לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
3100431,004 עוקבים אודות עסקים

פורום אופיס (מיקרוסופט)

‏פורום "אופיס", ב'תפוז', הוא חלק מקהילת ה"משתמשים הכבדים" במחשב.

מאחר וכולנו מעוניינים להפיק את המרב מחבילת ה"אופיס" של "מיקרוסופט" - מן הסתם תמצאו אצלנו "טיפים" ו"פטנטים", שונים, לייעול ושכלול השימוש בתוכנות "אופיס" למיניהן.
חשוב לזכור שחברי הקהילה עושים מלאכתם בהתנדבות(!) - מתוך רצון לעזור לזולת – ואינם חייבים דבר לאף אחד מהמבקרים כאן.

הח"מ חרט על דגלו לשמור, בקנאות, על רמתו המקצועית של פורום זה - שנחשב בעיני מומחי 'אופיס', באשר הם, לפורום המוביל בתחומו - גם אם יימצא צורך להילחם על כך.
במקביל להצגת פתרונות הוצבה מטרה נוספת והיא - להדריך וללמד דרכי שימוש בתוכנות החבילה ולא להסתפק רק בהצגת פתרונות במובן של "ללעוס וגם לבלוע".
לא אחת תפגשו גולשים זועמים על שהח"מ מפנה חלק ממרצו להדרכה, במקום להציג להם את הפתרון וחסל. יעידו כל אותם עשרות ומאות שחזרו להודות על שניתנה להם ההזדמנות להתאמץ ולהגיע לפתרון בכוחות עצמם. הניסיון מוכיח שגולש המוצא לבדו את הפתרון [גם אם בלווי הדר
כה והכוונה] מרגיש, ברוב המקרים, הרבה "יותר טוב עם עצמו".
פה ושם תיתקלו גם במצבים שההערות/הארות לא ממש מוצאות חן בעיני מי שהן מכוונות אליו.

מטרתנו העיקרית:
  לסייע לגולשים שנתקלו בבעיות תפעול/הבנת/הכרת תוכנות ה"אופיס" לשמש במה ל'ידענים' המוכנים לסייע לגולשים. 
הנכם מתבקשים להקליק על המילה 'המשך...' - במסגרת העליונה של דף הפורום -  כדי לעיין, להפנים ולפעול עפ"י המוסבר במאמר בקישור:  
לפני הצבת ‏שאלה/תגובה הקליקו כאן ועיינו בהנחיות המנהלתיות.  - זאת, ע"מ שההתנהלות, בפורום, תהיה חלקה וקלה וכך נוכל כולנו להפיק את המרב הן מהשאלות והן מהתגובות. 
*** תודה מיוחדת לחברי צוות הפורום, [ה'מואדמים'] על התמדתם ותרומתם.

מיכאל אבידן
,
2009-2016 (Microsoft® Most Valuable Professional (MVP

 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום אופיס (מיקרוסופט)

‏פורום "אופיס", ב'תפוז', הוא חלק מקהילת ה"משתמשים הכבדים" במחשב.

מאחר וכולנו מעוניינים להפיק את המרב מחבילת ה"אופיס" של "מיקרוסופט" - מן הסתם תמצאו אצלנו "טיפים" ו"פטנטים", שונים, לייעול ושכלול השימוש בתוכנות "אופיס" למיניהן.
חשוב לזכור שחברי הקהילה עושים מלאכתם בהתנדבות(!) - מתוך רצון לעזור לזולת – ואינם חייבים דבר לאף אחד מהמבקרים כאן.

הח"מ חרט על דגלו לשמור, בקנאות, על רמתו המקצועית של פורום זה - שנחשב בעיני מומחי 'אופיס', באשר הם, לפורום המוביל בתחומו - גם אם יימצא צורך להילחם על כך.
במקביל להצגת פתרונות הוצבה מטרה נוספת והיא - להדריך וללמד דרכי שימוש בתוכנות החבילה ולא להסתפק רק בהצגת פתרונות במובן של "ללעוס וגם לבלוע".
לא אחת תפגשו גולשים זועמים על שהח"מ מפנה חלק ממרצו להדרכה, במקום להציג להם את הפתרון וחסל. יעידו כל אותם עשרות ומאות שחזרו להודות על שניתנה להם ההזדמנות להתאמץ ולהגיע לפתרון בכוחות עצמם. הניסיון מוכיח שגולש המוצא לבדו את הפתרון [גם אם בלווי הדר
כה והכוונה] מרגיש, ברוב המקרים, הרבה "יותר טוב עם עצמו".
פה ושם תיתקלו גם במצבים שההערות/הארות לא ממש מוצאות חן בעיני מי שהן מכוונות אליו.

מטרתנו העיקרית:
  לסייע לגולשים שנתקלו בבעיות תפעול/הבנת/הכרת תוכנות ה"אופיס" לשמש במה ל'ידענים' המוכנים לסייע לגולשים. 
הנכם מתבקשים להקליק על המילה 'המשך...' - במסגרת העליונה של דף הפורום -  כדי לעיין, להפנים ולפעול עפ"י המוסבר במאמר בקישור:  
לפני הצבת ‏שאלה/תגובה הקליקו כאן ועיינו בהנחיות המנהלתיות.  - זאת, ע"מ שההתנהלות, בפורום, תהיה חלקה וקלה וכך נוכל כולנו להפיק את המרב הן מהשאלות והן מהתגובות. 
*** תודה מיוחדת לחברי צוות הפורום, [ה'מואדמים'] על התמדתם ותרומתם.

מיכאל אבידן
,
2009-2016 (Microsoft® Most Valuable Professional (MVP

 

הוספת הודעה

צרף
תמונה וידיאו קובץ
קבצים המצורפים להודעה

x
הודעה מהנהלת הפורום

ציינו את גרסת ה'אופיס' ומע' ההפעלה וכתבו את השאלה בפרוטרוט!
צטטו שגיאה או הציגו PrnScr. לבעיות 'אקסל' הציגו קובץ ולא תמונה
> > 
תקנון הפורום - נא לקרוא ולהפנים את ההנחיות המנהלתיות             ‏‏‏

 
 
 
 
 
 
המשך >>

לצפיה ב-' לכל המבקרים - להלן דרך ההתנהלות בפורום זה . . .'
לכל המבקרים - להלן דרך ההתנהלות בפורום זה . . .
07/10/2019 | 17:18
40

* נא לציין - בכל שאלה - את גרסת ה'אופיס' ומע' ההפעלה ולהציג את השאלה בצורה הכי מפורטת שניתן בלי לחסוך במילים.
   לא יזיק לציין גם את הארכיטקטורה (32 או 64 'ביט'/'סיביות') של מע' ההפעלה וה'אופיס'.
 
* לבעיות ב-"Excel"  וב- "Word"  יש להצמיד קובץ ולא תמונה (גם לא PDF).

* במקרים שנפח הקובץ גדול מ- 2 מ"ב – ניתן להעלותו לאתר אכסון הקבצים ולהציג קישור להורדתו.
*** לנוחיותכם, בחרו באחד משני אתרי האכסון הבאים:  http://www.sendspace.com , http://www.upf.co.il  

* אפשר ורצוי לשנות נתונים חסויים אבל חשוב להשאיר את מבנה הנתונים המקורי.

* במידה ומדובר ב'אאוטלוק' המחובר לשרת דואר (Exchange) יש לציין זאת בשאלה ובמקביל רצוי לפנות למנהל הרשת בארגון.
 
* הודעות שגיאה יש לצטט, ככתבן וכלשונן, ורצוי להצמיד גם 'צילום מסך' (PrnScr).
   נהוג להציג קבצי תמונות בעלות סיומת PNG או: JPG ולא כמסמך PDF או  DOC(X)

 למידע, נוסף ומפורט, הנה קישור לתקנון הפורום המלא - אותו אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים.
 
לצפיה ב-' הספר: "איך להקליט מקרו שגם עובד" ועוד... . . .'
הספר: "איך להקליט מקרו שגם עובד" ועוד... . . .
07/10/2019 | 17:07
17

הספר (170 עמוד) עוסק, בין היתר, בהתאמת מקרו מוקלט לצרכים נקודתיים ועוד...

באישור מיוחד מאת המחבר, ג'ון פרנקו, ניתן להוריד (חינם) את הספר (הכתוב באנגלית - בפורמט PDF)
 
ההורדה: מהקישור הזה
 
לצפיה ב-' לממשק ה'תפוזי' הוספה אפשרות עריכת הודעות . . .'
לממשק ה'תפוזי' הוספה אפשרות עריכת הודעות . . .
07/10/2019 | 17:08
6
 
הסברים - כאן.
 
לצפיה ב-'‏ יסודות השימוש בפונ': VLOOKUP ו- INDEX+MATCH‏'
יסודות השימוש בפונ': VLOOKUP ו- INDEX+MATCH‏
07/10/2019 | 17:04
40

החוברת (בת 30 עמוד) כוללת 3 שיעורים העוסקים, בעיקר, באחזור נתונים בעזרת הפונקציות הנ"ל.

באישור מיוחד מאת המחבר, ג'ון פרנקו, ניתן להוריד (חינם) את החוברת (הכתובה באנגלית - בפורמט PDF).
 
 ההורדה: מהקישור הזה
 
לצפיה ב-'פונקצית if בתוך if'
פונקצית if בתוך if
11/11/2019 | 20:41
3
אני מנסה לבנות את הפוקנציה הבאה :

אם גם "b14="compression וגם או  b15=אוזן , וו לולאה  תן את הערך 1

אחרת תן : b14="tention" וגם b15=straight  ,תן 1

אחרת תן : אם גם "b14="tention וגם או  b15=אוזן , וו לולאה  תן את הערך 0.7 .

הנוסחא נסגרת אבל היא לא נותנת ערכים כמו שאני מצפה לקבל ..

אשמח אם מישהו יסביר לי מה הטעות .

ווינדוס 7 , אופיס 365 , 64 ביט .

תודה
לצפיה ב-'קובץ אקסל מסרב להישמר'
קובץ אקסל מסרב להישמר
11/11/2019 | 16:18
5
שלום,
יש לי קובץ אקסל ששמור ברשת של העבודה.
 
ביומיים האחרונים יש לי בעיה חמורה של שמירת הקובץ. כל הזמן קופצת ההודעה הבאה (מצ"ב).
ניסיתי לשמור לשולחן העבודה - מסרב לשמור.
ניסיתי לשנות סוג קובץ ל2003 - לא נותן את האופציה.
 
זה קרה לפני יומיים ופשוט העתקתי את הגליון (יש רק אחד ) לחוברת חדשה, אבל גם בחדשה זה קרה.
 
קבצים אחרים ששמורים באותה תיקיית רשת לא מגיבים בשגיאה.
 
 
ההודעה מציינת "הסרה של תכונות מסויימות", מישהו יודע מהן?
לצפיה ב-'הפרדה של שורות באקסל לפי ערך של תא'
הפרדה של שורות באקסל לפי ערך של תא
10/11/2019 | 16:23
2
9
האם מכירים דרך שבה אוכל להעתיק שורות בגליון הראשי (רשימה) לפי ערכי תא בעמודות פרוייקטים. כלומר, אם יש לי סימון V בגליון "רשימה" בעמודה של "פרוייקט 1". השורה במלואה תועתק לגליון שנקרא "פרוייקט 1" וכן לגבי "פרוייקט 2" ו-"פרוייקט 3". יש מצב בו שורה אחת מתאימה ליותר מפרוייקט אחד.
אופיס 2016.

תודה
לצפיה ב-'שימוש בנוסחת המערך בקובץ המצורף תעשה את העבודה'
שימוש בנוסחת המערך בקובץ המצורף תעשה את העבודה
11/11/2019 | 12:40
1
10
בכל גיליון של הפרוייקטים יש להעתיק את הנוסחה ב-A2 לשאר הגיליון.
מדובר בנוסחאות מערך. ישלסיים את הכנסתן בצירוף המקשים Ctrl+Shift+Enter
הנוסחה מתאימה כרגע ל-30 שורות בגיליון רשימה. אפשר לשנות אתהטווחים שלה בהתאם לצרכים
מצורף קובץ הדגמה
 
לצפיה ב-'מעולה! תודה רבה'
מעולה! תודה רבה
11/11/2019 | 13:10
1
לצפיה ב-'יבוא שערי מטבעות מאתר בנק ישראל'
יבוא שערי מטבעות מאתר בנק ישראל
11/11/2019 | 00:24
8
שלום רב !!
אני עובד בחלונות 10 ובאופיס 2016
יש לי גליון בשם Dollar אליו אני מעוניין לייבא אוטומטית שערי מטבעות מאתר בנק ישראל:https://www.boi.org.il/he/Markets/ExchangeRates/Pa...
האם תוכלו בבקשה לכתוב לי מאקרו בגיליון DOLLAR   הנ"ל שייבא זאת אוטומטית?
תודה מראש
לצפיה ב-'מקרה מוזר ב-VBA בין 2 מחשבים'
מקרה מוזר ב-VBA בין 2 מחשבים
10/11/2019 | 19:42
4
שלום לכולם.
נתקלתי היום במקרה מאוד מוזר ולא הצלחתי להבין מה המקור שלו.
יצרתי על המחשב שלי קטע מאקרו,שבאחת השורות שלו יש תנאי IF המכיל OR בין שני תנאים. קטע הקוד הזה עובד 200% במחשב שלי.
לקחתי את הקוד והעתקתי אותו אחד לאחד (אפילו לא בהקלדה, ממש copy-paste) למחשב אחר (אני לא יכול להעלות קובץ לדוגמא כי מדובר על מחשב של הצבא, לכן אני מקווה שבכל זאת תהיה אפשרות לפתור את הבעיה גם בלי דוגמא) וכאשר הרצתי את הקטע - הקוד נתקע על השורה עם התנאי וקיבלתי הודעה של type mismatched..
כאשר פתחתי את חלון "watch window" כדי לראות מה הערכים של המשתנים, אז על המחשב שבו הקוד עבד אני מקבל שהתנאי משמאל ל-OR הוא TRUE והתנאי מימין ל-OR הוא FALSE, ובסה"כ קטע הקוד עובד.
מצד שני - על המחשב השני אני מקבל כי התנאי משמאל ל-OR הוא TRUE , והתנאי מימין ל-OR הוא type mismatch...
 
יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הסיבה לכך ואיך פותרים אותה? הרי מראש ידעתי שהתנאי הימני לא אמור להתקיים עבור הרשומות הראשונות ולכן הכנסתי את התנאי השמאלי שאמור היה להתקיים ולגרום לקוד להיכנס לתוך ה-IF...(ואגב, אם התנאי השמאלי כבר מתקיים, למה בכלל הוא ממשיך לבדוק את התנאי הימני ולא פשוט נכנס לקוד שבא אחרי ה-IF?) 
לצפיה ב-'השוואת קבצי אקסל וייצוא שורות עם שינויים'
השוואת קבצי אקסל וייצוא שורות עם שינויים
10/11/2019 | 16:53
1
6
שלום רב,
ברצוני להשוות בין 2 קבצי אקסל ולייצא את השורות שיש בהם שינויים.
יש לי אופיס 2016 ווינדוס 10 64b וניסיתי להשתמש ב Spreadsheet Compare 2016 וקיבלתי רשימה של השינויים אבל אין דרך קלה לחלץ את השורות שהשתנו.
אשמח לעזרתכם.
תודה
לצפיה ב-'תעלה קובץ הדגמה'
תעלה קובץ הדגמה
11/11/2019 | 12:52
2
לצפיה ב-'טבלה מתעדכנת מתוך טבלה'
טבלה מתעדכנת מתוך טבלה
10/11/2019 | 16:22
5
מהי הדרך הנכונה ביותר לגרום לטבלה בגיליון 2 להתעדכן אוטומטית מגיליון 1. אני אוסיף שמות תלמידים בגיליו 1 והוא יסנן ויעדכן את הטבלה בגיליון 2 כפי הדוגמא.

תודה מראש
לצפיה ב-'שאלה כללית'
שאלה כללית
10/11/2019 | 10:15
9
הקובץ אקסל ( אופיס 365 ) WIN10
נסגר ( יחסית הקובץ עמוס כולל מאקרו - לא יכול לצרף את הקובץ)
כל פעם שאני פותח אחרי הוספה של נוסחא או הקלדה של אות בתא
האקסל נסגר ונפתח מחדש ומבקש לעשות חידוש לקובץ ( recover)
לא מבצע מכיוון שנתונים נאבדים אולא חוזר מדויק ב recover
מה אוכל  לעשות ?
מצליך לפתוח את הקובץ ללא RECOVER
העתקתי את הקובץ לתיקיית גיבוי ( וגם משם נפתח ולא נותן להכניס משפט או להוסיף עמודה)
לצפיה ב-'SUMIFS בשילוב OR'
SUMIFS בשילוב OR
06/11/2019 | 16:35
4
12
היי חברים , 
יש לי טבלת סוכני מכירות עם שם , תאריך מכירה, וכמות.
בתא D10 ישנה נוסחה לחישוב כמות המכירות של דני ב 2 תאריכים  (סה"כ 150)
 
למישהו יש רעיון לנוסחה יעילה יותר ? ( פשוט חזרתי על הנוסחה פעמיים משום שאיני יודעת לשלב את ה OR)
תודה ענקית !
לצפיה ב-'אפשר: (SUMIFS(C2:C7,A2:A7,A10,B2:B7,">="&B10,B2:B7,"<="&C10='
אפשר: (SUMIFS(C2:C7,A2:A7,A10,B2:B7,">="&B10,B2:B7,"<="&C10=
06/11/2019 | 17:41
3
6
לצפיה ב-'iyyi - תודה רבה ! אבל מה אם התאריכים לא עוקבים ?'
iyyi - תודה רבה ! אבל מה אם התאריכים לא עוקבים ?
07/11/2019 | 09:17
2
7
לצפיה ב-'אתה יכול להשתמש בזה...'
אתה יכול להשתמש בזה...
07/11/2019 | 14:41
1
13
אבל נראה לי שזה לא יותר פשוט ממה שעשית
לצפיה ב-'ל iyyi - תודה רבה :)'
ל iyyi - תודה רבה :)
07/11/2019 | 15:33
1
לצפיה ב-'פיצול טקסט בתא למספר שורות בגליון חדש'
פיצול טקסט בתא למספר שורות בגליון חדש
06/11/2019 | 12:06
8
17
שלום,
 
ראשית כל, אני קצת חדש בכתיבת קוד VBA. ניסיתי לחפש פתרונות בפורומים שונים, אבל לא ממש הצלחתי לפתור את הבעיה.
 
יש לי קובץ אקסל עם שורות מרובות של מק"טים ומיקומים (בתא בודד) להשמת רכיבים בכרטיס אלקט.
אני רוצה לייצר קובץ/גליון אקסל חדש שלוקח את המיקומים ומפריד אותם לשורות חדשות, עד לסיום הקובץ (ex.1)
הגליון החדש צריך להכיל כותרות שלעובד יהיה קל להבין את הקובץ ולנתח אותו. (ex.2).
 
האם זה אפשרי בכלל?
 
תודה רבה לעוזרים.
 
 
 
 
לצפיה ב-'צרף קובץ'
צרף קובץ
06/11/2019 | 13:40
7
6
ובו דוגמה למצב ההתחלתי ולמצב הסופי.
הדוגמה צריכה להיות מספיק ברורה - איך הגעת ממצב אחד לשני, ולהכיל את כל מקרי הקצה, במידה ויש כאלה.
לצפיה ב-'הקבצים הם המטרה'
הקבצים הם המטרה
06/11/2019 | 13:48
6
9
צירפתי קבצים של מה שיש לי כרגע ושל התוצאה שאני רוצה להגיע אליה עם קוד מאקרו (שאני לא מצליח לעשות)
 
האשכול נועד למציאת פתרון לבעיה.
לצפיה ב-'צירוף קובץ'
צירוף קובץ
07/11/2019 | 08:03
5
6
צירפת תמונות של מה שיש לך.
אם אתה רוצה שיעזרו לך - עזור לנו לעזור לך...
צרף קובץ אקסל.
לצפיה ב-'צירפתי את הקובץ'
צירפתי את הקובץ
07/11/2019 | 13:48
4
7
תודה על העזרה.
לצפיה ב-'הבהרות'
הבהרות
10/11/2019 | 09:07
3
4
עמודת from זהה לעמודת to  תמיד ? אם לא אז מתי הם שונים ?
הכמות - תמיד 1 ? מה יקרה אם סך הכמות בשורה המקורית לא תתאים למספר ה"חלקים" שיווצרו מה - REF  ?
לצפיה ב-'תשובות'
תשובות
10/11/2019 | 10:23
2
2
1. כן, 2 העמודות זהות תמיד בשביל הכנסת המידע למערכות הפנימיות
2. שאלה טובה, לדעתי צריכה להיות בדיקה של סך השורות לפריט ספציפי ששווה לכמות בקובץ המקור (האם זה אפשרי בכלל?)
לצפיה ב-'קוד'
קוד
11/11/2019 | 11:11
1
4
שים לב לפסיק בסוף הפירוט בשורה השניה
 
 Sub sub_split()

Dim refArray() As String
orig_row = 4
dest_row = 4

While Cells(orig_row, 1) <> ""
   pn = Cells(orig_row, 1)
   part = Cells(orig_row, 4)
   qty = Cells(orig_row, 2)
   Erase refArray
   refArray = split(Trim(Cells(orig_row, 3)), ",")
   sz = UBound(refArray, 1)
   If sz + 1 <> qty Then qe = "Qty Error"
   For i = 0 To sz
       Cells(dest_row, 15) = pn
       Cells(dest_row, 16) = refArray(i)
       Cells(dest_row, 17) = refArray(i)
       Cells(dest_row, 18) = part
       Cells(dest_row, 19) = 1
       Cells(dest_row, 20) = qe

       dest_row = dest_row + 1
   Next

   qe = ""
   orig_row = orig_row + 1
Wend

End Sub
 
לצפיה ב-'תודה רבה, מספר שאלות קטנות'
תודה רבה, מספר שאלות קטנות
11/11/2019 | 17:27
1
1. האם ניתן לבצע את הפיצול בגליון נפרד?
2. האם יש אפשרות להוסיף כותרות לטבלה?
3. האם ניתן לבחור את סוג המפריד (פסיק, קו, גרש) לפני ביצוע ההפרדה?
4. איך ניתן להוסיף ממשק HMI עבור קבצים חדשים?
 
לצפיה ב-'מעבר בין גרסאות אקסס'
מעבר בין גרסאות אקסס
06/11/2019 | 12:15
4
9
אהלן
אני עובדת עם רשות גדולה בה במספר גדול של מחשבים משתמשים בקובץ אקסס לניהול ההדרכות.
כל פעם שיש עדכוני גרסא של אופיס הקבצים מפסיקים לעבוד. לרוב אנחנו נאלצים לחזור לגרסת אקסס הקודמת. הפעם גם זה לא עובד.
בפתיחת הקובץ הוא מעלה תיבת טקסט ששואלת מה התוכן של שדות שאמורים להתעדכן לבד במאקרו עליית טופס.

רעיונות?
לצפיה ב-'פרטים נוספים'
פרטים נוספים
06/11/2019 | 13:24
3
6
המאקרויים מסרבים לעבוד. נראה שזה עניין של הגדרות, כיוון שהקובץ עבד בעבר על המחשב הזה ועובד בתחנות אחרות. חזרנו לאקסס 10 שיניתי את רמת האבטחה להכי נמוכה ובדקתי שעברית מותקנת על המחשב.
ייתכן שבעיה של רפרנס אבל לא מסומן שום דבר שחסר.
תודה
לצפיה ב-'רפרנס'
רפרנס
06/11/2019 | 13:38
2
9
בד"כ בכל שידרוג, יש צורך לסמן רפרנס חדש עבור כל רפרנס שמכיל מספר גרסה:
microsoft access 14.0
 
להתייחסות נוספת - צרפי קובץ (יש לשנות סיומת ל - TXT)
לצפיה ב-'רפרנס'
רפרנס
06/11/2019 | 14:18
1
7
תודה זיו.

איך אני מתקינה אם הוא כבר שם?

(בדקתי עם תחנה אחרת ואלו הרפרנסים שמותקנים גם שם)
לצפיה ב-'רפרנס'
רפרנס
07/11/2019 | 08:02
464
אם אכן מדובר ברפרנס של MS, אין צורך להתקין, רק לסמן את הרפרנס המתאים לגרסה.
 
לצפיה ב-'אקסל 2013 - סידור נתונים בטבלה'
אקסל 2013 - סידור נתונים בטבלה
06/11/2019 | 19:10
2
8
היי,


יש לי נתונים בעמודות A-F, מדובר בקובץ של אלפי שורות.
אני רוצה לסדר את הנתונים בטבלה, כמו הטבלה החל מעמודה I,
כש שבכל שורה אוכל לראות את פרטי העובד וקודי מוצרים שנספרו.
כלומר, ישנם עובדים שיש להם שתי שורות של אותו קוד מוצר עם כמויות שונות בכל שורה, וברצוני לסכם כל הכמות לכל קוד מוצר לכל עובד.
כמו כן, אם אפשרי, שאוכל להוסיף ידנית קודים של מוצרים החל מעמודה M.
כלומר, למשל, שאוכל להקליד את קוד המוצר בתא M2, ואז אוכל לראות בעמודה את סך הכמות של אותו רכיב לאותו עובד.
לצפיה ב-'הפתרון העדיף לדעתי הוא טבלת ציר'
הפתרון העדיף לדעתי הוא טבלת ציר
07/11/2019 | 01:11
1
197
לאחר הוספת נתוני מקור, ריענון הנתונים של טבלת הציר יוסיף באופו אוטומטי את העמודות של קודי המוצר.
ניתן לסנן את קודי המוצר שאתה רוצה להראות.
 
טבלת הציר מודגמת בקובץ המצורף
לצפיה ב-'תודה רבה!'
תודה רבה!
07/11/2019 | 17:32
1
לצפיה ב-'לכאורה באג באקסל (או שאני לא מתמטיקאי מספיק טוב)'
לכאורה באג באקסל (או שאני לא מתמטיקאי מספיק טוב)
05/11/2019 | 23:22
1
11
קובץ אקסל (נוסה בכמה גירסאות )שאני נותן לו חיסור של שבר עשרוני אני מקבל סטיה קטנה (בסיפרה ה13 בערך לאחר הנקודה) אני מצרף קובץ דוגמא תראו בA3 ובB3
 
לצפיה ב-'זה לא אתה, זאת מגבלה של האקסל בגלל...'
זה לא אתה, זאת מגבלה של האקסל בגלל...
06/11/2019 | 09:36
12
שימוש בסוג נתונים של Double המשתמש ב-8 Byte לאיחסון המספר.
אם זה בעיה אתה יכול להשתמש בנוסחה:
 =ROUND(B1-B2,13)
 
לצפיה ב-'שגיאת הפעלה בסרטון -PPT 2010'
שגיאת הפעלה בסרטון -PPT 2010
05/11/2019 | 09:45
3
בוקר טוב,

הוספתי סרטון בפורמט WMV לפאואר פוינט 2010 .
הקובץ עובד בצורה חלקה כשהוא מחוץ למצגת.
בתוך המצגת , לקראת אמצע הסרטון מתקבלת הודעת השגיאה .
האם ישנו פתרון לתקלה זו ?

תודה
לצפיה ב-'קבצים אחרונים לא מוצגים'
קבצים אחרונים לא מוצגים
04/11/2019 | 23:35
1
12
בלחיצה ימנית בעכבר על אייקון וורד/אקסל

ביצעתי תיקון למערכת אופיס דרך
'לוח הבקרה' > 'תוכניות ותכונות' > ....

לא עזר.

מה עוד ניתן לעשות?


לצפיה ב-'חלונות 10'
חלונות 10
04/11/2019 | 23:37
10
אופיס 16
לצפיה ב-'פתיחת קבוצת אנשי קשר חדשה ללא רצוני'
פתיחת קבוצת אנשי קשר חדשה ללא רצוני
03/11/2019 | 21:46
1
34
Windows 10
אופיס 356
 
מדי פעם מתחשק לאופיס לפתוח קבוצת אנשי קשר ללא רצוני (ראו תמונה).
כיצד אני מונע זאת ומאחד קבוצות ?
לצפיה ב-'הפתרון .. נא להחזיק חזק '
הפתרון .. נא להחזיק חזק
04/11/2019 | 22:22
29
פותחים את איש  קשר (נפתח בחלון חדש).
במקביל לוחצים על יצירת איש קשר חדש.
בחלון שנפתח מקלידים את אותו השם ... לוחצים שמור .. המחשב יבקש רשות לעדכן את פרטי איש הקשר .. לוחצים כן כן כן בכול החלונות שנפתחים. וזהו.
הקבוצה החדשה שנוצרת נעלמת ... והכול באותה הקבוצה.
 
לך תבין את מייקרוסופט ...
 

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

בעלי מקצוע

ליאת בן שי שרותי תמלול
הכל בגלל מילה אחת!
דוד אפרים משרד עורכי דין
ייעוץ וייצוג משפטי
פורום דיני מס הכנסה ומע
חייבים למס הכנסה?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ