לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
3031530,315 עוקבים אודות עסקים

פורום אופיס (מיקרוסופט)

‏פורום "אופיס", ב'תפוז', הוא חלק מקהילת ה"משתמשים הכבדים" במחשב.

מאחר וכולנו מעוניינים להפיק את המרב מחבילת ה"אופיס" של "מיקרוסופט" - מן הסתם תמצאו אצלנו "טיפים" ו"פטנטים", שונים, לייעול ושכלול השימוש בתוכנות "אופיס" למיניהן.
חשוב לזכור שחברי הקהילה עושים מלאכתם בהתנדבות(!) - מתוך רצון לעזור לזולת – ואינם חייבים דבר לאף אחד מהמבקרים כאן.

הח"מ חרט על דגלו לשמור, בקנאות, על רמתו המקצועית של פורום זה - שנחשב בעיני מומחי 'אופיס', באשר הם, לפורום המוביל בתחומו - גם אם יימצא צורך להילחם על כך.
במקביל להצגת פתרונות הוצבה מטרה נוספת והיא - להדריך וללמד דרכי שימוש בתוכנות החבילה ולא להסתפק רק בהצגת פתרונות במובן של "ללעוס וגם לבלוע".
לא אחת תפגשו גולשים זועמים על שהח"מ מפנה חלק ממרצו להדרכה, במקום להציג להם את הפתרון וחסל. יעידו כל אותם עשרות ומאות שחזרו להודות על שניתנה להם ההזדמנות להתאמץ ולהגיע לפתרון בכוחות עצמם. הניסיון מוכיח שגולש המוצא לבדו את הפתרון [גם אם בלווי הדר
כה והכוונה] מרגיש, ברוב המקרים, הרבה "יותר טוב עם עצמו".
פה ושם תיתקלו גם במצבים שההערות/הארות לא ממש מוצאות חן בעיני מי שהן מכוונות אליו.

מטרתנו העיקרית:
  לסייע לגולשים שנתקלו בבעיות תפעול/הבנת/הכרת תוכנות ה"אופיס" לשמש במה ל'ידענים' המוכנים לסייע לגולשים. 
הנכם מתבקשים להקליק על המילה 'המשך...' - במסגרת העליונה של דף הפורום -  כדי לעיין, להפנים ולפעול עפ"י המוסבר במאמר בקישור:  
לפני הצבת ‏שאלה/תגובה הקליקו כאן ועיינו בהנחיות המנהלתיות.  - זאת, ע"מ שההתנהלות, בפורום, תהיה חלקה וקלה וכך נוכל כולנו להפיק את המרב הן מהשאלות והן מהתגובות. 
*** תודה מיוחדת לחברי צוות הפורום, [ה'מואדמים'] על התמדתם ותרומתם.

מיכאל אבידן
,
2009-2016 (Microsoft® Most Valuable Professional (MVP

 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום אופיס (מיקרוסופט)

‏פורום "אופיס", ב'תפוז', הוא חלק מקהילת ה"משתמשים הכבדים" במחשב.

מאחר וכולנו מעוניינים להפיק את המרב מחבילת ה"אופיס" של "מיקרוסופט" - מן הסתם תמצאו אצלנו "טיפים" ו"פטנטים", שונים, לייעול ושכלול השימוש בתוכנות "אופיס" למיניהן.
חשוב לזכור שחברי הקהילה עושים מלאכתם בהתנדבות(!) - מתוך רצון לעזור לזולת – ואינם חייבים דבר לאף אחד מהמבקרים כאן.

הח"מ חרט על דגלו לשמור, בקנאות, על רמתו המקצועית של פורום זה - שנחשב בעיני מומחי 'אופיס', באשר הם, לפורום המוביל בתחומו - גם אם יימצא צורך להילחם על כך.
במקביל להצגת פתרונות הוצבה מטרה נוספת והיא - להדריך וללמד דרכי שימוש בתוכנות החבילה ולא להסתפק רק בהצגת פתרונות במובן של "ללעוס וגם לבלוע".
לא אחת תפגשו גולשים זועמים על שהח"מ מפנה חלק ממרצו להדרכה, במקום להציג להם את הפתרון וחסל. יעידו כל אותם עשרות ומאות שחזרו להודות על שניתנה להם ההזדמנות להתאמץ ולהגיע לפתרון בכוחות עצמם. הניסיון מוכיח שגולש המוצא לבדו את הפתרון [גם אם בלווי הדר
כה והכוונה] מרגיש, ברוב המקרים, הרבה "יותר טוב עם עצמו".
פה ושם תיתקלו גם במצבים שההערות/הארות לא ממש מוצאות חן בעיני מי שהן מכוונות אליו.

מטרתנו העיקרית:
  לסייע לגולשים שנתקלו בבעיות תפעול/הבנת/הכרת תוכנות ה"אופיס" לשמש במה ל'ידענים' המוכנים לסייע לגולשים. 
הנכם מתבקשים להקליק על המילה 'המשך...' - במסגרת העליונה של דף הפורום -  כדי לעיין, להפנים ולפעול עפ"י המוסבר במאמר בקישור:  
לפני הצבת ‏שאלה/תגובה הקליקו כאן ועיינו בהנחיות המנהלתיות.  - זאת, ע"מ שההתנהלות, בפורום, תהיה חלקה וקלה וכך נוכל כולנו להפיק את המרב הן מהשאלות והן מהתגובות. 
*** תודה מיוחדת לחברי צוות הפורום, [ה'מואדמים'] על התמדתם ותרומתם.

מיכאל אבידן
,
2009-2016 (Microsoft® Most Valuable Professional (MVP

 

הוספת הודעה

צרף
תמונה וידיאו קובץ
קבצים המצורפים להודעה

x
הודעה מהנהלת הפורום

ציינו את גרסת ה'אופיס' ומע' ההפעלה וכתבו את השאלה בפרוטרוט!
צטטו שגיאה או הציגו PrnScr. לבעיות 'אקסל' הציגו קובץ ולא תמונה
> > 
תקנון הפורום - נא לקרוא ולהפנים את ההנחיות המנהלתיות             ‏‏‏

 
 
 
 
 
 
המשך >>

לצפיה ב-' לכל המבקרים - להלן דרך ההתנהלות בפורום זה . . .'
לכל המבקרים - להלן דרך ההתנהלות בפורום זה . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
15/08/2018 | 14:25
4

* נא לציין - בכל שאלה - את גרסת ה'אופיס' ומע' ההפעלה ולהציג את השאלה בצורה הכי מפורטת שניתן בלי לחסוך במילים.
   לא יזיק לציין גם את הארכיטקטורה (32 או 64 'ביט'/'סיביות') של מע' ההפעלה וה'אופיס'.
 
* לבעיות ב-"Excel"  וב- "Word"  יש להצמיד קובץ ולא תמונה (גם לא PDF).

* במקרים שנפח הקובץ גדול מ- 2 מ"ב – ניתן להעלותו לאתר אכסון הקבצים ולהציג קישור להורדתו.
*** לנוחיותכם, בחרו באחד משני אתרי האכסון הבאים:  http://www.sendspace.com , http://www.upf.co.il  

* אפשר ורצוי לשנות נתונים חסויים אבל חשוב להשאיר את מבנה הנתונים המקורי.

* במידה ומדובר ב'אאוטלוק' המחובר לשרת דואר (Exchange) יש לציין זאת בשאלה ובמקביל רצוי לפנות למנהל הרשת בארגון.
 
* הודעות שגיאה יש לצטט, ככתבן וכלשונן, ורצוי להצמיד גם 'צילום מסך' (PrnScr).
   נהוג להציג קבצי תמונות בעלות סיומת PNG או: JPG ולא כמסמך PDF או  DOC(X)

 למידע, נוסף ומפורט, הנה קישור לתקנון הפורום המלא - אותו אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים.
 
לצפיה ב-' לממשק ה'תפוזי' הוספה אפשרות עריכת הודעות . . .'
לממשק ה'תפוזי' הוספה אפשרות עריכת הודעות . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
15/08/2018 | 14:21
1

הסברים - כאן.
 
לצפיה ב-' הספר: "איך להקליט מקרו שגם עובד" ועוד... . . .'
הספר: "איך להקליט מקרו שגם עובד" ועוד... . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
15/08/2018 | 14:18
22
 
הספר (170 עמוד) עוסק, בין היתר, בהתאמת מקרו מוקלט לצרכים נקודתיים ועוד...

באישור מיוחד מאת המחבר, ג'ון פרנקו, ניתן להוריד (חינם) את הספר (הכתוב באנגלית - בפורמט PDF)
 
ההורדה: מהקישור הזה.  
 
לצפיה ב-' יסודות השימוש בפונק': VLOOKUP ו- INDEX+MATCH‏‏...'
יסודות השימוש בפונק': VLOOKUP ו- INDEX+MATCH‏‏...
( לעמוד שלי בתפוז )
15/08/2018 | 14:16
5

החוברת (בת 30 עמוד) כוללת 3 שיעורים העוסקים, בעיקר, באחזור נתונים בעזרת הפונקציות הנ"ל.

באישור מיוחד מאת המחבר, ג'ון פרנקו, ניתן להוריד (חינם) את החוברת (הכתובה באנגלית - בפורמט PDF).
 
 ההורדה: מהקישור הזה.  
 
לצפיה ב-'רווח בין פסקה לבין מפריד הערת שוליים ב-WORD 365, ווינדוס10'
רווח בין פסקה לבין מפריד הערת שוליים ב-WORD 365, ווינדוס10
17/08/2018 | 01:11
1
9
היי לכולם :)
אגיד מראש שקראתי את התקנון- מודעת לכך שצריך לצרף קובץ (ואף על פי כן אני מצרפת כרגע רק צילום מסך...)
 
אני כותבת כרגע את הסמינריון שלי. לעיתים, בעמודים בהם יש הערת שוליים בתחתית העמוד, נוצר לי רווח גדול ומעצבן בין הפסקה האחרונה לבין מפריד הערת השוליים. הרווח הזה חותך לי את הפסקה- כלומר ברווח הענקי הזה שנוצר יכלו "להיכנס" עוד משפט-שניים במקום שהם ייגלשו לעמוד הבא.
ניסיתי להעתיק לקובץ נפרד (בשביל להעלות לפה) את העמוד שבו זה קרה לי, אבל בקובץ החדש הרווח השתנה והצטצמם. 
 
רציתי לשאול- יש דרך לבטל את זה? לשנות הגדרות של משהו?
(שוב, מעדיפה שלא להעלות לפה את כל הקובץ של הסמינריון..)
 
אודה לכל עזרה שהיא :)
טל
לצפיה ב-'בחלק הראשון, במאמר, תמצאי הסברים בנוגע לשאלתך . . .|OFO'
בחלק הראשון, במאמר, תמצאי הסברים בנוגע לשאלתך . . .|OFO
( לעמוד שלי בתפוז )
17/08/2018 | 09:53
4
לצפיה ב-'אקסל 2016 - הפרדת מחרוזת'
אקסל 2016 - הפרדת מחרוזת
16/08/2018 | 15:47
1
9
שלום.
יש לי טקסטים שכוללים מספרים. מעוניין לבצע הפרדה לעמודה אחת מספרים ואחת עם טקסט. מצאתי כמה דברים ברשת- רובם מתייחסים למקרים שהמספר/טקסט תמיד בצד קבוע.
במקרה שלי יש 2 צדדים אפשריים לדוג-
AAA1234
1234AAA

תודה ואחלה יום
לצפיה ב-'אחת האפשרויות מוצעת בתמונה שלהלן . . .'
אחת האפשרויות מוצעת בתמונה שלהלן . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
16/08/2018 | 16:09
11

תשומת לבך שהנוסחה הארוכה היא 'נוסחת מערך'.
יש לסיים את הקלדתה בהקשת: Ctrl+Shift+Enter.
שימוש בשילוב זה יוסיף את הסוגריים המסולסלים. אין להקלידם ידנית !!!
לצפיה ב-'השוואת תאריכים בתאים שונים ועיצוב מותנה'
השוואת תאריכים בתאים שונים ועיצוב מותנה
16/08/2018 | 11:57
1
15
שלום,

אני צריך לבצע השוואה בין שני תאריכים בעמודות שונות באקסל 2010.
במידה והתאריך בעמודה D גדול מהתאריך בעמודה A הוא צריך להיצבע באדום.
במידה והתאריך בעמודה D שווה או קטן מהתאריך בעמודה A הוא צריך להיצבע בירוק.
ביצעתי עיצוב מותנה על תא אחד, קבעתי שלושה כללים (גדול, קטן, שווה) וזה עובד.
איך אני גורר את העיצוב המותנה לתאים אחרים ? מברשת עיצוב לא עובד לי.
אם זה לא אפשרי...
האם ניתן לייצר נוסחה במקום תנאי עיצוב שאותה יהיה אפשרי לגרור ?

תודה
לצפיה ב-'רצוי מאוד לצרף את הקובץ עם הנסיונות שלך.'
רצוי מאוד לצרף את הקובץ עם הנסיונות שלך.
16/08/2018 | 13:12
6
לצפיה ב-'גיבוי אוטמטי לגרסאות אאוטלוק מתקדמות ( 2013/2016) - PST'
גיבוי אוטמטי לגרסאות אאוטלוק מתקדמות ( 2013/2016) - PST
16/08/2018 | 10:31
6
שלום,
האם קיים תוסף או דרך לבצע גיבוי אוטמטי של קבצי אוטלוק ( PST ) בגרסאות 2013 ומעלה כפי שהיה עם התוסף הזה Personal Folders Backup ? 
הכוונה לגיבויים אוטומטיים של אאוטלוק עם תזמון.
 
תודה מראש
לצפיה ב-'מה משקף התו הזה בוורד?'
מה משקף התו הזה בוורד?
16/08/2018 | 00:38
6
16
מצ ב בקובץ
 
 
לצפיה ב-'"הצג/הסתר סימני פיסקה וסימני עיצוב מוסתרים אחרים"'
"הצג/הסתר סימני פיסקה וסימני עיצוב מוסתרים אחרים"
16/08/2018 | 00:50
5
3
לצפיה ב-'מה זה ה-6 עיגולים? איזה סימן מייצג?'
מה זה ה-6 עיגולים? איזה סימן מייצג?
16/08/2018 | 01:01
4
5
לצפיה ב-'קראי היטב ההנחיות והפנימי'
קראי היטב ההנחיות והפנימי
16/08/2018 | 01:06
3
12
אם תואילי בטובך לצרף קובץ  ולא תמונה - עם ה- 6 עיגולים - אפשר יהיה לנסות לעקוב ולחפש.
לצפיה ב-'.'
.
16/08/2018 | 01:10
2
25
לצפיה ב-'תיקון--המשך'
תיקון--המשך
16/08/2018 | 01:15
1
15
כנס לקישור
תעתיק את סעיף 2 מהחוק למשל
תדביק בוורד
ואז תראה אחרי המספר 2 את ה - 5-6 עגולים
 
רק שמעתיקים מאינטנט לוורד זה יוצא...
 
לצפיה ב-'קראי בגוגל אודות Non Breaking Space ותחכימי'
קראי בגוגל אודות Non Breaking Space ותחכימי
16/08/2018 | 01:29
9
הנה הסבר תמציתי מהו Non Breaking Space
When Word calculates line width and wraps text to the next line, it tries to break the line at either a space or a hyphen. Sometimes, however, you may not want Word to break a line at a certain space. For instance, you may want to make sure that two adjacent words appear on the same line as each other. The answer is to use non-breaking spaces instead of regular spaces when you don't want Word to break a line at a certain space. To do this, hold down the Ctrl and Shift keys as you press the Spacebar. Word will then not break the line at that point.
 
לצפיה ב-'לתותחים הנחמדים כאן איך אני משנה עיצוב שלא יתחרבש לי ...'
לתותחים הנחמדים כאן איך אני משנה עיצוב שלא יתחרבש לי ...
15/08/2018 | 15:01
2
14
הי
יש לי קובץ עם מספור שחייב להופיע כדוגמת  01-01-01 . ואני צריך לצרף לו את האות  -A .  הבעיה שמשורה 5265 המספור מתחרבש לי ונהיה למספר אחר ... איך אני מסתדר עם זה אלפי תודות לעוזרים
לצפיה ב-'לא ברור לי איך הגעת לשימוש ב- VLOOKUP . . .‏'
לא ברור לי איך הגעת לשימוש ב- VLOOKUP . . .‏
( לעמוד שלי בתפוז )
15/08/2018 | 16:12
1
171

היעזר בתמונה שלהלן:
 
לצפיה ב-'תודה הצלת אותי '
תודה הצלת אותי
16/08/2018 | 12:46
2
לצפיה ב-'צריך עזרה באקסל'
צריך עזרה באקסל
13/08/2018 | 08:47
3
50
מישהו בבקשה יכול לעזור לי להכין קובץ לחישוב של מזונות
 
הפרמטרים הם 
1.סכום המזונות עבור ילד לדוגמא 1200 ש"ח
2.גיל הילד עם תאריך הלידה שלו
3. תשלום המזונות מסתיים מתי שהילד נהיה בן 18
4. מדובר ב 5 ילדים
5. תוצאה כוללת בסכום עבור כל הילדים במהלך השנים עד שהאחרון נהיה בן 18
ובינתיים כל ילד שנהיה בן 18 מפסיקים לשלם עבורו
 
אשמח מאוד אם מישהו מחברי הפורום יוכל לבנות לי קובץ כזה
 
בתודה מראש 
 
leibl
לצפיה ב-'בבקשה...'
בבקשה...
14/08/2018 | 10:16
2
27
בקובץ המצורף אתה מקליד בתאים הצהובים את הנתונים שלך ומקבל את התוצאה.
החישוב מבוצע מתאריך החישוב בצד שמאל ועד גיל 18 של כל ילד.
הנוסחאות בתאים הלבנים מוגנות ללא סיסמה כדי למנוע בטעות את מחיקתן.
 
לצפיה ב-'אפשר להשתמש לעמודה D בנוסחה הבאה:'
אפשר להשתמש לעמודה D בנוסחה הבאה:
14/08/2018 | 12:11
23
=12*18-DATEDIF(B2,$H$1,"m")
לצפיה ב-'מעולה . תודה רבה לך עזרת לי מאוד. רק דבר קטן אחד....'
מעולה . תודה רבה לך עזרת לי מאוד. רק דבר קטן אחד....
15/08/2018 | 08:48
21
אם תוכל בבקשה לשנות את ההגנה ולאפשר לי להוריד או להפחית את מספר הילדים.
לדוגמה בקובץ הזה מספר הילדים הוא 5 אני רוצה שתהיה לי אפשרות עד 20 ילדים
והתא של בסה"כ יופיע בשורה מספר 23 במקום שורה  8 איפה שזה ממוקם עכשיו
 
בתודה מראש
 
leibl
לצפיה ב-'מקרו לעיצוב תאים'
מקרו לעיצוב תאים
13/08/2018 | 16:13
3
20
שלום חברים,

שאלתי את השאלה בעבר וחבר בפורום עזר לי רק שניסיתי לשחזר את התשובה ואני לא מצליח.

רציתי לכתוב מקרו שבו אם אעמוד על תא כלשהו שכתובה בו ספרה ואריץ מקרו, הספרה תהפוף למטבע ש"ח.

המקרו:
Sub ILS()
'
' ILS Macro
'

'
   Selection.NumberFormat = "[$?-40D] #,##0"
End Sub

משום מה שאני מריץ אותו אני מקבל סימן שאלה ליד הספרה במקום המטבע ש"ח.

מישהו יודע כיצד ניתן לפתור זאת?

תודה...
לצפיה ב-'נסה את המצורף ואח"כ צרף הקובץ עם הנסיונות !!'
נסה את המצורף ואח"כ צרף הקובץ עם הנסיונות !!
13/08/2018 | 18:33
1
21
Selection.NumberFormat = "$?,##0"
לצפיה ב-'הוסיף לי סימן $ ולא ש"ח.'
הוסיף לי סימן $ ולא ש"ח.
14/08/2018 | 17:11
7
מנסה לצרף את הקובץ אבל מקבל הודעה שהקובץ לא נתמך. יש חסימה על סיומת XSLB?
לצפיה ב-'נסה להציב את הסמל: ₪ במקום סימן השאלה- כבתמונה . . .'
נסה להציב את הסמל: ₪ במקום סימן השאלה- כבתמונה . . .
( לעמוד שלי בתפוז )
14/08/2018 | 17:37
13
לצפיה ב-'שינוי גודל עמוד'
שינוי גודל עמוד
13/08/2018 | 19:43
1
14
שלום,
עיצבתי דף בגוד A4 ואני רוצה להעביר אותו לגול של A5 ושישאר פרופורציונלי.
איך עושים זאת?
אני יודעת לשנות בהגדרות את גודל העמוד.
תודה מראש לעוזרים
מלי
לצפיה ב-'בדקי את האפשרות הבאה'
בדקי את האפשרות הבאה
14/08/2018 | 12:05
10
ההסבר הוא לאופיס 2013:
השאירי את הגדרת הדף כ-A4.
'קובץ' > 'הדפס' > באפשרות האחרונה ('עמוד אחד לגיליון') הקליקי על החץ הקטן ובחרי ב'התאם קנה מידה לגודל הניר' > סמני את התיבה A5.
לצפיה ב-'לא ניתן לשים פונקציית IFISNA בVBS (כהדבקה)'
לא ניתן לשים פונקציית IFISNA בVBS (כהדבקה)
13/08/2018 | 20:46
1
19
היי
שאלה מוזרה.
מעוניין לייצר כפתור, שבלחיצה עליו מודבק בתא שבחרתי נוסחת VLOOCKUP, שלידו חלון בחירה (שכשבחורים, הוילוקאפ מוצא את הטקסט הקשור לבחירה מתוך מסד נתונים). כמובן שלא הייתה בעיה והכפתור עובד בצורה תקינה.
 
הנוסחא: 
 Sheets("a1").Range("c5") = "=VLOOKUP(B5,N4:O7,2,FALSE)"
 
 
עממה, מן הסתם ישנה בעיה שכאשר אין בחירה, בתא של הנוסחא יש את השגיאה NA.
 
בכדי לנסות להעלים את התראת השגיאה, ניסיתי לשנות את הנוסחה ולהוסיף ISNA, אך משום מה הVSB לא מוכן לקבל את הנוסחה הזו למרות שהוא בסה"כ אמור להדביק אותה בתא מסויים (מסמן לי את שורת הפקודה בצהוב ומציין שיש בעיה עם השורה.
 
הנוסחא:
 Sheets("a1").Range("c6") = "=if(isna(VLOOKUP(B5,N4:O7,2,FALSE)),"",VLOOKUP(B5,N4:O7,2,FALSE))"
 
אני מצרף את הקובץ שתוכלו לראות את השגיאה של הVBS.
אודה לעזרה, כיצד ניתן להעלים את הNA באמצעות נוסחה זו כשהיא עובדת, או באמצעות כל פתרון אחר! :)
תודה רבה.
לצפיה ב-'במקרו השני עשיתי שני תיקונים'
במקרו השני עשיתי שני תיקונים
13/08/2018 | 21:17
20
1.  החלפתי את B5  ב- B6  (טעות שלך)
2.  הוספתי עוד זוג גרשיים.
וכך נראה המקרו שעובד היטב:
 Sub ifisna()
Sheets("a1").Range("c6") = "=if(isna(VLOOKUP(B6,N4:O7,2,FALSE)),"""",VLOOKUP(B6,N4:O7,2,FALSE))"
End Sub
 
לצפיה ב-'גישה לפרופילים של outlook'
גישה לפרופילים של outlook
13/08/2018 | 16:47
11
שלום
יש לי גרסת אופיס 2016 שרכשתי מחותם- הסתדרות המורים. בגלל בעיות שונות התקנתי מחדש, ועכשיו הוא לא נותן לי גישה לפרופילים של Outlook .
כשאני נכנס לתפריט קובץ - הגדרות חשבון, אמורה להיות אופציה של גישה לפרופילים. (כךהיה קודם, עד שזה השתבש) ועכשיו אין את זה, הוא נותן רק אפשרות לגשת לחשבונות של הפרופיל בו זה הופעל.
גם ניסיון גישה דרך לוח הבקרה mail-microsoft 2016- outlook מסובבת את הגלגל כאילו שעושה משהו, אך בסוף לא מביא כלום. תודה אם למישהו יש עצה בענין.
 
משה
לצפיה ב-'איך אפשר להציג מילה תחת מילה (תעתיק למשל) בוורד? '
איך אפשר להציג מילה תחת מילה (תעתיק למשל) בוורד?
12/08/2018 | 11:10
2
21
ברשותי אופיס 2016, מע' הפעלה וינדוס 10.
השאלה שלי איך אוכל לערוך מסמך שבו כל מילה בשפה זרה תהיה תחת הטרנסקריפציה (תעתיק) שלה בעברית? איזה רעיון או עצה יש לכם לכך?

כרגע חוץ מטבלה לא כל כך עולה לי רעיון אחר, אבל זה נראה לי רעיון לא כל כך טוב, כי זה לשבת ולחבר אחד אחד ולא אוטומטי, ככל הידוע לי.
לצפיה ב-'נהוג אחד ליד השני ולא מתחתיו... '
נהוג אחד ליד השני ולא מתחתיו...
( לעמוד שלי בתפוז )
12/08/2018 | 12:34
1
22
 
הקלד רשימת שמות אנכית ב''גוגל טרנסלייט'' ובצע תרגום. 
 
תקבל רשימת מילים מתורגמות. 
 
העתק / הדבק אותן לטבלה בת שתי עמודות במסמך - ואתה מסודר... 
לצפיה ב-'כפי'
כפי
13/08/2018 | 00:54
9
הידוע לך, טרנסקריפציה אינה תרגום אלא תעתיק, כלומר המילה "שלום" לצורך העניין תתועתק כך: shalom. המטרה שלי ליצור רצף טרנסקריפציה מקביל לטקסט שמסייע לקרוא ללומדי עברית.
 
לדוגמה:
"יותר קל לרוץ ברגל מאשר על חמור עייף ופצוע. אבל יותר קשה להיות חמור עייף ופצוע  מאשר לרוץ ברגל" 
 Yoter kal laruts baregel measher al khamor ayef ufatsua measher laruts baregel. 
 
המטרה שלי שכל תעתיק יהיה מתחת למילה המתועתקת.
 
תודה על הסיוע
לצפיה ב-'איזו מערכת מתאימה/נכונה יותר לבניית מאגר לשימוש מוסיקאלי?'
איזו מערכת מתאימה/נכונה יותר לבניית מאגר לשימוש מוסיקאלי?
12/08/2018 | 20:19
2
23
אני מתעסק במוסיקה (שירה והנחייה)
עד היום אני עובד בפורמט הקלאסי (חוברת שירים מודפסת, מחולקת לפי נושאים)...הבעייה היא שהחומר הצטבר לכמות גדולה ובמשקל רב שאינו מאפשר החזקה בקלסר אחד וגם החיפוש הופך להיות מסורבל.
 
אני חושב לעבור לפורמט דיגיטאלי כאשר כל החומר ישב ע"ג מסך טאצ' כגון אייפד.
 
התחלתי לבנות את "אלפון השירים" במסך אקסל כשהרעיון הוא, שלחיצה על רשומת השיר, תקשר לעמוד וורד שם הוא מופיע.
 
אני מנסה לחשוב, האם זה נכון מלכתחילה לבנות בצורה הזו? או אולי יותר נכון שהזה יהיה באקסס? או אולי צריך לבנות תוכנה ייעודית? 
 
כרגע בניתי את העמודות כך: שם שיר/שם אמן/שפה/סגנון קצב
 
אני חושב על דרך הסינון כאשר ישנם שירים המבוצעים בדואט ע"י 2 אמנים ו/או ב 2 שפות במקביל... וכן ניתן לביצוע ב2/3 מקצבים שונים.
 
איך אני מגדיר סינון כזה שיציג לי למשל רק שירים של אמן X (אבל שיכלול במקביל גם את השירים שהוא מבצע אותם בדואט יחד עם אמן נוסף).....הרי התא באקסל יכול לקבל רק ערך אחד
*כנל אותה שאלה לגבי שפות ומקצבים
 
עוד שאלות:
*לגבי הקישור מהרשומה באקסל ל-קובץ השיר בוורד: האם יותר נכון לקשר  לפוואר פויינט? במידה וכן, האם ניתן להגדיר את ההיפר-לינק כך שלחיצה עליו תפתח את קובץ השיר בפוואר פויינט ישר ב"מסך מלא" ? (ללא צורך ללחוץ על לחצן "הצגת שקופיות).
 
*האם ניתן להכניס את כל השירים בקובץ וורד/פוואר פויינט אחד (עמוד אחרי עמוד) ואז לקשר את הרשומה X באקסל ישירות לעמוד שבו הוא מופיע בתוך הקובץ? מנסיון שעשיתי ניתן לקשר רק לקובץ (שנפתח כמובן מהעמוד הראשון שם)....זה לכאורה מכריח אותי לפתוח קובץ וורד נפרד עבור כל רשומה.
 
* האם ניתן ל"מיין" לפי בחירה אישית ? לא לפי סדר א-ב
 
תודה
 
לצפיה ב-'אקסל קישורים לשירונט ?'
אקסל קישורים לשירונט ?
13/08/2018 | 07:41
1
14
לצפיה ב-'לא! סידרתי את השירים בקובץ וורד במבנה שמתאים לי'
לא! סידרתי את השירים בקובץ וורד במבנה שמתאים לי
13/08/2018 | 10:44
6
לצפיה ב-'מקף'
מקף
12/08/2018 | 15:41
1
22
היי לכולם,
לפני כמה ימים במהלך עבודה בוורד לחצתי על כמה מקשים בטעות ואין לי מושג על מה לחצתי.

מאז יש לי בעיה שמבחינתי היא חמורה ובל תיעבר! :
אין לי אפשרות להקליד מקף ארוך - כמו השניים שאמורים להקיף את עשרת המילים שאני כותב עכשיו - אלא רק קצר.

אבהיר את כוונתי ב"מקף ארוך" - הכוונה לכזה שכאשר מקלידים "מילה" "רווח" "מקף" "רווח"  "מילה", ולבסוף "רווח", אז מייד אחרי הרווח האחרון המקף הקצר מתארך.

מישהו יודע איך לסדר את זה?

תודה רבה מראש,
בן
לצפיה ב-'לא ציינת את גירסת התוכנה ?'
לא ציינת את גירסת התוכנה ?
12/08/2018 | 17:01
15
קובץ>אפשרויות>הגהה>אפשרויות תיקון שגיאות אוטומטי
וכעת סמן v לפי התמונה.
לצפיה ב-'אקסל'
אקסל
11/08/2018 | 11:30
1
18
שלום לכולם
יש לי קושיה באקסל :
יש לי טבלה שבניתי באקסל אני רוצה שהגרפים יתעדכנו באופן אוטומטי בכל פעם שאני מוסיף נתון... זה החלק הקל... המסובך הוא שצריך לבנות 4 גרפים מנתונים שונים... כלומר בעמודה אחת יש לי פעם פריט א ופעם פריט ב...עמודות אחרות צריך לבנות גרפים לפי התקלות , צריך לאחד אותם לגרפים שונים הם מתעדכנים אקראית לפי תקלה... כלומר היום ממלא עמודה על תקלה במוצר א הגרפים צריכים להתעדכן... וכן הלאה.... ניסיתי עם pivot לא הצלחתי לעשות גרפים שונים מאותו pivot... אולי ישנה דרך אחרת... תודה רבה
אשמח לשלוח הטבלה כדי שיהיה יותר ברור
 
לצפיה ב-'קרא ההנחיות - שאלות באות עם צירוף קובץ (לא תמונה)'
קרא ההנחיות - שאלות באות עם צירוף קובץ (לא תמונה)
11/08/2018 | 14:03
5
לצפיה ב-'עזרה עם סידור תוכן עניינים'
עזרה עם סידור תוכן עניינים
11/08/2018 | 10:29
11
שלום,
 
במסגרת מסמך פרוייקט סוף תואר, יש לי בעיה של גלישה של תוכן העניינים (ראו המצורף).
אם אני מסדר את זה מקומית ואז עושה עדכון לתוכן העניינים, המצ"ב חוזר לסורו.
אשמח להכוונה איך ניתן לסדר את זה כך שלאחר העדכון, לא יהיו בעיות כמו אלו.
 
תודה

חם בפורומים של תפוז

אירוח וידאו - תמ``א 38
אירוח וידאו - תמ``א 38
עו``ד עפר שחל, מנהל הפורום ומומחה לבתים משותפים...
אירוח וידאו - תמ``א 38
אירוח וידאו - תמ``א 38
עו``ד עפר שחל, מנהל הפורום ומומחה לבתים משותפים...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

בעלי מקצוע

דוד אפרים משרד עורכי דין
ייעוץ וייצוג משפטי
כהן ישראלי ושות' - משרד עו
כהן ישראלי ושות'
קופרברג, עזרא ושות'- רואי חשבון ויועצים עסקיים
קופרברג עזרא ושות'- רו"ח

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ