לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
2965729,657 עוקבים אודות עסקים

פורום אופיס (מיקרוסופט)

‏פורום "אופיס", ב'תפוז', הוא חלק מקהילת ה"משתמשים הכבדים" במחשב.

מאחר וכולנו מעוניינים להפיק את המרב מחבילת ה"אופיס" של "מיקרוסופט" - מן הסתם תמצאו אצלנו "טיפים" ו"פטנטים", שונים, לייעול ושכלול השימוש בתוכנות "אופיס" למיניהן.
חשוב לזכור שחברי הקהילה עושים מלאכתם בהתנדבות(!) - מתוך רצון לעזור לזולת – ואינם חייבים דבר לאף אחד מהמבקרים כאן.

הח"מ חרט על דגלו לשמור, בקנאות, על רמתו המקצועית של פורום זה - שנחשב בעיני מומחי 'אופיס', באשר הם, לפורום המוביל בתחומו - גם אם יימצא צורך להילחם על כך.
במקביל להצגת פתרונות הוצבה מטרה נוספת והיא - להדריך וללמד דרכי שימוש בתוכנות החבילה ולא להסתפק רק בהצגת פתרונות במובן של "ללעוס וגם לבלוע".
לא אחת תפגשו גולשים זועמים על שהח"מ מפנה חלק ממרצו להדרכה, במקום להציג להם את הפתרון וחסל. יעידו כל אותם עשרות ומאות שחזרו להודות על שניתנה להם ההזדמנות להתאמץ ולהגיע לפתרון בכוחות עצמם. הניסיון מוכיח שגולש המוצא לבדו את הפתרון [גם אם בלווי הדר
כה והכוונה] מרגיש, ברוב המקרים, הרבה "יותר טוב עם עצמו".
פה ושם תיתקלו גם במצבים שההערות/הארות לא ממש מוצאות חן בעיני מי שהן מכוונות אליו.

מטרתנו העיקרית:
  לסייע לגולשים שנתקלו בבעיות תפעול/הבנת/הכרת תוכנות ה"אופיס" לשמש במה ל'ידענים' המוכנים לסייע לגולשים. 
הנכם מתבקשים להקליק על המילה 'המשך...' - במסגרת העליונה של דף הפורום -  כדי לעיין, להפנים ולפעול עפ"י המוסבר במאמר בקישור:  
לפני הצבת ‏שאלה/תגובה הקליקו כאן ועיינו בהנחיות המנהלתיות.  - זאת, ע"מ שההתנהלות, בפורום, תהיה חלקה וקלה וכך נוכל כולנו להפיק את המרב הן מהשאלות והן מהתגובות. 
*** תודה מיוחדת לחברי צוות הפורום, [ה'מואדמים'] על התמדתם ותרומתם.

מיכאל אבידן
,
2009-2016 (Microsoft® Most Valuable Professional (MVP

 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום אופיס (מיקרוסופט)

‏פורום "אופיס", ב'תפוז', הוא חלק מקהילת ה"משתמשים הכבדים" במחשב.

מאחר וכולנו מעוניינים להפיק את המרב מחבילת ה"אופיס" של "מיקרוסופט" - מן הסתם תמצאו אצלנו "טיפים" ו"פטנטים", שונים, לייעול ושכלול השימוש בתוכנות "אופיס" למיניהן.
חשוב לזכור שחברי הקהילה עושים מלאכתם בהתנדבות(!) - מתוך רצון לעזור לזולת – ואינם חייבים דבר לאף אחד מהמבקרים כאן.

הח"מ חרט על דגלו לשמור, בקנאות, על רמתו המקצועית של פורום זה - שנחשב בעיני מומחי 'אופיס', באשר הם, לפורום המוביל בתחומו - גם אם יימצא צורך להילחם על כך.
במקביל להצגת פתרונות הוצבה מטרה נוספת והיא - להדריך וללמד דרכי שימוש בתוכנות החבילה ולא להסתפק רק בהצגת פתרונות במובן של "ללעוס וגם לבלוע".
לא אחת תפגשו גולשים זועמים על שהח"מ מפנה חלק ממרצו להדרכה, במקום להציג להם את הפתרון וחסל. יעידו כל אותם עשרות ומאות שחזרו להודות על שניתנה להם ההזדמנות להתאמץ ולהגיע לפתרון בכוחות עצמם. הניסיון מוכיח שגולש המוצא לבדו את הפתרון [גם אם בלווי הדר
כה והכוונה] מרגיש, ברוב המקרים, הרבה "יותר טוב עם עצמו".
פה ושם תיתקלו גם במצבים שההערות/הארות לא ממש מוצאות חן בעיני מי שהן מכוונות אליו.

מטרתנו העיקרית:
  לסייע לגולשים שנתקלו בבעיות תפעול/הבנת/הכרת תוכנות ה"אופיס" לשמש במה ל'ידענים' המוכנים לסייע לגולשים. 
הנכם מתבקשים להקליק על המילה 'המשך...' - במסגרת העליונה של דף הפורום -  כדי לעיין, להפנים ולפעול עפ"י המוסבר במאמר בקישור:  
לפני הצבת ‏שאלה/תגובה הקליקו כאן ועיינו בהנחיות המנהלתיות.  - זאת, ע"מ שההתנהלות, בפורום, תהיה חלקה וקלה וכך נוכל כולנו להפיק את המרב הן מהשאלות והן מהתגובות. 
*** תודה מיוחדת לחברי צוות הפורום, [ה'מואדמים'] על התמדתם ותרומתם.

מיכאל אבידן
,
2009-2016 (Microsoft® Most Valuable Professional (MVP

 

הוספת הודעה

צרף
תמונה וידיאו קובץ
קבצים המצורפים להודעה

x
הודעה מהנהלת הפורום

ציינו את גרסת ה'אופיס' ומע' ההפעלה וכתבו את השאלה בפרוטרוט!
צטטו שגיאה או הציגו PrnScr. לבעיות 'אקסל' הציגו קובץ ולא תמונה
> > 
תקנון הפורום - נא לקרוא ולהפנים את ההנחיות המנהלתיות             ‏‏‏

 
 
 
 
 
 
המשך >>

לצפיה ב-' לכל המבקרים - להלן דרך ההתנהלות בפורום זה . . .'
לכל המבקרים - להלן דרך ההתנהלות בפורום זה . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
10/12/2017 | 20:36
5

* נא לציין - בכל שאלה - את גרסת ה'אופיס' ומע' ההפעלה ולהציג את השאלה בצורה הכי מפורטת שניתן בלי לחסוך במילים.
   לא יזיק לציין גם את הארכיטקטורה (32 או 64 'ביט'/'סיביות') של מע' ההפעלה וה'אופיס'.
 
* לבעיות ב-"Excel"  וב- "Word"  יש להצמיד קובץ ולא תמונה (גם לא PDF).

* במקרים שנפח הקובץ גדול מ- 2 מ"ב – ניתן להעלותו לאתר אכסון הקבצים ולהציג קישור להורדתו.
*** לנוחיותכם, בחרו באחד משני אתרי האכסון הבאים:  http://www.sendspace.com , http://www.upf.co.il  

* אפשר ורצוי לשנות נתונים חסויים אבל חשוב להשאיר את מבנה הנתונים המקורי.

* במידה ומדובר ב'אאוטלוק' המחובר לשרת דואר (Exchange) יש לציין זאת בשאלה ובמקביל רצוי לפנות למנהל הרשת בארגון.
 
* הודעות שגיאה יש לצטט, ככתבן וכלשונן, ורצוי להצמיד גם 'צילום מסך' (PrnScr).
   נהוג להציג קבצי תמונות בעלות סיומת PNG או: JPG ולא כמסמך PDF או  DOC(X)

 למידע, נוסף ומפורט, הנה קישור לתקנון הפורום המלא - אותו אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים.
 
לצפיה ב-' לממשק ה'תפוזי' הוספה אפשרות עריכת הודעות . . .'
לממשק ה'תפוזי' הוספה אפשרות עריכת הודעות . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
10/12/2017 | 20:32
2

הסברים - כאן.

 
 
לצפיה ב-' הספר: "איך להקליט מקרו שגם עובד" ועוד... . . .'
הספר: "איך להקליט מקרו שגם עובד" ועוד... . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
10/12/2017 | 20:29
7
 
הספר (170 עמוד) עוסק, בין היתר, בהתאמת מקרו מוקלט לצרכים נקודתיים ועוד...

באישור מיוחד מאת המחבר, ג'ון פרנקו, ניתן להוריד (חינם) את הספר (הכתוב באנגלית - בפורמט PDF)
 
ההורדה: מהקישור הזה.
 
לצפיה ב-' יסודות השימוש בפונקציות: VLOOKUP ו- INDEX+MATCH‏‏'
יסודות השימוש בפונקציות: VLOOKUP ו- INDEX+MATCH‏‏
( לעמוד שלי בתפוז )
10/12/2017 | 20:27
3

החוברת (בת 30 עמוד) כוללת 3 שיעורים העוסקים, בעיקר, באחזור נתונים בעזרת הפונקציות הנ"ל.

באישור מיוחד מאת המחבר, ג'ון פרנקו, ניתן להוריד (חינם) את החוברת (הכתובה באנגלית - בפורמט PDF).
 
 ההורדה: מהקישור הזה.
 
לצפיה ב-'חיפוש נתון בגליון אחר'
חיפוש נתון בגליון אחר
14/12/2017 | 14:11
8
16
היי, האם ניתן לחפש נתון הנמצא בגליון אחד בגליון אחר.

תודה.
לצפיה ב-'עקרונית כן. כדאי שתתן קצת יותר פרטים.'
עקרונית כן. כדאי שתתן קצת יותר פרטים.
14/12/2017 | 14:28
7
6
לצפיה ב-'מה עוד צריך לדעת? צירפתי קובץ.'
מה עוד צריך לדעת? צירפתי קובץ.
14/12/2017 | 14:36
6
16
צריך לחפש האם הנתונים בגליון "נתונים לחיפוש" קיימים בגליון "דאטה".
 
תודה.
 
לצפיה ב-'True מציין 'קיים' ו-False מציין 'לא קיים' . . .'
True מציין 'קיים' ו-False מציין 'לא קיים' . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
14/12/2017 | 15:15
3
24

זה עונה - בדיוק - על השאלה כפי שנשאלה.
 
לצפיה ב-'מתקבלת הודעת שגיאה'
מתקבלת הודעת שגיאה
14/12/2017 | 15:48
2
10
לצפיה ב-'אני לא לגמרי משוכנע שפעלת כפי שהצעתי . . .'
אני לא לגמרי משוכנע שפעלת כפי שהצעתי . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
14/12/2017 | 15:55
1
14

וגם אם כן - תמונות אני תולה במוזיאון ה"לובר"...
 
לצפיה ב-'במקום תגובה צינית, יהירה ומזלזלת...'
במקום תגובה צינית, יהירה ומזלזלת...
14/12/2017 | 16:30
13
יכולת פשוט לציין שהנוסחה לא תעבוד עם תאי טקסט.
 
את ההערה לתמונה בכלל לא הבנתי. רק לך מותר לעלות תמונות?
 
אני חייב להגיד לך משהו, אתה ממש לא מזמין לפורום שבניהולך.
כמנהל הייתי חושב שאתה עושה את זה בכיף, אך במקום, יש תחושה שאתה "עושה טובה".
 
זה לא נעים ל"פשוטי העם" וחבל.
 
המשך יום טוב.
 
לצפיה ב-'הנוסחה הרגילה הבאה תעבוד'
הנוסחה הרגילה הבאה תעבוד
14/12/2017 | 16:09
1
17
כל שאלה או בעיה - רק עם צרוף קובץ !!!  עם הנסיונות
לצפיה ב-'איך לא חשבתי על COUNTIF? תודה רבה, אתה תותח!!!'
איך לא חשבתי על COUNTIF? תודה רבה, אתה תותח!!!
14/12/2017 | 16:17
3
לצפיה ב-'בקשת עזרה בכתיבת MACRO'
בקשת עזרה בכתיבת MACRO
13/12/2017 | 21:44
9
23
ראשית, חג אורים שמח לכולנו:)
WIN 10 EXCEL 2013
 
מבקש עזרה בכתיבת MACRO , שלא הצלחתי לכתוב לבד - למרות שיטוט באתרי VBA ברשת.
בקובץ 4 גליונות: AAA,BBB,CCC ו ALL.
אני מגיע ידנית לגליון AAA ושם מפעיל את המקרו.
המקרו צריך להעתיק מגליון AAA  שורות 5 עד 15 עמודות A עד C, לגליון ALL לשורות 2 ומטה ביעד.
אני עובר ידנית לגליון  BBB.
מפעיל את המקרו מחדש.
הוא צריך  להעתיק מגליון BBB שורות 5 עד 15 עמודות A עד C, ( יכול להיות אחרות. במקום מספר אציב במציאות משתנה - אך נניח כנ"ל)  לגליון ALL אחרי השורה האחרונה שכבר כתובה בו.
מציאת השורה האחרונה  כנראה בעזרת הפקודה:
ALL_YES_LENGTH = Sheets("ALL").Cells(Rows.Count, 1).End(xlUp).Row
עובר ידנית לגליון CCC . 
מפעיל את המקרו מחדש והוא צריך להעתיק שורות 5-15  עמודות A עד C, מ CCC לגליון ALL אחרי השורה האחרונה.
התוצאה צריכה להראות כמו בדוגמא בגליון ALL.
תודה מראש.
 
לצפיה ב-'נסה את זה'
נסה את זה
14/12/2017 | 00:32
6
22
 Sub Copy2All()
first = InputBox("First row")
last = InputBox("Last row")
f = Sheets("ALL").Cells(Rows.Count, 1).End(xlUp).Row + 1
Rows(first & ":" & last).Copy Destination:=Worksheets("ALL").Range("A" & f)
Cells(first, 1).Select
End Sub
 
לצפיה ב-'תודה רבה:) ייבדק:)'
תודה רבה:) ייבדק:)
14/12/2017 | 11:22
3
לצפיה ב-'תודה רבה - לא שהטלתי ספק:) אבל אוהב לבדוק - עובד פיקס- תודה '
תודה רבה - לא שהטלתי ספק:) אבל אוהב לבדוק - עובד פיקס- תודה
14/12/2017 | 11:37
4
לצפיה ב-'יש מצב לבעיטת המשך?'
יש מצב לבעיטת המשך?
14/12/2017 | 13:24
3
11
צמצטער, לא חשבתי על זה בקובץ הדוגמא:(
מבקש לבצע את ההדבקה בSPECIAL רק VALUES . ללא נוסחאות.
נסיתי להוסיף לDESTINATION 
 PasteSpecial(xlPasteValues) 
לא עבד:(
 
תודה מראש
 
לצפיה ב-'אז ככה....'
אז ככה....
14/12/2017 | 14:24
2
11
חבל.. חבל שאחרי כל כך הרבה זמן אתה לא מצרף קובץ עם הנסיונות !!
הקוד הבא יעבוד לשיטתי.
תוכל לאמץ אותו גם לשיטת הבחירה ע"י INPUTBOX
 Sub Paste_Special()
Range("A5:C15").Copy
Sheets("ALL").Activate
Cells(Cells(Rows.Count, 1).End(xlUp).Row + 1, 1).PasteSpecial Paste:=xlPasteValues
End Sub
 
לצפיה ב-'תודה רבה, ייבדק. :)'
תודה רבה, ייבדק. :)
14/12/2017 | 14:53
4
לצפיה ב-'תודה רבה, בדקתי עובד!! :)'
תודה רבה, בדקתי עובד!! :)
14/12/2017 | 15:43
6
שוב תודה ומצטער על אי הוספת הנסיונות.
לצפיה ב-'לשאלה בדיוק בדיוק כמו שנשאלה - ללא בחירת שורות - מספיקה....'
לשאלה בדיוק בדיוק כמו שנשאלה - ללא בחירת שורות - מספיקה....
14/12/2017 | 02:14
1
15
שורת הקוד הבאה בלבד:
 Range("A5:C15").Copy Sheets("ALL").Cells(Sheets("ALL").Cells(Rows.Count, 1).End(xlUp).Row + 1, 1)
 
לצפיה ב-'תודה רבה'
תודה רבה
14/12/2017 | 11:26
8
ניסיתי שורה דומה- ולא עבד:(
אולי בגלל בחירת ה RANGE 
 Range(all_yas_range).Copy Sheets("ALL").Cells(ALL_YES_LENGHT, 1)
בכל אופן, תודה רבה.
לצפיה ב-'הוספת תו באמצע מספר'
הוספת תו באמצע מספר
14/12/2017 | 10:23
2
14
בוקר טוב,
יש לי רשימת מספרים בעלי מספר ספרות שונה (בין 6-9 ספרות) ואני צריך להוסיף מקף אחרי ארבעת הספרות הראשונות.
כיצד ניתן לבצע?
 
תודה רבה.
 
לצפיה ב-'אחת האפשרויות מוצעת בתמונה שלהלן . . .'
אחת האפשרויות מוצעת בתמונה שלהלן . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
14/12/2017 | 11:11
1
14
לצפיה ב-'תודה רבה'
תודה רבה
14/12/2017 | 11:57
3
לצפיה ב-'המרת שעה למספר'
המרת שעה למספר
13/12/2017 | 12:53
2
18
היי
איך אני יכולה באקסל להמיר שעה למספר ?
לדוגמא 00:30 דקות -ל 30
1:00 ל 60 , 0:45 ל - 45
 
תודה למשיבים
לצפיה ב-'לכפול ב - 24 וב - 60, את התוצאה לעצב כמספר'
לכפול ב - 24 וב - 60, את התוצאה לעצב כמספר
13/12/2017 | 13:56
20
 =A1*24*60
=A1*1440
 
לצפיה ב-'תכפילי את ערך התא ב-1440 ותעצבי כמספר עם 2 ספרות אחרי הנק''
תכפילי את ערך התא ב-1440 ותעצבי כמספר עם 2 ספרות אחרי הנק'
13/12/2017 | 14:01
9
לצפיה ב-'החיפוש לא עובד'
החיפוש לא עובד
12/12/2017 | 15:39
1
23
יש לי אופפיס 2007 ומערכת העעפה של ווינדוס 8.1
 
כשאני לוחץ על החיפוש בוורד גם למילה קיימת בוודאות, התכנה מודיעה לי שהיא סיימה לחפש את מילה במסמך והמילה לא קיימת.
 
עשיתי קופי ופייסט הממלל עצמו והתוכנה עדיין לא מצאה את המילה.
לצפיה ב-'נסה, אולי, כמוצע להלן . . .'
נסה, אולי, כמוצע להלן . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
12/12/2017 | 17:02
19
 
1. לחץ: Ctrl+F ובחלון 'חיפוש והחלפה' הקלק על 'עוד>>'
 
2. לחץ על: 'ללא עיצוב' כדי להאפיר אותו וחפש, כעת, את מילת החיפוש.
 
לצפיה ב-'מדוע אקסל פיבוט לא מאפשר לי לקבץ תאריך?'
מדוע אקסל פיבוט לא מאפשר לי לקבץ תאריך?
12/12/2017 | 10:09
2
17
שלום חברים
 
טבלת אקסל עם עמודת תאריך.
 
כשאני מייצא את הנתונים לפיבוט ומנסה לקבץ את התאריכים
הוא מציג לי שגיאה.
 
כנראה משהו באחסון התאריך לא מוגדר טוב אבל לא הצלחתי לפתור.
הנתנוים הועתקו מטבלת אקסל שיוצאה מאתר ישראכאט.
 
מצורף צילום.
לצפיה ב-'הסתדרתי עם DATVALU'
הסתדרתי עם DATVALU
12/12/2017 | 10:16
1
14
לפעמים צריך לשאול כדי לעלות על הפתרון לבד
לצפיה ב-'לפעמים צריך שהתאריכים יהיו 'תאריכים' ולא טקסט . . .'
לפעמים צריך שהתאריכים יהיו 'תאריכים' ולא טקסט . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
12/12/2017 | 10:21
13
 
די שאחד מה'תאריכים' הוא טקסט כדי שהודעת השגיאה תוקפץ.
 
אתה יכול לבדוק זאת בקלות ע"י שינוי עיצוב עמודת התאריך ל'כללי'.
 
כל תאריך "חוקי" יוצג ויזוהה כערך עשרוני. הטקסטואליים יישארו כמות שהם.
 
 
 
לצפיה ב-'הצגת לשוניות שאבדו'
הצגת לשוניות שאבדו
11/12/2017 | 14:44
4
12
שלום רב,
excell 2007 '
נעלמו לפתע הלשוניות של הגליונות באחד המחשבים...
איפה אני יכולה למצוא אותן ???
 
תודה מראש
לצפיה ב-'בדוק והגדר בעזרת התמונה שלהלן . . .'
בדוק והגדר בעזרת התמונה שלהלן . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
11/12/2017 | 17:10
3
20
‏זאת, בהנחה, שלא השתננה לך מנח/גודל חלון ה'אקסל' שאם אינו מקסימאלי ניתן להזיזו מעט כלפי מטה ולהסתיר, בלי משים, את הלשוניות.
 
לצפיה ב-'לצערי הם כבר מסומנים וזה לא עבד לי '
לצערי הם כבר מסומנים וזה לא עבד לי
11/12/2017 | 17:43
2
7
לצפיה ב-' טוב קצת פאדיחות....'
טוב קצת פאדיחות....
11/12/2017 | 17:52
1
23
בסוף הרמתי את החלון   (לפחות למדתי משהו חדש)
 תודה על התשובה המהירה
לצפיה ב-''נעל' את החלון כדי שלא יזוז שוב . . .'
'נעל' את החלון כדי שלא יזוז שוב . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
11/12/2017 | 19:00
16
 
ע"י קליק כפול על כותרת החלון...
 
לצפיה ב-'עזרה במציאת נתון בטבלאות אקסל'
עזרה במציאת נתון בטבלאות אקסל
10/12/2017 | 13:53
6
29
שלום
אני מנסה להביא מידע לחישוב בלשונית גיל בעמודות P Qו R (צבע צהוב). הנתון אמור להיות מלשונית טבלת VAR של הנתון המצטלב עם שם ותאריך אך שיופיע בחישוב חודש אחד שלפני הנתון בעמודה J באותה השורה.
כלומר נתון מחודש דמצבר באותה שנה יהיה בעצם של נובמבר של אותה שנה.
אשמח להסבר

לצפיה ב-'אקסל 2016 '
אקסל 2016
10/12/2017 | 13:55
1
12
אקסל 2016
לצפיה ב-'אולי מישהו יכול לעזור ?'
אולי מישהו יכול לעזור ?
10/12/2017 | 15:58
6
לצפיה ב-'נדרש הסבר נוסף...'
נדרש הסבר נוסף...
10/12/2017 | 17:56
3
16
בהודעה שלך אתה מדבר על הצלבה עם שם ותאריך, אבל הקובץ לא כולל שמות.
תעלה קובץ נוסף בו תמלא ידנית מספר תוצאות עם הסבר כיצד הגעת אליהן.
לצפיה ב-'כרעיון המטרה לכל תאריך במהלך החודש לבחור את סוף החודש שלפניו'
כרעיון המטרה לכל תאריך במהלך החודש לבחור את סוף החודש שלפניו
11/12/2017 | 10:39
2
14
אנסה דווקא לפשט
המטרה כי לכל תאריך נתון בטבלה שהתוצאה תהיה בחירת סוף החודש שלפניו
ואז אקח את הנתון בLOOKUP את המספר המשוייך לתאריך הזה 
מקווה שהסברתי
לצפיה ב-'לזאת הכוונה ?'
לזאת הכוונה ?
11/12/2017 | 11:10
1
23
לצפיה ב-'כן תודה רבה :) '
כן תודה רבה :)
11/12/2017 | 11:40
4
לצפיה ב-'בעית שפה בעורך הVBA באקסל'
בעית שפה בעורך הVBA באקסל
10/12/2017 | 21:54
2
18
הי,
חלונות 10, אופיס 2016. קיימת בעיה של שפה בשמות הגליונות בעורך ה VBA .
בכלי אופיס, העדפות שפה אופיס 2016 מסומנת העברית כשפת ברירת המחדל.
מצורפת תמונה 
אשמח לסיוע.
אסף
לצפיה ב-'בכל הקבצים ? יש בשם סימנים מיוחדים (חוץ מעברית) ?'
בכל הקבצים ? יש בשם סימנים מיוחדים (חוץ מעברית) ?
11/12/2017 | 08:06
1
7
לצפיה ב-'כן, בכל הקבצים. שם הגליון הוא גיליון 1. לא שיניתי'
כן, בכל הקבצים. שם הגליון הוא גיליון 1. לא שיניתי
11/12/2017 | 08:16
9
אגב, עכשיו בעבודה. כאן גם חלונות 10 אבל מותקן בעברית (התחל בצד ימין) והבעיה לא קיימת. התפריטים של התיקיות בעברית. אצלי בבית החלונות 10 באנגלית. אבדוק בכיוון הזה בערב.
לצפיה ב-'יצירת אירוע אוטלוק באמצעות אקסל (2010)'
יצירת אירוע אוטלוק באמצעות אקסל (2010)
10/12/2017 | 17:18
1
16
שלום,
 
השתמשתי במאקרו ליצירת אירוע ביומן של האוטלוק על בסיס מאקרו שראיתי בפורום (מצורף).
איך אני יכול לשלוח את האירוע כהזמנה למשתתפים נוספים (המייל של המוזמנים מופיע בעמודות 9,10,11. 
 
תודה רבה !
 
Sub reminder_a()
'
Dim oboutlook As Object
Set oboutlook = CreateObject("outlook.application")
R = 5
While ActiveSheet.Cells(R, 2) <> ""
    If ActiveSheet.Cells(R, 6) >= Date And ActiveSheet.Cells(R, 17) <> "V" Then
    Set obltem = oboutlook.CreateItem(1)
    With obltem
    .Subject = Cells(R, 2) & " " & Cells(R, 5)
    .Start = Cells(R, 6) & " 07:00"
    .Duration = 30
    .Save
    End With
     ActiveSheet.Cells(R, 17) = "V"
    End If
       R = R + 1
    Wend
   Set oboutlook = Nothing
 
   

'
End Sub
לצפיה ב-'נסה להיעזר ב:'
נסה להיעזר ב:
11/12/2017 | 08:05
16
 Dim oboutlook As Object
Set oboutlook = CreateObject("outlook.application")
   
   Set obltem = oboutlook.CreateItem(olAppointmentItem)
   With obltem
   .Subject = "test"
   .Start = #12/11/2017 1:30:00 PM#
   .Duration = 30
   .Recipients.Add ("a@a.co.il")
   .Recipients.ResolveAll
   .Send
   .Save
   End With
  
  Set oboutlook = Nothing
אצלי הוא יוצר את הפגישה, מוסיף את הנמען, ולא שולח (אם אני נכנס ידנית ורק שולח - עובד).
אני מניח שזה מכל מיני הגדרות אבטחה. לא התעמקתי איזה.
לצפיה ב-'איך לטפל בהידבקות מילים במסמך וורד?'
איך לטפל בהידבקות מילים במסמך וורד?
10/12/2017 | 14:59
1
18
שלום
בוורד 2016 וויינדואס 7
העברתי מסמך וורד תקין למחשב אחר
והרבה מילים נדבקו באופן בלתי קריא
האם יש דרך לתקן זאת? 
 
מצורפת דוגמא
לצפיה ב-'קצת מוזר, אבל נסה את זה'
קצת מוזר, אבל נסה את זה
10/12/2017 | 22:37
13
התופעה שתיארת אופיינית לאופיס 2007 עקב חוסר עדכונו.
בכל אופן, נסה לשמור את הקובץ כ'סוג קובץ' word 97-2003 ולשלוח אותו ככזה.
לצפיה ב-'"משקל" קובץ לגיבוי'
"משקל" קובץ לגיבוי
08/12/2017 | 23:46
4
24
ברשותי אופיס 2016 על חלונות 7 (32 ביט).
מכיוון שאני מתכוון לשדרג מערכת הפעלה, גיביתי את קובצי האאוטלוק שלי.
לפי מה שבדקתי, תיקיית outlook data file, כולל תקיות משנה, שוקלת 218696 ק"ב.
אבל לאחר שייצאתי קובץ PST, הוא שוקל בתיקיית הגיבוי 239 מגה.
הגיוני?
לצפיה ב-'218,696 KB הם 214 MB'
218,696 KB הם 214 MB
09/12/2017 | 13:27
3
7
לצפיה ב-'אז מה בעצם אתה אומר?'
אז מה בעצם אתה אומר?
09/12/2017 | 13:30
2
12
למה הפער אצלי?
לצפיה ב-'שמדובר בהפרש קטן ולא הייתי מטריד את עצמי בעניין'
שמדובר בהפרש קטן ולא הייתי מטריד את עצמי בעניין
09/12/2017 | 23:35
5
לצפיה ב-'1MB מעולם אינו 1000KB אלא 1024, או 1048576bytes'
1MB מעולם אינו 1000KB אלא 1024, או 1048576bytes
09/12/2017 | 23:41
14
"משקל" נתונים נספר לא על בסיס 10 אלא על בסיס 2 מול העובדה שב-KB יש 1024 בייט, וב-1byte יש 8 bit, ולכן 1GB הם לא 9^10 (מיליארד) אלא 30^2 (1073741824)
 
כונן בנפח טרה אחד ממותג טריליון בייט, אבל בפועל הם טריליון חלקי 1024 שלושה פעמים = 931GB בסיס 2
לצפיה ב-'התקנה מחדש של אופיס 2016'
התקנה מחדש של אופיס 2016
09/12/2017 | 15:18
10
21
חלונות 10 פרו
 
במסגרת העברת חלונות לכונן SSD, ניסיתי להוריד את אופיס.
נכנסתי לחשבון במיקרוסופט, אבל כשאני מקיש את המפתח, המערכת לא מזהה אותו.
יש לי אופיס אחד (שני רשיונות שקניתי בארץ) ואחד לאופיס פרו שקניתי באתר בחו"ל
שניהם לא מתקבלים ולכן אני לא יכול להוריד את הקובץ להתקנה.

שתי שאלות:
1) מאיפה אני יכול להוריד את קובץ ההתקנה?
2) מדוע לא מתקבל המפתח שאני מכניס?
 
לצפיה ב-'אז ככה . . .'
אז ככה . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
09/12/2017 | 15:39
9
28
 
1. האם ניסית ליצור קשר על מח' התמיכה של MS בנדון
 
2. הצג 'צילום מסך' (ברור) של הודעת השגיאה.
 
לצפיה ב-'מצ"ב'
מצ"ב
09/12/2017 | 16:11
8
21
זה של אופיס 2016 פרו
דפדפן פיירפוקס  57.0.2 64BIT
מערכת הפעלה חלונות 10
 
 
לצפיה ב-'והכנסת ארץ ו'שפה' בחלוניות שבחלק התחתון . . .'
והכנסת ארץ ו'שפה' בחלוניות שבחלק התחתון . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
09/12/2017 | 16:13
7
21
לצפיה ב-'הייתי צריך להכניס?'
הייתי צריך להכניס?
09/12/2017 | 16:16
6
13
בד"כ מציינים אם חסר נתון
זו הבעיה לדעתך ?

ואני לא יודע אם הכנסת השפה, תגרום למערכת להיות עם ממשק עברי.

אני לרוב מעדיף ממשק אנגלי עם יכולות בעברית .. נראה לי שבצורה הזו יש פחות באגים
לצפיה ב-'ניסיתי להכניס וזה לא נותן'
ניסיתי להכניס וזה לא נותן
09/12/2017 | 16:18
5
13
אני אנסה להחיל הכל מהתחלה .. שוב
לצפיה ב-'ניסיתי שוב .. גם לא נותן'
ניסיתי שוב .. גם לא נותן
09/12/2017 | 16:21
4
12
עושה רושם שזו לא הבעיה
לצפיה ב-'אני מבין שלשאלה מס' 1 שלי לא אקבל תשובה . . .'
אני מבין שלשאלה מס' 1 שלי לא אקבל תשובה . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
09/12/2017 | 16:32
3
17

אז, לפני שאני מפנה אותך אליה שוב (הפעם לא כשאלה אלא כהצעה לפעולה) - נסה את המוצע בתמונה שלהלן שעזר במספר מקרים בהם נתקלתי בעבר.


 
לצפיה ב-'לגבי שאלה מס 1'
לגבי שאלה מס 1
09/12/2017 | 16:38
2
17
טרם פניתי למחלקת תמיכה בMS
מעריך שבשבתות הם נחים

אם לא תהיה ברירה, אפנה אליהם .. עושים את זה בטלפון/מייל?!
בנתים אנסה את שיטת ההצלבה (:
לצפיה ב-'רצוי בטל': 09-7625400 . . .'
רצוי בטל': 09-7625400 . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
09/12/2017 | 16:39
1
8
לצפיה ב-'תודה על הטלפון'
תודה על הטלפון
09/12/2017 | 16:47
15
ניסיתי את ההשיטה שלך, ללא הצלחה.
אנסה ליצור קשר בטלפון שנתת..
 
חבל שאין לMS כלי שעוזר להעבירהתקנה קיימת מהארדיסק רגיל לכונן SSD
היה חוסך הרבה טרחה
 
לצפיה ב-'מענה קבוע בפורמט HTML'
מענה קבוע בפורמט HTML
09/12/2017 | 11:32
1
12
אוטלוק 2016

כיצד מקבעים את המענה לפורמט HTML ?
לצפיה ב-'מצאתי רק לשנוי בודד ... לא קבוע'
מצאתי רק לשנוי בודד ... לא קבוע
09/12/2017 | 12:12
13
לצפיה ב-'מסמך שכתבתי בוורד .. נעלם?!'
מסמך שכתבתי בוורד .. נעלם?!
08/12/2017 | 18:29
2
16
כתבתי מסמך בוורד, לפחות שני דפים ואז סגרתי את המחשב.
כשנזכרתי שלא שמרתי את המסמך, לחצתי אסקייפ .. ציפיתי שיומר שלא שמרתי את המסמך, אבל זה לא קרה, המחשב נסגר, עכשיו אני לא מוצא זכר למסמך.

משהו יכול לומר איפה אני מוצא אותו?!
אופיס 2016
לא רוצה להישמע דרמטי אבל, הצילו!

לצפיה ב-'נסה, אולי, ככה . . .'
נסה, אולי, ככה . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
08/12/2017 | 21:07
1
21
 
'קובץ' > 'פתח' > גלול עד  הסוף למטה > הקלק על 'שחזר מסמכים שלא נשמרו' וקווה לטוב...
לצפיה ב-'תודה'
תודה
08/12/2017 | 21:31
10
זה בסוף לא היה שם.
אבל בין החלונות היה חלון וורד שנכתב עליו "קובץ משוחזר"
לדעתי הוא ישב בתיקיית וורד.
 
כבר הייתי מוכן לכתוב הכל שוב (+ מריטת שערות) (:
 
לצפיה ב-'פונקציה של תאריכים בוורד, אפשרי?'
פונקציה של תאריכים בוורד, אפשרי?
08/12/2017 | 17:03
4
22
שלום
 
הייתי רוצה לדעת וללמוד אם ניתן בוורד לגרום לכך שבתוכן המכתב יופיע תאריך המכתב + מספר ימים נוספים שאקבע מראש? 
 
בתוכן המכתב יופיע נגיד תאריך מועד הגשת המכתב פלוס 10 ימים...
 
תודה
לצפיה ב-'הדרך הפשוטה, לדעתי, תהיה בעזרת מקרו . . .'
הדרך הפשוטה, לדעתי, תהיה בעזרת מקרו . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
08/12/2017 | 17:42
3
17
 
וזאת כדי לא להסתבך עם שדות מחושבים וכו'.
 
האם מדובר במכתב שאתה כותב ומעוניין להציב, בו, תאריך שהוא X ימים מהיום
 
היה וכן - זו בכלל לא בעיה רק זכור שיהיה עליך לענות על השאלה :כמה ימים להוסיף" בכל פעם שתריץ את המקרו - אלא אם כמות הימים היא קבועה ואז ניתן לקבע זאת בגוף המקרו.
 
ממתין לתגובתך...
 
לצפיה ב-'אכן כן, זה בדיוק לשם כך. תודה.'
אכן כן, זה בדיוק לשם כך. תודה.
08/12/2017 | 18:21
2
8
לצפיה ב-'אם כך, היעזר בתמונה שלהלן . . .'
אם כך, היעזר בתמונה שלהלן . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
08/12/2017 | 18:32
1
20

ארת המקרו תוכל להציב בקובץ התבנית NORMAL.DOT או בקובץ, אחר, שתמיד יהיה פתוח במחשבך.

למקרו, תוכל לשייך שילוב מקשים ו/או לחצן ב'סרגל הגישה המהירה' (QAT).

תוכל ללמוד הכל אודות: Word Template - ב"גוגל".
לצפיה ב-'תודה'
תודה
08/12/2017 | 18:42
4

חם בפורומים של תפוז

המוזיקאי לירון עמרם מתארח בפורום
המוזיקאי לירון עמרם...
המוזיקאי המוכשר והייחודי ופריצת השנה בגלגל``צ...
המוזיקאי לירון עמרם מתארח בפורום
המוזיקאי לירון עמרם...
המוזיקאי המוכשר והייחודי ופריצת השנה בגלגל``צ...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

בעלי מקצוע

המקור לאשראי עסקי
זקוקים לתוכנית עיסקית?
קופרברג, עזרא ושות'- רואי חשבון ויועצים עסקיים
קופרברג עזרא ושות'- רו"ח
פורום דיני מס הכנסה ומע
חייבים למס הכנסה?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ