לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
3067430,674 עוקבים אודות עסקים

פורום אופיס (מיקרוסופט)

‏פורום "אופיס", ב'תפוז', הוא חלק מקהילת ה"משתמשים הכבדים" במחשב.

מאחר וכולנו מעוניינים להפיק את המרב מחבילת ה"אופיס" של "מיקרוסופט" - מן הסתם תמצאו אצלנו "טיפים" ו"פטנטים", שונים, לייעול ושכלול השימוש בתוכנות "אופיס" למיניהן.
חשוב לזכור שחברי הקהילה עושים מלאכתם בהתנדבות(!) - מתוך רצון לעזור לזולת – ואינם חייבים דבר לאף אחד מהמבקרים כאן.

הח"מ חרט על דגלו לשמור, בקנאות, על רמתו המקצועית של פורום זה - שנחשב בעיני מומחי 'אופיס', באשר הם, לפורום המוביל בתחומו - גם אם יימצא צורך להילחם על כך.
במקביל להצגת פתרונות הוצבה מטרה נוספת והיא - להדריך וללמד דרכי שימוש בתוכנות החבילה ולא להסתפק רק בהצגת פתרונות במובן של "ללעוס וגם לבלוע".
לא אחת תפגשו גולשים זועמים על שהח"מ מפנה חלק ממרצו להדרכה, במקום להציג להם את הפתרון וחסל. יעידו כל אותם עשרות ומאות שחזרו להודות על שניתנה להם ההזדמנות להתאמץ ולהגיע לפתרון בכוחות עצמם. הניסיון מוכיח שגולש המוצא לבדו את הפתרון [גם אם בלווי הדר
כה והכוונה] מרגיש, ברוב המקרים, הרבה "יותר טוב עם עצמו".
פה ושם תיתקלו גם במצבים שההערות/הארות לא ממש מוצאות חן בעיני מי שהן מכוונות אליו.

מטרתנו העיקרית:
  לסייע לגולשים שנתקלו בבעיות תפעול/הבנת/הכרת תוכנות ה"אופיס" לשמש במה ל'ידענים' המוכנים לסייע לגולשים. 
הנכם מתבקשים להקליק על המילה 'המשך...' - במסגרת העליונה של דף הפורום -  כדי לעיין, להפנים ולפעול עפ"י המוסבר במאמר בקישור:  
לפני הצבת ‏שאלה/תגובה הקליקו כאן ועיינו בהנחיות המנהלתיות.  - זאת, ע"מ שההתנהלות, בפורום, תהיה חלקה וקלה וכך נוכל כולנו להפיק את המרב הן מהשאלות והן מהתגובות. 
*** תודה מיוחדת לחברי צוות הפורום, [ה'מואדמים'] על התמדתם ותרומתם.

מיכאל אבידן
,
2009-2016 (Microsoft® Most Valuable Professional (MVP

 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום אופיס (מיקרוסופט)

‏פורום "אופיס", ב'תפוז', הוא חלק מקהילת ה"משתמשים הכבדים" במחשב.

מאחר וכולנו מעוניינים להפיק את המרב מחבילת ה"אופיס" של "מיקרוסופט" - מן הסתם תמצאו אצלנו "טיפים" ו"פטנטים", שונים, לייעול ושכלול השימוש בתוכנות "אופיס" למיניהן.
חשוב לזכור שחברי הקהילה עושים מלאכתם בהתנדבות(!) - מתוך רצון לעזור לזולת – ואינם חייבים דבר לאף אחד מהמבקרים כאן.

הח"מ חרט על דגלו לשמור, בקנאות, על רמתו המקצועית של פורום זה - שנחשב בעיני מומחי 'אופיס', באשר הם, לפורום המוביל בתחומו - גם אם יימצא צורך להילחם על כך.
במקביל להצגת פתרונות הוצבה מטרה נוספת והיא - להדריך וללמד דרכי שימוש בתוכנות החבילה ולא להסתפק רק בהצגת פתרונות במובן של "ללעוס וגם לבלוע".
לא אחת תפגשו גולשים זועמים על שהח"מ מפנה חלק ממרצו להדרכה, במקום להציג להם את הפתרון וחסל. יעידו כל אותם עשרות ומאות שחזרו להודות על שניתנה להם ההזדמנות להתאמץ ולהגיע לפתרון בכוחות עצמם. הניסיון מוכיח שגולש המוצא לבדו את הפתרון [גם אם בלווי הדר
כה והכוונה] מרגיש, ברוב המקרים, הרבה "יותר טוב עם עצמו".
פה ושם תיתקלו גם במצבים שההערות/הארות לא ממש מוצאות חן בעיני מי שהן מכוונות אליו.

מטרתנו העיקרית:
  לסייע לגולשים שנתקלו בבעיות תפעול/הבנת/הכרת תוכנות ה"אופיס" לשמש במה ל'ידענים' המוכנים לסייע לגולשים. 
הנכם מתבקשים להקליק על המילה 'המשך...' - במסגרת העליונה של דף הפורום -  כדי לעיין, להפנים ולפעול עפ"י המוסבר במאמר בקישור:  
לפני הצבת ‏שאלה/תגובה הקליקו כאן ועיינו בהנחיות המנהלתיות.  - זאת, ע"מ שההתנהלות, בפורום, תהיה חלקה וקלה וכך נוכל כולנו להפיק את המרב הן מהשאלות והן מהתגובות. 
*** תודה מיוחדת לחברי צוות הפורום, [ה'מואדמים'] על התמדתם ותרומתם.

מיכאל אבידן
,
2009-2016 (Microsoft® Most Valuable Professional (MVP

 

הוספת הודעה

צרף
תמונה וידיאו קובץ
קבצים המצורפים להודעה

x
הודעה מהנהלת הפורום

ציינו את גרסת ה'אופיס' ומע' ההפעלה וכתבו את השאלה בפרוטרוט!
צטטו שגיאה או הציגו PrnScr. לבעיות 'אקסל' הציגו קובץ ולא תמונה
> > 
תקנון הפורום - נא לקרוא ולהפנים את ההנחיות המנהלתיות             ‏‏‏

 
 
 
 
 
 
המשך >>

לצפיה ב-' לכל המבקרים - להלן דרך ההתנהלות בפורום זה . . .'
לכל המבקרים - להלן דרך ההתנהלות בפורום זה . . .
20/12/2018 | 14:52
63

* נא לציין - בכל שאלה - את גרסת ה'אופיס' ומע' ההפעלה ולהציג את השאלה בצורה הכי מפורטת שניתן בלי לחסוך במילים.
   לא יזיק לציין גם את הארכיטקטורה (32 או 64 'ביט'/'סיביות') של מע' ההפעלה וה'אופיס'.
 
* לבעיות ב-"Excel"  וב- "Word"  יש להצמיד קובץ ולא תמונה (גם לא PDF).

* במקרים שנפח הקובץ גדול מ- 2 מ"ב – ניתן להעלותו לאתר אכסון הקבצים ולהציג קישור להורדתו.
*** לנוחיותכם, בחרו באחד משני אתרי האכסון הבאים:  http://www.sendspace.com , http://www.upf.co.il  

* אפשר ורצוי לשנות נתונים חסויים אבל חשוב להשאיר את מבנה הנתונים המקורי.

* במידה ומדובר ב'אאוטלוק' המחובר לשרת דואר (Exchange) יש לציין זאת בשאלה ובמקביל רצוי לפנות למנהל הרשת בארגון.
 
* הודעות שגיאה יש לצטט, ככתבן וכלשונן, ורצוי להצמיד גם 'צילום מסך' (PrnScr).
   נהוג להציג קבצי תמונות בעלות סיומת PNG או: JPG ולא כמסמך PDF או  DOC(X)

 למידע, נוסף ומפורט, הנה קישור לתקנון הפורום המלא - אותו אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים.
 
לצפיה ב-' לממשק ה'תפוזי' הוספה אפשרות עריכת הודעות . . . '
לממשק ה'תפוזי' הוספה אפשרות עריכת הודעות . . .
20/12/2018 | 14:49
19

הסברים - כאן.
 
לצפיה ב-' הספר: "איך להקליט מקרו שגם עובד" ועוד... . . .'
הספר: "איך להקליט מקרו שגם עובד" ועוד... . . .
20/12/2018 | 14:46
32

הספר (170 עמוד) עוסק, בין היתר, בהתאמת מקרו מוקלט לצרכים נקודתיים ועוד...

באישור מיוחד מאת המחבר, ג'ון פרנקו, ניתן להוריד (חינם) את הספר (הכתוב באנגלית - בפורמט PDF)
 
ההורדה: מהקישור הזה.
 
לצפיה ב-'‏ יסודות השימוש בפונק': VLOOKUP ו- INDEX+MATCH‏...'
יסודות השימוש בפונק': VLOOKUP ו- INDEX+MATCH‏...
20/12/2018 | 14:40
57
 
החוברת (בת 30 עמוד) כוללת 3 שיעורים העוסקים, בעיקר, באחזור נתונים בעזרת הפונקציות הנ"ל.

באישור מיוחד מאת המחבר, ג'ון פרנקו, ניתן להוריד (חינם) את החוברת (הכתובה באנגלית - בפורמט PDF).
 
 ההורדה: מהקישור הזה.
 
לצפיה ב-'INDIRECT'
INDIRECT
15/02/2019 | 19:47
4
12
בדוגמה הבאה - ABC זה שם הגיליון .
כאשר אני רושם כך (INDIRECT(ABC!A1  - מתקבלת שגיאה,
וכאשר כטקסט, כך  ("INDIRECT("ABC!A1  - מתקבלת תוצאה כנדרש.
אפשר לקבל הסבר, בבקשה
בעיני, שני המקרים אינם בפורמט A1 וגם לא בפורמט R1C1 .
לכן ציפיתי לקבל שגיאה בשני המקרים...
7/2010
לצפיה ב-'הכל מוסבר ב'עזרה' של 'אקסל' ו/או ב"גוגל" . . .'
הכל מוסבר ב'עזרה' של 'אקסל' ו/או ב"גוגל" . . .
15/02/2019 | 20:38
3
11
לצפיה ב-'קראתי והבנתי...'
קראתי והבנתי...
16/02/2019 | 00:41
2
12
חלקית.
תחילה אני מבין ש ABC!A1   זו הפניה חוקית, בסגנון A1  . (אני גם מבין מדוע קיבלתי שגיאה כפי שציינתי בשאלתי הקודמת).
עדיין לא מבין מדוע INDIRECT  מגיב כפי שמגיב בקובץ המצורף :
בגיליון1 , בתא  H6 התוצאה ברורה.
לעומת זאת, בתא H7 ההפניה היא לתא A1 שבגיליון ABC , שם הוא מוצא את הכתובת A12 .
  1. מדוע הוא מחזיר תוצאה מהגיליון הפעיל ולא מגיליון ABC ? הרי ההפניה היא לשם.
    בבקשה הסבר במשפט קצרצר.
  2. איך לשנות את הנוסחה בתא H7  על מנת שיחזיר את הערך 55 (שבתא A12 בגיליון ABC) ?
תודה מראש

 
לצפיה ב-'אז, אולי, ככה . . .'
אז, אולי, ככה . . .
16/02/2019 | 10:50
1
13
 =INDIRECT("ABC!"&INDIRECT("ABC!A2"))
דרך אגב - אתה קורא, מידי פעם, 'מסרים נכנסים' ?
 
לצפיה ב-'אלף תודות '
אלף תודות
16/02/2019 | 12:05
5
לקח לי כמה דקות לנתח... ולנסות...
הצלחתי להבין איך אקסל חושב, גם לגבי השאלה הראשונה! שלי
אחרת הייתי חוזר ושואל :)
תודה רבה.
לצפיה ב-'שחזור וורד'
שחזור וורד
15/02/2019 | 12:58
6
12
הדבקתי תמונה ואז השתבש משהו - קיבלתי תצוגה כבתמונה מהעמוד השני והלאה (במסמך בין 6 עמודים).
במקום Ctrl+Z לחצתי Ctrl+S ...
מישהו מכיר דרך לשחזר ?
תודה מראש
7/2010
 
לצפיה ב-'האם אתה משתמש בשירותי ענן כגון 'דרופבוקס' או 'גוגל דרייב'?'
האם אתה משתמש בשירותי ענן כגון 'דרופבוקס' או 'גוגל דרייב'?
15/02/2019 | 15:59
5
3
לצפיה ב-'אומנם כן, '
אומנם כן,
15/02/2019 | 19:17
4
9
מידי פעם יוצא לי להוריד קבצים דרך 'גוגל דרייב'...
לצפיה ב-'הבהרונת'
הבהרונת
15/02/2019 | 20:33
3
7
בשאלתי אם אתה משתמש בשירותי הענן, התכוונתי לשאול אם אתה מסונכרן עם הענן - כלומר, כל קובץ שאתה שומר במחשב שלך מסתנכרן עם שירות הענן.
אם אתה מסונכרן, אז כשנכנסים לענן (דרך האינטרנט!) ומגיעים לקובץ - קליק ימני עליו מאפשר להציג גרסאות שמירה של הקובץ.
כלומר, יש סיכוי סביר שתמצא שם גרסאות קודמות של הקובץ לפני ש"דרסת" אותו.
לצפיה ב-'אז זהו שלא.'
אז זהו שלא.
15/02/2019 | 22:40
2
11
האם יש גרסאות שנשמרות בלוקאלי ? 
נדמה לי שאופיס שומר מידי פעם גרסה...באופן אוטומטי. האם נכון ?
לצפיה ב-'לא.. השמירה ה"אוטומטית" היא למקרים של קריסה.'
לא.. השמירה ה"אוטומטית" היא למקרים של קריסה.
16/02/2019 | 08:39
1
5
לצפיה ב-''
16/02/2019 | 10:49
2
לצפיה ב-'יפנית, קוריאנית, גרוזינית וארמנית ב־Times New Romans'
יפנית, קוריאנית, גרוזינית וארמנית ב־Times New Romans
15/02/2019 | 18:43
6
שלום רב,
איך מקלידים יפנית, קוריאנית, גרוזינית וארמנית ב־Times New Romans ב־Microsoft Word 2016? כרגע, הוא מאפשר לי להקליד את שפות אלה בגופנים אחרים בלבד (למשל: Sylfaen, MS Mincho, Batang) ופשוט לא מאפשר לי להקלידן ב־Times New Romans והדבר מוביל לתפיסת יותר מדי מקום. אשמח גם אם תפנו אותי לפורומים אחרים במידה והשאלה אינה מתאימה כאן.
תודה.
לצפיה ב-'מקרו לסינון תקופה בטבלת ציר'
מקרו לסינון תקופה בטבלת ציר
15/02/2019 | 13:22
3
שלום  באקסל 10 ווינדוז 7 יש לי טבלת ציר עם נתונים לפי חודשים
אני רוצה שהמשתמש יוכל לשלוף את התאריכים שבין שני תאים המכילים
תאריך ראשון ותאריך אחרון
על ידי מקרו 
מצורף קובץ
לצפיה ב-'דואר WINDOWS 10 המיר בשליחה הכל לגיבריש!'
דואר WINDOWS 10 המיר בשליחה הכל לגיבריש!
14/02/2019 | 21:53
4
אחרי ששלחתי מיל ארוך בעברית, הוחזרה לי מהשולח שהוא לא מבין כלום וכל המייל שכתבתי נהפך להיות בכתב גיבריש 
כתב לי בהתחלה:
Date: Thu, 14 Feb 2019 16:55:38 +0200
Importance: normal
X-Priority: 3
Content-Type: multipart/alternative;
        boundary="_8F45F8ED-21B8-4CF0-A147-5E6C92C1FD02_"

--_8F45F8ED-21B8-4CF0-A147-5E6C92C1FD02_
Content-Transfer-Encoding: base64
Content-Type: text/plain; charset="utf-8
 
15TXmdeZINeQ16DXlCwg157XpNeo15jXqiDXnNeaINeQ16og16rXldeb158g15TXqdeZ15fXlCDX
kNep157XlyDXqdeq16rXp9ep16jXmSDXm9ep16rXodeZ15nXnteZINec16fXqNeV15AuLg0KDQoN
CteU15nXm9eV15zXqiDXnNec157XldeTINeV15zXoteR15XXkyDXp9ep15QsINeU16jXkdeUINeZ
15XXqteoINee15vXldec150g15vXk9eZINec15TXkteZ16Ig15zXqNee15Qg16nXnCDXlNeh15jX
oNeT16jXmCDXnNeQINeW16jXlCDXnNeZLg0K15vXnCDXl9eZ15kg15zXnteT16rXmSDXqdeo16cg
16LXnSDXlNee15XXnyDXoNeX15nXqdeV16og15XXl9eo15nXpteV16og15DXptec15nXlyAo15XX
nNeb158g15TXqteQ157XldeqINec157XmdeT15Qg15zXkCDXkdeQ15XXqiDXnNek16bXldeqINei

 
לצפיה ב-'פונקציית XNPV באקסל'
פונקציית XNPV באקסל
13/02/2019 | 17:44
5
20
שלום רב,

יש לי דוחות מאוד דומים עם תזרים לתקופה משתנה.
יש אפשרות לגרום לתזרים להשתנות בהתאם לפונקציה כלשהי,

לצורך העניין, אם הפונקציה היא:
=XNPV(E6,$A$6:$A$26,$B$6:$B$26)

יש אפשרות לבצע הפנייה כלשהיא כך שבמקום A26 בחלק השני וB26 בחלק השלישי, הערך יוכל להשתנות, נניח פעם אחת הוא יהיה A26/B26, פעם שניה הוא יהיה A29/B29, כתלות בפרמטר אחר?

תודה!

נתנאל
לצפיה ב-'הכוונה היא'
הכוונה היא
13/02/2019 | 18:09
12
להעתיק את הנוסחא לגליונות הנוספים בלי לשנות ידנית את הטווח בכל גיליון
לצפיה ב-'תעלה קובץ דוגמה עם תאריכים, סכומים. התניה ומה לחשב בכל תנאי'
תעלה קובץ דוגמה עם תאריכים, סכומים. התניה ומה לחשב בכל תנאי
13/02/2019 | 23:16
3
7
לצפיה ב-'הסבר'
הסבר
14/02/2019 | 09:44
2
17
תודה על התגובה, מצ"ב.
יש לי רשימת חוזים שמתעדכנת מדי חודש.
יש תזרים מזומנים (טור A וB), ומנגד התחייבות ונכס (חכירה מימונית למי שמכיר).
 
הבעיה שיש קרוב ל-100 חוזים, שמתעדכנים מדי חודש, גם משך התקופה וגם המחיר (בדוגמא - חוזה אחד 18 חודש, השני, 26 חודש).
 
השאלה אם יש דרך (חוץ מלעבור גיליון גיליון ולשנות כל חודש) לעשות נוסחא קבועה (בתא D3) שתתעדכן לפי משך התזרים הצפוי.
כלומר שאם יש תזרים של 18 תקופות / חודשים (אפשר לראות את כמות התקופות ששאני צריך בעזרת COUNTIF בתא D9, או אפילו איך ליצור את תא היעד האחרון (פונקציית ADDRESS) בתא D10), שהXNPV ייקח טווח של 18 שורות.
(אופיס 2016 בעברית)
 
תודה ענקית מראש!
 
נתנאל
לצפיה ב-'אתה צריך להפוך את הטווחים בנוסחה לדינמיים...'
אתה צריך להפוך את הטווחים בנוסחה לדינמיים...
14/02/2019 | 11:00
1
16
אתה יכול לעשות זאת בעזרת פונקציית OFFSET כאשר את מספר השורות אתה מגדיר בעזרת COUNTIF
הנוסחה הכוללת את הטווחים הדינמיים היא:
 =XNPV(E6,OFFSET(A6,,,COUNTIF(A6:A70,">0")),OFFSET(B6,,,COUNTIF(A6:A70,">0")))
 
מצורף קובץ הדגמה
לצפיה ב-'אלוף!!! תודה!!!!'
אלוף!!! תודה!!!!
14/02/2019 | 11:11
4
לצפיה ב-'הגדלת גופן בתיבה משולבת'
הגדלת גופן בתיבה משולבת
13/02/2019 | 19:11
1
13
האם אפשרי וכיצד?
לצפיה ב-'אפשר עם פקד ActiveX'
אפשר עם פקד ActiveX
13/02/2019 | 23:32
12
בחר בכרטיסיית מפתחים את מצב עיצוב
עכבר ימני על הפקד ואז בחירה במאפיינים.
תתמקד בפרמטר של Font
לצפיה ב-'שאלה לגבי מילוי שדות אוטומטי באקסל'
שאלה לגבי מילוי שדות אוטומטי באקסל
10/02/2019 | 17:30
2
12
אני אנסה להסביר את הכיוון הכללי של השאלה שלי, כשאני בוחר ערך מתוך רשימה של ערכים, שיתמלאו כ 8 שדות בצורה אוטומטית על פי הערך ברשימה, איך הדרך לעשות זאת?
 
תודה מראש, איציק
לצפיה ב-'אני אחדד את השאלה שלי'
אני אחדד את השאלה שלי
13/02/2019 | 14:08
1
4
הכוונה שתהיה תיבת בחירה שלכל ערך שלה יהיו 7-8 ערכים שיתמלאו כשאני בוחר את הערך בתיבה, אך לגשת לזה?
לצפיה ב-'קרא את ההנחיות בהודעה הראשונה. ותעלה קובץ דוגמה עם הסבר'
קרא את ההנחיות בהודעה הראשונה. ותעלה קובץ דוגמה עם הסבר
14/02/2019 | 11:12
3
לצפיה ב-'חישוב תאריך יעד'
חישוב תאריך יעד
13/02/2019 | 10:15
1
12
בוקר טוב, מחפשת נוסחה לאקסל שכשאכניס תאריך לידה תוכל לחשב לי באיזה תאריך יגיע אותו אדם לגיל 25.
האם אפשרי?
תודה רבה!
לצפיה ב-'אפשר, גם, כבתמונה שלהלן . . .'
אפשר, גם, כבתמונה שלהלן . . .
13/02/2019 | 11:01
18
לצפיה ב-'הגרלת שמות מתוך רשימה'
הגרלת שמות מתוך רשימה
12/02/2019 | 11:18
1
20
שלום לכולם
אני עובד ב Win 10 עם אקסל 2016
לקראת פורים אני עושה הגרלה של משלוחי מנות בין משפחות
עמודה A זו רשימה של כל המשפחות
עמודה B הגרלה של אחד מהשמות מעמודה A
עמודה C הגרלה של אחד מהשמות מעמודה A
 
תנאים להגרלה:
1. עמודות B ו C לא יכילו באותה שורה את הערך בעמודה A באותה שורה (כדי שלא תוגרל למשפחה להביא לעצמה משלוח מנות)
 
2. עמודה B תהיה שונה מעמודה C (כדי שכל משפחה תקבל 2 משפחות שונות)
 
3. בעמודה B לא יהיו שם שיחזור על עצמו יותר מפעם אחת, כנ"ל לגבי עמודה C (כדי שכל משפחה תוגרל פעם אחת בכל עמודה וכל המשפחות יוגרלו)
 
אחרי חיפוש באינטרנט מצאתי פקודת מאקרו שעושה את העבודה בעמודה B, שכפלתי את הפקודה עבור עמודה C
הבעיה היא שהקוד לא מקיים את התנאי הראשון (שמשפחה לא תוגרל שהיא צריכה להביא לעצמה)
 
מצורף פה הקוד אשמח לעזרה איך לגרום שתנאי 1 יעבוד גם:
 
 Sub randomCollection()
   Dim Names As New Collection
   Dim lastRow As Long, i As Long, j As Long, lin As Long
   Dim wk As Worksheet

   Set wk = Sheets("Sheet1")

   With wk
       lastRow = .Cells(.Rows.Count, "A").End(xlUp).Row
   End With

   For i = 2 To lastRow
       Names.Add wk.Cells(i, 1).Value, CStr(wk.Cells(i, 1).Value)
   Next i

   lin = 1
   For i = lastRow - 1 To 1 Step -1
       j = Application.WorksheetFunction.RandBetween(1, i)
       lin = lin + 1
       Range("B" & lin) = Names(j)
       Names.Remove j
   Next i

End Sub
Sub randomCollection2()
   Dim Names As New Collection
   Dim lastRow As Long, i As Long, j As Long, lin As Long
   Dim wk As Worksheet

   Set wk = Sheets("Sheet1")

   With wk
       lastRow = .Cells(.Rows.Count, "B").End(xlUp).Row
   End With

   For i = 2 To lastRow
       Names.Add wk.Cells(i, 1).Value, CStr(wk.Cells(i, 1).Value)
   Next i

   lin = 1
   For i = lastRow - 1 To 1 Step -1
       j = Application.WorksheetFunction.RandBetween(1, i)
       lin = lin + 1
       Range("C" & lin) = Names(j)
       Names.Remove j
   Next i

End Sub
 
תודה מראש למסייעים
 
לצפיה ב-'מבוטל'
מבוטל
12/02/2019 | 21:08
11
לצפיה ב-'רשימה נפתחת'
רשימה נפתחת
12/02/2019 | 15:17
2
16
מצורף קובץ, הגדרתי רשימה נפתחת באמצעות אימות נתונים, ובחרתי 'התעלם מתא ריק'.
המשמעות, לעניות דעתי, ע"פ העזרה של אקסל :
מרות ההגבלות..., ניתנת אפשרות למשתמש להזין טקסט כרצונו בתא הריק.
אבל כאשר אני פותח את הרשימה ובוחר בתא הריק - הוא לא מאפשר להכניס טקסט.
מדוע ?
(כל מה שרציתי זה ליצור רשימה נפתחת בה יהיה אפשר לבחור את הטקסט הרצוי מתוך הדאטה, אך להשאיר אופציה להזנת טקסט כלשהו)
7/2010
 
לצפיה ב-'נהוג להגדיר כבתמונה שלהלן . . .'
נהוג להגדיר כבתמונה שלהלן . . .
12/02/2019 | 15:56
1
16

 
לצפיה ב-'תודה, הסתדר כפי שרציתי'
תודה, הסתדר כפי שרציתי
12/02/2019 | 16:45
7
ועדיין נשאלת השאלה מה הרעיון של הגדרת או אי הגדרת 'התעלם מתא ריק' ?
על פניו, לא מצאתי הבדל כאשר מסומן V בתיבה הנ"ל, או לא מסומן  V ... 
 
לצפיה ב-'החלפה בין עמודות'
החלפה בין עמודות
12/02/2019 | 15:20
1
16
איך עושים את זה מבלי שזה ישבש לי את כל הנוסחאות?
להחליף בין E ל D
לצפיה ב-'באמצעות הלוח הירוק של בארט סימפסון . . .'
באמצעות הלוח הירוק של בארט סימפסון . . .
12/02/2019 | 15:44
18
 
חפש אחר: EXCEL SWITCH TWO COLUMNS
 
לצפיה ב-'עיגול מספרים'
עיגול מספרים
12/02/2019 | 15:06
4
13
איך אני מעגל מספר למספר השלם הבא?
למשל את המספר 12.3 אני רוצה לעגל ל13.
אני רוצה לשמור על הנוסחא בתוך התא
 
אקסל 13 עברית
לצפיה ב-'נסה את המוצע בתמונה שלהלן . . .'
נסה את המוצע בתמונה שלהלן . . .
12/02/2019 | 15:14
3
19
לצפיה ב-'מצויין. מה ההבדל בין'
מצויין. מה ההבדל בין
12/02/2019 | 15:17
2
15
roundup and round?
לצפיה ב-'אולי תמצא, כאן, הסברים פשוטים . . .'
אולי תמצא, כאן, הסברים פשוטים . . .
12/02/2019 | 15:29
1
18
לצפיה ב-'חחח תודה מיכאל :) אגב, שאלתי גם לגבי העמודות'
חחח תודה מיכאל :) אגב, שאלתי גם לגבי העמודות
12/02/2019 | 15:34
208
ביוטיוב יש הסברים על איך "לגזור ולהדביק"
אין דרך אחרת?
לצפיה ב-'שינוי סדר חלונות ב WORD'
שינוי סדר חלונות ב WORD
12/02/2019 | 14:03
4
שלום,
במידה ויש לי מספר מסמכים פתוחים בו זמנית ב- WORD 2007 ואני רוצה לשנות את מיקומם בפריסת הקבצים- למשל פתחתי קבצים לפי סדר מסוים לדוגמא 1, 2, 3, 4 ועכשיו אני רוצה שמצד ימין יופיע לי קודם מספר 3, ואני לא רוצה לסגור הכל ולפתוח מחדש לפי הסדר החדש, יש דרך לשנות את הסדר מבלי לסגור את הקבצים? (פשוט לפעמים יש תקלה במחשב והוא משום מה משנה לי את הסדר של המסמכים באמצע העבודה וזה מקשה עלי להתמצא כשיש לי מסמכים רבים פתוחים במקביל).
תודה רבה!
לצפיה ב-'האם יש דרך לשנות את מיקום הניקוד ביחס לאותיות בוורד? ׁ'
האם יש דרך לשנות את מיקום הניקוד ביחס לאותיות בוורד? ׁ
12/02/2019 | 12:48
5
מערכת הפעלה: חלונות 10. 
גירסת אופיס: 2016 
 
הבעיה: הניקוד של חלק מהאותיות אינו במקומו ביחס לאות ובחלק מהן (האות שי"ן בלבד) הניקוד לא נקלט בכלל ומופיע שם עיגול ולצדו הניקוד. 
השאלה: האם יש דרך לשנות את מיקום הניקוד ביחס לאותיות?  (אולי פקודת מאקרו מסוימת?) 
 
*אני מבין שהדרך הפשוטה ביותר היא להחליף גופן מתאים, אבל יש לי צורך להשתמש בגופן הספציפי הזה. 
לצפיה ב-'העתקת טקסט מהערות השוליים של גוגל דוקס לאופיס וורד'
העתקת טקסט מהערות השוליים של גוגל דוקס לאופיס וורד
10/02/2019 | 22:17
4
22
שלום,
ברשותי
מערכת הפעלה: וינדאוס 2010
גירסת אופיס: 2016 (אנגלית, אבל יודע להמיר הוראות מעברית לאנגלית אם תינתנה כאלה). 
 
הבעיה: נתקלתי בבעיה כלשהיא ואשמח להסתייע בכם ולפתור אותה. כתבתי טקסט בגוגל דוקס וכעת כשאני מעביר את הטקסט מהערות השוליים למסמך רגיל בוורד (כטקסט רגיל ולא כהערת שוליים), קורה שיבוש כלשהו בפיסוק. לדוגמה, הנקודותיים מופיעות לפני ובסמוך למילה הבאה ולא אחרי המילה הקודמת, גרשיים ופסיקים מבולגנים (ראו דוגמה מצ"ב בתמונה). 
 
השאלה: האם יש דרך כלשהיא לפתור את זה חוץ מאשר לעבור ולתקן את הפיסוק?  
 
נ.ב. ניסיתי פיתרון של להוריד (מגוגל דוקס) את כל הקובץ כקובץ מומר לאופיס, זה פותר את בעיית הפיסוק אבל יוצר בעיה אחרת של מחיקת כל ההדגשות שגם הן רבות בטקסט הנ"ל. 
לצפיה ב-'ירייה באוויר...'
ירייה באוויר...
11/02/2019 | 09:23
1
11
נסה אולי להוריד את המסמך מגוגל בשתי השיטות לשני מסמכים נפרדים ואז נסה להעתיק את העיצוב (בעזרת מברשת העיצוב) מהמסמך עם עם הפיסוק המשובש למסמך ללא ההדגשות.
אולי זה יעזור, ואולי לא...
לצפיה ב-'היא באוויר ולכן לא פגעה;) '
היא באוויר ולכן לא פגעה;)
11/02/2019 | 19:55
6
בעקבות הצעתך ניסיתי את מה שאמרת וזה לא עזר. בכל אופן תודה על הרצון לעזור:)
לצפיה ב-'בדוק את האפשרות הבאה'
בדוק את האפשרות הבאה
12/02/2019 | 07:15
1
16
עיין בכל הדיון שכאן ונסה את מה שמוצע בו.
לצפיה ב-'פתרון קל ומושלם! תודה רבה! '
פתרון קל ומושלם! תודה רבה!
12/02/2019 | 12:05
49
חסכת לי זמן רב של ועמל. אין לי מילים להודות לך אדם יקר.

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

בעלי מקצוע

דוד אפרים משרד עורכי דין
ייעוץ וייצוג משפטי
פורום דיני מס הכנסה ומע
חייבים למס הכנסה?
קופרברג, עזרא ושות'- רואי חשבון ויועצים עסקיים
קופרברג עזרא ושות'- רו"ח

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ