחבר, ג'ון פרנקו, ניתן להוריד (חינם) את החוברת (הכתובה באנגלית - בפורמט PDF).
 
 ההורדה: מהקישור הזה.
 
לצפיה ב-'נוסחה שעובדת באקסל ולא עובדת בגוגל שיטס'
נוסחה שעובדת באקסל ולא עובדת בגוגל שיטס
26/02/2017 | 15:58
1
6
החזרת שם גליון
MID(CELL("filename"),FIND("]",CELL("filename"))+1,255)
 
לצפיה ב-'פונקציית CELL של גוגל שיטס לא מחזירה את שם הגיליון אבל...'
פונקציית CELL של גוגל שיטס לא מחזירה את שם הגיליון אבל...
26/02/2017 | 16:39
7
אפשר להוסיף סקריפט קטן (כמו VBA באקסל) עם פונקציה מוגדרת ע"י המשתמש.
אתה יכול לקרוא על זה כאן
לצפיה ב-'עיצוב מותנה באקסל - בקשת עזרה'
עיצוב מותנה באקסל - בקשת עזרה
26/02/2017 | 11:27
2
14
אני עובד עם אקסל 2010 על חלונות 7 בעברית.
הבעיה: ניסיתי לבנות קובץ אקסל שיעקוב אחר ביצוע מטלות בארגון קטן.
הקובץ צריך לסמן תאריכי יעד שהגיעו ומטלות שהסתיימו.
מצורף הקובץ עם הסבר קצר מה ניסיתי לעשות. 
אשמח לעזרה
תודה לעונים
יאיר 
לצפיה ב-'נסה בעזרת 'עיצוב מותנה' כמוצע בתמונה שלהלן . . .'
נסה בעזרת 'עיצוב מותנה' כמוצע בתמונה שלהלן . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
26/02/2017 | 13:03
17
לצפיה ב-'מיכאל השיג אותי.....'
מיכאל השיג אותי.....
26/02/2017 | 13:23
21
הצעתי ממש ממש כמו שלו אך הייתי מוסיף לעמודה I אימות נתונים לפי התמונה כדי שסתם תו כלשהו בעמודה I לא יתפרש כ"ביצוע בפועל"
לצפיה ב-'החלפה בוורד עם עיצוב'
החלפה בוורד עם עיצוב
26/02/2017 | 10:54
7
יש לי וורד 2007, מצאתי מדריכים באינטרנט איך לעשות החלפה עם עיצוב (סוגריים מודגש גודל פונט) אבל לא עובד לי, למישהו יש מושג למה?
בתודה מראש!
לצפיה ב-'הוספת קו מפריד אוטומטי בין שמות '
הוספת קו מפריד אוטומטי בין שמות
25/02/2017 | 10:41
16
27
מצורף קובץ אקסל 2016 חלונות 7
יש לי רשימת ערים
אני רוצה לתת פקודה שבאופן אוטומטי יהיה קו עבה לאורך כל השורה - בסיום כל עיר
הקו צריך להיות עבה מאוד על מנת שאדע מתי מסתיימת הרשימה
כמו כן האם אפשר לגרום לתאים - ישוב ושם בית הספר להיות צבועים בצבע  - זאת אומרת שכל עיר תקבל צבע משלה באופן אוטומטי - דוגמא לאיך שזה צריך להיות יש בגליון 2
לצפיה ב-'הרץ את המקרו המוצע להלן ברמת הגיליון הפעיל . . .'
הרץ את המקרו המוצע להלן ברמת הגיליון הפעיל . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
25/02/2017 | 11:12
15
43
 Sub Micky()
    LR = Cells(Rows.Count, 1).End(xlUp).Row
    Temp = 2
    For R = 2 To LR
          If Cells(R + 1, 1) <> Cells(R, 1) Then
              Range("A" & R & ":D" & R).Borders(xlEdgeBottom).Weight = xlThick
              Range("A" & Temp & ":D" & R).Interior.ColorIndex = R
               Temp = R + 1
          End If
    Next
End Sub
לצפיה ב-'יאו הצלחתי - איזה מדהים ואו .... אני בהלם .... '
יאו הצלחתי - איזה מדהים ואו .... אני בהלם ....
25/02/2017 | 11:27
14
22
ואי אלפי תודה, ואני עברתי אחד אחד במשך שעות 
לא האמתי שיש לזה פתרון 
תודה תודה תודה 
לצפיה ב-'אתה צריך להיות בהלם בגלל עובי הגבול התחתון . . .'
אתה צריך להיות בהלם בגלל עובי הגבול התחתון . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
25/02/2017 | 11:40
13
44
 
אותו לא מצאת בין הגבולות המובנים בתוכנה - אלא אם יש לך סבלנות 'לצייר' אותו בעזרת עט הציור...
לצפיה ב-'אני מחדד את השאלה - לא נתן לי פתרון כל כך '
אני מחדד את השאלה - לא נתן לי פתרון כל כך
25/02/2017 | 12:30
12
20
אני מצרף שוב קובץ 
אני צריך שיהיה קו מפריד לאורך כל השורה - בסיום עיר מסויימת
אבל שהצבע יהיה רק בעמודות E F
זה אפשרי ? 
 
לצפיה ב-'ובזאת הסתיימה מסכת השאלות ב"שיטת הסלאמי" . . .'
ובזאת הסתיימה מסכת השאלות ב"שיטת הסלאמי" . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
25/02/2017 | 12:39
11
13
לצפיה ב-'אשמח בכל זאת לקבל תשובה איך לעשות את זה '
אשמח בכל זאת לקבל תשובה איך לעשות את זה
25/02/2017 | 13:03
7
לצפיה ב-'לא מדובר בכלל בסלאמי - הסברתי את עצמי מצויין '
לא מדובר בכלל בסלאמי - הסברתי את עצמי מצויין
25/02/2017 | 13:17
9
12
כתבתי כי אני רוצה לצבוע רק את שם הישוב ואת שם בית הספר וזהו ...
לא את כל השורה 
ברגע שזה צובע לי את כל השורה זה לא טוב 
אשמח מאוד לתשובה כי אחרת אצטרך לעשות את זה ידני וזה ייקח לי שעתיים שלוש
לצפיה ב-'גם הצגת 2 קבצים שונים נחשבת ל"סלאמי" . . .'
גם הצגת 2 קבצים שונים נחשבת ל"סלאמי" . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
25/02/2017 | 13:32
8
21

אז כדי לבטל את עניין ה"סלאמי" - הנה תיקון של אות אחת בפקודת צביעת התאים (בקובץ הראשון שהצמדת):
 
   Range("A" & Temp & ":B" & R).Interior.ColorIndex = R
 
לצפיה ב-'מצטער גדול עלי - לא מבין בפקודות '
מצטער גדול עלי - לא מבין בפקודות
25/02/2017 | 13:42
7
19
אם אפשר לתת לי פקודה ברורה לקובץ השני - אשמח 
הקובץ השני הוא קובץ שממש דומה למקור זה 
 
לצפיה ב-'אני מצרף שוב את הקובץ עם הסבר יותר ברור '
אני מצרף שוב את הקובץ עם הסבר יותר ברור
25/02/2017 | 14:01
6
13
המטרה להבדיל בין ערים 
זאת אומרת שאני צריך קו מפריד לאורך כל השורה ולא חלק ממנה 
הקו צריך להיות עבה 
כמו כן שם העיר ושם בית הספר יהיה צבוע - כל עיר תקבל את הצבע שלה 
שים לב שכל הפעילות הזו תתחיל משורה 5 ומעלה 
ניסיתי לשחק עם המקרו אבל לא הצלחתי אני מאמין שאתה תעשה את הפקודה בזמן קצר ולא כמוני 
לצפיה ב-'שאלתי כבר קודם ולא נעניתי . . .'
שאלתי כבר קודם ולא נעניתי . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
25/02/2017 | 16:27
5
11
 
האם זה 'סוגר את כל הפינות' ושאלות ההמשך בנוגע לקובץ הספציפי הזה
 
לצפיה ב-'כן זה סופי גם הקובץ הוא סופי '
כן זה סופי גם הקובץ הוא סופי
25/02/2017 | 16:40
4
7
תודה לך
לצפיה ב-'בדוק את המקרו שלהלן . . .'
בדוק את המקרו שלהלן . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
25/02/2017 | 16:51
3
26
 Sub Micky()
    LR = Cells(Rows.Count, 1).End(xlUp).Row
    Temp = 5: C = 2
    For R = 5 To LR
          If Cells(R + 1, 5) <> Cells(R, 5) Then
              Range("A" & R & ":AN" & R).Borders(xlEdgeBottom).Weight = xlThick
              Range("E" & Temp & ":F" & R).Interior.ColorIndex = C
              Temp = R + 1: C = C + 1
          End If
    Next
End Sub
לצפיה ב-'ואו ממש תודה ... איזה כייף זה הצליח '
ואו ממש תודה ... איזה כייף זה הצליח
25/02/2017 | 18:21
2
5
לצפיה ב-'מיכאל קפצה לי הודעת שגיאה - וזה עבד רק עד שורה 305'
מיכאל קפצה לי הודעת שגיאה - וזה עבד רק עד שורה 305
25/02/2017 | 18:36
1
16
אני מצרף תמונה 
לצפיה ב-'"בזאת הסתיימו שידורנו". שבוע טוב . . .'
"בזאת הסתיימו שידורנו". שבוע טוב . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
25/02/2017 | 18:39
9
לצפיה ב-'מייצר דפי עבודה באקסל - המשך '
מייצר דפי עבודה באקסל - המשך
24/02/2017 | 19:06
16
אהלן,
לאחר מענה מעולה של חבר הפורום ivvy לסוגיה בפוסט המקורי 
 
הייתי רוצה להמשיך ולבקש עוד בקשה קטנה / הנחייה לפתרון של עוד שתי סוגיות קטנות: 
  1. אנחנו רוצים לבקש שמייצר דפי העבודה יוכל להציג את כל השאלות מנושא אחד לרוחב , מכל המבחנים בחוברת .. 
  2. אנחנו רוצים לבקש שהמייצר יוכל לקחת מגליונות עבודה נוספים.. כלומר יש לנו קובץ אקסל ענק עם כל המקצועות ונעשה ככה מייצר דפי עבודה בגליון נוסף, ולא מייצר לכל נושא..
 
תודה רבה ממני ומשאר הסטודנטים על כל העזרה עד כה, מדובר באחד מהקהילות האיכותיות באינטרנט שנתקלתי בהן 
 
לצפיה ב-'הגנה חזקה על חוברת עבודה באקסל '
הגנה חזקה על חוברת עבודה באקסל
23/02/2017 | 15:46
5
30
שלום חברים,

יש לי שאלה לגבי הגנה חזקה (כבר מסביר את כוונתי...) על חוברת עבודה באקסל.

אם אני מפתח עבור אדם מסוים איזשהו כלי אקסלי שאני משקיע בבנייתו רבות ומעוניין למנוע העברה ושימוש בו  ע"י גורם אחר, האם יש דרך טובה לעשות זאת?
אני לא מתכוון להגנת חוברת העבודה ע"י סיסמה כי סיסמה יכולה תמיד לעבור מאדם לאדם (כשאין לראשון אינטרס לשמור אותה לעצמו כמו במקרה שאני מדבר עליו...). אני מתכוון לאיזושהי הגנה שיוצרים "מאחורי הקלעים" של החוברת, שאינה חשופה למשתמש, באמצעות מאקרו/VBA מוגן שמאפשר צפייה ושימוש בחוברת רק למחשב (IP?) או רק ליוזר שעבורו הכלי פותח... הגנה שתמנע העתקה של החוברת ושימוש במחשב אחר או ע"י יוזר אחר.

אשמח לתשובותיכם.

תודה מראש 
 
      
לצפיה ב-'כדי "לסגור" את כל הפינות והפרצות - הייתי אומר . . .'
כדי "לסגור" את כל הפינות והפרצות - הייתי אומר . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
23/02/2017 | 16:07
4
37

ישנם משתמשים המכירים את הדרך לנטרל את המקרואים (ע"י החזקת SHIFT  לחוץ בעת פתיחת הקובץ).

מאחר וכך יהיה עליך להתחכם ולפעול כמוסבר להלן:

כדי "לאלץ" את המשתמש לאפשר פקודות מאקרו, יש להסתיר (ב'הסתרה עמוקה') את כל הגיליונות פרט לאחד שייקרא, למשל: "WELCOME" שבו תוצב תיבת טקסט ובה הודעה על שחוברת העבודה מצריכה ריצה של פקודות מאקרו.

לאחר שהמשתמש יאפשר זאת (יפסיק לנטרל מקרואים), ולאחר סגירה ופתיחה, מחדש, של הקובץ - הגיליון WELCOME יוסתר וכל שאר הגיליונות יחשפו.
(זה יבוצע בעזרת מקרו אירוע: ()Private Sub Workbook_Open

חשוב !!!
בעת סגירת חוברת העבודה - כל הגיליונות יוסתרו פרט לגיליון WELCOME שהסתרתו תתבטל.
ביטול ההסתרה וההסתרה יבוצע בעזרת מקרואי אירוע מתאימים.


מכאן -  בכל פתיחה של הקובץ, הדרישה לאיפשור מקרואים תאלץ את המשתמש לפעול על פיה – אחרת חוברת העבודה תישאר 'בלתי נגישה'.

*** על פרויקט ה- VBA יהיה צורך להגן עם סיסמה.

כעת, ככל שנותר לך הוא לבדוק את שם ה'יוזר', המשתמש במע' ההפעלה, ולהסתעף עפ"י התוצאה - האם להציג את הגיליונות, - או לא.
   WindowsLoggedUser = Environ("UserName")

לצפיה ב-'50 שניות ואני פורץ לך את זה'
50 שניות ואני פורץ לך את זה
24/02/2017 | 07:39
3
27
וזה כולל הכנת כוס תה באמצע.
 
אתה פורץ את זה ב 35 שניות כולל הכנת חביתת ירק. 
 
בקיצור שכחת לציין לו שזה ניתן לפריצה ברמה של דלת של חדר בבית מלון, אומנם, זה לא דלת של חושה בסיני אבל גם לא בדיוק דלת של כספת בבנק.
 
אבל להרבה זה בהחלט מספיק.
לצפיה ב-'אני בדרך כלל לא מהמהמרים - אבל בשבילך אחרוג ממנהגי . . .'
אני בדרך כלל לא מהמהמרים - אבל בשבילך אחרוג ממנהגי . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
24/02/2017 | 09:23
2
20
 
מבחן ה"פריצה" (ושאו משכה) יתבצע רק בעת מילוי 3 התנאים ההראשונים שלהלן:
 
1. אתה ואני נימצא בשיחה טלפונית, במהלכה אשלח לך את חוברת העבודה.
2. בעת הגעת המייל אני מפעיל את שעון העצר.
3. אתה מתחיל במלאכת הפריצה וכשתקריא את הסיסמה (הנכונה) אעצור את שעון העצר.
או:
יש מצב בו אתה אומר לי (רצוי בטלפון - ולא כאן בפורום) את אחת ממילות הקסם בעזרתה אתה "מפצח" את האגוז וחוסך זמן יקר לשנינו.

*** הרמתי לך להנחתה...

תוכל לשלוח לי מס' טלפון, במסר פרטי, או אם אתה נעוניין להישאר חסוי - אשלח לך את אחד המס' משלי (ותחייג במצב 'בלתי מזוהה').
 
לצפיה ב-'נשמע מעולה !!!'
נשמע מעולה !!!
24/02/2017 | 15:15
1
16
רק ששכחת לציין על כמה כסף אנחנו מתערבים ? בכול זאת אני רוצה תגמול על הפגת השיעמום שלך
לצפיה ב-'קודם נסגור את החשבון על השירות שקיבלת ממני עד כה . . .'
קודם נסגור את החשבון על השירות שקיבלת ממני עד כה . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
24/02/2017 | 15:53
25

והסכום שהצטבר ישמש אותי להתערבות...
 
גילוי נאות - לא בדקתי את כל מה שהצעתי לך בעבר...
 
נ.ב. עד שלא תציג את ה"פריצה" בתוך 50 שניות - כאילו כתבת זאת על "בלוק קרח" ואינני אומר שלא ניתן לפרוץ - תלוי אם ל"פורץ" יש מבט אל "מחוץ לקופסה..."
 
לצפיה ב-'שאלה עקרונית לגבי שינוי סדר עמודים במסמך Word'
שאלה עקרונית לגבי שינוי סדר עמודים במסמך Word
24/02/2017 | 10:30
3
10
האם יש דרך לשנות את סדר העמודים במסמך וורד ללא העתקה והדבקה (בדומה לאפשרות שקיימת ב-PowePoint?
מדובר במסמך עם שילוב של טקסט ותמונות שהעתקה והדבקה משבשת את הפריסה (גם אם מבקשים לשמור על העיצוב המקורי).
לצפיה ב-'עם קצת התחכמות'
עם קצת התחכמות
24/02/2017 | 13:54
2
11
כאשר יש במסמך פרקים, תת פרקים, סעיפים וכד' המוגדים/מעוצבים באחד מסנונות הכותרת המובנים של 'וורד', ואלה מוצגים בצד ['תצוגה', 'חלונית הניווט' (בקבוצה 'הצגה')], ניתן להזיז את הכותרות שבצד למקום הרצוי.
ההתחכמות נדרשת, אם למשל, העמודים הרצויים להזזה אינם סעיפים עצמאיים המוגדרים באחד מסגנונות הכותרת. במקרה כזה, הייתי מקליד בעמודים המיועדים להזזה טקסט סתמי (למשל "עמוד להזזה1", "עמוד להזזה 2" וכד'), וגם בעמודים שלפניהם צריך למקם את העמודים להזזה ("לפני עמוד 1", "לפני עמוד 2" וכד'), ואז ניתן להזיז/לגרור את העמודים למקום הרצוי.
לצפיה ב-'תודה על ההצעה. אנסה לבדוק זאת'
תודה על ההצעה. אנסה לבדוק זאת
24/02/2017 | 14:25
1
6
לצפיה ב-'במקרים קיצוניים'
במקרים קיצוניים
24/02/2017 | 14:33
6
במקרים קיצוניים, למשל כשהעמוד הכיל הרבה איורים וטקסט סביב אובייקטים, לכדתי את העמוד (עם תכנה ללכידת מסכים) פתחתי עמוד ריק במקום שאמור להיות העמוד המורכב ,והדבקתי את העמוד הלכוד בעמוד החדש.
 
לצפיה ב-'טבלה "מסובבת" בוורד'
טבלה "מסובבת" בוורד
23/02/2017 | 14:46
2
13
צהריים טובים.
וורד 2013. קיבלתי טבלה הפוכה על הצד. אני רוצה לראות ולערוך אותה כשהיא בפרישה רגילה, לרוחב הדף, כדרך הטבע.
אני מצליחה ליישר את הטקסט, אבל לא לשנות את מבנה הטבלה, או לחילופין, לסובב את הטבלה כולה בתוך תיבת טקסט, כך שהתצוגה בסדר, אבל אז בעריכה הטבלה שוב מתהפכת.
הצילו!
תודה

לצפיה ב-'עדכון: הצלחתי לעשות זאת בעזרת convert table to text'
עדכון: הצלחתי לעשות זאת בעזרת convert table to text
23/02/2017 | 15:43
1
9
ואז הפיכה מחדש לטבלה, אבל בדרך אובד כל העיצוב.
לצפיה ב-'למישהו יש פתרון? '
למישהו יש פתרון?
26/02/2017 | 15:14
43
לצפיה ב-'רענן באקסל'
רענן באקסל
23/02/2017 | 12:15
4
26
שלום וברכה
אני משתמש בפונקציה RANDBETWEEN כדי לבחור בצורה אקראית מספר.
כיצד אני מרענן אותו על מנת שיבחר מספר חדש?
משהו יותר מכובד מאשר f5 ....

תודה
לצפיה ב-'F9 '
F9
23/02/2017 | 12:44
6
לצפיה ב-'מקש DELETE הכי מכובד, בתנאי שאתה לא עומד על תא עם נתון.'
מקש DELETE הכי מכובד, בתנאי שאתה לא עומד על תא עם נתון.
23/02/2017 | 14:54
8
לצפיה ב-'מכובד עוד יותר'
מכובד עוד יותר
23/02/2017 | 15:09
1
17
תודה רבה על הניסיונות לסייע.
אולי לחצן קוד שמפעיל ריענון יהיה פיתרון הכי מכובד. 
מישהו יכול לסייע לי בענין?
לצפיה ב-'אני לא כל כך מבין במכובדים . . .'
אני לא כל כך מבין במכובדים . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
23/02/2017 | 15:17
44

אבל מקרו-האירוע שבתמונה יעדכן את תוצאת הפונקציה בכל בחירה של תא אחר (אם בעזרת מקשי החצים ואם בהקלקת העכבר).
לצפיה ב-'עיצוב'
עיצוב
23/02/2017 | 14:04
2
14
בקובץ
WIN XP
כל האופיס
לצפיה ב-'לאחר בחירת כל הטווח היעזר במוצע בתמונה שלהלן . . .'
לאחר בחירת כל הטווח היעזר במוצע בתמונה שלהלן . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
23/02/2017 | 14:18
1
11
לצפיה ב-'אם לא הייתי ברור - התשובה מתחלקת לשניים . . .'
אם לא הייתי ברור - התשובה מתחלקת לשניים . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
23/02/2017 | 14:50
10
 
לכל טווח - נוסחת עיצוב משלו.
 
לצפיה ב-'onenote'
onenote
21/02/2017 | 18:58
1
22
שלום חברים לא יודע בדיוק איך זה עובד אבל פשוט כל דבר שאני רוצה להדפיס מכניס אותי ישר לתוכנה הזו באופיס ואני לא מעוניין בזה .
איך אני מכבה את התוכנה ולהדפיס רגיל מהword ?
אין לי שום שימוש בתוכנה הזו
תודה .
לצפיה ב-'onenote'
onenote
22/02/2017 | 07:26
19
onenote  מתקין מדפסת וירטואלית. כנראה שזו מדפסת ברירת המחדל שלך.
היכנס ל"התקנים ומדפסות" (לא ציינת גרסת מע' הפעלה, אבל דרך כפתור "התחל"), ובחר את המדפסת ה"אמיתית" להיות ברירת מחדל (לחצן עכבר ימני).
לצפיה ב-'מדוע פקודת 'החלף' לא מבצעת החלפת גודל גופן?'
מדוע פקודת 'החלף' לא מבצעת החלפת גודל גופן?
21/02/2017 | 14:00
3
26
יש לי מסמך וורד [2013, ווינ' 7] בן כ 40,000 מילה. אני רוצה להחליף בכולו את גודל הגופן מ ARIAL 14 לגודל 11 אבל זה לא מתבצע בכלל או רק על קטע קטן מאד.
מה אני עושה לא בסדר?
 
לצפיה ב-'במקום כל הנ"ל - לחץ Ctrl+A והגדר גופן וגודל כרצונך . . .'
במקום כל הנ"ל - לחץ Ctrl+A והגדר גופן וגודל כרצונך . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
21/02/2017 | 14:08
2
16
לצפיה ב-'אבל יש במסמך גופנים שונים וגדלים שונים'
אבל יש במסמך גופנים שונים וגדלים שונים
21/02/2017 | 14:17
1
17
ההמלצה שלך תשפיע על כך סוגי הגופנים במסמך ואני רוצה שרק הגופן שבגודל הזה ישתנה ב- 3 נקודות פחות.
לצפיה ב-'נסה'
נסה
21/02/2017 | 15:58
16
סמן את הקטע המבוקש שבו אמורה להתבצע ההחלפה, או את כל המסמך, אם ההחלפה מיועדת להתבצע בכל המסמך, ואחר שסימנת כנ"ל בצע את פעולה ההחלפה.
אפשרות שניה (נתקלתי בעבר בצורך הזה) הגדר את כל ההגדרות של הגופן (שם הגופן, צורה -מודגש/נטוי וכד') ונסה שוב לבצע את ההחלפה.
לצפיה ב-'הדפסת מספר מסמכי וורד ברצף'
הדפסת מספר מסמכי וורד ברצף
20/02/2017 | 17:13
5
33
האם יש דרך לגרום לוורד להדפיס מספר מסמכים אחד אחרי השני?
לדוגמה כדי לשמור על רצף במספור העמודים, או כדי להפוך אותם למסמך PDF אחד?
 
אופיס 365, חלונות 10.
לצפיה ב-'בדוק את מה שמוצע בקישור'
בדוק את מה שמוצע בקישור
20/02/2017 | 23:00
20
לצפיה ב-'לשמור על רצף במספור העמודים זו סתם דוגמה או צורך ...‏'
לשמור על רצף במספור העמודים זו סתם דוגמה או צורך ...‏
( לעמוד שלי בתפוז )
20/02/2017 | 23:20
3
7
לצפיה ב-'צורך.'
צורך.
21/02/2017 | 09:00
2
13
מדובר על פרקים של עבודת מחקר. כל פרק נכתב בקובץ נפרד, ועכשיו צריך להגיש.
אני צריך גם עותק מודפס וגם קובץ צרוב על תקליטור.
לצפיה ב-'אם כך, בדוק האם הקישור שלהלן תורם לך למשימה . . .'
אם כך, בדוק האם הקישור שלהלן תורם לך למשימה . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
21/02/2017 | 09:48
16

הנה, זה, שכאן.
 
לצפיה ב-'עבודת מחקר'
עבודת מחקר
21/02/2017 | 15:53
24
אינני יודע מה היקפה של העבודה (סך כל העמודים בכל הקבצים, ובעיקר - מה "המשקל" שלה).נסה לחבר את המשקל של כל הקבצים יחד כדי לקבל מושג כללי.
כל הנ"ל בא כדי לבחון את האפשרות, שעקרונית היא הכי פשוטה - לחבר את הקבצים למסמך 'וורד' אחד.
זה יפתור הרבה בעיות כמו מספור עמודים והפקת כל תכני העניינים הנדרשים בעבודה אקדמית (תוכן עניינים רגיל, רשימת הלחוחות, רשימת האיורים, רשימת הנספחים וכד').
אני מציע שתנסה לחבר את הקבצים ולראות מה המשקל של הקבוץ המאוחד.
הדרך לעשות זאת היא פשוטה מאוד:
  1. פתח את המסמך הראשון ועבור לסוף המסמך.
  2. מתפריט 'הוספה' בקבוצה 'טקסט' , הקלק על החץ הקטן שליד האייקון 'אובייקט' ובחר ב'טקסט מתוך קובץ'. נווט אל הקובץ שאמור להיות שני ו'הוסף'.
  3. חזור על הפעולות 1-2 לעיל לגבי כל קובץ של העבודה. בעבודת מחקר, יש בד"כ, 6-7 פרקים, כך שזה לא מסובך לחזור על פעולות 1-2 6-7 פעמים.
 
 
לצפיה ב-'יש אפשרות להכניס 'היפר קישור' למסמך WORD ללא קו תחתון?'
יש אפשרות להכניס 'היפר קישור' למסמך WORD ללא קו תחתון?
20/02/2017 | 20:32
4
17
וורד 2013 ווינדואז 7
לצפיה ב-'תחשוב טוב, טוב, לפני שאתה משיב . . .'
תחשוב טוב, טוב, לפני שאתה משיב . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
20/02/2017 | 20:44
3
28
 
האם מדובר במסמך מסוים או בהגדרה שתחול על כל המסמכים בהם תטביע היפר-קישור 'מעתה ועד עולם'
 
לצפיה ב-'רק על מסמך מסויים'
רק על מסמך מסויים
20/02/2017 | 21:05
2
10
לצפיה ב-'סמן את ההיפר-קישור והקלק, פעמיים, על הצלמית U . . .‏'
סמן את ההיפר-קישור והקלק, פעמיים, על הצלמית U . . .‏
( לעמוד שלי בתפוז )
20/02/2017 | 21:10
1
21
לצפיה ב-'תודה רבה'
תודה רבה
20/02/2017 | 21:36
8
לצפיה ב-'גודל סמן העכבר בוורד'
גודל סמן העכבר בוורד
20/02/2017 | 09:54
6
24
שלום,
במסמך ספיציפי שאני כותבת בוורד (לצערי לא יכולה להעלות אותו לפורום),גודל סמן העכבר השתנה (לא יודעת מה עשיתי). הסמן כעת פצפון ואני בקושי מצליחה לראות אותו. לא מצליחה לעבוד בצורה כזו.
האם מישהו יודע איך אני מתקנת את העניין?
תודה רבה
לצפיה ב-'דרך להעלאת הקובץ לכאן'
דרך להעלאת הקובץ לכאן
20/02/2017 | 13:41
2
13
בהנחה שרק המסמך הזה הסמן הוא קטנטן (האמנם?)
  1. שמרי את הקובץ בשם אחר.
  2. מחקי את כל העמודים מלבד עמוד אחד כלשהו.
  3. אם מה שמצוי בעמוד הזה עדיין חסוי - מחקי את רוב הטקסט.
  4. שמרי והעלי את הקובץ לכאן.
לצפיה ב-'תודה רבה'
תודה רבה
20/02/2017 | 13:50
1
17
מצורף. זה קורה רק בקובץ הזה. כשעוקבי עם העכבר אחר התוכן , סמן העכבר רוב הזמן בלתי נראה כמעט
 
תודה על העזרה
לצפיה ב-'ניסיון'
ניסיון
20/02/2017 | 14:04
83
אצלי הקובץ נפתח והסמן פועל כרגיל.
נסי להגדיל את התצוגה במסמך הזה ל-500% וסגרי אותו.
פתחי שוב והקטיני את התצוגה ל-100%.
האם עכשיו הסמן נראה תקין?
לצפיה ב-'נסי, אולי, ככה (בעזרת התמונה שלהלן) . . .'
נסי, אולי, ככה (בעזרת התמונה שלהלן) . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
20/02/2017 | 14:07
2
22

1. שני את ה'מרחק מתצוגה' ל-500% ושמרי את המסמך.

2. פתחי אותו > החזירי את ה'מרחק מתצוגה' ל- 100% ושמרי שוב.

3. פתחי, אותו, שוב ובדקי האם גודל הסמן חזר להיות "שפיו"...
לצפיה ב-'שמרתי על 500'
שמרתי על 500
20/02/2017 | 14:47
1
19
פתחתי וכשפתחתי זה נפתח שוב על 100 אחוז. אני עדיין לא רואה את הסמן.
לא חשוב. התייאשתי. תודה רבה
לצפיה ב-'עייני בהודעה הנעוצה בראש העמוד ופעלי כמתבקש בה . . .'
עייני בהודעה הנעוצה בראש העמוד ופעלי כמתבקש בה . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
20/02/2017 | 19:14
8
 
ככלל - אם לאחר שמירה ב-500% סגירה ופתיחה, מחדש, של המסמך הוא נפתח על 100% - יש לך בעיה בתוכנה ו/או בקובץ ו/או מקרו אירוע שרץ ברקע ומבצע משהו...
 
לצפיה ב-'רעיון ?'
רעיון ?
20/02/2017 | 17:11
29
כחלק מעבודתי אני נדרש לסדר בטבלאות מוגדרות ב WORD את התוצאות של הבדיקה שהרצתי לאחר שהרצתי בדיקה אוטומטית אני מקבל קובץ ב EXCEL שאנחנו קוראים לו LOG.קובץ זה הוא גדול עם הרבה נתונים מספריים שמסודר בעמודות בEXCEL והוא גם כותב לי עם כל בדיקה היא TRUE או FALSE.
עד כה אני משתמש בפיבוט טייבל אך זאת עבודה מסורבלת למדי שחוזרת על עצמה. לכן נידרשתי לייעל את העבודה עם מאקרו.
כלומר להכין טבלה ב EXCEL שתעביר את הנתונים הנכונים לאותה הטבלה בצורה נכונה. שאלתי היא איך עושים זאת עם מאקרו? אין לי אפילו רעיון
 

חם בפורומים של תפוז

בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

בעלי מקצוע

אפיקי חכמה בע
אפיקי חכמה בע"מ
פורום מחשבים ניידים
פורום מחשבים ניידים
Tesqa
לבדיקות תוכנה

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ