לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
3009330,093 עוקבים אודות עסקים

פורום אופיס (מיקרוסופט)

‏פורום "אופיס", ב'תפוז', הוא חלק מקהילת ה"משתמשים הכבדים" במחשב.

מאחר וכולנו מעוניינים להפיק את המרב מחבילת ה"אופיס" של "מיקרוסופט" - מן הסתם תמצאו אצלנו "טיפים" ו"פטנטים", שונים, לייעול ושכלול השימוש בתוכנות "אופיס" למיניהן.
חשוב לזכור שחברי הקהילה עושים מלאכתם בהתנדבות(!) - מתוך רצון לעזור לזולת – ואינם חייבים דבר לאף אחד מהמבקרים כאן.

הח"מ חרט על דגלו לשמור, בקנאות, על רמתו המקצועית של פורום זה - שנחשב בעיני מומחי 'אופיס', באשר הם, לפורום המוביל בתחומו - גם אם יימצא צורך להילחם על כך.
במקביל להצגת פתרונות הוצבה מטרה נוספת והיא - להדריך וללמד דרכי שימוש בתוכנות החבילה ולא להסתפק רק בהצגת פתרונות במובן של "ללעוס וגם לבלוע".
לא אחת תפגשו גולשים זועמים על שהח"מ מפנה חלק ממרצו להדרכה, במקום להציג להם את הפתרון וחסל. יעידו כל אותם עשרות ומאות שחזרו להודות על שניתנה להם ההזדמנות להתאמץ ולהגיע לפתרון בכוחות עצמם. הניסיון מוכיח שגולש המוצא לבדו את הפתרון [גם אם בלווי הדר
כה והכוונה] מרגיש, ברוב המקרים, הרבה "יותר טוב עם עצמו".
פה ושם תיתקלו גם במצבים שההערות/הארות לא ממש מוצאות חן בעיני מי שהן מכוונות אליו.

מטרתנו העיקרית:
  לסייע לגולשים שנתקלו בבעיות תפעול/הבנת/הכרת תוכנות ה"אופיס" לשמש במה ל'ידענים' המוכנים לסייע לגולשים. 
הנכם מתבקשים להקליק על המילה 'המשך...' - במסגרת העליונה של דף הפורום -  כדי לעיין, להפנים ולפעול עפ"י המוסבר במאמר בקישור:  
לפני הצבת ‏שאלה/תגובה הקליקו כאן ועיינו בהנחיות המנהלתיות.  - זאת, ע"מ שההתנהלות, בפורום, תהיה חלקה וקלה וכך נוכל כולנו להפיק את המרב הן מהשאלות והן מהתגובות. 
*** תודה מיוחדת לחברי צוות הפורום, [ה'מואדמים'] על התמדתם ותרומתם.

מיכאל אבידן
,
2009-2016 (Microsoft® Most Valuable Professional (MVP

 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום אופיס (מיקרוסופט)

‏פורום "אופיס", ב'תפוז', הוא חלק מקהילת ה"משתמשים הכבדים" במחשב.

מאחר וכולנו מעוניינים להפיק את המרב מחבילת ה"אופיס" של "מיקרוסופט" - מן הסתם תמצאו אצלנו "טיפים" ו"פטנטים", שונים, לייעול ושכלול השימוש בתוכנות "אופיס" למיניהן.
חשוב לזכור שחברי הקהילה עושים מלאכתם בהתנדבות(!) - מתוך רצון לעזור לזולת – ואינם חייבים דבר לאף אחד מהמבקרים כאן.

הח"מ חרט על דגלו לשמור, בקנאות, על רמתו המקצועית של פורום זה - שנחשב בעיני מומחי 'אופיס', באשר הם, לפורום המוביל בתחומו - גם אם יימצא צורך להילחם על כך.
במקביל להצגת פתרונות הוצבה מטרה נוספת והיא - להדריך וללמד דרכי שימוש בתוכנות החבילה ולא להסתפק רק בהצגת פתרונות במובן של "ללעוס וגם לבלוע".
לא אחת תפגשו גולשים זועמים על שהח"מ מפנה חלק ממרצו להדרכה, במקום להציג להם את הפתרון וחסל. יעידו כל אותם עשרות ומאות שחזרו להודות על שניתנה להם ההזדמנות להתאמץ ולהגיע לפתרון בכוחות עצמם. הניסיון מוכיח שגולש המוצא לבדו את הפתרון [גם אם בלווי הדר
כה והכוונה] מרגיש, ברוב המקרים, הרבה "יותר טוב עם עצמו".
פה ושם תיתקלו גם במצבים שההערות/הארות לא ממש מוצאות חן בעיני מי שהן מכוונות אליו.

מטרתנו העיקרית:
  לסייע לגולשים שנתקלו בבעיות תפעול/הבנת/הכרת תוכנות ה"אופיס" לשמש במה ל'ידענים' המוכנים לסייע לגולשים. 
הנכם מתבקשים להקליק על המילה 'המשך...' - במסגרת העליונה של דף הפורום -  כדי לעיין, להפנים ולפעול עפ"י המוסבר במאמר בקישור:  
לפני הצבת ‏שאלה/תגובה הקליקו כאן ועיינו בהנחיות המנהלתיות.  - זאת, ע"מ שההתנהלות, בפורום, תהיה חלקה וקלה וכך נוכל כולנו להפיק את המרב הן מהשאלות והן מהתגובות. 
*** תודה מיוחדת לחברי צוות הפורום, [ה'מואדמים'] על התמדתם ותרומתם.

מיכאל אבידן
,
2009-2016 (Microsoft® Most Valuable Professional (MVP

 

הוספת הודעה

צרף
תמונה וידיאו קובץ
קבצים המצורפים להודעה

x
הודעה מהנהלת הפורום

ציינו את גרסת ה'אופיס' ומע' ההפעלה וכתבו את השאלה בפרוטרוט!
צטטו שגיאה או הציגו PrnScr. לבעיות 'אקסל' הציגו קובץ ולא תמונה
> > 
תקנון הפורום - נא לקרוא ולהפנים את ההנחיות המנהלתיות             ‏‏‏

 
 
 
 
 
 
המשך >>

לצפיה ב-' לכל המבקרים - להלן דרך ההתנהלות בפורום זה . . .'
לכל המבקרים - להלן דרך ההתנהלות בפורום זה . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
07/04/2018 | 20:27
55

* נא לציין - בכל שאלה - את גרסת ה'אופיס' ומע' ההפעלה ולהציג את השאלה בצורה הכי מפורטת שניתן בלי לחסוך במילים.
   לא יזיק לציין גם את הארכיטקטורה (32 או 64 'ביט'/'סיביות') של מע' ההפעלה וה'אופיס'.
 
* לבעיות ב-"Excel"  וב- "Word"  יש להצמיד קובץ ולא תמונה (גם לא PDF).

* במקרים שנפח הקובץ גדול מ- 2 מ"ב – ניתן להעלותו לאתר אכסון הקבצים ולהציג קישור להורדתו.
*** לנוחיותכם, בחרו באחד משני אתרי האכסון הבאים:  http://www.sendspace.com , http://www.upf.co.il  

* אפשר ורצוי לשנות נתונים חסויים אבל חשוב להשאיר את מבנה הנתונים המקורי.

* במידה ומדובר ב'אאוטלוק' המחובר לשרת דואר (Exchange) יש לציין זאת בשאלה ובמקביל רצוי לפנות למנהל הרשת בארגון.
 
* הודעות שגיאה יש לצטט, ככתבן וכלשונן, ורצוי להצמיד גם 'צילום מסך' (PrnScr).
   נהוג להציג קבצי תמונות בעלות סיומת PNG או: JPG ולא כמסמך PDF או  DOC(X)

 למידע, נוסף ומפורט, הנה קישור לתקנון הפורום המלא - אותו אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים.
 
לצפיה ב-' לממשק ה'תפוזי' הוספה אפשרות עריכת הודעות . . .'
לממשק ה'תפוזי' הוספה אפשרות עריכת הודעות . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
07/04/2018 | 20:24
271
 
הסברים - כאן.
 
לצפיה ב-' הספר: "איך להקליט מקרו שגם עובד" ועוד... . . .'
הספר: "איך להקליט מקרו שגם עובד" ועוד... . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
07/04/2018 | 20:22
27
 
הספר (170 עמוד) עוסק, בין היתר, בהתאמת מקרו מוקלט לצרכים נקודתיים ועוד...
 
באישור מיוחד מאת המחבר, ג'ון פרנקו, ניתן להוריד (חינם) את הספר (הכתוב באנגלית - בפורמט PDF)
 
ההורדה: מהקישור הזה
 
לצפיה ב-'‏ יסודות השימוש בפונק': VLOOKUP ו- INDEX+MATCH‏‏..'
יסודות השימוש בפונק': VLOOKUP ו- INDEX+MATCH‏‏..
( לעמוד שלי בתפוז )
07/04/2018 | 20:19
29

‏החוברת (בת 30 עמוד) כוללת 3 שיעורים העוסקים, בעיקר, באחזור נתונים בעזרת הפונקציות הנ"ל.

באישור מיוחד מאת המחבר, ג'ון פרנקו, ניתן להוריד (חינם) את החוברת (הכתובה באנגלית - בפורמט PDF).
 
 ההורדה: מהקישור הזה
 
לצפיה ב-'אופיס על אייפון / אייפד'
אופיס על אייפון / אייפד
19/05/2018 | 20:12
3
6
חג שמח !

האם ניתן להוריד אופיס מעודכן לאייפון/ אייפד ולעבוד איתו בצורה מוצלחת ?

האם עובד על אייפון/אייפד?
לצפיה ב-'אופיס באייפון/אייפד'
אופיס באייפון/אייפד
20/05/2018 | 11:48
2
4
בחנות האפליקציות של אפל יש אפליקציות של אופיס
כמו-כן, הקלדה בגוגל של הביטוי Office for iPhone תציג לך הסברים ואפשרות של הזמנת התוכנות ממיקרוסופט.
הביטוי "לעבוד בצורה מוצלחת" הוא מושג יחסי, ויש הבדל בין אופיס לאייפון ןבין אופיס לאייפד. הגרסאות לאייפד, נוחות יותר מאלה של אייפון (ממשק ההפעלה שבאייפד דומה יותר לממשק המוכר מהגרסה הממוחשבת).
הכי טוב, להתקין את התוכנות ולהתנסות.
לצפיה ב-'התכנית אופיס על אייפד/ אייפון '
התכנית אופיס על אייפד/ אייפון
20/05/2018 | 18:26
1
3
תודה רבה על ההסבר !
יש לי אופיס 365 מעודכן לגרסה אחרונה וניתן להתקינו על עד 5 מכשירים/ מחשבים ...
לזה התכוונתי .
האם על זה ענית ?
לצפיה ב-'לא ממש...'
לא ממש...
20/05/2018 | 18:51
1
למיטב הבנתי, למכשירים הניידים נדרשת אפליקציה ייעודית של התוכנה, ואינני בטוח שהרישיון שיש לך מתאים לגרסה לניידים.
אני הורדתי גרסאות חינמיות של וורד ואקסל, לאייפון ולאייפד, ואני משתמש בהן מעט מאוד.
לצפיה ב-'חיפוש מספר ערכים בטבלה - אקסל 2010'
חיפוש מספר ערכים בטבלה - אקסל 2010
20/05/2018 | 18:44
1
6
הי
האם ישנה דרך לבצע VLOOKUP (או נוסחא אחרת כלשהיא) כאשר אני לא מחפש ערך תא בודד בתוך סדרה של תאים, 
אלא מחפש סדרה של תאים בתוך טבלת נתונים?
 
מצורף קובץ לדוגמא, בו בגיליון #1 ישנה טבלת ההמרה (לדוגמא הצמד 2 10 מומר ל"מיוחד 2") ובגיליון #2 יש טבלת נתונים הרגילה.
אני מעוניין שאם, לדוגמא, צמד התאים A5 ו-A6 בגיליון #1 נמצא בטבלת ההמרה בגיליון #2, אז יוחזר לי ערך ההמרה (כלומר במקום הצמד 2 10 יוחזר לי "מיוחד 2") 
 
תודה ושבוע טוב
לצפיה ב-'העיקרון מוצג בתמונה שלהלן . . . '
העיקרון מוצג בתמונה שלהלן . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
20/05/2018 | 20:02
4
לצפיה ב-' בצער רב עליי להודיעכם שצ'יפ פירסון נאסף אל אבותיו..'
בצער רב עליי להודיעכם שצ'יפ פירסון נאסף אל אבותיו..
( לעמוד שלי בתפוז )
20/05/2018 | 13:57
1
16

צ'ארלס "צ'יפ" פירסון, בן 51, במותו.

הוא נפטר ב -19/4/2018, בבית החולים, מפציעות ראש קשות שספג בתאונת דרכים 10 ימים קודם לכן.

צ'יפ החזיק בתואר ‏MVP (מטעם מיקרוסופט) ‏במשך 16 שנים רצופות.

חבל על דאבדין ולא משתכחין.
ת.נ.צ.ב.ה.
 
 
לצפיה ב-'אבדה גדולה. הוא סיפק המון פתרונות להרבה אנשים. יהי זכרו ברוך'
אבדה גדולה. הוא סיפק המון פתרונות להרבה אנשים. יהי זכרו ברוך
20/05/2018 | 15:36
8
נקווה שימצא מי שיתחזק את האתר שלו גם הלאה.
לצפיה ב-'יצירת רשימה דינאמית לאור רשימה נפתחת'
יצירת רשימה דינאמית לאור רשימה נפתחת
19/05/2018 | 19:44
1
15
שלום,
ברצוני ליצור רשימה שתכיל ערכים מסויימים לאור מילוי לאור רשימה נפתחת אחרת. (לא ברשימה תלויה)
לדוגמא:
אם אבחר מתוך רשימה בדירוג: חייל או קצין,
תיפתח לי רשימה/טופס המכילה את רכיבי השכר שיש לכל אחד מהם.
איך לעשות זאת? 
 
לצפיה ב-'מרשימת השכר את רוצה לבחור או רק לצפות . . .'
מרשימת השכר את רוצה לבחור או רק לצפות . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
19/05/2018 | 20:24
15
 
אם לבחור - אזי זו 'רשימה תלויה' Par Excellence...
 
לצפיה ב-'מדריך ליצירת רשימה ותתי רשימות ב world '
מדריך ליצירת רשימה ותתי רשימות ב world
19/05/2018 | 20:19
6
שלום רב !

אני מנסה לייצור ב world רשימה בעלת תתי רשימות, חשוב שתהיינה בתוך טבלאות, באופן הבא :
1. רשימת נושאים המופיעים בתור, בתוך טבלה.
2. לחיצה על כל אחד מהנושאים יוביל אותי לתת רשימה של אותו הנושא, גם כן בתוך טבלה.
3. לחיצה על כל תת נושא מובילה לתת תת רשימה של אותו הנושא, גם כן בתוךטבלה.

* עלי להיות מסוגלת להוסיף בכל שורה מידע וקישורים לאתרים.

לצפיה ב-'סינון'
סינון
19/05/2018 | 09:55
1
6
יש לי טבלת נתונים באקסל
אני מעונינת שהטבלה המקורית תשאר והסינון יהיה בגליון 1 וסינון נוסף בגליון 2
כלומר שבסוף תשאר טבלת נתונים וגליונות של סינון.
ניסיתי לסמן את האפשרות של סינון במקום אחר אבל זה מסנן באותה טבלה
תודה מראש
לצפיה ב-'נסי 'סינון מתקדם' כשהסינון יוצג בגיליון אחר. . .'
נסי 'סינון מתקדם' כשהסינון יוצג בגיליון אחר. . .
( לעמוד שלי בתפוז )
19/05/2018 | 11:40
10
 
 
 
לצפיה ב-'מתקשה לשמור גיליון עם סיסמה'
מתקשה לשמור גיליון עם סיסמה
18/05/2018 | 15:56
10
19
שלום רב !!
ברשותי חלונות 10 ואופיס 2016
אני מקליט מאקרו שאמור לשמור לי על גיליון עם סיסמת הגנה.
התכנה מבקשת לחזור על הסיסמה - אני חוזר עליה מאשר - ויוצא מהגיליון.
כשאני חוזר וקורא לגיליון  הוא עולה מיידית ללא בקשת סיסמה !!
הערה : אני מקליט את המאקרו הנ"ל בניפרד ואחר"כ  "שותל" אותו
בתוך מאקרו אחר קיים.. (באמצעות CNTL V) והמחשב מסרב לבצע שמירה עם סיסמה.
התוכלו בבקשה לנחש עבורי "מה אני עושה לא טוב או לא נכון" ??.
תודה
​ 
 
לצפיה ב-'שאלה והצעה:'
שאלה והצעה:
18/05/2018 | 16:16
4
13
השאלה: איך אתה שומר גיליון עם סיסמא ?
וההצעה:  צרף לכאן את הקובץ עם הקוד
לצפיה ב-'מתקשה לשמור גיליון עם סיסמה.'
מתקשה לשמור גיליון עם סיסמה.
18/05/2018 | 17:01
3
18
שלום לך   U333  !!
ראשית תרשה לי להודות לך על עצתך בשבוע שעבר בקשר עם העתקת מאקרוס בין חוברות. הצעתך לגרירה היתה מצויינת - ועבדה היטב !!
היום אני מנסה לכתוב (להוסיף) בתוך מאקרו "גדול מאד" כמה שורות שתכליתן לשמור את הגיליון אבל עם סיסמה !!
לשם כך כתבתי מאקו "זמני" ובתוכו הקשתי: שמור בשם, כלים/אפשרויות כלליות,
סיסמה לפתיחה נגיד 123456, אישור ואישרור שוב..
כאשר כתבתי את המאקו ה"זמני" הנ"ל...הכל בוצע כדבעי..
נכנסתי אליו : CTRL A עבור למאקרו "הגדול" ובתוכו CNTL V
אבל כאשר הרצתי את המקרו הגדול הוא לא ביצע שמירה בכלל !!
ואני שואל: למה ?? מה עשיתי לא נכון ??
תודה
 
 
לצפיה ב-'מצטער שאתה עונה לא לעניין. לא ענית על שאלותי....'
מצטער שאתה עונה לא לעניין. לא ענית על שאלותי....
18/05/2018 | 18:44
2
12
ציטוט:
השאלה: איך אתה שומר גיליון עם סיסמא ? 
וההצעה:  צרף לכאן את הקובץ עם הקוד
 
לצפיה ב-'מצטער שאני לא מבין את שאלתך..'
מצטער שאני לא מבין את שאלתך..
18/05/2018 | 21:28
1
17
כנראה שהבורות אצלי... לא היתה ברורה לי שאלתך "איך אתה שומר גיליון עם סיסמה,  לכן פרטי לך את כל התהליך בו כתבתי בתוך הקלטת מאקרו פקודה לשמור
גיליון מסויים עם סיסמה. אני אתמצת שנית: יש לי גיליון...(שנוצר מאתר הבנק) ממנו אני מעביר נתונים לגיליון אחר (שנמצא בתוך חוברת גדולה מאד) .בסוף העברת הנתונים אני רוצה לחזור לגיליון שממנו לקחתי את הנתונים ולשמור אותו עם סיסמה. וזה לא מצליח לי.
ומה שמוזר לי הוא כשאני מבצע שמירה עם סיסמה - ישרות ולא באמצעות מאקרו - הכל עובד תקין והגיליון נשמר עם סיסמה כמו שרציתי. רק כשאני מנסה לכתוב זאת בתוך מאקרו.. זה לא עובד !!
מובן שמחשש עינה בישה...לא אוכל לצרף כל קובץ..
תודה
 
לצפיה ב-'נשברתי ! אציין רק זאת:'
נשברתי ! אציין רק זאת:
19/05/2018 | 00:39
9
כנראה שאין לך ידע אודות המונחים הנכונים להגדרת מצב גיליונות וקבצים !
לגבי גיליון:
  • ניתן להגן עליו - עם או בלי סיסמא.
  • ניתן להסתיר אותו - שני סוגי הסתרה, רגילה או very hidden
  • ניתן לשמור אותו כקובץ נפרד.  קובץ - דהיינו חוברת עבודה - עם או בלי סיסמא.
  • ניתן, ע"י מקרו, להתנות את ביטול ההסתרה בהקשת טקסט מסוים - שאפשר לקרוא לו "סיסמא" - את המקרו ניתן להסתיר ע"י הגנה על הקוד באמצעות סיסמא.
לצערי, לא הצלחתי להבין לאיזה סוג מאלו שלמעלה שייכים הגיליונת שלך.
כל שאלה נוספת - רק עם צרוף קובץ והמקרו ש'נכתב-הוקלט-הודבק'. אם יש בעיות של "עינא בישא" - סלק את המידע בשאר הגיליונות ו/או צרף רק את הקוד.
לצפיה ב-'האם תסכים להחליף את המושג 'גיליון' במושג 'קובץ' . . .'
האם תסכים להחליף את המושג 'גיליון' במושג 'קובץ' . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
18/05/2018 | 18:51
4
14
 
או שאני סתם "משתעשע" בניחושי סרק...!?
 
לצפיה ב-'אתה לא משתעשע'
אתה לא משתעשע
18/05/2018 | 21:39
3
11
אתה אישית לימדת אותי (באחת ההתכתבויות, לפני שנים)  להבחין בין גיליון בודד לבין חוברת שמכילה יותר מגיליון אחד...
לכן אני חוזר: אני מנסה -באמצעות פקודת מאקרו - להעביר נתונים מגיליון (עם סיומת xlsx) לתוך גליון אחר שנמצא בחוברת ...ולחזור לגיליון המקור ולשמור אותו עם סיסמה..וזה לא מצליח לי.
האם תוכל לעזור לי ??
תודה
לצפיה ב-'צר לי על שאינני זוכר "מה לימדתי את מי" . . .'
צר לי על שאינני זוכר "מה לימדתי את מי" . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
18/05/2018 | 21:44
2
18
 
אני עדיין לא מבין למה הכוונה בלשמור גיליון (ציטוט מדבריך).
 
אני גם לא מכיר גיליון עם סיומת XLSX (do זה ציטוט מדבריך).
 
אם כל מה שאתה מבקש הוא להחיל סיסמת הגנה על הגיליון המקרו - אזי, לאחר שחזרת אליו והוא הגיליון הפעיל כל שעליך להריץ היא פקודת מקרו אחת (בחרתי ב- 123 כסיסמה).
 
  ActiveSheet.Protect Password:="123"
 
לצפיה ב-'סיסמה בפתיחת גיליון'
סיסמה בפתיחת גיליון
18/05/2018 | 22:40
1
15
תודה על תשובתך הקודמת.
הנוסחה שהצעת נותנת הגנה על כל הגיליון נגד כתיבה (בשוגג?) על התאים.
מה שאני מחפש זה הגנה על פתיחת הגיליון: כל מי שיקרא לגיליון יתקל בתיבה עליה רשום" גיליון ABC מוגן. הקש סיסמה לפתיחה.
את הפקודה הזו שאני מחפש אני רוצה לכתוב בתוך מאקרו כך שלאחר שאייבא ממנו נתונים לגיליון אחר בחוברת אחרת - יחזור לגיליון הראשון ישמור עליו כך שאחרים לא יוכלו לפתוח אותו ללא סיסמה.
מקווה שעכשו אני יותר מובן
תודה
לצפיה ב-'בזאת אסיים את מה שיש לי להציע . . .'
בזאת אסיים את מה שיש לי להציע . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
18/05/2018 | 23:03
19

בהנחה ששמו של הגיליון המסותר הוא: Sheet2, נסה להריץ את המקרו הראשון - בדוק את האפשרות לבטל (ידנית) את ההסתרה ואז הרץ את המקרו השני.

בסיום כל העבודה יהיה עליך להגן עם סיסמה על פרויקט ה- VBA.

כל הר"מ הוא בגדר העיקרון הכללי וייתכן שיהיה עליך להתאימו לצרכיך.
 
   Sub Hide_Protect()
     Sheets("Sheet2").Visible = 0
     ActiveWorkbook.Protect Password:="123", Structure:=True, Windows:=False
End Sub

Sub UnHide()
     ActiveWorkbook.Unprotect Password:="123"
     Sheets("Sheet2").Visible = 1 '
End Sub
 
לצפיה ב-'למחיקה'
למחיקה
17/05/2018 | 15:56
2
21
לצפיה ב-'לא "השתנתה לי" אלא "מישהו שיחק בהגדרות" . . .'
לא "השתנתה לי" אלא "מישהו שיחק בהגדרות" . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
17/05/2018 | 16:07
1
16
 
נסה דרך 'קובץ' > 'אפשרויות אקסל' > 'כללי' > ערכת נושא של אופיס'.
 
לצפיה ב-'זה היה פשוט תחת קובץ- חשבון - וישר יש שם אפשרות לצבע וכו''
זה היה פשוט תחת קובץ- חשבון - וישר יש שם אפשרות לצבע וכו'
17/05/2018 | 16:28
13
כהראה התעפצתי על המקלדת או משהו..
תודה 
לצפיה ב-'אופיס באנגלית 2003 הגדלת גופן בהערות בוורד 2003'
אופיס באנגלית 2003 הגדלת גופן בהערות בוורד 2003
17/05/2018 | 14:27
2
שלום רב
לא הצלחתי להגדיל את גופן בהערות.
מבקשת עזרה
תודה רבה
לצפיה ב-'מיון על פי שתי עמודות אקסל 2010'
מיון על פי שתי עמודות אקסל 2010
14/05/2018 | 19:19
5
22
ברצוני למיין את הטבלה על פי שני פרמטרים גם נולדו בצרפת וגם גרים בתל אביב
לצפיה ב-'למיין או לסנן - יחי ההבדל הקטן....'
למיין או לסנן- יחי ההבדל הקטן....
14/05/2018 | 19:27
4
14
לצפיה ב-'לסנן'
לסנן
14/05/2018 | 20:32
3
10
לצפיה ב-'סמן את שתי העמודות'
סמן את שתי העמודות
15/05/2018 | 01:05
18
בחר  "מיין וסנן" בקבוצת בית / עריכה.
החלט באיזה סדר אתה רוצה לסנן.
נניח C ואחר כך D.
סנן את C לפי "צרפת"
אחר כך סנן את D ( מהנותר אחרי סינון C ) לפי תל אביב.
 
לצפיה ב-'קראי בעזרה אודות 'סינון מתקדם' - ועקבי אחר התמונה'
קראי בעזרה אודות 'סינון מתקדם' - ועקבי אחר התמונה
15/05/2018 | 02:31
13
אם תהיינה בעיות - העבירי את הנסיונות לכאן עם הסבר היכן הבעיה.
לצפיה ב-'אם תרצי להציג את הנתונים באזור נפרד אז...'
אם תרצי להציג את הנתונים באזור נפרד אז...
16/05/2018 | 23:52
8
תוכלי להשתמש בהצעה המודגמת בצילום המסך ובקובץ המצורף.
בתאים H2:H3 את בוחרת את הארץ והעיר מוך רשימה
כתבי בתא G7 את נוסחת המערך:
  =IFERROR(INDEX(A$2:A$20,SMALL(IF(($C$2:$C$20=$H$2)*($D$2:$D$20=$H$3),ROW($1:$19)),ROW()-6)),"")
 
סיימי את הכנסתה בצירוף המקשים Ctrl+Shift+Enter
גררי את הנוסחה למטה ושמאלה.
הגבול סביב התאים עם הטקסט נעשה בעזרת עיצוב מותנה עם נוסחה.
 
לצפיה ב-'Windows 10 / Office 2016. באפליקצייה Word בניתי לי למעלה'
Windows 10 / Office 2016. באפליקצייה Word בניתי לי למעלה
16/05/2018 | 17:19
17
סרגל עם כלים שימושיים. אחת הפונקציות היא "צייר תיבת טקסט אנכית".
הבעיה היא שהאייקון מוצג בסרגל כבלתי ניתן לבחירה. ראה צילום מצו"ב.
מה עושים?
תודה
לצפיה ב-'אם - אז בוורד 2016'
אם - אז בוורד 2016
16/05/2018 | 14:29
11
שלום,
 
האם יש אפשרות ליצור פקודת אם (בלי VBA) בקובץ וורד?
יש לי תיבה משולבת שאני רוצה שהקובץ יגיב בהתאם לבחירה שבה.
 
מצ"ב דוגמא
לצפיה ב-'פתיחה באמצעות צייר'
פתיחה באמצעות צייר
15/05/2018 | 08:16
10
20
זקוק להכוונה מכם  חברים  ...פתחתי  תמונת מפת מטרו  באמצעות צייר  אבל לא מצליח לכתוב  באלכסון !!!!  האם  זה אפשרי בכלל?  או  ישנה אפשרות אחרת   
 
 
לצפיה ב-'האם שאלתי שייל לפורום זה?'
האם שאלתי שייל לפורום זה?
15/05/2018 | 17:56
5
7
או אולי לא הסברתי  נכון...אנא בבקשה
לצפיה ב-'שייכת לפורום זה'
שייכת לפורום זה
15/05/2018 | 17:58
5
לצפיה ב-'לא בטוח ששייך או לא'
לא בטוח ששייך או לא
15/05/2018 | 18:17
3
18
אבל...אנסה.
תלוי מה אתה רוצה.
אתה יכול "לשתול" את התמונה בקובץ WORD ולהשתמש  בכלי התמונה של ה WORD לעריכה. במיוחד, אם אתה רוצה דברים פשוטים כמו הוספת קו או עיגול.
 
אתה יכול לבחור  תוכנה יותר משוכללת לעריכה מאשר "צייר". 
למשל פוטושופ...
 
לצפיה ב-'מצ"ב צילום '
מצ"ב צילום
15/05/2018 | 18:46
2
17
צירפתי כאן , רציתי  לכתוב  בצמוד  לשם תחנת המטרו  המופיע באלכסון שם אתר במקום אבל לרשום גם באלכסון  ,  באמצעות צייר לא הצלחתי !!
לצפיה ב-'עשית מה שכתבתי לך ?'
עשית מה שכתבתי לך ?
15/05/2018 | 18:58
1
18
כי לי יצא....
לצפיה ב-'תודה על הרצון הטוב לעזור'
תודה על הרצון הטוב לעזור
16/05/2018 | 06:37
7
תודה לך  ....היות ואני שולט חלקית בוורד   אז טרם  הצלחתי
לצפיה ב-'זה ממש לא שייך לפורום הזה - אבל . . .'
זה ממש לא שייך לפורום הזה - אבל . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
16/05/2018 | 11:22
3
14
 
ספר לנו - מהר ובלחישה - איזו גרסת 'אופיס' בשימושך !?
 
לצפיה ב-'אופיס 2013'
אופיס 2013
16/05/2018 | 13:22
2
3
לצפיה ב-'אם כך זה פשוט מאוד . . .'
אם כך זה פשוט מאוד . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
16/05/2018 | 14:01
1
17
 
1. תדביק את תמונת קווי המטרו במסמך וורד חדש.
 
2. הוסף, למסמך, 'תיבת טקסט' (מה'צורות') והקלד בה את הטקסט הדרוש.
 
3. בחלק העליון שלה יש ידית ובקציה חצי עיגול (דמוי ירח).
   בעזרת ידית זו תוכל לסובב את הציבה על צירה.
 
4. כשתגיע לזוית הנכונה - גרור אותה למיקום הדרוש שמעל למפת המטרו.
 
*** זה הכל.
 
לצפיה ב-'עזרת לי מיכאל תודה'
עזרת לי מיכאל תודה
17/05/2018 | 14:03
4
לצפיה ב-'העתק מקרו'
העתק מקרו
14/05/2018 | 15:37
2
17
שלום
איך מעתיקים פקודת מקרו בוורד למחשבים אחרים?
לצפיה ב-'העתקת פקודת מקרו בוורד 2016'
העתקת פקודת מקרו בוורד 2016
14/05/2018 | 15:38
1
13
לצפיה ב-'אין לי אופיס 2016 - אסביר לגרסה 2013'
אין לי אופיס 2016 - אסביר לגרסה 2013
15/05/2018 | 17:52
11
מקווה שיעזור לך.
בהנחה שאתה רואה את ה MACRO .
עמוד על המקרו.
קליק ימני של העכבר 
בחר באפשרות ייצא.
 
כל המאקרואים במודול כולו , יישמרו לך כקובץ בסיומת BAS.
קובץ זה ניתן להעביר למחשב אחר.
 
אפשרות שניה :
כנס למאקרו
"צבע" אותו - העתק רותו והדבק לקובץ ב NOTEPAD.
שמור כטקסט .
העבר את הTXT למחשב אחר.
 
אזהרה ! COMMENTS או/ו  משתנים בעברית  עלולים להפוך ל ג'יבריש אם לא תשמור את קובץ הTXT בUNICODE / ANSI המתאים. שים לב.
 
 
לצפיה ב-'"עיון" נעלם לי מהאקסל'
"עיון" נעלם לי מהאקסל
15/05/2018 | 15:40
2
12
שלום, לאן כפתור "עיון" נעלם לי?
 
ראו צילום מסך. 
 
אופיס 2013 בעברית, מערכת הפעלה WIN7  בעברית. 
 
תודה.
לצפיה ב-'הכפתור 'מחשב' לא מספיק טוב . . .'
הכפתור 'מחשב' לא מספיק טוב . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
15/05/2018 | 15:47
1
17
לצפיה ב-'תודה.'
תודה.
15/05/2018 | 17:15
4
לצפיה ב-'הכנסת נוסחה בטבלת ציר'
הכנסת נוסחה בטבלת ציר
15/05/2018 | 13:01
1
15
שלום רב,
אני מנסה להוסיף בעמודה D, כלומר נתון מעמודה C, לחלק ל-12 כפול שלוש (רבעון) ולגרור כלפי מטה, 
הבעיה היא שבמקום להעתיק את הנוסחה הוא מעתיק את הנתון....
מה עושים?
תודה,
ירון
אופיס - microsoft office proffesional plus 2010
32 סיביות, מע' הפעלה ווינדוס 10
לצפיה ב-'לא זו הדרך...'
לא זו הדרך...
15/05/2018 | 15:22
15
לטבלת ציר לא מכניסים סתם נוסחה.
הפעולה נקראת: "הוספת שדה מחושב" ולהלן הפעולות הנדרשות:
  • הכנס לתא כלשהו בטבלת הציר.
  • לחץ "כלי טבלת ציר">אפשרויות>חישובים>שדות פריטים וערכות>שדה מחושב.
  • תן לשדה שם - נניח "רבעון"
  • הכנס למשבצת "נוסחה" - נקה אותה ובחר את השדה עליו אתה רוצה לבצע את החישוב מתוך רשימת השדות
  • במקרה שלנו, זה אחד לפני האחרון הנקרא "תקציב". בחר אותו ולחץ "הוסף שדה" - אל תגע בשום דבר.
  • לחץ על פעולת החילוק "/" ומיד אח"כ על הספרה 4.
  • לחץ על "אישור" - והופס...זהו.
תראה שבעמודה D , לכל  אורכה,  התווסף שדה חדש הנקרא "רבעון" שהוא הסכום של עמודה C חלקי 4
וזה הרי מה שרצית - נכון ?
ללא גרירה וללא העתקה.

חם בפורומים של תפוז

בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

בעלי מקצוע

דוד אפרים משרד עורכי דין
ייעוץ וייצוג משפטי
פורום גיוס והשקעות בחברות סטארטאפ
פורום גיוס והשקעות
פורום דיני מס הכנסה ומע
חייבים למס הכנסה?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ